Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ


Το ευρύ μέτωπο της δεξιάς που ετοιμάζεται με βίαιους γάμους- "αφόρητους στην όψη" που έλεγε και στον Οιδίποδα, γάμους συνοικεσιακούς και με πεθερικά επιχειρηματίες ,σίγουρα μας επιφυλάσσει καλύτερες , ακόμη καλύτερες ημέρες φοροδιαφυγής και αλχημειών με ένα ζητούμενο:Πως δεν θα πληρώσουμε "εμείς" οι παρασιτικοί μονοπωλιακοί "επιχειρηματιες" και η παρέα μας το μνημόνιο ."Εμεις", η κυρά Ολγα , η ΟΝΝΕΔ και η λοιπή συμφορά να ζούμε με όρους 2005 και τα λοιπά θύματα να ζούν με τους γνωστούς όρους-ορούς του 2012 ,13 14 κ.ο.κ
θα σας πώ εγω την ελλάδα που ονειρεύεται η Νου δου και το ευρυ μέτωπο του Σαμαρα Μοτοροιλ , ψυχάρη , τσιμπουριών,, μαντάκων και των τραπεζών ( που απο πιστωτικά ιδρύματα έχουν γινει ιδρύματα κομματικων χρηματοδοτήσεων ημετερων και μηχανισμοί αυτοανακύκλωσης ) και των λοιπών εκσυγχρονιστικών χρεοκοπιοπαραραγωγικών δυνάμεων.Θα έλεγα κιόλας με την ευκαιρία ,οτι στην παρούσα χρόνική περίοδο, το ντόπιο κίνημα των φιλελευθέρων βρίσκεται σε τόσο σπαργανικό επίπεδο ,που μου θυμίζει κάτι οπαδούς της τέκνο το 1988 στο FUZZ στη Μαβίλη που κυκλοφορούσαν με φωτάκια σαν ούφο ή κάτι πανκς με παραμάνες στην κρητη του 1982. Δηλαδή χέστε μας μωρε ,να δούμε τι θα απογίνουμε, γιατί εδω εχουμε άλλα .
Η νεα νουδου (νεος πανιωνιος) οραματίζεται μια κοινωνία τύπου Ινδίας και μάλιστα της παλιάς Ινδίας προ παγκοσμιοποιήσης.Δηλαδή μιας κοινωνιας με κάστες , που όποιος γεννιέται κακομοιρης θα πεθαίνει κακομοίρης , ο βαρβιτσιώτης θα πεθαίνει βαρβιτσιώτης και η κοινωνική κινητικότητα θα ακινητοποιηθεί προς χάριν των ήδη διαμορφωμένων τζακιών που φοβούνται τον ανταγωνισμό και το φιλελευθερισμό όσο ο διάολος το λιβάνι, αφού εδω μιλάμε περι κληρονομικού δικαίου ηλιθιότητας. Γεννήθηκες επιστάτης θα πεθάνεις επιστάτης .Βλαξ επιστάτης αλλα επιστάτης. Θα μου πείς γιατί ακολουθεί -όσο ακολουθεί- ο λαός.Με την κρίση κατάλαβα οτι μεγάλη μερίς του πληθυσμού μας , είναι ικανοποιημένη με μια τηλεοραση , το φαγάκι και μια κυριακάτικη εκδρομήν.Ας κάνουν οι ακηδες οτι γουστάρουν και ας τρώνε όσο θέλουν .Μαλιστα για να το διατυπώσω ευθαρσώς, η Νεα δημοκρασία(σικ) εχει τέτοια σχέση με τον οικονομικό φιλελευθερισμό, όσο έχει αυτό το μπλόγκ σχέση με την επισκεψιμότητα (μουσαφιρισιμότητα) και όσο τα μπλόγκ του Παπαγιάννη με την αλήθεια.
Αυτά βέβαια είχε εντοπίσει κι ο Ανδρέας το 1981 και φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα και να μεταρρυθμίσει τη χώρα φλομώνοντας τους "ξεβράκωτους" με δάνεια και πετώντας παράδες απο το μπαλκόνι αλα εβίτα περόν μαντόνα. Απέναντι σε αυτήν την διαμορφούμενη αστική -νεοβασιλική θα έλεγα εγω ανασύνταξη ,μες σ αυτήν την αυχμηρότητα, μένει για τον ηδη εξουθενωμένο ή εξαθλιωμένο και προσεχώς εκμηδενισμένο λαό μας που του κατουράνε απο πάνω και του χέζουνε οι τριτοκοσμικοί το κατώφλι , μια μόνο παρηγοριά. Ο Καμμένος με τις κρεμάλες και τα δικαστήρια ,τους λιθοβολισμούς και τη Λαική τράπεζα και απο την άλλη η αιώνια γλυκειά καντάδα της αριστεράς του Τσίπρα. Η ιστορία δηλαδή που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

1.705 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 1705   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Και όμως. Θα ξαναϋποστηρίξω την θέση του Καραίσκου λέγοντας ότι ακόμη και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος σήμερα στην εκπομπή του επιχειρηματολογούσε υπέρ της άποψης ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Δεν πρόκειται να αλλάξει σε γενικές γραμμές πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις ανέβει στην εξουσία, γιατί θα δει αμέσως την πραγματικότητα και θα προσπαθήσει να την διαχειριστεί κάπως αριστερά μεν αλλά με σοβαρούς ανθρώπους που ακόμη και το κόμμα αυτό διαθέτει. Αυτά έλεγε σήμερα το πρωί στον FLASH ο Ανδριανόπουλος, ο οποίος νομίζω ότι δεν είναι ούτε αριστερός ούτε οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει δίκιο λοιπόν ο Καραίσκος με την επιλογή του να ψηφίσει αυτή τη φορά τον Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

Μαλακίες λέει ο Ανδριανόπουλος. Όπως πάντα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μήπως θες να μοιραστείς μαζί μας ποιοί θα είναι αυτοί οι σοβαροί άνθρωποι που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Πολύ θα ήθελα να τους ακούσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δραγασάκης πρώτα πρώτα. Και ο Σταθάκης καλός είναι. Δεν είναι επίσης άσχημη και η έντιμη Σακοράφα. Η Ρένα Δούρου ακόμη με τον δυναμισμό της θα μπορούσε να αποδώσει. Ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Μηλιός. Αλλά και διάφοροι άλλοι ψύχραιμοι αριστεροί που μπορούν να αποδώσουν στο έργο τους.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Ρινάλντι, ως εκπρόσωπος της μαοϊκής σχολής, έχει πολλά να δώσει στην αγροτική πολιτική.

Ανώνυμος είπε...

o λυκουρετζος ειναι καλύτερος καλέ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν αυτούς που αναφέρεις φίλε τους θεωρείς σοβαρούς, τότε δε νομίζω ότι έχει νόημα η συζήτηση. Απλά ένα πράγμα θέλω να επισημάνω. Επειδή έχω μιλήσει με πολλούς συριζαίους στη ζωή μου, πλανάσαι οικτρά αν νομίζεις ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, μια βάση ιδεοληπτικών και συμπλεγματικών ανθρώπων, θα ανεχθεί μνημονιακή πολιτική. Μαθημένοι όπως είναι στον καταγγελτικό λόγο θα επαναστατήσουν, ίσως και γιατί δεν θα επαρκούν τα οφίτσια για να βολευτούν όλοι.

Το έχω ξαναγράψει παλιότερα και το φοβάμαι πολύ αυτό. Η κωλοτούμπα Τσίπρα υπερ Μνημονίου, θα πρέπει να έχει ένα αντιστάθμισμα για να ηρεμήσουν οι συνιστώσες. Και το αντιστάθμισμα θα είναι η τήρηση των υπολοίπων θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με ότι αυτό συνεπάγεται. Ελληνοποίηση του κάθε Μπαγκλαντεσιανού, διαλυμένη αστυνομία και πάει λέγοντας. Αν νομίζεις ότι με τέτοιες πολιτικές δεν θα πέσει στυλιάρι με μετακίνηση της μάζας στο άλλο άκρο, αυτό της ΧΑ, είσαι γελασμένος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λυκουρέντζος μπορεί να είναι ο πιο άχρηστος από όλους τους προαναφερθέντες, αλλά δεν πρόκειται να κάνει απολύτως τίποτα πέραν των προβλεπομένων από τη χούντα Ραϊχμπάχερ-Φούχτερ (άντε και καμια δεκαριά διορισμούς στη ζούλα). Κάτι που προτιμώ από τους νεωτερισμούς των λαφαζάνηδων.

Ανώνυμος είπε...

ισα που μπορεί να μας παει στη δραχμη και με μνημόνιο αυτός ο άνθρωπος. Και δραχμή και μνημόνιο με λυκουρέτζο κύριοι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όταν θα προδώσει ο Τσίπρας τις αντιμνημονιακές προσδοκίες του κάθε μαλάκα έλληνα ανάβοντας το φυτίλι, θα ενισχύσει το μπουρλότο με καύσιμο τις σαχλαμάρες του με τους λάθρο που θα ηρεμήσουν τις συνιστώσες. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία στην μάζα, από αντίδραση και μόνο αυτή θα στραφεί στο άλλο άκρο που θα είναι επίσης δημαγωγικό-"αντιμνημονιακό".΄

Όχι ότι με χαλάει μια τέτοια εξέλιξη για να είμαι ειλικρινής.

Tourkoglou είπε...

Βάρσο, ίσως πρέπει να ξεκολλήσεις λίγο από το θέμα με τους λαθρομετανάστες (δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλοί εκεί που μένεις anyway). Επαναλαμβάνω ότι στο θέμα αυτό, ο Τσίπρας θα είναι πιο αποτελεσματικός από 1000 μιχαλολιάκους: μόλις καταλάβουν τι παίζεται, οι μετανάστες θα φύγουν από μόνοι τους (όπως ήδη γίνεται σιγά-σιγά εκεί που μένω). Και νομίζω ότι σε περίπτωση κωλοτούμπας, το τελευταίο πρόβλημα του Τσίπρα θα είναι να ικανοποιήσει τις συνιστώσες, καθώς οι δρόμοι θα γεμίσουν ψηφοφόρους που θα μιλούν για κρεμάλες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οι λάθροι δεν πρόκειται να φύγουν από μόνοι τους. Οι Αλβανοί, Πολωνοί ναι και ήδη έχουν φύγει. Οι Ασιάτες θα κάτσουν εδώ, γιατί ακόμα και ένα ευρώ την μέρα να παίρνουν θα είναι καλύτερα από το να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους. Ο μόνος λόγος που ψηφίζει ο κόσμος μαζικά Τσίπρα είναι το "οικονομικό" του πρόγραμμα. Τα ερωτήματα λοιπόν είναι τα εξής:

1) Πού θα στραφεί η μάζα όταν απογοητευτεί από το οικονομικό πρόγραμμα του Τσίπρα;

2)Πώς θα συμπεριφερθεί για να "τιμωρήσει" τον Τσίπρα όπως τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ;

Επίτρεψε μου να πιστεύω ότι αντιδραστικά και μόνο στην ΧΑ. Όχι μόνο γιατί θα είναι το μόνο κόμμα που θα λέει ακόμα τις αντιμνημνονιακές μαλακίες, αλλά γιατί θα είναι και το μόνο κόμμα , ψήφος στο οποίο θα τιμωρεί τον "προδότη" Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

Αρα δεν σε χαλάει ο λαικισμός. Ο συριζας σε χαλά

Ανώνυμος είπε...

Πάντως θα διαφωνήσω με τον Τούρκογλου για το ότι οι μετανάστες έχουν αραιώσει σημαντικά. Σε ποια περιοχή μένεις φίλε αν επιτρέπεται και βλέπεις αραίωση; Εγώ στο κέντρο συνεχίζω να βλέπω παντού λαθραίους.

Tourkoglou είπε...

Όταν μιλάω για κόσμο που φεύγει δεν αναφέρομαι σε αλβανούς και πολωνούς, μιλάω για ασιάτες τους οποίους βλέπω συχνά-πυκνά να περιμένουν ταξί για το αεροδρόμιο με όλα τα υπάρχοντά τους πακεταρισμένα.

Τα άλλα που λες είναι σωστά. Αυτό που ακολουθεί πάντα τα αποτυχημένα σοσιαλιστικά πειράματα είναι μια συντηρητικοποίηση της κοινωνίας, η οποία - στην κωλοχώρα αυτή - μάλλον θα στρέψει πολύ κόσμο στη ΧΑ και στον Καμμένο.

Κάτι που προσωπικά με χαλάει λίγο.

Ανώνυμος είπε...

την Όλγα την έσκιζα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Με χαλάει ο λαϊκισμός, ειδικά όταν οι καταστάσεις είναι κρίσιμες. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Ότι τα βόδια οι έλληνες θέλουν λαϊκισμό γιατί είναι παντελώς βλάκες και ανώριμοι. Είδαμε και τους ρεαλιστές σαν τον Τζήμερο. 2%. Ακόμα και να με χαλάει, η πραγματικότητα είναι πραγματικότητα και υπάρχει ανεξαρτήτως των θελήσεων μας.

θα χαρώ όμως να δω όλους αυτούς τους μαλάκες του ΣΥΡΙΖΑ να τρώνε ξύλο. Πραγματικά θα το χαρώ γιατί το θέλω χρόνια τώρα. Αφού θα γαμηθούμε που θα γαμηθούμε, να φάνε ξύλο όπως τους πρέπει εδώ και πολλά χρόνια.

Tourkoglou είπε...

10:41, μένω κοντά στο μουσείο, οπότε έχω παρακολουθήσει το θέμα από πολύ κοντά τα τελευταία χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Μόνο λαθραία προϊόντα. Ξέχασα επίσης να αναφέρω και τον αξιόλογο γιατρό Λεβέντη της περιφέρειας Αττικής.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρεμπιπτόντως Τούρκογλου και εγώ βλέπω συνέχεια λάθρους τώρα τελευταία ακόμα και στην περιοχή που μένω που παλιότερα δεν είχε. Όχι μείωση δεν βλέπω, αλλά αύξηση.
Τώρα τελευταία όποτε βγαίνω από το σπίτι τους βλέπω συνέχεια να ψάχνουν κάδους ή να πουλάνε μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

δημαρ ο λεβέντης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σκληρός και ακαρδος άνθρωπος ο Βάρσος. Ακαρδούλης

Ανώνυμος είπε...

Επίσης επειδή γνωρίζω και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη θέλω να βεβαιώσω ότι είναι πολύ έντιμος άνθρωπος. Μπορεί κανείς να διαφωνεί μερικές φορές με τα λεγόμενά του αλλά η εντιμότητά του και η ειλικρινής ευαισθησία του για τους απλούς ανθρώπους δεν νομίζω να μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα καλόπιστο άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι. Και η εργατικότητα του δεν αμφισβητείται. Με τις πυζάμες κόβει βόλτες στη γειτονιά του κατά τις 11 που ξυπνάει.

Ανώνυμος είπε...

Τον κυρ Παναγιώτη τον έχεις πάρει ποτέ κανα τηλέφωνο πριν τις 11-12 το μεσημέρι φίλε; Από απλή περιέργεια ρωτάω.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ (χωρίς συμμετοχή ΚΚΕ) θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Να δούμε στο τέλος τέλος τι μπορεί και αν μπορεί να κάνει μια αριστερή κυβέρνηση. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει και επίσης δεν μπορούμε να πάμε παραπέρα με πολιτικούς που δίνουν εξετάσεις στους ξένους, κάνουν τα καλά παιδιά και δεν μπορούν να διαπραγματευτούν. Αν η αριστερή διακυβέρνηση αποτύχει, τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι δοκιμάσαμε και την άλλη συνταγή και αποτύχαμε όπως και με την πρώτη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά δεν ξέρω που ακριβώς μένει ο Λαφαζάνης. Σε ποια περιοχή μένει; Πάντως εγώ τον βλέπω στο κέντρο της Αθήνας να ανεβοκατεβαίνει μέχρι αργά το βράδυ και μου φαίνεται ότι δεν είναι φυγόπονος. Κάθε άλλο. Αν όμως ξέρετε τα πράγματα αλλιώς, αφού το λέτε το δέχομαι.

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την πλάκα με την πρωϊνή έγερση, πραγματικά ο κυρ Παναγιώτης είναι καλός κι έντιμος άνθρωπος κι ενδιαφέρεται για τον κόσμο. Ισχύει αυτό που λέει ο 10:54. Αλλά τί να το κάνεις ρε φίλε; Κι ο Ηλίας ο Παναγιώταρος καλό παιδί είναι. Εντάξει, είναι λίγο τζαζεμένος, αλλά είναι καλό παιδί Για να μην σου πω ότι στην πετριά δεν πολυδιαφέρει από τον κυρ Παναγιώτη. Και; Είναι για να είναι βουλευτές; Κάποια στιγμή δεν πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να μας ενδιαφέρουν εξίσου τόσο η ηθική οσο και οι ικανότητες των εθνοπατέρων;

Ανώνυμος είπε...

Πού μένει ο Λαφαζάνης; Στον Πειραιά όπου και πολιτεύεται; Χαίρομαι που συμφωνούμε για το ήθος του γιατί έχω προσωπική άποψη. Συμφωνούμε όμως και για τις ικανότητές του ότι δεν είναι πολύ υψηλές.

Ανώνυμος είπε...

Χολαργό.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Παναγιώταρος Παπάγου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Έσκισε ο Βαρσος πάλι σήμερα. Οδοστρωτήρας αληθινος. 45 πόστς ξαπέστειλε βομβαρδίζοντας το κοινό με αποτροπές να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ αλλα Χρυσή αυγή . Επι της ουσίας αυτό λέει .Τι χες γιάννη τι χα πάντα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο οπαδός της Χρυσής Αυγής είναι ο Βάρσος;

Ανώνυμος είπε...

Ε τι είναι μωρέ, δεν διαβάζεις εδω τι έγινε πάλι σήμερα.Του μιχαλολιάκου είναι το άτομο και εχει ψυχώσεις με τα σιχαμένα τα πακιστάνια.Αλλα μιλάμε για ψύχωση, παραμιλητα στον υπνο και τέτοια

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γειτονεύει με πολλούς αλοδαπούς και άρα η αντιπάθειά του είναι ως ένα βαθμό δικαιολογημένη; Πάντως εμφανίζεται ως υποστηρικτής του Τζήμερου.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Τούρκογλου της Χρυσής Αυγής είναι Καραϊσκο? Γιατί κι αυτός είπε ότι τον χαλάει λίγο άμα στραφεί ο κόσμος στην Χρυσή Αυγή.

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγίτης κι ο Τούρκογλου λοιπόν. Χμμ. Δεν του φαινότανε.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα ήθελες να συναντηθούμε κάπου για ανταλλαγή απόψεων; Νομίζω ότι προσεγγίζουμε με το ίδιο πνεύμα την επικαιρότητα και θα είχε ενδιαφέρον να κάνουμε μια συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

ο τουρκογλου είναι βαθιά δημοκρατικός άνθρωπος, καμμία σχέση. Αυτός μισεί την αριστερά για λόγους αισθητικής και καλά κάνει. Και μένα με εκνευρίζουν οι σαναδαλοφοροι με τα στριφτά που μυσταγωγούνται γυρω απο μια κιθάρα ή ενα πιάνο που παίζει κατσιμίχα.

Ανώνυμος είπε...

στον καφενέ του μετς οπως πάντα

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Τζήμερος παίζει κιθάρα.

Ανώνυμος είπε...

μυσταγωγούνται σικ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τούρκογλου τι δουλειά κάνει? Για καθηγητή μουσικής τον κόβω.

Ανώνυμος είπε...

καλά τον τζήμερο τον είδαμε στον κωστόπουλο και καταλάβαμε τι παίζει.Μιλάμε για άνδρα που δεν χρειάζεται να προσπαθησει πολύ. Θα βγεί και σε κανα στάτους με μανικετόκουμπα και πουρο και τα λοιπά

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σε ποιο καφενείο στο Μετς; Πάντως ο Τζήμερος βγήκε εξώφυλλο και στο GK νομίζω και είχε το στυλ εξώφυλλων του STATUS. O Τούρκογλου καμία σχέση με Χρυσή Αυγή. Είναι προφανές αυτό από τα σχόλιά του.

Ανώνυμος είπε...

odeon kafe μετς

Tourkoglou είπε...

Λίγο άσχετο, αλλά όπως θα έλεγε και ο Βάρσος, ο πατριωτισμός μας τελικά φαίνεται από την εργατικότητά μας και από τις σχέσεις που έχουμε με την εφορία. Στη γειτονιά μου λοιπόν υπάρχουν 3 μπακάλικα με αλλοδαπούς ιδιοκτήτες, οι 2 άραβες και ο 1 πακιστανός. Και οι τρεις ξεσκίζονται στη δουλειά, μένουν ανοιχτά μέχρι αργά, έχουν καλές τιμές και δίνουν πάντα απόδειξη (ο πακιστανός μάλιστα με κυνηγάει για να μου δώσει την απόδειξη όταν φεύγω βιαστικά). Αντίθετα, οι αντίστοιχοι Έλληνες (όπως ο Τάκης ο συριζαίος για τον οποίο είχα γράψει σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση) είναι τεμπέληδες, πανάκριβοι και δεν δίνουν απόδειξη ούτε αν τους αφήσεις 15-20 ευρώ. Άντε βγάλε άκρη μετά.

Ανώνυμος είπε...

εγω νομιζω ότι ο τουρκογλου είναι χρυσαυγιτης αλλα το κρυβει. Δεν μας τα λεει καλα.

Ανώνυμος είπε...

νατο. συνφωνει τωρα και με το φασιστομουτρο το βάρσο. δε μας τα λεει καλα ο τουρκογλου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εγω παιδια συριζα θα ψηφίσω ο κόσμος να χαλάσει. Αλλα είναι ενα παντοπωλείο απο κάτω μου που το έχει ινδος και μια μέρα μπήκα να ψωνίσω και παρολιγο να κάνω εμετό με τη μυρωδιά εκει μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Με τα μπαχαρικά ή με την αποφορά του ινδού;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεσαι λίγο Καραΐσκο? Τι ρατσιστικά στερεότυπα είναι αυτά που πλασάρεις? Επειδή ο άνθρωπος είναι Ινδός?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο ινδός και ο παραγιός του έζεχναν προσωπικά. Ηθελα να ψωνίσω αυγά αλλα έκανα μεταβολή και κρατησα την αναπνοή μου

Ανώνυμος είπε...

Έχει απόλυτο δίκιο ο Τούρκογλου. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και μετά μας φταίνε οι μετανάστες. Καραίσκο τι ώρες βρίσκεσαι εκεί συνήθως; Αν σε ζητήσω στον ιδιοκτήτη ή στα παιδιά που σερβίρουν ξέρουν να μου πουν ποιος είσαι; Ελπίζω να δίνουν και καμιά απόδειξη με τον καφέ.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα κι ο Καραίσκος Χρυσαυγιτης μου φαίνεται. Τέτοια ρατσιστικά ούτε ο μιχαλολιάκος δε θα λεγε. Ντροπή.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αν μου πεις οτι θα πας θα πάω και εγω. Θα κρατάς μιαν ΑΥΓΗ και ενα γαρύφαλλο κόκκινο για να σε αντιληφθώ

Ανώνυμος είπε...

Χρυσή Αυγή να κρατάει Καραίσκο?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος κόβει αποδειξεις στο μπακάλικο?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει Καραίσκο, θα σε ειδοποιήσω και θα έρθω με μια ΑΥΓΗ στα χέρια. Τι ώρες συνήθως πας εκεί;

Ανώνυμος είπε...

Καλά μην τρελαθούμε κιόλας. Θέμα ψυχολογίας είναι το ότι κόβουν αποδείξεις οι Ινδοπακιστανοί. Θέμα φόβου. Φοβούνται μην μπλέξουν οι άνθρωποι γιατί είναι σε ξένη χώρα. Σιγά μην κόπτονται για την απόδοση φόρων στο ελληνικό κράτος. Άμα έχουν πελάτες ρατσιστόμουτρα καραίσκους που ψάχνουν αφορμή να τους την πούνε βρίσκοντας μια πρόφαση τι να κάνουν κι αυτοί δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο να έχεις ένα πούρο στο στόμα για να σε αναγνωρίσω. Με το δαχτυλίδι πάνω φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Αναμενόμενο σχόλιο, τι άλλο θα έκανε τους Untermenschen να είναι πιο νομοταγείς από τους έλληνες εκτός από το φόβο; Όπως και να έχει, ίσως θα ήταν καλύτερο να αδειάσουν μερικές δουλειές για τους φοβισμένους αλλοδαπούς και να στείλουμε τους Τάκηδες σε καμία Ρουμανία όπου ίσως να είναι και αυτοί πιο τυπικοί.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος λέει μπήκε στο κατάστημα του Ινδού για να ψωνίσει αυγά. Αυγά του φιδιού βέβαια. Το ωραίο είναι ότι κατηγορεί τον Βάρσο για ψυχωτικό με τους πακιστανούς. Αιδώς Αργείε Καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Καραίσκος και μιλάει ώριμα. Ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ αναγκαστικά και ως λύση ανάγκης, χωρίς φανατισμό, και ταυτόχρονα ξέρει ότι τους ψηφίζει στη λογική του μικρότερου κακού. Έτσι θα έπρεπε να λειτουργούν όλοι οι πολίτες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν περίμενα να ακούσω τέτοιες μισαλλόδοξες κουβέντες από τον καραίσκο. Λυπάμαι πραγματικά. Αλλιώς είχα καταλάβει ότι είναι ο Καραίσκος. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει ο Καραίσκος στο κατάστημα του Ινδού και να ψωνίσει όλο το μαγαζί για να επανορθώσει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι μέλος της Ku-Klux-Klan?

Ανώνυμος είπε...

Καραίκο έχω ένα μινι μαρκετ κι εγώ. Το καλοκαίρι που κάνω μπάνια μαυρίζω. Μαυρίζω πολύ. Λες να σταματήσει να έρχεται ο κόσμος να ψωνίσει από μένα; Τι πιστεύεις;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

12 με 1 πάω για καφέ

Ανώνυμος είπε...

καλώς τονα τον βαψομαλλιά

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=458549

Ανώνυμος είπε...

Τζήμερος και Μάνος με Βαλιανάτο. Συνδυασμός που θα χτυπήσει δυνατά το ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η Όλγα φαίνεται πολύ δυνατό χαρτί.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Όλγα;

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

0 Βαλλιανάτος θα καρφώσει με την όπισθεν

Ανώνυμος είπε...

"Να το πούμε κι αυτό" © ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τάξει στον σβερκοδαγκωμένο μπακαλόγατο τη θέση του αρχισταθμάρχη ΟΣΕ Κρήτης. Μακράν η καλύτερη δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_20/05/2012_482882

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=458545

Trueman είπε...

Βάρσο,
Όσο και να επιχειρηματολογεί κανείς εναντίον του, ο σύριζα ήρθε για να μείνει. Στην ΝΔ συνεχίζουν σαν να μη συνέβη σχεδόν τίποτα, με τα ίδια κομματόσκυλα, τις ίδιες οικογένειες και τους γνωστούς κουράδες στην κορυφή. Το' χω ξαναγράψει, η τραγωδία της ελλάδας είναι η έλλειψη σοβαρού κεντροδεξιού φιλελεύθερου κόμματος. Και λόγω αυτής της τραγωδίας θα έχουμε καταληψία της Γκράβας για επόμενο πρωθυπουργό...

Ανώνυμος είπε...

Tσε Γκραβα

Ανώνυμος είπε...

Στη ΝΔ νομίζουν ακόμα πως είναι στη Μύκονο.

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να υπάρχει γκοστ ραιτερ πίσω απο το Ζομπανάκη αφού ο άνθρωπος δεν μπορεί να θυμηθεί ούτε που μένει πια. Εγω δεν πιστέυω οτι ο Μινως ξέρει ποιός είναι ο Τσίπρας

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε ξύπνησε ο καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

πασοκ+νδ = Σαπίλα
Συριζα = Ελπίδα

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_1232.html

Δικαίωση Τατσόπουλου. Επρεπε να τον είχε δείρει τελικά

Ανώνυμος είπε...

Τότε θα ψήφιζα κι εγώ συριζα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταυρίδης θυμίζει Άδωνι στο ξεκίνημα του

Ανώνυμος είπε...

Να επιλέξει ο καραίσκος πώς ο καταληψίας της γκράβας θα σβήσει το χρέος αλλά θα συνεχίσει να παίρνει τα ευρώ από την τρόικα. Με:
1. Φασαρία και ξυλοδαρμό από τάγματα εφόδου με Τατσόπουλο επικεφαλής, σε Μέρκελ, Σωυμπλε, και τα γνωστά τσιράκια, Φούχτερ και Ραιχενμπαχ?
3. Με γιαούρτωμα των ανωτερω?
2. Με κατάληψη στα γραφεία της τρόικας στις βρυξέλλες και στην Ν.Υόρκη ?

Ανώνυμος είπε...

πασοκ+νδ = Σαπίλα
Συριζα = Ελπίδα για τους απανταχού Καραϊσκους

Δαγκώστε λοιπόν τα διαβατήρια (κι όχι το σβέρκο του μπακαλόγατου) και όπου φύγει-φύγει.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Θα σου πώ φίλε: Θα δείς οτι οσο φτάνουμε και μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές , Νουδου και ΠΑΣΟΚ , όπως ήδη γίνεται, όλο και περισσότερο θα μουρμουρίζουν - σιγοσιχτιρίζουν το μνημόνιο. Εδω κι η ντόρα αρχίζει να μιλά για τροποποιησεις υπερ των αδυνάτων.Δουλεμα δηλαδη κανονικό στους ιθαγενείς . Βεβαια τη λέξη "επαναδιαπραγματευση" δεν θα την προφέρουν ΠΑΡΟΛΟ που πολυ θα ήθελαν, γιατί ξέρουν οτι θα πέσει χοντρό γέλιο.
Οτι και να πουν βέβαια, θα ισχύσει το σοφο δόγμα της Ζαν μαρι λεπεν (σικ) στις τελευταίες εκλογες: "ο λαός θα προτιμήσει το αυθεντικό" δλδ Τσίπρα. Τωρα αυτά που λες εσυ είναι αυτά που θα έλεγε κι ο Πρωτόπαππας ή ο κιλτίδης οι μνημονιακοί(εδω γελάμε) για να φοβίσουν- χυδαία κατ εμέ- τους νοικοκυραίους. Δεν είμαστε στο 1950

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι θα δαγκάσουμε© ;

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκινήσουμε δαγκάνοντας © τον Καραϊσκο, που είναι συνηθισμένος και γουστάρει τρελλά.

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί ο Βάρσος για την σύμπραξη Τζήμερου-Μάνου-Βαλλιανάτου

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2012/05/20/162181/

Ανώνυμος είπε...

με τις ακροβασίες και τις κωλοτούμπες τους οι πολιτικοί ταγοί, ξεφτυλίζουν και τους φουκαράδες τους ψηφοφόρους τους. Δεν ξερεις τι σου ξημερώνει με δαυτους.Τι φταίει τωρα κι ο βάρσος να λούζεται πατόκορφα τις μαλακίες του τζήμερου, που αλήθεια είναι ,τον στήριξε ολόψυχα προεκλογικά.

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί (στην προσφιλή του στάση, στα 4 με τη μουσούδα στον τοίχο) ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος για το συναγωνιστή του Μαντάμ Βαλλιανάτου (© Γεωργίου)

Tourkoglou είπε...

Εμένα πάντως το τελευταίο που με ενοχλεί στον Τσίπρα είναι ο λαϊκισμός του. Εξηγούμαι: στην Ελλάδα (και εδώ που τα λέμε και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες) δεν νοείται ηγέτης κόμματος εξουσίας που να μην είναι λαϊκιστής και να μην αντιμετωπίζει τους οπαδούς του σαν ηλίθιους (κάτι που συνήθως ισχύει και στην πραγματικότητα).

Επίσης, η μαλακία με το ευρώ και την δραχμή δεν παίζει, τουλάχιστον άμεσα. Όποιος μελετήσει καλά τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τις συνδυάσει με την παλιά συνέντευξη του παπατζή στο link του Μάργουντ, έχει την πλήρη εικόνα. Καταλαβαίνει δηλαδή ότι στο τέλος όλοι θα μιλούν για "σταδιακή επαναδιαπραγμάτευση" και θα εμφανίζονται με θέσεις πιο ήπιες από αυτές του Κουβέλη. Επίσης οι διάφοροι περίεργοι από τις τροτσκιστικές και μαοϊκές συνιστώσες είναι πιθανότερο να χέσουν τα βρακιά τους μόλις δουν την γραφειάρα και τη μερσεντέ που τους περιμένει στο υπουργείο, παρά να ξεσηκωθούν εναντίον του προδότη Αλέξη.

Το πρόβλημα έχει να κάνει καθαρά με τις προθέσεις και τις ικανότητες των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Η αντιδραστική τους στάση εξασφαλίζει ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα προς κάποια θετική κατεύθυνση και ότι οι υπάρχουσες κακοδαιμονίες θα διαιωνίζονται, σε βάρος της τσέπης μας πάντα. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ότι διάφοροι άπλυτοι με τρύπιες κάλτσες θα καταλάβουν τις θέσεις που υπό άλλες συνθήκες θα έπαιρναν οι Μίλτοι και οι ευνοούμενοί τους (και ίσως και κάποια λίγα σοβαρά και έμπειρα στελέχη). Οπότε, το ερώτημα είναι αν θα αντέξουμε άλλον έναν στρατό από τζουμάκες. Τι λες Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

καραισκο αν σου προτειναν τώρα που θα προσληφθούν όλοι στο δημόσιο αγροφύλακας θα πηγαινες, ή επιμένεις καρριέρα μπακαλογατου?

Ανώνυμος είπε...

λεω οτι δεν υπάρχουν φράγκα για νέα μεγαλεία και οτι πριν που υπήρχαν, το συμβόλαιο ηταν να τρώνε οι ακηδες αλλα να ζουμε και εμεις ικανοποιητικά .Ο καθείς με τον τρόπο του. Τετοιο πλιάτσικο δεν πρόκειται να ξαναγίνει στην ιστορία γιατί δεν θα ξαναερθουν τόσα φράγκα. Εκτος αν βρούμε πετρέλαια και πλουτώνιο

Ανώνυμος είπε...

Και πολύ καλά κάνει ο Καραϊσκος να επιμένει για τον Σύριζα. Το κόμμα διαθέτει ιδεολογικό ρεπερτόριο που δεν εξαντλείται στην στείρα κριτική των αντιπάλων του για κάποιες ατυχείς στυλιστικές εμφανίσεις και όποια έωλη κριτική για ελλειμματική καθαριότητα των στελεχών του.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και από μένα

Ανώνυμος είπε...

http://zouzouniblog.blogspot.com/2012/05/blog-post_3095.html

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα, καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

την Νάντια την έσκιζα

Ανώνυμος είπε...

http://imageshack.us/photo/my-images/6/asimakiskalexios.jpg/

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύετε πως οι γυναίκες της πολιτικής είναι τα νέα σεξ σύμπολ;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζημερος να αντιτάξει την τσαούσα στη Ρένα και την Όλγα.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο δάγκωσε τον Τζήμερο

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=141037&catid=9

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/K3IcLK

Ανώνυμος είπε...

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-32083.html

Αυτά ονειρεύεται ο μπακαλόγατος. Ζηλεύει γιατί γεννήθηκε φτωχός. Αλλά πλησιάζει ο καιρός της σαγόνας.Η νύχτα των μεγάλων δαγκωματιών.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_5770.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η τσεσικα χααρτ μου φαινεται λιγο υποσιτισμενη

Ανώνυμος είπε...

Η ντορα γιατι φαινεται διπλη στις φωτογραφιες;

Ανώνυμος είπε...

καραισκο την έσκιζες τη ντόρα;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι μετά την προσχώρηση Ανατολάκη, κάποιες συζητήσεις πρέπει να τεθούν σε νέα βάση.

Ανώνυμος είπε...

Λαπαβίτσας, Καζάκης και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις στο Χατζηνικολάκη τώρα

http://www.enikos.gr/

Ανώνυμος είπε...

H προσχώρηση Ανατολάκη στη ΝΔ έριξε όλες τις μάσκες και απέδειξε γιατί η επιλογή Καραϊσκου για υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ είναι και συνετή και ενδεδειγμένη. Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω, πέρα από όσους ανέφερα χθες, και το όνομα του Θοδωρή του Δρίτσα που είναι ικανός και συνάμα έντιμος και άρα μπορεί να στελεχώσει με επάρκεια μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, εάν κάποιος δεν θέλει να ψηφίσει αριστερά, υπάρχει (όσο κι αν φαίνεται παράξενο) και η λύση ΛΑΟΣ. Ειδικά εάν, όπως έχω πληροφορηθεί από πάρα πολύ αξιόπιστες πηγές, γίνει πραγματικότητα μια συνεργασία που κανείς δεν περιμένει τώρα πια με την εκλογική κατακρήμνιση του ΛΑΟΣ: η συνεργασία μεταξύ Καρατζαφέρη και Τράγκα που θα ταράξει για τα καλά τα πολιτικά νερά. Πάντα βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η πρώτη επιλογή κάθε πολιτικοποιημένου ψηφοφόρου και ασφαλώς και δική μου.

Ανώνυμος είπε...

και εγω στεναχωρέθηκα με τη μη εισοδο του ΛΑΟΣ στη βουλή

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρακολουθώ το site του Χατζηνικολάκη με την συζήτηση των οικονομολόγων. Ο Λαπαβίτσας το γελοίο υποκείμενο είναι εντελώς μαλάκας. Δραχμολαγνεία από το Λονδίνο εκ τους ασφαλούς με απίστευτα σαχλαμαρώδη επιχειρήματα. Μόνο και μόνο το ότι τον σιγοντάρει ο Κατσανέβας τα λέει όλα.

Ο δε Κατσανέβας λέει ότι η άνοδος του βιοτικού επιπέδου του 2004-2008 δεν ήταν πραγματική και οφειλόμενη στα δανεικά που παίρναμε, αλλά οφείλεται στα ... greek statistics του Σημίτη (Λες κι ήταν μόνο ο Σημίτης). Δηλαδή δεν έβλεπε Καγιεν, σπίτια και διακοπές στην Κούβα ο Κατσανέβας.

Πες ρε μουνόπανο Κατσανέβα ότι τα χεις βγάλει έξω τα Ευρώ και περιμένεις να τα φέρεις δραχμές σε μερικά χρόνια σαν τον Κουράδα κι άσε τις μούφες. Αλήτη....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"Αισθάνομαι ότι με ξεπουλάνε.." λέει η κλασσική ελληνίδα στο χατζηνικολάκειο στούντιο. "Καταστρέψανε τα όνειρα μου", "Θέλω να ζήσω" και πάει λέγοντας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ανατολάκης vs Ρούντι Ρινάλντι. Κόντρα κορυφής στο πρότυπο Σαχλαμαράς vs Σαχλαμάρας ή ΝΔ vs ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί για Τζήμερο ο Βάρσος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μαλακία έκανε. Δεν είχε ανάγκη αυτόν ο Μάνος αλλά ο Μάνος αυτόν. Η μέρα που θα ψηφίσω κόμμα που συμμετέχει ο Βαλιανάτος κι ο έτερος νάρκισσος Μάνος θα είναι η επόμενη της κηδείας μου.

Πέρα του ότι το πρόγραμμα του είναι το πλέον ρεαλιστικό, κατά τα άλλα ποτέ δεν διαφώνησα ότι είναι νάρκισσος ο άνθρωπος. Δεν ξεκινάς να γράψεις επιστολή στην Μέρκελ άμα δεν είσαι έτσι. Κανα δυο εβδομάδες βλέπω να μεσολαβούν, προτού οι εγωμανείς Μάνος και Τζήμερος γίνουν μαλλιά κουβάρια.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πέρα όμως από την εγωμανία του, επιμένω ότι το πρόγραμμά του είναι το πλέον ρεαλιστικό και στην σωστή κατεύθυνση. Αλλά τώρα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πώς θα γλυτώσουμε από τους Τσίπρες και τους Λαφαζάνηδες.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

ο κατσανέβας ως προς τι μιλάει...ο σύμβουλος ο οικονομικός του Ανδρέα ήταν και τώρα μας το παίζει με την δραχμή...

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα επίσης να πω ότι ο Πρόεδρος Καρατζαφέρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για πολιτική επιβίωση και έχει αποδείξει ότι είναι γερός παίκτης. Αν του κάτσει η συνεργασία με Τράγκα θα εξασφαλίσει με βεβαιότητα την είσοδό του στη βουλή. Βέβαια ο Πρόεδρος πίσω από το σκληρό προσωπείο κρύβει καλά έναν ευσυγκίνητο χαρακτήρα. Οι ενδοοικογενειακές αντιπαραθέσεις της οικογένειας Πλεύρη τον έχουν δυσαρεστήσει υπερβολικά. Ο πάτερ φαμίλιας Κώστας δεν έχει μόνο τον πονοκέφαλο της μετακίνησης του υιού του Θανασάκη στο κόμμα του Ανατολάκη και της Όλγας Κεφαλογιάννη, αλλά και την μέριμνα για τη διασφάλιση της επαγγελματικής αποκατάστασης της θυγατέρας του. Η αγαπημένη του κόρη Φαιναρέτη πρέπει να διατηρήσει τη θέση που έχει εξασφαλίσει με την παρέμβαση του Προέδρου Καρατζαφέρη: μια αξιοζήλευτη θέση (με καλά λεφτά και ταξίδια) στο πλευρό της ευρωβουλευτού του ΛΑΟΣ Νίκης Τζαβέλα. Κατά το παρελθόν, και ο Αϊβαλιώτης εργαζόταν σε αντίστοιχη θέση με αυτήν της Κατερινούλας- Φαιναρέτης. Μόνο που εκείνος συνέδραμε ευρωβουλευτές του τωρινού "εχθρού": Μαρίνους, Ξαρχάκους, Νικήτες Κακλαμάνηδες και δεν συμμαζεύεται. Ο Κώστας ξεμπροστιάζοντας τον Θανάση ουσιαστικά τον βοηθάει τώρα που άλλαξε κόμμα, ενώ θέλει να διατηρήσει την αγαπημένη του Φαιναρέτη στην ευρωβουλή και θα κάνει το παν για να το πετύχει. Όταν θέλει πολύ κάτι ο Κώστας πάντα το πετυχαίνει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Είναι ανθρώπινο για τον πατέρα Πλεύρη. Ανθρωπινο μωρέ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατσανέβας είναι από τους πιο σκατόψυχους ανθρώπους που έχουν εμφανιστεί στον πλανητη. Ούτε ένας συναδελφος του στο πανεπιστημιο δεν έχει να πει καλή κουβέντα γι αυτόν. Το παρατσούκλι του από τους συναδέλφους του καθηγητές είναι "ο μαλάκας" όπως τον φώναζε πάντα ο παπατζής. Του μιλάνε μόνο και μόνο από υποχρέωση και λεγοντας του καμια καλημέρα το πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Kαλά εχουμε ξανασυζητήσει και παλιότερα, οτι οι οικονομολόγοι έχουν γίνει χειρότεροι κι απο τους αθλητικογράφους. Προβλέψεις εκτιμήσεις κωλοτούμπα λατερνα φτωχεια και φιλότιμο. Στην πραγματικότητα όμως δεν έχει σημασία οτι ο Λαπαβιτσας - τεροβίτσας ζεί έξω. Γιατί και όλοι αυτοί της επάρατου , Ντορα Βαρβιτσιώτης σαμαρας τρυφων και αντώνης , οταν και αν εκπέσουμε στη δραχμή , θα ζησουν εξω για χιλιους λόγους ευνόητους.

Ανώνυμος είπε...

10:43 πιστεύεις δηλαδή ότι οι πολιτικοί του συριζα είναι πιο έντιμοι από τους πολιτικούς της ΝΔ; Ότι θα κάνουν την διαφορά; Έλεος. Θα έχουμε νέα επιδρομή ξυπόλητων αλά ΠΑΣΟΚ 1981. Θα βουτήξουν και τα χρυσά δόντια των γέρων.

Ανώνυμος είπε...

ειδαμε και τους χορτάτους βουλγαράκηδες καραμανλήδες και σια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Μάνος έδιωξε τον Βαλλιανάτο κατόπιν τελεσιγραφου Τζήμερου. Μπράβο στον Τζήμερο για το τελεσίγραφο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί απειλή. Μην αφήνουμε να μας παρασύρει ένας άγονος τύπου Πλεύρη αντικομμουνισμός. Έχει μερικά καλά στελέχη και εκφράζει αναζωογονητική ελπίδα. Η επαφή μάλιστα με την εξουσία θα τον ωριμάσει εντυπωσιακά. Ο ηγέτης του είναι ένα νέο παιδί χωρίς τα βαρίδια των παλαιών ηγετών που θα δώσει αυτό που μπορεί. Ναι, έχει κάνει μερικά λάθη. Αλλά και ποιος δεν έχει κάνει; Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή αποτελεί, είτε το θέλουμε είτε όχι, τη μόνη ρεαλιστική λύση για ορθή διακυβέρνηση και έξοδο από την κρίση.

Ανώνυμος είπε...

Τι λε ρε παιδί μου...

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Δεν πρόκειται να κυβερνήσει ο ΣΥ.ΡΙΖΑ και αν κυβερνήσει θα το κάνει σε συμμαχία με το αγαπημένο μας ΠΑ.ΣΟΚ και με την ΔΗΜ.ΑΡ οπότε θα καταρρέυσει μια για πάντα η αριστερά στην Ελλάδα, θα δικαιωθεί η Αλέκα Παπαρήγα και η ΑΝΤΑ.ΡΣΙΑ και το ΕΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Αφού το λές εσυ

Ανώνυμος είπε...

Παρατηρώ την μεταστροφή του Πάνου του Σκουρλέτη τώρα που τον παρακολουθώ στον Πρετεντέρη. Πόσο ωρίμασε μέσα σε μόλις 10 μέρες. Κοφτός λόγος, σοβαρός, τεκμηριωμένος. Μπροστά στις παλιατζούρες των παλαιών κομμάτων φαίνεται σαν όαση. Ίσως τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη του κομματικού μας συστήματος.

Α, ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ είπε...

Κάποιος πολύ γνωστός σε αυτό το μπλογκ και κατά το παρελθόν σταθερά ψηφοφόρος της πασοκάρας, θα πρέπει μάλλον να κάνει μια έντιμη κι "ανθρώπινη" δήλωση και να πει ότι με την μετακίνηση των ψηφοφόρων του πασοκ στον σύριζα και την αναμενόμενη πάσα στην κουτάλα, αναγκάστηκε κι αυτός για τα συμφέροντα του να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση. Τα κονέ άλλαξαν οπότε άλλαξε κι αυτός με άλλα λόγια.

Γιατί αν προσπαθεί να μας πείσει με επιχειρήματα περί "πολιτικοποιμένων ατόμων", "συμφέροντος του λαού" κλπ ότι μετακινήθηκε στο κόμμα της μπίχλας, της σαχλαμάρας, του ταγαριού, του δροτσουλιού, της Ρένας Δούρου, του Λαφαζάνη και του Καραίσκου από αγνά κίνητρα και μόνο, πλανάται οικτρά ότι θα το καταφέρει. Ούτε ο Κάτμαν δεν θα ψήφιζε συριζα αν δεν είχε ίδιο συμφέρον και πολύ περισσότερο δεν θα πίστευε ότι αυτή η μεταστροφή οφείλεται σε αγνα κίνητρα.

Προς θεού δηλαδή. Το μόνο που μας μένει είναι να μας πει ότι ο Τσίπρας είναι ο νέος Churchill. Έλεος πια με το λιβάνισμα του σύριζα (και κυρίως το λιβάνισμα Καραίσκου)!!!

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Βάρσε είσαι ενας τυφλωμένος φανατικός πωρωμένος μουτζαχεντίν της ακρας δεξιάς που νομίζει οτι των καταδιώκουν ολημερίς αριστεροί ζόμπι και λαφαζάνηδες. Βλέπω οτι όλοι στο μπλόγκ και εμου συμπεριλαμβανομένου έχουν ρίξει τους τόνους, οχι μόνο γιατί το πολιτικό παιχνίδι στην ελλάδα, αντιμετωπίζεται μονο με ελαφρότητα ούτως ή αλλως, αλλα και επειδή κραυγές και αλαλαγμοί στα μπλόγκς οντες ντυμενοι με πιζζαμες (προφορα ντόρας) είναι κάμωμα πασέ , κακόγουστο και δεν ταιριάζει ούτε σε εσένα. κοιτα να ηρεμήσεις αντράκι μου , η υγεία πάνω απ όλα.

Ανώνυμος είπε...

Α, ΤΟΝ ΒΑΡΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Α, ΤΟΝ ΒΑΡΣΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και στην ίδια φράση τη Ρένα με τον Καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ ευαγγελίζεται μια άλλη εποχή, πιο διεκδικητική, πιο έντιμη, πιο ανθρώπινη, που την ηγεσία θα την ασκούν κανονικοί άνθρωποι που ξέρουν τις δυσκολίες της ζωής και όχι νερόβραστοι παρηκμασμένοι ψευτοαστοί. Είναι το τέλειο κόμμα; Σίγουρα όχι. Στο παρελθόν επέδειξε επιπολαιότητα, φανατισμό, απουσία ρεαλισμού. Όμως τώρα, καθώς δυναμώνει εκλογικά, φαίνεται να μετεξελίσσεται σε σοβαρό κόμμα εξουσίας. Μάλλον το πιο συγκροτημένο από όσα κυκλοφορούν στην πολιτική μας πιάτσα και ζητούν την ψήφο μας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αφού βλέπεις ρε Καραίσκο ότι απο χθες και παρά τις μαλακίες που έλεγες βραδυάτικα ότι έκανα προπαγάνδα στην ΧΑ και άλλες μπούρδες, δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Δεν έχω και κανα λόγο να το κάνω τώρα. Εσύ νομίζεις ότι έχω εξοργιστεί, ότι βλέπω πογκρόμ πακιστανών στον ύπνο μου και πάει λέγοντας. Χαλάρωσε. Την άποψή μου λέω. Ψήφισε την Ομάδα Ρόζα και την ΚΟΕ εσύ και μην φοβάσαι. Όλα θα πάνε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Πόσους πακις θα διορίσει μόλις βγει;

Ανώνυμος είπε...

Πάνος Σκουρλέτης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 στη γειτονιά των Εξαρχείων και σπούδασε οικονοµικά στο Πανεπιστήµιο του Πειραιά (ΑΒΣΠ). Οργανώθηκε στην Αριστερά από µαθητής µέσα από τις γραµµές της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ . Ως φοιτητής συµµετείχε ενεργά στο κίνηµα ενάντια στο νόµο πλαίσιο 815. Επαγγελµατικά δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τοµέα, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είναι Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και µέλος της Π. Γ. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από το 6ο Συνέδριο του.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δυνατό βιογραφικό.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ξεκίνησαν οι κωλοτούμπες στον Συριζα. Θα ζηλέψει κι ο Καρατζαφέρης ακόμα.

http://www.capital.gr/News.asp?id=1505999

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αγγίζει την τελειότητα το βιογραφικό του σκουρλέτη. Μακάρι και εγω πιτσιρικάς να παρακολουθούσα τις ζυμώσεις στο ΡΗΓΑ απο οτι τον άθλιο δρόμο των κενών συζητήσεων , του χαβαλέ και της ακινησίας που με συνεπήρε. Κρίμα. Αλλα ολα εδω πληρώνονται. Ο σκουρλέτης είναι ενα βήμα πριν καβαλήσει το άλογο και εγω είμαι υπάλληλος σε μπακάλικο.

Ανώνυμος είπε...

Πρωταθλητής στην κωλοτούμπα με τίτλους που του εχουν απονεμηθεί απο ολο το διαδίκτυο, πανάξιος και αναμφισβητητος είναι ο μεγας Κομανέντσης. Ποια ΚΟΕ τωρα και ποιος ασχολείται με την ΚΟΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σε τιμά η αυτοκριτική αλλά δεν πρέπει να υποτιμάς τον εαυτό σου. Μίνι μάρκετ είναι και όχι μπακάλικο. Στην αριστερή κουλτούρα κάθε εργασία όταν γίνεται τίμια και ανθρώπινα είναι αξιέπαινη. Μόνο οι ανεπάγγελτοι παρασιτικοί άεργοι είναι κατακριτέοι.

Ανώνυμος είπε...

Το μίνι μάρκετ με το μπακάλικο ποια διαφορά έχουν δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Θέλω πολύ ν ακούσω τη διαφορά. Παρακαλώ εξηγήστε.

Ανώνυμος είπε...

πουλας μονο τυποποιημένα προιοντα. δεν κοβεις με τα χερια τυρια και σαλαμια (σαλαμοποιηση)μπακαλιαρους και δεν φορας ασπρη ποδιά

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/554124

χρεοκοπία

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε φιλε τι είπες τώρα. Μεγάλη διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

τι περίμενες να ακουσεις δλδ ρε μεγάλε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι διαφορές. Δεν θα το φανταζόμουνα ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

Για τα αδελφά μεγαλύτερα καταστήματα τα super market που έχουν σαλάμια και κόβουνε με τα χέρια βακαλάους και τέτοια τι εχεις να πεις; Είναι μπακάλικα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

οτι εισαι βλακας

Ανώνυμος είπε...

Νευράκια βλέπω. Γιατί; Η θεωρία σου ότι μπακάλικο <> mini market είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα ήθελα να μας την αναλύσεις κι άλλο. Το ψωμί για τοστ με κόρα από αυτό χωρίς κόρα είναι διαφορετικά; Τι πιστεύεις;

Ανώνυμος είπε...

Το εμφιαλωμένο νερό είναι κι αυτό πόσιμο νερό ή δικαιούμαστε να λέμε νερό μόνο αυτό της βρύσης;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιό κόμμα έχει τις πιο ωραίες βουλευτίνες να το ψηφίσουμε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HuJHcY0Lm-s

Έχει λαλήσει ο άνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Κανα βίντεο από κανα ιταλικό σόου δεν υπάρχει να ξελαμπικάρουμε;

Ανώνυμος είπε...

Η σκληρή στάση του Αλέξη του Τσίπρα στο εξωτερικό δείχνει έναν ηγέτη που διαμορφώνεται με μεγάλη ταχύτητα. Έναν ηγέτη που ήρθε για να μείνει. Ολόκληρη η Ευρώπη μιλάει πια για αυτόν τον νεαρό πολιτικό και για το ριζοσπαστικό κόμμα της αριστεράς του οποίου ηγείται.Ίσως τελικά να τον είχαμε υποτιμήσει αρκετά εδώ στην Ελλάδα. Ίσως είχε δίκιο από τότε ο Στέλιος Κούλογλου που έπλεκε το εγκώμιο του Αλέξη του Τσίπρα όταν ακόμη δεν γέμιζε το μάτι σε πολλούς. Είναι βέβαιο ότι ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα του. Ένα στίγμα δίκαιο, ενθαρρυντικό, ανθρώπινο. Μακάρι τα πράγματα να είναι έτσι, για το καλό όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά έτσι είναι. Ο Σύριζα αποδεικνύει ότι διαθέτει αρχηγό με αύρα ηγέτη. Και βέβαια πληθώρα αξιόλογων στελεχών με πλούσια βιογραφικά στην υπηρεσία της κοινωνίας βέβαια και όχι του κεφαλαίου. Βέβαια, η χαρά μετριάζεται από το γεγονός ότι δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη νέα Βουλή ο λάος. Παρακολουθώντας, την ειλικρινή αγωνία του Καρατζαφέρη για την τύχη της Ελλάδας και όχι φυσικά για την τύχη του ιδίου όπως διατείνονται ορισμένοι κακόπιστοι, θλίβεσαι που η επιτυχία του συριζα δεν θα ζευγαρώσει με εκλογική επιτυχία του λάος. Ελπίζουμε ότι η συστράτευση ανιδιοτελών (Τράγκας, Κύρτσος) αλλάξουν την δυσμενή εικόνα κυριολεκτικά στο παρά ένα.

Ανώνυμος είπε...

Ο μπακαλόγατος δε πουλάει μπακαλιάρους;

Trueman είπε...

Βάρσο, είναι σίγουρο ότι αυτή η ΝΔ, μέ στελέχη επιπέδου και νοοτροπίας μπουλούκ, τους μίλκους και τον συγκεκριμένο προβληματικό αρχηγό θα είναι ασφαλέστερο λιμάνι από κυβέρνηση συριζαίων καταληψιών? Εδώ με καλύτερο αρχηγό (Καραμανλή) και σε καλύτερες εποχές τα έκανε πουτάνα.

Ανώνυμος είπε...

O κ. Trueman πιστεύω ότι έχει δίκιο. Το ένα κόμμα το ξέρουμε από την καλή και την ανάποδη. Είναι ένα κόμμα ανεπίδεκτο μάθησης από τις κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις. Το στελεχικό του δυναμικό είναι απογοητευτικό. Ας δοκιμάσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς πάθος και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον μπας και ξεπροβάλλει κάποια ελπίδα. Με το ένα κόμμα ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει. Με το άλλο μπορούμε να ελπίζουμε. Για αυτό έχει δίκιο ο Καραϊσκος με την στροφή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Επιλέγει αντί της βέβαιης παρακμής την ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ξύπνησε ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

http://wiredandready.net/2012/05/21/baroufakis3/

Ανώνυμος είπε...

η μανταμ μερκελ και ο σερ σωυπλε θα πάρουν το μάθημά τους το δίχως άλλο αν έχουμε στην κυβέρνηση ανθρώπους που αντιστέκονται και όχι γες μεν.

Ανώνυμος είπε...

ξεκινήσαμε

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4722956

Ανώνυμος είπε...

http://syrizafokidas.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο σ'έχει πλακώσει το μαξιλάρι;

Ανώνυμος είπε...

Μιλούσα τις προάλλες με μια φίλη μου για τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας. Για την ιστορία, την φίλη αυτή τις δύο αδερφές της και τους συζύγους τους, δηλαδή άτομα πέντε (5!), είχε διορίσει εξ' επαρχίας πασοκτζής ρουσφετοϋπουργός κατά τη δεκαετία του ογδόντα σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ. Όταν ήρθε αναπόφευκτα η συζήτηση στα πολιτικά, η φίλη αυτή με παραίνεσε να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και "όχι τους φασίστες της ΝΔ" όπως μού είπε χαρακτηριστικά. Προς ενδυνάμωση δε του επιχειρήματός της, έσπευσε να μου εκμυστηρευθεί ότι ο Σ., ο συγχωριανός υπουργός-ευεργέτης της, δραστηριοποιείται για να μην χαθεί ούτε ψήφος από το κόμμα αυτό. Για να δώ αντιδράσεις, τής ανέφερα τη ρήση Πάγκαλου περί Σύριζα και καταφυγίου του παρασιτικού Πασόκ. Εκείνη, βέβαιη για τις ιδεολογικές της απόψεις, έκανε μια γκριμάτσα απέχθειας στο άκουσμα του ονόματός του, στολίζοντας παράλληλα τον πληθωρικό υπέρβαρο πολιτικό μας με την δέουσα κοσμιότητα που προσήκει άλλωστε στο μορφότυπο του βαθέος Πασόκ υψηλά τέκνα του οποίου αποτελούν η αναίδεια και η τζάμπα μαγκιά.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, σωστό είναι αυτό που λες, αλλά πιστεύω ότι τα πράγματα τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ ίσως και να έχουν αλλάξει. Άκουγα π.χ. σήμερα στον ΣΚΑΪ σε επανάληψη τον Τσίπρα στον Αυτιά. Διέκρινα λόγο τεκμηριωμένο και σοβαρό. Ας μην φοβηθούμε και δοκιμάσουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να αποδειχθεί η ευχάριστη έκπληξη για όλους μας.

Ανώνυμος είπε...

Μου έλεγε παλαιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, επί χρόνια διευθυντής μεγαλοϋπουργού: "Στις εκλογές αυτές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχει κλείσει τον κύκλο του. Γνωρίζω πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Τσίπρα. Σε πληροφορώ ότι έχουν αποκτήσει τρομερή ωριμότητα. Το πιο πιθανό είναι να κυβερνήσουν με σωστό τρόπο, ανθρώπινα και δημιουργικά, δηλαδή αυτό που έχει ανάγκη η κοινωνία μας τούτη την ώρα". Δεν αποκλείω καθόλου να έχουν έτσι τα πράγματα και να δούμε μια δημιουργική διακυβέρνηση από τον Τσίπρα και τα στελέχη του. Μακάρι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Καραϊσκο. Βούρτσισμα δοντιών, ένα ελαφρύ πρωινό και εμπρός να κατακτήσεις την ημέρα που απλώνεται μπροστά σου.

Ανώνυμος είπε...

Σβερκοδαγκωμένε, έχεις τυπικά προσόντα για να δουλεύεις μπακαλόγατος; ή είσαι βύσμα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Καλημέρα. Πράγματι θαυμάσιο πρωινό. Καλά του τα έχωσε του Ορλάντ ο Τσίπρας. Σιγά το πρόσωπο δεν κατάλαβα. Στα ισα και να τις ξαναφάει

Ανώνυμος είπε...

εργαζόμενο κοριτσι

Ανώνυμος είπε...

γκρίνια και φασαρία κι εξω δηλαδή ο τσίπρας. Μήπως ρε καραισκο κάτι δεν πάει καλά?

Ανώνυμος είπε...

καραισκο, μηπως του χει πρηξει τ' αρχίδια η ελλεηνίδα η συντροφός του στο σπίτι και ξεσπαει στους τρίτους?

Ανώνυμος είπε...

Αντιθέτως παιδιά. Ο Τσίπρας νομίζω ότι δείχνει πιο ήρεμος παρά ποτέ. Πιο πριν φαίνεται ότι τον διακατείχε ανασφάλεια. Θα μπει ή δεν θα μπει στη βουλή; Από τότε που πήρε εκλογικά τα πάνω του φαίνεται να τον διακρίνει ηρεμία και στωικότητα. Πιστεύω ότι και η επίθεση προς τον Ολάντ ήταν προσχεδιασμένη. Ήθελε μάλλον να δείξει ότι κανείς δεν πρέπει να θεωρεί την Ελλάδα δεδομένη και το καλό παιδί του ευρωπαϊκού Νότου. Και εδώ που τα λέμε δεν φαίνεται να έχει και άδικο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Θα σας πώ ποιο είναι το θέμα γιατί φαίνεται οτι ενημερώνεστε απο τον παπαγιάννη και τον ψυχάρη: Απεκάλεσε ο Τσίπ τον ορλάντ ...Παπανδρέου. Ο μπενι σήμερα συνάντησε τον ορλάντ και δήλωσε οτι δεν μπορείς να πηγαίνεις για διαπραγμάτευση και να προσβάλλεις εναν ξενο ηγέτη και μάλιστα μες το σπίτι του. Ο παπανδρέου τι εχει να πεί για αυτά. Τι εχει να πεί για το οτι το όνομα του αποτελεί πλέον συνώνυμο της αποτυχίας και γελάνε παντού μ αυτό. Ο μπένι τι ενοχλείται;

Ανώνυμος είπε...

O Πάνος ο Σκουρλέτης είπε σήμερα σε φίλο μου ότι όλα πάνε καλά. Προβλέπουν μεγάλη νίκη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα έχουν χάσει και η προεκλογική τους στρατηγική το μόνο που επιτυγχάνει είναι την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ. Το είπε και ο Ανδριανόπουλος χθες στον Παπαθανασίου, αλλά η ΝΔ δεν παίρνει μυρωδιά για το που πάνε τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

καραισκο την έσκιζες την περιστέρα;

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_20/05/2012_482834

Ανώνυμος είπε...

http://syriza-watch.blogspot.com/2008/04/blog-post_09.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος. Να δούμε άν έχει επιτέλους ξυπνήσει ο Βάρσος και να μιλήσει για όλα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

του βάρσου είναι το μπλόγκ φίλε

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_1578.html

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο υπεκφέυγεις. απάντησε, τώρα που ο αλέξης λείπει στα παρίσια, της τον σφύραγες της περιστέρας;

Tourkoglou είπε...

Για να συνοψίσουμε. Στις δεκαετίες του 90 και του 00, οι (υπο)κουλτούρες που κυριαρχούσαν στην Ελλάδα ήταν 2. Η μία ήταν ο πασοκικός παρασιτισμός για τον οποίο τόσα πολλά έχουν γραφτεί εδώ μέσα. Η άλλη ήταν ο δεξιός εθνολαϊκισμός, ο οποίος πέρασε από χίλια κύματα και εκφράστηκε σε διάφορες παραλλαγές από εμβληματικές προσωπικότητες σαν τον Πλεύρη, τον Λιακόπουλο, τον Άδωνι, τον Πανίκα, τον Χριστόδουλα και τον Καρατζαφύρερ. Υπάρχουν φυσικά και κάποιοι που παίζουν με άνεση και στα 2 γήπεδα (π.χ. Μίκης), αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Στον αντίποδα υπήρχαν οι υποτιθέμενες "μεταρρυθμιστικές" φωνές του ΠΑΣΟΚ (οι οποίες για να ακουστούν, έπρεπε να επιτραπεί σε τρωκτικά τύπου Τσουκάτου και Μαντέλη να κάνουν ανενόχλητα τη δουλειά τους) και ο δεξιός "ευπρεπισμός" (ο οποίος εξαντλείτο σε "ελιτίστικα" άρθρα σε στυλ Νίκου Δήμου, την ώρα που η μάζα ψήφιζε Μεϊμαράκη και Στυλιανίδη).

Με την κρίση, οι τάσεις αυτές ωρίμασαν και εκφράστηκαν ελεύθερα, οπότε αναζητήθηκαν πολιτικοί χώροι που να τις εκφράζουν ανοικτά και όχι συγκεκαλυμμένα. Ο μεν πασοκικός παρασιτισμός βρήκε το πραγματικό του ιδεολογικό υπόβαθρο στη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία Τσίπρα. Ο δε εθνολαϊκισμός (ένα φαινόμενο πιο πολύπλοκο και ίσως πιο βαθιά ριζωμένο στους Έλληνες από τον παρασιτισμό) εκφράστηκε από τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο.

Μπροστά στην εξέλιξη αυτή, οι χώροι που μέχρι πρότινος φιλοξενούσαν αυτές τις τάσεις αντιδρούν μουδιασμένα. Ο Βενιζέλος προσπαθεί να το παίξει ταυτόχρονα διαπραγματευτής και μεταρρυθμιστής, αποτυγχάνοντας οικτρά και στα δύο (το ότι επέλεξε να προβάλει προεκλογικά κυρίως την Φώφη και τον Dhima δεν βοήθησε ιδιαίτερα). Ο δε Σαμαράς (ένας άβουλος βλαξ, που ακόμα επηρεάζεται από ηλίθιους και ιδεοληπτικούς συμβούλους παρά τις απανωτές σφαλιάρες) επιλέγει να πουλήσει κι άλλον πατριωτισμό, χτίζοντας την "κεντροδεξιά πολυκατοικία" με τούβλα όπως ο Πλεύρης, ο Ανατολάκης και ο Βελόπουλος.

Αν τα πράγματα συνεχιστούν έτσι, η επικράτηση Τσίπρα είναι αναπόφευκτη. Ίσως αργότερα να έχουμε μια "ακροδεξιά πολυκατοικία" Καμμένου με "muscle end" την ομάδα Μιχαλολιάκου.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 1705   Νεότερο› Νεότερο»