Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Οταν στο ΠΑΣΟΚ λένε "πρώτα ο Πολίτης" ( το νέο τηλεοπτικοραδιοφωνο ανδραγάθημα των πασοκοεπικοινωνιολόγων) αναφέρονται στον Γιάννη Πολίτη ;;
Θα μας αναλύσει κάποιος τις αρετές αυτου του πολιτικού σχολιαστή και μάνατζερ, που λαμβάνει περισσότερους μισθούς απο οτι μια μικρή κωμόπολη;
Ποια είναι επι τέλους τα δημοσιογραφικά προσόντα αυτού του ανθρώπου που την τηλεόραση να ανοίξεις θα τον δείς,το ραδιόφωνο να ανοίξεις θα τον ακούσεις, στο τέλος τέλος και το ψυγείο να ανοίξεις και όποια άλλη ηλεκτρική συσκευή βρεθεί στη στράτα σου, θα βρεθεί εμπρός σου.
Και αδιάβροχος και αλεξίνεμος ωστόσο ο διοπτροφόρος αυτός κεντροδεξιός χαφ. Πέφτει το ΠΑΣΟΚ κυβερνα η ΝΔ, με το τοκ σόου του στο κρατικό κανάλι ο Πολίτης αλλα και διευθυντής στον δημοτικό κακλαμανο-σταθμό 9,84 ο Γιάννης. Πολίτης όμως και στο ΕΘΝΟΣ σε έντυπη μορφή. Αν δεν σηκωθεί το πρωί να δουλέψει ο άνθρωπος αυτός φαίνεται οτι δεν θα ανατείλει ο Ήλιος στη χώρα μας.
Δέχομαι να κάτσω στο θρανίο να μου εξηγήσουν κάποιοι εμπειρογνώμονες, γιατί ο κυριος Γιάννης "υποτίθεται" οτι εκτιμάται τόσο πολύ απο τους αναγνώστες, τους τηλεθεατάς και γενικά απο όποιον έχει ηλεκτρικό ρεύμα σπίτι του.
Μετριοπαθής,προσηνής και μειλίχιος ο κύριος Γιάννης. Κομψός στις εκφράσεις του μετρημένος στην τηλεοπτική παρουσία του,έχει όλα τα χαρίσματα που συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε "αντικειμενικός δημοσιογράφος". ¨Εχει και παιδεία όμως. Και τι διάολο νούμερα τηλεθέασης κάνει το τοκ σόου του; Τρίχες κατσαρές. Κουβεντούλα να γίνεται,να μπαζώσουμε τον τηλεοπτικό χρόνο και να λένε οτι έχουν και πολιτική εκπομπή στην Αγ.Παρασκευή. Οι ίδιοι και οι ίδιοι καλεσμενοι οι ίδιες πληκτικές ερωτήσεις που πλέον τις έχουν αποστηθίσει όλοι, ακόμη και οι Πακιστανοί και οι ίδιες απαντήσεις απο τους πολιτικούς -"μια ζωη τα ίδια λόγια να μου λένε έχω βαρεθεί τον κόσμο κι όλα μου φταίνε".Αμ στο γραπτό του λόγο; Σιγά να μην σκάσω, αν δεν διαβάσω τον Πολίτη δεν θα μου κατεβαίνει το φαί το βράδυ. Άοσμες,σοβαροφανείς προβλέψιμες οι αναλύσεις του,βαρετές σαν το ημερολόγιο καταθλιπτικής κακοπαντρεμένης.
Το βρήκαμε τώρα στην Ελλάδα. Μετριοπάθεια και ευπρέπεια. Κοπήκανε τα γιουχαίσματα στις συγκεντρώσεις,τα ακραία συνθήματα (απόψε πεθαίνει η δεξιά και τέτοια),τα πράσινα και μπλέ καφενεία όλα.Αλλα και στην τηλεόραση όλα γαλήνια ."Ξέρετε οτι σας εκτιμώ κύριε Σπηλιωτόπουλε" "και εγω κύριε Λοβέρδο μου σας θεωρω αξιο" "σας άκουσα με προσοχή" .
Αφου τα κάνανε γυαλιά καρφιά το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ και μας φέρανε τον λογαριασμό 250 δις ευρώ στο τραπέζι (και ένας θεός ξέρει πόσα ακόμη) έρχονται τώρα τα δυο τους να μιλήσουν για ψυχραιμία και ειρήνη και οτι δεν θέλουν κορώνες και φωνές.Αυτά που ζητάει δηλαδή οποιος έχει καραχεσμένη τη φωλιά του και συλλαμβάνεται επ αυτοφώρω. Οπως οι ναζίδες -που όταν τους τσάκωναν οι σοβιετικοί στην υποχώρηση- ζητούσαν να εφαρμοστεί το διεθνές δίκαιο για τους αιχμαλώτους. Κατόπιν εορτής. Πούλησαν ακόμη και τα ασημικά της μάνας και θέλουνε να μην φωνάζουμε κιόλας, λες και γίναμε Δανία εδω. Βαλκανο λαμογιά και κλεφτουριά, ανικανότητα και δανεισμός, τριτοκοσμική χώρα σε χρέος και διαφθορά - όταν αντιδράει ο κοσμάκης όμως, του λένε οτι είμαστε Ευρωπαική χώρα δεν επιτρέπονται αυτά,γινόμαστε ρεζίλι έξω και δεν θα έρθουν τουρίστες. Και ούτε δικαστήρια για τους υπουργούς και τους βουλευτές,τίποτα. Αυτοδιοικούμενο και υπερ άνω νόμου το κοτζαμπασέικο.
Πήξαμε απο τέτοιους κονδυλοφόρους στην χώρα μας,αντε πια με την κοινή αισθητική τη σοβαρότητα και την εθνική ομοψυχία. Αγαπηθήκαμε όλοι ξαφνικά . Μην μιλάτε όλοι μαζί δεν ακούγεσθε και διαπιστώσεις του τυπου "σκληρη η μάχη στη Β Αθήνας".

797 σχόλια:

1 – 200 από 797   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΩΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΕΞΕΔΟΘΕΙ ΝΕΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ
ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ.
ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Η ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝΙΣΕ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΟΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Η ΦΑΡΑΜΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ 30.
Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ….ΜΕΓΑΛΟΣ.

ΝΕΩΤΕΡΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαφωνώ. Θεωρώ τον Πολίτη κεφάλαιο της ελληνικής δημοσιογραφίας. Αν τώρα κάποιοι στρέφονται μονίμως κατά του κεφαλαίου (κυριολεκτικά και μεταφορικά), για δικούς τους λόγους, δικό τους θέμα. Μπράβο στο Γιάννη. Έτσι πρέπει να είναι οι σωστοί δημοσιογράφοι

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός μας λέει όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Τι να μας πει τώρα ένας τυχάρπαστος αποτυχημένος δημοσιογραφίσκος για τον έμπειρο και έγκυρο Γιάννη Πολίτη.

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικός ο Γιάννης Πολίτης. Ένας πραγματικός δημοσιογράφος που η αξία του αναγνωρίζεται από όλα τα κόμματα, γιατί είναι πράγματι αντικειμενικός. Η εξαίρεση στον κανόνα των αργυρώνητων κοντυλοφόρων

Ανώνυμος είπε...

Τα γεμάτα φθόνο ζήλια και κακότητα απρόκλητα σχόλια του Καραϊσκου για έναν άξιο και πετυχημένο συνάδελφο(;) δεν θα μείνουν αναπάντητα.
Η δημοσιογραφική οικογένεια που ξέρασε τον Καραϊσκο όταν έπρεπε, τώρα θα τον τοποθετήσει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν!!! Ένας έγκυρος και αντικειμενικός δημοσιογραφος υπάρχει σε αυτή τη χώρα και φαγώθηκαν πια κάποιοι να τον διασύρουν. Δε νρεπόμαστε λέω εγώ λίγο. Δηλαδή κύριε συγγραφέα τί περίμενες να κάνει στη ΝΕΤ η εκπομπή; Κι ο πολυδιαφημισμένος Χατζηνίκος να πήγαινε εκεί τα ίδια νούμερα θα κανε. Λυπάμαι για τον αρθρογράφο Καραπιάλη. Τέτοια έλλειψη αντικειμενικότητας δεν έχω ξαναδει.

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι πιά!!! Μέχρι εδώ με αυτόν το συκοφάντη Καραϊσκο. Τί άλλο θ' ακούσουμε πια από αυτό το κακέκτυπο του Λαζόπουλου και φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή!!

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πες μας ποιοι σε πληρώνουν για να πετάς λάσπη σε καταξιωμένους επαγγελματίες πυλώνες της ελληνικής δημοσιογραφίας και κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΕΔΩ με τον Καραϊσκο και τις χολερικές επιθέσεις του.
Καραϊσκο αντιλαμβάνεσαι ότι εσύ είσαι στον πάτο και ο Γιάννης Πολίτης στην κορυφή;
Πως το βλέπεις, να σηκωθούν τα αγγούρια να βαρέσουν τον μανάβη ωρε Καραϊσκο;
Να κάνει κριτική ο Σκαρμούτσος στον Βαν Μπάστεν ωρε;
O Μαρκουλάκης στον Αλ Πατσίνο;
Ο Μάκης Ψωμιάδης στον Αλ Καπόνε;
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στον Ευγένιο Σπαθάρη στην τελική;

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτός ο κύριος, ο Καραπιάλης, δεν είναι δημοσιογραφος αλλά μάλλον σοβατζής. Τόση λάσπη πια.. Απίστευτο. Ασε δε που πάσχει από εμφυλιοπολεμικά αριστερά σύνδρομα. Δεν μπορεί να χωνέψει την ηρεμία, την ευγένεια και την ησυχία που επικρατεί πλέον στις προεκλογικές περιόδους. Δηλαδή τί θέλει; Να ΄ξαναπηγαίνει ο κόσμος σε καφενεία με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις; Να πλακώνονται στο ξύλο; Ή μήπως να βγούνε και τα κουμπούρια; Ζούμε στον 21ο αιώνα κε Καραπιάλη, όχι στη δεκαετία του '50. Ξεπεράστε το..

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος, ως γνήσιος-μίζερος αριστεροκουλτουριάρης, μέτριας διαλογής, αγαπάει τις επαναστάσεις. Τι σύμπλεγμα έχει αυτή η αριστερα με τις επαναστάσεις και τα αίματα στους δρόμους;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τί θέλει να πει ο αρθρογράφος; Ότι θέλει να επιστρέψουν οι Γκοτζαμάνηδες ή να έχουμε νέους Μελιγαλάδες; Ντροπή πια. Και δηλώνει και αριστερός.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Καρα(γιδ)ίσκο, πάλι γκολ στον εαυτό σου έβαλες. Τς τς τς, άντε τώρα να μιλήσεις ξανά για την αριστερά.

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο, τι ζώδιο είναι ο Τσίπρας;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλει να ξανανοίξει η Μακρόνησος; Γιατί με τα πολιτικά πάθη σε αυτή τη χώρα, χαμένοι ήταν πάντα οι αριστεροί. Δεν τον καταλαβαίνω..

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω αντιληφθεί αν και ο ίδιος ο Καραίσκος καταλαβαίνει τον εαυτό του. Ρε Καραίσκο μήπως είσαι διχασμένη (αρχαιοαριστερή) προσωπικότητα;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Οκτωβρης ανήκει στους ζυγούς. Αν ο Αλέξης-ή έστω εσύ βρε αδερφέ-είναι ζυγός,τότε τον βλέπω να σαρώνει...

Ανώνυμος είπε...

Νέους μελιγαλάδες ονειρεύεται ο άφρων και άνους (και anus) Καραγιδοβοσκίσκος.
Βέβαια ξεχνά ότι το τέλος αυτής της ιστορίας ήταν πρώτα κάποιοι να παίζουν μπάλα με μιά μουσάτη χοντροκεφάλα στην πλατεία της λαμίας, και αργότερα κάποιοι άλλοι να αποπατούν επί της προεξέχουσας από το έδαφος κεφαλής εθνικών μας μουσουργών σε ειδυλλιακά μακρονήσια...

Ανώνυμος είπε...

Είναι λιγάκι ζαβό το παιδί που λέγεται Καραπιάλης; Τί είναι αυτά που λέει; Τί θέλει δηλαδή; Να βγούνε πάλι οι ακροδεξιοί με το τρίκυκλο; Δεν πάει καλά μου φαίνεται...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπράβο στον Καραϊσκο. Για μια φορά, του λέω και γω μπράβο. Συμφωνώ και επαυξάνω. Ναι στην επιστροφή στις ωραίες εποχές. Στις εποχές των Ταγμάτων Ασφαλείας, της Χ, των ΜΑΥ και της εξορίας των κομμουνιστών, της φάλαγγας και των βραστων αυγών στις βρωμομασχάλες τους. Τίμιες και καθαρές λύσεις επιτέλους. Να επανεξοπλιστεί το 9% του ελληνικού λαού πάλι και να επιχιερήσει να σηκώσει μπαϊράκι ξανά κατά του υπόλοιπου 91%. Να μας δώσουν πάλι το δικαίωμα να τους στείλουμε μόνιμες διακοπές στη Γυάρο. Μπράβο Καραϊσκο. Καλά τα λες.

ΥΓ Χα,χα,χα.. Μα τί γράφεις ρε ηγέτη. Δε σκέφτεσαι πριν τα γράψεις;

Ανώνυμος είπε...

Στην Ινδονησία υπάρχει για όσους δεν γνωρίζουν το μεγαλύτερο είδος της οικογένειας των σαυρών, ο περίφημος δράκος του Κomodo (Varanus komodoensis). Η ιδιαιτερότητα του και συνάμα το μεγάλο του όπλο είναι το δηλητηριώδες στόμα του, η τοξικότητα του οποίου προκαλεί ακόμα και την έκπληξη των επιστημόνων. Στην Ελλάδα, σύμφωνα και με τις τελευταίες έρευνες, ενδημεί ο εξάδελφος του ανωτέρω ζώου, το ίδιο τοξικός και δηλητηριώδης, με την επιστημονική ονομασία Varanus karaiskensis

Ανώνυμος είπε...

Varanus karaiskensis con Mucho Burda y tempelicus

Ανώνυμος είπε...

Kolovaranus karaiskensis con Mucho Burda y tempelicus xaramofaov spitonoikokyraious doulemporus

Ανώνυμος είπε...

Εθνική ομοφυλοφιλοψυχία

Ανώνυμος είπε...

Πού κρύφτηκε αυτή η ροφόφατσα ο Καραϊσκος; Μάλλον κατάλαβε την πατάτα που κανε και δε βγαίνει να κάνει σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα. ΑΛΛΑ ας μην πληρωθούν για ένα μηνα συντάξεις και μισθοί και θα δούμε τι θα γίνει.Της αργεντινής

Ανώνυμος είπε...

Την παρακάτω σύσταση είχε κάνει ο Καρατζαφέρης στο Γιάννη Πολίτη:

"Θα πω κάτι για αυτό το αυτί που πρέπει να ακούσει. Μην χαϊδεύεις Το Ποντίκι γιατί θα κολλήσεις πανώλη, μην παίζεις στο Παρασκήνιο κινδυνεύεις να βγεις στη σέντρα, μην παίζεις Το Παρόν διακινδυνεύοντας το μέλλον, μην εκτίθεσαι στον Ιό γιατί κινδυνεύει η υγεία σου, μην εμπιστεύεσαι την Αυριανή ημέρα ξεχνώντας τη χθεσινή. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι καίσαρες πέσανε από τους μισθοφόρους των πραιτοριανών τους. Σας τα λέω αυτά για να ανοίξω τα μάτια σας και να προστατεύσω τα δικά μου."

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο πουλητάρι ο κυρ Γιάννης. Εχει δίκιο ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Και για Λυριτζή-Οικονόμου θέλουμε να διαβάσουμε.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μα σώπα καλέ τωρα που θα σωπάσουμε επειδή μια παρέα νεοχωριαταραίων εδω πέρα ενοχλείται. Θα καταργήσουμε τωρα και την πάλη των τάξεων έξαφνα.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/10/blog-post_8847.html

Ανώνυμος είπε...

Άκουσε θετικό σχόλιο και ξετσούμισε ο μπέμπης ο Καραϊσκος. Τόση ώρα κρυβόταν η λειράτη κότα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εδω ανώνυμε των 6:37 ,σε συτό το μπλόγκ, έχουμε κάνει αναστροφή αξιών αν δεν το έχεις πάρει είδηση.Το καλό είναι να χλευάζεσαι όταν γράφεις και όχι να σε λιβανίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραίσκο δεν υπάρχει κανείς 6:37, έλα ρε φίλε, πιωμένος είσαι; γίνεται έτσι κουβέντα;

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό εσύ γράφεις συνέχεια. Τη βρίσκης με το χλευασμό

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

το ίδιο κάνει

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τί πιστεύεις για τον Πολίτη; Ποιος τον σπονσοράρει και είναι παντού; Πες όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Για πιο απ'όλα κάνει το ίδιο ρε Καραίσκο; για την ροπή που έχεις προς την άρνηση σε όλους και για όλα; ΚΚΕ! ΟΧΙ ΛΕΜΕ!

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

το Εβραικό λόμπι.Και η χρυσή αυγή και το ΚΚΕ.Σταθερά το ΠΑΣΟΚ όμως αλλα και η ΝΔ τον στηρίζει. Εδω μιλάμε για υπερκομματικό θεσμό. Τον λατρευέι το εκδοτικό κατεστημένο..Εκτελεί και ειδικές αποστολές οταν π.χ γινόταν η μαχη Βενιζέλου - Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ έδωσε ρέστα στο "ΕΘΝΟΣ"..Είχε ξεσηκωθεί όλος ο πνευματικός κόσμος με την ΑΥΡΙΑΝΗ το 89, λες και οι τωρινές φυλλάδες είναι καλύτερες

Ανώνυμος είπε...

Να ηρεμήσεις εσυ 7:48, στο μπλογκικό γκάλοπ δεν πήρε ουτε μιση ψήφο το ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν εξήγησες τίνος υπηρέτης είναι. Ότι είναι υπερκομματικός και παντού το ξέρουμε, το θέμα είναι τίνος τα συμφέροντα υπηρετεί και καταφέρνει να είναι με τους πάντες. Μήπως είναι αμερικανάνθρωπος; Μόνο έτσι δικαιολογείται

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε 7:56, κάλμα, πώ πω...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αναρωτιέμαι και εγω στο κυρίως πόστ ρε συ.Τι να πώ.Στις ταινίες "Η ΟΜΙΧΛΗ" και κυρίως στο "ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ" βρίσκεται η απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Καλά απο αριστερές θεωρίες συνωμοσίας, τι να λέμε τώρα

Ανώνυμος είπε...

Κάτι μου λέει ότι είναι άνθρωπος του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία από την Τεργέστη

Ανώνυμος είπε...

Οι θεωρίες συνωμοσίας είναι κυρίως της δεξιάς.Ολοι οι οπαδοι της χριστιανορθοδοξίας έχουν στη βιβλιοθήκη(!) με Παίσιο,τα πρωτοκολλα των σοφών της ΣΙΩΝ το "ποιός φταίει για την Μικρασία" και βέβαια Ζουρνατζή το "ιδεολογία της 21 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ" που διαβάζει ο βαψ στο λουτρό του

Ανώνυμος είπε...

Ναι δεν εξηγείται αλλιώς. Μόνο γι αυτόν μπορεί να δουλεύει

Ανώνυμος είπε...

Ο Πολίτης μάλιστα, ελέγετο ότι τα είχε με γνωστή συνάδελφό του ονόματι Νανά.

Ανώνυμος είπε...

Στις κάλτσεςςς

Ανώνυμος είπε...

Τρούμαν ζείς για πάντα πασοκτζής

Ανώνυμος είπε...

O Τρούμαν είναι Πασοκτσής; Μα αφού δηλώνει οπαδός του Περλικού και φιλελεύθερος. Πώς γίνεται αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Ελα μην την ψάχνεις τωρα. Πασοκ είναι ο άνθρωπος.ΠΑΣΟΚ.Πανελλήνιο σοσιαλιστικό κίνημα.Ποιός Περλικός τώρα και σάχλες,αυτά τα κάνει και τα λέει εδώ μόνο. Τη μέρα της κάλπης Παπανδρέου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο Τρούμαν τόσο απατεώνας; Και δε του φαινότανε. Απάτη λοιπόν κι ο Τρούμαν

Ανώνυμος είπε...

Μαύρη νύχτα για τη δημοκρατία.Κάποιος νοθεύει το πεντακαθαριδικό γκάλοπ με σωρεία ψήφων υπέρ της περιθωριακής δολοφονικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" βιάζοντας την λαική βούληση.
Χεστήκαμε .

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πράγματι χεστήκαμε ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος να ναι άραγε;

Ανώνυμος είπε...

να τα βλέπουν αυτά τα νεα ζευγάρια που σκέφτονται να παντρευτούν

Ανώνυμος είπε...

ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ
ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΗ.
ΠΑΣΑ ΕΛΠΙΣ ΕΞΕΛΕΙΠΕΝ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/10/blog-post_3098.html
ΣΤΟΥ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΙΔΗ ΔΙΑΒΆΖΕΤΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΡΑΙΣΚΟ ΔΕΣ ΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ μπραβο να τα βλέπουμε αυτά,μονο που και ο Σχοινάς μ...ας ήταν χα χα.Γενικά όποιον και να βγάλουν οι ρεθυμνιώτες μια απο τα ίδια θα βγεί οπως τα κατάφεραν

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σε ιλαρη παράσταση έχει εξελιχθεί το γκάλοπ του μπλογκ. Για δεύτερη φορά στην ιστορία του Καραμανλισμού γίνεται Βία και Νοθεία στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Άτιμη η επίθεση Καραϊσκου σε δημοσιογράφο. Πρόστυχη επίθεση.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβέ μου Κώστα,

Δυστυχώς, από Δευτέρα θα μας λείψεις. Το κενό που θα αφήσεις πίσω σου θα είναι δυσαναπλήρωτο. Θα μας λείψεις Κώστα μου, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε την Ελλάδα χωρίς τον πραγματικό της ηγέτη, γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις αρετές που, θαρρείς ατέλειωτες, μας ξεδίπλωνες αργά και βασανιστικά τα έξι τελευταία χρόνια. Από πού να ξεκινήσουμε και πού να τελειώσουμε Κώστα μου.

Για την παροιμιώδη εργασιομανία σου μίλησαν πολλοί. Δεύτερο σπίτι το' χες κάνει το Μαξίμου ακριβέ μου, με καταιγιστικούς ρυθμούς δουλειάς και αποτελεσματικότητα που θα ζήλευαν και οι επιφανέστεροι πολιτικοί σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατήργησες στην πράξη τις ώρες κοινής ησυχίας, και ειδικώτερα τον μεσημεριανό ύπνο καλέ μου, με την ακατάβλητη εργασιοθεραπεία σου...

Για το όργωμα της υφηλίου και την ακαταπόνητη προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων κερδίζεις την ευγνωμοσύνη τόυ ελληνικού λαού μα και τον θαυμασμό των ξένων ομολόγων σου, φίλων και εχθρών. 100 επίσημα ταξίδια ο μπαμπέσης και ζηλιάρης Ερντογάν, οκτώ (8!) εσύ Κώστα μου. Παγκόσμιος παίκτης η Τουρκία, παντού σφαλιάρες η Ελλάδα καλέ μου.

Και μόνο για την επιλογή συνεργατών Κώστα μου, θα μπορούσες να μείνεις στο πάνθεον της Ιστορίας. Μέ υπουργούς σωστές δαντέλες έβαλες τα θεμέλια για την επανίδρυση του κράτους, μα τί λέω, της ψωροκώσταινας που, σωστά είπες, σου κληρονόμησε το χθες.

Και αυτό γιατί εκτός από συνεργάτες είχες και σχέδιο Κώστα μου την επαύριο της μεγάλης σου νίκης το 2004. Γιατί δεν έχασες ούτε δευτερόλεπτο ακριβέ μου. Κάθε στιγμή ήταν για σένα αιωνιότητα που έκρυβε ευκαιρίες και προκλήσεις που δεν τις άφησες να πάνε χαμένες...

Μαζί σου η χώρα μας γεύτηκε την αλλαγή που τόσο λαχταρούσε...

Παραδίδεις μια υποδειγματική οικονομία. Με σένα Κώστα μου εκτός από τους αριθμούς ευημέρησε κι ο λαός. Αυτός ο τόσο προδωμένος λαός είδε στις μέρες σου την χώρα του να κάνει άλματα σε όλους τους ποιοτικούς δείκτες της οικονομίας. Πέτυχες να μας ξεπερνανε πλέον Τανζανία και Ζιμπάμπουε, πχ. στην ανταγωνιστικότητα, όπως πιστοποιεί το μίσθαρνο όργανο των πασόκων World Economic Forum.

Αφήνεις μια παιδεία στις καλύτερες στιγμές της. Με πανεπιστήμια αραιά και πού ανοικτά και μή διαλυμένα και με έναν διάλογο με τους εμπλεκόμενους φορείς που κρατά μονάχα τα τελευταία έξι χρόνια.

Στις μέρες σου η Προστασία του περιβάλλοντος γνώρισε πιένες. Τέσσερα εκατομμύρια στρέμματα δάσους καμμένα, γλυκέ μου. Με την μισή Πελλοπόνησο κάρβουνο, την Άττική πλέον μόνο με τον Εθνικό Κήπο, οι μελλοντικές γενιές θα έχουν να λένε για σένα Κώστα μου. Ένα άλλο μίσθαρνο Πασοκόσκυλο, ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κάνει λόγο για διάλυση της πυροσβεστικής υπηρεσίας την ώρα των πυρκαγιών...

Αυτά για σήμερα ακριβέ μου Κώστα...Επειδή δεν μπορώ να παρακολουθήσω τους δικούς σου ρυθμούς, επίτρεψε μου να συνεχίσω αύριο..

Ανώνυμος είπε...

Α τον πρόστυχο

Ανώνυμος είπε...

κάποιος είναι τόσο ηλίθιος που συνεχίζει να τοποθετείται στην προηγούμενη ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά του τα λέει αυτού του σκύβαλου του Πολίτη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι ρε Καραϊσκο, ενώ οι ψήφοι υπέρ του Περλικού ήταν πραγματικοί... Κάνε μας τη χάρη τώρα ρε...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αυτός που έβαλε δώδεκα ψήφους στον Περλικό στο γκάλοπ, τι θα ψηφίσει στην κάλπη τελικά;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρακαλείται κάποιος ορθά σκεπτόμενος (και καταλαβαίνουμε όλοι τί σημαίνει αυτό) γείτονας του Καραϊσκου, αύριο το πρωϊ να δέσει χειροπόδαρα και να φιμώσει τον Κακοφωνίξ-Καραϊσκο μέχρι να κλείσουν οι κάλπες προκειμένου να μην πάει να ψηφίσει.

Ευχαριστώ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εντωμεταξύ βλέπω άνοδο του ΚΚΕ στο γκάλοπ εδώ. Δεν είμαστε καλά..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ψηφίσεις τελικά;

Ανώνυμος είπε...

να μην σε νοιάζει

Ανώνυμος είπε...

Θα τον έστελνα στο διάολο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί να μη με νοιάζει; Έχω αγωνία για τον ΑΝΤΑΡCIA..

Ανώνυμος είπε...

Πάντως 9:08, αυτός που γράφει στην προηγούμενη ανάρτηση είναι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι εξηγείται γιατί ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

εσυ μπόμπαρες το δημοψήφισμα;;;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα, τρεις-τέσσερις ψήφους εχω βάλει μόνο. Μπαίνει καλός κόσμος εδώ τελικά, αλλά δεν σχολιάζει. Παρακαλώ να σχολιάζετε

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε τωρα που μπήκανε 10 περλικοί και 10 καράφλες εδω και ψήφισαν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για τους Περλικούς σίγουρα είναι μαϊμουδιά. Τώρα που το λες για την ΧΑ μάλλον μαϊμουδιά πρέπει να είναι από κάποιον εδώ μέσα για να στη σπάσει.. ΄Και μένα απίθανο μου φαίνεται τώρα που το σκέφτομαι. Πάντως τόσες πολλές ψήφους δεν έβαλα. Ειλικρινά.. Τα παιδία παίζει

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί γράφεις ανώνυμα;

Ανώνυμος είπε...

δεν θέλει να καταγραφεί στα πρακτικά οτι χαριεντίζεται με ναζίδες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναζί κανείς ή μη ναζί...

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/10/blog-post_469.html
χέστηκε ο μπόμπολας τώρα που θα βγεί το ζαβό

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο μπάργουντ τι θα ψηφίσει;

Ανώνυμος είπε...

Να μη σε νοιάζει

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

γκαιμπελική η φωτο του Γιώργου στο μπομπολοπρωτοσέλιδο. Ακριβώς δίπλα στην μάπα του η κορνίζα του μπαμπα.Ενσταντανέ για νοικοκυρές

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν τί θα ψηφίσει;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγω θα ψηφίσω συριζα, ο Μπάργουντ;;

Ανώνυμος είπε...

Να μη σε νοιάζει που θα ψηφίσει ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Να μη σε ξανανοιάζει

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ξέρω και ποιος είσαι

Ανώνυμος είπε...

Αθενς ακούει; Αγκυρα κόλλινγκ,Περλικος 12 πόντοι

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έπεσαν και 12 πόντοι στη ΧΑ από την Άγκυρα. Ε,ρε όρεξη που χει ο κόσμος

Ανώνυμος είπε...

αν υπήρχε λιγο μυαλο στους κωλοέλληνες θα πέρνανε πρεφα τι μαγειρευετε
http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_5092.html

Ανώνυμος είπε...

μαγειρεύετε ή μαγειρεύεται, ε Καραίσκο?

Trueman είπε...

Εγώ ψηφίζω την μυρτώ και τον γιόσπα

Ανώνυμος είπε...

τι μαγειρεύουμε;

Ανώνυμος είπε...

Ο γιωργάκης δεν χρωστάει σε κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

η μυρτώ ο γιόσπας και ο σέρρος μύρτας. ούτε ο φωσκολος να τους βάφτιζε

Ανώνυμος είπε...

το μετάνιωσε ο ψυχάρησ

Ανώνυμος είπε...

Και τωρα Ντόρα. Κωλολαός. Εχει δίκιο ο Βαψ. Ακου δημοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Πού ακριβώς μένει ο Καραϊσκος Βάρσε και ποιος είναι ο γείτονάς του?

Ανώνυμος είπε...

Τί δουλειά ακριβώς κάνει ο Τρούμαν στην Τουρκιά;

Ανώνυμος είπε...

Ο τρούμαν πάντως για εναν ανεξήγητο λόγο -ειλικρινά τωρα-χαίρει εκτίμησης σε ένα κομμάτι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.Πως εξηγείται αναρωτιέμαι πέρα απο τις κοινές καταβολές που χάνονται στα βάθη της Παπανδρεικής περιόδου και τον ντι τζέι πάλμερ

Ανώνυμος είπε...

αληθεύει οτι ο Βαρσος ανήκε σε ομάδα μπρεηκ ντάνσερ το 84. Αλλα τον σούταραν γιατί κάπνιζε πολύ

Ανώνυμος είπε...

Το εξπρές του μεσονυκτίου ανώνυμε των 11:00

Ανώνυμος είπε...

Εργάζεται μήπως σε διπλωματική υπηρεσία;

Ανώνυμος είπε...

τζειμς μποντ 000

Ανώνυμος είπε...

δοκίμασε να περάσει ποσότητα ακκατέργαστης κάναβης σε δεμάτια κολλημένα πάνω στο σώμα του με μονωτική ταινία.Στο αεροδρόμιο όμως της Ιστανμπούλ έγινε αντιληπτός επειτα απο τελωνειακό ελεγχο. Στις φυλακές, οταν εισήλθε, ηταν ΠΑΣΟΚ. Μετά το γύρισε σε νεοφιλελεύθερες αναζητήσεις

Marwood είπε...

Βγήκε που λέτε λοιπόν ο τσίπρας τις τελευταίες μέρες στα κανάλια με διαφορετικό στυλάκι, δασκαλεμένος προφανώς από επικοινωνιολόγους -υποψιάζομαι τους ίδιους που πούλησαν στον δικό μας το σότο του μεσαίου χώρου και της ήπιας λέει προσαρμογής- ή και ίσως από τον πρετεντέρη τον ίδιο, και άρχισε και έλεγε ότι είναι εναντίον της ανεργίας, των απολύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων της ολυμπιακής και του οτε, ότι εκπροσωπεί για την άλλη, την ανανεωτική τη μη δογματική αριστερά, κουβέντα για εξεγέρσεις -΄για τέτοια είμαστε τώρα- και τα τοιαύτα, είπε επίσης ότι εν αντιθέσει με το κκε "...δεν πρόκειται να περιμένω την δευτέρα παρουσία του σοσιαλισμού για να γίνουν κάποια πράγματα στην κοινωνία κύριε πρετεντέρη...", α και να μην ξεχάσω είναι υπέρ και της οικολογίας του αρέσουν τα δέντρα και το πράσινο, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ κλπ και από όλα τα παραπάνω συνάγεται δε, ότι "..λεφτά υπάρχουν κύριε πρετεντέρη...".
Με τις υγείες σου καραίσκο, φάτα μόνος σου

Ανώνυμος είπε...

Υποψιάζομαι ότι το κομμάτι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς που εκτιμά τον Τρούμαν, υποτιμά τον Καραϊσκο. Ισχύει; Κι αν ναι, θα ήθελα να μάθω τί ακριβώς πιστεύει αυτό το κομμάτι για την ιδεολογική κατάρτιση του Καραϊσκου και τις απόψεις του.

Μετά τιμής

Καραφωτιάς

Ανώνυμος είπε...

τα τρώω αγαπητέ.Εχει δίκιο. Εγω απ οτι εχω καταλάβει Κομμουνισμό (όπως τον ζητάει το ΚΚ) είχαμε μόνο σε χώρες μετά απο πολέμους,κρίσεις και ακραία κοινωνικά και καιρικά φαινόμενα.Στην τωρινή κατάσταση δεν μπορεί να μιλάει κανείς για εξέγερση-επανάσταση. Αλλα πρέπει να ζητάει κανείς, όπως ο Τσίπρας, κάποια βελτίωση των συνθηκών ζωής των μισθωτών και όποιων γουστάρουν. Δικαίωμα του. Πάντως απο δευτέρα μπάργουντ δεν θα κυβερνάει ο Τσίπρας. Φρόντισε να κατηγορείς αυτους που πρέπει.Βαρέθηκα τις ψυχώσεις σου γεροντοκόρη. Αυτά που λες πάντως για Πρετεντέρη και συμβουλές είναι κωμωδία

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρακαλείται κάποιος ορθά σκεπτόμενος (και καταλαβαίνουμε όλοι τί σημαίνει αυτό) γείτονας του Καραϊσκου (αν υπάρχει), αύριο το πρωϊ να δέσει χειροπόδαρα και να φιμώσει τον Κακοφωνίξ-Καραϊσκο μέχρι να κλείσουν οι κάλπες προκειμένου να μην πάει να ψηφίσει.

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τί έχει ο Περικλής Κοροβέσης και λέει ότι είναι ανάγκη να φοράει ορθοπεδικά σανδάλια; Έχεις επισκεφθεί τον Τρούμαν;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε ποιος είναι αυτός ο γείτονας;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

υποφέρει απο το φάλαγγα που υπέστη στην επταετία.

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο γιατί χτύπησες τον Πολίτη τον δημοσιογράφο;

Ανώνυμος είπε...

πραγματικός ήρως ο Κοροβέσης. Κι η Μαρία η Δαμανάκη υπέστη φάλαγγα Καραϊσκο? Ο Τσίπρας θα την γλυτώσει?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ποιος είναι ο φάλαγγας; Α,χα,χου,χα

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο το ίδιο έχει πάθει και ο Ανδρουλάκης;

Ελένη είπε...

είμαι περήφανη με τόσους ήρωες. κοροβέσης, δαμανάκη, ανδρουλάκης, καραϊσκος...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να σου πω εγώ γιατί. Ηθελε να χτυπήσει το Χρήστο Πολίτη γιατί νόμιζε ότι είναι πράγματι ο εκπρόσωπος του κεφαλαίου και πλουτοκράτης Γιάγκος Δράκος, ιδιοκτήτης της GIANT. Μπερδεύτηκε

Ανώνυμος είπε...

Και τότε γιατί δεν ψηφίζεις γιωργάκη ρε όργιο λέει κάτι διαφορετικό δηλαδή? ή μήπως οι ψαριανοί και οι κοροβέσηδες θα τα καταφέρουν καλύτερα στην πράσινη ανάπτυξη από τις μαριλιζες και τις άντζελες

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, η θρυλική σαγιονάρα σου τί σχέση μπορεί να έχει με τα σανδάλια του Κοροβέση?

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τις παπαριές του Βάρσου. Βάρσο, μήπως είσαι βλάχος; Μήπως οδηγείς καραβλαχέ bmw με αυτκόλλητα και κρεμάς και το χέρι "απ'έξω";

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι το βρήκες.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε; τι έχει ο Γιωργάκης;΄εμένα μου φάνηκε ότι ομόρφυνε...βέβαι ο Μπάργουντ δεν τον εγκρίνει, χα

Ανώνυμος είπε...

Το βρήκα το βρήκα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο Βάρσος είναι εκ κοζάνης λαζογερμανός γκασταρμπάιτερ με μπορντώ μερσεντές και μαξιλαράκια και φλοκάτη στο πίσω κάθισμα

Ανώνυμος είπε...

αναμένουμε εκλογική παρέμβαση βαψ για να πάμε να κοιμηθούμε

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια αυτό για την πρoέλευση και το αυτοκίνητο του Βάρσου;

Έχει πάει ο Καραϊσκος στην Τουρκία και τον Τρούμαν;

Ποιος είναι ο γείτονας του Καραϊσκου;

Ανώνυμος είπε...

Μα εγώ πίστευα ότι οι βλάχοι οδηγούν bmw με ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ και κυπαρισή χαιμαλιά ακόμη και στην εξάτμιση. Τόσο πίσω έμεινα; ΑΑΑ, δείγμα βλαχοεξελικτικής ράτσας ο Βάρσος

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα ο βάρσος συγκινείται έντονα με Πασχάλη Τερζή

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, όταν οδηγείς καπνίζεις (με το χέρι απ'έξω);

Ανώνυμος είπε...

1. ναι

2. Επιχείρησε, αλλά τον πήραν πρέφα οι τουρκοι στο τελωνείο και τον πετάξαν έξω με τις κλωτσιές

3. Ο διπλανό διαμέρισμα

Ανώνυμος είπε...

κάποιοι μάργουντ θέλουν καθαρές λύσεις,φουλ κομουνισμό, τα έχουν λύσει ολα τα ζητήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φλωροπουλημενο κόμμα κατάλαβες;Αυτοί είναι σκληροπυρηνικοί μπολσεβίκοι.

Ανώνυμος είπε...

Το χέρι,την ώρα που σοφάρει, ψάχνει στα ερτζιανά για Γερολυμάτια άσματα του τύπου-ήσουν αχάριστη ήσουν αχάριστη μα όλοι μου λέγαν πως είσαι ευχάριστη-χα χααα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και με τα δυο χέρια απέξω..

Ανώνυμος είπε...

Μένει δηλαδή κάποιος από τους εδώ σχολιαστές δίπλα στον Καραϊσκο? Έχει αυτήν την τιμή? Ποιός?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Ανέστης

Ελένη είπε...

Εγώ νομίζω συζούνε με τον μαργουντ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή Λε Πα δεν ακούει; Μα όλοι οι βλάχοι ακούνε Λε Πα

Ανώνυμος είπε...

το 8:37 μμ δεν το γραψε ο Βαψ ?

Ανώνυμος είπε...

Πηγαίνει και στα ξερά ο βάρσος και βλέπει Γ τοπικό πίνοντας φραπέ και εκατό τσιγάρα.Βυσσοδομεί και διαβάζει την εφημερίδα 12Χ

Ανώνυμος είπε...

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν πως είναι ο καραίσκος εδώ σε μεγάλα ομολογουμένως κέφια: http://www.youtube.com/watch?v=cYqCfEz_15Y&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ: Ο Βάρσος ακούει Jose Carreras σε εκτέλεση Λε Πα, ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠ'ΕΞΩ!

Ανώνυμος είπε...

Βαρσε μουτζώνεις και με τις πατουσες όταν οδηγας?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οχι. Ο Βαψ είναι αυτός που γράφει τώρα και επιμένει στις παπαριές περί Λε Πα, μερσεντές κλπ. Εκτός αν είναι Πασοκτζής, γιατί ο 8:37 είναι Πασοκτζής

Ανώνυμος είπε...

Βαρσε, όταν σταματας σε φανάρι, βάζεις το χέρι στη μύτη?

Ανώνυμος είπε...

o 8.37 είναι μεγάλος βρωμοπασοκτζής παρακαλώ τον διαχειριστή να το σβήσει

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, δεν ειμαι ο Βαψ, έλεος-ξεπέρασέ ΤΟΝ! Αλλά πως μουντζώνεις με τα πόδια οδηγώντας την ΧΑΙΜΑΛΙΑΔΙΣΜΕΝΗ ΜΠΕΜΠΑ; εισαι φαινόμενο

Ανώνυμος είπε...

Αύριο όποιος ψηφίζει στη Β Αθήνας καρφωτό στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ανώνυμος είπε...

το βάζει και πετάει τα μπαλάκια έξω

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι, το χω στον κώλο σου.. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

Βαψ τον ξέρεις τον Δημοσιογράφο Πολίτη;
Τον εκτιμάς ή θεωρείς οτι η κατάπτυστη επίθεση του λασπολόγου ητο δικαία; Ο Βάρσος πιστεύεις οτι φεύγει με ελαστικό ξεκολλημα οταν ανάβει πράσινο;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, τα μαξιλαράκια της BMW είναι σε τόν σάπιου μήλου;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, χα χα χα ή αχ αχ αχ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Τουρνάς είναι καλύτερη επιλογή. Μπορεί να ψηφίσει και τους δύο

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι του Βάρσου του ταιριάζει και το SUBARU. Πηρεί όλους τους καραβλαχοιδείς περιορισμούς

Ανώνυμος είπε...

Και η κόρη του Μπιθικ. η ποιήτρια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πω πω κάτι αστειάκια... Ε, ρε γλέντια..

Ανώνυμος είπε...

Subaru γαλάζιο με χρυσαφί ζάντες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μια στιγμή να συνέλθω από τα γέλια..

Ανώνυμος είπε...

Και να ανάβουν τα silk cut το ένα πίσω από το άλλο.

Ελένη είπε...

Νευράκια Βάρσο?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μήπως θέλεις να πεις κάτι για κυπαρισσί Simca;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει νευράκια, απλά δεν έχει καύσιμο για την ΚΟκκινοπερλέ Μπέμπα και τον περιμένουν στην Μαγούλα

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο βάζεις στη διαπασών τον λεπά και κάνεις καμάκι στις γυναίκες όταν οδηγας?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σώπα μωρέ τί νευράκια να χω. Απλά τόσο καλά αστεία με έχουν ανατριχιάσει. Πρωτότυπα..

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, SIMACA; Με τσίγκινη ζάντα και κασέτα Βοσκόπουλου;

Ανώνυμος είπε...

βάρσο ανοίγεις την πόρτα και φτύνεις στο φανάρι?

Ανώνυμος είπε...

PIANOLA με πλάκα του γαργανουράκη

Ανώνυμος είπε...

με κασετόφωνο από εκείνα που έπαιρναν τις μεγάλες κασέτες;

Ανώνυμος είπε...

Ελα έλα, πολλά λέτε το BMW του ΒΡΑΣΟΥ έχει χρώμα πεθαμεναντζί, μέσα παίζει Δελλή και τα καθίσματα είναι από Ρακούν!!! χα χααααα

Ανώνυμος είπε...

Έχει Ρακού η Κοζάνη; Χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

συζούσαν άλλα έγιναν μπίλιες

Ανώνυμος είπε...

Ειναι Βλαχορακούν αυτά

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. αυτά τα ρακούν καπνίζουν με το χέρι "α΄π'έξω";

Ανώνυμος είπε...

βάρσο πετάς το πλαστικο ποτηρι της φραπεδιάς από το παράθυρο οταν τελειώσει?

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος είναι από την Κοζάνη?

Ανώνυμος είπε...

Σούρδος

Ανώνυμος είπε...

Απ' την Κοζάνη. Σούρδος

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν καπνίζουν τα κοζανιτικα ρακούν, πάντως στον Λε Πα ενδίδουν, για να τα εμπιστευεται ο Βάρσος

Ανώνυμος είπε...

Τί σημαίνει Σούρδος?

Ανώνυμος είπε...

Σούρδος

Από την Live-Pedia.gr
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
σούρδος ο (ουσιαστικό) [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ :από τη λατ. λ. surdus = κουφός]

1.ο χαζός, ο ανόητος
2.(μτφ.) ο κάτοικος της πόλης Κοζάνης.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, δηλαδή είναι δεδομένο; είσαι Κοζανόβλαχος; τσ τσ τσ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Τρούμαν με τ'αστειάκια σου...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αστείος αυτός ο Τρούμαν.. Κατα-πληκτικό ταλέντο...

Ανώνυμος είπε...

Ο καημένος ο βλαχογητευτής των καρό BMW με τις κεφαλές Κοζανορακούν έκλασε πόμολα

Ανώνυμος είπε...

O Τρούμαν από που είναι?

Ανώνυμος είπε...

Από την Πόλιν

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν; Από καρδίτσα μάλλον...δεν βάζω και το χέρι στη φωτιά

Ανώνυμος είπε...

Αααα, από Καρδίτσα. Γι αυτό σφίγγεται πάντα;

Ανώνυμος είπε...

Bάρσε ο Τρούμαν εργάζεται στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα?

Ανώνυμος είπε...

στα stage

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω Αθηναίος ο Τρούμαν ε; Τι λες ρε παιδί μου..

Ανώνυμος είπε...

Μην μιλάτε στον Βάρσο για άλλου Βλάχους,θέλει την πρωτοκαθεδρία

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 797   Νεότερο› Νεότερο»