Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Cereal Killers



Ενα πράγμα που μας δίδαξε η υπόθεση της 17Ν, είναι ότι δεν είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να σκοτώσεις κάποιον (καλώς ή κακώς) ανυποψίαστο, αιφνιδιαστικά, και ακολούθως να χαθείς στο δαίδαλο της πόλης εκμεταλλευόμενος το προκληθέν σοκ. Δηλαδή, ας μην υπερεκτιμάμε τις επιχειρησιακές ικανότητες των εκτελεστών, εδώ είδαμε στη 17Ν άτομα που θα έπαιρναν γιώτα στο στρατό να εμφανίζονται "κομμάντος" αντάρτικου πόλεων.

Επιπλέον, επιχειρούν απέναντι σε μια πράγματι τραγική αστυνομία. Οποιος κυκλοφορεί στο κέντρο και βλέπει τι σόι νεαρούς και νεαρές έχουν βάλει να περιπολούν καταλαβαίνει. Φαντάζομαι το τρόμο των αφγανών και σομαλών πρεζεμπόρων και σωματεμπόρων, όταν βλέπουν τους εν λόγω αστυνομικούς ή ειδικούς φρουρούς με το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας να σουλατσάρουν στο δρόμο σε στυλ πάω βόλτα στα μαγαζιά, και να χασκογελάνε μεταξύ τους σα να είναι σε μονοήμερη εκδρομή γυμνασίου. Αυτά βλέπω, αυτά λέω. Αλλά τι σημασία έχει τι λέω εγώ, μια ματιά στο ταμπλό που λένε, αρκεί για να καταλάβεις ποιοί είναι μπροστά στο σκορ.

Συμπέρασμα, η αστυνομία δεν έχει καμιά τύχη απέναντι στην κάθε σέχτα ή χέστα. Θα τους πιάσουν βέβαια κάποτε, ή θα παραδοθούν μόνοι τους, μόνο και μόνο γιατί η χώρα μας είναι μια απελπιστικά μικρή αγορά, οι ίδιοι και οι ίδιοι είμαστε, και αυτό φαίνεται τόσο στη σύνθεση των τρομοκρατικών ομάδων, όσο και στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων Τύπου. Δε ψάχνεις δα και τον Unabomber ανάμεσα σε εκατομμύρια πιθανούς υπόπτους.

Επί της ουσίας τώρα, η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για ομάδες καραίσκων (με τη διαφορά ότι σηκώνονται σχετικά νωρίς από το κρεβάτι), οι οποίες μπορεί να είναι από τα ίδια τα εξάρχεια (μπαχαλάκηδες, αναρχοαυτόνομοι, καταληψίες πολυτεχνείου, καταληψίες βίλλας τάδε, ληστές τραπεζών, χουλιγκανς ΑΕΚ), μπορεί και όχι (είδαμε άλλωστε από την υπόθεση Αλέξη, ότι η δεξαμενή από την οποία αντλούνται τέτοιου είδους "ευαίσθητοι" νέοι είναι κυρίως τα βόρεια προάστια). Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρηματοδοτούνται από το κύκλωμα που έχει στηθεί στα εξάρχεια, κάτω από τη μύτη και με την ανοχή (συνέργεια?) των ίδιων αστυνομικών, εναντίον των οποίων τελικά στρέφεται. Το κύκλωμα (στη γλώσσα μας: Outfit) διαχειρίζεται εκτός από την προστασία μαγαζιών και επιχειρήσεων της περιοχής, και την πρόσοδο από τις "απαλλοτριώσεις" που κάνουν οι διάφοροι ληστές με τα μαύρα ή με άλλα χρώματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, ο νυν Capo του εν λόγω outfit, είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος "αντιεξουσιαστής" που είχε στοχοποιήσει ο υψηλός συντοπίτης του Καραίσκου όταν ήταν πρωθυπουργός.

698 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   601 – 698 από 698
Ανώνυμος είπε...

ρε καραϊσκο μόνος σου μιλάς?

Ανώνυμος είπε...

Να και το καλόπαιδο, o αριστερός, o ...τιμητής κος VIP στις λίστες της Μίζενς. Τι ελλεινά υποκείμενα είστε ρε καραϊσκο!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι είναι, Αστεία Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΑΠΔΔ) οι δημοσιογράφοι. Καλά έκανε και έριξε περιποιημένη ροχάλα στο βρωμερό αυτό επάγγελμα ο Καραϊσκος.
Μπράβο Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι ο από πάνω

Ανώνυμος είπε...

είναι το μονο που του απέμεινε...αυτοσυγχαίρεται

Ανώνυμος είπε...

Πέτρος Κουναλάκης
(ο πρώην βουλευτής του ΣΥΝ, στον Flash, ερωτηθείς τι θα συμβούλευε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Καραϊσκο)

«Να είναι πιο προσεκτικοί, πιο προσγειωμένοι και με λιγότερη έπαρση».

Ανώνυμος είπε...

Βαψομαλλιά,
εσύ που έχεις τα περισσότερα κοννε γιατί δεν προσκαλείς τον Τσίπρα εδώ, σ' αυτό το μπλογκ, να καλοπεράσει κι αυτό το καλόπαιδο όπως καλοπερνάει ήδη ένα άλλο συντρόφι του?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε από πάνω έχεις πρόβλημα διαχείρισης της πραγματικότητας. Αλλά μεγάλο πρόβλημα όμως..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι ο από πάνω

Ανώνυμος είπε...

Όχι, ο Τσίπρας είμαι

Ανώνυμος είπε...

Ισως ο μόνος που συναγωνίζεται στα ίσια σε εκνευριστικότητα τους διάφορους συριζαίους, είναι ο κουναλάκης. Μιλάμε για πολλές φάπες ο απολογητής του σημιτάκου

Ανώνυμος είπε...

Και οι δύο από πάνω είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται το σύνολο των σημερινών σχολίων έχει γραφτεί από τον ίδιο τον Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Ο από κάτω είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Καραπιάλη γράφεις καταπληκτικά. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Φοβερός αυτός ο Καραπιάλης. Μεγάλη πείνα.

Ανώνυμος είπε...

πένα εννοούσα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αρκετά πια με αυτό το μπλόγκ φιάσκο.Κλείστο λοχαζέ.Μα τώρα εχει πλάκα αυτή εδω η παρωδία που άλλωστε έχει επαναληφθεί πριν 2 μήνες?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί μου το λές εμένα ρε; Εγώ δεν είμαι διαχειριστής εδώ μέσα. Ζήτησα από τον Μάργουντ να μου αφαιρέσει τα διαχειριστικά δικαιώματα. Μόνο ο Μάργουντ είναι διαχειριστής τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση προς τον διαχειριστή Μάργουντ αυτόν τον μήνα ο Καραϊσκος να πληρώσει διπλά κοινόχρηστα ( το έβγαλε το μεροκάματο και με το παραπάνω ).

Marwood είπε...

Σας βεβαιώ ότι ούτε εγώ εχω διαχειριστικά δικαιώματα. Πραγματικά παράξενο, ποιος ειναι ο διαχειριστής? Καραϊσκο για ψαξου μηπως είσαι εσυ

Τζων Μπρεδήμας είπε...

Κύριε Καραϊσκο, συγχωρέστε μου το θάρρος, είμαι ιμπρεσσάριος από το 1970 και διαβάζοντας τις ατάκες σας διέβλεψα ένα σπάνιο και ανεκμετάλλευτο ταλέντο. Αν σας ενδιαφέρει καριέρα στην stand-up comedy στις Ηνωμένες Πολιτείες με σίγουρη επιτυχία (περιοχή Las Vegas), παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω της διαχείρισης του blog.

Με πραγματική εκτίμηση,

Τζων Μπρεδήμας

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο
χρωστας 2 απαντήσεις, στο κορίτσι και στον Βαψ.

Δεν έχει σημασία είπε...

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Μετά από ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης ξανά στην κουραστική, συννεφιασμένη τσιμεντούπολη, η ρουτίνα ξεκινά και πάλι για ένα μήνα...

ΜΑΚΑΛΙΣΤΕΡΝ είπε...

Να πουμε και ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Καρολο Μαρξ που πρωτος διετύπωσε τη θεωρία του διαχειριστικού υλισμού.Πάντως μάλλον ο καραπίαλης την έχει τη διαχείριση.Απλά την ξέχασε στο
γραφείο του

Δεν έχει σημασία είπε...

Επιστρέφοντας ανακάλυψα τι με ενοχλεί παρά πολύ στην Αθήνα...Βλεπεις όποιος έχει την ελάχιστη εξουσία αμέσως να φέρεται στους υπόλοιπους λες και ήταν ενα σκαλάκι πιο κάτω. Γενος ηλιθίων είμαστε τελικα. Δημιουργουμε μόνοι μας τις ταξικες και τις αλλες μας διαφορές. Οι καλοι τροποι? Άγνωστη έννοια για τον Έλληνα και ειδικά τον αθηναίο. Δεν μιλάω για την ευγενεια την τυπική, αλλά την ουσιαστική. Προσωπικα, δίνω τα πάντα σχεδον, αν ο άλλος ζητήσει κάτι με όμορφο τροπο...

ΠΑΡΑΦΕΣΤΑΣ είπε...

Κύριε πατε να πη.....τε σας παρακαλώ πολύ

Δεν έχει σημασία είπε...

... Δεν τόλμησαν κάτι ηλικιωμένοι να ζητήσουν μια εξυπηρέτηση καθώς κατεβαίναμε από το πλοίο και έβλεπες το προσωπικό με πόση αγένεια και περιφρόνηση τους αντιμετώπιζε... Μα δεν θα είμαστε εμείς αύριο στην θέση τους? Ποιος θα βάλει όρια, όταν δεν ξέρει που σταματούν τα δικά του; Κολλήματα θα μου πείτε.... Σας κούρασα ακόμα δεν μπήκα. Σόρρυ

Δεν έχει σημασία είπε...

Hellooo? Anybody home?

Τζων Μπρεδήμας είπε...

Δεν ξέρω ποιός είναι αυτός ο Κάρολος που λέτε, εμείς εδώ είμαστε fans του Groucho Marx του οποίου ο mr Karapiales είναι γκνήσιος συνεχιστής, take my word for it.

J.Β.

Τζων Μπρεδήμας είπε...

And a very good evening to you Mrs It Doesn't Matter...

JB

Δεν έχει σημασία είπε...

Καλησπέρα και σε σας αλλά οι κούκλοι του ιστολογίου που κυκλοφορούν; Δεν είναι λίγο αργά για ωραία αγόρια να κυκλοφορούν μόνα τους έξω;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα mrs doesn't matter,
αλλά απορώ πώς δεν παρεξηγιέσται επίσης με την αγένεια ορισμένων εδώ μεσα να μην απαντάν στις προσκλήσεις σας, ή (όπως εσείς είχατε πεί) στο καμάκι σας.

Τζων Μπρεδήμας είπε...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σας φανώ χρήσιμος από το μακρινό Las Vegas που βρίσκομαι. Αν ο Mr Karapiales ειναι μαζί τους though, fear not ma'am, είναι ο πιό ετοιμόλογος άνθρωπος που γνώρισα στην πολυετή καριέρα μου.

JB

Δεν έχει σημασία είπε...

Ισως τους έδωσα την εντύπωση ότι ειμαι πολύ ξινή, πολύ στριφνή και να το αποτελεσμα. 'Ισως είναι και μια επιβεβαίωση σ' αυτό που έλεγα πριν οτι αν δεν εισαι γλυκός και ευχάριστος, να τι παθαίνεις. :-(

Δεν έχει σημασία είπε...

Δεν το λέω με κακία η κριτική.

Τζων Μπρεδήμας είπε...

Ma'am, if that's any consolation, σε λίγες μέρες θα είμαι πίσω στην πατρίδα. Θα επισκεφθώ το χωριό μου, την Βλαχοκερασιά Παρνασίδος, γιά τακτοποίηση κάτι κληρονομικών υποθέσεων και μετά είμαι στην διάθεσή σας.

Δεν έχει σημασία είπε...

Απλώς ξεδιπλωνω τις σκεψεις μου, οπως κάνω κάθε φορά που εκφραζομαι λίγο ανορθόδοξα, όπως κάνω εδώ και τώρα, πιστέψτε με, έχει πολύ πλάκα να ξέρεις κάποιον να τον συμπαθείς αλλά αυτός να μην σε γνωρίζει καν. Βέβαια αν με δεί θα καταλάβει τι γίνεται και ποιά είμαι. Μην παρεξηγηθω, βράδυ ειναι, και έχω νυχτερινές σκέψεις. Ασήμαντες, σαφώς, αλλά με έπιασε το φιλοσόφικό μου, τι να κάνουμε τώρα;

Δεν έχει σημασία είπε...

Ευχαριστώ γλυκέ μου αλλά για να μην κουράζεσαι δεν κάνω καθόλου εύκολα (μα καθόλου, b-lieve me) ότι μπορεί να υπονοείς...

Τζων Μπρεδήμας είπε...

Ma'am, δεν υπονοώ τίποτα. Διέγνωσα μία οδύνη και, τολμώ να πω, ένα desperation στα γραπτά σας και είπα να συνδράμω όπως οφείλει να κάνει ένας gentleman (έστω και ταπεινής καταγωγής).

JB

Δεν έχει σημασία είπε...

ΟΚ. Ευχαριστώ Τεξας....Όπως είχα πεί πριν μέρες, τα μπλογκ ειναι τέλειος τροπος να ανοίγουν παράθυρα στο μυαλό των ανθρώπων, και οι αντιδράσεις πολλές φορές δείχνουν πιο ενδιαφέροντα τοπία, φοβίες και επιθυμίες από αυτούς που ανοίγονται προς τα μέσα.

Δεν έχει σημασία είπε...

Ρίξε τον προβολέα σου πάνω μου να σου πω ποιος ειναι ο εφιάλτης σου.
(δεν ισχύει για την συγκεκριμένη περίπτωση σου, γενικά το λέω, απλά ακολουθώ το νήμα των σκέψεων μου.)
Οκ, φτάνει η μουρμούρα μου, πάω να βάλω καφέ... You do the talking now, if you please ;)

Τζων Μπρεδήμας είπε...

Now, that's more like it. Μας ανοίξατε την καρδιά σας in a very sensitive, feminine way. Μην σκοτίζετε το μυαλουδάκι σας με δυσάρεστες σκέψεις. I wish you a pleasant night ma'am.

JB

Δεν έχει σημασία είπε...

Here I am again, με λίγο Latteccinο για να ζωντανέψουμε λίγο αλλά ούτε και πολύ βαρύς για να μην κοιμηθούμε με τίποτα. Τελικά μόνο στην Αθήνα πίνεις καφέ, στο σπίτι σου ακόμα καλύτερα...Όποιος έχει δουλειά βέβαια αυριο πάει για ύπνο... δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι...Ε? Αλήθεια τι ώρα είναι στο Λας Βέγκας?

Trueman είπε...

Καλησπέρα κι από εμένα. Για το τυπικό της υπόθεσης στο Τέξας είναι το Χιούστον ("Houston, we have a problem") και η Νεβάς (της Νεβάδος) εχει το Λας Βεγκας.

Επίσης, υπενθυμίζω ότι εκκρεμεί απάντηση εκ του Καραϊσκου στην πρόσκλησή σας, καθώς και στην πρόσκληση του κου Βαψομαλλιά για ποιοτική έξοδο στο κέντρον διασκεδάσεως "Ένστασις".

Δεν έχει σημασία είπε...

Συγγνώμη αλλά από γεωγραφία σκράπας, από ανέκαθεν που λένε...Η πρόσκληση ισχύει για όλους όχι μόνο για έναν ή δύο....

Ανώνυμος είπε...

Που είναι ο κος Καραϊσκος και ο κος Βαψομαλλιας για το β' ημίχρόνιο?

Δεν έχει σημασία είπε...

Μου γραφουν σε άλλο μπλογκ κατα καιρούς μειλ λατρειας (δεν κανω πλάκα) και ξενερώνω. Γελάω και πνίγομαι στον καφέ μου. Ούτε που με ξέρεις, τι λατρευεις; Φρικάρω με την έλλειψη προσωπικότητας που με καθιστά υπεύθυνη για την ευτυχία ενος αγνώστου ή μιας άγνωστης που είδε σε μενα την καινούρια κολλητη ή μαμά της/του. Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ τώρα, σαν μια αγνωστη που έχει κάνει σχεδόν καμάκι, αλλά πιστεψε με είναι διαφρετικη η περιπτωση μου...

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τι γιαούρτωμα θέλετε όλα τα
συντρόφια σου

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια σε ποιο Blog στα γράφουν αυτά τα mail λατρείας;

Δεν έχει σημασία είπε...

Σας λέω είναι κάτι το φανταστικο αυτο που έγινε, έχουμε αναρτήσει και τις φωτό μας από την έξοδο! Γι' αυτο πιστευω ότι είναι ωραιο να επαναληφθει.... Βεβαια ενας από τους μπλογκερς αποδειχτηκε πιεστικος σε σημειο που χρειαστηκε να βαλω αυστηρα ορια, δηλαδη τις φωνες για να ξεμπλεξω... Αυτο ειναι και το ευαλωτο σημειο μιας τετοιας συναντησης. Αλλα με σας ειναι διαφορετικα, το πιστευω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν απάντησες

Δεν έχει σημασία είπε...

Δηλαδή?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως σε βλέπουν σαν υποψηφια γκόμενα και κολλάν μπας και σε βγάλουν έξω με κάποια τέτοια συνάντηση? Έστω και χωρίς να δούν το πρόσωπο σου. Να πώ την αλήθεια έτσι μου τα περιγράφεις μπορεί να είσαι και ωραία γκόμενα και να αξίζει να βγεί κάποιος μαζί σου (εγώ δηλαδή).

Δεν έχει σημασία είπε...

Πολυ φαλλοκρατια μυριζομαι, κατσε σπιτι σου εσυ καλυτερα...

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιο blog;

Δεν έχει σημασία είπε...

Εχει φωτο το μπλογκ, φοβαμαι οτι θα αποκαλυφθω...

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει ας σε δούμε να δούμε αν αξίζει να κουβαληθούμε γκάζι

Δεν έχει σημασία είπε...

Εσυ μπορεις να κάτσεις σπιτι σου να ξεκουραστεις...

Λένιν είπε...

Μήπως είσαι η Ιωάννα ?

ΞεπΛένιν είπε...

Έλα μωρέ η Μαρία είσαι. Σε κατάλαβα

Ανώνυμος είπε...

Μαρία? Ποιά Μαρία?
Ο Βάρσος. Να ακούσουμε τι έχει να πεί ο Βάρσος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, φοβάται μην αποκαλυφθεί γιατί στη φωτό του μπλοκ είναι αξύριστος. Α,χα,χα.

Δεν έχει σημασία είπε...

Εισαι το 666, δεν είναι τυχαίο. Πλάκα κανω. Αλλά έχεις δικιο και δεν σε παρεξηγω....

Ανώνυμος είπε...

Η δήθεν γκομενα είναι ο Καραϊσκος, είδε κι αποειδε ως ανδρας

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τι θα γϊνει θα σοβαρευτεις να κανουμε καμια πολιτικη συζητηση ή θα γκομενιζεις

Δεν έχει σημασία είπε...

Το γλυκο στοιχείο ειναι οτι κι εγώ έτσι αισθανομουνα, οτι θα δω φρικτες καταστάσεις, αλλά οι περισσοτερες περιπτωσεις δεν ήταν έτσι..

Ανώνυμος είπε...

Είχαν κι αυτοί μουστάκι;

Δεν έχει σημασία είπε...

Πριν περιπου δέκα μέρες (;) πέρασα την χειρότερη κρίση βαρεμάρας. Εγραψα καποια πραγματα στο αλλο μπλογκ, πολύ ήπια. Στον therapist μου όμως έβγαλα απίστευτο θυμό. Και φυσικα ειχα break through. Και μου απάντησε βγες εξω, ερωτεύσου είσαι εμφανίσιμη είσαι νεα, παρε πρωτοβουλίες, μην στεκεσαι στον πρωην, τελείωσε, ΠΡΟΧΩΡΑΑ...Και αυτό κάνω (ή προσπαθω τουλαχιστον), μετά συγχωρήσεως...

Ανώνυμος είπε...

Άμα προχωρήσεις αρκετά θα δείς ένα σουβλατζίδικο. Πάρε μου μια πίτα (απ' όλα) και μια Heineken. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εισαι από σαλονίκη?

Ανώνυμος είπε...

Ο απο πάνω είναι ο Καραϊσκος

Δεν έχει σημασία είπε...

Και με την τελευταια γουλια από έναν θεσπέσιο καφέ for which I craved a lot all these days (πιστεύω όσοι πίνετε καφέ να ξέρετε τι σημαίνει η έλλειψη του), καληνύχτα, παρα τις δικαιολογημένες, ειρωνικες επιφυλάξεις καποιου...

Ανώνυμος είπε...

Και με το σουβλάκι και τη Heineken τί θα γίνει; Πάλι νηστικοί θα μείνουμε μου φαίνεται..

Δεν έχει σημασία είπε...

Και κάτι τελευταιο, αν θέλετε να βρεθούμε -οσοι μπορείτε βέβαια- το Σαββατο σε Βορεια Προαστια η κεντρο Αθηνας τι λετε κατά τις 10 το βραδυ? Τα λεμε αυριο... Φιλακια ;-))

Ανώνυμος είπε...

Άμα είναι να φέρεις τότε τα σουβλάκια ξέχνα το.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά πάλι μείναμε με την απορία. Ο μυστηριώδης 4ος ποιός είναι?

Λένιν είπε...

Η γκόμενα ή είναι σάικο ή βλέπει πολύ Sex and the City

Ανώνυμος είπε...

Ποιά γκόμενα ρε ουφα? απο πότε έχουν γκόμενες τα ΚΨΜ?

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι γκόμενα 100% αλλά κάτι παίζει με κάποιον από δω μέσα και θέλει να βγεί μαζί του

Ανώνυμος είπε...

Αντε πάλι Καραϊσκο φίρμα έγινες
http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_1208.html

Ανώνυμος είπε...

ο καραϊσκος, αριστερός ων, είναι αμοραλιστής? Αυτές τις θολοκουλτούρες που αναπτύσσει, αμα πιάσει εξουσία και γλυκαθεί από το παραδάκι, θα τις κάνει γαργάρα?

Ανώνυμος είπε...

μάργουντ σ'εχει στο κλάσιμο η γκόμενα ή μου φάνηκε? Δεν είσαι τόσο ωραίος όσο ο Καραπιάλης και ο Βάρσος?

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία "Δεν εχει σημασία" και ο κύριος Καραϊσκος σε τρυφερό ενσταντανέ

ΚΑΣΤΑΝΑΣ είπε...

εχθές όταν φύγατε η γκόμενα έστειλε και αλλα μέιλ και της είπα να βρεθούμε και βρεθήκαμε στο Κολωνάκι.Εγινε όργιο

Κάτοχος Bic είπε...

Αλήθεια είναι, τον είδα κι εγώ κατά τις 3 το βράδυ. Έψαχνα να παρκάρω και έκανα γύρω γύρω με τ' αμάξι στο Κολωνάκι (από τις 10 το πρωϊ)

φτερο που γραφει είπε...

αλήθεια και εγω τον είδα να προσπαθεί να παρκάρει

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι αυτός που κάνει γύρους στο κολωνάκι για ώρες μέχρι να παρκαρει ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Μια μοναδική φυσιογνωμία (μοναδικότερη ακόμα και από τον Καραϊσκο), άσχετη όμως με το παρόν μπλογκ...

Δεν έχει σημασία είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους ...γνωστούς αγνώστους...

Ανώνυμος είπε...

Ο από πάνω είναι η Καραϊσκος

Λένιν είπε...

Στην συναυλία του Σάκη Ρουβά για το ...περιβάλλον, συνέρρευσε η γκλάμουρους χαί σοσάιετυ με Χάμερ, 5λιτρες τζιπάρες, και λοιπά παρόμοια οικωλογικά, έμπλεη περιβαλλοντικών ανησυχιών και περιβαλλοντικής συνείδησης. Δηλαδή, όση σχέση έχει ο Καραϊσκος με τον σοσιαλισμό.

Marwood είπε...

Τι εγινε ρε παιδιά? Ο Μητσοτάκης θα πάρει τον οσφπ? Καραΐσκο τοποθετήσου

Ανώνυμος είπε...

Ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Τίμος Παπαδόπουλος έλεγε σήμερα το πρωί ότι ξέρει τον Καραϊσκο και ότι είναι μαλλον μέτριος δημοσιογραφικά αλλά με τεράστιο Εγώ.

Ανώνυμος είπε...

OLA TA BLHTA EDW MESA GRAFOOUN

ISA KARAGIOZHDES

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   601 – 698 από 698   Νεότερο› Νεότερο»