Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

SOS

Εγω το ντήλ με τους εβραιομασονους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ ,το θεωρώ καταπληκτικό.Πρώτα απ όλα αυτή τη χώρα εδώ ,ουδείς σωικός άνθρωπος δεν θα τη δάνειζε ούτε βότσαλο.Εσυ βέβαια, θα ήθελες να σε δανείσουν με επιτόκιο μηδέν ει δυνατόν, ή να σε δανείσουν και να τους χορέψεις το Ζορμπά αντι πληρωμής.Για να γυρίσεις μετά-μόλις στρίψουν το κεφάλι οι δανειστές μας- να τρέξεις στους βουλευτές σου που λατρεύεις (εν είδει συνδρόμου της στοκχόλμης) και να αρχισεις πάλι το καταραμένο γαιτανάκι της συναλλαγής, προκειμένου να επιστρέψουμε στα φρεντουτσίνο των 5 ευρώ, τα κοστούμια τα ιταλικά των 1100, τα ρόλεξ, τα κομμωτήρια 150 ευρω και τις άλλες ομορφιές .
Βρίσκονται λοιπόν κάποιοι ουμανιστές θεσμικά κατοχυρωμένοι-ένα είδος οικονομικού 166- που σου δίνει 2 τάλιρα.Αν έλεγαν σε μας οτι πρέπει να πληρώσουμε για τα χρέη της Μάλτας ή ένας θεός ξέρει ποιού άλλου βλαχολαού, δεν θα είχε μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα στην ελλάδα.
Προσέξτε: το μόνο σίγουρο είναι οτι χωρίς τα φράγκα αυτά, θα σφαχτούμε μεταξύ μας.Μόνο αυτό θα γίνει,θα τρέχουμε στα χωράφια και θα κλέβουμε τη σοδειά, ενώ θα μας πυροβολάνε εποχούμενα τάγματα.Η Επανάσταση είναι πόλεμος.Αυτή τη φορά δεν θα μας σώσει ούτε το υπερμάχω ούτε η μετανάστευση .Οι ταριχευμένοι χριστοδουλικοί ακροδεξιοί ,η δεινοσαυρική αριστερά και οι κωλοπασόκονεοδημοκράτες κομματικοί, που βλέπουν να έρχεται απειλητικά -για πρώτη φορά στην ιστορία -το ενδεχόμενο να εργαστούν , έχουν ξεσηκωθεί.Θέλουν να διασώσουν αυτήν τη μπάσταρδη οικονομία, αυτό τό άνισο χάος, που η δημοσιουπαλληλία -αν δεν φαληρίζαμε- θα γινόταν κληρονομικό δικαίωμα και θα διορίζαμε μέχρι και σχολικούς τροχονόμους .Αλλη μια τετραετία πασοκική ,σαν τις παλιές, και θα το καταφέρναμε κι αυτό.

Θα θελα όμως και επιτήρηση. Οι αιρετοί μας ,ω Ευρώπη, είναι σκουλίκια, είναι οι χειρότεροι έλληνες και το μόνο που γνωρίζουν είναι να δανείζονται και να υποδέχονται εγκάρδια τους γλίτσες, στα πολιτικά τους γραφεία.Και τώρα με δανεικά ζούμε.Την τελευταία μας ελπίδα, να γίνουμε άνθρωποι, το ΠΑΣΟΚ την έκανε πατσαβούρα για να σωθεί το ίδιο και ο πεντακομματισμός.Tι φταίει το μνημονιάκι, όταν το στηρίζουν ο εσμός των διαπλεκομένων, το πληρώνουν μόνο οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί και οι άλλοι υπουργοποιούνται ομαδόν.Γίνεται αντιπαθές ,γιατι οτι πιάνουν στα χέρια τους οι προαναφερθέντες, το κάνουν κάρβουνο. Ναι αλλα να τα ξηλώσεις όλα μονομιάς δεν γίνεται,όπως ζητούν οι άφρονες.Οι κοινωνικές αλλαγές θέλουν υπομονή.
Είναι και οι δημοσιογράφοι των διαπλεκομένων,που τόσα χρόνια τα τρώνε αυτοί που υποστήριζαν και τώρα σου λέν οτι πρέπει να πληρώσεις και εσυ ακόμη ,που δεν τους ψήφιζες και δεν τους έβλεπες.
Να έρθουν εδω γραφειοκράτες ευρωπαίοι.Κι αυτά μουνόπανα είναι , παίρνουν πολλά για να διοικούν και είναι τσάτσοι. Αλλα δεν εκλέγονται, δεν δίνουν μια για τις γλοιώδεις πολιτικές νεολαίες στα πανεπιστήμια ,τις ΜΚΟ , τους βρωμοσυλλόγους τύπου "ένωση κρητών" και "φίλων της ΑΕΚ" .Εσυ λαέ προτιμάς την εθνική ανεξαρτησία και δυο κομμάτια παξιμάδι.Προτιμάς να είσαι ελευθερος γενικά - "ελεύθερος" σύμφωνα με τον ορισμό του κρυφού σχολειού - και να χορεύουν πάνω στον τάφο σου οι κουρήδες,οι σκανδαλίδηδες, ο Σαμαράς .
Ο αντικαγκελλάριος της Γερμανίας ήρθε και τα δε."Κανείς δεν καταλαβαίνει τι γίνεται εκει κάτω ,οι άνθρωποι δεν έχουν φτιάξει ούτε κτηματολόγιο".Ποιόν δεν συμφέρει να φτιαχθεί το κτηματολόγιο π.χ, που είναι ενα χαρακτηριστικό δείγμα της εθνικής μας καθυστέρησης.Δεν συμφέρει το λαό; Συμφέρει να είναι μπάχαλο το κτηματολόγιο, γιατί απο αυτήν την κατάσταση, τρώνε μισό εκατομμύριο δικηγόροι,τοπογράφοι, κτηματομεσίτες συμβολαιογράφοι ασυνείδητοι φοροφυγάδες και λοιπά χαμένα κορμιά που κανονικά -τα μισά απ αυτά-θα έπρεπε να βόσκουν τα ζα στα χωράφια.Όλοι οι αεριτζήδες δηλαδή.

Θέλουμε λοιπόν να τους δούμε -να τους δω και εγω-να μπαίνουν στο ελικόπτερο και να την κοπανάνε .Και τι θα αντικρίσουμε πίσω μας , μόλις φύγουν: Τους ίδιους ταρίφες με τις άδειες τους και τις διπλοκούρσες, αδιόριστους σχολικούς φύλακες,κρανιδιώτηδες και ΛΟΚ,ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ και ΕΑΑΚ, νεολαίους της ΟΝΝΕΔ και ΠΑΣΟΚ, μεγαλοιατρούς του ΕΣΥ, φακελλάκια ,φαρμακοποιούς με κέρδος 50%, δικηγόρους με παράσταση των πεντακοσίων ευρω, δημοτικους υπάλληλους, τα ίδια κόμματα και τα ιδια κανάλια συν το ΑΛΤΕΡ.

Απο την άλλη, έτσι όπως τα κυβερνούνε τούτοι εδώ και να τα κάψεις όλα, δεν θα έχεις άδικο.

232 σχόλια:

1 – 200 από 232   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Άριστα τα γράφεις φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Στα της Σχολής Ευελπίδων μας τα εχάλασες καμπόσο. Δεν ήταν ακριβή τα όσα συνέγγραψες στο προηγούμενο άρθρο σου. Τα εδιάβασα αλλιώς στην χθεσινή Ελεύθερη Ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έχεις χρήμα στην τσέπα; Αυτό είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι κλαίγεται ο Καραϊσκος που δεν έχει ρόλεξ;

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_9920.html

Ανώνυμος είπε...

Την ελεύθερη ώρα διαβάζει το μαρκάκι.

Ανώνυμος είπε...

"Η μπαλάντα του ψαγμένου ευέλπιδος"

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_30/11/2011_1296961

Ανώνυμος είπε...

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/11/blog-post_4695.html

Οικογένεια διατάξτε

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2011/11/t_30.html

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο φίλε μου γύρισες τελικά στην Αθήνα? Τι θα γίνει με εκείνο το καφεδάκι που λέγαμε ότι θα πιούμε? Φιλικά και αντρίκια επαναλαμβάνω και όχι ανωμαλίες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2011/11/30/136112/

E οχι και μαλάκες στο σύνταγμα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Φίλε ανέβηκα ρε συ αθήνα το νοέμβρη, αλλα ξανακατέβηκα κρήτη για τις γιορτές.Θα πάμε για καφέ 2-3 γενάρη;

Ευαίσθητος νεολαίος είπε...

λοιπόν παιδιά για να τελειώνουμε. Είναι ντροπή αυτό που κάναν οι φαραντάτοι. Ούτε με νοιάζει τόσο που ύμνησαν την χούντα, που παραβίασαν διαταγές και ψάλαν τον ύμνο του Μπαοκ, ούτε που πλακώσαν προοδευτικό εύελπι, ούτε, ούτε..

Αυτό που δεν συγχωρείται με τίποτα είναι ότι αμφισβήτησαν το έπος του Πολυτεχνείου. Που πάει ένας λαός χωρίς ιστορική μνήμη? Είναι ντροπή το δίχως άλλο.

Φοιτητής είπε...

Γιατί το Πολυτεχνείο φίλε; Κόπηκε κανείς σε κανα μάθημα κι έγινε επεισόδιο; Δεν θυμάμαι τίποτα συγκεκριμένο που να αφορά το ίδρυμα αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Eγω πάλι πιστεύω οτι όλοι οι ευέλπιδες, είναι ευαίσθητοι που έχουν φάει χυλόπιτα απο κουλτουριάρα και το γύρισαν στο τσάμικο.Τι είναι σοβαρό σε αυτή τη χώρα , για να είναι ο στρατός.Η μόνη του στατού επιτυχημένη επιχείρηση , ήταν το τάνκ στο πολυτεχνείο.

Αλλα επειδή στην πολιτική και στον πόλεμο,όλα κρίνονται απο το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ορίστε τα αποτελέσματα.Ηρωες οι πασοκοι στο γύψο η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θέλω και γω να πάμε μαζί για καφέ σαν τον άλλο σχολιαστή. Αντρίκια πράγματα. Φιλικά κι όχι ανωμαλίες βέβαια. Αν μπορείς Τετάρτη είναι καλά, γιατί μετά μπορούμε να πάμε και σπίτι μου να παρακολουθήσουμε το Fab 5.

Ανώνυμος είπε...

φιλε στον δεύτερο καφέ γαμάω

Ανώνυμος είπε...

Αν είμασταν σοβαρό κράτος, θα έπρεπε ο πιτσιρικάς εύελπις να προαχθεί άμεσα επί τιμή σε Α/ΓΕΣ. Γιατί αυτός τουλάχιστον είχε τ αρχίδια να πει δημόσια τη γνώμη του και να παίξει και τη δουλειά του κορώνα-γράμματα. Σε αντίθεση με τους γυμνοσάλιαγκες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που γίνονται ανώτατοι τα τελευταία 30 χρόνια, παρακαλώντας Άκηδες Τσοχατζόπουλους και λοιπά γελοία υποκείμενα που έχουν διατελέσει ΥΠΕΘΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είμαι ο πρώτος σχολιαστής που σου είπα να πιούμε ένα καφέ. Μήπως μπορούμε να παρακάμψουμε τον πρώτο καφέ και να πάμε κατευθείαν στον δεύτερο;

Ανώνυμος είπε...

φίλε αν τον προήγαγαν επειδή έκανε τον χουνταίο , θα κάνανε μετά ολοι τους χουνταίους,θα κατέβαζαν τα τάνκς στη βουλή καθώς θέλουν όλοι οι μαλάκες και κυρίως οι ταξιτζήδες.Ακολούθως θα χάναμε την λοιπή Κύπρο και τη θράκη με περίπατο,αφού όλο το στρατευμα θα βρισκόταν στην Αθήνα όπως και επιθυμεί διακαώς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις κι άδικο. Δεν έχει που δεν έχει πάρκινγκ στο κέντρο, αμα έβγαιναν και τα Λέοπαρντ δε θα χαμε που να παρκάρουμε. Έχεις δει τί χώρο στάθμευσης πιάνουν;

Ανώνυμος είπε...

λεοπαρνταλέ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε δε γαμιόμαστε λέω γω. Από πού κι ως πού ο στρατός είναι δημοκρατικό σύστημα και απαιτείται να είναι και οπαδοί της δημοκρατίας οι καραβανάδες; Μιλάμε για το πλέον ιεραρχικό και ανελεύθερο σύστημα, το οποίο δικαίως είναι αυστηρά ιεραρχικό και ανελεύθερο. Περιμένεις δηλαδή από τη μια, να εκπαιδεύσεις έναν άνθρωπο που λέγεται αξιωματικός για την περίπτωση πολέμου, όπου θα πρέπει να υπακούει τυφλά στις εντολές των ανωτέρων του που αφορούν το αν θα ζήσει ή θα πεθάνει ο ίδιος και όσοι είναι από κάτω του, κι από την άλλη να τον κάνεις να σέβεται και τη δημοκρατία δηλαδή το πολίτευμα που έχει κι ο κάθε βλάκας άποψη; Είναι σα να εκπαιδεύεις ένα τυφλό να γίνει οδηγός αγώνων. Το μόνο που μπορείς να του επιβάλλεις είναι να μην ασχολείται με την πολιτική και να κρατάει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Και μέχρι εδώ καλά.

Αλλά άμα μου πηγαίνεις κάθε 17 Νοέμβρη κάθε γαμημένου χρόνου, και βρίζεις τους αξιωματικούς και ηρωοποιείς κουράδες όπως οι Παπουτσήδες ή οι Δαμανάκηδες, ανθρώπους που πλέον κι οι πέτρες έχουν πάρει πρέφα τι όργια είναι, μιλάς για Ηλένιες και νεκρούς που δεν υπήρξαν, τί σκατά περιμένεις;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ότι θα κάτσει και θα πει "εντάξει είμαστε ρόμπες"; Το μόνο που του μένει είναι να παραμυθιάζεται ότι είναι "αξιωματικός" στο κάτω κάτω της γραφής και ότι κάτι κάνει. Και πας εσύ ρε κουράδα πασοκοπολιτικέ και τον βάζεις να υμνεί κάθε χρόνο τους γελοίους με τα ζιβάγκο και να βρίζει τους συναδελφους του και τον ξεφτυλίζεις;

Και στο κάτω κάτω της γραφής, με ποια μαγκιά έχει δικαίωμα ο συνομίληκός του πιτσιρικάς των 22 ετών, φοιτητής και μέλος του ΚΚΕ, ενός κόμματος δηλαδή που ευθέως αμφισβητεί τη δημοκρατία, που μου βγαίνει στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, σπάει το σύμπαν γιατί αγανάκτησε, με άλλα λόγια να κάνει ότι μαλακία θέλει και πρέπει ο πιτσιρικάς εύελπις να διωχθεί επειδή εχει πει την άποψή του; Γιατί έτσι όπως έχει γίνει ο στρατός, περισσότερα όπλα (μολότοφ, λοστάρια κλπ) έχει δει ο φοιτητής παρά ο εύελπις. Εκεί θα εξαντληθεί η αυστηρότητα των ζιβαγκάτων; Τον μεν πρώτο τον βγάζει έξω ο Μεντρέκας κάθε φορά καταγγέλοντας το "φασισμό" της κυβέρνησης, τον δε δεύτερο τον πετάμε έξω με τις κλωτσιές;

Ή μήπως θέλει να μου πει κανείς ότι κινδυνεύει το πολίτευμα από τους σημερινούς αξιωματικούς; Μιλάμε για φλώρους του χειρίστου είδους, που τους απασχολεί τι μάρκα ζελέ θα βάλουν στο μαλλί και αν θα βγάλουν γκόμενα από τη Φιλοσοφική στο πάρτυ της Πανεπιστημιούπολης το Σάββατο το βράδυ. Γελάει ο κόσμος με το σύγχρονο έλληνα αξιωματικό. Εκεί τον κατάντησαν. Και τη μοναδική φορά που σήκωσε κεφάλι του το κόβουνε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βάρσε δεν μιλάμε για δημοκρατικό στρατό, με την έννοια να εκλέγουν οι φαντάροι τον αξιωματικό τους.Μιλάμε για στρατό που να σέβεται το πολίτευμα ήτοι την εκλογική βούληση του όντως γελοίου αυτού λαού και να μην κάνει τσαλιμάκια.Σου υπενθυμίζω οτι το τρέχον πολίτευμα, είναι η αστική δημοκρατία. Μαλάκες οι παπουτσήδες ,αλλα κι οι άλλοι ηντουσαν μπάχαλο και χάσαμε την αμμόχωστο ,την καλύτερη παραλία .Μα πρέπει να πάρουμε θέση υπέρ ή κατά με το στανιό;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"Το μόνο που μπορείς να του επιβάλλεις είναι να μην ασχολείται με την πολιτική και να κρατάει τις απόψεις του για τον εαυτό του. Και μέχρι εδώ καλά.

Αλλά άμα μου πηγαίνεις..."

Είπα εγώ κάτι άλλο; Παντού πάντως οι καραβανάδες έχουν άποψη, όχι μόνο στην Ελλάδα. Στην Αμερική απέλυσαν πρόσφατα τον δεύτερο ανώτατο σιοικητή στο Αφγανιστάν για τον ίδιο λόγο. Γιατί έβριζε τους αμερικανούς πολιτικούς και κυρίως τον Ομπάμα για την πολιτική του. Στην κοινωνία ζούνε κι αυτοί κι έχουν άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Καραίσκο. Το κανονίζουμε για αρχές Ιανουαρίου. Αλλά δεν κατάλαβα. Ακόμη έχουμε Νοέμβριο. Για ποιες γιορτές ανέβηκες?

Ανώνυμος είπε...

εμάς δεν κάθονται όμως καλά και κάνουν χούντες.Μια δυο τρείς, έλαβαν τα μέτρα τους οι αιρετοί.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα είδα ότι κάποιος άλλος έγραψε ψευδεπίγραφα σαν πρώτος σχολιαστής. Εγώ είμαι ο κανονικός σχολιαστής που σου έγραψα το πρώτο μήνυμα αλλά και το από πάνω, για να κανονίσουμε ευχαρίστως να τα πούμε αρχές Ιανουαρίου. Να είσαι πάντα καλά φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

για τα χριστουγεννα μωρέ.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να έρθω και εγώ ως τρίτος στην παρέα σας για καφέ αρχές ιανουαρίου; Aν δεν σα πειράζει, θα το ήθελα πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Μα τα Χριστούγεννα φίλε μου είναι σε ένα μήνα από τώρα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ασε με ρε φιλαράκι που θα μου πείς πότε θα γιορτάσω τα χριστούγεννα

Ανώνυμος είπε...

Καλά φίλε μου, δεν είπαμε και τίποτα. Απλώς μου έκανε εντύπωση που λες ότι έφυγες για γιορτές ένα ολόκληρο μήνα πριν τις γιορτές. Δώσε σήμα όταν επιστρέψεις για να συναντηθούμε. Καλές γιορτές.

Ανώνυμος είπε...

επίσης φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

Eμένα με θέλετε παιδιά να έρθω στην παρέα σας στη συνάντηση του γενάρη;

Ανώνυμος είπε...

Για κάποιο λόγο, χούντες γίνονται μόνο στη μεσογειο και γενικά στις χώρες του κώλου σαν την ολοδική μας.

Ανώνυμος είπε...

Και στη Σοβιετία οι τεθώρακες που έστειλαν κατά του Γέλτσιν είχαν ορκιστεί να προστατεύουν τη δικτατορία του προλεταριάτου. Άλλαξαν γνώμη όμως. Όλα σχετικά είναι Καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

δικτακτορία

Ανώνυμος είπε...

αλλη σοβαρή χώρα κι αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Άμα πάτε όλοι μαζί για καφέ το Γενάρη να κάνετε και διακήρυξη σαν της τρίτης του Σεπτέμβρη αφού συμφωνείτε και πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Ολο γιορτες και καπουτσινους των 5 ευρω μου ειστε πολυστοχαζομενα πουλακια μου! Βρε ουστ !
http://www.youtube.com/watch?v=-zTKnwwJAfU

Γιάννης είπε...

Εγώ αύριο φεύγω για τις διακοπές του Πάσχα. Καλή Ανάσταση σε όλους παιδιά. Προσέχετε να μη φάτε πολύ οβελία.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε στη μύκονο;

Γιάννης είπε...

Εννοείται. Στο νησί των ανέμων βέβαια. Πάω να πιάσω τραπέζι από τώρα γιατί μπορεί να μην προλάβω αργότερα. Καλά να περάστε όλοι και να κερδίστε στο τσούγκρισμα αυγών.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ φίλε δέχομαι ευχαρίστως να έλθεις και εσύ στη συνάντηση για καφέ. Αν βεβαίως θέλει και ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Φαραντάτος στην ηλικία που είναι πιθανότατα δεν ξέρει καλά-καλά πού είναι το πουλί του. Οπότε αμφιβάλλω για το ότι εξεγείρεται επειδή βλέπει να υμνούνται οι ανδρουλάκηδες και οι λαλιώτηδες κάθε 17 Νοέμβρη. Απλά θέλει να πει και αλλού τις μαλακίες που άκουγε από τον πατέρα του.

Δεν προβλέπεται.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί. Αλλά στην Ελλάδα το 90% ψηφίζει ότι κι ο μπαμπάκας του χωρίς να το πολυψάχνει. Οπότε πού είναι το πρόβλημα; Ας πει ότι γουστάρει κι ο Φαραντάτος.

Ανώνυμος είπε...

Ναι στο ΚΚΕ, αλλά όχι στο Φανταράτο; Γιατί παρακαλώ;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο Φαραντάτος;

Ανώνυμος είπε...

Κατα τη γνώμη μου,γιατί το ΚΚΕ αποκλείεται να ρίξει το καθεστώς, αφού είναι απο τους πιο δυνατούς πυλώνες του.

Ανώνυμος είπε...

Ναι στη Φαραντούρη αλλά όχι στο Φαραντάτο; Δε νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ελα στην παρέα μας φαραντατε

Ανώνυμος είπε...

Αυτή όμως είναι η γνώμη σου. Εμένα πάλι όχι και δεν έχει νόημα να συζητάμε σε τέτοια βάση. Μόνο αν κάποια στιγμή έπαιρνε πλειοψηφία το ΚΚΕ θα βλέπαμε τί είναι σε θέση να κάνει ή όχι. Παρόλα αυτά: Αν έβγαινε ένας καραβανάς αύριο και δήλωνε ευαίσθητος, δημοκρατικός και μαχητικός κομμουνιστής, άμα τον σούταρε ο ΑΓΕΣ θα έμπαινε στο Πεντάγωνο το ΠΑΜΕ να ζητήσει τα ρέστα και θα γινόταν της κακομοίρας. Τώρα όλοι επευφημούν την καταδίκη του πιτσιρικά. Εγώ βλέπω 2 μέτρα και 2 σταθμά πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Σόρυ, το δημοκρατικός και μαχητικός κομμουνιστής δεν κολλάνε. Λάθος. Σκέτο κομμουνιστής.

Ανώνυμος είπε...

Αξιωματικός ΚΚΕ. Δεν έχει καταγραφεί τέτοιο κρούσμα στο στράτευμα.

Ανώνυμος είπε...

Στο Δημοκρατικό Στρατό ήταν όλοι. Και ήταν και δημοκρατικός.

Ανώνυμος είπε...

Eίναι καλό να είσαι δημοκρατικός αν το μπορείς.

Ανώνυμος είπε...

Πίκρανες τον Φαραντάτο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ρε παιδιά ο Φαραντούρης;

Ανώνυμος είπε...

Φαραντουράτος

Ανώνυμος είπε...

Φανταράτος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν επευφημούν όλοι την καταδίκη του φανταράτου. Και το ότι κάποιοι την επικροτούν για λάθος λόγους (ή εξυπηρετώντας σκοπιμότητες) δεν συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να πάρει τον πούλο.

Όλα τα άλλα είναι για να έχουν να γράφουν οι σαπιοκοιλιάδες απόστρατοι που τους σάλεψε (μάλλον επειδή κάθονται με σύνταξη απο τα 45 τους) και το παίζουν αναλυτές περί δημοκρατίας και χούντας στο antinews.

Ανώνυμος είπε...

Εχουν σαλέψει επειδή τους έκοψαν τις προίκες των θυγατέρων,που ήταν ο χειρότερος θεσμός της χώρας απο την εποχή του Ιουστινιανού.

Ανώνυμος είπε...

Γελάω με το ευχολόγιο και την αυτοκάθαρση του Παπαχελά. Είναι σα να ζητάς από τον Αναστόπουλο να κόψει τα καβλιά που τρώει.

Ανώνυμος είπε...

Eγώ πάντως πηδούσα μια Φαραντούρη πριν από καμιά 10ριά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Ήταν κόρη απόστρατου.

Ανώνυμος είπε...

Παπαχελάκης.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην μπλέκουμε τεράστιες μορφές όπως ο Αναστό σε ευτελείς συζητήσεις περί ασχέτων θεμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναστόπουλος υπήρξε και παραμένει μεγάλος γυναικάς και αυτό φαίνεται ότι ξύνει πληγές σε κάποιους.

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιες μορφές όπως ο Αναστό ή ο Τρύφωνας Σαμαράς να προσθέσω.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο μουστάκιας θα ήθελε και αυτός έναν δημοκρατικό στρατό αφού αν θυμάμαι καλά είναι και φανατικός πασοκατζής.

Ανώνυμος είπε...

Σε κάποιους δεν ξέρω αν ξύνει πληγές στου Αναστόπουλου πάντως την πλάτη έπεσε γερό ξύσιμο. Να μη σου πω και δάγκωμα.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά τεράστιος ήταν ο Κώστας Σαμαράς (για όσους γνωρίζουν).

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που αναφέρθηκε ο Τρύφων Σαμαράς, θα ήθελα να επισημάνω ότι στην Ελεύθερη Ώρα έχει μια δικιά του σελίδα με κοσμικά ο γνωστός κοσμικογράφος Χάρης Σιανίδης. Ξέρει το δίχως άλλο να κάνει στέρεες επιλογές ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Η πλάτη του Αναστό είνια σα να την έχει δαγκώσει αρκούδα. Μιλάμε για πολύ δυνατό άντρα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σε θέση να ξέρω ότι ο μεγάλος "μουστάκιας" κρατάει μπλοκάκι με τα ονόματα όλων των γυναικών που έχει "κατακτήσει". Η έγκυρη πηγή μου ανέφερε αρθιμό που ξεπερνά κατά τι το 1500. Μπράβο Μουστάκια. Είσαι μεγάλος δάσκαλος.

Ανώνυμος είπε...

φίλε πιστεύω και εγω οτι στο πεντάγωνο πε΄φτει πολυ antinews

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστός δον ζουάν ο Αναστό. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Πισώπλατα επιτέθηκε του Αναστό μια τριχωτή αρκούδα δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

έγκυρη πηγή = Γαβαθιώτης το λιγότερο. Ρωτήστε και κανένα ναύτη ρε παιδιά να σας πεί.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Ψινάκης φημολογείται ότι κρατάει μπλοκάκι με τις κατακτήσεις του. 4.500 λένε οι φήμες. Αγόρια.

Ανώνυμος είπε...

Aσμα βαρύ και πένθιμο για τον ψαγμένο ανθυπολοχαγό

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Χάρης ο Ρώμας έχω ακούσει ότι είναι Δον Ζουάν. Όπως ο Αναστό. Και δεν έχει και μουστάκι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ψινάκης είναι πανηδονιστής, ο Αναστό είναι μόνο λήπτης.

Ανώνυμος είπε...

Και για μία ακόμη φορά η σωστότερη άποψη είναι του Βάρσου.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ο Αναστό να έπρεπε να πάει στο FAB 5. Θα ήταν μια καλή προσθήκη. Το δίχως άλλο.

Mike Godwin είπε...

Όταν μια συζήτηση στου Καραϊσκου επιμηκύνεται, η πιθανότητα αναφοράς στο Μανώλη Γαβαθιώτη προσεγγίζει τη μονάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ο σαραβάκος ήταν "δυνατό" αγόρι επίσης?

Ανώνυμος είπε...

Oυδέποτε έχει ακουστεί κάτι άλλο από το ότι ήταν πάντα μεγάλος γυναικάς για τον μεγάλο Νικολό, τον κανονιέρη του ΟΣΦΠ και της Αβελίνο.

Ανώνυμος είπε...

Τραβελίνο;

Ανώνυμος είπε...

O μεγάλος κανονιέρης της κραταιάς τότε Αβελίνο. Νίκο Αναστόπουλε, πόσα πολλά μας δίδαξες ως παίκτης και μας διδάσκεις τώρα ως προπονητής αλλά και ως γυναικοκατακτητής.

Ανώνυμος είπε...

"μουστάκιας", λαλιώτης, κλπ...θύματα ανοίκειων επιθέσεων μόνο και μόνο γιατί ήταν δημοκρατικοί

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αποψή μου γι αυτό στ αρχίδια σας. Δεν διώχνεις έναν πιτσιρικά γιατί διαφωνείς με τις πολιτικές του απόψεις όταν:

α) Έγραψε 19,6 στα 20 στις πανελλήνιες και μπήκε πρώτος στην Σχολή Ευελπίδων.

β) Είναι ο καλύτερος 4 χρόνια στη σχολή του και γι αυτό αρχηγός της.

γ) Έχει τ' αρχίδια να έχει το θάρρος της γνώμης του, δηλαδή είναι αξιοπρεπής άντρας κι όχι τσουτσέκι-κομματικός γλύφτης και γλοιώδης σαύρα όπως οι ανώτατοι αξιωματικοί- κομματικοί γλείφτες.

Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν υπάρχει πέρίπτωση να χάσει στη ζωή του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι μάλλον δεν είναι βλάκας ώστε να μην αντιλαμβάνεται προτού πει ότι είπε, ότι υπήρχε περίπτωση να έπαιζε το κεφάλι του. Και είναι προς το συμφέρον του στρατού να τον έχει στις τάξεις του, όχι δικό του συμφέρον. Μακάρι να είχαμε όλοι την αυτοπειθαρχία του και τη δέσμευσή του σε στόχους κι ας είμασταν όλοι κομμουνιστές. Ακόμα κι ο κομμουνισμός θα πετύχαινε σαν σύστημα αν είμασταν έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα και εγώ κάποτε να γίνω στρατιωτικός γιατί μου αρέσουν οι μπύρες και τα σουβλάκια. Τελικά όμως έγινα γιατρός.

Colonel Nathan R. Jessep είπε...

Son, we live in a world that has walls, and those walls have to be guarded by men with guns. Who's gonna do it? You? You, Lieutenant Weinberg? I have a greater responsibility than you can possibly fathom! You weep for Santiago and you curse the Marines. You have that luxury. You have the luxury of not knowing what I know: that Santiago's death, while tragic, probably saved lives. And my existence, while grotesque and incomprehensible to you, saves lives! You don't want the truth, because deep down in places you don't talk about at parties, you want me on that wall! You need me on that wall! We use words like "honor", "code", "loyalty". We use these words as the backbone of a life spent defending something. You use them as a punchline! I have neither the time nor the inclination to explain myself to a man who rises and sleeps under the blanket of the very freedom that I provide, and then questions the manner in which I provide it! I would rather you just said "Thank you," and went on your way. Otherwise, I suggest you pick up a weapon, and stand a post. Either way, I don't give a damn what you think you are entitled to!

Trueman είπε...

βάρσε, η απόλυτη ομορφιά ήταν η απόπειρα της κλεπτοκρατίας να εκμεταλλευθεί το ήσσον για να θολώσει τα βρώμικα νερά του μείζονος (παλιά τους τέχνη), δλδ. της ληστείας που συντελείται ακόμα και τώρα που μιλάμε. Οι ακηδες τρώνε στην υγειά του καραϊσκου ψηφοφόρου, έχει δημιουργηθεί ολόκληρη nouveau riche τάξη κομματικών παρασίτων με λεία-τζίρο δεκάδων δις ευρώ και δεν έχει κουνηθεί φύλλο από δικαιοσύνη, κι ...εξανέστησαν οι διαπλεκόμενοι απατεώνες, ολοφυρούμενοι για το κακό που μπορεί να βρεί την δημοκρατία από το 19χρονο!! Χα χα χα χα

ΥΓ. Βέβαια, η πειθαρχία βάρσο είναι πειθαρχία. Και ο μικρός έκανε φαουλάκια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστό Τρούμαν, αλλά η ηγεσία προϋποθέτει και ανάλογη ευφυϊα. Ο μικρός είναι μάλλον ηγέτης από τη φύση του, άρα και ευφυής άνω του μέσου όρου. Είναι δυνατόν να έχεις φυσικό προϊστάμενο τον Αβραμόπουλο και τον κάθε κομματικό πασόκο στρατέγκο πουθενίδη και να τους λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου επιδεικνύοντας απόλυτη πειθαρχία; Δικαιολογημένος ο μικρός κατ εμέ. Ήμαρτον δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

τέτοια μιλφάρα δεν έχει ξαναγίνει.

Κρίμας..

http://www.lifo.gr/team/nomiracleshere/27875

Ανώνυμος είπε...

Ο βάρσος είπαμε ότι έχει δίκιο; Χίλια δίκια ο Βάρσος κι όποιος διαφωνεί να φτιάξει αρκουδοξυσμένη πλάτη σα του Αναστό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=432730&h1=true

Ανώνυμος είπε...

Πολλή Βαϊμάρη ρε παιδί μου...

Μέχρι πρόπερσυ, αν ανέφερες τη λέξη "Βαϊμάρη" στο μέσο Έλληνα, θα νόμιζε ότι είναι π.χ. κάποιο χωριό του νομού Ρεθύμνης.

Ανώνυμος είπε...

Τι νιονιό να έχει και ενας εύελπις τώρα , με ίνδαλματα τύπου ρουφογάλη και μακαρέζου, ο θεός κι η ψυχή του.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καψής.

Ανώνυμος είπε...

Τι μουστάκιας ρε παιδιά. Αφού το ξούρισε το μουστάκι.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι ο Φαραντούρης μπορεί να ανοίξει έναν λογαριασμό στο Τουίτερ και από εκεί να κατεκαραυνώνει κάθε τι κακό.

Στάθης είπε...

Είχα ερωτηματικά, ξυνόμουνα, ταλαντευόμουνα, αλλά οφείλω, δίχως δισταγμό να το παραδεχθώ : ο κουρνιαχτός κατακάθησε, οι φλύαροι έσβησαν σαν το πρώτο φθινοπωρινό χιόνι στην ηλιαχτίδα, κι όλα ξεκαθάρισαν μέσα μου όταν έγραψε ο Βάρσος. Η στέρεα επιχειρηματολογία του, η κριτική του ματιά, η διεισδυτικότητα της σκέψης του, δεν αφήνουν το δίχως άλλο κανένα ασυγκίνητο. Ενας Ελληνας Σλαβόι Ζίζεκ

Ανώνυμος είπε...

Σωστά. Να ανοίξει και αυτός λογαριασμό στο Τουίτερ. Το δίχως άλλο.

Ανώνυμος είπε...

11:59 (α) είπαμε αστείος ο φαραντούρης αλλά όχι και μέχρις εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Στάθη, κι ο νικόλας ξυνότανε πάντως. Για ψάξτο.

Ανώνυμος είπε...

12:11 β) Εύελπις είσαι; Ολες αδερφές θα τις βγάλεις.Ιιιισα ρε φίλε δηλαδή, έχεις πάρει φόρα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγώ τελικά δε θα μπορέσω 2 Ιανουαρίου για καφέ. Θα είμαι εκτός Αθηνών και επιστρέφω από τις διακοπές το απόγευμα της 4ης. Γίνεται να το κάνουμε στις 5 ή στις 6;

Ανώνυμος είπε...

Aπό εμένα εντάξει φίλε μου. Να δούμε όμως τι θα πει και ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην έχει ρόλεξ ο Καραϊσκος. Είπαμε, τα ισοπέδωσε όλα το πασοκ, αλλά όχι και να φορέσουν ρόλεξ οι βοσκοί τσι Κρήτης.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά αν έρθω κι εγώ στο ραντεβού στις 6 του Γενάρη θα γίνουμε fab five

Ανώνυμος είπε...

O Καραίσκος δεν νομίζω να είναι κακόγουστος βλάχος για να έχει ρόλεξ. Έτσι τουλάχιστον δείχνει από τα γραπτά του. Πόσο βλάχος πρέπει να είναι κανείς για να θεωρεί το φτηνό και βλάχικο ρόλεξ σπουδαίο ρολόι.

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΣΟΣ:
"Γελάει ο κόσμος με το σύγχρονο έλληνα αξιωματικό. Εκεί τον κατάντησαν. Και τη μοναδική φορά που σήκωσε κεφάλι του το κόβουνε."

Aφήνω κατα μέρους το αμίμητο "σήκωσε κεφάλι".Σήκωσαν κεφάλι...τραγουδώντας απριλιανά εμβατήρια.

Το "εκεί τον κατάντησαν" όμως δεν χωνεύεται ούτε με σόδα.Οπως δηλαδή κατάντησαν σε αυτήν τη χώρα τους:
Δημοσιογράφους
Πολεοδομους
Ιατρούς
Τελωνειακούς
Βουλευτές
Δικαστές Παπάδες κλπ κλπ
κλπ κλπ κλπ

Εκτός αν όλοι οι άνωθι εκμαυλίστηκαν μόνοι τους και μόνο οι αξιωματικάρες μας έπεσαν θύματα εκμαυλισμού άνωθεν, οπότε βλέπω μιαν διάθεση σου, να υμνήσεις τον ακέραιο χαρακτήρα του ελληνα αξιωματικού που θα "μας σώσει".

Ανώνυμος είπε...

Καλα, σίγουρα ο Καραισκος θα ντρεπoταν να κυκλοφορησει με rolex.Ουτε νεοπλουτος ειναι, ουτε μπουζουκόβιος, ουτε ανερχομενος. Εχει γραψει ποιο ειναι το γουστο του στα ρολογακια.

Ανώνυμος είπε...

11.45 έχεις δίκιο. Ο Βάρσος θέλει να εξωραίσει τα στρατά κατά τον ίδιο τρόπο που ένας χριστιανός εξωραίζει το παπαδαριό. Τη στιγμή που όλοι αυτοί μόνο για να γράφουν στο τουίτερ αξίζουν. Άντε και στο φεϊσμπούκ.

Ανώνυμος είπε...

Φοβούμαι οτι θα γίνουμε anti news.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τι να σου κάνει κι ο ελληνας ταξιτζής εκει που τον κατάντησαν.

Ανώνυμος είπε...

Ο έλληνας ταξιτζής με ρόλεξ?

Ανώνυμος είπε...

Τεράστιος ο Πάγκαλος. Και στο σώμα και στον λόγο.

Ευαίσθητος νεολαίος είπε...

Άσκημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Φαραντούρη. Αν δεν ήταν κάποιος ή κάποιοι δημοκρατικοί-προοδευτικοί συνάδελφοί του, τίποτε δεν θα γινόταν γνωστό από το φασισμό που μόνιμα επωάζεται στην σχολή των (κατ' όνομα) ευελπίδων

Ανώνυμος είπε...

Μα γι' αυτό κλαίγεται ο Καραϊσκος που δεν έχει ρόλεξ. Επειδή είναι κακόγουστος και βλάχος.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι καραϊσκο, ο έλληνας ταξιτζής ήταν για μεγάλα πράγματα αν τον άφηναν

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι ο Καραίσκος λιγουρεύεται ένα βλαχορόλεξ; Δεν το πιστεύω. Ας τοποθετηθεί και ο ίδιος γιατί από τα γραφόμενα δείχνει άνθρωπος με εκλεπτυσμένο γούστο που θα ντρεπόταν να φοράει ένα τόσο βλάχικο και μπουζουκτσίδικο ρολόι.

Ανώνυμος είπε...

Άσκημο ρολόι

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ βλάχικο. Δεν κάνει για Καραισκο.

Ανώνυμος είπε...

Του πάει. Άσκημος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία και μπορούν όλοι να γράφουν την άποψή τους στο twitter. Άμα γινότανε καμιά χούντα, σίγουρα θα απαγόρευε το twitter, ίσως ακόμα-ακόμα και αυτό το προπύργιο της δημοκρατίας που ακούει στο όνομα facebook. Να κρεμαστεί πάραυτα ο πιτσιρικάς. Αν είναι δυνατόν εξ αιτίας του να κινδυνεύει η ελευθερία έκφρασης των πάντοτε πολιτικοποιημένων, μονίμως αδικημένων αλλά και τελούντων σε πολιτειακό κινδύνο 24 ώρες τη μέρα, κάθε μέρα, Ελλήνων. Θα είχα μεγάλο καημό αν συνέβαινε τέτοια χούντα, που δε θα μ άφηνε να απολαμβάνω τόσο σοβαρές απόψεις όπως αυτές που γράφονται στο twitter.

Γρηγορείτε έλληνες δημοκρατικοί πολίτες. Oι εχθροί της δημοκρατίας προ των πυλών. Ψωμί, παιδεία και Twitter.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαδόπουλος. Να δούμε τί έχει να πεί κι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος για τα σταγονίδια

http://www.tanea.gr/gnomes/?aid=4676821

Ανώνυμος είπε...

http://www.promith.gr/catalog/images/STIGMES%20KYRKOS.jpg?osCsid=afbdca79be4b80399b68c58952890efb

Αυτή η φώτο είναι απο το πλοίο για το ξερονήσι ή απο την επιστροφή απο αυτό. Μια χούφτα γέροι εξόριστοι επικίνδυνοι για τη χούντα.Κωμωδία και τότε και τώρα με φαραντάτο.

Αρε φαραντάτε που θα παίρναμε μαζί την Πόλη.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος, όπως κάθε καλός βλαχοβοσκός που μασούλησε τις επιδοτήσεις στα μπουζούκια, είναι του ρόλεξ. Δεν πήρε όμως επειδή κάποιος του είπε πως το φοράνε οι βλάχοι, ε και ο Καραϊσκος σαν αριστοκράτης, δεν θέλησε να τον θεωρήσουν βλάχο. Προβληματίζεται βέβαια γιατί το ίνδαλμά του ο οπισθογεμής Αναστό ρόλεξ φοράει. Τρομερή εσωτερική διαπάλη ο βλαχοΚαραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

εσυ τι κάνεις ήθελα να ξερα σε ενα μπλόγκ πούστηδων.

Ανώνυμος είπε...

Το rolex είχε πάντα μεγάλο σουξέ στους ελληνάρες και πάει μάλιστα θαυμάσια σετ με BMW. Άρα αν ο Καραίσκος προτιμήσει αυτό το λαϊκό ρολόι θα πρέπει να αγοράσει και το προαναφερθέν λαϊκού γούστου αυτοκίνητο. Μετά, ποιον τον πιάνει. Θα έχει τεράστια επιτυχία στο Μπουρνάζι.

Ανώνυμος είπε...

Μα... BMW οδηγεί ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Κι όχι ότι BMW νάναι, 2002, με μπλέ led-άκια, τέρμα χαμηλωμένη και εξάτμιση μπουρί θεόφιλος.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο για το τουίτερ δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει. Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω εγώ συναντήσει στη ζωή μου. Ήθελα μόνο να σου πω ότι μπορείς να το δεις και θετικά. Πρώτον βοηθάει επαγγελματίες να διαφημίσουν την πραμάτια τους σε ένα ευρύ λαϊκό κοινό πρακτικά με περίπου μηδενικό κόστος. Δεύτερον λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά γιατί δίνει τη δυνατότητα ψυχικής εκτόνωσης σε ένα σωρό ανθρώπους με πολλά και δυσεπίλητα προβλήματα: ηλίθιους, αντικοινωνικούς, αυνανιστές, προβληματικούς, αποτυχημένους. Σε όλους αυτούς παρέχει την ψευδαίσθηση της επικοινωνίας μέσα από κοινοτοπίες και ουγκ και αυτό στις μέρες μας δεν είναι και λίγο. Τρίτον μπορείς να το δεις και ως ένα μέσο μεγάλης απόλαυσης: Είναι σαν να βάζεις στο σαλόνι σου ένα μάτσο ηλίθιους να συζητάνε και να λένε την άποψή τους. Υπάρχει τίποτε πιο διασκεδαστικό από αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει σχέδιο πραξικοπήματος στην Ελλάδα. Για να το λέει ο Λευτέρης ο Παπαδόπουλος, κάτι ξέρει σίγουρα. Οι Ιλουμινάτι και τα φερέφωνα τους, τα γεράκια του Πενταγώνου, ασχολούνται (για μια ακόμη φορά) με το να χτυπήσουν την κοιτίδα της δημοκρατίας, την Ελλάδα, τη χώρα που εφηύρε το πολίτευμα αυτό. Γιατί; Μα γιατί είναι τεράστια η σημασία αυτής της χώρας των 10.000.000 (και 2.000.000αφγανοπακιστανών) παγκοσμίως αλλά επίσης μας ζηλεύουν. Θέλουν να μας βάλουν στο γύψο και την καταχνιά πάλι. Πάμπολλοι αμερικανόδουλοι πράχτορες (οι εξής 6 δηλαδή- ο Φαραντάτος κ οι πέντε συμμαθητές του) έβαλαν μπρος το δόλιο σχέδιο τους. Να τραγουδήσουν τον ύμνο της 21ης Απριλίου και μετά με ένα ταξί να πάνε και να καταλάβουν τους servers του ΟΤΕ ώστε να διακόψουν τη λειτουργία του twitter στην Ελλάδα. Στη συνέχεια θα έπιαναν στον ύπνο τους λαοπρόβλητους FAB 5 και θα τους κούρευαν. Χωρίς twitter και FAB 5, θα είχε τελειώσει η σύγχρονη ελληνική δημοκρατία. Τέρμα τα RT, τα follow και τα unfollow. Τέρμα και τα tweets. Τέρμα κι ο Ψινάκης. Τα μαύρα κοράκια με τα γαμψά τους νύχια θα είχαν θριαμβεύσει.

Ευτυχώς όμως οι δημοκρατικοί πολίτες (όπως ο Ψυχάρης αλλά και μερικοί σχολιαστές του twitter) είναι σε εγρήγορση. Μπράβο παιδιά. Συνεχίστε έτσι. Όσο υπάρχετε εσείς εκεί έξω κοιμόμαστε ήσυχοι.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ειρωνεύεται το Twitter δεν μπορεί να καταλαβει ότι είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση μετά το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο το ρεύμα ,τη BMW και το rolex.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ιατρικώς οι τουτιεράδες είναι για λύπηση ή κατανόηση. Διαφωνώ με την προσπάθεια να ειρωνευτεί κανείς αυτούς τους εμφανώς προβληματικούς ανθρώπους. Αποτελούν σύμπτωμα της εποχής της κυριαρχίας της μοναχικότητας και της μαζικής ηλιθιότητας. Κανονικά χρειάζονται ψυχοθεραπεία.

Ανώνυμος είπε...

9.38 δεν είναι μόνο αυτό. Νομίζω ότι είμαι εμφανές ότι το twitter λειτουργεί σαν ιός. Σίγουρα όλοι εκεί μέσα έχουν κάποια ψυχικά προβλήματα. Όμως ακόμη και εκείνους από τους προβληματικούς που σε κανονικές συνθήκες είναι σε θέση να πουν και κάτι σχετικά ενδιαφέρον , τους κάνει να γράφουν απίστευτες ηλιθιότητες. Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν μόνο του τουίτερ πάει και έρχεται. Η ηλιθιότητα όμως έχει κυριεύσει τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, κι εγώ είχα γράψει περίπου 19.5/20 στις πανελλήνιες. Έχω περάσει από σχολές δυσκολότερες από τη ΣΣΕ (αν εξαιρέσεις τον εγκλεισμό), έχω κάνει και μεταπτυχιακά, έχω διατελέσει και πρώτος στο τμήμα μου. Παρόλα αυτά, δεν με θυμάμαι να μαζεύω κόσμο και να κάνω ομιλίες για το πουλί (ή το σφυροδρέπανο). Όποτε ένιωθα ότι έχω κάτι σημαντικό να πω στον κόσμο, διάβαζα λίγο Γαβαθιώτη για να προσγειωθώ και να θυμηθώ πόσο ασήμαντος είμαι.

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ τώρα για λύπηση είναι όλοι αυτοί οι twitterόπληκτοι. Το μόνο χειρότερο είναι να είσαι facebookικός με rolex και BMW.

Ανώνυμος είπε...

Στο Twitter εκατομμύρια αποβλακωμένοι ακούνε ο ένας τις ηλιθιότητες του άλλου. Δύσκολο να βρεις οπουδήποτε αλλού τόση ηλιθιότητα μαζεμένη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εμένα με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι είναι τόσο ίδια αδιάφοροι στο twitter. Αν ήταν ίδιοι και ενδιαφέροντες δε θα χα πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχω γιατί είναι αδιάφοροι και συνακολούθως καταντάνε τόσο βαρετοί ώστε να χρησιμοποιούν ακόμα και το ίδιο γελοίο λεξιλόγιο. Κάθε μέσο έχει το δικό του ιδίωμα αλλά εκεί μέσα είναι εντελώς πανηλίθιο. Ειδικά άμα βλέπω τις φράσεις "Κλαίω" και "Δεν υπάρχεις" παίρνω ανάποδες. Να βλέπεις ένα μαντράχαλο στη φωτογραφία να γράφει "Κλαίω" και "Δεν υπάρχεις" σε βγάζει από τα ρούχα σου. Εδώ έχει πεδίο εφαρμογής η φράση από το θεατρικό έργο Schlageter με το άκουσμα της λέξης κουλτούρα και την απασφάλιση του Browning. Αντί για τη λέξη κουλτούρα βάλε το "Κλαίω" κι είσαι μέσα.

Ανώνυμος είπε...

ο Develekos είναι καλός.

Ανώνυμος είπε...

παιδια δεν υπάρχει κανένα τουιτερ , τι να λέμε τωρα

Ανώνυμος είπε...

λευτέρης παπαδόπουλος, ο ανθρωπος που δεν δούλεψε ποτέ στην ζωή. Καθεστωτικός καραίσκος.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ρε βάρσε σε παρακολουθώ τόσα χρόνια.Εξυπνο παιδί είσαι.
Διαβασμένος άνθρωπος είσαι το άλλο δίχως.Στη λύση άρμοση του υπολογιστή δεν παίζεσαι.
Μα σε σέρνουν απο τη μύτη ιδέες τύπου ΕΛΛΑΔΑ και ευέλπιδες και χούντα και μαλακίες τέτοιες που είναι για μικρά παιδιά και κωλόγερους με μαλλινα χοντρά πέτα και λοιπούς επαγγελματίες που πουλάνε φούμαρα όπως πουλάνε οι τσίπρες την κοινωνική δικαιοσύνη.
Παιδιά δεν έχεις.Το σπίτι στο μαιάμι, αυτή τη στιγμή κάνει 70.000- μια χαρά σπίτι.Πάρε ένα..
Μόλις μυριστείς πόλεμο και σύρραξη φεύγα και θα τα πούμε στο μαιάμι.
Εδω θα κάτσεις με τους μαλάκες και τη γαλανολευκη;

Ανώνυμος είπε...

Συμπαθώ και εκτιμώ τον Βάρσο, αλλά το σχόλιο Καραϊσκου το βρήκα εκπληκτικό. Κλαίω.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο ο κόσμος πάντα στην πλειονότητά του ηλίθιος ήταν και παραμένει. Απλώς με του τουίτερ αυτό γίνεται περισσότερο εμφανές γιατί δίνει τη δυνατότητα στους ηλίθιους να κάνουν εύκολο μπούγιο. Λίγες λέξεις όπως οι καθυστερημένοι, κοινοτοπίες, εξυπναδισμοί, τραμπουκισμοί, συμπλεγματισμοί και γενικά ότι ήταν και είναι ο κόσμος μέσα στον οποίον ζούμε.

Ανώνυμος είπε...

Μα η επανάσταση του Twitter είναι ακριβώς αυτό. Ότι δίνει και στον πιο μαλάκα τη δυνατότητα της άμεσης, εύκολης και ανέξοδης παρέμβασης. Μηδέν οικονομικό κόστος, μηδέν διανοητική προσπάθεια αφού μιλάνε όπως οι καθυστερημένοι και μηδέν (περίπου) χρόνος αφού οι παρεμβάσεις χρειάζονται μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε όμως ότι το τουίτερ προκαλεί εξάρτηση. Οι άνθρωποι εθίζονται σε αυτό και δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο γελοίοι γίνονται με τις κοινοτοπίες και τις μπαρούφες που γράφουν.

Trueman είπε...

καραίσκο, δεν πα να σκούζουν όλοι για διαπλοκές και νταβατζήδες, ο Παντελής Καψής έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος (αφού ρίξαν και το ..μέγα θέμα με τον ευελπι για τους αφελείς συμπολίτες μας). Και με τις ευχές του Σαμαρα, απ' ότι υποθετω.

Μήνυμα Σόσα προς Τόνυ Μοντάνα δηλαδή για το ποιός κάνει κουμάντο εδώ πέρα. Κρίμα, βέβαια γιατί θα προτιμούσα από την οικογένεια λόγω ικανοτήτων τον Εμμανουήλ Καψή. Αλλα ποτέ δεν είναι αργά , η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ίσως στον επόμενο ανασχηματισμό , όπου εύχομαι να πρωθυπουργοποιηθεί κι Εκείνος. Τελικά, η μόνη σταθερή αξία είναι η διαπλοκή. Να το σχολιάσεις σε προσεχή ανάρτηση παρακαλώ, πολύ δε περισσότερο που αποτελείς εκλεκτό μέλος της ελλ. δημοσιογραφικής οικογένειας.

Ανώνυμος είπε...

Μα τα χουμε πεί αυτά.Και να τα κάψουν όλα δεν θα έχουν άδικο.

Ανώνυμος είπε...

Ο σαμαράς τρούμαν, είχε μεγάλο πρόβλημα με την υπουργοποίηση Καψή, όπως και με το μνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

Aνθιμου Καψή

Ανώνυμος είπε...

ο σαμαρας ήθελε τον ανθιμο καψή

Ανώνυμος είπε...

Είναι βέβαιο ότι ο Παντελής Καψής τώρα ως κυβερνητικός εκπρόσωπος θα ανοίξει και λογαριασμό στο τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν τελικά και ο Παπαδήμος μαλακίζεται στο τουίτερ σε εκείνο το λογαριασμό που του είχε παραχωρήσει ο υπέρμαχος του τουίτερ και των νέων τεχονολογιών προκάτοχός του;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ποια ΕΛΛΑΔΑ ρε Καραίσκο; Με είδες ποτέ να βροντοφωνάζω "Ζήτω η Ελλάς" γαμώ την τύχη μου γαμώ; Σε προκαλώ να μου βρεις ένα σχόλιο που έχω κάνει εδώ μέσα και λέω καλό λόγο για την ελλάδα. Ίσα ίσα που χρόνια τώρα λέω ότι απεχθάνομαι τους νεοέλληνες και ότι τους αρμόζει η Βόρεια Αφρική κι όχι η Ευρώπη. Συνειδητά γερμανοτσολιάς, εδώ και χρόνια παρακαλάω να γίνουμε γερμανικό προτεκτοράτο μήπως και μπει καμια τάξη και τώρα που η ευχή μου έγινε πραγματικότητα θα σηκωθώ να φύγω; Σου μοιάζει στάση ελληναρά αυτή; Άσε που δεν τραβάω κανα ζόρι ούτε με τους καραβανάδες... Στ' αρχίδια μου. Ίσα ίσα που τους έχω και για βλακοφλωρους κατά βάση, γι αυτό άμα βλέπω και καναν άξιο όπως τον πιτσιρικά χαίρομαι. Τραβάω όμως ζόρι (και χοντρό) με τον κάθε μαλάκα έφηβο ή κωλόγερο με ζιβάγκο να μου τα πρήζει υποκριτικά για δημοκρατίες, ελευθερίες λόγου και τρίχες κατσαρές, νομίζοντας ότι η γνώμη του "μετράει" και διαμορφώνει τις εξελίξεις. Πολύ περισσότερο όταν είναι κατά πάσα πιθανότητα και βλάκας και καπου, κάποτε, κάποιος του είπε ότι πρέπει να είναι δημοκράτης όπως του είπε να είναι και καλός χριστιανός. Τα δαμε με το δημοψήφισμα τί εμπιστοσύνη υπάρχει στη λαϊκή βούληση. Πλήρες ξεβράκωμα. Ελευθερία λόγου λες και ακούς ποτέ και τίποτα πρωτότυπο. Το 99% τις ίδιες μαλακίες αναμασάει. Λες και το να πει η κυρα Μαρίκα "μαλάκα" το Γιωργάκη κάνει τη διαφορά. Τι λε ρε παιδί μου, μεγάλη στιγμή. Η δημοκρατία έχει τη χρησιμότητά της, αλλά δεν είναι το να λέει ο κάθε μαλάκας τη γνώμη του για να επηρεάζει τις εξελίξεις αλλά, νομίζοντας ότι κάτι κάνει, να μην ξεσηκώνεται σαν τους Λίβυους. Τα ίδια και τα ίδια θα λέμε τώρα;

Τα περί Μαϊάμι δε, είναι φύκια. Αν ήταν να πάω ή να πας θα είμασταν ήδη εκεί. Για να μαλακιζόμαστε εδώ μέχρι αυτή την ηλικία, δεν το χουμε για να φύγουμε. Οπότε παρτο απόφαση και συ ότι με τους μαλάκες θα συμβιώνουμε και με την Ελλάδα θ ασχολούμαστε θέλουμε δε θέλουμε. Δεν σε βλέπω να σχολιάζεις τον Ομπάμα. Τον Παντελή Καψή σχολιάζεις. Άρα καλά κρασιά και με τις υγείες μας.

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικός ήταν ο καθηγητής Βαρουχάκης στον Κωστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Μη μειώνεις τον Παντελή Καψή. Δεν υστερεί σε τίποτε του Ομπάμα. Μην είσαι εθελόδουλος ξενομανής.

Ανώνυμος είπε...

Φαραντούρη, Τρύφων Σαμαράς, Άνθιμος Καψής. Φθηνά λογοπαίγνια. Μετά λέτε για το τουίτερ.

Υποκρισία παντού.

Ανώνυμος είπε...

Έχει άραξε τουίτερ ο Βαρουλάκης; Πολύ θα του ταίριαζε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν λέω τίποτε για το twitter. Γελάω τόσο πολύ εις βάρος όλων αυτών των κρετίνων που "εκφράζονται" μέσα από αυτό το συγκλονιστικό νέο μέσο.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο φίλε για τα άστοχα και άγευστα λογοπαίγνια. Περίτρανη απόδειξη ότι το τουίτερ αφήνει παντού τα ίχνη του. Είπαμε, είναι ιός.

Ανώνυμος είπε...

βαρθακούρης

Ανώνυμος είπε...

Και ο Παρασκευάς στο Twitter??

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Δημήτρης Μάρκος έλεγε ότι το τουίτερ είναι συγκλονιστικό νέο μέσο με αφειδώλευτες δυνατότητες.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Μάρκος; Ο παλιός χαφ του Παναθηναϊκού;

Ανώνυμος είπε...

Ο πατήρ Σαράντης Σαράντος έλεγε τις προάλλες ότι το νέο μέσο του twitter μπορεί νε μεταφέρει παντού και το μήνυμα του Χριστού.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι βέβαιον.

Ανώνυμος είπε...

www.youtube.com/watch?v=R97KjTxSz38

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς κάποιοι εδώ μέσα βρίζουν το twitter γιατί δεν είναι σε θέση να εκφραστουν λακωνικά και περιεκτικά. Δεν πειράζει. Η κακία θα σας μείνει.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ αυτό πιστεύω φιλαράκι.

Ανώνυμος είπε...

Μάθετε ρε να εκφράζεστε λακωνικά και συγκροτημένα.

Ανώνυμος είπε...

Συγκλόνισε η νέα δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά στο αποκαλυπτικό δελτίο.

Ανώνυμος είπε...

μήπως είναι και ο Πανάς στο twitter?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=qEaMMXdAysk

Ναι. Και μετά τον καθηγητή Πανά, παρατήρησα ότι στο βίντεο του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, υπήρχε δίπλα ένα βίντεο όπου ο καθηγητής Γιαννακουδάκης εξηγεί τα προβλήματα που θα προκύψουν από τη χρήση της φοροκάρτας. Δυνατό βίντεο

Ανώνυμος είπε...

"... διώχνει η αιγυπτιακή κυβέρνηση τους 4 ιερείς από το πατριαρχείο Αλεξανδρείας γιατί εκεί κάτου δεν έχουν αφήσει αράπη για αράπη" Vintage Γρηγόρης Μιχαλόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Λείπει ο Μιχαλόπουλος από την ελληνική τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι ο Γιαννακουδάκης είναι εξίσου δυνατός με τον Πανά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος λατρεύει τον Ηλία Κακλαμάνη.

www.youtube.com/watch?v=xo3bdeXZVYY

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μα σε περίπτωση πολεμου ειπαμε ρε βάρσε

Ανώνυμος είπε...

To λογοπαίγνιο "ευρω-πέος" είναι το καλύτερο για τουίτερ και Σεφερλή.

Ανώνυμος είπε...

επιτέλους, μπαίνει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=432918

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ


Ο "μεγάλος τραγουδιστής" ξαναχτύπησε. Ήλθε η ώρα να του κλείσουμε το στόμα.

Ο "πολιτικός" που χρέωσε τον Λαό μας με μια από τις μεγαλύτερες προδοσίες στη νεώτερη ιστορία μας, παραδίδοντας τον Αμπτουλά Οτζαλάν, τον ηγέτη ενός ολάκερου Λαού, του Κουρδικού, στα χέρια των δημίων του, ο "αντιπρόεδρος" μιας κυβέρνησης θλιβερών υπαλλήλων των διεθνών τοκογλύφων και των νεοταξιτών, για μια ακόμη φορά, άνοιξε το στόμα του, φτύνοντας κατάμουτρα τον ελληνικό Λαό.

Του επιστρέφουμε την ύβρη και του υπενθυμίζουμε την σταθερή θέση του Κινήματος μας, πως αν ο Λαός αποφασίσει να χειριστούμε την υπόθεσή του, η δέσμευσή μας ήταν, είναι και θα παραμείνει, να τον παραδώσουμε στον Κουρδικό Λαό, για να τον δικάσει εκείνος, έτσι ώστε, να ξεπλυθεί η ντροπή που φόρτωσε σε μας και στις γενιές που έρχονται. Αυτή θα είναι και η δικαίωση μας ως Ελληνικού Λαού, για όλα όσα ο συγκεκριμένος πολιτικός έκανε σε βάρος μας. Η καταδίκη του δηλαδή, για εσχάτη προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Για τον Καραίσκο αφιερωμένο σπέσιαλ. Ξέρω ότι θα του αρέσει.

http://www.youtube.com/watch?v=0pskZRGJdOA

Ανώνυμος είπε...

Όταν καταδικάζουν οι έλληνες στο ιντερνετ, είναι πολύ σκληροί καλέ και αμείλικτοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο δάσκαλος που ασελγούσε ήταν και χρήστης του τουίτερ. Μεγάλος μερακλής ο δασκαλάκος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι παντρεμένος ή αρραβωνιασμένος? Αν ναι ποια είναι η σύζυγος/αρραβωνιάρα?

Ανώνυμος είπε...

όσο και ο αναστόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

αμ τι θα έλεγες

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Καραίσκος πηδάει όσο και ο Αναστόπουλος μπράβο του και ξανά μπράβο του. Σημαίνει ότι το ρεκόρ του στο πήδημα δεν είναι μηδενικό, όπως του μέσου χρήστη του twitter.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πολύ εγέλασα με την άρνηση του αμερικάνου αντιπροέδρου να μη συναντήσει τον Καρατζαφέρη.Γιατί να συναντήσει κοτζάμ αντιπροεδράρα των USA έναν τυχάρπαστο αρχηγό μιας κοινοβουλευτικής συμμορίας απο κομψευόμενους πολιτικούς πιονιέρους , που συμμετέχει σε μιαν κυβέρνηση 2,5 μηνών και βλέπουμε; Σωπα ρε Καρατζαφέρη που θα σου μιλήσουμε με 5%, να μας πείς για το Λεωνίδα και τους 300.
Πολυ αέρα έχουν πάρει τα μυαλά του Κυρ Γιώργου, αν νομίζει οτι θα κουβεντιάζει με την Αμερική ισότιμα. Γιατί δηλαδή να μην συναντήσει και την παπαρήγα τότε ο αντιπρόεδρος, που είναι και το τρίτο κόμμα.
Ακολούθως ο Καρατζαφέρης εφόρεσε το ρούσσικο καφτάνι που κρύβουν στο βεστιάριο τους πάντα οι παπαδολαικοδεξιοί και έβαλε κατα των Αμερικανών.
Αν δεχόταν να τον συναντήσει ο αμερικάνος, ο Γιώργος θα μιλούσε για τη χρόνια φιλία των δύο λαών και για την πολύτιμη βοήθεια που μας έχουν προσφέρει οι αμερικανοί.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 232   Νεότερο› Νεότερο»