Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ


Το ευρύ μέτωπο της δεξιάς που ετοιμάζεται με βίαιους γάμους- "αφόρητους στην όψη" που έλεγε και στον Οιδίποδα, γάμους συνοικεσιακούς και με πεθερικά επιχειρηματίες ,σίγουρα μας επιφυλάσσει καλύτερες , ακόμη καλύτερες ημέρες φοροδιαφυγής και αλχημειών με ένα ζητούμενο:Πως δεν θα πληρώσουμε "εμείς" οι παρασιτικοί μονοπωλιακοί "επιχειρηματιες" και η παρέα μας το μνημόνιο ."Εμεις", η κυρά Ολγα , η ΟΝΝΕΔ και η λοιπή συμφορά να ζούμε με όρους 2005 και τα λοιπά θύματα να ζούν με τους γνωστούς όρους-ορούς του 2012 ,13 14 κ.ο.κ
θα σας πώ εγω την ελλάδα που ονειρεύεται η Νου δου και το ευρυ μέτωπο του Σαμαρα Μοτοροιλ , ψυχάρη , τσιμπουριών,, μαντάκων και των τραπεζών ( που απο πιστωτικά ιδρύματα έχουν γινει ιδρύματα κομματικων χρηματοδοτήσεων ημετερων και μηχανισμοί αυτοανακύκλωσης ) και των λοιπών εκσυγχρονιστικών χρεοκοπιοπαραραγωγικών δυνάμεων.Θα έλεγα κιόλας με την ευκαιρία ,οτι στην παρούσα χρόνική περίοδο, το ντόπιο κίνημα των φιλελευθέρων βρίσκεται σε τόσο σπαργανικό επίπεδο ,που μου θυμίζει κάτι οπαδούς της τέκνο το 1988 στο FUZZ στη Μαβίλη που κυκλοφορούσαν με φωτάκια σαν ούφο ή κάτι πανκς με παραμάνες στην κρητη του 1982. Δηλαδή χέστε μας μωρε ,να δούμε τι θα απογίνουμε, γιατί εδω εχουμε άλλα .
Η νεα νουδου (νεος πανιωνιος) οραματίζεται μια κοινωνία τύπου Ινδίας και μάλιστα της παλιάς Ινδίας προ παγκοσμιοποιήσης.Δηλαδή μιας κοινωνιας με κάστες , που όποιος γεννιέται κακομοιρης θα πεθαίνει κακομοίρης , ο βαρβιτσιώτης θα πεθαίνει βαρβιτσιώτης και η κοινωνική κινητικότητα θα ακινητοποιηθεί προς χάριν των ήδη διαμορφωμένων τζακιών που φοβούνται τον ανταγωνισμό και το φιλελευθερισμό όσο ο διάολος το λιβάνι, αφού εδω μιλάμε περι κληρονομικού δικαίου ηλιθιότητας. Γεννήθηκες επιστάτης θα πεθάνεις επιστάτης .Βλαξ επιστάτης αλλα επιστάτης. Θα μου πείς γιατί ακολουθεί -όσο ακολουθεί- ο λαός.Με την κρίση κατάλαβα οτι μεγάλη μερίς του πληθυσμού μας , είναι ικανοποιημένη με μια τηλεοραση , το φαγάκι και μια κυριακάτικη εκδρομήν.Ας κάνουν οι ακηδες οτι γουστάρουν και ας τρώνε όσο θέλουν .Μαλιστα για να το διατυπώσω ευθαρσώς, η Νεα δημοκρασία(σικ) εχει τέτοια σχέση με τον οικονομικό φιλελευθερισμό, όσο έχει αυτό το μπλόγκ σχέση με την επισκεψιμότητα (μουσαφιρισιμότητα) και όσο τα μπλόγκ του Παπαγιάννη με την αλήθεια.
Αυτά βέβαια είχε εντοπίσει κι ο Ανδρέας το 1981 και φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα και να μεταρρυθμίσει τη χώρα φλομώνοντας τους "ξεβράκωτους" με δάνεια και πετώντας παράδες απο το μπαλκόνι αλα εβίτα περόν μαντόνα. Απέναντι σε αυτήν την διαμορφούμενη αστική -νεοβασιλική θα έλεγα εγω ανασύνταξη ,μες σ αυτήν την αυχμηρότητα, μένει για τον ηδη εξουθενωμένο ή εξαθλιωμένο και προσεχώς εκμηδενισμένο λαό μας που του κατουράνε απο πάνω και του χέζουνε οι τριτοκοσμικοί το κατώφλι , μια μόνο παρηγοριά. Ο Καμμένος με τις κρεμάλες και τα δικαστήρια ,τους λιθοβολισμούς και τη Λαική τράπεζα και απο την άλλη η αιώνια γλυκειά καντάδα της αριστεράς του Τσίπρα. Η ιστορία δηλαδή που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

1.705 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1601 – 1705 από 1705
Trueman είπε...

η ψύχραιμη αντίδραση της δούρου πάντως δείχνει μεγάλη μορφή. Αφού κάνει τούρμπο τον μπράβο της νυχτας και τρώει το ποτήρι στα μούτρα κάθεται ψυχραιμη για να απολαύσει ως ηθική νικήτρια τα παρεπόμενα, ενω το άλλο το λεσβιακό όργιο πάει να κάνει μαγκιές. Αντίδραση για σεμινάριο. Στις ελογές σύριζα. Τέλος

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε για συγκρουση -τηρουμένων των αναλογιων- μεταξυ ιδιοφυίας και στοκου

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/06/blog-post_3205.html

Ανώνυμος είπε...

Παπάρια. Η Δούρου εκνευρίστηκε με το "παλιοκουμμούνα" του Κασιδιάρη στην Κανέλη γι αυτό το είπε το περί "αναβολής"για να τον προσβάλει. Δε νομίζω ότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι θα πάρει τέτοιες ανάποδες αυτός Στην πορεία φυσικά απεδείχθη ότι κέρδισε το λότο. Μην της δίνουμε και αξία που προφανώς δεν έχει.

Ανώνυμος είπε...

τα γεγονοτα φιλε...

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε για συγκρουση -τηρουμένων των αναλογιων- μεταξυ ιδιοφυίας και στοκου

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=202570#cmnt_435315

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω βέβαια και ανεξαρτητως εκλογικού αποτελέσματος, να έχετε αντιληφθεί οτι όλη αυτη η ιστορία, ολα αυτα που γίνονται , δεν πρόκειται να βγούν σε καλό μας.

Δεν διαφαίνεται καλό τέλος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Νίκος ο Μουτσινάς έπαθε σοκ με τα σημερινά. Το ίδιο κι η Σίσσυ Χρηστίδου. Δύσκολα τα πράγματα

Ανώνυμος είπε...

Κι ο κυρ θανάσης ο τυροπιτας το φχαριστήθηκε αντιστοίχως.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί είπε ρε ο Καρατζαφέρης; Άκουσα καλά στην τηλεόραση; "Η μόνη λύση για τη χώρα είναι να κυκλοφορήσει παράλληλο νόμισμα";

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/363973/eho-suneurethei-me-treis-gunaikes-tautohrona/

ΣΑΤΑΝΑΣ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα....

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΧΤΗΣ, ΠΡΟΧΩΡΑ, ΚΟΨ' ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου πλέκουν το εγκώμιο του Λιάνου Κανέλλη για την γενναιότητά του.

Ανώνυμος είπε...

Αϊ κονκέρ ουίθ Βάρσος. Ρηνgάρνdς φρομ άουτερ σπέης.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=144344&catid=6
΄
Αγώνα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα περάσει ο φασισμος

http://www.youtube.com/watch?v=9urUj6-jp0M&feature=related

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Αποστόλης ο Γκλέτσος λέει ότι ο Κασιδιάρης είναι για ψυχιατρείο γιατί δεν μπορεί να δέρνει όποιον του κατέβει. Κάνει μάλιστα και διάγνωση για διπολική διαταραχή του Κασιδιάρη. Αυτά τα λέει ο Αποστόλης ο Γκλέτσος να υπενθυμίσω.

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω οτι η πιο γελοία φυσιογνωμία του πολιτικού μας βιου, ειναο ο βασίλης Κικίλιας. Μπορεί να είναι αδικο αλλα αυτο πιστεύω

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εξαιρετικά γελοίος. Πιο γελοίος όμως κι από τον Κουράκη;

Ανώνυμος είπε...

Σε μεγάλη ημέρα και πάλι ο Βαρσος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι μωρέ. Βαριέμαι και δεν περνάει η ώρα σήμερα. Θα πάω για ποτό όμως σε καμια ώρα και θα ησυχάστε. Μην ανησυχείτε.

Ανώνυμος είπε...

Με τον Κασιδιάρη μαζί;

Ανώνυμος είπε...

ναζί με τον κασιδιάρη

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7014.html

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν πρόκειται να πάρω θέση για το συμβάν προτού τοποθετηθεί ο αντώνης ο κωτσακάς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231199451

Όταν ο γελοίος ο ΓΑΠ έτρωγε μπινελίκια και τα στελέχη του τα γιαούρτια και τις φάπες του αιώνα των αγανακτισμένων πασοκοσυριζαίων, δεν μιλούσε γιατί εκφραζόταν ο γίγαντας λαός. Τώρα με αφορμή τις φάπες στην Κανέλη κάνει δήλωση κατά της βίας. Εδώ κι αν είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με τη γελοιότητα του ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο τι μερος του λόγου ειναι αυτός ο τσέκερης του σύριζα που είναι τώρα στην νετ?

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο βάρσος, μάθαν όλες από φενιμισμό και το παίζουν αντράκια.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά βράχηκε και το μπλουζάκι;

Ανώνυμος είπε...

Βαρυσήμαντες οι δηλώσεις του Φερεντίνου.

Ανώνυμος είπε...

Το πρότυπο ήθους ο Φερεντίνος είναι πυρ και μανία με την αλητεία Κασιδιάρη. Ας πιει καμια κόκα να του περάσει.

Ανώνυμος είπε...

Ιππότης ο Καραίσκος δε θα χτυπούσε ποτέ του γυναίκα. Μπράβο Καραίσκο, είσαι πραγματικός αριστερός.

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικά τα σχόλια για το επεισόδιο κασιδιάρη στο τουίτερ έτσι όπως τα παρουσίασε ο ρεπόρτερ του τουίτερ κουρεμένος στην εκπομπή του ευαγγελάτου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TuJ6l6tyxVs&feature=player_embedded

Δουρου μαινομενη κι ο δαρμένος με το τσιγάρο

Ανώνυμος είπε...

Της πήγαινε πολύ της ρενας το πορτοκαλι

Ανώνυμος είπε...

Παραδοσιακός κι ο Λιάγκας, σαν τον Καραίσκο, δεν δέχεται να σηκώνουν χέρι σε γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

Προχθές το απόγευμα στην περιοχή του Ζωγράφου είδα ένα τύπο με μούσι,κοτσίδα, κοντομάνικο και από πάνω μαύρο γιλέκο να τον πηγαίνει καρότσι από τις σφαλιάρες η ταγαροφορούσα γκόμενα του συνοδεία υστερικών φωνών. Είχε αργήσει στο ραντεβού τους σε ένα παγκάκι. Καραίσκο εσύ ήσουν?

Ανώνυμος είπε...

Θα είχαν πάει να πιούν ουζα.

Ανώνυμος είπε...

με τους ηλίθιους της ΧΑ γίνονται μάγκες οι συριζαιοι και οι κουκουλεδες

Ανώνυμος είπε...

με τους ηλίθιους του συριζα ποιοί γίνονται μάγκες;

Ανώνυμος είπε...

http://4.bp.blogspot.com/-XdezAeE8sZo/T9CqCBmFr9I/AAAAAAAAezw/YPAOBDb3cBY/s1600/Untitled.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5628.html

Ανώνυμος είπε...

Ο καταφανώς άπειρος επικοινωνιακά Κασιδιάρης απασφάλισε από τις προβοκάτσιες του εμπειρου επικοινωνιακά (με γελοίους, ελληνικούς όρους) δίδυμου . Οι μαινάδες τον έκαναν τούρμπο και ο κακομοίρης αντέδρασε με τον μόνο τρόπο που ξέρει σαν λαϊκό παιδί που είναι. Οι μάπες που (επιτέλους) έφαγε η χοντρολιάνα ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, ερασιτεχνικές και σε καμμία περίπτωση του τύπου που θα έριχνε εκπαιδευμένος νεοναζί. Αρχικάγκουρας ο Ηλίας λοιπόν, κατ' επίφασην πολιτικοί οι κάργιες, όλα δηλαδή όπως θα ανέμενε κανείς από την σπουδαία αυτή χώρα.

Ανώνυμος είπε...

επίφασιν*

Ανώνυμος είπε...

Πάντως έτσι όπως αναψοκοκκίνησε η Ρένα τη βρήκα πολύ χαριτωμένη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ωραία η ανάλυση σου 9:59. η χοντρολιάνα είναι όμως και 55 χρονών γρά γυναίκα. Δηλαδή σαν κι αυτές τις γριούλες, που πάνε οι χρυσαυγίτες χεράκι χεράκι στα ΑΤΜ για να παρουν τις συντάξεις τους. Διαιωνίζοντας έτσι το βαθυ πρόβλημα αυτής της χώρας συνταξιούχων. (δανειζόμαστε για να πληρώνουμε κωλόγερους και δημ υπαλ, για να ψωνίζουν φαρμακα κλπ...) Σπιράλ θανάτου

Ανώνυμος είπε...

http://www.gazzetta.gr/gnomes/article/296211-o-seksi-kasidiaris

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
2 ώρες πριν
BΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΗΗΗΗΗΗΗ......

Αποζημίωση δικαστικών αντιπροσώπων για τις εκλογές τις 17ης Ιουνίου 2012 – Σημαντική μείωση
www.ethemis.gr

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Γουσταρω τρελα τις συνεντευξεις αυτες του ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ διοτι δεν ειναι "στημενες" και οι ερωτησεις ειναι αυτες που θα θελαμε να κανουμε ολοι σε ολους μακρια απο κομματικες ταμπελες..

Born Again Συριζαιος είπε...

Οντως φλωροι αυτοι της της ΧΑ..

χαθηκε ο κοσμος να κανει ενα poewr slam στον νταλικιερη,?


http://www.youtube.com/watch?v=f-uIs1LU9dg

Ανώνυμος είπε...

Ρε όρνιο καραίσκο ξέρεις πολλές 55άρες που όχι μόνο παίρνουν σύνταξη αλλά δε μπορούν να την πάρουν μόνες τους;

Ανώνυμος είπε...

Άσε που αν είναι σαν την Helen Miren τότε πάει αλλού το πράμα...

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιός είναι τελος παντων αυτος ο ντεβελεκος;

Ανώνυμος είπε...

και παραπάνω, καμμιά εξηνταρια πρέπει να ναι η λιάνα

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/binteo_3036.html

Στο βίντεο τούτο (1:33) θα ερθετε πρόσωπο με πρόσωπο με την αγωνία ενός φιλήσυχου μπαμπάκα που στέρησαν τα όνειρα των παιδιών του, να γίνουν κασιδιάρηδες , νταήδες και τηλετσαμπουκάδες.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι ακριβώς δείχνει το βίντεο και ο Κουτμερίδης έκανε μήνυση;

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/lifestyle/50870,8elei_draxmh_kai_monarxia!.html

Λογια μεγάλων ανδρών

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2308.html

προβλέπω ειδύλιο

Ανώνυμος είπε...

http://iphicratisamyras.blogspot.gr/2012/04/blog-post_19.html

Ανώνυμος είπε...

Αν ήξερα ότι αυτές είναι οι θέσεις του συριζα μπορεί και να τον ψήφιζα. Θα ήμουν δηλαδή ένας μικρός καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/magic-bus.html

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=461224&h1=true

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_9216.html

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_5743.html

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο στο βήμα είναι του καραίσκου;

Ανώνυμος είπε...

σημαντικός ο λόγος του στάθη. Πάω τώρα να ξαπλώσω κοιτάζοντας μερικές φωτο της ρενας

Ανώνυμος είπε...

πολυ αντιπαθητικοί ανθρωποι οι έλληνες.

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/06/blog-post_6581.html

Ανώνυμος είπε...

Ο θηλυκός καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/06/blog-post_6610.html

αυτός ο χήτος μόνο με τον καραίσκο δεν έχει φωτογραφηθεί

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/MmIAqZ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο θα συμμετάσχεις στην Ολυμπιάδα του Καμμένου?

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=461212

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7OG7muFTe8E

ΤΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/06/blog-post_3061.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/twitter.html

Ανώνυμος είπε...

pou_einai_o_karaiskos

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πού εισαι ταμείο να ρθουμε να κάνουμε σεφτέ ?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί πρέπει να βγεί ο Σύριζα. Θα τους κόψει όμως τους πλουσίους που δηλώνουν 1000 ευρώ εισόδημα κι ο Συριζα τον κώλο?

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_08/06/2012_446003

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152271&catID=7

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5218.html

Εσένα Καλά σου έκανε. Στα ίσα

Ανώνυμος είπε...

Νέες παραλαβές στο Αλληλέγγυον


Φακές Φαρσάλων, 2,05 € το κιλό
Ρεβύθια Φαρσάλων 2,40 € το κιλό
Φασόλια Χορόζι Θηβών, 2,20 € το κιλό
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο κορωναίϊκο «Δίκαιη Τιμή», 3,20 € το λίτρο
Ελιές Αιολίς γυάλινο βάζο 370 γρμ. 1,99 €
Παξιμάδια ολικής αλέσεως και Κριθαρένια από το φούρνο της Αναστασίας στην Τροιζηνία 1,70 € τα 500 γρμ.
Σαρδέλες ακέφαλες Μυτιλήνης ΛΕΒΑ κονσέρβα 1 κιλό 7.10 €
Νέα συνεργασία μακαρόνια ελληνικής παραγωγής ΗΛΙΟΣ
Μέλι ανθέων Σπάρτης γυάλινο βάζο 950 γρμ. 5,98 €

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τους Έλληνες Αγρότες και Βιοτέχνες και τα εξαίρετα προϊόντα τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΣΤΟ ΡΑΦΙ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

α ρε φουκαρα ισιδωρε

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152076&catID=77

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152068&catID=77

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Λοιπον ....εχουμε και λεμε,....: Καναπες , πατατακια (ειναι ...νωρις για πίτσα) coca cola παγωμενη (στον βραδινο αγωνα μπυρα) , τηλεοραση καρφωμένη στην ΕΤ1 και στον ραδιοενισχυτη novasport-fm ή ΣΚΑΙ 100.3 (εχουν κανει συζευξη) για να ...μας δονει του ΧΕΛΑΚΗ Η ΦΩΝΗ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε μαλάκες, είναι υπαρκτό πρόσωπο αυτός ο Ντεβελέκος ή τα γράφετε μόνοι σας; Πού γράφει αυτά τα αριστουργήματα; Στο Facebook ή στο Twitter;

Ανώνυμος είπε...

http://www.aixmi.gr/index.php/kouniemai-tipota-prokophs-pavlopo/

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bKjOcUNUj_k

Trueman είπε...

Γιατί Σύριζα κυβέρνηση στις 18:

- Καταρχήν το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχει πάρει το μισό και πλεον πασόκ, την επαρχία και τους κουκουέδες.

- Επίσης, ό,τι και να πει η ...εγνωσμένης αξιοπιστίας ΝΔ δεν την πιστεύει πλεον κανείς. Μιλάμε όχι απλά για φθαρμένο προιόν που λόγω των περιστάσεων πρέπει με το στανιό να πάει στην κυβέρνηση αλλά κατευθείαν στον σκουπιδοντενεκέ.

-Κατά δεύτερον, εκτιμώ ότι, ως κυβέρνηση, ο Συριζα δεν θα είναι ο συριζα του κυρ αλέκου, των κινημάτων και της ρόζας, γιατί η εξουσία σημαίνει ρεαλισμός και επαφή με την πραγματικότητα. Κι όχι η πραγματικότητα του 81. Αλλά του 2012 που την παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα η υφήλιος. Και που εξαρτάται από τα δις των εταίρων.

- Επίσης, στο Συριζα φαίνεται να υπάρχουν γνώστες της οικονομίας με διεθνή παρουσία και όχι μόνο γραφικοί lunatics των τηλεπαραθύρων. Στο κάτω της γραφής, δεν έχω δεί στην ΝΔ καμία dream team οικονομολόγων.

- Ο λαϊκίστικος αριστερός χώρος έχει βέβαια παράδοση σε πομφόλυγες (ΕΟΚ και ΝΑΤΟ,..) που ποτέ όμως δεν τις έκανε πράξη όσο ήταν στην εξουσία.

- Τέλος, γιατί είναι καλό για την δημοκρατία να κυβερνήσουν και χώροι που αισθάνονταν (όχι ότι έτσι ήταν κατ' ανάγκη) απέξω. Ο πιτσιρίκος ή οι ονειροπόλοι που αφθονούν στους χώρους της ουτοπικής αριστεράς θα απογοητευθούν σχετικά σύντομα από την απομυθοποίηση και φθορά που μοιραία επιφέρει η εξουσία. Ίσως να μειωθεί έτσι η μπαχαλακοποίηση της χώρας. Κι επιτέλους όταν υπόσχεσαι τα πάντα ή γκρινιάζεις συνεχώς από την ευκολία της μόνιμης αντιπολίτευσης, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα.

- Και για να ξαναγυρίσουμε στην ΝΔ. Χώρα χωρίς σοβαρή αστική παράταξη δεν νομίζω ότι υπάρχει στον Πρώτο Κόσμο. Λοιπόν, ο χώρος αυτός πρέπει να φάει ένα γερό, ει δυνατόν κασιδιάρικο χαστούκι μπας και αναγεννηθεί από την τέφρα του. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς νοήμων άνθρωπος ότι οι κομματανθρωποι της έχουν αλλάξει μυαλά από το 2004. Πάλι την εξουσία ζαχαρώνουν.

Τέλος, και χωρίς διάθεση ελεημοσύνης, κάντε ρε παιδιά κάτι μπας και μπούν οι ρημαδοφιλελεύθεροι επιτέλους στην Βουλή.

Marwood είπε...

Μάλιστα...

http://www.youtube.com/watch?v=_wOUMd3bMRI

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Καταπληκτική ανάλυση τρουμαν. Ποσες ευκαιρίες πρέπει να πάρει η νουδου ακόμη για να καταλάβουμε οριστικά όλοι (κι οι υπόλοιποι) οτι πρόκειται για ανίκανους κλέφτες και λαδοπόντικες .

Επιπλέον απο δω και στο εξης δεν θα έχουμε ισχυρές αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Τελειωσαν τουτα.

Tourkoglou είπε...

Στο επικοινωνιακό κομμάτι, η μονομαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι εξίσου άνιση με έναν αγώνα Μπαρτσελόνα-ΠΑΣ Γιάννινα. Από τη μία πλευρά άνεμος αλλαγής, Ζίζεκ, πόλεμος στα μονοπώλια, κοινωνική δικαιοσύνη, αντιφασισμός και από την άλλη ευρώ, νοικοκυραίοι, μαλακισμένα σποτάκια για κοινό ντεβελέκων, και ο ψυχαντώνης να μας λέει για το πώς θα γαμήσει τους μετανάστες.

Επί της ουσίας, το συμπέρασμα που βγάζει ο πιο ψύχραιμος (κάνοντας την υπόθεση εργασίας [sic] ότι η επόμενη κυβέρνηση δεν θα κρατήσει και πολύ) είναι ότι το μεγαλύτερο κακό που θα προκύψει από τον ΣΥΡΙΖΑ θα οφείλεται στην προκατάληψη των Ευρωπαίων απεναντί του παρά στις πράξεις του (είναι και οι εκλογές του Obama στη μέση), ενώ με τη ΝΔ θα έχουμε μια από τα ίδια με απείρως χειρότερο πολιτικό προσωπικό (η τριπλέτα Μηταράκη-Βρούτση-Σταϊκούρα στην οικονομία προκαλεί τρόμο).

Παρόλα αυτά, εγώ θα προσπαθήσω να ψηφίσω ΝΔ, απλά και μόνο λόγω της απέχθειάς μου στον ΣΥΡΙΖΑ (και με την ιδιοτελή λογική να κερδίσω λίγο χρόνο για να διευθετήσω κάποια θέματα). Όμως εξίσου θεμιτή είναι και η αντίθετη λογική: να ψηφίσει κανείς ΣΥΡΙΖΑ αφενός για να τον "κάψει", αφετέρου για να φύγει ο ψυχαντώνης και να δοθεί κάποιος χρόνος για την ανάταξη της ΝΔ (λέμε τώρα).

Καλά έλεγε ο μάργουντ. Straight to (the) hell.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να πω την πάσα αλήθεια και εγω ετοιμάζω μια πουστιά ιδιοτελή , γι αυτό προτιμώ συριζα. Αλλα οχι διορισμό και τέτοια ευτελή πράγματα. Αλλωστε αυτο θα αποδειχθεί, εδω θα μαστε

Ανώνυμος είπε...

τι με λες βρε καραΐσκο πεφτουμε ολοι απο ρα συννεφα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραισκος με την τελευταία δήλωσή του απογοητεύει.

Ανώνυμος είπε...

τι νόμιζες ρε φίλε; οτι βλέπω τους σανδαλοφόρους και ενθουσιάζομαι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Περίεργο. Ιδιοτελές κίνητρο στην ψήφο του Καραίσκου; Πέφτω από τα σύννεφα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πραγματική έκπληξη. Αν είναι δυνατόν...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο σημείο αυτό, έχω να δηλώσω ότι είμαι σίγουρος πως με το ιδιοτελές καραίσκειο κίνητρο, από τη στιγμή που δεν είναι διορισμός αλλά κάτι άλλο, θα πέσει σίγουρα γέλιο. Γέλιο με την έννοια του ότι θα αφορά κάποια αίσθηση μεγαλείου του ανδρός. Θα επιδιώκει την εξασφάλιση καμμιάς δικής του τηλεοπτικής εκπομπής σε μεγάλο κανάλι, κανα βυσματικό διορισμό σε θέση διευθυντή σε ιδιωτική ή ημιδημόσια επιχείρηση, κανα μουσαντένιο, διαπλεκόμενο, χωρίς εγγυήσεις κι αγύριστο κατά την άποψη του δάνειο για άνοιγμα κάποιου είδους επιχείρησης, καμμιά βυσμάτωση στην ΕΕ σε "κυριλέ" θέση σαν την Μπιρμπίλη, κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Να μας εξομολογηθεί την πουστιά που έχει στο μυαλό του.

Ανώνυμος είπε...

εγραψα ενα νεο κείμενο. ασε τα επι προσωπικου γιατι ειδες με τον κασιδιαρη τι εγινε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επίσης να μας πει ο Τρούμαν πότε πρόλαβε κι έβγαλε τα € του έξω, το αν έχει δάνεια που θα πρέπει να αποπληρώσει και το αν σκοπεύει να αγοράσει κανα ακίνητο στην Ελλάδα. Χωρίς να διαφωνώ με αυτα που λέει για ΝΔ, τέτοιο λιβάνισμα στους Ρούντι Ρινάλντι μου μοιάζει πολύ περίεργο και καθόλου ανιδιοτελές.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1601 – 1705 από 1705   Νεότερο› Νεότερο»