Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σύριζα, Ειρήνη, Δημοκρατία


Χωρίς να έχουν βγεί τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα μέχρι την ώρα που γράφεται αυτή η ανάρτηση, αλλά βλέποντας αυτά που φαντάζομαι ότι βλέπουμε όλοι έκπληκτοι, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, το πλέον αστείο κόμμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής να αποτελεί δεύτερο κόμμα, καταλαβαίνει και ο πιο καλοπροαίρετος παρατηρητής το αυτονόητο: Ότι θα έπρεπε στον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο να είχε κερδίσει η καταραμένη η αριστερά και να έχουμε περάσει 40 χρόνια κομμουνισμού, μόνο και μόνο για να πάψει να αγιοποιείται αυτή η ιδεολογία, η οποία από την αμιγώς κομμουνιστική της έννοια με την "απαλλοτρίωση" της ατομικής ιδιοκτησίας, έβαλε νερό στο κρασί της γιατί δεν έβρισκε ευήκοα ώτα ώσπου κατέληξε στον ΣΥΡΙΖΑ, το κατεξοχήν κόμμα της κωλοβάρας, της σαχλαμάρας και της κακής σχέσης με το σαπούνι, τον μπαρμπέρη και τον αφρό ξυρίσματος.


Το γεγονός είναι ότι με το ζόρι κάποιοι και εν προκειμένω οι Αμερικανοί, μας έσωσαν για δικούς τους λόγους από την κατάντια του κομμουνισμού, δηλαδή της ουράς στον φούρνο, των σάπιων δοντιών και της ζητιανιάς τζην παντελονιών σε δυτικούς τουρίστες, πράγμα όμως που ουδόλως επηρέασε την αριστερή  νοοτροπία  του "γίγαντα" και πανηλίθιου ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα επιβεβαίωσε μετά από 60 και βάλε χρόνια το σοφό ρητό "ουδείς αχαριστότερος του ευεργητηθέντος". Ειδικά μάλιστα, όταν ο ευεργητηθείς δεν δύναται να αντιληφθεί την ευεργεσία που του έγινε από τότε, αλλά επιθυμεί αυτή η ευεργεσία να συνεχιστεί μέσω της παροχής δανεικών και αγύριστων χρημάτων εκ μέρους των χορηγών ει δυνατόν μέχρι την δευτέρα παρουσία, με τον ίδιο να ζητάει συγχρόνως και τα ρέστα ουρλιάζοντας για το δίκαιο του αγώνα του μεταξύ κατάποσης σαρδέλας και τσίπουρου στον καφενέ.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ με όλους τους αρχηγούς του να έδρασε πράγματι ως δούρειος ίππος της αριστεράς από το 81 και μετά εξαγοράζοντας τον κάθε μαλάκα "αριστερό" έλληνα με αεριτζίδικα λεφτά επιδοτήσεων ή δανείων, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να υϊοθέτησε την αριστερή κούφια ρητορική των συνθημάτων τύπου "Έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ" απευθυνόμενο στο συναίσθημα του αδιαμφισβήτητα συναισθηματικού και θαυμαστή του Γιάννη Πάριου λαού , μπορεί τέλος πάντων να έκανε ότι έκανε με κύριο σκοπό να αποφευχθεί η αριστερή καθολική επικράτηση στην πολιτική ζωή, όμως η αριστερή πολιτισμική κυριαρχία απεδείχθη όχι μόνο ότι κρυβόταν βαθιά μέσα στην ψυχή του μαλάκα του Έλληνα κρυπτόμενη προσωρινά και δολίως πίσω από το ατομικό συμφέρον και την ιδιοτέλεια του κάθε γλειψιματία και παρακαλητή ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά επίσης ότι με την πρώτη ευκαιρία ήταν έτοιμη να βγεί από την κρυψώνα της ανακουφιζόμενη ωσάν πορδή του Κώστα Μακέδου μετά από ένα καζάνι φασολάδα, προκειμένου να δείξει την βλακεία και την τεμπελιά του Έλληνα σε όλο τους το μεγαλείο.


Κι η ευκαιρία δόθηκε όταν πλέον τελείωσαν τα δανεικά και χρεοκοπήσαμε, οπότε όλος αυτός ο φαντασιακός-ουτοπικός έμετος δεν είχε νόημα να εκφραστεί σε έναν μαϊμού αριστερό απατεωνοχώρο όπως το ΠΑΣΟΚ, αλλά στον πραγματικά αριστερό μπουρδοχώρο, τον χώρο της αγάπης, της δημοκρατίας και του διορισμού στο δημόσιο, δηλαδή τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η κυριαρχία που όλοι βλέπαμε τόσα χρόνια, που λέγαμε ότι φταίει για την κατάντια μας αλλά που δεν είχαμε ένα στέρεο επιχείρημα περί ύπαρξης της γιατί κρυβότανε πίσω από υποκριτικές αριστερές καφενειακές αερολογίες που στην κάλπη μεταφράζονταν σε ψήφο στο "κεντρώο" ΠΑΣΟΚ για να γεμίζει η μπάκα, εμφανίστηκε ξαφνικά με τέτοιο εκκωφαντικό κρότο, που επισκίασε ακόμα και το γεγονός της ψήφου και της συνακόλουθης εισόδου στην Βουλή άλλων εξίσου "δυναμικών" και διανοητικά καθυστερημένων συμπατριωτών μας, όπως αυτών της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου-Καημένου.


Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα ότι όταν ένας λαός θέλει κάτι αργά ή γρήγορα θα το πάρει. Ακόμα κι αν αυτό είναι τ' αρχίδια του. Μπορεί να περάσουν 60 χρόνια μέχρι να το πάρει αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή αυτό να γίνει. Ίσως μόνο μέσα από το βίωμα μιας άθλιας πραγματικότητας εκ μέρους του, υπάρχει ελπίδα να αντιληφθεί αυτή την πραγματικότητα σε όλη της την μεγαλοπρεπή αθλιότητα. Σε έναν δίκαιο λοιπόν κόσμο, θα έπρεπε να αφεθούμε να χρεοκοπήσουμε ανεξέλεγκτα, μήπως και οι "κοινωνικοί αγωνιστές" που αποτελούν την πλειοψηφία της καημένης αυτής χώρας βάλουν μυαλό κι αρχίζουν να αγωνίζονται πραγματικά για τον επιούσιο σε κανα χωράφι με ροδακινιές, αντί να αγωνίζονται στο μέτρημα δαγκανιών στο καλαμάκι του φραπεδοπότηρου στον καφενέ. Το οποίο μυαλό θα έβαζαν φαντάζομαι, την ίδια ημέρα που θα καλούνταν να πάνε στη δουλειά με το μουλάρι αντί με το αυτοκίνητο γιατί απλά δεν θα υπήρχαν καύσιμα.




Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει λογικά κάποιος ότι αναδεικνύεται δεύτερο κόμμα, ένα αντιμνημονιακό κόμμα του οποίου ο αρχηγός έχει το πλέον γελοίο και αλαλούμ  οικονομικό πρόγραμμα, ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός στην κύρια προεκλογική τηλεοπτική του ομιλία έχει ως κύριο επιχείρημα  μια φαιδρή δήλωση περί "φορολόγησης των ακινήτων και καταθέσεων εξωτερικού ελληνικής ιδιοκτησίας" χωρίς να βρεθεί ούτε ένας σύμβουλος του να του πεί περί απαγόρευσης της διπλής φορολογίας, ένα κόμμα με 50 συνιστώσες-γκρουπούσκουλα που η μία διαφωνεί με την άλλη ακόμα και στο ζήτημα του τί ώρα θα κάνουν διάλειμμα για κατούρημα ή στο πώς θα πρέπει να φυσάνε την μύτη τους κατά τη διάρκεια των ατελείωτων συζητήσεών τους, ένα κόμμα που αποτελείται από εμφανώς νοητικά υστερημένους, συμπλεγματικούς  και παραληρηματικούς ανθρώπους τύπου π.χ. Γλέζου και Λαφαζάνη; Θα μου πεις ότι εδώ βγήκε ο ΓΑΠ με σύνθημα την πράσινη ανάπτυξη, στους ΣΥΡΙΖΕΣ θα κολλήσουμε τώρα; Ναι ρε θα κολλήσουμε, γιατί αποδεικνύεται ότι πρόκειται περί των ιδίων λαμπρών μυαλών που απλά άλλαξαν κι από την πράσινη ανάπτυξη τους απασχολεί πλέον η οικονομική ανάπτυξη ροζ χρώματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή όμως ο κόσμος δεν είναι δίκαιος, το πιθανότερο είναι ότι ο καραγκιόζ μπερντές που λέγεται ελληνική πολιτική σκηνή και που πλέον εκπροσωπείται σε μεγάλο βαθμό από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να υπάρχει άνευ χρεοκοπίας, ενός γεγονότος δηλαδή  που θα έκοβε τις τζάμπα μαγκιές σε όλους αυτούς τους κουράδες. Τα σημάδια ήταν και είναι εμφανή: Κωλοτούμπες από τον Τσίπρα περί δραχμής, κρύψιμο του οπαδού της δραχμής Λαφαζάνη κλπ κλπ. Αν και ποτέ δεν ξέρεις πού φτάνει η βλακεία είναι η αλήθεια οπότε μπορεί και να το κλείσουμε το μαγαζί μια και καλή.



Θεωρώντας ότι η άνοδος στα προεκλογικά γκάλοπ της Χρυσής Αυγής, συσπείρωσε σε μεγάλο βαθμό τους "ευαίσθητους"-"δημοκράτες" Έλληνες ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ, πιθανολογώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψει την περί δραχμής κωλοτούμπα του αλλά και την χλαπάτσα που προφανώς θα φάει αν πάει να "επαναδιαπραγματευτεί"¨το μνημόνιο, θα εστιάσει την ρητορική του στους "καημένους" λαθρομετανάστες, ντύνοντάς την με τον μανδύα του αντιφασιστικού αγώνα ενάντια στους "νεο-ναζί" προκειμένου να συγκινήσει, να αποπροσανατολίσει  και να δημιουργήσει ενοχικό αντιρατσιστικό σύνδρομο στην ηλίθια "δημοκρατική" μάζα. Διόλου συμπτωματική και η μόνιμη παρουσίαση της αφεντομουτσουνάρας του νεανία και φερέλπιδος πολιτικού Μανώλη Γλέζου.

Το μεγαλύτερο ατύχημα δε, θα είναι η όλη ιστορία να συμπέσει με τυχόν παροχή χρημάτων από την ΕΕ λόγω της νίκης Ολάντ στην Γαλλία. Ποιος θα αντέχει να ακούει τις θριαμβολογίες Τσίπρα περί δικαίωσής του για επαναδιαπραγμάτευση όταν είναι κατανοητό ότι υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιρνε τα παπάρια του;

Όπως και να χει, η σύγκριση του επιπέδου του ελληνικού λαού με άλλους ευρωπαϊκούς είναι αποκαρδιωτική. Πώς μπορείς να συγκρίνεις τους Έλληνες με έναν λαό όπως οι Ελβετοί που αρνήθηκαν δύο εβδομάδες παραπάνω άδεια μόνο και μόνο γιατί έχουν την λογική να αντιλαμβάνονται ότι θα φύγουν οι επιχειρήσεις από τη χώρα τους, με τους Ιρλανδούς που επέμειναν να μην ανέβει στη χώρα τους η φορολογία των επιχειρήσεων για τον ίδιο λόγο ή με τους Γερμανούς που επιμένουν σε ποσοστό άνω του 50% σε μέτρα λιτότητας; Διόλου τυχαία λοιπόν η άνοδος ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ενός κόμματος δηλαδή με στόχο τον διορισμό όλων των Ελλήνων στο δημόσιο, την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια από όλους μας, την πίστη ότι έχει ο Θεός και ως εκ θαύματος κάτι θα γίνει και για μας και την μείωση των δαπανών της χώρας αρχής γενομένης από το σαπούνι.



"Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει", όπως λέει κι ο "σοφός" ελληνικός λαός. Με τις υγείες μας.

422 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 422   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Και μια και ο Βαψ έπιασε το ΣΥΡΙΖΑ, η Ρένα Δούρου πως σας φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

sex

Ανώνυμος είπε...

αστο την ειδα προσφάτως.. κωλος μεγαλος φαρδυς συριζεικος

Trueman είπε...

Ο Παύλος Πελάτης μου είχε πεί ότι θα ψηφίσει Τσίπρα. Πήγα να του απαντήσω "είσαι ηλίθιος?", προτού σκεφτώ βέβαια το περιττο της ερώτησης...

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαψομαλλιάς που πάντα ήταν υπέρ της ψήφου στο δικομματισμό, τώρα που το ΠΑΣΟΚ πήγε στον πάτο τί σκέφτεται να ψηφίσει; Σαμαρά ή Τσίπρα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο σημείο αυτό θέλω να κάνω μια μεγάλη ανακοίνωση που γεμίσει θλίψη κάποιους μέσα σε αυτό το blog.

Απεβίωσε χθες ο Νικολάκης ο Αλ Κάϊντα.

Ανώνυμος είπε...

ηλικία πες μας. Σαν τον κωστακη τον καρρα που μονο οταν πεθανε μαθαμε πόσο ήταν

Ανώνυμος είπε...

χωρίς λόγια

'UPDATE: 2

Επιπλέον ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέρει ξεκαθαρίζοντας την εργασιακή σχέση που είχε με τον ηχολήπτη Αλέξανδρο Ελευθερόγλου, «Δεν απολύθηκε. Ήταν εξωτερικός συνεργάτης. Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία. Έβρισε χυδαία. Αυτή είναι η απόφασή μου».'

Ανώνυμος είπε...

Από μπροστά πως ήταν;

Ανώνυμος είπε...

http://farm4.staticflickr.com/3352/3551419006_c435cfd182_z.jpg

Ανώνυμος είπε...

Χμμμμ.........

Ανώνυμος είπε...

τι χμμμμ. κολαθρα ολκής

Ανώνυμος είπε...

μπαζο ουτε ο καραισκος δεν της τονε δινει

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7akZoEQv6jI

Born Again Συριζαιος είπε...

Αρχιδια Κυριοι....Αρχιδια....

Born Again Συριζαιος είπε...

Βαρσε

ποιος ειναι ο Νικολακης ο Αλ καιντα?

τρομοκρατης η θυμα μιας αγαπης?

Ανώνυμος είπε...

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=47&art_id=14859

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κανένας Born Again Συριζαίε. Ένας ψυχασθενής που προσπαθούσε να πείσει όσους τον ακούγανε ότι ήταν βομβιστής της Αλ Κάιντα ενώ μονίμως έκανε τράκα ψιλά ή τσιγάρα πουλώντας την τρέλα του. Ένας τυπικός τρελός. Ζωή σε λόγου μας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως έχει γλυκό προσωπάκι.

Ανώνυμος είπε...

Ρένα Δούρου... Άλλο συριζαίικο ξέπλυμα αυτό. Μιλάει πολύ, έχει απόψεις για τα πάντα, είναι εξωφρενικά φιλόδοξη (κενότης, ταπεινή καταγωγή μετά συμπλεγμάτων ή μωρία;), θέλει να παριστάνει την κοσμογυρισμένη και κοσμοπολίτισσα (αυτή, ένα βλαχαδερό), θεωρεί εαυτήν ως πρότυπο γυναικείου ερωτισμού αλλά και κομψότητας. Είχε δίκιο ο Κανέλλης, ο οποίος, λόγω μονομανιακού πάθους βέβαια απέναντι σε όλα αυτά τα φαιδρά αριστεροανανεωτικά που τού έκλεψαν τζάμπα τα χρόνια της νεότητας (όταν και ο ίδιος φορούσε αμπέχονο, στρογγυλά ΚΚεσωτερικά γυαλιά και είχε μακριά τα γένια αλλά και τα αραιά του μαλλιά), της είχε πει σε συνέντευξη ειρωνικά "έλα ρε Ρένα τώρα, εσένα που σου αρέσουν τόσο και οι τσάντες...".

Εντύπωση μού έκανε πόσο πολύ ο Αντώνης Παπαγιαννίδης, σε μια παρέα πριν από 3-4 χρόνια, μάς είχε ζαλίσει αρκετά κάποια όργανα, προσπαθώντας να πείσει πόσο μεγάλο ταλέντο στην πολιτική ήταν μια κάποια Ρένα Δούρου. "Εντάξει ρε μαλάκα, ο Παπαγιαννίδης το είπε, μη δίνεις σημασία", μου ανέφερε πρώην συνάδελφός του στον ΔΟΛ. Μου έκανε εντύπωση όμως η επιμονή του γενειοφόρου πολυπράγμονα, ρώτησα κάποιους καλύτερα πληροφορημένους, και τελικά ανακάλυψα ότι ο λάτρης της φράουλας και οικονομικός αναλυτής Παπαγιαννίδης την είχε πάρει υπό την προστασία του. Τώρα αν ακούμπησε και τίποτε κρέατα ποιος να ξέρει. Εκείνος γνωρίζει καλύτερα. Άλλωστε, δεν μπορώ να ξεχάσω την αντίδραση του κουρασμένου Χρύσανθου, ένα καλοκαιρινό βραδάκι με φεγγάρι στις αρχές της δεκαετίας σε μπαρ του ιστορικού κέντρου, όταν η συζήτηση κατέληξε στα αγαπημένα παραδημοσιογραφικά-παραπολιτικά και έκανε την εξής "αποκάλυψη": "Ο Παπαγιαννίδης είναι ίσως ο πιο έξυπνος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Ένα του λες, δέκα καταλαβαίνει". Αν ισχύουν αυτά, ο Παπαγιαννίδης πράγματι ξέρει καλύτερα, και έτσι στο στίβο της πολιτικής η αγωνίστρια Ρένα δύσκολα θα βγει βγει οφσάιντ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι αδερφος και γιος των παπαγιαννιδηδων?

Ανώνυμος είπε...

πρότυπο γυναικείου ερωτισμού και κομψότητας;;;;; Είπαμε σε σχέση με τις άλλες υποψήφιες αλλά μη το παρακάνουμε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Λαϊκομπάνικη γκόμενα, όπως θα έλεγε και ο Βαψομαλλιάς.

Born Again Συριζαιος είπε...

εγω παντως θελω να καλεσω και τον Βαρσο αλλα και τον Βαψομαλλια να σταματησουν να τα χωνουν στον Αλεξη"επρεπε να γινω Γιγαντας του Κατς"Τσιπρα.

Γιατι τετοιο μισος ρε αγορια?Ε,γιατι?

γινετε και εσεις Born Again Συριζαιοι,αποδεχτειτε τον Αλεξη μες στην καρδια σας και θα σωθειτε,οπως καποιοι που αποδεχονται τον Ιησου και γινονται Born Again Christians...

Ανώνυμος είπε...

Πως σας φάνηκε η έκπληξη της Βούλτεψη στη Β Αθήνας;

Ανώνυμος είπε...

την εσκιζα κι αυτήν, όπως και την ρένα

Ανώνυμος είπε...

όπως και την γιαννακα και την μπατζελη

Ανώνυμος είπε...

Έτσι που το πας σε λίγο θα μας πεις ότι έσκιζες και τον Τσίπρα

Ανώνυμος είπε...

θα σας πω εγω μιαν μεγάλη αλήθεια (αλιθια ρομερο):
Οι αριστερές γκόμενες παίρνουν τις καλυτερες πιπες και δίνουν και πρωκτό χωρις πολλα πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Η Βούλτεψη είναι συμπαθής στον κόσμο της ΝΔ και κινήθηκε έξυπνα, χωρίς πολλά λεφτά αλλά βγαίνοντας παντού, σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα μεγάλης και μικρής εμβέλειας υποστηρίζοντας αυτά που πιστεύει ο μέσος νοικοκύρης ψηφοφόρος του κόμματος. Επίσης ξεκίνησε τον προεκλογικό της αγώνα πολύ νωρίς. Είναι έξυπνο το Σοφάκι. Πήρε από τον πατέρα της.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα πήδαγες τον Τσίπρα?

Ανώνυμος είπε...

εκτος απο τον προσωπικό αγώνα φίλε και κυριως στις μεγάλες περιφερειες , περνάει στους ψηφοφόρους και η γραμμή του κόμματος.Δηλαδή την άλλη την όλγα, πότε την αγάπησαν οι αθηναίοι; Ποτε πρόλαβαν

Ανώνυμος είπε...

Aν περνάει η γραμμή του κόμματος γιατί δεν εξελέγη ο Κρανιδιώτης;

Ανώνυμος είπε...

γιατι βούλιαξε η νουδου στη θάλασσα του πειραιά.Τωρα τι κουβεντιάζουμε; Για το αν δίνεται γραμμή απο τα κεντρικά ή όχι; υπάρχει το προσωπικό ρευμα υπάρχει και η κεντρική γραμμή.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα πήδαγες τον Τσίπρα?

Ανώνυμος είπε...

φίλε επειδη εχεις κολλήσει , να σου πώ οτι το πιο πιθανό ειναι να πηδήξει ο τσίπρας εμένα και εσένα βέβαια ακόμη .

Ανώνυμος είπε...

Η Όλγα πως σας φαίνεται απέναντι στη Ρένα;

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος προτιμά πιό αντρουά από τον Αλέξη. Τάσο Μητόπουλο, Φαήλο Κρανιδιώτη κλπ.

Ανώνυμος είπε...

πω πω τί τού ειπε πάλι!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο κομμάτι και αυτή η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Θα την έσκιζες Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ρένα Δούρου να φωτογραφηθούν γυμνές και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες τους να δημοσιευθούν πάραυτα στην αντιμνημονιακή εφημερίδα ΤΟ ΧΩΝΙ, με τον γίγαντα Καζάκη να τις θαυμάζει με τις ώρες βλέποντας πόσο όμορφα θα περνάει όταν επιτέλους έρθει ο πραγματικός σοσιαλισμός στην επαναστατημένη αυτή χώρα.

Ανώνυμος είπε...

αντιμνημούνιακη εφημερίδα

Ανώνυμος είπε...

εγώ θα έσκιζα και την νάντια κωνσταντοπούλου

Ανώνυμος είπε...

To BBC χθες μεταμεσονυκτίως παρουσίασε ντοκυμανταίρ του παλαιού βρετανού υπουργού Michael Portillo (ο οποίος είχε αποδειχθεί ότι αρέσκετο σε επαφές με το ανδρικό φύλο όταν ήταν νέος) με θέμα την Ελλάδα και την κρίση της. Δεν ήταν τόσο η άθλια εικόνα του κέντρου με τις επαναστατικές μουτζούρες στους τοίχους, τους άστεγους στα πεζοδρόμια, τους ζητιάνους κλπ. που εντυπωσίαζε τον τηλεθεατή, όσο η επαφή του παρουσιαστή με έναν κλασσικό Έλληνα ιδιοκτήτη Porsche Cayenne. O δυνατός αυτός Έλληνας ήταν ένας εντυπωσιακός ηλεκτρολόγος, ο οποίος ξεσκέπαζε μπροστά στην κάμερα το προς πώλησιν πολυτελές (και κακόγουστο) αυτοκινούμενο και εξηγούσε γιατί επιθυμεί να το αποχωριστεί. Εμφανίστηκε κοιλάρας και με μια συγκλονιστική κόκκινη εργατική φόρμα. Μάλιστα, δεν δίστασε να καλέσει τον πρώην υπουργό-λούγκρα στο φτωχικό του για το παραδοσιακό ελληνικό μεσημεριανό. Την εικόνα που αντίκρυσε ο υπουργός θα πρέπει να την θυμάται για καιρό. Ένα απερίγραπτο σπιτάκι, με πολλά μπιμπλό, σεμεδάκια και άλλα ωραία ελληνικά-μεσανατολικά, καθώς και κόρες, θείες και πεθερές γύρω από το οικογενειακό τραπεζάκι. Για το φαγητό δεν ξέρω, αλλά αν κρίνω από το ύφος του πρώην υπουργού μπορώ να συμπεράνω. Το κλου του πανηγυρικού ελληνικού γεύματος ήταν ένα συμπαθέστατο μυξιάρικο που καθόταν στο τραπέζι: Eίχε τσακώσει ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρω και το έχωνε στο στόμα. Όλοι οι Έλληνες, νέοι, γέροι και μωρά, προτιμούν το Ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XMXSjWy999k

Το ντοκυμανταίρ που περιέγραψε ο φίλος πιο πάνω

Ανώνυμος είπε...

Michael Πορδίλο;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τα παραλέμε λίγο. Ο άνθρωπος είχε επιχείρηση με 10 άτομα που για ελλάδα είναι πολυεθνική. Τα δούλεψε τα λεφτά δεν τα έκλεψε από το δημόσιο. Την εφορία μάλλον την έκλεβε ως καλή ηλεκτρολογάρα αλλά αυτό είναι άλλο. Γεγονός είναι ότι το σπίτι δεν κολλάει με κατοχή Καγιέν αλλά απ ότι είπε την πήρε 45 χιλιάρικα κι όχι 150 που έκανε καινούργιο. Στην Ελλάδα το αυτοκίνητο, τα μπουζούκια και το ακίνητο είναι κλασσικές αξίες.

Έλεος πάντως. Δεν θα φτάσουμε να ενοχοποιήσουμε γενικά τον καταναλωτισμό. Καλά κάνει και καταναλώνει ο καθένας αρκεί να τα σηκώνει η τσέπη του. Αν δεν καταναλώναμε θα ήμασταν όλη μέρα κάτω από μια καμια μηλιά και θα φοράγαμε προβιέςΊσα ίσα που ο άνθρωπος δούλευε αντί να κάθεταο στον καφενέ όλη μέρα όπως οι συμπατριώτες του. Ο καταναλωτισμός στην τελική δίνει και κίνητρο για να δουλεύει κανείς και να προοδεύει η κοινωνία. Δηλαδή με τί έπερεπε να κυκλοφορεί ο άνθρωπος επειδή είναι ηλεκτρολογάρα; Με Λάντα; Άμα τα χε και του περισσεύανε καλά έκανε και την αγόρασε. Τώρα που δεν τα χει θέλει να την ξεφορτωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως είναι κουφό στο ντοκυμαντέρ ότι ακόμα κι ο εργάτης-απεργός της ναυπηγοεπισκευαστικής, η κόρη του ηλεκτρολογάρα και η άνεργη στους Γιατρούς του Κόσμου μιλάνε αγγλικά (κουτσά στραβά). Σε αντίθεση με τη Γερμανία που δεν μιλούσε κανείς. Εκτός από το αμάξι, τα μπουζούκια και το ακίνητο, η γνώση αγγλικών αποδεικνύεται άλλη ελληνική αξία.

Ανώνυμος είπε...

Η Ζωή εχει πολύ σκληρό πρόσωπο, ταιριάζει πιο πολύ στο κκε.

Ανώνυμος είπε...

Έξοχα αγγλικά μιλάει και ο χατζηνικολάου αλλά και ο παπαγιάννης.

Ανώνυμος είπε...

Και η Αλέκα δεν είναι άσχημη, αν και είναι γυναίκα για ειδικά σεξουαλικά γούστα. Θα την έσκιζες Καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

http://dexiextrem.blogspot.com/2012/05/twitter.html

Ανώνυμος είπε...

Τώρα με την απίστευτη ανατροπή του γάβρου στον τελικο θα μας πρήξουν τα όμπαλα με τους παραλληλισμούς με την ελληνική κρίση και πως πρέπει να δείξουμε την ίδια αγωνιστικότητα και μπλα μπλα.Ήδη ο πανύβλακας Βαγγέλης Ιωάννου έδωσε ένα δείγμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βλάχος έκανε σκληρή αντίσταση στον Μιχαλολιάκο. Σκληρός ο δημοσιογράφος.

Ανώνυμος είπε...

ε ναι αλλα για τετοιου είδους καζούρα είναι κι ο μιχαλολιάκος, όπως τα έκανε. να τον πικάρουν οι βλάχοι στο μέγαρο. αστεία πραματα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εξαιρώντας τα πολύ σωστά που είπε ο Μιχαλολιάκος (κυρίως για την αναγκαιότητα της βίας αλλά και την δαιμονοποίηση των Ναζί από τους νικητές του Β' ΠΠ), νομίζω ότι κάποιος ουδέτερος παρατηρητής θα πρέπει να σταθεί στην παιδιάστικη εμμονή του με τον στρατό, την στρατοκαυλία του.

"Έχω 500.000 ψηφοφόρους άρα πάνω από 40 μεραρχίες"!!! Ούτε μπέμπης 7 χρονών να ήτανε. Αφού δεν έβγαλε και στρατιωτάκια να τα αραδιάσει στο γραφείο για να δείξει καμια τακτική κατάληψης της Βουλής μιμούμενος τον Αλέφα με τα μπουκάλια μπύρας, πάλι καλά.

Κόμμα με αρχηγό μπέμπη και ψηφοφόρους χεβυμεταλάδες. Άσε που πέφτει και σε λογικές αντιφάσεις. Ενώ ορθά επικαλείται την αναγκαιότητα της χρήσης βίας από τη μια, την καταδικάζει όταν εφαρμόζεται από τους Αμερικανούς στις καφροχώρες. Δηλαδή τί ήθελες ρε Μιχαλολιάκο; Να πάνε να πούνε στους Ταλιμπάν "Συγγνώμη κύριε Ταλιμπαν μπορείτε να μην ξαναρίξτε αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους μου;" κατά το παράδειγμα που έδωσε με τον Πακιστανό που κατουρούσε στην εκκλησία.

Αλλά αντί ο βλάκας ο Θεοδωράκης να του ρίξει κανα ξεβράκωμα να γελάσουμε, έλεγε τις ίδιες και τις ίδιες μαλακίες. Τόσο βλάκας άνθρωπος και θεωρείται στη φαιδρή αυτή χώρα και σοβαρός δημοσιογράφος.

Ανώνυμος είπε...

Οι χεβυμεταλάδες στη χρυση αυγή, οι φλώροι στο συριζα

Ανώνυμος είπε...

Στο δίλημμα της πεμπτουσίας της ασχήμιας "Αλέκα ή σβερκοδαγκωμένο μπακαλόγατο?", η απάντηση είναι εύκολη. Μωρέ το μπακαλόγατο.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τους έμπειρους αναλυτές μας να τοποθετηθούν στις παρακάτω φωτογραφίες:

https://secure.flickr.com/photos/renadourou/5929156843/in/photostream

https://secure.flickr.com/photos/renadourou/6969453282/in/photostream

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος θα επιστρέψει μόνο υπο τον Καραμανλή. Αλλιώς θα συνεχίσει τον μοναχικό δρόμο του.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15168

Ανώνυμος είπε...

http://doncat.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2012/05/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

11:22 Ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος θέλει το κλειδί του Παραδείσου με τους μουστακαλήδες.

Ανώνυμος είπε...

Ένοχη σιωπή του Καραϊσκου ή προετοιμασία για αξιώματα στην κυβέρνηση της αριστεράς;

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Hermetic_Order_of_the_Golden_Dawn

Ανώνυμος είπε...

Μπα ο μπακαλόγατος είναι μπουκωμένος γι' αυτό σιωπά

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_129_13/05/2012_482101

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια όσον έγραψαν οι χωμενίδης δημου κλπ, προτείνω να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Επ αυτού μία είναι η λύση:

Να γράψει ο καραϊσκος επιστολή-καταπέλτη στην Μέρκελ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης να εκτοξευτεί με καταπέλτη ο Καραίσκος μέχρι την Μέρκελ στην Γερμανία για να παραδώσει την επιστολή.

Trueman είπε...

Όταν έγραφα προ τριετίας ότι αυτή η χώρα δεν έχει καμία (πολιτισμική) σχέση με την ευρώπη έκανα λάθος. Το σωστότερο θα ήταν να συμπληρωθεί ότι αυτή η χώρα δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Ευρώπη.

Κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε και με τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις. Και δεν αναιρείται βεβαίως με τα δημοσκοπικά ευρήματα "ναι στο ευρώ, όχι στις συνέπειες" που απλά επιρρωνύει την ύπαρξη του κουτοπόνηρου καραγκιόζη μέσα μας.

Στην Χελάς κυριαρχεί ανέκαθεν έντονος αντιδυτικισμός. Από τους θρησκευτικούς αλλά και τους πολιτικούς ταλιμπάν των χελήνς η ευρώπη δεν σημαίνει και πολλά πράγματα εκτός από φούσκωμα αριστεροδεξιών τσεπών των σαπιοκοιλιάδων με δυτικό χρήμα (σχέδιο μάρσαλ, κοινοτικές επιδοτήσεις).

Τίποτα ευγενέστερο προς αντιγραφή. Τίποτα για ευρωπαϊκό πολιτισμό και φιλελυθεροποίηση της κοινωνίας και της οικονομίας. Τίποτα για κουλτούρα κοινωνικής ευθύνης του πολίτη, συνέπεια, συνεργατικότητα, επαγγελματικότητα, ποιότητα προιόντων. Άντε το πολύ πολύ οι ορδές των χελήνς να θαυμάσουν τις καγιέν που τόσο αγαπιούνται (και τιμώνται δεόντως) άλλωστε από εγχώριους κοιλαράδες ηλεκτρολόγους. Στην ζυγαριά των δυτικών, υποχρεώσεις και δικαιώματα του πολίτη ισορροπούν. Στην βασίλειο των χελήνς πάντοτε στάνταρ διπλό.

Κι για όποιον τολμήσει να εγκωμιάζει πτυχές του ευρωπαϊκού/δυτικού πολιτισμού υπάρχουν αμέτρητοι Ζουρνάλιδες που θα τον επαναφέρουν στην τάξη. Μόνο εδώ άλλωστε υπάρχει ο όρος ευρωλιγούρηδες. Δεν έχω ακούσει στην Δύση κατηγορία "ελληνολιγούρης" για εκατομμύρια φανατικών ελληνολατρών. Ή ο όρος κουτόφραγκος που τα λέει όλα για την ντόπια μανταλιτέ της ωφελιμιστικά μανιχαιστικής καχυποψίας έναντι του κακού δυτικού.

Ο Μανώλης Γλέζος με το διεισδυτικό του βλέμμα απεφαίνετο εν έτει 1980, όταν κάποιοι λίγοι έδιναν πραγματικό αγώνα για να ανέβουμε στην α' εθνική του κόσμου, ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία δουλειά με την ευρώπη των μονοπωλίων και ότι η θέση της χώρας είναι με τους αδελφούς αραβικούς λαούς της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής. Δηλαδή με τον Ουντάι Χουσείν, τον Καντάφι και τον Γιάσερ.

Ο Παπατζής, ως εξυπνότερος όλων, το' κανε πράξη το 81 για να αλώσει τις μάζες των γλέζων (θυμηθείτε δελτίο ειδήσεων στά αραβικά στην αλήστου μνήμης ετ2), μη παραλείποντας βεβαίως να παραμένει στην ΕΟΚ και στο ΝΑΤΟ μονίμως ως περιθωριακός εκβιάζων-επαίτης. Ή "τσιμπούρι" που λέει προσφυώς και ο Χωμεινίδης.

Και τριάντα χρόνια μετά, αντί η χώρα να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της α' εθνικής (όχι μόνο από οικονομική σκοπιά), παίζει ματαίως στα μπαράζ για τον αναπόφευκτο υποβιβασμό. Ντέρμπυ κύριοι το ματς, με την Βουλγαρία και την Ρουμανία. Αναγέννηση Επανωμής το Ελλαδιστάν.

Συγχαρητήρια για αυτό στον Μανώλη τον Γλέζο, στον Μίκη, στον Ανδρέα, στην Αλέκα και τον Αλέξη. Και στα εκατομμύρια των συνοδοιπόρων-ψηφοφόρων τους. Αυτή η νίκη (στις 17 του Ιούνη) τούς ανήκει. Σαν να μην έμαθαν ποτέ. Σαν να μην πέρασε μια μέρα (από τις 18 του Οχτώβρη 1981) που λέει και το τραγούδι. Σοσιαλισμός και πάλι. Εκεί στην Γ' Εθνική όμως...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστά όλα αυτά, αλλά αν διαβάσεις τα σχόλια της ανάρτησης που είχες κάνει θα δεις ότι πάλι θα καταλήξουμε στα ίδια. Η οπτική σου είναι λάθος. Περιγράφεις τα αποτελέσματα (ευρωπαϊκός πολιτισμός κλπ) συγκρίνοντας τα με το χάλι εδώ, αλλά ασχολείσαι αποκλειστικά μόνο και μόνο με την πρώτη ανάγνωση, μόνο με αυτό που παρατηρείς δηλαδή, περιμένοντας ότι με κάποιο μαγικό τρόπο "θα αντιγράψουμε" όλα αυτά. Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι η δεύτερη ανάγνωση. Πώς προέκυψαν όλα αυτά στους Ευρωπαίους και όχι σε μας; Ήταν ποτέ δυνατό να αντιγραφούν εδώ;

Κι αυτό (κι επιμένω χρόνια τώρα) είναι το πρόβλημα του φιλελεύθερου ανθρώπου. Ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή εσύ είσαι σε θέση να τα παρατηρήσεις και να τα αντιγράψεις πιστεύεις ότι όλοι είναι έτσι. Ε, δεν είναι όλοι έτσι. Για την ακρίβεια ελάχιστοι είναι έτσι, γιατί η πλειοψηφία (η μεγάλη μάζα) ΔΕΝ είναι έτσι. Πιο πιθανό είναι να βρείς ράβδο χρυσού στο δρόμο, παρά να καταλάβει η ηλεκτρολογάρα με το Καγιέν ότι θα έπρεπε να είναι έτσι. Στην προσπάθεια να το καταλάβει και λόγω πνευματικής αδυναμίας, θα κατέληγε πιθανότατα είτε σε καμια θεωρία συνωμοσίας είτε σε κανα υποτιμητικό σχόλιο για τους "κουτόφραγκους" μόνο και μόνο για να αισθανθεί καλά ψυχολογικά ο ίδιος. Κι αυτό σου εξηγεί τις λέξεις "κουτόφραγκος", "ευρωλιγούρης" κλπ. Ψυχολογικός μηχανισμός άμυνας λόγω αδυναμίας κατανόησης είναι. Καλώς ή κακώς είμαστε προϊόντα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε γιατί μαϊμουδίζουμε. Ακόμα και η ηλεκτρολογάρα να τα καταλάβαινε, όταν θα έβλεπε έναν, δύο, τρείς δίπλα του να κάνουν μαλακίες (να φοροδιαφεύγουν κλπ), πάλι τα ίδια θα ξανάρχιζε.

Γι αυτό κι οι Μάνοι απευθύνονται σε ένα κοινό 5 ανθρώπων. Ο Μάνος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την μάζα γιατί είναι σε άλλο μήκος κύματος πιστεύοντας ότι όλοι σκέφτονται ορθολογικά και ανοιχτόμυαλα, όταν στην πργματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επίσης, επ ουδενί μην πιστεύεις και ότι ο γερμανός ηλεκτρολογάρας τα αντιλαμβάνεται. Δεν είναι πιο έξυπνος από τον έλληνα αντίστοιχο. Μαϊμουδίζει κι αυτός. Έτσι έμαθε, έτσι κάνει. Η ηθική υπεροχή προκύπτει ως αποτέλεσμα μακροχρόνης εκπαίδευσης στην πειθαρχία, από όλους μάλιστα τους θεσμούς μιας κοινωνίας (σπίτι, σύστημα εκπαίδευσης κλπ). Και αυτό δεν έχουμε εμείς εδώ κι έχει ο γερμανός. Έχουμε φούλ ανηθικότητα γιατί ποτέ δεν είχαμε πειθαρχία. Γιατί στη νοοτροπία ήμασταν πάντα αλβανοι καπεταναίοι. Βάλε και την επικρατούσα αριστερή νοοτροπία τόσων χρόνων στη μέση, που έδεσε με το γόνιμο έδαφος της απειθαρχίας υμνώντας την ως "ανυπακοή" και καταλαβαίνεις γιατί φτάσαμε εδώ.

Ανώνυμος είπε...

http://t.co/JvcfnXzt

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=R0xjxws-Ers

Ανώνυμος είπε...

Το δεύτερο βίντεο δείχνει και τρελοτατσόπουλο να λέει στον Σταυρίδη φεύγοντας: "Να πας να γαμηθείς" Χα,χα,χα.

Καλύτερη ατάκα του βίντεο: Στο σημείο που ο Τατσόπουλος σπρώχνει το χέρι του Σταυρίδη και του φωνάζει: " Μπάρμπα Θωμάς δεν είμαι κύριε"

Marwood είπε...

Επειδή εγώ δεν τα βλέπω όλα ασπρα ή μαύρα, πιστεύω ότι μια καλή λύση για την περίπτωσή μας θα ήταν η δολοφονία του παπατζή. Μπορεί να μην γινόμασταν και Φινλανδία, αλλά το σημερινό χάλι μπορεί και να το γλιτώναμε.

Ανώνυμος είπε...

Του Τσίπρα;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τατσόπουλος θέλει να ζήσει. Θέλει να ζήσει μωρέ κι αυτός. Να μην είναι Μπάρμπα Θωμάς.

Marwood είπε...

Διαβάζω ότι ο διεθνής τύπος συγκρίνει τον αλεξάκο με τον Πολ Ποτ.

Στην περίπτωση αυτή, το μόνο θετικό είναι η μεταχείριση που θα επιφυλάσσει στο καθεστώς σε "διανοούμενους" τύπου τατσόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63656779

Ανώνυμος είπε...

Μπάρμπα Θωμάς δεν είμαι κύριε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αριστερό ξεκατίνιασμα στο Mega απόλαυση. Πραγματική απόλαυση. Προσβολές Μπίστη της ΔΗΜΑΡ σε Παπαδημούλη και αντίστροφα. Χα,χα,χα.... Πόσο το χαίρομαι ρε πούστη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όταν βλέπω το παρακάτω βίντεο, το μόνο που έρχεται ασυνείδητα στο μυαλό μου είναι μια είσοδος στν ταβέρνα γομαραίων χεβυμεταλάδων της ΧΑ.

http://www.youtube.com/watch?v=Ievaosr_dwE

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καταπληκτική ανακοίνωση από την ΧΑ για τον σαχλαμάρα τον Βλάχο. Όλως περιέργως υπάρχουν κι άτομα εκεί μέσα που διαθέτουν ευφυία. Εξαιρετικό ύφος.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63656838

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SjD9v9H2UrU

Marwood είπε...

Η πλάκα στο παραπάνω βίντεο είναι ότι τελικά έγιναν όλα αυτά που ειρωνεύoταν.

word to the wise

Marwood είπε...

Να πω επίσης ότι νομίζω ότι ο Μιχαλολιάκος δεν τα πάει καλά. Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές, με μαγκιές, ειρωνείες και αστειάκια.

Για να μην αναφέρω την άρνηση της ύπαρξης φούρνων που οδηγεί κατευθείαν στο μπαλαούρο της ευρωπαικής πολιτικής σκηνής (για να μην πω και στο κανονικό μπαλαούρο). Το παράδειγμα της Λεπέν που την στήριξαν πολλοί εβραίοι, και έχει πιθανότητες να είναι η επόμενη πρόεδρος της Γαλλίας, δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ένας σοβαρός ακροδεξιός (σσ καλά αυτό ίσως να είναι σχήμα οξύμωρο αλλα still...)

Επίσης γέλασα πολύ που είπε ότι δεν προδίδει τους στρατιώτες του. Αν θέλει να προκόψει, φυσικά θα είναι οι πρώτοι που θα θέλει να εξαφανίσει, αλα SA.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καθόμουνα και σκεφτόμουνα προχθές στο κωλομάγαζο που ήμασταν, τί πλεονέκτημα διαθέτει ο Μιχαλολιάκος όταν στις γραμμές του διαθέτει και άτομα που είναι αποφασισμένοι "χρήσιμοι ηλίθιοι" τύπου SA.

Αν έσκυβε κανείς και κοίταζε ένα τραπέζι σε αυτό το μαγαζί, μεγαλύτερη πιθανότητα θα είχε να δει κάτι απίθανο π.χ. ένα φέρετρο παρά απόδειξη ταμειακής μηχανής.

Η ερώτηση είναι η εξής: Αν η ΧΑ έστελνε 60 βόϊδαρους να κάνουν ντου και να πετάξουν τον κόσμο έξω (κατά τα πρότυπα πώλησης προστασίας) να δείρουν καναν πορτιέρη και να σπάσουν πέντε έξι ποτήρια, με τον όρο ο αρχιδας ο ιδιοκτήτης να μην ξαναφοροδιαφύγει και την απειλή ότι αν το κάνει θα επιστρέψουν, τί θα συνέβαινε; Αν το κανε σε δυο τρία νυχτερινά κέντρα μαζί με πέντε έξι μικρομάγαζα και μαθευότανε ότι έχουν ξεκινήσει εκστρατεία με τέτοια ντού, πραγματικά αναρωτιέμαι, τί θα συνέβαινε;

Το ιστορικό δείχνει ότι θα επιτύγχανε, γιατί ακριβώς οι ίδιες τακτικές απέδωσαν σε μπράβους σε θέματα προστασίας. Όταν ο μαλάκας ξέρει ότι θα του την πέσει η αστυνομία κάνει τα κουμάντα του γιατί δεν φοβάται. Ξέρει ότι μπορεί να παίξει μπάλα χωρίς να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα. Το αντίθετο συμβαίνει με όλους αυτούς που λειτουργούν εξωσυστημικά και ιδίως όταν αυτοί φανερά ρισκάρουν την ελευθερία τους με την φυλάκισή τους.

Όλως περιέργως, ενθυμούμενος χθες τον Μάρκαρη που ήταν στην εκπομπή του βλάκα τον Θεοδωράκη, είδα μια συνέντευξη για το τελευταίο βιβλίο του "Περαίωση". Στο αστυνομικό αυτό μυθιστόρημα, ηρωας είναι ένας τύπος που σκοτώνει... φοροφυγάδες.

Στη συνέντευξη του, ο Μάρκαρης αναρωτιέται ουσιαστικά το ίδιο, αλλά με άλλο τρόπο. Αναρωτιέται στην ουσία αν οι εξαιρετικές περιστάσεις απαιτούν και ανορθόδοξες λύσεις. Αναρωτιέται, αν μετά από 50 νόμους κατά της φοροδιαφυγής χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μια τέτοια ακραία τακτική, όπως του serial k;iller του βιβλίου του, θα απέδιδε. Και καταλήγει πως ναι θα απέδιδε, γιατί όσο ακραία κι αν φαίνεται είναι η μόνη λογική λύση.

Όταν η φυλάκα έχει γίνει τιμή και δόξα για τον νεοέλληνα, όπως πολύ σωστά έλεγε ο "αναρχοπασόκος", μόνο η απειλή φυσικής βίας μπορεί να είναι αποδοτική. Η φιλοδοξία για απόκτηση κέρδους υπάρχει συνήθως μόνο στους ευφυείς ανθρώπους. Ο φόβος όμως υπάρχει σε όλους, από τον πιο βλάκα μέχρι τον πιο έξυπνο.

Marwood είπε...

Αυτά όλα μου θυμίζουν μασκοφόρους εκδικητές τον Ευλογητό τον Σταυροφόρο κλπ. Δεν νομίζω ότι έχουν αποτελέσματα αυτές οι τακτικές εκτός του πλαισίου των marvel comics και του φωσκολικού σύμπαντος.

Από την άλλη, καλό είναι να ψαχτεί πόθεν τα έσοδα του Μιχαλολιάκου, γιατί απ' οτι φαίνεται η επιχείρηση μεγαλώνει και τα έξοδα οργάνωσης και κινήσεως αυξάνονται. Θα κάνω μια τρελή μαντεψιά ότι τους έχουν δοθεί κάποια τιμάρια της αθηναικής νύχτας. Φυσικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο outfit λειτουργεί στα πλαίσια της ευρύτερης φαμίλιας που είναι η ΕΛΑΣ, και σε αμοιβαία κατανόηση με άλλους γκούμπας που ελέγχουν παραπλήσιες περιοχές όπως ο Ντον Σκυφτού και τα παιδιά των συνιστωσών.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ίσως, πάντως θα απέδιδε. Δεν αποκλείεται, βάζοντας το δάχτυλο στο μέλι, κάτι να καβάτζωσαν κι αυτοί. Δεν έχουν και την φήμη των άσπιλων η αλήθεια. Αν και νομίζω ότι δεν τα μασάνε οι ίδιοι. ΑΠλά μέσα στις τάξεις τους, θα υπάρχουν και πάλιουρες της νύχτας που κάνουν στρατολογήσεις νέων βλασταριών-βόϊδαρων. Το νεαρό της ηλικίας και η προσήλωση στα βάρη βοηθούν. Ετσι δεν μαζεύον κόσμο κι από τα γυμναστήρια;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα θα μου πείς τί λέμε τώρα. Πρώτη μούρα στο Ευθυμίου-Παναγιώταρος ήταν μια γνωστή φυσιογνωμία. Άρα παίζει στρατολόγηση. Γιατί ο συγκεκριμένος δεν μου κάνει για ανθρωπος αγαθών-πατριωτικών προθέσεων.

Marwood είπε...

θα είχε ενδιαφέρον ένα δυνατό ρεπορτάζ για ΧΑ. the true story όμως, όχι τις παπαριές του θεοδωβλάκα και του κούλογλου. Κάτι σαν το Ross Kemp on gangs. Καλό θα ήταν να το παρουσίαζε κάποιος μάχιμος τηλεοπτικός ρεπορτερ και όχι φλούφλης τύπου δανέζη. Καραϊσκο ακούς..

Ανώνυμος είπε...

ο Καραϊσκος με το που ακούει ΧΑ στάζει το παντελόνι του. Φαντάσου να τους δεί κι από κοντά. Εγερθητι ρε μ^^&^ί καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Πχ http://video.google.com/videoplay?docid=4784767647228050785

Ανώνυμος είπε...

ο Καραίσκος όχι μόνο δεν θα σηκωνόταν αλλά θα καθόταν και οκλαδόν μπροστά στον μιχαλοηλια και τον τσάτσο του τον κασιδιαρη

Ανώνυμος είπε...

ο Καραίσκος όχι μόνο δεν θα σηκωνόταν αλλά θα καθόταν και οκλαδόν μπροστά στον μιχαλοηλια και τον τσάτσο του τον κασιδιαρη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σαν τί true story δηλαδή; Το όνομα τα λέει όλα. Ότι κάτσει κι ότι φανεί του λωλοστεφανή. Όνομα σατανιστικού τάγματος, ωδές στο Σατανά, Παγανισμός, Ναζισμός, Εθνικισμός κλπ. Αχταρμάς με μόνο σκοπό την πρόκληση.

Αρχηγός μπέμπης με στρατοκαυλίες και σύνδρομο "Προσέξτε με και μένα παιδιά, είμαι και γω εδώ" και ψηφοφόροι μέταλα. Ότι να ναι αρκεί να προκαλεί. Σατανάδες, Πάνες κλπ Για ψυχανάληση είναι οι άνθρωποι.

Στα καλά χρόνια, με την Ελλάδα να δείχνει Νορβηγία, είχε νόημα η ψήφος σε τέτοιο κόμμα γιατί δεν έτρεχε και τίποτα, ειδικά για τους συμπαθούντες. Τώρα τα πράγματα είναι σοβαρά. Θα μου πεις, καλύτερη είναι η Λϊλα Καφαντάρη του ΚΚΕ; Αλλά τόσο φαιδροί που είμαστε, βάλαμε κι άλλους φαιδρούς μέσα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=pwRTreZOxZA

Ανώνυμος είπε...

http://www.sbctv.gr/apopseis/i-ora-tou-danti%E2%80%A6/

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο κάνεις λάθος. Δεν απαιτώ. Διαπιστώνω. Κανείς δεν πιστεύει ότι οι τσιγγανογυφτες θα γίνονταν άνθρωποι μετά από μια νύχτα "στα σαλόνια". Εφόσον όμως μετά από 30 χρόνια οι τσιγγανόγυφτες είναι ίδιοι και χειρότεροι τότε έχουμε θέμα. Όχι διαπίστωσης. Αλλά ριζικής απόφασης πλέον.

Ή άνθρωποι και εντός ευρώπης ή εκτός ευρώπης με πρωθυπουργούς τύπου Ανδρέα Παπανδρέου, Τσίπρα με δείκτες και κοινωνία τύπου Βορείου Αφρικής.

Τέλος τα ερμαφρόδιτα εντός και τσιπροανδρεοπαπανδρεικές μαγκιές. Όχι από μένα. Αλλά από τον Σωυμπλε και τους ευρωπαικούς λαούς που ανέχτηκαν να παιδεύονται αδίκως επί 30ετία από τους απροσάρμοστους ελληνομαροκάνους.

Raus!

Trueman είπε...

Βάρσο κάνεις λάθος. Δεν απαιτώ. Διαπιστώνω. Κανείς δεν πιστεύει ότι οι τσιγγανογυφτες θα γίνονταν άνθρωποι μετά από μια νύχτα "στα σαλόνια". Εφόσον όμως μετά από 30 χρόνια οι τσιγγανόγυφτες είναι ίδιοι και χειρότεροι τότε έχουμε θέμα. Όχι διαπίστωσης. Αλλά ριζικής απόφασης πλέον.

Ή άνθρωποι και εντός ευρώπης ή εκτός ευρώπης με πρωθυπουργούς τύπου Ανδρέα Παπανδρέου, Τσίπρα με δείκτες και κοινωνία τύπου Βορείου Αφρικής.

Τέλος τα ερμαφρόδιτα εντός και τσιπροανδρεοπαπανδρεικές μαγκιές. Όχι από μένα. Αλλά από τον Σωυμπλε και τους ευρωπαικούς λαούς που ανέχτηκαν να παιδεύονται αδίκως επί 30ετία από τους απροσάρμοστους ελληνομαροκάνους.

Raus!

Ανώνυμος είπε...

ο Καραϊσκος με το που ακούει ΧΑ στάζει το παντελόνι του. Φαντάσου να τους δεί κι από κοντά. Εγερθητι ρε μ^^&^ί καραϊσκο

14 Μαΐου 2012 11:22 μ.μ.


Τυχερός ο μπακαλόγατος, έχει και ουρολάγνους στη ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό αγόρι ο Τατσόπουλος. Αρέσει πολύ στον Καραϊσκο πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Καίει τα στήθια του η κοινωνική αδικία τον Τατσόπουλο. Τον πνίγει ο καημός. Αγαναχτεί όταν βλέπει ότι ο ανώνυμος σύγχρονος μπαρμπαθωμάς θα περάσει σαν σκλάβος όλη τη ζωή του στα εργασιακά κάτεργα της πλουτοκρατίας. Κι όταν κάποιοι προκλητικοί τσάτσοι της εργοδοσίας, σαν αυτόν τον απερίγραπτο Σταυρίδη, βγάζουν γλώσσα, ο Τατσόπουλος είναι έτοιμος να τους περιποιηθεί με τον μόνο τρόπο που αυτοί καταλαβαίνουν. Έπρεπε να τις αρπάξει ο Σταυρίδης. Για να πάρουν το μήνυμα όλοι οι Σταυρίδηδες ότι οι ευγένειες τελείωσαν...

Trueman είπε...

Φαντάσου να είχαν οι φανατικοί ταλιμπάν της αριστεράς και την εξουσία μετά τον εμφύλιο, τί κορυφαίες διώξεις πολ-ποτ και ιντιαμιν θα παίζαν σε τούτη τη χώρα των κάφρων

Ανώνυμος είπε...

είναι ο Καραϊσκος μπαρμπα θωμάς;

Ανώνυμος είπε...

http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewforum.php?f=8

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_2434.html

Ανώνυμος είπε...

http://img.protothema.gr/17BD4F2AFD4A297349C9A90C8BC2FDD1.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΞ

http://politicsgr.net/wp-content/uploads/2011/11/samaras.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15185

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γελάει ακόμα και το ΚΚΕ με τον Κωσταλέξη˜šœž© τον Τσίπρα.

http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=197474

Φυσικά, εννοείται ότι το ΚΚΕ είναι εξίσου γελοίο κόμμα. Από τα πρακτικά φαίνεται πόσο εννοεί τα έξω από την ΕΟΚ και τα Έξω από το ΝΑΤΟ, όταν ασχολείται με ζητήματα όπως το ποιος θα πάει σε μια σύνοδο του ΝΑΤΟ ή όταν λέει ότι δεν θέλει να συγκρουστεί με χώρα της ΕΕ. Για να μην ξεχνάμε και τον κατώτατο μισθό των 1400 € που ζητούσε η κυρα Άλέκα παλιότερα.

http://www.presidency.gr/wp-content/uploads/PraktikaSuskepshskaPaparhga13.05.2012.pdf

Το ενδιαφέρον σημείο, είναι ότι η Παπαρήγα περιγράφει στν ουσία το γιατί είναι στην Βουλή, όταν αναφέρει για την Χρυσή Αυγή ότι θα πάρει κι αυτή αποσπασμένους και αυτοκίνητα όπως όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Και δεν έχει κι άδικο.

Ανώνυμος είπε...

http://bogdanos.skai.gr/post/22963967332

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_8059.html

Marwood είπε...

Τι όνειρο άραγε να είδε χθες το βράδυ ο (ένας και μοναδικός απ'ότι λέγεται) επενδυτής των 430εκατ€ που τελικά πληρώθηκε εν μέσω του ναυαγίου του Πουτανικού?

Μέμος?

Ανώνυμος είπε...

Οσοι είστε στο twitter μπείτε στο λογ. του @Νouriel ο τύπος ζει στιγμές (αυτο)αποθέωσης τύφλα να'χει ο Ντιέγκο στη Νάπολη.

Για να δούμε και τον @yanisvaroufakis

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B

Τι θέλετε: ΕΥΡΩ με Σαμαρά η ΔΡΑΧΜΉ με Τσίπρα;;;;

Ανώνυμος είπε...

Νέα emails αγάπης από ξένους:

Απατεώνες!
Δεν μπορείτε επιτέλους εσείς και η ξεπεσμένη χώρα σας να εξαφανιστείτε εκτός ΕΕ? Μας κοροϊδέψατε για να μπείτε και τώρα απαξιώνετε τις καταθέσεις των πολιτών μας, ξεφτίλες


B e t r u e g e r !

Koennen Sie nicht endlich mit ihrem verkommenem Land aus der EU verschwinden??

Den Beitritt erschlichen und jetzt den ordentlichen Buergern ihr erspartes entwerten, Pfui Teufel

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 2012.0.2171 / Virus Database: 2425/4999 - Release Date: 05/14/12

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή από Φούχτερ;

Ανώνυμος είπε...

Betrueger είμαι εγώ Γιώργο μου

Ανώνυμος είπε...

αγανάχτησε κι ο Φούχτερ

Το παιδί της Πλατείας είπε...

ΣΤΗΡΙΖΩ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΤΙΤΣΙΠΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι μόνο το πασοκ έχει την εμπειρία για να μας βγάλει από το αδιέξοδο

Ανώνυμος είπε...

μασόκ. Τα μάσησε όλα.

Ανώνυμος είπε...

παιδι της πλατειας απο τσε στο σαμαρα; ημαρτον ρε ουτε ο καραισκος τετοιες κωλοτουμπες

Ανώνυμος είπε...

http://topaiditisplateias2.blogspot.com/2012/05/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Να σας ενημερώσω ότι εψές ο yanis, προφανώς σε κρίση υστερίας και πριμαντονισμού επειδή του έφαγε όλη τη δόξα του @nouriel, από το τουιτερικό του μετερίζι εξέδωσε φετφά για τη σύλληψη του δύσμοιρου Παπαδήμα, προφανώς επειδή δεν μπορούσε να το πράξει για το μισητό nouriel.

Η ζούγκλα που βασιλεύει στο βασίλειο των celebcononomists.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/bodyguards.html

ο τιτάνας της δημοσιογραφίας κουρτάκης

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/o-fimotro.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PQAg5ifVM3E#!

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/o-fimotro.html

Να ποιος είναι ολυμπιακος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί σύντροφοι του Συνασπισμού,

Οι εργαζόμενοι της Βενεζουέλας παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα, που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε κοιτίδα της Δημοκρατίας στη Δύση.

Γνωρίζουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ελληνικού λαού στους αγώνες και την κινητοποίηση των εργαζoμένων ενάντια στις αξιώσεις του ευρωπαϊκού νεοφιλελευθερισμού να υποβάλει σχεδόν σε σκλαβιά ένα τόσο ευγενή λαό.
Επίσης ξέρουμε για την τιτάνια προσπάθεια, τόσο την δική σας, όσο και του κοινωνικού κινήματος στην Ελλάδα για να μπει φρένο στο «πρόγραμμα προσαρμογής», που χειροτερεύει άμεσα την ήδη κακή κατάσταση των εργαζομένων.

Με τρόμο παρακολουθούμε το κύμα των αυτοκτονιών και τις δραματικές σκηνές, που καθημερινά εκτυλίσσονται. Εμείς, από την Βενεζουέλα, με την χαρά ότι το μέλλον μας είναι σίγουρο και πολλά υποσχόμενο σας ευχόμαστε η επιτυχία της 6ης Μάιου να ανοίξει δρόμο ελπίδας για τον ελληνικό λαό και οι προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις να μπορέσουν να απομακρύνουν για πάντα τα αρπακτικά, που σε όλη την Ευρώπη ανοίγουν φτερούγες θανάτου και απελπισίας.

Να ξέρετε αδέρφια στον αγώνα, ότι εδώ αντιστεκόμαστε μαζί σας και στέλνουμε λόγια συμπαράστασης, αλληλεγγύης και νίκης στην Ελλάδα, χώρα με μεγάλη επαναστατική παράδοση σε κοινωνικούς αγώνες.

Δεν είστε μόνοι σας, η Βενεζουέλα είναι μαζί σας.

Χακόβο Τόρες ντε Λεόν
Διεθνής συντονιστής των Συνδικάτων της Βενεζουέλας

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_16/05/2012_482361

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_4974.html

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο τον πήδαγες τον πικραμένο;

Ανώνυμος είπε...

ε δεν θα πηδάω τον καθε πικραμένο

Ανώνυμος είπε...

http://greece.greekreporter.com/2012/05/16/president-of-pakistani-community-in-greece-arrested-for-human-trafficking/

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πέραν του ότι την Δευτέρα ξεκινησε bank run (απ'ότι φαίνεται από τα πρακτικά της συζήτησης Παπούλια με πολιτικούς αρχηγούς), τα διεθνή μέσα αναφέρουν ότι συνεχίζεται. Την Δευτέρα εκταμιεύτηκαν 700 εκ € και χθές 900 εκ €, λόγω πανικού επιστροφής στην δραχμή.

Ένα μεγάλο μπράβο, στον Κωσταλέξη τον Τσίμπλα που δίνει και συνεντεύξεις στο BBC κατηγορώντας την Μέρκελ, τον καθυστερημένο Στρατούgλη με τις μπούρδες του περί καταθέσεων, αλλά και τον Σαχλαμαρά που ήθελε εκλογές.

Ένα τελευταίο και μεγαλύτερο μπράβο στον γίγαντα ελληνικό λαό ο οποίος, αφού ψηφίζει τον Κωσταλέξη, την επόμενη μέρα πηγαίνει τρέχοντας και αποσύρει τις καταθέσεις του από την τράπεζα.

Trueman είπε...

Βαρσο μην εισαι αφελής. Το πρόβλημα για μας είναι ότι οι ξένοι, κυρίως οι γερμανοί έχουν καταλάβει πλεον ότι έχουν να κάνουν με failed state. Κι ο Σαμαράς με 40% να έβγαινε ξέρουν ότι η ελλάδα είναι τελειωμένη υπόθεση, με διαφθορά, νεποτισμό, και δομές που δεν αλλάζουν ούτε σε 200 χρόνια.

Εγώ πιστεύω ότι τώρα ενισχύουν τον τσιπρα για να βγει και να τα κάνει πουτάνα, και να μας πετάξουν έξω οριστικά με δήθεν δική μας αποκλειστική ευθύνη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και πώς ακριβώς ενισχύουν τον Τσίπρα ρε Τρούμαν οι Γερμανοί για να μας πετάξουν έξω; Γιατί αυτή η άποψη μου θυμίζει κλασσική ελληνική συνωμοσιολογία. Για εξήγησέ το μου αυτό και εμού του αφελούς.

Trueman είπε...

Οι γερμαναράδες έχουν συνεχώς σκληρή ρητορική που (ξέρουν ότι) ευνοεί τους τσίπρες. Επίσης θα ήταν αφέλεια να πιστεύει κανείς ότι η χώρα με αυτήν την ηγεσία σε δεξιά, κέντρο, κι αριστερά και την παγιωμένη νοοτροπία έστω με κυβερνηση χωρίς τσίπρα θα μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση

Ο τσίπρας είναι το σάρκωμα καπόζι ενός ασθενή με εητζ. Δηλαδή απλά σύμπτωμα. Οι γερμανοί είναι πλεον έτοιμοι να τραβήξουν τα σωληνάκια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στην πραγματικότητα ισχύει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες.
Και μαϊμού να είναι τα γκάλοπ, ο λόγος που μπορεί να είναι μαϊμού είναι για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον κάνουν να ΜΗΝ ψηφίσει τον Κωσταλέξη και να συσπειρωθεί εναντίον του στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και σε οποιονδήποτε άλλον.
Αρκεί να μην βγει ο Τσίπρας.

Αποδεικνύεται ότι ο Κωσταλέξης είχε δίκιο όταν έλεγε ότι δεν είναι εύκολο να πάρουμε τον πούλο από το €, παρά τα plan B που διεμήνυαν ότι είχαν οι Γερμανοί. Οι Γερμανοί (προς το παρόν) δείχνουν να μπλοφάρουν. Κάποια στιγμη΄φυσικά θα πάψουν να μπλοφάρουν και θα πάρουμε τα αρχίδια μας. Αλλά απ'ότι φαίνεται όχι ακόμα.

Και αποδεικνύεται ότι ο ηλίθιος Κωσταλέξης είχε δίκιο από το απίστευτο γεγονός του ότι έχει πατήσει γκάζι η ΕΚΤ να ανακεφαλαιοποιήσει τις ελληνικές τράπεζες όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί καταρρεόυν από το bank run. Αν ήταν προετοιμασμένοι και ήθελαν να μας αφήσουν να καταρρεύουμε και να αναγκαστούμε να βγούμε από το €, δεν θα σκοτωνόντουσαν να προλάβουν να δώσουν τα 18 δις στις ελληνικές τράπεζες για να κρατηθούν στη ζωή. Θα άφηναν το μπουρδέλο να καταρρεύσει και να βγούμε από το € από μόνοι μας τυπώνοντας νόμισμα.

Αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα, είναι ότι μάλλον τα γκάλοπ είναι πραγματικά. Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν πάρει οικονομικά τ αρχίδια τους εξαντλώντας τις αποταμιεύσεις που μπορεί να είχαν ή χάνοντας τη δουλειά τους και με περισσή χαιρεκακία θέλουν να πάρουν τ αρχίδια τους και οι υπόλοιποι που δεν την έχουν πάθει οικονομικά ακόμη. Είναι τόσο ηλίθιοι που δεν τους περνάει καν από το μυαλό το πόσο πιο δύσκολη θα είναι η ζωή τους με την δραχμή. Επικρατεί μόνο η διάθεση για εκδίκηση προς το πολιτικό σύστημα και όλους τους άλλους που δεν είναι "φτωχοί" πια όπως αυτοί.

Τουλάχιστον στις συζητήσεις που κάνω κάθε μέρα, αλλά και στα σχόλια στο Internet αυτό βλέπω. "Εγώ δεν έχω αποταμιεύσεις οπότε δεν με νοιάζει και να πάμε στην δραχμή. Όσοι έχουν λεφτά θα χάσουν".

Κλασσικά μουνόπανα, τομάρια Έλληνες που κοιτάνε μόνο τον εαυτούλη τους και που δεν τους ενδιαφέρει αν υποφέρει ο άλλος αρκεί να υποφέρει κι αυτός μαζί μ αυτούς. Γιατί αυτή ήταν πάντα η πασοκική Ελλάδα. Πώς θα γαμήσω τον άλλο βάζοντας βύσμα ή κάνοντας απατεωνιά.

Και είναι τόσο ηλίθιοι που δεν τους ΄κόβει να καταλάβουν, όχι μόνο την απότομη μείωση του βιοτικο΄τους επιπέδου, αλλά΄και το ότι όποιος έχει λεφτά, πιθανότατα τα έχει βγάλει έξω περιμένοντας να τα ξαναφέρει με πολλαπλάσια αγοραστική δύναμη επί δραχμής. Και να βάλει όλους αυτούς τους τσιπροκαθυστερημένους να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί. Τόσο τους κόβει όμως.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οι Γερμανοί είχαν την ίδια ρητορική και με τον Ολάντ δηλαδή και με τους Γάλλους. Οι δηλώσεις Σ¨οϊμπλε περί του "θα αφήσουμε τον κο Ολάντ να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του" τα λένε όλα. Γιατί είναι Γερμανοί και πάσχουν από διδακτισμό και όχι Αγγλοσάξονες να πάσχουν από υποκρισία και γλυκανάλατα λόγια συμπάθειας.

Trueman είπε...

ακριβώς. Για αυτό σου λέω ότι οι γερμανοί ξέρουν πλέον με τί λαό έχουν να κάνουν. Κάνουν ρεπορτάζ τα σοβαρα λεγόμενα κανάλια που εκνευρίζουν τον μέσο γερμανο τηλεθεατή, πχ πληρώνουμε σαν γερμανοί φορολογούμενοι να αναστήσουμε ένα διαλυμένο κράτος, με τεράστια φοροδιαφυγή, έλληνες που βγάζουν τα λεφτά τους έξω αντι να βοηθάνε την πατρίδα τους και αναγκαζόμαστε να τους πληρώνουμε εμείς, κ.α.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι ένας λαός που ζει από την ελεημοσύνη των Ευρωπαίων, αντί να έχει αξιοπρέπεια, να ντρέπεται γι αυτή την κατάντια και να αποδεχθεί να κάνει θυσίες για να σωθεί, το μόνο που κάνει είναι να γκρινιάζει νομίζοντας ότι του χρωστάνε κιόλας ή να επιδιώκει να βάλει φέσι στην πρώτη ευκαιρία που θα του δοθεί;

Μιλάμε για τον λαό των ακάλυπτων επιταγών, των φεσιών στα ενοίκια, στις τράπεζες, των καταπατήσεων, των αυθαιρέτων και πάει λέγοντας. Τον λαό του "Εγώ να μαι καλά κι ας τον άλλο να πεθαίνει" Λαός άκρατου ατομισμού και πλήρους ηθικής εξαχρείωσης.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα οι Γερμανοί δεν κάνουν καμμια προπαγάνδα. Την αλήθεια περιγράφουν στον λαό τους. Τί τους πέρασες, Έλληνες; Εκεί δεν έχει Τράγκες. Έχει σοβαρή δημοσιογραφία. Δεν το κάνουν επίτηδες για να εκνευρίσουν τον λαό τους. Μην έχεις ελληνικά αντανακλαστικά στο θέμα της πληροφόρησης σε άλλες χώρες. Οι Γερμανοί δεν λαϊκίζουν (με εξαίρεση κάτι Focus και Bild που θεωρούνται και αστεία μέσα ενημέρωσης παρά την αναγνωσιμότητα που έχουν).

Δεν λένε κάτι διαφορετικό από αυτά που λέμε εγώ και εσύ εδώ μέσα. Την πραγματικότητα βλέπουν. Εμείς λαϊκίζουμε δηλαδή και δεν το χω καταλάβει;

Trueman είπε...

γι αυτό σου λέω ότι πλησιάζει αριστοτεχνικα σχεδιασμένη κλωτσια από τους γερμαναράδες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά, μαζί μιλάμε χώρια καταλαβαινόμαστε; Πού την βλέπεις την κλωτσιά όταν στην καλύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε (την κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών) έβαλαν μαξιλάρι να τις σώσουν;

Ανώνυμος είπε...

αφού το σχέδιο έχει αποτύχει. Πώς θα συνεχισθεί όταν η ύφεση συνεχίζεται, ο λαός έχει εξεγερθεί και επιλέγει τους αντιμνημονιακούς και τα οικονομικά δύσκολα είναι μπροστά μας. 17 Ιούνη τελειώνουν τα ψέμματα.

Εδώ η γερμανία στέναξε με τους ανατολικογερμανούς. Θα κάτσει να ασχοληθεί με την ελλάδα για τις επόμενες δεκαετίες?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το σχέδιο φίλε δεν εφαρμόστηκε καν, πώς απέτυχε; Το σχέδιο προέβλεπε απολύσεις στο δημόσιο, μηχανογράφηση του δημοσίου, πάταξη φοροδιαφυγής και απλούστευση φορολογικής νομοθεσίας. Πώς να γίνουν όλα αυτά με μαλάκες να τα σπάνε όλα, να πετάνε αναπτήρες, να συνεχίζουν να φοροδιαφεύγουν κλπ κλπ

Το μόνο που έγινε είναι οριζόντιες περικοπές και χαράτσια, δηλαδή ότι μπορούσε να γίνει στην τρύπα του Σαββάτου για να μειωθεί το έλλειμα, πράγμα που εκνεύρισε όλο τον κόσμο.

Κανείς δεν λέει ότι οι Γερμανοί θα ασχολούνται μαζί μας για δεκαετίες. Αυτό που φαίνεται όμως, είναι πως δεν είναι έτοιμοι να μας κλάσουν ακόμα. Το πότε θα είναι αυτό, δεν το ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

στη γραμμη καμμενου ο καραισκος παρακαλω

Trueman είπε...

μα αν δεν εφαρμόστηκε μέχρι τωρα το μνημονιο σωστα, φαντάσου πόσο δεν θα εφαρμοστεί από δω και πέρα με τα άκρα στο 50% και τον συριζα πρωτο κομμα

Trueman είπε...

γι αυτό σου λέω ότι μαλλον παρακαλαν οι γερμανοι να βγουν οι τρελοσυριζαίοι, για να μας πετάξουν έξω με δικη μας ευθύνη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ σου ξαναλέω ότι αποδεικνύεται ότι δεν είναι έτοιμοι γι αυτό, τουλάχιστον όχι ακόμα. Γι αυτό και η Ευρώπη στέλνει αντιφατικά μηνύματα, με άλλους (υπουργούς) να μας βρίζουν και άλλους (σαν την Μέρκελ) να δηλώνουν ότι "μας θέλουν στο €". Αν πίστευαν ότι δεν υπήρχε συτημικός κίνδυνος και είχαν πράγματι Plan B, θα είχαν όλοι μασίφ γραμμή εναντίον μας. Για να μην συμβαίνει, φαίνεται ότι μάλλον μπλοφάρουν γιατί ακόμα δεν έχουν καταλάβει αν ο Τσίπρας είναι τρελός και θα τα τινάξει όλα στον αέρα ή απατεώνας που μετά άπό πίεση θα κόψει τις βλακείες.

Το τί θα γίνει, δεν το ξέρει κανείς. Μπορεί κάποιο από τα δύο άκρα (Ευρώπη - Τσίπρας) να πάει την μπλοφα στα άκρα (γιατί κι ο Τσίπρας το χει ρίξει στις κωλοτούμπες, οπότε μάλλον μπλοφάρει) οπότε τελικά να συμβεί αθέλητα και το μη αναστρέψιμο γεγονός. Ο Τσίπρας είναι τόσο μαλάκας που παίρνει ρίσκα που μπορεί να είναι μη αναστρέψιμα.

Πάντως, για ένα είμαι σίγουρος. Άμα συμβεί το μοιραίο κάποια στιγμή και βγούμε από το € και γαμήσουμε την Ευρωζώνη, μετά δεν μας ξεπλένει ούτε ο Νείλος. Θα μας γαμήσουνε ασάλιωτα. Ασάλιωτα στην κυριολεξία και παντού. Διπλαωματικά, πολιτικά και μπορεί και εδαφικά μέσω Τουρκίας. Όποιος πιστεύει ότι το πρόβλημα θα είναι μόνο οικονομικό είναι βαθιά γελασμένος. Θα φροντίσουνε να μας κάνουνε να μην ξεχάσουμε ποτέ την μαλακία που κάναμε.

Ανώνυμος είπε...

ο βαρσος έχει δικιο και σήμερα ήταν σε μεγάλη μέρα.Μπράβο βαρσε. Η θεωρία του τρούμαν περι γερμανικής βοηθειας στον τσίπρα, είναι πρωτότυπη ,παιχνιδιάρικη, ευθυμη ουτε σε ΚΑΠΗ δεν ακους τέτοια μερακλίδικα πραγματικά νέα φρέσκα πράγματα ή μάλλον καλύτερα ουτε σε προπατζήδικα (ξερεις το στησε ο μαρινακης γιατί ηταν ο λεμονής ).Μπράβο τρούμαν γιατι ειχαμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια με τους εβραιους τους αεροψεκασμούς κλπ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

διαφωνω βάρσε οτι κι ο λαός ξηγιέται χαιρέκακα , σε αυτο που λες οτι οσοι δεν εχουν καταθεσεις ευχονται να καταστραφούμε μαζικά επιστρέφοντας στη δραχμή.Γιατι ο λαός θελει ευρω σε ποσοστό 86% ως γνωστόν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ποιος; Ο ίδιος λαός που θέλει 86% το € αλλά και 70% δεν θέλει μνημόνιο; Εδώ μιλάμε για καθυστερημένους ρε μαλάκα. Τόσο καθυστερημένους που δεν είναι εις θέσιν να καταλάβουν ότι αυτά είναι αμοιβαία αποκλειόμενα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και δεν κατάλαβες. Εννοείται ότι δεν θέλουν δραχμή, γιατί το € έχει κι έναν αέρα χαϊλικιού. Δεν τους χαλάει όμως κι η δραχμή, από την στιγμή που δεν έχουν να χάσουν τίποτε κατά την γνώμη τους. Με άλλα λόγια το ζήτημα τους είναι αδιάφορο. Μιλάμε για γκάου τελείως.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

συγνώμη λογικό δεν είναι οταν δεν εχει ουτε πενταευρω και δεν μπορεί να αγοράσει ούτε σαπούνι, να λοξοκοιτά προς τη δραχμή που μπορει σου λέει κάτι να αλλάξει. Μα δεν είναι η αναποδραστη ανθρωπινη αντιδραση;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι δεν είναι λογικό, είναι συναισθηματικό. Γιατί με την δραχμή, το σαπούνι θα αντιστοιχεί σε 100ευρο.

Ανθρώπινη αντίδραση είναι ποια ακριβώς; Επειδή κάηκε π.χ. το σπίτι σου, να θες να κάψεις και τα σπίτια όλης της γειτονιάς για να μην είσαι μόνος σου; Στην ψυχολογία λέγεται διαταραχή προσωπικότητας, όχι λογική.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το έτερο σφάλμα που κάνουν όλοι, είναι ότι συγκρίνουν την περίοδο της δρχ με την περίοδο του €. Σού λένε: "Εγώ με 2 χιλιάρικά ήμουν άρχοντας", παραγνωρίζοντας το γεγονός του ότι τότε οι αγορές μας δάνειζαν. Αν πάμε σε δραχμή και με το χρέος που έχουμε προς την ΕΕ, δεν θα μας δανείσει ούτε κολομβιανός πρεζέμπορος που θέλει να ξεπλύνει χρήμα. Πόσο μάλλον οι αγορές. Αν πάλι κλάσουμε το χρέος προς την ΕΕ, κοίτα σε παραπάνω σχόλιο τί θα συμβεί. Καλύτερα να αλλάξουμε πλανήτη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πάμε απο την αρχή: ο χ είναι απολυμένος , τεμπέλης , οτι θες.Δεν εχει φράγκα, ομολογουμένως ούτε να πληρώσει τα χρειώδη. Τι θα ψηφίσει ; μνημόνιο; Και κανει ο ψυχοσαμαράς εκλογές για να απογαμήσει τα γνωστά θηράματα που μόνο αυτά ξερουν να φορογαμανε οι ΔΟΥ και οι αλλοι. Τι θα ψηφίσει ο αλλος; σου θυμίζω οτι πριν πενήντα χρόνια στη γερμανία, οτι ο λαος δεν ψήφισε ζεντρουμ και νουδου αλλα χιτλερ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να σου το πω αλλιώς. Το μνημόνιο ή αντιμνημόνιο είναι σα να σου λένε (χωρίς να έχεις άλλη επιλογή): Ποια θέλεις να πηδήξεις; Την Ταυγετη ή έναν μουσάτο; Ε αν δεν είσαι πούστης θα πηδήσεις την Ταυγέτη. Ακριβώς το ίδιο δίλημμα τίθεται ματαξύ Σαμαροπασόκων και Τσίπρα.

Αν ο άλλος δεν έχει να πληρώσει τα απαραίτητα, με δραχμή δεν θα έχει ούτε τα απαραίτητα ώστε να τον απασχολεί αν θα βρει να τα πληρώσει. Τουλάχιστον τώρα μπορεί με κανα μεροκάματο να πληρώσει και τη βενζίνη να κινήσει το αμάξι. Με δραχμή και χωρίς επάρκεια βενζίνης, τί να πληρώσει;

Με άλλα λόγια, αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, είναι ότι όσο και χάλια να είναι αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον δεν ζητιανεύει για φαγητό. Με την δραχμή θα ζητιανεύει για φαγητό. Και το πιστεύω αυτό που λέω.

Συν τοις άλλοις, επ ουδενί δεν πιστεύω ότι ο κόσμος τραβάει τέτοια ζόρια αυτή την στιγμή και σε τέτοια έκταση κιόλας. Ακόμα Πακηδες βλέπω στα βεζινάδικα, όχι κανα έλληνα να ψάχνει για δουλειά. Όπως επίσης δεν βλέπω και κανέναν να ζητιανεύει φαγητό, που είναι η απόλυτη εξαθλίωση.

Απλά, δεν μπορούνε να συνεχίσουν τους 5 καφέδες την ημέρα από το μεσημέρι ίσαμε το απόγευμα και το βράδυ μπουζούκια.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απόλυτα σε οτι δεν εχουμε φτασει οι περισσότεροι σε κανένα επίπεδο εξαθλίωσης , αλλα πολλοι εχουν ηδη φτάσει και οπως εχουμε πει δια ζώσης , θα τσιγγανοποιηθούν κι αλλες πολλές χιλιάδες αφου δεν πάμε πουθενά μωρε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το πρόβλημα της δραχμής, δεν είναι τόσο το μακρινό μέλλον όσο το άμεσο μέλλον. Ενώ για το μακρινό μέλλον κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει (πράγματι μπορεί να γίνουν επενδύσεις λόγω φθηνού εργατικού δυναμικού κλπ κλπ, μπορεί όμως και όχι), αλλά το άμεσο, το κοντινό μέλλον προβλέπεται τόσο άθλιο, που πραγματικά δεν αξίζει να το ζήσεις ούτε για ένα γαμημένο λεπτό.

Καλώς ή κακώς, το πρόβλημα δεν είναι τόσο το € ή η δραχμή, όσο οι μεταρρυθμίσεις. Αν γίνουν αυτές, τότε θα προσελκυθούν επενδύσεις είτε με δραχμή είτε με €.

Το πρόβλημα είναι ότι αν πάμε σε δρχ, τότε κανείς δεν θα βλέπει κανένα νόημα να τις κάνει τις μεταρρυθμίσεις, οπότε και δεν θα γίνουν. Θα συνεχίσουμε να τσακωνόμαστε ποιος θα πρωτομπει στο δημόσιο, σε ένα κράτος παρακμιακό.

Ο μόνος τρόπος να εξαναγκαστούμε να τις κάνουμε είναι μόνο με €.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι σε μεγάλη μέρα ο Βάρσος, ή καλύτερα σε μεγάλη νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Έφα Βάρσος: "Θα μας γαμήσουνε ασάλιωτα. Ασάλιωτα στην κυριολεξία και παντού."

Η χαρά του σβερκοδαγκωμένου μπακαλόγατου δηλαδή.

Trueman είπε...

@10.52
Από αμπελοφιλοσοφους έλληνες ξερόλες στις 4 η ώρα τα χαράματα γιόμισε ο τόπος. Να δώ πού θα βρούμε καναν καλό να πάει χορτάτος από ύπνο στην δουλιτσα του και να βοηθήσει έτσι την χώρα του, αντί να προσπαθεί να μας σώσει...

Εκτός αν ο Βάρσος είναι σαν τους αριστερούς "επαναστάτες" για τους οποίους ισχύει το γνωστό, ότι η επανάστασή τους δεν ξεκινά ποτέ πριν το μεσημέρι, γιατί αυτοί μέχρι τότε κοιμούνται..

ΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

η νύχτα των μεγάλων μαλακιών

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/news/politics/article/203230/dw-i-pseudaisthisi-tou-suriza/

μίλησε ο ρίχτερ

Ανώνυμος είπε...

http://www.europeanbusiness.gr/page.asp?pid=680

Ανώνυμος είπε...

http://www.europeanbusiness.gr/page.asp?pid=691

Ανώνυμος είπε...

H ιστορία αυτή, μάλλον θα τελειώσει άσχημα. Δηλαδή είτε ζιμπαμπουινισμός ή εδαφικές απώλειες, μάλλον και τα δύο.

Ωστόσο πιστεύω ότι η λεβεντογέννα θα γλιτώσει. Για ευνόητους λόγους. Χωρίς να αποκλείω σενάριο γκουανταναμοποίησης της γνωστής περιοχής ενδιαφέροντος, πιστεύω ότι οι καραισκοι ιθαγενείς, είναι αρκετά παραδόπιστοι ώστε να προστσυνήσουν το $$, και να αφήσουν να πάει στα κομμάτια ο βυθιζόμενος Πουανικός....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fjpieIjFVSY&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VMD4-BY0cMY&feature=related

Ανώνυμος είπε...

1:51 "...οι καραισκοι ιθαγενείς, είναι αρκετά παραδόπιστοι ώστε να προστσυνήσουν το $$..."

Σωστό, τόσο παραδόπιστοι που δίνουν και σβέρκο

Ανώνυμος είπε...

αφού έγινε βουλευτής ο καραισκάκης της χρυσής αυγής γιατί όχι και ο καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

πόσα σου τάξανε ωρέ καραίσκο από το αντιμνημονιακό μπλογκ για να κάνεις την κολοτούμπα;

Ανώνυμος είπε...

πόσες δαγκωματιές σου ταξανε

Ανώνυμος είπε...

Ο μπακαλοκάτσουλος πάει τρέχοντας όταν του τάξουν δαγκωματιές.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15291

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_3018.html

Άλλος ένας αντρειωμένος συμπατριώτης του σβερκοδαγκωμένου

Trueman είπε...

Σαμαράς: "Το δίλημμα είναι εντός ή εκτός ευρώπης"..Θα μας τρελάνει το παλουκάρι αυτό. 2 χρόνια είχε λυσσάξει εναντια στο μνημόνιο με φρασεολογία ίδια με του Τσίπρα και τώρα εγκαλεί τον Τσίπρα. Η κωλοτούμπα είναι επειδη είναι ηλίθιος ή απατεώνας?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μου φαίνεται ότι κάποιου εδώ μέσα θίχτηκε ο εγωϊσμός γιατί απεδείχθη με επιχειρήματα ότι η θεωρία του περί αεροψεκασμών, Εβραίων και συνωμοσίας των Ραϊχμπάχερ-Κωσταλέξη ήταν φαιδρή.

Ο Κωσταλέξης δε, είναι ο ευρωπαϊκού επιπέδου Θέμης Καλαποθαράκος πουλώντας στυγνό εκβιασμό στους Γερμανούς. "Ή τα σκάτε ή μπουρλότο".

Κόβω τους Ισπανούς και τους Ιταλούς να βάζουν τον ηλίθιο αυτόν μπροστά για να βγάλει το φίδι από την τρύπα όσον αφορά την μείωση των μέτρων λιτότητας. Μιλάμε δηλαδή ότι θα μπει μπροστά ο Έλληνας που δανείζεται από τους τίμιους Ευρωπαίους φορολογούμενους για να ταϊσει τον λαό των φοροφυγάδων. Και όχι όλοι οι άλλοι που δανείζονται ακόμα από τις αγορές. Κανονικά, θα έπρεπε όσοι Γερμανοί ενέκριναν την είσοδο της κουραδόχωρας στο €, να κυνηγηθούν νομικά από την γαρμανική δικαιοσύνη και να τους επιβληθεί άμεση ποινή εκτέλεσης δια απαγχονισμού για την μαλακία που πήγαν κι έκαναν.

Προφανώς, η έλλειψη Plan B από τους Γερμανούς σημαίνει ότι προσωρινά θα περάσει του Αλέξη, παρά τα όσα λέει ο χερ Ρίχτερ. Για κανα μήνα τουλάχιστον σίγουρα, γιατί είναι προφανές ότι οι Γερμανοί θα αφιερώσουν όλο τους το είναι στην προσπάθεια πραγματικής δημιουργίας Plan B. Αμφίβολο αν θα το καταφέρουν, γιατί αν ήταν τόσο εφικτό θα έπρεπε να το είχαν ήδη. Από την άλλη μπορεί να αποφασίσουν ότι αφού το βαρέλι δεν έχει πάτο κι οι τζίτζικες συνεχίζουν το τραγούδι τους, θα πρέπει να απεμπλακούν το δυνατόν συντομότερο.

Ο Αλέξης για κάποιο διάστημα θα γίνει ο ήρωας όχι μόνο της Ελλάδας (αριστερών και δεξιών) αλλά και της ευρωπαϊκής ξυπολησίας. Ένας νέος Τσε της παγκόσμιας κοινότητας των σανδαλοφόρων. Ήδη οι Συριζαίοι χαίρονται για τον αρχηγό τους που αναφέρεται από τα BBC κλπ, και "που ταρακούνησε την παγκόσμια οικονομία" όπως μου έλεγε ένα Σφυριζαίος σήμερα, βγάζοντας τα απωθημένα του τυπικού βαλκάνιου, κλασμένου από την Ευρώπη.

Για όσους όμως χαίρονται, κι αυτό το λέω για τον Καραίσκο που μου φαίνεται ότι το χει γυρίσει πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ, καλά θα κάνουν να μην σκέφτονται κοντόφθαλμα αλλά να αναλογιστούν ποιος επιχειρηματίας θα έρθει αργότερα να επενδύσει σε μια χώρα, όπου ο κύριος πολιτικός πρωταγωνιστής της χρησιμοποιεί τακτικές νονού της νύχτας εκβιάζοντας με χρήση πυρηνικού όπλου, δηλαδή με καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας.

Απάντηση: Κανείς.

Προφανώς και θα προτιμήσει τις υπόλοιπες χώρες του νότου, οι οποίες πολύ πονηρά θα κάνουν την δουλίτσα τους βάζοντας τον βλάκα μπροστά χωρίς να εκτεθούν. Και μια πιθανότητα να υπήρχε για εισροή επενδύσεων τώρα πια τελείωσε. Ας βάλουμε στην εξίσωση ότι δεν θα γίνουν και μεταρρυθμίσεις και ας απολαύσουμε τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες (μήνες; Κανα δυο χρόνια;) της Πομπηΐας.

Trueman είπε...

Βάρσο, τώρα ξύπνησες?

Χαχαχα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι, γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου από χθες. Όταν πήγα να κοιμηθώ κατά τις 4 το πρωί, πέρασε ένα αεροπλάνο που μας ψέκαζε κι έκανε φασαρία ενώ στη συνέχεια με απήγαγαν οι εξωγήϊνοι σε συνεργασία με τους Εβραίους. Δύσκολη νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Trueman είναι οπαδός της θεωρίας των αεροψεκασμών;

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/News.asp?id=1502823

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι φίλε, αλλά έχει μια ροπή στην συνωμοσιολογία. Την τελευταία φορά που τον είδα μάλιστα (στεγνό δώσιμο τώρα), μου ανέφερε ότι ήταν σίγουρος ότι οι Σκοπιανοί έκαψαν την Πελοπόννησο επί Καραμανλή, ότι λέει ο Ντάσκας δηλαδή.

Στην ερώτησή μου, γιατί επέλεξαν οι Σκοπιανοί την Πελοπόννησο για εμπρησμό και όχι την Μακεδονία ή την Ήπειρο που ήταν και πιο κοντά τους και δεν θα ταξίδευαν και μακριά, δεν μπορούσε να απαντήσει με αποτέλεσμα να έρθει σε δύσκολη θέση (Χα,χα,χα....)

Αλλά έτσι είναι ο Τρούμαν. Λέει και καμμιά μαλακία χωρίς να το πολυσκεφτεί. Δεν πειράζει όμως, εμείς τον αγαπάμε.

Trueman είπε...

γιατί δεν ήταν οι σκοπιανοί τελικά?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Τρίπτυχος ήταν. Σε συνεργασία με κάτι κωλόγριες που ανάβουν φωτιά όποτε τους την καρφώσει.

Trueman είπε...

φίλε δεν μου βγάζεις απ' το μυαλό ότι ήταν οι σκοπιανοί. Εν παση περιπτώσει, πάω να κοιμηθώ τώρα κανα 12ωρο να ξεκουραστώ λιγάκι γιατί η Ελλάδα με χρειάζεται ξεκούραστο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά κάνεις. Τα σκοτεινά σχέδια των Ιλουμινάτι χρειάζονται ξεκούραστο και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπιστούν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Συνωμοσιολογίας συνέχεια.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_17/05/2012_482485

Trueman είπε...

καλα ρε βαρσο δεν ντρέπεσαι λίγο? Είναι δυνατόν να ξυπνας 15.00? Ξάπλαρε μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/50940/%CE%BF-%CF%88%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-enduro-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF

Ανώνυμος είπε...

Ακούσατε συνέντευξη αλέξη στον cnn;
Μαντάμ Μέρκελ πουτ δε κοτ ντάουν.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τώρα δεν είμαστε Ζιμπάμπουε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μακάρι να χα ξυπνήσει στις 3. Δυστυχώς ξύπνησα στις 7 για να πάω για δουλειά. Και σε κανα μισάωρο ξαναπάω για δουλειά. Άσε τις μαγκιές τώρα, γιατί ξέρεις καλά ότι σε σχέση με σένα έχω δουλέψει 20 φορές περισσότερο στη ζωή μου κι ότι συνεχίζω να δουλεύω περισσότερο. Και να μην είσαι εγωϊστής όταν ο άλλος σου αποδεικνύει με επιχειρήματα ότι λες σαχλαμάρες. Επειδή βρέθηκαν κάποιοι εδώ μέσα να σου υποδείξουν ότι λες σαχλαμάρες, δεν είναι ανάγκη να εκνευρίζεσαι.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 422   Νεότερο› Νεότερο»