Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ

Πιστεύω οτι το ημερολόγιο των Μάγιας για το καταστροφικο 2012 , θα επαληθευτεί πλήρως στις προβλέψεις του , αλλα μόνο για την Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φύγουμε απο το ευρω μέχρι τα χριστούγεννα, όσα τάματα και να κάνουμε στην παναγία τη σουμελά , της τήνου, της φραγκοσυκιάς, στη μια και στην άλλη. Μέχρι στιγμής την κρίση την έχουν διαχειριστει 3 πρωθυπουργοί , δέκα αρχηγοί κομμάτων , 5 υπουργοί οικονομικών και κανείς δεν έχει να προτείνει κάτι καινοτόμο, εκτός απο αυτό που θα κανε κι ενα μογγολάκι: Να περικόψει δηλαδή τις πληρωμές του κράτους προς οιονδήποτε αναπνέει και να φορολογεί οτι κινείται.Απορώ μάλιστα με τα κότσια που έχουν μερικοί μερικοί να κρατάνε τα φράγκα τους στις ελληνικές τράπεζες και δεν τα βγάζουν όξω ακόμη και σε κάποιο καζίνο- στο χρηματοκιβώτιο με τα τιμαλφή.Εγω ακόμη και τα δάνεια μου και τις κάρτες μου θα έβγαζα έξω.Περιττό να σημειώσω οτι οι λεονταρισμοί για επαναδιαπραγματευση , για επιμηκυνση και γενικά για οποιονδήποτε διάλογο ή κουβέντούλα με τους δανειστές, είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση - για να τα διαβάζουν τα χαιβάνια του αντι νιουζ και οι κωλόγεροι. Ο σαμαράς ξέρει οτι τον περιμένουνε, οπως τον παναθηναικό στη Ριζούπολη
Απο τις εκλογές παρωδία διεφάνη η κακή μας μοίρα, που δικαίως μας αναλογεί.Ο λαός είχε να διαλέξει το θάνατο με το ξίφος ή το θάνατο με τυφεκισμό. Τσίπουρα ή σαμπάνια- Λαφαζάνη ή όλγα. Όπως θα έπρεπε να είχε καταλάβει κι η κουτσή μαρία, κανείς εχέφρων άνθρωπος δεν θα ήθελε να αναλάβει αυτό το κουτσουρεμένο καίκι. Κανείς άνθρωπος στον κόσμο δεν έχει τη λύση για το ελληνικό πρόβλημα εκτός απο τον Πολ ποτ αν ζούσε. Ο λόγος που κατεβήκανε συριζαίοι γαλαζιοι στις εκλογές με τέτοια θέρμη , είναι για να διαχειριστούν το μελλον της χώρας στην υστεροχρεωκοπιακή (sic) εποχή. Η εποχή που θα έρθει με τη δραχμή, θα μεταβάλει την όποια εξουσία, σε ένα είδος φυλαρχων και μάγων. Θα κόβουν δραχμή, θα πληρώνουν όποιον τους καυλώσει,θα χαρτζηλικώνουν όποιον θέλουν, θα πηδάνε όποιον θέλουν, θα στέλνουν την αστυνομία σε όποιον θέλουν. Οσοι δεν προσκυνησουμε κατάχαμα το ντοβλέτι , θα περάσουνε χοντρές λόρδες και διωγμούς. Στην εποχή αυτή όπως αντιλαμβάνεται κανείς , θα επιζήσουν μόνο οι κατσαρίδες και οι πολλοι ισχυροι οργανισμοί του τύπου των πακιστανών, οι εργένηδες άτεκνοι, οι οννεδίτες, οι παπάδες ,οι συριζαίοι ,οι πολυ ωραίες γκόμενες και μόνο, οσοι κάνουν κάμπιγκ ελευθερο,οι δημόσιοι υπάλληλοι, τα πρεζόνια και κάποιοι κοκκινανθρωποι στον Περισσό. Ακόμη και η προσελευση στην εργασία θα είναι ενα καθημερινό σαφάρι.
Ετσι θα φτάσουμε -παραφράζοντας τον αινσταιν για τον 4ο παγκόσμιο που θα γίνει με πέτρες και ξύλα- πάλι σην εποχή του 1829 απο την οποία και διοικητικά δεν έχουμε ξεκολλήσει και πολύ αληθινά. Δέκα τοπικα ανδρείκελα και τρείς εκπρόσωποι των ξένων δυνάμεων πάνω απο ένα τραπεζι , να συζητούν πώς διάολο να φτιάξουν ένα χώρο για να ζήσει αυτή η φυλή - κωμωδία.

242 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 242 από 242
Ανώνυμος είπε...

Ο αδωνις ειναι ο πιο εκνευριστικος συνομιλητης, και μονο που τον ακους σου ρχεται να πεταξεις τη τηλεοραση απο τη ταρατσα

Ανώνυμος είπε...

Ο αδωνις ειναι ο καραισκος της δεξιας

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ να βλέπω την Ιωάννα παρά να ακούω τον Άδωνι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-p6iNjBIlqQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

βαρσο,

ψηφιζεις λουτσιανο η γκαμπινο ?

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=218910

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=218900

Ανώνυμος είπε...

http://www.radar.gr/news/athina-meta-tous-astakous-petane-mpoukalia-ouiski-9918.html

Tourkoglou είπε...

Άλλο ένα άρθρο-τομή.

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=472075

Ανώνυμος είπε...

o κουρτάκης θα τα΄γραφε καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑι τώρα Βάρσος.

Ανώνυμος είπε...

Τι ξεφτίλας αυτός ο τραγάκης... Αντιπρόεδρος της βουλής έγινες ρε γύφτουλα, δείξε λίγη αξιοπρέπεια ρε σκουπίδι...

Ανώνυμος είπε...

25 Αυγούστου 2012 2:37 π.μ.,

Δεν ξέρω ο Καραϊσκος, αλλά προσωπικά δεν είμαι καθόλου εναντίον της πορνείας (αρκεί, βέβαια, να πληρούνται κάποιες προδιαγραφές), όμως να την πληρώσω για τη συγκεκριμένη δουλειά όχι, δεν θα με ενδιέφερε καθόλου. Αντιθέτως, θα πλήρωνα πολύ άνετα για να την ακούω να μου μιλάει ή - ακόμα καλύτερα - να την ακούω να μιλάει σε κάποιον άλλον άνδρα. Η δεύτερη μεγαλύτερη αδυναμία μου (μετά τις ετερόκλητες παρέες) είναι να ακούω γυναίκες με άποψη - και δη ελληνίδες. Πληρώνω όσο-όσο για να ακούω γυναικείες ελληνικές απόψεις ("ψαγμένες" εννοείται) από γυναίκες με θέσεις για την πολιτική, τη σκέψη, τις τέχνες, τα ανθρώπινα πράγματα, δατυπωμένες με λόγο σκληρό, λόγο ανυπότακτο, λόγο που δεν χαρίζει κάστανα.

ΥΓ. Χθες είδα σ' ένα καράβι κορίτσι 20-22 ετών με άποψη και... στομάχι (πολύ περίεργο, προεξέχον στομάχι σε στυλ ανδρικό - δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα)! Το κορίτσι αυτό (που ακουγα να διαμαρτύρεται στην παρέα της για τα πάντα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων), αντί να κρύψει το αντιαισθητικό χαρακτηριστικό, φορούσε αποκαλυπτικότατο μπουστάκι χαρίζοντάς μας ένα θέαμα πέρα από κάθε περιγραφή. Και άποψη ΚΑΙ στομάχι.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.co.at/2012/08/to.html

Ανώνυμος είπε...

O "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΤΑΚΗ

Με ένα ιδιαιτέρως συναισθηματικό και γεμάτο συγκίνηση κείμενο το Πρώτο Θέμα ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη για την...
πολυετή προσφορά του στην εφημερίδα και το δυναμικό ρεπορτάζ του. Παράλληλα, η συντακτική ομάδακαι οι συνάδεφλοί του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο νέου του εγχείρημα στον χώρο του τύπου. Ο λόγος φυσικά για τη νέα σαββατιάτικη αποκαλυπτική εφημερίδα «Παραπολιτικά», που προγραμματίζεται να «σκάσει μύτη» εντός του Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, το Πρώτο Θέμα της Κυριακής έγραψε: «Ένας δικός μας δημοσιογράφος και φίλος, ο Γιάννης Κουρτάκης, ξεκινάει μια νέα προσπάθεια τις επόμενες ημέρες: ένα αποκαλυπτικό, πλούσιο σαββατιάτικο φύλλο, τα «Παραπολιτικα». Ο Γιάννης Κουρτάκης χαιρέτησε την εβδομάδα που πέρασε τους φίλους του εδώ στο «Πρώτο Θέμα» και ρίχτηκε στη μάχη της προετοιμασίας της νέας εφημερίδας. Τον ευχαριστούμε απο καρδιάς και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/RR23VZ

Ανώνυμος είπε...

τι, η παπαχρήστου είναι η νέα μακρυπούλια;

Ανώνυμος είπε...

φυσικά ο βαγγέλας ο μαρινάκης δεν έχει νιωσει στα μεριά του τη σιαγώνα του κουρτάκη για την έκδοση της καλής αυτής εφημερίδας δεν το πιστεύω ούτε λεπτό αυτό

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
KAMΠΟΣ ΠΑΡΤΥ -ΠΑΤΜΟΣ με καλους και εκλεκτους φιλους

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394555_414827688578321_1607388593_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Τελικά η Ελλάδα του μνημονίου, των επωδυνων μέτρων, της παράνομης μετανάστευσης και των ατερμονων συζητήσεων για περικοπές θυμίζει κάτι απο.... St.Barths τα καλοκαίρια....party all the time... Πάλι καλα....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 19 ώρες πριν στην περιοχή Zevgolatió, Korinthia ·

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=17766

Σωστός ο Πάσχων.

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.gr/2008/12/blog-post.html?showComment=1345357134219#c6051585374762640110

αστυάνακτας είπε...
Καλημέρα σας όλοι κκ. υπερασπιστές της "αληθινής κουλτούρας". Ευτυχώς που υπάρχετε δηλαδή και ο πολιτισμός ανθεί στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλαίας. Στα σοβαρά λοιπόν, όσο μπορει κανείς να απαντήσει σοβαρά σ' ενα γελοίο κείμενο.
Το κείμενό σας βρίθει κατινιάς και χυδαιότητας. Όταν διαφωνεί κάποιος με καποιον άλλον,προχωρεί σε ανάπτυξη πολιτικών επιχειρημάτων. Δεν παρουσιάζει γελοία επιχειρήματα για να θίξει την προσωπικότητα κάποιου.Ως παλιός blogger θα σας συνιστούσα κ.διαχειριστά να σκέφτεστε πολύ πριν αρχίσετε να γράφετε για οποιονδήποτε.Κυρίως να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας (αν διαθέτετε) κα όχι τη γλώσσα σας. Απ'όλο το κείμενο εκείνο που διαπισώωνει κανείς είναι ότι, δεν παραέετετε ούτε ένα επιχείρημα επί της ουσίας των πολιτικών πράξεων του Τάσου Κουράκη. Αντίθετα περνάτε σε αξιολόγηση της κόμης του,(μάλλον θα σας λείπουν μαλλιά και ζηλεύετε), της ποίησής του(μάλλον δεν μπορείτε να διαβάσετε ποίηση μετά το Δροσίνη)και του εκπαιδευτικού του εργου(μαλλον σας εβαλε κακό βαθμό η γενικώς δεν εχετε ιδέα από εκπαιδευτικό έργο). Το κείμενό σας λοιπόν όπως και τα σχόλια που ακολουθούν(του ίδιου με του δικού σας επιπέδου,άθλια)μπορεί να τα αξιολογήσει μόνο η Τατιάνα Στεφανίδου και να τα αναπαράξει σε οποιαδήποτε εκπομπή της ως σοβαρά επιχειρήματα.
Το κυριότερο που θα πω όμως με όλο το θάρρος της ανωνυμίας μου δηλαδή, ότι κάτι καθίκια σαν κ σένα έχουν ρίξει το επίπεδο οποιασδήποτε πολιτικής και επί της ουσίας αντιπαράθεσης.Κάτι καθίκια σα κ σένα κυβερνάνε χρόνια τη χώρα και δείχνουν με το δάχτυλο τους αριστερούς.Κάτι καθίκια και ελεεινοί τυποι εκθρέφουν τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής...Κατι γελοίοι αυτοονομαζόμενοι αριστεροί που δε κατάφεραν τίποτε στη ζωή τους από το να υποστηρίζουν εσωκομματικούς μηχανισμούς και να στηρίζουν κυβερνήσεις καταστροφής έχουν τη δυνατότητα να εκπορνεύουν την πολιτική ζωή. Γελοίοι και εμετικοί τύποι που μέσω διαδυκτίου βρήκαν να βγάλουν όλα τα πολιτικά και άλλα πιθανώς άλλα κόμπλεξ τους.
κ. Διαχειριστά,όταν αποφασίσεις να μου απαντήσεις σκέψου πρώτα,(ξερω σου βάζω δυσκολα,αλλά προσπάθησε) γιατί ως παλιός στο κουρμπέτι δε θα μείνω στο "σεις και το σας". Το κυριότερο βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου.Εκτός και είσαι ένας πληρωμένος διαβολέας, ή ενας χαφιές απλά δηλαδή. Επομένως μη κουραζεσαι τότε ν' απαντήσεις.

χαλασα πολύ από την ημέρα μου

19 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012 9:18 Π.Μ.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Τουλάχιστον η nova εξασφάλισε στις μεταδόσεις τον -κατ εμε ΚΟΡΥΦΑΙΟ για περιγραφές Σωτηρακόπουλο ...παλι καλα....

Ανώνυμος είπε...

κόλαφος ο Τάσος Κουράκης για τους ασεβείς μπλόγγερ.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας χέζεις και συ ρε κουράκη.

Ανώνυμος είπε...

Ιταμή πρόκληση, να επέμβει το δίχως άλλο ο βαψομαλλιάς

Ανώνυμος είπε...

http://omada-ianos.blogspot.gr/2009/10/blog-post_6326.html

Ανώνυμος είπε...

Και ο βαψ πράκτορας του www3 κατά της αριστεράς. Εγώ πάντα τον έβρισκα ύποπτο. Ευτυχώς ο αστυάνακτας τον ξεσκέπασε.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως επάνω στον προηγούμενο προβληματισμό μας εγώ θα επισκεπτόμουν τουλάχιστο μια φορά το μαγαζί της τσαούσας, φυσικά για να ανταλλάξω φιλοσοφικές απόψεις επάνω στο φαινόμενο του ελλεηνιδισμού.

Ανώνυμος είπε...

το δίχως άλλο, μεγάλη απώλεια το λουκέτο της "κλινικής" Σινούρη για την ελληνική κοινωνία και ειδικώτερα για εκείνους τους συμπολίτες μας που δίνουν την δική τους, αξιοπρεπή μάχη με τον εαυτό τους

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει ακόμα η "Γαλήνη";

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα κυνηγι που τρωμε από τους εβραίους. Μας παρουσιαζουν ως δηθεν ηλιθιο λαο:

http://www.sq.4mg.com/NationIQ.htm

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, βγες μια βόλτα έξω, δε βρίθει πια κι από ιδιοφυίες ο τόπος. Σιγά το IQ που θά 'χει ο κάθε κοντοπόδαρος κοιλαράς με την κεφάλα μεγάλου κυβισμού στους ώμους.

Ανώνυμος είπε...

Μίγμα αλβανών, νοτιοσλαύων, τουρκων κι αράβων, οι μπάσταρδοι που οι βαυαροί ονομάσαν έλληνες. Κάπου εκεί λοιπόν παίζει κι ο νεοελληνικός μέσος όρος

Ανώνυμος είπε...

Μίγμα αλβανών, νοτιοσλαύων, τουρκων κι αράβων, οι μπάσταρδοι που οι βαυαροί ονομάσαν έλληνες. Κάπου εκεί λοιπόν παίζει κι ο νεοελληνικός μέσος όρος

Jeanne d' Arçia είπε...

Ναι, ναι.
Ο Πετρόπουλος έγραφε: Δεν υφίσταται κανένας ορισμός του όρους έθνους. Ξέρουμε περίπου τι εννοούμε με τον χαρακτηρισμό έλληνες, αλλά είναι αδύνατο να τον προσδιορίσουμε περαιτέρω, εθνολογικώς, κοινωνιολογικώς και λαογραφικώς. Η πανσπερμία των λαών της σύγχρονης ελλάδας δέον να θεωρούνται έλληνες.. κρητικοί, πελοποννήσιοι, αρβανίτες, μικρασιάτες, πόντιοι, καυκάσιοι, παιδιά αλβανών, πομάκοι, τούρκοι θράκης..
"Ένα στα επτά παιδιά που γεννιέται στην ελλάδα έχει αλλοδαπούς γονείς! (Ελευθεροτυπία 5-10-2001).
Καραΐσκο τι σημαίνει η φασιστική φόρμουλα έλληνας??

Ανώνυμος είπε...

ο Λάκης Πετρόπουλος?

Jeanne d' Arçia είπε...

Ο Λάκης πέθανε νάιντινς.. Ωστόσο, μετά από τέτοια καριέρα (μπάλα & ηθοποιία παρακαλώ) θα μπορούσε κάλλιστα να εμβαθύνει στο εθνολογικό του στάτους!

Ανώνυμος είπε...

Και οι φιλότιμες εργάτριες του έρωτα στα φέισμπουκ;

Φίλος μού έστειλε τον κάτωθι κατάλογο:

Αντζελα - Angela Zisi
Mαρινα - Marina Martinelli
Nεφελη - Nefelaki Kavlaki
Αλεξανδρα - Alexandra Sercov
Δεσποινα - Despi Kyklaki

Φαίνεται ότι το να δουλεύεις στον χώρο του έρωτα έχει πλέον εντελώς απενοχοποιηθεί.

Ανώνυμος είπε...

η Τσαούσα έχει facebook?

Ανώνυμος είπε...

http://www.markos.tv/droyza-deite-ti-me-magio-xoris-retoys-foto

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/marjistiko-atheistiko-paralhrhma-bouleutou-tou-suriza

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 242 από 242   Νεότερο› Νεότερο»