Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

From my cold dead hands...



  Φαντάζομαι ότι όσο βαρετό είναι στην χώρα της φασολάδας να ακούει κάποιος τις συνωμοσιολογικές βλακείες διαφόρων ηλιθίων περί αεροψεκασμών και τοκογλύφων, άλλο τόσο βαρετό είναι για έναν Αμερικάνο να ακούει διάφορες βλακείες περί NRA και απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Πάλι τα ίδια λοιπόν στην Αμερική, που ο ψυχοπαθάρας που είχε θέμα όχι μόνο με  τη μάνα του (πολύ πρωτοτυπο αλήθεια για τρελό και καθόλου στερεότυπο κρίνοντας από τον ρόλο του Anthony Perkins ως Norman Bates στο Psycho) αλλά και με την ζωή του ολόκληρη,  μπούκαρε σε ένα δημοτικό σχολείο και σκότωσε παιδάκια.
 
 
 
  Στους "προοδευτικούς" υπερεγκέφαλους της απέναντι ακτής του Ατλαντικού, όπως αυτοί εκφράζονται συνήθως μέσα από το τίμιο και πάντα ευαίσθητο Δημοκρατικό Κόμμα, η αιτία του προβλήματος βρέθηκε γρήγορα. Η "προοδευτική" σκέψη, γνωστή για τη διάκριση μόλις δύο χρωμάτων, του άσπρου και του μαύρου, απεφάνθη αμέσως για τον υπαίτιο. Δεν φταίει που ο τρελός ήταν τρελός, φταίνε οι πολύ ελαστικοί νόμοι περί οπλοκατοχής και ο "κακός" NRA (National Rifle Association), δηλαδή ο σύνδεσμος οπλοκατόχων των ΗΠΑ. Νάτος λοιπόν ο ένοχος, πανηγύρισαν οι διάφοροι Γιωργάκηδες Παπανδρέου των ΗΠΑ (αυτός είναι στα καθ' ημάς η ανάλογη περίπτωση γιατί οι ακόμα πιο ακραίοι "προοδευτικοί" μαρξιστικού τύπου Τσίπρες, παρεπιδημούν μόνο σε υπανάπτυκτες μπανανίες όπως η Ελλάδα ή π.χ. η Βενεζουέλα και όχι σε ανεπτυγμένες δυτικές χώρες). 
 
  Ως γνωστόν, η οπλοκατοχή και οπλοφορία στις ΗΠΑ προστατεύονται από το αμερικανικό σύνταγμα και συγκεκριμένα από την δεύτερη τροποποίησή του (Second Amendement) σύμφωνα με την οποία: "Κάθε αμερικανός πολίτης έχει δικαίωμα να κατέχει και να φέρει όπλο" (the right of the people to keep and bear arms), με το "φέρει" να επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών, αντίθετα με το "κατέχει" που είναι πασιφανές. Ενώ λοιπόν είναι νόμιμο σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ ένας οπλοκάτοχος να μπορεί να οπλοφορεί φανερά μόνο στα πλαίσια δραστηριοποίησής του σε κάποια πολιτοφυλακή, σε μερικές πολιτείες η ερμηνεία είναι πιο ελαστική με αποτέλεσμα ο πολίτης να μπορεί να κυκλοφορεί φέροντας φανερά όπλο (Open Carry), αν και κάτι τέτοιο συνήθως συνοδεύεται από συστηματική παρενόχληση από την αστυνομία.
 
 
  Υποστηρικτής της διατήρησης του Second Amendement και γενικότερα του δικαιώματος οπλοκατοχής και οπλοφορίας στην Αμερική είναι ο NRA, ο οποίος αριθμώντας εκατομμύρια μέλη, ασκεί συστηματικά πιέσεις σε πολιτικούς στην Washington αντιδρώντας σε οποιαδήποτε προσπάθεια απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Βασικό επιχείρημα του NRA υπέρ της οπλοκατοχής, είναι ότι από τη στιγμή που ένα όπλο είναι βασικό εργαλείο δουλειάς για οποιονδήποτε κακοποιό, αυτός θα ψάξει και θα το βρεί προκειμένου να τελέσει παράνομες πράξεις, είτε επιτρέπεται η οπλοκατοχή είτε όχι. Αντίθετα, η απόκτηση όπλου για έναν νομοταγή πολίτη, δηλαδή του εργαλείου το οποίο θα του επιτρέψει να υπερασπιστεί την ζωή και την περιουσία του από τον κακοποιό, εξαρτάται από το υπάρχον νομικό πλαίσιο σχετικά με το δικαίωμα της οπλοκατοχής, από τη στιγμή που αυτός θέλει πάντα να βρίσκεται εντός των πλαισίων της νομιμότητας. Με άλλα λόγια, ο NRA υποστηρίζει το αυταπόδεικτο: Ότι ο μεν κακοποιός θα αποκτήσει όπλο προκειμένου να διαπράξει αδίκημα είτε υπάρχει ελεύθερη κυκλοφορία όπλων είτε όχι, ενώ ο νομοταγής πολίτης από τη στιγμή που είναι νομοταγής, θα αναγκαστεί να απωλέσει αυτό το δικαίωμα σε περίπτωση απαγόρευσης της οπλοκατοχής, καθιστώντας τον εαυτό του εύκολο θύμα στα χέρια οποιουδήποτε κακοποιού.
 
 
  Παγκοσμίως, η νομοθεσία περί οπλοκατοχής είναι η πιο αλαλούμ νομοθεσία που υπάρχει και ως εκ τούτου διαφοροποιείται σημαντικά από χώρα σε χώρα. Η ελληνική νομοθεσία για παράδειγμα, με το νόμο 2168/93, εκτός από τα συνηθισμένα πυροβόλα όπλα, χαρακτηρίζει κατά λέξη ως όπλο "οτιδήποτε είναι πρόσφορο για άμυνα ή επίθεση", όπου με μια ελαστική ερμηνεία όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω κείμενο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως οπλοφόρος και κάποιος που έχει φάει σκορδαλιά (γιατί ζαλίζει τους άλλους), πετάει αμπούλες βρώμας, κουβαλάει καδρόνια μέσα στο αυτοκίνητο του ή κουβαλάει την ελληνική σημαία (γιατί το κοντάρι μπορεί να θεωρηθεί ρόπαλο). Διόλου τυχαίο ότι έχουν παρατηρηθεί αυστηρές προειδοποιήσεις από αστυνομικά όργανα σε οδηγούς με την απειλή σύλληψης για οπλοκατοχή, γιατί οι τελευταίοι είχαν το θράσος να έχουν στο αυτοκίνητό τους ευμεγέθεις φακούς (π.χ. μοντέλα της Maglite).
 ( http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/a147_93.1132660937294.pdf ).
(προσοχή στο κείμενο στην αναφορά στο όπλο νουτσάκο, αγαπημένο και πολύ διαδεδομένο στους πολυάριθμους ninja που κατοικούν στην Ελλάδα).  Η κατοχή όπλων λοιπόν στην Ελλάδα είναι γενικά παράνομη και επιτρέπεται μόνο κατόπιν αδείας από την οικεία αστυνομική αρχή του πολίτη. Εξαιρέσεις αποτελούν συγκεκριμένες κατηγορίες μαχαιριών (αλιείας, θήρας, κουζινομάχαιρα, χασαπομάχαιρα κλπ), αεροβόλα όπλα και... ψαροντούφεκα, τα οποία δεν απαιτούν άδεια.

  Ειδικότερα για τα πυροβόλα όπλα όμως, στις περισσότερες χώρες που εφαρμόζουν (όπως και η Ελλάδα) αυστηρό έλεγχο στην οπλοκατοχή, χρησιμοποιούνται διάφορες κατηγορίες άδειας που μπορούν να εξασφαλίσουν οι πολίτες. Οι πλέον συνηθισμένες άδειες είναι η Κυνηγετική, η Σκοπευτική και η Προσωπικής Προστασίας. Δεδομένου ότι όλες οι χώρες επιτρέπουν το σπορ του κυνηγιού αλλά και διαθέτουν γεωργοκτηνοτροφικό πληθυσμό που χρειάζεται κάποιες φορές να αντιμετωπίσει άγρια ζώα, οι κυνηγετικές άδειες μπορούν να ληφθούν εύκολα. Αυτές αφορούν σχεδόν πάντα όπλα με συγκεκριμένο μήκος κάνης αλλά και ολικό μήκος (μακρύκανα δηλαδή προκειμένου να είναι αδύνατη η συγκαλυμμένη οπλοφορία με αυτά) τα οποία είναι και σχεδόν πάντα λειόκανα. Οι αθλητικές άδειες δίνονται σε αθλητές σκοποβολής που είναι μέλη αντίστοιχων συλλόγων κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αφορούν τόσο ραβδωτά όσο και λειόκανα όπλα, ανάλογα με το σπορ στο οποίο επιδίδεται ο σκοπευτής. Τέλος, οι άδειες προσωπικής προστασίας δίνονται σπάνια και μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους ενώ αφορούν πάντα ραβδωτά όπλα συγκαλυμμένης οπλοφορίας (πιστόλια, περίστροφα). Οι παραπάνω άδειες καθορίζουν όχι μόνο τα περί οπλοκατοχής, αλλά και τα περί οπλοφορίας. Έτσι, κάποιος με κυνηγετική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με την καραμπίνα ή το δίκανο μόνο κατά τη διάρκεια ή όταν πηγαίνει ή έρχεται από κυνήγι, κάποιος με σκοπευτική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με π.χ. το πιστόλι του, μόνο όταν πηγαίνει ή έρχεται στο σκοπευτήριο ενώ κάποιος με άδεια προσωπικής προστασίας βγάζει άδεια οπλοφορίας είτε στο όνομά του είτε στο όνομα ενός σωματοφύλακα, με την οποία επιτρέπεται να οπλοφορεί όλο το 24ωρο. Τώρα, το πώς τεκμηριώνεται σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου ότι κάποιος πηγαίνει πράγματι για κυνήγι ή στο σκοπευτήριο (άρα είναι σύννομος) και δεν κόβει βόλτες για άλλο σκοπό, αυτό μόνο ο νομοθέτης το γνωρίζει.

  Ένα πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι μπορεί ο καθένας μας να κοιμηθεί ήσυχος πιστεύοντας πως το πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο εξασφαλίζει ότι δεν κυκλοφορούν πολλά "επικίνδυνα" όπλα που μπορούν να σκοτώσουν (προφανώς τα ραβδωτά γιατί οι άδειες τους δίνονται δύσκολα) αλλά μόνο τα λιγότερο "επικίνδυνα" όπλα όπως τα κυνηγετικά (τα λειόκανα δηλαδή, των οποίων οι άδειες δίνονται με συνοπτικές διαδικασίες και πολύ εύκολα). Είναι όμως έτσι;



  Η απάντηση είναι όχι. Γιατί όχι; Γιατί τα τελευταία 60 χρόνια, σε κάθε περιπολικό της αμερικανικής αστυνομίας υπάρχει κι ένα Remington 870 Police ή ένα Mossberg 590-A1. Λειόκανες δηλαδή επαναληπτικές καραμπίνες pump action (χράπα-χρούπα στα ελληνικά), οι οποίες βγαίνουν από τους αστυνομικούς όταν τα πράγματα δυσκολεύουν σε ένοπλες συμπλοκές, εκεί δηλαδή που τα ραβδωτά όπλα χειρός (πιστόλια ή περίστροφα) δεν επαρκούν. Γιατί κάθε ομάδα SWAT στην Αμερική, έχει κι ένα μέλος οπλισμένο με μια λειόκανη καραμπίνα. Γιατί το προτιμώμενο από τους αμερικανούς Οπλο Προστασίας Οικίας (Home Defense Weapon) είναι πολλές φορές ένα λειόκανο κι όχι ένα πιστόλι. Ο λόγος; Η ασύγκριτη ισχύ ανάσχεσης (stopping power), δηλαδή  η ικανότητα τραυματισμού του αντιπάλου σε σημείο που να μην μπορεί να ανταποδώσει τα πυρά, που ένα τέτοιο όπλο προσφέρει όταν ρίχνει μονόβολα φυσίγγια. Για την ακρίβεια, ένα τέτοιο όπλο με μονόβολο φυσίγγι έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη ανασχετική ισχύ ακόμα κι από ένα αυτόματο πολεμικό τυφέκιο (όπως η καραμπίνα M4 που ρίχνει στρατιωτικά πυρομαχικά 5,56χ45mm) σε απόσταση μέχρι τα 23 μέτρα!!!

http://www.shootingillustrated.com/index.php/15451/remington-870-shotgun-versus-m4-carbine/

  Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που σε μια χώρα επιτρέπεται η οπλοκατοχή κυνηγετικών όπλων, στην ουσία επιτρέπεται η οπλοκατοχή άνευ όρων. Κι ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, επειδή δηλαδή δεν μπορούν να απαγορευτούν τα κυνηγετικά όπλα, η Αμερική έχει το πιο έντιμο καθεστώς οπλοκατοχής στον κόσμο, επιτρέποντας την κατοχή της πλειοψηφίας των πυροβόλων όπλων στους πολίτες της. 

  Ακριβώς για τον ίδιο λόγο, σε πολλές χώρες δεν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ των όπλων που μπορεί να αποκτήσει ένας πολίτης. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο,  ένας Σουηδός μπορεί να διατηρεί στο σπίτι του αυτόματο πολεμικό τυφέκιο με πυρομαχικά. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στο Ισραήλ. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στην Ελβετία, όπου το ποσοστό οπλοκατοχής είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο ο Καναδάς έχει πολύ ελαστική νομοθεσία, στην Τσεχία επιτρέπεται όχι μόνο η οπλοκατοχή αλλά και η συκαλυμμένη οπλοφορία από τους πολίτες κλπ.

  Και το ακόμα πιο περίεργο; Όλες οι παραπάνω χώρες, εκτός από το ότι είναι από τις πλέον ανεπτυγμένες,  έχουν και από τα μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας παγκοσμίως.

  Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι ο περιορισμός της οπλοκατοχής, ουδεμία σχέση έχει με τα ποσοστά εγκληματικότητας, αυτοκτονιών ή ψυχοπαθολογικής συμπεριφοράς ατόμων σε μια χώρα. Ο εγκληματίας θα βρεί όπλο στο παράνομο εμπόριο, ο αυτόχειρας θα βρει άλλο τρόπο να αυτοκτονήσει, ενώ ο τρελός θα βρει άλλο τρόπο να πραγματοποιήσει το τρελό του σχέδιο. Αντίθετα, η εύκολη απόκτηση όπλου από ένα νομοταγή πολίτη, εγγυάται μια επί πλέον γραμμή άμυνας για την κοινωνία, σε περίπτωση που ένας τέτοιος πολίτης θα βρεθεί ενώπιον κακοποιού ή τρελού τη στιγμή που θα προσπαθεί να βλάψει συμπολίτες του, πράγμα που έχει συμβεί πολλάκις στην Αμερική όταν οπλοφορούντες πολίτες απέτρεψαν ληστείες.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, υπάρχουν έρευνες όπως αυτή  του Lott,  που δείχνουν ότι όχι μόνο όσο μεγαλύτερη είναι η οπλοκατοχή σε μια κοινωνία αλλά όταν επιπλέον επιτρέπεται και η συγκαλυμμένη οπλοφορία στους πολίτες, τόσο μικρότερη είναι η εγκληματικότητα. Πράγμα διόλου παράλογο, αν σκεφτεί κανείς πως ένας ληστής τράπεζας, θα σκεφτόταν πολύ περισσότερο να μπει σε μια τράπεζα με 50 πελάτες οι οποίοι είναι πιθανό να οπλοφορούν, παρά σε μια τράπεζα όπου οι 50 πελάτες είναι αδύνατο να οπλοφορούν.

http://en.wikipedia.org/wiki/More_Guns,_Less_Crime

  Τα όπλα λοιπόν δεν σκοτώνουν από μόνα τους. Σκοτώνουν οι άνθρωποι που τα χειρίζονται. Ο περιορισμός της οπλοκατοχής, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει τον επόμενο τρελό που θα θελήσει να σκοτώσει. Όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να σκοτώσει, θα το κάνει.  Ο τρελός που σκότωσε τους μικρούς μαθητές,  θα μπορούσε να το κάνει χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο για να πατήσει τα παιδάκια που θα έβγαιναν συγκεντρωμένα από το σχολείο, ή να μπει μέσα με ένα κουζινομάχαιρο και να κάνει ακριβώς τα ίδια. Θα μπορούσε ακόμα και να ανατινάξει ολόκληρο το σχολείο, όπως ο Μπρέϊβικ ανατίναξε στη Νορβηγία ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κοινό λίπασμα που βρήκε νομιμότατα και πολύ εύκολα στο κανονικό εμπόριο.

  Είναι παράλογο λοιπόν να ενοχοποιείται η ελαστικότητα των νόμων περί οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, όταν υπάρχουν χώρες με σχεδόν εξίσου ελαστική με τις ΗΠΑ πολιτική οπλοκατοχής, οι οποίες όμως παρουσιάζουν μηδαμινά ποσοστά εγκληματικότητας σε σχέση με τις ΗΠΑ (που παρεμπιπτόντως έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας παγκοσμίως). Είναι εξίσου παράλογο με μια τόσο μεγάλη εγκληματικότητα, να θέλεις να αφοπλίσεις τους νομοταγείς πολίτες καθιστώντας τους εύκολα θύματα κακοποιών ή τρελών. Τα όπλα που χρησιμοποίησε ο τρελός ήταν τα εργαλεία της τρέλας του και όχι η αιτία της. Αν δεν χρησιμοποιούσε αυτά τα εργαλεία, θα χρησιμοποιούσε άλλα. Αν πρέπει να αναζητηθούν αιτίες για το συμβάν, αυτές θα πρέπει να είναι αλλού και όχι στο νομικό καθεστώς που διέπει την οπλοκατοχή.

  Επειδή λοιπόν κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό, βρίσκουν ευκαιρία διάφοροι εμμονικοί "προοδευτικοί" να ζητήσουν την απαγόρευση της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, παραμένει ακόμα και σήμερα επίκαιρος ο εμβληματικός λόγος (απάντηση στον "προοδευτικό" Al Gore), του μακαρίτη πλέον πρώην προέδρου του NRA Charlton Heston.

  "Αν είναι να πάρετε τα όπλα μου, αυτό θα γίνει μόνο  from my cold, dead hands".


 

1.393 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 1393   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VO023qv8QC0

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HHcXhRZieuo

Περιμένω την άποψη του Βαψ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.eglimatikotita.gr/2013/01/blog-post_5671.html

Μια μπουρδελότσαρκα είναι πάντα χαλαρωτική.

Ανώνυμος είπε...

http://kourdistoportocali.com/articles/17358.htm

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς γι αυτό τον λόγο ο Καναδάς έχει πολύ ελαστική νομοθεσία

Στην Ελλάδα πολύ ελαστική είναι η σουφραφρά του Καραϊσκου

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=wubKXg4AKjk&list=PL7406CAF69860BDD5

Για πολλά γιαούρτια αυτοί οι Συριζαίοι

Ανώνυμος είπε...

http://jungle-report.blogspot.gr/2013/01/blog-post.html

Η κρίση είναι η πιο ωραία εποχή για τους αριστερούς.Ευκαιρία για επαναστατικά κείμενα,αγώνες κατά του φασισμού,καπιταλισμού κτλ.Είναι η δικιά τους Disneyland.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=byEK4W8AhsY

Ανώνυμος είπε...

Όμως και τους εθνόκαυλους δεν τους χαλάει καθόλου η κρίση. "Ιδού πού μας έφερε η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, κύριοι" λέει ο δεξιός και αμέσως σκληραίνει το πέος του από πατριωτικό θυμό. Και δώστου αναλύσεις επί αναλύσεων για το πόσο ωραία ήταν πριν ο "εσμός" (τι ωραία λέξη) των αριστερών αρχίσει να καταστρέφει την πατρίδα μας. "Παττακός που τους χρειάζεται," απαντά ο άλλος γελώντας σατανικά.

Η μαλακία καλά κρατεί, ένθεν κακείθεν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός όμως έχει τις καλύτερες γκόμενες να πάμε να γραφτούμε;

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο εσμός των αριστερών κατέστρεψε την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2013/01/mega_7.html

Αστραψε και βρόντηξε ο Νίκος μας.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2013/01/blog-post_4962.html

"...Πρέπει να είναι πολύ σοβαρή η... κλινική περίπτωσή του..."

Ξέρει από αυτά ο -χρόνια πολλά!- Γιαννάκος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.prisonplanet.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7/4665-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%BF-%CE%BF%CE%B7%CE%B5-%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1

κεντάει ο λιάκο στην συνωμοσιολογία

Ανώνυμος είπε...

http://www.prisonplanet.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7/217-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BD

Έπρεπε να το είχα υποψιαστεί...

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_06/01/2013_477032

Ανώνυμος είπε...

Βαρετά είναι πια αυτά τα άρθρα. Ας αρχίσει ο κόσμος να γράφει για άλλα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Αντί καληνυχτας , αυτή την πιο κρύα νύχτα που έχουμε περάσει φέτος , ο τελευταίος μονόλογος του Μακβεθ απο το φοβερο έργο του Σαιξπηρ που αποδίδει τη ματαιότητα μιας ύπαρξης χωρίς έρμα και την ήττα του : "το αύριο και το αύριο και το αύριο, Σέρνεται με αυτόν τον ταπεινό ρυθμό απο μέρα σε μέρα Ως την τελευταία συλλάβη του κασαγραμμενου χρόνου . Και όλα μας τα χθες φωτισανε ανόητους στο δρόμο προς το σκονισμενο μνήμα. Σβήσε σύντομο λυχναρι , η ζωή δεν είναι παρά μια σκιά , Ενας φτωχός θεατρινος που ξοδεύει τρέμοντας την ώρα του πάνω στη σκηνή και ύστερα δεν ξανά ακούγεται ποτε. Είναι η ιστορία που αφηγείται ενας ηλίθιος γεμάτος θόρυβο και πάθος ΧΩΡΙΣ κανένα νόημα "....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 19 ώρες πριν στην περιοχή Glifádha ·
Αρέσει σε 8 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Οταν έχεις να επι λέξεις μεταξυ της αξιεπαινης κατα τα αλλα Βασιας Τριφυλη και της Λαουρας , εινΑι προφανές ποια φεύγει ....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 21 ώρες πριν στην περιοχή Glifádha ·

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=QYfmdlHqeV4

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί ο κ. Τούρκογλου που είναι της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι ο Τούρκογλου σε όλους τους γνωστούς του φέτος αντί για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ευχήθηκε ΨΟΦΟΣ λόγω συνήθειας στο twitter. Αν πιάνουν οι κατάρες του οι μισοί έλληνες twiterάδες πρέπει να έχουν τινάξει τα πέταλα πάνω από το πληκτρολόγιο. Πολλά νεύρα στο 2013 ο Τούρκογλου. Πολλά νεύρα όμως.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8166.html

Ανώνυμος είπε...

Χρησιμοποιώντας το allmytweets είδα ότι έχω γράψει ΨΟΦΟ μόνο 3 φορές. Σιγά τη συνήθεια.

Για την "κάτοικο" στο βίντεο, τι να πω; Τυπική μουρλοκακομοίρα της περιοχής, η οποία παίζει τη γνωστή κασέτα με λάθρο, εγκληματικότητα και ΣΥΡΙΖΑ (η συγκεκριμένη συμμετέχει σε "επιτροπές κατοίκων" και έχει δώσει ουκ ολίγες συνεντεύξεις στην "Κ"). Φυσικά και λέει μαλακίες, όπως μαλακίες είναι πολλά από αυτά που λέει και ο συνομιλητής της.

Ανώνυμος είπε...

http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4710.html

Ανώνυμος είπε...

http://3.bp.blogspot.com/-0_3L51wArvo/UOv2__qaC-I/AAAAAAAFoUE/WUHoLTOmZfc/s1600/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8854.html

Ανάμεσα στους εναγόμενους και ο Καραϊσκος που σπίλωσε την τιμή και την υπόληψη του πολιτικού ανδρός με συκοφαντικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.metafysiko.gr/?p=7488
Aξιόλογο ψαγμένο περιοδικό έπεσε τυχαία στα χέρια μου και μου φαίνεται ενδιαφέρον!!!

Ανώνυμος είπε...

Άμα κριτικάρεις την αριστερά και δεν είσαι μαζί της, είσαι φασίστας,χουντικός κτλ.Άμα πεις κάτι εναντίον της Ελλάδας ή της Εκκλησίας τότε είσαι για τους αντίθετα πιστεύοντες, ανθέλληνας,προδότης,666 κτλ.
Με λίγα ισχύει στην Ελλάδα το λεχθέν υπό Bush Junior:"όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας"

Ανώνυμος είπε...

Να καταχωρηθει πως ο προηγουμενος ειναι εναντιον μας.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ κατάλαβα ότι ο καθένας είναι για την πάρτη του,που με βρίσκει σύμφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο γράψε κάνα νέο κείμενο.Ο Βάρσος όλο κάτι μακρυνάρια γράφει και βαριόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος δεν είναι μαζί μου,να πάει να γαμηθεί

Ανώνυμος είπε...

ΨΟΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδια με βαρεια καρδια ανακοινωνω οτι τα μπλογκς πεθαναν. Ειναι πια σαν να παιζει κανείς αμπαριζα η το φιφα 1998 . Και ο βαψ λεει μας σιχαθηκε ολους. Δεν εχω ορεξη να γραψω ουτε μαντιναδα . Θα ιδιωτευσω η θα τουιταρω που ειναι πιο τσαχπινικο

Ανώνυμος είπε...

#fact

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

Στο σημερινό δελτίο των 20.00 στον Αντ1 αναφέρομαι στον πρωταγωνιστικό ρόλο των επιχειρήσεων εστίασης στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το καλύτερο FIFA ήταν το 99.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ας αναπτύξει ο Βάρσος, με συνεχείς αναρτήσεις, τις εθνικοσοσιαλιστικές του δοξασίες να ενημερωθούμε και εμείς.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=NSbHwEBP1u8

Ανώνυμος είπε...

Να μας γράψει ο σβερκοδαγκωμένος για τις περιπέτειές του με τους μακρύψωλους πάκι νοικάρηδές του

Ανώνυμος είπε...

Εδω ρε φιλε σου λεω οτι βαριεμαι να γραψω μιαν μαντιναδα κ συ θελεις πορνορομαντζο.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και μακρύψωλοι εγώ πιστεύω την έχουν μικρή

Ανώνυμος είπε...

Φίφες οι πακιστανοί.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2013/01/blog-post_7851.html

Αντιζηλείες μεταξύ κοσμικών αγοριών.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=248700

καραίσκο την έσκιζες;

Ανώνυμος είπε...

Θυμόμουν ότι ο Μπαζίνας είχε γράψει ένα κείμενο για κυνηγετικά όπλα και την επίσκεψη του στα θρυλικά καταστήματα στο Λονδίνο. Το γούγλαρα και βρήκα αυτό....

http://bazinas.blogspot.gr/2008/07/blog-post_19.html

Ανώνυμος είπε...

ψιλοχαλια μου φαινετα

Ανώνυμος είπε...

Θαμών Βίλας Αμαλίας Α:

Γεννήθηκα στην Aθήνα το Nοέμβριο του 1935. Oι γονείς μου πρόσφυγες. O πατέρας μου από το Mιχαλίτσι της Προύσσας –ορφάνεψε μικρός και τον πήραν στο ορφανοτροφείο της Πριγκίπου, απ’ όπου τον έδιωξαν στην Eλλάδα με την ανταλλαγή το 1924– και η μητέρα μου από ένα χωριό (Πακάνσκι) κοντά στο Nοβοροσίσκ της Pωσίας. O πατέρας μου τέλειωσε το δημοτικό και έμαθε και τέχνη: τσαγκάρης. H μητέρα μου ήταν αναλφάβητη, αλλά γύρω στα εξήντα της έμαθε μόνη της να διαβάζει και να γράφει, γιατί «ντρεπότανε να ’ναι αγράμματη».

Mεγάλωσα σε μιαν αυλή. Φωκαίας 18. Kάτω από την πλατεία Κυριακού (Bικτωρίας). H αυλή είχε οχτώ δωμάτια, μια βρύση και ένα κοινόχρηστο αποχωρητήριο. Kάθε δωμάτιο και μια οικογένεια. Mε τρία και τέσσερα άτομα η καθεμιά. «Aρχηγοί» των οικογενειών, μεροκαματιάρηδες. Mαραγκοί, χτίστες, τσαγκαράδες, υδραυλικοί, αρτεργάτες, σερβιτόροι, γιαουρτάδες. Ό,τι ξέρω από τον κόσμο μού τα ’μαθαν αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι και, φυσικά, οι γονείς μου.

Tελείωσα το B’ Γυμνάσιο, μπήκα στο Πανεπιστήμιο (Nομική Aθηνών), αλλά το παράτησα στο τρίτο έτος, γιατί μπλέχτηκα με τη δημοσιογραφία. Aπό το 1959 εργάζομαι στα Nέα: ρεπόρτερ, υπεύθυνος ύλης, υπεύθυνος ελεύθερου ρεπορτάζ, βοηθός αρχισυντάκτη, αρχισυντάκτης. Tα τελευταία τριάντα χρόνια είμαι ο χρονογράφος της εφημερίδας.

Tο 1963 καταπιάστηκα με το τραγούδι. Έγραψα τους στίχους 1.200 τραγουδιών ως τώρα. Συνεργάτες μου, μουσικοί, οι καλύτεροι: Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Λοΐζος, Λεοντής, Mαρκόπουλος, Mούτσης, Σπανός, Kουγιουμτζής, Kαλδάρας, Xατζηνάσιος, Πλέσσας, Nικολόπουλος, Πολυκανδριώτης κ.ά. Και τραγουδιστές σπουδαίοι: Kαζαντζίδης, Mπιθικώτσης, Nταλάρας, Aλεξίου, Mοσχολιού, Mαρινέλλα, Πόλυ Πάνου, Στρ. Διονυσίου, Mητσιάς, Γαλάνη, Kαλατζής, Mητροπάνος, Παπακωνσταντίνου, Kόκοτας, Πουλόπουλος κι ένα σωρό ακόμα.

Έγραψα, επίσης, τρία θεατρικά έργα (Δρόμος, Eν βρασμώ ψυχής, O γολγοθάς μιας ορφανής ανύπαντρης μητέρας – σάτιρα) και δεκάδες τραγουδιών για το θέατρο και τον κινηματογράφο. Tέλος, δούλεψα πολύ και στην τηλεόραση, με δικές μου εκπομπές: Ώρα για τραγούδι, Eν αρχή ην ο λόγος, H άλλη μεριά του φεγγαριού, Mακρινές φιλίες. Φυσικά, πολλά από τα κείμενά μου πήραν και το δρόμο του τυπογραφείου. Mόνο στον Kαστανιώτη, έχουν κυκλοφορήσει τα βιβλία μου Άσμα Aσμάτων, Oι παλιοί συμμαθητές, Zω από περιέργεια, το αφιερωμένο στην Eυτυχία Παπαγιαννοπούλου Όλα είναι ένα ψέμα (ο τίτλος παρμένος από το τραγούδι της «Δυο πόρτες έχει η ζωή»), Να συλληφθεί το ντουμάνι! και Eίναι γλεντζές, πίνει γάλα.

Έχω έναν αδελφό, τον Γιάννη, δύο παιδιά, τον Nότη (δημοσιογράφο) και την Yακίνθη (φοιτήτρια στη Θεατρολογία του Πανεπιστημίου της Aθήνας), και δύο εγγόνια: τη Mαρία-Nεφέλη και τον Λευτεράκη. Γυναίκα μου είναι η σκηνοθέτις Pάια Mουζενίδου.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό το κείμενο του Μπαζίνα που έβαλες φίλε. Πραγματικά καταπληκτικό κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλά θα έχεις ωραιό πενθερό

Ανώνυμος είπε...

Για να λυθούν παρεξηγήσεις και απορίες, να πω εδώ ότι οι Πακιστανοί έχουν μεγάλη φήμη ως εραστές.

Ο σύζυγος της Ρίτας Χέηγορθ και σωσίας του Καραϊσκου Αλή Χαν επί παραδείγματι.

Ακόμα και στις μέρες μας, ο πρωταθλητής του κρίκετ (και βαψομαλλιάς απ'ότι βλέπω στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες) Ιμραν Χαν της γνωστής Τζεμάϊμα Γκόλντσμιθ (σσ αντικείμενο πόθου του αραμπατζή).

Για να μην αναφερθούμε στον πραγματικό τελευταίο εραστή της Λαίδης Ντάι, ο οποίος ήταν ιατρός εκ του Πακιστάν.

Αυτά προς αποκατάστασι της -κοσμικής- τάξεως....

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/85045/%CE%B3%CF%80-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CE%B7-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82%C2%BB

Καλά μιλάμε είσαι και πολύ μαλούχος

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/85032/t%CE%BF-%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CF%8C%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_09/01/2013_477494

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_1990.html

Ανώνυμος είπε...

http://newpost.gr/post/181814/deite-ti-goiteytiki-suzygo-toy-xristoy-thivaioy-foto/

του βάζει κωλοδάχτυλο του χρηστάκη ή όχι λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Που βγήκε η φωτό; Πάλι στον ιανό;

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση είναι ναι.

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο κουρδιστός κάθε μέρα γράφει 5 διαφορετικές ιστορίες για το στικάκι μιλάμε την έχει βρει

Ανώνυμος είπε...

Η γυναικα του θηβαιου νομιζω οτι ειναι κορη του θανου μικρούτσικου .Μ αρεσει που κραταει χαμηλους τονους ο θηβαιος στην προσωπικη του ζωη. Αλλιως θα τον κυνηγούσαν οι παπαρατσι ολημερις

Ανώνυμος είπε...

Γι'αυτό και το σάιτ που σχετίζεται με το πατάρι τους αναφέρει με τα καλύτερα λόγια;

Ανώνυμος είπε...

Φαήλος Κρανιδιώτης ‏@failosK

Είδα Βουλή..Πω πω αυτή η Κλάραμπελ! Καλά λέει ένας φίλος: "Αυτή δεν θέλει άντρα, θέλει κασκαντέρ". http://vapsomalliades.blogspot.gr/2012/09/lookalikes.html

Ανώνυμος είπε...

Ζωή στάσου να σου πω

http://www.youtube.com/watch?v=YYfj0ZF2B48

Ανώνυμος είπε...

Σαν άντρας με περούκα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Βαψ είσαι φίλος του Φαήλου;

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαήλος πάντως είναι ομορφάντρας.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Φαήλος στους αναγνώστες του βαψ

Ανώνυμος είπε...

ο Βαψ ειναι ο Φαήλος

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lvHvrOKUs98

Ανώνυμος είπε...

Φάνηκε ότι ο Κρανιδιώτης διαβάζει το μπλογκ του Βαψ, από την στιγμή που προχθές ανέφερε την Κωνσταντοπούλου ως Κλάραμπελ. Εκτός του ότι δεν έχει και τόσο μεγάλη ομοιότητα με την Κλάραμπελ, δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να θυμότανε την Κλάραμπελ από τα Μίκυ Μάου(ς). Εκτός του Βαψ φυσικά, ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι μερακλής των κόμικς (Περιπέτεια, Αγόρι κλπ) γιατί αναφερόταν σε αυτά συχνά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαψ είναι ο Σαμαράς.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=FHFf7NIwOHQ

Ανώνυμος είπε...

Απαιτούμε από τον Βαψ να αναρτήσει λιβελογράφημα για τον Φαήλο. Κι ας μην τα βάφει.

Ανώνυμος είπε...

καλά του την λένε του Βαψ. Όχι μόνο την μαρίδα. Να βάλει και καρχαρίες στο στοχαστρο του. Εκτός κι αν είναι της διαπλοκής κι αυτός...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρύφωνας Σαμαράς όμως.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, δεν λέει εκεί 8:47. Θέλει κλήρωση. Άσε που παίζει και Strauss που είναι ελαφρύς.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2013/01/blog-post_4922.html

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9132.html?showComment=1357843437480#c4478932811262707771

Trueman είπε...

Βάρσο, σου υπόσχομαι ότι θα βρώ εισιτήρια και θα ζήσουμε μαζί αυτή την μεγάλη στιγμή, αρκεί να μου υποσχεθείς ότι θα πάμε ενδεδυμένοι όπως αρμόζει στην περίσταση:

http://www.victoriana.com/Mens-Clothing/images/victoriancoat_1.jpg

Ανώνυμος είπε...

Μετά το φαήλο λέτε να βγει κι ο σαμαράς να δηλώσει θαυμαστής του βαψ;

Ανώνυμος είπε...

ο Βαψ με τη σειρά του δηλώνει θαυμαστής του Καραϊσκου

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1348
μιλάει ο αρχηγός και μέλλον(δεν το βλέπω σύντομα) πρωθυπουργός στον Νικος Χατζηνικολάου

Ανώνυμος είπε...

@παιδί ,
είναι μέλλΩν Πρωθυπουργός. Ψιλά γράμματα θα μου πείς για την γενιά που (εκ)παιδεύτηκε επι πασοκαρίας

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=249260

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον συσχετισμό πασοκαρίας και ορθογραφίας μπορεί να μου τον εξηγήσει κανείς; Αν μιλούσαμε για πανεπιστήμια θα το καταλάβαινα, με το νόμο-πλαίσιο του 82 μπήκαν στα πανεπιστήμια άσχετοι οπότε έπεσε η ποιότητα στην εκπαίδευση. Στα σχολεία τι αντίστοιχο είχε γίνει;

Επί τη ευκαιρία, σκέφτηκα και ιδέα για την επόμενη προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ. Μπορεί να προωθηθεί από τα γνωστά μέσα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει από την ελληνική γλώσσα τα "περιττά" φωνήεντα (η,υ,ω και όλα τα δίψηφα), θα καταργήσει τα διπλά σύμφωνα και θα υλοποιήσει το νεοταξίτικο σχέδιο για γλωσσικό αφελληνισμό.

Ανώνυμος είπε...

ρηξη στους κολπους του τρομπακτικου οι εκλεκτοι θαμωνες του πεντακαθαριδη να πανε να τοποθετηθουν

Ανώνυμος είπε...

@ 3:31 μ.μ.
φίλε μην το βλέπεις στενά. Η πασοκαρία έφερε κατάπτωση σε όλα τα επίπεδα

Ανώνυμος είπε...

αυτά είναι κασιματιές, εγώ θέλω facts.

Ανώνυμος είπε...

Εκαναν τους μαθητές συνδικαλιστές, σαν τα πασοκίσια μούτρα τους. Μαθητικές παρατάξεις και πούτσες μπλέ.

Ανώνυμος είπε...

Kατήργησαν τους επιθεωρητές, άρα αντίο η -όποια- αξιολόγηση.

Κατήργησαν τη βαθμολογία. Επαιζε Α Β και σπανίως Γ. Για να σε αφήσουν στην ίδια τάξη μόνο μετά από παρέμβαση ψυχολόγου.

Αλλα τι καθόμαστε και συζητάμε, παγκοίνως γνωστά είνα αυτά. Είπαμε: ο μεγαλύτερος (παρά λίγο) μεταρρυθμιστής των τελευταίων 50 ετών ήταν ο Κοντογιαννόπουλος....

Ανώνυμος είπε...

Στο δημοτικό θυμάμαι(αρχές 90s) στις πρώτες 3 τάξεις όλοι παίρναν Α ή Β και στις 3 τελευταίες(που ήταν από 1 εως 10 η βαθμολόγηση) ο χειρότερος μαθητής της τάξης μου είχε ελάχιστο βαθμό 7.

Στο δε γυμνάσιο-λύκειο μόνο 2 είχαν μείνει στην ίδια τάξη θυμάμαι και αυτοί γιατί τον μισό χρόνο δεν πατούσαν στο μάθημα.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην λένε όλοι οι γκρίνιες για πλήρη ανικανότητα της ΕΛΑΣ. Υπάρχουν κι αλλού ανίκανες αστυνομίες.

http://www.bbc.co.uk/news/uk-20981611

Ανώνυμος είπε...

Λες ο Τρύφων Σαμαράς να τα βάφει;

Ανώνυμος είπε...

@3.31
φίλε σε μετέπεισαν τα αποστομωτικά facts που σου παρέθεσαν?

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα εισοδήματα εκατομμυρίων οι συμεώνηδες. Ε, ρε γλέντια με αυτές τις ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο 11:06 π.μ. είναι ο καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις οδηγεί ακόμα ο γνωστός εκδότης;

Ανώνυμος είπε...

Ναι μωρέ, οδηγεί, παρότι εμποδίζουν την όρασή του τα κέρατα.

Ανώνυμος είπε...

Αποκλείεται γιατί είναι πολύ ακμαίος.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Ωραίο το τραγούδι της Δέσποινας, ωραίος ο χορός της Λαουρας , αλλα το gothic ντύσιμο και το vampire style που κολλάει;;;
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · πριν από μία ώρα περίπου στην περιοχή Glifádha ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Αναμενόμενο και νομικά είναι απόλυτα βάσιμη η αίτηση ακυρωσεως

Προσφυγή - μαμούθ της ΑΔΕΔΥ κατά της διαθεσιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων
NewsIt.gr

Ανώνυμος είπε...

@παιδι της πλατείας

Σ' αρεσει αυτό?

https://www.youtube.com/watch?v=hVdWXqtk484

Το παιδί της Πλατείας είπε...

mου θυμίσε λίγο απο τον μεγάλο Εβραίο τραγουδιστή
https://www.youtube.com/watch?v=yxawkX9BRiU

Το παιδί της Πλατείας είπε...

dylan, σαββόπουλος και άσιμος ειναι οι αδυναμίες μου ειναι ποιητές οι άνθρωποι!!!

Ανώνυμος είπε...

βέβαια ο σαββόπουλος μας τα χάλασε κάποια στιγμή

Ανώνυμος είπε...

παιδί της πλατείας το μουσικό γούστο δεν είναι το δυνατό σου σημείο έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Η απάντηση είναι απλή, κατανοητή ακόμη και από νεοφιλελεύθερη κόμη με ανταύγειες: «Ναι, το μονοπώλιο της βίας ανήκει μόνο στο δημοκρατικό κράτος και θα σας αλλάξουμε τα φώτα».

Ανώνυμος είπε...

Με "εντολή Σαμαρά";;;;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

θα δειτε στο τέλος μάγκες οτι η ΝΔ θα βγεί πρώτη και δεύτερη η Χ.Α με αυτά που γινονται απο τους επαναστάτες...ο κόσμος θα του χρεώσει τα πάντα του τσίπρα!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/85688/o-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7

Ανώνυμος είπε...

@failosK

Το Απόσπασμα "Πάνος Σκουρλέτης" ήδη σκαρφαλώνει στον τρούλο του Ράϊχσταγκ, για να υψώσει στον ιστό το τεράστιο κόκκινο βρακί της Κλάραμπελ..

Ανώνυμος είπε...

Ενώ το δικό του είναι μικροσκοπικό;

Tourkoglou είπε...

Διάβασε κανείς την εφημερίδα της Μάνιας να μας πει εντυπώσεις;

Ανώνυμος είπε...

όχι γιατί διαβάζουμε μόνο αδέσμευτο

Ανώνυμος είπε...

και φαήλο

Ανώνυμος είπε...

Ιδιαίτερα λεπτό το χιούμορ του Φαήλου.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

και εγώ καπνίζω θα μου επιβάλλει το φλωράκι ο ΨΥΧΑΡΗΣ να μην καπνίζω...βρε άντε γαμηθείτε μαμοθρεπτά
ΥΓ
Πάω στοίχημα θα κάνει πούρακια η όλγα

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/85780/%CE%B7-%CE%B1%CF%86%CE%AF%CF%83%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BD%CE%BD%CE%B5%CE%B4-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B4

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Ποιος μαλάκας διάβάζει ελευθεροτυπία της μάνιας!!!έλεος προτιμάμε την εφημερίδα των συντακτών που ειναι πιο συριζιάρικη:P

Ανώνυμος είπε...

παιδί της πλατείας διαπιστώνω με λύπη μου ελλεηνικές επιρροές

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα καλά το έπιασε το παιδί. Ο σιξτο ροντριγκεζ είναι ο ντύλαν των ισπανόφωνων στις ΕΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

αναφερόμουν στο σχόλιο περί καπνίσματος

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RtZS0keXUts

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=yOqKUjy5Exo
Κομματάρα και δεν θέλω κουβέντα!!!
Ζήτω η λεβεντογεννα κρήτη

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος βαδίζει στα χνάρια του καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

http://www.lykavitos.gr/2013/01/blog-post_4815.html

Unknown είπε...

έχω μια απορία γιατί έλειπε ο αλέξης σήμερα και κανόνισε το ραντεβού με τον Σοιμπλέ σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία για την εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας και περιουσίας...πολύ απλά ο Τσίπρας ειναι τσιράκι των αφεντικών και αυτός...επίτηδες έλειπε
Η μαλακία του συριζα που τον δέρνει θα με κάνει χρυσαυγίτη η τζημερικό

Ανώνυμος είπε...

άμα πας στο τζήμερο θα γνωρίσεις και τη τσαούσα

Ανώνυμος είπε...

http://www.lykavitos.gr/2013/01/paris-hilton-twitter-pic.html

αφιερωμένο στον καραισκο

Unknown είπε...

η τσαούσα ειναι καβλιάρα...την έσκιζα άνετα εσύ καραίσκο?

Ανώνυμος είπε...

o 11.59 είναι το παιδί της πλατείας

Ανώνυμος είπε...

παιδί της πλατείας εσύ γουστάρεις gilf;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά βρήκαμε τι καπνίζει η Όλγα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/images/resized/590_f63fa0eef9915dd8d6287ac718e15217.JPG

Ανώνυμος είπε...

Ο σβέρκος του παιδιού της πλατείας δείχνει κόκκινος... Σβερκοδαγκωμένε ζεις, εσύ τον οδηγείς

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/85919/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-70-%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82

Ανώνυμος είπε...

http://www.nonews-news.blogspot.gr/2013/01/k_15.html

Ανώνυμος είπε...

dedicated to V

http://www.lykavitos.gr/2013/01/h-photos-and-video.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έχει κηρύξει πόλεμο στην αναρχική φράξια του ελληνικού τουίτερ. Για να δούμε, ποιος θα βγει με κόκκινο σβέρκο μετά από αυτή τη μάχη.

Ανώνυμος είπε...

link or it didn't happen

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904743
πόσα φαινεται το νέο λαπτοπ που αγόρασα?

Ανώνυμος είπε...

Φημες για ελληνα που παραδεχεται οτι ηττηθηκε σε ιντερνετικο καυγα

Ανώνυμος είπε...

παιδί αμα βγάλεις άκρη με τα 8 πες μας κατά τα άλλα πολύ καλό φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

Πως σας φανηκε η απαντηση της πιπιλη;

Ανώνυμος είπε...

χικ

Ανώνυμος είπε...

Παιδί, για να γράφεις αηδίες στου Καραϊσκου, πέταξες τα λεφτά σου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=6xo0R9mVio0

Το ξεκίνημα μιας καριέρας

Trueman είπε...

http://www.drassi.gr/index.php?id=5217&title=%CE%A7%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82%20%CF%83%CF%84%CE%B7%20%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%86%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7

Το παιδί της Πλατείας είπε...

παιδια ειναι ωραία τα 8 αλλά πρήζουν παπάρια μου πήρε ενα ολόκληρο βράδυ για να τα μάθω γύρω στις 5 ώρες

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_8907.html

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
παιδια το mega τα σπαει : εχει την εκπομπη του ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ με ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ της δεκαετιας του 80 και με μουσικο χαλι ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ "ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟΨΕ"....

Ανώνυμος είπε...

Ο παλιός μας φίλος Γιαννάκος

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5117.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=tP4pcDLI57c

Ανώνυμος είπε...

πού ανηκει το παιδι, ο δεβελεκος κι ο καραισκος?

http://www.lifo.gr/team/thecurlysue/35345

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος ανήκει σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες ταυτόχρονα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GZASL6lkpN8

Ανώνυμος είπε...

καραισκο θέλουμε ανάρτηση. Τελείωνε

Ανώνυμος είπε...

και από βαψ περιμένουμε ανάρτηση-απάντηση στη πρόκληση φαήλου

Ανώνυμος είπε...

σωστό

Ανώνυμος είπε...

Να κάνει ανάρτηση και το Παιδί. Προς θεού όμως χωρίς μουσικές προτάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορεί ο Καραϊσκος, ασχολείται με το χυλό © του τουϊτερ

Ανώνυμος είπε...

μήπως λείπει πάλι ο καραίσκος σε ταξίδι σεξουαλικής αναψυχής στην απω ανατολή ?

Ή μήπως κάνει νάζια για να τον παρακαλέσουμε να γράψει νέα κείμενα? Αν ναι, τότε να κάνει ανάρτησι το πνευματικό Παιδί του Καραισκου με τις φρέσκιες ιδέες και σκέψεις του. Εν τέλει πρέπει να δικαιωθεί και ο Κλεμανσώ που έλεγε ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικατάστατους καραίσκους.

Ανώνυμος είπε...

http://kourdistoportocali.com/articles/17804.htm

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι στο νοσοκομείο. Είχε μία ατυχή συνάντηση με κάτι λάθρο και του ράβουν το πωπό.

Ανώνυμος είπε...

αποκλείεται με τι προσόντα να το κάνουν αυτό;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://attikanea.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9907.html
Tην κόντρα ΓΑΠ με Λόβέρδου δεν βλέπω να την σχολιάζει κάνεις...

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=THXzzoK7Mp4
σε μια γυναίκα που γουστάρω και με τρολλάρει γερά

Ανώνυμος είπε...

Παιδί, γουστάρεις Πόπη που έχει το μπλογκ που λίνκαρες ή είσαι σχολής Καραϊσκου (σβερκοδαγκωμένος);

Το παιδί της Πλατείας είπε...

ε οχι και πόπη με προσβάλλεις!!!
με την τσαούσα

Ανώνυμος είπε...

παιδί συμφωνείς μ΄αυτό?

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=493925

Ανώνυμος είπε...

παιδί σε κόβω κι εσένα για γκιλφάκια

Ανώνυμος είπε...

να επανέλθει η θανατική καταδίκη για τις ελλεηνίδες

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει ο κύριος καθηγητάς

Ανώνυμος είπε...

Παιδί σε κόβω για πολύ τολμηρό

Ανώνυμος είπε...

Να εφαρμοστεί η θανατική ποινή και στους Καραϊσκους

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=251450

Παιδί ποια θα πήδαγες;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/Stories/article/?aid=251459

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/jArticles.asp?jid=416&uid=1711565

Ανώνυμος είπε...

http://theodosiou.wordpress.com/2012/05/10/parakratos_kinimatografos/

Ανώνυμος είπε...

Δεν γίνεται να μην το ξαναπώ, γιατί το τσίρκο της Πέμπτης το φέρνει και πάλι στην επιφάνεια: μας σώζει η ελληνική γλώσσα. Αυτή είναι το σχεδόν ανυπέρβλητο εμπόδιο για όσους ξένους θα είχαν την περιέργεια να καθίσουν μπροστά στην τηλεόραση και να παρακολουθήσουν τη μετάδοση της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής.

Το γεγονός ότι η γλώσσα μας δεν είναι διαδεδομένη είναι αυτό στο οποίο θα τολμούσα να πω ότι αναγνωρίζω το χέρι του μυθικού «θεού της Ελλάδος». Το παροιμιώδες «it's all greek to me» (αντίστοιχο του δικού μας: «για μένα όλα αυτά είναι κινέζικα») είναι ό,τι στερεί από τους ξένους την ευχέρεια να διαπιστώσουν την έκταση και το βάθος του χάους, το παιδαριώδες επίπεδο, την θεσμοθέτηση της βλακείας, την ανεπανόρθωτη ζημία που έχει προκαλέσει στα πάντα η διάβρωση από τον λαϊκισμό. Χάρις σε αυτόν τον φραγμό, οι ξένοι δεν έχουν τη δυνατότητα να τα σταθμίσουν όλα αυτά μες στο κεφάλι τους και έτσι να δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα εκείνων που θα έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν σώζεται: ότι δεν της αξίζει η τύχη να ασχολούνται τόσοι πολλοί και να ξοδεύουν τόσα πολλά για τη σωτηρία της. Να μου επιτρέψετε, λοιπόν, το «ουφ!» της ανακούφισης και να περάσουμε αμέσως παρακάτω στα όσα, κατά τη γνώμη μου, προκύπτουν ως διαπιστώσεις από το τσίρκο της Πέμπτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος πάντως πολύ τον λιμπίζεται τον Νίκο Παπανδρέου.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.poiein.gr/archives/18230/index.html

Ανώνυμος είπε...

Παιδί, συμφωνείς με τν στίχο του Ρίτσου?

"Τούτος δω ο λαός δε γονατίζει παρά μονάχα μπροστά στους νεκρούς του."

Ανώνυμος είπε...

Παιδι σου προτείνω ανεπιφύλακτα να αρχίσεις να διαβάζεις σώτη τριανταφύλλου

Ανώνυμος είπε...

http://newpost.gr/post/184665/o-mixaloliakos-diorise-ton-odigo-toy-sti-voyli/

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/mwQ8L6

Ανώνυμος είπε...

Αύγουστο Κορτώ να διαβάσει καλύτερα,που ζει την ομοφυλοφιλία του πιο χαρούμενα από τους ήρωες του.

http://www.10percent.gr/old/issues/200710/02.html

Ανώνυμος είπε...

δε ξέρω για το παιδί αλλά εμένα όλες χοντρές μου φαίνονται

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=GvlGzVBFpHI&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

5.42 διαβάζει ήδη Καραϊσκο το παιδί, το ίδιο είναι (όλοι οι σβερκοδαγκωμένοι)

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολα τα πράγματα στο twitter για τον Καραίσκο. Οι κόμπλες πάνε κι έρχονται.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6534.html

Να τοποθετηθούν όλοι για τη Σία κι ο Καραϊσκος για το Λεάνη

Ανώνυμος είπε...

τελικά μάθαμε αν πηραν απ τα κρυα νεκρα χέρια του Χέστον το όπλο του?

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο καραϊσκος στο τουίτερ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τη βρίσκω κρύα κι άσχημη σα τα χέρια του Ηεστον.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=L0i8xmBOEag

Ανώνυμος είπε...

Ο κουρδιστός έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τελευταία

Ανώνυμος είπε...

πως σας φανηκε η ειδηση για το νεο βιβλιο του ριζου;

Ανώνυμος είπε...

του νικου ριζου? μα εχει πεθανει

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=InIIMzGK2ew
αφιερωμένο
ΥΓ
Θέλω το twitter του καραίσκου

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 1393   Νεότερο› Νεότερο»