Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΝ



Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι πιο διασκεδαστικό απο τα καλλιτεχνίζοντα και φιλόδοξα Ελληνάκια.Αλλοπαρμένα μειράκια στον καθρέφτη με το σκουπόξυλο για μικρόφωνο, ψώνιο, μπιχλιμπίδι και καμάρι των γονιών που βλέπουν τα τρυφερούδια τους στο γυαλί, να παίρνουν τηλέφωνα συγγενείς και φίλους νυχτιάτικα για να καμαρώσουν κι αυτοί τα νεα ροκ είδωλα με το ζελέ και τις ροζ κιθάρες με τα φωσφοριζέ αστράκια. Μποϊζ γκρουπς με μορφονιούς,ξεφωνημένα ημοειδή ,κατα φαντασίαν τυπάδες, μαμοθρευτα με σκληρό κωλοπαιδέ,σάουθερν και τσοπεράδικο ίματζ. Λούκ αλα Σόχο με παρδαλά πλουμιστά και ανατρεπτικά ιμάτια σε συνδυασμούς γκράντζ και ποπ εμπνευσμένους απο τσαρλατανο στιλίστς με αισθητική αντίληψη επιπεδου μαχαραγιάδων.Αμ τα θηλυκά να δείς.Δεν αντέχεται η ψωνισμένη γκόμενα που έχει το όνειρο να γίνει τραγουδιάρα.Τα ωραιότερα δακρύβρεχτα άρλεκιν με κακό τέλος έχουν γραφθεί απο δαύτες.Θολωμένοι ερωτοπληκτοι εραστες στα νύχια τους να τους συμπαραστέκονται στην πορεία προς το Πάνθεον και να ακούν στωικά τις πρόβες τους, μέχρι βέβαια να βρεθεί ανάλογος του ταλέντου νέος αγαπητικός και να αρχίσουν μετα οι αμοιροι ,τα ζειμπέκικα και τις στροφές. Και όλο το ηλίθιο γαιτανάκι τριγύρω.Ολο το αποτυχημένο σκορποχώρι απο "επαγγελματίες" και ταλαντούχους παρακαλλιτέχνες.Μακιγιεζ,ενδυματολογοι, αισθητικοί,φροντιστες,κομμωτες που νομίζουν οτι βρίσκονται στο Λος Αντζελες και βιώνουν τον πυρετό της δόξας.Που τωρα; Στα μεγα στούντιο του Κορωπίου και των Σπάτων με τα κατσίκια τριγύρω να βόσκουν και τα ΝΑΒΑΡΑ να κάνουν πατιλίκια.Ενταση και φόρτο στα παρασκήνια.Με τα λαπ τοπ και τα κινητά συνέχεια υστερικές κραυγούλες και κρίσεις πανικού,κόκα γιατί την έχουν δεί καταραμένοι και καταθλίπτικοί ωσαν νέοι Μπουκόφσκι ακουσον ακουσον,ατμόσφαιρα προγκρέσιβ και ασυμβίβαστη, Μπεστ ρέιντιο 92,6 και ανταλλαγή κοσμοπολίτικων αντιλήψεων για τα ψώνια του Σαββατοκυριακου στο Λονδίνο και στο Βερολίνο και για το φαγητό της Βαρκελώνης.Ατάκες φιγουρατζίδικες στα αγγλικά και κριτική εξτραβαγκάντ: κίτς αυτό, τι πασσέ το άλλο,πεθαίνω για αυτό το λατρεύω εκείνο,φοβερός ο Λαρς φον Τριερ,υπέροχη η τονοσαλάτα, αχ τι παπουτσια σβήνω.
Οπως αντιλαμβάνεται ο οιοσδήποτε, τουτο εδω το κακόγουστο και αφόρητο ενυδρείο δεν είναι σε θεση ουτε κατα διάνοια να κάνει αυτο που ονειρευτηκε να γίνει στη νιότη του: Να δημιουργήσει κάτι εκ του μη όντος.Οπότε αναμαζεύει στη χώρα τούτη ο,τι βρεί απ έξω.Οπως το X Factor και τα άλλα ταλεντάδικα της ταραμοσαλάτας. Η αρτιστική πρόταση της HEAVEN και του τηλεπορνείου του Μαρουσιού. Η μια να ποζάρει για rich bitch ερεθιστικά στους νυσταγμένους μισθωτους σκλάβους,ο άλλος για αυθεντία του πενταγράμμου και ο άλλος αμειλικτος κριτής στα 17 χρονα αμουστακα σχολιαρόπαιδα.

95 σχόλια:

V. είπε...

Σωστά όλα αυτά, αλλά κι εσύ Καραϊσκο θα ποζάρεις αύριο, όπως όλα αυτά τα γραφικά και ημίτρελα όντα που ψάχνουν στον ήλιο μοίρα. Μόνο που δεν θα ποζάρεις σε κουνιστούς μουσικούς παραγωγούς και ατάλαντους μουζικάντηδες, αλλά στους αυριανούς σου εργοδότες με Μερσεντέ, μαύρα κοστούμια, μπάκες, δακτυλίδια και κομπολόγια (μιας και σύντομα μπαίνεις κι εσύ στη μιθωτή σκλαβιά). Το παράδειγμα του Δον Λόπε, Καραϊσκο. Το παράδειγμα του Δον Λόπε (ή αυτοαπασχόληση)...

Ανώνυμος είπε...

θαναση;Ελληνα;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ όταν βγήκες δηλαδή για πρώτη φορά στο γυαλί ρε καραϊσκο δεν έβαλες ολο το συγγενολοι να σε δεί?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έμαθα ότι είναι ένα γεροδεμένο μελαχρινό παιδί με δημοσιογραφική φλόγα μέσα του.

Ανώνυμος είπε...

ο βαψ είναι ενας αγγλόφιλος νέος άνθρωπος αδύνατος απο την Αθήνα με μια εμμονή δικαιολογημένη εναντιον του Καραχάλι

Ανώνυμος είπε...

θανάση; Ελληνα. Που σε ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ μου.Εμαθα οτι ήσουν στο συνέδριο σημερα το πρωί καθόσουν δίπλα στον Τάσο Μητρόπουλο και χειροκρότησες όρθιος το Ψωμιάδη και τον Σαμαρά οταν έλεγε οτι το κόμμα πρεπει να επιστρέψει στις ιδεολογικές του ρίζες.Μαμα μπαμπάς χριστούλης και γαλανολευκη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πωλούνται κηροπήγια,παλαιά βιβλία μαρξιστικά, καρέκλες και πίνακες ζωγραφικής.Παρακαλώ όχι παζάρια

Θανάσης ο Έλληνας είπε...

Μπράβο στον Καραϊσκο που έβαλε μυαλό και πουλάει και τα μαρξιστικά βιβλία του. Αμυδρά αυτή η κίνησή του μου θυμίζει μιαν αντίστοιχη κίνηση ενός μουσάτου ευγενή σε κάποια ταινία που δεν θυμάμαι ακριβώς τον τίτλο της. Μόνο που δεν ξεύρω αν τα βιβλία αυτά του Καραϊσκου θα πιάσουν αρκετές δεκάρες στο παζάρι.

Το συνέδριο το είδα λιγάκι από τηλεοράσεως και θαύμασα όλες τις ομιλίες εκείνες που διακρίθηκαν από εθνικό οίστρο. Ιδιαίτερα ερίγησα όταν στο βήμα ανέβηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δικός μας άνθρωπος, ο μεγάλος Έλληνας. Έδειξε ότι υπάρχουν εθνικές εφεδρείες και όλοι εμείς, οι ταπεινοί δούλοι της Ελλάδος, του είμαστε ευγνώμονες. Ειδικά εκείνη η αναφορά στην άρρωστη μάνα του Καραμανλή με συνεκλόνισε. Ήταν μια αναφορά ευρύτερη, στην Ελληνίδα Μάνα, στην καλύτερη Μάνα του κόσμου. Η Ελλάδα παράγει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο: οικογένεια, πατρίδα και Ορθοδοξία. Πότε θα καταλάβουμε ότι κάθε τι το Ελληνικό είναι μοναδικό και υπέροχο; Θα το καταλάβουν άραγες ποτέ αυτό κάποιοι ανθέλληνες χοντροκέφαλοι μαρξιστές;

Ανώνυμος είπε...

Δικαιώθηκε ο Καραίσκος που στα παλιοτερα επίμονα αρθρα του εγραφε οτι δεν είναι για συνέδριο τουτοι εδω.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιοί είναι για συνέδριο δηλαδή; Έχεις παρακαλουθήσει συνέδριο του ΠΑΣΟΚ; Μήπως των αριστερών κομμάτων; Το ίδιο επίπεδο λίγο πολύ παντού. Φυσικά με τη ΝΔ πάντα στην κεφαλή με κριτήρια γελοιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Εγω να μιλάει υποψηφιος 15 λεπτά για:
Τη Μακεδονία
Τη μανα του Καραμανλή και την ελληνίδα μητερα
Το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης
Και για τη λαμπρή νεολαία μας τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ το άνθος της πατρίδας που δεν δικαιώθηκε οπως είπε ο Πανίκας δεν έχω ξαναδει.
Μόνο το ΚΚΕ στο τελευταίο συνέδριο πήγε να κάνει την έκπληξη και να πάρει το χρυσό μετάλλιο κατάδυσης προς τον πάτο όταν και εβγαλαν ψηφισμα ή κατι τέτοιο υπερ της Σταλινικής διακυβέρνησης

Ανώνυμος είπε...

η ποιότητα των σχολίων του καραίσκου πέφτει από επεισόδιο σε επεισόδιο, είδες τι κάνει η δουλεία?

Ανώνυμος είπε...

φιλαράκι του Καραϊσκου είναι ο εγκριτος Δημήτρης Μάρκος

εορτάζων είπε...

Εθνική εορτή σήμερα (της Μιχαλούς γαρ), χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους τους φίλους του μπλογκ και ιδιαίτατα στο αδάμαστο παλικάρι από την λεβεντογέννα Κρήτη.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είναι σκληρό το αφεντικό σου; Είναι από αυτούς τους στυγνούς καπιταλιστές με το πούρο που περιέγραφε ο Κάρολος στα φυλλάδιά του;

Ανώνυμος είπε...

o Κάρολος Μπρουσαλης;

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στον Μιχάλη τον Καραϊσκο, τον φίλο όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

ελα καραίσκο για δουλειά θα μιλήσουμε μωρε

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο αν είσαι αληθινός μαχητής και μαρξιστής, πώς δέχεσαι μωρέ να γίνεις ένα γρανάζι της καπιταλιστικής θηριωδίας με μια θέση μισθωτού σε κάποια εξ ορισμού απατεωνίστικη, μεταπρατική επιχείρηση;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕΣΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές, για τη διακίνηση μίγματος αρτοποιίας, το οποίο περιέχει καφέ λιναρόσπορο προέλευσης Καναδά. Στην πρώτη ύλη (καφέ λιναρόσπορος) ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη γενετική τροποποίηση FP967.

Πρόκειται για μίγμα αρτοποιίας, με την εμπορική επωνυμία «KORNGOLD -Mehrkornbrot - Μείγμα ψησίματος για πολύσπορο ψωμί», σε συσκευασία του 1 κιλού, το οποίο παρασκευάζεται από την Γερμανική επιχείρηση «Frießinger Mühle» και στην Ελλάδα διακινείται μέσω της επιχείρησης «ALDI Hellas».

Η εταιρεία προέβη σε προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος, με ημερομηνίες ελάχιστης διατηρησιμότητας 04.12.2009, 01.01.2010, 26.02.2010, 18.03.2010 και 15.04.2010. Η συνολική διακίνηση του συγκεκριμένου προϊόντος είναι 1474 τεμάχια.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος από την επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, να μην το καταναλώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Καραϊσκο ξέρει πολλά ο ρεπόρτερ Τίμος Παπαδόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Καραϊσκο ξέρει πολλά και ένα ταπεινό παιδί που έγινε κάποια στιγή δημοσιογράφος: ο Δημήτρης Μάρκος. Το παιδί από τη Δραπετσώνα παρακάμπτοντας όλα τα εμπόδια μπήκε στο δημοσιογραφικό λειτούργημα και άντεξε παρά τις αντιξοοότητες αυτού του τίμιου και συναρπαστικού επαγγέλματος. Έφαγε τους δρόμους και τα ρεπορτάζ με το κουτάλι για να επιβιώσει. Αν και διετέλεσε και εκπομπάρχης, στον πρώιμο ΣΚΑΪ και στο Κ29 με το ποδοσφαιράκι του ως ντεκόρ, όταν ζορίστηκε επαγγελματικά δεν ντράπηκε να βγει με το μικρόφωνο στις λαϊκές για να κάνει τον ρεπόρτερ στον ανεκδιήγητο Κακαουνάκη. Αυτά να τα βλέπει ο φίλος μας ο Καραϊσκος που με την πρώτη δυσκολία λακίζει από αυτό το σπουδαίο επάγγελμα-λειτούργημα, που αποτελεί το θεμέλιο του δημοκρατικού πολιτεύματος κλπ. κλπ.

ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ είπε...

Πράγματι ο Δημήτρης ο Μάρκος άντεξε στο επάγγελμα.Το επάγγελμα όμως δεν άντεξε.

Ανώνυμος είπε...

ο από πάνω εναο ο Καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

o καραίσκος εργαζόμενος
την επόμενη εβδομάδα μη χάσετε τον καραίσκο φούρναρη

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/yh8myw3
σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τον γιακουμάτο, τον πάγκαλο σε νεότερη ηλικία και τον καραίσκο (αυτός με το βέλος)

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/ykcgrua
μπορεί ο καραίσκος να αποτελέσει τη σοβαρή, την αριστερή, την πιο σερνική τέλος πάντων εναλλακτική δημοσιογραφική πρόταση στον δημήτρη τάκη?
εγώ πιστεύω πως μπορεί

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω όσους έχουν την τιμή να γνωρίζουν προσωπικά τον Καραϊσκο εάν το ντύσιμό του που τόσο έχει συζητηθεί σε αυτό το ιστολόγιο φέρνει πράγματι στον στυλ του Δημήτρη Τάκη.

Ανώνυμος είπε...

Να πω επίσης ότι και ο Δημήτρης Τάκης φοράει το καλοκαίρι στυλάτες δερματινες σαγιονάρες.

Ανώνυμος είπε...

...και βερμούδα.

Ανώνυμος είπε...

πούρο?

Ανώνυμος είπε...

βάφει το μαλλάκι του ο φάσιον βίκτιμ- ρεπόρτερ Δημητρης Τάκης;Μόνιμο πρωτοσέλιδο στο Στάτους θα μπορούσε να είναι ο καλογυαλισμένος αυτός νέος που τα wall street ντυσίματα του, εκτιμά βαθύτατα μέχρι και ο σκληρός και απαιτητικός σ αυτά τα θέματα Παπαγιάννης.

Ανώνυμος είπε...

ο κααραισκος έχει το δικό του προσωπικό στυλ δεν ακουλουθάει τις μόδες και δεν είναι φασιον βικτιμς

Ανώνυμος είπε...

ο δημήτρης τάκης ανήκει στην γελοία αυτή συνομοταξία συμπολιτών μας των οποίων το επίθετο θα μπορούσε να είναι και όνομα επιτείνοντας έτσι τη σύγχυση όταν μας συστήνονται;

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει βέβαια και άλλη πιο γελοία συνομοταξία των οποίων το επίθετο φανερώνει περισσότερα από όσα ίσως θα θέλαμε να ξέρουμε και πάντως διδει πιο πολλές πληροφορίες από αυτές που θα ήθελε να "αποκαλύψει" ο φέρων αυτό πχ ανδρέας μικρούτσικος

Ανώνυμος είπε...

εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία και οι νίκος πατσιαβούρας, κώστας κολομητρούσης κλπ

Ανώνυμος είπε...

ασε τωρα ρε μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

ο καραίσκος όμως εν αντιθέσει με τον κύριο τάκη ήτο άκαπνος στο πολιτικό ρεπορτάζ ησχολείτο κυρίως με το κοινωνικό ρεπορταζ και τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε μεγάλε το πολιτικό ρεπορταζ του τακη.Αυτός παιρνει τη ντορα τηλεφωνο η τον παίρνει αυτή,ντύνεται προσεκτικά και σχολαστικά μακιγιάρεται και βγαίνει.Ακου πολιτικό ρεπορτάζ

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορεί ο κύριος καραίσκος να σταδιοδρομήσει στο πολιτικό ρεπορτάζ
το παιδί δεν μπορεί

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου Καραϊσκο,

αν ψήφιζες για αρχηγό της ΝΔ, ποιά θα ψήφιζες;

Ανώνυμος είπε...

Θα θέλαμε όσοι έχουν γνωρίσει την τηλεοπτική δουλειά του Καραϊσκου να μας ενημερώσουν για το ποιο θεωρούν ως το καλύτερο ρεπορτάζ του. Μια μικρή περιγραφή θα μας διαφώτιζε.

Ανώνυμος είπε...

ασπρος λυκος μαυρη λυκαινα

V. είπε...

Φίλε μου Καραϊσκο, αν ο Μάρκος (ή Μάρκου, όπως τον λένε πολλοί - να άλλος ένας με επίθετο που θα μπορούσε να είναι και το μικρό του όνομα) είναι φίλος σου, θα σε παρακαλούσα να του μεταφέρεις κάτι. Είναι πολύ εκνευριστικό να αναφέρεται κάθε τρεις και λίγο στον μικρό του υιό Βασιλάκη. Δεν δίνουμε δεκάρα για να μαθαίνουμε κάθε φορά πώς μίλησε ο Βασιλάκης, τι τραγούδησε ο Βασιλάκης, πως είδε τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη ο Βασιλάκης κοκ. Δύσκολα βρίσκει κανείς πιο βαρετό θέαμα/ακρόαμα από το να ακούει έναν γονέα να μας ζαλίζει τους όρχεις για το (μοναδικό/καταπληκτικό) βλαστάρι του. (Ίσως, το να ακούει έναν ερωτευμένο να μας μιλάει, μέχρι τελικής πτώσεως, για το αντικείμενο του έρωτά του. Άλλη απλεπισία εκεί...). Επίσης, θα σε παρακαλούσα να του μεταφέρεις ότι είναι αγενές και κακόγουστο να αναφέρεται κάθε δύο λεπτά στις δραστηριότητες του "Βασιλάκη" μιλώντας στην χαζο-Τάνια στο ραδιόφωνο, διότι, ως γνωστόν, η Τάνια δεν μπορεί να τεκνοποιήσει και επομένως ο χαλβάς αυτός ας είναι πιο προσεκτικός και ευγενικός. Λίγο τακτ κανέναν δεν έβλαψε. Μας κάνει να συμπαθούμε μέχρι και την Ιακωβίδου, όταν μας πρήζει με τα κατορθώματα του Βασιλάκη.

Ανώνυμος είπε...

ρε V, ποιός ασχολειται με αυτόν και την κωλοεκπομπή του με τα ηλίθια μηνύματα ακροατών που διαβάζει γιατί μονο ηλίθιοι του τα στέλνουν γιατί μόνο ηλίθιοι μπαμπάδες με φωτογραφίες ταπετσαρίες στα κινητά τους τα μωρά των θα μπορούσαν να τον υποφέρουν τόσο σε ραδιοφωνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.Τουλάχιστον πετσοκόφτηκε απο την τηλεόραση ο ρεπόρτερ αυτός που παραμόνευε με το μικρόφωνο όπου υπήρχε ουρά. Στο ΙΚΑ στο Νοσοκομείο,στις ΔΟΥ.Μια δημοσιογραφία αμιγώς 90ς και πλέον νεκρή.

V. είπε...

Καλά, δεν έχεις άδικο. Εγώ, από μια διεστραμμένη αγάπη προς το ασήμαντο αλλά και από διαστροφή, τον βάζω καμιά φορά και τον ακούω γελώντας μόνος μου. Μιλάει με τις ώρες χωρίς να έχει να πει το παραμικρό. Λες και ακούς τον μανάβη της γειτονιάς. Και ποτέ μα ποτέ μην πει κάτι έξω από τον μέσο όρο και δυσαρεστήσει το ακροατήριο. Σκέψου ποιοι βάζουν να ακούσουν Μάρκο και Τάνια. Αν το δεις βέβαια από μια ορισμένη σκοπιά έχει πλάκα. Και σου συστήνω να το κάνεις. Θα ξεραθείς. Η γυναικούλα του, το παιδάκι του, ο κουμπάρος του από τη Θεσσαλονίκη - αγία ελληνική οικογένεια περασμένων δεκαετιών. (Και με την Τάνια από δίπλα, να μας μεταφέρει το πολιτικό ρεπορτάζ...).

Ανώνυμος είπε...

στο ραδιοφωνο του Αλφα για χρόνια ο μαρκος του μάρκου 2004-5-6 εξερεύνησε νέα χαμηλά στην άβυσσο της ακροαματικότητας. Αμφιβάλλω αν τον άκουγε ακόμη και ο Βασιλάκης δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

και εγω λατρεύω την κακομοιριά και τη δημοσιογραφική μιζέρια και την αναζητώ με πάθος.Αλλα τις ραδιοφωνικές ώρες του Μάρκου κοιμάμαι με μανία.Οχι για πολύ ακόμη δυστυχώς

V. είπε...

Διέπρεψε και στο ραδιόφωνο του Άλφα ο Μάρκος (Μάρκου); Ομολογώ ότι τον είχα χάσει. Και στον real δεν πρέπει να πηγαίνει καλά. Άλλωστε το φόρτε του ήταν τελικά οι λαϊκές. Να αβαντάρει το κοινό που μονίμως κλαίγεται για την τιμή της ντομάτας. Τουλάχιστον ο Βασίλης Μπουγιουκλάκης ήταν πιο πικάντικος και δεν τσίριζε...

Ανώνυμος είπε...

Στον άλφα.Βεεεέβαια.Και ραδιο και τηλεόραση.Ζοφερό.Και πολύ λαική το είχα ξεχάσει.Και πάντα με στιλ φιλολαικό φιλογεροντοσυνταξιουχικο.Πάντα στα ρεπορτάζ του στο κανάλι έπαιρνε αγκαζέ μια γριά ή ενα βαρυκουο γέροντα(ισως απο κει του εμεινε να τσιρίζει)"Η κυρία Ελένη πήρε 2 κιλά ντομάτες σήμερα. Ποσο τις πήρε φίλες κ φίλοι;3 ευρώ.Κυριά Ελένη τι θα κάντε θα ξαναψωνίστε απο δώ;Τα βγάζετε περα; Τι σύνταξη παίρνετε"

V. είπε...

Θυμήθηκα τώρα ότι μια μέρα, σε ένα στούντιο του Κουρή (Κ29 ή Κανάλι 5), θα ξεκινούσε ο Βέλιος μια καινούρια εκπομπή. "Τί μαλακία είναι αυτό το τραπεζάκι του πίνγκ-πονγκ;" (και όχι ποδοσφαιράκι, όπως λανθασμένα έγραψα προηγουμένως), τον ρωτάω βλέποντας το συγκεκριμένο τραπεζάκι μέσα στο στούντιο. "Μου το χάρισε ο Μάρκου (sic)", μου λέει. "Του ξέμεινε από την εκπομπή που του έκοψαν". Έτσι, αυτό το τραπεζάκι παρέμεινε στο στούντιο και μάλιστα το ετίμησε δεόντως (παίζοντας εν ώρα εκπομπής) ο Ανδριανόπουλος.

V. είπε...

Τώρα που το λες σκέφτομαι ότι ο Μάρκος καλλιέργησε το έδαφος για τον Αυτιά. Ή κάνω λάθος και ακολούθησε; Πάντως, μου θύμισες πολλά με την γλαφυρή περιγραφή σου των ρεπορτάζ Μάρκου. Και πάντα πρόσθετε μια προσωπική νότα μιζέριας, διηγούμενος πώς και o ίδιος, με γυναίκα και παιδιά, τα έβγαζε δύσκολα πέρα. Άτιμη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

καρο πουκάμισο και γιλέκα μπουφαν αυτα με τις πολλές τσέπες προτιμούσε να φορά. Και καλά δυναμικός και λαικός

Ανώνυμος είπε...

μπα πρωτοβγήκε στο γυαλί ο Μάρκος.Τον αντέγραψε στον Λαικισμό και ο Τσιαμτσηκας και άλλοι πολλοί.Εκανε σχολή αυτός ο άνθρωπος αυτός.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Κακαουνάκης τον συμπάθησε πολύ και τον βοήθησε και στα δύσκολα - το σωστό να λέγεται. Αλλιώς σήμερα μάλλον θα έπαιζε στο σπίτι του πινγκ-πονγκ...

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε να πίνει με αργόσχολους φίλους του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως μερικοι μερικοι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Κάπου που ήμουν σύμβουλος, ερχόταν ο Τσιαμτσίκας για πληροφορίες. Τον έβλεπα πάντα, αυτόν τον "σύντροφο", κακοντυμένο και μια μια διαρκή μιζέρια στην ανάλυσή του. Πέντε λεπτά σερί να τον άκουγες, πάθαινες κατάθλιψη. Θυμάμαι ότι μου έλεγε "πώς να ζήσεις με έναν μισθό; Μην κοιτάς που βγαίνω στην τηλεόραση. Αν σου πω τι μισθό παίρνω από τον Κουρή δεν θα με πιστέψεις. Εμείς τρέχουμε όλη μέρα και άλλοι τσεπώνουν τα πολλά". Ευτυχώς που έχει την ευγενή ενασχόληση του ροκ τραγουδιού (φορώντας και καπέλο) και ξεδίνει το παιδί. Αλλά ο Μάρκος παραμένει ο ένας και μοναδικός. Θυμήθηκα και το ντύσιμο που περιγράφεις (με σηκωμένα τα μανίκια, αν δεν κάνω λάθος), αλλά προσθέτω ότι εμφανιζόταν πολύ συχνά και με τζιν πουκάμισο. Μεγάλος ο Δημήτρης Μάρκος.

Ανώνυμος είπε...

μετα του έκανε άυξηση καλή ο Κουρής πάντως.Καπου το 2005-06. Και του έκανε δωρο και μια ηλεκτρική κιθάρα αυτου του μπλουζμαν.Με τον Ευαγγελάτο ειχε πάρει τα πάνω του αφου τον έκανε και ο Μητσικώστας μίμηση.Τωρα πια ο Τσαμτσίκας εμφανίζεται μονο λιγο πριν το πάσχα(οπως και τα νησιώτικα του Παριου) για να μιλήσει περι αρνιών στη Βαρβάκειο.Το ξέρεις οτι είναι κουμπάροι με τον Τσιρώνη;Τον πρόεδρο του συλλόγου καταστηματαρχων της Βαρβακείου;Ερε δημοσιογραφία στο τσιγκέλι 3 ευρω το κιλο

Ανώνυμος είπε...

A, όχι, δεν την ήξερα αυτή την πληροφορία. Και μας έκανε τον αδέκαστο-έντιμο ρεπόρτερ. Αλήθεια, τώρα δεν βγαίνει πουθενά; Αυτό με την ηλεκτρική κιθάρα δώρο είναι αλήθεια; Πάντως, εκείνο το μαύρο πλατύγυρο καπέλο που φόραγε ενώ έπαιζε κιθάρα το είδα σε ένα μαγαζί με καπέλα, σε ένα δρομάκι δίπλα στο τσοντάδικο Αβέρωφ και πίσω από τον Λαμπρόπουλο, να τιμάται ευρώ 25 με την έκπτωση. Δεν αγόρασε αμερικάνικο καπέλο ο φαλακρός μπλούζμαν.

Ανώνυμος είπε...

καραισκο δουλεύεις είναι αλήθεια τελικά ξεπωλήθεις και εσύ;

Ανώνυμος είπε...

καραντι όλα. Κάποια στιγμή πριν 2-3 χρόνια είχε βγει στο αλτερ ο Τσαμτσι αποκλειστικά και έβγαλε οτι ο αδελφός του Νομάρχη Πειραιώς του Μιχα (ο οποιος ειναι μεγαλοκρεατέμπορας) ειχε διαθέσει σαπια κρεατα στην αγορά.Καγκελο ολοι του καταναλωτικου ρεπορτάζ.Λιγο πριν το πάσχα κιόλας.Του το είχε σφυρίξει ο Τσιρώνης.Μαγκια του πάντως δεν είναι κ ευκολο να κουμπαρεψεις με τον Τσιρωνη. Μυρίζει αίμα σαν υαινα

Ανώνυμος είπε...

EINAI O KARAISKOS POSTIS

Ανώνυμος είπε...

Ναι

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αυτός ο "άνθρωπος απο την Ελβετία" με ξαναχτύπησε.Ο Ελβετός (οπως έλεγαν οι αθλητικογράφοι τον Καλταβερίδη κάποτε) εκνευρίζεται οταν ακούει για υπνους,ανεμελιά και πουράκια.Τα παίρνει ολα τοις μετρητοίς σαν απαράτσικ σοβιετικός....Χυτρα γίνεται απ τα νεύρα του και αρχίζει τις επιθέσεις .Είναι της αριστερής σχολής του Σταχάνοφισμού πρέπει. Τι περιπτώσεις υπάρχουν αλήθεια

o grizomallis είπε...

Σχόλιο 1 και ξερό παντεσπάνι κουφάλες.

Την Πέμπτη πήγα σε πολύ Β' σκυλοσιτουάτιον και την καταβρήκα. Εκκλησία ρε. Βαψομαλλιά, πού εξαφανίστηκε το τζαζορεμάλι, να κάνουμε κάνα ντου κατά κει -αν του το επιτρέπουσι αι επαγγελματικαί και οικιακαί υποχρεώσεις;

Ανώνυμος είπε...

βαψ ησουν στο υφυπουργείο εμπορίου επι Παπαθανασίου;

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν!!

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος; να μας πει ο καραισκος αν συμφωνει με την πτωση του τειχους

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ατειχία.

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=76903&cid=6
Να τα βλέπουμε κι αυτα

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρέ τωρα γιαλαντζί αριστερός ο καραίσκος, του καλάρεσει το βερολίνο χωρίς το τείχος μου φαίνεται, δεν έχει την παρρησία της αλέκας, αυτή μάλιστα είναι αληθινή κομμουνίστρια
ρούφα τ'αυγό σου τώρα καραίσκο και νάνι γιατί έχεις και δουλειά αύριο

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/11/blog-post_7136.html
πόσο βλάκας είναι αυτός ο τύπος;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

θα παρέμβω εκτάκτως

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

θα παρέμβω εκτάκτως το βράδυ στην εκπομπή γιατι θα με βρίσουν

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θέλει και ρώτημα το πόσο βλάκας και γλίτσας είναι ο Ιγνατίου; Πάντως, ο κομματικός αυτός γλίτσας που ροκανίζει τους φόρους μας, έκανε το γνωστό άθλο στο Αμέρικα και έλυσε το οικονομικό του (σύμφωνα με τον πάντα καλοσυνάτο Καστανά). Κάποιοι άλλοι συνάδελφοί του να τα βλέπουν αυτά, που πήγαν να κάνουν τα ίδια αλλά έφαγαν... Σώτο (κυριολεκτικά όμως) Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

ποιους εννοείς φίλε;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γιατί υποψιάζομαι ότι κάτι υπονοείς σχετικό με τον Καραϊσκο φίλε....

Ανώνυμος είπε...

Όπου να ναι κάποιος θα πιάσει στο φαρμακερό στόμα του εδώ μέσα και γνωστό πρώην καλαθοσφαιριστή και νυν πολιτικάντη. Έχω ένα προαίσθημα.

Ανώνυμος είπε...

ζζζζ ζζζζζ χρρρρ χχρρχρ αχουμ ζζζζζζ

Ανώνυμος είπε...

κάποιος κοιμάται γιατί έχει ντουλειά αύριο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ποιον μωρέ.Για ποιόν λέτε; Ποιόν θα φάμε σήμερα το βράδυ

Ανώνυμος είπε...

ο ιγνατιου ειναι καθυστερημενος ρε. ατομο που βρηκατε να κανετε θεμα...

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_1264.html

Ανώνυμος είπε...

ποιός ιγνατίου; Αυτός που σε γαμούσε στην τρίτη γυμνασίου

Ανώνυμος είπε...

μπραβο καραίσκο συγχαρητήρια

Ανώνυμος είπε...

για οτι μπαρούφα γράφεται εδω μεσα ο καραισκος φταίει;χιλιάδες μπαίνουν εγω φταίω; Α και αυτός ο μπάργουντ πόσο πάτος είναι πιά.Ποσο πάτος

Ανώνυμος είπε...

ο από πάνω είναι ο καραίσκος;

Ροκκο-Κροκους-Κασκαντερ είπε...

Εμένα μου αρεσε το τείχος χοχοχο
περνούσαμε καλά καραίσκο τότες
χο

Ανώνυμος είπε...

Τί άλλο θ' ακούσουμε από τους καθυστερημένους του ΚΚΕ; Τί παραχάραξη της ιστορίας είναι αυτή; Ότι φτιάξανε το τείχος για να προστατευτούνε και όχι για να μην την κοπανήσουνε οι υπήκοοί τους στη Δύση, ούτε οι ίδιοι οι Ανατολικογερμανοί κομμουνιστές δε θα το λέγανε.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά άθλιοι οι παληοημερολογίτες του περισσού
τόσο άθλιοι που καταντάνε κωμικοί

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ρε φίλε 11:35!! Για αμερικανάκια μας περνάνε αραγες οι του ΚΚ; Σαν τους άλλους ρε συ που μας λένε οτι επεμβάινουν στο Ιρακ και στο Αφγανισταν για να χτυπήσουν την τρομοκρατία

Ανώνυμος είπε...

για τρομοκρατία δεν ξέρω, από τρομποκρατία όμως ξέρεις πολύ καλά εσύ καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

Το ξερεις οτι εχω δίκιο

Ανώνυμος είπε...

Μανιχεστήκαμε είτε το διάβασες είτε οχι