Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Eurovision 2009

Τελειώνουν τα ψέμματα κύριοι. Πλησιάζει η ώρα...

Μετά τις προτροπές των φίλων του μπλογκ, και ιδιαίτερα του Καραίσκου και του Βάρσου που είναι και μεγάλος φαν, αναγκάστηκα να δημιουργήσω αυτό το ποστ, ώστε να έχουμε όλοι τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε προγνωστικά και απόψεις για την κορυφαία αυτή στιγμή της Ευραπαϊκής κουλτούρας, που μάλιστα θα διεξαχθεί και παρουσία του Παράκλητου.

Nuff said, λοιπον, δικό σας...

282 σχόλια:

1 – 200 από 282   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος έχει καλή φωνούλα; Ή είναι φάλτσος;

Ανώνυμος είπε...

Τον Σκαρβελάκη εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Τον Πέπα.

MUSIC THROUGH THE YEARS είπε...

H EUROVISION kατάντησε πιά ενα βαρετό τσίρκο από άγνωστα μισοξεβράκωτα μυξοτσουλιά καί κατακραγμένες αδελφές τού ελέους.Τραγούδι δεν άκουσα ακόμη,αν και έχει περάσει 1 ώρα.Πού είναι ο PUTIN .Παρακολουθεί είμαι σίγουρος και αυτός εναγωνίως.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΕ Aν δέ το πάρει ο ΣΑΚΗΣ σε βλέπω να φεύγεις νύχτα από το Ραδιομέγαρο.Θα σού καταμετρήσουνε τούς καφέδες και το χαρτί τουαλλέτας πού χρησιμοποίησε στο Μόσκοβο.Αντε γειά.
Σελίδας

V. είπε...

Χρήστο καλησπέρα. Οι αδελφές είναι της μόδας - άρα πρέπει να τις υποστούμε. Η ανεκτικότητα υπεράνω όλων... Έτσι λέει και ο Καραίσκος/Σκαρβελάκης/Πέπας...

Πάντως, ο ρεπόρτερ Πουλόπουλος (τώρα που το θυμήθηκα, δεν θα μας πεις που χάθηκε ο τραγουδιστής Πουλόπουλος;), που ειδικεύεται σε θέματα Eurovision, είναι τρελός και παλαβός με τους "χαρωπούς" καλλιτέχνες. Μου έλεγαν ότι όλο το χρόνο ζει και αναπνέει για την επόμενη eurovision. Τρομερό πράγμα να είσαι και να λέγεσαι Πουλόπουλος...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δίκιο έχει ο κος Σελίδας. 1 ώρα
βλέπω και καλό τραγούδι δεν έχει ακουστεί. Τί κατάντια είναι αυτή. Μέχρι και το Fly to the top μπεϊμπέ, φαίνεται καλύτερο από τα υπόλοιπα. Κατά τα άλλα παίζει πάλι το κλασσικό μεταλάκι soft ή hard (από την Ιρλανδία φέτος), που συνηθίζεται πλέον μετά τα τέρατα και κλασικά οι Σέρβοι με φολκλορικό στοιχείο. Η Ουκρανία πάλι θέαμα κλπ κλπ
Μακράν η καλύτερή μας συμμετοχή είναι το S.A.G.A.P.O:

http://www.youtube.com/watch?v=GWDU9ZWMoEw

Η 17η θέση (αντί της πρώτης που μας άξιζε) που μας οδήγησε ο αλλότριος αλήτης ηχολήπτης τότε, είμαι σίγουρος ότι οφείλεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός του ότι ο ηχολήπτης ήταν πράκτορας του Soros

Κωνσταντινος Καραμανλής είπε...

Παιδιά μου,απο δω πάνω που βλέπω τον βουρκο που έχετε πέσειπαρέα κάνω με τoν σωτο ή τον τζιμη που ερχότανε να τραγουδήσει για μένα στο Λεωνίδα, στη Βαρυμπόμπη

Αυτόν τον Καραϊσκο δεν τον έχω ακούσει, αλλά ολη η Αθηνα εκεί κάτω για αυτόν μιλάτε. Τόσο καλός είναι? Που τραγουδάει?

Τζίμης Μακούλης είπε...

Ευχαριστώ Πρόεδρε,
Πάντα η αγάπη σου με συγκινούσε.

Τι φταίω εγω αν έχει τσιγγάνα καρδιάαααα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την τραγουδάρα θα έπρεπε να στέλναμε. Με τον συγκεκριμένο ερμηνευτή κιόλας.


Τραγουδάρα

Ανώνυμος είπε...

Και γιατι να μην παω εγω ρε παιδια?

MUSIC THROUGH THE YEARS είπε...

Καλησπέρα φίλε Βαψομαλλιά.Βαρσε,και σε ολη την εκλεκτή παρέα.Βλέπω οτι εκανε παρατηρήσεις και ο πρόεδρος.Εχει δίκιο.Αυτή είναι κατρακύλα.
Αχ η Αλέκα τι θά έπαθε απόψε οταν θα είδε τον ξεπεσμό της Ρωσίας.Αλέκα και Λιάνα.Συντρόφισσες!Πού είναι τα τιμημένα λάβαρα στό φεστιβάλ.Κύναιδοι και βαμμένες παρδαλές λικνίζονταν στό πάλκο.Διαλήθηκε η ΚΟΥΜΟΥΝΑ πού έλεγαν οι παλαιοί κομμουνιστές.Εμπρός λοιπόν παρέα με τον σύντροφο Κώστα.τον Ορέστη και την Λιάνα να αρχίσουμε την Επανάσταση από την Εκάλη.Να εξοντώσουμε κάθε Πάγκαλο και κάθε αντιδραστικό στοιχείο πού στέκεται εμπόδιο.
Παναγόπουλε!Παρα λίγο να τον πιείς απόψε ......τον καφέ τον πικρό.Ακου επειδή καρδιοχτύπησες απόψε.Τράβα σε κανένα κυλικείο γιά κηδείες και μνημόσυνα.Πάρε κανα μπουκαλάκι κονιάκ,αυτό το φτηνό πού γλυκίζει.Εχετο μαζί σου στον τελικό.Θα σού χρειαστεί.Το Remy martin αργεί να σ~ακούσει.Τό χύμα σε στέλνει αμέσως.Α να μήν ξεχάσω!και κουλουράκι με γλυκάνισο για τις υπογλυκαιμίες η αλλιώς ξελιγωμάρες.Αντε γειά.
Φίλε Βαψομαλλιά ναι είναι τρομερό πράγμα να λέγεσαι Πουλόπουλος,εχω ακούσει γι~αυτόν τον κατακράξανε μιά μέρα ο Λιάγκας και η Τρυφίδου.
Η αλήθεια είναι πως σού χρωστώ ενα σχόλιο για τον Γιάννη Πουλόπουλο.Πρό εικοσαετίας ψώνιζε φιλέτα σε ενα φίλο μου που διατηρούσε μπουτίκ κρέατος στήν Ανοιξη Αττικής.Φαίνεται οτι μιά παρόμοια Ιστορία σαν αυτή τού Καζαντζίδη κρυβεται πίσω απο την εξαφάνιση τού Γιάννη Πουλόπουλου.Στίς συνεντεύξεις πού έδωσε στον ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ μίλησε καθαρά για την αποπομπή του από την COLUMBIA από τον Μπιθικώτση.Εκανε βέβαια καρριέρα στην ΛΥΡΑ.Αλλά έμεινε απέξω από τα HITS των ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ.Φήμες λένε οτι διατηρεί ξενοδοχείο στην Ανοιξη.Δεν το ξέρω σίγουρα.Θα μάθω όμως.
Σελίδας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα... Μόλις εντόπισα στο παρόν blog την πιο κουφή αναζήτηση, που έχω δει στο ελληνικό Internet.

Πρώτη φορά βλέπω να ψάχνει κάποιος το βιογραφικό του.. Μιχάλη Μόσιου γνωστού και ως Ταμτάκου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι Βάρσε. Και επιπλέον συνεχίζεται η μαλακία με τον Μαυρομουστακάκη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

H Espresso γράφει σήμερα ότι τελικά κατεβαίνει ο Κάτμαν με τον Βεργή. Βρίσκομαι σε δίλλημα...

άμα το λέει η σούφρα σου είπε...

Χαιρετώ και εγώ την εκλεκτή ομήγυρι, είδα και εγώ το τσίρκο της Μόσχας χθες βράδυ και μου άρεσαν πολύ οι Ολλανδέζες (αν θυμάμαι καλά) αδελφές με τα καταπληκτικά κουστουμάκια με τα στράς (τα φωνητικά μάλλον παρέπεμπαν σε Village People) και τις χοντρές στα φωνητικά, ειδικά η πιό χοντρή από της δύο παρέπεμπε απευθείας στην θρυλική Divine του υπερμεγίστου Jon Waters - trash/gay αισθητική και τα μυαλά στα κιγκλιδώματα.

Εμείς, μαλακοειδώς στείλαμε τον Sakis γιά μία από τα ίδια, europop της κωλάρας ενώ φανταστείτε να είχαμε στείλει το τρίδυμο Καμπούρη-εθνικού σταρ και Ιωάννας Δεμέντη, θα είχε σηκωθεί ο Βλαντιμιρ Ιλιτς από το μαυσωλείο του!

Φίλε κ. Σελίδα εξόχως κατατοπιστικές οι πληροφορίες που παρέθεσες γιά τον βάρδο (ξέρεις μήπως εάν το ξενοδοχείο που φέρεται να διατηρεί ο Πουλό στην Ανοιξη ανήκει στην κατηγορία αυτών της ημιδιαμονής που ανθούν στην περιοχή σαν τις παπαρούνες;)

Θυμ. Πετ. είπε...

Καλησπέρα κ. Σούφρα. Καταλυτική η παρέμβασή σου. Σχεδόν εξ ίσου καταλυτική με αυτή του Καραίσκου/Πέπα/Σκαρβελάκη. Ο Καραίσκος έλεγε προχθές ότι δεν σε πάει μία και ότι πρέπει να σταματήσουν να σχολιάζουν διάφοροι εξυπνάκηδες (ως εξυπνάκηδες θεωρεί τους περισσότερους σχολιαστές εδώ μέσα).

Με Εθνικό Σταρ πράγματι θα γινόταν πανωλεθρία. Έχεις απόλυτο δίκιο. Κέφι στα ύψη και κύρος στη χώρα - κύρος ασύγκριτα μεγαλύτερο από τους Ρουβάδες... Μόνον ο Ρακιτζής και ο Μπίγαλης θα μπορούσαν να τον ανταγωνιστούν. Και οι χορευτές του συγκροτήματός του (ο κουνιστός Καλλέργης με τα oriental και ο Αποστόλης Βελώνης) θα του έριχναν αναμένα τσιγάρα στις τσέπες (όπως μας έχει πει και ο κ. Σελίδας) οπότε το εφέ του φλεγόμενου (συνθετικού) κοστουμιού θα έκανε πολλές γιουροβιζιονικές καρδιές να σκιρτούν...

Ανώνυμος είπε...

Το πραγματικό όνομα του Καραϊσκου είναι Πέπας ή Σκαρβελάκης τελικά?

Ανώνυμος είπε...

O κος Σούφρας μένει στο Λονδίνο;

Marwood είπε...

Βλέπω ξαναμαζεύεται σιγά σιγά η παρέα. Καλως ήρθατε πίσω κ. Σελίδα και κ. Σούφρα.
Ωστόσο το κενό του Σκαρβελοίσκου, μπορώ να πω ότι χάσκει (ή χάστσει όπως θα το έλεγαν οι εκλεκτοί εκ λεβεντογέννας αδελφοί) κάτω από τα πόδια μας.
Και ο Τρούμαν, ποια η άποψή του για το πανηγύρι αυτό των (κάθε άλλο παρά) ευρωπαικών εθνών και της ελευθερίας της επιλογής για τους πιο χαρωπούς εξ ημών?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Γκριζομάλλης εξαφανίστηκε...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο κ. Σούφρας μένει στην Ανάβυσσο - εκεί που μένει και η Τάνια Ιακωβίδου μαζί με τον σύζυγό της (και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων στην Καλλιθέα) Θεόκλητο. Από την Ανάβυσσο πρέπει να δίνει τη μάχη του σχολιασμού ο χαριέστατος Mr Σούφρας.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελε, ίσως, να διαμένει στο Λονδίνο, αλλά τελικώς διαμένει στην Ανάβυσσο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος που ακριβώς έχει στήσει το τίμιο σπιτικό του;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Στη Βάρκιζα μένει ο Καραίσκος. Τουλάχιστον κατά τις περιόδους που βρίσκεται εδώ και όχι πχ στην Κούβα ή σε κάποια χώρα του πρώην καταπετάσματος. Μάλιστα ενοικιάζει ένα πολυτελές διαμέρισμα σε μια από τις πρώτες πολυκατοικίες όπως ερχόμαστε από Αθήνα. Βέβαια από ότι μαθαίνω έχει να καταβάλει μισθώματα κάποιους μήνες (μήπως αυτό έχει κάποια σχέση με την εξαφάνισή του από το μπλογκ;) και πλέον μάλλον κοιμάται και αλλού γιατί ο ιδιοκτήτης γιος γνωστού φαρμακέμπορου δεν αστειεύεται.
Ενδιαφέρουσα επιλογή περιοχής κατοικίας όμως για τον Καραίσκο, από σημειολογικής απόψεως εννοώ...

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάς επιπόλαιε ότι ο Καραϊσκος επισκέπτεται συχνά και τα πάτρια εδάφη του. Δεν μπορεί να ζήσει πολύ, χωρίς ήλιο, θάλασσα, Ζερβάκη στο ράδιο, πινακίδες δρόμων για να ξεχαρμανιάζει με το 9άρι του τσε ανθρώπους να μιλάνε με το τσε.. Η μόνιμη διαμονή κάπου πνίγει τον περιπετειώδη Καραϊσκο. Τον έλληνα Ιντιάνα Τζόουνς

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά τον Καραίσκο τον φαντάζομαι να φέρνει λίγο στον ηθοποιό Καλογερόπουλο όταν έπαιζε τον Μάιμο στο σήριαλ "Κάμπινγκ" της ελλλλλληνικής τηλεοράσεως. Με τα στενά σόρτς του, το ψάθινο καπέλο, το κλαρίνο του και την τεράστια αγάπη του για τις γερμανίδες. Έχω πέσει καθόλου μέσα;

Ανώνυμος είπε...

Ωραία χρόνια.. ΠΑΣΟΚικά χρόνια.. Νομίζω ότι αυτή που χορεύει στο τέλος τα είχε κάποια στιγμή με τον Μάργουντ, αλλά μετά τον παράτησε. Πληγώθηκε πολύ ο Μάργουντ..

Ζημιά

Ανώνυμος είπε...

Εννοούσα τα είχε πρόσφατα με τον Μάργουντ. Όχι τότε

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι αυτή "που χόρευε στο τέλος"; Γιατί θα με αναγκάσεις να βάλω σε βίντεο το τελευταίο επεισόδιο, το οποίο και έχω. Στο τέλος, αν θυμάμαι καλά, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Καζάν (που φέρνει λίγο στον Καραίσκο) με το ακορντεόν του και έχουν ανάψει κάτι φωτιές και καίνε κάτι ξερά χόρτα...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, και πού την πήγαινε ο Marwood; Στην "Ένσταση";

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι ο Βάρσος. Είμαι η φωνή της αλήθειας. Εννοούσα στη μέση του βίντεο. Όχι στο τέλος. Εκεί την πήγαινε την Παπανίκα. Στην Ένσταση. Έτρωγε τα τίμια λεφτά που βγάζει από την τοκογλυφία,για πάρτη ης, ανοίγοντας σαμπάνιες 8ης διαλογής και κερνώντας τον εθνικό στάρ για να της κάνει φιγούρα ότι τον ξέρει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα ρε και το ψαχνα καιρό το άσμα. Πού είναι ο Γκριζομάλλης που εκτιμά την τέχνη; Και από ταινιάρα. Με Μάρκο Λεζέ, Τσάκωνα και Βίνα Ασίκη

Άσμα

o grizomallis είπε...

Παιχταρά μου Λοχαγέ, είμαι αραχτός και απολαμβάνω τη 1000άρα στου τέως.
Κάτσε τώρα να μπω και στο λίνκι.

o grizomallis είπε...

Πάρε και ένα έξτρα πρίμα γκουντ εκσκλούσιβελιυ φορ γιου.

http://www.youtube.com/watch?v=pPozDsf_3vw

Τεράστια καλλιτέχνιδα, τεράστιο άσμα (επειδή δεν σε κόβω για ισπανομαθή, λέει: "ποιο μέρος του κορμιού μου προτιμάς;").

Θ.Π. είπε...

Ωραία η σύσταση του Γκριζομάλλη (καλημέρα!), ο οποίος, με την παρέμβασή του, μας εγνώρισε μια φωή σπάνιας ομορφιάς. Η καλλιτέχνις είναι χυμώδης και ταλαντούχα. Τα χέρια του λαϊκού κοινού που την θαύμαζαν από τηλεοράσεως θα πήραν φωτιά...

Άσε που φέρνει και στην δ/δα Ιωάννα Βάη - την ευτραφέστατη συνεργάτιδα του EXTRA3 και του Φ. Καμπούρη - που παρουσιάζει εμβόλιμη διαφημιστική εκπομπή για δίαιτες, ενώ η ίδια είναι περί τα 150 κιλά...

άμα το λέει η σούφρα σου είπε...

Αγαπητοί, δεν διαμένω ούτε στο Λονδίνο αλλά ούτε και στην Φώκαια, διαμένω στο Ιλιον. Ομολογώ ότι δεν μου καίγεται καρφί που ο κ. Καραίσκος δεν με πάει μία και με θεωρεί εξυπνάκια (να ξέρει πάντως ότι εμένα μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής). Είδα και το άσμα που μας πρότεινε ύστερα από μακρά απουσία ο φίλτατος Γκριζομάλλης. Φρονώ ότι δεδομένων των ενδυματολογικών προτιμήσεων της καλλιτέχνιδος, το ερώτημα που αποτελεί και τίτλο του άσματος καθίσταται ρητορικόν.

Αγνοούσα ότι η Τάνια Ιακωβίδου της οποίας τυγχάνω ένθερμος θαυμαστής παρεπιδημεί στην ειδυλλιακή Ανάβυσσο, ελπίζω να την πετύχω καθώς τυγχάνω συχνός επισκέπτης της θαυμάσιας (και upper class) παραλίας της και να της αποσπάσω αυτόγραφο.

Να συμπληρώσω επίσης ότι στην ενελλακτική σύνθεση που πρότεινα χθες γιά την συμμετοχή μας στην eurovison ξέχασα να αναφέρω τον μοναδικό Γιάννη Κουλάκη (γνωστο και ως Κωλοτούμπα).

MUSIC THROUGH THE YEARS είπε...

Kαλησπέρα.Χαιρετώ εις υγείαν τού everybody, Marwood ιδιαιτέρως,μού έλειψαν τα εξυπνα σχόλια του.Επίσης τον εκλεκτό και πολύ πιό καταρτισμένο από την ταπεινότητά μου ερευνητή της μουσικής κ.Σούφρα.
Kε Σούφρα!!!!Τι ειναι πάλι αυτό πού κάνατε.Να πείτε οτι μενετε εις το Ιλιον.
Χθες βράδυ πού διάβασα την πληροφοριαν περί Αναβύσσου και περί συνδημότευσης μέ την κούκλα των τυχερών -πλήν αδαών διαύλων EXTRA3 ΚΑΙ REAL FM,ειπα...πού αλλού θα μπορούσε να διαμένει ο αγαπητός. Ας αφήνατε εστω μίαν ημέραν και μετά ας κάνατε την διάψευσην. Ασφαλώς αστειεύομαι,εγώ μένω επάνω στην Λεωφὀρο Κύμης εις το Ν Ηράκλειο,ΆΛΛΟΤΕ ΚΗΠΟΎΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΚΠΟΡΝΕΥΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ.
Η Τάνια την οποίαν γνωρίζω προσωπικώς είναι μια απίστευτης ομορφιάς κούκλα πανέξυπνη,αλλά αλίμονο very determined.Φαίνεται οτι η κούκλα Τανια δεν αρέσκεται εις τόν θαυμασμόν τόν οποίον εισπράττει σε κάθε της εμφάνιση αλλά φιλοδοξεί να ανέβει εις τα βουλευτικά έδρανα.Ας πρόσεχε.
Κε Σούφρα αν θέλετε να συναντήσετε την Τάνια αύριο 1 τό μεσημέρι στά studio Real fm Εκεί θά πάρετε καί αυτόγραφο.
ΠΕΡΙ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.Ο εκλεκτός τραγουδιστής φαίνεται οτι μετά τά ασματα τού Μίμμη Πλέσσα απέτυχε(οπως και ο κ.Βαρθακούρης) να ενταχθεί εις την τότε μουσικήν πραγματικότητα,αφήνοντας τίς ευκαιρίες σε άλλους.ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.Ο Πουλόπουλος είναι πολύ μεγάλος τραγουδιστής με σπάνιες ικανότητες.Κρίμα πού αυτός και ο ΠΑΡΙΟΣ έκαναν λάθος επιλογές στερώντας με την στάση τους από το κοινό μεγάλες εκτελέσεις.
Αλλά τι να λέμε τώρα.Απόψε είναι βραδυά Εθνικής ανατάσεως αφού οι επιλογές (ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ)τού κ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥθά μας χαρίσουν μία μεγάλη νίκη εις το Μόσκοβο,εις πείσμα των αντεθνικών φωνών πού έχουν αρχίσει τό κράξιμο ήδη.
κ.Σελίδας

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι ο κ. Σούφρας μένει στο Ίλιον. Σούφρα λέγε την αλήθεια. Μένεις στην Ανάβυσσο ή στο Πικέρμι;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να καλωσορίσω κι εγώ τον αγαπητό και τρισμέγιστο Γκριζομάλλη και να ευχαριστήσω για την αφιέρωση. Ευτυχώς βλέπω απαρτία και πλήρη εμφάνιση σχολιαστών από το blog του "μακαρίτη", ζωή σε λόγου μας, Βαψομαλλιά.

Ο Καραϊσκος κε Σούφρα δεν σας αντιπαθεί. Νομίζω ότι ο Θύμιος αστειεύεται. Αν σας αντιπαθεί, σας αντιπαθεί όσο όλους μας. Θα έλεγα ότι ο Καραϊσκος, ως γνήσιος αριστερός, αγαπά όλο τον κόσμο και αγωνίζεται γι αυτόν. Καμιά φορά κάνει απλά νάζια, αλλά στο βάθος πονάει, πονάει πολύ, που όλοι εμείς οι διαφωνούντες είμαστε απλά πλανεμένοι πολιτικά, οπότε θεωρεί χρέος του να μας βάλει στον σωστό αριστερό δρόμο.

Ο Καραϊσκος Θύμιο δεν μοιάζει με τον Καλογερόπουλο. Είναι αψηλός, μορφονιός (άνετα νομίζω θα μπορούσε να δουλέψει ως μοντέλο) ευφυής σαν τον Αϊνστάϊν, διανοούμενος και με ισχυρή προσωπικότητα και επαναστατική συνείδηση σαν τον Τσε Γκεβάρα.

Και μια και ανέφερα τον Τσε Γκεβάρα, να πώ ότι ο Καραϊσκος, όταν πρωτοήλθε (ως μαθητής ακόμα) στην Αθήνα, στα πρώτα, πρώϊμα, επαναστατικά του βήματα, είχε έντονη κρητική προφορά, μιας και δεν είχε βγεί από την Κρήτη ποτέ πριν. Αισθανόμενος λοιπόν ντροπή γι αυτό, έκανε τα αδύνατα δυνατά να την αποβάλλει και να μιλά σαν Αθηναίος. Έτσι ο Καραϊσκος, νομίζοντας ότι ο Τσε Γκεβάρα λεγόταν Και Γκεβάρα, τον έλεγε Και Γκεβάρα, γιατί πίστευε ότι αυτό ήταν το κανονικό κι ότι απλά οι επαρχιώτες Κρητικοί τον έλεγαν έτσι λόγω προφοράς. Όλο αυτό φυσικά κράτησε λίγο γιατί κάποιος του διευκρίνησε ότι έκανε λάθος, φέρνοντας τον Καραϊσκο μας σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτή την ιστορία ο Καραϊσκος προσπαθεί να την ξεχάσει φυσικά, γιατί ντρέπεται για το λάθος του. Παρόλα αυτά ο Καραϊσκος μας, όσο και να την έχει αποβάλει την προφορά, καμιά φορά πάνω στην έξαψη της συζήτησης, επανέρχεται στα "τσε" και στη χρήση ιδιωματισμών. Όπως όταν πήγε μια βόλτα στο βουνό πρόσφατα, και μου διευκρίνησε όλος ενθουσιασμό, ότι είδε μια καληγιαννού (νυφίτσα) και έναν άρκαλο (νομίζω είναι το κουνάβι αλλά δεν είμαι σίγουρος)

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δηλαδή λέει ερωτόλογα στην Τζίνα Δρ. με ιδιωματισμούς Βάρσο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν τον έχω ρωτήσει αλλά φαντάζομαι πως ναι... Εκτός όλων των άλλων πλεονεκτημάτων του πρέπει να είναι και πολύ ερωτικός.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Σωστά τα λέει ο Βάρσος. Ο Καραίσκος είναι ένας εξαιρετικά γοητευτικός άνδρας. Οι επιτυχίες του το μαρτυρούν άλλωστε.

Η αλήθεια είναι οτι δεν τον καταλαβαίνουν καλά όταν μιλάει, αλλά μήπως τελικά αυτό να είναι το μυστικό του;

Εδώ η Τζίνα προσπαθεί να καταλάβει τι της λέει ο Καραίσκος στο τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να πείτε ότι ο Καραϊσκος ως παιδί από την Κρήτη είναι και αρκετά σκληρός, έως και άγαρμπος; Ίσως αυτή είναι η αιτία που η Τζίνα υπέκυψε στα καραϊσκεια θέλγητρα. Οι Αθηναίες συνήθως έλκονται από τους σκληρούς άγαρμπους άντρες. Και ο Καραϊσκος είναι ένας από αυτους, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Νομίζω ότι ο καθένας εδώ μέσα έχει διαπιστώσει την αγένεια του Καραϊσκου. Είναι όμως αγένεια; Γιατί αγένεια το χαρακτηρίζουμε εμείς οι βουτυρομπεμπέδες. Στην πραγματικότητα είναι αυτη η ευθύτητα, η επιθετικότητα και ο τσαμπουκάς του Καραϊσκου που απαντάται μόνο στα σκληρά σερνικά και είναι αυτή που ρίχνει τις γυναίτσες.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο κύριε Βάρσο. Η ευγένεια είναι χαρακτηριστικό των φλούφληδων και των βουτυρομπεμπέδων ρεμπεσκέδων. Ο κανονικός άνδρας είναι ο σκληρός και ο αγενής. Αυτό σημαίνει Άντρας και ο Καραϊσκος αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά.

o grizomallis είπε...

Αντιχαιρετώ κι εγώ τους αγαπητούς φίλους.

Οφείλω ίσως να διευκρινίσω ότι η (Τουρκάλα βοσνιακής, εάν ενθυμούμαι καλώς, καταγωγής) Banu Alkan του εν λόγω βιδέου, Πρωταγωνίστρια -ή μάλλον σκέτο Αγωνίστρια- αισθησιακών ταινιώνε και είδωλον της τουρκικής σκυλολαϊκοπόπ, είναι μια μουσουλμάνα Ξανθή Αγαπημένη Παναγιά.

Μια πάνσεπτη, μελαγχολικιά, τυραγνισμένη (από τες πολλές ψ_λές, σύμφωνα με έγκυρες μαρτυρίες) Μορφή που, λόγω του επιδεξίου λαρυγγός της, και των στιβαρών (κατά την γαργάραν) πνευμόνων της (αναφέρονται ως "dekolte" εις το βίδεον), εδιαπαιδαγώγησε διαδοχικάς γενεάς Τούρκων νεαρών εραστών εις τα μυστικά της χειροτεχνικής.

Εντέλει, από το πλήθος των οικτιρμών, των στεναγμώνε και των της μετανοίας επικύψεων, Άγιασε.

(Είναι άλλως τε γνωστά τα υψηλά καλλιτεχνικά στάνταρντς των εξ ανατολών αδελφών ημών, όπως ακριβώς και τα ιδικά μας αμήν. Εννοείται ότι δεν κάνω πλάκα ασεβέστατοι: Σούφρα, Σελίδα κλποί. -μουσικολογικώς μόνον ο φιλότεχνος Λοχαγός με νιώθει, νομίζω.)

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οι επιτροπές θα ψηφίσουν τσατσιλίκι Αγγλία, που κανονικά άντε να μπαινε στο 6, αν αφηνόταν στον κόσμο να ψηφίσει... Πλάκα πλάκα θα έχει ενδιαφέρον η ψηφοφορία

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα πάτος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα... Σάκης Ρακιντζής..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μετά το 12άρι στους Άγγλους αποδεικνύεται ότι είμαστε πράγματι οι πιο πάτοι στην Ευρώπη.. Χωριαταραίοι, που ανακάλυψαν την καλλιτεχνία και θέλουν να εμφανιστούν γνώστες των γραμμάτων και των τεχνών. Ο Έλλην γνωρίζει τον Αντριου Λόυντ Βέμπερ κύριοι. Δεν είναι σαν τους άλλους..
12άρι δεν έδωσε κανείς σε αυτό το τραγούδι, εκτός από εμάς..
Γελάει ο κόσμος.. Ασταδιάλα, άναψα πάλι βραδυάτικα

MUSIC THROUGH THE YEARS είπε...

Αγαπητέ Λοχαγέ.Τό τραγούδι του Αndrew Loyd Weber ηταν το καλύτερο τής βραδυάς.Είναι μεγάλη βραδυά αυτἠ γιά την μουσική ΣΤΗΝ Έυρώπη,αφού η Αγγλία με την συμμετοχή της κάνει την στροφή στην ποιότητα.Αυτή είναι η γνώμη μου.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αστεία όλη η ελληνική αποστολή. Αφού μας έπρηξαν με την πρωτιά τώρα θα γυρίσουν σαν βρεγμένες γάτες. Οι Παναγόπουλοι και οι Καλημέρηδες θα πουν καλημέρα αύριο επί ελληνικού εδάφους αφού ίσως να φύγουν νύχτα από τη Μόσχα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αγαπητέ κε Σελίδα, έχεις δίκιο για το ότι η Αγγλία κάνει στροφή στην ποιότητα, μιας και τα προηγούμενα χρόνια γελούσε ο κόσμος με τα τραγούδια που έστελνε στις Eurovision.
Πες μου τώρα εσύ, πριν από πόσες Eurovision είχε βγει σε καλή θέση παρόμοιου τύπου τραγούδι.
Πες μου επίσης αν πιστεύεις ότι το ίδιο τραγούδι, (αν δεν ήταν γνωστή η παρουσία του Άντριου Λόυντ Βέμπερ) θα είχε την τύχη που είχε φέτος, όχι μόνο σε αυτή αλλά και σε παλαιότερη Eurovision.
Ε, δε νομίζω κε Σελίδα. Για να το πω ακριβέστερα, ούτε 10άδα δεν έβλεπε. Η δήθεν τυχαία στροφή των Άγγλων, μήπως έχει σχέση με την παρουσία των επιτροπών; Δεν ξέρω, λέω ο αφελής μήπως βρήκαν ευκαιρία κι αυτοί να ξεφύγουν απο το ρεζιλίκι, ποντάροντας στην παρουσία του Άντριου Λόυντ Βέμπερ σε συνδυασμό με τις επιτροπές; Γιατί κατ εμέ από εκεί έγινε ότι έγινε.
Τέτοια τραγούδια τα έχει φάει ο σκώρος, στη Eurovision ειδικά.
Πριν τη φετινή Eurovision, στο λέω ειλικρινά γελούσα όταν αναρωτιόμουνα ποια θα είναι η χώρα που θα έδινε το 12άρι στην Αγγλία, παίζοντάς το γνώστης των μουσικών δρώμενων; Πόνταρα στους πάντα κομπλεξικούς φτωχούς συγγενείς της Ευρώπης, Ισπανούς αλλά με τίποτα δεν περίμενα εμάς. Να, που διαψεύστηκα..
Αποδέχομαι να ψηφίσατε αυτό το τραγούδι εσύ κι ο Σούφρας κε Σελίδα μου, γιατί αποδεδειγμένα ασχολείστε με τη μουσική, άρα το θεωρώ φυσιολογικό. Όμως εσείς είστε μειοψηφία.
Να πειστώ δηλαδή για τί, ότι είστε πλειοψηφία στην Ελλάδα; Μα τότε θα είχαν εξαφανιστεί τα μπουζούκια, ο Τερλέγκας κι ο Μάριος ο Blackman. Να πειστώ ότι ο μέσος έλληνας, λάτρης του ΛΕ-ΠΑ, το ψήφισε γιατί του άρεσε; Και όχι λόγω του ονόματος πίσω από το τραγούδι, όνομα που το άκουσε μόλις χθες;
Να με συγχωρείς κε Σελίδα μου, η λογική πίσω από αυτήν την ψήφο (και μιλάμε για το συγκεκριμένο τραγούδι πάντα) είναι η χωριάτικη λογική με την οποία ο Έλλην ανοίγει το στόμα στην ¨καλή οικογένεια", γι αυτό ψηφίζει Παπανδρέου και Καραμανλήδες θεωρώντας φυσιολογική την κληρονομική διαδοχή, τον "επώνυμο" νομιμοποιώντας τον κάθε καραγκιόζη Καφετζόπουλο, Γιαννακουδάκη, Ζαγορτ και Φούσσα κλπ κλπ. Εχει άποψη για τα παντα χωρίς να γνωρίζει στην πραγματικότητα το παραμικρό για οτιδήποτε παρά μόνο επιφανειακά. Το μόνο που ξέρει είναι να ανοίγει το στόμα σε κάθε αυθεντία είτε είναι πραγματική, είτε μαϊμού και να επαναλαμβάνει φανατικά τα λίγα που έχει ακούσει. Χωρίς να γνωρίζει, να έχει διάθεση να ψάξει ο ίδιος το θέμα, αποδέχεται κάποιον ως αυθεντία γιατί βαριέται να σκεφτεί, μόνο και μόνο γιατί κάποιος του είπε κάτι. Αυθεντία = ανοιχτό στόμα. Όπως σε κάθε σημαντικό γεγονός, όλοι γίνονται σεισμολόγοι, γιατροί, κατάσκοποι και ότι άλλο θες, επαναλαμβάνοντας αυτά που άκουσαν στις ειδήσεις, έτσι κι αυτή τη φορά έγιναν όλοι Κωστάλες.
Εκτός αν υποστηρίζεις ότι όλοι οι έλληνες που ψήφισαν ήξεραν τον Βέμπερ από χτές.. Ποιοί, οι έλληνες..
Τέσπα, δεν ξανακάνω σχόλιο για το θέμα της Eurovision. Πολύ με απασχόλησε κιόλας..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως, ότι τα polls έδιναν ψηλά το Ρουβά τον έδιναν. Λίγο αν ψάξατε στο Internet, θα το είδατε. Τώρα, πώς έγινε και ήταν ο μόνος που την πάτησε τόσο πολύ, αυτό είναι ανεξήγητο. Μάλλον ο Soros θα φταίει πάλι..

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό, Βάρσε, ότι την Ελλάδα την επιβουλεύονται τα ξένα κέντρα σε όλα τα επίπεδα. Να σου πω την αλήθεια, το είχα φανταστεί. Έβλεπα ότι οι Ρουβάδες δεν πήγαιναν στα μουλωχτά, αλλά κόμπαζαν περί πρώτης θέσεως. Και τσουπ, εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Τα ξένα κέντρα συνασπίστηκαν και έδωσαν γραμμή εναντίον της Ελλάδος. Η Ελλάς, ισχυρή στο πνεύμα, αλλά αδύναμη ως προς την πραγματική ισχύ της επιρροής και επιβολής, δεν μπόρεσε να αντέξει. Ο κόσμος μας, ως γνωστόν, είναι ατελής. Δεν κερδίζει το δίκαιο και το καλό, αλλά το κακό και το άδικο. Τούτο συνέβη, για μια εισέτι φορά, στη περίπτωση της Eurovision. Πέφτει γραμμή, Βάρσε, και πώς να αντισταθεί η μικρή Ελλάς; Όσους Καλημέρηδες, Παναγόπουλους και Βαγγέληδες Παναγόπουλους να επιστρατεύει, τίποτε δεν φτουράει μπροστά στην επιβολή των άνανδρων ισχυρών. Του χρόνου πάλι. Θα ανασυνταχθούμε και θα δώσουμε τη μάχη με αξιώσεις.

Ανώνυμος είπε...

* Βαγγέληδες Παπαδόπουλους ήθελα να πω, καθώς ο ξυνισμένος πρώην δημοσιογράφος και καρατζαφέρειος υποψήφιος, εκτός από λαϊκός, χυδαίος και κομπαστής, τυγχάνει και μέγας λάτρης της Eurovision και ειδικά των Ρουβάδων. "Θα έρθει η κούπα στην Ελλάδα" δήλωνε με ανεξήγητο πάθος ο Γενικός Διευθυντής του καρατζαφέρειου ιδρύματος Ίων Δραγούμης. Τί να πει κανείς...

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, παρολίγον να σπάσει η καρδιά του Σούφρα εκεί στο σπίτι-τούρτα στο οποίο διαμένει, στο Ίλιον, στις 12 και κάτι, εκεί που έβλεπε η ψηφοφορία να μην πηγαίνει σύμφωνα με τις (ελληνικές) προβλέψεις.

Αντιθέτως, ο Καραίσκος χαιρόταν από την εξέλιξη των πραγμάτων. Το πάθος του ενάντια σε κάθε τι το ελληνικό τον οδήγησε σε περίεργους, ανθελληνικούς δρόμους. Άλλωστε, ο Καραίσκος είναι γνωστό ότι δεν αισθάνεται Έλληνας αλλά Κρητικός.

MUSIC THROUGH THE YEARS είπε...

Βαρσε συμφωνώ οτι ανευ Βέμπερ το κομμάτι δεν θα είχε καμμία τύχη.Η Αγγλία είναι ένοχη γιατί έχει βεβαρυμένο παρελθόν, αφού έχει στείλει σκουπίδια με το κιλό.Η Ελληνική ψήφος με το 12 ακολούθησε την λογική πού λες.Εγώ δεν ψήφισα,δεν ψηφίζω σε στημένα παιχνίδια με σικέ διαδικασίες.Πάει ο καιρός πού η Εurovision με ενθουσίαζε,αυτό ήταν γύρω στο1968-1978.Aπλά στέκομαι στην συμμετοχή τού Βέμπερ.Αν,αν μπορούσαν να ακολουθήσουν τό παράδειγμα του,ίσως η Ευρώπη να άκουγε μία πιό καλή μουσική.Βαγγέλης Παπαδόπουλος,μεγάλη υπόθεση γιά τήν Ελλάδα,μήν λοιδορείτε κύριοι τα Εθνικώς και σεμνώς εκφραζόμενα άτομα στολίδια τού τόπου μας.Οι κκ Σούφρας και Βαψομαλλιάς να πούν την αποψην των επί τού θέματος τού διαγωνισμού.

Baygon είπε...

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Μπορεί εμείς να νομίζουμε ότι είναι τυχαία κάποια πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Οι εχθροί μας έχουν επιστρατέυσει ακόμα και το ζωϊκό βασίλειο εναντίον μας. Είναι ψέμματα ότι ο Σόρος διαθέτει στρατιά εκπαιδευμένων κοριών; 'Οτι ένας τέτοιος πράκτοράς του επετέθη στον Μαυρουδή, ενώ ο τελευταίος επισκεπτόταν το Αμέρικα;
Πώς είναι δυνατόν να πειστεί κανείς, ότι σε ξενοδοχείο 5 αστέρων βρέθηκε..κοριός;
Έλληνες επαγρυπνείτε. Αγοράστε φλίτ.

άμα το λέει η σούφρα σου είπε...

Τον διαγωνισμό δεν τον είδα καθώς εμφανιζόμουν με ένα τσιγγάνικο κουαρτέτο σε γάμο εδώ στο Ιλιον. Εχω νομίζω ξαναπεί και στου Βαψομαλλιά ότι η eurovision ξεκίνησε ως ψυχροπολεμικός θεσμός την δεκαετία του '50 τότε που τα 2 στρατόπεδα προσπαθούσαν να επικρατήσουν (και) στον πολιτισμό. Συνέπεσε με την εποχή που άνθησε αυτό που ονομάζεται "ευρωπαΙκό ελαφρό τραγούδι" (είδος που προσωπικώς μου προκαλεί αναφυλαξία), γλυκανάλατες μελωδίες, σακχαρινώδεις ενορχηστρώσεις κλπ. Αυτά μέχρι την δεκαετία του '80, εποχή που ο διαγωνισμός είχε περιέλθει σε πλήρη ανυποληψία και ευτυχώς γι' αυτόν ήλθε η κατάρρευσις του υπαρκτού σουργεαλισμού και η ένεκα αυτής διεύρυνση της ΕΕ γιά να μεταλλαχθεί σε αυτό που βλέπουμε σήμερα στις οθόνες μας.

Συμφωνώ με τον Βάρσο γιά το γλειψιματικό 12άρι μας στην Αγγλία, το τραγούδι ήταν επιεικώς γιά κλωτσές (και ο δημιουργός του γιά ακόμα περισσότερες). Δεν είναι τυχαίο ότι ο υπερμέγιστος μακαρίτης Ian Dury, μακράν ο καλύτερος στιχουργός της Βρετανίας τα χρόνια εκείνα είχε απορρίψει πρόταση του Webber γιά συγγραφή του λιμπρέτο του Cats (που απέδωσε εκατομμύρια στον Richard Stilgoe που εν τέλει το συνέγραψε), παραθέτω απολαυστικό απόσμασπα από wiki:

Dury turned down an offer from Andrew Lloyd-Webber to write the libretto for Cats (a gig which reportedly earned Richard Stilgoe millions). The reason, said Dury, "I can't stand his music. I said no straight off. I hate Andrew Lloyd Webber. He's a wanker, isn't he? Every time I hear 'Don't Cry for Me Argentina' I feel sick, it's so bad. He got Richard Stilgoe to do the lyrics in the end, who's not as good as me. He made millions out of it. He's crap, but he did ask the top man first!"Οσο γιά τις συμμετοχές, μου άρεσε η Γερμανία με τις αναφορές της στον μεγάλο Cab Calloway και φυσικά την συμμετοχή της καλλιτέχνιδος του burlesque (και μέχρι πρότινος συζύγου του κ. Marilyn Manson αν δεν απατώμαι) Ditta Von Teese σε ρόλο dominatrix. Οσο γιά την δική μας υπονομευμένη από τον Σορος και την λέσχη Μπιλτερμπεργκ συμμετοχή, κρίμα που δεν υιοθετήσαμε το τιμημένο έθιμο της πίσσης (μετά πουπούλων) γιά τους ΣακοΠαναγοΚαλημέρηδες...

Ανώνυμος είπε...

επιτέθηκε κοριός στον Νότη Μαυρουδή!;
πότε έγινε αυτό;;;

Ανώνυμος είπε...

Στον Μαυρουδή Βορίδη

Θ. Π. είπε...

Έχουμε ξαναπεί ότι όχι μόνον οι κοριοί αλλά και τα κουνούπια έχουν τεθεί στην υπηρεσία των ξένων κέντρων. Τιε τελευταίες μέρες έχουν γίνει άκρως επιθετικά εναντίον των ελλήνων και φιλελλήνων. Χθες το βράδυ ένα κουνούπι τσίμπησε τον Φωκά Ευαγγελινό και τον στυλίστα Χάρη Σιανίδη (που ήταν και αυτός παρών στον διαγωνισμό και μέσα στην τρελή χαρά)...

Ανώνυμος είπε...

τι μου θύμισες τώρα
τα κορυφαία πρωτοσέλιδα του Μιχαλόπουλου με το ευλογημένο κουνούπι που είχε τσιμπήσει τη γκόμενα του μητροπολίτη

Ανώνυμος είπε...

Είναι έξω τώρα ο Μιχαλόπουλος ή ακόμα στην ψειρού;

ΟΜΑΔΑ Ε είπε...

Έλληνες μην ανησυχείτε. Το σοροαμερικανικό τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Μαυρουδή Βορίδη με χρήση ειδικά εκπαιδευμένου πράκτορα κοριού δε θα μείνει αναπάντητο. Η ομάδα Ε ετοιμάζει ήδη μεγάλο χτύπημα ως αντίποινα. Καταφέραμε να αποσπάσουμε ομάδα ψειρών-κομμάντο από τα κεφάλια μελών του Επαναστατικού Αγώνα και άλλων αναρχοαυτόνομων των Εξαρχείων. Ψειρών, που όπως και οι φορείς τους, είναι εκπαιδευμένες στο αντάρτικο πόλης και την ένοπλη δράση. Τις κατηχήσαμε στο σωστό, εθνικοπατριωτικό δρόμο και τις ξαμολύσαμε για να επιτεθούν στους εχθρούς μας. Τρέμετε εχθροί του έθνους (όσοι έχετε μαλλιά τουλάχιστον). Τρέμε προδότη Βαψομαλλιά.

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Ντροπή, πέταξαν έξω από τις λίστες της ΝΔ, τον συνάδελφο, συμπατριώτη και συνδαιτημόνα στο Top's, του Καραίσκου.
Ντροπή!

V. είπε...

Ναι, Επιπόλαιε. Ο γελοιοδέστατος αλλά συμπαθής Μανώλης, ενώ είχε διαβεβαιώσεις ότι θα συνεχίσει στο ευρωκοινοβούλιο μια, ούτως ή άλλως και χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, σπουδαία καριέρα που έχει αφήσει άφωνους τους ξένους συναδέλφους του, ξάφνου ένιωσε το έδαφος να χάνεται κάτω από τα (μικροσκοπικά) πόδια του και βρέθηκε εκτός. Μην σε ανησυχεί, όμως, η περίπτωσή του. Θα βρει και ο δυστυχής Μανώλης μια θέση-αργομισθία ως σύμβουλος παρά τω Προέδρω (για την ΕΡΤ ομιλούμε), όπως και ο έτερος αξιαγάπητος (και ογκόλιθος της δημοσιογραφίας) συνάδελφός του Δημήτριος Κωνσταντάρας (διακριθείς ως υιός του πατρός του), χωρίς τον οποίον (δεν πάνε άδικα τα 5 χιλιάρικα που τσεπώνει τον μήνα ο Δημήτρης) ο Πρόεδρος Παναγόπουλος δυσκολεύεται, ως φαίνεται, λιγάκι να λειτουργήσει. Έτσι είναι, άμα επιλέγεις να εισχωρήσεις στα κομματικά άσυλα. Και ύστερα σου λένε για τον Σόρος...

Υ.Γ. Λίαν αγαπητέ κύριε Σελίδα, περί Eurovision, μουσικολογικώς, δεν είναι ο πιο ειδικός να αποφανθώ. Άλλωστε, εμένα περισσότερο με ενδιέφερε (από μικρούλης που παρακολουθούσα) περισσότερο το σασπένς της ψηφοφορίας και τα politics του διαγωνισμού. Θαύμαζα δε, κυρίως, την αποκαθήλωση των κομπορρημονούντων καλλιτεχνών. Αυτή ήταν η μεγάλη απόλαυσή μου... Έτσι, και για το αγγλικό τραγουδάκι δεν έχω να συνεισφέρω, παρά μόνον μια μικρή λεπτομέρεια (μάλλον γνωστή σε όποιον/α δείχνει λίγη προσοχή): ότι ο A.L Webber είναι, από πολλών ετών, ένας κραυγαλέος βαψομαλλιάς (απόχρωση κομοδινί)...

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί και ο Καραίσκος επί του θέματος της Eurovision. Η κοινή γνώμη φλέγεται να μάθει: ψήφισε και αν ναι ποια χώρα; Καραίσκο, μην κρατάς τις πληροφορίες για τον εαυτό σου. Μοιράσου τες με εμάς, τους φίλους σου...

Ανώνυμος είπε...

Νόμίζω ότι ο Kαραίσκος μέχρι να έρθει η ώρα της ψηφοφορίας είχε ήδη φτάσει στην 20η ρακή και ήτο ντίρλα. Θέλησε να ψηφίσει Σοβιετική Ένωση (δεν υπάρχει αλλά στο μυαλό του Καραϊσκου θα υπάρχει πάντα) αλλά δεν ήταν σε θέση να πληκτρολογήσει σωστά το τηλέφωνο, οπότε εγκατέλειψε την προσπάθεια

Ανώνυμος είπε...

Εννοούσα να πληκτρολογήσει οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Βέμπερ δεν είναι βαψομαλλιάς, αλλά περουκοφόρος. Με κομοδινί περούκα μάλιστα, πράγμα που με εντυπωσίασε. Περούκα και μάλιστα βαψομαλλιάδικη περούκα είναι εκπληκτικός συνδυασμός. Θέλει να δείχνει ότι έχει ακόμα μαλλί και απλά το βάφει; Πονηρός..

Ανώνυμος είπε...

O αγαπημένος τραγουδιστής του Καραίσκου τώρα στο Αλτεερ

Marwood είπε...

Ναι πράγματι, ο μεγάλος Τερλέγκας (ο κροίσος με νησί με 9 γράμματα) τώρα στην εκπομπή του οργίλου Παυλόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Να κι ένας ανταγωνιστής του Καραϊσκου εξίσου όμορφος και διανοούμενος. Ευτυχώς που είναι στην Αγγλία γιατί αν ήταν εδώ θα είχαμε μονομαχία.

Ανταγωνιστής

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο. Έξοχη περίπτωση ο Εugene. Ίσως αν τον γνώριζε εγκαίρως η Τζίνα Δρ. να τον επέλεγε στη θέση του γλυκού μας Καραϊσκου.

Θ. Π. είπε...

Μια ερώτηση ειδικά προς τον αγαπητό Marwood, ο οποίος, απ' όσο θυμάμαι από παλαιά συζήτησή μας, είναι οπαδός της συγκεκριμένης εκπομπής. Ήθελα να σε ρωτήσω, Marwood, εάν γνωρίζεις, τι έχει απογίνει εκείνη η τρομερή φυσιογνωμία που έβγαινε παλιά στον Γερασίμου (τα ξημερώματα) και τον αποκαλούσαν "ο Δάσκαλος". Ξαφνικά χάθηκε. Κάποιοι μου είπαν ότι τον μάζεψαν στο τρελάδικο αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Επειδή ήταν (και παραμένει) η αγαπημένη μου ραδιοφωνική φυσιογνωμία, θα ήθελα να σε παρακαλέσω, εάν δύνασαι, να με διαφωτίσεις.

Ευχαριστώ

Marwood είπε...

Τον θυμάμαι τον δάσκαλο, έχω καιρό να ακούσω Γερασίμου όμως. Τα περί τρελάδικου από εσένα τα ακούω τώρα, δεν μπορώ να πω ότι με εκπλήσσουν κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι ο Eugene είναι fake σε αντίθεση με τον Καραϊσκο που είναι ο εαυτός του.. Καραϊσκος for ever

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Trueman θα ψηφίσει τον Περλικό, τώρα που είναι και επικεφαλής του ψηδοδελτίου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας; Περλικό ή Κοντογιαννόπουλο θα ψηφίσεις Trueman;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν μάλλον θα ψηφίσει Περλικό.

Ανώνυμος είπε...

Θα ψηφίσει Μαρκουλάκη. Του αρέσει η τέχνη

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι φιλελεύθεροι ψηφίζουν τον νέο επιστήμονα, τον τίμιο γιατρό, τον γνήσιο φιλελεύθερο, τον έντιμο αγωνιστή, τον Φώτη Περλικό.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Τρουθμαν είναι σοβαρός επιστήμονας και τίμιος νέος. Κακώς δεν κατέβηκε και αυτός υποψόφιος σαν τον Περλικό

Ανώνυμος είπε...

Να αποσύρουν το ψηφοδέλτιο και ο Περλικός να το επαναφέρει με τον Τρούμαν μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ. Να παραιτηθεί ο Περλικός και να αναλάβει αρχηγός ο Τρούθμαν. Γιατί, καλύτερος είναι δηλαδή ο Περλικός; Ο Τρούμαν είναι και πιο μοντέρνος. Ξυρίζεται κιόλας

Ανώνυμος είπε...

Τί ηλικία έχει ο Τρούμαν; Είναι τόσο μικρός όσο ο Περλικός;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πόσο είναι ο Περλικός. Κοντά πρέπει να είναι πάντως κρίνοντας από τη φάτσα του Περλικού. Όπως και να χει όμως ο Τρούμαν είναι πάντα νέος. Κυρίως στο πνεύμα. Είναι ασυμβίβαστος σαν τον Περλικό. Τώρα που το σκέφτομαι είναι και μορφονιός. Σαν τον Καραϊσκο ένα πράγμα. Μάλλον η ομορφάδα μπήκε σε αυτό το blog και αρνείται να φύγει.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Τρούμαν, ως φιλελεύθερος που είναι, πρέπει να είναι πολύ δραστήριος και ενεργητικός νέος. Εγώ αυτό εισπράττω από τα γραπτά του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρεις πόσο μέσα έπεσες ανώνυμε. Λες και τον είχες μπροστά σου όταν έγραφες αυτές τις κουβέντες. Μάντης είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν είναι επιστήμονας;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Γεια σας φίλοι μου. Πάλι εδώ για το καθιερωμένο ρεπορτάζ Καραίσκου, καθώς στο έτερο μέτωπο Παπαγιάννη, τα πράγματα είναι πιο ξενέρωτα από ποτέ.

Ο Καραίσκος λοιπόν μετά το κάζο της Βάρκιζας που παρακολουθήσατε σε προηγούμενη ανταπόκριση... Μια παρένθεση εδώ: Τι ειρωνικό που είναι, για δεύτερη φορά φιάσκο στη συγκεκριμένη περιοχή για τους Καραίσκους...κλείνει η παρένθεση, μετά λοιπόν τις πομπές του Καραίσκου, όπου τον αναζητούσε ομού με σωματοφυλάκους, ο έξαλλος υιός του τριφυλλοφόρου Ταμιφλού, για να πληρώσει νοίκια και κοινόχρηστα 4 ολάκερων μηνών, ο Καραίσκος βρήκε αρχικά καταφύγιο στο γειτονικό ευγενές κασιδοκώστειο προάστιο.

Φιλοξενήθηκε για κάποιες ημέρες στην γκαρσονιέρα που διατηρεί ο καλλίγραμμος και πανέξυπνος διευθυντής του κοινωνικού-πολιτιστικού ενθέτου της χατζηκουράδειας φυλλάδας.
Περνούσε τις νωχελικές ημέρες, που ήταν όπως λένε και στη γλώσσα των Wiseguys "στα στρώματα", στην παραλία του Αστέρα (όπου εισήρχετο ως άλλος Κούγιας δια της υπερπηδήσεως της μαντρός, καθώς τα 25(?) ευρώπουλα του πέφταν λίγο βαριά), κατατροπώνοντας με τα βολέ του τους υπερογδοηκοντούτηδες ρακετίστες, και συναγελαζόμενος στο μπαρ εκπροσώπους της τοπικής πανίδας, όπως λχ τον ξανθό πρώην υποψήφιος αρχηγό του πασόκ και επικίνδυνο αντίπαλο του μπαρμπα-Γρηγόρη για τη δημαρχία.

Δεόν όπως σημειωθεί, ότι ο ήρωάς μας κυκλοφορούσε με άψογη μεταμφίεση, που είχε δανειστεί από τον έγκριτο παρουσιαστή, ο οποίος όπως απεκαλύφθη, τη χρησιπμοποιεί στα ραντεβού του με την ευγενική δεσποσύνη με την οποία σχετίζεται, για να αποφεύγει τους ενοχλητικοκύς μαυρομουστακάκηδες.

Αρκετά όμως για τώρα. Η συνέχεια στην επόμενη ανταπόκριση. Το ρεπορτάζζζ δεν κοιμάται ποτέ.

Θ. Π. είπε...

Επιπόλαιε, όπως πάντοτε εξαιρετικό το ρεπορτάζ σου μετά αναλύσεως. Εσύ πρέπει να έχεις θητεύσει μήνες - τι λέω... χρόνια - στην ιερά οδό Βαλαωρίτου και να έχεις ζυμωθεί με τις αρχές και τους κανόνες του πραγματικού ρεπορτάζ και της βαθείας κοινωνικής/πολιτικής αναλύσεως. Εάν, μάλιστα, ο Καραίσκος μας ομοιάζει (εξωτερικώς και εσωτερικώς) με τον επηρμένο νεανία αντίπαλο του Γεωργάκη στην παρελθούσα εσωκομματική αντιπαράθεση, κο Τζιώτη, τότε τα πράγματα είναι σκούρα - σε πλήρη αναντιστοιχία με το ξανθό μαλλάκι του φερέλπιδος κατα φαντασίαν πολιτικού....

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Eπιπολαιο με λες γιατί δεν βγαίνω με πολλές (για να μην μπώ με καμμία)

Θ. Π. είπε...

Να και ο Καραίσκος, λοιπόν. Καλώς ήλθες (έστω και σεμνά, απ' ό,τι βλέπω...). Διαψεύδεις βλέπω. Δηλαδή δεν βγαίνεις με τη Τζίνα (την Δρ. ή την Ντρ.)... Έτσι είναι οι κομμουνιστές, φίλε μου. Η πνευματική εργασία δεν αφήνει χώρο για υπερβολικούς σεξουαλισμούς. Η ερωτική δραστηριότητα είναι μια ενασχόληση της διεφθαρμένης και παρακμιακής μπουρζουαζίας και όχι των αριστερών διανοουμένων... Ας είναι. Και έτσι σε συμπαθούμε, ρεπόρτερ Καραίσκο...

Karaıskos Fan Club είπε...

Karaısko
Kovo tıs fleves mou gıa sena!!

Fuck Sakıs!

Karaıskos Fan Club είπε...

Karaıskos ıs the f&%&ıng best!

Karaıske gıa sena zoume stın TV na se xanadoume, sto theıko reportaz stın plateıa syndagmatos pou sou epeftan oı fakeloı !!!!


Karaıskos= Danııl= 100 xronıa brosta

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν πρέπει να είναι ο Καραϊσκος ο επιπόλαιος, Θύμιο. Άλλος πρέπει να είναι. Μπηχτή για τον επιπόλαιο ρίχνει ο μέγας Καραϊσκος μου φαίνεται. Τιμή και δόξα στην επάνοδό του..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλώς τα παιδιά. Πώς και μας θυμήθηκες επιτέλους; Μόνο στα πόδια σου δεν πέσαμε για να μπείς πάλι.. Είσαι πονηρός μου φαίνεται. Σκέτος άρκαλος...

Θ. Π. είπε...

Μα δεν είπα εγώ, 8.33 ότι ο Επιπόλαιος είναι ο Καραίσκος. Από που έβγαλες ένα τέτοιο συμπέρασμα. Πάντως χάρηκα με την επιστροφή του ρεπόρτερ-ανταγωνιστή του Μαυρομουστακάκη (όποιος δεν έχει δει την παλαιά εκπομπή του Μ. στο EXTRA όπου και έπαιρνε από πίσω διάφορους επώνυμους με την κάμερα για να δει πως τρώνε, πως ξύνονται κλπ. δεν έχει δει τίποτε...).

Λίγο συνεσταλμένη η καραίσκεια επανεμφάνιση, αλλά έστω κι έτσι ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε αυτό τον άοκνο εργάτη της ενημερώσεως και αριστερό διανοητή/σχολιαστή...

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Οι σεμνοτυφίες σε φάγανε Καραίσκο.
Εμένα οι πληροφορίες μου άλλα λένε. Οτι πάμπολλες κορασίδες του αθηναικού και -κυρίως- του επαρχιακού στερεώματος, πέσαν στον έρωτά σου.

Ανώνυμος είπε...

Επιπόλαιε, δηλαδή λατρεύει τις επαρχιώτισες ο Καραίσκος; Ή, για να ακριβολογούμε, τον λατρεύουν εκείνες;

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ είπε...

Ελα μωρέ τώρα, που έχει τόσες επιτυχίες στις γυναίκες το άτομο. Ποιος είναι; Ο Τζίτζι Ρίτζι τσι Κρήτης; Μας έχετε ταράξει στις υπερβολές εδώ μέσα. Σιγά μην τα πιστέψουμε κιόλας. Αριστερός, μορφονιός, περιπετειώδης, ταξιδεύει συνέχεια, διανοούμενος, έξυπνος και πάει λέγοντας. Ποιος είσαι ρε Καραϊσκο; Ο Σωτήρης Δανέζης;

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι ο Καραίσκος είναι γαλλοτραφής και γαλλόφιλος. Αληθεύει; τα παιδιά από την Κρήτη συνήθως είναι γερμανόφιλα, αλλά ο Καραίσκος φαίνεται να ξεχωρίζει. Ένα πουλάκι (σαν κι αυτά τα πράσινα, που πρωταγωνιστούν στο spot της ΝΔ) μου είπε ότι ο Καραίσκος έχει και τεράστια συλλογή από γαλλικό ερωτικό κινηματογράφο, με ιδιαίτερη αδυναμία στην υπέρλαμπρη Brigitte Bui. Δεν φαίνεται να είναι ό,τι κι ό,τι ο Καραίσκος μας. Φαίνεται να έχει μπόλικο γούστο...

Ανώνυμος είπε...

http://4.bp.blogspot.com/_5klqojlXp5A/ShQWCNV52ZI/AAAAAAAABIQ/167Nq_oBw6M/s1600-h/npd.jpg

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ..Κορυφαίο...Ακόμα γελάω. Και από την "τίμια" περιοχή της Βαυαρίας.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ επιτυχημένη η αφίσα. Δείχνουν οι άνθρωποι ότι διαθέτουν χιούμορ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο Καραϊσκος; Τόσο αγνό παιδί είναι;

http://blufiles.storage.msn.com/y1pLy1_LdZ6d_a8Z3pqqhhvimoT4hvu-wqQbStOLiaOStWTC_t63gs9byavP1UQj0WIzXxDyAI_w14

Ανώνυμος είπε...

Μια τυπική ημέρα του καραίσκου
http://tinyurl.com/r8vn7o

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μου φαίνεται ότι είδα τον Καραϊσκο να καπνίζει πούρο.

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν κάποιος πολύ όμορφος και φαινόταν χαρισματικός συζητητής, δηλαδή είχε κάνει όλους τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη του, τότε ναι, μπορεί να είδες και τον ταλαντούχο Καραϊσκο. Είναι πιθανό.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς ήταν. Τον περιγράφεις με μεγάλη ακρίβεια και φυσικότητα, λες και ήσουν μπροστά την ώρα που τον έβλεπα. Είχε και πολύ γερή επιχειρηματολογία, ενώ οι γύρω του είχαν μείνει άφωνοι από τη ροή και συγκρότηση του λόγου του. Ειδικά δε όταν άναψε και το πούρο, εκεί η προσοχή των συνομιλητών έφτασε στο κατακόρυφο.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος; Μήπως ήταν ο υιός Μπουλ; Έχω ακούσει ότι είναι δεινός ρήτορας γιατί έχει μαθητεύσει στον πατέρα του και στο θείο του αλλά και σε γίγαντες της επιχειρηματολογίας που συχνάζουν στη Βαλαωρίτου.

Marwood είπε...

Πολύ υγιής η αντίδραση των Αγγλων, και προς τη σωστή κατεύθυνση, όχι στα μαγαζιά και τις περιουσίες του κόσμου όπως έκαναν εδώ οι αλητήριοι του Τσίπρα. Στις ειδήσεις οι απαντήσεις τους κυμαίνονταν από την κρεμάλα έως το εκτελεστικό απόσπασμα. Πάντως σίγουρα ήθελαν να τους εξαφανίσουν από προσώπου γής. Και πολύ καλά έκαναν. Καιρός δε, είναι να επανέλθει και η παλιά καλή αγγλική ποινή του hanging, drawing and quartering. Για την Ελλάδα ομιλώ βεβαίως. Σε κάθε περίπτωση η αγανάκτηση για τη δημοκρατία έχει φτάσει στο κόκκινο. Το καταγράφω απλώς, οι πολιτικοί επιστήμονες του μπλογκ ας το σχολιάσουν.

Εγώ απλώς να εκφράσω την αποδοκιμασία μου για τα καμώματα του κατσικοκλέφτη συμπατριώτη του Καραίσκου που παρεξηγήθηκε γιατί δεν του είχαν κρατήσει θρόνο στο Ζάππειο. Αν του το έκανε επίτηδες το χουνέρι ο Καραμανλής (που δεν το νομίζω) ίσα που είναι λόγος για να τον ψηφίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Marwood, το ίδιο με αυτό που λες σκεφτόμουν κι εγώ για τον Βαρδινογιάννη. Δυστυχώς, όμως, είναι βέβαιον ότι έγινε κατά λάθος. Που τέτοια κότσια από τόσο μέτριους πολιτικούς.

Στην Αγγλία, όπως θα γνωρίζεις, υπάρχει μια τάση ενίσχυσης του BNP (και άλλων "μικρών" κομμάτων), διότι το μπάφιασμα του κόσμου έχει ξεπεράσει κάποια όρια. Βέβαια, εκεί τηρούνται και τα προσχήματα και κόβονται και ορισμένοι κώλοι, όχι όπως εδώ που ο λαός αποθεώνει τους Βουλγαράκηδες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο παρουσιαστής που λέει το τρωκτικό ότι έπεσε σε κατάθλιψη; Ξέρει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω όχι ο καραίσκος...
έτσι όπως το λέει πάντως το μυαλό μου πάει στον μικρούτσικο

Ανώνυμος είπε...

για κατατόπισε μας για λαμπρινίδη, ο τύπος φαίνεται για σούργελο αλλά δεν έχω ασχοληθεί για λεπτομέρειες

Ανώνυμος είπε...

Και μένα στον Μικρούτσικο πήγε...Λες;

Ανώνυμος είπε...

Ο χαζο-Μικρούτσικος, εκτός των άλλων χρωστάει κιόλας της Μιχαλούς, σκούρα τα πράγματα....

Ανώνυμος είπε...

Tı tha psıfısoume magkes?

Marwood είπε...

O Κακαουνάκης κατηγορεί τον γέρο Καραμανλή ως συνεργάτη του Μέρτεν.
Ρωτώ τους επιστημονικούς συνεργάτες του μπλογκ: Αληθεύει αυτό, ή είναι οι γνωστές αλητίες του Κακαουνάκη?

ΥΓ: Πάντως αν αληθεύει, θα τον ανεβάσει κι άλλο στην εκτίμησή μου...

Ανώνυμος είπε...

Τον Κακαουνάκη ή τον Καραμανλή θα ανεβάσει στην εκτίμησή σου;

Ανώνυμος είπε...

του κουναμούτα

Marwood είπε...

O Κακαουνάκης είπε ότι ο Μητσοτάκης δεν πήρε ποτέ ούτε μία δεκάρα από κανέναν.
Αληθεύει ή ειναι μια από τις γνωστές παπάρες του Κακαουνάκη?

ΥΓ: Πάντως αν είναι αλήθεια, θα ανεβεί κι άλλο στην εκτίμησή μου.

Ανώνυμος είπε...

Τον Κακαουνάκη ή τον Μητσοτάκη;

Ο ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΣ είπε...

Ας γνωρίσουμε καλύτερα την νέα κατάκτηση του Καραίσκου

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_1745.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δηλαδή θέλετε να πείτε στα σοβαρά όυι θα ψηφίσει τελικά ΣΥΡΙΖΑ; Λίγο δύσκολο να πιστέψουμε ότι ένας τόσο συγκροτημένος άνθρωπος σαν τον Καραϊσκο θα ψηφίσει τελικά αυτό το ανυπόφορο κόμμα με τα ανυπόφορα στελέχη και τον φιλο-μεταναστευτικό λόγο.

Marwood είπε...

Ανώνυμε πράγματι, συμφωνώ μαζί σου. Ο Καραίσκος είναι πολύ συγκροτημένος, αν και όχι συγκρατημένος, νεανίας. Βαθύς γνώστης των (α)διάφορων σοσιαληστρικών θεωριών, διαλιεκτικού υλισμού και τα τοιάυτα. Πιστεύω ότι έχει αντιληφθεί τη μούφα και τις Αλεξοκωλιές του Σφύριζα, αλλά ως ξεροκέφαλος κρητικός αρνείται να το παραδεχτεί.
Σε ένα κοινό μας φίλο εξομολογήθηκε ότι θα ψηφίσει κυνηγούς γιατί τους θεωρεί τον αντίποδα των -σιχαμένων- οικολόγων. Αβυσσος η ψιχή του Καραίσκου...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα; Ο Καραϊσκος δε συμπαθεί τους οικολόγους; Εντύπωση μου κάνει. Σιγά μη δεν ψηφίσει Συριζα ο κολλημένος..

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το λες σαν να μην έχεις άδικο. Μου έδωσες μια ιδέα. Ήταν να μην πάω τελικά να ψηφίσω, αλλά για σπάσιμο στους σύριζες και τους οικολόγους-μαλακολόγους, γιατί όχι κυνηγούς;

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι ο Καραίσκος σκέφτεται να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί. Είναι αληθής αυτή η πληροφορία;

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα και να ναι, ποια θα βρισκόταν να κάνει τέτοιο λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί; Αφού είναι καλλιεργημένο παιδί και έντιμος ρεπόρτερ.

Marwood είπε...

Ο Παπαγιαννάκης ήταν σοβαρός άνθρωπος, πιστεύω δε ότι δυο-τρεις σαν και αυτόν έσωζαν κάπως τα προσχήματα και το κόμμα από την απόλυτη γελοιοποίηση, ο δρόμος προς την οποία είναι τώρα ορθάνοιχτος. Απορίας άξιο πως μπορούσε να συμβιώνει με τα τσίρκουλα του σύριζα. Πραγματικά παράξενο...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα τι ειν' αυτές οι αποκαλύψεις του Παπαγιάννη, ρε τιν΄τουτος, που'σαι καραίσκο να δεις ποιοί σου τρώνε το ψωμί

Ανώνυμος είπε...

Marwood έχεις δίκιο. Και τον είχαν τον άνθρωπο στην απέξω οι ΑλαβανοΤσίπρες. Απορίας άξιον πως άντεχε. Δεν αποκλείεται και από την πίεση και τη μαλακολογία του κομματιδίου αυτού να ασθένησε ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά κάνατε το χρέος σας; Ψηφίσατε υπέρ της φίλης μας της Ιωάννας στον διαγωνισμό της Απογευματινής;

http://www.apogevmatini.gr/?p=26161

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα βλέπω καλά για την Ιωάννα στην ψηφοφορία. Ενώ ξεκίνησε καλά, στην πορεία πάτωσε.
Ιωάννα και Τσίπρας = βίοι παράλληλοι

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα βλέπω καλά για την Ιωάννα στην ψηφοφορία. Ενώ ξεκίνησε καλά, στην πορεία πάτωσε.
Ιωάννα και Τσίπρας = βίοι παράλληλοι

Ανώνυμος είπε...

Aν την ψηφίσετε εσείς και αν πείτε και καμιά κουβέντα στους θαμώνες του bar Ένσταση (ο Marwood δηλ. και ο Καραίσκος που είναι και θαμώνες) νομίζω ότι θα ανανήψει... Ο διαγωνισμός της Απογευματινής θέλει νικήτρια την Ιωάννα Δεμέντη και καμία άλλη. Συμφωνεί σ' αυτό άραγε και ο Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

Marwood, εσύ που ήσουν πιστός ακροατής του Γερασίμου, μήπως γνωρίζεις που μπορούμε να βρούμε το άσμα του μεγάλου Τάκη Τσώνη "Πορτραίτο", που ο Γερασίμου το έπαιζε συνέχεια μετά και από έντονες πιέσεις μας; Ανακάλυψα ένα μικρό κομμάτι του εκπληκτικού αυτού υπερ-trash άσματος (με πούστικο ηχόχρωμα) στην διεύθυνση

http://www.music-bazaar.com/main.php?page=artist&id=4514

Marwood είπε...

Το συγκεκριμένο όντως το έβαζε συνέχεια πριν 2-3 χρόνια κραυγάζοντας Λευτεριά στη Βόρεια Μύκονο, νομίζω τον είχε καλέσει και στο στούντιο?

Ανώνυμος είπε...

Ναι, πράγματι, αυτό ήταν το context. Έβαζε αυτό το άσμα χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του. Δεν θυμάμαι αν είχε καλέσει τον Τσώνη στο στούντιο - δεν άκουγα και πάντα την εκπομπή. Αλλά γιατί όχι; Είχε την έφεση και καλούσε συχνά στο στούντιο διάφορους ευγενείς καλλιτέχνες της πίστας (και δώρο μπουκαλάκι σε νυχτερινό κατάστημα)...

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ είπε...

Πώς πάει το αμόρε του Καραϊσκου με το νεαρό μοντέλο; Την άφησε τη Τζίνα Δρ. δηλαδή; Ή μήπως έχει παράλληλο δεσμό; Επιπόλαιε, τοποθετήσου.

Ανώνυμος είπε...

Έχει ο Καραίσκος μας δεσμό με μοντέλο; Με ποια; Μήπως με την Ιωάννα Δεμέντη;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πάει ο Καραϊσκος στην "Στιγμή της Αλήθειας"; Από όσα λέτε, θα έχει πολλά πικάντικά θέματα να αποκαλύψει.

Ανώνυμος είπε...

Έχω μάθει ότι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι μεγάλος θαυμαστής του Καραίσκου. Είναι αμοιβαίος ο θαυμασμός αυτός;

Ανώνυμος είπε...

Άμα πάει ο Καραϊσκος στη στιγμή της αλήθειας, θα τον δει η Μανωλίδου και θα παρατήσει σύξυλο το Μπουμπούκο. Θα τον ερωτευτεί κεραυνοβόλα, όπως παθαίνουν όλες άλλωστε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το συμπέρασμα πάντως από το χθεσινό debate είναι ένα:

Ότι ο Λιάτσος είναι βλάκας. Απίστευτος βλάκας. Ο άνθρωπος δεν κατάφερνε να θέσει μια ερώτηση, για την οποία είχε προετοιμαστεί κιόλας, εντός του χρόνου που του δινόταν. Κι αυτό γιατί τη διάνθιζε με σαχλαμάρες. Τί πρήχτης.. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κάθε φορά που τον διέκοπτε η Χούκλη την κοίταζε έτοιμος να τη σκοτώσει. Μα τί τύπος είναι αυτός; Σε κάθε ερώτηση έκανε τεράστιες παύσεις, έλεγε και τις προσωπικές του απόψεις κλπ
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Καλώς λέει το δελτίο ειδήσεων που λέει.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πολύ στην τεράστια γοητεία του Καραϊσκου.

Marwood είπε...

http://tinyurl.com/mnwkor
Θα πάμε?

Marwood είπε...

Δηλαδή θα μιλήσει το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου?

Marwood είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/05/12_28.html
Τα καλά της οικογένειας

Marwood είπε...

Με έχει εξοργίσει ο Μανδραβέλης με τα δύο τελευταία άρθρα του για τους μετανάστες. Λέω να μην αρχίσω τα μπινελίκια, γιατί τον βρίζουν άλλωστε όλοι (κάτι σαν τον Πρετεντέρη ενα πράγμα δηλαδή) και δεν έχει νόημα ένας παραπάνω, μου είναι και συμπαθής, κρίμα.

Marwood είπε...

Τη γλίτωσε προς το παρόν ο Μανδραβέλης, δεν θα την γλιτώσει ο Ανταρσφύριζα, ιδού το μανιχέστο:

Marwood είπε...

Οργίλε Καραίσκο και συντρόφια αντάρτες πουλιά, ούτε τον Χάντιγκτον που σου είπα έχεις διαβάσει, και τον κρίνεις και από πάνω. Ούτε βέβαια έχει περάσει από το μυαλό σας, ότι κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου οι ΗΠΑ προσπαθούσαν να διασφαλίσουν τα κεκτημένα από τις θυσίες που έκαναν κατά τη διάρκεια του Β'ΠΠ για να σώσουν κάτι σακαφλιάδες σαν και εσάς από τη σκληρή μοίρα του να σηκώνεσαι υποχρεωτικά, χωρίς νάζια, σκέρτσα, ευαισθησίες και ψυχοκινητικά, κάθε μέρα τουλάχιστον πριν τις -ωιμέ!- 11 πμ για να πάτε για (σκληρή) δουλειά, μοίρα που χωρίς αμφιβολία θα επεφύλασσαν οι Βάρσοι, ειδικά στον Καραίσκο, αν νικούσαν.

Μάλλον όμως δεν έπρεπε να μας σώσουν, ούτε αργότερα όταν με το δόγμα Τρούμαν μας έσωζαν για δεύτερη φορά. Αλλά όπως έλεγε και ο Σήφης ο Βαρδινογιάννης, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος. Το μόνο για το οποίο έχω αλλάξει γνώμη, όπως ήδη έχω πει, είναι ότι θα έπρεπε να αφήσουν τους κατσαπλιάδες να κάνουν δικό τους κράτος κατά τα πρότυπα Β και Ν Κορέας, για να μην πω ότι θα έπρεπε να μας παραχωρήσουν εξ ολοκλήρου στην σφαίρα επιρροής της Σοβιετίας καθώς δεν μας αξίζει και τίποτα καλύτερο...

Η μήπως δεν αρέσει στους ευαίσθητους τώρα η εξαγωγή της δημοκρατίας που έκαναν στο Ιράκ. Η μήπως το πετρέλαιο που έστω ότι ζητάνε οι αμερκάνοι σαν αντάλλαγμα δεν είναι εύλογο τίμημα για την ελευθερία που προσέφεραν στους τοπικούς βεδουίνους από την καταπίεση των διαφόρων τύπων που τους έριχναν πχ χημικά εξολοθρεύοντας ολόκληρα χωριά, για να σπάνε πλάκα? Η μήπως οι βεδουίνοι ήξεραν και από χθες τι να κάνουν το πετρέλαιο? Η μήπως στην τελική, είναι δυνατόν να δομηθεί κάποια παγκόσμια Ουτοπία με Επικούρεια-Καραίσκεια χαρακτηριστικά (στην οποία, για κάποιο λόγο, πιστεύουν εξ' ίσου οι Τρούμαντραβέληδες και οι Τσιπροκαρασίσκοι), δηλ όλοι να κωλοβαράνε ολημερίς φιλοσοφώντας μετά μαλακίας, να αγαπάει ο ένας τον άλλον, και κάποιο αόρατο χέρι να τους γεμίζει την τσέπη με ζεστό μετρητό? Και αν είναι να οικοδομηθεί μια τέτοια κοινωνία, πως θα γίνει αυτό αν πρώτα δεν εξαλείψεις πράγματα που διαφοροποιούν και χωρίζουν τους ανθρώπους όπως πχ θρησκεία, παράδοση, πατρίδα και λοιπές κατασκευές? Η λέσχη Μίλνερ και ο Σόρος, ο Τζον Λέννον με τη Ρεπούστη, καθώς και ο Γούλφοβιτς και οι νεοσυντηρητικοί για αυτά παλεύουν, είναι μήπως κομμουνιστές? Μπορεί και ναι. Πάντως όπως δεν θα βαρεθώ να λέω, οι ελευθερία δικαιοσύνη ισότητα και οι παρόμοιες παπαριές, είναι αποδεκτές ως σημαντικές αξίες, μόνο από το δυτικό πολιτισμό, οι άλλοι πολιτισμοι-κουλτούρες στα κοχόνες τους οι ισότητες και τα ρέστα, άλλα αγαθά θεωρούν σημαντικά, άρα μόνο ως επιβολή δυτικού πολιτισμού στις άλλες κουλτούρες μπορούν να περάσουν όλα αυτά τα μαρξιστικά ή/και φιλελεύθερα. Ενας νέος Μεγαλέξανδρος χρειάζεται δηλαδή, όταν ολοκληρώσει την ομιλία του στην συγκέντρωση της ΧΑ βέβαια.

Εδω η μισή λογοτεχνία επιστημονικής φαντασίας, θες Philip K. Dick, θες Οrwell θες ο προσφάτως αποβιώσας Ballard, θες ακόμα ο Gene Roddenberry, με Ουτοπίες που τελικά αποδεικνύονται Δυστοπίες (Dys-topia) ασχολούνται. Ό δε Asimov έχει ασχοληθεί επισταμένως και με τα robot, που μπορεί να είναι και η λύση σε όλα τα προβλήματα, μπορεί και όχι. Διάβαστε οι κομμουνιστές και κανένα βιβλίο με insight, και αφήστε τη βαριά φιλοσοφία γιατι σας έχει ξεκουτιάνει. Και για να μην το πολυζαλίζουμε, να ρωτήσω τους αριστερούς (αλλά και τους φιλελεύθερους): που το είδαν γραμμένο ότι ήρθαμε σε αυτό τον κόσμο για να περνάμε καλά? Φυσικά και δεν μπορούμε, ούτε πρέπει, να περνάμε όλοι καλά και άνετα, το πράγμα αυτό μας το λέει η φύση με κάθε τρόπο, εδώ και εκατομμύρια χρόνια, οι σφυριζαίοι-βουϊδιστές ακόμα να το καταλάβουν? Εκτός βέβαια αν η ζέβρα ή αλλιώς γαιδούρι ΠΑΟΚ, περναέι καλά στην κοιλιά του κορκόδειλα.

Marwood είπε...

ΥΓ1 Το πιο κοντινό που έχει φτάσει η αθρωπότητα στην Καραίσκεια Ουτοπία, είναι το νεοκευνσιανό σύστημα που ακολούθησε εν πολλοίς η Δύση και ειδικότερα η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Καμπριοδάνεια, Διακοποδάνεια, Πουτανοδάνεια, ακοπα και αβάδιστα, και από 'κει πήγαν και άλλοι...

ΥΓ2 Καταλαβαίνεις ότι αν ο γαμιάς της Αιγινίτη με μια ερώτηση μπαρούφα ξεφτίλισε ολόκληρη προεδράρα σοβαρού πολιτικού σχηματισμού, ας το κλείσετε το μαγαζί καλύτερα, δεν έχει νόημα.

Marwood είπε...

Βάρσε τραγικό το επίπεδο των δημοσιοκάφρων, τραγικό. Ούτως ή άλλως του πεντοχίλιαρου είναι όλοι, είτε βλάκες και μουνόπανα όπως ο λιάτσος είτε πουλητάρια εκτελεστές ειδικών αποστολών όπως ο πρετεντέρης και χατζημαλάκας.
Ο Καραίσκος μπροστά τους είναι ηθικός, καλλιτεχνικός (και σεξουαλικός) γίγαντας.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κωνσταντάτος (ο, κατά την Αλέκα, "Κωνσταντακάτος");

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται ό φίλτατος κ. Βάρσος να μας δώσει λεπτομερέστατο ρεπορτάζ από την πορεία διαμαρτυρίας της Χ.Α.

Trueman είπε...

Δεν μας τα λεει καλά ο Πασχος. Ειναι αληθεια. Εχει 10 μερες αχολείται μόνο με τους μετανάστες.

Ειναι κρίμα να μπαίνουν ολοι οι υπάνθρωποι στην χώρα μας.
Είναι αδικο για την φυλή μας.

Ειναι αδικο για αυτη την φυλή που εχει βγάλει εναν Ζαγορίτη... έναν Καζαντζίδη...Έναν Σάββα Κωφίδη βρε αδερφε!

Συμφωνώ με Βάρσο για Ιαπωνικό μοντέλο εναντι των μεταναστών ώστε να κρατηθεί ψηλά η ντιενεϊκιά μας κληρονομιά του Περικλέους και του Σοφοκλέους βεβαίως βεβαίως

(Κοροβέση και Σχορτσιανίτη αντίστοιχα)

Περδίκης είπε...

Εγώ τρελαίνομαι για μετανάστες. Ήμουν στον ηλεκτρικό το απόγευμα και μου άρεσε που έβλεπε το βαγόνι πλήρες από συνανθρώπους που δίνουν τον δικό τους χρώμα σε μια πόλη που γίνεται σιγά σιγά πολυπολιτισμική. Ακόμη και αν μυρίζουν λιγάκι και είναι κακοντυμένοι ας τους ανεχτούμε. Έτσι ήμασταν κάποτε και εμείς στις περιηγήσεις μας στη Γερμανία προς αναζήτησι ενός καλύτερου αύριο. Ζήτω οι λαθρομετανάστες.

Trueman είπε...

τοτε δεν εχεις παρά να μετακομίσεις κατά Πατησίων και Αχαρνών μεριά, να δεις ποσο πιο ωραία είναι

Ανώνυμος είπε...

Εκεί θα πάω, γιατί μου αρέσουν και περίεργες μυρωδιές.

Marwood είπε...

Ο Πάσχος προτείνει, να μην τους διώξουμε τους ανθρώπους μια και ήρθαν εδώ και μας βοηθήσαν στα Ολυμπιακά έργα και σε άλλες δραστηριότητες, που τώρα όμως τελείωσαν λόγω της κρίσης, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει άνεργοι, με τα συνακόλουθα κοινωνικά προβλήματα. Προτείνει μονιμοποίησή τους δηλαδή (ευτυχώς που δεν το πήρε είδηση ο Αλαβάνος να το προτείνει ο ίδιος).
Από την άλλη σαν φιλελεύθερος, είναι υπέρμαχος της άρσεως της μονιμότητος των κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων βεβαίως βεβαίως.

MUSIC THROUGH THE YEARS είπε...

Kαλημέρα Μarwood.Tώρα το πρόβλημα είναι αλλού.Πώς μαντρώνονται τόσες χιλιάδες άτομα για να γίνει το forward??Κομματάκι δύσκολο χωρίς να γίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες,τύφους,επιδημίες.κλπ.Βλέπε ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ πού έγινε ρόμπα στη Σωκράτους.Βy the way....ποιός μας έστειλε τούς μετανάστες εδώ????Ἅπό την άλλη ακρη τού κόσμου εδώ σκέφτηκαν να έρθουν????Η μήπως ήρθαν εδώ επειδή ολα εδώ είναι κάπως,σχετικά,δήθεν,πλαστικά και προ παντός Αμερικανικα.ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥςΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.Σε λίγο θα αρχίσουν να κάνουν ΝΤΟΥ στα σπίτια μας για να φάνε.
Καλημέρα to everybody.(Michelle LIAPIS).
ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

H alıthıa eınaı otı ı ellada pou kserame teleıose.

eımaste sto protypo tıs olandıas tou velgıou (pros to xeırotero vevaıa) gıatı edo eınaı poly perıssoteroı


Aftoı ırthan edo gıa na mınoun

opos kaı se alles xores se merıka xronıa tha symmetexoun kaı se oles tıs ekfanseıs

px stın polıtıkı

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστό αυτό που λέει ο γρήκλις φίλος. Το μέλλον ανήκει στους κάφρους. Αυτό γίνεται φανερό τόσο από την πληθυσμιακή σύνθεση των ΕΠΑ, όπου η λευκή φυλή αποτελεί μειοψηφία πλέον σε σχέση με τους μαύρους και τους λατίνους, με τις προοπτικές να είναι ακόμα χειρότερες σε πενήντα χρόνια, όσο και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Ο δυτικός τρόπος ζωής με τον καταναλωτισμό του έχει και ένα δυσβάσταχτο κόστος. Την πληθυσμιακή γήρανση. Οταν ο δυτικός κάνει δύο παιδιά για να μπορέσει να ζήσει κι ο ίδιος και τα δυο του αυτά παιδιά άνετα και καταναλωτικά, ο κάφρος κάνει 12 τα οποία επειδή δεν μπορεί να τα συντηρήσει τα στέλνει μετανάστες και μας κουβαλιώνται εδώ. Κι επειδη είναι νόμος της φύσης, ότι βιώσιμη ανθρώπινη κοινωνία είναι μόνο μια κοινωνία όπου ο νεαρός πληθυσμός πλειοψηφεί ώστε να παράγει και να συντηρεί τους γηραιότερους, η λογική λέει ότι το μέλλον ανήκει στους κάφρους.
Ο δε κάφρος, είναι πολύ πιο καλά οπλισμένος για την επιβίωση από τον μαλθακό δυτικό. Σε αντίθεση με τον δυτικό Καραϊσκο, που δεν κάνει όποια κι όποια δουλειά, γιατί έχει την ελευθερία επιλογής και (ακόμα) τα λεφτά να μην την κάνει, ο κάφρος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει.
Μια και αναφέρθηκε η Ιαπωνία, είναι εντυπωσιακό ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας αυτής είναι η πληθυσμιακή γήρανση. Ακόμα και οι ρατσιστές Ιάπωνες αναθεωρούν τους νόμους τους περί μεταναστών. Η ανεργία στους νέους κάνει ρεκόρ, όχι γιατί δεν υπάρχουν δουλειές, αλλά όπως και σε όλο το δυτικό κόσμο υπάρχουν δουλειές τις οποίες οι νέοι Ιάπωνες δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν. Προτιμούν λοιπόν να δουλεύουν part time σε επιχειρήσεις απολαμβάνοντας πενιχρές αμοιβές και να δυσκολεύονται οικονομικά, παρά να κάνουν δουλειές χαμηλού κοινωνικού status. Επειδή όμως κάποιοι πρέπει να π.χ μαζεύουν τα (πολλά) σκουπίδια κι εκεί, εισάγονται πλέον μετανάστες.
Και λογικό είναι τέλος, ότι για τους κάφρους μια δυτική χώρα είναι παράδεισος, όπως παράδεισος είναι για ένα λυκο να τον βάζεις μέσα σε ένα κοπάδι με αρνιά. Μεγαλωμένοι σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου, ανομίας, μεγάλης θνησιμότητας, αλλά και ανεξέλεγκτης βίας, της βίας που προκαλεί στον άνθρωπο ο αγώνας για καθημερινή κυριολεκτική επιβίωση, βλέπουν τον τρυφηλό Δυτικό όπως το λιοντάρι βλέπει ένα αρνί. Ανέκαθεν ιστορικά καταλύθηκαν πολιτισμένα κράτη όταν ήρθαν σε επαφή με βαρβάρους, γιατί οι κάτοικοί τους είχαν γίνει εξαιρετικά φιλήσυχοι και πασιφιστές σε σημείο που να μην είναι σε θέση να αντισταθούν στους βαρβάρους, με αποτέλεσμα να γίνονται τα θύματά τους.
Μόνο μια κοινωνία που θα ξέφευγε από το πρότυπο της υπέρμετρης κατανάλωσης, που θα εξανάγκαζε τους πολίτες της να εργάζονται χωρίς να τους αφήνει επιλογή να μην το κάνουν, που θα έβαζε σαν στόχο την πληθυσμιακή αύξηση ακόμα κι εκτός του θεσμού της οικογένειας και που τέλος θα τους διαπαιδαγωγούσε να μην είναι μαλθακοί, θα μπορούσε να αντισταθεί στην καφρική λαίλαπα. Ποιος να την έκανε άραγε κάποτε αυτή την κοινωνία;

Marwood είπε...

Χαχα εύκολη απάντηση στην ερώτησή σου: Ο Στάλιν.

Marwood είπε...

Να ακούσουμε όμως και την άποψη του Καραίσκου. Για να δούμε και τον Καραίσκο

Marwood είπε...

Εγώ πάντως για σοβαρές αποφάσεις μόνο τον Στάλιν εμπιστεύομαι. Ο Χίτλερ ήταν θα έλεγα υπέρ το δέον ευαίσθητος και ρομαντικός. Αλλωστε πιστεύω ότι ορισμένες ιδιαιτέρως σκληρές αποφάσεις δεν τις έπαιρνε καν ο ίδιος (βλ. Wannsee) γιατί μάλλον ήξερε ότι δεν θα μπορούσε, και γι' αυτό έβαζε άλλους πιο αδίστακτους. Ο Στάλιν δε, ως γεωργιανός, δεν χαμπάριαζε από τέτοια όπως αποδεικνύει και η ιστορία με το γιο του. Στάλιν=Βεντούζα για μετανάστες αλλά και γηγενείς τεμπέληδες θολοκουλτουριάρηδες. Σε συνεργασία με Μπέρια θα τους έφτιαχνε μάγκες, θα τρέχανε πανικόβλητοι από εκεί που ήρθαν για να γλιτώσουν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για τους εξυπνιτζήδες του παρόντος blog, ενταύθα:

Οι Ναζί ήταν βιοκεντριστές και ακολούθησαν τα αξιώματα των φυσικών νόμων στο ακέραιο. Μόνο ρομαντικούς δεν θα τους περιέγραφα. Ο άνθρωπος είναι δεμένος με την ιδιοκτησία γι αυτό και ποτέ δεν απέρριψαν το δικαίωμα της ιδιοκτησίας. Προσπάθησαν να φτιάξουν "ανώτερους" ανθρώπους, όχι μόνο σωματικής ανωτερότητας αλλά επίσης ηθικής και διανοητικής. Εξηγώντας μόνο το "ηθικής", εννοώ διαπαιδαγωγώντας τους να είναι αλληλέγγυοι απέναντι σε αυτούς που θεωρούσαν ομοίους τους και μέλη της ίδιας "εθνικής" οικογένειας, ανηλεείς σε οποιονδήποτε επιβουλεύετο αυτή την οικογένεια και αδιάφορους απέναντι σε όλους τους υπόλοιπους. Στην ανθρώπινη φύση είναι πάλι, να αισθάνεσαι αλληλέγγυος με αυτούς με τους οποίους έχεις κοινά και αδιάφορος με τους υπόλοιπους. Ο άνθρωπος κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, όντας μαχητικός, βίαιος, προσαρμοστικός και κυρίως κάνοντας χρηση της ανώτερης από τα άλλα ζώα ευφυίας του. Όπως και ζώα του ιδίου είδους δεν έχουν τις ίδιες ικανότητες, έτσι και όλοι οι άνθρωποι δεν γεννιούνται με τις ίδιες ικανότητες. Επ ουδενί λοιπόν δεν είναι δυνατόν να περιμένεις ότι ισοπέδωσαν όλους τους ανθρώπους κάνοντάς τους "στρατιωτάκια" όπως λανθασμένα παρουσιάζεται, πολύ απλά γιατί αυτό είναι ενάντια στη φύση. Μερικοί γενιούνται πιο ικανοί από άλλους κι αυτό το αναγνώριζαν. ΑΥτό που προσπάθησαν ήταν να δημιουργήσουν μια κοινωνία όπου θα αναδεικνύοντο οι πιο ικανοί και θα καθοδηγούσαν τους υπόλοιπους προς όφελος ΚΑΙ του συνόλου και όχι μόνο του εαυτού τους όπως γίνεται στον άκρατο καπιταλισμό, βάζοντας φρένο σε όσους δρουν μόνο για τον εαυτό τους και ενάντια στο συμφέρον του συνόλου.
Οι κομμουνιστές πάλι υπήρξαν το αντίθετο προσπαθώντας να υπερβούν την ανθρώπινη φύση. Ρομαντικοί μέχρι βλακείας. Πέραν της καραμέλας του διεθνισμού και της ισότητας όλων των ανθρώπων (ανεξαρτήτως ευφυϊας, μόρφωσης, πολιτισμού κλπ), πέραν του ότι κατήργησαν την ατομική ιδιοκτησία, προσπαθησαν να φτιάξουν ανθρώπους που θα δούλευαν όχι με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον αλλά μόνο το συμφέρον του συνόλου, πιστεύοντας ότι όλοι είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι δουλεύοντας για το σύνολο βοηθούν τον εαυτό τους. Εννοείται ότι κανείς δεν είναι σε θέση να δει κάτι τέτοιο, όταν μάλιστα βλέπει και τη νομενκλατούρα να περνάει καλύτερα από τον ίδιο χωρίς να δουλεύει. Πέραν αυτού ηρωοποίησαν και έκαναν ηγήτορες τα πλέον διανοητικά κατώτερα τμήματα του πληθυσμού δηλαδή αγρότες και εργάτες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το διάβασα στον Ελεύθερο Κόσμο. Κατεβάνει ο στρατηγός Ντερτιλής υποψήφιος (πρώτος στη λίστα) με το κόμμα της Ελληνικής Ένωσης (ΕΛ.ΕΝ), διάδοχης της ΕΠΕΝ...

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος άραγε τι γνώμη έχει για όλα αυτά

Marwood είπε...

Χαχαχα πιο εφικτό μου φαίνεται να φτιάξεις μια κοινωνία με Supermen (Kal-El)

Ανώνυμος είπε...

που σε χανω που σε βρίσκω
ελα, μιλα Καραϊσκο

Μια πουταναφεραμε είπε...

η υποκρισία των αριστερών πρέπει να τιμωρείται, αρκετα με την κοροϊδια τους (ανέξοδα πάντα γι αυτους).

κάνουν απεργίες αλλά πληρωνονται κανονικά

το κκε μιλάει για ελάχιστο μισθο και συνταξη και δίνει στους εργαζόμενους του χειρότερα από τις ιδιωτικές εταιρείες (τους ξεβράκωσε μ' αυτην την ερώτηση ο λιάτσος νομιζω)

ο αλαβανος μιλάει για μετανάστες ή τσιγγάνους αλλά δεν παει να ζήσει μ'αυτούς ή στο Ζεφύρι (και να τον πηδηξουν να τελειώνουμε κι ολας με το παλουκαρι)

το τεμπελχανοειδές καραίσκος τα πούρα που καπνίζει τα δούλεψε με τον κόπο του? Αντε κι εσυ αγορι μου στο Ζεφύρι για κοινωνική βοήθεια

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω ευθεία επίθεση κατά Καραϊσκου. Νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι ο ένοχος..

Μια που τ' αναφεραμε είπε...

επίσης καθυβρίζουν την ιδιωτική παιδεία και ειναι οι πρώτοι που στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά και στα καλύτερα του εξωτερικού.

Στο ζεφύρι και στην αγια βαρβαρα ολοι σας οι Καραϊσκοι, με τσιγγανογυφτους και πακιστανούς, διπλα στο τζαμι να μην μπορείτε να κοιμηθείτε, τεμπέληδες να δω αν σας αρέσει.

Καταστρεψατε την ελλάδα αληταραδες

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρά σιγά τη μεγάλη χώρα

Ανώνυμος είπε...

πλακα πλακα καλη τιμωρία για τους τεμπέληδες αριστερούς. Να τους βαζεις δίπλα στο μεγαφωνο του μιναρε να μην τους αφηνει ο ιμαμης να κοιμηθούν από τις 4 το πρωι που αρχίζει και ψελνει.

Ανώνυμος είπε...

που σε χανω, που σε βρίσκω
τι θα γίνει Καραϊσκο?
θα μιλήσεις?

Ανώνυμος είπε...

Τι συλλογκάσε ορε καραισκο

Trueman είπε...

Στεφανος Μανος ο πραγματικος οικολόγος που εχει μαλλιάσει η γλώσσα του, εδω κι ενα χρόνο, να μπουν τα φωτοβολταϊκά στις στεγες με τρομερο περιβαλλοντικο οφελος.

παρε μαργουντ που σαι και μερακλής της μουσικής αλλα και οικωλόγος οικολογικο βιντεακι με θεό
καλ τζεντερ

Ανώνυμος είπε...

http://www.marxists.org/history/international/iwma/documents/1866/warning.htm

να μας το αναλύσει ο καραίσκος

Καλλιτεχνικός Σύλλογος Ζεφυρίου είπε...

Καραίκο σε περημενουμαι κσερω οτι σου αρεζουν τα πουρα, σου εκουμε ενα μεγκαλο

Ανώνυμος είπε...

καραισκο μην σε πετυχω μόνο σε κανενα βοριοανατολικο προάστειο της Αθήνας. Θα πέσει πολλη γιαούρτι στο υπόσχομε

Ανώνυμος είπε...

me ton kese h xoris?

Ανώνυμος είπε...

Μονομαχία στη Βάρκιζα

Ανώνυμος είπε...

@30 Μάϊος 2009 8:51 μμ

einai kalo kai legetai kal?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Με έχει εξοργίσει το θράσος του μαργουντ να μιλάει εκ μέρους των σκληρά εργαζομένων-εργοδοτών,επιχειρηματιών,αστομπουρζουά,τσιφλικαδολατιφουντιοκαθαρμάτων,αννα καρένινα και μαρία ανουανέτα των οποίων η μόνη δραστηριότητα ητο το κυνήγι τσ αλεπούς στα δάση και η βρόση χαβιάρη την ίδια στιγμή που ο λαός έχυνε αίμα στη γραμμή παραγωγής,στο χωράφι,στις φυτείες.Ο λευκος με το βούρδουλα και την καραμπίνα καθόταν και καμάρωνε τους σκλάβους να μαζεύουν το βαμβάκι και το καλαμπόκι πίνοντας τσάι και μετρώντας το άφθονο χρήμα απο την τίμια δουλειά του.Αυτοί μάργουντ είναι οι σκληροί πουριτανοί δουλευταράδες που μας ξύνεις τα άντερα εδώ και χρόνια οτι μοχθούν ενω η εργατική τάξη κάθεται?Οι εργάτες χωρίς εργοδότη μπορούν να πορευθούν.Ο Φορντ και Ανιέλλι χωρίς εργατιά όχι.Σε καλώ να σταματήσεις οριστικά να μιλάς εκ μέρους των προκομένων που είναι οι δεξιοί υποτίθεται γιατί πρόκειται για αληθινό ανέκδοτο.Ελπίζω να μην πάει η κουβέντα και πάλι επι προσωπικού και περι τεμπέλη καραπιάλη.Ο καραπιάλης δεν έχει την τιμή να ανήκει στην εργατιά.

Δεπάστας είπε...

Καραίσκο το "χαβιάρη" γράφεται με ιότα.

Πέφτεις και πάλι θύμα των αριστερών σου ιδεοληψιών. Και οι ιδεοληψίες (αριστερές αλλά ΚΑΙ δεξιές) τρέφονται από την μερική αλήθεια που έχουν όλες οι ιδεολογικές-πολιτικές θέσεις. Και η αριστερά και οι δεξιά και ο αριστερός αναρχισμός και ο δεξιός, και ο σταλινισμός και ο ναζισμός/φασισμός (ακόμη και ο γελοίος θολοκουλτουριάρικος αριστερισμός των συριζαίων) έχουν ΣΤΟΙΧΕΙΑ αλήθειας. Στην πολιτική ανάλυση, όμως, φεύγουμε από το επί μέρους και βλέπουμε το όλον. Μόνον έτσι έχει νόημα και ΠΟΛΙΤΙΚΟΤΗΤΑ μια συζήτηση/ανάλυση. Τα πούρα που καπνίζεις (έστω και αν είναι Ελασσόνας, Domenico) δεν σου επιτρέπουν να παριστάνεις τον υπερασπιστή της φτωχολογιάς. Αφού είσαι αριστερός γιατί καπνίζεις ωρέ Καραίσκο;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν μ αρέσει λογοτεχνικά το παραπάνω τεμάχιο μου άλλα γράφτηκε εν θερμώ μόλις είδα τη διαφημιση του ΚΚΕ με το μουζίκο καβάλα στο τρακτέρ που τσακίζει τις σημαίες της Ευρωπαικής Ενωσης στο διάβα του.Ούτως η άλλως η αρθογραφία μου πάντα είχε στόχο να διαπαιδαγωγήσει και να αρθρώσει και οχι να τέρψει

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο κλάσιμο για τους Δημοκρατικούς των Μελετόπουλου και Παπαγιαννίδη ο αποκλεισμός τους, για τυπικούς λόγους, από τις εκλογές. Σκεφτείτε ένα κόμμα που θέλει να παριστάνει το σοβαρό, δεν μπορεί να κάνει σωστά ούτε αυτό που κάνει ο Παπανικόλας, ο Βεργής και άλλα νούμερα. Σε τι χώρα ζούμε...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, δεν μας ενημέρωσες για την πορεία της Χ.Α. προχθές. Τί λες; Να ψηφίσουμε ΕΛ.ΕΝ έστω και αν δεν ηγείται του ψηφοδελτίου ο στρατηγός Ντερτιλής;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Γ...εται για μια πάστα η κόρη του Δεπάστα.Δεπάστα οταν η επόμενη λέξη αρχίζει απο Μ το άρθρο που προπορεύεται δεν παίρνει ν τελικό.Το χαβιάρι με ιοτα και η Χαβιάρη 5-0.Ξέρει μωρέ η εργατιά απο χαβιάρι?

Domenico είπε...

Τα πούρα Ελασσόνας είναι μια χαρά και ας μην τα γελοιοποιεί με την επιλογή του ο αριστεριστής Καραίσκος.

Νταλάκας είπε...

Γεια σας. Είμαι ο παλαιός ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Νταλάκας. Δεν τα λέει και άσχημα αυτό το παιδί ο Καραϊσκος. Με βρίσκει πολύ σύμφωνο. Καραϊσκο αγόρι μου, όλη Πάτρα και οι φίλοι της Παναχαϊκής είναι μαζί σου.

Παπαγαλόπουλος είπε...

Ορθώς ομιλεί ο Δεπάστας Καραισκο. Πρέπει να υπάρχει σύνθεση και η μέση οδός για να βρεθούν οι πολιτικές λύσεις στα προβλήματα. Αρκετά πια με τις ακρότητες τους φανατισμούς και του άλλους -ισμούς.
Μόνο ο Γιώργος έχει αποδείξει, με τις προτάσεις που καταθέτει, τις εν γένει ιδέες του, αλλά και το προσωπικό του ήθος, ότι εκπροσωπεί αυτό τον δρόμο, που με νηφαλιότητα αλλά αποφασιστικότητα θα μας βοηθήσει να διασχίσουμε, προς την κάθαρση όλων των επίγειων αγωνιών και προβλημάτισμών μας.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 282   Νεότερο› Νεότερο»