Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΑΝΑΤΖΕΡΑΙΟΙ

Προσελήφθη ο Κοτρώτσος (μετα απο επαφή που είχε με τον Αιμίλιο Λιάτσο) ως διευθυντής στην εφημερίδα "Παρασκευη και 13". Απο στρατηγικός μάνατζερ των υπηρεσιών τύπου στους Ολυμπιακούς αγώνες και διευθυντής του Ελέυθερου τύπου, ο Σεραφείμ κατέληξε στο εβδομαδιαίο ελαφρύ έντυπο που εξαιτίας αυτής της μετεγγραφής, ήκουσα έκπληκτος οτι συνεχίζει να κυκλοφορεί. Σεραφείμ Κοτρώτσος...σου λέει, μεγάλο όνομα. Τον διάβαζε κανείς στον Ελέυθερο τύπο; Εικοσι χιλιάρικα-μπορεί και παραπάνω- το μήνα έπαιρνε, για να συνθέτει πολιτικές αναλύσεις που σαν αυτές (και καλύτερες) διαβάζεις στα "Σελινιώτικα Νέα" και στον "Δημοκράτη της Αργολίδας".Ήταν όμως και μάνατζερ ,προίστατο 500 και παραπάνω εργαζομένων. 30.000.000 ευρουλάκια μέσα, μπήκε η εφημεριδάρα με τη φωτεινή του καθοδήγηση.
Και ύστερα ήρθαν οι μάνατζερς...Πάνε στην Αμερική και στο Λονδίνο οι γόνοι και σπουδάζουν οικονομικά. Μικρή αγορά η Ελλάδα, απο τον πιο δεξιο ως τον πιο αριστερό, όλοι το λένε, δεν έχει Βιομηχανία, ούτε δα και πολλές κολοσσιαίες επιχειρήσεις η χώρα (επειδή δεν μας κυβέρνησε ο Τρούμαν του μπλογκ μας). Τι χρειάζονται όλα αυτά τα μεγαλοπτυχία απο το Κολούμπια,το Γέιλ και τη Μασαχουσέτη για να διευθύνει κανείς ενα κωλοξενοδοχείο στο Ρέθυμνο ή μια μπουτίκ στην Νέα Ιωνία. Στην αγορά η εργασιακή πείρα είναι πολυτιμότερη λενε οι παλιοί.Δεν λέω χρειάζονται και αι σπουδαί αλλα με τα υπάρχοντα ντόπια πανεπιστήμια αντε και κανα χρόνο στο εξωτερικό καλύπτεται η εγχώρια ζήτηση για διευθυντάδες και στελέχη.Και όμως πάνε στο εξωτερικό πολλοί και ξεχνάνε να γυρίσουν.Και επιστρέφουν με ολόκληρα σεντούκια γιομάτα πτυχία, ειδικότητες και προσόντα που χτυπάνε θεση ως στο Δ.Σ της General dynamics.Που απορροφάται τελικά όλο αυτό το σμαρι και που αξιοποιείται; Σιγα μην τους προσλάβουν οι ιδιώτες.Ποιός δίνει στην Ελλάδα σαράντα,πενήντα,εκατόπενήντα χιλιάρικα για μάνατζερ. Οσοι έχουν πατρικές επιχειρήσεις πάνε στην δουλειά του μπαμπά.Να αναγνωρίσουμε οτι κάποιοι προκόβουν στον τραπεζοτοκογλυφικό τομέα ή στις κινητές τηλεφωνίες.Ολοι οι υπόλοιποι και κυρίως τα πιο μεγάλα ονόματα καταλήγουν στις ΔΕΚΟ.
Καμαρώστε τα τέκνα της φιλελευθερης οικονομίας της αγοράς.Απο το κολλέγιο Αθηνών στο κόμμα και περιμένουμε βισμάτωση.Απο τον ΟΠΑΠ το ταχυδρομικό ταμιευτήριο,την τράπεζα της Ελλάδος,την Ελληνική βιομηχανία ζαχαρης,τη ΔΕΗ,το νερό και και και. Και στις ιδιωτικές τους συζητήσεις τα τσογλάνια να βρίζουν το φορτωμένο κράτος ,να σου λένε για τις αρετές του φιλελευθερισμού, την αγορά , τον ανταγωνισμό. Γκόλντεν μπόις σε δημόσιο οργανισμό.Φερραρι στο πάρκιγκ της ΔΕΗ και του ΟΠΑΠ και μεσα στον οργανισμό τρείς να λαλούν και πέντε να χορεύουν, προεκλογικά όλοι με το τηλέφωνο να μετράνε ωρες για το πότε θα τους σφουγγαρίσουν. Κοστουμάρες και μανικετόκουμπα (οχι σαν τους πασόκους διευθυντές που έσκαγαν μύτη με τζίν και τσόκαρα) αγκαζε τις σομμον εφημερίδες και καλά τώρα (και χωμένες μεσα στα οικονομικά φύλλα οι αθλητικές) μπλου τούθ σε πόζα εργασιακου φόρτου να φωνασκούν επειδή δεν κλείνουν δεκάδα για το βραδυνο ποδοσφαιράκι 5 επι 5. Και σούσι γεύμα εργασίας το μεσημέρι στο κολωνάκι με δέκα εσπρεσο καπάκι "υπηρεσιακούς". Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πληγή απο τούτη εδώ. Να θέλουν κιόλας να κάνουνε τομές και νεωτερισμούς, δεν τους αρέσει το ένα δεν τους αρέσει το άλλο,να βάψουμε αυτόν τον τοίχο κάπως πιο χαρούμενα επειδή ετσι θα ανέβει η παραγωγικότητα ,να θεσπίσουμε μπόνους, υποχρεωτική γραβάτα και αξιολόγηση, κίνητρα , υπάλληλο του μήνα,πιασάρικες χορηγίες, γραφεία τυπου και δημοσίων σχέσεων (μπας και σκάσει καμμία γκόμενα) μες την καλή χαρά τα παιδιά μας. Και αρχίζουν οι καρπαζιές.Πως μωρέ θα κάνεις μεταρρυθμίσεις αφού οι μισοί υπάλληλοι σου είναι στο ίδιο κόμμα με σενα. Πως θα κάνεις αξιολόγηση και ορθολογικοποίηση αφού αν δεν ψηφίσει ο υφιστάμενος το κόμμα σου θα βρεθείς διευθυντής σε κανα καφεκοπτείο στο Πικέρμι.Μεγάλα προβλήματα...

189 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκόραρες πάλι Καραπιάλη!!!!Δώσε και σώσε!!!!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ είπε...

Δε μιλάς για τις τρώγλες που νοικιάζεις, ε; Μίλα ρε ιδεολόγε του κώλου. Πόσοι στοιβάζονται ρε φεουδάρχη στα βρωμοδωματιά σου. Με τί καρδιά πας και παίρνεις το παχυλό ενοίκιο κάθε μήνα από κακομοίρηδες ρε "ιδεαλιστή"; Δίνεις μεροκάματο για να μαζέψουν τις βρωμοελιές σου κάθε χρόνο ή μήπως τους απειλείς με έξωση και καταγγελία στις αρχές αν δεν στις μαζέψουν δωρεάν; ΜΙΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη σου

Ανώνυμος είπε...

Κατω οι εκμεταλλευτες αθωων ψυχων

Αλέξης Τσίπρας είπε...

Εγώ και ντρέπομαι

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια οτι ο Άγγελος του ταμιευτηρίου πίνει καφέ σε κούπα με το τριφύλλι πάνω; Και οτι έχει στολίσει το γραφείο του με λάβαρα του Παναθηναικού και τέτοια;

Ανώνυμος είπε...

εξυπνιτζή έλληνα καραϊσκο επειδή κουράστηκε κάποιος περισσότερο από σένα είναι κορόιδο δηλαδή ρε μάγκα? Ωραία ισοπεδωτική λογική των τεμπέληδων αριστερών.

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ υπερβολές, τεμπέλης ο Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της ιδιότητας του Καραϊσκου ως σπιτονοικοκύρη λαθρομεταναστών, ο σύντροφος την έχει κάνει μόκο. Μην τον είδατε, μην τον απαντήσατε τον Καραϊσκο το λεβέντη. Που ναι οι χείμαρροι σχολίων κατά της αδικίας και υπερ της μετανάστευσης και της εργατιάς-αγροτιάς των προηγούμενων ημερών. Αμ έτσι δηλώνω και εγώ κύριε Καραϊσκο ευαίσθητος και αριστερός. Αμα ακούσουμε σε λίγο ότι έχεις και καϊκι και περνάς λαθρομετανάστες από τη Λιβύη δε θα με παραξενέψει καθόλου..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έχει καϊκι και περνάει λαθρομετανάστες από τη Λιβύη στην Κρήτη. Σίγουρα πραματα. Ξέρω τί λέω.

Μαχμούντ είπε...

Εγκώ κλαίει. Ήμουνα στο ντωμάτιο ματζί με συγκατοίκους μου (ντεκαεννιά παιντιά) και ήρτε ο κύριος Καραϊακος και με πέταξε έξω γκιατί λέει του κρωστάω είκοσι εβρώ. Ντουλεύω όλη μέρα γκια να βγκάλω το νοίκι. Του το είπα του αφέντη Καραϊσκου, αλλά αυντός ντε σιγκινίθικε κατόλου. Μάλιστα με κτίπισε με καμτσίκι και μου είπε: "Σκάσε αράπη" μασώντας το πούρο του. Πολλή σκληρό το αφέντη Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκε, γουα νταζ δε ποετ γουοντ του σέι; Και τεμπέλης και λαθρομεταφορέας; τσ τσ τσ, πολύ αριστερά πράγματα

Ανώνυμος είπε...

το αποδεικνύει κι ο καραϊσκος. Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα στην ελλάδα είναι να είσαι αριστερός.

Ουστ λαμόγια ξυπνησε ο κόσμος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να δούμε τώρα με την ανακαίνιση που ετοιμάζει ο Γιώργος τι θα κάνει αυτός ο Φιλιππίδης.Και ο άλλος του ΟΠΑΠ ο Χατζηεμμανουήλ.Να δώ που σκατά θα βρούν πάλι κορόιδα να τους δίνουν τα λεφτά που τους έδινε το Νεοδημοκρατικό κράτος.Αλλα ο αληθινός ιερός θυμός βγαίνει όταν αυτά τα πρωτοπαλλίκαρα του οικονομικού εξορθολογισμού-ανασκολοπισμού όπως ο Βουρλούμης παλιότερα ή ο Χατζηδάκης έκαναν ή κάνουν εξυγίανση των δημοσίων οργανισμών ( π.χ Ολυμπιακή,ΟΤΕ). Πως θα διώξεις Χατζηδάκη 1500 υπαλλήλους εν νυκτί; Και σκαρφίστηκαν την εθελουσία έξοδο.Με το που ακούει εθελουσία το κομματικό αργομίσθαρνο σκυλολόι ανοίγει σαμπάνιες και γλεντοξημερώνει με τέτοια λύσσα που ούτε σε τελετές βου ντού δεν έχει καταγραφεί ομοία. Φεύγει ο άλλος απο την υπηρεσία του στα 45 του χρόνια με φούλ σύνταξη και εφάπαξ.Συγχαρητήρια.Αυτά σπουδάσατε εις την εσπεριαν;Μα τέτοια εκκαθάριση κάνει και ο Κατσιανικούλης ,αν του το αναθέσεις δεν θέλει κανά πτυχίο.Και το σκύλο χορτάτο και πίτα ολάκαιρη θέλει το κόμμα.Να πουλήσει εξαγνισμένο απο τα σοσιαλιστοδεξιά δαιμόνια τον οργανισμό , να πάρει και τις ψήφους των απολυμένων.Χάπι έντ για όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής μιλάει στην Λειβαδιά.Ε, ρε σουβλάκι και κοκορέτσι που θα πεσει μετά.Βιάζεται να ολοκληρώσει την ομιλία του ο παχύς πολιτικός.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο ούτε κουβέντα για την ταμπακέρα

ισμαιλ είπε...

το αφεντη γκαραϊσκο μας ντινει φτερα κε μας λεη να το κανομε αερα γκιατη ζεστενετε εκει καψες το παιντι

Ι. Πρετεντέρης είπε...

Ιδού η δεξιά στην Ελλάδα. ΟΝΝΕΔιτες, ΔΑΠίτες, Καμμένοι, Βουλγαράκηδες, και το κακό συναπάντημα χωρίς ίχνος ουσίας ή ιδεολογικής κατάρτισης. Ούτε 5 λεπτά δεν θα μπορούσαν να αντιπαρατεθούν με τον Καραϊσκο

Η πολιτική εκπαίδευση του Κώστα Καραμανλή

ισμαιλ είπε...

το αφεντη γκαραϊσκο μας ντινει φτερα κε μας λεη να το κανομε αερα γκιατη ζεστενετε εκει καψες το παιντι

Ανώνυμος είπε...

Τί θα γίνει ρε Καραϊσκο; Θα απαντήσεις στις κατηγορίες ότι είσαι σπιτονοικοκυραίος λαθρομεταναστών; Γιατί για να μην τις διαψεύδεις, σημαίνει ότι είναι αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

ρηξη και ανατροπή
όλα τ'αλλα ειναι ντροπή

Ανώνυμος είπε...

ND 29
PASOK 42
LAOS 8
SYR 2,1
KKE 9

Ανώνυμος είπε...

Από πού είναι αυτό το γκάλοπ; Μακάρι να ναι αξιόπιστο γιατί οι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ πάνε σπίτι τους..

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΟΙ, ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ,ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΝΔ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
ΑΚΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΣΤΟΥΣ 31
ΜΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

• Όταν από εδώ και στο εξής θα αγοράζουμε γαλακτομικά προϊόντα της «Δωδώνη» θα ξέρουμε τι συστατικά περιέχουν.
Παρʼ ότι δεν είναι υποχρεωμένη από το νόμο, η «Δωδώνη» θα αναγράφει στις συσκευασίες της το σύστημα διατροφικής πληροφόρησης, με βάση την Ενδεικτική Ημερήσια Πρόσληψη (GDA).
Όπως επισημαίνει η εταιρία σε δελτίο τύπου, «το σύστημα GDAʼs επιτρέπει στους καταναλωτές να κατανοούν τις επιλογές, που κάνουν και να αξιολογούν τη θέση κάθε τροφίμου στο καθημερινό τους διαιτολόγιο ώστε να μπορούν να προσαρμόζουν τις συνήθειές τους προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής».
Το σύστημα δίδει τις εξής πληροφορίες: α. Τι ποσότητα σε θερμίδες, σάκχαρα, λιπαρά, κεκοκορεσμένα λιπαρά και αλάτι περιλαμβάνει μια μερίδα από το τρόφιμο που καταναλώνουν και β. Τι ποσοστά των ημερήσιων αναγκών τους στα εν λόγω θρεπτικά συστατικά καλύπτουν με την κατανάλωση μιας μερίδας.
Παράλληλα θα αναγράφεται από την 1η Νοεμβρίου 2009, ύστερα από την έκδοση υποχρεωτικής αγορανομικής διάταξης, η ένδειξη «από γάλα 100% Ελληνικό».
Σύμφωνα με την εταιρία «Η «Δωδώνη» υποστηρίζει το δικαίωμα του καταναλωτή να γνωρίζει την προέλευση του γάλακτος, ώστε να μπορεί να αξιολογεί τη φρεσκάδα και την ποιότητα των γαλακτοκομικών προϊόντων, που επιλέγει και καταναλώνει».
Και καταλήγει: «Η ένδειξη, άλλωστε, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ, που φέρουν όλες οι συσκευασίες των γαλακτοκομικών προϊόντων της εταιρίας, αναδεικνύουν τα υπέρτερα φυσικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της αμόλυντης ακόμη Ηπειρώτικης γης».

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Παπαδή ονομάζεται η φιλότεχνος δημοσιογράφος του "μέγκα" που εστολίσθη προχθές στου "πεντακαθαρίδη".

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Για γέλια και για κλάμματα είναι ορισμένοι (να μην πώ όλοι) στην δεξιά.Όλο το χειμώνα καταριόντουσαν το ΣΥΡΙΖΑ για την ανωμαλία, το μπάχαλο του Δεκέμβρη και για την υποστήριξη του στους μετανάστες ενώ τώρα εύχονται (με πρώτο πρώτο τον Καρατζαφέρη σήμερα στην συνέντευξη τύπου) να μπεί στην βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ για να αποτραπεί η αυτοδυναμία του Γιωργάκη.Μέχρι που κάποιοι θα ψηφίσουν κιόλας το αναρχοαριστερό αυτό κίνημα.Ε, ρε κωλοτούμπες

Ανώνυμος είπε...

Και για να το κάνω πιο λιανά είναι σαν να ευχόταν το ΚΚΕ να μπεί το μέτωπο "ΛΑΟΣ" π.χ στην βουλή για να μην πάρει αυτοδυναμία η Ν.Δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Δε μας είπες το γκάλοπ το οποίο δίνεις από πού προέρχεται;

Ανώνυμος είπε...

σιγά το γκάλοπ μωρέ.Καποιος έγραψε την εκτίμηση του προφανώς σε κατασταση μέθης άν κρίνουμε και απο την ώρα ανάρτησης του πόστ

Ανώνυμος είπε...

6 μονάδες είναι περίπου η διαφορά. Και τα προς τα πάνω και τα προς τα κάτω είναι μαλακίες.

Marwood είπε...

Δεν έχω σχολιάσει τις εκλογές (σσ μεγάλο κενό στην πολιτική ανάλυση) και το διαφαινόμενο αποτέλεσμα γιατί πραγματικά αποφεύγω να ασχολούμαι με ηλίθιους, πολύ περισσότερο με άτομα με εμφανή προβλήματα. Ξέρετε σε ποιόν αναφέρομαι.
Ωστόσο για να μην σας κρατάω σε αγωνία και να βοηθήσω και την ελένη να αποφασίσει, λέω ότι μάλλον θα ψηφίσω λεβέντη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ο ίδιος ο πρόεδρος προσωπικά μου έκανε την τιμή να με προτείνει για τα ψηφοδέλτιά του της α' αθηνών, μια πρόταση που τελικώς απέρριψα, με ηυξημένο αίσθημα ευθύνης πρέπει να πω. Και δεύτερον γιατί είναι ο μόνος που με παρρησία έχει αποδώσει τα του σκυφτούλη τω καραίσκω, εξευτελίζοντας τον γνωστό πλέον σε όλους δουλέμπορα-σπιτονοικοκυραίο σε πανελλαδικό δίκτυο.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το μέγκα τώρα στα τελευταία αγωνίζεται να κλείσει την ψαλίδα. Πρώτα έβγαλε τον χυδαίο λοβέρδο τον οποίον κονιορτοποίησαν αρούλης με την πρόθυμη συνδρομή πρετεντέρ, και καπάκι βγάζει καραμανλή από θεσσαλονίκη με κάμερα μπιρσιμασκόπ και ηχητικά εφφέ που δεν καταφέρνει ούτε ο τσουκαλάς στο καραισκάκη

Ανώνυμος είπε...

χα χα τώρα ο πρετεντερ κάνει και αβάντα στον τσίπρα!!

Ανώνυμος είπε...

τελικά τι κάνει το μέγκα ρε μαργουντ;Πάει να κλείσει την ψαλίδα ή αβαντάρει τον Τσίπρα; Αβαντάρει ο πρετεντε τον Τσίπρα.Αυτα μονο εδω μέσα γράφονται.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπας και δεν θέλουν αυτοδυναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αυτοί οι τύποι στο μέγκα τελικά ; Μπάς και η άρχουσα τάξη της Ελλάδας, επιθυμεί να παραμείνει η χώρα ακυβέρνητη; Μήπως και ο Βαρδινογιάννης και ο Μπόμπολας ξύπνησαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ σήμερα;
Τίποτα απο όλα αυτά..Λίγο κονιάκ παραπάνω μόνο.Το κονιάκ φίλε μου,το κονιάκ.

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ θα ήθελα μια διευκρίνηση αν σου είναι εύκολο.

1. Πού σε γνώρισε ο πρόεδρος και σου έκανε την πρόταση?
2. Είναι αλήθεια ότι αναφέρθηκε στον Καραϊσκο κατά το παρελθόν? Πώς? Αναφέρθηκε στον Καραϊσκο ως δημοσιογράφο?

Ελένη είπε...

Eίχα πει να αποφύγω να ξαναγράψω γιατί δεν μου άρεσαν μερικά σχόλια για μένα ενώ εγώ δεν πρόσβαλα κανέναν. Ήθελα όμως να ευχαριστήσω τον Μαγουντ για αυτό που πρότεινε. Σκέφτομαι να ακούσω την πρότασή του και να ψηφίσω Λεβέντη. Δεν μου βγαίνει κάτι άλλο.

Marwood είπε...

Αγαπητή Ελένη, αγαπητοί αναγνώστες, η πρόταση που ο πρόεδρος μου έκανε αυτοπροσώπως σε συνάντηση στο ιστορικό ζαχαροπλαστείο "Η Χαρά", είναι μέρος μιας πράγματι μεγάλης ιστορίας, που επιφυλάσσομαι να δημοσιοποιήσω στην Unauthorized Autobiography, που θα δημοσιευτεί σε συνέχεις σε αυτό εδώ το βήμα, ή μετερίζι αν προτιμάτε. Προς το παρόν ας μείνουμε σε τούτο: η πρόταση ήρθε ως ένδειξη ευγνωμοσύνης εκ μέρους του προέδρου στο πρόσωπό μου για τις υπηρεσίες μου στο κόμμα και στον πρόεδρο προσωπικώς, και συγκεκριμένα γιατί ξεσκέπασα τον βρώμικο ύπουλο και προβοκατόρικο ρόλο του Καραϊσκου, μέσω των αλητήριων παρεμβάσεών του στις εκπομπές λόγου του Προέδρου. Βεβαίως όπως μπορεί να σας πιστοποιήσει και ο ίδιος ο καραίσκος, αν βέβαια έχει τα άντερα να το κάνει, η τιμωρία του από τον πρόεδρο και τους αγανακτισμένους οπαδούς του, υπήρξε παραδειγματική.

Ανώνυμος είπε...

Εγκαινίασε εχθές ο Γιώργος Βαρδινογιάννης το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο στην Επισκοπή Ρεθύμνου. Τρείς ημέρες πριν τις εκλογές έμελε να εγκαινιασθεί η νέα φιλαθλη αυτή δωρεά του γενναιόδωρου ομίλου (εις μνήμην Θεόδωρου Βαρδινογιάννη) ωστε με την ευκαιρία να προμοταρισθεί και η υποψηφιότητα της ανιψιάς του ομίλου, της Κυράς Ολγας,που συνέκοψε το νήμα με τον Καπετάνιο. Την ωρα που η Ολγα συνέκοβε την κορδέλα τα έμπλεα στήθη της υπερέβαιναν την κορδέλα κατα πολύ και εισήρχοντο ήδη στον παρθένο,απάτητο χώρο πριν εγκαινιασθεί.Τα υπέροχα χεράκια της με το νάτουρλι γαλβανιζε δέρμα χειρίσθηκαν με επιδέξιότητα και χάρη το ψαλίδι, πράγμα που εξέπληξε πολλές κακόγλωσσες συντοπίτισσες της, οι οποίες σχολίαζαν κατινίστικα οτι η Ολγα δεν έχει ξαναπιάσει ψαλίδι τάχα μου τάχα μου παρα μόνο για να κόψει νήμα εγκαινίων και οτι δεν ξέρει να μαγειρέψει ενα φαγί του δεσμού της και οτι (έλεγε μια κακομουτσουνη) οτι "και εγω να δείς όμορφη που θα ήμουνα άλλα με έφαγε το χωράφι και οι έγνοιες". Στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση η Ολγα που κατέβηκε πρώτη φορά σε αναμέτρηση εκέρδισε οριακά (για πενήντα σταυρούς) τον συντοπίτη της κάποιον Σχοινά επίσης υποψήφιο της Ν.Δ. Μεσολαβούσης της καταδίκης του Μπαμπά Κεφαλογιάννη για εξώθηση σε ψευδορκία αστυνομικών η εκλογή της εκ νέου σε αυτην την εκλογική μάχη ήτο ιδιαίτατα αμφίβολος. Στη διετία που μεσολάβησε όμως απο τις τελευταίες εκλογές, όλως τυχαίως ο Σχοινάς το άλλο φαβορί για την εδρα (μια εδρα βγάζει η Ν.Δ στον νομό) διεγράφη απο το κόμμα. Ντόοοοοιν.Και δεν κατεβαίνει υποψήφιος.Η εκλογή της κυράς Ολγας είναι πλέον πιο σίγουρη και απο την ήττα του κόμματος της.
Με την ευκαιρία να πω κάτι: Οι Επισκοπίτες να χαίρονται το νέο τους χώρο και μακάρι τα παιδιά τους να αγαπήσουν τον αθλητισμό παρά το άλλο "σπορ" της γειτονιάς τους-το γνωστό- που ειδικά στην περιοχή αυτη επιφέρει ελαφριές-ελαφρύτατες ποινές για τους δράστες...Στους λοιπούς σύντεκνους λέω οτι το γήπεδο αυτό μπορεί να το εγκαινίασαν κάποιοι εγκαινιαστές αλλα το έχτισαν και συνεισέφεραν ούλοι μαζί οι Κρητικοί γιατί πληρώνουν την ακριβότερη βενζίνη στην Ελλάδα με διαφορά. Και την ωρα που το καυσιμο κοστίζει 70-80 λεπτά στην υπόλοιπη Ευρώπη και είναι καλύτερης ποιότητας κιόλας και στην Ελλάδα 95 λεπτά ή ενα ευρώ ,στην μεγαλόνησο εξαιτίας κάποιων παρεμβάσεων ΑΤΙΑ,νεφελίμ και μασόνο εβραίων κοστίζει 1 ευρω και 15 ή ενα και 30.Σας το λέω αυτό γιατί μες την μαστούρα σας κάποιοι μπορεί να μην αντιλαμβάνεσθε ποιός ευθύνεται,

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Η ιστορία του Μαργουντ αφορά γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1993-94.Η διευκρίνηση είναι απαραίτητη γιατί τοτε ήταν όντως μερακλίδικο το κλίμα στην Χαλκοκονδύλη 9.Τωρα ή τα τελευταία 15 χρόνια μιλάμε για τυμβωρύχους και άναδρους φαρσέρ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εάν θέλεις πες μας τί είχε συμβεί εκείνη την εποχή με τον Πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

ο μάργουντ είναι πολύ ώριμο αγόρι. Αρχίζει και με φτιάχνει ο τρόπος που τα λέει

Ανώνυμος είπε...

Ο ανωνυμος στο 10:33 είναι ο κομπλεξικός ο καραισκος.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πραγματικά θα θέλαμε να μάθουμε τι συνέβη με τον Λεβέντη και τον Μάργουντ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οχι εγω θέλω να μιλήσω για την κυρά Ολγα σήμερα

Ανώνυμος είπε...

Θα μας πει ο καραϊσκος τί είχε συμβεί με τον Πρόεδρο; Είμαστε όλοι αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

Αφού κάνει για μια ακόμα φορά τον δύσκολο ο Καραϊσκος γιατί δεν μας λέει την ιστορία ο Μάργουντ;

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/7_30.html

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πιο ενδιαφέρον να πει την ιστορία ο ίδιος ο πρόεδρος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ένας φίλος του Μάργουντ του έκανε φάρσα. Πήρε τηλέφωνο στην Ένωση Κεντρώων και παριστάνοντας τον Μάργουντ άφησε πλήρες βιογραφικό δηλώνοντας ότι θέλει να κατέβει υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων σε μια κουλή εκλογική περιφέρεια που δεν υπήρχε περίπτωση η Ένωση Κεντρώων να έχει υποψήφιο. Πήρε κατόπιν την υπόσχεση ότι ο πρόεδρος θα επικοινωνήσει μαζί του το συντομότερο, ενώ άφησε ως τηλέφωνο επικοινωνίας το τηλέφωνο του Μάργουντ. Πράγματι κατά το απογευματάκι της ίδιας ημέρας, πήρε ο πρόεδρος στο μαργουντόσπιτο και ξύπνησε το παλουκάρι μας τον Μάργουντ, ο οποίος έλιωνε στον ύπνο κάνοντας τη σιέστα του. Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση του Λεβέντη με τον πραγματικό Μάργουντ (ο οποίος στην αρχή νόμιζε ότι του έκανε κάποιος πλάκα μιμούμενος τον Λεβέντη αλλά μετά το κατάλαβε ότι μιλούσε με τον πραγματικό) κατά την οποία ο πολυάσχολος Μάργουντ αρνηθηκε την ενθουσιώδη πρόταση του προέδρου, βρίσκοντας κάποια πρόφαση. Πράγματι όμως ο Μάργουντ το θυμάται με νοσταλγία, αναλογιζόμενος τη μεγάλη πολιτική καριέρα που απέρριψε και φαντασιωνόμενος εαυτώ ως τον Άρη Σπηλιωτόπουλο της Ένωσης Κεντρώων

Και τώρα αφου σαχλαμαρίσαμε αρκετά ας πάμε στην ταμπακέρα: Νοικιάζεις ή όχι ρε κατσαπλιά τρώγλες σε μετανάστες; Ομολόγησε επιτέλους και σταμάτα να παριστάνεις τον Τζέφρυ και να υπεκφεύγεις

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ασε την κυρα Όλγα και μίλα για τον κυρ Μωχάμεντ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δεν θα μπαίνω στην διαδικασία να διαψεύδω κάθε φορά τις σαχλαμάρες που γράφονται.Την άλλη φορά με έλεγαν άνθρωπο του μητσοτάκη.Μεχρι και ο βαψ με ρώτησε αν είμαι μητσοτακάνθρωπος.Τα έχουμε ξαναπεί τουτα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δηλαδή αρνείσαι ότι ενοικιάζεις κτίριο σε λαθρομετανάστες;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τελευταία διάψευση ρε ευαισθητουλίνο. Γιατί κάτι μου λεει ότι τούτη τη φορά αυτό που σου προσάπτουν είναι αλήθεια

ΜΟΧΑΜΕΤ είπε...

το κιριο καραισκο τα ερτει παλι αβριο με το μαστιγκιο να ζιτα τα νικια

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Κα-τη-γο-ρη-μα-τι-κα.

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_3293.html

Μάλλον από τα καλύτερα που έχουν βγει τώρα τελευταία

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι άνθρωπος του Μητσοτάκη και της Ντόρας;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δηλαδή δεν έχεις κάτι δωμάτια τρώγλες με ποντίκια και κατσαρίδες στην παλιά πόλη που τα νοικιάζεις σε μετανάστες; Για θυμήσου καλύτερα γιατί εγώ ρώτησα και άλλα μου είπανε

Ανώνυμος είπε...

Βαρσε σε ευχαριστούμε που μας είπες την ιστορία. Αλλά τί σχέση έχει με αυτά ο Καραϊσκος; Αυτός είχε αφήσει το βιογραφικό;

Ανώνυμος είπε...

Καλάρε παιδιά και τι να κάνει ο Καραϊσκος εάν έχει δωμάτια; Να μην τα νοικιάσει; Ή να τα χαρίσει;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο εσύ τον έχεις γνωρίσει τον πρόεδρο; Σου πρότεινε και εσένα να είσαι υποψήφιος;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Με το βιογραφικό του ο μάργουντ και δεδομένων των λοιπών υποψηφίων της ένωσης κεντρώων παρακεντρώων,ο Λεβέντης θα τον κατέβαζε και στην Αθήνα εκτός αν τον φοβόταν για δελφίνο-αδελφίνο.

Ανώνυμος είπε...

ας είμαστε ρεαλιστές καλά κάνει ο καραίσκος και νοικιάζει τα δωμάτια του σε μετανάστες δεν βλέπω κάτι το μεμπτό. μη φοβάσαι καραίσκο εμείς είμαστε μαζί σου, τι ψυχή έχουν μερικά παλιοδωμάτια μπρος το σοσιαλισμό

Ανώνυμος είπε...

καζα αδελφινο

Ανώνυμος είπε...

παρα τω δελφίνω

Ανώνυμος είπε...

δελφινάριο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα; Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, ε; Ο υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Καραϊσκος στοιβάζει λαθρομετανάστες σε δωμάτια -τρώγλες στην παλιά πόλη και τους παίρνει παχυλό ενοίκιο; Και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό; Σε δωμάτια που αλλιώς ούτε για βουστάσια δε θα κάνανε;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εμ άμα είναι έτσι και όποιος τους κουβαλάει λαθραία στη χώρα δεν κάνει τίποτα μεμπτό. Τον ταρίφα κάνει..

Marwood είπε...

Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά η αλήθεια είναι ότι εκτός από την πρόταση Λεβέντη, είχα και άλλη και μάλιστα πιο τιμητική θα έλεγα, από τον πρόεδρο του κόμματος του Ελληνισμού Σωτήριο Σοφιανόπουλο.
Η πρόταση μάλιστα μου έγινε εντός της γνωστής εκπάγλου αρχιτεκτονικής καλλονής οικίας του (συγκεκριμένα στο ημιυπόγειο που είναι και το μοναδικό μέρος του οικήματος στο οποίο έχει δικαίωμα χρήσης, αλλά αυτό είναι μια άλλη -πικραμένη- ιστορία) το οποίο ημιυπόγεια, αποτελεί και μουσείο των πολλών επιταυγμάτων και εφευρέσεων του ΣΣ, για παράδειγμα αναφέρω πρωτοποριακές καλλιέργειες και αρδευτικά συστήματα, μέθοδοι διαχείρισης βιομηχανικών καταλοίπων, και πάνω απ'όλα του πρωτοποριακού υποπολυβόλου εμπνευσμένης σχεδιάσεως του ιδίου του προέδρου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η Δράση δε σε πρότεινε για υποψήφιο; Γιατί βλέπω τα πήρες αμπάριζα τα μεγάλα κόμματα.. Χα,χα,χα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τι λές ρε βλάκα.Λάσπη στον ανεμιστήρα ρε γκαιμπελίσκε μπακάλη,δημόσιε υπάλληλε χρήστη και έμπορα καπνού

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

έχει και ωραία κόρη εξόσων γνωρίζω ο Σοφιανόπουλος.Η Ρουσσέα ζει; Ητο εκεί;Πίνει σε τι κατασταση είναι καλλιτεχνικοαισθητικοπολιτικά η λάγνα αυτή γυναίκα

Συριζμένοι φίλοι Καραϊσκου είπε...

Κουράγιο καραίσκο εμείς είμαστα μαζί σου, μας συγκινεί η ιδεολογία σου.

Καραίσκο γερά πάρ'τους τα -πακιστανικά- λεφτά

Ανώνυμος είπε...

Έμπορος καπνού είναι ο Βάρσος? Γιατί στον Βαψομαλλιά που κάτι του ζήτησε απ΄όσο θυμάμαι είχε αρνηθεί κάτι τέτοιο.

ΚΟΝΔΥΛΑΚΗΣ είπε...

οταν ήμουν γκόμενα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αρνήθηκε οτι ήτο ΛΑΘΡΕμπορος καπνού,ο πολυπράγμων αυτός ναζιστης που στον ελεύθερο χρόνο του κάνει και τον έμπορο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ άλλα μαθαίνω αριστερέ της συμφοράς. Αύριο κιόλας αν θες να είσαι συνεπής με την ιδεολογία σου να πας και να τους διαμηνύσεις ότι θα τους φιλοξενείς χωρίς πληρωμή. Όχι να μας παριστάνεις τον ιδοελόγο και να φουσκώνεις την τσέπη σου εις βάρος των καταφρονεμένων.

Ανώνυμος είπε...

με τον μαρκουλάκι τα είχε η έλλη νομίζω χα αστεία πρόσωπα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να βγει ο Μάργουντ και να μας πει αν ισχύει ότι ο Καραϊσκος έχει ενοικιοστάσιο Ιρακινών. Επίσημα.

Ανώνυμος είπε...

διευκρίνιση αστείο πρόσωπο ο μαρκουλάκης, η άλλη δεν έχω άποψη δεν την ξέρω, ξέρω ότι κατέβαινε υποψήφια στα ψηφοδέλτια του κόμματος ελληνισμού στη ζάκυνθο
ο,τι να'ναι

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω ότι χρειάζεται να λέμε πολλά η ξεψυχισμένη διάψευση(?) του καραίσκου απλώς για τα μάτια του κόσμου τα λέει όλα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Χα χα χα αυτό μάλιστα. Με τον Μαρκουλάκη. Ωραία γκόμενα η κόρη της Ρουσσεα την ξέρει και ένας φίλος μου που δραστηριοποιείται μικροεπιτηδευματικά στο Παγκράτι εσχάτως.Τον κλάνει ομως ερωτικά.Για πές, ποσο ετων είναι η θυγατέρα του εκκεντρικού αυτου αντρόγυνου;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος κάνει τον Κινέζο. Αυτός ο κάποιος να πάει αύριο το πρωϊ και να συνδράμει το ιρακινο προλεταριάτο, δηλώνοντάς του ότι δεν ξαναπαίρνει φράγκο. Και ότι άλλη κουβέντα κι αν κάνει τώρα, η ρετσινιά του εκμεταλλευτή δεν πρόκειται να φύγει εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

κουτσομπόλη καραίσκο 37 ετών είναι η κοπέλα
πολυ ωραία κοπέλα
έλλη έλα μπανάνα

Ανώνυμος είπε...

Φρεγάτα Ελλη.Ο σοφιανοπουλος έχει εθνικο απελευθερωτικο τέτοιες ανησυχίες; Για είναι Μαρκουλάκης κι αυτός

Αλέξιος Τσίπρας είπε...

Ο Καραϊσκος να αφήσει τα γκομενιλίκια και αύριο το πρωϊ να πάει στην παλιά πόλη και να βάλει κανα καλοριφέρ στους σταύλους του μη ξεπαγιάσουν οι άνθρωποι. Χειμώνας έρχεται..

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σε θέση να ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν άνθρωποι, που για τον ένα ή τον άλλο λόγο ξέρουν. Ξέρουν την αλήθεια και διαβάζοντας την αλήθεια που κατατέθηκε εδω πέρα για τα καμώματα του καραίσκου, κεφάλι τους ή χαμογελούν με νόημα.
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι αναγνώστες που χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο από απόγνωση...

Ανώνυμος είπε...

κουνούν το κεφάλι τους λέω

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται ο κος Βαψομαλλιάς να επισπεύσει την παρέμβαση του γιατί πρέπει να πάμε για ύπνο νωρίτερα σήμερα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Οι περισσότεροι αν οχι όλοι, γελάνε, (στην καλύτερη) με τα καμώματα του μπάργουντ και του μπακάλη

Αναγνωστης είπε...

Εγώ ντρέπομαι για τον Καραπιάλη. Νόμιζα ότι ήταν πραγματικός ιδεαλιστής-κομμουνιστής. Δεν το περίμενα. Με απογοήτευσε

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο κειμενογράφος Βαψομαλλιάς ζει; Ή εθίχθη πάλι το Λαμπρακέικο και λοιπό κατεστημένο και αποφεύγει το μπλόκ αυτό όπως η κυρά Ολγα τα νεαρά άγουρα ή έστω τα μόνο λίγο ξεκουτεμένα αγόρια

Ανώνυμος είπε...

Θα γράφει ως Ελένη ο Βαψομαλλιάς τώρα. Δεν μπορεί να απαντήσει

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/yd3p45d

V. είπε...

Μιας και η συζήτηση ήλθε στο πρόσωπο του Πρόεδρου και την πράγματι τιμητική πρότασή του στον Marwood (έστω και από σπόντα), θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ κάποια εμπειρία μου. Δεκαετία του ΄90 και ο Πρόεδρος στα πολύ πάνω του. Εγώ γύρω στα 20κάτι. Κάθομαι με τον Βασίλη Ραφαηλίδη σε γωνιακό cafe, στην Ιπποκράτους, απέναντι από το εκλογικό κέντρο της Ένωσης Κεντρώων (που είχε, για όσους θυμούνται, ξεκινήσει ως οικολογικό κόμμα - πάντα πρωτοπόρος ο Πρόεδρος...). [Στο διπλανό τραπέζι και ο ιδιωτικός αστυνομικός Σπύρου (που είχε αποκαλύψει την εταιρία δολοφόνων) και μπροστά του παρκαρισμένη η μπλε Jaguar με την οποία είχε καταφθάσει]. Ο Ρ., παρά την αριστεροσύνη του, είχε μια σαρδόνια αίσθηση του χιούμορ και ταυτόχρονη μια εκπληκτική έλξη προς το trash, το καλαμπούρι κλπ. - δηλ. όχι ένας αριστερός βαρετός και τυφλοπόντικας των βιβλιοθηκών, αλλά ένας αριστερός παράδοξος. Με την ενθάρρυνσή του πηγαίνω να δω τον Πρόεδρο με πρόσχημα να τον καλέσω για μια ομιλία σε μια - υποτίθεται - παν/κή σχολή. Ενώ του μιλάω σοβαρά και συγκρατούμαι να μην γελάσω, ο Πρόεδρος μοιάζει καχύποπτος. "Ουδέποτε έχουν καλέσει τον Πρόεδρο σε παν/κή σχολή για ομιλία" μου λέει μια μεγαλοκοπέλα που παριστάνει την γραμματέα του. "Άσε, δεν πείθεις για οπαδός του", μου λέει ο τότε ρεπόρτερ του ANT1 (και μακαρίτης πλέον) Σεφερλής, που το κανάλι του τον είχε στείλει εκεί για να κανονίσει κάτι για την κάλυψη των εκλογών και που είχε ακούσει την στιχομυθία μου με τον Πρόεδρο. Φεύγω, λέγοντάς ότι θα τον ειδοποιήσω για την ομιλία, για όποτε κανονιστεί. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τον Πρόεδρο. Αμέσως μετά, ο Ραφαηλίδης με σταυρώνει ρωτώντας με λεπτομέρεις (πως ήταν, πως μου φάνηκε κλπ.).

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/09/blog-post_2503.html

V. είπε...

Μερικά χρόνια πριν. Προεκλογική περίοδος. Τελευταία μέρα, αν θυμάμαι καλά. Ημέρα κουραστική. Τρέχω έναν υπουργό σε τρία κανάλια για συνεντεύξεις. Τρίτος και τελευταίος σταθμός το EXTRA. Ο πολιτικός εμφανίζεται στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, που βγαίνει αργά, και το οποίο, για να πούμε και κάποιες λεπτομέρειες, παρουσίαζε ο Πάρις Κουρτζίδης και με τον οποίον έχουμε κανονίσει να κάνει κάποιες αβανταδόρικες ερωτήσεις. Ως κλασσικός δημοσιογράφος (ελληνικής κοπής) το έχει δεχτεί ανέτως. Κατά τη διάρκεια του δελτίου, βλέπω να έρχεται και να παίρνει θέση ο νεαρός Παπαγιάννης (!!!), που μόλις είχε έρθει στο κανάλι και έκανε πολιτικό ρεπορτάζ. Ο Παπαγιάννης κάνει επιθετικές ερωτήσεις στον πολιτικό. Σε ένα διάλειμμα, ρωτάω τον παρουσιαστή τι τρέχει. Μου λέει ότι πρόκειται για έναν τύπο που έχει φυτευτεί στο κανάλι από τον ιδιοκτήτη και κάνει ό,τι του λέει το αφεντικό του. Μετά το δελτίο, χαμογελαστός, χωρίς να χαιρετήσει τους καλεσμένους, σηκώνεται και φεύγει. Παρασύρθηκα όμως και άλλο ήθελα να πω. Κανένα τέταρτο πριν από το τέλος του δελτίου, και ενώ κάθομαι στο ύψος των προβολέων καθώς η δουλειά μου είναι να κάνω κάποιες υποδείξεις στον πολιτικό και να του γράφω σύντομα σημειώματα, ακούω έναν θόρυβο πίσω μου. Γυρίζω και είναι ο Πρόεδρος. Μου πιάνει την κουβέντα. Ξεχνάω τη δουλειά μου και ασχολούμαι με τον Βασίλη. Έχει έλθει λίγο νωρίτερα, γιατί μετά έχει εκπομπή. Μου κάνει εντύπωση ότι έχει έρθει με δύο τεράστιες πλαστικές σακούλες, πολυχρησιμοποιημένες, από τις οποίες βγάζει αμέτρητα πράγματα και τα εναποθέτει στον παγκο: ένα παγουράκι με καλαμάκι, κάτι τσλακωμένες εφημερίδες, ένα πακέτο τσίχλες, κόκκινα marlboro σκληρά, ένα κουτάκι που δεν διακρίνω τι έχει μέσα και ένα κωλόχαρτο με κάτι σημειώσεις. Φορά Rolex (ασφαλώς) παλαιού τύπου. Μου αποσπά την προσοχή λέγοντας το μακρύ του και το κοντό του. Θορυβεί πολύ εμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της συζήτησης και εκνευρίζοντας καλεσμένους και δημοσιογράφους. Με το πέρας της συζητήσεως κολλάει δίπλα στον υπουργό και μου κάνει εντύπωση ότι τον αντιμετωπίζει στα ίσια ως συνάδελφό του. Δίνει και συμβουλές. Παίρνει από πίσω τον υπουργό μέχρι τον χώρο του μακιγιάζ, λέγοντάς του ότι το κόμμα του πρέπει να μπει στη βουλή και καλώντας τον να μεσολαβήσει ώστε να συνεργαστεί η Ένωση Κεντρώων με το κόμμα του πολιτικού. Γίνεται φορτικός. Δείχνει από τους ανθρώπους που έχει χάσει κάθε αίσθηση ντροπής. Στο τέλος, με ρωτά εάν ενδιαφέρομαι να συνεργαστώ με το κόμμα του. Αρνούμαι ευγενικά προφασιζόμενος φόρτο εργασίας. Στο τέλος, λέει σιγανά στον υπουργό: Πάρε με τηλέφωνο να τα πούμε και να σου πω τι χρειάζεται να κάνεις. Έχεις δυνατότητες αλλά δεν τις εκμεταλλεύεσαι (!!!). Φεύγοντας, βλέπω να καταφθάνουν και κάποιοι από την γνωστή παρέα του Προέδρου - οι γλάστρες του. Τον αντιμετωπίζουν με θαυμασμό. Ο Πρόεδρος δείχνει ευτυχής. Και γιατί όχι;

ΥΓ. Έχει καλέσει στην εκπομπή του και την Ιωάννα Δεμέντη. Η Ιωάννα δεν έχει, για την ώρα, δεχτεί. Ζω και αναπνέω για την ώρα που Ιωάννα και Πρόεδρος θα ανταλλάξουν πολιτικές απόψεις. Πάντως, ο Πρόεδρος έχει τελευταία μερικές αποσκιρτήσεις από παλαιούς φίλους και συνεργάτες που έχουν αναζητήσει την τύχη τους αλλού. Αλλά έρχεται και νέο αίμα, να αναπληρώσει το παλαιό, όπως ο δικηγόρος Λεό Παυλόπουλος, που εμφανιζόταν και στο ερωτοδικείο. Στην Ελλάδα κανείς δεν χάνεται.

V. είπε...

Α, και να πω στον Καραϊσκο (αφού δεν μπορούσα να γράψω νωρίτερα) ότι η αρχική του ανάρτηση με βρίσκει απολύτως σύμφωνο - και σε περιεχόμενο και σε στυλ. Βέβαια, αν εκμεταλλεύεται τους αγνούς μετανάστες, εκεί θα με βρεί αντίπαλό του. Αντιχριστιανική και αντικομμουνιστική μια τέτοια πράξη.

Marwood είπε...

Σχετικά με την ανάρτηση του Καραίσκου: Μετά και τη λαίλαπα του Affirmative Action τα ιδιωτικά ως επί το πλείστον αυτά ιδρύματα για να τη βγάλουν καθαρή οικονομικά, το γύρισαν στην προσέλκυση βαλκανικών, πρώην σοβιετικών και τριτοκοσμικών και τέλος ελληνικών(sic) φοιτητών-γόνων των τοπικών «ελίτ» (πχ στην πρώην –δυστυχώς- Ροδεσία, συγγενείς και ευνοούμενους του Μουγκάμπε, στην «Ελλάδα» των Παπατζή-Καραμανλή-Μητσοτάκη κοκ), με τις αντίστοιχες επιπτώσεις στο επίπεδο σπουδών και το κύρος των πτυχίων. Βεβαίως οι περισσότεροι από βαλκανικές και πρώην σοβιετικές χώρες, χρηματοδοτούνται με υποτροφίες σκοτεινών ιδρυμάτων στυλ Σόρος κλπ με προφανή σκοπιμότητα, καθώς οι ευεργετηθέντες απόφοιτοι, είθισται να επανδρώνουν το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο των χωρών τους, στις οποίες δραστηριοποιούνται οι ευεργέτες. Εδώ όμως, πληρώνουν κανονικά τα χαιβάνια οι γονείς, καθώς ένα τέτοιο πτυχίο αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού-vanity package για τα φυντάνια της λούμπεν καθεστωτικής τάξης μαζί με τη φοίτηση σε κολλέγιο-μωραίτη, κάρτα μέλους στο εκάλη κλάμπ (εσχάτως και στην Αθηναική Λέσχη ασχέτως καταγωγής), εξοχικό στη μύκονο ή/και αράχωβα, βρώση νουβέλ εμεσμάτων στα ματσουχύσα και στις σπονδές, τραπέζια στο βίλα μερσέντες κλπ κλπ Η υπόθεση άλλωστε της λαμογιάς με τις εξετάσεις του ΙΒ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο λεό Παυλόπουλος ήτο ο κοκκινοτρίχης χοντρούλης που διέκοπτε τη ροη του ερωτοδικείου και διαφήμιζε λάθρα τα ταβερνεία πατσατζίδικα που τον είχαν κεράσει την προηγουμενη μερα; Με την Πρόεδρο να τον διακόπτει και να μην τον αφήνει να ολοκληρώσει; Αν είναι αυτός είναι ο αγαπημένος μου νομικός άνθρωπος

Marwood είπε...

Ο Πρόεδρος δεν είναι και κανενα κοροιδο όμως έτσι? εδώ single- handedly που λένε τερμάτισε την τηλεοπτική καριέρα του κόκκινου πάνου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τι είναι η αθηναική λέσχη για πές.Ακουγεται υπέροχο.

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια λέσχη στην οποία δεν πρόκειται να μπεις ποτέ χωριατάκο Κρητικέ.

Marwood είπε...

Ερωτώ τον V και τον Καραίσκο ή όποιον άλλο ξέρει σχετικά με ερωτοδικείο: Θυμάστε κάποιον γέρο με φαλάκρα και άσπρα μαλλιά ο οποίος έβγαζε λόγους επί παντός επιστητού ονόματι Κυπριανός? Το λέω γιατί τυχαίνει να έχω κατά κάποιον τρόπο απεριόριστη πρόσβαση σε αυτόν για τυχόν συνέντευξη δηλώσεις κλπ

Ανώνυμος είπε...

Αθηναική Κυριακή

Ανώνυμος είπε...

Ο V πρέπει να είναι μέλος της αθηναικής λέσχης

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μπορεί να μπω μια μερα μαζί με το χειμαρρώδες πλήθος όπως τον Οκτώβρη του 1917.

Ανώνυμος είπε...

σεντονιά θα πέσει

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο κυπριανός φορούσε γάντια δερμάτινα αμπιγιέ;

Ανώνυμος είπε...

Όταν το πλήθος μάθει τον προβοκατόρικο ρόλο σου σπιτονοικοκυρά της Κρήτης, θα σε ξεβράσει

V. είπε...

Για το πρώτο θέμα Marwood, συμφωνώ. Έτσι είναι. Να πω επίσης ότι, ζώντας και σπουδάζοντας πολλά χρόνια έξω, μου έκανε εντύπωση ότι τα ελληνόπαιδα που έρχονταν έξω, σπούδαζαν, σχεδόν όλα, όλο κάτι σχετικά με μπίζνες, διοίκηση επιχειρήσεων κλπ. Κανένα ενδιαφέρον για πραγματική μόρφωση και σοβαρές επιστήμες. Και θυμάμαι ακόμα ένα σχόλιο του Τσαγκαρουσιάνου, πριν από πολλά χρόνια, στην Ελευθεροτυπία, που μίλαγε για τους νέους έλληνες φοιτητές και την μανία τους με την διοίκηση επιχειρήσεων σε μια χώρα σχεδόν χωρίς σοβαρές επιχειρήσεις και έλεγε: "Σπουδάζουν όλα αυτά τα πράγματα για να καταλήξουν χαμηλόμισθοι υπάλληλοι στις επιχειρήσεις που ονειρεύονταν να διοικήσουν".

Θα συμφωνήσω και στο ότι ο Πρόεδρος μόνο κορόϊδο δεν είναι. Πούλησε μια παράνομη συχνότητα για κάποιες εκκατοντάδες εκκατομύρια, έχει φάει λεφτά από τον Κουρή (για όποιον ξέρει τι σημαίνει Γιώργος Κουρής, αυτό λέει πολλά...) και τρώει λεφτά και από διάφορους επιχειρηματίες (και μεγάλους) ως συνδρομή στο κόμμα. Ο Πρόεδρος φτιάχτηκε, ενώ τα στελέχη του είναι αδέκαρα.

Καραϊσκο, ο Παυλόπουλος είναι ένας κοντόχοντρος δικηγόρος με λευκό κοστούμι και μαλλί γέφυρα. ο άλλος που λες είναι ο μεγάλος Διονύσης ο Έφηβος.

Διονύσης: http://www.youtube.com/watch?v=lAWjOk256lk&feature=related

V. είπε...

Marwood, τον Κυπριανό δεν τον θυμάμαι. Θα ρωτήσω τα παιδιά που ανεβάζουν αυτά τα trash στο youtube.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο Λεβέ πήγε και στον Βενιζελο τις ημέρες που ο σκατοψυχος δευτεριάτικος πρωθυυπουργός πολεμουσε να πάρει την αρχηγία και παρενεβλήθη λέγοντας στον Βαγγέλη οτι τον στηρίζει και ολα αυτά τα μεγαλοπαραγοντίστικα

V. είπε...

Σεξουαλική παρενόχληση στον Διονύση
http://www.youtube.com/watch?v=53KFy7GMjvU&feature=related

Ο δικηγόρος Λεό Παυλόπουλος παρουσίαζε και μια δική του βραχύβια εκπομπή στο ΝΕW channel, όταν σταμάτησε το Ερωτοδικείο, και ονομαζόταν "Συμπόσιο". Εννοείται ότι ήταν super trash. Αργότερα, τον αντικατέστησε κάποιος νεαρός ονόματι Ιωαννίδης, που ονειρευόταν να γίνει Χατζηνικολάου και μίλαγε καθαρευουσιάνικα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3xKPqcgKYso

Μεγάλες στιγμές

Ανώνυμος είπε...

λαχταριστα κοριτσούδια,τυρόπιτες,μπιρες και κοψίδια κοτοπουλα γυροι

V. είπε...

Ν συμπληρώσω επίσης ότι, κατά τη γνώμη μου, ο ο ρόλος των πανεπιστημίων είναι τελικά υπερεκτιμημένος. Γνωρίζω πλήθος βλακών με πτυχία, master και διδακτορικά που είναι πανύβλακες με πτυχία.

Όσο για την Αθηναϊκή Λέσχη τί να πει κανείς; Και μόνο το γεγονός ότι έγινε μέλος ο πρώην αυριανιστής Βασίλης Χιώτης τα λέει όλα (νομίζω και ο Aliagas;). Και σιγά το μέρος δηλαδή. Κακέκτυπο των αγγλικών clubs χωρίς την παραμικρή σχέση με το βρετανικό class. Με λίγα λόγια " πολύ γέλιο", όπως θα έλεγε και κάποιος άλλος.

Marwood είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα και στα δύο.
Ειδικά για το θέμα των βλακών, έχω να πω ότι κατα τη γνώμη μου ούτε το διάβασμα είναι ικανό να μετατρέψει έναν βλάκα σε έξυπνο. Αν δηλαδή ένας βλάκας καθίσει και διαβάσει χίλια βιβλία, δεν θα είναι κάτι άλλο εκτός από ενας βλάας που έχει διαβάσει χίλια βιβλία.

Οσο για την αθηναική λέσχη, να θυμηθώ το όργιο που είχε γίνει πριν κάποια χρόνια για να εισέλθουν μαζικά οι σοσιαληστές, βλέπε λαλιώτης, μεγάλη πρεμούρα την είχαν, αστεία ελληνικά πράγματα.

Ομάδα Μάκη Γιομπαζολιά είπε...

Προεόρτια Νίκης με πάρτυ, μουσική, ποτό (και κοψίδια) γιά όλους την Πέμπτη 1.10.09 στις 9:30 μ.μ. στο Venti, Λεπενιώτου 20, Ψυρρή. Παγωτό χωνάκι διά τους παίδας.

Ευγενής χορηγός η ουρόχρους Amstel εξ αλλοδαπής.

Π.Α. 2103304046

Ανώνυμος είπε...

Βγενόπουλος για πρωθυπουργός λοιπόν αντί για τους δύο ανεπαρκεστατους τζεφρυ και κωστάκη και εγκαθίδρυση φιλελευθερης δικτατορίας τώρα, και οι καραϊσκοι να τεθούν εκτός νόμου.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος έχει διαβάσει χίλια βιβλία;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά που διαβάζει είναι όλα της μιας πλευράς.

Ανώνυμος είπε...

εφιάλτης στον δρομο με τις λέσχες

Ανώνυμος είπε...

Αλλος απο εκεί...Κήρυξε το Βγενόπουλο αρχιερέα του φιλελευθερισμού.Και τι είναι ο Βγενό δηλαδή; Ο Ανιέλι ή ο Φορντ; Σιγά μωρέ. Τράπεζα ίδρυσε ο άνθρωπος όπως όλοι οι παράσιτικοί οργανισμοί στη χώρα.Χεστήκαμε για τέτοιες επενδύσεις.Και με αλλότρια φράγκα αγόρασε δημόσιο πλούτο όπως την "ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ" και νοσοκομεία .Σαν τους αχυρανθρωπους των πρωην κομουνιστικών χωρών που θησαύρισαν με τον πλουτο και τα μονοπώλια που ξάφρισαν σε μια νύχτα κάτω απο τη μύτη του διαλυμένου και εμβρόντητου-εξαθλιωμένου λαού. Αυτό δηλαδή είναι όλο; Ο Βγενό πρωθυπουργός; Τωρα κατάλαβα τα όνειρα του τρούμαν.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπάρχει λάθος στον τίτλο της ανάρτησης και ο σωστός είναι ΜανατζΑραίοι;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πόσα βιβλία έχεις στην βιβλιοθήκη σου και πόσα από αυτά είναι κομμουνιστικά;

Ανώνυμος είπε...

μανατζαρουραιοι

Ανώνυμος είπε...

την δευτέρα, όταν αρχίσουν τα "τί έφταιξε" στην νεα δημοκρατία, να αναλογιστούν επίσης τί τζέφρικο φρούτο μας φορτώνουν για τα επομενα 8-11 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

μηδεν εις το πηλήκιο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Tο πολιτικό παρα-μόρφωμα του Περλικού ψηφίζεται απο καμμιά δεκαριά χλιάδες αβάδιστα φαστφουντόπαιδα με αβαντγκαρντικές ανησυχίες του τύπου: η ασχημη οσμή κάποιων στα μεσα μαζικής μεταφοράς,οι ουρές του ΙΚΑ, τα λαικά ταβερνεία με τη φασολάδα και τη ρέγγα,η σεξουαλική απελευθέρωση ( το οποίο είναι και το μόνιμο μότο των φωτομοντέλων -όλα τα μοντέλα είναι ανένδοτα στο θέμα των σεξουαλικών δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων,όπως λεν με μια φωνή: "αχ εμένα οι καλυτεροι μου φίλοι είναι γκέυ" ενω κατα τα άλλα φιλοσοφικά κινούνται μεταξύ Χριστόδουλου,Πατέρα Παίσιου και Κώστα Πρέκα.) Αλλα μη θίξεις τα δικαιώματα των κομμωτών τους των μακιγιέζ και των μοδίστρων τους.Το ίδιο και με τα ναρκωτικά που τα θέλουν απελευθερωμένα τα μοντέλα και οι φιλελευθεροι και ΣΥΡΙΖΑ.Τους φιλελεύθερους ενοχλεί ακόμη : Η βαρβάκειος αγορά και όλες οι ιχθυόσκαλες,η Λαχαναγορά του Ρέντη,τα γήπεδα ποδοσφαίρου,τα ρούχαδικα στην Κάνιγγος και στην Γ Σεπτεμβρίου,ο χωριάτης τροχονόμος(με τους κανονικούς αστυνομικούς δεν έχουν πρόβλημα γιατί προστατεύει την ιδιοκτησία τους).Απεχθάνονται τα κρατικά πανεπιστήμια και τις φοιτητικές εστίες καθως και το φαγητό που σερβίρουσι εκεί. Τους χαλάνε τα φιμέ παράθυρα και οι κάγκουροι που τραβάνε χειροφρενιές,τα ΚΑΠΗ,τα κρατικά βρωμονοσοκομεία και το ΕΣΥ.Και τωρα σοβαρά:
Οταν παραθέτουν με υπερηφάνεια τους πνευματικούς ταγούς τους όπως στο σάιτ τους,να προσέχουν στοιχειωδώς τι κάνουν.Και επι της ουσίας: τι δουλειά έχει ο ΚΑΡΛ ΠΟΠΠΕΡ στους φιλευθερους φιλόσοφους. Να μας απαντήσει κάποιος που διαόλοι χίλιοι διδάσκουν τον Ποππερ ως φιλελεύθερο. Τόσο αστείοι πια; Και τους έχει κατατάξει πρώτος ο Ελληνικός λαός στο γκάλοπ εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πια με το υπερβολικό και σπάταλο δημόσιο. Μόνο ο φιλελευθερισμός είναι η λύση. Ο Βγενόπουλος πρωθυπουργός, Τ-Ω-Ρ-Α

Ανώνυμος είπε...

γαμιέται ο ΠΑΟ και η Ολυμπιακή

Ανώνυμος είπε...

Οχι Τσίπρες Γιωργάκηδες Καραμανλήδες και Παπαρήγες στην πολιτική. Θέλουμε σοβαρούς ανθρώπους. Ανθρώπους που έχουν αποδείξει επαγγελματικά την αξία τους. Τέρμα με τους θεωρητικούς. Βγενόπουλος και ξερό ψωμί

Ανώνυμος είπε...

Έξω οι χωριάτες από την Αθηναϊκή Λέσχη. Ντροπή να εξαγοράζεται η ιδιότητα του μέλους από γιδοβοσκούς της ελληνικής επαρχίας, του λόγγου και της ρεματιάς. Μόνο αποδεδειγμένα Αθηναίοι στην Αθηναϊκή Λέσχη. Χωριάτες σπίτι σας

Ανώνυμος είπε...

- Αγρίμια κι αγριμάκια μου,
λάφια μου μερωμένα,
πέστε μου πού'ναι οι τόποι σας,
πού'ναι τα χειμαδιά σας;

- Γκρεμνά'ναι εμάς οι τόποι μας,
ΛΕΣΧΕΣ τα χειμαδιά μας,
τα σπηλιαράκια του βουνού
είναι τα γονικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος. Το παιδί του λαού. Ο Νίκος Ξανθόπουλος του 21ου αιώνα.
Ρουφάει την ασχημη οσμή του κόσμου στα μεσα μαζικής μεταφοράς, γιατί αυτός είναι ο τίμιος λαϊκός ιδρώτας. Περνά τον χρόνο του στα λαικά ταβερνεία με τη φασολάδα και τη ρέγγα. Στη βαρβάκειο αγορά, στις ιχθυόσκαλες να τραγουδά τους πόνους και τις πίκρες του λαού. Στη Λαχαναγορά του Ρέντη από τις 3 τα χαράματα να δίνει κουράγιο στους εργάτες. Στα ξερά γήπεδα να ρουφά την σκόνη της φτώχειας και του πόνου, στα ρούχαδικα στην Κάνιγγος να γίνεται ένα με το λαό.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Καραϊσκος ντύνεται στην Κάνιγγος; Γιατί εσείς μας λέγατε για πούρα και μεγαλεία.

Ανώνυμος είπε...

είναι αλήθεια ότι με άγγιξε ο άδολος καραϊσκος με το τλευταίο του σχόλιο. Συγκινητικός αλλά και καυστικός όπως πάντα, φέρνει με τον πύρινο λόγο του τις λαϊκές μάζες στο προσκήνιο της ιστορίας, σε πείσμα των μή μου άπτου τέκνων της χαζοχαρούμενης, ρηχής μικροαστικής τάξης που σαν νάρκισσοι βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη ως επίκεντρο των πάντων χωρίς να διακρίνουν την ασχήμια και την ένδεια της ύπαρξης τους.
Μπράβο !

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μετά τη ρέγγα τα τσεπώνεις από τους πακιστανούς ή πρίν?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

φασολάδα με ρέγγε

Πρώην θαυμάστρια Καραϊσκου είπε...

Α, γι' αυτό μύριζε από 5 χιλιόμετρα ρέγγα και κλανιές ο Καραϊσκος και μου λεγε ότι δεν το' χε κάνει αυτός?

Ανώνυμος είπε...

καρέγγαϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Κλαναϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο επειδή είσαι από την Κρήτη θέλω να ρωτήσω αν είχες ποτέ σχέση με γυναίκα από την Κρήτη. Ρωτάω επειδή λένε ότι ως μελαμψές και τριχωτές είναι και πολύ ερωτικές.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο Καραϊσκος τρώει στα μαγέρικα του λαού. Φασολάδες, γιουβετσάκια, χόρτα κλπ συνοδεία καράφας κρασιού είναι στο καθημερινό του διαιτολόγιο, διότι απεχθάνεται το πλαστικό φαγητό και τις άκαρδες πολυεθνικές που το πουλάνε και σκοτώνουν την εργατική τάξη.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ακόμα και κατά τη διάρκεια του φαγητού ο Καραϊσκος διεξάγει εποικοδομητικές πολιτικές συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του μαγέρικου που τυγχάνει φανατικός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να τον επαναφέρει στο δρόμο του αληθινού σοσιαλισμού. Νοn stop ταξική πάλη ο Καραϊσκος, ακόμα και εν μέσω κατάποσης βακαλάου με σκορδαλιά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είχε σχέση με τη Τζίνα Δραγώνα; Παρακαλούμε για μια τίμια τοποθέτηση.

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος είχε στο παρελθόν σχέση με τη δημοσιογράφο Ντέπη Γκολεμά.

Ανώνυμος είπε...

Αλλά όταν η Ντέπυ του έριξε χυλόπιτα, έβαλε τα κλάμματα. Είναι ευαίσθητος

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είχε σχέση ο Καραϊσκος με την Τζίνα Δ. Αν είναι δυνατόν. Θα της είπε καλημέρα καμια μέρα στο δρόμο, αυτή θα του αντιγύρισε την καλημέρα και ο Καραϊσκος θα κυκλοφόρησε ολάκερο σενάριο. Γνωστά πράγματα στα χωριά αυτά, συμβαίνουν συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι ο Καραϊσκος θα κανε και σούσουρο στο καφενείο μετά, κάνοντας δηλώσεις: "Πω, πω σύντεκνε, της έχω πετάξει τα μάτια έξω", "Άστα Μανωλιό, βαρέθηκα μωρέ, είναι και ζηλιάρα", "Που λες Μιχαλιό, λέω να την παρατήσω του Αρούλη μωρέ γιατί είναι γροθάκος και πού να βρίσκει άλλη τώρα, άσε που μπορεί να την παντρευτεί κιόλας, ενώ εγώ με ξέρεις τώρα μωρέ, με άλλη είμαι κάθε βράδυ", "Πω,πω λιώμα είμαι, να σουνα ψες το βράδυ από μια μεριά θα τριβες τα μάτια σου, όλα μου τα κανε" κλπ κλπ...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο λοχαγός έχει αφιερώσει το είναι του στο να κράζει τον Καραίσκο.Να τα βλέπουν αυτά οι άνθρωποι,τα νεα ζευγάρια που σκέφτονται τον γάμο,σκέφτονται να προχωρήσουν σε επισημοποίηση.Ιδού τι προκαλέι στον άνθρωπο (μυστηριωδώς) αυτο το μυστήριο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα.. Δεν είμαι εγώ ρε μπουμπούνα που κάνεις και ηθικό κήρυγμα περί γάμου. Τώρα μπήκα. Πάντως καλά περιγράφει το καφενειακό κλίμα ο Ανώνυμος.. Σε έπιασε στο "μωρέ" που το λες συνέχεια....Χα,χα,χα. Καλό, πράγματι

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε τωρα που δεν ήσουνα εσυ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είχες ποτέ σχέση με γυναίκα από την Κρήτη; Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ θερμές και ερωτικές;

Ελένη είπε...

Καλησπέρα. Είπα να πληροφορήσω ότι σήμερα τελικά αποφάσισα να κάνω αποχή. Θα μου πείτε δεν σας πολυνεδιαφέρει αλλά το λέω έτσι, επειδή είχαμε τη συζήτηση.Ούτε Λεβέντης λοιπόν ούτε τίποτα. Από τις επόμενες εκλογές βλέπουμε.

Καλησπέρα σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

δεν νομιζω οτι ειναι σωστο αυτο, απλα αυξανεις το ποσοστο των απαταιωνιων ετσι, δεν μας τα λες καλα

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, θα φας γλυκό λαϊκό ψωμί σήμερα σε κάποιο καπηλειό, στα μουράγια του κερατσινίου?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σιγά ρε πριμαντόνα που νομίζεις ότι ασχολούνται όλοι συνέχεια μαζί σου. Χαλάρωσε.
Ελένη όχι αποχή. Κρίμα είναι. Επειδή σε κόβω για φιλελεύθερη ψήφισε Περλικό να χαρεί κι ο Τρούμαν

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Βάρσο θες να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ ή το ίδιο είναι για σενα ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πλέον είμαι παγερά αδιάφορος για το ποιος θα βγεί όπως και για το αν θα εξασφαλίσει αυτοδυναμία. Και με τους 2 τελειωμένοι είμαστε οπότε δεν έχει και κανα νόημα. Κάποτε πίστεψα ότι ο τεμπέλης Κωστάκης μπορεί να κάνει τη διαφορά και τον ψήφισα προκειμένου να φύγουν τα κλεφτρόνια. Ομολογώ ότι με έπιασαν κορόϊδο. Ούτως ή άλλως και οι δύο είναι (ευτυχώς για μας) διαχειριστές κοινοτικών εντολών, οπότε δεν έχει και κανα νόημα. Εγώ θα ψηφίσω το μικρό κόμμα που υποστηρίζω και τελειώνει το θέμα

Ανώνυμος είπε...

και ποιό ειναι αυτο?

Ανώνυμος είπε...

παράκληση ο κος ρέλλος να περιποιηθεί όπως μόνον αυτός ξέρει τον καραισκο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το ΚΚΕ μ-λ. Εσύ ποιο λες να είναι ρε ανώνυμε; Η Χρυσή Αυγή

Ανώνυμος είπε...

παράκληση ο κος ρέλλος να περιποιηθεί όπως μόνον αυτός ξέρει τον βάρσο

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο νόμιζα ότι θα ψήφιζες τελικά Καρατζαφέρη. Αυτό είχες συστήσει και στην Ελένη.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε, ήθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος γιατί δεν ψηφίζει ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

Θα είχε ένα νόημα να ψηφίζει κανείς με βαριά καρδιά ΝΔ για να μην έρθουν οι Γιωργάκηδες αλλά και έτσι ακόμα είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που είναι αδιέξοδο. Μάλλον έχει δίκιο η Ελένη με την αποχή και μας έχει βάλει τα γυαλιά.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα μωρέ τώρα. Τί χειρότερο μπορεί να κάνουν οι Γιωργάκηδες από τους Κωστάκηδες; Τα ίδια σκατά. Ας ψηφίσει ο καθείς ότι του πάει πιο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ελένη πέρασε ποτέ από το μυαλό σου ψηφο στην Αννα Νταλάρα? Αν μη τι αλλο πολύ ισχυρή, επιτυχημένη και χειραφετημένη προσωπικότητα και εκτός αυτού μια ακόμα γυναίκα στην Βουλή. Γιώργο λοιπόν και Αννα Νταλάρα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Βαψ τί θα ψηφίσεις;

Ανώνυμος είπε...

Στην γενικευμένη αηδία, ανατριχίλα προκαλεί και η φήμη (ή πραγματικότητα) ότι με τη νεα δημοκρατία θα κατέβει το νευρωτικό απολειφάδι ονόματι Τάνια Ιακωβίδου, που άκουγε ΝΔ και πάθαινε καούρες απο την χολή εναντίον του πρωθυπουργού και του κόμματός του.
Τώρα δηλαδή τι θα λέει στον κόσμο που θα την ακούει, "όλοι μαζί με τον μεγάλο ηγέτη, τον άξιο Κώστα Καραμανλή"? Να το δω αυτό, κι ας με πάρει ο Κύριος μια ώρα αρχίτερα...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν απάντησες τί θα ψηφίσεις. Γιατί δεν ψηφίζεις ΛΑΟΣ μια και συμπαθείς και τον Μαυρουδη Βορίδη;

Ανώνυμος είπε...

Λοχαγέ μου η απάντηση σ' αυτό το ερώτημα μπορεί να είναι το ίδιο ρητορική και ξύλινη όσο και το ίδιο το ερώτημα, οπότε δεν νομίζω να συγκινήσει κανέναν. Η φίλη μας η Ιωάννα ίσως θα ενδιέφερε περισσότερο να εκθέσει την άποψή της και να εκτεθεί.

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει λοιπόν η Ιωάννα τί θα ψηφίσει μιας και ο φίλος μας ο Βαψ φοβάται να εκτεθεί αποκαλύπτοντας την ψήφο του..

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος μένει με τους γονείς του?

V. είπε...

Δεν έχω γράψει εγώ τα πρηγούμενα σχόλια ούτε περί Τάνιας ούτε περί Ιωάννας, αν και αντιλαμβάνομαι ότι από την θεματολογία θεωρήθηκε ότι τα έγραψα εγώ. Επειδή μόλις τώρα κατέφθασα και έριξα μια ματιά στα σχόλια έχω να πω το εξής.

Κατά τη δική μου γνώμη, δεν υπάρχει, κατ'αρχήν, σωστή ή λάθος ψήφος. Η ορθότητα της ψήφου κρίνεται, σε μεγάλο βαθμό, από το πόσο συμφωνεί με τις αξιολογήσεις που κάνει ο καθένας και κατά πόσον η ψήφος του είναι συμβατή με αυτές τις αξιολογήσεις. Μπορεί, δηλ., κάποιος να ψηφίζει ΚΚΕ και να ψηφίζει σωστά ή κάποιος άλλος να ψηφίζει πάλι ΚΚΕ και να ψηφίζει λάθος. Το σκεπτικό έχει σημασία. Επειδή, όμως, δεν θέλω, βραδιάτικα, να θεωρητικολογήσω, λέω ότι αυτές οι εκλογές είναι για μένα οι πιο δύσκολες. Παρότι δεν πιστεύω στις εκλογές και είμαι καχύποπτος απέναντι στα πολιτεύματα μαζικής δημοκρατίας, ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα, οι λοιπές βαλκανικές χώρες, οι αφρικάνικες, η Ρωσία κλπ. , που δεν είναι χώρες για δημοκρατία, είχα μια παράδοξη διάθεση να ψηφίσω αυτή τη φορά. Γενικά μιλώντας, έχω την άποψη ότι το να ψηφίζεις μικρά κόμματα, ειδικά όταν δεν υπάρχει ρεύμα συμμετοχής στη βουλή, είναι κάτι σαν τον αυνανισμό: μια κάποια εκτόνωση. Πιστεύω ότι το παιχνίδι παίζεται ψηφίζοντας κόμματα εξουσίας - έστω και αν δεν μπορείς να συμφωνήσεις με αυτά. Σε αυτή τη λογική, δεν μπορώ να ψηφίσω κανένα από τα δύο. Αν ήθελα για εκτόνωση να ψηφίσω κάποιο μικρό κόμμα, ίσως ψήφιζα τον Ζουρνατζή, εάν κατέβαινε, αλλά ο Σπύρος απέχει. Άρα πιστεύω ότι δεν θα πάω να ψηφίσω καθόλου μάλλον. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι έχει τελειώσει - με τη δική μου ψήφο ή χωρίς.

Ανώνυμος είπε...

καλώς την ελένη

Ανώνυμος είπε...

To ΛΑΟΣ μπορεί να είναι μια λύση την Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα κανείς δεν ψηφίζει αυτό που θέλει αλλά αυτό που αντιπαθεί ή φοβάται λιγότερο. Αν κάποιος δεν πιστεύει ούυε ελάχιστα σε ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας μπορεί να ψηφίσει όποιο μικρό του πάει πιο πολύ για να μην αφήνει μόνο τους άλλους να ψηφίζουν. Μπορεί να ψηφίσει από Παπαθεμελή και Λαός μέχρι ΚΚΕ και Ανταρσύα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώντας εν μέρει με Βάρσο, εγώ πιστεύω ότι ο Γιώργος θα είναι πολύ ευχάριστη έκπληξη. Τουλάχιστον όλους τους κοπρίτες πρασινοφρουρούς παλαιοπασόκους μέχρι στιγμής τους έχει στην απέξω και προτιμά για συνεργάτες ομάδα νέων και άφθαρτων.

Επίσης ο αποτυχημένος Κουρασμένος Πρωθυπουργός θα μείνει στην ιστορία σαν ο πραγματικός ολίγιστος γόνος πολιτικού τζακιού, κάτι σαν Σοφοκλή Βενιζέλο δηλαδή, case study για το πόσο οδυνηρά αποτελέσματα μπορεί να έχει ο νεποτισμός στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

O από πάνω είναι ο πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν φιλελεύθερος (αλλά πάλι ΠΑΣΟΚ) Τρούμαν

Ανώνυμος είπε...

Νέα ανάρτηση Καραϊσκου. Ο Καραϊσκος βγάζει πάλι τα απωθημένα του κατά ενός "επιτυχημένου" δημοσιογράφου. Γιατί αυτός κι όχι εγώ; Η μόνιμη προσπάθεια Καραϊσκου για αποκαθήλωση ειδώλων συνεχίζεται.

Ανώνυμος είπε...

O Σύριζα έχει παρουσιάσει καλό πρόσωπο εδώ και μήνες. Αξίζει την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος θα ψηφίσει ΑΝΤΑΡΣΥΑ?

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ψήφο στη ΝΔ. Δεν πρέπει να αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ να καταστρέψει ότι έχει απομείνει.

Ανώνυμος είπε...

ειναι βαριά βαριά η πού..α του παπατζη, ε-ο-ε-ο

ειναι βαριά βαριά η πού..α του παπατζη, ε-ο-ε-ο