Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ελληνας πολιτικος - πολιτευτης, απο τη στιγμη που θα ανοιξει τα ματια του ,ασχολειται μονο με το πως θα διαπλακει με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Ουδεμια αλλη εγνοια εχει στο κεφαλι του. Ακομη και αυτην την ωρα,που η χωρα βαδιζει κατα κρημνων,οι πασοκοι ασχολουνται αποκλειστικα με τη διαδοχη και τα προσωπικα τους εκλογικα ζητηματα.Βρε δεν πα να καιγεται η χωρα ,να γυρνοβολανε ασκοπως οι ανεργοι.
Γι αυτο βεβαια και ολοι τρεχουν πισω απο τους επιχειρηματιες καναλαρχες. Η μεγαλυτερη τιμη για τον ελληνα πολιτευτη, ειναι να τον καλεσει στο τηλεφωνο ο Βαρδης η ο μπομπολας.Αυτο ειναι το ζητουμενο.
Οποιος νοημων ανθρωπος, περιμενε οτι ο Σαμαρας θα κηρυξει αντιμνημoνιακο - αντινοημωνικο πολεμο, ειναι βαθια γελασμενος, η απλα ψηφοφορος της λαικης δεξιας-εισαγωγευς πτηνων της ωδικης και αυτοκινητων χαλασμενων εισαγωγης.

Ολο αυτο το τσουρμο των πολιτικαντηδων ,εφροντισε με λαγνεια να καρπωθει κατα το δοκουν την τηλεοραση,που φερνει αμεσα κερδη εκλογικα και φραγκα, σ αυτους που θα πρωτοπιασουν τα ποστα.Ολοι της κατεστημενης πεντακομματικης ταξης, επεσαν με τα μουτρα ,να εξασκηθουν στο επικοινωνιακο τηλεοπτικο προτζεκτ- να γινουν τηλεοπτικα αρεστοι σαν παρουσιαστες πλασιε ιδεων και να αποκομισουν οφελος.

Ετσι κλιμακωτα, κατεληξε το τηλεοπτικο ντημπεητ, ατυπα , να γινει η μεγαλυτερη ουσιαστικα πολιτειακη στιγμη του συνταγματος μας.Τωρα ειδικα, που δεν θα τολμησει κανεις να πραγματοποιησει προεκλογικη συγκεντρωση. Η μονη στιγμη που κι η αλεκα δεν κανει ακκισμους και ο αλεξης κοστουμαριζεται και ολοι συγχορδια πανε να γονατισουν προς τα τηλεοπτικα διαπλεκομενα χρονομετρουμενοι, ειναι το ντιμπεητ. Ετσι οπως τα εκαναν,ηρθε και η ωρα να τα λουστουν.
Τωρα πια,δεν υπαρχει ουδεις αλλος αλτηρας για να εισελθεις στον πολιτικο στιβο.Ουτε χουντα , ουτε πορειες, ουτε αφισοκολλησεις, ουτε βεβαια "αγωνες κοινωνικοι" ,που τους φαγαμε με το κουταλι και τους πληρωνουμε με επιτοκια "φευγα".
Λυσσαξαν οι μεγαλοεπιχειρηματιες καναλαρχες , να φερουν ολοκληρο το πολιτικο σκηνικο στα μετρα τους.
Οτι πουν τα κωλοκαναλα.Ο Βενιζελος, ο Λοβερδος, η Αννα , ο Αρης κλπ κλπ.
Το μονο εμποδιο στην ανακαινιση, που προσπαθουν να επιβαλουν οι διαπλοκες, ειναι το ονομα Παπανδρεου.Το ονομα αυτο που μπορει σαν συγκολλητικη ουσια,να περισωσει το ΠΑΣΟΚ και τη βρωμοσοσιαλιστικη παραταξη,να ενωσει τους ζωντανους-νεκρους πασοκους της επαρχιας ,με τους αντιστοιχους καφρους των Αθηνων και των προαστιων.
Εχουν λυσσαξει δηλαδη οι Αλαφουζοι ,να ξεγραψουν οτιδηποτε φερει καποιο ονομα απο τα παλια,φερει καποια συναισθηματικη ελξη στον ελληνικο λαο. Ονομα μεγαλυτερο απο το αναστημα των επιχειρηματιων καναλαρχων.Τα θελουν ολα tabula rasa για να κανουν μια μεγαλη επανεκκινηση, με νεους παιχτες - πιονια , αναλωσιμους αναπληρωματικους τηλεοπτικους αστερες, οσφυοκαμπτες στις βρωμοορεξεις τους.Ατομα με καλλιτεχνικα ψευδωνυμα- σαν το βενιζελο.Αναθεμα κι αν εχει καταλαβει ο Μανδραβελης τι παιχνιδι παιζει.Ο ιδιος νομιζει οτι ειναι φιλελευθερος φαρος σε μια κοινωνια καθυστερημενη .

Τωρα,πως κατεληξε - πως φθασαμε εδω ,ο Παπανδρεου, να ειναι η στρατηγικη εκλογικη επιλογη, απεναντι στα διαπλεκομενα(αφηστε εξω την αριστερα,τωρα μιλαμε σοβαρα) ειναι ζητημα του σοφου ελληνικου λαου.

262 σχόλια:

1 – 200 από 262   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Ο Αλαφούζος δεν είναι ηλίθιος. Μπορεί να φαντασιώνεται ό,τι θέλει, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι ο σοφός λαός δεν πρόκειται να δώσει σοβαρά ποσοστά σε τύπους σαν τον Δοξιάδη. Προφανώς και βλέπει πού πάει το πράγμα και με ποιους θα κάνει μπίζνες.

Οπότε, άσχετα με το το τι σερβίρουν οι ταβερνιάρηδες Μπάμπης και Πάσχος, ο κυρ Γιάννης ετοιμάζεται να πιει Σαμαρόπετρα - στη χειρότερη περίπτωση νοθευμένη με σταγονίδια Βορίδη. Αν ο Σαμαράς (μακράν ο πιο γελοίος αρχηγός κόμματος τα τελευταία 40 χρόνια) υπεράσπιζε ανοιχτά τις αστικές καταβολές του κόμματός του και κρατούσε αποστάσεις από τους antinews και τους Μανώληδες, θα τον στήριζε ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, τι έχουν οι Δοξιάδηδες; Γιατί εμένα εκτός από τον Αποστόλη το σύζυγο της μπέμπας από τα λιονταράκια, μου αρέσει και αυτός ο Αρίστος. Τα λέει πολύ ωραία. Εξαίρετος κύριος. Και μοντέρνος με φρέσκιες ιδέες που τον χρειάζεται η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

τον τίμησε καλά η μπέμπα απ΄ τα λιονταράκια τον σύζυγο της. Τιμή και δόξα στο στεφάνι της

Ανώνυμος είπε...

Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

«Δεν νοείται Ευρώπη χωρίς Ελλάδα» είπε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και νομίζω ότι εξέφρασε τα αισθήματα των περισσοτέρων μας.

Ποια Ευρώπη εννοούσε όμως; Προφανώς, την Ευρώπη όπως την αντιλαμβανόμαστε εμείς στην Ελλάδα, κατά το συμφέρον μας. Διότι, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, κάθε ευρωπαϊκό έθνος και κάθε ευρωπαϊκή κυβέρνηση έχουν τη δική τους αντίληψη της Ευρώπης, ανάλογη των δικών τους συμφερόντων. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, ώστε αν ο μακαρίτης Ζαν Μονέ, ο οραματιστής της ενωμένης Ευρώπης, επέστρεφε σήμερα στη ζωή από τον άλλο κόσμο και έβλεπε την κατάστασή της, θα ξαναγύριζε αμέσως πίσω. Διότι στη δική του ιδέα της Ευρώπης η καλλιέργεια της κοινής ευρωπαϊκής συνείδησης, μέσω των γραμμάτων και των τεχνών, είχε τον πρωτεύοντα ρόλο.

Οσο πραγματική, λοιπόν, είναι η Ευρώπη που φαντάστηκε ο Μονέ, άλλο τόσο πραγματική είναι η Ευρώπη που φανταζόμαστε εμείς: Η Ευρώπη που χωρίς εμάς -για να μας ταΐζει, να μας κανακεύει, να παίρνει το μέρος μας όταν τα γειτονόπουλα μας απειλούν- είναι αδιανόητη. Αν όμως θυμηθούμε δηλώσεις του τελευταίου μηνός, της Μέρκελ, του Σαρκοζί, του Γιουνκέρ, μόλις προχθές και του Μπαρόζο, δηλαδή προσώπων τα οποία εκπροσωπούν τα ισχυρότερα εθνικά συμφέροντα και τους σημαντικότερους θεσμούς της Ευρώπης, βλέπουμε ότι, ναι, όλοι αυτοί μπορούν να φαντασθούν μια Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα.

Ας αρχίσουμε να το φανταζόμαστε και εμείς, λοιπόν. Οχι για να αποδεχθούμε μοιρολατρικά την εθνική αποτυχία μας, αλλά για να την ανατρέψουμε. Διότι έχει αποδειχθεί ότι, μέχρι τώρα, το μόνο που μπορεί να κινητοποιήσει το σάπιο πολιτικό σύστημά μας και την χαυνωμένη από τα οράματα της άκοπης ευημερίας κοινωνία μας είναι το φάσμα της εξώσεώς μας από το ευρώ και ίσως ακόμη από την Ευρώπη. Μόνο από μαστίγιο καταλαβαίνουμε, δυστυχώς. Τα καλοπιάσματα απλώς μας κάνουν χειρότερους...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑι εμενα μου αρεσουν οι Δοξιαδηδες.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=330427

Ενα μικρο παραδειγμα ,για το πως δουλευει η ελληνικη δημοσιογραφια.Μια ξοφλημενη εφημεριδα, ενα αποτυχημενο οικονομικο κατασκευασμα, επιτιθεται συσσωμο σε εναν μαλακα -το διχως αλλο- υπουργο.
Ο καθολα ελληνικοτατος καυγας ,κανονικα θα επρεπε να μην απασχολει κανεναν αναγνωστη.Κι ομως προκαλει ενδιαφερον γιατι μας δειχνει πως λειτουργει το ελληνικο μοντελο .Τι δουλεια μπορει να εχει σε ενα σοβαρο κρατος, ενας υπουργος με τις τραπεζες, τα δανεια , τις ιδιωτικες επιχειρησεις και μια γκρινιαρα διαπλεκομενη εφημεριδα .

Ποια ειναι η ουσια.Στην Ε ο Μπενι λοιδωρειται για την υπουργικη του ανεπαρκεια και τη δεδομενη ανικανοτητα του να διοικησει τη χωρα.
Αν ο Μπενι μεσολαβουσε θετικα για το δανειο, προκειμενου να λειτουργησει και παλι η διμουτσουνη φυλαδα-που μας τα χει κανει τουμπανο επειδη φαληρισε- θα ηταν μια χαρα υπουργος κι ολα τουτα που διαβαζετε στην Ε, θα πεταγονταν στα σκουπιδια της μανιας.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αποτυχημενο οικονομικΑ κατασκευασμα

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς Καραίσκο. Και να σκεφτείς ότι ολόκληρο το ελληνικό σύστημα δουλεύει με τον ίδιο λίγο πολύ τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί δηλαδή από αυτό το αδιέξοδο που πολύ σωστά περιγράφετε να μας βγάλει ο Δοξιάδης1 και ο Δοξιάδης2; Ούτε ο Χωμενίδης;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έχεις λεφτά στην τσέπα; Αυτή είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί Δοξιάδηδες και ποιοί Χωμενίδηδες; Μόνο ο σβερκοδαγκωμένος (από το Χάρη Βαφειά, το μακαρίτη Γιγουρτάκη και πολλούς άλλους) Καραϊσκος θα οδηγήσει τη χώρα στη Γη της Επαγγελίας.

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα κάποιος άντρας τον έχει δαγκώσει τον φίλο που γράφει όλο για δαγκώματα. Σίγουρο αυτό. Τον έχει δαγκώσει και μάλιστα δυνατά. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση να τους βγάζει όλους δαγκωμένους.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραίισκος μιλάει με κρητική προφορά ή κανονικά?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βγάζει δαγκωμένο τον Αναστό, πράγμα που δείχνει το πάθος του για αβάσιμες κατηγορίες.

Ανώνυμος είπε...

Έλα καλέ με την Ανάστω

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στον Τρούμαν:

Δι(σ)κογραφία: Μήπως αυτό το τραγούδι θα έπρεπε να λέγεται "Ε, δεν είμαστε και Φινλανδία"

Ανώνυμος είπε...

Νίκος Μπίστης:
"Έρχεται η ώρα της Κεντροαριστεράς"

H ώρα του γιαουρτιού σου να δω πότε θα' ρθει. Καραίσκο κοίτα κουραδομηχανή που μιλάει και υπάρχει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

σταρ πρεκ

Ανώνυμος είπε...

Κατηγορούν ορισμένοι αυστηροί Έλληνες που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους τους τσιγγάνους γιατί λέει κλέβουν σίδερα, καπάκια, ράγες κλπ όταν η πολιτεία δεν τους δίνει καμιά δυνατότητα επαγγελματική και καμιά ελπίδα. Τι θα έπρεπε να κάνουν δηλαδή για να ζήσουν, μήπως να σκοτώνουν και να κλέβουν;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε εσύ κάθεσαι και διαβάζεις aixmi ο Μπίστης σε πείραξε?

Ανώνυμος είπε...

όχι μωρε, το σιχαίνομαι το αιχμή. Απλά καμιά φορά γράφει εκεί η Πέμη Ζουνη

Ανώνυμος είπε...

Πένυ Ζούμη

Ανώνυμος είπε...

Άστο το aixmi. Μόνο Καραίσκο. Δυνατά και σκληροπυρηνικά.

Ανώνυμος είπε...

Για την Αναστό - Ανάστω έχει τοποθετηθεί κι ο Τασάρας ο Μητρό. Μαζί με τον Τσαλούχα ρίχνανε επίτηδες το σαπούνι στα ντούς κι η κοντή έσκυβε να το πιάσει.

Ανώνυμος είπε...

Στοιχεία φίλε. Όχι φαντασιοπληξίες.

Ανώνυμος είπε...

Να μάθει ο κακεντρεχής φίλος τον κατάλογο με τις θηλυκές κατακτήσεις του "Μουστάκια" και μετά να ανοίγει το στόμα του.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος έχει μόνιμα στο μάτι τον Καραίσκο και τον Αναστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουβέλης και ο Μπίστης θα μας βγάλουν από το τέλμα. Ο Κουβέλης και ο Μπίστης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε άσχημα τα λέει ο Μπίστης; Άσε που μπορεί να πάει και στη ΔΗΜΑΡ μαζί με Κουβέλη και Χωμενιάδη.

Ανώνυμος είπε...

http://ergazomenoialter.blogspot.com/

Να τοποθετηθεί ο σβερκοδαγκωμένος Καραϊσκος. Από την Ανάστω δε ζητάμε τοποθέτηση γιατί είναι παλαιοπασόκα.

Ανώνυμος είπε...

κλαίω

Ανώνυμος είπε...

RIP στον Αναστό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.blog.gr/article.php?id=62767&category_id=39

Καπως ετσι μαθαινουν να παιζουν play station μερικοι μερικοι στην Ελλαδα και καπως ετσι, ειτε ντοπιος ειναι ειτε ξενος, ο δακτυλος φλεγμαινει...

Ανώνυμος είπε...

Έχεις λεφτά στην τσέπα Καραίσκο; Αυτό είναι η ουσία.

Ανώνυμος είπε...

ανάσες λογικής
μπουτάρης μανδραβέλης καραίσκος....


http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_09/12/2011_465463

Ανώνυμος είπε...

T. Χρόνια πολλά στην Άννα Δόμηση

Ανώνυμος είπε...

T-χρόνια πολλά στην παραμ-Αννα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αντι να δειχνουν την ηλιθια καρτα με τα αιτηματα τους , που την εξουδετερωνεις ευκολα κιολας με το τηλεκοντρολ- αλλαζοντας καναλι, οι εργαζομενοι του αλτερ θα επρεπε να δειχνουν σαν διαμαρτυρια, τα παλια δελτια του σταθμου,οταν ο κατεπιλογην αντιμνημονιακος σημερα -μνημονιακος αυριο Χατζηνικολαου μαζι με τη Μακρη και τον Τραγκα, εγλειφαν σαν μια καλοδουλεμενη ορχηστρα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Για να μαθουν κι αυτοι,απο που τα επιανε το καναλι τοσο καιρο και τι σκοπους εξυπηρετουσε.

Να διατυπωσω και την ικανοποιηση μου για το κλεισιμο του σταθμου,που χρονια τωρα ρυπαινει τους δεκτες μας ,με ελληνικες βιντεοκασσετες και ειδησεογραφικες αθλιοτητες.Καιρος να βρειτε μιαν αλλη σοβαρη δουλεια κυριοι.

Ανώνυμος είπε...

σωστά. Σε μπακάλικο ας πούμε

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η παρατήρηση καραισκου. Τι έγινε δηλαδή που κλείνει το Alter? Τόσες και τόσες δουλειές δεν κλείνουν? Να κλείσει εκατό φορές το ρυπαρό αυτό κανάλι. Να κλείσει εκατό φορές και η Ελευθεροτυπία και κάθε άλλο μέσο που δεν τα βγάζει πέρα.

Ανώνυμος είπε...

μιαν δουλεια που να σε πληρωνει χωρις να επιβαρυνει το δημοσιο φιλε

Ανώνυμος είπε...

Πχ. δημοσιογράφος του τουίτερ

Ανώνυμος είπε...

Επανέρχομαι και εγώ με την πρόταση να δούμε τον Καραίσκο να παρεμβαίνει στο twiiter.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ήταν καθόλου άσκημη ιδέα να έχουμε και ένα κανάλι καραίσκου στο τουίτερ. Έναν καραίσκο που να εκφράζεται έξυπνα, κοφτά και ουσιαστικά όπως όλοι οι αρθογράφοι του τουίτερ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μου αρεσε παρα πολυ προχθες ο σαμαρας,καθως βγηκε απο το συνεδριο, πηρε το βαρυτατο σοβαροτερο του υφος και μας περιεγραψε τα κατορθωματα του. Η αξιοπιστια ενος ελληνα πολιτικου, για τα πρακτικα ενος ταδε συνεδριου-σαν του λαικου κομματος- ειναι αναλογη, με αυτην ενος ανδρα που βγαινει απο την κρεββατοκαμαρα μετα απο πηδημα.Κανεις δεν ξερει τι εγινε ακριβως.Εις μαρτυς -ουδεις μαρτυς και εμας μας ενημερωνουν τα διαπλεκομενα.Οι ξενες εφημεριδες δε, εχουν γραμμενο το Σαμαρα στα αρχιδια τους.
Ολοι γνωριζουμε ομως τι παιχθηκε ακριβως στο συνεδριο.Αφου μιλησε η Μερκελ κι ο σαρκοζι,αντε και ο ισπανος ,αρχισε η κατηφορα.Εγω πιστευω και το λεω ντομπρα,οτι ουδεις ασχολειται στην ευρωπη με το Σαμαρα , λιγο πολυ γελανε πισω απο την πλατη του και ουδεις θυμαται τι ακριβως ειπε ο αρχηγος του ελληνικου λαικου κομματος ,που εσπρωξε τη χωρα στα ταρταρα και εσπασε καθε ρεκορ στη ληψη δανειων.

Τωρα βεβαια καποιοι ακουσαν με ενδιαφερον αυτα που τους ειπε ο Σαμαρας οτι ειπε στο συνεδριο.Σαν τον Κυρ Γιαννη της Πλατειας Πλαστηρα(υπαρκτο προσωπο) εναν μαλακα γερο που το γιο του εχει διορισει ο Σαμαρας στο μουσειο της Ακροπολης.
Αμα εχεις δηλαδη τον νεοδημοκρατικο πυρσο στον κωλο, πιστευεις οτι σου λενε.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο, ακούνε έλληνα στην ευρώπη και βλαστημούν

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχο του σχόλιο Καραϊσκου. Της πλάκας ο Αντωνάκης για τους έξω.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όμως δεν τα γράφει και στο τουίτερ; να παραδείγματος χάριν πώς θα το έγραφε στο τουίτερ:
Τ. Αννα-γούλα των ξένων για Σαμαρά.
Είδες Καραϊσκο πόσο εύκολο αλλά ταυτόχρονα και πρωτότυπο είναι;

Ανώνυμος είπε...

lol

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/12/blog-post_9902.html

Νεα δημοκρατια...ατελειωτο κεφι

Ανώνυμος είπε...

Τ: Μεγάλη Ανναμπουμπούλα με τις δηλώσεις Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Τ: ανναθεμα σε σαμαρα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είσαι αυτός ή μήπως αυτός ο Κρητικός στα Χανιά;

Ανώνυμος είπε...

Από ότι βλέπουμε στο youtube τέτοιο ξήλωμα σούφρας σα του σβερκοδαγκωμένου Καραϊσκου ούτε το ίνδαλμά του η Ανάστω.

Ανώνυμος είπε...

Αίτημα προς διαχείριση. Να σβήνονται τα υβριστικά σχόλια. Δεν είναι γήπεδο εδώ, άσε που κατηγορίες για αδελφές κλπ είναι του δημοτικού και βαρετά.

Ανώνυμος είπε...

T: χρόνια πολλά στην παραμάννα του Γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

T: Ήθελα να αγοράσω τέσσερα σουβλάκια αλλά δεν είχα λεφτά και πήρα τα τρία (μου)

Ανώνυμος είπε...

Τ: Ο Γιώργος Μαργαρίτης τρέφεται με μαργαρίτες?

Ανώνυμος είπε...

(διόρθωση γιατι είχα στο μυαλό μου τα σουβλάκια)
Τ: Ο Μαργαρίτης πίνει μαργαρίτες?

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος Καραϊσκος είναι δημοκράτης και δε κόβει σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται ότι χέστηκε ο Καραίσκος. Για τα αρνητικά προς αυτόν σχόλια βέβαια.

Ανώνυμος είπε...

Τ: Κάθομαι αννα-κούρκουδα και κοιτάω. Αυτό το καφέ μπροστά μου είναι παλτό ή σκατό; (2σε1)

Ανώνυμος είπε...

να' ναι καλά εκεί στη νδ, μας καναν και γελάσαμε

"Τον έριξαν τον κουράδα με εισαγόμενη βαζελίνη!"

Τον έριξαν με εισαγόμενη βαζελίνη!
Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

Καταλαβαίνω ότι ο τίτλος σάς ξενίζει και, ενδεχομένως, σας ενοχλεί. Αποτυπώνει όμως την πραγματικότητα, όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας το παρακάτω απόσπασμα από το έργο του Εμμανουήλ Κοττάκη «Καραμανλής off the record», προδημοσίευση του οποίου γίνεται σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Θυμίζω ότι τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται το εδάφιο είναι των Δεκεμβριανών του 2008:

«Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου ο Καραμανλής κάλεσε στο γραφείο του τον Στυλιανίδη. Ο υπουργός Παιδείας πήγε και τον βρήκε στεναχωρημένο (sic) και πτοημένο: “Σε έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι ότι στα επεισόδια πρωταγωνιστούν ξένοι αναρχικοί; Οτι μέσα στη Νομική η βασική γλώσσα συνεννόησης είναι τα ιταλικά;” ρώτησε ο υπουργός. Και πρόσθεσε: “Γνωρίζεις ότι στο δεύτερο υπόγειο του Πολυτεχνείου κατασκευάζονται 80.000 μολότοφ με εισαγόμενη βαζελίνη από τη Βραζιλία;”»

Εντυπωσιάζει, κατ’ αρχάς, το βάθος, το εύρος, η ακρίβεια της πληροφόρησης του υπουργού, αλλά και το αφ’ υψηλού, πατερναλιστικό ύφος με το οποίο απευθύνεται στον πρόεδρο της κυβερνήσεως, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η δολοφονία του Γρηγορόπουλου βρήκε τον υπουργό να μερακλώνει με Πασχάλη Τερζή στα μπουζούκια. Το σημαντικότερο όμως είναι στην αποκάλυψη της εισαγωγής των υλικών για την παρασκευή των μολότοφ! Μάλιστα δε, η ειρωνική διάσταση του γεγονότος καταδεικνύει τη σαδιστική κακότητα, στην οποία το απύθμενο μίσος τους για τον Ελληνισμό και την ηγεσία του οδηγεί τα σκοτεινά κέντρα του εξωτερικού, δεδομένου ότι, από πλευράς ποδοσφαιρικών πεποιθήσεων, ο Κώστας Καραμανλής ο Ακάματος τυγχάνει ακραιφνής «βάζελος»...

Ανώνυμος είπε...

8.22 έτσι ακριβώς, μάλιστα όπως είδαμε χέστηκε την ώρα που χόρευε.

Ανώνυμος είπε...

ο φίλος απ' την ξάνθη να μας πει τη γνώμη του για τα γραπτά του καραισκου

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε και το Twiter. Κλατάρησε από το πολύ σκατό.

Ανώνυμος είπε...

οι αθλιότητες που γράφτηκαν παραπάνω εναντίον του εθνικού σταρ αυτού του μπλογκ να σβηστούν παραυτα

Ανώνυμος είπε...

Και ο παππούς μου διαβάζει τον Καραισκο. Ο παππούς με το φανελάκι.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ειμαι εντελως κατα της διαγραφης των σχολιων.Κυριως γιατι η ανταρσιακη αρχειομαρξιστικη κομουνιστικη αριστερα,χρονια τωρα, γκρινιαζε για το μονοπωλιο της ενημερωσης απο τις διαπλοκες και την μεγκα τηλεοραση.Εστειλε η θεια δικη το ιντερνετ, σαν τιμωρια σ αυτους τους θεωρητικους της αριστερας.Ααααα το ιντερνετ, τωρα θα δειτε τι θα παθετε,θα γινει επανασταση.

Το μονο που προεκυψε απο την απελευθερωση της ενημερωσης,ειναι ενας χειμαρρος σκατων και ακαθαρσιων.Φανηκε το μεγαλειο του λαου μας-μας σερβιρισθηκε απλοχερα.Να δω τωρα τι αλλο θα φταιξει.

Η ελευθερια ξευτιλιζει.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά παντού Καραίσκο. Σκατά στο ίντερνετ. Σκατά στο μυαλό σχεδόν όλων.

Ανώνυμος είπε...

Σκατά και στο μυαλό του Καζάκη.

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο πιστεύεις ότι είναι σκατά ακόμα και το τουίτερ?

Ανώνυμος είπε...

επειδή μετά λύπης βλέπω τον καραίσκο να αφίσταται μέρα με τη μέρα των δημοκρατικών του καταβολών και πεποιθήσεων του συστήνω ανάγνωση Κώστα Μπαξεβάgnη και :

http://www.koutipandoras.gr/?cat=11

Ανώνυμος είπε...

Θα μπεiw τελικά στο Twitter Καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Ναι και εγώ ήθελα να το ρωτήσω αυτ΄ο

Ανώνυμος είπε...

ο βαξεβανης ειναι ενα καταπληκτικο ευρημα.Οτι και να κανεις βαξεβανη , ξεχειλιζει απο το δασυτριχο σου μπετι,η υπερπροσπαθεια σου να γινεις ενα εκλεπτυσμενο δασυτριχο ψαγμενο καμακι.Το πολυ.

Ανώνυμος είπε...

οχι μωρε τουιτερ

Ανώνυμος είπε...

όαση στην έρημο των σκατών ο Κώστας Βαξεβάgνης

Ανώνυμος είπε...

Δε θα γίνει αυτό το μπλογκ, αυτό το προπύργιο της δημοκρατίας, ένα χριστουγεννιάτικο χουντογλέντι αντίστοιχο του πασχαλινού του 1997. Δε θα φορέσει ο Καραίσκος σωβρακάρα Πάλκο και θα κάτσει να βαπτιστεί υπό τους ήχους του απριλιανού ύμνου στον ολοκληρωτισμό, όπως θέλουν μερικοί μερικοί. Να πάψουν οι φωνές των διαφόρων χουντογλεντζέδων που θέλουν διαγραφές σχολίων. Η δημοκρατία θα νικήσει για άλλη μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γιατί δεν δουλεύεις ως ποιητής?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Καραϊσκο το ΟΧΙ προς το τουίτερ είναι οριστικό και αμετάκλητο;

Ανώνυμος είπε...

Μια ιδέα θα ήταν να δημιουργήσει ο Καραίσκος και μια στήλη με ρεπορτάζ γύρω από το τουίτερ. Ποιος έγραψε τι, αξιολόγηση ,συστάσεις, κριτικές κλπ. Έτσι θα μπει στο τουίτερ από την πίσω πόρτα χωρίς να γελοιοποιηθεί πολυ.

Ανώνυμος είπε...

Καλή ιδέα. "Ο Κόσμος του Twitter" .

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

παιδια δεν υπαρχει θεμα τουιτερ τελειωσε.Αποσυρθηκε το ενδιαφερον οριστικα.Εδω θα παραμεινουμε γραφικοι και ατεγκτοι ,να εξυβριζομεθα απο τους ψευτομουφτηδες της ξανθης,δαγκωμενοι κλπ

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτό τον εκτιμώ τον Καραϊσκο καίτοι σβερκοδαγκωμένος. Επειδή το παραδέχεται. Αν και νομίζω πως στο τουίτερ το #Sverkodagkwmenos λείπει.

Ανώνυμος είπε...

T. Πώς λέγεται αυτός που τηλεφωνεί ενώ γράφει; Τηλέγραφος.

Ανώνυμος είπε...

Κύριος ο Καραίσκος. Ώριμος και σωστός. Πράγματι δεν κάνει για twitter.

Ανώνυμος είπε...

Τ:Assτο να πάει assτο

Ανώνυμος είπε...

T: Σκόνη και θράψαλα #seafoodsongs

Ανώνυμος είπε...

Τ: Πώς λέγονται τα παπούτσια που φοράμε όταν γαμάμε; Παπούτσα.

Ανώνυμος είπε...

T: Πώς λέγεται το πατούμενο που πετάμε σε κάποιον; Πετούμενο.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έχεις αποφασίσει να πεις οριστικά αντίο στη δημοσιογραφία επαγγελματικά?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μάλιστα έχω λίγους μήνες ή εβδομάδες που σε διαβάζω μπορείς να μου πεις γιατί οι φίλοι σχολιαστές σε αναφέρουν ως Καραίσκο και από που προήλθε αυτό το παρατσούκλι; Εκτός και αν πρόκειται για το αληθινό σου επώνυμο.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω, σαμπως υπαρχουν θεσεις επαγγελματικες στη δημοσιογραφια ;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν ξερω γιατι μου το εβγαλαν

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Καραίσκο. Ξέρει κανείς να πει για εμάς τους νέους αναγνώστες από που προήλθε το όνομα Καραίσκος?

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Καραίσκο ξέρεις πόσους γνωρίζω που δεν είχαν δουλειά στη δημοσιογραφία και με υπομονή, επιμονή και κυνηγητό βρήκαν δουλειά σε μεγάλα μάλιστα μέσα?

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο ποια ειναι η αγπημενη σου μαρκα στα ρουχα, αν εχεις;

Ανώνυμος είπε...

Τ: Με τι άναβε τους φούρνους ο Χίτλερ; Με μπατ-Αρία.

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο?

Ανώνυμος είπε...

Γελα ο κοσμος με τον πρωθυπουργο μας τον παπαδημουλη

Ανώνυμος είπε...

Συνάντησα Καραισκο ένα παιδί τον Μάνο και μου είπε ότι πηγαίνατε μαζί σχολείο. Μεγάλη σύμπτωση.

Ανώνυμος είπε...

ποιο μανο μωρε

Ανώνυμος είπε...

Χρυσοφάκης νομίζω λέγεται. Μετά το σχολείο φοίτησε στο πολυτεχνείο αν τον θυμάσαι.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω χρυσοφακη κανεναν..εσυ ποιος εισαι;

Ανώνυμος είπε...

ή Χρυστοφάκης, κάπως έτσι.,

Ανώνυμος είπε...

Ε, δεν μπορώ να πω το όνομά μου εδώ. Αναγνώστης του blog είμαι.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω χριστοφακηδες χρυσοφακηδες,που τον γνωρισες;

Ανώνυμος είπε...

Τον γνώρισα σε ένα τραπέζι. Δεν μπορεί να μην τον θυμάσαι αφού μου έλεγε ότι σε ήξερε καλά στο σχολείο και μιλάγατε. Μου είπε ότι έβγαζες μάτια από το σχολείο και φαινόταν ότι θα κάνεις καριέρα αν και δεν υπολόγιζαν να φτάσεις και μέχρι Ολυμπιακό.

Ανώνυμος είπε...

μηπως λες τον κιασο;

Ανώνυμος είπε...

Σου είπα Χρυσοφάκης ή Χρυστοφάκης. Μου είπε ότι ήταν δυο τάξεις μεγαλύτερός σου και κάποια άλλες λεπτομέρειες που δεν μπορώ να αναφέρω εδώ για την οικογένειά σου και για έναν θείο σου Λευτέρη που εργαζόταν στον πατέρα αυτού του παιδιού.

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε γαμησου οργιο εσυ και ο θειος μου ο λευτερης

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάνεις έτσι; Δεν είπα τίποτα προσωπικό.

Ανώνυμος είπε...

λες μωρε ψοματα ομως,σε τιποτα δεν επεσες μεσα

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπα τίποτε δικό μου, είπα αυτά που μου είπε το παιδί. Αν θέλεις μπορώ να σου πω και άλλα που μου είπε για τη Λάρισα και για έναν συμμαθητή σας Διομήδη και για το πως αναδείχθηκες στην ομάδα κατά τη διήγηση του παιδιού αυτού.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τα έχεις μπερδέψει. Ο εδώ Καραίσκος δεν είναι ο πραγματικός ποδοσφαιριστής Καραπιάλης παρά μόνο ένας θαυμαστής του. Σε μπέρδεψε η φωτογραφία πρέπει.,

Ανώνυμος είπε...

Τ: Πώς λένε έναν βόα που βλέπουμε στην τηλεόραση; Τηλεβόα.

Ανώνυμος είπε...

7,08 ευχαριστώ. Δεν είχα καταλάβει καθότι νέος εδώ στο μπλογκ. Νόμιζα ότι έγραφε ο παλιός ποδοσφαιριστής. Παρεξήγηση.

Ανώνυμος είπε...

Μπερδεύτηκε ο φίλος.

Ανώνυμος είπε...

Δε πειράζει νέε φίλε κι ο Κααϊσκος μπερδεμένος είναι. Έτσι και πας κάποιες αναρτήσεις πιό πίσω θα καταλάβεις. Αλλά προσοχή γιατί το πίσω του αρέσει του σβερκοδαγκωμένου Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

Για τον άνδρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

καραισκο στο θεμα θρησκεια πως τοποθετεισαι; πιστευεις σε καποιο δογμα η εισαι αθεος;

Ανώνυμος είπε...

φιλε 5:52 , 5:58 κλπ ...μηπως εισαι βλαξ;

Ανώνυμος είπε...

Με βεβαιότητα θα έλεγε κανείς πως η μόνη θρησκεία που ο Καραϊσκος αναγνωρίζει είναι το χρήμα. Όπως κάθε μετανοημένος αριστερός άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήθελα να μάθω αν είναι χριστιανός πρώτα απ'όλα και πού κινείται μέσα στον χριστιανισμό ή αν είναι ακόμα και εκτός χριστιανισμού. Το ρωτάω γιατί ο Χρυσοφάκης μου είπε ότι είναι Κόπτης αλλά φαίνεται ότι αυτός που γράφει εδώ δεν είναι ο αυθεντικός.

Ανώνυμος είπε...

κοφτης

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να έχουμε μια απάντηση για το θέμα της θρησκείας; Έχω μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα γιατί με ενδιαφέρει πολύ η θρησκεία.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

φιλε στο χρυσο μοσχαρακι πιστευω, τα θυμασαι τα χρυσα μοσχαρακια της παλαιας διαθηκης;Εκει πιστευουμε εγω και δυο τρεις αλλοι στην ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

AΥτό Καραίσκο με τα γουρουνάκια δεν το ξέρω. Αν θες πες περισσότερα. Έχει να κάνει με κρητική θρησκευτική δοξασία; Όπως αυτές με τους μινώταυρους;

Ανώνυμος είπε...

Τον διαγράφεις δηλ τον Χριστό Καραισκο?

Ανώνυμος είπε...

Έχω ακούσει Καραίσκο ότι πολλοί είναι τυπικά χριστιανοί επειδή έτσι βαπτίστηκαν αλλά ουσιαστικά είναι άθεοι.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε οχι γουρουνακια,δεν σε προσεβαλα εγω .Μοσχαρακια χρυσα, βουγια που λενε ,ψαξτο μωρε λιγο στην Π.Δ.Εβραικη δοξασια ειναι που μας την εφερε στην κρητη η μοσαντ

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς. Εσύ μοσχαράκια είπες, εγώ μπερδεύτηκα. Θα το ψάξω, δεν την ξέρω αυτή την κρητική με ρίζες ισραηλίτικες θρησκευτική απόκλιση. Τί γνώμη έχεις για αυτά που έλεγε ο Ρασούλης για απόσχιση της Κρήτης, για κρητική θρησκεία κλπ;

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο έχει στην κρήτη μασωνικές στοές?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο λέγανε ότι ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φρατζέσκος ήταν άθεος.

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια μοσχαροκεφαλή είναι λογικό να πιστεύει στα μοσχάρια ο Καραϊσκος. Χοντροκέφαλος.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο έχεις πληροφορίες ή εκτιμήσεις για την πορεία της οικονομίας τον επόμενο χρόνο; Κάποιος που είναι μέσα στα πράγματα μου είπε ότι του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα από φέτος

Ανώνυμος είπε...

11.58 έχει μεγάλο κεφάλι ο καραισκος?Τον ξέρεις προσωπικά?

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ασφαλώς τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Χρειάζεται κανονική επανάσταση του λαού. Ας ελπίσουμε αυτό να γίνει μέσα από το τουίτερ. Έχει μαζευτεί αρκετή οργή εκεί πέρα. Να δούμε πότε η οργή των ανθρώπων του τουίτερ θα μετεξελιχθεί σε απόφαση για δράση και επανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Κρασουλης

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γιατί δεν γράφεις και στο twitter; Εκεί υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα άτομα με πρωτότυπες απόψεις και γίνεται καλή πολιτική ζύμωση.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ μ αρεσει το τουιτερ . δεν μου λεει κατι,ο ελληνικος λαος ειναι για κλωτσες και θα ψηφισει το ζωον τον σαμαρα, τι ζυμωσεις να γινονται καλε;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τόσος κόσμος που γράφει στο τουίτερ είναι μαλάκες;

Ανώνυμος είπε...

Συμφορές βρήκαν τον καλό δημοσιογράφο και ανταποκριτή του BBC στην Ελλάδα Malcolm Brabant.
Σύμφωνα με δημοσίευμα σημερινής εφημερίδας, ο δημοσιογράφος ετοιμαζόταν για μια δύσκολη αποστολή σε μια αφρικανική χώρα. Προκειμένου να πάρει βίζα, ήταν υποχρεωτικό να κάνει το εμβόλιο του κίτρινου πυρετού, πράγμα το οποίο και έκανε στο κέντρο υγείας ανατολικής αττικής.

Σαν παρενέργεια του εμβολίου, ο άτυχος Malcolm ανέβασε υψηλό πυρετό. Ως αποδεκτή παρενέργεια του εμβολίου, είναι ο υψηλός πυρετός για μια, άντε δύο ημέρες. Όχι όμως για ολόκληρη εβδομάδα το οποίο συνέβη στον καλό δημοσιογράφο. Ανήσυχη η γυναίκα του που δέν έπεφτε ο υψηλός πυρετός, απαίτησε την εισαγωγή του Malcolm σε νοσοκομείο για να βρούν οι γιατροί τί συμβαίνει.
Την όγδοη μέρα ο υψηλός πυρετός έπεσε με αποτέλεσμα η σύζυγος του άτυχου δημοσιογράφου να κλάψει από συγκίνηση. Επιτέλους ο Malcolm ήταν πάλι καλά.
Όταν όμως τον ρώτησε πώς νιώθει, ο Malcolm της απάντησε ότι είναι μια χαρά γιατί είναι ο Ιησούς Χριστός. Στη συνέχεια και ενώ η τηλεόραση έδειχνε έναν στρατιωτικό, ο Malcolm πετάχτηκε από το κρεβάτι και χαιρέτησε στρατιωτικά την τηλεόραση, με αποτέλσμα η έκπληκτη γυναίκα του να κοντέψει να λιποθυμήσει από την αγωνία της.
Οι χαιρετισμοί στην τηλεόραση συνεχίστηκαν για μέρες, ενώ τελικά οι γιατροί διέγνωσαν τον Malcolm ως πάσχοντα από ψυχωσικά επεισόδια.
Η γυναίκα του τον εισήγαγε σε ψυχιατρική κλινική της Κοπεγχάγης τελικά, ενώ απειλεί με μηνύσεις το κέντρο υγείας που έκανε το εμβόλιο γιατί θεωρεί ότι δεν τήρησε τις διαδικασίες φύλαξης του εμβολίου με αποτέλεσμα αυτό να αλλοιωθεί.

Ανώνυμος είπε...

...και να προκαλέσει στο δημοσιογράφο ψυχωσικές διαταραχές.

Ανώνυμος είπε...

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=576440

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο βλέπω μετά μεγίστης λύπης να σνομπάρεις το twitter, παρά τις παραινέσεις διαφόρων φίλων να εισέλθεις σε αυτή τη σύγχρονη και τόσο δημοκρατική "αγορά". Κακώς, κατά τη γνώμη μου. Δεν λέω, το twitter αποτελείται καταφανώς από στρατιές ηλιθίων που τιτιβίζουν αυτιστικά και αυνανιστικά τις κοινοτοπίες τους. Σκέψου μάλιστα ότι αυτά που διαβάζεις είναι και ο ανθός της σκέψης τους. Σου επισημαίνω τη διαδικασία: o φωστήρας τουιτεράκιας σκέφτεται (με το μυαλό που διαθέτει) ορισμένα πράγματα. Αυτά που προκρίνει ως καλύτερα τα δημοσιεύει. Ορισμένα τα απορρίπτει. Σκέψου λοιπόν ότι αυτά που δημοσιεύονται είναι τα καλύτερα του τουιτεράκηδων. Φαντάσου επομένως ποια είναι τα χειρότερα. Όσο όμως απελπιστικά ηλίθιο και αν είναι το twitter και ο κόσμος του, σκέψου την τεράστια χρησιμότητα σε ζητήματα εθνικής και πλανητικής αυτογνωσίας. Υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικός χώρος για να δεις την πραγματική ταυτότητα των ανθρώπων της εποχής μας, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς; Το twitter είναι η πραγματικότητα, χωρίς κολακευτικές και εξωραϊστικές φιοριτούρες. Ο περίφημος "ιστορικός του μέλλοντος", όταν θα θελήσει να γνωρίσει και να αποκρυπτογραφήσει την πραγματικότητα της εποχής, μόνο μέσω του twitter θα έχει την πιο αντιπροσωπευτική εικόνα. Η απόλυτη ηλιθιότητα της εποχής μας αντικατοπτρίζεται με τον πλέον απόλυτο και διαφωτιστικό τρόπο μέσα από το twitter. Είναι σαν να έχεις μαζέψει όλον τον εσμό των ηλιθίων της εποχής και να τον έχεις κλείσει εκουσίως σε έναν χώρο ώστε δημοκρατικά να "εκφράζεται". Είναι η εξέλιξη του Big Brother. Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν παρακολουθούμε και Λαβίθη; Παράλληλα λοιπόν με την κολοσσιαία απόλαυση που προσφέρει το να παρακολουθείς τόσους ηλιθίους να αποφαίνονται με περισσή αυτοπεποίθηση περί παντός του επιστητού, είναι και η τεράστια, από άποψη ψυχολογική, κοινωνιολογική και ανθρωπολογική, χρησιμότητά του. Τόσο τεράστια ώστε δεν επιτρέπει νομίζω το παραμικρό σνομπάρισμα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πολυ ωραια αναλυση αλλα δεν πειθει καποιον να γραψει κιολας στο τουιτερ

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον συγκινούν οι νέες τεχνολογίες τον πισώπλατα δαγκωμένο καραισκο. Ενα μπλογκ αρκεί, για να εξωτερικεύει την οργή του. Οργή δικαιολογημένη, γιατί κάποιοι του στερήσαν το δικαίωμα στο όνειρο. Μια θέση στο δημόσιο. Πληρωμένη αεργία δηλαδή. Και τρέχει τώρα, κοτζάμ δημοσιογράφος του "γυαλιού" να εργαζεται Ζήκος σε συνοικιακά παλιομπακάλικα...

Ανώνυμος είπε...

Πιο τίμια η επιλογή του Καραισκου αντί να αμοίβεται για να γίνεται η φωνή των αφεντικών του

Ανώνυμος είπε...

Ο <a href="http://www.youtube.com/watch?v=FgkPrewXNTE>Καραίσκος</a> πάντα ενάντια στην εργοδοσία

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος πάντα ενάντια στην εργοδοσία

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα α το μπαγασα

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή Τουίτερ γιοκ για τον Καραίσκο?

Ανώνυμος είπε...

Μα στο τουίτερ δεν γράφει μέχρι και ο Δημήτρης Μάρκου;

Ανώνυμος είπε...

Τ: Πώς λέγεται αυτός που παίρνει τον πούλο δύο φορές; Πουλόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Τ: Οι ξένοι μπορεί να μας παίρνουν τα λεφτά μας, αλλά δεν θα μας πάρουνε ποτέ τον ήλιο και τα όνειρά μας.

Ανώνυμος είπε...

12.06 σκέψου μόνο πως όταν οδηγεί το παπί και φοράει κράνος, μοιάζει με μπανιέρα γυρισμένη ανάποδα.

Ανώνυμος είπε...

έλα ρε καραίσκο μην κάνεις και τον δύσκολο και άντε μπες στο τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

T: Πώς λέγεται ο ναύτης που αργεί να επιβιβαστεί στο καράβι του; Αργοναύτης.

Ανώνυμος είπε...

Τ: Τί κάνει ένας ομοφυλόφιλος όταν ανεβάζει στο μπλογκ του ένα ποστ; Πουστάρει.

Ανώνυμος είπε...

Διχάζεται η κοινωνία για το θέμα του παλιού και του νέου τουίτερ. Βράζει η κοινή γνώμη για το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Καραίσκο ποια είναι η γνώμη σου; Το καινούριο τουίτερ είναι καλύτερο από το παλιό; Οι νέες εφαρμογές είναι λιγότερο γιούζερ φρέντλυ από τις παλιές;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τωρα διαβαζα τον Τουρκογλου και τον Προνουνσηεητορ στα τουιτερ.Πρωτη φορα μπηκα εκει μεσα.Φοβερη μουσικη απο τουρκογλου.Και στα πολιτικα σχολια συμφωνω με τις συζητησεις.Δεν φρηκαρα κατα τα λοιπα και τοσο,αλλα δεν καταλαβαινω πως μπαινεις εκει μεσα ,πως γραφεις κλπ.Αναθεμα κι αν καταλαβαινω, αλλα δεν μου κανει και πολυ κεφι.Καλυτερα στα μπλογκ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

συνηθως την εκφραση "φοβερη μουσικη" τη χρησιμοποιουν οι γκομενες και οι μαλακες βεβαια

Ανώνυμος είπε...

δεν σου το είπε κάποιος πριν; γίνεται μεγάλη πολιτικη ζύμωση στο tweeter. Άντε τι περιμένεις;

Ανώνυμος είπε...

Ma tι ψεύτης ο Καραϊσκος. Πως διάβαζες αν δεν έχεις λογαριασμό;

Ανώνυμος είπε...

εκανα μωρε εναν λογαριασμο εκει περα,τι ψεματα δηλαδη;θα πω ψεματα για το οτι μπηκα στο τουιτερ,μα πας καλα μωρε;

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο αγόρασες το βιβλίο του Κοτάκη?

Ανώνυμος είπε...

Γύρω γύρω το πάει και το φέρνει ο Καραίσκος. Νομίζω ότι η εισοδός του στο τουίτερ είναι ζήτημα χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό είναι το όνομα του λογαριασμού σου στο τουίτερ Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

T: Τί παράγεται όταν μια ηλιόλουστη μέρα ο Καραισκος φοράει καπέλο; Καραίσκιος.

Ανώνυμος είπε...

μαλακια φαση ειναι, δεν κανω εισοδο.Οι μουσικες που προτεινει ο τουρκογλου δινουν ενα κοσμοπολιτικο χαρακτηρα αλλα,στην ουσια οτι κανεις εκει το κανεις κι εδω.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο αυτά τα πετυχημένα τύπου τουίτερ εσύ τα γράφεις; Προπονείσαι για την μεγάλη μέρα;

Ανώνυμος είπε...

στο θεμα αυτο πρεπει να τα κανα πουτανα.Πηγα να μπω με το "καραπιαλης" αλλα τα κανα πουτανα και εφτιαξα λογαριασμο με το κοσμικο ονομα μου αν καταλαβα καλα.Εχω απελπιστει.

Ανώνυμος είπε...

έχεις δει πιο κρετίνικο πράμα απ αυτό το τουίτερ; μίλα ξηγημένα και σταράτα.

Ανώνυμος είπε...

αδερφε το φεησμπουκ ειναι το τραγικοτερο ολων

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς και να το σβήσεις ρε Καραίσκο δεν είναι τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

εγώ νομίζω η πιο μαλακία είναι αυτό το τουίτερ.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις βάλει φωτογραφία στο τουίτερ Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

oη μωρε

Ανώνυμος είπε...

Άσε τα κόλπα ότι δεν ξέρεις τι έκανες. Τα λες αυτά για να μπεις στο τουίτερ από την πίσω πόρτα.

Ανώνυμος είπε...

δεν μπαινω αλλα δεν θα σου δωσω και λογαριασμο

Ανώνυμος είπε...

Θα δώσεις λογαριασμό στο κοινό που σε διαβάζει. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.

Ανώνυμος είπε...

κανε μας τη χαρη ρε

Ανώνυμος είπε...

Ο καραισκος δεν ΜΠΟΡΕΙ να μπει στο twter. Θέλει κοφτή γραφή και έξυπνα πράγματα να πεις ενώ ο καραισκος πλατειάζει και λέει τα ίδια και τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως Καραϊσκο πιστεύω πως πρέπει να βάλεις φωτογραφία. Όχι του Καραπιάλη ή της Ανάστως, κάτι πιό ιντελλέκτσουαλ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ιδια και τα ιδια λεω αλλα δεν δεχομαι οτι πλατειαζω,αυτο ειναι αδικο

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Καραϊσκο, βάλε το Φάνη το Γκέκα που είναι και πιό ωραίος άντρας από εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερη απεκρουση.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα παίρνεις ένα χαρτί και θα καταγράφεις από τ πρωί μερικά πράγματα που σκέφτεσαι. Αυτά θα τα επεξεργάζεσαι αρκετά και θα τα διαμορφώνεις σε μικρές φόρμες. Μόλις θα έχεις τελείώσει μια φρασούλα τσουπ θα την τουιτάρεις. Αυτό είναι, δεν είναι και δύσκολο..

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι όλοι να έγραφαν σαν τον Καραίσκο. Ο Καραίσκος θέλει άρθρο , δεν του πάνε οι γελοιότητες του Twiter.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο εσύ γράφεις αυτά τα σχόλια με το ταυ μπροστά σε στυλ τουίτερ;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οχι αλλα αυτος που τα γραφει ειρωνευεται ανοιχτα

Ανώνυμος είπε...

Το λουκούμι στον 9.42. Αυτό λέμε τόσες μέρες ότι ο σβερκοδαγκωμένος δε μπορεί να εκφράσει περιεκτική σκέψη. Πλατειάζει.

Ανώνυμος είπε...

Πώς είδες την παρέμβαση Στεφανόπουλου?

Ανώνυμος είπε...

T: Tί βάζει μια αδερφή στο σουβλάκι για να το νοστιμίσει; Πουστάρδα.

Ανώνυμος είπε...

Τ. Πώς λέγεται ο πατέρας του Τσοχατζόπουλου; Πατεράκης.

Ανώνυμος είπε...

Τι θελει μωρε τωρα κι ο Στεφανοπουλος.Πριν κανα μηνα τιτιβισε κατι αν θυμασαι(να μην βαλει αλλους φορους ο Παπαδημος) του εδωσαν θαρρος και τωρα θα μας τα πρηξει.Ποιος ενδιαφερεται για στεφανοπουλο.Τον επαιξαν πολυ ομως τα διαπλεκομενα,γιατι η δηλωση ηταν υπερ των μη εκλογων.Ο στεφανοπουλος δεν γουσταρει εκλογες και λαους γιατι δεν το ευνοουσαν ποτε.Το επομενο γελιο θα το ριξουμε και παλι με αντωνη,που θα κανει πισω και για τις εκλογες.Θα βρει καποια προφαση, για να πει οτι μωρε, να μην γινουν εκλογες γιατι η χωρα ειναι σε επικινδυνο σταυροδρομι και τετοια.Οτι του πει ο Βαρδης και οι αλλοι...Προσεχως νεα κωλοτουμπα αντωνακη.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο διάβασες ή σκοπεύεις να αγοράσεις το βιβλίο του Κοττάκη για τον Καραμανλή?Αν το διάβασες ποια είναι η γνώμη σου?

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 262   Νεότερο› Νεότερο»