Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Cereal Killers



Ενα πράγμα που μας δίδαξε η υπόθεση της 17Ν, είναι ότι δεν είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να σκοτώσεις κάποιον (καλώς ή κακώς) ανυποψίαστο, αιφνιδιαστικά, και ακολούθως να χαθείς στο δαίδαλο της πόλης εκμεταλλευόμενος το προκληθέν σοκ. Δηλαδή, ας μην υπερεκτιμάμε τις επιχειρησιακές ικανότητες των εκτελεστών, εδώ είδαμε στη 17Ν άτομα που θα έπαιρναν γιώτα στο στρατό να εμφανίζονται "κομμάντος" αντάρτικου πόλεων.

Επιπλέον, επιχειρούν απέναντι σε μια πράγματι τραγική αστυνομία. Οποιος κυκλοφορεί στο κέντρο και βλέπει τι σόι νεαρούς και νεαρές έχουν βάλει να περιπολούν καταλαβαίνει. Φαντάζομαι το τρόμο των αφγανών και σομαλών πρεζεμπόρων και σωματεμπόρων, όταν βλέπουν τους εν λόγω αστυνομικούς ή ειδικούς φρουρούς με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας να σουλατσάρουν στο δρόμο σε στυλ πάω βόλτα στα μαγαζιά, και να χασκογελάνε μεταξύ τους σα να είναι σε μονοήμερη εκδρομή γυμνασίου. Αυτά βλέπω, αυτά λέω. Αλλά τι σημασία έχει τι λέω εγώ, μια ματιά στο ταμπλό που λένε, αρκεί για να καταλάβεις ποιοί είναι μπροστά στο σκορ.

Συμπέρασμα, η αστυνομία δεν έχει καμιά τύχη απέναντι στην κάθε σέχτα ή χέστα. Θα τους πιάσουν βέβαια κάποτε, ή θα παραδοθούν μόνοι τους, μόνο και μόνο γιατί η χώρα μας είναι μια απελπιστικά μικρή αγορά, οι ίδιοι και οι ίδιοι είμαστε, και αυτό φαίνεται τόσο στη σύνθεση των τρομοκρατικών ομάδων, όσο και στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων Τύπου. Δε ψάχνεις δα και τον Unabomber ανάμεσα σε εκατομμύρια πιθανούς υπόπτους.

Επί της ουσίας τώρα, η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για ομάδες καραίσκων (με τη διαφορά ότι σηκώνονται σχετικά νωρίς από το κρεβάτι), οι οποίες μπορεί να είναι από τα ίδια τα εξάρχεια (μπαχαλάκηδες, αναρχοαυτόνομοι, καταληψίες πολυτεχνείου, καταληψίες βίλλας τάδε, ληστές τραπεζών, χουλιγκανς ΑΕΚ), μπορεί και όχι (είδαμε άλλωστε από την υπόθεση Αλέξη, ότι η δεξαμενή από την οποία αντλούνται τέτοιου είδους "ευαίσθητοι" νέοι είναι κυρίως τα βόρεια προάστια). Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρηματοδοτούνται από το κύκλωμα που έχει στηθεί στα εξάρχεια, κάτω από τη μύτη και με την ανοχή (συνέργεια?) των ίδιων αστυνομικών, εναντίον των οποίων τελικά στρέφεται. Το κύκλωμα (στη γλώσσα μας: Outfit) διαχειρίζεται εκτός από την προστασία μαγαζιών και επιχειρήσεων της περιοχής, και την πρόσοδο από τις "απαλλοτριώσεις" που κάνουν οι διάφοροι ληστές με τα μαύρα ή με άλλα χρώματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο νυν Capo του εν λόγω outfit, είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος "αντιεξουσιαστής" που είχε στοχοποιήσει ο υψηλός συντοπίτης του Καραίσκου όταν ήταν πρωθυπουργός.

698 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 698   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Καραπιάλη, ξυπνητός τέτοια ώρα, πως και τό'παθες?

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο το παράκανες σήμερα. Είπαμε να κάνουμε ένα αστείο αλλά εσύ μην το πάρεις και τοις μετρητοίς και ξυπνάς πριν το μεσημέρι ?

Ανώνυμος είπε...

ώστε λάγνα πορτιέρισσα ο Βάρσος? Και δεν σου φαινότανε Βαρσο

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο νομίζω ότι δικαιώνεις τον Μαργουντ με τα σφαλματα που σου αποδίδει. Η παρουσία σου σ' αυτό το βήμα έχει εκφυλιστεί πλέον σε προσωπικές επιθέσεις έναντι των υπολοίπων και σε τίποτα δεν έχουν να κάνουν με την κωμική αντιμετώπιση της πργματικότητας που νομίζω ότι λίγο-πολύ όλοι τηρούμε. Εκτός αν θέλεις αλά-καρτ αντιμετώπιση, εσύ να έχεις ελευθέρας στην ειρωνεία αλλά οι άλλοι να σου φερονται με το γάντι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

1) Δεν θαυμάζω κανέναν. Μα κανέναν όμως.

2) Δεν κάνω δημόσιες σχέσεις. Σιχαίνομαι το στυλάκι αυτό.

3) Δεν γελάω με κανέναν. Ούτε καν με σένα αριστερούλη, που όπως βλέπεις παίρνω στα σοβαρά αυτά που λες, ακόμα κι όταν οι άλλοι γελάνε

4)Έχεις χάσει τη μπάλα γιατί σου τη λένε εδώ μέσα,τα χεις πάρει κρανίο και λες μαλακίες. Τον άνθρωπο τον συμπαθώ γιατί συμφωνούμε σε πολλά. Εδώ συμπαθώ εσένα που διαφωνούμε σε όλα..

5) Τί σου έχω πει ρε προβοκάτορα στην τελική, που λες ότι άλλα λέω πίσω από την πλάτη του; Βγες και πες το χύμα. Σε προκαλώ.

V. είπε...

Φίλε μου Καραίσκο (εγώ βλέπεις δεν σου μιλώ με "ρε" και άλλα τέτοια αγενέστατα), σ΄ ευχαριστώ που ικανοποίησες (για μια ακόμη φορά) τον στόχο μου να σε βγάλω από την φωλιά σου.

Επειδή σκαμπάζω κάποια λίγα πράγματα από ψυχολογία (ελάχιστα - όσα περίπου και από μαρξισμό), υποπτεύομαι τι δείχνει το είδος της απάντησής σου (θα σε κρατήσω, όμως, σε αγωνία και δεν θα σου πω).

Δεν πειράζει για τον Βάρσο - έχω συνηθίσει να με περιγελούν. Όλο αυτό γίνεται και έχω συμβιβαστεί. Ξέρεις, όταν ουδείς σε παίρνει στα σοβαρά, αυτό κάποια στιγμή το καταπίνεις. Συνήθως - γιατί ορισμένοι, που παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά, δεν μπορούν να συμβιβαστούν με αυτό ποτέ.

Επαναλαμβάνω ότι σε υπολήπτομαι και σε συμπαθώ, πιστεύοντας ότι είσαι καλό παιδί κατά βάθος, αλλά και με μια συμπαθητική αφέλεια. Ανανεώνω την πρόσκληση για συνδιασκέδαση στην "Ένσταση", ώστε να λυθούν οι παρεξηγήσεις και το κέφι (με τη δική σου, κυρίως, συνεισφορά) να φτάσει στα ύψη. "Ένσταση" χωρίς Καραίσκο, θα είναι μαρξισμός χωρίς δημοσιολόγο...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μάλιστα... Μπράβο σου και σένα Βαψομαλλιά. Σε περιγελώ, ε; Αυτή την εντύπωση σου χω δώσει;

Για να τελειώνουμε ξαναλέω ότι δεν περιγελώ κανέναν. Και δεν ξανασχολούμαι με το ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος ρουμπώθηκε εδώ μέσα και τον έχει καταλάβει υστερία.

V. είπε...

Μα, αγαπητέ μου Βάρσε, επιχειρώ μια ελαφρά ειρωνεία προς τον φίλο μας. Ασφαλώς και δεν πιστεύω ότι με περιγελάς. Άλλωστε, η άνευρη απάντηση του φίλου μας, μετά από ένα τέτοιο συνεχές σφυροκόπημα, σημαίνει την πλήρη παράδοσή του... Λυπηρόν, γιατί αυτά σε έμαθε η κομμουνιστική παιδεία ωρέ Καραίσκο; Κάνουν ποτέ πίσω οι προοδευτικοί;

Ανώνυμος είπε...

Ο καραϊσκος σαν να μου φαίνεται ότι στερείται χιούμορ

Ανώνυμος είπε...

Τα καλόπαιδα οι καραίσκοι είχανε μαθει να είναι τα χαϊδεμένα παιδιά (ως οι ...αδικημένοι της κοινωνίας) αλλά πλέον οι εποχές αυτές παρήλθαν, ευτυχώς, ανεπιστρεπτί. Κι έρχεται η ωρα του λογαριασμού

πρώην αριστερός είπε...

Παιδιά, μην εκπλήσσεσθε, η προβοκάτσια και η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι εγγενή χαρακτηριστικά της αριστεράς και δη της ελληνικής, το βεβαιώνω εγώ, ένας πρώην αριστερός (παρ' 'ολα αυτά και μένα μου είναι συμπαθής ο Καραϊσκος, ειδικά τώρα που είναι χαμηλωμένος).

θαυμάστρια Καραϊσκου είπε...

να φιλοτεχνήσει ο βαψομαλλιάς το πορτρέτο καραϊσκου (έστω και με τις λιγοστές γνώσεις του ψυχολογίας) και να μην μας κρατάει σε αγωνία, αναμένουμε όλες ξαναμμένες!

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ εσύ ήσουν που παρίστανες την θαυμάστρια;

Ανώνυμος είπε...

Απογοήτευση ο Καραϊσκος. Άλλα περιμέναμε από αυτόν. Μεγάλη απογοήτευση.

Ανώνυμος είπε...

για πες μας δηλαδή ενα εμπειρικό σου γεγονός πχ. μιας προβοκάτσιας

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ατμόσφαιρα πάλι στο μπλογκ. Ολοι εναντίον όλων. Μόνο ο Τρούμαν λείπει, κρύφτηκε μήπως για να γλιτώσει τη μήνι του Καραίσκου?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουρτάκης είναι μαζί μας?

Ανώνυμος είπε...

Οχι όλοι εναντίων όλων, ο Καραϊσκος εναντίον όλων και ας ελπίσουμε αυτό το παράδειγμα να διαχυθεί στην ελληνική κοινωνία και να τεθεί επιτέλους η γελοία ελληνική αριστερά προ των τεράστιων ευθυνών της γιά τα χάλια αυτής της χώρας...

Αριστερός είπε...

Η συμπεριφορά Καραϊσκου συνιστά ντροπή για τον αριστερό χώρο και εκθέτει όλους τους πραγματικούς αγωνιστές της Αριστεράς.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

έχει ξελογιασθεί ο βαψομαλλιάς με τα διαδικτυακά χάδια του βάρσου.Μπλογκικαί εορταί και διαγωνισμοί λογοτεχνίας και ορθού τονισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι εκτός όλων των άλλων και σοβαροφανής

Κορνηλία είπε...

Ο Καραϊσκος να βγάλει τις σαγιονάρες και να κάνει τον σταυρό του ζητώντας συγχόρεση από τον Θεό για την κατρακύλα του.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αιμίλιεεεε...καλέ με σφυροκοπούν

Ανώνυμος είπε...

O Karaiskos na min pinei apo toso nwris.

Ιάκωβος είπε...

Ο Καραϊσκος να αρχίσει νηστεία, γιατί οι βαριές τροφές τον έχουν πειράξει στον τρόπο που σκέφτεται και εκφράζεται.

Αιμίλιος είπε...

Μην ανησυχείς Καραϊσκο μου. Σε έχω σφυροκοπήσει καλέ και εγώ με άλλο τρόπο

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος να αποκτήσει επειγόντως χιούμορ!

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωσιακές γνώσεις οπλονομίας στο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος είναι γιος του Τόζα Βεσελίνοβιτς.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Είναι κάποιος από τους συντελεστές-σχολιαστές του μπλογκ κηνυγός?

Πέρης είπε...

Ο Καραϊσκος απαιτεί να ξελογιαστεί. Δεν το βλέπετε; Άντε τί περιμένετε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι ο παλαιός κοσμικογράφος Λυμπερόπουλος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να σου πώ εγω τι έγινε.Ξεσκεπάσθηκε απο το διεθνές κομουνιστικό κίνημα(με ένα μ γράφεται κ ας το γράφουν και στο ΚΚΕ με δύο μ) ο υποκριτής Βάρσος- καλησπεραντζού των μπάρ.Αλλα επειδή ο βαψομαλλιάς είναι μια κάποια ποσότητα στο μπλόγκ αυτό και γενικότερα στα μπλόγκ κ ο Βάρσος τον κράζει λάθρα και ύπουλα έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση ο λοχαγούλης.Εμ τα χαμογελάκια και οι διαχύσεις στην πόρτα παρεξηγούνται ενίοτε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος φεύγει την Παρασκευή για Μύκονο?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πολύ ωραία τα λένε οι Βάρσος και Βαψομαλλιάς. Εσύ μας τα λες λιγάκι περίεργα και έχεις βγει άουτ.

Ανώνυμος είπε...

Βαρσομαλλιάς

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι Βάρσος και Βαψομαλλιάς είναι το ίδιο πρόσωπο και αλληλοσυγχαίρονται.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο μην χειροτερεύεις τη θέση σου με αριστερά ψέματα.

Ζήτησε συγγνώμη και όλα θα είναι ΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος βάφει τα μαλλιά του???

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος να πάει εξορία όπως κάνανε παλιά.

Τέλης είπε...

Καραϊσκο τί λέει ο μαρξισμός για τη Μύκονο;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αντε τώρα έγινε το μπλόγκ κοσμική ζωοπανήγυρη το κάθε βλαμμένο έχει γνώμη για την αριστερά εδω μέσα.Παπαρολογία τρια χαζόπαιδα με εκατό ψευδώνυμα. Νομίζουν οτι δεν τους έχει καταλάβει ολόκληρη η διεθνής

Ράνια είπε...

Ζητώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα. δεν είναι σωστό να εξοργίζεται ο Καραϊσκος επειδή κάποιοι (όλοι σχεδόν) αστειεύονται εδώ μαζί του. Ο αστεϊσμός αυτός βλέπω ότι είναι καλοπροαίρετος. Ας ακολουθήσει αυτή τη μέθοδο και ο Καραϊσκος. Δεν είναι ωραίο να μην έχουμε αίσθηση του χιούμορ και να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά. Ας αντιπαρατεθεί και ο Καραϊσκος με αστεϊσμούς και όχι με ύβρεις και διαβολές για να υπάρχει στο blog καλή ατμόσφαιρα. Έχει τις ικανότητες για να το κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες Ράνια και συμφωνώ μαζί σου. Ας παίξει και ο Καρισκος με τους κανόνες του παιχνιδιού και ας μην εκνευρίζεται με το παραμικρό.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα αποδεχτεί ο Καραϊσκος την πρόσκληση για την Ένσταση (που είναι αυτό ρε παιδιά;);

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι σοβαροφανής η τελευταία απάντηση Καραϊσκου. Βρε Καραϊσκο δεν περιστρέφονται όλα στη ζωή γύρω από την αριστερά. Ηρέμησε λίγο και πάρτο χαλαρα΄

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο κοροϊδεύεις τους πάντες ότι δεν ξέρουν από αριστερά. Πόσο μεγάλη είναι πια αυτή η γνώση σου για το αριστερό κίνημα και τί έχεις κάνεις υπερ του πρακτικά (και όχι θεωρητικά);

Τr. είπε...

Παιδιά με συγχωρείται αλλά επειδή είμαι νέος στο blog δεν έχω καταλάβει. Ο Καραπιάλης/Καραϊσκος ανήκει στο ΚΚΕ ή στον Σύριζα (ή μήπως σε άλλα μικρότερα αριστερά κόμματα); Στις προτελευταίες εκλογές είχα ψηφίσει από αντίδραση ΣΥΝ αλλά με αυτό το πάθος του Καραϊσκου διαφωνώ και πιστεύω ότι απομακρύνει τους αναγνώστες από τη σκέψη να ψηφίσουν Αριστερά. Δεν είναι αυτό το πράγμα η σύγχρονη Αριστερά πιστεύω.

Αγροφύλαξ είπε...

Τελικά
1. η "Δεν εχει σημασία" είναι ο Μαργουντ?

2. Ο Βαψομαλλιας είναι ο Λιμπερόλπουλος, ο Χρήστος Οικονόμου, ή ο Ικαρος της ΕΛΠΑ?

3. Ο Βάρσος είναι ο Βαψομαλλιάς?

4. Ο Καραϊσκος φοράει σαγιονάρες?

Νομίζω θέτω καίρια ερωτήματα που θα βοηθήσουν -εφοσον επιλυθούν- την περαιτέρω προβληματική.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραισκος ασκεί συνέχεια κριτική από αριστερή σκοπιά αλλά του λείπει ένα δια ταύτα. Δηλααδή τι προτείνει να κάνουμε; Ας ακούσουμε την άποψή του γιατί φαίνεται να έχει γερεες γνω΄σεις και εμπειρίες στα πολιτικά θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τελικά ο vapsomallias είναι ο Καραϊσκος;;

Ανώνυμος είπε...

Η "δεν έχει σημασία" προσωπικά πιστεύω ότι είναι ο Trueman. Τί λες Βάρσο;

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν (καλό και για τον ίδιο) ο Καραπιπάλης να αποκτήσει μιαν άλλη δυναμική.

Αγροφύλαξ είπε...

Μείνανε 3 λοιπον τα καυτά ερωτήματα

Χλιμιντζουρας είπε...

Ο Βάρσος,.. Να δούμε τι λέει και ο Βάρσος

Πλανητάρχης είπε...

Βαρσω σε πιο μαγαζί είσαι "υποδοχή"?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο γιαβριμ μπράβο μπρε μ' έκανες και γέλασα πάλι ο θεός να σ' εχει καλά... Να δω πως θα δουλέψω μπρε σήμερα με αυτά που με γράφεις και με λές

Δημήτρης Αποσπερίτης είπε...

Σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα ακούστηκε ο ΚαραΙσκος. Η αδικιά αντάριασε την ψυχή του. Πράγμα κακό η αδικία μα και ο φθόνος χειρότερο. Η αγάπη στο άλμπουρο της ψυχής ας δεθεί, να γαληνέψουν φίλοι κι εχθροί.

Θανάσης ο Έλληνας είπε...

Ντροπιάζεις την Ελλάδα wρε Καραϊσκο. Είσαι πατριώτης εσύ μωρέ; Είσαι από το ίδιο αίμα που έβγαλε Ζαχαριάδηδες και Παρτσαλίδηδες; Κοττάκηδες και Κουρτάκηδες; Ίκαρους και Όμηρους Αθηναίους βρε; Σα δε ντρεπεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαψομαλλιάς είναι ο Κουρτάκης?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι πνευματικό τέκνο του Παρτσακλίδη?

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοττάκης ή ο Κουρτάκης, διευκρινίστε παρακαλώ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε σοβιετικέ δημοκράτη του Μονάχου, έχεις ξεφύγει τελείως. Και όχι μόνο έχεις ξεφύγει, αλλά προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις και τον κόσμο. Βγες ρε και δικαιολόγησε τις μαρξιστικές σου απόψεις αφού προκλήθηκες και άσε το ξεκατίνιασμα. Σε χαρακτήρισαν αδαή ενώ παρουσιάζεσαι γνώστης. Τίμα τα βιβλία που έχεις διαβάσει.

ΥΓ Και να μας πεις τί του σούρνω ωσάν καμια κυρά Βάρσαινα ρε αλήτη-προδότη-κομμουνιστή.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος τα λέει πολύ καλά. Σαν να ακούω τον φίλο του Παπατζόν τον αντιεξουσιαστή με την αριστερή συνείδηδη τον Κουνταρδά.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως Βάρσε ο Καραϊσκος είναι ο Κουνταρδάς;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι τεντυμπόης?

Ανώνυμος είπε...

Παρτσακλίσκος

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουραδάς είναι.

Θ.Π. είπε...

Τί βιβλία μωρέ να έχει διαβάσει περί μαρξισμού ο Καραϊσκος; Αστεία λέτε (που θα' λεγε και ο Κωλοτούμπας); Ό,τι έχει μάθει το έχει διαβάσει από τη Ροζίτα Σώκου του Ριζοσπάστη, την τρελοΛιάνα. Από εκει προέρχονται οι γνώσεις του και πιο παλιά από τον Μπριλάκη και τον Κοψίδη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα τι κομπλεξισμοί είναι αυτοί δεν μπορεί κάποιος να ειναι σοσιαλιστης και να πηγαίνει στη μύκνο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Καινούργιος τρόφιμος του σανατορίου.Αποσπαρτίτης λέει.Κοιτάξτε κειμενάκι που μας κουτσούλησε.Κάνει και κριτική ακόμη δεν έβγαλε το ζουρλομανδύα.Ειλικρινά το μεγαλύτερο φιάσκο μετά απο τον κόλπο των χοίρων είναι η διαχείριση του μπλόγκ απο τον ανθυπολοχαγό βάρσο.Ολοι οι ημίτρελλοι τσι πιάτσας έχουν αποκτήσει άποψη.Να δώ πώς θα τους σφουγγαρίσει τώρα ο λοχίας

Ανώνυμος είπε...

ανθρωπακια μικροαστοι παρτε τις γυναικούλες σας και τα κωλοπαιδα και πηγαιντε για λουτρα στην αιδηψο χα χα

Ανάργυρος Σαλιαρέλης είπε...

Ξεχάσατε να μου πειτε χρόνια πολλά εμένα, γιατί?

ΚΑΡΙΆΤΖΟΥΛΑΣ είπε...

Πέστα ρε καραπιάλη μας έχουν φλομώσει οι παπαρες...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα....Δηλαδή εσύ έχεις την εντύπωση ότι είσαι mainstream ρε Καραϊσκο; Η εγώ είμαι mainstream και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα; Σου μοιάζει δηλαδή φυσιολογικό να συζητάει κανείς στις 2:30 το πρωι για το ποιο όπλο παρέδωσε ο μερακλής-πτέραρχος όταν συνελήφθη; Ή για το αν η Λιαροπούλου είναι καλύτερη του Καμπούρη; Ή να συζητάει για τον Επίκουρο και τα Μαρξιστικά ιδεώδη όπως εσύ; Σου φαίνονται mainstream καταστάσεις αυτές; Αει παράτα μας ρε Καραϊσκο. Αμα θες να λογίζεσαι mainstream, να μιλάς για μπάλα,αυτοκίνητα και κλάμπινγκ όπως και όλος ο υπόλοιπος ελληνικός πληθυσμός.

ΓΙΑΤΣΕΚ ΓΚΜΟΧ είπε...

Το καραπιαλη καλό παίχτη και καλά γράφει καλά τα λεει και οταν έπαιζε μπάλα έγραφε στις τουαλλέτες είχε είχε ταλέντο είχε

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τι λές βρε Νενέκο.Εγω αναμάζεψα όλο αυτό το μπιλιαρδάδικο εδω μέσα?Ποιός είναι αυτο το ραμολί ο αποσπόρης αποσπαχίτης πως τονε λένε

Μομπούτου Σέσε Σέκο είπε...

Καραίσκο εγκραφε στη τουαλετε οταν ιταν μικρο?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο άνθρωπος σου δίνει συμβουλες για να γράφεις καλύτερα και συ τον βρίζεις. Τί να σου πω μωρέ τώρα. Τόσο τέλεια δηλαδή νομίζεις ότι γράφεις;

Μανόλο Μαυρομμάτης είπε...

Καραίσκος καραίσκος καραίσκος καραίσκος και ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο ΒΑΡΣΟΣ σε προηγούμενη ανάρτηση(αυτοκινήτου) 12:39 σημερο τα μεσημεριάτικα δήλωσε οτι δεν θαυμάζει κανέναν μα κανένα.
Βάρσε αναρωτιέμαι και ερωτώ:
Ούτε καν τον Χίτλερ?Είμαι σίγουρος οτι έχεις οπως ο φον Σίραχ τις φωτο του γυρισμένες προς τον τοίχο για να μην τις βλέπουν οι πρωτογενείς καλεσμένοι σου παρα μόνο οι βαθιά μυημενοι-ερωμένοι-ες

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΟΟοοοοΟΟΟοοοΟΟΟοοοΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι μωρή Μαρξοθεούσα ούτε το Χίτλερ ούτε κανένα...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τον αποσπυρίτη αποσπασαρτιτη τον θαυμάζεις?

Klaus Augenthaler είπε...

Karaiskös Karaiskös Karaiskös Karaiskös und TOOOOOoooooOOOOOOooooRRRRRRRRR!!!!!!!

ΜΑΚΑΛΙΣΤΕΡ είπε...

Ελεος πια με τον αποσπαρτίτη...Αρρωστο άνθρωπο τον υβρίζετε

Ανώνυμος είπε...

O Καραίσκος είναι ο Χρήστος Δάντης της πολιτικής σκέψης? Για σκεφτείτε το

ΒΑΡΣΟΣ-ΠΟΡΤΑ είπε...

Όχι. Μόνο εσένα θαυμάζω γιατί τα λες ωραία. Και προπάντων ήρεμα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ωραίο ρε ανώνυμε....τι να σκεφτούμε και εσυ ρε ανώνυμε δραπέτη.Γιατί σκέφτηκες εσυ ποτε σου για να διαταξεις να σκεφτούμε εμείς?

Δημήτρης Αποσπερίτης είπε...

Στης ανημπόριας τον καιρό
και της αμφιβολίας
βουή ακούεται στα της ψυχής μας τρίσβαθα.
Κιοτεύει ο αριστερός
να αναμετρηθεί στης πάλης τα νταμάρια
και θύμησες μαρξιστικές τον τρέφουν αναιτίως.
Πότε θα βρει της λογικής τον δρόμο
και τη γαλήνη της ψυχής
που η αλήθεια φέρνει...

ΣΛΟΥΡΠ είπε...

Νομίζω ότι ο κος Αποσπερίτης γράφει καταπληκτικά πάντως. Είναι μεγάλη μας χαρά να διαβάζουμε τα καταπληκτικά του ποιήματα, διαμάντια στη λάσπη της διαβολής και της ψευτιάς που έχει επικρατήσει εδώ μέσα.

Εκ της διαχείρισης

Ανώνυμος είπε...

Κιοτής είσε ωρέ Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο Αποσπερίτης είναι ο βαψομαλλιάς και κάνει πλάκα στον καραϊσκο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σιγαρέττα Παραστράτου

Ανώνυμος είπε...

Καραπιάλη πιάσε μια ποικιλία και δυο άμστελ στο πέντε και γρήγορα

ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΟΣ είπε...

Καραίσκο με ενδιαφέρουν οι απόψεις σου θέλω να σου κάνω ένα ιντερβιου

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ είπε...

Ντρέπομαι για την κατάντια της Αριστεράς. Της Αριστεράς του προβληματισμού και του διαλόγου, της ηρεμίας και της αποδοχής άλλων απόψεων, αυτής για την οποία πάλεψα όλη μου τη ζωή και την ανέβασα ψηλά. Ντρέπομαι να τη βλέπω να γκρεμίζεται έτσι. Δεν είναι αριστερός αυτός ο Καραπιάλης. Ας δηλώνει κάτι άλλο.

ΚΑΤΣΑ-ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ είπε...

Καραίσκο έλα να τραγουδήσουμε μαζί για την αριστερά την ειρήνη και την οικολογία

Δεπάστας είπε...

Μη βάζετε δύσκολα του μαρξιστή Καραϊσκου με Παρτσαλίδηδες κλπ. Θα μπερδέψει τον Παρτσαλίδη με τον γραφικό ηθοποιό και συντοπίτη του Παρτσαλάκη. Τι Παρτσαλίδης, τι Παρτσαλάκης (εδώ που τα λέμε περίπου το ίδιο πράμα είναι).

Ανώνυμος είπε...

Την αριστερά πάντα την χαρακτήριζε μία πομπώδης σοβαροφάνεια συνδυασμένη με απόλυτη αίσθηση του χιούμορ, αυτό δυστυχώς ισχύει και γιά ανθρώπους που φαντασιώνονται ότι είναι αριστεροί όπως ο σχολιαστής Καραπιάλης (δεν τον αδικώ, σε αυτήν την γελοία χώρα είναι η εύκολη και ευρέως αποδεκτή λύση από την "μεταπολίτευση" και μετά).

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μετά τις σημερινές δηλώσεις της διεθνούς του ενός ατόμου, έχω να πω ότι έχει μπερδέψει τη βούρτσα με την π....α. Την ευγένεια με το τσατσιλίκι, τη συμπάθεια με το "θαυμασμό" κλπ κλπ. Μεγάλη απογοήτευση η σημερινή γραφή του Καραϊσκου. Όχι μόνο κιότεψε να αποδεχθεί το γάντι που του ρίχτηκε για τις γνώσεις του, αλλά υπήρξε και πολύ επιθετικός και προβοκάτορας (και μάλλον ζηλιαράκος). Άμα θες να ακούς και συ καλά λόγια Καραϊσκο, να εκφέρεις άποψη κόσμια, χωρίς προσβολές και βρισίδια σε όποιον διαφωνεί και κυρίως να μην είσαι κομμουνιστής (χα,χα,χα).

Ανώνυμος είπε...

με απόλυτη έλλειψη αίσθησης του χιουμορ*

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό δε που μ'εξοργίζει με όλους τους αριστερούς, είναι η άρνηση παραδοχής κάποιας ανώτερης από αυτούς ικανότητας που μπορεί να χει άλλος. Η παραδοχή του αυτονόητου πολλές φορές ισοδυναμεί με δουλικότητα. Έχει ο άλλος πιο πολλά λεφτά; "Έλα μωρέ ο κλέφτης τώρα". Έχει πιο ωραία γκόμενα; "Έλα μωρέ, άμα είχα και γω τα λεφτά του θα σου λεγα γω". Είναι πιο μορφωμένος; "Έλα μωρέ τέτοια πτυχία παίρνω εγώ με το τσουβάλι". Παίζει καλύτερη μπάλλα; "Ναι σιγά. Μ'έχεις δει εμένα;" Σε όλα πρέπει να είναι καλύτεροι οι ίδιοι, ενώ αν δε συμβαίνει αυτό κόβουνε τα κεφάλια που ξεχωρίζουν ώστε να έρθουν στο ίδιο ύψος με αυτούς. Εγωϊσμός τεράστιος. Αν το καλοσκεφτεί κανείς γι αυτό είναι και κομμουνιστές. Τη φάπα που τρώνε στη ζωή, φάπα που πολλές φορές οφείλεται σε δικά τους λάθη, τη μετατρέπουν σε μίσος κατά του ικανού αφού την ενδύσουν με τον μανδύα της κοινωνικής ισότητας, του ενδιαφέροντος για τον "αδύναμο" κλπ. Γι αυτό και βλέπει τελικά κανείς, ότι οι χειρότεροι πάντα εργοδότες είναι κάτι πρώην αριστεροί.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να και κάτι σωστό (περί χιούμορ)που αφορά αυτό που είπε ο ανώνυμος παραπάνω και έχει ως αποδέκτη όχι μόνο τον Καραϊσκο αλλά και αυτόν που έκανε το σχόλιο στο 1:03 (και κάποια άλλα που βαριέμαι να ψάξω). Προς Θεού δηλαδή, αλλά αυτό είναι μπλόγκ και υπάρχει για να γίνεται χαβαλές, να λέμε καμια άποψη και καμια μαλακία. Μην το παίρνεις και τόσο στα σοβαρά ρε φίλε, γιατί καταλήγεις και συ Καραϊσκος. Ούτε πραξικόπημα από τη μπυραρία θα ξεκινήσει κανείς, ούτε ο Καραϊσκος θα κάνει δικατορία του προλεταριατου. Μην τα παίρνετε όλα τόσο στα σοβαρά. Ήμαρτον δηλαδή. Γράφεις λες και θες να σκοτώσεις τον Καραϊσκο και όλους τους αριστερούς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως το σχόλιο με την εξορία ήταν καλό. (χα,χα,χα) Προτείνω εξορία του Καραϊσκου στη Μύκονο, με βαλίτσα χωρίς σώβρακα, βερμούδες ή παντελόνια και υποχρεωτική διαμονή του Καραϊσκου στο σπίτι του Λάκη Γαβαλά. Μπορεί και να του αρέσει..

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, ο Καραϊσκος πήγε σήμερα να σου κάνει μια παγαποντιά. Αφού είδει και απόειδε ότι δεν μπορεί να πει τίποτα έξυπνο του vapsomallia, αφού έδειξε την αδυναμία του να μιλήσει μαρξιστικά, έδειξε και τη ζήλεια του. Προσπάθησε να σε παρουσιάσει ως γλείφτη του vapsomallia με έναν και μόνο στόχο. Να σε πιέσει έμμεσα ώστε να είσαι ψυχρός και ουδέτερος απέναντί του V και έτσι να πετύχει αυτό που πάντα ήθελε. Ζήλιες και κουτοπονηριές δηλαδή για μικρά παιδιά.

Α ρε Καραϊσκο. Πόσο αστείος έγινες σήμερα. Καλύτερα να μην μίλαγες καθόλου βρε παιδί μου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μ αρέσει ο ανώνυμος που έκανε και παραπομπή-διόρθωση στο κείμενο του,λες και αφορά κανέναν το γελοίο κειμενάκι πόσο μάλλον η παραπομπή.
Βάρσε ολο το πανελλήνιο διαβάζει με κομμένη την ανάσα τα μεγάλα σου τεμάχια.Κάποιοι μπορεί να τα απολαμβάνουν και να ανιχνεύουν στις γραμμές αυτές και τις δικές τους προσεγγίσεις για την αριστερά...στην ουσία όμως τα κουτοπόνηρα φληναφήματα σου ηχούν σαν τσίγκος και φθηνομπακίρια,τενεκέδες αλαλάζοντες και περιπτερίστικη ηθογραφία του χειρίστου είδους.Ζηλέυει το προλεταριάτο τους επιτυχημένους

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ποιος ανώνυμος έγραψε εχθές οτι ξέρει τον χρήστο βούζα?

πρώην αριστερός είπε...

Τώρα Καραϊσκο κάνεις σαν κακομαθημένο παιδάκι που γνωρίζει πρώτη φορά την απόρριψη και εμμένει πεισματικά στην αδιέξοδη θέση του. Εν πάση περιπτώσει μην γίνεσαι τόσο Καραϊσκος, κατά βάσιν όλοι σε συμπαθούμε (παρά τα εμφανή πλέον σε όλους ελλαττώματά σου) και η πλάκα είναι καλοπροαίρετη (άλλο αν ως κατά δήλωσιν αριστερός - κατ' ουσίαν κακομαθημένο και ως εκ τούτου ανασφαλές μειράκιο - δεν δύνασαι να το αντιληφθείς).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

όταν λές πρώην αριστερός ...εννοείς οτι τώρα πια καταλήγεις με το δεξί?

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Χρήστος Βούζας;

πρώην αριστερός είπε...

Καραϊσκο όχι, εννοώ ότι στην Savile Row που ράβω τα κοστούμια μου (στο Mayfair του Λονδίνου γιά να μορφώνεσαι) έλεγα στον ράφτη μέχρι πρότινος ότι είμαι αριστερός (εννοώντας ότι βάζω τον πούτσο μου αριστερά - τώρα τον βάζω δεξιά). Είναι σημαντικό αυτό ξέρεις γιατί αν δεν βάλει ο ράφτης τον ανάλογο "αέρα" στην σωστή πλευρά την έκατσες.

Trueman είπε...

Κάπου βεβαια αδικουμε τον καραϊσκο, είναι ένας και "ειμαστε" περισσότεροι και να ηθελε να απαντάει σ' όλους δεν θα μπορούσε τόσοι που είναι.

Πάντως, συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, υπερόπτης, σαν τον Τσίπρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων λες και υπερασπίζεται την αλάθητη, δικαιωμενη από το πέρασμα του χρόνου ιδεολογία του. Αλλά ο καθείς πράττει ότι πιστεύει και λογαριασμό δεν δίνει βέβαια.

Και τέλος ο Β έχει εκφράσει πρόσκληση-πρόκληση για Ένσταση. Τι θα γίνει μ' αυτό το θέμα. Για ποσο θα σέρνεται έτσι αναπάντητη? Νομίζω δεν είναι κι ευγενικο από ένα σημείο και μετά.

Ανώνυμος είπε...

Α, τον καημένο..

Ανώνυμος είπε...

Να απαντήσει πάραυτα ο Καραϊσκος τι θα γίνει με την Ένσταση.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ενστα ση ενστα νο ενστα ση ενστα νο

Ανώνυμος είπε...

Τι συλλογάσαι για την Ενσταση ωρε Καραϊσκο?

Trueman είπε...

Αμα είναι η Ιωάννα έρχομαι κι εγώ απο τους Παρισιους (της Ανατολής)

V. είπε...

Καραίσκο μου, εγώ τον ξέρω τον Βούζα. Υπάρχει κανένα πρόβλημα; Μην τον ρωτήσεις όμως. Τζάμπα κόπος. Δεν ξέρει την βαψομαλλιάδικη ταυτότητά μου.

Πάντως, από εδώ και στο εξής μπορείς να ηρεμήσεις. Νομίζω ότι δεν θα σε "πειράξω" ξανά. Πρέπει να σου πω ότι έπεσες στα μάτια μου. Πρώτον, γιατί τσίμπησες και απάντησες. Κανονικά έπρεπε να καταλάβεις ότι αυτός ήταν ο στόχος μου και να με παρακάμψεις. Δεύτερον, γιατί πραγματικά σήμερα με απογοήτευσες (και το εννοώ). Δεν περίμενα τόσο άνευρη και μπανάλ αντίδραση. Μου θύμισες έφηβο του Γυμνασίου με σπυριά στο πρόσωπο και τεράστια επιθετικότητα που, σχεδόν πάντα, φανερώνει ανασφάλεια. Σε προκάλεσα για τα μαρξικά/μαρξιστικά (ελπίζω να ξέρεις τη διαφορά) για να πεις καμιά θεωρία να το διασκεδάσουμε και κιότεψες. Φοβήθηκες Καραίσκο. Δεν ταιριάζει μια τέτοια συμπεριφορά στον πιστό λαό του σφυροδρέπανου. Ταιριάζει ωρέ; Μέχρι και την εξορία σου ζήτησα και, πάρα ταύτα, άφησες την μαρξιστική ρητορική στην άκρη από τον φόβο του ξεγυμνώματος. Από ένα σημείο και πέρα, δεν έχει για μένα ενδιαφέρον. Μπορείς, το λοιπόν, να κοιμάσαι ήσυχος (και να ξυπνάς αμέριμνος ό,τι ώρα θες - όχι όπως σήμερα που, λόγω αγωνίας, σηκώθηκες ενωρίς και άρχισες να κελαηδάς).

Πάντως, φίλε μου Καραίσκο, η πρόταση περί "Ενστάσεως" εξακολουθεί να ισχύει και, όπως - νομίζω - σωστά επεσήμανε και ο αγαπητός Treuman, από ένα σημείο και πέρα είναι και αγένεια να μην απαντάς -έστω και αρνητικά.

Τέλος, να ζητήσω συγγνώμη για το κάπως επηρμένο "μπάσιμο" των τελευταίων ημερών, αλλά το έκανα για να σ' εκνευρίσω και να αρχίσεις το τραγούδι. Κι εσύ έπεσες στη φάκα - ασχέτως του εάν η αντίδρασή σου ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Καλό βράδυ γλυκύτατε Καραίσκο...

Ανώνυμος είπε...

Ωχ! Νέο τάπωμα Καραϊσκου

Ανώνυμος είπε...

Τι τάπωμα, σκίσιμο ολκής

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραϊσκο τι π..... είναι αυτή που τρώς από τον Βαψ? Κι είναι και αριστερή όπως διεπίστωσε κάποτε κι ο ράφτης του...

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω ρόμπα έγινε ο Καραϊσκος. Για να δούμε τί θα πει. Για να δούμε και τον Καραϊσκο.

V. είπε...

Να διευκρινίσω, πάντως, ότι δεν είμαι εγώ αυτός που έγραψε για του ράφτες του Λονδίνου...

Ανώνυμος είπε...

πιστευω είναι διαφορά IQ. ο βα είναι μάλλον πιο έξυπνος από τον κα, καθώς ο βα λεει ωραίες μαλακίες, αλλά ο κα απαντάει με μαλακίες μαλακίες

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαργουντ. Να δούμε τι λεει και ο Μάργουντ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τρομερό προβληματισμό.
Φοβάται ότι όπως και να αντιδράσει θα βγει μονά ζυγά χαμένος.

field marshall alexander είπε...

Ο Καραϊσκος αυτοεγκλωβίστηκε, ο βαψομαλλιάς εφήρμοσε στην εντέλεια την τακτική fox killed in the open που είχα εφαρμόσει και εγώ με επιτυχία στην μάχη του Ελ Αλαμεϊν.

Ανώνυμος είπε...

Τί συλλογάσαι ωρέ Καραϊσκο?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Λοιπόν πρώτα πρώτα σε βλέπω ιδιαίτατα φουρκισμένο και πομπώδη......είμαι σε θέση δε να προσκομίσω αποδεικτικό της πτήσης μου σήμερα 9 και 10 πρωινή απο Αθήνα για...Εκεί οφείλεται η δραστηριοποίηση μου κείνες τις ώρες.Εγραψα νανουρίστηκα κατακλύθηκα απλά και ωραία.
Εγω δε είμαι πλέον σιγουρος οτι το έχεις σκάσει απο κάπου και σε γυρεύουν

Ανώνυμος είπε...

Βαψομαλλιά σε ανταπόδοση της πρόσκλησης σου ο Καραϊσκος σε προσκαλεί σε ταξίδι αναψυχής με τις υεμενιτικες αερογραμμές στα ειδυλλιακα νησιά Κομόρος

Ανώνυμος είπε...

Τί; Αυτό ήταν Καραϊσκο; Αυτή είναι η (αμυντική και αμήχανη) απάντησή σου; Απογοήτευση!!!

Ανώνυμος είπε...

Πω πω. Αυτό ήταν το τέλος του Καραϊσκου

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραϊσκο τί διαφορά έχουν τα μαρξικά από τα μαρξιστικά; Εξήγησε σε παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

Μετά την τελευταία τραγική απάντηση του Καραϊσκου, καμία πλέον αμφιβολία. Ο Βαψομαλλιάς δεν είναι μαλλον αλλα σίγουρα πιο έξυπνος από τον Καραϊσκο

ΜΑΚΑΛΙΣΤΕΡ είπε...

α είπα και εγω τέτοια ωρα ξύπνιος ο καραισκος πως γίνεται.Κρίνω τις απαντήσεις στις αιτιάσεις του βαψ αποστομωτικές και την απάντηση του βαψ ναζιάρικη πληγωμένης πριμαντόνας που εβλάβη απο γοητα μπετατζή

Ανώνυμος είπε...

Τί είναι αυτά τα αμυντικά ρε Καραϊσκο έχω τα αποδεικτικά της πτήσης κλπ.; Τι έπαθες Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

που πας ρε καραϊσκοοο?
τι μακαλιστερ και αηδίες είναι αυτές?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο βερμαλισμός του Μακάλιστερ-Καραϊσκου τον πρόδωσε όσο κι αν προσπάθησε να θολώσει τα νερά

Πρώην Θαυμάστρια σου είπε...

Απογοήτευση. Μας πρόδωσες. Τζάμπα πιστέψαμε σ' εσένα.

ΠΑΤΣΙΑΒΟΥΡΑΣ είπε...

πω πω βάρσοι απο παντού σκάνε

Ανώνυμος είπε...

Περιττό να πούμε ότι ο Μακάλιστερ, όπως φάνηκε και από προηγούμενο σχόλιο του ιδίου, είναι ο ίδιος ο Καραίσκος. Ώστε έτσι Καραίσκο; Εκεί καταφεύγεις μπρε; να γράφεις υποστηρικτικά με ψευδώνυμα; Ντροπής πράματα.
Καλύτερα πάντως να μην απαντούσες καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μακάλιστερ, τί διαφορά έχουν τα μαρξικά από τα μαρξιστικά; Θα μας πεις καμια φορά;

Ανώνυμος είπε...

Gia polla gelia i apantisi Karaiskou.

Ανώνυμος είπε...

Τι συλλογάσαι ωρέ Μακάλιστερ?

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στην Κρήτη έχει αρκετές σπηλιές για να βρει καταφύγιο ο πληγωμένος Καρουίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μακάλιστερ θα μας εξηγήσεις τη διαφορά ή δεν την γνωρίζεις κι αυτή; Αντε να μάθουμε και κάτι χρήσιμο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εξω οι βαρσοις απο την Κρήτη

Ανώνυμος είπε...

Γέλασα με την καρδιά μου απόψε με τα καμώματα του Καραϊσκου. Μέρες είχα να γελάσω έτσι. Νασαι καλά βρε Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι καλά απάντησε ο Καραπιάλης

Ανώνυμος είπε...

ρε καραϊσκο έχουμε δουλεια αυριο γαμω τημπα.. ασε ν' αγιάσουμε βραδυάτικα

Ανώνυμος είπε...

Αν το blog αυτό έβγαζε εφημερίδα, ο αυριανός τίτλος θα ήταν:

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Καραπιάλη μπράβο, ωραία απάντηση

Ανώνυμος είπε...

O 12.42 είναι ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Και ο 12.44

Ανώνυμος είπε...

Βατερλώ Καραϊσκου!

Εξελίξεις στο σπίτι του!

Τα σπάσαν οι οπαδοί του!

Ανώνυμος είπε...

Μην τον στεναχωρείτε. Δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί απόψε. Θα στριφογυρίζει στο κρεβάτι του. Δύσκολη μέρα αύριο.

Ανώνυμος είπε...

Σκόνη τον έκανε ο Καραπιάλης τον Βαψομαλιά.Δεν το περίμενα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εξω οι βαρσεις του θανάτου απο Κρήτη Κούβα

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο καλά σου είπε ο βαψομαλλιάς αλλά πάλι την πάτησες: δεν έπρεπε να έχεις πει τίποτε. θα ήταν μικρότερο το κακό. θα σε διαβάσει και η Ιωάννα και θα πει τί περίπτωση είναι τούτος εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Και ο 12:47 είναι και πάλι ο Καραϊσκος. Θλίψη..

Ανώνυμος είπε...

Συντριβή Καραϊσκου. Μελαγχολία και απογοήτευση στις τάξεις των (λιγοστών) οπαδών του.

Ανώνυμος είπε...

Ομολογώ οτι βελτιώνεται. Στο 90 θα σκοράρει? Ο Καραϊσκος. Για να δουμε τι θα ξαναπεί ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ντροπή. Άντε πήγαινε για ύπνο. Και αύριο μέρα είναι..

Ανώνυμος είπε...

Τί να πει μωρέ; Τα είπε όλα. Τώρα είναι ώρα για ύπνο.

Ανώνυμος είπε...

Το γάλα σου και ύπνο
Καραϊσκο, Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια π....α ούτε η Προτογαλία το 2004 δεν γνώρισε

Ανώνυμος είπε...

Savaging καραϊσκου. Καλύτερα να σταματήσει εδώ ο σχολιασμός μην τον πάρουν με το φορείο.

Πρώην Έξαλλη Θαυμάστρια Καραισκου είπε...

Καραϊσκο, μετά τη σημερινή καταστροφή σου είσαι πλέον μόνος σου. Φτου σου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τίτλοι εφημερίδων 2-7-09
Ελευθεροτυπία:Τον κούρεψε
Απογευματινή:Μεγας ο Καραπιαλης
ΕΘΝΟΣ:Και του κανε ένα μαλλιιι
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ:Το νέο 1917 ο λαός στα ανάκτορα
ΑΥΓΗ:Βόμβες καραπιάλη ξεμαλλιάζουν τον ΒΑψ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:Εκλασε μαλλί
ΕΣΤΙΑ:Αι δυνάμεις του εχθρού απειλούν το παλάτι.Φυγή Βασιλέως και Βαψομαλλιά εν νυκτι

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο και αύριο μέρα είναι. Ξεκουράσου, ηρέμησε και κάνε αύριο ότι νομίζεις καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο δεν σε ξεπλένει τίποτα πλεον. Μόνο αλλαγή ταυτότητας και πλαστική προσώπου στον γιατρό του Τζακσον σε σώζει από την ξεφτίλα..

V. είπε...

Επιτέλους και μια εύστοχη και έξυπνη απάντηση από τον Καραίσκο (ομιλώ για την τελευταία). Άντε Καραίσκο, βελτιώνεσαι. Άντε γιατί είχαμε αποκοιμηθεί...

Ανώνυμος είπε...

Xa,xa,xa. Fovatai o Giannis to therio kai to therio to Gianni. Xa,xa,xa

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μπήκα στο blog. Δεν είχα τήν τύχη να απολαύσω την αντιπαράθεση σε πραγματικό χρόνο. Και εμένα με εξέπληξε (αρνητικά) ο Καραϊσκος. Δεν περίμενα τέτοια στάση. Μήπως είναι πολύ νεαρός σε ηλικία; Δεν ξέρω αλλά κάτι από τα γραφόμενά του με οδηγεί σε ένα τέτοιο συμπέρασμα. Έχει δίκιο ο Βαψομαλλιάς ότι δεν έχει ενδιαφέρον μια τέτοια αντιπαράθεση. Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο δικτατορία του προλεταριάτου γρήγορα. Όλοι οι μασκαράδες εδώ μέσα με συνοπτικές δικες στο εκτέλεστικο απόσπασμα. Για τον Βαψομαλλια δε θα προηγηθεί και αναγκαστικός "μήνας του μέλιτος" σε μαγευτική τοποθεσία στη Σιβηρία

Ανώνυμος είπε...

10:14 πάνε αυτές οι παλιομοδίτικες τιμωρίες, η τιμωρία του βαψ. θα είναι αναγκαστική συγκατοίκηση για μια εβδομαδα με παπατζων, τανια και καραϊσκο στο σπίτι του μπιγκ μπραδερ.

Ανώνυμος είπε...

μηπως είναι η τάνια η "δεν εχει σημασια"?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο,
παίζουν δύο προσκλήσεις αναπάντητες: του αγαπημένου σου Βαψομαλλιά και της θαυμάστριας(?).

ΑπΕφάσισε επιτέλους, σου είπαν και οι άλλοι δεν είναι ευγενικό να μην απαντας, έστω και αρνητικά.

Εκτός αν...

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αν?

Ανώνυμος είπε...

Εκτός αν έχεις κατουρηθεί πάνω σου δειλέ κιοτή υπο το φόβο νέου βατερλώ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δεν έχει σημασία είναι η Τρούμαν

Ανώνυμος είπε...

μπα, ο καραϊσκος κανει πεισματα γιατι ειναι (ψιλο)κακουλης (οπως ολοι οι αριστεροι οταν τους κολλανε στον τοιχο εξ αλλου).

Ανώνυμος είπε...

Θα ξεκαθαρίσει ποιός είναι ποιός αν απαντήσεις θετικά καραϊσκο και συναντηθείς μαζί τους

Ανώνυμος είπε...

Αλλωστε σύμφωνα με το ν/σ για τα μπλογκς, η ανωνυμία πάπαλα. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τη δεκαετία του 1930-40 όταν το σταλινικό ρεύμα είχε κατισχύσει στον κομουνιστικό κόσμο,οι λιγοστοί εναπομείναντες κυνηγημένοι "τροτσκιστές" μη έχοντας δυνάμεις ουτε καν να διαμορφώσουν κόμμα εφήρμοσαν τη μέθοδο του λεγόμενου "εισοδισμού".Προσποιούνταν τους σοσιαλδημοκράτες ή τους σταλινικούς εισχωρούσαν στα κόμματα και απο εκεί αγωνιζόμενοι με διάφορους τρόπους προσπαθούσαν να επιβάλλουν τη γραμμή τους.
Ετσι ξηγήθηκα και εγω εδω μέσα.Με εισοδισμό προσποιούμενος τάχατες τον διαλλακτικό (αποτυχημένα τω όντι) κατάφερα να εξουδετερώσω αρχικά και να εκπαραθυρώσω τελικά απο το μπλόγκ οτι πιο σοβαροκλανές υπήρχε (Βαψομαλλιά) αλλα και άλλους φιλόδοξους που νόμιζαν οτι εδω θα συζητήσουν φιλελεύθερα λές και δεν τους φτάνει η τηλεόραση να ικανοποιηθούν και να γευθούν τις χαρές της ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ των "ΠΙΣΤΕΥΩ" τους.Φάτε τα κύριοι περάστε να σερβιριστείτε φιλελέυθερη Τι Βι.Τι τα θέλει τα μπλόγκ ο τρούμαν?Δεν του κάνει ο πρετεντέ και ο καψής.Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός.
Ετσι τι απέμεινε ως προμαχώνας της αντίδρασης εδω μέσα? 5-6 γεροντάκια στοιβαγμενα σε βαγόνι κινούμενο προς τη Σιβηρία με τη βενζίνη πληρωμένη απο ολη την κοινωνία.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Για την ακρίβεια με τη Βενζίνη κερασμένη..

ΜΑΚΑΛΙΣΤΕΡ είπε...

εμπαινε γιούτσο ουρααααααααα μπράβο ρε παλληκάρι

Κ.ΠΡΕΚΑΣ είπε...

Εμένα είπες γεροντάκι ρε?Μιάαχ

Ανώνυμος είπε...

Το βρήκα, ο Καραϊσκος είναι ο Κρατερός Κατσούλης

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζηνικολάου, από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου Βαρδινογιάννη, βγάζει στον αέρα τον Καρατζαφέρη για να υποστηρίξει τις καταγγελίες περί του συμπέθερου της Μπακογιάννη κλπ. Ο Παπαγιάννης ο οποίος προηγουμένως είχε ρουφιανέψει τον Διευθυντή ειδήσεων του Μέγκα ότι καλιαρντεύει τη γυναίκα του Βαρδή, τον αποθεώνει για την τόλμη του...
Και μετά σας φταίει ο Καραϊσκος. Ρε ούρτ

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβα τίποτα

Εμμανουήλ Καψής

Ανώνυμος είπε...

http://pressmme.blogspot.com/2009/07/blog-post_6056.html

http://pressmme.blogspot.com/2009/07/blog-post_9401.html

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7yCM3w4vkzk

απο το 0:19 και μετα...

Ανώνυμος είπε...

O 12.11 είναι ο Καραϊσκος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

το διαψεύδω κατηγορηματικά.Αντε όργιο..

Ανώνυμος είπε...

Τι γελοία υποκείμενα είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που σηκώνουν την παντιέρα της επανάστασης κάθε φορά που απολύεται κάποιος (εν μαλακία) συνάδελφός τους. Που νόμιζαν ότι προσλαμβάνονταν, στο δημόσιο για να έχουν το αναπόλυτο.
Εδώ που τα λέμε βέβαια δίκιο είχαν, καθώς με τόσες επιδοτήσεις και κρατικές διαφημίσεις στα αφεντικά τους, οι έλληνες φορολογούμενοι τους μισθοδοτούσαν.
Ουρτ ρε, τσογλάνια τώρα, να πάτε να κάνετε παρέα στον Καραϊσκο.

ΥΓ: Ο Καραϊσκος είμαι

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 698   Νεότερο› Νεότερο»