Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟΝ

Τζάμπα προσπαθούμε.Πιστεύω οτι ακόμη και μ ένα κομμάτι ψωμί και ένα πόλο lacoste να απομείνουμε, δεν πρόκειται να επιτύχουμε κανένα απο τα νούμερα που ζητά η τρόικα.Τα μόνα που θα εχουν μείνει στη χώρα μετα απο δέκα χρόνια,είναι ο Σκάι, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ο Μανδραβέλης να πανηγυρίζει επειδή του έγινε νέα περικοπή στο μισθό κι απολύθηκαν δυο φαντάροι που λούφαραν.

Ακόμη και στα βαριά κρατικά μονοπώλια να βάλουμε αγγελία πώλησης,αυτοί που θα πάρουν τηλέφωνο θα είναι τίποτα πρίγκηπες, που δεν έχουν τι να κάνουν και σκαρώνουν χοντροκομμένες πλάκες. Δεν βλέπω και κανένα νόημα σ αυτό που εφαρμόζεται σαν λύση.Να φορτωνόμαστε με νέα δάνεια για να πληρώνουμε τους συνταξιούχους και τους υπαλλήλους του δημοσίου,για να πηγαίνουν στην αγορά να ψωνίζουν φαι και φάρμακα,ωστε να επιβιώνουν οι επιχειρήσεις, να πληρώνονται οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, να τρώνε, να χέζουν και να πηγαίνουμε για ύπνο.Δεν πρόκειται να κάνουμε ή να έρθει απ έξω καμμία επένδυση,ποτέ.

Δεν υπαρχει κανείς πτυχιούχος οικονομικής σχολής που να πιστεύει οτι αυτή η ιστορία βγάζει κάπου.Περιμένουμε επι ματαίω κάποια δευτέρα παρουσία,όπως οι ΚΚεδες περιμένουν οτι θα ξυπνήσουμε κομμουνισταί. Και στο πολιτικό σκηνικό δεν είναι τυχαίο οτι έχουν απομείνει στην πίστα τα πλέον τυχοδιωκτικά στοιχεία της Μεταπολίτευσης.Οι μόνοι που δέχονται να κυβερνούν αυτην τη ξοφλημένη παρωδιά κράτους είναι ο Βενιζέλος ο Λοβέρδος κι ο Σαμαράς.Άτομα δηλαδή σχεδόν τελείως γραφικά, τόσο εθισμένα στα βλέμματα, στην κάμερα και τους μπράβους, που και μόνο για να παραμείνουν στο τραπέζι,είναι ικανά να ποντάρουν και τα μανικετόκουμπα τους στο φινάλε.

Ακόμη και η περίφημη συναίνεση που θεωρείται εθνική υπόθεση,συζητείται γιατί οι Πασόκοι δεν θέλουν να χρεωθούν ολόκληρο το κόστος και να αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στην εταιρεία τους, αφήνοντας την κουτάλα της εξουσίας, "στα χέρια των δυνάμεων της συντήρησης" .Πρώτα το κόμμα και βλέπουμε μετά για τη χώρα.Το πιο γελοίο όμως, είναι οτι αυτοί οι βουλευτές που κάθε φορά λένε, οτι δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα,είναι και οι πιο αστείες περιπτώσεις π.χ Βούρος. Ο Βούρος νομίζει οτι ολοι οι Ελληνες είναι σαν τους οπαδούς της ομάδας του, της ΑΕΚ, που παίρνουν ναρκωτικά για να βλέπουν το Λυμπερόπουλο να τρέχει σαν βέλος..

Και το Βενιζέλο τον βαρεθήκαμε πια να τον βλέπουμε με το αργό, κούλ περπάτημα του. Για να πάει απο την Ηρώδου μέχρι το Μαξίμου, θέλει μισή ωρα και φορτώνουν τα spreads ωστόσο .Κατάφερε όμως να πάρει το κόμμα, τηλεοπτικά τουλάχιστον.Για κάποιον λόγο όμως δεν τον πανε οι φτωχοί άνθρωποι της υπαίθρου που είναι όλοι ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί (και θα παραμείνουν Πασοκ μέχρι τάφου), οπότε για να εκλεγεί αρχηγός πρέπει να γίνουν χειρότερα και απο την εποχή διαδοχής Σημίτη.
Επειδή όμως με τις σπουδές του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάθεται σε κανένα πανεπιστήμιο υπο κατάληψη και να χαζολογεί στο ιντερνετ, πρέπει να επωμισθεί το έθνος την αδυναμία επαγγελματικής αποκατάστασης ενός συνταγματολόγου-ρήτορα.Ενός αδιόριστου συνταγματολόγου δηλαδή.Aλλωστε το σύνταγμα στη χώρα μας,αντιμετωπίζεται σαν την Αγία Γραφή,για να αλλάξουμε κάποιο άθλιο άρθρο του , χρειάζονται 3 γενιές.Έτσι είμαστε καταδικασμένοι ακόμη κι αν δεν τον ψηφίζουμε και δεν τον χωνεύει κανείς, να τον ανεχόμαστε επειδή συνωμοτεί και διαπλέκεται με τους μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι με τους τηλεοπτικούς διαύλους, κατευθύνουν το λαό που είναι τελείως ηλίθιος.

213 σχόλια:

1 – 200 από 213   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Αν και οι αριστεροί δημοσιογράφοι αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες τη μάστιγα του ελληνικού Τύπου, προσωπικά έχω χρόνια να δω πιο αστείο δημοσιογράφο από τον Μανδραβέλη. Στην αρχή ο Πάσχος δημιουργούσε τρομερή αίσθηση αντιπάθειας. Τώρα, μου προκαλεί ακατάσχετο γέλιο. Μια από τις πιο κωμικές φιγούρες της ελληνικής δημόσιας ζωής.

Ανώνυμος είπε...

φίλε πως κρίνεις τους και τους αεκτζήδες γενικά;

Ανώνυμος είπε...

Οι αεκτζήδες είναι ότι ακριβώς είναι οι αριστεροί στο χώρο της δημοσιογραφίας. Η ίδια γραφικότητα.

Ανώνυμος είπε...

οτι ακριβώς είναι οι αριστεροί στον χώρο της κοινωνίας θα έλεγα

Ανώνυμος είπε...

Ολοι όσοι πίστευαν ότι το σοσιαλιστικό «δωρεάν γεύμα» και το δώσε και μένα μπάρμπα, είναι η μια φυσιολογική κατάσταση και θα κρατήσει για πάντα, είναι οι ίδιοι που θεωρούν ότι κρίση είναι ένα φαινόμενο με χαρατκηριστικά συντέλειας κόσμου, αρμαγεδδώνα (όχι του φώσκολου, ο άλλος) και δε ξέρω γω τι άλλο(σσ ώφου παναγιά μου η κρίση).

Ο Καραϊσκος ας πρόσεχε όταν κραύγαζε για «κοινωνική δικαιοσύνη» (με τα λεφτά άλλων βέβαια).

Προς το παρόν, στη σειρά του για να σερβιριστεί παρακαλώ….

Ανώνυμος είπε...

Έχει ωριμάσει πολύ η γραφή του Καραϊσκου. Μια γραφή χωρίς ωραιοποιήσεις και αριστερίστικους ρομαντισμούς.

Ανώνυμος είπε...

φίλε 2:31 το πρόβλημα δεν είναι η κρίση αλλα η διαχείριση της απο το εκλεγμενο προσωπικό της χώρας

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

2:31 μια μπιφτέκα φιορεντίνα παρακαλώ και ενα μπουκάλι γουισπεριγκ ειντζελς θα πάρω

Ανώνυμος είπε...

Η αναλογία αριστεράς - ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα εύστοχη και μπορεί να πάει πολύ μακριά. Π.χ. ποιος παράγοντας της ΑΕΚ θα ήταν το αντίστοιχο του Λαφαζάνη; Ποιο στέλεχος της αριστεράς θα ήταν το αντίστοιχο του Αρδίζογλου;

Όσον αφορά τον Πάσχο Μανδραβέλη, ομολογώ ότι τα άρθρα του είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζω όταν πίνω τον καφέ μου. Μου δημιουργούν έντονες νεοφιλελεύθερες φαντασιώσεις (π.χ. εικόνες της πλ. Κλαυθμώνος να γεμίζει ενώ την ίδια στιγμή χτίζονται υπερσύγχρονα εργοστάσια στην ελληνική επαρχία) και μου ανεβάζουν τη διάθεση περισσότερο κι από κοκτέιλ αντικαταθλιπτικών χαπιών. Νομίζω ότι πρόκειται για μια μορφή εθισμού.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/09/2011_408586

Ανώνυμος είπε...

Διαπρεπής αεκ(ι)τζής είναι και ο Γιωτόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα της κλάψας, του Καζαντζίδη, με σκυλομπαρόκ ύμνο που κατάφερε να γκρεμίσει ή ίδια το γήπεδό της!

Ελα μωρέ τώρα με το αεκάκι

Ανώνυμος είπε...

"There is no art which one government sooner learns of another than that of draining money from the pockets of the people."

The Wealth of Nations, Book V Chapter II Pt II

Ανώνυμος είπε...

Eίμαι ΑΕΚ αλλά ομολογουμένως ο πιο γελοίος ύμνος είναι αυτός της ομάδας του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Οι ύμνοι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι κλάσεις ανώτεροι. Ακόμα πιο γελοίος είναι ο ύμνος που έγραψε ο ίδιος ο Παπαδόπουλος με την μουσική στήριξη του μπουζουκάνθρωπου Χρήστου Νικολόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάς το Φοίβο μου φαίνεται και δεν είναι σωστό.

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΚ: Η ομάδα που έχει πιο πολλούς ύμνους από πρωταθλήματα.

Ανώνυμος είπε...

Κιτρινόμαυρο Μονοπάτι: Η διασταύρωση ανάμεσα σε σεξουαλικές διαστροφές και λατινοαμερικάνικες τρομοκρατικές οργανώσεις;

Ανώνυμος είπε...

Οπαδοί ΑΕΚ: πιο γραφικοί και από τη Σαντορίνη.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά, από ένα χρονικό σημείο και μετά, ο Χατζηχρήστος δεν θα έπρεπε να μετωνομάσει το παπί του από Ντούσαν σε Κέρμιτ;

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να δω τον Καραισκο να φιλάει τον Χατζηχρήστο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τι πρόβλημα έχεις με τους οπαδούς της ΑΕΚάρας;

Μήπως είναι και γραφικός ένας Γιάννης Βούρος; Ένας Πασχάλης Τσαρούχας;;

Ανώνυμος είπε...

Οι πιο σοβαροί οπαδοί με διαφορά είναι αυτοί του Παναθηναϊκού.

Ανώνυμος είπε...

Ένας George Develekos B;

Ανώνυμος είπε...

Ένας Γρηγόρης Ψαριανός?

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχνάμε ότι δηλωμένος Ενωσίτης ήταν και ο Μακαριστός Χριστόδουλος.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον η ομάδα αυτή, είχε κατά τη διάρκεια της μεγάλης ιστορίας της, λαμπρούς προέδρους.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/09/blog-post_1370.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σοβαροί οι οπαδοί του ΠΑΟ πράγματι.

Ανώνυμος είπε...

οπαδοί ΑΕΚ: γραφικοί/μίζεροι

οπαδοί ΟΣΦΠ: κάφροι/αγράμματοι

οπαδοί ΠΑΟ: φλώροι/πούστηδες

Ανώνυμος είπε...

Χμ, ο Καραϊσκος συγκεντρώνει στοιχεία και από τις τρεις κατηγορίες.

Συγχαρητήρια να πούμε

Ανώνυμος είπε...

Όχι. Ο Καραισκος δεν είναι μήτε γραφικός, μήτε αγράμματος μητε φυσικά πούστης. Φιλαράκο, πάρε πίσω το προηγούμενο σχόλιό σου.

Ανώνυμος είπε...

Οχι φίλε με παρεξήγησες. Δεν εννοούσα αυτό που είπες, αλλά ότι είναι μίζερος, κάφρος και φλώρος. Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι το δέχομαι. Είναι η άποψή σου και είναι σεβαστή. Η άλλη τριάδα (τριπλέτα) χαρακτηριστικών όμως ήταν κάτι παραπάνω από κοντόθωρη: ήταν λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Τον εκτιμούμε και τον αγαπούμε.

Ανώνυμος είπε...

Λίγο σφιχτός όμως είναι. Εννοώ στα οικονομικά και στα κεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος: ο γραφικός μίζερος κλαψομούνης αριστερός που αφού απέτυχε, όπως τόσοι σύντροφοί του να φτιαχτεί με το πασοκ, το γυρίζει τώρα σε κριτική. Ένας νέος Ξυνόγαλος δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Όχι. Δεν ισχύει το παραπάνω. Δούλεψε και είδε τη ζωή στην πραγματική της διάσταση και όχι μέσα από το ροζ γυαλιά ενός αριστερού με ανεδαφικές, ρομαντικές απόψεις.

Ανώνυμος είπε...

Ο 8:55 είναι ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

π

Ανώνυμος είπε...

Kαραισκο βρήκες δουλειά;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αρχηγε γάμα τα ολη μέρα στον καφενέ ρακή, πρέφα, μανδραβέλης

Ανώνυμος είπε...

Άμα είναι να διαβάζεις Μανδραβέλη, πάλι καλά. Φαίνεται ότι έχεις κάποια χρήματα στην άκρη και περνάς καλά. Άρα γιατί ψάχνεις για δουλειά;
Μετακόμισες από τον Γέρακα στο κέντρο;

Ανώνυμος είπε...

Τζένη εσυ είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Όχι, ένας αναγνώστης είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή δεν περπατάς καθόλου; Όλη μέρα κάθεσαι σε μια καρέκλα?

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω πόσο πληρώνεις κοινόχρηστα.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο τι γνωμη εχεις για τον αριστερης αποκλισης οικονομικο αναλυτη Καζακη;

Ανώνυμος είπε...

Άντε μου και ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ εδώ μέσα όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο γιατί διαολοστέλνεις; Τι συνέβη;

Ανώνυμος είπε...

H οικονομική κρίση τεντώνει τα νεύρα όλων μας. Συγχωρεμένος από μένα ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

ο πασχος εχει γιαουρτωθεί ?

Ανώνυμος είπε...

Όχι, αλλά όπου να 'ναι

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο που ακριβώς κέντρο μένεις;

Ανώνυμος είπε...

Στο κέντρο της γης

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος εχει γιαουρτωθεί ?

Ανώνυμος είπε...

Όχι, αλλά όπου να 'ναι

Ανώνυμος είπε...

Στα Εξάρχεια μένεις; Ή στην Πανόρμου;

Ανώνυμος είπε...

Κέντρο-απόκεντρο μένει μωρέ ο Καραίσκος. Στα Σπάτα. Είναι βέρος Σπαταναίος.

Ανώνυμος είπε...

Κάποτε δήμαρχος στα όμορφα Σπάτα ήταν και ο συγγραφέας-εκδότης-πολιτικός Δήμος Μάρκου Μπότσαρης, ο αναμορφωτής της περιοχής.

Karaiskos™ Fun© Club® είπε...

Πρέπει να πω ότι έχω διαβάσει το βιβλίο του Δήμου Μπότσαρη για τον Πάμπλο και τη 17Ν.

Επίσης, για κάποιο λόγο, έχω διαβάσει και το βιβλίο του Κοεμτζή.

Αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11,51 θες να πεις ότι ο Καραϊσκος γέρασε;

Ανώνυμος είπε...

Στ' αρχίδια μας. (Με την καλή έννοια)

Ανώνυμος είπε...

This is Spata

Ανώνυμος είπε...

Τί να γεράσει μωρέ ο Καραίσκος και να βάλει μυαλό; Άμα τον διόριζαν στην ΕΘΕΛ αύριο, θα έκλεινε το Σύνταγμα μέχρι να γίνουν όλοι Αμυράδες και να πηγαίνουν με ποδήλατο ή ελέφαντα. Έλα μωρέ τώρα, ποιος τα πιστεύει αυτά;

Ανώνυμος είπε...

@ 11:55 μ.μ.

μα είναι αυταπόδεικτο. Δεν εχεις παρα ν' ανατρέξεις σε παλαιότερα καραίσκεια πονήματα σε τούτο το μπλογκ. Ο καραισκος μεγάλωσε. Μεγάλωσε κι ωρίμασε. Από αλαβανικής εμπνευσης αναρτήσεις επιπέδου Βουλής των Εφήβων μέχρι περυσι διαβάζουμε τώρα τουλάχιστον σχόλια επιπέδου Βουλής των Ελλήνων (πχ. του ελκεκτού Γ.Βούρου). Κάτι είναι κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, κάτσε να τον δεις διορισμένο στην ΕΘΕλ με κάνα τάλιρο το μήνα στην τσέπη και θα δεις πόσο ωρίμασε. Στο τιμόνι που (θα) κρατάει, θα αποκλείσει με τη λεώφα και το λιμάνι του Πειραιά δια θαλάσσης. Θερμικό λεωφορείο-υποβρύχιο

Karaiskos™ Fun© Club® είπε...

Εμένα μου άρεσε ο παλαιός Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ήταν πιο καλός ο αριστερός Καραίσκος από τον μανδραβελικό Καραίσκο. Και κυρίως πιο εκνευριστικός, ώστε να δημιουργεί ακατάσχετο μπινελίκωμα. Η γραφικότητα είναι πάντα πιο ενδιαφέρουσα η αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Να διεξάγουμε (sic) πικετοφορία για να επανέλθει ο παλιός, καλός καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να μιλήσει κανείς σε ένα πασοκόβυσμα-γνωστό του να τον διορίσει σε καμια ΔΕΚΟ. Θα επανέλθει πάραυτα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ξέρει κανείς πού μένει ο Καραισκος?

Ανώνυμος είπε...

μήπως δεν υπάρχει καραίσκος?

Ανώνυμος είπε...

Eϊχα διαβάσει κάπου εδώ από κάποιο σχόλιο φίλου ή από τον ίδιο τον Καραισκο ότι μετακόμισε στο κέντρο. Τώρα που το σκέφτομαι σαν να θυμάμαι ότι το είπε ο ίδιος. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι τον έφερε από τα προάστια στο κέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είχε γράψει ότι μετακόμισε στην πλατεία Βικτωρίας αν θυμάμαι καλά φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Αδιόριστος οδηγός λεωφορείου.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η πλατεία Βικτωρίας. Πλατεία Κυριακού για εμάς τους παλαιότερους.

Πίναμε τον καφέ μας στο Δομάζο, και αν είχαμε όρεξη, συνεχίζαμε στη Φυλής για να πηδήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γλέντια

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, πού είχε μαγαζί ο Δομάζος; Εκεί που τραγουδούσε η Καίτη Ντάλη;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πια Δομάζος φίλε. Νομίζω ότι έγινε Goodys

Ανώνυμος είπε...

O Δομάζος καφενείο, ο Ασλανίδης πατσατζίδικο και πάει λέγοντας. Αυτές ήταν εποχές για να ζει ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tmz.com/2011/09/29/michael-jackson-manslaughter-trial-dr-conrad-murray-witnesses-livestream/

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία πράγματα γράφετε παιδιά. Συνεχίστε έτσι!

Αφροδίτη Μάνου_

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=9068

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_29/09/2011_457614

Ξεκίνησα με σκοπό να διαβάζω το παραπάνω άρθρο. Μετά τη φράση "...το πρωτοδικείο Λιβαδειάς καταδίκασε το γερμανικό Δημόσιο..." σταμάτησα....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά του έριξα μια ματιά. Δεν κατάλαβα πολλά πράγματα #οgounsoto

Ον α σαιντ νοουτ, ο άνθρωπος που το έγραψε ζει στο Χαλλ φορ φακ'ς σεικ

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοδικείο Λειβαδιάς vs Γερμανικό Δημόσιο 5-0

Σε λίγο Τρύφων Σαμαράς vs Maximus Decimus Meridius σε ένα αγώνα μέχρι θανάτου.

Ανώνυμος είπε...

Eμένα μου αρέσει και ο Τρύφων Καρατζάς, ο καλός ηθοποιός.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος με ποιόν παλεύει (εκτός από τον εαυτό του, οπότε πάντα χάνει) και πόσο πλερώνει (sic) το κοπόνι (sic);

Ανώνυμος είπε...

Ο Ευγένιος Ευγενίδης έτρεφε ανέκαθεν βαθιά εκτίμηση στην τεχνική γνώση, σε κάθε επίπεδο. Ειδικότερα για την κατάσταση στην Ελλάδα υποστήριζε: «Η αρρώστια τον τόπον μας είναι ότι δεν έχουμε κατάλληλους ανθρώπους για εκεί που μας χρειάζονται. Όλοι λένε ότι η Ελλάδα έχει μεγάλο υπόγειο πλούτο. Σίδερο, μολύβι, χρώμιο, βωξίτη κ.ά. Ωστόσο τα ελληνόπουλα σπουδάζουν γιατροί, δικηγόροι και φιλόλογοι που ύστερα δεν έχουμε τι να τους κάνουμε. Και μετά λέμε πως είμαστε λαός θαλασσινός. Όμως φτύνονμε αίμα για να βρούμε μηχανικούς πλοίων της προκοπής για νεώτερες μηχανές. Χωρίς τους ειδικούς και τους καταρτισμένους ανθρώπους, είναι αδύνατον να πάνε μπροστά οι κοινωνίες σήμερα...».

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_2_30/09/2011_1296389

Ανώνυμος είπε...

ο μανδραβέλης-δημοσιογραφικός μανδραγόρας,κυκλοφορεί χωρίς μπράβους;; Η πίνει τα ουζάκια του στο μοσχάτο με τη γρά του;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Μανδραβέλης; Ο Κοζανίτης με το μόνιμο γκρι πόλο και το σκατί μάλλινο σακάκι;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Θυμάμαι πιτσιρικάς, που με έστελνε η μάνα μου για συμπληρωματικά ψώνια στο μπακάλικο.(Που να φανταστώ βλέποντας τον γελοίο καταστηματάρχη οτι θα καταλήξω σαν κι αυτόν ) .Πίσω απο κάτι καλάθια στο βάθος του μαγαζιού, υπήρχε μιαν τεράστια πινακίδα διαφημιστική του ούζου "ΥΠΑΡΧΩ" με τη φώτο του Στέλιου (ΑΕΚ) ήδη σκουριασμένη. Εχει πιεί κανείς ούζο "ΥΠΑΡΧΩ";

Ανώνυμος είπε...

γεσθημανή;

Ανώνυμος είπε...

http://www.emarket.gr/item-32350329-e-%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%BF%20%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89

Ανώνυμος είπε...

Αντίστοιχο προιόν, με τη μορφή του Καραϊσκου αντί του Στελάρα, θα ονομαζόταν "Δεν υπάρχω".

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κατι μας είπες τώρα

Ανώνυμος είπε...

ρε ούζο εχεις πιεί;

Ανώνυμος είπε...

Μοχίτο

Ανώνυμος είπε...

Σα να είμαι εκεί. Ξύπνησε κατα τις(sic) μία ο Καραϊσκος, και αμέσως άρχισε τα σχόλια στο ιdερνέτ και τα ούζα...

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο, αφού έχεις δουλέψει σε μπακάλικο, μπορείς να μου λύσεις την απορία σχετικά με το ποιο είναι τελικά το καλύτερο ούζο ανεξαρτήτως τιμής; Γιατί στις σχετικές συζητήσεις ο κάθε εξυπνάκιας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

κοίτα φίλε στο μπακάλικο-στο μπακάλικο λέμε -οχι στο μεγάλο σουπερ μάρκετ,το καλύτερο είναι το πλωμάρι.Μεταξύ του "12", του "μίνι", του ούζου "Ο.Κ"

Ανώνυμος είπε...

Βαρβαγιάννης;

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύεις ότι χειρότερο είναι το 12;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τώρα που μιλάμε 12 πίνω στο λόγο μου.Άοσμο

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε πάντα για αυτά που μπορείς να βρεις στα μαγαζιά της Αθήνας και όχι τις πολύ μικρές τοπικές παραγωγές.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ε βέβαια.Στην μυτιλήνη γελάνε με τα βιομηχανικά ούζα.Το βαρβαγιάννη είναι όμως καλό ούζο.Δεν το διέθετα όμως.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύεις ότι καλύτερο είναι το ούζο ή το τσίπουρο; Και εδώ οι γνώμες διίδτανται. Οι αριστεροί πάντως προτιμούν συνήθως το δεύτερο εκεί στα μαγαζιά των Εξαρχείων.

Ανώνυμος είπε...

ταβέρνα σε παραλία άθλια,τοξική, ουζάκι τοπικό,με ελιά,(ν)τομάτα,ψωμί και αχινούς.Μπλουζάκι πόλο(polo ralph) γαβαθιώτης,μανδραβέλης lifo και μια αμερικάνικη φυλάδα.Τσόκαρο,Χανζαπλάστ στη φτέρνα.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο, αυτό που περιγράφεις είναι ο ελληνικός τουρισμός. Όπως έτσι δεν επιτίθεσαι και στον εαυτό σου αφού το καλοκαίρι ασχολείσαι με τα τουριστικά;

Ανώνυμος είπε...

τρατζίστορ και ξύσιμο κακοσκουπισμένου κώλου με μίσος.Μπινελίκια στη σύζυγο και στα παιδιά."Φιλε" αλλο ένα και μια πατάτες.Κινητό με ριγκτόουν τον ύμνο του θρύλου.

Ανώνυμος είπε...

και τι να κάνω να αυτοκτονήσω;

Ανώνυμος είπε...

Οταν έχω αμφιβολία για το ποιο προιόν να αγοράσω, ποιο βιβλίο να διαβάσω, ποιο ρούχο να φορέσω, τι στυλ να ακολουθήσω, ποια κοινωνική νόρμα(sic) να υιοθετήσω, τι επαγγελματική καρριέρα να επιδιώξω, ποια φιλοσοφική θεωρία να ασπαστώ, ποιος θα έπρεπε να είναι ο σκοπός της ζωής μου, διάολε! Σε κάτι τέτοιες στιγμές, ένα πράγμα σκέφτομαι: Τι θα έκανε στη θέση μου ο Μανώλης ο Γαββαθιώτης;

Μέχρι τώρα, αυτή η μέθοδος με οδήγησε στο να παίρνω πάντα τις σωστές αποφάσεις....

Ανώνυμος είπε...

σίγουρα θα πίνει καμπάρι με μεζέ φυστίκι μπαγιάτικο σερβιρισμένο απο βουλγάρα,σε κάποιο μινιμαλ καφέ μπάρ στο κερατσίνι

Ανώνυμος είπε...

φίλε 4:23 είσαι ο μάργουντ;

Ανώνυμος είπε...

ο γκότζος πήγε να το παίξει γαβαθιώτης.Αλλα τα μάτια του λαγού...Οταν λεμε λαικιά πένα λέμε πειραιώτικη πένα.Γαλβανισμένη...Απο τον αργοσαρωνικό αλλα και την μετάλλαξη της ταξικής πάλης.

Ο Γαβαθιώτης πρέπει να είναι Ν.Δ

Ανώνυμος είπε...

Εμ, αφού είναι κάργα λαϊκός, τι άλλο κόμμα μπορεί να είναι εκτός από ΝΔ;

Ανώνυμος είπε...

O Γαββαθιώτης βγαίνει ποτέ στην τηλεόραση ή σνομπάρει όπως πρέπει να κάνει ο κάθε σοβαρός άνθρωπος; Το σκέφτομαι με αφορμή την εμφάνιση Καραγιαννίδη προχθές στην εκπομπή του Σαγόνια.

Ανώνυμος είπε...

εγω πιστεύω οτι το κόμμα των πιο πλούσιων ελλήνων είναι αυτό του κουβέλη

Ανώνυμος είπε...

εχει βγεί με καρώ υποκάμισο γκράντζ

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο πιστεύω και εγώ Καραϊσκο. Και το κόμμα των μέτριων και κάτω οικονομικά είναι πάντα το κόμμα του Μάνου. Τα στελέχη και κυρίως ο αρχηγός είναι εύπορα. Οι ψηφοφόροι του είναι μέτριοι οικονομικά και φτωχοί, συνήθως δημόσιοι υπάλληλοι που όμως συνηθίζουν να βρίζουν το δημόσιο και με ρητορική ελεύερης αγοράς που ταιριάζει πολύ στην ελληνική ιδιαιτερότητα.

Ανώνυμος είπε...

Η δεξιά μάνα μου που είναι πλούσια, μου δήλωσε ότι στις προσεχείς εκλογές εάν δεν επιλέξει αποχή θα ψηφίσει αναγκαστικά Κουβέλη.

Ανώνυμος είπε...

Και ο σκηνοθέτης Πολ Σκλάβος είναι με τη ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

κυρία για ιδιαίτερους κύριους

Ανώνυμος είπε...

ούζο αποχή

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Κουβέλης, αυτός που απεκάλεσε -και πολύ ορθώς- τους ποιητάς λαπάδες;

Ανώνυμος είπε...

o γιός κούβελα κάρφωνε;

Ανώνυμος είπε...

Τον Ισίδωρο Κούβελα εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα των πιο εύπορων κρητικών δε, είναι τση ντόρας.Δεν είναι τυχαίο οτι τα κόμματα κουβέλη-ντόρας εχουν το ίδιο όνομα αν δεν κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

δημοκρατική μαλακία

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς βέβαια το κόμμα της Ντόρας θα πατώσει. Γιατί αυτός ο λαός είναι μεν μαλάκας αλλά όχι και τόσο μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Να μου θυμάστε οτι θα υπάρξει μεγάλο μπέρδεμα στις εκλογές,με τα δυο αυτά κόμματα που διεκδικούν την ψήφο ενός λαόυ με 94 % πραγματικό αναλφαβητισμό."Μα εγω Κουβέλη ήθελα να ψηφίσω"...εξω απο το τμήμα

Ανώνυμος είπε...

Ενας φίλος μου επιχειρηματίας δυνατός, θα έλεγα πλούσιος,μου κοπανά συνέχεια οτι ο Κουβέλης του είναι συμπαθής και μπορεί να τον ψηφίσει... Αριστερά σου λέει ο άλλος

Ανώνυμος είπε...

H μόνη λύση είναι η Δράση. Που την συμπαθεί και ο Σκάι μαζί με τον Μανδραβέλη.

Ανώνυμος είπε...

μαν-τραβέλη

Ανώνυμος είπε...

Πουλάω ένα blog που ξεκίνησα πριν λίγα χρόνια αλλά μετά σταμάτησα γιατί είδα ότι δεν είχε νόημα. Εάν ενδιαφέρεται κανείς, το πουλάω. Η τιμή είναι συμβολική. Μόλις 250 ευρώ. Εάν κανείς ενδιαφέρεται ας γράψει εδώ. Το blog μου είναι το

platanos.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

τι εννοείς δεν είχε νόημα

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρήκα νόημα στο να συνεχίσω.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλει να το αγοράσει ο Καραισκος για να έχει το δικό του blog?

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να κάνω και μια καλύτερη τιμή για όποιον ενδιαφέρεται.

Ανώνυμος είπε...

Για το ούζο "υπάρχω" λέγαμε.

Ανώνυμος είπε...

δεν καταλαβαίνω, ποιο θα ήταν το νόημα δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ να μου χαρίσουν μπλογκ. Πληροφορίαι εντός

Ανώνυμος είπε...

ο απο πάνω είναι ο καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα, να το χαρίσω δεν μπορώ. Γιατί έχει ένα καλό όνομα και θα πρέπει να πάρω μια αμοιβή, έστω και συμβολική.

Ανώνυμος είπε...

200 με 250 ευρώ δεν νομίζω ότι είναι και κανένα τεράστιο ποσό.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε δεν είναι όλοι ψηφοφόροι του Κουβέλη. Μην κοιτάς που ο Καραϊσκος έχει και μιαν αξιοπρέπεια και σιωπά. Περνάμε δύσκολα, πολύ δύσκολα αδερφέ.

Ανώνυμος είπε...

Aυτό το λες για την τιμή που ζητάω?

Ανώνυμος είπε...

O Kαραισκος τι πιστεύει για τον Δημήτρη Καζάκη τον αναλυτή;

Ανώνυμος είπε...

τον καζάζη; τον βολευμπολίστα;

Ανώνυμος είπε...

Βγαίνει συνέχεια και μιλάει, σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και πλατείες (στην πλατεία της Ραφήνας το Σάββατο) από αριστερή σκοπιά και θα ήθελα τη γνώμη σου για τις αναλύσεις του σχετικά με την οικονομική κρίση.

Ανώνυμος είπε...

ο μάργουντ ξέρει καλά απο οικονομικά.Αλλα είναι φασιστόμουτρο μωρέ.Πάντως στο μπλόγκ υπεύθυνος οικονομικών, αυτός είναι διορισμένος

Ανώνυμος είπε...

Eσύ δεν τον έχεις παρακολουθήσει καθόλου; Ρωτάω εσένα γιατί ο Καζάκης εκφράζει την αριστερή ριζοσπαστική ανάλυση και λέει ότι αποκαλύπτει αυτά που μας κρύβουν όλοι οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

φίλε δεν ξέρω.Βαριέμαι κιόλας...Τι λέει ο Καζάκης δηλαδή,να αυξηθούν οι μισθοί στο δημόσιο και να κανονίσουμε κανα μπάρμπεκιου,στην πίσω αυλή της ΔΟΥ της δροσοπούλου;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είναι ο έλληνας Max Keiser;

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ τι λες εσύ για τον Καζάκη; Τον έχει ακούσει ή διαβάσει;

Ανώνυμος είπε...

Καραισο στη Δροσοπούλου μένεις; Εγώ εκεί πήγαινα σε ένα ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό.

Ανώνυμος είπε...

οχι φίλε δεν μένω δροσοπούλου.Ελληνικής καταγωγής είμαι

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είναι άσχημος, πολύ άσχημος. Και παχύσαρκος. Και με άθλιο ενδυματολογικό γούστο. Κατά τα άλλα, φημολογείται ότι τον θρέφει η σύζυγός του, η οποία εργάζεται κανονικά την ώρα που εκείνος αρθρογραφεί στο Ποντίκι ή παριστάνει το Λένιν στα κανάλια του Κουρή ή σε διάφορους αμόρφωτους που βγαίνουν σε πλατείες επειδή ζορίζονται με τις δόσεις για το SUV.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι πιστεύω και εγώ ότι έχουν τα πράγματα με τον Καζάκη, αν και δεν ήξερα αυτά περί της συζύγου του.

Καραισκο σε ποια περιοχή μένεις όταν είσαι στην Αθήνα;

Ανώνυμος είπε...

ωραία όμως στην πλατεία ραφήνας, με το ουζάκι σου "ΥΠΑΡΧΩ" πάντα, να τρώς και την τσιπούρα σου και ν ακούς σοσιαλιστικές ευρεσιτεχνίες.Δηλαδή πως θα γίνει;Θα πίνουμε ουζάκι και θ ακούμε τους μανδραβέληδες να μας λένε "πηγαίνετε να δουλέψτε",την ώρα που πίνουν κι αυτοί ούζο;

Ανώνυμος είπε...

φίλε αν και είμαι ελληνικής καταγωγής,μένω στο παγκράτι

Ανώνυμος είπε...

Τι δουλειά κάνει ακριβώς ο Καζάκης?

Ανώνυμος είπε...

Πού; Εκεί κοντά που έχει γραφείο ο Μάνος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/06/kazakis-300x225.jpg

Ανώνυμος είπε...

στο γραφείο του μάνου απο κάτω κοιμάμαι

Ανώνυμος είπε...

Α, εκεί είναι ωραία πολυκατοικία. Έκαμες καλή επιλογή. Πόσο πληρώνεις κοινόχρηστα;

Ανώνυμος είπε...

O Καζάκης είναι γραφικός.

Ανώνυμος είπε...

φίλε δεν μένω σε πολυκατοικία, είμαι ελληνικής καταγωγής

Ανώνυμος είπε...

Πού μένεις Καραισκο;

Ανώνυμος είπε...

φίλε αν και είμαι ελληνικής καταγωγής,μένω στο παγκράτι

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΖΟ "πορτοσάλτε"

Ανώνυμος είπε...

Αφού λες ότι μένεις στο Παγκράτι και δεν μένεις σε πολυκατοικία, που μένεις;

Ανώνυμος είπε...

Πόση ώρα κάνεις με τα πόδια μέχρι το Σύνταγμα?

Ανώνυμος είπε...

σε μια υπόγεια διάβαση

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_01/10/2011_1296394

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Είδα εχθές τα επεισόδια στο πεντάγωνο, απο τους απόστρατους αξιωματικούς μας.Καημό είχαν φαίνεται να κάνουν κι αυτοί κάπου, μιαν γαμημένη εισβολή επιτέλους.Τα φανταράκια στην είσοδο κοιτούσαν κατάπληκτα, ένα ασκέρι να κάνει ντού λες και πήγαιναν στο γήπεδο.Είδα ανθρώπους ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 50ρηδες με ροδαλά μάγουλα και δερματάκι,ελληνικές σημαίες και γαλάζια κοντομάνικα υποκάμισα με ανοιχτά τα πάνω κουμπιά παλληκαρίσια ή κοστούμια με χρυσες καρφίτσες στο πέτο τον ήλιο της βεργίνας, να βρίζουν τους εβραίους, το ΠΑΣΟΚ κλπ.Μετα γύρισαν στα σπίτια τους στου Παπάγου και έφαγαν κοτόπουλο,ήπιαν μπίρες.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο εσύ αντιμετωπίζεις οικονομικό πρόβλημα ή κουτσά στραβά τα φέρνεις βόλτα;

Ανώνυμος είπε...

ε δεν μου τρέχουν απο τα μπατζάκια..Αλλα ένα ουζάκι μπορώ να το πιώ αφοβα

Ανώνυμος είπε...

Άρα με κάποια συνετή διαχείριση των οικονομικών σου μπορείς να ζεις και χωρίς να εργάζεσαι;

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100005_01/10/2011_457960

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα σε ενδιέφερε μια δουλειά γραφείου σε μεσιτικό γραφείο?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εννοείται. είναι καλοί ανθρωποι οι ιδιοκτήτες;

Ανώνυμος είπε...

Ένας πρώην αστυφύλακας με δαχτυλίδι το έχει. Θέλει κάποιον να κάνει δουλειά γραφείου αλλά να δείχνει και τα σπίτια και οικόπεδα στους ενδιαφερόμενους. Πρέπει να διαθέτεις και ιδιωτικό μέσο μεταφοράς νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

μπάτσος με δαχτυλίδι; δεν μου κάνει μωρέ η φάση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά Καραίσκο. Είπα μήπως και σε ενδιέφερε. Επίσης το κανάλι 9 ψάχνει για πα;ρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών που να μην έχουν όμως κανονικές οικονομικές απαιτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

φίλε σ ευχαριστώ παρα πολύ για το ενδιαφέρον.Στ 9 έχω δουλέψει.Του κοντομηνά είναι ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

Ναι. Αν και μια κοντή κοπέλα μού είπε ότι ο εκδότης του Παρασκηνίου Καραμανλής της είπε ότι έχει και αυτός μετοχές στο κανάλι. Προσωπικά δεν το πιστεύω. Γιατί δεν έχει αρχίσει ακόμα ο Ντάσκας; Ιδού μια μεγάλη απορία.

Ανώνυμος είπε...

ασήμαντες καταστάσεις..

Ανώνυμος είπε...

Όταν αναφερόμαστε στον Γιάννη Ντάσκα, απαγορεύεται - νομίζω - να μιλάμε για ασήμαντες καταστάσεις. Μάλιστα, αυτός που κάνει την πιο δημοφιλή εκπομπή στο ραδιοφωνικό 9 μού έλεγε ότι ο Ντάσκας με τον Παπαγιάννη, αν και παίρνουν πολλά λεφτά, έχουν περιθωριακού επιπέδου ακροαματικότητα. Και είχε την απορία για ποιο λόγο τους πληρώνει ο Κοντομηνάς.

Ανώνυμος είπε...

καλά για το 9 έλεγα εγω οτι είναι ασήμαντο...Ο παπαπαναγιώτου στο ράδιο σ αρέσει; εγω τον ακούω.

Ανώνυμος είπε...

μετά ακούω και τον πανούση λίγο αλλα μόλις μπεί ο κακλαμάνος στο στούντιο κλείνω τον δέκτη

Ανώνυμος είπε...

Μπα. Νομίζω ότι το 9 είναι το πιο μαλακία ραδιόφωνο που υπάρχει στην αγορά. Ακόμα και ο Real κατά τη γνώμη μου ακούγεται καλύτερα (σκέψου δηλαδή). Ο διευθυντής-μπάτλερ του χονδρού αγράμματου αφεντικού από τα Σέρρας δεν ξέρει τη δουλειά. Ένας βλαχάκος που το μόνο που ξέρει είναι να δίνει πάσες στον Καζάκη, να συμφωνεί με ό,τι μαλακία λέει ο φαλακρός οικονομολόγος και να γελάει σαν μπούφος, με αυτό το ψεύτικο προπαγανδιστικό γέλιο.Το ελληνικό ραδιόφωνο ποτέ δεν υπήρξε χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

ο "βήμα" συναγωνίζεται σε χαμηλότητα τον 9 και απο κοντά παίζει ο "φλάς" ο ρήελ κλπ

Ανώνυμος είπε...

πολιτική ανάλυση απο τον κορωναίο το γιάννη στο βήμα φμ.Μα ποιός ακούει ήθελα να ξερα

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ΒΗΜΑ δεν ακούω καθόλου. Ούτε μία εκπομπή της προκοπής. Το ραδιόφωνο που εξασφαλίζει βαθύτατους ύπνους. Με τον αυριανιστή Χιώτη (!!!) στη θέση του διευθυντή. Τι κατάντια είναι αυτή...

Ανώνυμος είπε...

αμ ο σκάι ο πλέον δημοφιλής ραδιοσταθμός;με τη γκίζα να κάνει χιούμορ και το βουλαρίνο "πιτσιρίκος νο 2;τη σια κοτσιώνη το μουνι σου δεν ιδρώνει στην πιο αδιάφορη εκπομπή έβερ;Το "ιδρυμα¨;Οπου να ναι θα δεχθούν τρομοκρατική επίθεση αυτοί

Ανώνυμος είπε...

Eγώ θα μείνω στην Κοσιώνη. Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχω να ακούσω τόσο αδιάφορη δημοσιογράφο. Τόσο αδιάφορη όσο και το δίδυμο με τον φαλακρό και τον καρδιτσιώτη, για τους οποίους ένας παραγωγός του συγκεκριμένου σταθμού μου έλεγε ότι τη δική τους ώρα τα νούμερα κάνουν τρομερή κοιλιά.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω σιχαθεί τους διαπλεκόμενους "δημοσιογράφους", για πραγματική ενημέρωση χωρίς τους ποικιλώνυμους νονούς, χωρίς παρωπίδες και ιδεοληψίες επιλέγω :

http://bit.ly/nltH44

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο τελικά ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις το platanos.blogspot.com;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 213   Νεότερο› Νεότερο»