Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

From my cold dead hands...



  Φαντάζομαι ότι όσο βαρετό είναι στην χώρα της φασολάδας να ακούει κάποιος τις συνωμοσιολογικές βλακείες διαφόρων ηλιθίων περί αεροψεκασμών και τοκογλύφων, άλλο τόσο βαρετό είναι για έναν Αμερικάνο να ακούει διάφορες βλακείες περί NRA και απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Πάλι τα ίδια λοιπόν στην Αμερική, που ο ψυχοπαθάρας που είχε θέμα όχι μόνο με  τη μάνα του (πολύ πρωτοτυπο αλήθεια για τρελό και καθόλου στερεότυπο κρίνοντας από τον ρόλο του Anthony Perkins ως Norman Bates στο Psycho) αλλά και με την ζωή του ολόκληρη,  μπούκαρε σε ένα δημοτικό σχολείο και σκότωσε παιδάκια.
 
 
 
  Στους "προοδευτικούς" υπερεγκέφαλους της απέναντι ακτής του Ατλαντικού, όπως αυτοί εκφράζονται συνήθως μέσα από το τίμιο και πάντα ευαίσθητο Δημοκρατικό Κόμμα, η αιτία του προβλήματος βρέθηκε γρήγορα. Η "προοδευτική" σκέψη, γνωστή για τη διάκριση μόλις δύο χρωμάτων, του άσπρου και του μαύρου, απεφάνθη αμέσως για τον υπαίτιο. Δεν φταίει που ο τρελός ήταν τρελός, φταίνε οι πολύ ελαστικοί νόμοι περί οπλοκατοχής και ο "κακός" NRA (National Rifle Association), δηλαδή ο σύνδεσμος οπλοκατόχων των ΗΠΑ. Νάτος λοιπόν ο ένοχος, πανηγύρισαν οι διάφοροι Γιωργάκηδες Παπανδρέου των ΗΠΑ (αυτός είναι στα καθ' ημάς η ανάλογη περίπτωση γιατί οι ακόμα πιο ακραίοι "προοδευτικοί" μαρξιστικού τύπου Τσίπρες, παρεπιδημούν μόνο σε υπανάπτυκτες μπανανίες όπως η Ελλάδα ή π.χ. η Βενεζουέλα και όχι σε ανεπτυγμένες δυτικές χώρες). 
 
  Ως γνωστόν, η οπλοκατοχή και οπλοφορία στις ΗΠΑ προστατεύονται από το αμερικανικό σύνταγμα και συγκεκριμένα από την δεύτερη τροποποίησή του (Second Amendement) σύμφωνα με την οποία: "Κάθε αμερικανός πολίτης έχει δικαίωμα να κατέχει και να φέρει όπλο" (the right of the people to keep and bear arms), με το "φέρει" να επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών, αντίθετα με το "κατέχει" που είναι πασιφανές. Ενώ λοιπόν είναι νόμιμο σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ ένας οπλοκάτοχος να μπορεί να οπλοφορεί φανερά μόνο στα πλαίσια δραστηριοποίησής του σε κάποια πολιτοφυλακή, σε μερικές πολιτείες η ερμηνεία είναι πιο ελαστική με αποτέλεσμα ο πολίτης να μπορεί να κυκλοφορεί φέροντας φανερά όπλο (Open Carry), αν και κάτι τέτοιο συνήθως συνοδεύεται από συστηματική παρενόχληση από την αστυνομία.
 
 
  Υποστηρικτής της διατήρησης του Second Amendement και γενικότερα του δικαιώματος οπλοκατοχής και οπλοφορίας στην Αμερική είναι ο NRA, ο οποίος αριθμώντας εκατομμύρια μέλη, ασκεί συστηματικά πιέσεις σε πολιτικούς στην Washington αντιδρώντας σε οποιαδήποτε προσπάθεια απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Βασικό επιχείρημα του NRA υπέρ της οπλοκατοχής, είναι ότι από τη στιγμή που ένα όπλο είναι βασικό εργαλείο δουλειάς για οποιονδήποτε κακοποιό, αυτός θα ψάξει και θα το βρεί προκειμένου να τελέσει παράνομες πράξεις, είτε επιτρέπεται η οπλοκατοχή είτε όχι. Αντίθετα, η απόκτηση όπλου για έναν νομοταγή πολίτη, δηλαδή του εργαλείου το οποίο θα του επιτρέψει να υπερασπιστεί την ζωή και την περιουσία του από τον κακοποιό, εξαρτάται από το υπάρχον νομικό πλαίσιο σχετικά με το δικαίωμα της οπλοκατοχής, από τη στιγμή που αυτός θέλει πάντα να βρίσκεται εντός των πλαισίων της νομιμότητας. Με άλλα λόγια, ο NRA υποστηρίζει το αυταπόδεικτο: Ότι ο μεν κακοποιός θα αποκτήσει όπλο προκειμένου να διαπράξει αδίκημα είτε υπάρχει ελεύθερη κυκλοφορία όπλων είτε όχι, ενώ ο νομοταγής πολίτης από τη στιγμή που είναι νομοταγής, θα αναγκαστεί να απωλέσει αυτό το δικαίωμα σε περίπτωση απαγόρευσης της οπλοκατοχής, καθιστώντας τον εαυτό του εύκολο θύμα στα χέρια οποιουδήποτε κακοποιού.
 
 
  Παγκοσμίως, η νομοθεσία περί οπλοκατοχής είναι η πιο αλαλούμ νομοθεσία που υπάρχει και ως εκ τούτου διαφοροποιείται σημαντικά από χώρα σε χώρα. Η ελληνική νομοθεσία για παράδειγμα, με το νόμο 2168/93, εκτός από τα συνηθισμένα πυροβόλα όπλα, χαρακτηρίζει κατά λέξη ως όπλο "οτιδήποτε είναι πρόσφορο για άμυνα ή επίθεση", όπου με μια ελαστική ερμηνεία όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω κείμενο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως οπλοφόρος και κάποιος που έχει φάει σκορδαλιά (γιατί ζαλίζει τους άλλους), πετάει αμπούλες βρώμας, κουβαλάει καδρόνια μέσα στο αυτοκίνητο του ή κουβαλάει την ελληνική σημαία (γιατί το κοντάρι μπορεί να θεωρηθεί ρόπαλο). Διόλου τυχαίο ότι έχουν παρατηρηθεί αυστηρές προειδοποιήσεις από αστυνομικά όργανα σε οδηγούς με την απειλή σύλληψης για οπλοκατοχή, γιατί οι τελευταίοι είχαν το θράσος να έχουν στο αυτοκίνητό τους ευμεγέθεις φακούς (π.χ. μοντέλα της Maglite).
 ( http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/a147_93.1132660937294.pdf ).
(προσοχή στο κείμενο στην αναφορά στο όπλο νουτσάκο, αγαπημένο και πολύ διαδεδομένο στους πολυάριθμους ninja που κατοικούν στην Ελλάδα).  Η κατοχή όπλων λοιπόν στην Ελλάδα είναι γενικά παράνομη και επιτρέπεται μόνο κατόπιν αδείας από την οικεία αστυνομική αρχή του πολίτη. Εξαιρέσεις αποτελούν συγκεκριμένες κατηγορίες μαχαιριών (αλιείας, θήρας, κουζινομάχαιρα, χασαπομάχαιρα κλπ), αεροβόλα όπλα και... ψαροντούφεκα, τα οποία δεν απαιτούν άδεια.

  Ειδικότερα για τα πυροβόλα όπλα όμως, στις περισσότερες χώρες που εφαρμόζουν (όπως και η Ελλάδα) αυστηρό έλεγχο στην οπλοκατοχή, χρησιμοποιούνται διάφορες κατηγορίες άδειας που μπορούν να εξασφαλίσουν οι πολίτες. Οι πλέον συνηθισμένες άδειες είναι η Κυνηγετική, η Σκοπευτική και η Προσωπικής Προστασίας. Δεδομένου ότι όλες οι χώρες επιτρέπουν το σπορ του κυνηγιού αλλά και διαθέτουν γεωργοκτηνοτροφικό πληθυσμό που χρειάζεται κάποιες φορές να αντιμετωπίσει άγρια ζώα, οι κυνηγετικές άδειες μπορούν να ληφθούν εύκολα. Αυτές αφορούν σχεδόν πάντα όπλα με συγκεκριμένο μήκος κάνης αλλά και ολικό μήκος (μακρύκανα δηλαδή προκειμένου να είναι αδύνατη η συγκαλυμμένη οπλοφορία με αυτά) τα οποία είναι και σχεδόν πάντα λειόκανα. Οι αθλητικές άδειες δίνονται σε αθλητές σκοποβολής που είναι μέλη αντίστοιχων συλλόγων κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αφορούν τόσο ραβδωτά όσο και λειόκανα όπλα, ανάλογα με το σπορ στο οποίο επιδίδεται ο σκοπευτής. Τέλος, οι άδειες προσωπικής προστασίας δίνονται σπάνια και μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους ενώ αφορούν πάντα ραβδωτά όπλα συγκαλυμμένης οπλοφορίας (πιστόλια, περίστροφα). Οι παραπάνω άδειες καθορίζουν όχι μόνο τα περί οπλοκατοχής, αλλά και τα περί οπλοφορίας. Έτσι, κάποιος με κυνηγετική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με την καραμπίνα ή το δίκανο μόνο κατά τη διάρκεια ή όταν πηγαίνει ή έρχεται από κυνήγι, κάποιος με σκοπευτική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με π.χ. το πιστόλι του, μόνο όταν πηγαίνει ή έρχεται στο σκοπευτήριο ενώ κάποιος με άδεια προσωπικής προστασίας βγάζει άδεια οπλοφορίας είτε στο όνομά του είτε στο όνομα ενός σωματοφύλακα, με την οποία επιτρέπεται να οπλοφορεί όλο το 24ωρο. Τώρα, το πώς τεκμηριώνεται σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου ότι κάποιος πηγαίνει πράγματι για κυνήγι ή στο σκοπευτήριο (άρα είναι σύννομος) και δεν κόβει βόλτες για άλλο σκοπό, αυτό μόνο ο νομοθέτης το γνωρίζει.

  Ένα πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι μπορεί ο καθένας μας να κοιμηθεί ήσυχος πιστεύοντας πως το πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο εξασφαλίζει ότι δεν κυκλοφορούν πολλά "επικίνδυνα" όπλα που μπορούν να σκοτώσουν (προφανώς τα ραβδωτά γιατί οι άδειες τους δίνονται δύσκολα) αλλά μόνο τα λιγότερο "επικίνδυνα" όπλα όπως τα κυνηγετικά (τα λειόκανα δηλαδή, των οποίων οι άδειες δίνονται με συνοπτικές διαδικασίες και πολύ εύκολα). Είναι όμως έτσι;



  Η απάντηση είναι όχι. Γιατί όχι; Γιατί τα τελευταία 60 χρόνια, σε κάθε περιπολικό της αμερικανικής αστυνομίας υπάρχει κι ένα Remington 870 Police ή ένα Mossberg 590-A1. Λειόκανες δηλαδή επαναληπτικές καραμπίνες pump action (χράπα-χρούπα στα ελληνικά), οι οποίες βγαίνουν από τους αστυνομικούς όταν τα πράγματα δυσκολεύουν σε ένοπλες συμπλοκές, εκεί δηλαδή που τα ραβδωτά όπλα χειρός (πιστόλια ή περίστροφα) δεν επαρκούν. Γιατί κάθε ομάδα SWAT στην Αμερική, έχει κι ένα μέλος οπλισμένο με μια λειόκανη καραμπίνα. Γιατί το προτιμώμενο από τους αμερικανούς Οπλο Προστασίας Οικίας (Home Defense Weapon) είναι πολλές φορές ένα λειόκανο κι όχι ένα πιστόλι. Ο λόγος; Η ασύγκριτη ισχύ ανάσχεσης (stopping power), δηλαδή  η ικανότητα τραυματισμού του αντιπάλου σε σημείο που να μην μπορεί να ανταποδώσει τα πυρά, που ένα τέτοιο όπλο προσφέρει όταν ρίχνει μονόβολα φυσίγγια. Για την ακρίβεια, ένα τέτοιο όπλο με μονόβολο φυσίγγι έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη ανασχετική ισχύ ακόμα κι από ένα αυτόματο πολεμικό τυφέκιο (όπως η καραμπίνα M4 που ρίχνει στρατιωτικά πυρομαχικά 5,56χ45mm) σε απόσταση μέχρι τα 23 μέτρα!!!

http://www.shootingillustrated.com/index.php/15451/remington-870-shotgun-versus-m4-carbine/

  Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που σε μια χώρα επιτρέπεται η οπλοκατοχή κυνηγετικών όπλων, στην ουσία επιτρέπεται η οπλοκατοχή άνευ όρων. Κι ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, επειδή δηλαδή δεν μπορούν να απαγορευτούν τα κυνηγετικά όπλα, η Αμερική έχει το πιο έντιμο καθεστώς οπλοκατοχής στον κόσμο, επιτρέποντας την κατοχή της πλειοψηφίας των πυροβόλων όπλων στους πολίτες της. 

  Ακριβώς για τον ίδιο λόγο, σε πολλές χώρες δεν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ των όπλων που μπορεί να αποκτήσει ένας πολίτης. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο,  ένας Σουηδός μπορεί να διατηρεί στο σπίτι του αυτόματο πολεμικό τυφέκιο με πυρομαχικά. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στο Ισραήλ. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στην Ελβετία, όπου το ποσοστό οπλοκατοχής είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο ο Καναδάς έχει πολύ ελαστική νομοθεσία, στην Τσεχία επιτρέπεται όχι μόνο η οπλοκατοχή αλλά και η συκαλυμμένη οπλοφορία από τους πολίτες κλπ.

  Και το ακόμα πιο περίεργο; Όλες οι παραπάνω χώρες, εκτός από το ότι είναι από τις πλέον ανεπτυγμένες,  έχουν και από τα μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας παγκοσμίως.

  Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι ο περιορισμός της οπλοκατοχής, ουδεμία σχέση έχει με τα ποσοστά εγκληματικότητας, αυτοκτονιών ή ψυχοπαθολογικής συμπεριφοράς ατόμων σε μια χώρα. Ο εγκληματίας θα βρεί όπλο στο παράνομο εμπόριο, ο αυτόχειρας θα βρει άλλο τρόπο να αυτοκτονήσει, ενώ ο τρελός θα βρει άλλο τρόπο να πραγματοποιήσει το τρελό του σχέδιο. Αντίθετα, η εύκολη απόκτηση όπλου από ένα νομοταγή πολίτη, εγγυάται μια επί πλέον γραμμή άμυνας για την κοινωνία, σε περίπτωση που ένας τέτοιος πολίτης θα βρεθεί ενώπιον κακοποιού ή τρελού τη στιγμή που θα προσπαθεί να βλάψει συμπολίτες του, πράγμα που έχει συμβεί πολλάκις στην Αμερική όταν οπλοφορούντες πολίτες απέτρεψαν ληστείες.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, υπάρχουν έρευνες όπως αυτή  του Lott,  που δείχνουν ότι όχι μόνο όσο μεγαλύτερη είναι η οπλοκατοχή σε μια κοινωνία αλλά όταν επιπλέον επιτρέπεται και η συγκαλυμμένη οπλοφορία στους πολίτες, τόσο μικρότερη είναι η εγκληματικότητα. Πράγμα διόλου παράλογο, αν σκεφτεί κανείς πως ένας ληστής τράπεζας, θα σκεφτόταν πολύ περισσότερο να μπει σε μια τράπεζα με 50 πελάτες οι οποίοι είναι πιθανό να οπλοφορούν, παρά σε μια τράπεζα όπου οι 50 πελάτες είναι αδύνατο να οπλοφορούν.

http://en.wikipedia.org/wiki/More_Guns,_Less_Crime

  Τα όπλα λοιπόν δεν σκοτώνουν από μόνα τους. Σκοτώνουν οι άνθρωποι που τα χειρίζονται. Ο περιορισμός της οπλοκατοχής, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει τον επόμενο τρελό που θα θελήσει να σκοτώσει. Όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να σκοτώσει, θα το κάνει.  Ο τρελός που σκότωσε τους μικρούς μαθητές,  θα μπορούσε να το κάνει χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο για να πατήσει τα παιδάκια που θα έβγαιναν συγκεντρωμένα από το σχολείο, ή να μπει μέσα με ένα κουζινομάχαιρο και να κάνει ακριβώς τα ίδια. Θα μπορούσε ακόμα και να ανατινάξει ολόκληρο το σχολείο, όπως ο Μπρέϊβικ ανατίναξε στη Νορβηγία ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κοινό λίπασμα που βρήκε νομιμότατα και πολύ εύκολα στο κανονικό εμπόριο.

  Είναι παράλογο λοιπόν να ενοχοποιείται η ελαστικότητα των νόμων περί οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, όταν υπάρχουν χώρες με σχεδόν εξίσου ελαστική με τις ΗΠΑ πολιτική οπλοκατοχής, οι οποίες όμως παρουσιάζουν μηδαμινά ποσοστά εγκληματικότητας σε σχέση με τις ΗΠΑ (που παρεμπιπτόντως έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας παγκοσμίως). Είναι εξίσου παράλογο με μια τόσο μεγάλη εγκληματικότητα, να θέλεις να αφοπλίσεις τους νομοταγείς πολίτες καθιστώντας τους εύκολα θύματα κακοποιών ή τρελών. Τα όπλα που χρησιμοποίησε ο τρελός ήταν τα εργαλεία της τρέλας του και όχι η αιτία της. Αν δεν χρησιμοποιούσε αυτά τα εργαλεία, θα χρησιμοποιούσε άλλα. Αν πρέπει να αναζητηθούν αιτίες για το συμβάν, αυτές θα πρέπει να είναι αλλού και όχι στο νομικό καθεστώς που διέπει την οπλοκατοχή.

  Επειδή λοιπόν κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό, βρίσκουν ευκαιρία διάφοροι εμμονικοί "προοδευτικοί" να ζητήσουν την απαγόρευση της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, παραμένει ακόμα και σήμερα επίκαιρος ο εμβληματικός λόγος (απάντηση στον "προοδευτικό" Al Gore), του μακαρίτη πλέον πρώην προέδρου του NRA Charlton Heston.

  "Αν είναι να πάρετε τα όπλα μου, αυτό θα γίνει μόνο  from my cold, dead hands".


 

1.393 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1201 – 1393 από 1393
Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Γιωργάκη και ο Άδωνις έκανε διάλεξη στο Χάρβαρντ.Μήπως ήρθε η ώρα του Καραισκου?

Ανώνυμος είπε...

Το δίχως άλλο. Ειδικά αν πάει με αμπέχωνο θα ξεπουλήσει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1Oo0h8sPNlE

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7Sd4qU4bXkU

Παρακαλώ τους αγαπητούς συντονιστές, να τοποθετηθεί κάτω από τη ρήση του Χούλιο Ιγκλέσιας

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια στην Ουκρανία.

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/greece/article/arpaktikan-ston-simvoleografo

κάτι το ωραίον

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/vinteo_kozakoi_ksylokophsan_melh_twn_pussy_riot_sto_sotsi.2651784.html

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο?

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=570044

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος εισαγγελέας

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=570046

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.gr/2014/02/2014.html

http://www.youtube.com/watch?v=Q5sHRDxTxdU

Ανώνυμος είπε...

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15372:mpogio-parapetasma&catid=81:kivernisi&Itemid=198

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kmkTvrOzCzc

4:16 του βίντεο είναι το σοου.Εκεί χρειάζεται ένας τρελοκασιδιάρης να τον αρχίσει στα χασούκια.

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/epeisodiakh_omilia_apoxwrhse_o_panagiwtopoylos_apo_ta_gioyxaismata_kai_ta_gelia_pareyriskomenwn.2655622.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RrxePKps87k&feature=kp

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=smBL4FtdJBo

Ανώνυμος είπε...

ωραιότερο βίντεο με τα γέλια στο σουργελο τον Παναγιωτόπουλο εχω καιρο να δω. Τελικά πρέπει να πας όπου εμφανίζεταικαι να σκας στα γέλια. Δεν του θυμισαν τι ειχε κάνει στον Λεβέντη του γκιόζη

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Δεβελεκος shared Athens Voice (official)'s photo.
February 20
Γεννήθηκε σαν σήμερα το 1967.

Καληνύχτα με μια σκέψη του...


https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/p526x296/1798243_10152015742747991_89019492_n.jpg

Γιώργος Δεβελεκος
February 20 near Glifádha
Σας προλαβαίνω ,για να μην μου πείτε οτι ειμαι μεροληπτικος επειδη ειμαι ΜΙΛΑΝ , οτι δεν περιμενω τίποτε απο τη φετινή Μίλαν ! Ομως πείτε μου και να είστε ειλικρινείς: ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΧΑΣεΙ ΑΠΟΨΕ;

Γιώργος Δεβελεκος
February 20
Τσικνιζουμε με Φραγκάκη ... Τσικνοπέμπτη παραδοσιακή και παραταξιακή — with Dimitris Hadjimichalis and 13 others at Sixty Nine Academy.

Γιώργος Δεβελεκος shared Θανάσης Παυλόπουλος's status.
February 19
Θα ειμαστε ολοι εκει....
See Translation
Το μεσημερι σημερα θα ειμαστε στο ΤΙΤΑΝΙΑ (16.00) στην εκδηλωση της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ των ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ για να αποδείξουμε τι σημαίνει ενότητα και δυναμική στους Δικηγορους !

Γιώργος Δεβελεκος
February 19 near Glifádha
Αντι καληνυχτας και λογω των γενεθλίων Καζαντζακη κατι απο ενα λιγότερο γνωστό του έργο , τον Βραχοκηπο που γράφτηκε το 1936 μέσα σε συνθήκες που μοιάζουν με τις σημερινές :" μπήκαμε σε πολεμική περίοδο , το χρέος μας ειναι να γίνουνε πολεμιστές. Η εποχή μας ειναι το θελουμε δεν το θελουμε σιδηρόφρακτη. Πρέπει κι η καρδιά μας να ειναι σιδηρόφρακτη. Να πετάξουμε έξω την κλαψιαρικη ποίηση , τη ρομαντική αισθηματικοτητα, την τρυφεράδα την ευτυχία. Να κανουμε μια καρδιά αυστηρή, χωρις αυταπάτες χωρις μάταιες ελπίδες ελεύθερη . Μια καρδιά σαν εκείνους τους κινεζικους κήπους που ειναι χωρις λουλούδια χωρις δέντρα χωρις νερό καμωμένοι μονο απο βράχους"....

Ανώνυμος είπε...

Βλέποντας τα videos των ανωτέρω,
δεν το χωράει ο νους ότι ψηφίζεται, και μας κυβερνάει μάλιστα, ένα σκουπίδι σαν τον τούρκογλου.
Ακόμα, ο ορισμός του απόλυτου τίποτα, ο Πανος, τι μηδενικό ρε παιδί μου. Τον είχα σιχαθεί από το βράδυ με την πίτσα στο Λεβέντη που, απ' ότι φαίνεται, ίσως άξιζε κάτι καλύτερο από τη χλεύη μας όλα αυτά τα χρόνια.

https://www.youtube.com/watch?v=Vx3chLkEPNg)

Ανώνυμος είπε...

21 Φεβρουαρίου 2014 - 11:03 μ.μ.

Νικολό ίσον δεξιός Καραϊσκος μωρέ

Ανώνυμος είπε...

http://parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82

Δουλειές για Καραϊσκους

Ολυμπιακος αλλα οχι φανατικος είπε...

Αύριο εαν πάρει το χ Ο ΘΡΥΛΟΣ θα ναι μεγάλη επιτυχια(προβλέπεται πούτσα!!!)

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=YLLuas7eLwQ

Ρε τι βάζουν μέσα στη μπουγάτσα εκεί πάνω?

Ανώνυμος είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article2662155.ece/BINARY/w460/sun.jpg

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο
θα κατέβεις υποψήφιος με τον Θεοδωράκη?

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=32059

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Msw-sVpEFuk

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα καλημέρα. Και στη Θεσσαλονίκη, την κούκλα την αγάπη μου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.bookpress.gr/stiles/soti-triantafillou/i-logiki-tis-paranoias

να γραψει ο βαψ και για τον ραμφο

Ανώνυμος είπε...

Καθαρή πόgli, φωτειgni πόgli το σύνθημα του Αρούλη.

Ανώνυμος είπε...

έξω απ' τα δόντια τα λέει, όπως πάντα, η Δήμητρα Γαλάνη

http://www.unhcr.gr/1againstracism/d-galani-kano-ekklisi-na-litourgisoun-i-thesmi/

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymotion.com/video/x77snq_%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85_people

Αθήνα,1993

Ο γνωστός ερασιτέχνης φωτογράφος επί τω έργω (και με μουσική υπόκρουση Αγγελάκα) προτού επιδοθεί στο αγαπημένο του αντικείμενο:την κλαψομουνίαση(αχ καλέ έχω μεγάλη αξία και δεν με αναγνωρίζουν) στον -νεανία τότε- Στέφανο Κασιμάτη.

Ανώνυμος είπε...

άρθρο-παρέμβαση από το σοβαρό Newsbomb.gr στο γεωπολιτικό πόκερ που παίζεται τις τελευταίες μέρες στην γειτονιά μας

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/411945/rosia-kai-poytin-i-moni-lysi-gia-tin-eyropi-kai-tin-ellada

φτάνει πιά!


Ανώνυμος είπε...

Άρεσε το βαθύ σβερκοδάγκωμα την Κυριακή το βράδυ στον Καραϊσκο πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, και ο Αύγουστος Κορτώ την κουνάει την αχλαδιά...

Ανώνυμος είπε...

Από αυτόν να βγήκε άραγε και η γνωστή παράφραση "Αυγούστης";

Ανώνυμος είπε...

https://www.google.at/search?q=%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&oq=%CE%A0%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος κουνάει όλο τον Αχλαδόκαμπο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZjVddLTpIdQ

πολύ ευαίσθητη

Ανώνυμος είπε...

http://parapolitika.gr/parapolitikablog/media/%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%85%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%84%CF%89-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CF%89-%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B7

"Δηλώνω υπευθύνως ότι δεν διάκειμαι εναντίον των ομοφυλόφιλων"

Αφού είσαι πουστάρα μωρέ Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bkSXULj1kZc

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=a2ocyGwsjh0

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uD9TCpuWBq4

Ανώνυμος είπε...

Δυνατός, πολύ δυνατός, πράγματι, ο Καραϊσκος του 7 Μαρτίου 2014 - 1:18 π.μ

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=32744

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5101651/h-tania-iakwbidoy-pairnei-telika-thn-edra-toy-arh-sphliwtopoyloy/

Ανώνυμος είπε...

Κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἑνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν.

Ἐμμανουὴλ Ροΐδης

Ανώνυμος είπε...

vraios o kasidiaris. dernei gynaikes (leme tora) kai karfonei idiotiki kouventa

Ανώνυμος είπε...

http://parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%B7-%CE%B6%CF%89%CE%B7-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5...-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF#comment-73689

Γαβριήλ = Καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

Δυνατές,πολύ δυνατές οι υποψηφιότητες των κομμάτων για τις ευρωεκλογές. Ταιριαστές με τα υψηλά κριτήρια των ψηφοφόρων.

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος Καραϊσκος στην χαρούμενη (gay) πολη του Αγίου Φραγκίσκου.

Ανώνυμος είπε...

http://kourdistoportocali.com/post/35086/alkinoos

Ανώνυμος είπε...

Ερημότοπος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.lay-out.gr/kontsita-dite-ton-kouklo-gay-sizigo-tis/

Ανώνυμος είπε...

Έτσι και μπλέξεις με Εβραίο...

http://en.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9la_Guttmann

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.Είχα να μπω μήνες στο μπλογκ.Μάυρη Ερημιά.Τι απέγιναν οι διαχειριστές του,μετακόμισαν στο τουίτερ?

Ανώνυμος είπε...

αληθεια που ειστε ολοι στο τουιτερ?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος = @sverkodagomenos

Ανώνυμος είπε...

http://parapolitika.gr/parapolitikablog/%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82/gay-pride-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%80%CF%81%CE%BF

Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Hgetis

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=2036134

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/771518/opinion/epikairothta/politikh/kai-hli8ioi-kai-aristeristes

Ανώνυμος είπε...

Στικούδη για σβερκοδαγκωμένο Καραϊσκο:

http://2.bp.blogspot.com/-7yBWTAFrN4k/U7bIN5yxxBI/AAAAAAAIpp0/72XEddSX0gc/s1600/Secret94.jpg

Ανώνυμος είπε...

Τί να πουν καλύβας και μαραντζίδης μπροστά στον μεγάλο λαικό καθοδηγητή καραισκο?

http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16886:politikh-stoxeysh-petro-ea&catid=81:kivernisi&Itemid=198

Ανώνυμος είπε...

23 Ιουλίου 2014 - 12:14 π.μ.

Καραϊσκος ο κύριος, το δίχως άλλο.

Ανώνυμος είπε...

http://goo.gl/tD1PF4

Ανώνυμος είπε...

29 Ιουλίου 2014 - 10:37 π.μ.

Πολύ δυνατός ο γονατιστός Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

αλβανικά δάνεια.
βάκρα = κατηγορία προβάτου περιγραφή των κατηγοριών εδώ
βέτα = περιφρονητική προσφώνηση
βλιόρα = οι φτωχές λαϊκές μάζες
γκίζα = είδος μυζήθρας
γκορτσιά = αγριοαχλαδιά
ζάντζα = ιδιοτροπία
ζιάκα = σακί από χοντρό υλικό
κάλισα = κατηγορία προβάτου
καστραβέτσι = αγγούρι
κρούτα = προβατίνα ή γίδα με κέρατα
κοτσέκι = δημόσια αποθήκη όπου αποθηκεύεται η δεκάτη των προϊόντων
κούτσι = σκυλί
λάκκα = ξέφωτο, μη δασωμένο μέρος / πεδιάδα
λιαγκρίζω = λαμπυρίζω
λιλίτσες = σπόροι της φροξυλιάς
μανουσάκι = μενεξές
μαρμάγκα = δηλητηριώδης αράχνη
μπαλίκας = παρδαλό σκυλί
μπάλα = μέτωπο/πλευρά τοίχου
μπαραμπάρα = κοντά-κοντά
μπάτζιος = τυροκομείο
μπλέτσι = η γύμνια και επίθετο μπλέτσος/, -ας (ο γυμνός)
μπ(λ)ατσαριά ή μπατσάρα = πίτα με καλαμποκίσιο αλεύρι, χωρίς φύλλα
μπούτσκα = κατηγορία προβάτου
μπουκουβάλα = είδος γλυκίσματος με βάση ψωμί
μπίθας = ο κώλος / ο πάτος
ντε(τε)κόρδε = πέθανε, έμεινε στον τόπο
ντομοσντό = εξάπαντος, οπωσδήποτε, εκών-άκων
ντόσα = βρισιά προς γυναίκα, αρχικά η γουρούνα
ντούσκος = είδος βελανδιάς
ρόμπολο = είδος ξύλου
σιάρα = μεγάλο πριόνι με δύο λαβές, τη χειρίζονται οι σιαριτζήδες
σκαπετάω = πετάω / φεύγω / περνάω ποτάμι ή κορυφογραμμή
σκάρπα = θάμνος κατάλληλος για προσάναμμα
σκέμπι = βράχος (μόνο στη φράση «το ‘χει σκέμπι το κεφάλι»)
σκόπι = μακρύ ίσιο ξύλο, μπαστούνι / το ξύλο που δίνουμε και τρώμε / πολύ μεθυσμένος
σκούπρο = σκουπίδι / και ως βρισιά
σκουρτίτσα = λαχνός
σκρούμπιάζω = ξεραίνομαι
σπέλα = βράχος (μόνο στη φράση «το ‘χει σπέλα το κεφάλι»)
στούφος = πωρόλιθος
τζιόρας = μτφ κουτός, ανόητος (αρχική σημασία ξύλο απελέκητο, καυσόξυλο)
τσάφ = πάχνη
τσάφκα = φλυτζάνι τσαγιού
τσαούλι = σαγόνι / πολυλογάς, φωνακλάς
τσίκα = σπίθα / λίγο
τσίτα, τσιτώνω = τέντωμα, τεντώνω (αρχική σημασία στα αλβ. χορταίνω, γεμίζω).
τσίτα = πολύ λεπτή βελόνα για πλέξιμο
τσιτώνω και τσιτάω = καρφώνω, χώνω κάτι κάπου
τσουκανάω = ευνουχίζω / χτυπάω
τσο(υ)κάνι = σφυρί για ευνουχισμό
τσόκι = σφυρί του χτίστη / ο ηλίθιος, ανεπίδεκτος μαθήσεως
τσόκος = η πούτσα (τουτέστιν χυδαία λέξη για το πέος)
τσότσος = μικρός
τσότσου = λίγο (επίρρημα)

Μερικά επώνυμα που έχω παρατηρήσει στην περιοχή, αρβανίτικης προέλευσης: Μπάρδης (λευκός), Λάτσης (λάσπη), Κούκης (κόκκινος), Τσούνης (παιδί), Γκιώκας, Βόγλης (μικρός), Γκινοσάτη, Ζώτος (ζοτ-ι θεός), Τσάμης, Βλάμης κλπ.

Ανώνυμος είπε...

16 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:26 π.μ.

και Καραϊσκος = σβερκοδαγκωμένος, σε όλες τις γλώσσες, όχι μόνο Αλβανικά

Ανώνυμος είπε...

http://xhamster.com/movies/3644724/fun_with_a_juicy_cucumber.html

Ανώνυμος είπε...

Ταξίδι στον Αρη δίχως επιστροφή

http://www.kathimerini.gr/788819/infographic/epikairothta/episthmh/ta3idi-ston-arh-dixws-epistrofh


Να στείλουν τον Καραϊσκο να τελειώνουμε. Του πληρώνω εγώ τα ναύλα

Ανώνυμος είπε...

http://www.foreignaffairs.com/articles/142196/pavlos-eleftheriadis/misrule-of-the-few

Ανώνυμος είπε...

Ο βαψομαλλιάς θα πρέπει να κάνει ενα αφιέραμα στον Χριστόδουλο Ξηρό με τίτλο "Χριστόδουλος Ξηρός:Το τρομοκρατικό βάψιμο"

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε,Μάργουντ και Τρούμαν που είστε; ζείτε; γιατί δεν γράφετε καμιά ανάρτηση ή κάνα σχόλιο έστω;

Ανώνυμος είπε...

http://xhamster.com/movies/4036136/fat_greek_daddy_beach.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτά φωνάζει ο καθείς
και την φωνήν οξύνει
και στον λαό φορτώνεται
και του πατεί τον κάλο
αλλ’ ο λεγόμενος λαός
τον αφαλό του ξύνει
για να μην πω χωρίς ντροπή
πως ξύνει τίποτ’ άλλο

Γ.Σουρής

Ανώνυμος είπε...

φίλε εγώ είμαι πάντα εδώ. Θα παρακαλούσα για μια ανάρτηση ενόψει της κοσμοιστορικής και θριαμβευτικής, με παγκόσμιες -το δίχως άλλο- προεκτάσεις, αλλαγής πολιτικού σκηνικού. Προβληματίζομαι όμως για αρκετά θέματα ακόμη πριν την κάλπη. Ποιόν συριζαίο να ψηφισω β αθήνας? Θα αξιοποιηθει ο Καραίσκος σε κάποια θέση? Γιατί ο τελευταίος έχει "εξαφανισθεί" το τελυταίο διάστημα? Θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο ως τρίτο κόμμα η χρυσή αυγή?

Ανώνυμος είπε...

http://pentakatharidis.blogspot.gr/2009/01/dream-team.html

Ανώνυμος είπε...

LOL

Κώστας Ζουράρις είπε...

Βαρύποτμος και βαρυαχής δέρκομαι την μαλακία που σας δέρνει θρασύμυθοι κάμμοροι.

Παπαρίζος είπε...

Πού είστε ωρέ κλεφτόπουλα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.invisiblelycans.gr/vrisies-tis-ellinikis-glosas-sta-arxia-ellinik/

Ανώνυμος είπε...

https://lh3.googleusercontent.com/-hNeEpqXIRag/VMq7jICYPoI/AAAAAAAAC_g/iEcUxcAh8hI/s640/blogger-image--1812752218.jpg

Ανώνυμος είπε...

καλό?

ΑΛΕΚΤΩΡ
Αλέκτωρ γεν. αλέκτορος. Συνώνυμο αλεκτρύων γεν. αλεκτρυόνος, πετεινός. Στην μεσαιωνική διάλεκτο απαντά και ως "κότος", αρσενικό του κότα. Ή και "κόκοτος" και "κόκοτας" (βλ. επιζήσαντα επώνυμα Σταμάτης Κόκοτας και Λίνος Κόκοτος) που εξελίχθηκαν σε «κόκορας».

Ανώνυμος είπε...

Ρε λες ο Πανάρας ο Γκλένφιντιχ να μας βάλει σε πόλεμο?

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=yXoZU6Q1Xnk

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι,πως αυτό το μπλογκ είχε μια ζωντάνια κυρίως λόγω του Καραϊσκου,γι'αυτό μάλλον δεν γράφουν οι υπόλοιποι.Πάντως καλά έκανε και μετακόμισε στο τουίτερ ο Καραϊσκος, μιας και τα μπλογκ έχουν ψοφήσει ενώ παράλληλα βρήκε μια μεγαλύτερη αναγνώριση που ικανοποιεί το ματαιόδοξο του ανδρός.Πάντως, θα ήταν ενδιαφέρον και οι υπόλοιποι επώνυμοι σχολιαστές να γράψουν κάτι, έστω και σαν σχόλιο σε αυτή την ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=aBIPeXy1bH4

Ανώνυμος είπε...

Ηταν άλλες εποχές τότε που γραφε ο καραισκος εδώ, πιο αγνες εποχές..Ο καραισκος έπαιζε για τη φανέλα. Μετά πήραν τα μυαλά του αέρα και εφυγε για τα μεγάλα σαλόνια. Ααχ...Με πιάνει μια εντονη νοσταλγία δημιουργούν με τις μνήμες του τί γινόταν εδώ μέσα τα βράδυα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος προτιμά το τουίτερ γιατί τον σβερκοδαγκώνουν περισσότεροι απ τους 5-6 εδωμέσα.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=aObEBlke21A#t=94

"Ο αρχέκακος όφις ο Αλεμανός"

Κλαίω©

Ανώνυμος είπε...

LOL

Ανώνυμος είπε...

http://www.tlife.gr/Article/news-nektarios-nikolopoulos/0-9-75900.html

Maf?

Ανώνυμος είπε...

Μόλις η πάπισσα που την γούσταρε τρελά έγραψε ότι καλύτερα ο άντρας να είναι αδελφή παρά αποτυχημένος , ο σβερκοδαγκωμένος σταμάτησε τα ριτουίτ και τις αλλαξοκωλιές.

Ανώνυμος είπε...

πούτσα επί μία ώρα τρώει ο μπογκνταν

https://www.youtube.com/watch?v=CmSkIO31KuY

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/ta-dakria-tou-antoni-samara

Ξανθόπουλος

Κώστας Ζουράρις είπε...

Οι Γερμανοί μας έχουν πρήξει τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=qRVUeab01HY

Που πα ρε Άδωνι να τα βάλεις με τον Ζουρλάρι

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/802973/ta-anthropina-koprana-periehoun-hruso/

Ανώνυμος είπε...

Λαοί καρτερούν
σωτήρες να 'ρθουν
μα όλο ξεχνούν
πως λύκους θα δουν

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο το Καταστρόικα σ' αρέσει περισσότερο ή το Ντετόκρασυ?

Ανώνυμος είπε...

http://metarithmisi.gr/%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%80%CF%8C%CE%BD-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%82/

Ανώνυμος είπε...

Από του πλήθους τη λαλιά
δεν βγαίνει χελιδόνι.
Απ'των πολλών τη σκοτεινιά
ήλιος δεν ξημερώνει.

Των άγνωρων μαζών τ'αυτιά
συμφέρον τα βουλώνει.
Ανθρώπων συνετών μιλιά
τον νου τους δεν ζυγώνει.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο; μάργουντ; τρούμαν; καραϊσκο;;;

Ανώνυμος είπε...

Κουκλί

http://s.kathimerini.gr/resources/2015-04/gre1523923_22832959-thumb-large.jpg

Ανώνυμος είπε...

Βραζιλιάνος Καραϊσκος

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/05/06/19/2861F7C300000578-0-image-a-5_1430937790248.jpg

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, η μόνη λύση για τον τόπο. Εκτεταμένη χρήση ευγονικής για αύξηση του IQ του μέσου έλληνα κατά 15 μονάδες τουλάχιστον

http://bit.ly/1ErJCZY

Προς τούτο, να χρησιμοποιηθεί σπέρμα του Καραϊσκου


Ανώνυμος είπε...


https://www.youtube.com/watch?v=yOlP_wkXKMs

Ανώνυμος είπε...

LOL

Ανώνυμος είπε...

http://www.georgakopoulos.org/2013/09/your-myth-of-greece/

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/National_Masturbation_Day

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=otsSqIfbAjg

Ανώνυμος είπε...

http://40.media.tumblr.com/adc23e73b5e060ab532a77a1701591e2/tumblr_ncpvxz57TW1r5lbrso1_1280.png

Ανώνυμος είπε...

http://41.media.tumblr.com/28767cd61f74102f88f247138ddb338f/tumblr_n7vvyr4ZwF1r5lbrso1_1280.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ο Μίλκος για αρχηγός. Χαχαχα

http://www.fimes.gr/2015/05/varvitsiotis-proedria-nd/

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνάει σιγά σιγά η αστική τάξη στην Ελλάδα(γέλια).Αναμένονται δυνατές στιγμές

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsrebel.gr/viral/paschizoun-gia-pia-tha-kani-proti-na-ekspermatosi-ton-partener-tous-kalitero-pechnidi-gia-antres-ever-video/

Ο Καραϊσκος με την εμπειρία απ'τους Πάκηδες πρέπει να'χει πιο γρήγορο χέρι από τις Ιαπωνιδούλες.Να δηλώσει συμμετοχή.

Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα ο Καραισκος να μου το θυμηθείς θα πάει μπροστά

http://www.gossip-tv.gr/g-specials/back-to-the-future/story/317665/otan-o-markos-seferlis-eihe-mallia

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που λέγαμε ότι πέθανε ο Αγγελόπουλος και ησυχάσαμε από τις ταινίες του, εμφανίσθηκε ο λάνθιμός...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Το νεοελληνικό πρόβλημα

https://www.youtube.com/watch?v=tAxsnTNKj5c

https://www.youtube.com/watch?v=WDHKXeMu5WM

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=391355647628208&id=193445760752532

Αφιερώνεται στον λάτρη της γυναικείας άποψης Βαψ.

Ανώνυμος είπε...

LOL

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=w2rzm5JAMp0

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?t=65&v=R46-XTqXkzE

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=408573&catid=13


https://twitter.com/hashtag/Dead_ERT?src=hash

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=mEYxWOU0ay4

ο φίλος μας ο λευτεράκης

Ανώνυμος είπε...

Να ξεκινήσουμε καταλήψεις σε όλη την Ευρώπη, στις Βρυξέλλες, στην Μέρκελ. Οι καταχτήσεις δεν χαρίζονται, αποκτιώνται με αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/_syntrofos_/status/611180849858543616/photo/1

Ανώνυμος είπε...

Εγώ περιμένω να στρώσει ο καιρός να πιω κάνα ουζάκι δίπλα στο κύμα.Σιγά μην τρέχω με τους καθυστερημένους στις πλατείες.

Ανώνυμος είπε...

LOL

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα στέκομαι στην ουρά για συσσίτιο θα σκέφτομαι ότι τουλάχιστον νίκησε η ανθρωπιά...

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα στα στελέχη που από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μετά έδειξαν τις προθέσεις να θέσουν υποψηφιότητα ειναι ο Ευρης Στυλιανίδης(!)και -ήμαρτον γαμώ το σταυρό μου- ο Μίλκος(!!)

Διαβατήριο ή αυτοκτονία?

Ανώνυμος είπε...

...για διαδοχοι Σαμαρά

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3042595/katastrepsate-tin-ellada

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Δεβελεκος
20 ώρες · Pátmos ·
Φετος ειμαστε πολυ ευχαριστημένοι εδω στην Πατμο διοτι πολλες παρέες φιλων ήρθαν με τη ακριβως ίδια ψυχολογία με εμας: "μας πήδηξαν τον Ιουλιο, ε δεν θα μας φάνε το καλοκαίρι μας "... Με το μοτο αυτο και παραγνωρίζω το οτι ειμαι δέκα μερες χωρις κινητο λογω ...πτώσης του στην παραλια (η μονη περιπτωςη να το φτιάξω ειναι στην Αθήνα το νηςι δεν εχει τιποτε ) και αποψε στον ταρσανά (το πιο μακρινό σημειο του νησιού) η ελένη ξέχασε το κινητο της να ...φορτίζεται και αυριο πρεπει να τρέχω στου ...διαόλου τη μάνα! Ξεχνώντας ολες τις κακοδαιμονίες που μας συμβαίνουν και ευχόμενοι να περιοριστούν σε αυτα , εύχομαι καλο υπόλοιπο καλοκαίρι σε ολες ολους και να περνάμε ολοι τελεια για να γεμίσουμε μπαταρίες για τον δυσκολο χειμωνα που ερχεται .....

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=5IUvMUPYMYM

Ανώνυμος είπε...

Πάλι καλά που γράφει από καιρού εις καιρόν κανα κείμενο ο Βαψ και ξεχνιόμαστε σε αυτή τη βλακόχωρα που η μοίρα μας τιμώρησε να γεννηθούμε. Να σαι καλά ρε Βαψ....

Ανώνυμος είπε...

http://xhamster.com/movies/5087710/playing_my_greek_pussy.html?s=3

Ανώνυμος είπε...

Να μας γράψει κείμενο ο Καραίσκος να ξέρωμε τι να ψηφίσωμε

Ανώνυμος είπε...

Νας μας πει ο Βάρσος αν θα ψηφίσει Άδωνι για Πρόεδρο της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά, Άλεξ Καράκας

Ανώνυμος είπε...

Ντε Κοτ
Αυτός είναι ο επόμενος διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη; Φαίνεται ότι ο Γάλλος Ολιβιέ Ντε Κότ, που ήταν διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθήνας μέχρι και τον Αύγουστο του 2015 καθώς και σύμβουλος Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα, είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Αγγελο Δεληβορριά στο τιμόνι ενός εκ των σημαντικότερων ελληνικών μουσείων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος θα ζητήσει συγγνώμη απ'τους Εβραίους;

Ανώνυμος είπε...

Μια από τις μεγαλύτερες κουράδες που ακούγονται στα επτά χρόνια κρίσης είναι το ερώτημα: "Που είναι οι πνευματικοί άνθρωποι;".
Λες και ζούμε στην εποχή του Σόλωνα ή του Τυρταίου, να βγάλει κανείς κάνα λόγο η να γράψει κάνα θούριο να ορμήσουμε μπορστά να πολεμήσουμε.Όταν κάνουν αυτή την ερώτηση εννοούν να βγει κάποιος ικανός στο μπλα μπλα να χαϊδέψει τα αυτιά του κοινού που τον ακούει, να πούνε "μπράβο, καλά τα λέει" και να πάνε για ύπνο ευχαριστημένοι πιπιλώντας το δάκτυλο.Άσε που και να υπάρχουν σοβαροί πνευματικοί άνθρωποι κανείς δεν θέλει να τους ακούσει γιατί λένε δυσάρεστα πράγματα, τους λοιδωρούν και τίθενται στο περιθώριο (π.χ. Κονδύλης).Μου 'γινε και πνευματικά ανησυχών ο Ελληνάρας με την Καγιέν και το φραπογάλο.Βρε δε γαμιόμαστε λέω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

1350

Ανώνυμος είπε...

Ανάστω

Ανώνυμος είπε...

Δεβελέκος

Ανώνυμος είπε...

1

Ανώνυμος είπε...

2

Ανώνυμος είπε...

3

Ανώνυμος είπε...

1356

Ανώνυμος είπε...

1357

Ανώνυμος είπε...

1358

Ανώνυμος είπε...

1359

Ανώνυμος είπε...

1360

Ανώνυμος είπε...

1361

Ανώνυμος είπε...

1362

Ανώνυμος είπε...

1363

Ανώνυμος είπε...

1364

Ανώνυμος είπε...

1365

Ανώνυμος είπε...

1366

Ανώνυμος είπε...

1367

Ανώνυμος είπε...

1368

Ανώνυμος είπε...

1369

Ανώνυμος είπε...

1370

Ανώνυμος είπε...

1371

Ανώνυμος είπε...

1372

Ανώνυμος είπε...

1373

Ανώνυμος είπε...

1374

Ανώνυμος είπε...

1375

Ανώνυμος είπε...

1376

Ανώνυμος είπε...

1377

Ανώνυμος είπε...

1378

Ανώνυμος είπε...

1379

Ανώνυμος είπε...

1380

Ανώνυμος είπε...

1381

Ανώνυμος είπε...

1382

Ανώνυμος είπε...

1383

Ανώνυμος είπε...

1384

Ανώνυμος είπε...

1385

Ανώνυμος είπε...

1386

Ανώνυμος είπε...

1387

Ανώνυμος είπε...

1388

Ανώνυμος είπε...

1389

Ανώνυμος είπε...

1390

Ανώνυμος είπε...

1391

Ανώνυμος είπε...

1392

Ανώνυμος είπε...

1393

Ανώνυμος είπε...

1394

Ανώνυμος είπε...

1395

Ανώνυμος είπε...

1396

Ανώνυμος είπε...

1397

Ανώνυμος είπε...

1398

Ανώνυμος είπε...

1399

Ανώνυμος είπε...

1400

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1201 – 1393 από 1393   Νεότερο› Νεότερο»