Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Αγρανάπαυσις




[pope.jpg]
Θα ελαττώσω την παρουσία μου στο ιστολόγιο λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Παραδίδω τη σκυτάλη του αντιμινιστράτορα στον Βάρσο, και προσδοκώ μπλογκοανάσταση Καραίσκου, πάντα με ευπρέπεια και κοσμι(κ)ότητα στα πλαίσια της Ευθύνης του ανθρωπισμού.

Να ευχαριστήσω και τους φίλους ειδικά από το εξωτερικό, που συμμετέχουν. Να πω ότι μας ενδιαφέρουν τυχόν ανταποκριτές από ΗΠΑ και Τουρκία, καθώς και τις κλασσικές Γαλλογερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο.

468 σχόλια:

1 – 200 από 468   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Από Ηνωμένο Βασίλειο να πάρετε ως ανταποκριτή τον Πουλόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεστε ανταποκριτή και από Ελλάδα; Έχω στα υπόψιν μια κοπέλα που έχει τηλεοπτική εμπειρία και αυτή τη στιγμή σπουδάζει στο εργαστήρι δημοσιογραφίας στην Ακαδημίας.

Ανώνυμος είπε...

Αν εδιδικεύεται στη Βαθιά Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Ανταποκριτής από το Επέκεινα ο Καψαμπέλης

Ανώνυμος είπε...

Γιατι κε Μαργουντ, μόνο εσύ εχεις υποχρεώσεις?

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος έχει πολλές υποχρεώσεις. Προς τον Μαρξ και το Λένιν γιατί τα γραφτά τους τον έκαναν αγωνιστή και προς το λαϊκό κίνημα που περιμένει την καθοδήγησή του. Γι αυτό έχει χαθεί. Διαβάζει συνεχώς προκειμένου να βελτιώνει την επιχειρηματολογία του και να πείσει την ανθρωπότητα για το καλό του κομμουνισμού.

Ανώνυμος είπε...

Kalo ki afto

Ανώνυμος είπε...

Elladara! allos enas magalos Ellin

Ανώνυμος είπε...

Hola mis amigos.
Sas efxaristo poly pou me thymaste syxna.
Sas afierono to agaphmeno mou cancion
http://www.youtube.com/watch?v=Z9FWlGbxJWM
kai auto giati stous stixous tou yparxei to kalitero kompliman pou mou exoun kanei pote:
Sadist of the Noblest Blood
bouxaxa

MUSIC THROUGH THE YEARS είπε...

Marwood.Make sure you get a rest.We expect you soon.

Χρήστοσ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τρουθμαν, τί έχεις να πεις για τις δηλώσεις Μπουτάρη;

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1000004&lngDtrID=244

Εγώ καταστενοχωρήθηκα πάντως.. Τί καημός είναι αυτός;

Trueman είπε...

κατ' αρχήν ο μαργουντ έχει ψαρώσει με μπουτάρη. κατα δεύτερον ο τυπος δηλώνει πίστη στον Κουρά(δα)κη οπότε μικρό το κακό. Άλλη ερώτηση έχεις?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έχω, ναι. Τί έχεις να πεις για τις δηλώσεις Μπουτάρη;

(ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ)

Humorist είπε...

"Χιουμορ κάνω, Χιούμορ"

Ανώνυμος είπε...

Στο κόμμα της Βράσης θα φαγωθούν πριν καλά καλά κατέβουν στις εκλογές. Αστεία πράγματα και 100% ελληνικά...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι ανώνυμε, συμφωνώ, και μιλάω για την αστειότητα των ανθρώπων εδώ και καιρό. Αλλά κάποιοι σε αυτό το μπλογκ, ενθουσιάστηκαν και έκαναν μάλιστα και ανάρτηση.. (Χα,χα,χα)

Σπυρίδων Μαρκεζίνης είπε...

Χαίρομαι έστω και αργά δια την εγκατάλειψιν από πλευράς Μάργουντ απόψεων συνορευουσών τω εγχωρίω κουφιοκεφαλακισμώ και δια την προσχώρησίν του εις το άρμα των σκεπτομένων ανθρώπων.

Λυπούμαι, δε, βαθύτατα που ορισμένοι επιμένουν εις τας κουφιοκεφαλακικάς αυτάς απόψεις.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μεγάλη στιγμή για τη διανόηση και τη δημοκρατία, που κέρδισε έναν ... Μάργουντ.
Μα δεν νομίζω ότι η άποψη αυτή σχετίζεται με τις δηλώσεις Μπουτάρη. Με τις δηλώσεις Μπουτάρη και την ένθερμη υποστήριξη σε Δελαπατρίδηδες, έχουμε να πούμε κάτι;

Σπυρίδων Μαρκεζίνης είπε...

Η προσχώρησις Μαργουντ εις τας τάξεις των Κεντρώων Φιλελευθέρων δεν παύει αποτελεί θετικόν γεγονός δυνάμενο μεταβάλλει τα δεδομένα την κρίσιμην στιγμήν πρό της κάλπης.

Διότι, είναι γνωστή η επιρροή του εν λόγω νέου εις τον κοινωνικόν του περίγυρον και η ικανότης αφοπλίσεως οιουδήποτε σθεναρώς αντιστέκοντος ιδεολογικού αντιπάλου, μεταβληθησομένου δε του τελευταίου εις πειθήνιον υποχείριον (κατά το αισχρόν νεοελληνικόν όρον "τσάτσο"). Περαιτέρω ανάλυση νομίζω ότι προς στιγμήν παρέλκει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Είναι τόσο ισχυρή προσωπικότητα αυτος ο Μάργουντ; Τι λε ρε φίλε..Εντυπωσιακό. Μήπως έχει και καμιά παραθρησκευτική σέχτα που γίνονται τίποτα ανωμαλίες; Χα,χα,χα

Παρεμπιπτόντως να σου υπενθυμίσω ότι ΔΕΝ υπάρχουν κεντρώοι φιλελεύθεροι κε Μπαινάκη Βγαινάκη... Πάντως ελπίζω να ψηφίσει κι ο Μάργουντ φιλελεύθερους του Μάνου, ώστε το κόμμα της Βράσης να πάρει 4 ψήφους, τη δική σου, του Μάνου, του Κοντογιανό και του Μάργουντ. (Τον Μπουτάρη ξεγράψτε τον Χα,χα,χα)

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ είπε...

Μην ανησυχείς φίλε. Θα σας στηρίξω. Θα πάρουμε 5 ψήφους

Σπυρίδων Μαρκεζίνης είπε...

Πάντως από εδώ πάνω που παρακολουθώ, εν πλήρει ηρεμία και ειρήνη τα εν Ελλάδι πολιτικά τεκταινόμενα, είμαι ήσυχος δια την πιθανήν ανανέωσιν, δια μίαν ακόμην φοράν, της κοινοβουλευτικής σταδιοδρομίας των κ.κ Κιμωνος Κουλούρη, Αρ. Παυλίδου, Ζαγορίτου, Τσοχατζοπούλου, Ψαριανού, Κοροβέση, του λαμπρού ηθοποιού-δικαστού Καζάκου, και των περίλαμπρων κυριών Ράπτη, Καιλή και, προσεύχομαι δι' αυτόν παρά τω Αγίω Πέτρω, της Σελήνης.

ΒΡΑΣΗΣ είπε...

Ξέχασες και το Στέφανο Μάνο κε Μαρκεζίνη..

Ανώνυμος είπε...

Παπαγιάννης-Καραϊσκος Βίοι Παράλληλοι

Marwood είπε...

Τρούμαν δες το μασκαρά σου:
http://www.youtube.com/watch?v=9WlqW6UCeaY
ΡΕ Ουστ απο δω

Trueman είπε...

Ειναι κακο αυτό?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς Trueman. Αν είσαι Σαουδάραβας όχι, αν είσαι Αμερικανός, ναι είναι..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μάργουντ θα σε ενδιαφέρει σίγουρα... Το βαλα και στου Βαψομαλλιά

http://eglima.wordpress.com/

Marwood είπε...

http://blogathinaios.blogspot.com/2009/04/blog-post_7900.html

Ανώνυμος είπε...

Marwood γιατί δεν ανεβάζετε κανένα νέο post; Το κλείσατε το μαγαζί;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο που εἰσαι; Γιατί δεν γράφεις; Καραίσκο;

Φάνης είπε...

Παιδιά γιατί δεν γράφετε? Μήπως πεθάνατε και εσείς?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Μάργουντ έχει ακόμα δουλειές, ο Καραϊσκος έχει να εμφανιστεί από τότε που έφαγε κυνήγι μήνες τώρα κι εγώ δεν κάθομαι τόσο πολύ στον υπολογιστή αυτό τον καιρό για δικούς μου λόγους. Παρόλα αυτά παρακολουθώ καθημερινά το blog του Βαψομαλλιά και κάποιες φορές γράφω σχόλια εκεί.. Απ' ότι ξέρω κι ο Μάργουντ το ίδιο. Για τον Τρούμαν δεν ξέρω.
Αλήθεια, Τρούμαν πώς πάς;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αλήθεια ξέρει κανείς γιατί ο Βαψ διέκοψε το blog;

Marwood είπε...

Αλήθεια που είναι ο Τρούμαν, που χάθηκε αυτό το παιδί?

Marwood είπε...

Βάρσε ο βαψ πέθανε απ' ό,τι φαίνεται.
Το θέμα όμως είναι: αποτεφρώθηκε, έκανε μια τίμια και παντελονάτη πολιτική κηδεία, τιμώντας τις ιδέες του, όπως ο Λέων Αυδής, ή κιότεψε όπως ο Ραφαηλίδης που στα στερνά του ζητούσε ξεματιάστρες και παπαδες να τον ξομολογήσουν?
Βέβαια δεδομένου του απροσδόκητου του θανάτου του μάλλον δεν είχε προλάβει ο ίδιος να τα ρυθμίσει αυτά, οπότε το βάρος θα έπεσε στα μέλη της οικογένειάς του...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα το διέκοψε πριν πεθάνει. Μήπως είχε καμιά διαίσθηση του μοιραίου γεγονότος;

Ηλίας είπε...

Νομίζω ότι διέκοψε γιατί ήθελε να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στο μοντέλο Ιωάννα Δεμέντη.

Simon είπε...

Μην ξεχνούμε φίλοι μου ότι είναι μεγάλη η πίεση του επερχόμενου τέλους. Όχι μόνον ο Ραφαηλίδης έγλειφε τον Γεώργιο Μεταλληνό, αλλά ο άθεος και αναρχικός Bunuel στα τελευταία του έκανε παρέα με έναν παπά και στο τέλος, λίγο πριν πεθάνει, φαίνεται πως δήλωσε την πίστη του.

Ο Καστοριάδης όμως, καθώς και ο Ηλίας Πετρόπουλος (ο δεύτερος με πιο εντυπωσιακό τρόπο) έμειναν πιστοί στις θέσεις τους μέχρι τέλους.

Marwood είπε...

χμ, ενδιαφέρον θέμα.
Ο Καστοριάδης ήταν κομμουνιστής αν δεν κάνω λάθος...
Ο Πετρόπουλος κάτι για υπονομους των παρισίων θυμάμαι, χωρίς να μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μια και αναφέρθηκε ο Καστοριάδης, αν δεν κάνω λάθος, ήταν τροτσκιστής και σύντροφος-φίλος του Παπατζή, μέχρι που ο αγωνιστής Ανδρέας τον έδωσε στεγνά στην Ασφάλεια για να γλυτώσει ο ίδιος. Από τότε, και με κάθε ευκαιρία, ο Καστοριάδης "τιμούσε" με τα καλύτερα λόγια τον Ανδρέα..

Marwood είπε...

έτσι ήταν, και φυγαδεύτηκε στο αμέρικα ο αντρίκος με τη μεσολάβηση του ίδιου του Μανιαδάκη, από όπου επέστρεψε στα 60s, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα.
Πρώτο του μέλημα δε, όταν γύρισε ήταν να προεταιριστεί στοιχεία του στρατεύματος (πχ λέγε με μπουλούκο)προκειμένου να οικοδομήσει το τριτοκοσμικό νασερικό καθεστώς που είχε στο μυαλό του, πράγμα που τελικά επέτυχε στα 80ς, στην πιο βαριετέ-τσιρκουλέ εκδοχή του βέβαια...(με κατσιφαρες, κουλούρηδες κλπ)

V είπε...

Ο Καστοριάδης πράγματι "τιμούσε" τον δειλό Παπανδρέου. Μετά τον θάνατό του έγινε μια πολιτική κηδεία, στην οποία ακούστηκε μουσική της αρεσκείας του και διαβάστηκαν νομίζω και κάποια αποσπάσματα του έργου του.

Ο Πετρόπουλος έκανε μια πιο προχωρημένη τελετή. Παίχτηκαν με μπουζούκι ρεμπέτικα, διαβάστηκαν ποιήματα, ο κόσμος σουλάτσαρε πέρα δώθε και τελικά οι φίλοι του πήγαν κάπου και εναπόθεσαν τη τέφρα του. Νομίζω στο θέμα αναφερόταν και ένα ειδικό τεύχος του περιοδικού Μανδραγόρας, αν θυμάμαι καλά, αφιερωμένο στον Ηλία Πετρόπουλο αποκλειστικώς.

Marwood είπε...

να συμπληρώσω ότι η προδοσία παπατζή ουσιαστικά κατέλυσε την -όποια- δ'διεθνική ελληνική οργανωσούλα της εποχής που από τότε δεν ανένηψε ποτέ. νομίζω οτι εκ των αρχηγών ήταν ο Πάμπλο από τότε, αν θυμάμαι καλά, όπως και ο πατέρας του γιωτόπουλου?
δεν θυμάμαι καλά, όπως ξέρει λεπτομέρειες ας μας διαφωτίσει

Marwood είπε...

O δουλοπρεπής (βλ. βίδεο που υποκλίνεται σε σιχαμερό βεδουίνο γιδοβοσκό) νέγρος wannabe (για δεν ειναι καν αυτό, τα έχουμε πει αυτά, τι τραγικό να κοινωνικοποιείσαι στην κατώτερη δυνατή τάξη ενώ έχεις τη δυνατότητα να ενταχθείς στην ανώτερη, βέβαια κάλλιο πρώτος στο χωριό...) έχει βάλει στην κορυφή της "ατζέντας" στις παντέρμες ΕΠΑ, το "waterboarding" που αν δεν έψαχνα να μάθω τι είναι, θα νόμιζα ότι πρόκειται για καλοκαιρινό σπορ της μόδας ή έστω τύπος σεξουαλικής απόκλισης.
Τώρα θα μου πεις, με τι ασχολείσαι, και με το δίκιο σου...Τελος πάντων, πολλά έχει να πει κανείς για το θέμα, προς το παρόν με ικανοποιεί η προσέγγιση του Pat Buchanan, για αυτό το non-issue στην τελική, που μόνο λόγο έχει είναι να απομακρύνει τα φώτα από την ανικανότητα της κυβέρνησης να αποτρέψει την επερχόμενη διάλυση.

Ανώνυμος είπε...

Marwood, στο βίντεο που μας πρότεινες υπάρχει ένα πρόβλημα με τα μαλλιά των συνομιλητών. Βαμμένα μαλλιά και ένα τουλάχιστον περίεργο χτένισμα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επρεπε να κεράσουν λουκουμάκι οι ανακριτές τον τρομοκράτη και να τον γαργαλήσουν μέχρι να τα πει όλα. Μάλλον θα δούμε waterboarding από τον Jack Bauer μέχρι να τελειώσει ο τωρινός κύκλος του 24. Θα σταματήσει τα βασανιστήρια με ηλεκτροσόκ από καλώδια και θα πιάσει τον κουβά

Ανώνυμος είπε...

http://futureupdate.wordpress.com/2009/04/24/senate-panel-to-investigate-waterboarding-by-jack-bauer/

Trueman είπε...

Μαργουντ,
τι λες εσυ για τον δρα Kουτσουκο?

Ανώνυμος είπε...

O Dr Κουτσούκος είναι το νέο αίμα της πολιτικής και του σοσιαλισμού. Μαζί του θα πορευτούμε σ' αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνούμε. Κουτσούκος και ξερό ψωμί.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουτσούκος έχει καμια συγγένεια με τον εθνικό στάρ; Γιατί μοιάζουν πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Στο Blue Sky ΤΩΡΑ ο Θύμιος Πέτρου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Thanks for the tip. Δεν το χα πάρει είδηση.

ΒTW, μα τί ωραίος άνθρωπος είναι ο Ευθύμιος Πέτρου. Πράος, ήρεμος, κόσμιος. Αν και η συζήτηση αφορά το αντικείμενό του, αυτός ούτε διακόπτει άλλους για να μιλήσει και να το παίξει ξερόλας, ούτε τίποτα, αν κι ο άλλος δίπλα του μονοπώλησε την εκπομπή. Όποτε του δίνεται ο λόγος μιλάει περιεκτικά και ήρεμα. Αυτή είναι η διαφορά του σοβαρού ανθρώπου από τους άξεστους χωριαταραίους που έχουν γεμίσει την τηλεόραση και το μόνο που θέλουν είναι να ακούνε τη φωνή τους και να το παίζουν ξερόλες. Άλλοι τελικά είναι οι Θύμιοι..

Marwood είπε...

->Χθες ο Χαρδαβέλλας είχε στην εκπομπή του τον θρυλικό Ντάνι της ΜΥΚ ο οποίος τυγχάνει και αδελφός του επίσης θρυλικού Τζέιμς Πάρις!

->Αναμένουμε βίντεο που θα συνταράξει και θα ευαισθητοποιήσει δια χειρός Καραίσκου τις επόμενες ημέρες. Τολμώ να πω ότι μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω ντοκουμέντου, τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια...

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΒΡΩΝΙΑ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ



Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962.
Κατάγεται από τη Λακωνία.
Είναι έγγαμη με τον Δημήτρη Καραΐσκο και έχουν δυο γιούς.
Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών αναπτύσσει πολιτική και συνδικαλιστική δράση στα πλαίσια της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και δραστηριοποιείται ενεργά στην Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ).

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα...

Καραϊσκο, σε συνέχεια της συζήτησης που είχαμε το μεσημέρι για την ΕΚΚΑ και τον συν/χη Ψαρρό, όσον αφορά τον Πυρομάγλου είχες δίκιο και πράγματι πολιτεύτηκε με την ΕΔΑ, πράγμα που δεν γνώριζα. Ψάχνοντας όμως για τον Ψαρρό, κοίτα τί δίνει η wikipedia για την ΕΚΚΑ και το 5/42. Κάνε κλικ στο link στο τέλος του σχολίου και παρατήρησε πώς λέγεται η τοποθεσία που τον σκότωσαν.

Χα,χα,χα..

ΕΚΚΑ

Marwood είπε...

ετσι είναι, αν και ο καραίσκος κάνει την πάπια για την υπόθεση του Ψαρρού, ξέρει μόνο να το παίζει επαναστάτης με πούρα και βατραχοπέδιλα στην Ψαρρού

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν και τιμώ το φίλο μας τον Καραϊσκο, σε αυτό δε θα διαφωνήσω. Μόνο ένα επαναστατικό cabrio του λείπει.
Πάντως τον βλέπω πολύ διαβασμένο τώρα τελευταία. Φαίνεται πώς όλο τον καιρό που εξαφανίστηκε, επένδυσε στη γνώση.

Marwood είπε...

Επίσης να πω ότι καλώς ή κακώς η πιο εντυπωσιακή ενέργεια κατά των γερμανών από έλληνες (όχι άγγλους κλπ) μάλλον ήταν αυτή της ΠΕΑΝ του Περρίκου εναντίον της αγαπημένης του βάρσου Εσπο. Οι γερμανοί έχασαν πάνω από 40 άτομα μεταξύ των οποίων και αρκετοί αξιωματικοί.

Επίσης να πω ότι ο έχων το φωσκολικότατο όνομα Κομνηνός Πυρομάγλου(!) ήταν στον ΕΔΕΣ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Υπαρχηγός του ΕΔΕΣ ήταν ο Πυρομάγλου. Η συζήτηση έχει ξαναγίνει για την ΕΣΠΟ, μην ξαναλέμε τα ίδια.
Ασε που διαπίστωσα ότι έχει προκύψει ένα ωραίο θέμα.

Ο George Takei (γνωστός από το ρόλο του Sulu στο Star Trek) παντρεύτηκε πριν κανα εξάμηνο τον ...γκόμενό του, σε ηλικία 70 ετων περίπου. Στον gay γάμο δεν κάλεσε τον ηγέτη Whilliam Shatner (Captain Kirk). Όχι μόνο δεν τον κάλεσε, αλλά του τη λέει συστηματικά εδώ και δεκαετίες, ότι είναι ψώνιο και εγωϊστής, ενώ ο Shatner τον αποκαλεί ψυχωτικό. Μάλλον παίζει και το ότι ο (μπήχτης) Shatner γελάει μαζί του γιατί είναι κοραλία... Όλα τα λεφτά συνεντεύξεις..

The Shatner Project

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα

Marwood είπε...

Εννοείται ότι είμαστε με τον ηγέτη Shatner,δυστυχώς δεν υπάρχει πια βαψομαλλιάς για να εκθειάσει την τίμια καούκα του ανδρός.

Marwood είπε...

με ενδιαφέρον αναμένω την ταινία γιατί την έχει σκηνοθετήσει ο δημιουργός του lost

Marwood είπε...

δεν έχει τελειωμό
http://www.youtube.com/watch?v=zLpLU7D7MWk

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Συνεντεύξεις απόλαυση. Μονίμως αφήνει μπηχτές για τον άλλο που είναι gay.. Χα,χα,χα. Θεός..

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dz2vxtCWsfY

Trueman είπε...

Στον Μπσοτον Λιγκαλ βεβαια μετα βιας μπορεί να μιλησει ο ηγετης απο το παχος. Ασε που σε ενα επεισοδιο κλανει (κυριολεκτικα) τον Spader στα μουτρα και του λεει "no offense"

Δεν νομιζω οτι ειναι ηγετης

Marwood είπε...

δεν επαρκούν τα στοιχεία που έχουμε?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό σε μάρανε εσένα ρε Τρούμαν; Το ότι είναι χοντρός; 78 χρονών είναι ο άνθρωπος, τί περίμενες;

Marwood είπε...

και το waterboarding μάλλον τον ενοχλεί

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=wK2QjMydQpU


μάθετε μπαλίτσα από τον μάστορη

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=23MEL7424aQ

ομοίως

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τα ίδια με τον Ron Paul έγραφε σήμερα ο Τηλέμαχος Μαράτος στην Εστία. Ότι το παρακάνουνε.. Αν κι ο Μαράτος το ξεφτύλισε γιατί υποστήριξε ότι υπάρχει φάμπρικα δημιουργίας τρόμου από τον ΠΟΥ για διάφορες αρρώστιες, από το Mad Cow Disease έως και τη γρίπη των χοίρων, για να δικαιολογούνται μισθοί αργόσχολων. Κομμάτι συνωμοσιολογικό μου κάνει αυτό για να είμαι ειλικρινής... Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα που έλεγε ο Μαράτος, καταλήγει να είναι γραφικός. Την έλεγε ουσιαστικά στους αντικαπνιστές για το παθητικό κάπνισμα (ότι μιλάνε για καρκίνο χωρίς αποδείξεις), στους οικολόγους για την λειψυδρία (ότι τα αποθέματα φέτος είναι μεγαλύτερα από πέρισυ), στους οικολόγους γενικότερα για την υπερθέρμανση του πλανήτη κλπ κλπ υποστηρίζοντας ότι λέγονται υπερβολές.
Κανείς δε διαφωνεί ότι λέγονται υπερβολές, αλλά έτσι όπως το πάει ο Μαράτος, σε λίγο θα μας πεί ότι το κάπνισμα κάνει καλό, ότι δεν υπάρχει φαινόμενο θερμοκηπίου κι ότι καλό είναι να αφήνουμε τις βρύσες να τρέχουν... Ημαρτον..
Πάντως το παράδειγμα το Ron Paul για τη φυματίωση, είναι σωστό. Ότι πρόβλημα έχουν οι Αμερικάνοι με τους Μεξικανούς φυματικούς λαθρομετανάστες έχει κι η Ευρώπη με μετανάστες από ανατολικές χώρες και την Αφρική. Η φυματίωση, οφειλόμενη σε μετανάστες, έχει κάνει θραύση πάλι σε όλη την Ευρώπη, ενώ πριν από αυτούς είχε εξαφανιστεί. Αλλά ποιος να κάτσει να τα πει αυτά; Θα τον κατηγορήσουν για ρατσιστή..

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SIRWufHkx18

ομοίως

Marwood είπε...

Ron Paul + Enoch Powell + Andrew Dice Clay = με κάλυψαν, νομίζω.

Marwood είπε...

Βάρσε η αλήθεια είναι ότι το κάπνισμα όπως και κάθε τι άλλο κάνει κακό αν είναι υπερβολικό. 5 πακέτα τσιγάρα την ημέρα κάνουν κακό. 5 πακέτα πχ πατατάκια την ημέρα, ομοίως κάνουν κακό. Αυτό νομίζω ότι εννοεί ο Μαράτος.
Οι υπερθερμάνσεις του πλανήτη και τα ρέστα δεν έχουν αποδειχτεί, δεν υπάρχει consensus επιστημονικό. Το ότι εμπορεύονται τις ιδέες αυτές διάφοροι Αλ Γκόρ και συριζοβρωμοποδαραίοι αρκεί για να είναι κάποιος αντι-οικολόγος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ούτε ένα τσιγάρο δεν κάνει καλό. Όχι 5 πακέτα, ούτε ένα τσιγάρο. Κάθε τσιγάρο εκτός από πίσσα και νικοτίνη έχει εκατοντάδες χημικά. Και το λέω εγώ που, σε αντίθεση με σένα, καπνίζω σαν αράπης. Καλώς το απαγορεύουν και σε όποιον δεν αρέσει να πάει στη Ζιμπάμπουε..Βρωμάει και ζέχνει, και άντε άμα καπνίζει κάποιος το αποδέχεται, άμα δεν καπνίζει όμως δε φταίει σε τίποτα να μυρίζει σαν τασάκι κάθε φορά που βγαίνει έξω, και να αναπνέει της πουτάνας τα χημικά ανευ λόγου και αιτίας.
Ο Μαράτος λέει μαλακίες. Τα φετινά αποθέματα νερού, μπορεί να είναι περισσότερα, αλλά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες έχουμε πιάσει πάτο. Πέρισυ κοντέψαμε να πάθουμε νίλα. Το να φροντίζει κανείς να μην είναι μαλάκας με τη φύση, δεν έχει σχέση με λαμόγια τύπου Αλ Γκόρ και ξυπόλητους. Μπορεί κανείς να φοράει παπούτσια, να μην είναι αριστεριστής και να είναι οικολόγος επίσης. Να μην πετάει σκουπίδια όπου βρεί κλπ κλπ Όσον αφορά τις υπερθερμάνσεις, νομίζω ότι το λιώσιμο των πάγων αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όχι ότι στη γεωλογική ιστορία του πλανήτη δε συνέβαιναν πάντα, όπως και οι εποχές παγετώνων άλλωστε.. Η διαφορά είναι ότι πλέον οι κλιματικές αλλαγές θα επηρεάσουν τον τρόπο ζωής των καλομαθημένων Δυτικών, (όπως π.χ. κι η οικονομική ύφεση), κι αυτό είναι κάτι που παραείμαστε καλομαθημένοι για να το ανεχθούμε

Marwood είπε...

Το να μην πετάς σκουπίδια, να μην ενοχλείς τους γύρω σου (με τον καπνό σου, τις φωνές σου, τις οσμές σου, τη γκρίνια σου κοκ) είναι θέμα πολιτισμού.
Αν ακολουθήσουμε τα διδάγματα του πολιτισμού και του μέτρου σε όλους τους τομείς (μη σπατάλη πόρων, φυσικών και οικονομικών κλπ κλπ) είμαστε στο σωστό δρόμο για τη λύση των οικονομικών και οικολογικών προβλημάτων μας, και δεν χρειαζόμαστε κανένα βρωμομάσχαλο ποδηλάτη νταβατζή των οικολογικών "ευαισθησιών" της κάθε κυρα-κατίνας ούτε ηλίθιους ή/και λαμόγια τύπο αλ γκόρ και γιωργάκη να μας πουλάνε πράσινα άλογα.
ΥΓ Ολους αυτούς τους οικολόγους του μπάφου, τους έχω δει στα διάφορα κάμπινγκ ανα την επικράτεια,σαν τα γουρούνια να κυλιούνται στις ακαθαρσίες τους, σε σημείο που να τους θεωρώ υπεύθυνους για τη γρίππη των χοίρων.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Μαράτος χρησιμοποίησε τη λογική που χρησιμοποιείς εσύ. Ότι δεν αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το παθητικό κάπνισμα κάνει κακό. Τώρα θυμήθηκα μάλιστα, ότι την έλεγε και σε αυτούς που κατήργησαν τον αμίαντο από τα κτίρια, υπονοώντας ότι δεν τρέχει και τίποτα με τον αμίαντο. Η αλήθεια είναι ότι για να το αποδείξεις θα πρέπει να έχεις ανθρώπους-πειραματόζωα που εκτίθενται μόνο σε παθητικό κάπνισμα ή αμίαντο και όχι σε μόλυνση από καυσαέριο κλπ κλπ, πράγμα που δεν είναι εφικτό. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει άμεση σχέση καρκίνου των πνευμόνων με το κάπνισμα στους ενεργητικούς καπνιστές ή με τον αμίαντο σε οικοδόμους, ε, νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι κανείς επιστήμονας για να αντιλαμβάνεται το αυτονόητο.
Απλά ο Μαράτος παραείναι ιδεοληπτικός φιλελέφτερος δηλαδή κατά των απαγορεύσεων γενικότερα, γι αυτό λέει αυτα που λέει..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ειδικά στην Ελλάδα, δε νομίζω ότι είναι κανείς οπαδός του πολιτισμού, και γενικότερα του σεβασμού των υπολοίπων. Άρα μόνο οι απαγορεύσεις κάνουν δουλειά

Marwood είπε...

Επανέρχομαι για να τονίσω τη μεγάλη σημασία της κατάχρησης, που δε σε συμφέρει μάλλον να καταλάβεις.
Αν καπνίζεις πχ 1-2 τσιγάρα την ημέρα δεν τρέχει κάστανο πίστεψε με. Μπορεί να κάνει και καλό. 4 πακέτα την ημέρα υποδηλώνει το αμάρτημα της λαιμαργίας, το οποίο είναι απαράδεκτο για πολιτισμένο άνθρωπο.
Αυροπειθαρχία λοιπόν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κανείς δε διαφωνεί, αρκεί να μου ορίσεις τί είναι κατάχρηση. Υπάρχουν άτομα που ζαλίζονται στο ένα τσιγάρο κι άλλα στα 5 πακέτα. Δεν ορίζεται η κατάχρηση.
Κανένα τσιγάρο δεν είναι καλό, από τη στιγμή που δημιουργεί σωματική εξάρτηση. Ελάχιστοι είναι σε θέση να καπνίζουν μια ζωή 2 τσιγάρα τη μέρα και συνήθως όσοι το λένε αυτό δεν καπνίζουν στην πραγματικότητα. Άρα, καλύτερα να μην καπνίζει καθόλου κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησουμε και τον Δρα Κουτσουκο.

Trueman είπε...

Οπως επιβεβαιώνει και ο κύριος απ το Τεξας, ελεγα στον βαρσο στην προηγουμενη αναρτηση ότι η στεγαστική φούσκα ήταν απορροια δήθεν κοινωνικής πολιτικής ημικρατικών τραπεζών. Βέβαια, ο κος Βαρσος επνεε μένεα κατά του φιλελευθερισμού και ενοχοποιούσε αποκλειστικα αυτόν για την κρίση

Marwood είπε...

θα διαφωνήσω με τον Νίκο Δήμου σε αυτά που γράφει εδώ για την οικονομική κρίση.

Τρίζουν τα μάρμαρα θα μου πείτε, αλλά τέλος πάντων, εγώ απλώς θα επισημάνω κάποια λογικά σφάλμαατα, που δυστυχώς κάνουν και άλλοι.
Το να λες ότι η κρίση θα περάσει με περισσότερη κατανάλωση, μου κάνει σαν ομοιοπαθητική, δηλ. αντίδοτο στην κρίση είναι η περισσότερη κρίση. Η αυξημένη κατανάλωση μέσω της παροχής "εύκολου" χρήματος, εν πολλοίς προκάλεσε την κρίση, λογικό μου φαίνέται να μειωθεί η κατανάλωση για να διορθωθεί η κατάσταση και όχι να αυξηθεί.

Οι καθυβριζόμενοι golden boys, ή masters of the universe στην ντοπιολαλιά της wall street, έχουν βεβαίως ευθύνες. Τις ίδιες ευθύνες που έχει και ο δήμιος απέναντι στον καταδικασμενο σε θάνατο. Απλώς κατέβασε τον διακόπτη της παροχής ρεύματος προς την ηλεκτρική καρέκλα. Με άλλα λόγια αν τους δώσεις τη δυνατότητα και τα κίνητρα για να ενεργήσουν προς μια κατεύθυνση θα το κάνουν. Και εδώ θα συμφωνήσω με τον τεξανό δόκτορα, όλοι αυτοί ουσιαστικά εκτέλεσαν τις πολιτικές που σχεδιάσαν οι πολιτικοί.

Τέλος, επειδή το θέμα είναι μεγάλο, να πω ότι την μπετονιέρα δεν πρέπει να τη βλαστημάμε, ιδίως άμα μας δίνει για να φάμε. Η σημερινή καταναλωτική μας ευημερία οφείλεται σε αυτές ακριβώς τις πολιτικές. Οντως δημιουργήθηκε "πλασματικός" πλούτος, αλλά ακριβώς για αυτό το λόγο όλοι εμείς οι τεμπελοέλληνες κυκλοφορούμε με τις καγιέν τα πούρα και τις φιλιπινέζες, τώρα μας φταίει ο καπιταλισμός? (αυτό πήγαινε στους αριστερούς-οικολόγους)

Απλώς τώρα, όπως λέει και ο δόκτωρ Αλ Ζαουάχρι the chicken have come home to roost.

Εμμανουηλ Ι. Καψής είπε...

δεν καταλαβα ακόμα,
καλο ειναι αυτό ή κακό?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όταν δανείζεσαι υποθηκεύεις μελλοντικό χρήμα, δηλαδή τις μελλοντικές σου χρηματικές απολαβές.
Η ατμομηχανή της παγκόσμιας οικονομίας ήταν ο δανεισμός. Άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε σε παροντικό χρόνο να μένουν σε καλύβα, αγόραζαν σπίτι με δάνειο γιατί βρέθηκαν να μπορούν να το πάρουν εύκολα. Πίστευαν ότι θα το πληρώσουν σταδιακά μελλοντικά, πολύ απλά γιατί οι τράπεζες τους έδιναν τη δυνατότητα. Και το σπίτι είναι η καλή περίπτωση, μιας και οικονομικά συμφέρει έναντι του ενοικίου. Το κακό είναι ότι έκαναν το ίδιο με τα καταναλωτικά αγαθά. Ακόμα και όταν στριμώχνονταν στις αγορές καταναλωτικών αγαθών, έκαναν μεταφορά δανείων από τράπεζα σε τράπεζα κερδίζοντας χρόνο, προτού κάποια στιγμή συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι σε θέση να αποπληρώσουν τις μηνιαίες τους δόσεις, είτε γιατί οι δόσεις θα έχουν γίνει δυσβάταχτες για την οικονομική τους δυνατότητα, είτε γιατί μπορεί απότομα, οι δανειστές τους να διέκοπταν τις ευκολίες (νέα δάνεια για αποπληρωμή παλαιοτέρων κλπ) και να απαιτούσαν τα λεφτά. Στην πράξη συνέβη το δεύτερο, αν και πολλοί βρέθηκαν και ενώπιον του πρώτου προβλήματος.
Το λογικό σφάλμα του Νίκου Δήμου (και έχει δίκιο ο Μάργουντ), είναι ότι ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και ενώ έχει λεφτά δεν αγοράζει. Στην πραγματικότητα, αφού έκλεισαν την κάνουλα οι τράπεζες, οι δανειολήπτες αναγκάστηκαν να πληρώσουν τώρα, όταν στην πράξη είχαν σκοπό να πληρώσουν πολύ αργότερα, συνεχίζοντας το "αεροπλανάκι" με συνάψεις νέων δανείων για την πληρωμή παλαιών. Απλά κλήθηκαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους με ίδια μέσα και όχι με νέα δανεικά. Άρα, αναγκαστικά, αφού καλούνται ένα μέρος του μηνιαίου τους εισοδήματος να το δίνουν πλέον σε δόσεις, υποχρεώθηκαν να μειώσουν τις αγορές τους.
Μείωση αγορών = μείωση κερδών επιχειρήσεων = απολύσεις = νέα μείωση αγορών από τους απολυμένους κλπ κλπ
Δεν υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Έσκασε απλά απότομα, η πυραμίδα..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρεμπιπτόντως Μάργουντ, ναι, ευθύνονται και οι ιδιωτικές τράπεζες. Αν θυμάσαι καλά, μιλούσαν και για φούσκα καταναλωτικών δανείων (πέραν των στεγαστικών) και κατ εμέ ένας΄βασικός λόγος μεσολάβησης των κρατών, ήταν να μην "σκάσουν" κι αυτά. Τα καταναλωτικά τα έδιναν οι ιδιωτικές τράπεζες και όχι μόνο σε Μεξικάνους, αλλά σε οιονδήποτε έβλεπε μακρύτερα από εκεί που φτάνει το πορτοφόλι του. Μην κοιτάς που δεν έσκασε, γιατί μεσολάβησε το "κακό" κράτος και έσωσε τις τράπεζες. Καταναλωτικά έχουν πάρει και πολλοί δικοί μας "Μεξικάνοι" high νεοΕλληνες, που ζορίζονται πλέον να τα αποπληρώσουν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Sorry, στον Τρούμαν πήγαινε το παραπάνω. Κεκτημένη ταχύτητα

Trueman είπε...

η ζωη ειναι γεματη παυλ
χλιδή με ανυπαρκτο εισοδημα

πως να μην σκασει λοιπόν η φουσκα

αλλα μετρον αριστον

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ είχα άλλο Παύλο υπόψη μου(όχι τον Π, αλλά τον δρ Παύλο που είναι μια από τα ίδια)

Marwood είπε...

Μια σημείωση. Το θέμα δεν είναι κρατικές vs ιδιωτικές τράπεζες, ή ξέρω 'γω στεγαστικά vs καταναλωτικά. Είναι αρκετά πιο βαθύ από αυτό. Είναι το σύστημα ανάπτυξης που τα επέβαλε αυτά και
καλώς ή κακώς έφτασε στα όριά του. Οι αμερικάνοι θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους, για στρατηγικά-υπαρξιακά θέματα και όχι τις κλανιές αυτές του Ομπάμα με τις οποίες ως γνωστόν δεν βάφεις αυγά.
Νομίζω ότι αυτά είναι πασιφανή και δεν λέω και καμία σοφία.
Για την Ελλάδα τι να πει κανείς, αστεία υπόθεση δεν αξίζει να ασχολείσαι.

Σε ειδικότερα θέματα τώρα,να πω ως σχόλιο στα περι "φαντασιακής" κρίσης ότι οι αγορές, σε αντίθεση με αυτό που αναμασάνε διάφοροι, έχουν άμεση σχέση με την πραγματική οικονομία. Δηλαδή στο παρόν σύστημα, κρίση στις αγορές σημαίνει κρίση στην "πραγματική" οικονομία. Η λειτουργία της οικονομίας οφείλεται στις αγορές. Στο υπαρχον σύστημα επαναλαμβάνω, γιατί υπάρχει και ο ισλαμικός νόμος ή ο κομμουνισμός που η οικονομία κινείται ερήμην των αγορών, υπάρχει και η ανταλλακτική οικονομία, που πουλάς πχ κότες και παίνεις καπότες κοκ.

Trueman είπε...

Ηγετ
http://www.youtube.com/watch?v=3z_UrOKtjHk

Ανώνυμος είπε...

Θύμιος Πέτρου σήμερα στην ΕΣΤΙΑ για την ισχυροποίηση της Τουρκίας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

To ενδιαφέρον δεν ήταν τόσο το άρθρο του Ευθύμιου Πέτρου, αλλά του κολλημένου του Ανδριανόπουλου στην άλλη γωνία της πρώτης σελίδας της Εστίας, ο οποίος επιμένει στα ίδια και τα ίδια. Αγύριστο κεφάλι. Τί Πειραιώτης, τί Ηπειρώτης τελικά..

Αλήθεια, ο Ανδριανόπουλος τί δουλειά κάνει ακριβώς;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Ανδριανόπουλος βροντοφωνάζει!! Γράφει ότι δικαιώθηκε, γιατί το ινστιτούτο Χούβερ δημοσίευσε έκθεση που συμφωνεί με αυτά που λέει ο ίδιος τόσον καιρό, ότι δηλαδή η παραλογη πολιτική του κράτους οδήγησε σε κατάρρευση την αγορά ακινήτων. Κατηγορεί όσους αμφισβητούν τον νεοφιλελευθερισμό ως συμπλεγματικούς που τον ειρωνεύτηκαν κιόλας.

Αλήθεια, ο Ανδριανόπουλος τί δουλειά κάνει ακριβώς;

Θυμ. Πετ. είπε...

Ο Ανδριανόπουλος, λοχαγέ Βάρσε, έχει αναλάβει πλέον διευθυντής ενός Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων που λειτουργεί στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Απ' τα ψηλά στα χαμηλά...

Trueman είπε...

Νομίζω ότι με Ανδριανοπουλο δύσκολα διαφωνείς (ενταξει λεμε τωρα, εκτός αν είσαι Καραισκος). Βεβαια, ενίσταμαι (και του τοχω πει σε σχόλιό στο ρουστερ που ήταν λάβρος κατα όλων των κρατικοδίαιτων συντεχνιών-συμμοριών) ότι τσεπωνει την βουλευτική αποζημίωσουμπα από 25 ετίας, δηλ. σε ηλικία ούτε 40 ετων

Τωρα σαν φιλελευθερος που τιμα τα (φιλελυθερα) ιδεολογικά του παντελόνια (κατι σαν Πασχο Μ. δηλαδή), θα πρεπε να την επιστρέψει, από την στιγμή που μπορούσε να εργαστεί για να βγάζει τον επιούσιο του.

Trueman είπε...

κατι ανάλογο δηλαδή με τους πρωην συντροφους καποιουνού εδώ μέσα.

επειδή ιδεολόγοι δηλώνουν και οι γραφικοί του ΚΚΕ είναι αντιφατικό να ζουν καπιταλιστική ζωή, να μαχονται κατα της ιδιωτικής παιδείας και να στέλνουν ταυτόγχρονα τα παιδιά τους στο εξωτερικό, κλπ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χαίρομαι γιατί βλέπω ότι σιγά σιγά το πιάνεις το νόημα Τρούμαν. 6-7 χιλιαρικάκια βουλευτική σύνταξη και ο μήνας έχει εννιά. Ζήτω η δημοκρατία λοιπόν. Καλά για το ΚΚΕ δεν το συζητάμε. Το Σπίτι του Λαού χτίστηκε δωρεάν από τα κορόιδα. Οι παραθρησκευτικές οργανώσεις καλύτερες είναι. Μήπως θα έπρεπε και ο Μάνος να επιστρέψει τα πακέτα της βουλευτικής συνταξάρας, για τους ίδιους λόγους με τον Ανδριανόπουλο;
Γιατί κάπως μου κάνει να ακούω ανεπάγγελτους (διότι και το Ινστιτούτο που αναφέρει ο σχολιαστής Ευθύμιος παραπάνω για λαμογιά μου κάνει), να δηλώνουν φιλελεύθεροι και υποστηρικτές του ιδιωτικού τομέα, όταν τον τελευταίο τον γνωρίζουν μόνο κατ όνομα. Και όχι μόνο τον τελευταίο, αλλά την εργασία γενικότερα. Γιατί, αν το να μετακινείσαι από καφέ σε καφέ και να διαβάζεις όλη μέρα βιβλία (όπως κάνει ο Ανδριανόπουλος) θεωρείται εργασία, τότε ο Καραϊσκος θα πάθει εργασιακό burnout σε λίγο.

ΥΓ. Πάνω που είχα ανησυχήσει ότι χάσαμε έναν αγαπητό σχολιαστή εδώ μέσα, η επιλογή ονόματος του σχολιαστή παραπάνω με καθησύχασε. Μήπως όμως θα ταίριαζε καλύτερα το Τζών Αυλακιώτης; Προσωπικά, η εξαφάνιση του Χρήστου Πάρλα στο ομώνυμο σήριαλ μου κάνει λιγότερο μυστήρια. Γιατί εξαφανίστηκες εν μια νυκτί καλέ μας Τζών Αυλακιώτη;

Θυμ. Πετ. είπε...

Λοχαγέ Βάρσε, βλέπω ότι επιχειρείς έναν εντυπωσιακό παραλληλισμό μεταξύ Ανδριανόπουλου και Καραϊσκου. Αλήθεια, ήθελα να ρωτήσω - και το ρωτάω σοβαρά, χωρίς ίχνος ειρωνείας - ο φίλος μας ο Καραϊσκος τυγχάνει ανεπάγγελτος; Και μάλιστα ανεπάγγελτος πολυτελείας;

ΥΓ. Μεγάλη φυσιογνωμία ο Χρήστος Πάρλας, τον οποίον αυθόρμητα μας θύμισες. Να θυμίσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι χάριζε την φωνή του στον Κακό στη σειρά "Αστυνόμος Σαϊνης" με αξιοπρόσκετη επιτυχία. Τον είχα συναντήσει σε ένα τυροπιτάδικο του κέντρου και του είπα, όλο ευγένεια, "Καλημέρα σας κύριε Πάρλα. Παρακολουθούσα πάντοτε με ενδιαφέρον κάθε σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσατε" και εκείνος με αντι-χαιρέτησε έμπλεως ικανοποιήσεως. Μεγάλες στιγμές...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

O Καραϊσκος αγαπητέ Ευθύμιε, είναι μακροχρόνια άνεργος, (πολυτελείας όπως είπες και συμφωνώ μαζί σου)) διότι οι ευκαιρίες εργασίας οι οποίες του εμφανίστηκαν ήταν λίγες για το γνωστικό του επίπεδο και τις ικανότητές του, τόσο από άποψη αμοιβών όσο και απόψη status. Τα παραπάνω κατά δήλωσή του εννοείται. Επίσης ο Καραϊσκος, ως γνήσιος αριστερός, εκφράζει παροιμιώδη απέχθεια για την κάθε λογής εργοδοσία (και το κεφάλαιο γενικότερα), γεγονός που τον κάνει να αντιμετωπίζει την μισθωτή εργασία ως τη χειρότερη μορφή εκμετάλλευσης "ανθρώπου από άνθρωπο". Μπορεί όμως να αντιπαθεί την εργοδοσία, όχι όμως και τις συνήθειές της. Ο ίδιος είναι λάτρης των πούρων, του καλού ντυσίματος και του lifestyle γενικότερα. Πιστεύω ότι ένας ΣΥΡΙΖΑ με καπνίζοντες πούρα κουστουμαρισμένους συνΚαραϊσκους, είναι το ιδανικό του για το τέλειο κόμμα, μιας και επιδεικνύει παροιμιώδη αντιπάθεια για μακρυμάλληδες, άπλυτους ομοϊδεάτες του.

Πράγματι όμως, ο Καραίσκος διαβάζει και διαβάζει πολύ. Προτιμά κυρίως πολιτικά και ιστορικά βιβλία. Ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να εξαπολύσει εναντίον του οιουδήποτε τσιτάτα του Μαρξ, του Λένιν του Μπακούνιν κλπ κλπ Επίσης είναι και μέγας σινεφίλ, με αδυναμία στον παλιό καλό σοβιετικό κινηματογράφο και σε κάθε λογής ταινία με υποψία κουλτούρας.
Με άλλα λόγια, ο Καραίσκος είναι κλασική περίπτωση αριστερού ΣΥΡΙΖΟψηφοφόρου. Δηλώνει ότι κόπτεται για τις οικονομικές αδικίες στην κοινωνία (όταν είναι ο πρώτος που θα εκμεταλλευόταν οικονομικά άλλους), συμπάσχει με τους καημένους μετανάστες (όταν στην πραγματικότητα τους αντιπαθεί γιατί βρωμάνε), φθονεί τους πλούσιους (πάντα τους πιο πλούσιους από αυτόν), λυπάται τους φτωχούς (στην πράξη περιφρονεί τους φτωχότερους από αυτόν) κλπ κλπ

Φαντάζομαι ότι η ζωή του Ανδριανόπουλου, είναι η ζωή που θα ήθελε να κάνει... Δε θα θέλαμε όμως όλοι μας;

ΥΓ Τον Ανδριανόπουλο τον έβλεπε κάθε μέρα πριν κάποια χρόνια φίλος μου γιατρός που εργαζόταν στο ΝΙΜΤΣ. Για κανα χρόνο, όταν πήγαινε κατά τις 12:00 να πάρει καφέ από καφετέρια κοντά στο νοσοκομείο, να σου κι έβλεπε τον Ανδριανόπουλο να πίνει καφέ και να διαβάζει βιβλία. Κατά τις 5:00 που ξαναπήγαινε, ο Ανδριανόπουλος ήταν ακόμα εκεί. Φαντάζομαι ότι μετά θα άλλαζε στέκι..Σκληρά εργαζόμενος, όπως κι όλοι οι Έλληνες πολιτικοί...

Θυμ. Πετ. είπε...

Λοχαγέ μου, άκρως κατατοπιστική η ανάλυσή σου. Ο Καραίσκος δηλ. δεν εργάζεται, γιατί δεν θέλει μισθωτή εργασία, αλλά ταυτόχρονα δεν δύναται να εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενος. Σωστά; Και περνά την ώρα του εποικοδομητικά σαν ένας αριστερός Ανδριανόπουλος. Σωστά; Αναρωτιέμαι: να τον έχω πετύχει ποτέ στη Βαλαωρίτου. Μιας και είπες για πούρα, εμφανίστηκε πριν από το Πάσχα νεαρός με κοστούμι, ο οποίος κάπνιζε ένα τεράστιο πούρο. Τον φωτογράφισε φίλος και ανήρτησε την φωτογραφία σε ένα άλλο blog (στα comments). Δεν ξέρω εάν την παρατήρησες. Παίζει να ήταν ο Καραϊσκος; Και αν θες, μου απαντάς και σ' αυτό: Και ποιο είναι αυτό το σπάνιο γνωστικό αντικείμενο του Καραϊσκου; Είναι τόσο σπάνιο που του απαγορεύει την εργασία;

Για τον Ανδριανόπουλο, δεν ξέρω σε ποια ακριβώς "καφετέρια" τον εντόπιζε ο φίλος σου. Πάντως, πιο παλιά, είχε γραφείο στη Ραβινέ, πολύ κοντά στο ΝΙΜΤΣ. Οπότε μπορεί και να σύχναζε εκεί γύρω, πράγματι.

Τα χαιρετίσματά μου σε όλους και ειδικώς στον κ. Καραίσκο (τον οποίον θεωρούσα οπαδό του ΚΚΕ και όχι του ΣΥΡΙΖΑ).

T. Λολίδης είπε...

Ο Ανδριανόπουλος είναι γνωστός τεμπελχανάκος και αργόσχολος. Δεν έχει δουλέψει ποτέ του. Λέει ότι δούλεψε έξω κάνοντας διαλέξεις αλλά δεν ξέρω πως μπορούμε να το τεστάρουμε αυτό. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.

Trueman είπε...

Το ΚΚΕ είχε μιλήσει για κατωτατο μισθο 1300-1400 Ευρω και λιγο χαμηλοτερα συνταξη για (όλους) τους εργαζομενους.

Το ίδιο τα τηρεί αυτα ως εργοδοτης αληθεια? Πχ στις ανειδικευτες καθαριστριες του κτι(η)ριου του Περισσου?

Η εχουμε παλι την γνωστη νεοελληνικη συνεπεια τυπου Καραϊσκου, Αδριανοπουλου, Βαρσου και σ' αυτην την περιπτωση?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος να λαμβάνει τιμής ένεκεν τον κατώτατο μισθό που ζητάει το ΚΚΕ (1300-1400 ευρώ), ώστε να πίνει καφέ όλη μέρα και να διαβάζει σαν τον Ανδριανόπουλο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Συμφωνώ με τον Ανώνυμο παραπάνω. Αν κάποιος αξίζει να πίνει καφέδες και να πληρώνεται είναι ο Καραϊσκος και όχι ο Ανδριανόπουλος.
Ρε Τρούμαν κανα κόλλημα μαζί μου έχεις φάει; Γιατί με αποκαλείς ασυνεπή;

Ο ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ είπε...

χμ, συνήθως μετά τον καφέ, σε πιάνει χέσιμο, κατά τη διάρκεια του οποίου ένα καλό βιβλίο είναι η καλύτερη συντροφιά.
Τελικά οι Καραίσκος και Ανδριανόπουλος μηπως για αυτό πίνουν τόσους καφέδες, για να επιτύχουν τις ιδανικές συνθήκες για το διάβασμά τους?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

O Καραϊσκος πίνει μόνο τσάι και ...άφθονο αλκοόλ. Επειδή ήμασταν και μαζί πριν λίγο, με ενημέρωσε ότι αύριο θα μπει και θα κάνει σχόλιο. Με όλα τα "καλά" που του χουμε σούρει, περιμένω αύριο ένα "καλό" λόγο για όλους μας. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος με τι πόρους συντηρείται;

Ο ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ είπε...

Βάρσε, μήπως ο Τρούμαν εννοεί ότι πχ εθεάθεις τις προάλλες σε γνωστό προαστιακό καφεποτείο αργοσχόλων, να ξεφυλλίζεις προσπέκτους γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών, έμπλεως ενθουσιασμού λόγω της μειώσεως των τελών ταξινομήσεως, καθώς αυτό προφανώς θα δώσει και σε σένα επιτέλους την χαρά να αποκτήσεις το ιερό δισκοπότηρο του νεοέλληνος την ..... (μπέμπα, μέρτσε κλπ) των ονείρων σου? Ή μήπως τον σοκάρισε η διακήρυξη σου ότι σκοπεύεις να αποκτήσεις και δεύτερη ρολεξιά, ημίχρυση αυτή τη φορά, σε διάστημα ολίγων μηνών? μπορεί και όχι...
Βεβαίως τίποτε από αυτά δεν είναι κακό αφού αφ' ενός στηρίζεις εμπράκτως την αγαπημένη τευτονική οικονομία, και αφ'ετέρου ακολουθείς τα κελεύσματα του Ομπάμα για να αυξήσουμε την κατανάλωση προκειμένου να ξεπεράσουμε την κρίση.

Ανώνυμος είπε...

ημίχρυσο rolex ο βάρσος; είναι τόσο κακόγουστος;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Διαθέτει εισοδήματα φαντάζομαι.. Πάντως (και αυτό αφορά αυτό που ρώτησε ο Ευθύμιος παραπάνω) δεν μίλησα για γνωστικό αντικείμενο, αλλά για επίπεδο γνώσεων στο αντικείμενό του. Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, στον επαγγελματικό του χώρο έχει πράγματι επίπεδο συγκριτικά με άλλους τουλάχιστον που βλέπω.. Τέλος, δεν είναι ο νεαρός της φωτό που αναρτήθηκε σε σχόλιο στο άλλο blog.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Ανώνυμε Θύμιο, διάβασα τα σχόλιά σου για Καραίσκο, όπως ξέρεις περνάω αρκετά συχνά από την Βαλαωρίτου, έχω δεί και τη φωτογραφία του ρεπορτερ Χ (ή Υ?) με τον νεαρό με το κινητό και το πούρο, αν και δεν είναι πολύ καλή η γωνία λήψεως, μπορώ να πω ότι ο νεανίας αυτός φέρνει αρκετά στον Καραίσκο με τη διαφορά ότι δεν νομίζω ότι ο αγαπημένος μας διανοητής δύναται να ενεργοποιήσει τη λειτουργία των παιχνιδιών στο κινητό του ώστε να παίζει και παιχνίδια όπως μάλλον έκανε ο λεβέντης της φωτογραφίας. Η τεχνολογία σε κάποια φάση πριν αρκετά χρόνια, χτύπησε την πόρτα του Καραίσκου αλλά αυτός δεν την άκουσε γιατί είχε πάει για ...διάβασμα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, εσύ είσαι πράγματι κακεντρεχής κε κακεντρεχή. Τί παραπληροφόρηση είναι αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δηλαδή έχει το στυλ του παιδιού της φωτογραφίας με το πούρο; Πούρο, κοστούμι και ομιλία στο κινητό για δουλειές;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καμία σχέση. Ο Καραϊσκος δεν είναι καραγκιόζης. Αν εξαιρέσει κανείς το ότι (νομίζει ότι) είναι αριστερός, κατά τα άλλα είναι σοβαρός άνθρωπος κι όχι σούργελο

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε ο καραϊσκος είναι θαμώνας της Βαλαωρίτου;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μια και μίλησες επιπόλαιε για τεχνολογία, και κάποιου άλλου εδώ μέσα του χτύπησε η τεχνολογία την πόρτα αλλά αυτός κώφευσε.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Για να λύσω την πάνδημη και δικαιολογημένη απορία του πολυπληθούς κυνού του ιστολογίου αυτού, να πω ότι ο Καραίσκος κόσμησε (ή μήπως καλύτερα τίμησε)πριν κάμποσα χρόνια τα άγια χώματα του τηλεοπτικού μας στερεώματος. Ναι κύριοι, όπως τα ακούτε. Ο Καραίσκος, ο Καραίσκος μας, υπήρξε -διάττων-τηλεοπτικός αστήρ.

Τυχεροί όσοι τον πρόλαβαν σε κάποιες από τις συγκλονιστικές του εμφανίσεις, όπου αρκετά πιο μπροστά από την εποχή του, εκτελούσε με εκπληκτική επιδεξιότητα, μπαλλαρίνου τολμώ να πω, πολύπλοκες και ανεξήγητες (για εμάς τους ανυποψίαστους) ασκήσεις ετοιμότητας, την αρτιότητα της εκτέλεσης των οποίων θα ζήλευαν και οι Σπέτσνατς κατά τη διάρκεια της διαβολοβδομάδας, καί τη χάρι των κινήσεων, ο ίδιος ο Ρούντολφ Νουρέγεφ.

Οσοι είδαμε τον Καραίσκο στην τιβι, πιστέψτε το, τον έχουμε στην καρδιά μας, διπλα σε αντίστοιχα μεγέθη του στύλ και της εγκυρότητας, όπως ένας Χρήστος Οικονόμου και γιατί όχι, ο μέγιστος Σπυρίδων Χατζάρας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, δεν προδίδω τα στέκια του Καραϊσκου...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραίσκος είναι ο Αιθίoψ που είχε εμφανιστεί στο ζευγάρι της χρονιάς;

V. είπε...

Επιπόλαιε, δεν πρόκειται να το πιστέψεις, αλλά είναι αλήθεια. Όταν άρχισα να διαβάζω το σχόλιό σου, το μυαλό μου πήγε αμέσως στον Χρήστο Οικονόμου (τον μεγάλο, τον τεράστιο Χρήστο Οικονόμου). Και μετά είδα την ονομαστική αναφορά σου και συγκινήθηκα. Ο Οικονόμου (που φημολογείται ότι είναι, τρόπον τινά, και γείτονάς μου) ήταν, από παλιά, το μεγάλο μου ίνδαλμα. Θαύμαζα τα (συνήθως κρύα) αστεία του, ενώ τον θυμάμαι αμυδρά και από το "Γράμματα και Αριθμοί" (και τις κρυάδες που εξετόξευε...). Αργότερα, βέβαια, με τη Σεμίνα Διγενή και τα έκτακτα ρεπορτάζ από Αμέρικα με συνεντεύξεις από τους συντελεστές του σήριαλ "Τόλμη και Γοητεία", όταν ήταν της μόδας.

Πρίν από 5-6 χρόνια τον είχα πετύχει στον Ηλεκτρικό, μαζί με την μεγάλη σε ηλικία σύζυγό του (Αντουανέτα - πρώην μοδέλο...). Ο Χρήστος ήταν κατηφής και δεν μιλούσε με τη σύζυγό του. Μόνο που της προσέφερε, κάποια στιγμή, τη θέση του (μέχρι εκείνη τη στιγμή, εκείνη στεκόταν όρθια και ο Χρήστος καθιστός). Από νευρικότητα, άνοιγε κάθε τόσο μία σακούλα μέσα στην οποία βρίσκονταν μερικά καινούρια ζευγάρια κάλτσες που είχε προφανώς αγοράσει ο δημοσιογράφος. Μαλλί μακρύ, μύσταξ, φαβορίτες και το απαραίτητο (αν και ταλαιπωρημένο από τη χρήση) μεταξωτό φουλάρι...

Να κλείσω με μια μικρή λεπτομέρεια. Ο Οικονόμου είναι, από πολλών ετών, ο υπερήφανος ιδιοκτήτης μιας Pontiac!

ΥΓ. Ο φίλος μας ο Καραίσκος είχε αναδειχθεί στον ενημερωτικό ή τον ψυχαγωγικό τομέα; Κι εγώ που νόμιζα ότι αστειευόσασταν όταν λέγατε ότι ήταν φίλος του Χατζάρα... Μήπως είναι ο (τσιμπουκοφόρος, σοσιαλιστής και με εθνικές ανησυχίες) Ευγένιος Ανδρικόπουλος;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στον ενημερωτικό τομέα διεκρίθη ο Καραϊσκος. Αλήθεια, γιατί το σταμάτησες το blog Βαψομαλλιά; Νομίζω ότι είχες πολλούς να περιλάβεις ακόμα

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Και ποιος δεν θυμάται το γράμματα και αριθμοί. Αλλες εποχές, άθρωποι (που λέει κι ο σπίνος) ενός άλλου επιπέδου.
Αρχοντας ο μπαρμπα-Χρήστος, με το φουλάρι του, την πίπ ματζικ λάιτ του...
Ενα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο που θυμάμαι από τις εκπομπές του είναι όταν είχε φέρει το παχουλό παιδάκι που πρωταγωνισούσε στη διαφήμιση των 70ς "το πάχος μικραίνει τη ζωή" και το έβαζε να τρέχει γύρω γύρω στο στούντιο δήθεν για να αδυνατίσει, το παρακολουθούσαν γελώντας οι αρκετοί παριστάμενοι. Ωραίες εποχές, πριν την κατάρα της political correctness.

Ο Καραίσκος, σας βεβαιώ, δεν έχει καμιά εθνική ανησυχία, για την Κούβα ή την Βενεζουέλα ίσως, για την Ελλάδα χλωμό, φαίνεται και από τα -ας τα πούμε-γραπτά του.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Καλά εγώ τόσον καιρό νόμιζα ότι ήταν στον ψυχαγωγικό...
Τέλος πάντων, είναι δύσκολο να περιγραφεί ο ρόλος καθώς και να αποτιμηθεί η επίδρασις Καραίκσου στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ισως μετά από κάποια χρόνια όταν θα έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός που σηκώθηκε από το κατακλυσμιαίο πέρασμά του από την τηλεοπτική ζωή μας.
Το μόνο συγκρίσιμο μέγεθος που μπορώ να βρώ, και φυσικά όχι από τη χώρα μας, είναι ο ανεπανάληπτος Geraldo http://www.geraldo.com

V. είπε...

Αγαπητέ μου Λοχαγέ, προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου δημοσιογράφο που να έχει υπάρξει στην TV, να είναι αριστεριστής (καλά, απ' αυτό να φαν' κι οι κότες) και να... καπνίζει και πούρο. Δύσκολο... Αλλά θα το ξανασκεφτώ. Ελπίζω μόνον να εμφανιζόταν σε κανένα κανάλι εθνικής εμβελείας και όχι σε τοπικό και ψάχνω αδίκως.

Το blog το σταμάτησα, γιατί δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο πια και έχω, επιπλέον, ξεκινήσει τον τίμιο αγώνα της (επιστημονικής) συγγραφής. Επιλέον, βαρέθηκα. Και τέλος, δεν μου άρεσε το ότι είχε καταστεί περισσότερο δημοφιλές από όσο το ήθελα εγώ. Είμαι φανατικά εναντίον της δημοφιλίας, περιφρονώντας βαθύτατα το γούστο "των πολλών", πιστεύοντας ότι η ευρεία αποδοχή βασίζεται (σχεδόν πάντα) στην παρανόηση. Τέλος, το blog αυτό στην ουσία προήλθε από ένα στοίχημα με κάποιον δημοσιογράφο. Κέρδισα το στοίχημα και το θέμα τελείωσε. Κυρίως, όμως, βαρέθηκα και δεν έχω χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος.

Trueman είπε...

Ας πουμε τα πραγματα με τ ονομα τους επιτελους. Ο Καραϊσκος ήταν ελπιδοφορος στο τηλεοπτικό του δημοσιογραφικό ξεκινημα (λειτουργημα?)

Αλλο αν ειχε την ατυχια να ζησει στην εποχή μεγαλοκαρχαριων επιπεδου μαλελη, ή του αλλλουνου της ΕΡΤ με τις γιουρουβοζιονικες γελοιοτητες και αναγκάστηκε για την τιμη της αδερφής του (που δεν εχει, λεμε τωρα) να εκπόρνευσει τις ιδεες του και την ανιδιοτελή διάθεση του για προσφορά στο λαο και στην ενημέρωση του, για μερικα ευρωπουλα παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο... Κανελλάκης;

Marwood είπε...

Πρέπει να σας πω καλοί μου φίλοι, ότι εμένα, σε αντίθεση με τον βαψομαλλιά, με ενδιαφέρει πολύ η δημοφιλία αυτού του μπλογκ. Κοιτάω τα -μονοψήφια- νούμερα κάθε πρωί και με πιάνει απελπισία...
Πιστεύω ότι η βασική αιτία της κατηφόρας αυτής είναι η απουσία Καραίσκου. Η αλήθεια είναι αυτή, ο λαός αυτά θέλει, δώσε Καραίσκο στο λαό και μην του τα ζαλίζεις με θεωρίες.
Για αυτό λοιπόν σκοπεύω να πριμοδοτήσω τον Καραίσκο ώστε να επιστρέψει στο δυναμικό του μπλογκ, καθώς όπως είδατε οι διάφορες εκκλήσεις που του κάναμε όλον αυτόν τον καιρό δεν πιάσαν τόπο. Ετσι είναι οι αριστεροί, μόνο όταν πέσει το παραδάκι κελαηδάνε...

Trueman είπε...

Χα χα χα
Κορυφαιο

Trueman είπε...

Βλεπω οτι αρχιζει και ξαναζεσταινεται η ατμοσφαιρα εν αναμονη της μεγαλης επανεμφανισης

Βεβαια φοβαμαι μηπως προσομοιαζει τελικά σε μινι χρηματιστηριακο ραλλυ, στο οποίο μπορεί να διαψευσθούν οι ελπίδες εμφανισης του και να μεινουμε "εγκλωβισμενοι" στην κακομοιριά των μονοψηφιων που ειπες

V. είπε...

Marwood δεν έχεις κι άδικο (αν και αυτό περί δημοφιλίας το πιστεύω απολύτως: όταν αρχίζει η υπερβολική δημοφιλία το πράγμα σκατώνει - και αυτό σε όλους τους τομείς.).

Τις προάλλες, μου έλεγε πανελίστας του Αποκ. Δελτ. ότι τα νούμερα έχουν πέσει από τότε που έφυγε ο Σπίνος! Σκέψουν ότι τα μεγάλα νούμερα στο δελτίο τα έφερνε ο Σπίνος. Από κει να καταλάβεις για τι μιλάμε (και δεν νομίζω ότι πολλοί βλέπουν το συγκεκριμένο δελτίο κυρίως για διασκέδαση, όπως εμείς - θέλουν τον Σπίνο μάλλον όχι για πλάκα αλλά στα σοβαρά....). Ας μην με παρεξηγήσει όμως ο φίλτατος Καραϊσκος. Σε καμία περίπτωση δεν τον παραλληλίζω με τον ημιμαθή (και πολλά άλλα) Άρη...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ακριβώς αυτό. Κάτι Σπίνους, Καρσιώτες, Χίους και Κανελλάκηδες βλέπω (και όχι μόνο), γι αυτό λέω ότι ο φίλος μας ο Καραϊσκος είναι πολύ καλύτερος από πολλούς συναδέλφους του.

V. είπε...

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ο Καραϊσκος, παρά τις διαφωνίες που είχαμε και έναν κάποιον αυταρχισμό που, ενίοτε, τον χαρακτήριζε, ήταν εμπεριστατωμένος στις απόψεις του. Με λύπησε το ότι βεβαιώνετε ότι είναι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ (του πλέον εκνευριστικού κόμματος της ποδαρίλας), αλλά τί να κάνουμε; Κάτι θα έχει βρει εκεί που θα τον ενθουσιάζει κι εμείς ίσως αδυνατούμε να εντοπίσουμε...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τελικά η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση. Από τη μια έχει δίκιο κι ο Μάργουντ, γιατί δεν λέει να μπαίνει τρεις κι ο κούκος σε ένα blog, από την άλλη έχει δίκιο κι ο Βαψομαλλιάς, γιατί δεν λέει να μπαίνει κόσμος, αλλά πολλοί από αυτούς να κατεβάζουν σεντόνια για ότι τους κατέβει, ή να είναι Ξυνόγαλοι που κάνουν μαλακίες. Δεν υπάρχει λύση τελικά.

Marwood είπε...

Έχω την αίσθηση ότι με την επανεμφάνιση του Καραίσκου θα "νεκραναστηθούν" και κάποιες δυνάμεις που πάνε πακέτο με τον Καραίσκο, κάτι σαν το γινγκ και το γιανγκ ενα πράγμα...

Από εκεί και πέρα, για να είμαι δίκαιος και να κάνω και την αυτοκριτική μου, κοιτώντας τώρα κάποιες παλαιές αναρτήσεις μου, μου μοιάζουν ως παραληρήματα εσχατόγηρου αρθρογράφου της εστίας, ή σαν ξερω γω diss rap του Eminem για θέματα βέβαια αδιαφορα που δεν αφορούν κανένα εκτός από τον υπογράφοντα και 2-3 άλλους, κακά τα ψέματα.
Απο εκεί και πέρα ο Τρούμαν είναι η φωνή της φιλελεύθερης συμμαχίας σε ακαδημαικό στυλ, ο βάρσος θα μπορούσε να έχει κάποιο ενδιαφέρον αν έκανε μια ανάρτηση όπου θα ανέλυε την θεωρία του, που πραγματικά είναι πρωτότυπη γιατί κανείς στην Ελλάδα εκτός από τους γραφικούς μιχαλολιάκους δεν έχει ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα.
Ο Καραίσκος νομίζω όμως ότι είναι ο σολίστας, πεντακαθαρίδης χωρίς καραίσκο σουβλάκι χωρίς κρεμμύδι, άρα δικαιολογώ το ιντερνετικό κοινό που μας έχει γυρίσει την πλάτη.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο καραίσκος που τον παρουσιάζετε ως σολίστα του blogging;

Ανώνυμος είπε...

antilamvanomai oti einai dyskolo na eksigithei to fainomeno Karaiskou me mia paragrafo. Einai yparkto prosopo omos?

H einai ena dhmiourgima kapoiou efyous symmetexontos blogografou?

Emena i istoria mou thymizei tin tainia S1M0NE me ton Al Pacino

Opoios kserei as apantisei:

Telika einai Karaiskos h KARA15K05?

Θανάσης ο Έλληνας είπε...

Απευθύνομαι στον Βάρσο που είναι πιο επεξηγηματικός και ερωτώ: Τί ηλικία έχει ο Καραίσκος; Σε ποιο κανάλι έκανε την εμφάνισή του; Έκτοτε απασχολείται δημοσιογραφικώς σε κάποιο μέσο (έντυπο ή ηλεκτρονικό); Διατηρεί κάποιο blog;

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ποιός να είναι άραγε ο τύπος που μπαίνει συνέχεια στο blog ψάχνοντας το όνομα "Μαυρομουστακάκης";

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί, ανώνυμε. Πάλι μπήκε κάποιος ψάχνοντας για τον Μαυρομουστακάκη.. Το blog αυτό βγαίνει 6ο στην αναζήτηση του Google με τη λέξη "Μαυρομουστακάκης".

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι ο Καραίσκος? Δεν λέγατε ότι θα γράψει απόψε? Πήγε 12 η ὠρα και ακόμα τίποτε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τελικά ο βρωμοΚαραϊσκος έχει καταντήσει μεγάλη ναζιάρα..
Τον έκοψα εγώ χθες ότι το διασκεδάζει αφάνταστα που ασχολούμαστε όλοι μαζί του, αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνει και τέτοια σκέρτσα. Δεν ξανασχολούμαι μαζί του. Με έχει εκνευρίσει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Θανάση, να σου απαντήσει ο ίδιος αν θέλει. Αν ήμουν εγώ στη θέση του δε θα χα πρόβλημα, αλλά ο ίδιος δεν ξέρω αν ζορίζεται. Αν σου πω αυτά που ρωτάς θα μπορείς να τον εντοπίσεις, άρα δεν μπορώ να στα πω. Αν θέλει ας τα πει ο ίδιος. Το ξέρω ότι μπαίνει και διαβάζει γιατί χθες μου τα πρηξε γιατί τον είπα Ανδριανόπουλο που τον αντιπαθεί σφόδρα, αλλά τέτοιο ντιβισμό ούτε σταρ του Χόλυγουντ δεν έχει. Αντε γράψε ρε Καραϊσκο που θες και παρακάλια.
Στο τέλος-τέλος πολύ αχολήθηκα με τον ναζιάρη αυτόν..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε Μάργουντ, έχεις πληρώσει τη Google; Είναι δυνατόν αυτό το άθλιο blog να έχει 14 readers, όπως δείχνει ο feedburner; Μήπως έχεις πάρει 14 υπολογιστές και κάνεις feeding για να φαίνεται ότι το διαβάζουν; Μας δουλεύεις τώρα;

Marwood είπε...

To ότι κάποιος επιμένει να ψάχνει εδω μέσα για Μαυρομουστακάκη, σημαίνει ότι κάποιος είναι κοντά στην ταυτότητα του Καραίσκου. Εγώ αν ήμουν Καραίσκος θα ανησυχούσα...

Marwood είπε...

Βάρσε και εμένα αρχίζει να με εκνευρίζει ο Καραίσκος με τα νάζια του. Προτείνω αν δεν μπει και αύριο να αρχίσει το ξεβράκωμα.

Ανώνυμος είπε...

καραισκε ολο ναζι
ας τον οχλο να ουρλιαζει
ουτ'ενα λεπτο μαζι
με τον βαρσο τον ναζί

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραίσκος είναι αυτός
http://www.youtube.com/watch?v=BD2_bLHiWqI

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2fWqccAoB4k
Karaiskos ist er?

Ο ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=x167tIPYFiM
ο αράπης περιμένει τον καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

ακούς καραίσκο?
http://www.youtube.com/watch?v=iKo05S6ZkI8

Καπετάν Κόττας είπε...

Θολοσυριζαίε ανθέλληνα Καραίσκο, από αύριο αρχίζει διαβολοβδομάδα, ο αράπης, τα πάντα όλα. Σε περιμένουμε να μας εξηγήσεις για τους κακούς έλληνες μικροαστούς και τους πακιστανούς που δεν τους ανοίγει το άκαρδο ελληνικό κράτος ένα τζαμί για να αυτομαστιγώνονται με την άνεσή τους.
http://www.youtube.com/watch?v=uKtAgxtDOx4
Οι φίλοι σου σε περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, είμαι σε καλό δρόμο αν υποθέσω ότι το επίθετο του Καραϊσκου λήγει σε -ακης;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα βίντεο, που αφορούν το πώς γίνονται τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ στην Ελλάδα και όχι μόνο. Ζήτω οι δημιοσιοκάφροι.

Τα εντόπισα στο You tube. Ο αφηγητής λέγεται Κουκορίνης και είναι πρώην συνεργάτης του Εισαγγελάτου στις "Αποδείξεις" και το "Τετ α Τετ". Ο Εισαγγελάτος τον έχει πάει στα δικαστήρια για τα συγκεκριμένα βίντεο. Είναι φανερό ότι ο τύπος του κρατάει μανιάτικο τη διακοπή συνεργασίας τους, αλλά αξίζουν τον κόπο. Δίνω το link του πρώτου βίντεο. Κάθε σειρά είναι 15-16 βίντεο, που θα τα βρείτε δίπλα, σε αυτό που παίζει, στο παράθυρο με τα σχετικά βίντεο.

To πρώτο είναι αυτό:

skopelitis1To δεύτερο είναι αυτό:

Adena1

Αλήθεια, Καραϊσκο έχεις κάτι να πεις για όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Είστε συκοφαντης κύριε;
Τι σχέση έχει ο Καραϊσκος με μαϊμού ρεπορτάζ;

Ανώνυμος είπε...

Έχει υπάρξει ανάμιξη Καραίσκου σε στημένα ρεπορτάζ; Μήπως δούλευε στο TEMPO;

Ανώνυμος είπε...

o καραισκος είναι ο δημοσιογράφος του video με το μούσι;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Η ταυτοποίηση του Καραϊσκου είναι πλέον μια πολύ εύκολη υπόθεση με τα στοιχεία που έχουν δοθεί κατά καιρούς σε αυτό το μπλονγκ.
Αν τα αθροίσεις βγάζεις το αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι πως μάλλον τον ίδιο τον Καραϊσκο τον είχαν κουράσει οι τηλεοπτικοί προβολείς της δημοσιότητος και ήθελε να συνεχίσει την μαχητική καριέρα του για την αριστερά και τον τόπο, στο ημίφως. Μετά τον κούρασε και το ημίφως και το 'ριξε στο απόλυτο σκοτάδι.
Καληνύχτα λοιπόν....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ούτε στημένα ρεπορτάζ έχει κάνει ο Καραϊσκος, ούτε ο μουσάτος είναι. Απλά ρωτώ τη γνώμη του ως δημοσιογράφου και ως συμπαθούντος από ότι μου έχει πει της χρήσης κρυφής κάμερας.
Αμέσως να τον κατηγορήστε και να πείτε εμένα συκοφάντη. Μπορεί να υπερέβαλλε λίγο στα ρεπορτάζ του, αλλά στημένα δεν ήταν. Νομίζω δηλαδή..

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι ο καραίσκος καλλιεργεί υπογένειον γιατί του έχει πει η μακιγιέρ του ότι το πηγούνι του χρήζει υποστηρίξεως

Ανώνυμος είπε...

ωστε έκανε χρήση κρυφής κάμερας ο Καραίσκος! Βάρσε δεν το περίμενα αυτό

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Ωστόσο νομίζω ότι πολυασχοληθήκαμε με τον Καραίσκο, με αποτέλεσμα ο έτερος αστηρ της τηλεοπτικής δημοσιοκαφρίας παπατζόν να κινείται πλέον μετά και την απενεργοποίηση του βαψομαλλιομπλογκ, ανεξέλεγκτος και με περισσή αλαζονεία και θράσος τώρα τελευταία. Οσο νά'ναι τα καυστικά σχόλια των εκλεκτών σχολιαστών για το τραγελαφικό θεάμα που παρουσίαζε, ειδικά μετά τον διωγμό του αγαπητού μας Αρ.σπιν. αποτελούσαν ένα κάποιο χαλινάρι για το εντελώς αναίτια παραφουσκωμένο εγώ του, που δυστυχώς μ' αυτά και μ' αυτά πλέον έχει εκλείψει. Τα πράγματα δυστυχώς, τόσο σε σχέση με τον μπριγιαντομαλλιά βαλαωρίτη, όσο και με την αντιπαθέστατη καρακάξα, έχουν πράγματι ξεφύγει...

Περίεργος είπε...

Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ο Καραϊσκος; Αριστερός, με μούσι και πούρα που κάνει χρήση κρυφής κάμερας; Το μόνο που δεν ταιριάζει είναι το ότι δεν δουλεύει. Αλλά θα μου πεις δουλεύει ο Τριανταφυλλόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραίσκος είναι ο Χίος;

Reporter X είπε...

Επιπόλαιε, έχεις απόλυτο δίκιο. Καλά, ο Παπαγιάννης αποτελεί μια γνωστή και χιλιοτραγουδισμένη περίπτωση. Αλλά αυτή η μετριότατη Τάνια σου σπάει τα νεύρα σε βαθμό επικίνδυνο. Ο Τάσος Παπαδόπουλος (που γεύτηκε την γλύκα του EXTRA και επέστρεψε στο Κ10) και ο Καψαμπέλης δεν την άντεχαν και δεν την αντέχουν καθόλου (το ίδιο και ο Σπίνος). Τους έσπαζε τους όρχεις κάθε βράδυ με τις μπαρούφες, τα κλισέ και την πολυλογία της. Λένε ότι κάθε βράδυ, μετά το δελτίο, είχαν την ανάγκη χαπιών για να συνέλθουν από το σφυροκόπημα της ενευριστικότατης, ανόητης και εντελώς αγράμματης Τάνιας. Κάποιος από τους δύο, μάλιστα, έλεγε ότι η Τάνια προσπάθησε να είναι υποψήφια με τη ΝΔ, δεν τα κατάφερε και τώρα γλείφει ασύστολα το ΠΑΣΟΚ και τον κύκλο του Γιωργάκη για να την βάλει υποψήφια. Τρελά πράγματα - άκρως ελληνικά...

Ανώνυμος είπε...

sostos o x

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που ψάχνει συνεχώς για Μαυρομουστακάκη, θα είχε την καλοσύνη να μας πει γιατί ακριβώς ενδιαφέρεται για τον αποκαλυπτικό "δημοσιογράφο" του κοσμικού ρεπορτάζ;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο Καραίσκος είναι ο Κανελλάκης;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

E, όχι κι ο Κανελλάκης.. Άμα ήταν ο Κανελλάκης, δε θα του μιλούσε κανείς εδώ μέσα. Είναι εκνευριστικός, αλλά όχι κι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κανελλάκης. Είπαμε..

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο Καραίσκος ήταν ρεπόρτερ ή εκπομπάρχης;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρεπορτεράρα ήταν ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, μήπως είναι ο Χίος;

Ανώνυμος είπε...

4.25 ναι. Ο Χίος πρέπει να ναι.

Marwood είπε...

Aυτό το θέμα με τους γερμανούς μήπως θα πρέπει να μας προβληματίσει? Πίσω από όλες τις λαμογιές γερμανικές εταιρείες! Τι είναι αυτό το πράγμα, και βάζω και τον Κόκκαλη μέσα, που και αυτός είχε το ίδιο -γερμανικό από ότι φαίνεται- σύστημα. Τι σκατά καπιταλισμός είναι αυτός? Αμ γι' αυτό οι καημένοι οι άγγλοι χρεωκόπησαν, και τους πήραν φαλάγγι μετά το 50 οι γερμανοί, δεν τα ήξεραν αυτά τα κόλπα. Τώρα βέβαια τρεχάτε ποδαράκια μου και για το "σοδιαλδημοκρατικό" τους μοντέλο, τον πούλον αρμ!

Marwood είπε...

καλό know how ωστόσο αυτό, το χρησιμοποιεί ο κόκκαλίνος τώρα να πουλάει τζόγο σε τριτοκοσμικούς, βαλίτζες σε όλους για να μη φωνάζει κανείς ότι έμεινε στην απ'έξω. Ο κοσκοτάς είχε ξεχάσει να ταίσει κάποιους γι' αυτό την πάτησε
you live you learn

O ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

χαχαχα βλέπω τώρα σκάι, επειδή δεν χρησιμοποιώ τρόλευ δεν το είχα τσεκάρει, τι φιάσκο τρόλευ μας φόρτωσε ο σημίτης, δεν γίνονται αυτά ρε ούτε στην ουγκάντα
α ρε έρημε γιωργάκη ήθελες να γίνεις και πρωθυπουργός άιντε κάνε κανενα σκειτμπορντ να στανιάρεις τώρα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι, δεν είναι ο Χίος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οι Γερμανοί σου φταίνε εσένα; Υπήρχε περίπτωση να πουλήσει οποιαδήποτε εταιρία προϊόν στο κράτος-οπερέτα, αν δε λάδωνε τους κάθε λογής μανδαρίνους του; Ούτε την πόρτα υπουργείου δε θα πέρναγαν οι πωλητές της.. Άσε ρε Τουντζάρη τώρα, που μας φταίνε οι άλλοι για αυτό το χάλι.

Marwood είπε...

δεν είναι έτσι βέβαια, δεν τους έκανε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό να πουλήσουν τα μαιμού τρόλευ.
δυστυχώς η μεγάλη εικόνα είναι ότι για να χρηματοδοτήσουν το πρωτοφανές κράτος πρόνοιας που έχουν με τα επιδόματα σε κάθε γερμανό καραίσκο τεμπελχανά μπήκαν σε αυτά τα παιχνίδια, και σε αυτή την περίπτωση βάρσο the chicken have come home to roost

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

παραγράφεντο παρεγράφεντο παρατέταρτο αποφάσισε παπαγιάννη
στο είπε το σωστό ο γιομπαζολιάς και εσύ πάλι λάθος το έκανεςς

Marwood είπε...

Οι γερμανοί επειδή δεν έχουν παρελθόν σοβαρής αποικιοκρατίας δεν ξέρουν να τα κάνουν σωστά αυτά τα πράγματα. Δεν είχαν και θεσμικές προσβάσεις όπως οι αμερικάνοι ή οι άγγλοι, άρα αναγκάστηκαν να λειτουργήσουν με βαλίτσες. Το ίδιο έκαναν και σε άλλες τριτοκοσμικές χώρες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το σωστό είναι να αποδώσει κανείς ευθύνες στους έλληνες πολιτικούς(με νόμους περί ευθύνης υπουργών) και στην ανίκανη κομματικοποιημένη δικαιοσύνη. Αν υπήρχε αυστηρή νομοθεσία και σοβαρή δικαιοσύνη και καθόταν στη μπουζού ένα διψήφιο αριθμό ετών το κάθε λαμόγιο που πλουτίζει σε βάρος του ελληνικού δημοσίου (του κορόϊδου φορολογούμενου δηλαδή), θα σου λεγα εγώ αν θα έπιαναν τα λαδώματα των Γερμανών. Από τη στιγμή όμως που για να υπάρξουν στο χάρτη του ανταγωνισμού οι εταιρίες υποχρεούνται να λαδώσουν εσύ τί περιμένεις;

Marwood είπε...

και το βασικότερο είναι ότι τα τρόλευ είναι μαιμού, τροπέτα! ο σφακιανάκης είχε τα DAF, γιατί κακά είναι τα DAF δηλαδή και έπρεπε να πληρώσουμε νταβατζηλίκι στον βαρελή?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εδώ παει ο κάθε πικραμένος, στην εφορία, πολεοδομία, νοσοκομείο κλπ και βλέπεις ότι τον αρχίζει στις μαλακίες το λαμόγιο ο δημοσιουπάλληλος, για να τα πιάσει.. Άντε να κάνει δουλειά αν δεν τα σκάσει... Λες να θέλουν να πάρουν πενταροδεκάρες από σένα και μένα τα μικρά ψάρια, και τα μεγάλα ψάρια θα αφήσουν έργα εκατομυρίων χωρίς να τα πιάσουν; Έλα μωρέ τώρα.. Όποιος δεν ταϊσει τη μπάκα των Βερελήδων, πάει περίπατο. Βάζει αυτά που πουλάει εκεί που ξέρει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ενώ ο Σαρακάκης δεν προσφέρθηκε να τα σκάσει πιστεύεις εσύ; Απλά έδωσε λιγότερα..

Marwood είπε...

βάρσε είναι πολύ δύσκολο να αποδειχτεί το λάδωμα μαλάκες τους έχεις? όλοι μέσα στο κόλπο είναι. επίσης οι πιο έξυπνοι βλέπε άκης κλπ έχουν κάνει πιο προχωρημένα κόλπα. Η λύση φίλε μου είναι να έρθει ο πούτιν με τάνκς και να τους κρεμάσει, ναι να τους κρεμάσει όλους, και να δημεύσει βέβαια τις περιουσίες από τους κληρονόμους τους. Αυτή είναι η σοβαρή λύση δεν συζητάω άλλο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Συμφωνώ και να προσθέσω ότι καλό θα ήταν αφού αφαιρεθεί η περιουσία από τους κληρονόμους τους να δοθεί σε εμάς και τον Καραϊσκο.. Αυτό είναι δικαιοσύνη για μένα..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το τρόλευ σε μάρανε; Εδώ πήραμε υποβρύχια από την HDW που...έγερναν έχοντας κλίση χωρίς καν να μπορούν να πλεύσουν πριν κανα δυο χρόνια και έγινε της πουτάνας μέχρι να εξαναγκαστούν τα γερμανικά ναυπηγεία να τα διορθώσουν. Αμ, τα AWACS που πήρε ο Άκης από το Brazil και την EMBRAER, που δεν πέταγε γιατί ήταν επικίνδυνο να ..αποκολληθεί το ιπτάμενο ραντάρ; Ή ο εκσυγχρονισμός από την IMI που οι Ισραηλινοί για πολλοστή φορά μας πιάσανε κώτσους; Μιλάμε για φαιδρότητα παντού σε αυτή τη χώρα. Ούτε μια αλλότρια εταιρία δεν μας έχει παραδώσει σοϊκό έργο. Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δίνουν τόσο υψηλές μίζες, που δεν βγαίνουν μετά αν δώσουν κανονικά προϊόντα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση

Marwood είπε...

http://tr.youtube.com/watch?v=L9F2H-VWfoA
for karaiskos LOL

Marwood είπε...

και νέες δηλώσεις από καραίσκο για την αδικία που υφίσταται
http://www.youtube.com/watch?v=J_HYy5hUrOg

Μπιμπίλας είπε...

Ποιος επιτέλους είναι ο ρεπόρτερ Καραίσκος; Μας έχετε σκάσει. Βαρσο, εσύ που είσαι πιο ανοιχτός, δώσε στοιχεία.

Θυμ. Πετ. είπε...

Πάντως, με αυτά και με τ'άλλα, εγώ στο μυαλό μου τον Καραϊσκο τον έχω, με βάση τις σχετικές νύξεις, κάτι σαν τον Νίκο Αναστόπουλο. Έχω πέσει μέσα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

O Καραϊσκος, ήταν στα πρώτα του βήματα συνάδελφος με

αυτόνΑν και ο τελευταίος μετά τη γνωριμία με τον Καραϊσκο έγινε έτσιΤέλος, γιατί βαρέθηκα το θέμα, όποιος ενδιαφέρεται να βρει ποιος είναι ο Καραϊσκος, ας ψάξει το ιστορικό του συμπαθούς (και ευτραφούς) φίλου και συνάδελφου του Καραϊσκου σε Αλαφούζιο μέσο, που έχει υμνηθεί σε μια από τις πρώτες αναρτήσεις του blog αυτού για την αντοχή του στη μπόχα των βρωμοσυριζαίων. Τέλος πια με τον Καραϊσκο..

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, χρειαζόμαστε λίγες περισσότερες πληροφορίες για να ανακαλύψουμε την ταυτότητα του Καραίσκου. Δώσ' τες, χωρίς περιστροφές.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο Καραϊσκος πρέπει τελικά να είναι ο Χρήστος Οικονόμου.

Ανώνυμος είπε...

ζει ο Χρήστος Οικονόμου;

Ανώνυμος είπε...

barse den einai tyxaia i ellada i pio dieftharmeni xora tis evropis. pistevo oti oi germanoi prepei na kleinoun tis douleies tous edo me paromoio tropo pou tis kleinoun stin uganda. kai meta mas ftene ta paidia poy vgikan kai ta spasan ton dekemvrio

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εμένα προσωπικά φίλε ανώνυμε, μου φταίνε και τα κωλόπαιδα που βγήκανε και τα σπάσανε το Δεκέμβριο. Μου φταίνε και πολύ μάλιστα γιατί κουβαλάνε από τους γονείς τους το αντιδραστικό γονίδιο του μαλάκα του Έλληνα. Το ίδιο γονίδιο, που ανατρέφει γενιές και γενιές κατοίκων σε αυτή τη χώρα, με τα ιδανικά της πλήρους περιφρόνησης στο νόμο και τους εκπροσώπους του και που εκφράζεται σταθερά με την ροπή στην παρανομία. Είτε αυτή η παρανομία λέγεται μίζα, είτε λέγεται έλλειψη σεβασμού στην περιουσία του άλλου και στον άλλο γενικότερα. Γιατί τα ίδια αυτά παιδιά φίλε ανώνυμε, να είσαι σίγουρος ότι θα είναι οι αυριανοί μιζαδόροι του δημοσίου. Αν τα ίδια παιδιά, έβγαιναν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν και όταν σκοτώνεται ένας μεροκαματιάρης αστυνομικός εν ώρα καθήκοντος (γεγονός που έχει συμβεί εκατοντάδες φορές) προστατεύοντας την περιουσία και τη ζωή του μπαμπάκα τους και των ιδίων, τότε θα είχα ελπίδα ότι μπορεί κάτι να αλλάξει σε αυτή τη χώρα. Αλλά βλέπεις η ζωή του "μπάτσου" έχει μικρότερη αξία από των άλλων ανθρώπων. Έστι μαθαίνει ο εύελπις νεοελληνάκος από τους "προοδευτικούς" γονείς και δασκάλους του. Ο "μπάτσος" είναι γουρούνι και υποχρεούται να διακινδυνεύσει τη ζωή του, για να μπορεί το κωλόπαιδο να πίνει καφέ με ασφάλεια και να συνεχίσει να τον βρίζει. Μέχρι που ο μπάτσος κάποια στιγμή ξυπνάει, καταλαβαίνει ότι είναι και αυτός δημόσιος υπάλληλος και δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του, οπότε γράφει στ' αρχ...ια του την προστασία του πολίτη, με τα γνωστά αποτελέσματα που βλέπεις σήμερα στον Άγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Θεάτρου. Γιατί να κάνει τη δουλειά του άλλωστε; Για να συνεχίσουν να τον βρίζουν;
Αλλά θα μου πεις τί περιμένεις; Όταν ο υπουργός Πάκης, προτού βγουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, βγηκε και καταδίκασε την "εν ψυχρώ" δολοφονία, η οποία φυσικά απεδείχθη αργότερα εξοστρακισμός και άρα ατύχημα, βασιζόμενος σε "αυτόπτες" μάρτυρες που αργότερα απεδείχθη ότι ήταν κατά φαντασίαν μάρτυρες; Μαλάκας αριστερίζων λαός, με μαλάκες αριστερίζοντες πολιτικούς, ακόμα και της ΝΔ. Να τί καταντήσαμε...Φαντάσου τί έχει να γίνει αν σε αστυνομική επιχείρηση πυροβολήσει αστυνομικός καναν τσεκουροφόρο Σομαλο; Θα καεί η Αθήνα πάλι απο τους αντιρατσιστές, με τον αστυνομικό να οδηγείται στη φυλακή εξευτελιζόμενος.
Η μόνη παρεκτροπή από την έννομη τάξη που υποστηρίζω εγώ, είναι αυτή που θα οδηγήσει το μπουρδέλο "ναό της ψευτοδημοκρατίας" τη Βουλή στην πυρά, θα βγάλει έξω τα λαμόγια που είναι εκεί μέσα, και θα τα κρεμάσει σε αγχόνες στην πλατεία Συντάγματος, όπως έκανε κάποτε ο σοβαρός Γερμανικός στρατός με τους μαυραγορίτες.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 468   Νεότερο› Νεότερο»