Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

From my cold dead hands...



  Φαντάζομαι ότι όσο βαρετό είναι στην χώρα της φασολάδας να ακούει κάποιος τις συνωμοσιολογικές βλακείες διαφόρων ηλιθίων περί αεροψεκασμών και τοκογλύφων, άλλο τόσο βαρετό είναι για έναν Αμερικάνο να ακούει διάφορες βλακείες περί NRA και απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Πάλι τα ίδια λοιπόν στην Αμερική, που ο ψυχοπαθάρας που είχε θέμα όχι μόνο με  τη μάνα του (πολύ πρωτοτυπο αλήθεια για τρελό και καθόλου στερεότυπο κρίνοντας από τον ρόλο του Anthony Perkins ως Norman Bates στο Psycho) αλλά και με την ζωή του ολόκληρη,  μπούκαρε σε ένα δημοτικό σχολείο και σκότωσε παιδάκια.
 
 
 
  Στους "προοδευτικούς" υπερεγκέφαλους της απέναντι ακτής του Ατλαντικού, όπως αυτοί εκφράζονται συνήθως μέσα από το τίμιο και πάντα ευαίσθητο Δημοκρατικό Κόμμα, η αιτία του προβλήματος βρέθηκε γρήγορα. Η "προοδευτική" σκέψη, γνωστή για τη διάκριση μόλις δύο χρωμάτων, του άσπρου και του μαύρου, απεφάνθη αμέσως για τον υπαίτιο. Δεν φταίει που ο τρελός ήταν τρελός, φταίνε οι πολύ ελαστικοί νόμοι περί οπλοκατοχής και ο "κακός" NRA (National Rifle Association), δηλαδή ο σύνδεσμος οπλοκατόχων των ΗΠΑ. Νάτος λοιπόν ο ένοχος, πανηγύρισαν οι διάφοροι Γιωργάκηδες Παπανδρέου των ΗΠΑ (αυτός είναι στα καθ' ημάς η ανάλογη περίπτωση γιατί οι ακόμα πιο ακραίοι "προοδευτικοί" μαρξιστικού τύπου Τσίπρες, παρεπιδημούν μόνο σε υπανάπτυκτες μπανανίες όπως η Ελλάδα ή π.χ. η Βενεζουέλα και όχι σε ανεπτυγμένες δυτικές χώρες). 
 
  Ως γνωστόν, η οπλοκατοχή και οπλοφορία στις ΗΠΑ προστατεύονται από το αμερικανικό σύνταγμα και συγκεκριμένα από την δεύτερη τροποποίησή του (Second Amendement) σύμφωνα με την οποία: "Κάθε αμερικανός πολίτης έχει δικαίωμα να κατέχει και να φέρει όπλο" (the right of the people to keep and bear arms), με το "φέρει" να επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών, αντίθετα με το "κατέχει" που είναι πασιφανές. Ενώ λοιπόν είναι νόμιμο σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ ένας οπλοκάτοχος να μπορεί να οπλοφορεί φανερά μόνο στα πλαίσια δραστηριοποίησής του σε κάποια πολιτοφυλακή, σε μερικές πολιτείες η ερμηνεία είναι πιο ελαστική με αποτέλεσμα ο πολίτης να μπορεί να κυκλοφορεί φέροντας φανερά όπλο (Open Carry), αν και κάτι τέτοιο συνήθως συνοδεύεται από συστηματική παρενόχληση από την αστυνομία.
 
 
  Υποστηρικτής της διατήρησης του Second Amendement και γενικότερα του δικαιώματος οπλοκατοχής και οπλοφορίας στην Αμερική είναι ο NRA, ο οποίος αριθμώντας εκατομμύρια μέλη, ασκεί συστηματικά πιέσεις σε πολιτικούς στην Washington αντιδρώντας σε οποιαδήποτε προσπάθεια απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Βασικό επιχείρημα του NRA υπέρ της οπλοκατοχής, είναι ότι από τη στιγμή που ένα όπλο είναι βασικό εργαλείο δουλειάς για οποιονδήποτε κακοποιό, αυτός θα ψάξει και θα το βρεί προκειμένου να τελέσει παράνομες πράξεις, είτε επιτρέπεται η οπλοκατοχή είτε όχι. Αντίθετα, η απόκτηση όπλου για έναν νομοταγή πολίτη, δηλαδή του εργαλείου το οποίο θα του επιτρέψει να υπερασπιστεί την ζωή και την περιουσία του από τον κακοποιό, εξαρτάται από το υπάρχον νομικό πλαίσιο σχετικά με το δικαίωμα της οπλοκατοχής, από τη στιγμή που αυτός θέλει πάντα να βρίσκεται εντός των πλαισίων της νομιμότητας. Με άλλα λόγια, ο NRA υποστηρίζει το αυταπόδεικτο: Ότι ο μεν κακοποιός θα αποκτήσει όπλο προκειμένου να διαπράξει αδίκημα είτε υπάρχει ελεύθερη κυκλοφορία όπλων είτε όχι, ενώ ο νομοταγής πολίτης από τη στιγμή που είναι νομοταγής, θα αναγκαστεί να απωλέσει αυτό το δικαίωμα σε περίπτωση απαγόρευσης της οπλοκατοχής, καθιστώντας τον εαυτό του εύκολο θύμα στα χέρια οποιουδήποτε κακοποιού.
 
 
  Παγκοσμίως, η νομοθεσία περί οπλοκατοχής είναι η πιο αλαλούμ νομοθεσία που υπάρχει και ως εκ τούτου διαφοροποιείται σημαντικά από χώρα σε χώρα. Η ελληνική νομοθεσία για παράδειγμα, με το νόμο 2168/93, εκτός από τα συνηθισμένα πυροβόλα όπλα, χαρακτηρίζει κατά λέξη ως όπλο "οτιδήποτε είναι πρόσφορο για άμυνα ή επίθεση", όπου με μια ελαστική ερμηνεία όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω κείμενο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως οπλοφόρος και κάποιος που έχει φάει σκορδαλιά (γιατί ζαλίζει τους άλλους), πετάει αμπούλες βρώμας, κουβαλάει καδρόνια μέσα στο αυτοκίνητο του ή κουβαλάει την ελληνική σημαία (γιατί το κοντάρι μπορεί να θεωρηθεί ρόπαλο). Διόλου τυχαίο ότι έχουν παρατηρηθεί αυστηρές προειδοποιήσεις από αστυνομικά όργανα σε οδηγούς με την απειλή σύλληψης για οπλοκατοχή, γιατί οι τελευταίοι είχαν το θράσος να έχουν στο αυτοκίνητό τους ευμεγέθεις φακούς (π.χ. μοντέλα της Maglite).
 ( http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/a147_93.1132660937294.pdf ).
(προσοχή στο κείμενο στην αναφορά στο όπλο νουτσάκο, αγαπημένο και πολύ διαδεδομένο στους πολυάριθμους ninja που κατοικούν στην Ελλάδα).  Η κατοχή όπλων λοιπόν στην Ελλάδα είναι γενικά παράνομη και επιτρέπεται μόνο κατόπιν αδείας από την οικεία αστυνομική αρχή του πολίτη. Εξαιρέσεις αποτελούν συγκεκριμένες κατηγορίες μαχαιριών (αλιείας, θήρας, κουζινομάχαιρα, χασαπομάχαιρα κλπ), αεροβόλα όπλα και... ψαροντούφεκα, τα οποία δεν απαιτούν άδεια.

  Ειδικότερα για τα πυροβόλα όπλα όμως, στις περισσότερες χώρες που εφαρμόζουν (όπως και η Ελλάδα) αυστηρό έλεγχο στην οπλοκατοχή, χρησιμοποιούνται διάφορες κατηγορίες άδειας που μπορούν να εξασφαλίσουν οι πολίτες. Οι πλέον συνηθισμένες άδειες είναι η Κυνηγετική, η Σκοπευτική και η Προσωπικής Προστασίας. Δεδομένου ότι όλες οι χώρες επιτρέπουν το σπορ του κυνηγιού αλλά και διαθέτουν γεωργοκτηνοτροφικό πληθυσμό που χρειάζεται κάποιες φορές να αντιμετωπίσει άγρια ζώα, οι κυνηγετικές άδειες μπορούν να ληφθούν εύκολα. Αυτές αφορούν σχεδόν πάντα όπλα με συγκεκριμένο μήκος κάνης αλλά και ολικό μήκος (μακρύκανα δηλαδή προκειμένου να είναι αδύνατη η συγκαλυμμένη οπλοφορία με αυτά) τα οποία είναι και σχεδόν πάντα λειόκανα. Οι αθλητικές άδειες δίνονται σε αθλητές σκοποβολής που είναι μέλη αντίστοιχων συλλόγων κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αφορούν τόσο ραβδωτά όσο και λειόκανα όπλα, ανάλογα με το σπορ στο οποίο επιδίδεται ο σκοπευτής. Τέλος, οι άδειες προσωπικής προστασίας δίνονται σπάνια και μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους ενώ αφορούν πάντα ραβδωτά όπλα συγκαλυμμένης οπλοφορίας (πιστόλια, περίστροφα). Οι παραπάνω άδειες καθορίζουν όχι μόνο τα περί οπλοκατοχής, αλλά και τα περί οπλοφορίας. Έτσι, κάποιος με κυνηγετική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με την καραμπίνα ή το δίκανο μόνο κατά τη διάρκεια ή όταν πηγαίνει ή έρχεται από κυνήγι, κάποιος με σκοπευτική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με π.χ. το πιστόλι του, μόνο όταν πηγαίνει ή έρχεται στο σκοπευτήριο ενώ κάποιος με άδεια προσωπικής προστασίας βγάζει άδεια οπλοφορίας είτε στο όνομά του είτε στο όνομα ενός σωματοφύλακα, με την οποία επιτρέπεται να οπλοφορεί όλο το 24ωρο. Τώρα, το πώς τεκμηριώνεται σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου ότι κάποιος πηγαίνει πράγματι για κυνήγι ή στο σκοπευτήριο (άρα είναι σύννομος) και δεν κόβει βόλτες για άλλο σκοπό, αυτό μόνο ο νομοθέτης το γνωρίζει.

  Ένα πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι μπορεί ο καθένας μας να κοιμηθεί ήσυχος πιστεύοντας πως το πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο εξασφαλίζει ότι δεν κυκλοφορούν πολλά "επικίνδυνα" όπλα που μπορούν να σκοτώσουν (προφανώς τα ραβδωτά γιατί οι άδειες τους δίνονται δύσκολα) αλλά μόνο τα λιγότερο "επικίνδυνα" όπλα όπως τα κυνηγετικά (τα λειόκανα δηλαδή, των οποίων οι άδειες δίνονται με συνοπτικές διαδικασίες και πολύ εύκολα). Είναι όμως έτσι;



  Η απάντηση είναι όχι. Γιατί όχι; Γιατί τα τελευταία 60 χρόνια, σε κάθε περιπολικό της αμερικανικής αστυνομίας υπάρχει κι ένα Remington 870 Police ή ένα Mossberg 590-A1. Λειόκανες δηλαδή επαναληπτικές καραμπίνες pump action (χράπα-χρούπα στα ελληνικά), οι οποίες βγαίνουν από τους αστυνομικούς όταν τα πράγματα δυσκολεύουν σε ένοπλες συμπλοκές, εκεί δηλαδή που τα ραβδωτά όπλα χειρός (πιστόλια ή περίστροφα) δεν επαρκούν. Γιατί κάθε ομάδα SWAT στην Αμερική, έχει κι ένα μέλος οπλισμένο με μια λειόκανη καραμπίνα. Γιατί το προτιμώμενο από τους αμερικανούς Οπλο Προστασίας Οικίας (Home Defense Weapon) είναι πολλές φορές ένα λειόκανο κι όχι ένα πιστόλι. Ο λόγος; Η ασύγκριτη ισχύ ανάσχεσης (stopping power), δηλαδή  η ικανότητα τραυματισμού του αντιπάλου σε σημείο που να μην μπορεί να ανταποδώσει τα πυρά, που ένα τέτοιο όπλο προσφέρει όταν ρίχνει μονόβολα φυσίγγια. Για την ακρίβεια, ένα τέτοιο όπλο με μονόβολο φυσίγγι έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη ανασχετική ισχύ ακόμα κι από ένα αυτόματο πολεμικό τυφέκιο (όπως η καραμπίνα M4 που ρίχνει στρατιωτικά πυρομαχικά 5,56χ45mm) σε απόσταση μέχρι τα 23 μέτρα!!!

http://www.shootingillustrated.com/index.php/15451/remington-870-shotgun-versus-m4-carbine/

  Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που σε μια χώρα επιτρέπεται η οπλοκατοχή κυνηγετικών όπλων, στην ουσία επιτρέπεται η οπλοκατοχή άνευ όρων. Κι ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, επειδή δηλαδή δεν μπορούν να απαγορευτούν τα κυνηγετικά όπλα, η Αμερική έχει το πιο έντιμο καθεστώς οπλοκατοχής στον κόσμο, επιτρέποντας την κατοχή της πλειοψηφίας των πυροβόλων όπλων στους πολίτες της. 

  Ακριβώς για τον ίδιο λόγο, σε πολλές χώρες δεν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ των όπλων που μπορεί να αποκτήσει ένας πολίτης. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο,  ένας Σουηδός μπορεί να διατηρεί στο σπίτι του αυτόματο πολεμικό τυφέκιο με πυρομαχικά. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στο Ισραήλ. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στην Ελβετία, όπου το ποσοστό οπλοκατοχής είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο ο Καναδάς έχει πολύ ελαστική νομοθεσία, στην Τσεχία επιτρέπεται όχι μόνο η οπλοκατοχή αλλά και η συκαλυμμένη οπλοφορία από τους πολίτες κλπ.

  Και το ακόμα πιο περίεργο; Όλες οι παραπάνω χώρες, εκτός από το ότι είναι από τις πλέον ανεπτυγμένες,  έχουν και από τα μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας παγκοσμίως.

  Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι ο περιορισμός της οπλοκατοχής, ουδεμία σχέση έχει με τα ποσοστά εγκληματικότητας, αυτοκτονιών ή ψυχοπαθολογικής συμπεριφοράς ατόμων σε μια χώρα. Ο εγκληματίας θα βρεί όπλο στο παράνομο εμπόριο, ο αυτόχειρας θα βρει άλλο τρόπο να αυτοκτονήσει, ενώ ο τρελός θα βρει άλλο τρόπο να πραγματοποιήσει το τρελό του σχέδιο. Αντίθετα, η εύκολη απόκτηση όπλου από ένα νομοταγή πολίτη, εγγυάται μια επί πλέον γραμμή άμυνας για την κοινωνία, σε περίπτωση που ένας τέτοιος πολίτης θα βρεθεί ενώπιον κακοποιού ή τρελού τη στιγμή που θα προσπαθεί να βλάψει συμπολίτες του, πράγμα που έχει συμβεί πολλάκις στην Αμερική όταν οπλοφορούντες πολίτες απέτρεψαν ληστείες.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, υπάρχουν έρευνες όπως αυτή  του Lott,  που δείχνουν ότι όχι μόνο όσο μεγαλύτερη είναι η οπλοκατοχή σε μια κοινωνία αλλά όταν επιπλέον επιτρέπεται και η συγκαλυμμένη οπλοφορία στους πολίτες, τόσο μικρότερη είναι η εγκληματικότητα. Πράγμα διόλου παράλογο, αν σκεφτεί κανείς πως ένας ληστής τράπεζας, θα σκεφτόταν πολύ περισσότερο να μπει σε μια τράπεζα με 50 πελάτες οι οποίοι είναι πιθανό να οπλοφορούν, παρά σε μια τράπεζα όπου οι 50 πελάτες είναι αδύνατο να οπλοφορούν.

http://en.wikipedia.org/wiki/More_Guns,_Less_Crime

  Τα όπλα λοιπόν δεν σκοτώνουν από μόνα τους. Σκοτώνουν οι άνθρωποι που τα χειρίζονται. Ο περιορισμός της οπλοκατοχής, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει τον επόμενο τρελό που θα θελήσει να σκοτώσει. Όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να σκοτώσει, θα το κάνει.  Ο τρελός που σκότωσε τους μικρούς μαθητές,  θα μπορούσε να το κάνει χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο για να πατήσει τα παιδάκια που θα έβγαιναν συγκεντρωμένα από το σχολείο, ή να μπει μέσα με ένα κουζινομάχαιρο και να κάνει ακριβώς τα ίδια. Θα μπορούσε ακόμα και να ανατινάξει ολόκληρο το σχολείο, όπως ο Μπρέϊβικ ανατίναξε στη Νορβηγία ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κοινό λίπασμα που βρήκε νομιμότατα και πολύ εύκολα στο κανονικό εμπόριο.

  Είναι παράλογο λοιπόν να ενοχοποιείται η ελαστικότητα των νόμων περί οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, όταν υπάρχουν χώρες με σχεδόν εξίσου ελαστική με τις ΗΠΑ πολιτική οπλοκατοχής, οι οποίες όμως παρουσιάζουν μηδαμινά ποσοστά εγκληματικότητας σε σχέση με τις ΗΠΑ (που παρεμπιπτόντως έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας παγκοσμίως). Είναι εξίσου παράλογο με μια τόσο μεγάλη εγκληματικότητα, να θέλεις να αφοπλίσεις τους νομοταγείς πολίτες καθιστώντας τους εύκολα θύματα κακοποιών ή τρελών. Τα όπλα που χρησιμοποίησε ο τρελός ήταν τα εργαλεία της τρέλας του και όχι η αιτία της. Αν δεν χρησιμοποιούσε αυτά τα εργαλεία, θα χρησιμοποιούσε άλλα. Αν πρέπει να αναζητηθούν αιτίες για το συμβάν, αυτές θα πρέπει να είναι αλλού και όχι στο νομικό καθεστώς που διέπει την οπλοκατοχή.

  Επειδή λοιπόν κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό, βρίσκουν ευκαιρία διάφοροι εμμονικοί "προοδευτικοί" να ζητήσουν την απαγόρευση της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, παραμένει ακόμα και σήμερα επίκαιρος ο εμβληματικός λόγος (απάντηση στον "προοδευτικό" Al Gore), του μακαρίτη πλέον πρώην προέδρου του NRA Charlton Heston.

  "Αν είναι να πάρετε τα όπλα μου, αυτό θα γίνει μόνο  from my cold, dead hands".


 

1.393 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1001 – 1200 από 1393   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Ούτε το κοσμοϊστροικό λουκέτο της ερτ δεν μπαίνουν να σχολιάσουν οι celebrities του blog.Απορώ ποιος ο λόγος ύπαρξής του.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μου αρέσει στο κείμενο του κότσιρα είναι που το χώρισε σε 4 στάντζες.Ποιητικός άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

πάει και η ερτ, ποιό κανάλι λέτε να πάρει σειρά;

Ανώνυμος είπε...

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=15&art_id=24720

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=286129

Ανώνυμος είπε...

Να καταθέσει κι ο Καραίσκος το δικό του ξέσπασμα για το λουκέτο στην ΕΡΤ

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αυτοί οι τύποι που τώρα μας προτρέπουν να ρίξουμε τη χούντα, τόσο καιρό δεν είχαν πάρει είδηση τι γίνεται στην κοινωνία. Ειρωνικά σχόλια είχαμε μόνο, για το πώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωναν κάτω από 12000 ευρώ στην εφορία. Ειχαν φαίνεται πληροφορίες ότι η πλειοψηφία των ελ.επ. είχε πήξει στη δουλειά και στο τάλιρο και έκλεβε τα "συνήθη υποζύγια", τους λυριτζήδες και τους πουρουπουπούδες δηλαδή, που ήταν μισθοσυντήρητοι. Οσο η κρίση δεν έθιγε τα συμφέροντά τους, μια χαρά προπαγάνδιζαν τις επιτυχίες και τα success stories του αντωνάκη και του επιτελείου της συμφοράς. Φάτε την λοιπόν τώρα λεβέντες, και αφήστε εμάς τους υπολοίπους να απολαύσουμε το σκούξιμό σας. Αντε, στην υγειά σας ρε παιδιά!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=517726

Ανώνυμος είπε...

http://www.tralala.gr/i-kallitechnes-miloun-gia-to-klisimo-tis-ert/

Ανώνυμος είπε...

πω ρε τι καλλιτεχνες τα ατομα

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/06/nonews_13.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=D-xJ3rpgWA8

Ανώνυμος είπε...

http://www.athensbars.gr/media/deite-pos-emfanistike-i-elli-stai-htes-sto-radiomegaro

Ανώνυμος είπε...

Σημαιοφόρος της επανάστασης η κυρά-Σταυρούλα. Αντε να δούμε και τους υπασπιστές, τους συνδικαλιστές με τις φαρδειές κωλάρες και τα τριπλοσάγονα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γυμνασμένη η Έλλη.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι κάποιοι τρολάρουν άγρια τους τρομπακτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραισκος λετε να ναι στο προαύλιο της ερτ και χαθηκε τοσες μερες;

Ανώνυμος είπε...

Αφού αποφάνθηκε σαν άλλος Νίτσε ότι τα μπλογκς πέθαναν και πλέον μας σνομπάρει.

Ανώνυμος είπε...

πεθαναν γιατι ο καραισκος σταματησε να γραφει

Ανώνυμος είπε...

Για δες δύναμη οι βυσματούχοι της ΕΡΤ.Δεν βλέπω να γλιτώνουμε τις εκλογές.Μόνη λύση για να σπάσει η συνδικαλιστική χούντα είναι να κατέβει κάνας βάρσος με μια αρμάδα τανκς.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

αν κάνει το τραγικό λάθος το δεύτερο συνεχόμενο λάθος ο Σαμαράς σε εκλογές η Χ.Α θα πάρει μεγάλο ποσοστό πάνω απο 15% και φυσικά το ΠΑ.ΣΟΚ θα πάρει ποσοστό ΚΚΕ 4,5%
ΥΓ
Πάντως εκλογές δεν βλέπω τουλάχιστον μέχρι να γινουν τα συνέδρια ΝΔ και ΣΥ.ΡΙΖΑ εκτός αν έχουν αυτοκτονικές τάσεις

Ανώνυμος είπε...

έτσι και πάει η χα 20% θα πέσουν πολλά γέλια με τις αντιδράσεις του κκ

Ανώνυμος είπε...

Πως σας φάνηκε η Έλλη;

Ανώνυμος είπε...

http://gr.news.yahoo.com/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B8%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82--%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC---152235145.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/74112/me-thn-evlogia-toy-megalodynamoy-o-anthimos-sto.html

Ανώνυμος είπε...

Ένα σύγχρονο πρότυπο γα τη νέα ΕΡΤ

Με βάση την αδράνεια που έδειξαν οι ελληνικές κυβερνήσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο ζήτημα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, το κλείσιμο της ΕΡΤ πιστεύουμε ότι σηματοδοτεί μια νέα αποφασιστικότητα της κυβέρνησης προς την σωστή κατεύθυνση. Δηλαδή, να σταματήσει να επιβάλλει περαιτέρω βάρη στον ιδιωτικό τομέα και να στρέψει την προσπάθεια της δημοσιονομικής προσαρμογής στο δημόσιο τομέα, από τον οποίο ξεκίνησε και συντηρείται η τρέχουσα οικονομική κρίση. Γι’ αυτό, θέλουμε να συγχαρούμε και να ενθαρρύνουμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του να προχωρήσουν με την ίδια αποφασιστικότητα στην αναδιοργάνωση του δημόσιου τομέα, με απαρέγκλιτο στόχο σε λίγα χρόνια η χώρα να διαθέτει μια αποτελεσματική και ακομμάτιστη δημόσια διοίκηση, η οποία να βρίσκεται στην υπηρεσία των πολιτών και όχι επί μέρους οργανωμένων συμφερόντων.

Όμως, με την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει στην ίδρυση μια νέας δημόσιας ΕΡΤ, αισθανθήκαμε την ψυχρολουσία ενός Σκωτσέζικου ντους. Δεν μπορεί σκεφθήκαμε να μην έχουμε μάθει τίποτε από τις μεταπολεμικές εμπειρίες και την τεράστια βιβλιογραφία, η οποία καταδεικνύει ότι η δημόσια ιδιοκτησία και διαχείριση είναι διαδικασίες εγγενώς συνυφασμένες με αναποτελεσματικότητα στη χρήση των πόρων.

Αντιθέτως, εμείς πιστεύουμε ότι η νέα ΕΡΤ πρέπει να βασιστεί στις οικειοθελείς συνεισφορές των πολιτών, οι οποίες πρέπει να εξαιρούνται πάσης φορολογίας. Το πρότυπο που προτείνουμε είναι αυτό του καναλιού Public Broadcasting System (PBS) στις ΗΠΑ, το οποίο χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη ποιότητα εκπομπών, λειτουργεί για πολλές δεκαετίες με οικειοθελείς εισφορές των πολιτών, και επιβιώνει ανταγωνιζόμενο επιτυχώς τα πολυάριθμα εμπορικά κανάλια.

Η χώρα μας περνάει δεινή οικονομική κρίση. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του βρήκαν το θάρρος να αποφασίσουν μια μεταρρύθμιση η οποία εθεωρείτο μέχρι προχθές αδιανόητη. Για εμάς δεν υπάρχει κανένας λόγος και κανένα δικαιολογητικό να χάσουμε την ευκαιρίσ γυρίζοντας πίσω. Γι’ αυτό επισημαίνουμε την ρήση ότι «οι κυβερνήσεις που αφήνουν μια επανάσταση στη μέση υπονομεύουν τον εαυτό τους».

Α. Ανδριανόπουλος
Πρ. Υπουργός, Δ/ντής Ινστιτούτο Διπλωματίας

Γ. Κ. Μπήτρος
Ομότ. Καθηγητής, Οικονομ. Πανεπιστημίου Αθηνών

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=QmVcmdFxx14&feature=youtu.be
Τα έλεγε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και βγήκε αληθινός!!!

Ανώνυμος είπε...

πάλι αναβολή πήραν οι απολύσεις

Ανώνυμος είπε...

τελικά δεν υπάρχει σοβαρότητα

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/oikonomika/mizes_315_000_eyrw_apo_toys_germanikous_sidhrodromoys_sthn_ellada.2298480.html

Ανώνυμος είπε...

στη φτηνια

Ανώνυμος είπε...

Ernesto Karaisko

http://yhoo.it/17jh3n3

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/14HJyHm

Ανώνυμος είπε...

Το παιδάκι τι φταίει...

Ανώνυμος είπε...

Τσακωστε μια τον ισπανο Βαρουφακη

Get a load που λενε και οι αμερικανοι

παρουσιαζει το βιβλιο του Hay vida despues de la crisis ελληνιστι υπαρχει ζωη μετα την κριση(το γιαουρτι κλπ)

βιβλιο επιπεδου"Κουραγιο,βαστατε γερα" και "μη μου κλεβετε το μελλον των παιδιων μου"

Ανώνυμος είπε...

Κάηκε το παιδάκι.Στο μεν σχολείο θα τρώει την καζούρα του αιώνα λόγω του μαλακονόματος,στη δε ζωή ή θα καταντήσει αριστερό κομματόσκυλο-επαναστάτης(έχοντας ταϊστει στο σπίτι με αριστερίστικα κηρύγματα) ή αν έχει λίγο μυαλό και κρίση θα μπουχτήσει από τις μαλακίες που θα ακούει, θα γίνει γενίτσαρος και θα πάει στο άλλο άκρο(βλέπε και περίπτωση γεωργαλά)

Ανώνυμος είπε...

banania?

http://www.lifo.gr/now/world/29368

Ανώνυμος είπε...

Η Μπανανία συγκρινόμενη με τη χώρα μας είναι υπόδειγμα κράτους και χρηστής διοίκησης.

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/now/world/29284

Ανώνυμος είπε...

Σας φαίνεται ότι η Έλλη σα να ξανάνιωσε τελευταία; Τη βλέπω πολύ ανανεωμένη.

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_7580.html

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/article2300018.ece

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/poludwras_leyteria_ston_lakh_gavala_kai_as_mhn_ton_kserw_proswpika.2299960.html

Λευτεριά στη Β.Μύκονο

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/111294/%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%B3%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%86%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=e3uBbi6GTFQ&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=25469

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WYokGZ8pOEw

Ανώνυμος είπε...

α ρε παπατζη...

http://www.politeianet.gr/books/hb-andreas-papandreou-213361

Ανώνυμος είπε...

http://www.tokoulouri.com/politics/plevris-vs-plevris/

Ανώνυμος είπε...

12:27 χα χα, τι τρολλάδες είναι αυτοί

Ανώνυμος είπε...

http://www.tokoulouri.com/society/communist_drugs/

Ανώνυμος είπε...

προχθές το ανάκλαυψα το σαιτ και έχω λιώσει από τα γέλια.

Ανώνυμος είπε...

http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2873.html

Ανώνυμος είπε...

Αδωνις υπουργος υγειας...

Ανώνυμος είπε...

υπουργοποιήθηκε και ο μίλκος

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Ανδρέας Ψυχάρης λείπει από τη νέα κυβέρνηση. Ολοι οι άλλοι ανεπάγγελτοι τιποτάδες πήραν υπουργείο, ο Μιλτιάδης, η Φώφη και άλλα άτομα που δεν θα τους εμπιστευόμουν ούτε τη βοσκή των ζωντανών μου.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε για τσοπάνηδες δεν κάνουν οι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kne6YnjcruQ

Ο Σατανάς μπήκε μέσα του

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/608431/Proanangellei-neo-komma-o-Gorgs-Papandreoy.aspx

Το παιδί της Πλατείας είπε...

γκομενες αλκοολ και breaking bad με έχουν καταστρέψει!!!

Ανώνυμος είπε...

Game Οf Τhrones βλέπεις παιδί της πλατείας?

Ανώνυμος είπε...

https://www.drassi.gr/index.php?id=5525&title=%CE%A3%CF%85%CE%B3%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1%20%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%20%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%BF

Ανώνυμος είπε...

Είναι και ορθόδοξος ο Γιάννης οπότε είναι δικό μας παιδί

Ανώνυμος είπε...

Να τα βλέπει το τεμπελχανείο αυτά, ονοματι καραισκος

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος αριστερός δημοσιογράφος που δεν προσλήφθηκε στην ερτ ήταν ο καραισκος

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=25662

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τα 20 μου έγραφα την λέξη επιχειρηματίας, επειχιρηματία.Θα πει κανείς είναι φυσικό καθότι είμαι προϊόν της πασοκικής παιδείας.Όμως μέσα μου, πιστεύω ότι λειτουργούσαν κάποια αριστερά αντανακλαστικά,που με έσπρωχναν σαν πράξη αντίδρασης ενάντια στο κεφάλαιο, να κακοποιώ την λέξη επιχειρηματίας.Είναι και αυτό ένα δείγμα του πως ενσταλάζεται το αριστερό δηλητήριο από πολύ μικρή ηλικία στην άδολη παιδική ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

Νέος Πανιώνιος, μηδενικά χρέη. Αλα τις ο αντωνάκης.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CVOci_oxzXA
Μου θυμιζει σκηνη σαν αυτή επί εποχής 81 του ΠΑ.ΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2013/06/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%82/

κηπουρός ο πιτσιρίκος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CfihYWRWRTQ

Πιο αγγλικό βίντεο κλιπ δεν έχω δει ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qt8LOxVI5VQ

το καλύτερο είναι το 2:40 του βίντεο όπου λέει ότι όποιος κατακρίνει την κοινωνία πρέπει να απομονώνεται κοινωνικά.

Ανώνυμος είπε...

http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/07/blog-post_6093.html

κάποιος ζηλεύει

Ανώνυμος είπε...

Πως σας φανηκε το αρθρο της τσαουσας για τον πονο του ερωτα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Ydn77On_rC0

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=25917

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=RwXrZiKxJ-4

Τάκης Μίχας είπε...

Γιατί όχι «εθνικοσοσιαλιστές»;

Ο έλεγχος που ασκεί η εθνικομπολσεβίκικη Αριστερά στην πνευματική ζωή της χώρας είναι τόσο ασφυκτικός ώστε πλέον έχει περάσει στο υποσυνείδητο των πολιτών της χώρας και σημαδεύει τη χρήση της γλώσσας. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τη δημοσιογραφική γλώσσα όπου τα γλωσσικά ιδεολογικά κατασκευάσματα της Αριστεράς χρησιμοποιούνται κατά κόρον ακόμα και από δημοκρατικά ΜΜΕ που δεν φαίνεται να συνειδητοποιούν το πρόβλημα.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=26057

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/MilkosV

O Vaps είναι;

Ανώνυμος είπε...

Επιτίθομαι ενστικτώδικα και πομπώδικα στα βλακώδικα που γράφει ο Μίχας. Είναι και ιούλης ακόμα, δεν είναι αυγουστής να πω πως τον βάρεσε η ζέστα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=blogitem&eid=18&id=247561

Ανώνυμος είπε...

9:03 μ.μ.

τα ελληνικά σου τα έμαθες από τον σερ μπέιζιλ?

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=522398

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=258IAiOtnuw
Aκούστε λίγο Zappa να ξεκαβλώσετε και όλα καλά
ΥΓ
Ακόμα περιμένω τον Καραίσκο και τον Marwood να ξανανοίξουν το ιστολόγιο
ΥΓ1
Ο Τάκης Μίχας αν και ειναι γενικά για το πούτσο στο κείμενο έγραψε σωστά πράγματα που τα έχω αναφέρει και εγώ στην πλατεία

Ανώνυμος είπε...

5:30 μ.μ.

Χα χα, απίστευτα κακογραμμένο κείμενο από τον Sir Basil. Μάλλον έγραψε το κείμενο στα αγγλικά και στη συνέχεια το μετέφρασε (θέλω να πιστεύω ότι δεν ανέθεσε το έργο της μετάφρασης στο google translate).

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεί ο Καραϊσκος, με την πλούσια δημοσιογραφική του πείρα, αν τέλειωσε ο Σαμαρας μετά την μεγαλειώδη γκάφα

http://fimotro.blogspot.co.at/2013/07/ta_17.html

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος το πολύ που μπορεί να σχολιάσει είναι αυτό:

http://www.nonews-news.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9115.html

Ανώνυμος είπε...

http://on.fb.me/18dAmxB

Ανώνυμος είπε...

A cloudy day
Για τον καλλιτέχνη που έφυγε

Ανώνυμος είπε...

http://synedrio.syriza.gr/theseis.php?id=41

Ανώνυμος είπε...

δεν τα λεει κι άσχημα η κομμουνιστικη πλατφόρμα. Ειδικά το 9β είναι πραγματικό αριστούργημα:

9β) Τη συνολική αναμόρφωση του στρατού με τα ακόλουθα μέτρα:
Πλήρη συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα για όλους τους στρατιώτες και τους κατώτερους αξιωματικούς.
Οι εκλεγμένες και ανακλητές επιτροπές στρατιωτών και κατώτερων αξιωματικών πρέπει να αποφασίζουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη μονάδα.
Εκλογή και δικαίωμα ανάκλησης όλων των αξιωματικών από τους στρατιώτες. Μέτρα βελτίωσης της ζωής στις μονάδες (υγιεινή, διατροφή, επαρκείς άδειες) και αύξηση του μισθού του φαντάρου στο ύψος του επιδόματος ανεργίας.
Επαρκής εκπαίδευση στα όπλα καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας.
Όχι στον επαγγελματικό στρατό. Θητεία με εκπαίδευση στα όπλα όλου του εργαζόμενου λαού, σαν εγγύηση για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των κατακτήσεών του.
Αμοιβή όλων των αξιωματικών με το μισθό ενός ειδικευμένου εργάτη.
Πλαισίωση του στρατού από στρατιωτικά αποσπάσματα των εργατικών οργανώσεων που θα εκπαιδευτούν στα στρατόπεδα με έξοδα του κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα. Σατανικό. Η στρατιωτική θητεία δεν θα είναι παρά δωρεάν εκπαίδευση στα όπλα των μετέπειτα λαϊκών αγωνιστών, τύπου Μαζοκόπου και μάλιστα στην υγεία των κορόιδων του καπιταλιστικού συστήματος!!! Χα χα χα, πραγματικά επικό, δάκρυα από τα γέλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποιός έχει πιό πλούσιο στήθος, ο Σίμος ή η Μαντώ;

Ανώνυμος είπε...

ηγέτης

http://www.tanea.gr/news/world/article/5033290/orgismenoi-oi-dhmotes-zhtoyn-thn-kathairesh-toy-skandaliarh-dhmarxoy-toys-san-ntiegko/

Ανώνυμος είπε...

Έγινε γραμματέας της ΝΔ ο Παπαμιμίκος?Ημαρτον ρε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://necrodaemonism.blogspot.gr/2011/07/blog-post_5024.html

Ανώνυμος είπε...

Xa xa

Ανώνυμος είπε...

Xa xa

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/xitler_enas_kokainomanhs_maniokatathliptikos_poy_isopedwse_ton_kosmo.2381976.html

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αδόλφος είχε και ουρά, την οποία επιμελώς έκρυβε σε κατάλληλα διαμορφωμένα παντελόνια. Επίσης, διέρρευσε από μυστικά αρχεία ότι ιδιαίτερη φροντίδα αφιέρωνε για τα κέρατα που είχαν φυτρώσει στο άνω εμπρόσθιο τμημα του κρανίου του, τα οποία και λιμάριζε ώστε να μή εξέχουν του τριχωτού της κεφαλής.

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι ο Βάρσος,που δεν άντεξε την ιταμή αυτή πρόκληση.

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/features/2145

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Ot0_G_JsRiQ

http://www.youtube.com/watch?v=QvFghi5w7R0

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=6YwvnZR_d10

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2095549/Right-wingers-intelligent-left-wingers-says-controversial-study--conservative-politics-lead-people-racist.html

Ανώνυμος είπε...

Μein Land ist klein
Und Judenrein
Soll niemand drin wohnen
Als Arier allein

Ανώνυμος είπε...

I am a Baby Aryan
Not Jewish or Sectarian
I have no plans to marry an
Ape or Rastafarian.

Ανώνυμος είπε...

Αντε και γαμήσου ρε αντωνάκη

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, κάνε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

Ανώνυμος είπε...

και εγώ εκνευρίζομαι φίλε αλλά αν βγει και πει ότι για χρόνια θα είναι έτσι η κατάσταση μέχρι να αρχίσουμε να συνερχομάστε την άλη μερα τα ποσοστά θα πέσουν στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ. Η μόνη ελπίδα είναι αυτή η αργή διαδικασία με την προυπόθεση ότι θα γίνουν επενδύσεις οι οποιες θα πάρουν χρόνια για να φέρουν αποτέλεσμα και φυσικά ότι στην εξουσία δεν θα έρθουν οι ευαίσθητοι ροζούληδες και οι μποντιμπιλντεράδες των χρυσών αυγών ή δεν θα γίνει κάνα συνταρακτικό γεγονός στον πλανήτη πλανήτη ή στην ΕΕ που θα μας φέρει ακόμα πιο πίσω.

Ανώνυμος είπε...

...Εμού θανόντος, γαία πυρί μειχθήτω!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=t4kr_UQtN1o

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=u0e0y1AzT4w

Μάλλον ο Σόρος και οι Εβραίοι θέλουν να του φάνε τον χρυσό.

Ανώνυμος είπε...

Η χθεσινή κόντρα ρεπούσης-άνθιμου αποτελεί και το αιώνιο πρόβλημα τούτης της ταλαίπωρης χώρας.Ή θα πρέπει να είσαι υπερπατριτώτης ορθόδοξος με σημαίες ταμπούρλα και τον εσταυρωμένο ή θα πρέπει να είσαι στο άλλο άκρο, "πολυπολιτισμικός", κατά του οτιδήποτε αποτελεί την παράδοση και τη ζωή σε αυτό τον τόπο.
Με τη νοοτροπία που έχουμε άλλα 10 μνημόνια πρέπει να φάμε στην ξυνογάλεια/καραϊσκεια κεφαλή μας μπας και γίνουμε λίγο άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

αντικειμενικά, ότι λέει η ρεπούση ισχύει

Ανώνυμος είπε...

ό,τι..

Ανώνυμος είπε...

Ναι, φίλε μου αυτό είναι το πρόβλημα της σημερινής ελλάδας. Αυτό με κατατρέχει μέρα νύχτα το αν θα γίνουν θρησκευτικά ή όχι,αν ύπηρξε το κρυφό σχολειό,ο χορός του ζαλόγγου κτλ.
Μέσα στην ιδεοληψία της κάθεται και ασχολείται την κρίσιμη δεδομένη στιγμή με τρίχες. Για σοβαρά ζητήματα όμως όπως η μείωση των δημοσιών υπαλλήλων,το χάλι που επικρατεί στον χώρο του πανεπιστημίου όπου εργάζεται κιόλας,την κυριαρχία των κοπρόσκυλων του συνδικαλισμού κοκο η κυρα-μαρία.
Αντιστοίχως από την άλλη πλευρά έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος αγωνιά μην και μειωθούν οι πιστοί και χαθεί το sold out στο κυριακάτικο παγκάρι. Που η στεναχώρια του όταν έκλεισε η ΕΤ-3 ήταν από ποιο μέσο θα μπορεί το κοινό να παρακολουθεί τα "σφυροκοπήματά" του κατά του αθηνοκεντρικού κράτους. Ποιώντας φυσικά και αυτός την νύσσα για τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν αυτή την χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε άιντε και γαμηθείτε once again

Ανώνυμος είπε...

Εψιλον - Οι ¨ΕΛΛΗΝΕΣ¨

ή αλλιως

Η Νάσα , οι μασώνοι το , εβραικό το λόμπι,

Ο Λούκ , ο Χάν , ο Άνακιν , και ο Όμπι Γουάν Κενόμπι.



αφιερώνεται

Στο Βορειο Σέλλας , Στα Βουνα της Τρέλλας ,

στις εκδόσεις Αρχέτυπο , και στους διαφορους "ερευνητες"

που μαζευει ο Χαρδαβέλλας.





Στο Βόρειο Πόλο υπάρχει μια τρύπα.....

που οδηγεί στην κούφια γή και την ελεγχουν οι ΗΠΑ.!!!!

Ενω οι Μασώνοι , οι εβραίοι και η CIA

προσπαθουν να καταστρέψουν το ελληνικό DNA.!!!!!

αλλα οι ξένοι επιστήμονες ειναι ολοι για τον πούτσο

μπροστα στον Καραθεοδωρή .., τον Οδησσέα Ανδρούτσο...

Δεν πηγανε ποτέ στο φεγγάρι, (χαρτινο το φεγγαράκι)

και ουτε προκειτε να πάνε στον Άρη.

Ειδες ποσο ευκολα μπορουν να φτιαχνουν ψευδαισθησεις

οι κακοι της αγριας Δυσης , για να παιζουν διαφημίσεις.?

τα ταξιδια στο διαστημα ειναι παραμυθια

Ειναι όλα ψέματα φρικτά σε έναν κοσμο οραμάτων,

οπου ο Χαρος κυβερνα την νεα τάξη πραγμάτων.

Η Νάσα , οι μασώνοι και το εβραικό το Λόμπι

ολοι καργιόλες γαμημένοι κολώμποι.

αλήταράδες ανθέλληνες που έχουν για χόμπυ

σε βάσεις μυστικές να φτιάχνουν απεριγραπτα Ζομπυ.

Κάνουν πειράματα με μας τους κοινούς θνητους

και τεμαχιζουν στα κρυφά εξωγίηνους νεκρους

και μετα τα αρνούνται όλα... σαν παρθένες Μαρίες

και εδω υπάρχουν για τα Ούφο , τοσες χιλιάδες μαρτυρίες.

ΑΑ επιστήμονες γελοίοι και αντιχριστα σκουπίδια ,

δε θαρθει η ώρα ρε καργιόλες που θα σας κόψουμε τα αρχίδια.

εχετε πουλήσει την ψυχή σας στο Χάρο.!!

Κακοντυμενοι δοκτωρες σας μισώ και σας σνομπάρω.

Ζητω η Ελας (η αστυνομία εννοωω)!

Τι να μας πουνε τωρα εμάς αμερικάνοι και μασώνοι

ε.. είμαστε του Αλέξανδρου οι γνησιοι απογόνοι.

βλέπουμε Γκαλά με την ελενα Κατριτση,

και διαβάσαμε και εμεις τον κωδικα ΝταΒιντσι.

Αυτοι οι Ναήτες, οι μασώνοι , οι εβραίοι και ο ΝταΒίντσι...

τα κανανε ολα στα κρυφα σαν τη Μονικα Λεβινσκι

αυτοί δεν σκοτωσαν τον Κένεντι και τον Αντώνη Τρίτση ?

Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός , η λούφα και η παραλαγή,

οι Καλλικάντζαροι , τα τρόλ απο την Κουφια Γη.

Ολους τους Μαυρους Συνωμωτες τους περιμένει ο Κεάδας,

θα γινουνε σαπούνια και υπηρέτες της Ελλάδας ,

του Βάζελου του Αεκτζή του Παοκτζή του Γάυρου,

και του αδερφού μας του Έψιλον....

που τονε τρώει η ξενιτειά στον Άλφα του Κενταυρου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=TTx9jluxpuE

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο πάρε τ'όπλο σου

http://www.youtube.com/watch?v=Jgz71FtwyC4

Ανώνυμος είπε...

Μην είδατε την Ηλένια;

Ανώνυμος είπε...

Καρμοίρης κατά Σουηδών, που βγάλαν βρώμικο το πρωτάθλημά μας, βάσει στατιστικών στοιχείων(καρτών,φάουλ) κτλ.



Πρώτοι στις… αυτοκτονίες και την αυτοϊκανοποίηση

Και να κλείσω με τους «ξενερουά» Σουηδούς, οι οποίοι είπαν να ασχοληθούν με «δαίμονες και αγγέλους» στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη στατιστική και τις… κάρτες των αγώνων της SuperLeague, εκφράζοντας την απορία μου για το χρόνο που τους περίσσεψε από τα όργια και την ακολασία.
Εκεί που «το ‘χουν» οι συμπαθείς αυτοί Σκανδιναβοί, γιατί από μπάλα «μυρουδιά». Έχουν ένα πρωτάθλημα εντελώς αναξιόπιστο όπως ξέρει όλη η υφήλιος και αυτό για το οποίο είναι πασίγνωστοι ευρέως είναι η… ανωμαλία τους.
Δεν το «παίζω», ούτε είμαι πουριτανός. Τα ταμπού είναι μακριά από τη φιλοσοφία μου. Ωστόσο τι να πει κανείς για ένα λαό που βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής επειδή στις 19 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσει στο Νόρκεπινγκ… το μεγαλύτερο πάρτι οργίων που έχει γίνει ποτέ σε χώρα της Σκανδιναβίας!
Μια χώρα, ένα έθνος και ένας κόσμος που αυτοαποκαλούνται: «Προοδευτικοί & Κουλτουριάρηδες».
Μια χώρα που είναι από τις πρώτες στις… αυτοκτονίες!
Μια χώρα όπου μόλις τις προάλλες, δικαστήριο της, απεφάνθη ότι όποιος θέλει να… αυτοϊκανοποιηθεί δημόσια έχει το ελεύθερο αρκεί να μην… στοχεύει κάποιον άλλο!!! Αφορμή η υπόθεση ενός 65χρονου που αυνανιζόταν σε παραλία και… αθωώθηκε! Οπότε, πλέον, στη Σουηδία είναι ελεύθερο το πεδίο σε επίδοξους αυνανιστές να επιδίδονται στο... χόμπι τους όπου και όταν θέλουν!

Αυτοί είναι οι Σουηδοί. Στα σόδομα και γόμορα, πρώτοι οι τύποι! Για ποδόσφαιρο καλύτερα να αφήσουν να μιλάνε άλλοι… Γιατί όποιοι παίρνουν τοις μετρητοίς όσα τους λένε για μπάλα, προσοχή… στους «πυροβολισμούς»!..


http://www.sportdog.gr/article/192087/bia-stin-ebga-kai-skagia-soyidikoy-aynanismoy

Ανώνυμος είπε...

Στην εξελικτική πορεία των ειδών, ο μπαμπουίνος έχει αφήσει πολύ πίσω τον καρμοίρη, που είναι ένα είδος μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

Ρίσκο πήρε ο αντωνάκης.Αν γίνει καμιά στραβή, θα ηρωποιήσει τους αβγουλάδες.

και για να αλαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/hip_hop_kai_low_bap_deixnoyn_to_dromo_enwmenoi_enantia_ston_fasismo_gia_ton_p_fussa.2426012.html

Ανώνυμος είπε...

Χα! Οχι που θα αφήναμε να μας φάνε τα ψηφαλάκια κάτι αγροίκοι πορτιέρηδες! Κομπορρημονούν οι επί δεκαετίες κλέφτες και απατεώνες που μας έσωσαν ξανά, αυτή τη φορά από το φασιστικό κίνδυνο. Αντε σταματώ εδώ μη στείλει ο Δένδιας να με συλλάβουν και μένα.

Ανώνυμος είπε...

Από δω και πέρα όλοι θα είμαστε καλά παιδιά και δε θα ψηφίζουμε άκρα, μόνο αντωνάκη και βενιζέλο. Μια χαρά τα πάνε τα συνεταιράκια. Γιατί να χάσουμε τη σιγουριά που μας προσφέρουν;

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5044298/ybreis-fahloy-sto-facebook-eimai-ethnikisths-to-skyloloi-toy-syriza-moy-epitithetai/

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το "η σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ κινείται στα όρια της νομιμότητας" που επισημαίνουν κάποιοι αδέσμευτοι δημοσιογράφοι, μας θυμίζει το "από οριακή θέση σκοράρει ο Αλεξανδρής", που τσαμπουνάγαν κάτι πουρουπουπούδες και παλομπαρίνηδες τη χρυσή εποχή της παράγκας.

Ανώνυμος είπε...

Απολογήθηκε ο Κασσιδιάρης. Είμαι περίεργος, για το ναυάγιο που προκάλεσε, τί είπε; Ομολόγησε ή έκανε το κορόιδο; Αντε να τον χώσουν φυλακή, να βρουν ανάπαυση οι ψυχές των πνιγμένων!

Ανώνυμος είπε...

Βαρσο θα δωσω την αναρτηση σου αυτη στην αστυνομια θα "δώσω" κι εσένα...Στην μπουζου με την πρεζου

Ανώνυμος είπε...

Αίσθηση προκάλεσε και το "βαρύ οπλοστάσιο" που αποκαλύφθηκε από τις αρχές στο σπίτι του Παππά, με το luger χωρίς λαβή και σκανδάλη, τα κράνη από το μοναστηράκι, αλλά και τα φασιστικά κρασιά με τα οποία τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έπνιγαν τον καημό τους.

Ανώνυμος είπε...

Για όσους θυμούνται το παλιό τρολ του youtube MRGYLIPPOS με τις καταπληκτικές περιγράφες κάτω από τα βίντεό του, χθες ανακάλυψα ότι επέστρεψε δριμύτερος ως Spudarxidis

http://www.youtube.com/user/Spudarxidis/videos?view=0&flow=grid&sort=dd

ένα δείγμα των περιγραφών από νέο του βίντεο:

Ομολογουμένως είναι μιά άκρως συγκινητική στιγμή για την δύναμη της Ελληνίδος γυναικός, που επί αιώνες πρόδιδε τον Ελληνισμό, όπως για παράδειγμα οι πάμπλουτες Μακεδόνισσες Λυδία η πορφυροπώλις, Ήβη κλπ. οι οποίες λάτρεψαν τον κακάσχημο Εβραίο Ραββίνο Σαούλ (ψευδώνυμο Απόστολος Παύλος) μόλις πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα και ξόδεψαν όλη την τεράστια περιουσία που τους άφησαν οι Έλληνες σύζυγοί τους για να κάνει φιλανθρωπίες ο Εβραίος Ραββίνος στους Ιουδαιοχριστιανούς των Ιεροσολύμων.
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ: Κάτι παραπάνω ξέρανε οι Αρχαίοι Αθηναίοι που κλείνανε τις γυναίκες τους στούς γυναικωνίτες, δεν τις αφήνανε να ξεμυτίσουν από το σπίτι, τις είχαν μόνο για να γεννάνε τα παιδιά της Φυλής κι αυτοί γαμούσαν τις εταίρες και τις αυλητρίδες: Η Ελληνίδα γυναίκα καβλώνει να προδίδει την Φυλή της, δείτε τί γίνεται σήμερα με όλες αυτές τις ξεκωλιάρες που γαμιούνται με τους Νέγρους και τους Ασιάτες. Και υπόψιν ότι στον κάθε βρωμερό Αφρικανό η πονόψυχη η Ελληνίδα κάνει δωρεάν τσιμπούκι και κατάποση σπέρματος, ενώ από τον άνδρα της ζητάει σπαρταριστό χρήμα για να του γλείψει λιγάκι τα αρχίδια ή να τον αφήσει να χύσει μέσα...

http://www.youtube.com/watch?v=1jsO__ZtsIo

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλες στιγμές,μεγάλου ανδρός

http://www.youtube.com/watch?v=zSdZleluejs

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει αυτό?

http://www.youtube.com/watch?v=TvOAXW2Kv_s

Ανώνυμος είπε...

Από σήμερα, και κάθε μέρα στις 6, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε την εκπομπή Κατάσταση Πολιορκίας με τον Γιώργο Τράγκα στο νέο κανάλι Ε,που ξεφύτρωσε στη θέση του 902.

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα συντακτών της εφημερίδας "Αυγή":

Λέανδρος Πολενάκης
Μαρούλα Πλήκα
Γιώργος Ανανδρανιστάκης
Ιφιγένεια Καμτσίδου
Τριαντάφυλλος Μηταφίδης
Μάκης Ντόβολος
Σταύρος Καπάκος
Κωστής Κάρης
Νικόλας Σεβαστάκης
Νίκος Μορφονιός
Γιώργος Μηλιγγώνης
Τασία Γιάμαλη
Ηλέκτρα Βισκαδουράκη
Κώστας Καναβούρης
Ευκλείδης Τσακαλώτος
Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης
Γιώργης Φαράκλας
Δανάη Κολιτσίδα
Άγγελος Τσέκερης
Αγγέλα Ντάρζανου
Ανταίος Χρυσοστομίδης
Πόλυ Κρημνιώτη

και το καλύτερο:

(Η) Μπάλη Κάκη

Ακούγεται ότι κάποια στιγμή πήγε να δουλέψει κι ένας Παπαδόπουλος αλλά δεν προσελήφθη. Αναρωτιέμαι γιατί....

Ανώνυμος είπε...

To "Μπάλη" από το ΑτσούΜπαλη βγαίνει άραγε;

Θεοφάνης Γκέκας είπε...

Έβγα ωρέ σβερκοδαγκωμένε Καραϊσκο να δούμε ποιός είναι ομορφότερος

Ανώνυμος είπε...

Μήνυση σε βάρος του Θεόδωρου Πάγκαλου για τις δηλώσεις του περί παρακολουθήσεων Αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα από την ΕΥΠ, κατέθεσε δικηγόρος στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου.

Ο δικηγόρος Άγις Τάτσης ζητεί την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του πρώην υπουργού καθώς επίσης να του ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων και ακολούθως να συλληφθεί, καθώς πλέον δεν καλύπτεται από ασυλία.

Ο μηνυτής υποστηρίζει ότι εφόσον αποτελούν αληθή γεγονότα οι δηλώσεις του πρώην υπουργού, συνιστούν «αποκάλυψη μυστικών πολιτείας» που εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της.

Όπως επισημαίνει ωστόσο, ακόμα κι αν δεν αποδειχθούν βάσιμα όσα είπε ο κ. Πάγκαλος, συνιστούν και πάλι «έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων» και «διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη».

Η μήνυση θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.



Ανώνυμος είπε...

http://kourdistoportocali.com/post/30904/pagalos

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231271335

RIP τιτανοτεράστιε

http://www.youtube.com/watch?v=fHMIKbH9U-g

http://www.youtube.com/watch?v=NU3T757MCtA

http://www.youtube.com/watch?v=9J3t0hBLPuY

http://www.youtube.com/watch?v=jehsRTA7NtM

http://www.youtube.com/watch?v=Skql1YFApqM

το στοπ καρέ στο τέλος του 5ου βίντεο είναι σκηνοθετικό αριστούργημα

Ανώνυμος είπε...

αναστόπουλος

http://www.hommemagazine.gr/article.asp?catid=30755&subid=2&pubid=63912182

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/article2485896.ece

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-HsNrzBelKo

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=aC5al-btIEw

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/11/manolis-glezos-kalpikos-iroas.html

Ο Βάρσος πρέπει να είναι ο Παναγιώτης Τραϊανού καθώς τα ίδια έλεγε πριν μερικούς μήνες για το κατέβασμα της σημαίας.

Πάντως αν είναι, να μας εξηγήσει συνοπτικά τι είναι αυτή η θεωρία του υδροχόου

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/11/2013_526438

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1XA7knQO4zo

έπιασε τον παλμό της νεολαίας ο
αντωνάκης.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.oikonomia&id=29065

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Kqql8Ou8SRA

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=R988zZflncM

Ανώνυμος είπε...

http://harryklynn.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=79o5TFdzbWs

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/330700/o-fotis-sergoulopoulos-egine-babas/

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/131683/o%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/131720/%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%B9%CE%AD%CF%84%CE%B1%CE%B9

Ανώνυμος είπε...

http://kourdistoportocali.com/post/31416/vasilikokomma

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως μέχρι και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα του Αγιατολλάχ Χομεϊνί θα ψήφιζα, παρά τον γελοίο αντωνάκη με τα success stories και τα grecoveries του κώλου. Τον έχω σιχαθεί και αυτόν και ακόμα περισσότερο τα γλοιώδη παπαγαλάκια του.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=ITW3rnJJ69Y

Ανώνυμος είπε...

Άντε μετά τη Φώτο, να γίνουν μπαμπάδες η Ανάστω κι ο σβερκοδαγκωμένος μας.

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/media/pws_analuei_to_game_of_thrones_o_rizospasths.2520224.html

Ανώνυμος είπε...

http://forza-traianou.blogspot.com/2013/11/xeftilismos-melinas-merkouri.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B9%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%85%CF%83%CE%B4%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή ξεφτίλας ο αντωνάκης. Πιάσαν το γιό του να αντιγράφει και απολύθηκε η καθηγήτρια που τον έπιασε. Πόσο καραγκιόζης πρέπει νά 'σαι. Κι αυτός ο γελοίος είναι πρωθυπουργός και επηρρεάζει την τύχη όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

http://aftodioikisi.gr/proto-thema/nea-anavoli-apofasis-gia-tin-ekpaideftiko-pou-epiase-to-gio-tou-samara-na-antigrafei

παίζει και να την αθωόσουν τώρα που απέκτησε δημοσιότητα το θέμα.Κατά τα άλλα το περιστατικό αποτελεί τυπικό δείγμα του κοτζαμπασισμού που επικρατεί στην Ελλάδα όπως και της "ευαισθησίας" του έλληνα γονιού, μη και κακοπάθει το βλαστάρι του.Ούτως ή άλλως και ο πρωθυπουργός μας σάρκα από την σάρκα του μέσου έλληνα ψηφοφόρου είναι.

Ανώνυμος είπε...

αθωώσουν σόρρυ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2ZUEbX_Bkm4&list=RDWZsZNrbU7y0

Ανώνυμος είπε...

http://www.syntiritikoi.gr/

Ανώνυμος είπε...

Αλα τις η Ιωάννα

Ανώνυμος είπε...

http://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/item/32316-mein-kampf

Ανώνυμος είπε...

crazy mutha fuckaz

http://www.youtube.com/watch?v=0vvU-Ajwbok

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/uploads/image/611473/%25CE%25B8%25CE%25B5%25CE%25BF%25CE%25B4.%25CE%25B3.3.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1938493

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OE6jpTaOYMU

Ανώνυμος είπε...

Ο καραισκος ειναι μπακαλιάρος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/news.asp?id=1946538

Ανώνυμος είπε...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2111298/Meet-Indian-couple-children-set-new-record--worlds-biggest-ALBINO-family.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=255561&-V=stiles

Αυτό το άρθρο θα 'πρεπε να διδάσκεται στα σχολεία

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ.

Αυτό όμως ναι, πρέπει να διδάσκεται:
http://aristeroblog.gr/node/2249

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/140963/%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BB-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BE-%CE%B7%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%82-%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8E%CE%BD

Ανώνυμος είπε...

Προς τους αμέσως παραπάνω σχολιαστές. Είπαμε, ζούμε σε χώρα Καραϊσκων όπου:

Στση Κρήτης τα παράλια φύονται Καραϊστσοι,
σκουράτζοι, κοντοπούτανοι που πίνουν μόνο ουίστσι.

Ρουμλετατζήδες άθλιοι κλέβουν το ΦΠΑ,
το ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζουνε, Αντρέα θέλουν ξανά.

Courtesy @ThePronunciator

Ανώνυμος είπε...

http://www.exberliner.com/blogs/the-blog/theyve-arrived-the-nazi-hipsters/

Γιαννης Παναχαικη είπε...

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/245897

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.gr/2014/01/extra-kinky.html

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη τρολιά αυτό με την ποιητική συλλογή χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/files/Image/2014/02/06/resized/polidoras_547_355.jpg

Ανώνυμος είπε...

oh,god why

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=588306251262016&set=a.470183893074253.1073741831.327777773981533&type=1&relevant_count=1

Φάνης Γκέκας είπε...

Έβρα ωρέ Καραϊσκο να δούμε ποιός είναι πιό όμορφος

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=565577#.UvkOARQ8SV4.twitter

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.co.at/2014/02/o-90-me-th-no.html

Ανώνυμος είπε...

Τις τελευταίες μέρες 2 παράξενα γεγονότα συνέβησαν στο pc μου.Η κάρτα γραφικών δεν μου εμφάνιζε το κόκκινο χρώμα,ενώ όταν έγραφα στο word αντί για ελληνικό αλφάβητο εμφανόνταν κυριλλικό! Όμως σε ένα ειδησεογραφικό portal είδα το λυπηρο γεγονός και αμέσως κατάλαβα την αιτία των προβλημάτων μου:πέθανε ο Ορέστης Κολοζώφ.
Και τα ηλεκτρόνια σε θρηνούν σύντροφε.

Ανώνυμος είπε...

ήτανε λούγκρα ο ορεστης?

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/opinions/all-opinions/article/5081828/ti-ekane-h-irlandia-ti-den-ekane-h-ellada/

Ανώνυμος είπε...

3 στα 3 οι λούγκρες για τη Δημαρχία Αθηναίων. Νικήτω, Άρω και Γρηγόρω. Το μόνο που μένει είναι να βάλει η Καραϊσκω με το ΣΥΡΙΖΑ και η Ανάστω με το ΠΑΣΟΚ για να έχουμε πενταφυλλία στον άσσο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι διαχειριστές αυτού του μπλογκ δεν κάνουν καμιά ανάρτηση? Το φανατικό κοινό(των 5-6 ατομων) εξακολουθεί να κάνει σχόλια παρά τη μακροχρόνια απουσία τους.

Τόσο πια τους πείραξε η διαδικτυακή μετανάστευση του τουιτερίσκου?

Ανώνυμος είπε...



Γιώργος Δεβελεκος
February 1 near Glifádha

Οι εποχες για τους δικηγορους ειναι ίσως οι δυσκολότερες των τελευταίων δεκαετιών ... Αυτο σημαίνει οτι κανεις δεν περισσεύει , πρέπει ολοι μαζι ΕΝΩΤΙΚΑ να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα ... Τέτοιες εικόνες θελουμε ολοι να βλέπουμε ....


Γιώργος Δεβελεκος
February 8 near Arachova

Τρελό ήλιο στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασου στα κελαρια , μετα τις αθλοπαιδιές , σεζ λονγκ στον ήλιο με Fredo ... 8-2-2014

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p403x403/1779945_662528930474861_235645868_n.jpg

Γιώργος Δεβελεκος
February 10 near Glifádha

Ανεβαινουμεεεεε Παρνασος 8-2-2014

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/p403x403/1901660_663173390410415_2141951595_n.jpg

Γιώργος Δεβελεκος
February 11 near Kipséli

Εξαιρετική η υποψηφιότητα Αρη Σπηλιωτοπούλου για τον Δήμο της Αθήνας ... Ευτυχώς η ΝΔ κανει μια μετριοπαθη επιλογή απέναντι στους Καςιδιαρηδες και λοιπούς έξαλλους του Δήμου.Ελπίζω μετα ταύτα ο Νικήτας να κανει πίσω ....

Ανώνυμος είπε...

καραισκο επΕστρεψε. Το ζητάει ο λαός σου

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lWNpB4fTRH4

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/o_mpreivik_kanei_apergia_peinas_gia_na_parei_playstation_3.2644255.html

Το κάτωθι βίδεον δείχνει για πολλοστή φορά την έλλειψη χιούμορ των Σοβιετικών συμπατριωτών μας

http://www.dailymotion.com/video/x1c3hed_%CE%BF-%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%B2_news?start=1

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1001 – 1200 από 1393   Νεότερο› Νεότερο»