Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

Πιστεύω οτι η Χρυσή αυγή στον τόπο τούτο , θα μπορούσε να διεκδικεί την εξουσία με αξιώσεις. Εαν βέβαια είχε φροντίσει να προτάξει και δυο τρείς -οχι σπουδαία πράγματα- απ αυτούς που λέμε "σοβαρούς ανθρώπους" ,με μιαν κάποια άποψη για την πολιτική οικονομία , με κάποια υπόσταση επιστημονική και εγκεφαλικα υγιείς. Ουτε εδω τιποτα σπέσιαλ, απλά να μην βαράνε επιληψίες και να βγάζουν αφρούς απο το στόμα, οταν βλέπουν γυναίκες στο τιμόνι και αράπηδες στην Πατησίων.

Εδω έπεσε χρήμα και νομίζαμε οτι διαφωτιστήκαμε και προοδεύσαμε οριστικά.Γιατί εκτός απο τα δάνεια,ας μην ξεχνάμε οτι έπεσαν και πέντε πακέτα ενίσχυσης ευρωπαικά, που έδωσαν δουλειά σε κόσμο και μοιραστηκε χρήμα. Παρόλα αυτά ο εγκέφαλος του έλληνα, παρέμεινε πολιτισμικά ,πολιτειολογικά , πολιτικοθεωρητικά, στην εποχή του Γαρδέλη και της κωλιάς με το μιραφιόρι, όπως τον είχαμε αφήσει προ "ανάπτυξης"

Γι αυτό η χρυση αυγη τώρα έρχεται και εξαίσια κολλάει .Ο σύριζα είναι η τελευταία ευκαιρία να ρεφάρουνε οι μεσαίοι κάπως, μες την αναποφευκτη ζημία και την ολοκληρωτική χασούρα , για να μην πηδήξουν στον φωταγωγό. Αυτό τους κάνει να καταπίνουν πολλά που δεν χωνευουν στο ασκέρι της Κουμουνδούρου. Το έθνος αντιλαμβάνεται "σοσιαλιστικά" την οικονομία με το φτωχό του μυαλό. Εμείς έχουμε μπουρδουκλώσει την ελληνορθοδοξία και τα κηρυγματα του χριστού - αυτα π.χ με τους δυο χιτώνες και αυτο με την καμήλα και τους πλουσίους.Εχουμε ανακατέψει μες το κρανίο, τα λόγια του Ανδρέα με αυτά του Χριστου -που είναι και οι πιο λατρεμένοι ανθρωποι στην ελλάδα. Θέλουμε μιαν "ανθρώπινη Κοινωνία" με δικαίωμα επιβίωσης για όλους και ειρήνη.(ΠΑΣΟΚ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

Το θεμα της ηρεμης , τακτοποιημένης και επιδοματικής ζωής, είναι υψίστης σημασίας για τον έλληνα. Κανείς δεν καίγεται στην ελλάδα για την ελευθερία λόγου, για δικαιώματα γενικά για το ενα και το αλλο , για αυτά αγωνίζονται μόνο οι αδερφές.Τη μεγάλη εθνική μάζα την απασχολει να τελειώνει με τη δουλεια της και να πάει σπίτι να βγάλει τα παπούτσια , να ριξει δυο πορδές και να κάτσει στην τιβι με τις ώρες, βλαστημώντας τους πολιτικούς, τους κλέφτες το συμπαν όλο.Μια σταθερή δουλειά και ένα σπίτι που ο έλλην θα σηκώσει που να γαμιέσθε όλοι.

Τωρα που ξοφλήσαμε, ήρθε η ωρα της τιμωρίας αλα ελληνικά και πρέπει να πέσει επιτέλους ξύλο και καρπαζιά σε όλους μα όλους τους σβέρκους εκτός ημων.Η Χ.Α είναι ενα ζωντανο βιντεο γκέημ με τους Κασιδιάρηδες να καρπαζώνουν ολούθε.Την κανέλλη που μας τα έχει κάνει τσουρέκια τοσα χρόνια, τον μετανάστη που όσο ξοφλάμε του μοιάζουμε και περισσότερο και φοβόμαστε μην καταλήξουμε σαν αυτόν, τη άλλην που βρίζει στο τιμόνι, τον πιτσιρικά με τα σκουλαρίκια.







487 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 487   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος να μην ανησυχεί γιατι τελικά πρώτη θα βγει η ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

κι εδω παπαγαλακια

Ανώνυμος είπε...

Εγω έχω βγάλει τα λεφτά μου έξω και δεν με νοιάζει αν βγει κυβέρνηση ακομα και ο Καμμένος.

Ανώνυμος είπε...

ασε μας ρε λαρισα τωρα. Φερε τα λεφτα των επιδοτησεων του Χατζηγακη ρε λαμογιο

Ανώνυμος είπε...

Η πιο σοβαρ΄η παρουσία τώρα στη Στάη είναι ο Σταθάκης.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επειδή λέμε τα ίδια και τα ίδια στα σχόλια των τελευταίων αναρτήσεων, κι επειδή δεν φαίνεται να χαμπαριάζεις φίλε, να συνοψίσω στο τί πρόκειται να γίνει:

Αν ο Σύριζα βγει και ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, η οργή του κόσμου για την προεκλογική κοροϊδία που έφαγε, θα τον σπρώξει στο άλλο άκρο, την αγκαλιά της Χρυσής Αυγής, κυρίως για τιμωρία του σύριζα, αλλά και δευτερευόντως γιατί θα είναι η τελευταία αντιμνημονιακή ελπίδα του βλάκα του έλληνα.

Αν ο Σύριζα βγει και δεν ακολουθήσει μνημονιακή πολιτική, δραχμή. Και μετά ελικόπτερο για τη Δούρου και τον Αλεξάκο.

Με τις υγείες σας... Καλή ψήφο. Άκου "θα μετατοπιστεί στο κέντρο ο σύριζα". Χεστήκαμε που θα μετατοπιστεί στο κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνει Βάρσε. Να μου το θυμηθείς.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τελικ΄αυτός ήταν ο αραμπατζής?

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152888&catID=11

Ανώνυμος είπε...

Bάρσε θα κρύψεις το βιός σου ενόψει της επερχόμενης επικράτησης ΣΥΡΙΖΑ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά θα στο θυμηθώ. Όταν θα γίνει θα σου τρίβω αυτό το σχόλιο στη μάπα. Κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος υποφέρει από μανία αριστερής καταδίωξης?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι. Υποφέρω τόσο πολύ, που αν ο σύριζα ήτανε σοβαρό κόμμα να είσαι σίγουρος ότι θα το ψήφιζα. Δεν με χαλάει ούτε ο σύριζα ούτε κανείς. Με χαλάει η σαχλαμαρολογία του σύριζα και του κάθε σύριζα.

ΥΓ Ωραία η εκπομπή του παπαχελά σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ωραία η εκπομπή του Παπαχελά. Τώρα όμως έχει Καρατζαφέρη στον Τριανταφυλλόπουλο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Περίεργο. Ο Τσούκαλης, ο Γληνός και ο Ιακωβίδης του LBS, όλοι μα όλοι στην εκπομπή του Παπαχελά, λένε ότι ο σύριζα έχει προτάσεις εξόδου από την κρίση βγαλμένες από το "νεκροταφείο" και ότι θα τα κάνει πουτάνα όλα. Πολύ περίεργο. Πρέπει να είναι συνωμοσία όπως με τον Αμυρά γιατί δεν έχουν λάβει υπόψη τους την "μετατόπιση του σύριζα στο κέντρο."

Είναι χαζοί όμως, γιατί κοιτάνε λίγο παραπέρα από το ελληνικό βαλκανικό χωριό και τον ιδρυματισμό που το διακρίνει και βλέπουν τις πιθανές αντιδράσεις στο εξωτερικό από μια άνοδο Τσίπρα. Αντί να ασχοληθούν με τον Αμυρά οι μαλάκες...

Ανώνυμος είπε...

http://www.markos.tv/e-meleti-apokalyptiko-ntekolte-poy-ekane-toys-tiletheates-na-karfothoyn-fotografies

Ανώνυμος είπε...

Κανένα κόμμα δεν είναι σοβαρό Βάρσε αλλά σε αυτές τις εκλογές πρέπει να ψηφίζουμε Σύριζα. Μετά βλέπουμε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μετά θα είναι αργά φίλε. Με οποιοδήποτε κι από τα δύο σενάρια που σου είπα πριν. Πολύ αργά.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες επιλογές έχουμε, συριζα να τα διαλύσει όλα, πασοκ που τα διέλυσε όλα, νδ που θέλει να τα ξαναδιαλύσει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστο να είχαν και υποψήφιες τύπου τσιτσιολίνας να έχουμε και κάτι να κάνουμε το βράδυ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το μπλουζάκι βράχηκε και τίποτα δεν είδαμε...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να υπενθυμίσω εδω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξυρίσει και τον Θέμο. Αυτο απο μόνο του είναι ενα σοβαρό κινητρο.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7141.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=145134&catid=3

Ανώνυμος είπε...

ο ρεγκούζας κατεβαίνει για να τον ψηφίσω?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πιστεύω , παρακολουθώντας διακριτικά το μπλόγκ αλλα και τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις , οτι τον μεγαλύτερο αγώνα υπερ της νεας δημοκρατίας τον εχει κανει μπαη φαρ , ο λοχαγός.
Του αξίζει το ανώτατο παρασημο της παραταξης.

Ανώνυμος είπε...

'η οποία αν κρίνω από την έκφραση του προσώπου της, το ευχαριστήθηκε κιόλας;'

Ανώνυμος είπε...

να τοποθετηθεί ο μεγάλος γνώστης της γυναικείας ψυχολογίας καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

γιατι ο πασαλάρης που εχει να πηδήξει απο την εποχη του παπαδόγγονα, που το καταλαβε οτι της αρεσε

Ανώνυμος είπε...

μα ήταν εμφανές

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://dai.ly/KRZjUt

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

υπάρχει μια ταινία με την κατριν ντενέβ του μπουνιουέλ , που πραγματευεται τη σχέση των γυναικών με τη βια και την ταπεινωση:" η ωραια της ημερας "

Ανώνυμος είπε...

η ελεωνόρα σήμερα έκανε πολύ καλή εκπομπή

Ανώνυμος είπε...

http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2012/06/e_12.html

να σχολιάσουν οι έμπειροι πολιτικοί σχολιαστές

Ανώνυμος είπε...

οχι ακριβως ετσι βαρσε

http://www.gataros1.info/2012/05/blog-post_1658.html

Ανώνυμος είπε...

πολύ σκληρή η ντόρα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι μωρέ εννοείται. Οι νεόκοποι ψηφοφόροι της ΧΑ είναι εξέλιξη των αγανακτισμένων που θέλουν να δουν τους πολιτικούς να τρώνε ξύλο. Ο Μιχαλολιάκος κι οι υπόλοιποι όμως κατανοούν ότι δεν είναι για πολλά-πολλά. Δεν μπορούν τα παιδιά και το ξέρουν. Γι αυτο στην πρώτη ευκαιρία, το μόνο που λένε ως πολιτική πρόταση είναι το πολύ σοβαρό "θα τους τα λέμε στη Βουλή όπως τα λέει ο απλός λαός στο καφενείο". Δυνατή πολιτική πρόταση δηλαδή. Γελάει ο κόσμος με το κόμμα των μεταλάδων.

Από την άλλη, προτιμώ αυτούς που κατανοούν ότι δεν είναι για μαγκιές και προτείνουν κυβέρνηση προσωπικοτήτων, παρά τον Τσίπρα που μου θέλει οικονομικούς πειραματισμούς και να κυβερνήσει ο ίδιος. Αυτός κι αν δεν έχει αυτογνωσία.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

η σκηνη με τη ντορα και το μιχαλοβλάχο, μου θυμίζει τα ιστορικά αρθρα του γαββαθιώτη τα μαυρα χρονια του βαρδινοτσατσισμου, 87-88-89 κλπ.Οταν εμπαινε ο Γιωργος ο καπετανιος στην αίθουσα συσκέψεων της ΕΠΟ και έπεφτε ο Τριβελας και του εγλειφε τα παπουτσια.

Ανώνυμος είπε...

και η χα προτεινε κυβερνηση προσωπκοτητων

Ανώνυμος είπε...

κυβερνηση προσωπικοτήτων απο το χώρο της μεταλ μουσικής

Ανώνυμος είπε...

όχι θα έχουμε τους γαλαζιους φλουφληδες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα αυτό είπα ρε συ 2:05. Ότι η ΧΑ κατανοεί ότι δεν είναι για να κυβερνάει ο Καιάδας και ο Λαγός, γι αυτό πρότεινε κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Με sir Μαρκεζίνη φυσικά, αλλά δεν θέλω να εκφέρω άποψη για το πρόσωπο του ανδρός γιατί καιροφυλακτεί και ο λογοκριτής εδώ μέσα, αυτό το πολύ ελεύθερο πνεύμα που όποτε θίγονται "αυθεντίες" διαμαρτύρεται.

Είναι δυνατές οι πολιτικές τοποθετήσεις του Καιάδα πάντως. "Κλειδαμπαρωνόμαστε σπίτια μας" και τέτοια.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η μόνη λύση είναι κυβέρνηση Τσολάκογλου. Χρόνια και χρόνια εδώ μέσα το ίδιο λέω. Τσάτσων των Φούχτερ και Ράϊχμπάχερ. Οι μόνοι έλληνες πολιτικοί που αξίζει να ασχολείται κανείς, είναι ο Βορίδης κι ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί είναι πραγματιστές κι ορθολογιστές. Αν κι ο Βορίδης απεδείχθη πρόσφατα κι αυτός μικροπολιτικάντης οπότε κρατάω και μια πισινή. Α, ναι. Κι η Παπαρήγα αξίζει να κάθεσαι να την ακούς μερικές φορές, όποτε δεν λέει τα κολλημένα της, όπως και τον Καρατζαφέρη όποτε δεν λέει μαλακίες για ίδιον όφελος. Καμμια φορά, γουστάρω να ακούω και Μιχαλολιάκο, ο οποίος λέει και κάποια σωστά.

Οι υπόλοιποι είναι για τα μπάζα και αντανακλούν το γενικότερο πολύ καλό επίπεδο του γίγαντα αυτού λαού. Όποιος μου θέλει Τσίπρες και την έχει δει Βελουχιώτης να περάσει από το ταμείο την επομένη των εκλογών.

Ανώνυμος είπε...

συνεχισε να μας νανουριζεις με τις κοτσάνες σου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τέλος, επαναλαμβάνω ότι σέβομαι ως αριστερό κόμμα την ΟΑΚΚΕ του σύντροφου Ζαφειρόπουλου. Ουδεμία σχέση με τα σούργελα των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Μίνιμουμ κόλλημα και πολύ ωραίες, τεκμηριωμένες αναλύσεις, με μια ελάχιστη κι απαραίτητη για αριστερό κόμμα δόση συνωμοσιολογίας, εν προκειμένω περί ρωσικού κεφαλαίου. Εξαιρετικά εύστοχος ο σύντροφος Ζαφειρόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

ουτε το πισι δεν μπορω να κλεισω απο τη νυστα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τι λες ρε παιδί μου. Μεγάλη ανακοίνωση.

Ανώνυμος είπε...

κάποιος έπινε ούζα πάλι

Ανώνυμος είπε...

http://www.eglimatikotita.gr/2012/06/blog-post_9398.html

Ανώνυμος είπε...

Η Μιλένα σα να φαίνεται πολύ ανανεωμένη σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7663.html

σα να πήρε κιλά τελευταία

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eZM0Oph1ZME

Ανώνυμος είπε...

Καλή φαίνεται αυτή με το μπλε

Λογοκριτής είπε...

Αγαπητέ Κ.Βάρσο,
Μπορείτε να εκφέρετε ελεύθερα την αποψή σας για τον Sir Μαρκεζίνη και για οποιαδήποτε αυθεντία ελεύθερα.Δεν πρόκειται να σας ενοχλήσω ποτέ ξανά και αν γίνει κάτι τέτοιο δεν θα είμαι εγώ αλλά κάποιος άλλος.Η Κάλβια παρέμβαση ήταν η τελευταία μου σε αυτό το τίμιο blog.

Μετά τιμής,
Ο Λογοκριτής

Ανώνυμος είπε...

Για καθίστε ρε παιδιά, στο τέλος θα μείνει ο βάρσος μόνος του εδω μέσα να τοποθετείται και ο ίδιος να τα χώνει στον μάταιο εαυτό του.

Ανώνυμος είπε...

Ο βάρσος πρέπει να ασκηθεί περισσότερο στην τεχνη της ανεκτικοτητας στην αντίθετη άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Γιά όλους όσοι προτιμούν σβερκοδαγκωμένο έναντι Βάρσου, good night and good luck

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλε δεν κατάλαβα. Ο Καραισκος υπσοτηρίζει με βάση ένα σκεπτικό τον Σύριζα. Ο Βάρσος τι λέει; Να ψηφίζουμε Τζήμερο για ποιο λόγο; Ειδικά σε αυτές τις συνθήκες ο Σύριζα μοιάζει μονόδρομος και μετά τις εκλογές βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ε αφού δε κατάλαβες ακόμη δε θα καταλάβεις ποτέ. Ο σβερκοδαγκωμένος περιμένει διορισμό, αυτό είναι το μόνο σκεπτικό του.

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσουμε συριζα για να πάρει υπουργείο η ρένα

Ανώνυμος είπε...

και η ζωή

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή και με το χέρι στην καρδιά, δεν βλέπω άλλη λύση από ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και εγω συμφωνώ: ΣΥΡΙΖΑ μωρέ. ΌΛοι με πλοια , αεροπλάνα , αυτοκινητα να πάμε στους τόπους μας να ψηφίσουμε για να μην πέσει η χώρα στα χερια των δυνάμεων της καταψυξης, του σαμαρά και του ψυχάρη.Ετσι θέλουμε και θα τον εφέρουμε τον Αλέξη

Στα 'οπλα χωριανοί

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή και με το χέρι στην τσέπα, δεν βλέπω άλλη λύση από ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ξέχασα να πω και καλημερα στην ιδιαιτερη πατρίδα μου τη σάμο την κουκλα

Ανώνυμος είπε...

τελικά ο συριζα θα μας βρει γκόμενες;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι βλέπω ότι ενδιαφέρονται - και δικαιολογημένα - για τις τελευταίες κινήσεις της Ιωάννας. Η Ιωάννα, λοιπόν, συνεχίζει να ψάχνει για τηλεοπτική καριέρα. Επίσης ενεργεί δυνατά μέσω facebook, το οποίο της έχει ανοίξει διάπλατα επαγγελματικές πόρτες. Ο πρώτος που την πλησίασε μέσω facebook ήταν ο βραχύσωμος πρώην δούλος της Ντόρας, νυν δούλος του Μαρινάκη και παντοτινός συμπατριώτης του Καραϊσκου. Της έστειλε μήνυμα μέσω facebook ρωτώντας: "Σε ενδιαφέρει η δημοσιογραφία; Να κάνουμε ένα ραντεβού να τα πούμε". Με ρώτησε τι μέρος του λόγου είναι ο συγκεκριμένος ενημερωτής. "Καλός άνθρωπος. Να πας", της απαντώ. Στη συνέχεια, την σκυτάλη πήρε άλλος κοντόσωμος ενημερωτής, αυτός που έχει εκπομπή στη ΝΕΤ μαζί με μια κυρία και είναι χρόνια τώρα τρόφιμος του ΔΟΛ. "Θέλω να σε βοηθήσω. Έλα να τα πούμε", της έγραψε στο facebook και της έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο (!) κοντά στα γραφεία του ΔΟΛ. Μόλις η Ι. έφτασε, εκείνος την κοίταξε καλά-καλά και αμέσως, χωρίς εξηγήσεις, αποχώρησε. "Απλώς δεν του άρεσες", της εξηγώ, όταν μου αναφέρει προβληματισμένη το περιστατικό με αυτόν τον τίμιο οικογενειάρχη. "Είσαι σοβαρός; Είναι δυνατόν να μην του άρεσα;" μου απαντά... Πάντως, φαίνεται ότι, σε τούτο τον απάνθρωπο σκληρό κόσμο, τουλάχιστον οι δημοσιογράφοι έχουν καλή καρδιά...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χαχαχα

εχω και εγω ρεπορτάζ βεργέτη:
Εχθές τον σβέρκωσα κανονικότατα να μου πεί για τις εκλογές
Μου είπε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα συμφωνα με τις πηγές του, οτι είναι ευκαιρία για τον κόσμο και στην ερώτηση μου ,μηπως είναι καλύτερα να παραμείνει στην αντιπολιτευση και την επομενη φορά να πάμε για κυβέρνηση ,μου είπε σοφά: " στην πολιτική μην αφήνεις για αυριο κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα".

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, πού τον συναντάς τον Βεργέτη; Αριστερός είναι; Πάντως το περιοδικό που εκδίδει έχει συχνά ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

στο παγκράτι, καθε μερα τον βλέπω, αυτον και τη σκιαχτρόμορφη διμετρη γυναίκα - συντροφο του

Ανώνυμος είπε...

Κυκλοφορεί με εκείνα τα παρδαλά πουλόβερ;

Φαντάζομαι να έχεις ενημερωθεί ότι η ΕΤ1 ξαναπαίζει το "Όταν Ήμουν Δάσκαλος" στο οποίο πρωταγωνιστεί ο φίλος σου.

Ανώνυμος είπε...

η κυπρος στο μηχανισμο στήριξης;

δεν βρισκω πρίνο στο γυαλό, στα ορη αλμυρίκι και κυπριο να δουλευει

Ανώνυμος είπε...

με τέτοια ζεστη πουλόβερ; το χειμώνα τα φορούσε κανονικά , εχει εντελώς μη συμβατική γκαρνταρόμπα.

τι ωρες το δείχνει;εχω να τον δω τον ελευθεριαδη 2 χρόνια 3 τουλαχιστο

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα μήπως, επειδή τυγχάνει γαλλοτραφής και ψυχαναλυτής (δυνατός συνδυασμός), φορεί πουλόβερ ακόμη και το καλοκαίρι (ή κανένα ροζ ή ροδακινί σακάκι).

Νομίζω ότι το παίζει ή στις δώδεκα ή στη μία. Κρίμα που έχεις καιρό να τον δεις. Είχα την ελπίδα μήπως αναφέρεις κανένα νέο.

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει καλυτερο βιογραφικο απο αυτό

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Σύριζα ψηφίζει και ο Βεργέτης. Πάμε για πάνω από 30% στα σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

συριζα η συνιστωσα βεργέτη

Ανώνυμος είπε...

http://newpost.gr/post/133285/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%91--%CE%95%CE%AC%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CF%83%CF%84%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF-%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

http://www.report24.gr/epistoli-vomva-nikou-xania-ipopsifiou-tou-siriza-an-kivernisoume-mia-wra-tha-katastrepsoume-tin-ellada.htm

Μπα, δε νομίζω να γελάει το παρδαλό κατσίκι με τις συριζέϊκες συνιστώσες. Τον ακούω τον Χανιά τώρα στον Σκάϊ. Μετα από λίγους μήνες επαφή με τους συριχεζέους, ακόμα κι ένας συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ βλέπει το φως το αληθινό.

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.com/2012/06/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλε είναι πιο σοβαρός ο συνδικαλιστής Χανιάς από τον Βεργέτη?

Ανώνυμος είπε...

όταν λες σύντροφο εννοείς ότι είναι μαζί στο κομμα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αναμένω θάψιμο Καραίσκου στον συνδικαλιστή Χανιά. Τα καλύτερα θα πει πάλι για τον πυροσβέστη αυτόν. Τάβλι, εξάρες, σπίθες στο κομπολόϊ κλπ. Περιμένω να ακούσω μάλιστα, ότι ο Χανιάς πήγε να μασήσει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά βλέποντας το ήθος των συριζέων και ότι δεν μπορούσε να μασήσει, τους την είπε.

Ανώνυμος είπε...

Γνώρισα το Σάββατο μια εντυπωσιακή μεσήλικα ιδιοκτήτρια μαγαζιού με είδη σπιτιού. Πιάσαμε τη συζήτηση και ήταν Σύριζα. Είπα δεν πειράζει και προχώρησα γιατί μου άρεσε πολύ. Τώρα είμαστε μαζί παρότι ψυφίζει Αλέκο Καλύβη. Οι ιο ωραίες γυναίκες παιδιά είναι οι συριζαίες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τόσες νερντόφατσες μαζεμένες στον Σκάι στην εκπομπή της Αντωνοπούλου δεν έχουν ξαναϋπάρξει. Το κοντομάνικο πουκάμισο του ενός μάλιστα είναι όλα τα λεφτά. Ακόμα κι ο Μπογδάνος μπροστά τους φαίνεται τραμπούκος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μήπως ψήφιζε και Βεατρίκη Αραβανή;

Ανώνυμος είπε...

πες μας κι αλλα για το μιλφ φιλε μου, περιφερεια, κιλα, αναλογιες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τι να πω μωρέ για τα Χανιά , τον χανιά και παέι λέγοντας. Αν σου έλεγαν να ακούσεις τι έχει να πει ενας πρώην συνδικαλιστής πασόκος και μάλιστα πυροσβέστης, θα καθόσουν να άκουγες; Οχι βέβαια πριν τραβήξεις την κουμπουρα απο το θηκάρι.
Τωρα τα λόγια ενός πυροσβέστη-( φωτιά στα τζιν και γω πυροσβεστης και πω πω μια γκομενα φερτε την πυροσβεστική να μας σωσει) - θα γίνουν τοκ οφ δε τάουν απο τους μιχελάκηδες και τους μιχελάκες ,πρετεντερηδες που ενεδρεύουν σε κάθε συστάδα δέντρων. ΑΚΟΥΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ...
Στα αρχιδια μας ο πυροσβέστης ρε, τη φωτιά στα στήθια μας δεν τη σβήνει κανεις πυροσβέστης.Θέλουμε τα ονειρα μας πίσω , απο πίσω

Είναι λοιπόν σαφές οτι χωρίς διορισμούς και μπαμπεσιές οι πρωην συνδικαλιστούληδες του πασοκ, θα πεθάνουν αργά και γραφικά. Σαν τους λατερνατζήδες, τους χειριστές αργαλειού και τους δημοσιογράφους.Αντε γειά

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Περίφημο το κείμενο του ΒΑΨ. πολυ αμπιγιέ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"Είναι λοιπόν σαφές οτι χωρίς διορισμούς και μπαμπεσιές οι πρωην συνδικαλιστούληδες του πασοκ, θα πεθάνουν αργά και γραφικά"

Ε, ρε πούστη μάγος είμαι; Το πα ότι θα άφηνε την μπηχτή για κουτάλα που δεν δόθηκε στον Χανιά. Γεια σου ρε Καραίσκο πρωτότυπε.

Ανώνυμος είπε...

τι μαγκας που είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Απο τώρα και μέχρι αργά το βράδυ, το μπλόγκ στα χέρια του Λοχαγού ,να μας αναλύσει τους λόγους για τους οποιους δεν πρέπει να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ, τους κινδύνους που ελλοχεύουν απο αυτην την επικείμενη επιλογή μας και την λαμπρά πορεία για το εθνος που υπόσχεται η επιλογή Σαμαρά.

Φιλες και φίλοι .Καλη διασκεδαση

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, είχα αποφασίσει να ψηφίσω με βαριά καρδιά ΝΔ σε αυτές τις εκλογές. Αποφάσισα όμως, πάλι με βαριά καρδιά, να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία και σε αυτό το κόμμα να δείξει τι αξίζει. Οι διακηρύξεις του δεν είναι άσχημες. Για να δούμε. Θα κάνει τίποτε από όσα λέει; Σας καλώ να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ και μετά βλέπουμε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σώπα ρε, τα ίδια και τα ίδια θα λέμε; Κανείς δεν είπε για λαμπρές πορείες με Σαμαρά. Η πορεία με Σαμαρά θα είναι πορεία εκνευρισμού με τη φάτσα Ψωμιάδηδων, σιχτιρισμάτων σε Μίλκους, βολέματος "δικών τους παιδιών" κλπ. Όπως όμως και να χει, με δεδομένο το τσατσιλίκι στο μνημόνιο, θα εξασφαλίσει μια ανεκτή, σίγουρα εξοργιστική, αλλά τουλάχιστον ανεκτή καθημερινότητα. Με Τσίπρα αμφιβάλλω για το αν η καθημερινότητα θα αντέχεται. Οπότε από τα δύο κακά επιλέγω το μικρότερο.

Την κάνω τώρα γιατί έχω να πάω για μια δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου, έγραψα ένα μικρό σχόλιο γιατί πρέπει να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το σχόλιο αυτό χάθηκε; Βάρσε μην κόβεις σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

θα επρεπε να τα περιμένει κανείς αυτά

Ανώνυμος είπε...

Να μην λογοκρίνει ο Βάρσος αν θέλουμε να μιλάμε για ένα δημοκρατικό μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

http://t.co/hKYeQgML

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι τώρα να κοβουμε και τα λιγοστά σχόλια που προκύπτουν να το κλεισουμε το μαγαζί .Βαρεθήκαμε πια να διαβάζουμε για το Σαμαρά και τη συριζοφόβια

Ανώνυμος είπε...

4:06 η 49 ετών θαυμάσια καταστηματάρχης είναι ψηλή, έχει πιασίματα και είναι καστανή. Ψηφίζει Σύριζα-τα πόδια μου μύριζα ενώ παλιά ψήφιζε ΝΔ. Μου εξηγούσε πόσο δύσκολα περνάει σήμερα ένας μεσαίος επιχειρηματίας. Με έκανε να ψηφίσω και εγώ Σύριζα αφού για να πω την αλήθεια βρήκα τα επιχειρήματά της λογικά.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ευτυχώς που ξανακοίταξα πριν φύγω. Στον λόγο της τιμής μου (που για μένα είναι ιερός) δεν έχω λογοκρίνει απολύτως τίποτα. Αίμα, τιμή, Χέβυ Μέταλ. Το πιθανότερο είναι ότι για κάποιο λόγο δούλεψε το spam filter. Το κοιτάζω τώρα.

ΥΓ Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Μπράβο ρε.

Ανώνυμος είπε...

Το βράδυ να μας πει ο Βάρσος γιατί πρέπει να ψηφίσουμε Σαμαρά. Να γίνει μια πλήρης, τελική παρουσίαση για να δούμε τι θα αποφασίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι αναρχικός που ξημεροβραδιάζεται στο Floral; Θέλεις τον σοβαρό Δραγασάκη στην εξουσία; Διαβάζεις Καζάκη, Λαπαβίτσα και άρθρα για "επαχθές/απεχθές"; Γουστάρεις Κουφοντίνα; Θέλεις να προσληφθείς στο δημόσιο; Σε συνεπαίρνουν τα λόγια του Ρούντι Ρινάλντι; Διαβάζεις Lifo; Σιχαίνεσαι την ακροδεξιά; Είσαι σοσιαλδημοκράτης, αλλά δεν αντέχεις τον υποτονικό Κουβέλη; Φοβάσαι μην σε απολύσουν; Διαβάζεις Ζίζεκ; Τον ήπιες με το μνημόνιο και θέλεις να τον πιουν και όλοι οι άλλοι; Θεωρείς την Αλέκα συστημική; Καυλώνεις με Δούρου; Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

The list goes on...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Βάρσος δεν θα έφευγε;

Ανώνυμος είπε...

Ωραία παρουσίαση ήταν και της ΕΤ1 με την κεντρική ομιλία του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Βγήκε και μίλησε μάλιστα και μελαχρινό γκομενάκι που πολύ θα ήθελα να γνωρίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έχω χάσει επεισόδια; Γιατί λέτε για Βάρσο και ΝΔ; Δεν έλεγε ότι αυτή την περίοδο στηρίζει Δημιουργία;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ένα σχόλιο υπήρχε μόνο που είχε φάει φιλτράρισμα οπότε το έβαλα σε δημοσίευση. Τσέκαρέ αν είσαι ΟΚ, γιατί άλλο σχόλιο δεν υπήρξε οπότε κάτι άλλο έφταιξε και δεν δημοσιεύθηκε. Άντε γεια γιατί ήδη έχω καθυστερήσει.

Ανώνυμος είπε...

να διορθώσω οτι η λάιφο είναι αντισυριζα κι ο τσαγκαρουσιάνος προσωπικά πρεπει να ψηφιζει Μάνο.

Ανώνυμος είπε...

ναι φίλε η λαιφο σε μαρανε γιατι το υπόλοιπο κειμενο του οννεδιτη είναι θαυμα.

Ανώνυμος είπε...

O Βάρσος θα πάει σε καφετέρια να δει το Ελλάδα-Τσεχία?

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρω ότι ο Τσαγκάρ είναι αντισύριζα. Στο αναγνωστικό κοινό της Lifo αναφέρομαι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sporfm.gr/permalink/40240.html#axzz1xamMMPJJ

Ανώνυμος είπε...

Συνάντησα τις προάλλες τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Μου είπε ότι αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες και ότι ειδικά σε αυτές θα πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ. Κρίνεται η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Την λέω και αυτή την άποψη για να έχουμε μια πιο σφαιρική ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Μια που έβαλες φίλε λινκ από Sport fm ξέρεις τι ψηφίζει και ο Μπάμπης Χριστόγλου; Πασόκ ή Σύριζα;

Ανώνυμος είπε...

κοτοπουλα παπαμιμικος

Ανώνυμος είπε...

κκε

Ανώνυμος είπε...

www.bam.gr

artisti macaroni

Ανώνυμος είπε...

οι πυροσβέστες θα επρεπε να απασχολουνται με αλλες δουλειές ,όπως πχ να βγάζουν φωτοτυπίες και αμα πιάσει φωτιά - φωθιά να πηγαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

Αμφιταλαντεύομαι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου, γιατί θαυμάζω και τον δικηγόρο Καπερνάρο.

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτική Προσφορά

Βιολογικό ελαιόλαδο έξτρα παρθένο Λύγκρη περιοχής Πυλίας νομού Μεσσηνίας πιστοποίησης BIO HELLAS 21.70 e συσκευασία 5 λίτρων μόνο για 6 5λιτρα

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τους Έλληνες Αγρότες και Βιοτέχνες και τα εξαίρετα προϊόντα τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΝ: ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΣΤΟ ΡΑΦΙ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

στούνdιο

εμφανής η επιρροή του Pronunciator © στο Βαψομαλλιάδικο κείμενο. Που είναι χαμένος αυτός;

Φάνης Γκέκας είπε...

Ωρέ Καραϊσκο, ωρέ σβερκοδαγκωμένε, οι ωραίοι άντρες και μεγάλοι σκόρερς ψηφίζουμε Πασοκ ωρέ, όχι αδερφίστικο σύριζα. Όπως η Ανάστω ωρέ.

Ανώνυμος είπε...

Νάτος

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιος είναι ο λιγότερο προικισμένος εμφανισιακά; Ο Γκέκας ή ο Καραγκούνης;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μήτρογλου.Κόντεψαν να ραγίσουν οι κάμερες όταν μπήκε.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Σαλπιγγίδης καλός είναι.

Ανώνυμος είπε...

Η Ανάστω στην ΕΤ1 τώρα.

Ανώνυμος είπε...

o χειρότερος πάλι ήταν ο σαμαράς, τρατζικ. Οπως κι ο συνώνοματος του της Νουδου που θα ψηφίσει ο βάρσος

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρύφωνας όμως που χτενίζει τον Καραίσκο είναι καλός στη δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

Του Καραϊσκου του αρέσει ο Τοροσίδης που έχει αυτό το μπρουτάλ, το αντρουά του βλάχου.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε ρε τις βλακείες να δούμε τι θα ψηφίσουμε. Σύριζα ή ΝΔ; Που είναι ο Βάρσος να συνοψίσει τα υπερ της δεύτερης λύσης να δούμε τι θα κάνουμε.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_5450.html#more

Ανώνυμος είπε...

Στις εκλογές της Κυριακής προσανατολίζομαι να ψηφίσω ή ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει για το τι να ψηφίσω τελικά;

Ανώνυμος είπε...

φίλε ανάτρεξε στα προηγούμενα πόστ. Ειδικότερα ο βάρσος έχει συγγράψει παιδευτικό εργο με συμβουλές, απειλές και ηθικοπλαστικά υπερ της νουδου. Μάλιστα ισχυρίζεται οτι οι χρησμοί των Μαγιας υπαινίσσονται τον Τσίπρα σαφώς.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όχι ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ σκεφτόμουν να ψηφίσω αλλά βλέπω την πλάστιγγα να γέρνει είτε προς ΝΔ είτε προς ΣΥΡΙΖΑ και θέλω να είμαι με τους νικητές.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

1-1 η ρωσία θα περάσουμε αδέρφια
Ειμαι σίγουρος ότι αν νικήσουμε θα περάσουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ παιδί της πλατείας ποιοι θες να περάσουν;

Ανώνυμος είπε...

Σαμαρά ψηφίζει το παιδί της πλατείας.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Eλλάδα και Πολωνία έχω ποντάρει
αν περάσουν το Σαββάτο βράδυ όλοι σκασμός

Ανώνυμος είπε...

Πόσο έχεις παίξει φίλε;

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας σκέψου να περάσει Ελλάδα και Πολωνία το Σάββατο βράδυ και να κερδίσει και ο Σαμαράς την Κυριακή. Διπλή επιτυχία. Έχεις ποντάρει και για τις εκλογές;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Εκλογές δεν έχω παίξει και δεν ξέρω αν θα νικήσει ο Σαμαράς, αν νικήσει θα ειναι το πολύ 1,5% μονάδα
Αλλά θα δούμε για το Σαββάτο δεν ξέρω αυτές τις δύο ομάδες έχω παίξει όπως βλέπω Γερμανία και Πορτογαλία στον άλλο όμιλο

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σοβαρόπρόσωπο το παιδί της πλατείας.

Ανώνυμος είπε...

μα τωρα στα σοβαρα πιστευει κανείς οτι η ελλάδα θα προκριθεί; Κλάφτα τα λεφτά σου παιδι της πλατείας.Οι ανθρωποι μας παίζουν ποδόσφαιρο φίφτυς απλά και οι αλλες εθνικές ειναι ταλαιπωρες και κουρασμένες.Η ρωσία θα πηδήξει το χωριουδάκι του Σαντος

Απο αυριο όλοι με πλοία ,χοβεργκραφτ , υδροπλάνα και αμαξια πάμε στους τοπους μας για να μαυρίσουμε τη Σαμαροκεφαλή και τα μυγιοχέσματα της χριστιανοδεξάς ελληνικου τύπου , να σφουγγαρίσουμε την ελλάδα και μετά βλέπουμε.

ΒΑΜΟΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

μας τα χουν κανει τσουρεκια με την κινδυνολογία εναντίον του συριζα. Η διαπλοκή τρέμει πιθανή εκλογή τσίπρα...

Ανώνυμος είπε...

ε βεβαια. Το συζητάς καλέ

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Και ο ΣΥ.ΡΙΖΑ να βγεί τα ίδια παντελή μου τα ίδια παντελάκη μου με το ΠΑ.ΣΟΚ άσε που στις επόμενες εκλογές η Χ.Α θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση
Η χαρά κάθε ακροδεξιού ειναι να βγεί ο Τσίπρας για να τα κάνει όλα πουτάνα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έκατσα κι έφτιαξα ένα κείμενο για δημοσίευση, βάζοντας σε ένα Δέντρο Αποφάσεων, όλες τις (κατ εμε) πιθανές εξελίξεις των εκλογών. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και με πιάνει κατάθλιψη σε τέτοιο σημείο που δεν μπορώ να το δημοσιεύσω. Από τους οκτώ δυνατούς κλάδους κατάληξης της κατάστασης, μόνο ένας καταλήγει σε αισιόδοξο ενδεχόμενο. Κι αυτό μόνο με Σαμαρά και με την προϋπόθεση ότι δεν θα σκάσουν ανεξάρτητα Ιταλία και Ισπανία. Δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο σκατά η κατάσταση. Ρε Μάργουντ ρίξε μια ματιά στην δημοσίευση και πες μου πού είναι το λογικό λάθος.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://aristeristrouthokamilos.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html
Το λέει και η δημ.αρ που τους σιχαίνομαι σε πολλές απόψεις αλλά δεν τους καταλαβάινω απο την μια κράζουν τον ΣΥ.ΡΙΖΑ και απο την άλλη θα συνεργαστούν μαζί του!!!
Παράνοια!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας είμαι δεξιός αλλά σκέφτομαι να το ρίξω την Κυριακή στον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή και εσύ είσαι αριστερός αλλά ψηφίζεις Σαμαρά, πιστεύω ότι μπορείς να με βοηθήσεις και να μου αναπτύξεις ένα σκεπτικό για το αν κάνω σωστά να ψηφίσω Αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d-LBlXUQn48

Ανώνυμος είπε...

http://voliotaki.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7195.html

Ανώνυμος είπε...

εμένα δε μου φαίνεται και τόσο εντυπωσιακή

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία που μας έστειλες φίλε την αδικεί. Επειδή την είδα το λέω. Η δημοσιογράφος της Αυγής ήταν εξαίρετη. Σε σημείο που αναρωτήθηκα τι διάολο συμβαίνει αφού αυτές οι αριστερές είναι για τα μπάζα. Στο άλλο κανάλι είδα και την μελαχρινή νεαρή υποψήφια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εκεί κατάλαβα ότι τις καλές γκόμενες τις έχει πια η αριστερά.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

διάβασε το τελευταίο μου κείμενο γιατι να ψηφίσεις Σαμαρά και όχι Αριστερά
Οι τύποι δεν έχουν καμία σχέση με την Πατρίδα και το Έθνος μην σου πω ότι ειναι αριστεροί του ΣΥ.ΡΙΖΑ πιο συντηριτική πεθαίνεις

Ανώνυμος είπε...

μήπως στη συνέντευξη ήταν μακιγιαρισμένη;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7112.html

πως σας φαινεται ο χαρακτηρισμος για το στυλακι;

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας καλάς τα γράφεις, αλλά τελικά θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

αν μου το ζητούσε η ρενα μπορει και να ψηφιζα συριζα

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε τι θα ψηφίσει ο ντεβελέκος;

Ανώνυμος είπε...

Θέλει και ρώτημα; Σαμαρά, με σταυρό στις προηγούμενες εκλογές στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/30.html

John from Patra είπε...

Εγώ ψηφίζω ΑΝΤΑ.ΡΣΥΑ
http://youtu.be/gEdouLCfVv4
Στις πρώτες εκλογές είχα ψηφίσει ΣΥ.ΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να τον ψηφίσω το μόρφωμα ΠΑ.ΣΟΚ και Αριστερής ΝΔ δεν θα ψηφίσω και όποιος ειναι πραγματικά αριστερός και τους στηρίξει ειναι το λιγότερο ΜΑΛΑΚΑΣ

Ανώνυμος είπε...

έχει καλές γκόμενες;

Ανώνυμος είπε...

H γυμνασμένη Ιωάννα έπρεπε να κατέβει άμεσα στην πολιτική και να αντικαταστήσει τις άλλες δημοσιογράφους όπως τη Βούλτεψη. Ιωάννα εμείς είμαστε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν ο Παπαδάκης πρέπει στο επόμενο πάνελ να καλέσει Παναγιώταρο, Βούλτεψη, Μιλένα, Πλεύρη και Λαφαζάνη.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ο John from Patra λέει σε παραπάνω σχόλιο ότι ο συριζα είναι κόμμα πουλητάρηδων. Προσωπικά συμφωνώ απολύτως μαζί του. Έχεις να σχολιάσεις τίποτα επ αυτού;

Ανώνυμος είπε...

πάντως με 3 η 4 άτομα που μίλησα σχετικά με κασιδιάρη και τις μπουνιές στις γλωσσοκοπάνες, μου είπαν ότι μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκαν ευτυχισμένοι

Ανώνυμος είπε...

O ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάντως έχει πολλούς νέους σε ηλικία οπαδούς. Σκέφτομαι την επόμενη φορά που θα γίνουν εκλογές να πάω σε καμιά συγκέντρωση. Αν δεν έχετε πρόβλημα με κορίτσια και αγόρια με ξεχειλωμένα μακό, δέρματα στους καρπούς, μακριές φαρδιές φούστες Μοναστηρακίου, ταγαροσάνδαλα κλπ., οι νέοι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι η λύση. Όποιος προλάβει μπορεί να τους δει και στο περίπτερο του κόμματος στο Πανεπιστήμιο.

Ανώνυμος είπε...

Ιδια ειναι η βια της αμυνας με αυτην της επιθεσης?

Ιδια ειναι η βια που ασκησε ο κοσμος εναντια στο βουλευτη της νδ χατζηδακη και ιδια η βια του κασσιδιαρη εναντια σε κανελλη-δουρου?

Πολυ καλα τα ειπε η σφα, μπραβο της

Ανώνυμος είπε...

η μονη προοπτικη για την αριστερα κ για τον κινημα ειναι η ανταρσυα.

11Hoper πριν από 10 ώρες

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει ο παπαδάκης να φωνάξει την κουτσούμπα του ανταρσύα και τον κασιδιάρη την επόμενη φορά?

Ανώνυμος είπε...

Τι γυναίκα αυτή η Κουτσούμπα! Πολυλογία, θράσος, μαζεύει πολύ σάλιο στο στόμα έτσι ακατάπαυστα που μιλάει, προφανώς ζέχνει και ανάμεσα στα σκέλια αλλά και στα πόδια, ευχαρίστως της έριχνα μια μπουνιά τύπου Κανέλλη.

Ανώνυμος είπε...

α τα καημένα

http://www.killsometime.com/videos/7669/Snapping-Turtle-vs-Rats

Ανώνυμος είπε...

Η ρήση του Χούλιο που κοσμεί την προμετωπίδα του μπλόγκ, εχει άμεση εφαρμογή και στην ελληνική αριστερά του σήμερα. Απο δεξά προς αριστερά οι πιο όμορφοι μαζεύονται στη ΔΗΜΑΡ, αμέσως μετά έρχονται οι Συριζαίοι, το ΚΚΕ και τέλος πάμε στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ που μαζεύονται οι τα ηκιστα εμφανίσιμοι.Εξαιρεση είναι ο Τσίπρας ο οποίος είναι πιο όμορφος απ όλους και διαβλέπω σε αυτον συμπτωματα Ντούσαν. Κανείς πιο ομορφος δίπλα μου...
Ο ανταρσυα αν ποτέ βρεθει κι αυτός σε θέση του συριζα θα λιμάρει τις μεγαλοστομίες του, θα μπεί μες τη μπανιέρα και θα πνιγεί στο αφρόλουτρο, αν θέλει να δει την εξουσία.Δεν μπορείς κύριε να μου λέγεσαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ να κυκλοφορείς αφίσες με απειλές κατα μπάτσων και μικροαστών και να περιμένεις να σε αγκαλιάσουν οι ανθρωπάκοι νοικοκυρούληδες που σοκάρονται με τα μπάχαλα. Φοιτητάρια είναι οι άνθρωποι και μερικοί πιο μεγάλοι αμετανόητοι και ξεροκέφαλοι άνθρωποι των ουζερί και του μεζε καλαμαρακι κονσέβα , μούσι , παντούφλα canon.
Επειδή έτσι είναι η ιστορία όμως, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα φυλλοροήσει σαν τη βερυκοκιά το Νοέμβρη και θα πάρει ενα 0,02 % αφου οι υπερήφανοι αριστεράτζες ψηφοφόροι του , θα μεταβούν εις το ΣΥΡΙΖΑ ασμενως και θα ρίξουν και δυο ζειμπεκιές

Ανώνυμος είπε...

Και η Κιτίδη Καραϊσκο; Δεν είναι κούκλα αν και ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Ανώνυμος είπε...

εχεις καποια φώτο να παραθέσεις;

Ανώνυμος είπε...

http://www.elculture.gr/elcblog/article/debtocracy-?id=42239

Ανώνυμος είπε...

http://info-war.gr/files/catastroika_katerina_kitidi.jpg

Ανώνυμος είπε...

Το ταγάρι ρε! Γιατί κρύβετε το ταγάρι στις φωτογραφίες που στέλενετε;

Ανώνυμος είπε...

α αυτην λες ,για κάποιο λογο νομιζα πως λες για αυτην του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που εκανε εχθες ερωτηση στον Τσιπρα και έκλεψε την παρασταση .
ΟΧΙ Αυτη δεν μου αρέσει καθόλου και δεν την πάω κιολα.Αλλα δεν θα την εδερνα κιόλας

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πω πω γκόμενα μαλάκα Φερτε τον ΧΑνιά να μας σβησει την καψα καλέ

Ανώνυμος είπε...

στο περίπτερο του κόμματος στο Πανεπιστήμιο μας τα χουν κανει τσουρεκια με την ενταση των μεγαφωνων τους

Ανώνυμος είπε...

Και με το περιεχόμενο της συνθηματολογίας τους, να προσθέσω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η κουτσουμπα όντως είναι φριχτή. Το μαλλί, τα γουρλωτά μάτια, η ακατάπαυστη φλυαρία για τη γαλική επανάσταση, το αποφάσισα μακρια απο ανταρσυα

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4764.html

κασιδιαρηδες

Ανώνυμος είπε...

μπορεί κανείς να αντιδρά στο τρόπο με τον οποίο η κουτσούμπα διατυπώνει τις απόψεις της, δεν παύει όμως να αποτελεί μια φωνή δυνατή, μια φωνή ισχυρή του αντιμνημονιακού μπλοκ

Ανώνυμος είπε...

Εμάς δε μας νοιάζει η φωνή

Ανώνυμος είπε...

Τ: Στα εκλογικά περίπτερα πωλούν τσιγάρα;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη πουλάνε και πίπες

Ανώνυμος είπε...

οι παλιές φωτο της ρενας δεν είναι καθόλου κολακευτικές... φαίνεται τελευταία βελτιώθηκε το στάιλιν

Ανώνυμος είπε...

φαντάζομαι τι νουμερα τηλεθέασης θα έκανε ενα ρηάλιτι με ακη λάκη μακη στη φυλακη,
Τι χάνουμε ρε πουστη μου

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_5959.html

Αυτος εχει καψει φλατζα. Το ότι δεν μπήκε στην βουλή του άφησε μόνιμο κουσούρι

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/11929.htm

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, σπουδαία η νέα εφημερίδα 'η ελλάδα αύριο', με πολλή και καλή ύλη, οπότε να την προμηθευτείς το δίχως άλλο.

Ανώνυμος είπε...

http://3.bp.blogspot.com/-PCDPHuB6sXQ/T9g_JTgVE8I/AAAAAAAAxLw/5xauq1_FI4o/s1600/1.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.inews.gr/0/oi-evropaioi-sprochnoun-ton-syriza.htm

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsnow.gr/article/126147/o-gios-tis-giannas-aggelopoulou-stirizei-syriza.html

Ανώνυμος είπε...

Ολα λοιπον δείχνουν Σύριζα φιλοι μου

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 487   Νεότερο› Νεότερο»