Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΙΚΙΛΙΑ 2

Και γιατί παρακαλώ να μην λέει ο Γιωργάκης οτι θα το κάνει Δανία εδώ πέρα; Οτι κοτσάνα εύηχη και μεγαλόπνοη πετάει ο Γιωργάκης την υποδέχονται με ροδοπέταλα οι εκδοτοκαναλάρχες.Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που εκφράζει το παιδί τα όνειρα του για προχωρημένα πράγματα τα οποία έχει ξεπατικώσει απο μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας και απο τις ατέρμονες συζητήσεις του με τις εκθαμβωτικές περσόνες που πίνει καφέ και κορνίζαρε στο επικρατείας. Με πρωτο πρώτο τον ξακουστό διεθνώς (για το έργο του στην ψαρόνησο Πάρο) Ραγκούση, την αγαπημένη μας Παναρίτη και την Τσόκλη. Ποιός δεν θυμάται την "συμμετοχική δημοκρατία" και τις ατελείωτες ανταλλαγές απόψεων μέσω ίντερνετ με όλα αυτά τα new age ζωντόβολα και cyber βλαμμένα που βρήκαν τις σκέψεις του Παπανδρέου προωθημένες και γοητευτηκαν απο το μοντέρνο του προφίλ με το λάπτοπ και το ποδήλατο.Και τι σημαίνει Δανία δηλαδή για την κάθε χαζοβιόλα κοκκορόμυαλη που αισθάνθηκε οτι την ακουμπάει το όραμα του Γιώργου, να βάψει ξανθιά τη βλαχοχώρα του.Η άλλη μπορεί να θαυμάζει στην Δανία τον τρόπο που συμπεριφέρονται στα σκυλάκια.Ο αλλος μπορεί να γουστάρει γκόμενες δανέζες,το τυρί,την τάξη και την ηρεμία.Ο άλλος φαντάζεται οτι θα πάνε οι μισθοί στα 2 χιλιάρικα αφού τόσο είναι και εκεί.Κανείς δεν έχει πρόβλημα με τη χώρα των Λάουντρουπ.Ολοι την γουστάρουν.
Και στο κάτω κάτω της γραφής ουδείς ασχολείται με τα οράματα του φουτουριστή πολιτικου Γιώργου.Αλλα έχει στο μυαλό του ο Ελληνας.Να έρθει η 4η του Οκτώβρη επιτέλους και να φύγει ο χοντρός.Δεν είναι εκλογές ακριβώς αυτό που θα λάβει χώρα.Εξοστρακισμός γνήσιος και αρχαιοπαράδοτος είναι.Παγανιστική τελετή θα λάβει χώρα απο την ανατολή ως την δύση που θα τελειώσει το παραμύθι.Πολλά σβουρίζουν στο κεφάλι των περισσοτέρων Ελλήνων εδω και καιρό.Ο Βουλγαράκης και η Πελέκη που με πέντε βρωμοχαρτα έβγαλε εκατομμύρια κλέβοντας δημόσια περιουσιά,ο ζαχόπουλος που έκανε γαμιστρώνα το υπουργείο πολιτισμου (οχι πως πριν ήταν καλύτερο) με πτυχιούχες υπαλληλους των 780 ευρω.Παπαδαριά,Βατοπέδια,Ρουσοπουλοι,βίλες κότερα , πισίνες ,ομόλογα.
Και τι έγινε δηλαδή που θα χάσουν; Σκασίλα του μεγάλη του Χοντρού και όλων.Δεν είναι εύκολο να γλεντοκοπάς οταν είσαι υπουργός.Ετσι αντιπολιτευόμενοι Θα τα φάνε ανενοχλητοι.Τωρα ουτε οι κάμερες θα τους κυνηγάνε ούτε υπόλογοι θα είναι για τίποτα.Εμείς θα είμαστε υποχρεωμενοι να φάμε στη μάπα πάλι τη Βάσω, το Βενιζέλο, το Λοβέρδο με τα μανικετόκουμπα και τους γκρι κροτάφους του τη λιγδιάρο ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ με τον Παναγόπουλο να υπουργοποιείται και να τα γυρίζει και όλα τα σχετικά.
Παντού μωρέ στην Ευρώπη ετσι έχει γίνει.Και στην Ιταλία οι σοσιαλδημοκράτες επειδή δεν έχουν τι πούν διαφορετικό το έχουν ρίξει στα όργια του Σίλβιο και τα πάρτι.Στη Γαλλία κράζουν την Κάρλα αμα πετάξει καμμιά μπούρδα.Αυτό το ονομάζουν αντιπολίτευση.

256 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 256 από 256
Ελένη είπε...

Συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα. 22 ετών είμαι. Ευχαριστώ για την πληροφορία για την φωτογραφία και λέω στον Καραπιάλη ότι είμαι πραγματική. Έχει κανείς να προτείνει σοβαρά τι να ψηφίσουμε? Τα χιουμοριστικά σχόλια τα είδα. Σοβαρά υπάρχει κάτι να ψηφίσουμε?

Ανώνυμος είπε...

βάρσε το ξέρει η σύζυγος οτι τολμάς και απαντάς διαδικτυακά σε περαστικούς-ες με γυναικεία ονόματα,οπως την Ελένη; Γιατί πάνω απο την τυραννία του κόμματος-πολύ πιο πανω και η πιο αβάσταχτη-είναι η οικιακή,η προσωπική βάρσε...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δόξα τω θεώ δεν παντρεύτηκα καμια υστέρω άρα δεν έχω τέτοια προβλήματα. Μια και λες για συζύγους, ο κυρ Θόδωρας (λέει η Σίβυλλα και αναμεταδίδει ο άρτι αποφυλακισθείς εκ του κρατητηρίου Παπατζόν) την έκανε από το σπίτι με ελαφρά πηδηματάκια... Εξελίξεις στη ζούγκλα που βασιλεύει στα μεγάλα τζάκια..

Ελένη άμα είναι να ψηφίσεις οικολόγους, καλύτερα να πας μια εκδρομή με καμια φοιτητική παράταξη. Αν δεν υπάρχει καμία, βρες κι άλλους που θέλουν να ψηφίσουν οικολόγους και οργάνωσε εσύ εκδρομή ..

Trueman είπε...

αγαπητή ελένη, μια ματιά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας όλων των κομμάτων το οποίο εισήγαγε ο καραμανλής senior για την βουλευτοποίηση σημαντικών, υποτίθεται, ανθρώπων, αποκαλύπτει ένα σοβαρώτατο πλέον πρόβλημα της χώρας με πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις: Την τραγική έλλειψη αρίστων.

Κάπως έτσι ο θεσμός του ψηφοδελτίου επικρατείας έχει καταντήσει ανέκδοτο. Ασυλο για βαρώνους πριν την σύνταξη, κομματικούς αχυρανθρώπους, τηλεοπτικούς σταρ αμφίβολης καλλιτεχνικής αξίας, άντε το πολύ-πολύ να προσελκύσει μερικά μικρομεσαία διεθνούς καριέρας στελέχη (Παναρίτη).

Το φαινόμενο της ένδειας σε καταξιωμένο στελεχιακό δυναμικό αντανακλά φυσικά σε όλα τα επίπεδα, επιστημονικό, οικονομικό, πολιτικό, κλπ.. Θα ενταθεί πιστεύω αφού ενώ η μαζική παιδεία στην ελλάδα έχει αποτύχει, εντούτοις λόγω καραϊσκων αλλά και άλλων παραγόντων δεν εννοεί να αλλάξει, παράγοντας έτσι σωρεία μετριοτήτων με μεσομακροπρόθεσμα οδυνηρά αποτελέσματα. Μια ματιά στους 300 της Βουλής, ή τους υπουργούς της κυβέρνησης, ή την δυστοκία του Καραμανλή για έναν ουσιαστικό ανασχηματισμό, ή τα στελέχη του δημοσίου τομέα, αρκεί...

Σωστά, ο Στάθης της Ελευθεροτυπίας παρατήρησε ότι ο ΓΑΠ μόνο σε ξένους απευθύνεται για να αλλάξει την Ελλάδα.. Πχ τον Καταλανό Ασεμπίλιο, τους δανούς, κοκ...

Κι όλα αυτά βέβαια για το παιχνίδι των εντυπώσεων... Αφού όταν έπρεπε να συνεισφέρει για ένα σοκ αλλαγής στην παιδεία (άρθρο 16), αυτός προτίμησε να μην εναντιωθεί στους Καραϊσκους του κόμματός του και της Αριστεράς, στα πιό καθυστερημένα και στάσιμα τμήματα δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας που ωστόσο έχουν επιρροή πολλαπλάσια της αξίας τους.

Κάπως έτσι λοιπόν κι απαντώντας στην ερώτησή σου, θα σε παρότρυνα λογικά να το σκεφτείς πολύ πριν ψηφίσεις την διαιώνιση της μιζέριας στην Ελλάδα. Μόνο ένα σοκ μπορεί να μας σώσει..

Ανώνυμος είπε...

Ο τρούμαν βρίζει τους καραίσκους με το ένα χέρι και με το άλλο χέρι παραπέμπει στα κείμενα αριστερών (Στάθης) για να εμπνευστεί και να εμπνεύσει.
Παρ'όλα αυτά για την προσπάθεια του και επειδή το πόστ του είναι νοικοκυρεμενο,ευπρεπές,ορθογραφημενο και καθαρό (πράγμα που υποδηλώνει οτι ο συγγραφέας του είναι υστέρω) θα έπαιρνε ενα 15 στας εξετάσεις της Γ λυκείου με θέμα: "Της πατρίδας μου η σημαία και αυτοί που την πληγώνουν". Ο Βουρλιώτης τα ίδια λέει πανω κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ, όσα λέει ο Γιωργάκης για Ασεμπίλιο, Στιγκλιτς, Δανούς κλπ είναι περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση, έχουν ωστόσο ισχυρή σημειολογική αξία. Ουσιαστικά, λέει ιθαγενείς είστε ανίκανοι!

Ελένη είπε...

Έλεγα να ψηφίσω Οικολόγους επειδή ακούω ότι έτσι δυσκολεύεται το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλω να το ψηφίσω αλλά δεν θέλω σίγουρα και τη ΝΔ και αριστερή δεν είμαι. Άρα τί καν κάνω? Διάβασα και την άποψη του Trueman αλλά δεν προτείνει κάτι. Εκτός αν θέλει να πει κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω οπότε ας πει λίγο πιο καθαρά. Στις ευρωεκλογές ψήφισα τον Μάνο επειδή μου φάνηκε σοβαρός. Τώρα δεν ξέρω τι να ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ελένη ίσως μια λύση θα ήταν να ψηφίσεις για μια τελευταία φορά και με μεγάλες ρπιγυλάξεις ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

επιφυλάξεις ήθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος έλειπε τριήμερο;

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε ελενη που θες να ψηφισεις τωρα ιστορικο λαθος η παροχη δικαιωματος ψηφου στις γυναικες -οπως και στους ανδρες αλλωστε- αστο να παει στο διαλο και μην ξυνεις πληγες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ψήφισε Περλικό Ελένη. Υπερδύναμη ο Περλικός.. Θα τραβήξει και την τεράστια εκλογική δύναμη της Δράσης

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα.. Η Φιλελεύτερη Συμμαχία έχει και διακήρυξη. Τη διακήρυξη της Αναβύσσου.. Ε ρε (πισω)γλέντια..

Ανώνυμος είπε...

Μην μιλάτε με αυτόν τον τρόπο. Το κορίτσι έχει αναπτύξει ένα προβληματισμό σοβαρό. Ο κάθε σοβαρός άνθρωπος έχει αντίστοιχους προβληματισμούς. Η ειρωνεία κάποιων είναι αγενής όταν μάλιστα ένα κορίτσι δεν λέει μαλακίες αλλά σκέπτεται σωστά.

Χερι-Χερι είπε...

Ελένη ψηφισε Καρατζαφέρη, ο μόνος αυτοδημιούργητος

Ανώνυμος είπε...

Ελένη υπάρχει και το ΛΑΟΣ, υπάρχει και ο Παπαθεμελής. Επίσης μπορείς να επιλέξεις την αποχή ή το λευκό/άκυρο. Και οι Οικολόγοι όπως σωστά λες είναι μια λύση που ανεβάζει το όριο του ΠΑΣΟΚ για αυτοδυναμία αλλά το ερώτημα είναι θέλουμε το ΠΑΣΟΚ με οριακή αυτοδυναμία ή χωρίς αυτοδυναμία για να ξαναπάει σε εκλογές και να πάρει το bonus των εδρών του πρώτου κόμματος με τον νέο εκλογικό νόμο; Και εγώ συμφωνώ ότι ο προβληματισμός σου είναι σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο το κόλλημά σου με τον Περλικό είναι αντίστοιχο με το κόλλημα του Καραϊσκου με τη Δεξιά.

Ανώνυμος είπε...

Ελένη κάτσε και σκέψου τα ακόλουθα και μόνο δύο βασικά ερωτήματα:

- Ποια η γνώμη σου για το δημόσιο τομέα; Θέλουμε λιγότερο ή περισσότερο δημόσιο πιστεύεις;

- Ποια η γνώμη σου για τη λαθρομετανάστευση; Πρέπει να τους κρατήσουμε γιατί είναι δυστυχισμένοι άνθρωποι ή να τους διώξουμε γιατι απειλείται η δημόσια ασφάλεια;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα δεν αντιπαθώ τον Περλικό. Ισα ίσα που με διασκεδάζει αφάνταστα αυτή η αξουριστη φάτσα που εργάζεται στο δημόσιο, αλλά από το πρωϊ ίσαμε το βράδυ το βρίζει. Κλασσικός έλληνας

Ελένη είπε...

Εντάξει. Ευχαριστώ για τις προτάσεις αν και κανείς δεν λέει καθαρά τι προτείνει. Είμαι υπέρ της μείωσης του δημόσιου τομέα και υπέρ του περιορισμού της μετανάστευσης αλλά αυτό δεν μου δίνει μια απάντηση για το τι να ψηφίσω την Κυριακή. Αν ψηφίσω δηλαδή γιατί δεν το βλέπω.

Ανώνυμος είπε...

Νομιμοποίηση ΟΛΩΝ των μεταναστών τώρα. ΝΑΙ στον γάμο ομοφύλων ζευγαριών, Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ!

βρε ουστ!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ελένη ψήφισε ΛΑΟΣ. Από αυτά που λες (δεν είσαι ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και αριστερή) μου φαίνεται ότι η καλύτερη λύση για σένα είναι ο Καρατζαφέρης.

Ανώνυμος είπε...

Ελένη, μπορούμε να βρεθούμε από κοντά να σου τα εξηγήσω λίγο καλύτερα μαθές

Ανώνυμος είπε...

ελένη πόσα πακέτα καπνίζεις?

Ανώνυμος είπε...

ελένη τι νούμερο παπούτσι φοράς?

Ανώνυμος είπε...

ελένη δουλευεις σκληρά το καλοκαίρι?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι ΣΥΡΙΖΑ και θέλει τους λαθρομετανάστες γιατί τους νοικιάζει κάτι τρώγλες με κατσαρίδες που έχει στην Κρήτη και ζει από τα νοίκια.

Ανώνυμος είπε...

Κατσαριδίσκος

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ποντικέ εβγα εξω μωρή λούγκρα και μίλα για το ΣΥΡΙΖΑ να εκνευριστώ λιγάκι

Ανώνυμος είπε...

Αντε Καραϊσκο δεν θα γράψεις καμια μαλακία να γελάσουμε?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ελένη μην ακούς τί σου λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι εδώ μέσα. Δεν έχουν πειστεί ότι είσαι πράγματι αυτό που λες γι αυτό τα λένε.

Ανώνυμος είπε...

ελένη κλείνει πλέον το φερμουάρ του παντελονιού σου?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πω,πω μπόμπα. Ωστε ιδιοκτήτης τρωγλοακινήτων στην Κρήτη ο Καραϊσκος. Ούτε εγώ δεν το ήξερα αυτό. Α, γι αυτό μου σαι υπέρ των μεταναστών απατεώνα, ε; Και μας κάνεις και τον ιδεολόγο.

Ανώνυμος είπε...

ο λιγουρογιαννης εχει τη μαιρουλα της βαλαωριτου

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τις τρώγλες που νοικιάζει ο Καραϊσκος, τους έχει να του μαζεύουν τις ελιές σε κάτι χωράφια που έχει για ένα κομμάτι ψωμί. Μεγάλος υποκριτής ο Καραϊσκος.

Ελένη είπε...

Καπνίζω πολύ λίγο και σκέφτομαι μάλιστα να το κόψω. Λαος Βάρσο είναι λίγο δύσκολο να ψηφίσω. Μου θυμίζει ΚΚΕ και δεν πιστεύω ότι ο Καρατζαφέρης πιστεύει αυτά που λέει. Και οι υποψήφιοι βουλευτές του δεν είναι και πολύ σόι. Θα το σκεφτώ πάντως και σε ευχαριστώ αν και σκέφτομαι μάλλον να μην ψηφίσω τίποτε τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Ελένη τί θα έλεγες για Παπαθεμελή ή Χρυσή Αυγή;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Που είναι αυτή η κατσαρίδα ο εκμεταλλευτης του αγνού ιδρώτα των μεταναστών Καραϊσκος να βγει να πει την αλήθεια. Εκμεταλλεύεται ή όχι τους καημένους μετανάστες;

Ανώνυμος είπε...

Ελένη τί ακριβώς σπουδάζεις;

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ποσες ανθρωπινες ψυχες να στοιβαζονται στις βρωμερες τρωγλες του ευαισθητου κακοσυριζιαρη καραισκου για μερικα ψωροχιλιαρικα? αληθεια ποσες αραγες?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το Ελενάκι τον έκλασε τον Λοχαγό.

Ανώνυμος είπε...

αποθηκες ψυχων τα ενοικιαζομενα δωματια-βουστασια καραισκου. Τοσα χλμ διηνυσαν οι ταλαιπωροι μεταναστες πολιτικοι προσφυγοι οπως θαλεγε κ ο τζαπ οι περσοτεροι κ αντι να βρουν μια ζεστη αγκαλια τη θαλπωρη της αριστερας των κινηματων επεσαν στα νυχια του αδισταχτου σπιτονοικοκυρη καραισκου

Ανώνυμος είπε...

ωρε σπιτονοικοκυρη καραισκο τελειωνει ο μηνας και θα μπει σε λιγο ο επομενος ετοιμασου ωρε να πας να εισπραξεις τα νοικια δηλ να μπηξεις βαθια τις δονταρες σου στο σωμα των ταλαιπωρων αυτων φτωχων

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε ελενη που θες και να ψηφισεις κανε μου τη χαρη τωρα πανε καλυτερα να μαθεις να μαγειρευεις κ να σιδερωνεις υποκαμισα θα σου χρειαστει για το μελλον σου κοριτσι μου κ ασε τις κ τις μπουρδοπολιτικες αναζητησεις για του χαζοκαραισκους μονη σου θα κανεις την τυχη σου μην περιμενεις να σε σωσουν οι πολιτικοι δωσε βαση στο τριπτυχο μαγειρεμα-πλυσιμο-σιδερωμα-καλα τσιμπουκια κ δεν θα χασεις

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στον σπιτονοικοκύρη του μπλογκ

http://www.youtube.com/watch?v=Wo46V3Y8auE

Ανώνυμος είπε...

Ελένη Βαψομαλλιού

Ανώνυμος είπε...

Υποκριτές και φαρισαίοι όλοι οι αριστεροί. Μόλις μυρίσει παραδάκι τα ξεχνάνε όλα

Ανώνυμος είπε...

Ο 12:31 πρέπει να την παίζει πολύ. Να σταματήσει να την παίζει. Τον έχει πειράξει στο μυαλό

Ανώνυμος είπε...

ναι γιατί οι άλλοι δεν τον παίζουνε

Ανώνυμος είπε...

μπορεί. αλλά δεν τους έχει πειράξει ακόμα στο μυαλό σαν κι εσένα

Ανώνυμος είπε...

δεν είμαι ο ιδιος με τον συγγραφέα του 12:31

Ανώνυμος είπε...

να τοποθετηθεί και ο βαψ ωστε να πάμε και για υπνο

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΘΕΝΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.
ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ουστ ρε πασοκοι

Ανώνυμος είπε...

γαμω το ΛΑ.Ο.Σ σας

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή να μιλάει έτσι σε ένα κορίτσι αυτός που το έκανε. Η συγκεκριμένη δεν είπε καμιά μαλακία για να της μιλάει κανείς με αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα μιλάει πολύ σωστά. Ο καθένας και τα συμπλέγματά του. Όλα τα κορίτσια δεν είναι χαζές μέλλουσες νοικοκυρές.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 256 από 256   Νεότερο› Νεότερο»