Κυριακή 30 Μαΐου 2010














ΚΑΡΑΪΣΚΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

403 σχόλια:

1 – 200 από 403   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

αρέζουν στον καραισκο οι χοντρουλές?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΙΣΚΟ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΙΔΡΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

αφήστε αυτά, αφού στον καρα ισκο αρέσουν μόνο οι λεπτές που δεν τρώγουν πολύ.

ΓΩΓΩ είπε...

Καραίσκο περνας να πάμε να κερασεις κανα παστίτσιο; Μ'έπιασε λιγουρα

Ανώνυμος είπε...

rempous einai?

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε με το blog του Καραπιάλη?

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά τι έγινε με τον καραίσκο; χ΄στηκε πάνω του από φόβο, πρασίνισε από φθόνο και έκλεισε το blog; μπαίνω και δε βγάζει τίποτα γαμώ την Κρήτη μου γαμώ.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Η φίμωση που επιχείρησε να επιβάλλει ο Καραπιάλης είναι πλήγμα για την δημοκρατία. Φέρνει στο νού σκοτεινές πτυχές της πρόσφατης ιστορίας μας, τότε που την αλήθεια την όριζε ένας συνταγματάρχης, την είδηση συνέτασσε ένας λοχαγός, το ψέμα επέβαλλε ο τύρρανος.

Νομίσαμε ότι τέτοια φαινόμενα εξέλιπαν οριστικά από την Ελλάδα, πολύ δε περισσότερο που στην περίπτωση του φίλου Καραπιάλη αφορούν έναν νέο άνθρωπο, έναν δεδηλωμένο αριστερό, έναν άνθρωπο που αν μη τί άλλο εκτέλεσε με τα γραπτά του τον μικροαστικό κονφορμισμό και ύμνησε την δημοκρατία του λόγου.

"Φοβού τους φωνασκούντες αντί-" (αντικονφορμιστές, αντικαπιταλιστές, κοκ) έλεγε ο Μπρασλιέ, ο μέγας αυτός διανοητής, παιδί του Μάη του 68 που με την διορατικότητά του διέβλεπε τον τσαρλατάνο πίσω από τον δημαγωγό, τον υποκριτή πίσω απο τον λαοπλάνο, τον πλεονέκτη πίσω από τον αντιυλιστή, τον καταπιεστή πίσω από τον δημεγέρτη.

Φευ! Ο Καραπιάλης, στην πεπατημένη πολλών δήθεν αριστερών, ακολουθεί τον ολισθηρό δρόμο που αναδείχνει μέσα από το έργο του ο Μπρασλιέ. Τί κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντέχει την καλόπιστη κριτική ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Ακούγονται έντονα, δυστυχώς, πληροφορίες που φέρουν τον καραίσκο αργά χθες το βράδυ να μεταφέρεται από τέσσερις ασπροφορεμένους κυρίους σε όχημα τύπου βαν με κόκκινο φάρο στην σκεπή, και κατόπιν να αναχωρούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ανώνυμος είπε...

Στο Δρομοκαϊτειο φαντάζομαι. Γιατί με τη χθεσινοβραδυνή του αντίδραση, δικαίωσε όσους έλεγαν ότι αυτός ο νέος έχει πάρει κακό δρόμο. Ένα δρόμο χωρίς επιστροφή.

Ανώνυμος είπε...

Λες ως αριστερός να προτίμησε το δημόσιο; Γιατί υπάρχουν και εξαιρετικά ιδιωτικά καταστήματα πχ Γαλήνη, Σινούρη κλπ

Ανώνυμος είπε...

Eγώ μετά τα χθεσινά έχω αρχίσει και φοβάμαι για την κατάληjη του Καραίσκου. Είναι τουλάχιστον καλά; Έχετε τίποτα νέα του; Τα νεύρα του;

Ανώνυμος είπε...

πάρτε τον κανένα τηλέφωνο να βεβαιωθούμε τουλάχιστον ότι είναι σχετικά καλά

Ανώνυμος είπε...

δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να επικοινωνήσουμε με καραίσκο γιατί δεν είναι ώρες κοινού. 6-8 το απόγευμα που επιτρέπεται θα τον επισκεφθούμε.

Ανώνυμος είπε...

εεε, στενοχώρια μέχρι δακρύων ήθελα να πώ. Συγγνώμη. Κεκτημένη ταχύτητα

Ανώνυμος είπε...

Με άλλα λόγια η αιτία που τον ανάγκασε να δημιουργήσει δικό του μπλογκ ήταν αυτή που τον έκανε να το διαγράψει κιόλας. Βαθιά ευαίσθητος ο Καραίσκος. Τον πειράζει να του τη λέει πολύ αυτός ο φίλος του.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά την έφαγε την χυλόπιτα, δεν μας είπατε.

Ανώνυμος είπε...

Ναι δεν μας είπατε. Για πείτε μας. Τί διάολο, αρθρογράφος του επιπέδου ενός Καραίσκου διέκοψε το μπλογκινγκ. Να μη μάθουμε τί έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως απ'ότι κατάλαβα ο καραίσκος ήταν παντού γύρω από τη Τζίνα. Φαντάζομαι ότι πήγαινε η Τζίνα στη θάλασσα, να σου ο καραίσκος συμπτωματικά με την πετσέτα του στο δρόμο της. Πήγαινε η Τζίνα για ποτό, να σου ο Καραίσκος μπάρμαν. Πήγαινε η Τζίνα για κατούρημα, να σου ο Καραίσκος να πετάγεται μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας. Το ενδιαφέρον είναι η ατάκα που εισέπραξε ο καραίσκος όταν ξεπέρασε τα όρια.

Ανώνυμος είπε...

ναι, εγω θυμαμαι τι εγινε, οταν λοιπον της ξεπεταχθηκε ο καραισκος απο τη λεκανη, εκεινη τραβηξε αμεσως το καζανακι

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θυμήθηκα την ιστορία, ο Καραίσκος έχει εισπράξει κατά τα λεγόμενά του την καλύτερη (κατ εμέ) ατάκα κλασούμπας που έχω ακούσει ποτέ:
Ο Καραίσκος βρισκόταν σε ένα μπαρ και κάρφωνε προκλητικά για αρκετή ώρα μια (εντυπωσιακή κατά τα λεγόμενά του) γκόμενα η οποία καθόταν με μια φίλη της.
Κάποια στιγμή ο Καραίσκος αποφάσισε να κάνει το τολμηρό βήμα και να την πλησιάσει για να της μιλήσει.
Μαζεύοντας όλο του το κουράγιο, ο Καραίσκος σηκώθηκε απο τη θέση του και με αυτοπεποίθηση άρχισε να κινείται προς την κατεύθυνση της γκόμενας.
Ενώ την πλησίαζε, αυτή δεν του έδινε καμία σημασία συνεχίζοντας να μιλάει με τη φίλη της χωρίς καν να τον κοιτάζει.
Φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής ο Καραίσκος, βλέπει ξαφνικά την τύπισσα να σταματάει την κουβέντα με τη φίλη της, να γυρίζει, να τον κοιτάζει με ενοχλημένο ύφος στα μάτια και να του λέει το αμίμητο:
"Όπως είσαι, μεταβολή! Εμπρός, μαρς!!"
Ο Καραίσκος μας υπάκουσε αμέσως και κάνοντας με σκυμμένο κεφάλι μεταβολή άμεσα, γύρισε στη θέση του ταπεινωμένος.
Άτιμες γυναίκες. Εσείς δεν ξέρετε τί χάσατε

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μα με όλους τους τρόπους έχει φάει χυλόπιτα αυτός ο καραίσκος, σε λίγο θα ακούσουμε ότι έφαγε χυλόπιτα και με ανάποδο ψαλίδι....

Ανώνυμος είπε...

Τώρα το πρόσεξα.

"Η φίμωση που επιχείρησε να επιβάλλει ο Καραπιάλης είναι πλήγμα για την δημοκρατία."

Ρε Τρούμαν για τον Καραίσκο μιλάμε εδώ. Ήμαρτον. Έτσι είναι τα πλήγματα στη δημοκρατία; Αμα όλοι οι αριστεροί ήταν καραίσκοι η χώρα αυτή θα ήταν παιδική χαρά από τα γέλια.

Marwood είπε...

Μα που κρύφτηκε ο Καραίσκος, σε ποια τρύπα έχει λουφάξει σαν άλλος Σαντάμ Χουσεϊν?
Γιατί δεν βγαίνει να μας πει τις όποιες ενστάσεις του, στις δίχως άλλο δριμείες, οξείες αλλά ακριβοδίκαιες, καλόπιστες και ευπρεπείς κριτικές φωνές, απέναντι στα πεπραγμένα του.
Εγώ του εγγυώμαι ότι θα έχει δίκαιη αντιμετώπιση -όπως πάντα- σε αυτό το ιστολόγιο, και όλοι θα ακούσουμε με προσοχή, τα δίχως άλλο σημαντικά που έχει να μας πει, για τις κατηγορίες που του αποδίδονται από διάφορα αντιδραστικά στοιχεία.
Για δικαστή προτείνω τον Βαψομαλλιά, στο ρόλο πάντα του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου και όχι του Κώστα Καζάκου.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τον καραισκο ως άντρα που φοβήθηκε την κριτική και κατέφυγε στη γυνακεία λύση να κατεβάσει το μπλογκ

V. είπε...

Marwood, πολύ ωραία και εύστοχη, όπως πάντα, η ιδέα σου. Δέχομαι ασμένως τον ρόλο του Δικαστού - πάντα, όμως, όπως άλλωστε κι εσύ λες, στη version του Γιάννη Μιχαλόπουλου, ώστε να εξασφαλιστεί και η απαραίτητη ελαφρότητα στην όλη διαδικασία.

Τολμώ να πω ότι με λύπησε η αντίδραση του φίλου μου του Καραϊσκου, εάν όντως ενοχλήθηκε τόσο πολύ, και ήθελα να τον παρακαλέσω και εγώ να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην τέχνη του blogging, την οποία και υπηρέτησε με αξιοπρόσεκτη επιτυχία τόσον πολύ καιρό...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Λοιπόν Καραίσκο για να καταλάβεις ότι πίτες τρώμε όλοι, πράγμα φυσιολογικότατο γιατί είναι κανόνας τση ζωής ότι δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλες (αλλά δεν μας πειράζει εξίσου), θα σου περιγράψω μία που εισέπραξα εγώ πέρισυ σε μπαρ του Κολωνακίου, περίοδο που είχα και πολύ περισσότερα κιλά από ότι έχω τώρα:
Καθόμουν ακριβώς στη στενή πόρτα του γνωστού -στενού - καταστήματος του Κολωνακίου, όταν συνειδητοποίησα ότι δίπλα μου καθόταν μια ευειδής ύπαρξη. Λόγω στενότητας της πόρτας, είχαμε κλείσει την είσοδο. Γυρνάω τότε χαμογελώντας και της λέω: "Νομίζω ότι δημιουργούμε πρόβλημα. Έχουμε κλείσει την είσοδο του μπαρ"΄, οπότε αυτή μου απαντάει: "Ναι, αλλά εγώ δεν έχω κοιλιά".
Αν και δεν της την έπεφτα, αλλά απλά της το είπα γιατί όποιος έμπαινε μέσα με ανάγκαζε να μετακινούμαι οπότε προσπάθησα να κρατήσω τη θέση μου με το να ξεκουμπιστεί αυτή, όχι απλά δεν εκνευρίστηκα γιατί την εισέπραξα άνευ λόγου, αλλά δεν μπόρεσα Καραίσκο παρά να θαυμάσω το πόσο ετοιμόλογη υπήρξε, με αποτέλεσμα να αρχίσω να γελάω.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε σε ποιο στενό μπαρ έγινε το συμβάν;

Τόλης Βοσκόπουλος είπε...

Ετσι επιβεβαιώνομαι που λέω ότι αυτά μεταξύ του βάρσου και του καραίσκου δεν είναι τίποτα, αγάπες είναι, μεταξύ σερνικών, μην τους δίνεται σημασία

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μάϊ-Ταϊ. Το έχει αναφέρει ο καραίσκος και παλιότερα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τόλη κάνεις λάθος εδώ. Ο Καραίσκος με εκνευρίζει πράγματι αφάνταστα. Παρόλα αυτά μου προσφέρει τη χρησιμότητα του γέλιου, γιατί λατρεύω το ξεβράκωμα της λαμογιάς του. Και όταν πρόκειται περί χαβαλέ, γνωρίζεις πολύ καλά ότι κάνω τεράστιες υποχωρήσεις

V. είπε...

Μεταξύ ανδρών η πλάκα πλάκα, αλλά δεν αποκλείεται ο Καραϊσκος να είχε νιώσει και κάτι για τη φιλόδοξη (και άφιλη) δεσποινίδα. Δεν αποκλείεται επίσης να θεωρεί ότι υπάρχει ακόμα κάποια δυνατότητα επαναπροσέγγισης - σε όλους μας συμβαίνει αυτό όταν έχουμε δεχθεί ματαιώσεις. Ο Καραϊσκος μπορεί να μην έχει ξεπεράσει ακόμη την Τ.Δ., ενδεχομένως διότι θεωρεί ότι και εκείνη κάτι είχε νιώσει γι' αυτόν, αλλά απλώς εκείνος δεν το χειρίστηκε ορθά και επομένως ότι μπορεί να υπάρχει ακόμα κάποια ελπίδα.

Οι ακόλουθοι στίχοι από το τραγούδι του Γεωργίου Σταυριανού ενδεχομένως να αποτυπώνουν την πραγματικότητα και να εξηγούν την (υπερβολική, όπως φαίνεται στα δικά μας μάτια) αντίδραση του φίλου μας:

μεσ' τα μάτια σου το διάβασα
πως ακόμα μ' αγαπάς
μα περάσαν τόσες άνοιξες
πάψε να με τυραννάς...

http://www.youtube.com/watch?v=2aHM9eTwOY0

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να έχεις και δίκαιο, μόνο ο Καραίσκος μπορεί να μας λύσει αυτήν την απορία

Ανώνυμος είπε...

ίσως να είναι ευαίσθητος ο καρακίτσος. κάποτε κάποτε πίσω από χοντρε΄ς συμπεριφορές κρύβεται ευαισθησια

Ανώνυμος είπε...

Kai ego pisteuo oti exei euaisthisies o karaiskos kai etsi ton dikaiologo.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι, μάλλον έτσι θα είναι, κάπου διάβασα πρόσφατα (μάλλον σε περιοδικό αστρολογίας) ότι ο κυνικός δεν είναι παρά ο βαθιά πληγωμένος ρομαντικός, λες;

Ανώνυμος είπε...

Aυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια και δεν το λένε (μόνο) τα περιοδικά αστρολογίας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εδώ βαψομαλλιά θα διαφωνήσω. Το θέμα του καραίσκου δεν ήταν η πίτα της Τ.Δ. Εδώ έφαγε από χοντρή, στην Τ.Δ. θα κολλήσουμε; Όπου θεωρητικά άξιζε κιόλας τον κόπο λόγω ομορφάδας; Δεν είχε και κανα αμόρε μαζί της απ'ότι κατάλαβα.
Αν πρόσεξες μάλιστα, λίγο πριν προκαλέσει την καταστροφή, ο Καραίσκος αυτοεπιβραβεύτηκε μάλιστα σε ανώνυμο σχόλιο για την τόλμη του να της την πέσει παρά το αποτέλεσμα. Και καλά έκανε. Θέλει κοχόνας (και περίσσεια αφέλεια για μένα) να προσπαθήσεις όταν είσαι καραίσκος, να φας γκόμενα, δηλαδή κατεξοχήν συμφεροντολογική ύπαρξη, από ..υπουργό και μάλιστα κομψευόμενο.
Απλά ο Καραίσκος έχει πάθη σε αυτή τη ζωή, ένα εκ των οποίων είναι και κάποιοι φίλοι του (όχι εγώ πάντως). Ένα άλλο πάθος του είναι ο εαυτός του, τον οποίο υπερεκτιμά.

V. είπε...

Eγώ ανέφερε την Τ.Δ., διότι είδα ότι όταν έπεσε το όνομά της αντέδρασε πολύ θυμωμένα και υπερβολικά ο Καραϊσκος. Με τη "χοντρή" τα δεχόταν αδιαμαρτύρητα (δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση του...). Υπέθεσα λοιπόν μήπως του πατήθηκε κανένας κάλος. Σε όλους μας πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Μπορεί ο Καραϊσκος να προσπαθεί να ξεχάσει το ξεκωλάριο αυτό και εσείς, με τις αναφορές σας, να του θυμίσατε αυτές τις δυσάρεστες και στρεσογόνες καταστάσεις.

Όπως τραγουδάει και η μεγάλη Βάσω Χατζή (αυτή τη version προτιμώ):

Θέλω τον Θεό να τον ρωτήσω
με ποιον τρόπο να σε λησμονήσω...

δεν αντέχω την δική σου προσβολή...

http://www.youtube.com/watch?v=DbNawcukMJQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

μα γιατί δεν βγαίνει ο δουρος-καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

πονά..

Ελένη είπε...

Παιδιά καλημέρα. Δεν είναι και πολύ σωστό αυτό που έγινε με τον Καραπιαλη. Φταίτε λίγο και εσεις επειδή το παρατραβήξατε κάπως.Πείτε του να μπει να ξαναγράψει και μην τον πειράζετε σταθέματα τα αισθηματικά γιατί δεν είναι ωραίο,είστε και φίλοι. Βαψομαλλιά πολύ όμορφο το πρώτο τραγούδι, το είχα ξανακούσει και δεν ήξερα ποιο είναι.Καραπιάλη ξαναγράψε για άλλα πράγματα όχι για τα ερωτυικά όπως και παλιά.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γαμώ την τύχη του γαμώ, τον θυμήθηκα και άναψα πάλι. Φέρτε τονε μου μέσα να του φορέσω φούστα κλαρωτή.

Ανώνυμος είπε...

Πολλές ανασφάλειες έχει τελικά αυτός ο Καραϊσκος, και δεν του φαινότανε..

Ανώνυμος είπε...

θα μπορέσει να πει κανείς τι έγινε με τη Τζίνα?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο, δεν είσαι άντρας καημένε

Ανώνυμος είπε...

την κουτούπωσε καθόλου;

Ανώνυμος είπε...

Όχι, αλλά την έκανε μακαρόνι με την πάρτη της. Χυλοπίτα καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

που τη γνώρισε;

Ανώνυμος είπε...

Την ήθελε παθιασμένα, νόμισε ότι τον έπαιρνε, προχώρησε, αλλά..

Ανώνυμος είπε...

...αλλά στο τέλος μακαρόνι.

Ελένη είπε...

Καραπιάλη σε παρακαλώ άνοιξε πάλι το μπλογκ σου.Κρίμα είναι να το έχεις κλειστό μετά από τόσα άρθρα και σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

ελένη θα παρακαλούσα να μην παρεμβαινουν γυναίκες με παραινέσεις προς καραϊσκο αυτη τη στιγμή.
Μετά τον ορυμαγδό των πρόσφατων αποκαλύψεων, στον ψυχισμο του καραϊσκου εκπροσωπείς την Τζίνα Δραγώνα, την απερίσκεπτη ευτραφή, το φρικτό μπάζο, την γκόμενα που του είπε "μεταβολή μαρς", τέλος πάντων τις 2-3 (χιλιάδες) άδικες χυλόπιτες που έχουν αφήσει ανεπούλωτο τραύμα στον ευαίσθητο παιδικό του κόσμο
Γράφε instead με ανδρικό όνομα. Αμαρτία είναι.

Ελένη είπε...

Μα εγώ από ενδιαφέρον του το λέω και ακόμα επειδή τον συμπαθώ και μου αρέσουν αυτά που γράφει.Δεν το λέω για άλλο λόγο.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ διαφωνώ. Να γράφει η Ελένη. Ίσα ίσα που ο Καραίσκος θα κατανοήσει ότι δεν υπάρχουν μόνο Τζίνες και χονδρές, αλλά και σοβαρές σκεπτόμενες κοπέλες.

Έλενα είπε...

Δε θα σχολιάσω κάποια σχόλια περί γυναικείας λογικής από συγκεκριμένο σχολιαστή γιατί θεωρώ ότι δείχνουν έναν (κρυμμένο) μισογυνισμό. Επίσης δε νομίζω ότι μπορεί ένας άντρας να μας απαγορεύει πλέον να μιλάμε όπως γράφει άλλος σχολιαστής. Είναι δικαίωμα μας το οποίο αποκτήθηκε με αγώνες από το φεμινιστικό κίνημα. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε.
Αλήθεια που είναι ο Καραπιάλης; Γιατί ανησυχώ για την υγεία του με αυτά που είδα. Παρακαλώ να κάνει κάποιο σχόλιο για να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Θα συνιστούσα να ανησυχεί για την ίδια του την σωματική ακεραιοτητα αυτός ο "φίλος" που διέρρεε σαδιστικά επί μέρες τα τραυματικά περιστατικά μιας γεμάτης βάσανα κι αποτυχίες ζωής του Καραϊσκου

Έλενα είπε...

Θα σας παρακαλέσω τέλος να μη χρησιμοποιείτε τη υποτιμητική φράση γκόμενα, ούτε άλλους τέτοιους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως χοντρή, βαρέλω κλπ. Δε νομίζω ότι ταιριάζει με το επίπεδο σας. Φαίνεστε καλλιεργημένα παιδιά όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή του Καραίσκου είχε βάσανα και αποτυχίες; Μα δεν ήταν επιτυχημένος δημοσιογράφος;

Έκτακτο Δελτίο είπε...

Εθεάθη επικίνδυνος αυνανιζόμενος άνδρας ημίγυμνος από την μέση και κάτω που κραυγάζει ακαταληπτες φράσεις σεξουαλικού περιεχομένου χωρίς ειρμό και λογική εναντίον των γυναικών και υβριστικού-απειλητικού περιεχομένου κατά ενός "Πράσου" ή "Κράσου" ή "Πάρσου"

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, το καημένο το παιδί. Κρίμα. Πολύ λυπάμαι γι αυτόν. Τόσο, όσο λυπόταν κι αυτός τους καημένους τους μετανάστες και γι αυτό τους ρούφαγε το ενοίκιο με δρακουλιάρικες διαδικασίες. Τόσο βαθύ πόνο νιώθω και γω για τον καραίσκο και τον τεραστίων διαστάσεων εγωϊσμό του, ο οποίος δεν ανέχεται ούτε μια πίτα από γυναίκα. Και χαλάει κι όλη την πλάκα ο παπάρας, αντί να κάτσει να γελάσει κι αυτός και να την αποδεχθεί ως το φυσιολογικότερο πράγμα του κόσμου. Κάτσε να τον χαϊδέψω για να μην αισθάνεται άσχημα.

Ανώνυμος είπε...

υπερφυσικός μπεμπές μου φαίνεται αυτός ο καραίσκος με αυτά τα παιδιαρίσματα που κάνει

Ανώνυμος είπε...

Μα να παίρνει τόσο στα σοβαρά μια πλάκα? Στην αρχή γέλασα και εγώ αλλά τώρα με έχει εκνευρ΄ισει. Είχα αφήσει τέτοιες συμπεριφορές στο δημοτικό, άντε στο γυμνάσιο. Τώρα μου τις ξαναθύμισε. Μοναχογιός πρέπει να είναι ο κακομαθημένος καραίσκος,

Ανώνυμος είπε...

Ναι, να αλλάξει ο Καραίσκος και μάλιστα γρήγορα. Και για το δικό μας καλό και για το δικό του. Ας πούμε επιτέλους όχι στην τεμπελιά και την κακομαθιά και ας δούμε την αλήθεια κατάματα και ας δουλέψουμε σκληρά. Η πουτάνα η τύχη Καραίσκο σου τα έφερε έτσι που να πρέπει να αντιμετωπίσεις πια την πραγματική ζωή. Θα αλλά ξεις θες δε θες έστω και αργά.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΑΜΑ ΔΕ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ ΣΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

o karaiskos exei polla neura me margount

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαι ειλικρινής η αλήθεια είναι φυσικά ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, οπότε θα είναι πάντα ο αγαπημένος μας Καραίσκος. Έπρεπε και γω όμως να χαϊδευτώ σαν παιδί και να δικαιολογήσω κάποια πράγματα. Χαχαχαχα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Oι πιο πολλοί κρητικοί είναι κακομαθημένοι και άγριοι αλλά επίσης έχουν και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρέ το σαχλό, που θα τον παρακαλάμε κιόλας

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΡΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΤΕ? Α ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δίκιο 8:52. Είναι για πολλές φάπες αυτό το παιδί. Έπρεπε να του έχουν δωθεί χρόνια τώρα. Προσπαθώ να σκεφτώ ένα καλό που εχει και πραγματικά δεν μπορώ. Τέτοιος λαμόγιος δεν έχει ξαναγίνει. Να μπει μέσα να ζητήσει συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του. Ένας τέτοιος πλούτος άρθρων και σχολίων εξαφανίστηκε εν ριπή οφθαλμού εξ αιτίας του.

Ανώνυμος είπε...

και να πεις ότι ειπωθηκε κατι ανακριβες. Γεγονότα μόνο. Γεγονότα.

Ανώνυμος είπε...

Έλα εδώ ρε ενώπιον του κοινού να ζητήσεις συγγνώμη και να ξεπλυθείς που μας κάνεις και κόνξες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ θα ετοιμάσω την απολογία μου για το δικαστήριο που θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία με πρόεδρο τον αξιότιμο δικαστή κο Βαψομαλλιά.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως ελπίζω σε δίκαια αντιμετώπιση.

Ανώνυμος είπε...

ήταν και μια άλλη φορά εδώ σε αυτό το μπλογκ που έκανε τον δύσκολο και απείλησε με αποχώρηση αλλά μετά από λίγες μέρες επέστρεψε σα βρεγμένη γάτα. α ρε κάτι κόλπα που κάνουν μερικοί, έτσι μουρχεται να τονε πλακώσω άμα τονε δω μπροστά μου

Ανώνυμος είπε...

έλα εδώ ρε τώρα μη μπουκάρω και σε κάνω μαύρο

Ανώνυμος είπε...

ίσα ρε και έβγα να απολογηθε΄ις

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας ποιός είναι?

Ανώνυμος είπε...

Σωστό. Εισαγγελέας ο Τρούμαν και συνήγορος υπεράσπισης του Καραίσκου ο Μάργουντ

Ανώνυμος είπε...

εβγα βρε ξεφτίλα αντρα. εδώ βγήκε ο κουνιστός αγγλος υπουργός αντρίκια και απολογήθηκε για τις μαλακίες που είχε κάνει κι εσύ κρύβεσαι. ου να χαθεις

V. είπε...

Δηλώνω, κύριε Λοχαγέ, ότι θα προσπαθήσω, με αίσθημα ευθύνης, να σταθώ στο ύψος του καθήκοντος και να είμαι ακριβοδίκαιος καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ευελπιστώντας στη συμμετοχή και των κκ. Marwood και Trueman, καθώς και των δεσποινίδων Ελένης και Έλενας (όπως, επίσης, και όποιου άλλου συμμετάσχει στη δίκη).

Δηλώνω, επίσης, ότι θα προσπαθήσω να μη διαψεύσω τις υψηλές σας προσδοκίες και να πλησιάσω έστω (αν όχι να φτάσω) τις προδιαγραφές του παντοτινού "Προέδρου" Γιάννη Μιχαλόπουλου, τον οποίο και θυμίζει το βίντεο που ακολουθεί (αξίζει κανείς να ρίξει μια ματιά και στο διπλανό βίντεο με τον Γιώργο Γκούτη με πράσινο μπουφάν, όχι μόνο για να θυμηθεί το Μουσικόραμα, αλλά και για να θαυμάσει ντύσιμο δεκαετίας '80 - τέλειο πουλοβεράκι...)

http://www.youtube.com/watch?v=V43K__T1cSM&translated=1

Τέλος, υπόσχομαι ότι αν και θα ακολουθήσω πιστά τα χνάρια του Προέδρου Μιχαλόπουλου, δεν πρόκειται ούτε μια φορά να πω σε συντελεστή της δίκης την χαρακτηριστική φράση του σεβαστού Γιάννη Μιχαλόπουλου, ενώ προήδρευε, "άει κάτσ' κάτου"...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Νομίζω ότι μετά τη δήλωση και του σεβαστού Προέδρου του μπλογκικού δικαστηρίου, όλα είναι πλέον έτοιμα για τη μεγάλη δίκη. Γνωρίζω ότι θα είμαι σε δυσμενή θέση, αφού ο μοναδικός μάρτυρας της όλης βραδιάς Μάργουντ θα είναι συνήγορος του αντιδίκου μου, άρα θα φέρω αποκλειστικά μόνος το βάρος της τεκμηρίωσης των ισχυρισμών μου. Η μοναδική μου ανησυχία είναι ο χρόνος τέλεσης της δίκης, γιατί ανησυχώ σοβαρά για το αν πρόκειται να ξαναμπεί ο blogger Καραίσκος στο παρόν μπλογκ. Πραγματικά ανησυχώ σοβαρά.

Ανώνυμος είπε...

Να και βίντεο με τον ίδιο τον Πρόεδρο κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του:

http://www.youtube.com/watch?v=mIs7Foyr0Zc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=SrxnVy-k6xU&feature=related

Ανώνυμος είπε...

όλα τα διαβάζει ο καραισκος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ πάλι γιατί δεν το πιστεύω ότι τα διαβάζει όλα; Να μπει ως Καραίσκος να μας τα πει ένα χεράκι. Γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Μάργουντ μπορεί να μην τα άκουσε όλα όσα ειπώθηκαν εκείνο το βράδυ, αλλά κάποια θα τα ακουσε. Να δούμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα και επιτέλους να παραδεχτεί ο καραίσκος ότι έφαγε μια ωραία κλασούμπα από τη χοντρή να τελειώνουμε. Ούτε 5 χρονώ να τανε

Ανώνυμος είπε...

Έμαθα ότι ο καραισκάκης δεν θα ξαναμιλήσει εάν δεν σταματήσετε να μιλάτε για χυλόπιτες

Ανώνυμος είπε...

Βάζεις το χέρι στο ευαγγέλιο Βάρσο ότι η χοντρή δεν ήθελε τον Καραισκο και ότι εκείνος αντίθετα την ήθελε και μάλιστα πολύ?

Ανώνυμος είπε...

Ορκιστείτε παρακαλώ

V. είπε...

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Καραϊσκος κάποια στιγμή θα καταθέσει την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς φόβο και πάθος...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Θα περιμένω τη διαδικασία της δίκης για να απαντήσω

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο σημείο πάντως αυτό, οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στο φίλο μας το Βαψομαλλιά.
Παρατήρησα ότι ο Αρούλης (ναι, ο γνωστός Αρούλης - ερωτικός ανταγωνιστής του Καραϊσκου) εμφανίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε για να δικαιολογηθεί σε όσα του προσάπτουν, με εμφανώς γκρίζα κόμη, δηλαδή άβαφη. Φαντάζομαι ότι για την επιτυχία της διακοπής της βαψομαλλίασης του Αρούλη, ευθύνεται ο φίλος μας ο Βαψ. Μάλλον έπεσε το μάτι του Αρούλη στο μπλογκ του Βαψ και αντελήφθη ο πρώην βαψομαλλιάς πόσο ρεντίκολο γινόταν.

Ανώνυμος είπε...

Tα έβαφε και ο Γιάννης Μιχαλόπουλος, του Ορκιστείτε Παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2010/05/blog-post_5091.html

Ανώνυμος είπε...

πόσο χωμένο είναι αυτό το λαμόγιο-τσάτσος του ψυχάρη, ο χιώτης. Και ο φουκαραδάκος ο καραϊσκος τρώει τις χυλόπιτες από κάθε μπάζο και κάνει ρεπορτάζ στη χάση και στη φεξη για 300 ευρώ

Ανώνυμος είπε...

και τα έχει και μια δεύτερη ψιλομπαζοειδή τηλεπερσόνα ονόματι αραμπατζή. αλλά εδώ η είδηση δεν είναι ο χιώτης, αλλά ο πρόεδρος του ελληνοπρεπούς κόμματος που εισέρχεται στο άνδρο του μασονισμού

Ανώνυμος είπε...

10;; κάντα 20

Ανώνυμος είπε...

Μπα, μπα έχουμε και υποστηρικτές του καραίσκου, πολύ ευχάριστο αυτό, θα παραστείτε ως μάρτυρες αγόρια;

Ανώνυμος είπε...

καραισκο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλώς τα (σοβαροφανή) παιδιά. Που δεν αντιλαμβάνονται ως γνήσια κομμούνια την πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

ο κατηγορούμενος ενεφανίσθη κε Πρόεδρε

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο σα να μη μας τα λες καλά....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έλα ρε καραίσκο κι ανησυχήσαμε.. Είπα μήπως κι εξαφανίστηκες. Αν είσαι ο Καραίσκος κι όχι άλλος. Που μάλλον είσαι άλλος

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ο καραίσκος, είναι άλλος θρασύτατος φιλαράκος-φιλενάδα του

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Φίλε άμα δε δω τη γνήσια φάτσα του Καραπιάλη δεν ασχολούμαι. Μόνο στον Καραίσκο μιλάω. Υποθέτω μάλιστα ότι δεν είσαι αυτός.

Marwood είπε...

Μπήκαν εδώ κάποιοι φίλοι του Καραίσκου και έκαναν κάποια μπαγλαμαδίστικα σχόλια. Από το ύφος συνάγω ότι είναι κάποιος μπαγλαμάς, ή καλύτερα μπαγλαμαδάκος.
Ως εκ τούτου ως προσωρινό μέτρο έχει μπει moderation σχολίων.
Ο Καραίσκος α. θα πρέπει να συνετίσει τους φίλους του και β. είναι ελέυθερος να καταθέσει τις απόψεις του όπως είπα παραπάνω στο δικαστήριο με πρόεδρο τον Βαψομαλλιά. Επιπλέον του γνωστοποιώ ότι ο κωδικός του ισχύει για το μπλογκ αυτό, και μπορεί να κάνει και κεντρική ανάρτηση όπου θα καταθέτει τις απόψεις τους και τα παραπονά του ενδεχομένως.
Εδώ έχουμε δημοκρατία.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο μην κάνεις έτσι ρε. Δεν παίρνουμε όλοι στα τόσο σοβαρά τον εαυτό μας πάντα. Έλα να μας πεις τα παράπονα σου να δούμε πού είπα ψέμματα. Ορίστε. Σου βρήκαμε και αντικειμενική διαιτησία. Και σταμάτα να τελείς σε κατάσταση σοκ και να βάζεις τα κωλόπαιδα μπροστά, γιατί τα βλέπω να κλειδαμπαρώνονται πάλι στα δωμάτιά τους από το φόβο σαν την άλλη φορά. Αντε γιατί έχουμε και δουλειά αύριο και βαρέθηκα να περιμένω

Ανώνυμος είπε...

να βγει ο καραισκος με τη φωτογραφία του να μιλήσει

Ανώνυμος είπε...

Ωραια τα ειπε ο Μάργουντ.

Ανώνυμος είπε...

γυναικεία ήταν τα απρεπή σχόλια. που θα μου πάει θα τη βρω όμως

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μήπως ο Καραίσκος είναι τόσο χέστης που φώναξε τη μαμά του; Είναι δυνατόν να είναι τόσο μαμόθρεφτο πια;

Ανώνυμος είπε...

Mήπως τα σχόλια τα έγραψε η νέα μανούλα Περιστέρα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γυναικεία; Μήπως ήταν η γκόμενα του Χιώτη; Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

παιδιά το ξέρετε οτι ο καραπιάλης είναι αμβούργο;Σημερα το πρωι έφυγε

Ανώνυμος είπε...

Αραμπατζή;

Ανώνυμος είπε...

Κάποιον φώναξε σίγουρα ο χέστης Καραίσκος. Ομως για τις αθλιότητες που διαπράττουν οι αυτόκλητοι(;) τσάτσοι του, θα θεωρήσω τον ίδιον υπεύθυνο.

Ανώνυμος είπε...

τί του γραψε ρε μαλακα του μαργουντ

Ανώνυμος είπε...

o arampatzis isos na egrapse ta sxolia

Ανώνυμος είπε...

Άνανδρη η επίθεση του Καραισκου. Θα την έλεγα μέχρι και πούστικη, αλλά σέβουμαι το blog και δεν τη λέω

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αστονε μωρέ. Πάντως παίζει να είναι κι ο ίδιος. Μετά από 2 μπουκάλια ουίσκυ για να βρει το θάρρος φυσικά, όπως τότε που έμπαινε κομμάτια ων ως Βελουχιώτης. Ο φουκουραδάκος ο Καραίσκος έφαγε μεγάλη χλαπάτσα χθες και μάλλον δεν το χει ξεπεράσει ακόμα. Χωριατάκο δεν είναι τυχαίο ότι μια ζωή τον πίνεις. Είναι γιατί είσαι χωριατάκος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΚΙ εσύ κι οι φίλοι σου. ΧΑΑΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο καραίσκος χόρτασε από ελληνικές χυλόπιτες και πήγε να φάει και ξένες;

Συντιχάκης είπε...

Nα πάψει τις πούστικες συμπεριφορές ο καραίσκος γιατί θα τον πλακώσω

Ανώνυμος είπε...

μα πως είναι δυνατόν μια ζωή αυτοί οι χωριάτες να παίρνουν τ'αρχίδια τους εξηγείστε μου. μα σε όλους τους τομείς όμως

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι καραίσκεια ήταν τα σχόλια. Μύριζαν πολύ ροκάνα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο Αμβούργο; Μα τόσο πολύ του στοίχισε το χθεσινό που μετανάστευσε; Α, τον καημένο

Ανώνυμος είπε...

Σε χωριο μένει ο καραισκος?όχι στην αθήνα?

Ανώνυμος είπε...

κλάματα στο αεροδρόμιο

Ανώνυμος είπε...

είναι πολύ αστείο ότι ο χιώτης είναι ακριβώς το ίδιο πράμα με καραίσκο. σκεφτείτο και θα τρομάξετε από την ομοιότητα σε όλα

Ανώνυμος είπε...

o arampatzis einai. sigouro auto. kai prepei na timorithei.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο 12:52 είναι ο Αραμπατζής. Άρα ο άλλος είναι ο μπαγλαμαδάκος. Ρε μπαγλαμαδάκο δε ντρέπεσαι να είσαι τσάτσος του Καραίσκου; Φερέφωνο αυτού του λαμόγια; Δε σου χα πει να μη γίνεις κομμουνιστής όταν μου μπαινες εδώ με το V for Vlakeia; Δε βάζεις μυαλό εσύ;

Ανώνυμος είπε...

e re nevrakia

Ανώνυμος είπε...

tha ton plakoso auton ton arampatzi. me exei neuriasei pio poli kai apo to afentiko tou.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μίλα ρε χέστη. Τόσο χέστη σαν τον εαυτό του σε κατάντησε ρε ο Καραίσκος; Μίλα ρε βρωμοχέστη και γίνε άντρας κι όχι θρασύδειλο πουστάκι σαν κι αυτόν. Δεν έχεις τίποτα στο παντελόνι σου;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

mila re xeftila arampatzi.

Ανώνυμος είπε...

na dikastei kai na katadikastei me sinoptikes diadikasies.

Ανώνυμος είπε...

patoi

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Βλακέντιε χωριατάκο πρέπει να καταλάβεις ότι υπάρχει και χαβαλές. Η παροιμιώδης έλλειψη χιούμορ σου, μου δίνει την αίσθηση ότι είσαι κομμουνιστής. Κοίτα πες στο φίλο σου, όταν έρθει με το καλό ελλάδα πάλι (αν έρθει), να μπει εδώ να αντιδικήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

O arabatzis na ektelestei kiolas meta thn (sigourh) (kata)dikh tou

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Λοιπόν, άντε να πηγαίνουμε και για ύπνο. Εδώ παίζουν 2 σενάρια πάντως για να τελειώνουμε:

1) Όλοι οι παραπάνω Είναι ο Αραμπατζής ο οποίος παρουσιάστηκε ως Καραίσκος για να γίνει παιχνίδι και μετά άρχισε να βρίζει τον εαυτό του για να θολώσει τα νερά

2) Ο Αραμπατζής είναι ο 12:52 και όλοι οι άλλοι είναι άλλο άτομο.

Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις ο Αραμπατζής έχει χώσει τη μουσούδα του. Επίσης, όποιος και να ναι αυτός που γράφει greeklish απέδειξε με συγκεκριμένο σχόλιο που φαγε moderation ότι είναι ψυχασθενής. Μιλάμε για μεγάλο καρφί στον εγκέφαλο. Ο άνθρωπος έχει πρόβλημα και να πάει να το κοιτάξει.
Και μια και μιλάμε για τον Αραμπατζή, νομίζω ότι το σκίτσο που χρησιμοποεί ο Βαψ μοιάζει λίγο στον πραγματικό Αραμπατζή. Τί λέτε;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, ναι και ένα τρίτο σενάριο. Ήταν πράγματι ο Καραίσκος ο οποίος έχει πάρει το δρόμο για τη Γαλήνη μετα τα χθεσινοβραδυνά.

Marwood είπε...

Ας ελπίσουμε ότι είναι ο Αραμπατζής. Θα μπορούσα ίσως να δικαιολογήσω τέτοια απαράδεκτα σχόλια και συμπεριφορά εν γένει, από άτομο που ξέρω και με ξέρει καλά. Σε καμία περίπτωση όμως, από άτομο που ΔΕΝ ΞΕΡΩ και ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙ. Αν συμβαίνει αυτό, το μόνο που δείχνει είναι τσογλανισμό και αλητεία.
Την αλητεία όντως δεν την ανέχομαι. Οπως και να'χει, ο Καραίσκος θα πληρώσει τη νύφη.

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία γραμμή άμυνας του καραισκισμού είναι να βγάζει ονόματα τηλέφωνα κλπ στον αέρα, και νομίζει ότι έτσι κάτι κάνει. Το έχει κάνει ήδη μια φορά ο καραίσκος και τι κατάλαβε; Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει ρε καθυστερημένοι καραίσκοι για να καταλάβετε ότι αν θελήσουμε να παίξουμε και εμείς αυτό το παιχνίδι θα φάτε πιο μεγάλη πούτσα από αυτή που έχετε ήδη φάει;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επειδή ρε μαλακάκο με άναψες βραδυάτικα, κοίτα καλά την ανάρτηση. Γιατί αν και αύριο δω κανα σχόλιο τέτοιου είδους μαγκιάς με τηλέφωνα ή ονόματα, θα βάλω και γω την πραγματική φωτογραφία του Καραίσκου στη θέση αυτής του Καραπιάλη. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να δούνε όλοι την φάτσα του λεβέντη και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Για να δει ο βλάκας που δεν σε μαζεύει, τί ωραίο είναι να βγάζει ονόματα και τηλέφωνα φόρα παρτίδα. Και μιλάμε για φωτό μούρλια. Με πούρα, κοστουμιές κλπ. Κανόνισε λοιπόν γιατί μετά θα δώσω και τ'όνομά του για να τελειώνουμε και μετά θα το διαγράψουμε το μπλογκ όπως έκανε αυτός για να τελειώνει η υπόθεση. Αμα θες να κάνεις μαγκιές, ρώτα το φιλαράκο σου αν τις σηκώνει. Γιατί αν πιστεύεις ότι εδώ δεν γίνεται πλάκα, θα φροντίσω να στο επιβεβαιώσω

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, κι επειδή ο Μάργουντ ανέφερε κάτι σωστό. Εγώ τον Αραμπατζή ΔΕΝ τον ξέρω και ΔΕΝ με ξέρει καθόλου. Μα καθόλου καλά όμως. Κι επειδή όλοι αυτοί μου χουν πάρει πολύ αέρα, λέω να αρχίσω να τους τον κόβω. Γιατί έτσι μου γουστάρει. Αν λοιπόν είναι αυτός που κάνει τις μαγκιές, ας προσέξει τις μαλακίες που λέει γιατί θα χουμε κακα ξεμπερδέματα. Αντε γιατί παραγνωριστήκαμε.
Αλλά δε φταίνε όλοι αυτοί οι γιωτάδες, άλλος φταίει που τους έχει δώσει αέρα και μου τους κουβαλάει κάθε φορά. Και με τον οποίο αρχίζω και παίρνω επίσης ανάποδες. Έπρεπε να τους έχει αφήσει εδώ να κυκλοφορούν σε σουβλατζίδικα όπως τους πρέπει, όχι να μου τους κουβαλάει κάθε φορά βεντούζα.

Ανώνυμος είπε...

tora diabasa ta sxolia.ego egrapsa me greeklish ola ta sxolia ektos apo ena kai den eimai o arampatzis. milame gia dimosieumena sxolia. diabasa gia moderation se adimosieuta alla den eida kanena diko mou na min dimosieuetai ara kapoios allos mimithike ta greeklish kai autos einai opos fainetai o arampatzis.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να τιμωρηθούν και ο καραισκος και ο αραμπατζής

Ανώνυμος είπε...

Έννοια σου κι από σήμερα ξεκινάει καψώνι

Ανώνυμος είπε...

μόνο να είναι γερό γιατί μας έχουν σπάσει τα νεύρα ο καραίσκος και οι αραμπατζήδες φίλο ι του

Ανώνυμος είπε...

θα μασ τα κλάσεις

Ανώνυμος είπε...

poios milise asxima na ton plakoso?o arampatzis?

Ανώνυμος είπε...

θα τονε πλακώσω τον καρακίτσο και τον δούλο του τον αραμπατζή. μα το θεό θα τονε σκίσω. βγείτε και ζητήστε συγγνώμη ρε και γρήγορα γιατί τελειώνει η υπομον΄η μας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κάποιος έχει όρεξη να κουρδίσει τα δυο παιδάκια απειλώντας τα για να κάνουν και νέα καραγκιοζιλίκια σαν τα χτεσινά. Σταμάτα ρε συ να ασχολείσαι με Αραμπατζοκαραίσκους. Όρεξη έχεις; Αν πάρει τα τρελοχάπια του ο καραίσκος και ηρεμήσει, ας μπει μέσα να μας τα πει

Ανώνυμος είπε...

o βράσος γράφει αγγλικά και απειλεί και μετά κάνει τον κινέζο, βράσε πάτε..

Ανώνυμος είπε...

Αραμπατζή σου αρέσει ο Θωμάς Μπακαλάκος;

Ανώνυμος είπε...

μπακάλης είναι ωρε αυτός ο αραμπατζής;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τέτοια γυναικεία-πούστικα τα κάνει μόνο ο Καραίσκος, όχι εγώ. Αν είναι να βρίσω κάποιον τον βρίζω στα ίσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αραμπατζής έχει κάνει μπακαλορεά;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πιάσε ένα μπακαλάο από το ράφι

Ανώνυμος είπε...

ama einai mpakalis eixe dikio o barsos pou milage gia souvlatzidika.

Ανώνυμος είπε...

Μπακάλιστερ με τη μπάλα..

Ανώνυμος είπε...

μιλαει ο βράσος πάτος για μπακάληδες..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα εγώ απλά παρακολουθώ και το διασκεδάζω. Πραγματικά δεν κάνω σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Μπα(σε)καλό σου ρε Καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

ο ένας μπακάλης ο άλλος ροκάνα.

Ανώνυμος είπε...

βάρσε ο αραμπατζής είναι επιστήμονας??

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν ξέρω. Ιδέα δεν έχω. Κάτι θα χει σπουδάσει κι αυτός όπως σχεδόν όλοι οι έλληνες. Νομίζω στο εξωτερικό

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω εγώ. Ο Αραμπατζής έχει πτυχίο από τη σχολή Βακαλό

Ανώνυμος είπε...

Στο εξωτερικό που; Στο Μπακ(α)λα ντες;

Ανώνυμος είπε...

epistimonas mpakalis

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πιάσε μια ρέγγα και γρήγορα

Ανώνυμος είπε...

Αραμπατζής δεν ήταν παλιά κι ένας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου; Που έπαιζε σέντερ μπακ(αλ);

Ανώνυμος είπε...

δε πιστεύω και ο αραμπατζ΄ης να είναι χυλόπιτας σαν το αφεντικό του?

Ανώνυμος είπε...

to arampatzis einai onoma xoriatiko

Ανώνυμος είπε...

Kai o idios na einai xoriatis prepei

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ. ΑΠΟΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

san ton karaisko

Ανώνυμος είπε...

Χωριάτης-χωριάτες

Ανώνυμος είπε...

Μου κάνει πάντως εντύπωση που ο Καραίσκος είχε μπακ(αλ) απ τον Αραμπατζή. Δεν το περίμενα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το βαλα στο μπλογκ του Βαψ, το βάζω κι εδώ γιατί θα γίνει κουβέντα φαντάζομαι αργότερα:

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας, η επιχείρηση πραγματοποίηθηκε από Ισραηλινούς βατραχανθρώπους σε ΔΙΕΘΝΗ ύδατα, δηλαδή εκτός νόμιμου ελέγχου του ισραηλινού κράτους. Μόνο και μόνο γι αυτό, οι εβραίοι θέλουν φάπα. Και μεγάλη. Γιατί για πολλοστή φορά γράφουν το διεθνές δίκαιο στα παλιά τους τα παπούτσια.

Από εκεί και πέρα, και για να κρίνουμε τα πράγματα με κρυστάλλινη λογική, χωρίς το βλαπτικό σε κάθε αξιολόγηση συναίσθημα, η ειδοποιός διαφορά βρίσκεται σε δύο πράγματα:

1) Η επέμβαση έγινε από μονάδες βατραχανθρώπων του ισραηλινού ΠΝ. Οι κανόνες εμπλοκής μιας στρατιωτικής μονάδας είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς μιας αστυνομικής. Σε συνθήκες στρες, όπως αυτές μιας συμπλοκής, ενώ ο αστυνομικός είναι εκπαιδευμένος να προσπαθεί να συλλάβει και ως έσχατο μέσο να πυροβολεί, ο στρατιώτης είναι εκπαιδευμένος να πυροβολεί άμεσα. Και στις δύο περιπτώσεις δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε τέτοιες καταστάσεις μόνο η ενστικτώδης αντίδραση, που προέρχεται από την εκπαίδευση, σώζει. Άρα, το φάουλ του υπεύθυνου αξιωματικού σχεδιασμού της επιχείρησης, είναι ότι έστειλε κομάντος του στρατού να κάνουν αστυνομική επιχείρηση. Αν και δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, σχεδίασε την επιχείρηση έχοντας ως στερεότυπο ότι έχει να κάνει με γιωτάδες πασιφιστές που δεν θα αντιστέκονταν, παραβλέποντας ότι έχει να κάνει με τούρκους φανατικούς ισλαμιστές. Με άλλα λόγια, εχοντας δύο πιθανά σενάρια εμπλοκής (παράδοση από τον αντίπαλο ή μάχη με αυτόν) αυθαίρετα πίστεψε ότι για ψυχολογικούς λόγους θα γίνει το πρώτο. Μα τα γνωστά αποτελέσματα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

2) Έκρινε λοιπόν ο ισραηλινός αξιωματικός που σχεδίασε την επιχείρηση, ότι δεν θα αντιστεκόταν κανείς. Για να κρίνεις όμως έτσι, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι ο αντίπαλος διαθέτει την ευφυϊα και τη λογική να αντιδράσει ορθά. Πράγμα που με βλάκες μπουνταλάδες μουσουλμάνους Τούρκους δεν ισχύει. Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κανείς, για να πηγαίνει να την πέφτει σε άνθρωπο με αυτόματο τυφέκιο κρατώντας.. κοντάρι ή και μαχαίρι; Μα πόσο βλάκας; Από τη στιγμη που κάνεις κατι τέτοιο, αφήνεσαι στην καλή ή όχι θέληση του άλλου να σε πυροβολήσει. Επίσης όσο εκπαιδευμένος και να είναι κάποιος, και όπλο να χει, άμα του επιτεθούν 20 άτομα ταυτόχρονα ακόμα και με γυμνά χέρια, θα αναγκαστεί να το χρησιμοποιήσει. Αντέδρασαν λοιπόν συναισθηματικά οι αψείς μουσουλμάνοι (χαρακτηριστικό της βλακείας τους), με αποτέλεσμα να το πληρώσουν με τη ζωή τους.

Κανονικά θα πρέπει να ξηλωθεί ο αξιωματικός-σχεδιαστής της επιχείρησης άμεσα. Θα έπρεπε, λαμβάνοντας υπόψη του τις συνθήκες και το πιθανό σενάριο αντίστασης, να στείλει τους άνδρες του με εξοπλισμό αναίμακτης καταστολής όχλου(πλαστικές σφαίρες, όπλα ηλεκτρισμής εκκένωσης, δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου λάμψης κλπ), δηλαδή αστυνομικό εξοπλισμό. Από τη στιγμή που δεν το κανε το παιξε με μεγάλη πιθανότητα να δημιουργήσει θύματα και να κάνει δύσκολη τη θέση της χώρας του παγκοσμίως.

Συμπέρασμα: Βλακεία αξιωματικού από τη μια, βλακεία μουσουλμάνων από την αλλη. Πολλές βλακείες μαζί ενώθηκαν και έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

ΥΓ: Χαρακτηριστικό της βλακείας των κατοίκων αυτής της βλακόχωρας, είναι το ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την επικινδυνότητα καταστάσεων, αντιδρώντας συναισθηματικά. Νομίζουν ότι επειδή εδώ στο μπουρδέλο, βαράνε τον μπάτσο και τον καίνε κατά το δοκούν, όλες οι κατάστάσεις και χώρες είναι ίδιες. Φέρτε αμερικανούς αστυνομικούς στους Κουραδάκηδες, για να δούμε πότε στρώνουν οι κώλοι στην επόμενη πορεία.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν πάντως δεν είναι λάθος του αξιωματικού, το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι οι Ισραηλινοί πίστευαν ότι μέσα στα πλοία υπήρχαν οπλισμένοι ισλαμιστές.

Ανώνυμος είπε...

αν ο καρακιτσος δεν ήταν χέστης θα πήγαινε και αυτός στο καραβάνι να κάνει ακτιβισμό

Ανώνυμος είπε...

parea me ton ypireti tou arampatzi

Ανώνυμος είπε...

Μόλις σήμερα κατάλαβα τί όπλο έχουμε στα χέρια μας και δεν το έχουμε καταλάβει.

Όλος αυτός ο εσμός των ηλιθίων ελλήνων αριστερών (καραϊσκο-αραμπατζήδων) είναι ικανός, όπου πάει, να διαλύσει μια χώρα.

Τόσα χρόνια ξέραμε ότι αυτή η "βόμβα ηλιθίων" έχει διαλύσει την ελλάδα. Σήμερα με αυτά που έγιναν στο Ισραήλ κατάλαβα την διεθνή δύναμη αυτής της βόμβας.

Όχι βέβαια ότι το Ισραήλ πολυμασάει αλλά δεν παύει να έχει γίνει το αρνητικό πρώτο θέμα ειδήσεων παγκοσμίως. Κι όλα αυτά χάρη κυρίως στους έλληνες ηλίθιους χαοτιστές.

Το δυστύχημα είναι ότι το πλήρωσαν κάποιοι άνθρωποι με την ζωή τους βέβαια. (Συμμερίζομαι δε την συμπόνοια του Βάρσου γι αυτούς τους καημένους). Αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Όποιος ξένος σκοπιανο-αλβανο-βουλγαρό-τουρκος μας ξαναενοχλήσει να του στείλουμε όχι καμιά διακοσαριά κομμάντο όπως προστάζουν οι χρυσαυγίτες και οι βάρσοι. Καμιά διακοσαριά μπαχαλάκηδες φανατισμένοι καραϊσκοι αρκούν.

Ανώνυμος είπε...

πολύ καίριο το σχόλιο του 7:09

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά δεν το οργάνωσαν οι έλληνες μπαχαλάκηδες το κονβόι. Τούρκοι ισλαμιστές σε συνεργασία με διεθνείς μπαχαλάκηδες το οργάνωσαν.

Marwood είπε...

Είδα ότι ο Βάρσος εγκαλεί το Ισραήλ για βλακεία. Ουδέν αναληθέστερον αυτού.
Μπορεί το ναζιστικό κράτος του Ισραήλ να έχει το θράσος χιλίων καραίσκων, αλλά έχει διαχρονικά αποδείξει, ότι σε αντίθεση με τον καραίσκο, ούτε αγαπούλες θέλει, ούτε πιαριλίκια κάνει. Ρωτήστε και τους νεκρούς αμερικάνους ναύτες του Liberty στον πόλεμο των 6 ημερών, ρωτήστε και την ελβετίδα καραίσκω που έκανε καθιστική διαμαρτυρία στη Γάζα και όλως τυχαίως πέρασε ένα άρμα από πάνω της και πολλά άλλα περιστατικά που γεμίζουν σελίδες. Χωρίς βέβαια να αναφερθώ στην γενικότερη την τακτική τους στη Γάζα, ας πούμε έχουν την πληροφορία ότι στέλεχος της χαμάς είναι σε μια πολυκατοικία, αλλά δεν ξέρουν ακριβώς σε ποιο διαμέρισμα, οπότε κατεβάζουν όλη την πολυκατοικία και ησυχάζουν.
Οπότε τα γεγονότα λένε ότι μάλλον δεν θα κώλωναν σε μερικούς μασουρωμένους τούρκους κατσαπλιάδες. Ετσι είναι αυτά...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Επιτέλους αναγνωρίζεται η πάγια άποψη μου για το τίμιο κράτος του Ισραήλ ότι είναι πράγματι ναζιστικό. Εγώ επιμένω ότι έκαναν βλακεία, γιατί μια αστυνομική επιχείρηση με άοπλους την έκαναν πουτάνα, πράγμα που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Και επίσης επιμένω ότι για πολλούς λόγους συμφέρει να τα χουν καλά με την Τουρκία.

http://idfspokesperson.com/category/idf-announcements/

Κοιταξτε το πρώτο announcement με το βίντεο. Ταινία καράτε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μιλάμε για αμέρικαν μπαρ.

Marwood είπε...

Εντάξει το ναζιστικό το έγραψα για να τσιμπήσεις. Αλλά πράγματι είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα, τι έχει να πει εο'αυτού ο αραμπατζής, ή έστω ο καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ο καραίσκος δεν έχει πάει διακοπές στο Αμβούργο αλλά στη λίμνη Μπα(ϊ)κάλη;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΧΑΧΑΧΑ. Μάλλον κατάλαβα τί συνέβη χθες το βράδυ. Τώρα κατάλαβα γιατί τα πήρε ο Αραμπατζής και μετά που κατάλαβε ότι έκανε λάθος ηρέμησε και μας είπε ότι την έχει κάνει ο Καραίσκος για Αμβούργο. Χα,χα,χα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε Αραμπατζή, τη ΜΑΡΙΑ Αραμπατζή εννοούσε μάλλον αυτός που το γραψε, που ναι στον Όμορφο Κόσμο το πρωί. Δεν έλεγε εσένα πούστη γράφοντας για δεύτερη ψιλομπαζοειδή τηλεπερσόνα. Δεν είπε κανείς ότι τα χεις με τον Καραίσκο. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

Να πει ο Αραμπατζής καμια ιστορία με χυλόπιτα Καραίσκου από την Κρήτη

Ανώνυμος είπε...

Πολλά νεύρα ο Αραμπατζής

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"Και ο φουκαραδάκος ο καραϊσκος τρώει τις χυλόπιτες από κάθε μπάζο και κάνει ρεπορτάζ στη χάση και στη φεξη για 300 ευρώ....(Επόμενο σχόλιο) και τα έχει και με μια δεύτερη ψιλομπαζοειδή τηλεπερσόνα ονόματι αραμπατζή."

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 403   Νεότερο› Νεότερο»