Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΙΚΙΛΙΑ 2

Και γιατί παρακαλώ να μην λέει ο Γιωργάκης οτι θα το κάνει Δανία εδώ πέρα; Οτι κοτσάνα εύηχη και μεγαλόπνοη πετάει ο Γιωργάκης την υποδέχονται με ροδοπέταλα οι εκδοτοκαναλάρχες.Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που εκφράζει το παιδί τα όνειρα του για προχωρημένα πράγματα τα οποία έχει ξεπατικώσει απο μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας και απο τις ατέρμονες συζητήσεις του με τις εκθαμβωτικές περσόνες που πίνει καφέ και κορνίζαρε στο επικρατείας. Με πρωτο πρώτο τον ξακουστό διεθνώς (για το έργο του στην ψαρόνησο Πάρο) Ραγκούση, την αγαπημένη μας Παναρίτη και την Τσόκλη. Ποιός δεν θυμάται την "συμμετοχική δημοκρατία" και τις ατελείωτες ανταλλαγές απόψεων μέσω ίντερνετ με όλα αυτά τα new age ζωντόβολα και cyber βλαμμένα που βρήκαν τις σκέψεις του Παπανδρέου προωθημένες και γοητευτηκαν απο το μοντέρνο του προφίλ με το λάπτοπ και το ποδήλατο.Και τι σημαίνει Δανία δηλαδή για την κάθε χαζοβιόλα κοκκορόμυαλη που αισθάνθηκε οτι την ακουμπάει το όραμα του Γιώργου, να βάψει ξανθιά τη βλαχοχώρα του.Η άλλη μπορεί να θαυμάζει στην Δανία τον τρόπο που συμπεριφέρονται στα σκυλάκια.Ο αλλος μπορεί να γουστάρει γκόμενες δανέζες,το τυρί,την τάξη και την ηρεμία.Ο άλλος φαντάζεται οτι θα πάνε οι μισθοί στα 2 χιλιάρικα αφού τόσο είναι και εκεί.Κανείς δεν έχει πρόβλημα με τη χώρα των Λάουντρουπ.Ολοι την γουστάρουν.
Και στο κάτω κάτω της γραφής ουδείς ασχολείται με τα οράματα του φουτουριστή πολιτικου Γιώργου.Αλλα έχει στο μυαλό του ο Ελληνας.Να έρθει η 4η του Οκτώβρη επιτέλους και να φύγει ο χοντρός.Δεν είναι εκλογές ακριβώς αυτό που θα λάβει χώρα.Εξοστρακισμός γνήσιος και αρχαιοπαράδοτος είναι.Παγανιστική τελετή θα λάβει χώρα απο την ανατολή ως την δύση που θα τελειώσει το παραμύθι.Πολλά σβουρίζουν στο κεφάλι των περισσοτέρων Ελλήνων εδω και καιρό.Ο Βουλγαράκης και η Πελέκη που με πέντε βρωμοχαρτα έβγαλε εκατομμύρια κλέβοντας δημόσια περιουσιά,ο ζαχόπουλος που έκανε γαμιστρώνα το υπουργείο πολιτισμου (οχι πως πριν ήταν καλύτερο) με πτυχιούχες υπαλληλους των 780 ευρω.Παπαδαριά,Βατοπέδια,Ρουσοπουλοι,βίλες κότερα , πισίνες ,ομόλογα.
Και τι έγινε δηλαδή που θα χάσουν; Σκασίλα του μεγάλη του Χοντρού και όλων.Δεν είναι εύκολο να γλεντοκοπάς οταν είσαι υπουργός.Ετσι αντιπολιτευόμενοι Θα τα φάνε ανενοχλητοι.Τωρα ουτε οι κάμερες θα τους κυνηγάνε ούτε υπόλογοι θα είναι για τίποτα.Εμείς θα είμαστε υποχρεωμενοι να φάμε στη μάπα πάλι τη Βάσω, το Βενιζέλο, το Λοβέρδο με τα μανικετόκουμπα και τους γκρι κροτάφους του τη λιγδιάρο ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ με τον Παναγόπουλο να υπουργοποιείται και να τα γυρίζει και όλα τα σχετικά.
Παντού μωρέ στην Ευρώπη ετσι έχει γίνει.Και στην Ιταλία οι σοσιαλδημοκράτες επειδή δεν έχουν τι πούν διαφορετικό το έχουν ρίξει στα όργια του Σίλβιο και τα πάρτι.Στη Γαλλία κράζουν την Κάρλα αμα πετάξει καμμιά μπούρδα.Αυτό το ονομάζουν αντιπολίτευση.

256 σχόλια:

1 – 200 από 256   Νεότερο›   Νεότερο»
V. είπε...

Καραϊσκο, η κριτική σου με βρίσκει γενικά σύμφωνο, αλλά δεν ενννοείς να καταλάβεις, ως αριστερός που είσαι, ότι δεν έχουν σχέση όλα αυτά τα παρακμιακά με σοσιαλδημοκρατίες, φιλελευθερισμούς, καπιταλισμούς κλπ., τα οποία θα έρθει να πλήξει - υποτίθεται - ο αγνός και άδολος κομμουνισμός, αλλά με την εγκαθίδρυση της πλήρους και απόλυτης δημοκρατίας. Αυτό που βλέπουμε, παντού στον δυτικό κόσμο τηρουμένων των αναλογιών, είναι μία πολιτική τάξη ελεγχόμενη από τους κεφαλαιούχους και από την κοινή γνώμη. Το επίπεδο της πολιτικής τάξης είναι περίπου ίδιο με το επίεδο του μέσου όρου του κοινού. Από αυτή την άποψη, έχουμε τη νίκη της πλήρους και απόλυτης δημοκρατίας. Οι πολιτικοί, σε πλήρη αντιστοιχία με το κοινό τους (που είναι, γενικά, ίδιο με αυτούς και απλώς κλαθμυρίζει) είναι και θα είναι αυτοί, από εδώ και στο εξής (και για πολύ χρόνο ακόμη). Οι τυχόν εξαιρέσεις, ολοένα και πιο σπάνιες πια, θα προκύπτουν κατά τύχη. Οι πολιτικοί είναι αυτοί, γιατί σε αυτούς επιτρέπει την ύπαρξη το κοινό.

Μου θύμισες και τη συννετοχική δημοκρατία, που είχα ξεχάσει. Μαζί με πράσινη ανάπτυξη, έχουμε ένα δίπολο που σκίζει. Πρέπει να σου πω ότι, επειδή συνανστράφομαι και πολλά νεαρά παιδιά, είναι πολλά εκείνα που βλέπουν με συμπάθεια τον Τζέφρυ. Και γιατί όχι, άλλωστε. Τον βλέπουν χαζοχαρούμενο και ελαφρύ (όπως είναι και εκείνα) τον βλέπουν ευγενή (που να ξέρουν για τον παροιμιώδη αυταρχισμό του και την γνωστή, στους εσωτερικούς κύκλους, μνησικακία του) οπότε σου λένε: Γιατί όχι Γιωργάκης;
Το κοινό, φίλε μου. Το κοινό...

Ανώνυμος είπε...

Και να συμπληρώσω, μιας και βρισκόμαστε στα χωράφια της μαζικής κουλτούρας, ότι η Ιωάννα μας, το κορίτσι λάστιχο, επανεμφανίζεται, μετά από απουσία κάποιων μηνών, στο πάνελ του Φ. Καμπούρη. Καλή επιτυχία Ιωάννα και καλή πρόοδο.

Ανώνυμος είπε...

μα όντως το τόνισα στο τεμάχιο οτι χαίρει μια διείσδυση στα μετασχολικά στρώματα με το γαιδουρο του εφηβικό στιλ.Ποιός άλλος πολιτικός μισερώθηκε στα 60 του με το ποδηλατάκι του.Ο μόνος άλλος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Καραμανλής που δοκίμασε σουτ στο βρεγμένο τερέν του Καυτατζογλείου (οπου κάποτε μεγαλουργησε ο Χατζηπαναγής) και παρολίγο να χάσει τις εκλογές με το πλάνο που παρήγαγε

Ανώνυμος είπε...

βαψ το κορίτσι λάστιχο μας ειδοποίησε με πόστ στο προηγούμενο άρθρο χθές τη νύχτα αργά

Ανώνυμος είπε...

ρε τι γλέντια με τον χοντρό έτσι και βγάλει αυτοδυναμία ο Γιωργάκης. Ειδικά οι κλασμένοι Μισέλ, Δούκας, κλπ. θα αφηνιάσουν μετά τις 4 του Οκτώβρη. Νομίζω αυτό είναι το μόνο που θα χει ενδιαφέρον την επόμενη μέρα.
Επίσης, ως κυβέρνηση πλέον, οι λαμογιοπασοκοι θα βγάλουν ότι τα προβλήματα της οικονομίας που αφήνει η νεα διακυβέρνηση είναι πολύ μεγαλύτερα απ' ότι νόμιζαν, με συνέπεια να δικαιολοηθούν για την μή τήρηση των υπεσχημένων.


"Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα"

Ανώνυμος είπε...

Και η Ντόρα φίλε μου η Ντόρα

Ανώνυμος είπε...

Οι δελφίνοι έτσι κι αλλιώς θα ενεργοποιηθούν, το γέλιο είναι τί θα πούν οι κομμένοι που λόγω Καραμανλή τελείωσαν την πολιτική τους σταδιοδρομία


"Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα"

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε δυό μηνάκια η Ν.Δ το Βαρδινογιαννικό Κοπελουζο πολιτικό μόρφωμα έκανε τη δουλειά του.Κανόνισε την γηπεδάρα στο Βοτανικό και σβούριξε ενα μεγαλοπρεπέστατο πρόστιμο μέσω της επιτροπής ανταγωνισμού στην SHELL με αποτέλεσμα να λάβουν το μήνυμα οι άνθρωποι (λαμόγια και αυτοί) και να πουλήσουν οτι έιχαν εδώ -ως τα είχαν- στον όμιλο Μοτορ όιλ και να φύγουν.Απλά πράγματα

Ανώνυμος είπε...

την Ντορα την χτυπανε, μήπως παιζει μπαλα με ευρυτερες βλέψεις όντως ο Mr MIG ?

Ανώνυμος είπε...

Η ασφαλέστερη οδηγία για αποφυγη αυτοδυναμίας από πλευράς ΝΔ θα ήταν να βάλει ψηφοφορους της να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι χαμηλοκώλες Ελληνίδες με τα οπίσθια τους που σβήνουν τα ίχνη θα ψηφίσουν Γιώργο και Δανέζικο μοντέλο γιατί νομίζουν οτι θα ψηλώσουν τα ποδάρια τους που είναι σαν του Αποστολάκη, θα τρουλώσουν οι κώλοι τους που έχουν μπάσει απο το καθησιό και θα γίνουν μόνιμες ξανθιές επιτέλους σαν την Μπριγκίτε Νίλσεν, χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνουν στο κομμωτήριο 5 φορές το μήνα για να βάφουν τα κορακομαύρα μαλλιά τους που τους τα κληροδότησε το πέρασμα και η μακροχρόνια παραμονή στον τόπο των Οθωμανών και του πειρατή Μπαρμπαρόσα.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/09/ema.html

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΞΥΠΝΙΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΥΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΛΕΣΔ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝΗΤΑΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Έπειτα από επίσκεψή του, ο Νίκος Ζαρμπαλάς υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ν. Ιωαννίνων, σε δημόσιες υπηρεσίες έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Όποια υπηρεσία και αν επισκέφθηκα αυτή την περίοδο οι καταγγελίες είναι κοινές. Δεκάδες νέοι προσέρχονται και ανακοινώνουν πως για τους επόμενους μήνες θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες μέσω του προγράμματος stage.Τα τελευταία έξι χρόνια χιλιάδες άνεργοι νέοι αποτελούν τους “επίλεκτους ομήρους” της κυβέρνησης, η οποία συνειδητά έχει μετατρέψει τα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας σε εργαλείο άκρατης ψηφοθηρίας και κομματικό μηχανισμό εμπορίας ονείρων.Η κυβέρνηση επέλεξε να διατηρεί τους νέους και τις οικογένειές τους σε κομματική ομηρία, να τους εκμεταλλεύεται, για να καλύψει με φθηνό τρόπο πάγιες και διαρκείς ανάγκες στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, χωρίς προσλήψεις και ταυτόχρονα να μειώνει πλασματικά τους δείκτες ανεργίας. Διάλεξε μια στάση που δεν προσβάλλει μόνο τους νέους αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.Όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑ.ΣΟ.Κ. μέσω της κοινοβουλευτικής διαδικασίας ζήτησε συστηματικά, στοιχεία για τα προγράμματα stage και η κυβέρνηση συστηματικά, αρνήθηκε να τα δώσει με υπεκφυγές, ώστε να μην αποκαλυφθεί η τεράστια έκταση της κομματικής εκμετάλλευσης των νέων. Πέραν των αδιαφανών διαδικασιών επιλογής των ανέργων που κατέλαβαν θέσεις stage, ο ρουσφετολογικός χαρακτήρας καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι εν λόγω συμβάσεις ανανεώνονται συνεχώς, με στόχο τη μονιμοποίησή τους μέσω διαγωνισμών που οι ήδη εργαζόμενοι, σαν μαθητευόμενοι, πριμοδοτούνται με μόρια.H αμετανόητη στάση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται και μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Δεκάδες νέες και νέοι και στην περιοχή μας οδηγούνται σε καθεστώς πολιτικής ομηρίας ενώ παράλληλα η κυβέρνηση καταστρατηγεί την εκλογική νομοθεσία. Η δικαιολογία του κ. Καραμανλή ότι οι προεκλογικές προσλήψεις γίνονται για να μη χαθούν κοινοτικοί πόροι κατέρρευσε. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται με εθνικούς πόρους (με χρήματα των φορολογουμένων και εργαζομένων) και όχι με ευρωπαϊκά κονδύλια όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε ο Κώστας Καραμανλής στην πρόσφατη τηλεμαχία.Eμείς ως ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουμε διαβεβαιώσει ρητά και κατηγορηματικά ότι θα σταματήσει η μάστιγα της ομηρίας νέων ανθρώπων μέσω stage στον δημόσιο τομέα. Θα βάλουμε τέρμα στην ανασφάλιστη εργασία».
ΡΕ ΖΑΡΜΠΑΛΑ ΠΟΙΟΝ ΔΦΟΥΛΕΥΕΙΣ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΝΕΝΑ.
ΟΥΣΤ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

η ελλάδα των αποτυχημένων αριστερών που δεν αρκέστηκαν στους κατεστραμμένους εαυτούς τους, κατέστρεψαν, δίκην σωτήρων, και την ελλάδα. Και τώρα ζητάνε και τα ρέστα. Κι ως συνήθως, μπλέκουν τις βούρτσες με τις π@$%&#ς. Τι σχέση έχει βρε μαλάκες η εκάστοτε εταιρεία με το κομματόσκυλο τον βουλγαράκη? Και γιατί μια γαμημένη εταιρεία που προσφέρει πράγματι στην κοινωνία (προσφέροντας θέσεις εργασίες, που εργάζεται νυχθημερόν) να είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τις κρατικές σπατάλες σε χαραμοφάηδες δημοσιουπαλλήλους και πασοκικά και νεοδημοκρατικά κομματόσκυλα που διορίζονται κατά χιλιάδες στο Δημόσιο με παχυλούς μισθούς?

Ανώνυμος είπε...

σκάσε ρε βλάκα

Ανώνυμος είπε...

γιατί κάνει 1,15 λεπτα η αμόλυβδη μόνο στην ελλάδα και είναι και νερουλή

Ανώνυμος είπε...

σκασε ρε Ζαρμπαλά

Ανώνυμος είπε...

καταγγέλω τους υπευθύνους του μπλογκ ότι το τελεταίο κινδυνευει να απωλέσει και τα τελευταία ψήγματα σοβαρότητας που ίσως στο παρελθόν διέθετε, ως συνέπεια της απόλυτης πλέον παράδοσής του στις σαχλαμάρες του κάθε πικραμένου πρώην κνίτη, πρώην εργαζόμενου, πρώην νεανία και νυν νεανίζοντα (βλ. Δανίκα) οπαδού του τσίπρα και των λογής τρομοκρατών της κατσαρόλας

Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ...ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ


ΡΕ ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ

Αφηστε τους μιλαμε για χαμουρηδες που θελαν να το παιξουν τρομοκρτες ....της φακης.

ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

4:25, πρόσεξε λίγο το εξής: η συγκεκριμένη εταιρία απολαμβάνει φορολογικά προνόμια (απ'ότι λέει το έγκυρο(;;) ρεπορτάζ) ΕΝΤΟΣ Ελλάδας, αλλα απασχολεί υπαλλήλους και φορολογείται ΕΚΤΟΣ Ελλάδας. Το χουμε ξαναπεί. Το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό

Ανώνυμος είπε...

εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι στην Ελλάδα είμαστε 11 εκατομμύρια κήρυκες της ηθικής (συνήθως κατά πώς μας βολεύει δηλαδής). Όπως, κι 11 εκατομμύρια ευαίσθητοι με το ...περιβάλλον.

Κι όλα αυτά στην χώρα του εκμαυλισμού, της βρωμιάς, της ρύπανσης και του κατεστραμμένου περιβάλλοντος

Βρε ουστ μαλάκες, με κάνατε και μιλάω πάλι σαν συνταξιούχος γυμνασιάρχης!

Ανώνυμος είπε...

ο 5:07 είναι ηλίθιος ηθικολόγος γυμνασιαρχος

Ανώνυμος είπε...

Κάτι έχεις μπερδέψει εδώ. Κανείς δε διαφωνεί, ότι οι επιχειρήσεις είναι απαραίτητες σε μια κοινωνία. Γιατί όμως είναι απαραίτητες; Από κοινωνικής σκοπιάς (και όχι από τη σκοπιά του ιδιοκτήτη ή των μετόχων μιας εταιρίας) γιατί δημιουργούν θέσεις εργασίας στην κοινωνία αυτή, καθώς επίσης και κέρδη από τη δραστηριότητά τους τα οποία φορολογούνται και άρα η κοινωνία μέσω τους κράτους έχει έσοδα τα οποία χρησιμοποιεί για κοινωφελείς σκοπούς (αλλού, όχι στην ελλάδα).

Πες μόυ τώρα από αυτά που σου είπα τη χρησιμότητα της εταιρίας της ξαδέλφης του κουρασμένου στην ελληνική κοινωνία...

Ανώνυμος είπε...

Ούτε θέσεις εργασίας λοιπόν, ούτε φορολόγηση.. Αμα δε γουστάρει άρα, να φύγει-να πάει αλλού. Στα παπάρια μας.. Τέτοιες επιχειρήσεις δεν τις χρειάζεται καμμία χώρα.

Ανώνυμος είπε...

να μας πεί ο πομφόλυγας γυμνασίαρχος,σε τι εξυπηρετεί η εταιρεία αυτή την ελληνική κοινωνία που μάλλον την ζημιώνει κιόλας...και να μας πεί αν καψουρευτηκε για αυτό κιόλας τοποθετήθηκε υπερ της, την γαλανομάτα κορη του αχιλλέα

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Της αθηνάς Ωναση μοιάζει

Ανώνυμος είπε...

Όχι στις επιχειρήσεις! Ναι στα μιλιούνια από Καραϊσκους και Τσίπρες

Ανώνυμος είπε...

Αααα, Γιαννάκη τί κάνς; Δε σε κατάλαβα.. Τι κάνει η Κατίνα; Τα παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Για basta ρε παλικάρι γιατί είσαι πολύ μπερδεμένος μου φαίνεται. Είπε κανείς όχι στις επιχειρήσεις και ναι στους τσίπρες; Προς Θεού δηλαδή.. Αλλά οι επιχειρήσεις τέτοιου είδους είναι σαν τους κακομαθημένους έλληνες πολίτες. Νομίζουν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις..

Ι. Πρετεντέρης είπε...

Παραφράζοντας τον Οσκαρ Ουάιλντ, δεν είμαι τόσο αριστερός για να τα ξέρω όλα

Ανώνυμος είπε...

η εταιρεία ζημιώνει τη χωρα γιατί δανείζεται υπέρογκα ποσα απο ελληνικές τράπεζες και τα επενδυει στο εξωτερικό.Να την πιάσουν απο το αυτί και φυλάκα την θυγατέρα.Οχι μονο τους κατσαρομπουρλοτιέρηδες

Ανώνυμος είπε...

ελευθερη οικονομια αγαπητέ μου Βάρσε, ελευθερη οικονομία

Ανώνυμος είπε...

με την ιδια λογική να απαγορεύσουμε τον ξένο ανταγωνισμό, τα ξένα προϊόντα, να βάλουμε προστατευτισμό κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

αν ο βρασος ειχε θείο τον Καραμανλή, θα αποκτούσε το μονοπώλιο του καπνού.Ετσι επιχειρεί και ο Κουσουλάκης αμα είναι

Ανώνυμος είπε...

Δε διαφωνώ. Η υπερβολική ελευθερία όμως γνωρίζουμε όλοι πού οδηγεί. Στην ασυδοσία ή αλλιώς στην ελλάδα. Καραϊσκο, η τράπεζα δε δανείζει με σκοπό να χάσει τα λεφτά της. Κέρδος θα χει από το δανεισμό. Δε ζημιώνεται η χώρα από το δάνειο. Ζημιώνεται από τους διαφυγόντες φόρους, ενώ αντίθετα πλουτίζει η Λιβερία και τα νησιά Καϋμάν

Ανώνυμος είπε...

Για εξήγησέ μου στο "με την ίδια λογική να..", πού κολλάει ακριβώς με αυτά που σου ανέφερα παραπάνω;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που είναι απαραίτητες οι επιχειρήσεις σε μια κοινωνία.Οι Εργαζόμενοι μόνο είναι απαραίτητοι.Χωρίς επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι θα ζήσουν, χωρίς εργαζόμενους μια επιχείρηση δεν ζεί.
"Καρλ χαις Ρουμενίνγκε"

Ανώνυμος είπε...

Έτσι λες εσύ, έ; Το δαμε στη Σοβιετία. Μεγάλη προκοπή

Ανώνυμος είπε...

Για διάβασε καλύτερα το άρθρο 5:31 εκεί που λέει για την Εθνική και τον Αράπογλου και το πάγωμα των δόσεων.Αν εξυπηρετηθεί αλλου η τράπεζα απο τον Καραμανλή μπορεί και να αποπληρωθεί το δάνειο σε 150 χρόνια και ας ζημιωθεί στον προκείμενο διακανονισμό.

Ανώνυμος είπε...

της πλάκας ναζί απεδείχθη ο Βάρσος.Αυτούς τους επιχειρηματίες ακριβως κυνήγησε ο Χίτλερ.Ετσι έλεγε δηλαδή στο "ο Αγων μου".Γιατί στην ουσία διεπλάκη μαζί τους,

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραϊσκο αυτή είναι τακτική που ακολουθούν όλες οι τράπεζες παγκοσμίως για να μην κλαίνε τα λεφτά τους. ΄Μιλάμε για τεράστια ποσά. Τι θες να κάνει; Διευκολύνει, μπας και τα πάρει πίσω. Να πλειστηριάσει τα καράβια; Τί είναι το καράβι, σπίτι για να βρεθεί εύκολα αγοραστής;

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ήταν Καραμανλοσόι δεν θα την δάνειζε καν ισχυρίζομαι.

Νοικοκυραίος Συνταξιούχος Γυμνασιάρχης είπε...

Ο "νοικοκυραίος" Ράλλης παρέδωσε την Ολυμπιακή στους 900 υπαλλήλους και παρ όλα αυτα προβλήματα υπήρχαν. Το ΠΑΣΟΚ την πήγε στις 7000. Με δεδομένο ότι η απόδοση της δεν βελτιώθηκε, κατέστη ισχυρή ζημιογόνα επιχείρηση, που καλυπτόταν επί δεκαετίες από το υστέρημά του λαού μέ τη μορφή φόρων.

Και όμως οι αριστεροί χλευάζουν και διακωμωδούν τον νοικοκυραίο που τουλάχιστον σεβόταν τις εισφορές των εργαζομένων, θεωρούν δέ ιεροσυλία ότι η Ολυμπιακή κατέληξε σε ιδιώτες και απηλλάγη έτσι η κοινωνία από ένα δημοσιονομικό καρκίνο

Ανώνυμος είπε...

ο 5:26 ειρωνεύεται πρέπει

Ανώνυμος είπε...

Ρε Τρούμαν ξεκόλλα με την ελλάδα. Ανακαλύπτεις κάθε φορά τον τροχό. Κομματικό κράτος, Ολυμπιακές κλπ κλπ Τα ξέρουμε, τα είπαμε, μην τα ξαναλέμε..

Ανώνυμος είπε...

Οχι δεν ξεκολλαω

Ανώνυμος είπε...

οι φιλελευθεροι νεοδημοκράτες εδιόρισαν 5-6000 χιλιάδες αγροφύλακες και γιόμισαν 100.000 αργόμισθους ψηφοφόρους τους Ο.Τ.Α.
Αλλιώς θα μαυρίζονταν στας εκλογάς.
Η αριστερά δεν εκυβέρνησε κύριε.Επιπλέον με την ευκαιρία εχω να πω οτι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν πολύ υψηλά ποσοστα στα αστικά κέντρα και ειδικά μες την Αθήνα.Μαυρίζονται συστηματικά στη αγροτο Θεσσαλία και στην καρατζαφεροκαραμανλική Μακεδονία.Ο αγρότης στηρίζει επι το πλείστον το χέρι που του δίνει την επιδότηση.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι για την καθυστέρηση σε αυτή τη χώρα φταίνει οι βρωμόβλαχοι και οχι οι Αθηναίοι

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερά κυβέρνησε κάποτε. Με την κυβέρνηση του βουνού.. Μεγάλη επιτυχία..

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η παρούσα κυβέρνηση με την υποστήριξη της νεόπλουτης βλάχικης πλέμπας τα κατάφερε καλύτερα. Δώσε στοτς Μακεδόνες Καραμανλήδες και Ψωμιάδηδες-έλεος-και πάρτους την ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

Καλά καλά

Ανώνυμος είπε...

Μα έτσι έιναι φίλε

Ανώνυμος είπε...

τα χουμε ξαναπει. Οι προσβληθέντες από τον κομμουνιστικό ιό είναι σχεδόν πάντα ζόμπι, ψυχοπαθητικές προσωπικότητες. Μια ματιά στην ιστορία αρκεί. Κοιτάχτε τι επεφύλαξε ο Ζαχαριάδης σε "συντρόφους", όπως και τί του επεφυλάχθη από τους "συντρόφους". Σταχυολογείστε επίσης άτομα από το σημερινό ΚΚΕ (Μπογιόπουλους κλπ κλπ) , τα Τσιπροαλαβανακια, την 17Ν, κοκ

Το χειρότερο είναι ότι τα ζόμπι αυτά επιχείρησαν κι επιχειρούν να μας ...σώσουν, με γνωστά αποτελέσματα

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 6:08 το καλα καλα πηγαινε για το σχόλιο του ανοητίξ στο 5:59.Απλά παρενεβλήθεις.Εγω συμφωνω

Ανώνυμος είπε...

Ενώ οι μή κομμουνιστές όπως ο Γιακουμάτος, όπως κι ο Μίλτος Βαρβ, ο Αρούλης, το Γιωργάκηκλπ είναι καλύτεροι

Ανώνυμος είπε...

Η νεα δημοκρατία είναι δεξιό πασόκ και δεν εχει καμία σχέση με φιλελευθερισμό, απόδειξη τί γράφουν οι λεγόμενοι φιλελευθεροι για αυτήν (και μη βιαστείτε να κατονομάσετε τον ανδριανοπουλο τον μάνο και περλικό ώς τους μόνους φιλελευθερους)

Ανώνυμος είπε...

6:10 MEA CULPA, χα χα

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην ασχοληθούμε τωρα με τις κοτσάνες και τα παραληρήματα ενος νοσταλγού του Ράλλη(που ήταν και ευπρεπής άνθρωπος-απλά φορτώθηκε το ναυαγισμένο κόμμα).Ελα τωρα μωρέ

Ανώνυμος είπε...

Γιακουμάτος!!!!Τι να πρωτοπεί κανείς γι αυτό τον γίγα-κατα φαντασίαν-της πολιτικής.

Ανώνυμος είπε...

Τον υπουργό μόδας(Ρούλης); Που τον πάτε;

Ανώνυμος είπε...

Ο αδερφός του Γιακουμάτου είναι πασοκας κομματαρχης κιόλας.Ουνα φάτσα ουνα ράτσα τα δυο τους Πασοκ και ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιακουμάτος και κανα δυο βλαχαδερά ακόμα (Πολύδωρας, Τζουμάκας), αποτελούν τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδειγματα της πολιτικής υποταγής στα κατώτερα ένστικτα του ελληνικού λαού. Δυστυχώς μας αξίζουν, τι να λέμε τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Υπουργείο μοδας και κοινωνικών εμφανίσεων

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ δημοσίων εξεφτελισμών

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραϊσκο τι τσιρκολάνος είσαι συ ρε, ήμαρτον ρε

Ανώνυμος είπε...

Τσιρκολάνος η Καραίσκους;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τσιρκολάνο Καραϊσκο έλεος ρε, τι διαβάζουμε ρε, εχουμε και παιδιά ρε και θα τα αφήσουμε οργανά ρε

Ανώνυμος είπε...

οχι ανόργανα, τρι πουλάκια καθουνταν

Ανώνυμος είπε...

τρι πουλάκια; χα

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/ye6xfgc
Στην παραπάνω φωτο είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

ασε μας και εσύ

Ανώνυμος είπε...

Πίσω από τον υπουργό διακρίνεται ο Καραισκος

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είσαι εδω;

Ανώνυμος είπε...

η πράσινη γάτα του καρχιμάκη είναι;

Ανώνυμος είπε...

ο πράσινος μπάφος είναι του Καρχιμάκη

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, πάψτε. Αφήστε με να ζήσω τον μύθο μου στην ελλάδα του καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

Ε άσε μας με τον Καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

Κατέπληξε το Ηράκλειο με τη ρητορική του δεινότητα ο Γιώργος.Παραμιλάει η Ευρώπη με τον πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς.

Ανώνυμος είπε...

Μα που είναι; έμαθα οτι πήγαν να τον κάψουν...

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα...μ αρέσει που έκανε εξαγγελλίες για άυξηση των ελέγχων και εκσυγχρονισμό τσι αστυνομίας.Που ;στους ψηλορείτηδες τώρα που βλέπουν αστυνομικο και φτυνουν στον κόρφο τους.Φερ τονε στον γάμο σου να σου πεί και του χρόνου

Ανώνυμος είπε...

O Yorgos έχει ρευμα, ο Κωστάκης είχε ρεύμα, μια χαρά τα πάμε με τα καθυστερημένα

Ανώνυμος είπε...

Εκαψαν το βαν του Γιώργη, αμάν αμάν

Ανώνυμος είπε...

βαν φακούλο

Ανώνυμος είπε...

Ο Κώστας; Που μιλάει ο Κώστας αύριο...μεθαύριο...κάποια μέρα ρε αδερφε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε τον καημένο τον Yorgos, ούτε διαδικτυακή κάλυψη δεν είχε, κρίμα κρίμα

Ανώνυμος είπε...

με το που βγήκε στο βήμα το βλήμα άρχισε να βρεχει.Κανεις ψηφοφόρος δεν έφυγε απο τη συγκέντρωση όμως γιατί οι 9 στους 10 είναι αγρότες και έχουν συνηθίσει στις βροχές.Αφου οταν δεν βρεχει βάζουν τεχνητή βροχή

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κανείς να απαντησει....Ο τραγουδιστής Αντωνης Καλογιάννης ζει;;

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_1079.html

Ανώνυμος είπε...

ε ρε σε τι κωμωδία εξελίσσεται η υπόθεση της τρομοκρατίας όλοι τους μικροί καραϊσκοι είναι τώρα βρίζουν και φτύνουν τους αστυνομικούς σε λίγο όταν τους περιλάβουν οι ποινικοί στην ψειρού θα αρχίσουν να κλαψουρίζουν και να ζητάν τη μαμά και τον μπαμπά (ευαίσθητοι αριστεροί οικολόγοι κι αυτοί) να τους σώσουν

Ανώνυμος είπε...

με τον ναστουλη και τον στεφανακο τα καλόπαιδα μαζί

Ανώνυμος είπε...

αν βέβαια τους χώσουν που δεν το βλέπω αφού θα πέσουν πάνω τους όλες οι ευαίσθητες αριστερές μανάδες η άλκη ζέη η ζωρζ σαρρή και η κλάρα μπρούνη ενδεχομένως καθώς και ο βότσης ο βούτσης και ο βουτσάς ενδεχομένως για να σώσουν τα βλαστάρια τους που αναστέναξαν να τα μεγαλώσουν στις μεζονέτες με στεγαστικό εθνικής των μελισσίων και του πατήματος χαλανδρίου με τις κοκακόλες δίλιτρο από το βασιλόπουλο τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια κωστέα γείτονα και το γαλλικό ινστιτούτο για να τα χαρούν αριστερούς ευαισθητοποιημένους πολίτες σε θέματα καταπίεσης μειονοτήτων και τριτοκοσμικών κινημάτων
που είναι τα χρόνια που οι τρομοκράτες ήταν τουλάχιστον παρακρατικοί του πασόκ βετεράνοι του πακ και του αγώνα στα κεμπαμπτζίδικα της στοκχόλμης ή εκπαιδευμένοι στην κοιλάδα μπεκάα παρασημοφορημένοι από τον ίδιο τον ζωρζ χαμπάς άλλες εποχές αυτές πιο αντρικές πιο παντελονάτες

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος έλιωσε από τις 9 χτες το βράδυ και βρυκολάκιασε σήμερα. Και κάνει και τηλέφωνα πρωϊνιάτικα..

Ανώνυμος είπε...

Η Παντελέογλου είναι κάτοικος Παλαιού Ψυχικού και Αρσακειάδα λέει.

Ανώνυμος είπε...

που σημαίνει ότι ο Κορκονέας ήξερε πολύ καλά τι έκανε και μάλιστα έβλεπε και πολύ μπροστά

Ανώνυμος είπε...

"τα παιδιά" προέρχονται από οικογένειες της τάξης των τρωκτικών της λοβιτούρας που δημιουργήθηκε από το πασόκ του 80 και γέμισε τα βόρεια προάστια

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/y9zfelz
δεν' κακή η πίσω όψη όμως

Ανώνυμος είπε...

πάντως δεν κορνάρανε ούτε γιορτάσανε σαν σεληνιασμένοι καλλικάντζαροι την αποφράδα νύχτα που βγήκε ο Καραμανλής-σαν κάποιοι ευήθεις- και δεν θα κορνάρουν ουτε τωρα που θα βγουν οι πρασινοσάλιαγκες.

Ανώνυμος είπε...

Η πίσω όψη της τρομοκρατίας, ένα βιβλίο του Κώστα Τσαρούχα-Καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

Θα τους κορνάρουν για τα καλά στον Κορυδαλλό τα αλμπάνια μην ανησυχείς καθόλου χρυσό μου, ειδικά την πίσω όψη θα την περιποιηθούν σεληνιασμένα οι μητρομάνες στις γυναικείες

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αμφιβάλλω για το αν θα έχουν τα μαλακιστήρια την τιμωρία που τους πρέπει. Με τη 17Ν τους βλέπω, εκτός δηλαδή ποινικού πληθυσμού για να τους συγυρίσουνε λίγο το κωλαράκι, να δούνε τί εστί βερύκοκο

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο εσύ τι λές? Αν σε βάζανε μέσα με ποιούς θα περνούσες καλύτερα?

Ανώνυμος είπε...

Να μπουν στις γυναικείες φυλακές γιατι στις ανδρικές θα περάσουν καλά.

Ανώνυμος είπε...

Τι μου λές τωρα γίνονται αυτά στις φυλακές;;;Πρέπει να φάγανε δηλαδή πολύ σοδομισμό οι Ντερτιλήδες,Παπαδόπουλοι,Ιωαννίδηδες. Τυχεροί ο Μάλιος και ο Μπάμπαλης που δεν τους έχωσαν στο κελί.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Χαμηλού επιπέδου τα σημερινά πρωινά σχόλια. Βόθρος αληθινος. Μπόχα.

Ανώνυμος είπε...

Το φρέσκο πράγμα είναι αλλιώς Καραίσκο, έχουν στολίσει γιρλάντες και τους περιμένουν πως και πως από τότε που μαθεύτηκε
αλλά δεν μας είπες εσένα θα σου άρεσε?

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/y98mtah
Μεγάλη κουφαλίτσα

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο αν σε μπουζουριασουνε θα σου αρεσε να πλένεις τις καλτσες του Στεφανακου? Όσα "ωραία" λες εδώ κι εξοργίζεις τους δεκάδες(?) αναγνωστες του μπλογκ θα τα λες και στη φυλάκα?

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνουν σήμερα οι εφημερίδες της ελληνικής πατριωτικής δεξιάς του Κώστα Πρέκα και των παραπληγικών βασιλοφρόνων (όλες μαζί 8.000 φύλα) και στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν το ναυαγισμένο και ημιπαράλυτο Βαρδινογιαννο κόμμα,γράφουν για "άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και των οικολόγων που ψαλιδίζει τα φτερά της αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ".Μα δεν καταλαβαίνουν οτι οι Πασοκοι θα επιστρέψουν στο κόμμα (και στο κόμα τους) αν νοιώσουν οτι δεν βγαίνουν αυτοδύναμοι ή τέλος πάντων οτι ανεβαίνει η Ν.Δ και γίνεται πάλι ντέρμπι;;Θέλει και σκέψη οτι με αυτά που γράφουν ο,τι τσίμπησαν μετά κόπων και βασάνων οι "μικροί" θα πάει πίσω; Μυρωδιά δεν έχουν πάρει οι άνθρωποι.100 χρόνια πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η ένδοξη ιστορία της Ελληνικής αστυνομίας.Παρακράτος και χουζούρι στο περιπολικό.Αγκύλωση και στραβομάρα. Τσαμπουκάδες και επίδειξη δύναμης απέναντι στον άμαχο πληθυσμό και τους γιώτα 5. Ο καθε μπουρτζόβλαχος της καρπαζιάς κατεβαίνει στο κέντρο βάζει και την ξευτιλισμένη στολή και κάνει παρατηρήσεις και ελέγχους.Πιάσανε τωρα 5 τυπάκια της κλάσης εξτρήμ σπόρ κατσαρολομαχίες και νομίζουν οτι κάτι έγινε.Λες και δεν θυμόμαστε τα όργια του Παλαιοκώστα,τον Πάσαρη που τον τσάκωσαν οι Ρουμάνοι τελικά λόγω ανικανότητας εγχώριας,τον Κυριακού που κυκλοφορεί ελεύθερος παρα την καταδίκη του.Μα αυτά βλεπει ο κόσμος και λατρεύει σαν θεότητα τον Παλαιοκώστα στα μέρη του.Και απο δίπλα-αιώνιος αρωγός- το καμάρι της χώρας η Ελληνικη δικαιοσύνη

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο Παπούλιας δηλαδή και ο πρώην ο Στεφανόπουλος αλλα και ο Καραμανλής ο Εθνάρχης στα τελευταία του,οταν τον χτύπησε η ακράτεια και ήθελε πέντε νομάτους για να του φορέσουν το κοστούμι,τι παραπάνω λένε όταν βγάζουν ανα την επικράτεια τους πανηγυρικούς τους,απο έναν δασκαλάκο ταριχευμένο ή έναν απόστρατο του ΟΤΕ, καλή ωρα σαν τον δικο μας τον Τρούμαν εδώ (που χαίρει και εκτίμησης στην πασοκική εξωκοινοβουλευτική αριστερά).Τι τον θρέφουμε αυτόν τον συρφετό και τον κάθε σκατόγερο που ψηφίζουνε οι καθυστερημένοι οι βουλευτές και λιβανίζουμε ολημερίς για το ήθος και την αξιοπρέπεια τους και όλα αυτά τα γλοιώδη που έγραφαν οταν "τα είπε" στον Κλίντον. ¨Θέλει συμβολισμούς και θεματοφύλακες της δημοκρατίας το ελληνορθόδοξο πλήρωμα της χώρας μας.Αυτό τον μάρανε.

Ανώνυμος είπε...

εσένα να υποθέσω ότι η ακράτεια δεν σου έχει χτυπήσει ακόμα εμφατικά την πόρτα

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=104859

ΝΤΟΡΑ είπε...

Εκλαιγε ο κωλόγερος μπροστά στις κάμερες για την "μακεδονία".Κυβερνούσε 40 χρόνια με την άλλη υπουργάρα μαζί τον Μολυβιάτη. Και απο πάνω φαρδιά πλατιά στην μαρκίζα να γράφει "Μακεδονία" ολοκληρη η νότια Γιουγκοσλαβία.Μυρουδιά ο εθνικόφρων κομψευόμενος.Δεν βαριέσαι.Και μετα οταν δεν είχε την ευθύνη αλλα την είχαν άλλοι δως του κλαψουρίσματα και κορώνες.Για να συγκινούνται οι χωριαταραιοι στις Σέρρες.Οι πανσερραικοί

Ανώνυμος είπε...

για την ακράτεια δεν μας ειπες όμως καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

το παραπάνω σχόλιο με την υπογραφή ντόρα ειναι ο καραίσκος
εντάξει αυτό ήταν εύκολο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μόνο για την ακράτεια δεν είπα.

Ανώνυμος είπε...

ναι γιατί η
Θεοδώρα άλλα λέει

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος μου είπε ότι θα ψηφίσει Αννα Νταλάρα

Ανώνυμος είπε...

Για το Υπουργείο μόδας ήταν ο Καραμανλής.Πιο πολύ ώρα έτρωγε στο προεδρικό βεστιάριο και στον καθρέπτη παρά στο γραφείο.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο άκου τώρα ένα σοβαρό ερώτημα: Απο το δυναμικό του σκάι ποια σου αρέσει πιο πολύ: η Σία Κοσώνη η Κατερίνα Ακριβοπούλου ή ο Πιτσιρίκος;

Ανώνυμος είπε...

Koθώνη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Η ακριβοπούλου είναι 110 κιλά περίπου,σαν τον Ταρας Μπούλμπα

Ανώνυμος είπε...

καλά να πάθει ο Πανσερραικος και έπεσε στην 7η εθνική

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΦΙΛΙΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΤΙΠΟΤΕ

ΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ....ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΟΥΣΤ ΡΕ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου έχουμε για μια ακόμα φορά εκλογές, μέσα στα δυο τελευταία χρόνια. Με την επιστολή μου αυτή επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω ότι είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στο Νομό Ιωαννίνων.Με γνωρίζετε από τη συνεχή παρουσία μου στα κοινά της πόλης.Γνωρίζετε το έργο μου ως Δημάρχου, τη συνεπή στάση μου στο δημοτικό συμβούλιο για 25 χρόνια, την κοινωνική μου παρουσία.Επιτρέψτε μου να ζητήσω και αυτή τη φορά την υποστήριξή σας.Πιστεύω ότι η κρίσιμη μέρα θα είναι η 5η Οκτωβρίου, τότε που θα κληθούμε από τη θέση του ο καθένας και η καθεμία, να συνεχίσουμε τη ζωή μας παλεύοντας να κάνουμε τα όνειρά μας πράξη.Σας παρακαλώ να στηρίξετε τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ώστε να υπάρξει μέσα στη Βουλή μια φωνή που θα εκπροσωπήσει όσους δεν έχουν φωνή. Τους αδύναμους, τους εργαζόμενους, τους νέους, όσους θέλουν να ζήσουν σε μια πιο δίκαιη κοινωνία.


Σας ευχαριστώ,

Με εξαιρετική εκτίμηση.

Φίλιππας Α. Φίλιος

Ανώνυμος είπε...

η γυναίκα του Στεφανάκου είναι ελληνίδα αστυνομικός αποσπασμένη στην πρεσβεία την ελληνική στο Λονδίνο.Οπως το γράφω

Ανώνυμος είπε...

Αρα προτιμας Σια ή μηπως Πιτσι-πιτσιρίκο

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τραγούδησε μας κανένα απαναστατικό άσμα να κάνουμε κέφι

Ανώνυμος είπε...

Μου έχουν πεί και εμένα για τις απόψεις που έστειλαν οι μέτοχοι της συμμετοχικής,εκείνες τις 5-6 ημέρες που κράτησε το εγχείρημα.Αξίζει μια μερα να εκδοθούν σε βιβλίο.Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν πολλοί για τα κατοικίδια ζωα και τις φόλες

V. είπε...

Ο Καλλογιάννης ζεί (ζει, παραδόξως, και ο Μανώλης Μητσιάς, τον οποίον, χθές από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα, απολαμβάναμε στη Βαλαωρίτου, με βαμμένο μαλλί, νεανικά ρούχα και all star, να μεταφέρεται από τραπέζι σε τραπέζι για να περάσει την ώρα του...).

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου μπορεί να έχει παχύνει (άμα είχαμε για τόσο χρόνια σύζυγο τον μυστακοφόρο πρασινοφρουρό δημοσιογράφο Γιάννη Προβή, όπως η Κατερίνα, όλοι θα είχαμε παχύνει - από την σχετική κατάθλιψη) αλλά άλλο είναι το δράμα της. Προκειμένου να καβατζώσει τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού Σκάϊ, αναγκάστηκε να κάνει και κάποιες πλαστικές επεμβάσεις. Στην (πολύ) αρχή της εμπιστεύθηκαν το δελτίο. Να σου, όμως, η βαμμένη ξανθιά του Λεάνη και πάει η θέση για την Κατερίνα (κρίμα και οι πλαστικές). Πάντως, να παραδεχθούμε ότι έχει ωραία, αισθαντική φωνή. Μια φωνή που σίγουρα θα κάνει την καρδιά του φίλου μας του Καραϊσκου (ως φίλου της ωριμότητας) να πεταρίζει...

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε τώρα που ζεί ο Καλογιάννης,τι ζεί δηλαδή.Δυο μέτρα πάει και πέφτει.
Οπως λέει και η μαντινάδα: "ζωή δεν είναι να ξυπνάς να τρως και να κοιμάσαι πάλι,ζωή ειναι να σαι ξυπνητός όταν κοιμούνται οι άλλοι".Σύλλογος φίλων
Μαρκεζίνη,Ακριβοπούλου,Καλογιάννη,Χρυσανθος Δημητριάδη και Πασάδο

Ανώνυμος είπε...

Οταν λές οτι ο Μητσιας πηγαινε το πρωί στο κολωνάκι απο τραπέζι σε τραπέζι, τραγουδούσε κιόλας;

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_8177.html

V. είπε...

Όχι, δεν τραγουδούσε. Έπινε καφέδες και ανέλυε την πολιτική (ο θεός να την κάνει) επικαιρότητα με εκπροσώπους του παλαιού ΠΑΣΟΚ, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο γνωστός πασοκιστής-μαλακιστής μουσικοσυνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος. Και αυτός, απ΄ ό,τι πήρε το (τεντωμένο) αυτί μου, περιμένει να αξοιοποιηθεί με την έλευση του Γιωργάκη. Το ίδιο, βέβαια, περιμένουν και ένα πλήθος άλλων αριστοκρατών του πνεύματος και της τέχνης: Ανέστης Βλάχος (αυτός έχει πράγματι πρόβλημα και αναγκάζεται να πουλάει ρούχα σε πάγκους), Νίκος Λυκομήτρος (αν και κομμουνιστής, σαν τον Καραϊσκο, βλέπει με συμπάθεια και το ΠΑΣΟΚ), Γιώργος Σκαρβελάκης (άντε να βγάλουμε πάλι καμιά εφημεροδούλα ή να μπούμε κάπου στην ΕΡΤ), Λάκης Κομνηνός (πλουτίσας, με τις απανωτές αναθέσεις για τηλεοπτικές παραγωγές που ουδείς παρακολουθούσε, στην ΕΤ2, επί παλαιού, πρασινοφρουρικού ΠΑΣΟΚ) και αμέτρητοι άλλοι. Δυστυχώς γι' αυτούς, όμως, ουδείς μάλλον πρόκειται να αξιοποιηθεί, καθώς ο Τζέφρυ έχει αποφασίσει να κάνει παιχνίδι με πιο "ανέμελες" περιπτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω παρεάκι.Ρετρό Φρήκ σόου.Ο ανδριόπουλος μελοποίησε τα πρώτα χρόνια του Παπανδρεισμού και εμψύχωσε εκατοντάδες κωλοβραδυές διορισμένων χοχλιών και των συζύγων των με κρασάκι και μιζερα ελεεινά τραγουδάκια.Λευτέρης Παπαδόπουλος,Μαυρουδής Νότης,Ανδριόπουλος Ηλίας,Λίνος Κόκοτος,Γιάννης Μαρκόπουλος και στην τηλεόραση ο ζακ Μεναχέμ.Στρατευμένη τέχνη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αν είχε λας βέγκας η Ελλάδα θα δούλευαν ολοι αυτοί στα καζίνο σαν πορτιέρηδες,δημόσιες σχέσεις,απλη παρουσία

Ανώνυμος είπε...

Τον Ζακ Μεναχέμ μην τον αναφέρεις επικριτικά γιατί ήταν εβραίος και κάθε αναφορά απαγορεύεται.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hOgei80XNK4
Αυτά είναι τα κατορθώματα του Ζακ.Ετσι έβγαζε το ψωμί,κλέβοντας...

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο Γιώργος Σκαρβελάκης κάπου το ξερω αυτό το όνομα.Ή Μηπως το μπερδευω μ αλλον;

Ανώνυμος είπε...

Μπα, μάλλον το μπερδεύεις

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου θυμιζει κι εμενα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι αυτός;

http://www.greektube.org/content/view/538/2/

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν; Είναι πράγματι ο εθνικός σταρ αυτός; Έπαιζε στα "τσακάλια";

http://www.youtube.com/watch?v=qlsPWnwv3Hs

V. είπε...

Σκαρβελάκης: Ο πρώην εκδότης της ΝΙΚΗΣ, παλαιοπασόκ, μόνιμος θαμών της Βαλαωρίτου και συγκεκριμένα του Jimmy's, συνδαιτημών του Μολυβά, που είχε ιδρύσει και το ΔΗΣΟΚ (που πάτωσε) και στο οποίο μετείχε, τότε, και ο τελευταίος σήμερα στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, ο 100 ετών Κριαράς (που παντρεύτηκε, μάλιστα, πέρυσι-πρόπερσι !!! σε αυτή την ηλικία - αν ενθυμούμαι καλώς).

ΥΓ. Μόλις ειδοποιήθηκα από την Ιωάννα και αναμεταδίδω: το κορίτσι μας θέλει να την δούμε απόψε στην γνωστή εκπομπή. Όλοι οι θαυμαστές του αγνού αυτού κοριτσιού ας σπεύσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εχω ασφαλείς πληροφορίες (εγω και η μισή Ελλάδα) οτι η Ντόρα θα σηκώσει μπαιράκι στο κόμμα, πιθανόν και μόλις βγούν τα έξιτ πόλς.Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο Μητσοτακοποίησης της Νέας δημοκρατίας.Ο Κουρτάκης σπέρνει φήμες στο Καστέλλι, για αναγέννηση του κόμματος και οτι θα τον κάνει θρύψαλλα τον Γιωργάκη η Ντορα αμεσα.Επίσης οτι εχει γίνει σύσκεψη ισχυρών παραγόντων στο καπιτώλιο και όλα είναι έτοιμα για την ανατροπή του χοντρού.
Η δε ντόρα ούτε που ασχολείται με το κόμμα της οπως έχουν καταλάβει και οι πέτρες αλλωστε.Μια δυο φορές βγήκε να μιλήσει στα κανάλια,τρύπωσε και μια εβδομάδα στο νοσοκομείο οπου ήταν όλη μερα στο προάυλιο λέεί (με πνευμονία υποτίθεται) και μιλούσε στο κινητό και αυτό ήταν.

Ανώνυμος είπε...

Απο το βήμα αυτό επίσης εύχομαι στον Λαφονταιν καλή επιτυχία στας γερμανικάς εκλογάς που διεξάγονται σήμερο.

Λαφονταίν είπε...

Ευαχαριστώ ρε Καραϊσκο. Αν δεν ήσουνα κι εσύ να μου ευχηθείς από αυτό το μπλογκ των τόσο πολλών αναγνωστών, θα ανησυχούσα για τις επιδόσεις του κόμματος στις γερμανικές εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι καρδιακός φίλος του Λαφονταίν. Να ευχαριστήσω εκ μέρους του τον αρθρογράφο Καραϊσκο και να του πω να μην ανησυχεί γιατί όλα θα πάνε καλά. Έχουμε εμπιστοσύνη στον γερμανικό λαό ο οποίος και με την ηθική στήριξη Καραϊσκου θα δώσει τη λύση.

Πολλούς χαιρετισμούς στην αγαπημένη μας Ελλάδα, την πιο σοσιαλιστική χώρα της ευρώπης εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Χώρισε η Γιάννα;

Ανώνυμος είπε...

Γαμεί μια πολύ καλή γκόμενα ο θόδωρος αγγελόπουλος και αυτή δεν είναι η γυναικα του

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά και η Γιάννα δεν παει πίσω. Κάνει το ίδιο, εδώ και πολλά χρόνια. Ο νεαρός χωριατάκος και νυν γιάπις που χαϊδεύει τις σφιχτές γάμπες της Γιάννας έχει τα οφέλη του - πολλαπλώς...

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι ο επικρατέστερος για το Βραβείο

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψηφίζω τον κο Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

φιλελεύθερη κι η Γερμανία. Το ΠΑΣΟΚ Γερμανίας (SPD) και οι γερμανοί καραϊσκοι παίρνουν τα αρχ... της Μέρκελ και των φιλελευθέρων

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο θα πεις καμια μπούρδα να γελάσουμε άντε μπράβο

Ανώνυμος είπε...

ποιά Μερκελ ρε μαλακοπίτουρα; 33 % πήρε

Ανώνυμος είπε...

Η Γιάννα μπορεί και να γυμνάζεται κανα 3ωρο ημερησίως.

Ελένη είπε...

Πολύ ωραίο το blog σας. Μόνο να βάζατε σε δεύτερη μοίρα τα πολιτικά και κάτι άλλα θεωρητικά που δεν τα ξέρουμε όλοι και όλες. Ο Καραπιάλης είναι πολύ καλός και έξυπνος στον λόγο. Η φωτογραφία του Βάρσου είναι η πραγματική του; Καλό βράδυ παιδιά, σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό κάθε μέρα.

Ανώνυμος είπε...

ελένη, ποια ελενη?

Ανώνυμος είπε...

Ελένη τί βρίσκεις στον λόγο του Καραϊσκου; Αυτό ήθελα να ήξερα.

Ανώνυμος είπε...

Ελενη βρισκεις εξυπνο το λογο του καραισκου εχεις πιει κατι?

Ανώνυμος είπε...

Έλα μου ντε και γω την ίδια απορία έχω. Μάλλον διαβάζει και troktiko η ελένη, οπότε οι ανορθογραφίες του Καραϊσκου δεν της κάνουν εντύπωση..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έχει κλασσικο ξυπνητζίδικο λόγο και είναι ατακαδόρος. Μάλλον αυτό αρέσει στην Ελένη. Αλήθεια Ελένη, πώς εντόπισες αυτό το μπλογκ; Έψαχνες και συ για τον Μαυρομουστακάκη;

Ελένη είπε...

Εγώ δεν έχω σχέση στενή με τα πολιτικά. Βρήκα το blog από μια συμφοιτήτριά μου που διάβαζε το blog βαψομαλλιάδες και μου το είπε. Δεν είμαι αριστερή και μάλλον θα ψηφίσω οικολόγους ή λευκό. Αλλά μου αρέσει όπως γράφει ο Καραπιάλης γιατί γράφει για πολιτικά θέματα με χιούμορ. Γιατί του αλλάζετε το όνομα και τον λέτε Καραϊσκο?

Λαφονταίν είπε...

Καταγγέλω από αυτό εδώ το μπλογκ τον κατσικοπόδαρο Καραϊσκο, ο οποίος μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εκλογές με αποτέλεσμα να πιάσουμε πάτο. Παρακαλείται ο Καραϊσκος, την Πρωτοχρονιά να κάνει ποδαρικό στο σπίτι της Μέρκελ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι πολύ γενναίος, σαν τον Καραϊσκάκη ένα πράγμα. Δε μπορείς να φανταστείς. Πραγματικός επαναστάτης.

Ανώνυμος είπε...

Ελένη τί ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;

Ανώνυμος είπε...

η Ελενη ειναι ο καραισκος καραισκο σταματα σε καταλαβαμε

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι η ηλικία του Καραϊσκου;

Ανώνυμος είπε...

Η πνευματική πάντως είναι 15. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να μάθουμε και την πραγματική;

Ανώνυμος είπε...

Καμια 35αριά νομίζω.. Δεν είμαι σίγουρος..

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, το ράζος είναι επίθετο ή σημαίνει κάτι στην κρητική ντοπιολαλιά;

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να μάθουμε και τί είδους πούρα καπνίζει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω να καπνίζει από αυτά του περίπτερου.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο εσύ που λένε ότι ξέρεις από καπνά είναι ποιότητας τα πούρα του Καραϊσκου ή μόνο για την φιγούρα;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε αν ξέρεις από καπνό ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σου για τα Κιρέτσιλερ. Τί πιστεύεις; Είναι καλά;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος ανάβει με αναπτήρα ή με σπίρτα?

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Καραϊσκος βρισκόταν στην απομόνωση επί χούντας και είχε μόνο μία επιλογή τί θα προτιμούσε; Να φάει ένα σάντουιτς ή να καπνίσει ένα πούρο;

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος πίνει νερό βρύσης ή εμφιαλωμένο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε σαχλοβάρσε τολμάς και μιλάς για ορθογραφία;Δεν έχεις καταλάβει οτι γελάει το πανελλήνιο με τα καμώματα σου; Κυκλοφορείς ξελούρητος ρε θεριακλή νεόνυμφε;
Και τώρα επι της ουσίας:Η ελένη είναι η τζαβαρία - βαψομαλλιάς.
Ο γιωργάκης στην Λάρισα είπε στο λόγο του οτι η "κάλπη θα δώσει τη νίκη στις εκλογές" .Και έκοψε το γάλα στα κατσίκια.
Ο λαφονταίν είχε άνοδο 5%.Ο αρχηγός των φιλελευθέρων της Γερμανίας βέστερ βέλε συγκατοικεί επισήμως με άντρα.Οχι σαν την δικιά μας την πουριτανή τον Κακλαμάνη.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αντίθετα γιατί πιστεύω ότι η Ελένη ή είναι Ελένη πραγματική ή είναι ο ίδιος ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τελικά είσαι σοσιαλιστής; Γιατί έλεγες ότι είσαι κατακόκκινος.

Ανώνυμος είπε...

Σας παραθέτω σκηνικό που εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι...στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος...με πρωταγωνιστή τον... Θανάση Οικονόμου...και μάρτυρες δεκάδες κόσμο:Μεσημεριανή πτήση AEGEAN χθες Σάββατο...Αθήνα-Ιωάννινα. Με το που πλησιάζουμε το αεροπλάνο λέει η αεροσυνοδός:παρακαλώ τους επιβάτες με αριθμό θέσης 1 εως 10 να περάσουν πρώτοι.
Αρχίζει να σπρώχνει τον κόσμο και να περνάει μπροστά...πατώντας παππούδες και γιαγιάδες...ο Θανάσης Οικονόμου...υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα
-Σας παρακαλώ...λέει η αεροσυνοδός...στη σειρά σας...μετά εσείς!
-Μα εγώ είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ λέει...σπρώχνει τη σαστισμένη αεροσυνοδό και ανεβαίνει τα σκαλιά!
-Σας παρακαλώ κύριε λέει η αεροσυνοδός...
-Εγώ σας παρακαλώ ...λέει αυτός: είμαι ο Θανάσης Οικονόμου,υποψήφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ!!!.(..φανερά θυμωμένος)...και απαντά η αεροσυνοδός:
- και πάντα υποψήφιος θα μείνετε με αυτή σας τη συμπεριφορά!!!


ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

υποψήφια αεροσυνοδός

V. είπε...

Αυτά βλέπει και ο Αντώνης Φούσας και αρνήθηκε φέτος να εκτεθεί ως υποψήφιος καίτοι λατρεύει τα Ιωάννινα και τον υπερήφανο λαό τους.

ΥΓ. Αγαπητέ μου Καραϊσκο, δεν έγραψα εγώ ως Ελένη, αν και πριν κάποιους μήνες νομίζω ότι είχα γράψει, εντελώς συμπτωματικά, χρησιμοποιώντας αυτό το ψευδώνυμο, για να παραπέμψω σε μια "φίλη" σου δημοσιογράφο (και φίλη του Γρ. Μιχαλόπουλου, τον οποίον είδα προχθές, μέσα σε ένα μπλε new beatle, να μετακινείται με οδηγό γυναίκα ξανθιά και νόστιμη). Άλλη (ή άλλος) λοιπόν η Ελένη. Αν και έχω λόγους να πιστεύω ότι αυτή τη φορά ίσως είναι πραγματική.

Ανώνυμος είπε...

πάσο, νομιζα οτι ηταν η γνωστή μας παλιά ελένη. Η ωραία ελένη του παραμυθιού και του 9,84

Ανώνυμος είπε...

βρε μια μανία να κλείνει καθε βράδυ το μπλόγκ με σχόλιο του ο βαψ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος ως κρητικός και αριστερός θα αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου που αγαπάει την Κρήτη;

Ανώνυμος είπε...

Εχθές σε καφενέ μερακλίδικο,με δορυφορική που του είχε ξωμείνει απο την εποχή του χρηματιστηρίου,παρακολούθησα με γερμανόφιλο μεταφραστή την εκπομπή στο κρατικό κανάλι μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.
Βγήκε ενας τυπάκος δίπλα στην παρουσιάστρια που ανακοίνωσε τα αποτέλέσματα.Στην συνέχεια είχαν πέντε-έξι εκπροσώπους απο τα κόμματα που εξελέγησαν, οι οποίοι πλην του σοσιαλδημοκρατικού που υπέστη τσεκούρωμα, έλεγαν όλοι οτι πέτυχαν τους στόχους τους,αύξησαν τα ποσοστά του.
Οι τοποθετήσεις κράτησαν κανα μισάωρο, η παρουσιάστρια είπε καληνύχτα και μετά επεσαν διαφημίσεις και ταινία.
Στην Ελλάδα το βράδυ των εκλογών λέει την αποψη της τηλεοπτικά σχεδόν ολόκληρη η χώρα.Η ριζωμένη σχέση του Ελληνα με το βρωμοκαφενείο της γειτονιάς που όζει φαρμακίλα - γεροντίλα και η παρλαπιπολογία των συνταξιούχων αργόσχολων μεταφέρεται στο "γυαλί".Θθηνή διασκέδαση, χαβαλές και ψίχουλα ερωτισμού με Καιλή,Ράπτη αλλα και ηθοποιούς, καλλιτέχνες,μοντέλα,τσουλάκια-καριολάκια-Παπακαλιατάκια.
Και την επόμενη μέρα τα ηλίθια σχόλια των τηλεκριτικών "πόσο καλά τα πήγε ο Χατζηνικολάου" και ο Πρετεντέρης.Σε ένα βρώμικο σκηνικό με φράγκα κατω απο το τραπέζι και επιλεκτικές υπερπροβολές προσώπων (οπως η κυρα Ολγα π.χ ή η Νταλάρα).
Αποκτά λόγο στην τιβι ο φασιστόγερος του ΛΑΟΣ απο την φλώρινα που βλέπει ακόμη εμφυλιακούς εφιάλτες.Το άλλο το ΚΚΕ ξαμολάει κνιτάκια εικοσάχρονα να υπερασπίζονται το προλεταριάτο.
Και στο σπίτι η καθε νοικοκυρά να κουβαλάει μπίρες και να εκφράζει και άποψη οτι η Β Αθηνών δίνει την Νικη και οτι τα πιο αξιοπιστα εξιτ πολς τα βγάζει το μέγκα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η παραπάνω ανάλυση είναι ορθότατη. Στην χώρα μας δεν υπάρχει κανένα κριτήριο για το ποιος εκφράζει δημόσιο λόγο. Είναι τόσοι πολλοί οι ασήμαντοι και ασημαντολογούντες που εμφανίζονται ειδικά στις εκλογές τα μέσα που καμιά σοβαρή φωνή δεν μπορεί να ακουστεί. Τρίτος κόσμος.

Ανώνυμος είπε...

Της ήρθε της κυράς Νταλαρα να κατέβει στις εκλογές.Τωρα στα 55.Βαρέθηκε φαίνεται να ζεί στην σκιά του Λαμπρακο Θεραπαίνιδος ανδρός της που όποτε κλάσει και όποτε αναμασήσει κανα χασικλο ρεμπέτικο για χιλιοστή φορά στην ζωή του, πάει συνεργείο του Μέγκα και κάνει αφιέρωμα στον "μεγάλο ελληνα τραγουδιστή".Απο κοντα η αρχοντοχωριάτα αυτή που εκφωνεί τις πολιτιστικές ειδήσεις στο μέγκα.Που την σκυλοβρίζει η μισή Ελλάδα γιατί βιάζεται να δεί αθλητικά και να πάει να ξαπλάρει και αυτή εκεί με το ζόρι να του πεί οτι στο μεγαρο εχθές είχε χορωδιά με κινέζικες προσευχές "που μάγεψαν το κοινό με τη μυσταγωγία".Μια φορα να σπηκάρει θέμα χωρίς να πεί την λέξη "μυσταγωγία" και θα βγω να κορνάρω στο σύνταγμα.Να μάθουμε ρε παιδί μου οτι γίνεται έργο στη χώρα, απο τον σύλλογο φίλων της Μουσικής και απο το μαικήνα των τεχνών Λαμπράκη και το σοσιαλδημοκρατικό μέγαρο του.
Θέλει να μπεί η κυρα Νταλάρα στη Βουλή.Εδω μπήκε ο μπάτσος Θεοχάρης.Η Νταλάρα στη βουλή ο λαός στην εξουσία. Στενοχωριέται η συντροφος του εθνικού τραγουδιστή για το δημόσιο χρέος της χώρας που της είπανε να αποστηθίσει τωρα προεκλογικά και που δημιούργησε λέει η Ν.Δ. "150 δις κύριε Αυτιά 150 δις". Όπου να ναι κλεινει 30 χρόνια το "δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα" και δεν έχουμε ησυχάσει ακόμη.Ανακαλύψαμε το σοσιαλισμό στο κομμωτήριο και στα σουαρέ με τις άλλες εξηντάρες νεόξανθες.
Λιαν συντόμως βλέπω τον αντρούλη της να κάνει συναυλία για την κάλυψη του ΑΕΠ της χώρας του που το κόμμα των αγροτοξενοδόχων της Κρήτης και των επιδοτούμενων ζωντανων οργανισμών οδήγησε (κατα 50%) στο φαλιμέντο.

Ανώνυμος είπε...

άψογος

Ανώνυμος είπε...

μα τη μπαναγια δεξιός δεν είμαι αλλα ρε μαγκες σημαδεμένη τράπουλα οι εκλογές. Έχεις 3-4 μπιζνεςγουμαν που κάνουν ότι θέλουν, τι μεγαρο τι εφημερίδες τι κατασκευαστηκές, τι πληρομενα δημοσιογραφακια, τι τηλεορασεις και καναλια που τωρα υποστηρίζουνε οι θεομπεχτες αυτόνανε που φτύνανε ρε πριν από δυο χρονια, τον βλάκα τον γιωργάκη. Ημαρτον

Ανώνυμος είπε...

Επιτηδευμένα ανορθόγραφη α λα Μποστ γραφή.

Ανώνυμος είπε...

πες μου πως μπορείς να μιλάς για νταλάρα και να προσπαθείς να με ξεγελάς χωρις να νιώθεις καμμία ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Κάνει και αργό σπικάζ αυτή η καλλιτεχνο ταλαίπωρη του Μέγκα.Οσο διαρκεί ολόκληρο το δελτίο νομίζεις οτι διαρκεί το θέμα της.Μια φορά να μην πεί οτι δεν της άρεσε το προιόν που παρουσιάστηκε στο μέγαρο;;; Όλα υπέροχα τα βρίσκει.Μαγεία,εντυπωσιακό,θείο,συγκλονιστικό.
Ωστόσο ανάθεμα και αν έχει δεί κανένα ηβέντ.Όπως είναι διαβάζει και μεταφράζει κριτικές του εξωτερικού,μιλάει και με τον δημιουργό για το τι θέλει ή θα ήθελε να εξωτερικεύσει,της λεει και ο κυριος Χρήστος δυο λόγια και βγαίνει το μεροκάματο.Οπλο της βέβαια η φωνή της που σε μαγεύει και αυτή με τη σειρά της και φέρνει στο μυαλό τρίτο πρόγραμμα με Μάνο προιστάμενο στο ελαφρύ μεγκα στίλ όμως για να αντιλαμβάνεται και το ποπ κοινό το μεγαλείο.Αυτή πρέπει να ρίχνει την τηλεθέαση τριάντα νούμερα κάτω με το που ακουγεται. Θα έλεγα δε οτι μηχανιστικά (οπως οι σκυλοι Παβλοφ) το ανθρώπινο χέρι πατάει αλλο κανάλι στο τηλεκοντρόλ με το που αρχίζουν οι σαχλαμάρες της,

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος γιατί ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΚΚΕ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έχει ιδεολογικές διαφορές με το ΚΚΕ γιατί θέλει και ελευθερία έκφρασης ο χωριάτης, προκειμένου να παπαρολογεί-καφενειολογεί χωρίς λογοκρισία. Μην το μάθει μόνο το ΚΚΕ, γιατί θα στενοχωρηθούν στον Περισσό που δεν τους ψηφίζει μια τόσο σημαίνουσα μορφή του επαναστατικού-σαχλαμαρικού αγώνα όπως ο Καραϊσκος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ελένη δεν είναι πραγματική η φωτογραφία. Ο Σεβαστιανός Φουλίδης ήταν σκατόφατσα, οπότε έβαλα τον Joachim Peiper. "Δεν έχει σημασία" άλλωστε...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χακεύτηκε το μπομπολέϊκο-αναστασιάδικο πρώτο θέμα. Για να δούμε και τη ΔΗΕ του Σφακιανάκη. Μέχρι στιγμής μόνο απόπειρες αυτοκτονίας βρίσκει σε κάτι chat rooms από κάτι τελειωμένους έφηβους. Για να δούμε θα τους πιάσει τους hackers ή ο Σφακ πουλάει φύκια για μεταξωτες κορδέλες; Για να δούμε.. Σφακ-Ατακ..

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 256   Νεότερο› Νεότερο»