Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΠΕΣ ΤΟ ΝΤΕ ...ΠΑΣΟΚ

Oυδείς -σε γενικές γραμμές- έχει το δικαίωμα να χτυπιέται και να φωνάζει πιο πολύ απο τους άλλους για τη δημόσια κατάντια, που οι περισσότεροι "απολαμβάνουμε". Όλοι επίσης- εκτός απο τα κομματικά σκουλήκια- νιώθουμε κορόιδα , νιώθουμε βλάκες και είμαστε , νιώθουμε θύματα , ιδίως αφού ξέρουμε-ξεραμε τι ζωή έκαναν και τι φράγκα ξόδεψαν , τι τσιφτετέλια χόρεψαν, αυτοί που βρίσκονταν μες το δημόσιο χαβαλέ.
Ακόμη πολλές φορές αναλογίζομαι το γεγονός, οτι παρά το ρωμαικό όργιο των κομματικών, οι νέες αντιπολιτευτικές δυνάμεις -αυτό το πολυχρωμο ασκέρι μαλακίας, πετρελαίου ,παραμυθένιων πετραδιών - ορυκτών και παπαρολογίας- αδυνατούν να σηκώσουν ανάστημα και στην ουσία εισπράττουν μονο ψήφους τεμπελονοικοκυρέικης οργής, μικρομαγαζοκλαψας ,ελληνορθόδοξης μιζεριας, μαμαδίστικης έκρηξης για την ανεργία του γιόκα και της κόρης, πατριωτικης ξαπλας, ρωμέικου πείσματος και ρωμεικου κρασιού ...(τα τελευταία αυτα λόγια συνοδεύονται απο ηχο χτυπήματος της γροθιάς στο τραπέζι).
Ειναι κι αυτό: η φράση "μα για μαλάκες πας περνάνε" εχει ξεπεράσει σε συχνότητα εκφοράς και το πατροπαράδοτο "καλημέρα" .Πρέπει να το παραδεχθούμε οτι ειμαστε μαλακες και οι πολιτικοί γνωρίζουν πολύ καλά που απευθύνονται και πως απευθύνονται με τις κωλοτούμπες ,τα ανάποδα ψαλίδια και τις πιρουέτες τους. Ειδικότερα ο σαμαράς και ο δημαράς , φαίνεται γνωρίζουν τέλεια τι χαιβάνια και τι χαμένα κορμιά τους ψηφίζουν και ως εκ τουτου τους ξηγούνται αναλόγως.

Κανείς δεν θα πάει στις προσεχείς κάλπες χαρούμενος και χοροπηδώντας ,εκτός αν θελει να ηδονισθεί μαυρίζοντας, αυτούς που προσκυνούσε χθές.Οι πιο πολλοί θα ρίξουμε την ψήφο και θα φύγουμε κομμάτια, σιγοεκστομίζοντας καντήλια και βαρειές βλασφήμιες . Κανείς δεν είναι πιο αντιπασοκ απο τους άλλους, ολοι μισούμε το πασόκ οριζόντια.
Αυτοί είμαστε όμως , αυτός ο λαός, αυτούς τους υποψήφιους παραγει.
Θέλω όμως δημοκρατία, δημοκρατία και ελευθεριά , τραλαλα και τραλαλό.Δεν θα ήθελα επειδή το πολίτευμα αναδεικνύει άκηδες , γιάννους , αρηδες και τράγκες, να το καταλύσω με τεθωρακισμένα και με μπράβους της νυχτας που παραμονεύουν.Με λίγα λόγια προτιμώ να πέφτουν οι μιζες σαν βροχή, παρά τους -επισης κρατιστές -ανελευθερους.
Αυτα λένε και οι κνίτες: "Ξερετε ο Στάλιν πέθανε με μονη περιουσία ενα ζευγάρι αρβυλες". Τι να τις κάνουν τις περιουσίες οι τύραννοι; Νομίζουν οτι θα κυβερνήσουν για πάντα και ΄όσο κυβερνούν είναι όλα δικά τους ετσι κι αλλιώς.Και να φτιάξουν περιουσία θα τους την κατασχουν οταν πέσουν, εκτός αν εχουν βγάλει τα λεφτα τους εξω που και ετσι ειναι επίφοβα.

Ο οχθρός του λαού είναι το κράτος και κρατος σημαίνει "περάστε αυριο" σημαίνει οννεδιτες να τρωνε σαλάτες με προσούτο πάρμας εν ωρα υπηρεσίας και πασκίτες στη Μυκονο, σημαίνει μερσεντές ,πόρσε σειρά στα καφε της γλυφάδας, καμπάνες στον αστέρα κλπ. Το κράτος παίρνει δανεικα απ εξω και τους γαμάει ολους, εκτός απο τους ανίκανους που το στελεχώνουν γιατι μονο εκει μπορούν να "εργαστούν",στηρίζει και στηριζεται μονο στους γιωτάδες που καταλήγουν να παίρνουν και περισσότερα τελικά απο την υπόλοιπη μάζα.
Το ΠΑΣΟΚ εκων ακων, συν Ανκελα και χειρα κίνει, πιστεύω οτι βαδίζει με γοργό βήμα στη συρρίκνωση αυτού του ιδίου και του κράτους, οι υπόλοιποι θέλουν να κουρσέψουν τον καταραμένο αυτό θεσμό και να ζήσουν τη ζωή που δεν έζησαν .

403 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 403 από 403
Ανώνυμος είπε...

λούφαξε ο, λαλίστατος άλλοτε, καραισκος

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ!!! ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UHY0tPTRadM#!

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14987

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 403 από 403   Νεότερο› Νεότερο»