Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ

Η αλήθεια είναι οτι σε κάποια διαστήματα της Τουρκοκρατίας, η χώρα μας διοικήθηκε καλύτερα, σε σχέση τουλάχιστον με τα τελευταία 2-3 χρόνια οπότε και ο Καραμανλής τάπα ωσαν ξεπαραδιασμένο χαρτόμουτρο έξω απο βρωμολέσχη στη Βικτώρια, με το πουκάμισο πατσαβουριασμένο και τη γραβάτα στο χέρι, άρχισε να γυρεύει ανα την Ευρώπη δάνεια ζωής απο όποιον έβρισκε εμπρός του.
Και ας είναι αλήθεια οτι τα δάνεια απο το 1980 πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο και οτι εδω και χρόνια ξύνουμε τον πάτο του βαρελιού και οτι κληρονόμησε η Ν.Δ ενα βουνό δανεικά απο το ΠΑΣΟΚ που τώρα πια έχουν γίνει ασήκωτα σαν τσιμεντόλιθοι.
Θα μπορούσαν όμως οι νεοδημοκράτες αν δεν είχαν διαλυθεί ολοκληρωτικά, σαν φαντάροι δηλαδή πέντε μέρες πριν απολυθούν,να κάνουν κάποια πράγματα στο τζάμπα χωρίς έξοδα, μήπως και ανασάνει το κουφάρι αυτό που το ονομάζουν κόμμα στη Ρηγίλλης και σωθεί η παρτίδα τουλάχιστον, οχι η πατρίδα.
Αυτά τα στοιχειώδη,τα υποτυπώδη πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν, τα εντόπισαν οι Πασοκοι.
Τα Ολυμπιακά έργα π.χ που έχουν βγάλει νούφαρα και σταλακτίτες και όπου να΄ναι θα αξιοποιηθούν σαν ιδεώδεις χώροι για τη διεξαγωγή σατανιστικών-νεοπαγανιστικών τελετών και ρέηβ πάρτι. Γιατί δεν πήγε ο Καραμανλής να τα επισκεφθεί- πέντε χρόνια πρωθυπουργός- με αυτόν τον αρχιτέκτονα τον Ισπανό και να πει κιόλας οτι σκοπεύει να κάνει Βαρκελώνη την Αθήνα και άλλα τέτοια Φαραωνικά. Πασόκος είναι ο αρχιτέκτονας ο Ισπανός; Όποιος τον καλούσε θα ερχόταν ο άνθρωπος. Πήγε ο Γιώργος στα εργα πρίν καν μετρηθούν όλες οι ψήφοι στην επικράτεια και υποσχέθηκε οτι θα γίνουν τέτοιες κοσμογονίες στην Αθήνα που ούτε στην αποκάλυψη του Ιωάννου δεν έχουν περιγραφεί ανάλογες . Δεσμεύομαι προσωπικά απο αυτο το μπλόγκ οτι η μόνη μεταβολή που θα έχουμε στα Ολυμπιακά εργα τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι περισσότεροι αρουραίοι και αγρια χόρτα ακόμη και στις ταράτσες.
Πήγε η Μπιρμπίλη στο υπουργείο λές και πηγαινε στη Δροσιά για καφεδάκι. Πρίν πέντε χρόνια ο Βουλευτης Κερκύρας της Ν.Δ ο Γεωργιάδης (αξέχαστος στους μερακλήδες) είχε κατακεραυνώσει στη βουλη τον Αλαβάνο γιατί δεν φορούσε γραβάτα.
Δεν υπήρξε άνθρωπος σ όλη τη χώρα ούτε καν ο Ζαμπούνης ή κάποια πρώην κυρία των τιμών ας πούμε, που να είχε τα κουράγια να βγάλει άχνα για το θέαμα που παρουσίασε η Μπιρμπίλη.Ακόμη και οι πεθαμένοι ακούγονται να σιγομουρμουρίζουν: "Τους είδαμε και αυτούς με τα κοστούμια και αυτές με τα ταγιέρ".
"Δεξιά" λέγαμε βγήκε το 2004 μπορεί να μην ελπίζαμε οτι θα γίνει τίποτα σοβαρό αλλα τουλάχιστον θα πάρει τα πάνω της η Αστυνομία και η δημόσια τάξη. Τίποτα. Ήρθε το ΠΑΣΟΚ έκανε ο Χρυσοχοίδης εξαγγελίες για τους μετανάστες ,έστειλε και 2 διμοιρίες στα Εξάρχεια-πριν τα χριστούγεννα θα έχουν φύγει-και το κυριότερο: Θα πάρει όλους αυτούς τους αστυνομικούς που κάνουν τους σωματοφύλακες-υπηρετριούλες σε δημοσιογράφους (φοβούνται οι μεγαλοδημοσιογράφοι στη χώρα μας γιατί θίγουν τρομακτικά συμφέροντα και κινδυνεύουν) σε επιχειρηματίες και γκόμενες υπουργών,τραγουδιάρες κλπ κλπ.
Κοβει και τις μερσεντές τις βουλευτικές ο Γιώργος.Περνάς απο το Σύνταγμα και νομίζεις οτι είναι εμιράτα εδώ. Αμαν πια με τις αρχοντοχωριατο-μερσεντές των Βουλευτών. Δεν το σκέφτηκε ο Καραμανλής να κόψει τις λιμουζίνες τόσο καιρό, να δώσει και το καλό παράδειγμα.Ασε τώρα, ποιος ασχολείται μωρέ,θα δούμε αύριο,την παράλλη. Αυτό που λέμε συντηρητικός εκ φύσεως οχι εκ πεποιθήσεως -να μην αλλάξει τίποτα- αλλα εξ'αιτίας της αδράνειας και της τεμπελιάς του. Ολα να μείνουν ακίνητα και απαράλλαχτα.Αυτό ήταν το δόγμα του νέου Καραμανλή.
Η αλήθεια κύριοι,όπως ξέρετε, είναι οτι δεν υπάρχει φράγκο. Πάλι δάνειάρα ετοιμάζονται να πάρουν και οι καινούργιοι, ακόμη δεν έκλεισαν δεκαπενθήμερο.Και αυτό είναι το μεγάλο πείραμα που πάει να κάνει το ΠΑΣΟΚ μαζί με αυτούς (καναλια,εφημεριδες) που το στηρίζουν.Πως θα ψήσουν τον λαό (ακόμη και τον Ελληνικό που έχει υπομονή γκουρού -αν ηταν άλλοι θα τους είχαν βάλει φυλακή τους πολιτικάντηδες τούτους) οτι πρέπει να κάνει θυσίες,να καταβάλει νεες εισφορές και να πληρώσει κι άλλους έμμεσους φόρους. Να κάνει κάποιες επικοινωνιακές περικοπές το κράτος,να δείξει και ο ιδιος ο Γιώργος δυναμικός,λιτός,γυμνασμένος και τίμιος,να σπρώχνουν και τα ΜΜΕ όσο μπορούν και να φέρουν μετά το λογαριασμό στα πελατάκια με ψηλά το κεφάλι,απενοχοποιημένα .Οπως στις ταβέρνες δηλαδή που μαζί με τη λυπητερή φέρνουν χαλβά και νεράτζάκι.

373 σχόλια:

1 – 200 από 373   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Ρεσιτάλ Αυτιά


Απίστευτο. Εντοπίστηκε από τους πανύβλακες Κανάκηδες, αλλά στο πρόσωπο του Αυτιά φαίνεται τί είναι ο έλληνας δημοσιογράφος. Καραγκιόζης παγκοσμίου βεληνεκούς. Ελεεινό και γλοιώδες υποκείμενο. Ίσως το καλύτερο βίντεο που έχω δει εδω και χρόνια.. Μην το χάσει κανείς

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χαχαχα φαντάζομαι τον καμεραμαν που καθόταν κ τραβούσε τον Αυτιά να μιλάει με το βίντεο.Τι έχουν δει τα ματια τους.Αλητεία του χειρίστου είδους απο Αυτιά χρήζει καμπάνας απο το ραδιοτηλεοπτικό.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο,
αντί να φλυαρείς για τα επουσιώδη θα μ' ενδιεφερε η γνωμη σου, αν γνωρίζεις βέβαια, για την απεργία στον ΟΛΠ.

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια όπως τα γράφει ο αρθρογράφος είναι τα γεγονότα.Αν δεν είχε πατήσει φαλιμέντο το κράτος δεν θα πουλούσε το λιμάνι ούτε την Ολυμπιακή. Τι σοι επενδύσεις είναι αυτές δηλαδή να πουλάς το κρατικό μονοπώλιο στο κινέζικο κράτος;Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. Καραϊσκο καλά τα λές.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.bibliopolio.gr/advanced_search_result.php?search_type=person&search_person=Burnham,%20James
μόνο ο Κονδύλης το έχει μεταφράσει

Ανώνυμος είπε...

O 2:12 είναι ο Καραϊσκος. Ντροπή Καραϊσκο. Σταμάτα να συγχαίρεις τον εαυτό σου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο απο πάνω είναι ή ο βάρσος ή ο δουλευταράς τοκογλύφος μάργουντ που λουφάρει και κάνει σχόλια.Καλύτερα για το λαό να μην έχει δουλειά βέβαια

Ανώνυμος είπε...

Μέσα έπεσα. Εσύ ήσουν.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

θα ξευτυλιστείς πάλι ανώνυμε 3:39 όπως προχθές. Αστο δεν σε παίρνει

Ανώνυμος είπε...

Για τον ΟΛΠ θα πεις κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Ή θα εμφανιστείς σε κανα τρίωρο πάλι για να μην απαντήσεις; Μα νομίζω είναι ξεκάθαρο. Και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ είναι με την ελληνική εργατιά. Εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Με τους κακούς κινέζους κομμουνιστές είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Κο, κο, κο; Κιοτέψαμε;

Trueman είπε...

καραϊσκο,
η "εργατιά" του ΟΛΠ τσιμπαει (σύμφωνα με τις εφημερίδες, πάντα) περί τα 100 χιλιαρικα ετησίως. Από τη στιγμή που εργοδότης είναι οι φορολογούμενοι, και πιστευω μου πέφτει λογος για τα φράγκα που βγάζουν, πώς δικαιολογείται τέτοιος μισθός?

Ανώνυμος είπε...

Απάνθρωποι τελικά οι κομμουνιστές. Ανεξαρτήτως εθνικότητας. Λόγια του αέρα τα περί αγώνα για την εργατική τάξη. Πιέζουν την κυβέρνηση να καταστείλει τη δίκαια απεργία του προλεταριάτου, το οποίο αμείβετο με 5.000 Ευρώ το μήνα. "Ποιος ζει μωρέ με 5.000 Ευρώ το μήνα;", όπως είχε πει κάποτε σε προηγούμενη ανάρτηση ο προλεταριακός υποστηρικτής Καραϊσκος. Μεγάλη πίκρα να είναι κανείς προλετάριος τελικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν είναι αντιδραστικός. Γρανάζι του κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας. Η πτωχοκρατία της πενταρούμπας στην τσέπη το μήνα, θα νικήσει αντιδραστικέ.

Trueman είπε...

Έτσι είναι...Αποδέχομαι την μομφή...Τον Καραϊσκο, βέβαια, δεν βλέπω να απανταει.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται κιόλας, ότι η εργατιά του λιμανιού επινοικίαζε την εργασία της σε αλλοδαπούς έναντι πινακίου φακής (καμιά 700άρα ευρώ το μήνα) και τσεπώνοντας τα υπόλοιπα 4.300 Ευρώ απλά καθήμενη σπίτι της. Καθόλου άσχημα.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Καραϊσκος σπίτι του κάθεται και παίρνει περισσότερα. Πού είναι το κακό δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

τσιμουδιά το κοπέλι από την κρήτη για την ταμπακέρα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Α)Δεν βλέπω να σου πέφτει και πολύ ο λόγος με το συγκεκριμένο πολίτευμα.Μονο στο μπλόγκ μπορουμε να τα πούμε.
Β)Συμφωνα με τον τύπο τα οικονομάνε χοντρα στο λιμάνι-σήμερα έγινε αξιόπιστος ο ελληνικός τύπος εχθες δεν ήταν...Λαμπρά
Γ)Οντως γίνεται όργιο λαδώματος στα λιμάνια το έχω κάνει και 10 φορές ρεπορτάζ και τα εχω δεί μόνος μου.
Δ)Να δω τον Μίχαλο που γκρινιάζει τωρα για τους εμπόρους τι θα κάνει όταν σε λίγο καιρό θα κατεβαίνουν οι καραβιές με τα φθηνά προιόντα Κίνας και πλημμυρίσει το σύμπαν οταν θα μονοπωλήσουν την αγορά οι Κινέζοι.Οι μικρομεσαίοι θα την πληρώσουν βέβαια.
Ε) Σοσιαλδημοκρατία και οι μεικτές οικονομίες τα χουν αυτά τα προβλήματα.Χρειαζονται ελεγκτικοι μηχανισμοί μπλα μπλα

Ανώνυμος είπε...

Ρεπορτάζ ατομικό έκανες ή στα πλαίσια του σταθμού που δούλευες?

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι να μιλάει κι ο Τρόμπαν που μάλλον βγάζει περισσότερα. Έχεις ρουφήξει εσύ κρατικά κονδύλια κυρ Τρούμαν μου. Ας είναι καλά οι συνδικαλιστές σου.

Ανώνυμος είπε...

IS KARAISKOS A GAY????

Ανώνυμος είπε...

Του Κοσμά Καραΐσκου
Αντιλαμβανόμαστε σε κάποιο βαθμό την αγωνία των πολιτευτών για την εκλογή τους. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν κι αυτοί ότι σε όλα πρέπει –ελπίζω- να υπάρχει κάποιο μέτρο. Είναι γνωστό το 'ξεβράκωμα' που πέφτει στη Θράκη ενώπιον του τουρκικού προξενείου.
Ο …πρωταθλητής όμως φέτος σε αυτό το σπορ, με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Απολαύστε λοιπόν μερικές από τις επίσημες θέσεις του κόμματος αυτού, όπως τις διαβάζω σε φυλλάδιο στα τουρκικά που διένειμαν στην περιοχή της Ξάνθης.
- Να διαλυθούνε οι δύο υπερνομαρχίες που ιδρύθηκαν έναντι στη μειονότητα.
- Να επιτραπεί η λειτουργία στους συλλόγους που είχαν απαγορευτεί επειδή περιείχαν τον όρο 'τουρκικός'.
- Να εκλέγονται από το λαό, δηλαδή από το προξενείο, οι μουφτήδες.
- Να αποδοθεί αμέσως η ιθαγένεια σε όλους όσους τους είχε αφαιρεθεί με βάση το άρθρο 19 του νόμου περί ιθαγένειας.

συνέχεια εδώ



Greekalert


MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

E RE GLENTIA

Ανώνυμος είπε...

IS KARAISKOS A GAY????

Ανώνυμος είπε...

Ο Ξυνογαλος είσαι?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τρουμαν (Καπότε):
Ακολουθεί σεντονιά.
Εγω τρουμαν δεν εχω καταλήξει σε τελειωτικά συμπεράσματα.Εχω στο μυαλό μου βέβαια μια ιδεατή κοινωνία κομμουνιστική.
Οι Δαλάι Λάμα του μπλογκ, μάργουντ και βράσος είναι τόσο φωτισμένοι -κατα τη γνώμη τους τα έχουν λύσει όλα- και αν τους πάρουν τηλεφωνο-φάρσα απο το ΜΙΤ να πάνε να διδάξουν εκεί γιατί τους διάβασαν στο μπλογκ και τους εξετίμησαν,είναι ικανοι να το πιστέψουν και να πάνε.
Πάντως καλά κάνουν οι Τσίπρες και το ΚΚ και στηρίζουν τους εργαζόμενους στον ΟΛΠ.Αυτη είναι η αιώνια γραμμή των αριστερών κομμάτων να στέκονται δίπλα τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των εργαζομένων.Και να τάσσονται και εναντίον βέβαια των εξισώσεων των μίσθων προς τα κάτω.Στρατηγικά μιλάμε.Εγω έχω τις αμφιβολίες μου γιατί τους θεωρώ αλλοτριωμμένους πολλούς εργάτες όπως λέει και ο Μαρκούζε.
Εσυ που τα έχεις λύσει ολα έχοντας το μυαλό σου τη Δανία σε ξαναενημερώνω οτι έχουν μεγάλο ποσοστό Δημοσίων υπαλληλων στις Σκανδιναυικές χώρες και πάντως δεν είναι νεοφιλελευθερες αφου έχουν υψηλή φορολόγηση.Αρα αυτο το παράδειγμα αποδεικνύει οτι το δημόσιο δεν είναι εξ ορισμού διεφθαρμένο και καρκινογόνο.
Πές μου εσυ θα υπέγραφες ετσι αβασάνιστα την πώληση του ΟΛΠ; και τι θα έκανες μεθαύριο αν ερήμωνε η Αττική απο Ελληνικές επιχειρήσεις και προιόντα αφου θα τα σαρώσουν οι Κινέζοι.
Το ωραίο είναι οτι λίγο παραδίπλα του ΟΛΠ, στον Σκαραμαγκά οι Γερμανοί ανακοίνωσαν οτι φεύγουν και πωλούν την επένδυση τους-τα ναυπηγεία.Αρα ενα λέω μόνο ενα συμπερασμα κανένα (κατα το νεοσωκρατικό του Πάριου)

Trueman είπε...

Καραϊσκο,

Συμφωνώ ότι η παράδοση επιχειρήσεων σε ξένα συμφέροντα προξενεί εκ πρώτης όψεως αρνητική αντίδραση στα πλέον οπισθοδρομικά πολιτικά και κοινωνικά στοιχεία.

Αλλά, η αναζήτηση ξένων επενδύσεων είναι ικανή να επιφέρει πολλαπλάσια ωφέλη, όπως εισαγωγή τεχνογνωσίας, διεθνοποίηση επιχειρηματικών τομέων, άνοιγμα θέσεων εργασίας, κλπ. ενώ μέχρι στιγμής δεν βλέπω σοβαρό αντίλογο, εκτός από το ότι "ξεβολεύονται" μερικοί εργαζόμενοι.

Ειδικά για τον ΟΛΠ, και με ό,τι πληροφόρηση έχω, πιστεύω ότι θα είναι επωφελές αν διεθνοποιηθεί το λιμάνι του Πειραια, ως κινέζικο διακομεταμιστικό κέντρο, με την αναμενόμενη γιγάντωση του εμπορίου της μεγάλης ασιατικής χώρας, με άμεσες αλλά και εμμεσες θετικες επιπτώσεις(sic).

Οι χώρες επιζητούν μανιωδώς τις ξένες επενδύσεις. Οι πλέον ανεπτυγμένες είναι πρωταθλητές ξένων επενδύσεων.

Αλλά και αναπτυσσόμενες, όπως η Τουρκία που έχει δημιουργήσει ένα ευνοϊκο,ελκυστικό περιβάλλον κι επωφελείται από επενδύσεις υψηλής τεχνογνωσίας. (Περιττό, να πώ ότι οδηγούμε τουρκικά αυτοκίνητα, χωρίς καν να το γνωρίζουμε).

Η λογική ότι όλα τα επιτρέπει η κομματική αλληλεγγύη εφόσον οι θιγόμενοι είναι εργάτες, (πράγματι, τί καλοί άνθρωποι ο Τσίπρας και η Αλέκα!) αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα δεδομένα, μερικά από τα οποία σταχυολόγησα, είναι λανθασμένη.

Δεν μπορεί να γνωρίζουν την αλήθεια και την πραγματικότητα μόνο ο Μπάμπης Αγγουράκης, ο Μπογιόπουλος, ο Τσιπρας. Εκτός, αν ισχύει το γνωστό "τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα"..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τρούμαν σταμάτα να το παίζεις σοφός και προοδευτικός και να λές τους άλλος καθυστερημένους καταντάει γελοίο.
Αλλο να έρχεται ο ξένος και να επενδύει στη χώρα σου ανοίγωντας ένα ναυπηγείο ή μια χημική βιομηχανία ή ενα εργοστάσιο βυρσοδεψίας έστω και άλλο να σου αγοράζει το Λιμάνι τρούμαν.Πολλες θέσεις εργασίας άνοιξαν με τον ΟΤΕ π.χ οταν πωλήθηκε στους Γερμανούς; Αποζημιώσαμε ως κράτος τους παλιούς και πήραν λιγότερους νέους. Είσαι άκριτο θύμα μονόπλευρης ενημέρωσης.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ποιος μαλάκας μου έκανε φάρσα και πήγα μέχρι τη Μασσαχουσέτη;

Ανώνυμος είπε...

τον μαργουντ τον κράτησαν εκεί;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι. Τσακώνεται ακόμα με τον πρύτανη του ΜΙΤ και επιμένει ότι δεν του έχουν κάνει φάρσα. Υποστηρίζει ότι η θέση είναι δική του δικαιωματικά

Trueman είπε...

Για τον ΟΤΕ ένα άμεσο, μεγάλο όφελος είναι ότι δεν θα κληθείς να πληρώνεις πλέον φόρους για την, επί δεκαετίες, μή ορθολογική λειτουργία του (εθνικούς εργολάβους, μή επωφελείς εξαγορές σε ξένες χώρες, μισθολογικές υπερβάσεις, κλπ.).

Μή ορθολογική λειτουργία μιας οντότητας επιφέρει ελλείμματα που συνεπάγονται αύξηση φόρων (άμεση συνέπεια) και το χειρότερο, δανεισμό (που υποθηκεύει τις επόμενες γενιές)

Συνεπώς, χάνεις λεφτά που δεν πηγαίνουν σε επωφελή μακροπροθεσμη επένδυση (πχ. παιδεία, έρευνα, υγεία) αλλά σε μαύρη τρύπα χωρίς κανένα όφελος.

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε τρούμαν έδιωξε 5.οοο η Ολυμπιακή και απο την άλλη πορτα πήραν 7.οοο αγροφύλακες ασε μας πιά.Μια μαθηματική πράξη με ψηφους είναι ολη τους η πολιτική που ζείς;

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Γι αυτό λένε όλοι, δεξιοι κι αριστεροί, ότι η ΝΔ τα γαμησε τη μάνα

Trueman είπε...

Όλα αυτά λοιπόν συντείνουν στο να είναι η Ελλάδα εδώ που είναι, δηλ. ουραγός κι αμελητέα ποσότητα διεθνώς..Και μειωμένης κυριαρχίας βεβαίως...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στην πινεζόχωρα με τους κλεφτοκοτάδες κατοίκους, δεν έχει νόημα κανένα κοινωνικοοικονομικό σύστημα. Ο κόσμος είναι τόσο λαμόγια, που καταρρίπτει θεωρίες και πρακτικές σε δευτερόλεπτα. Ούτε κομμουνισμός θα μπορούσε να στεριώσει γιατί δε θα δούλευε κανείς, ούτε φιλελευθερισμός για τους ίδιους λόγους συν τω ότι θα έπρεπε το κράτος να παρεμβαίνει καθημερινά για να πατάξει φοροδιαφυγή και αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές (καρτέλ λόγω μικρής αγοράς, μελισσανίδηδες ,τρομπούκηδες κλπ). Οι Έλληνες επιχειρηματίες δε συμμετέχουν στην Καμόρα γιατί πέφτει μακριά η Νάπολη, αλλιώς θα ήταν επίτιμοι πρόεδροι. Τώρα ζούμε την περίπτωση του φιλελευθερισμού με διεφθαρμένο κράτος. Άρα, τί διαφωνείτε; Δεν έχει νόημα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τα πες αυτά στο ΜΙΤ; ;χαχαχαχαχ

Trueman είπε...

Ναί αλλά αυτό που λες είναι παθητική προσμονή του μοιραίου..

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

ενω μ αυτα που λες εσυ τρουμαν Καπότε σείεται το κατεστημένο οικοδόμημα

Trueman είπε...

Μια που μιλάμε για το πανεπιστήμιο σου το ΜΙΤ, εβλεπα webcast μαθήματος στο πανεπιστήμιό αυτό, που ο καθηγητής λέει στους φοιτητές ότι αν πιαστείτε να αντιγράφετε σας "πηδήξαμε". Αφού θα εφαρμοστούν οι ισχύοντες κανονισμοί του πανεπιστημίου.

αν κι εδώ τηρούνταν οι νόμοι απαρέγκλιτα, μπορεί να πιασουμε την αρχή του νήματος εξόδου απο την παρακμή..Ότι γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο δηλαδής

Πχ. όποιος σταματάει πανεπιστημιακό μάθημα "πούτσα".

Όποιος σπάει κρατική περιουσία "πούτσα",

Όποιος πιαστεί να φοροδιαφεύγει "πούτσα",

κλπ..

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

ετσι μπραβο τρούμαν...να βγάλουμε και τα τανκς έξω πάλι

Trueman είπε...

Ρε Καραϊσκο, τί αντιδράς σαν κλανιά? Και μετά λες γιατί μιλάω για καθυστερημένους. Μίλα σοβαρά μια φορα

Trueman είπε...

Τουλάχιστον σεβάσου τον εκλεκτό συνδαιτημόνα σου τον Βάρσο

Ανώνυμος είπε...

ο trueman στις 6:42 είναι ο βάρσος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε Τρούμαν οι νόμοι έχουν νόημα όταν εφαρμόζονται από την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού, προκειμένου μια παρανομούσα μειοψηφία να τιμωρείται. Εδώ πέρα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. H πλειοψηφία παρανομεί και η μειοψηφία είναι τα κορόϊδα. Πάει κάποιος στο πανεπιστήμιο και δεν αντιγράφει ή πληρώνει φόρους κανονικά και του τη λέει το σύμπαν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο κόσμος δεν παλεύεται εδώ. Και ότι και αν γίνει, όποιος κι αν κυβερνά, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλανιαϊσκος τί νόημα έχει να κυκλοφορεί ελεύθερος. Να συλληφθεί και να φυλακιστεί επί τοπου

Trueman είπε...

Κλανιαϊσκο και Βαρσε
οι νομοι είναι οι νόμοι του κράτους και όχι οι νόμοι του εργάτη, του επιχειρηματία, του ψιλικατζή καπνού, ή οιουδήποτε άλλου.

Αλλιώς θα είμαστε μια ζωή Νάπολη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Είναι παθητική προσμονή του μοιραίου, αλλά τί να κάνεις; Και απολυταρχία να χαμε, σε πρώτη φάση η πλειοψηφία των πολιτών θα δήλωναν αντιστασιακοί και σε δεύτερη φάση θα έφτιαχναν βόμβες με κατσαρόλες. Βάλε και τους έλληνες τεμπελομπάτσους, που για να πιάσουν μαλλιά με σκουλαρίκι φωνάζουν τη Σκότλαντ Γιαρντ και θα καταλάβεις το περίεργο φαινομενο του πώς στην επταετία υπήρχαν τόσες πολλές παράνομες οργανώσεις, στις οποίες συμμετείχε κι ο μεγάλος τρομοκράτης Σημίτης, χωρίς να συλλαμβάνονται. Αστεία χώρα, με αστείους κατοίκους

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εννοείται ότι στους αστείους κατοίκους περιλαμβάνω και τους παρόντες

Ανώνυμος είπε...

Ο V που χάθηκε ξαφνικά; Περίεργο..

Ανώνυμος είπε...

ρε τρούμαν εχει πάρει το αυτάκι σου κατι για την πάλη των ταξεων ποτέ
;; τους νόμους τους θέτουν οι ισχυροί οικονομικά.Δεν είναι θεικές επιταγες. Πατακέ

Ανώνυμος είπε...

http://3.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/Stg2sVpT2XI/AAAAAAAAJaY/pdsubIkPsFU/s1600-h/P13_04+c

Ανώνυμος είπε...

ο μπάργουντ "απ την ταξεων την πάλη,προτιμάει την κραιπάλη"

Ανώνυμος είπε...

O Ψωμιάδης ωστόσο κατέδωσε τον Αυτιά για τα καμωματα του και για στημένες συνεντεύξεις.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην τον έδωσε ο Ψωμιάδης

Ανώνυμος είπε...

θέλουμε να ξανατοποθετηθεί ο "άνθρωπος απο το Βόλο".Ξέρει αυτός

Ανώνυμος είπε...

Κάτι δεν πάει καλά σ' αυτήν την πρόσκληση. Καθόλου δε μ'αρέσει

Ανώνυμος είπε...

κατι φριχτό κρύβει αυτή η πρόσκληση

Ανώνυμος είπε...

Hong Kong Exchanges and Clearing Limited and The Stock Exchange of Hong Kong Limited take no
responsibility for the contents of this announcement, make no representation as to its accuracy or completeness
and expressly disclaim any liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon the
whole or any part of the contents of this announcement.
COSCO Pacific Limited
(Incorporated in Bermuda with limited liability)
(Stock Code: 1199)
ANNOUNCEMENT
IN RELATION TO STRIKE ACTION AT PIRAEUS PORT IN GREECE
This announcement is made by the Company on a voluntary basis.
Pursuant to the Concession Agreement signed between COSCO Pacific Limited (“COSCO
Pacific” or the “Company”), Piraeus Container Terminal S.A. (“PCT”), a wholly-owned
subsidiary of the Company, and Piraeus Port Authority S.A. (“PPA”) in relation to Piers 2 and
3 of Piraeus Port on 25th November 2008 (the “Concession Agreement”), PCT has fulfilled
all its obligations under the Concession Agreement to take over the terminal operation on 1st
October 2009 in accordance with Greek law. The Concession Agreement was put in full
force and effect.
The ratification law of the Concession Agreement was passed by the Greek Parliament and
was published in the Greek Government Gazette on 30th March 2009 and embodied as part
of Greek Law. The Concession Agreement has officially been entered into force.
Implementation of the Concession Agreement must be in full compliance with Greek Law.
The Labour Unions of Piraeus Port declared strike actions beginning on 1st October 2009 to
express their different views on privatization issues. It is expected that these industrial
actions continue to hinder the Company from commencing its operation of Piraeus Container
Terminal before 18th October 2009. However, to the Company’s best knowledge, the Greek
Government and the Labour Unions are currently undergoing an open dialogue and creating
conditions for a soonest possible resumption of work. The Company welcomes this positive
approach and will continue to closely monitor the latest development of this issue. Since
Piraeus Container Terminal is out of operation during the period of the strike, no operating
costs are incurred during such period.
2
Once the strike action has been resolved, PCT will continue to implement its original plans to
improve the terminal facilities and services. PCT are committed to developing the Piraeus
Port into a modern terminal providing reliable, flexible and efficient container handling
service to international shippers. At the same time, COSCO Pacific also looks forward to
joining hands with the port and shipping communities in Greece to further enhance the
function of Piraeus Port serving the shipping industry as a “Gateway to Greece and South
Europe”.
COSCO Pacific remains enthusiastic about Piraeus Container Terminal's bright future, and is
confident it will create value for its stakeholders including shareholders, customers,
employees and the Greek society.
On behalf of the Board
COSCO Pacific Limited
XU Minjie
Vice Chairman & Managing Director
Hong Kong, 16th October 2009
As at the date of this announcement, the board of directors of the Company comprises Mr. CHEN
Hongsheng2 (Chairman), Mr. LI Jianhong1, Mr. XU Lirong2, Ms. SUN Yueying1, Mr. XU Minjie1
(Vice Chairman & Managing Director), Dr. SUN Jiakang2, Mr. HE Jiale1, Dr. WONG Tin Yau,
Kelvin1, Mr. WANG Zhi1, Mr. YIN Weiyu1, Dr. LI Kwok Po, David3, Mr. CHOW Kwong Fai,
Edward3, Mr. Timothy George FRESHWATER3 and Dr. FAN HSU Lai Tai, Rita3.
1 Executive Director
2 Non-executive Director
3 Independent Non-executive

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο έχει κάνεις αίτηση για γενικός ή ειδικός γραμματέας υπουργείων? Ξέρεις τον Βαλυράκη?

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαλυράκης βγήκε βουλευτής τελικά;

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλώς και βγήκε. (Και) με την στήριξη Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό στήριγμα. Κολώνα.

Ανώνυμος είπε...

Εηρεάζει πολλούς ο Καραϊσκος εκεί στη νήσο και ο Σήφης τον είχε μεγάλη ανάγκη. Ο Καραϊσκος είναι ο Ξεκουκουλοτάκης του Βαλυράκη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος ήταν πάντοτε θαυμαστής της Μίνας, της συζύγου του Σήφη. Γι αυτό τον στήριξε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Άλλωστε ο Καραϊσκος είναι γνωστός φιλότεχνος. Και γεροντόφιλος.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, μπα... Για δες η "συμπάθεια" κάποιου εδώ μέσα. Εϊναι και καμάκι

Χωρίζει ο Δανέζης

Ανώνυμος είπε...

μπα μουφα είναι

Ανώνυμος είπε...

ποιος μπαίνει απο ελβετία μωρε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ. Τραπεζικός δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

γελάω τωρα

Ανώνυμος είπε...

ποιός κατεβασε το μακρυνάρι της κόσκο;

Ανώνυμος είπε...

εεεεεεεεεεε;

Ανώνυμος είπε...

κάποιος μπαίνει και από καρδίτσα

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάργουντ. Καρδιτσιώτης δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Μα κι αυτός απο Ελβετία κάποια μαιμουδιά έχει κάνει.Απο κανα κιλκίς θα ναι

Ανώνυμος είπε...

Της Αθηναικής λέσχης ειν κανείς;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος..

Ανώνυμος είπε...

Μιας ταβέρνας στο Πικέρμι που λέγεται Αθηναϊκή Λέσχη. Μαζί με την λυπητερή σερβίρει και χαλβά. Όπως ακριβώς αρέσει στον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

εφιάλτης στο δρόμο με τις λέσχες

Ανώνυμος είπε...

ποιός μπαίνει μωρε απο Ελβετία.Τιμή για το μπλόγκ.Οχι σαν τον άλλο που μπαίνει απ το Ιτσιρλίκ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος ξέρει και μια άλλη λέσχη. Την στρατιωτική Λέσχη στο στρατόπεδο όπου υπηρέτησε.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εγώ μπαίνω από Μενίδι, αλλά το έχω τροποποιήσει και φαίνεται σαν να μπαίνω από Ελεβετία. Από Μενίδι σε διαβάζω. Όλοι όμως το ίδιο είμαστε.Και εγώ από Μενίδι έχω αξία.

Ανώνυμος είπε...

ααα ωραίες ιστορίες απο τον στρατό διηγείται ο βάρσος. εχει πολύ γουστο ο μπαγάσας

Ανώνυμος είπε...

Και ο Καραϊσκος όταν έρχεται Αθήνα στο Μενίδι μένει. Χανιά και Μενίδι είναι οι τόποι διαμονής του.

Ανώνυμος είπε...

μενίδι;;;είσαι ρομ για μπαλαμός;

Ανώνυμος είπε...

Μενιδιάτης. Ρωσοπόντιος.

Ανώνυμος είπε...

Και μαρέσει πολύ έτσι όπως γράφει ο Καρ.

Ανώνυμος είπε...

το ψιλικατζίδικο του βρασου είναι στο μενίδι...είμαστε γειτόνοι.Αν είναι αντρας να διαψεύσει τη γειτνίαση

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω τοποθέτηση του "ανθρωπου απο το Βόλο"

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στο Μενίδι είναι το δικό σου σπίτι Καραϊσκο ή λίγο έξω προς Ζεφύρι;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα. Και εγώ από Μενίδι είμαι. Ζαρουτιάδης. Πείτε τα επίθετά σας να δούμε αν γνωριζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ποιό σπίτι ρε; αμα φυσήξει μου το πάει και ζεφύρι

Ανώνυμος είπε...

Εμένα Παπανίκα με λένε φίλε Ζαρουτιάδη. Ακουστά το έχω το όνομά σου αλλά δεν τον ξέρω. Το επίθετο του Καραϊσκου δεν το ξέρω. Ας το πει ο Βάρσος.

Ανώνυμος είπε...

Μπισκίνης είναι το πραγματικό επίθετο του Καραϊσκου. Μπισκίνης με τόνομα

Ανώνυμος είπε...

Δημοσιογράφος Μπισκίνης ναι.Ακουει λεβίθη κανείς;;Οργια γινονται

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η πρόσκληση του ανθρώπου από το Βόλο πολύ με ανησυχεί. Κάτι ύποπτο υπάρχει εδώ. Έχω αρχίσει και φοβάμαι

Ανώνυμος είπε...

Λεβίθης; Και αυτός από Μενίδι είναι Μπισκίνη;

Ανώνυμος είπε...

Ο Ξυνόγαλος δεν είναι από το Βόλο;

Ανώνυμος είπε...

ποιός ειν στο τηλέφωνο ποιός τηλεφωνεί; Να γινουν αποκαλυπτηρια ψευδονομάτων αλλιώς αποχωρώ

Ανώνυμος είπε...

μιλάει γειτονας του βράσου στου λεβίθη τωρα

Ανώνυμος είπε...

2: 56 τί ακριβώς εννοείς; Πες να καταλάβουμε.

Ανώνυμος είπε...

O Μπισκίνης από που είναι;

Ανώνυμος είπε...

ο λεβιθης εχει αφιέρωμα στην Οκτωβριανη επανάσταση

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο θέμα Μπισκίνη. Μεγάλο θέμα πράγματι. Πάντα επίκαιρο.

Ανώνυμος είπε...

ο μπαργουντ γυρισε απο το ΜΙΤ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπισκίνης είναι και αυτός από Μενίδι; Δημοσιογράφος είσαι Μπισκίνη και το Καραϊσκος είναι ψευδώνυμο;

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε είχα γνωρίσει έναν Μπισκίνη στην Τρίπολη στην Αεροπορία. Εσύ είσαι συνάδελφε; Εκείνος ο Μπισκίνης που διάβαζε Ελευθεροτυπία;

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Μπισκίνης δεν μένει στην Κρήτη. Θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Να πάρει θέση ο ίδιος ο Μπισκίνης.

Ανώνυμος είπε...

Πού είναι δημοσιογράφος ο Μπισκίνης? Σε Αθήνα ή σε επαρχία?

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

δεν παμε καλαααα.Ακου Μπισκίνης

Ανώνυμος είπε...

Μπισκίνη; Εσύ είσαι; Ο παλιός συνάδελφος συστρατιώτης; Εσύ που διάβαζες μανιακά Ελευθεροτυπία και Γιώργο Βότση;

Ανώνυμος είπε...

Μπισκίνη;

Ανώνυμος είπε...

Μια τοποθέτηση βέβαια και του "ανθρώπου απο το Βόλο" θα είναι ευπρόσδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Από τον Βόλο είναι ο Μπισκίνης;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η τοποθέτηση του "ανθρώπου από το Βόλο" με τρομάζει πολύ. Έχει κάτι πολύ σκοτεινό και μυστηριώδες. Πολύ έχω αγχωθεί..

Ανώνυμος είπε...

Μπισκίνης: Δημοσιογράφος και μάλιστα από τον Βόλο. Πολύ περίεργος, πολύ ύποπτος συνδυασμός.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Πάριος.Θα κυκλοφορήσει με την Real news το νέο του cd και μετά θα λέει οτι έγινε και πλατινένιος.Αν το κυκλοφορούσε στα ίσια θα πουλούσε 5-6000 κομματια μαζι με τα πειρατικά. Απο σήμερα το απόγευμα θα ψωνίσουν οι ξεμωραμένες 60αρες την εφημερίδα για να ακούσουν τον ερωτικό ερμηνευτή της Ελληνικής γεροντοκαψούρας.Η κάθε ληγμένη που νοσταλγεί τα εφηβικά της καρδιοχτύπια. Το παίζει και ανέμελος εραστής στα 70 του ο Πάριος με Μπότοξ, βαρύ άρωμα και πουλοβεράκια ζωηρά πάνω απο πουκάμισα ακομβίωτα σαν το Χούλιο Ιγκλέσιας τον οποίο αντιγράφει πλέον σε επιπεδο πιθηκισμού. Βεβαίως η υπέρβαρη ελαφρύτητα του μπαρμπα Γιάννη διαχέεται στις συνεντεύξεις που κατα καιρούς δίνει. Αυθεντικές σαπουνόφουσκες αποδρούν απο το στόμα του μυθικού τροβαδούρου της αγάπης. Σε τόνους πάλ και απαλού ροζ η αισθησιακή φωνή του ουζοτραγουδιστή απαντησε στα γλοιώδη και τουρμποπροωθητικά ερωτήματα του Χατζηνικολάου.Ο άνθρωπος τον έχει πάρει εδω και χρόνια πολυ σοβαρα το ρόλο του γεροντο άδωνη, και δεν μπορεί ούτε να κλάσει χωρίς εναν κάποιον αισθησιασμό. Και τι είπε; Αποστάγματα σοφίας γκόμενου, επιπέδου μεζεδοουζερί και Κυκλαδοπανηγυριού διανθισμένα με ιστορίες απο γυναίκες που σημάδεψαν τη διάβα του.Απόσπασμα:"Η Σοφία(Αλιμπέρτη) μου είχε πεί κάποτε οτι μόνο μια γυναίκα δεν μπορείς να ξεπεράσεις Γιάννη...τη μουσική".Μεγάλη κουβέντα κύριοι. Ποια μουσική ρε Γιάννη; Το Πάσχα με τις σούβλες και στις κρεββατοκάμαρες των ξαναμμένων νοικοκυρέων έχτισες το Θρύλο σου.

Ανώνυμος είπε...

σιγα τη γκόμενα την Αλιμπέρτη

Ανώνυμος είπε...

έξοχος ο 2.52

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

σας ευχαριστώ κυριε

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxxaxxa

V. είπε...

Εσύ ήσουν φίλε μου Καραϊσκο. Πίστευα ότι το έγραψε κάποιος άλλος και έδωσα τα συγχαρητήρια γιατί μεταξύ μας δεν χρειάζεται το γλείψιμο. Πίστευα ότι το έγραψε κανένας Μπισκίνης...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δεν πιστεύω να με ειρωνεύεσαι V; Και εσυ.

V. είπε...

Καραϊσκο, το πρωί που πήγα για κάτι βιβλία στον Πολιτεία και χάζευα, είδα συμπτωματικώς, στον πάγκο με τις προσφορές, ότι υπάρχουν δύο αντίτυπα της "Επανάστασης των Διευθυντών" προς 5.80 ευρώ ή κάτι τέτοιο από 17 ευρώ που είναι η κανονική τιμή. Εάν ενδιαφέρεσαι βέβαια, μιας και το βιβλίο ασχολείται, μεταξύ άλλων, με προλετάριους, ρώσικους δρόμους κλπ. Πήρε τηλέφωνο χθες στον Λαβίθη για την Οκτωβριανή Επανάσταση ο "Κώστας ο Οικοδόμος";

V. είπε...

Πράγματι εσύ έγραψες αυτό το υπέροχο κείμενο; Το λέω γιατί είναι απαλλαγμένο από αριστερές αναφορές, που χαρακτηρίζουν τα κείμενά σου. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να μπει σε κεντρική ανάρτηση. Είχα κάνει κι εγώ ένα σχέδιο κειμένου για τον Πάριο, δεδομένου ότι βάφει μαλλιά και γένια, πριν όμως αποφασίσω να σταματήσω. Σε καμία περίπτωση δεν έφτανε την ποιότητα αυτού του κειμένου. Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

IS KARAISKOS A TRANSEXUEL

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλούμε ο 1.30 να γράφει τουλάχιστον με σωστή ορθογραφία.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εχω αποφασίσει οριστικά να το διαβάσω το βιβλίο αυτό.Δεν τον ακόυσα τον οικοδόμο.Απο τις 2:20 άρχισα να ακούω,μπορεί να χε βγεί νωρίτερα ο να τα πει γιατί έχει πρωινό ξύπνημα λογω γιαπιού(λέμε τωρα).Πιστεύω οτι θα έκανε παγκόσμιας κλάσης τοποθέτηση αφού θα ετοιμαζόταν απο τη μεταπολίτευση για μια τέτοια μονοθεματική βραδυά.Πάντως έγινε μεγάλη εκπομπή παρήλασαν κνίτες, εμφυλοπολεμιακοί, ακομη και σύντροφοι που έζησαν σε Ρουμανίες και Βουλγαριες , μεχρι και Αλβανοί χαιρέτησαν.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ε οχι ρε βαψ να καπηλεύομαι και αρθρα άλλων,ε οχι

V. είπε...

Πήραν και Αλβανοί μιλώντας υπέρ της επανάστασης; Καταπληκτικό. Νομίζω ότι πιο παλιά, ο Οικοδόμος είχε ζητήσει από τον Λαβίθη να κάνει θεματική βραδιά για το θέμα και του το είχε υποσχεθεί ο παρουσιαστής. Πράγματι, χθες το βράδυ θα ήταν η μεγάλη του μέρα. Σκέψου όμως,ειδικά χθες, να τον πήρε ο ύπνος από την "οικοδομική" κόπωση και να μην μπόρεσε να ακούσει την εκπομπή...

V. είπε...

Μα ποιός τότε έγραψε αυτό το κείμενο;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Συνηθίζω ξέρεις να μην υπογράφω ως καραπιάλης τα μη πολιτικά μου τεμάχια, γιατι θέλω να διατηρώ σκληρό προλεταριακό προφίλ ατόμου που ασχολείται μονο με την κόκκινη επανάσταση.

V. είπε...

Το καταλαβαίνω. Γι' αυτό και δήλωσα, με την αποχή μου επί διήμερον, την αντίδρασή μου στην προσπάθεια των Marwood, Βάρσου να φιμώσουν την αγνή και άδολη προλεταριακή φωνή σου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μα είναι δυνατόν να γραψει ετσι άνθρωπος σε εφημερίδα για τον Πάριο;Να τον κάνουν θέμα και στα μεσημεριανά,άηθης επίθεση κατα του μεγάλου ερωτικού και τέτοια; Εγω προσωπικά το κουτσούλησα το τεμάχιο κατα πάριου με αντρεία και λεβεντιά

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μαργουντ και βράσος λειτουργούν εδω για τους "οικοδόμους" όπως λειτουργεί η "φωνη της Αμερικής" στην εκπομπή του λεβίθη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πιστεύω οτι ο Πάριος βάφει ακόμη και τις τρίχες στο μπέτι( στηθος)

Ανώνυμος είπε...

Αήθης η επίθεση κατα του μεγάλου ερωτικού μας τραγουδιστή απο τον Καραισκο.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο Καραϊσκος ζηλεύει τις μεγάλες ερωτικές επιτυχίες του Πάριου;

V. είπε...

Καραϊσκο ίσως έχεις δίκιο ότι ο Κώστας ο Οικοδόμος δεν είναι οικοδόμος. Δες αυτό

http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=6050

Ανώνυμος είπε...

Έτυχε να έχω ακούσει και εγώ τον κώστα τον οικοδόμο. Μα αυτά που λέει δεν μοιάζουν πολύ με αυτά που λέει και γράφει ο καραϊσκος?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος λέει χειρότερα από τον Κώστα τον οικοδόμο.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνεί όμως με τον Κώστα τον οικοδόμο. Είναι Συριζαίος ο Καραϊσκος. "Κώστας ο Οικοδόμος" vs "Καραϊσκος ο Σπιτονοικοκύρης". Μεγάλες μάχες..

Ανώνυμος είπε...

Πέραν της ειρωνίας του V, νομίζω ότι το κείμενο του αγνώστου-Ελένης-Κατερίνας-Καραϊσκου-Καραπιάλη-Γιο μπαζο λια είναι καλό. Γεγονός που μας δείχνει, ότι ο Καραϊσκος έχει πιο πολύ ταλέντο σε κοσμικά-κουτσομπολίστικα θέματα παρά σε πολιτικά. Μπράβο του λοιπόν. Καλό το κείμενο για Πάριο. Συμφωνώ ότι έπρεπε να μπει σε ανάρτηση, όπως είπε ο V

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος (ο οποίος κόπηκε στις εξετάσεις του Palso) αποκαλεί συστηματικά τον Καραϊσκο αδερφή, τόσο εδώ όσο και στου Βαψομαλλιά. Καραϊσκο,πάρε θέση. Πρέπει να είναι ο ίδιος που παλαιότερα αποκαλούσε και τον Βαψομαλλιά αδερφή με τον ίδιο τρόπο. Αήθης επίθεση στην αριστερά. Υποπτεύομαι τον κατά πάσα πιθανότητα ψηφοφόρο του ΛΑΟΣ, Ξυνόγαλο.

V. είπε...

Λοχαγέ μου δεν ειρωνεύτηκα τον Καραϊσκο για το κείμενο (αν και μπήκα στον πειρασμό να του πω ότι νόμιζα ότι δεν ήταν δικό του, λόγω του ότι ήταν ορθογραφημένο κλπ., αλλά τελικά δεν του το είπα...). Πραγματικά εμένα τουλάχιστον μου άρεσε πολύ. Κι εγώ θα προτιμούσα τον Καραϊσκο περισσότερο σε μια "pop" κοινωνιολογική αρθρογραφία, παρά σε "βαριά" θέματα με επαναστάσεις, τέταρτους δρόμους προς τον σοσιαλισμό κλπ. Νομίζω ότι είναι ταλαντούχος σχολιογράφος, εφόσον αφήνει κατά μέρος διάφορα αριστερίστικά που όλους μας εκνευρίζουν. Μη μου πεις δηλαδή ότι διαβάζεις και κανένα καλύτερο κείμενο στις περίπου εφημερίδες και στα περίπου περιοδικά που κυκλοφορούν...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λένε και οι δύο. Και ο Κώστας ο οικοδόμος και ο Καραϊσκος είναι από τις φωνές που λένε την αλήθεια κόντρα στο λαίφστάιλ. Καραϊσκο στα πολιτικά θέματα θέλουμε να σε διαβάζουμε πιο πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος γράφει πλέον με το λεξικό παραμάσχαλα γιατί πειράζεται πολύ όταν του βρίσκουν ορθογραφικά λάθη. Είναι φανερό ότι δεν αντέχει την ορθογραφική κριτική. Εκνευρίζεται αφάνταστα. Μισεί την ανορθογραφία, το ψέμμα και την υποκρισία.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι πιο διασκεδαστικός στα πολιτικά θέματα. Πολιτικά και πάλι πολιτικά λοιπόν Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δεν αντέχει καμιά κριτική και το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην ορθογραφική κριτική;

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε κατά μέρος την κριτική και αφήστε τον Καραϊσκο ελεύθερο να γράφει ότι θέλει. Ότι και να γράψει το ρουφάμε μέχρι την τελευταία λέξη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πλέον βλέπω οτι ο Βάρσος παρ οτι καμουφλάρεται "στρουθοκαμηλικά" σαν ανώνυμος, του απευθύνονται κανονικά σαν Βάρσο χχαχαχα οπως έγινε μεταξύ του χρονικού διαστηματος 6 με 6 και 40.Πραγματικό χάι λάιτ.

Να πω κάτι τωρα:το καλύτερο πολιτικό κείμενο των τελευταίων ετών (κατα τη γνώμη μου) το έχει γράψει ο βαψ με θέμα τη βουλη των εφήβων.Πραγματι γλυκό σαν εκδίκηση το κείμενο αυτό για τη νεα γενιά που έρχεται.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά καλός ο καραίσκος σε θέματα που τον αφήνουν να ξεδιπλώνει το λαδικό χαρακτήρα του

Ανώνυμος είπε...

ο καραίσκος εξαφανίζεται μεταξύ 8 και 9 κάθε βράδυ από το μπλογκ γιατί παρακολουθεί το δελτίο του μέγκα και χαϊδεύεται στη θέα της μαρίας σπυράκη

Ανώνυμος είπε...

τον είδατε τον καραμανλή στη βουλή? τι τυπάκι είναι αυτό ρε? τι σότο φάγαμε όλοι με αυτόν τον τύπο (ακόμα και ο καραίσκος τον συμπαθουσε)? τι ρεζίλης είναι αυτός ρεεε τον κράζει ως και ο παπαρογιάννης

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω ότι ο καραίσκος θα μπορούςε διαπρέψει στον δημοσιογραφικό τομέα που διεκόνησε ένας αλκίνοος μπουνιάς ένας στέφανος ορφανίδης είναι άλλωστε και ωραίος άνδρας σαν τον στέφανο, ό,τι πρέπει για πανελίστας ρέζιντεντ καλλιαρντευτής πασών των ρωσιών σε εκπομπές τύπου σκορδά βάσιας λόης δεν ξέρουν τι χάνουν τα κανάλια

Ανώνυμος είπε...

o ανωνυμος των 9:00 κόρναρε το βραδυ των εκλογων του 2004.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ δε θα κορνάρεις ποτέ όμως!!! Χα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κι ο ανωνυμος των 9:04 κορναρε το 2004

ΣΛΟΥΡΠ είπε...

Μα τί τραγικός είναι αυτός ο Καραϊσκος.. Επειδή είπε καλή κουβέντα ο Βαψ για το κείμενό του, αμόλυσε γλώσσα καλούμπα και δουλεύει σαλιάρισμα. Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

περιμένω βέβαια τον "ανθρωπο απο το Βόλο" να τοποθετηθεί επιτέλους.Ας μην τρομάζει ο κόσμος με το χιτσκοκικό τιτλο

ΣΛΟΥΡΠ είπε...

- "Τί ωραία είχες γράψει για τη Βουλή των Εφήβων Βαψ"

- "Πόσο μου αρέσουν τα κείμενά σου"

Ίσα ρε χοχλιέ

ΣΛΟΥΡΠ είπε...

Έβρεξε. Τώρα θα βγεί κι ο Καραϊσκος μαζί με το καβούκι του, για την καθιερωμένη αργή του βόλτα, αφήνοντας το ίχνος από τα σάλια.

ΣΛΟΥΡΠ είπε...

Δε μιλάς γυμνοσάλιαγκα ε; Κρύφτηκες στο καβούκι σου;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αυτό είναι αλήθεια ανώνυμε 9:09.Αλλα είσαι χωριάτης δεν έχεις σημασία.Δεν ξέρεις τίποτα απο το χώρο των μεσημεριανών και του στράς.

Σαλιαρέλης είπε...

Άσε ρε γυμνοσιάλαγκα που χεις κι άποψη. Έλα μη σε βράσω και σε φάω τώρα

Sally Garry είπε...

Vapsomallias is the best columnist I have ever seen..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα.. Βλέποντας την ευτυχία του Καραϊσκου μετά τους επαίνους, δε μπορούσα παρά να του τη χαλάσω λίγο. Πολύ τη χάρηκα την αμηχανία του

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος εάν φαγωθεί πρέπει να έχει και ωραία γεύση.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ξεκίνα το βρίσιμο τώρα κόμοδε Καραϊσκο...

Ανώνυμος είπε...

Eάν γίνει και η τηλεμαχία των υποψηφίων της ΝΔ θα διασκεδάσουμε πιο πολύ και από τα άρθρα του Καραϊσκου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κάτι μου λέει ότι ο Καραϊσκος ετοιμάζει οχετό εις βάρος μου γι αυτό αργεί να εμφανιστεί.. Βόθρος θα είναι ο στόμας του αυτή τη φορα

Ανώνυμος είπε...

μουσαντένια αγαλματιδια πωλούσε ο κώστας ο οικοδόμος. παπαπ πα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος να γράψει ένα ολοκληρωμένο πολιτικό βιβλίο σαν προσωπικό του πολιτικό μανιφέστο για να δούμε μια ολοκληρωμένη αριστερή πολιτική ανάλυση.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μάλλον βρίζει ακόμα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος πάντως είχε διαβλέψει ότι ο Οικοδόμος δεν είναι οικοδόμος. Αυτοί οι αριστεροί αναγνωρίζονται μεταξύ τους. Και πως να είναι οικοδόμος όταν γράφει όλη τη μέρα σε μπλογκς και μιλάει μέχρι το ξημέρωμα στο ρασιόφωνο. Εισοδηματίας αριστερός θα είναι και αυτός σαν τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

ρασιόφωνο;

Ανώνυμος είπε...

Μα ο Καραϊσκος δεν ήταν που πριν μερικούς μήνες είχε αφιερώσει ολόκληρο post εδώ βρίζοντας τον Βαψομαλλιά;

Μάκης Σαλιάρης είπε...

και μένα μου αρέσουν τα γραπτά του καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρασιόφωνο. Γιατί είναι το κομμουνιστικό ραδιόφωνο. Το ραδιόφωνο της λογικής.

Ανώνυμος είπε...

το μετάνιωσε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η αλήθεια είναι ότι έπεσε μέσα. Πρέπει ο χαρακτηρισμός κάποιου ως οικοδομου, να είναι τίτλος ευγενείας στο ΚΚΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είχε πει ότι πολλοί αριστεροί εμφανίζονται ως οικοδόμοι για να μην τους περνάνε για μπουρζουάδες. Αριστερός ο ίδιος πρέπει να ξέρει καλά τα κόλπα της αριστεράς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το πήρε άσχημα φαίνεται ο καραϊσκος, που τον αποκάλεσα γλείφτη. Πρέπει να έχει κρυφτεί στο δωμάτιό του και να κλαίει τώρα, γι αυτό εξαφανίστηκε. Μεγάλη στενοχώρια πήρε..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πώ, πω το πλήγωσα το παιδί. Α, τον καημένο...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε εσύ ως καλός φίλος του Καραϊσκου θα τον χαρακτήριζες από την γενική συμπεριφορά του γλείφτη? Γλείφτης και αριστερός γίνεται?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εσυ ρε βάρσε δεν ήσουν που όλο το καλοκαίρι έκανες το δουλικό του βαψ και σε κράζανε εδω αγανακτισμένοι οι αναγνώστες σκορπώντας το κέφι και την ανεμελιά σε ολο το αιγαίο;
Τι έγινε με τον Βαψομαλλιά εδω; Το θεώρημα του Παζολίνι; Ρε μπάς και ο άνθρωπος κάνει χάζι εδω σ'ένα τράς μπλόγκ ημίτρελων ναζίδων,φιλελευθέρων και τοκογλύφων;

Ανώνυμος είπε...

το κλουβί με τις ημίτρελες

Ελένη είπε...

Γεια σας.

Και εμένα μου άρεσε αυτό που έγραψε ο Καραπιάλης αν και μου αρέσει λίγο και ο Πάριος σε μερικά τραγούδια. Θα μπορούσες Βάρσο να μας περιγράψεις την πρώτη φορά που συνάντησες τον Καραπιάλη,να μας περιγράψεις τί συζητήσατε και ποια ήταν η πρώτη σου εντύπωση από εκείνον;

Ανώνυμος είπε...

καλή η ιδέα της ελένης. βάρσε πες μας για την πρώτη σου συνάντηση με καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς το τσουλάκι..χαχχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει τώρα στα γερλαματα ο πάριος έχει αρχίσει να ξεμωραίνεται, αλλά δεν άξιζε την επίθεση αυτή από τον κομπλεξικό καραίσκο. Ο πάριος τουλάχιστον ηπήρξε τίμιος δεν κορόιδεψε κανένα δεν πούλησε μούφα πολιτικοποίηση και κουλτούρα σαν τον νταλάρα, ένας τροβαδούρος της αγάπης ήταν και τίποτα περισσότερο με φωνητικές ικανότητες ανώτερες φυσικά του χούλιο ιγκλέσιας. Εχει γράψει και το Απορώ.
Ο κλασσικός φθόνος του αριστερού για την επιτυχία εδώ λοιπόν, γνωστά πράγματα αυτά και αναμενόμενα από τον καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

O 9:46 ακούει στο αυτοκίνητό του Πάριο και τον αγαπάει τρελά. Τον ακούει και δακρύζει.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η ιδέα σου Ελένη. Για να δούμε αν ο Βάρσος θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Περιμένουμε επιτέλους παρέμβαση και από τον Βολιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Ενα ακόμη φάουλ του Καραϊσκου που τα έβαλε με τον αγαπημένο τραγουδιστή όλων των ελλήνων Γιάννη Πάριο

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Πάριος είναι ο πιο γλυκός τραγουδιστής. Τον έχει και ο Παπαδόπουλος σήμερα στην εκπομπή του.

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύει ο Καραϊσκος τον Πάριο για τις επιτυχίες του στο ασθενές φύλο

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 373   Νεότερο› Νεότερο»