Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ


Το ευρύ μέτωπο της δεξιάς που ετοιμάζεται με βίαιους γάμους- "αφόρητους στην όψη" που έλεγε και στον Οιδίποδα, γάμους συνοικεσιακούς και με πεθερικά επιχειρηματίες ,σίγουρα μας επιφυλάσσει καλύτερες , ακόμη καλύτερες ημέρες φοροδιαφυγής και αλχημειών με ένα ζητούμενο:Πως δεν θα πληρώσουμε "εμείς" οι παρασιτικοί μονοπωλιακοί "επιχειρηματιες" και η παρέα μας το μνημόνιο ."Εμεις", η κυρά Ολγα , η ΟΝΝΕΔ και η λοιπή συμφορά να ζούμε με όρους 2005 και τα λοιπά θύματα να ζούν με τους γνωστούς όρους-ορούς του 2012 ,13 14 κ.ο.κ
θα σας πώ εγω την ελλάδα που ονειρεύεται η Νου δου και το ευρυ μέτωπο του Σαμαρα Μοτοροιλ , ψυχάρη , τσιμπουριών,, μαντάκων και των τραπεζών ( που απο πιστωτικά ιδρύματα έχουν γινει ιδρύματα κομματικων χρηματοδοτήσεων ημετερων και μηχανισμοί αυτοανακύκλωσης ) και των λοιπών εκσυγχρονιστικών χρεοκοπιοπαραραγωγικών δυνάμεων.Θα έλεγα κιόλας με την ευκαιρία ,οτι στην παρούσα χρόνική περίοδο, το ντόπιο κίνημα των φιλελευθέρων βρίσκεται σε τόσο σπαργανικό επίπεδο ,που μου θυμίζει κάτι οπαδούς της τέκνο το 1988 στο FUZZ στη Μαβίλη που κυκλοφορούσαν με φωτάκια σαν ούφο ή κάτι πανκς με παραμάνες στην κρητη του 1982. Δηλαδή χέστε μας μωρε ,να δούμε τι θα απογίνουμε, γιατί εδω εχουμε άλλα .
Η νεα νουδου (νεος πανιωνιος) οραματίζεται μια κοινωνία τύπου Ινδίας και μάλιστα της παλιάς Ινδίας προ παγκοσμιοποιήσης.Δηλαδή μιας κοινωνιας με κάστες , που όποιος γεννιέται κακομοιρης θα πεθαίνει κακομοίρης , ο βαρβιτσιώτης θα πεθαίνει βαρβιτσιώτης και η κοινωνική κινητικότητα θα ακινητοποιηθεί προς χάριν των ήδη διαμορφωμένων τζακιών που φοβούνται τον ανταγωνισμό και το φιλελευθερισμό όσο ο διάολος το λιβάνι, αφού εδω μιλάμε περι κληρονομικού δικαίου ηλιθιότητας. Γεννήθηκες επιστάτης θα πεθάνεις επιστάτης .Βλαξ επιστάτης αλλα επιστάτης. Θα μου πείς γιατί ακολουθεί -όσο ακολουθεί- ο λαός.Με την κρίση κατάλαβα οτι μεγάλη μερίς του πληθυσμού μας , είναι ικανοποιημένη με μια τηλεοραση , το φαγάκι και μια κυριακάτικη εκδρομήν.Ας κάνουν οι ακηδες οτι γουστάρουν και ας τρώνε όσο θέλουν .Μαλιστα για να το διατυπώσω ευθαρσώς, η Νεα δημοκρασία(σικ) εχει τέτοια σχέση με τον οικονομικό φιλελευθερισμό, όσο έχει αυτό το μπλόγκ σχέση με την επισκεψιμότητα (μουσαφιρισιμότητα) και όσο τα μπλόγκ του Παπαγιάννη με την αλήθεια.
Αυτά βέβαια είχε εντοπίσει κι ο Ανδρέας το 1981 και φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα και να μεταρρυθμίσει τη χώρα φλομώνοντας τους "ξεβράκωτους" με δάνεια και πετώντας παράδες απο το μπαλκόνι αλα εβίτα περόν μαντόνα. Απέναντι σε αυτήν την διαμορφούμενη αστική -νεοβασιλική θα έλεγα εγω ανασύνταξη ,μες σ αυτήν την αυχμηρότητα, μένει για τον ηδη εξουθενωμένο ή εξαθλιωμένο και προσεχώς εκμηδενισμένο λαό μας που του κατουράνε απο πάνω και του χέζουνε οι τριτοκοσμικοί το κατώφλι , μια μόνο παρηγοριά. Ο Καμμένος με τις κρεμάλες και τα δικαστήρια ,τους λιθοβολισμούς και τη Λαική τράπεζα και απο την άλλη η αιώνια γλυκειά καντάδα της αριστεράς του Τσίπρα. Η ιστορία δηλαδή που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

1.705 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 1705   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Λένε και καμμια καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

O Τσίπρας δεν μπορεί (τουλάχιστον αυτή τη στιγμή) να αναχαιτιστεί. Προσφέρει ελπίδα, μιλάει πιο στέρεα από τους άλλους, μπορεί και εμπνέει. Σιγά σιγά υιοθετεί ρεαλιστικές προτάσεις μακριά από τους εξτρεμισμούς των συνιστωσών. Το εάν θα τα καταφέρει μένει να το δούμε. Πάντως αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως η πιο ελπιδοφόρα λύση, για μια κοινωνία με ισονομία, ισοπολιτεία, ανθρωπισμό. Ελπίζουμε να πετύχει και να μην απογοητεύσει όπως τόσοι και τόσοι άλλοι. Αν όμως αποτύχει, πιστεύω ότι ο Καραίσκος θα είναι ο πρώτος που θα το αναγνωρίσει. Μέχρι τότε ας στηρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ έστω και με βαρδιά καρδιά. Ίσως κάτι καλό να μπορέσει να προκύψει σε αυτόν εδώ τον ταλαιπωρημένο τόπο.

Ανώνυμος είπε...

ποιος τρολλάρει συνέχεια εδώ μέσα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για να μην με λέει ο Καραΐσκος εμπαθή με τον Τσίπρα, θέλω να πω ότι ο Τσίπρας έχει απόλυτο δίκιο που λέει τον Ολάντ Παπανδρέου. Το είχα άλλωστε γράψει και σε σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση (μα όλα εγώ πια;) , ότι ο Ολάντ είναι νέος ΓΑΠ και θα πάρει τις βλακείες περί ανάπτυξης πίσω.

Το κακό της δήλωσης Τσίπρα και η τραγική ειρωνία είναι ότι κι ο Τσίπρας είναι ΓΑΠ. Υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει αν κυβερνήσει να τα πάρει όλα πίσω κι αυτός.

Το γεγονός ότι όχι μόνο δεν αντιλαμβάνεται ότι κι αυτός είναι ΓΑΠ, αλλά σκάβει τον λάκο του για κωλοτούμπα όταν λέει τέτοιες μαγκιές , με ανησυχεί πολύ γιατί δείχνει ότι δεν θα έχουμε κανονικές συνθήκες άμα κυβερνήσει. Γιατί μου λέει ότι είναι τόσο χιόνης ο άνθρωπος, που πραγματικά μπορεί να πιστεύει στις σαχλαμάρες περί ανάπτυξης που έλεγε ο Ολάντ αλλά που λέει κι αυτός, αλλά κυρίως τα περί εκβιασμού σε Γερμανούς.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, την κάτσαμε την βάρκα. Προσωπικά έχω κλάσει μέντες με τον τυπάκο αυτόν. Ο τύπος είναι πραγματικά επικίνδυνος και αποδεικνύεται πλέον ότι δεν είναι παπατζής αλλά απλά ζαβός κι ότι δεν θα χουμε καλά ξεμπερδέματα με δαύτον.

Πίσω λοιπόν στο πολυκλαδικό για καμια κατάληψη. Η διακυβέρνηση κατάληψης σχολείου εχει διαφορά από την διακυβέρνηση χώρας.

ΥΓ Δεν συζητώ ότι οι μόνοι που συγκινήθηκαν από την "μαγκιά" του Τσίπρα είναι κάτι κυριολεκτικά βαλκάνιοι κι ότι έχει δίκιο ο Βενιζέλος που του την είπε.

Ανώνυμος είπε...

Νίκος Κωστόπουλος (υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Β Αθηνών)

ΘΕΛΕΤΕ; ΜΠΟΡΩ!


Ο Νίκος Κωστόπουλος νιώθει έτοιμος να αξιοποιήσει την επαγγελματική του εμπειρία, τις σπουδές του, αλλά και την πορεία του μέσα στη ΝΔ, για να βοηθήσει τον τόπο στα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Η φιλοσοφία του συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο: ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν ήξερα ότι ο Καζάκης τρόλαρε σε αυτό το μπλογκ υπέρ του Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου να ήσουν κι εμπαθής

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καζάκη έχεις πολύ περίεργο χιούμορ. Παραγματικά περίεργο χιούμορ και μόνο σήμερα το συνειδητοποίησα από ένα σχόλιο που έκανες, ότι ειρωνεύεσαι τους πάντες και τα πάντα. Να το προσέξεις γιατί δύσκολα διακρίνεται το χιούμορ αυτό.

Φαντάζομαι για να έχεις την άνεση Βούδα που παρατηρεί τα εγκόσμια σε κατάσταση νιρβάνας έχοντας όρεξη για πλάκα σε τέτοιους καιρούς, έχεις κάνει τα οικονομικά σου κουμάντα ώστε να μην σε απασχολεί η μΤ (μετά Τσίπρα) εποχή στην φασολαδόχωρα.
Τί να σου πω; Συγχαρητήρια.

ΥΓ Όχι ότι θα άλλαζε και τίποτα αν μιλούσες σοβαρά σε ένα μπλογκ είναι η αλήθεια....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο σημερινός Κασιμάτης στην τελευταία πρόταση του καταπληκτικού άρθρου του, λέει αυτό που έγραφα τις προηγούμενες μέρες. Μετά την χλαπάτσα που θα φάει ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι και κυβερνήσει, πρώτο κόμμα θα γίνει η Χρυσή Αυγή.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_22/05/2012_443267

Ανώνυμος είπε...

O καθηγητής Βεργόπουλος, με μεγάλη εμπειρία στα θέματα Γαλλίας, δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του η δήλωση Τσίπρα εναντίον του Ολάντ δεν φαίνεται να έχει δημιουργήσει προβλήματα στην Ελλάδα. Αυτό φάνηκε, όπως είπε, και στην εγκαρδιότητα που χαρακτήρισε τη συνάντηση Ολάντ-Βενιζέλου. Ο ειδικός σε θέματα πολιτικής οικονομίας καθηγητής του "Παρίσι 8" και του Παντείου πάντως χαρακτήρισε τη δήλωση Τσίπρα ως άκαιρη. Επομένως ίσως βιαστήκαμε να κρίνουμε θετικά την δήλωση Τσίπρα. Ίσως όμως από την άλλη και να ταρακούνησε αυτή η δήλωση κάπως τους ισχυρούς της Ευρώπης, αφού έδειξε ότι υπάρχουν και πολιτικές δυνάμεις που δεν παίζουν με τρόπο προβλέψιμο. Το μέλλον θα δείξει.

Ανώνυμος είπε...

Παραμιλάει η ευρωπη με τον Τσίπρα και τον Παναθηναικο

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο υιός Κωστόπουλος άφησε τη διοίκηση πολυεθνικών για την πτωχή ελλάδα, δε μπορούμε να αρνηθούμε τη βοήθειά του στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να εκλεγεί. Αν και συνδυάζει καλές σπουδές, νεότητα αλλά και πολιτική εμπειρία που του έχει μεταλαμπαδεύσει ο πατέρας του Δημήτρης, ιστορικό στέλεχος της ΝΔ. Κατά τον ίδιο τρόπο δεν μπόρεσε να εκλεγεί και ο Διονύσιος Παπαδόγγονας, υιος του Αλέκου, ενός πραγματικού ευπατρίδη. Έπειτα το εκλογικό σώμα διαμαρτύρεται για έλλειψη ανανέωσης στο στελεχικό δυναμικό των κομμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Να αιτηθεί ο Καραϊσκος την δημιουργια κρατικών μπακάλικων ώστε να μπορέσει να διορισθεί επιτέλους

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τούρκογλου πάντως εγώ εκτιμούσα και τώρα εκτιμώ ακόμα περισσότερο τον Τζήμερο για την κόμπλα που έκανε στον Μάνο σχετικά με τον Φαλλοιανάτο. Δεν τον ψήφισα αλλα τώρα αυτόν θα ψηφίσω. Εύχομαι τέλος πάντων να βγεί. Επίσης ένα θετικό που ακόμα μέτρησε για Τζήμερο είναι βίντεο που μού προτείνανε και τον δείχνει, λέει, με δημοσιοκάφρους (κοραή, πυργιώτη, κα.), και τους λέει στα μούτρα ότι θα καταργήσει το αγγελιόσημο της συντεχνίας τους και ορμάνε να τον φάνε. Χα χαχα χα να τα βλέπουν οι κοροϊδάρες μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα (καραϊσκο?) που σκέφτονται ψήφο στον Σύριζα, για να συνεχίσουν να καλοπερνάνε τα παράσιτα. Καραίσκο, καλέ μου μη προνομιούχε μπακαλόγατε τζήμερους πρέπει να ψηφίζεις κι όχι ευχάριστους που στηρίζουν την εκλογή τους σε τρωκτικά που σού πίνουν το αίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιές είναι οι σπουδές του; Είναι διανοούμενος σαν τον Μαρκεζίνη;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μην του λες τέτοια ρε 7:48 και μου τον στενοχωρεις. Μόνο και μόνο γιατί είμαι εγώ υπέρ του Τζήμερου ο Καραίσκος δεν πρόκειται να τον ψηφίσει στον αιώνα τον άπαντα.

Ανώνυμος είπε...

Νέκρα το blog.Να τοποθετηθεί ο Καραϊσκος να ανάψουν τα αίματα

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15440

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces#30680

Ανώνυμος είπε...

Είναι και κιθαρίστας ο Τζήμερος;

Ανώνυμος είπε...

Κι ο υιός Κωστόπουλος όμως φαίνεται πολύ ροκάς.

Ανώνυμος είπε...

http://stroug.blogspot.de/2012/05/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

εδώ το επίμαχο βιντεο με επίθεση των δημοσιογράφων στο τζήμερο


http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=1wUHXDfWXzM#t=648s

Ανώνυμος είπε...

Για να μην τον γουστάρουν οι δημοσιογράφοι καλός θα'ναι.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Eμαθα απο πρώτο χέρι , τι κόσμο αναμάζεψε ο Τζήμερος στο ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΑΤΛ εχθές, στην παρουσίαση του κομματος του. Τη βουρκίλα και την επίδοξη νεοκαμαρίλα των αθηνών , τα νεωτεριστικά πολιτικά άστεγα μαλακισμένα ηλικίας 30-40 , την ελλάδα του μόχθου , της παραγωγής, του Τουίτερ και του φεης μπουκ. Μετά απο τη μπελ εποκ 1995-2009 φορτώθηκε στη χώρα ενα σμαρι νεας γενιάς με πτυχία βαρέως κυβισμού απο το εξωτερικό. Ενα σμαρι ανθρώπων βέβαια που σπόυδασαν με τους παράδες της εθνικής φούσκας , με τη λογική των προσωπικών ανησυχιών και της ατομικής αυτοβελτίωσης, χωρίς βεβαια να σκεφτούν οτι η χώρα τούτη η ταλαίπωρη , ουδαμώς έχει ανάγκη απο πτυχία τυπου "κοινωνικής ψυχολογίας" και " μανατζμεντ καθετης παραγωγής."
Τούτη η δημιουργική γενιά, είναι πασιφανές, οτι ουδέποτε πρόκειται-ουτε στον αιώνα τον άπαντα- να ανεχθεί να εργαστεί πέρα απο εκει που ονειρέυτηκε. Σε γραφειάρα, με κοστούμι ή ταγιερ με τρία τηλέφωνα, με μητιγκς, με πυρετώδεις συναντήσεις, με παρουσιάσεις, με μπρέηκς για σολωμό και μοτσαρέλα.Τούτο το συναπάντημα με τις νεωτεριστικές ιδεες, έχει προστρέξει στον διδυμο τζήμερο - μανο, που τραβά τους νέους αυτης της κλάσης , όπως το φρέσκο σκατό , τη μύια.

Και κάτι αλλο. Αυτην τη στιγμή κόμμα ή πολιτικός που δεν επιτίθεται στον Τυπο και τους δημοσιογράφους δεν πάει πουθενά.Μόνο η νουδου και το ΠΑΣΟΚ δεν τη λένε στους δημοσιογράφους. Η επιτυχία που γνώρισε ο τσίπρας, κάτω απο τις λοιδωρίες ειρωνίες του βραδυνού δελτίου του ΜΕΓΚΑ και τις επιθέσεις του στα κανάλια , εχουν κάνει πολλους να ζηλέψουν. Νατος λοιπόν κι ο τζήμερος -σιγά μην έλλειπε- να τα ρίχνει στους πλεόν αντιπαθείς ανθρώπους της κοινωνίας μετα τους βουλευτές. Μπράβο παλληκάρι έχεις αντερα

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έχει δίκιο. Δεν πρόκειται και για κανένα μεγάλο κατόρθωμα να επιτίθεσαι σε δημοσιογράφους και μάλιστα γενικώς και αορίστως. Ούτε και το να επιτίθεσαι σε πολιτικούς. Αυτό το κάνει και ο Λαζόπουλος και ο Πανούσης και ο Χάρρυ Κλυνν και ο Γιάννης ο Μπουρνέλης καθώς και άλλοι διανοούμενοι της χώρας. Αυτό γίνεται μέρα νύχτα και στα μεγάλα λαϊκά αυνανιστήρια του Facebook και το Twitter. Άλλοι είναι οι στόχοι, αλλά που. Επί τη ευκαιρία ας τονιστεί ότι τελικά, όπως δήλωσε και ο Χατζηνικολάου, δεν έκανε κάποια ζημιά στο εξωτερικό η δήλωση Τσίπρα περί Ολάντ. Επομένως δεν υπήρξε φθορά ως προς τις νέες συμμαχίες που χτίζονται προς όφελος της χώρας. Μακάρι όλα τα σφάλματα του Αλέξη του Τσίπρα μέχρι να φτάσει στην πλήρη πολιτική ωρίμανση να είναι τέτοια και άρα χωρίς σοβαρό κόστος για τον τόπο. Άλλωστε όλοι κάνουμε λάθη. Ας μην το ξεχνούμε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_9013.html

Ανώνυμος είπε...

To παιχνίδι θα παιχτεί στο μεταναστευτικό. Αν είναι έξυπνος (που δεν είναι) ο ψυχαντώνης, θα ανδείξει τις θέσεις των συνιστωσών σχετικά. Με τις κατάλληλες συνθήκες, ξανά στο 4-5% ο σύριζα....

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_2015.html

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_7460.html#more

Ανώνυμος είπε...

Θετική παρουσία αυτός ο Θανάσης ο Τζήμερος. Δείχνει να μην μασάει. Τα έχει πει ένα χεράκι σε όλους αυτούς που χρειάζεται να ακούσουν. Και το πρόγραμμά του έχει ενδιαφέρον. Ίσως βεβαια ακόμη να μην είναι πλήρες. Δεν είδα π.χ. τίποτα για το τι θα κάνει με τον περίεργο ρόλο των φαρμακευτικών εταιριών στον χώρο της υγείας. Μπήκα στο σάιτ της εταιρίας του να δω μήπως και έχει τίποτε τέτοιες εταιρίες στο πελατολόγειό του και γι αυτό η απουσία σχετικών αναφορών. Δεν πρόλαβα ακόμη να ελέγξω, γιατί έπρεπε να πάω να φάω.

Ανώνυμος είπε...

Αποχώρησε και ο Φώτης Περλικός από την Δημοκρατική Συμμαχία και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τη Ντόρα Μπακογιάννη στην επιστροφή της στη ΝΔ. Όταν υπάρχουν ιδέες, αξίες και αρχές, τα πολιτικά υποκείμενα τραβούν τον δρόμο τον δύσκολο, τον δρόμο τον ανηφορικό, που υπόσχεται όμως στον αποφασισμένο περιπατητή άλλες, μη συμβατικές, άγριες χαρές.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο αστεία είανι ολα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

episis den xeroume kai kanenan ektos apo ton idio to tzimero pou katevainei gia ipopsifios. Gia enan ypopsifio pou tyxainei meso triton na exv akousei, prokeitai peri malaka. Alla afto einai ypokeimeniko.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι πάει πάντα. Μαλάκας αρχηγός μαλάκες κι οι υποψηφιοι. Βλεπε και Νουδου

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω 3-4. Μαλάκες όλοι τους ένας προς έναν. Οι δύο μάλιστα (ένα γιατρουδάκος και ένας άλλος) είναι και απατεώνες: δεν κόβουν απόδειξη, θέλουν να γεμίσουν με ανορθόδοξο τρόπο τσέπες κλπ. Από την άλλη πάλι αυτό μπορεί να είναι και τυχαίο.

Ανώνυμος είπε...

μ' αυτά και μ' αυτά δηλαδή καταλήγω ότι ο συριζα είναι η λύση. Γιατί ήδη 2 λέτε ότι ακούσατε για μαλάκες υποψηφίους και του τζήμερου. Άρα επαγωγικά, επειδή δεν έχω ακούσει για κανένα στέλεχος του Σύριζα να τον αποκαλούν μαλάκα, μάλλον Συριζα θα ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

επαγωγικά;

Ανώνυμος είπε...

Την τσαουσα που βαζει με τον τζημερο δε μπορει να μη την ξερετε. Γραφει εκεινα τα αρθρα για το σεξ στην κλιμακτηριο.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η τσαούσα; Ποια έχει αυτό το κομψό όνομα;

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι ο Συριζας δεν έχει πολλούς μαλάκες. Έχει μόνο μαλάκες.

Ανώνυμος είπε...

εξαιρείς τον καραΐσκο;

Ανώνυμος είπε...

Οχι

Ανώνυμος είπε...

Καραΐσκο όταν λες στον τίτλο της ανάρτησης ότι το γύρισες τί ακριβώς εννοείς; Γιατί ο σύριζας έχει προχωρημένες θέσεις στο ζήτημα των "χαρωπών" αγοριών και γι αυτό και πολλούς υποστηρικτές αγορίνους.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικές οι γνώσεις της Σοφίας της Σακοράφα στα οικονομικά θέματα. Τις επιδεικνύει αυτή τη στιγμή στη ΝΕΤ. Δυνατά τα ΤΕΦΑΑ στην οικονομική επιστήμη.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_9918.html

10:32 όπως τα λες. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Αλέξης στην Ευρώπη. Είναι φανερό

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί κατηγορούν τον Τράγκα αλλά και το Real group για την στήριξη που παρέχει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ίσως κάνουν λάθος. Γιατί υποχρέωση του Τύπου είναι να εκφράζει τη θέληση των πολιτών. Μόνο τότε τα ΜΜΕ επιτελούν τον δημοκρατικά θεσμισμένο ρόλο τους ρόλο ως θεματοφυλάκων της λαϊκής βούλησης.

Ανώνυμος είπε...

Απ' ό,τι δε έχω πληροφορηθεί και ο καλλιτέχνης Νίβο τάσσεται υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι φανερό ότι ο κόσμος ζητά την αλλαγή. Και δεν έχει άδικο με τόσα που έχουν δει τα μάτια του από τα κόμματα του κατεστημένου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.blogger.com/profile/16390424412386703627

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικό μπλογκ και υπέροχα κείμενα. Ευχαριστούμε φίλε 10:38.

Ανώνυμος είπε...

καραΐσκο την εσκιζες την τσαούσα;

Ανώνυμος είπε...

Παρόλα αυτά για όλα αυτά με λένε Nivo
Nαι γιατί αντέχω, το κεφάλι μου δεν σκύβω
Nαι, με λένε Νivo όταν το στόμα μου ανοίγω ρε
λέω ό,τι θέλω και γουστάρω ψήφο συριζέ

Ανώνυμος είπε...

ποιος νινο; ο γνωστός ροδίτης φεημστορίτης;

Ανώνυμος είπε...

Λίγο γριά μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

NiVo λέμε

Ανώνυμος είπε...

η γριά η κότα έχει το ζουμί

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά θέλει πολύ βράσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά υπέροχα κείμενα που σκιαγραφούν τα προβλήματα της σύγχρονης ελλεηνίδας.

Ανώνυμος είπε...

"Σε θέλω δίπλα μου για τη μάχη που θα δώσουμε για τον ορυκτό πλούτο της χώρας και ειδικά για τα πετρέλαια" είπε ο Αντώνης Σαμαράς στον Κυριάκο Βελόπουλο. Ίσως δεν υπάρχει καλύτερος από τον Βελόπουλο (και τον Χαρδαβέλλα) γι αυτά τα θέματα. Αυτό για όσους ισχυρίζονται ότι τα κόμματα δεν επανδρώνονται με τα κατάλληλα στελέχη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63661174

Ανώνυμος είπε...

Στα στέκια του αγοραίου έρωτα θα μας ταξιδέψει τα μεσάνυχτα μέσα από τη συχνότητα του Alpha ο καλός δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ. Μαζί του και η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία άνετα θα μπορούσε να εργάζεται σε κάποιο τέτοιο στέκι και να έχει μάλιστα και σχετικό σουξέ.

Ανώνυμος είπε...

καραΐσκο την εσκιζες την πιπιλή;

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, την ίδια ώρα, το κανάλι της Βουλής θα έχει αφιέρωμα στον πατέρα της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη. Δύσκολη επιλογή.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα στο κόντρα η Λούκα Κατσέλη. Κόκκινες γραμμές, πολιτικοί-όργανα των κερδοσκόπων, κόντρες με την τρόικα, δικαιωμένη σε όλα. Το δίχως άλλο η ελπίδα δεν μπορεί παρά να έχει αρωμα γυναίκας

Ανώνυμος είπε...

μπουρδελότσαρκα με την πιπιλή τσατσά

Ανώνυμος είπε...

Άμα βγει ο σύριζα ο σπύρος γκοτζαμάνης θα ξαναέρθει στη μόδα.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γιατί ο Λαμπράκης κι οι φίλοι του έκαναν πορεία με κοστουμιές και γραβάτες; Δεν είχαν λεφτά για φόρμες κι αθλητικά παπούτσια;

Ανώνυμος είπε...

Καραΐσκο γιατί δεν οργανώνεις κι εσύ μια πορεία ειρήνης;

Ανώνυμος είπε...

Έχοντας δεχτεί τα χάδια της Φώτως πριν από πολλά χρόνια, κατά τα μέσα της δεκαετίας του '80, έχω να πω ότι πίσω από αυτό το υστερικό παρουσιαστικό και την τάση προς το ποτό, κρύβεται (κρυβόταν) μια πραγματική γυναίκα, συναισθηματική και δυναμική, που ήξερε να κάνει έναν άντρα (ή ένα αγόρι εν προκειμένω) να πετάει στους ουρανούς. Ο καημένος ο Κώστας φαίνεται ότι δεν ανταποκρινόταν σε αυτά που η Φώτω είχε να δώσει. Έτσι αυτό που είχε έψαχνε να το δώσει αλλού.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που αρχίσαμε τις παλιές ιστορίες, άκουσα πως σχετικά νεαρός υποψήφιος με καλές σπουδές και όνομα έχει την καθοδήγηση μιας έμπειρης ώριμης.

Ανώνυμος είπε...

πινει η πιπιλή;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, τον νεαρό Κωστόπουλο εννοείς;

Ναι, η Φώτω έπινε πολύ τότε. Δεν ξέρω τώρα αν το έχει κόψει. Παλιά, ήταν πολύ συχνά μεθυσμένη.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

@Καραπιάλης
Ποιός ασχολείται με τον Τζήμερο ειναι τραγικός τύπος πραγματικά δεν θέλω να μπεί στην βουλή ειναι ο βεργής του φιλελευθερισμού ένας αποτυχημένος τραγικός καραγκιόζης
Δεν βρίσκω άλλη εναλλακτική παρά να στηρίξω τον Αντώνη αφού δεν υπάρχει κάτι στο κεντρώο χώρο που να δίνει μια σιγουριά...
ΥΓ1
Πείτε κάτι για αυτό που ο Πλεύρης λέτε να του την πέσαν λαοσίτες και όχι συριζίτες?????
Διότι διαβάζω λαοσιτικα φορουμς απειλές και ύβρεις εναντίον του Πλεύρη

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι τραγικός και ο Τζήμερος! Προέρχεται από την αγορά, έχει απόψεις, θέλει να αλλάξει πολλά, και δείχνει να το μπορεί. "Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα" και ας αφήσουμε την ελπίδα να ανθίσει.

Ανώνυμος είπε...

Προτιμώ τη Βάνα Μπάρμπα από την τσαούσα.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ τον Καρατζαφέρη από τον Βολιώτη φλώρο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=459139&h1=true

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτιμώ τον σβερκοδαγκαμένο © μπακαλορεάγατο

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_24/05/2012_443626

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=199555

Ανώνυμος είπε...

αυτά για να βλέπουν κι οι ευρωπαίοι με τί επιπέδου λαϊκισμό ταλαιπωρείται η δύστυχη αυτή χώρα από το 1981 μέχρι σήμερα. Καλώ όλους να ψηφίσουν για κυβέρνηση Συριζα-ΚΚΕ-Δημαρ

Ανώνυμος είπε...

Οταν ηταν ο κομπετίτ αριστερός τον βρίζατε, τώρα που τα λέει αλλιώς τον διαβάζουμε.Μα δεν καταλαβαίνεις οτι τα λέει αυτά για να υποστηρίξει το αδελφο κόμμα των πρασίνων.Κοινη συνεντευξη τυπου ήταν . Ελεος

Ανώνυμος είπε...

ιλεος.

Ανώνυμος είπε...

ζαβαρακατρανεμια

Ανώνυμος είπε...

Οταν ηταν ο καραίσκος αριστερός τον βρίζατε, τώρα που τα λέει αλλιώς τον διαβάζουμε.Μα δεν καταλαβαίνεις οτι τα λέει αυτά για να υποστηρίξει το αδελφο κόμμα των τρανσέξουαλ ελλάδος.Κοινη συνεντευξη τυπου ήταν . Ελεος

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/05/m-facebook.html

Ανώνυμος είπε...

Πάντως για παράσταση στο σαλόνι α' θέσης του Τιτανικού, έχει πολύ γέλιο....

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_1487.html#more

Σε λίγο θα μας πεί οτι πήδηξε και 5 γκόμενες στο βέλγιο, το βράδυ που βγήκε. Μονο ο τσιπρας απέτυχε στις επισκέψεις του στο εξωτερικό

Ανώνυμος είπε...

Ωστε κουβαλάτε και σπαθιά ρε κωλόπαιδα

Tourkoglou είπε...

Έχουμε να ρίξουμε τρελά γέλια με τον Τζήμερο.

Ανώνυμος είπε...

Νέα και άφθαρτα πρόσωπα ψάχνει ο Τράγκας για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Καραϊσκο ακούς;

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται ενόχλησε ορισμένους η μεγάλη επιτυχία που είχε το ταξίδι του Τζήμερου στις Βρυξέλλες. Παρόλα αυτά η μέχρι στιγμής κριτική που του ασκείται είναι επιπέδου εκπομπών "κοινωνικής κριτικής", δλδ. μεσημεριανάδικων. Τεκμηριωμένο αντίλογο στα λεγόμενά του δεν έχω ακούσει. Κι εν πάση περιπτώσει, αντί να αφήσουμε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν πάμε να τα κόψουμε με το καλημέρα.

Μπράβο στον Βάρσο που υπέδειξε και ψήφισε Τζήμερο αν θυμάμαι καλά. Δείχνει ότι έχει ωριμάσει και πλέον περασμένες ξεχασμένες κάποιες κακές του εμφανίσεις ως μελανοχίτωνα. Πιστεύω ότι θα έχει (για άλλη μια φορά) να καυχιέται ότι τα' λεγε αυτός, αυτή την φορά για τον Τζήμερο καθώς ήταν από τους πρώτους που διέβλεψαν από νωρίς την ραγδαία άνοδο του αστέρα της πολιτικής. Προς Θεού, όχι διάττοντα.

Ανώνυμος είπε...

αν μας πετάξουν έξω θα με προσλάβει ο αντιμνημονιακός τράγκας με 1300 ευρώ το μήνα?

Ανώνυμος είπε...

βρε τι κάνουν τα συμφέροντα. Να μην δούν έναν άξιο άνθρωπο να μπαίνει στην πολιτική

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=148716&catID=8

Ανώνυμος είπε...

Αν μείνουμε, θα σε προσλάβει ο Τζήμερος με 200€/μήνα. Αλλά αν είσαι καλός, μπορεί να φτάσεις να παίρνεις 5000€/μήνα σε 2 χρόνια. Έτσι είναι οι φιλελεύθεροι, στην αρχή είναι κυνικοί και σκληροί, αλλά στο τέλος ανταμείβουν τον πιο δημιουργικό και αυτόν που αντέχει στην πίεση. American dream.

Ανώνυμος είπε...

200 και πολλά σου είναι φίλε. Δεν κατάλαβα. Μπακαλόγατος είσαι?

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος κύριοι δε σηκώνεται από το κρεββάτι του για λιγότερο από 300 Ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_7588.html

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω μονομαχία των τιτάνων της δημοσιογραφίας Μπαξεβάgni- Παπαρογιάννη

Στοιχήματα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.greekspending.com/

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι μωρέ τα λεγα εγώ.

Marwood είπε...

Ακούω τώρα τον φίλο του Καραϊσκου Σταθάκη στο μέγκα. Και στις αποκρατικοποιήσεις πιστεύομεν αμα λάχει.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ANEBAINEI ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 30% ΚΑΙ Η ΝΔ 26%....ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...
Δημοσκόπηση Public Issue: Πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ με 30%, ΝΔ 26%
www.parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω κορναρίσματα το βράδυ της 17ης με Καραϊσκο μια αγκαλιά με Develeko

Marwood είπε...

Σταθάκης: Αλμπάνης ειμαι εγώ γιώργο μου.

Αυτόν τον τύπο θεωρεί ο Καραϊσκος σοβαρό. Μάλιστα

Marwood είπε...

Ε ρε φάπες

Tourkoglou είπε...

Τσι πουτάνας θα γίνει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οι Μαλάκες (με κεφαλαίο Μ) γείτονες μου έχουν σπάσει τα αρχίδια με τις φωνές τους. Όλη μέρα εδώ κι ένα μήνα πολιτικολογούν λέγοντας σαχλαμάρες τούμπανα κι αστεία πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να μπω στο σπίτι τους ωσάν Άγγελος φον Ζήραχ- Κωστάκης Καρράς και να τους κάψω, μα την Παναγία.

Πριν λίγο η συριζού διπλανή έβριζε τον Σταθάκη ότι δεν τα λεγε καλά στο μεγκα κι ότι κακως τον αφήνουν από το κόμμα να βγαίνει στο μέγκα. Υποψιάστηκα κωλοτούμπες χειρότερες κι από του Καραίσκου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, αλλά βαρέθηκα να ανοίξω τηλεόραση. Εσύ Μάργουντ επιβεβαίωσες τις κωλοτούμπες.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Marwood είπε...

Από όσους συριζαίους έχω ακούσει, ο Σταθάκης είναι ο πιο "σοβαρός". Που σημαίνει ότι κανονική ζωή, ο άνθρωπος επιδεικνύει απλώς πρωτοφανή επιπολαιότητα, ανευθυνότητα και άγνοια βασικών στοιχείων πολιτικής οικονομίας. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι πιο ανησυχητικό από πχ εμφανίσεις λαφαζάνη, αφού ο συγεκριμένος συριζαίος φαίνεται να είναι στοιχειώδους νοημοσύνης και να μην έχει ψυχιατρικά θέματα.

Είναι δηλαδή μόνο ένας καφενόβιος παπαρολόγος, που η -μαύρη μας- μοίρα, ίσως τον φέρει να "επαναδιαπραγματύεται" το παρόν και το μέλλον μας με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Ολα καλά δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

Όχι η μοίρα μας Μάργουντ, οι Καραΐσκοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ντοροσαμαράδες

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/empisteytika/?aid=4723716

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρετεντέρης έγινε Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ τώρα με τους Τσιπρολαφαζάνηδες. Γελάνε κι οι πέτρες.

Trueman είπε...

Λίγο αργά για δάκρυα (λέμε τώρα) Γιάννη. Τραγικό το άρθρο του Ντερμπεντέρη. Όταν τα αστικά θεμέλια της χώρας ξηλώνονταν από αυτόν, τα αρπακτικά αφεντικά του και τις πολιτικές μαριονέτες τους που κυβερνούσαν ανενόχλητοι επί τρείς σχεδόν δεκαετίες, ο Γιαννάκης τα βρισκε όλα καλά. Η αναίδεια του Τσίπρα τον πείραξε.

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ τώρα με τους Τσιπρολαφαζάνηδες. Θα κλαίνε κι οι πέτρες αν βγούνε

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εμένα μου ήρεσε το αρθρο του πρετεντέρη. καθε φορα που γράφει ο γιάννης για τον τσίπρα, ανεβαίνουν τα ποσοστά το τσιπριζα, το κορυφαίο επικοινωνιακό χαρτί είναι

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=58xlpS_ZdXs

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πέρα από τις μαλακίες που λέγονται για τον Τζήμερο, πράγματι δεν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα να αντιπαραθέσει κανείς στα λεγόμενά του. Λογικό είναι, γιατί τα πράγματα αντιμετωπίζονται σε μεγάλο βαθμό ακριβώς με τον τρόπο που προτείνει. Η διαφορά του με τους άλλους, είναι ότι εστιάζει στα προβλήματα και προτείνει λύσεις. Ούτε μόνο καταγγέλει όπως η αριστερά, ούτε απλά αερολογεί με βαρύγδουπες κουβέντες περί πατριωτισμού όπως οι Σαμαράδες.

Όμως....

Το κόμμα του Τζημερου δεν έχει μαζικότητα. Και δυστυχώς ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει. Το μόνο που του προσδίδει μαζικότητα είναι δυστυχώς ο καταγγελτικός του λόγος για τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα κι ακόμα δυστυχέστερα όχι οι λύσεις τις οποίες προτείνει. Απευθύνεται πράγματι σε κοινό σαν κι αυτό που κορόιδευε ο κλασσικός εξυπνάκιας καραίσκος, με την διαφορά ότι ο εξυπνάκιας καραίσκος δεν αντιλαμβάνεται ότι το συγκεκριμένο κοινό δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τα προσούτο και μήτινγκ, αλλά κι από αυξημένη αντιληπτική ικανότητα σε σχέση με το κοινό των υπολοίπων κομμάτων, που του προσδίδει την ικανότητα να πηγαίνει πέρα από την απόδοση ευθυνών και τις "κρεμάλες" και να αποζητά ρεαλιστικές λύσεις.

Στην χώρα των κάφρων όμως, όποιος δεν λαϊκίζει ασύστολα προσφέροντας κυρίως ελπίδα άκοπης οκονομικής αποκατάστασης (κρυμμένα πετρέλαια κλπ) και συνωμοσιολογικές θεωρίες πρόσφορες για αθώωση των Τάκηδων των Συριζαίων από τις ατομικές ευθύνες τους, είναι καταδικασμένος να μένει στο όριο του να μπει στην Βουλή κι αν το πιάσει κιόλας. Δεν ξέρω πώς θα πρέπει να το παίξει ο Τζήμερος για να αποκτήσει αυτή την μαζικότητα, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να το κάνει πουλώντας φούμαρα π.χ. με υπονοούμενες υποσχέσεις για δάνεια από Ρώσους και τέτοιες σαχλαμάρες (λέω εγώ τώρα μια μαλακία).

Σκέφτομαι καμια φορά, τί ακριβώς θα κατάφερνε όσον αφορά την στρατολόγηση μελών η Φιλική Εταιρία τον καιρό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα, αν δεν άφηνε να υπονοηθεί το ψέμμα ότι αρχηγός της ήταν ο Τσάρος. Στη χώρα του μαρμαρωμένου βασιλιά, του "πάλι με χρόνια με καιρούς", των Ελ, του αμύθητου πετρελαίου που περιμένει αξιοποίηση κλπ ο κόσμος χρειάζεται φούμαρα. Η ροπή προς την συνωμοσιολογία και την μαλακία είναι διαχρονική.

Δεν ξέρω αν πράγματι τα πήγε καλά στις Βρυξέλλες, πάντως αν δεν τα πήγε και πουλάει φούμαρα, τότε καλά κάνει. Καιρός ήταν. (αν και προσωπικά πιστεύω ότι κανα φούμαρο με ρώσικα ή κινέζικα τρισεκατομμύρια να τον περιμένουν άμα πάρει την εξουσία θα άπέδιδε καλύτερα)

Ανώνυμος είπε...

πάντως τον παιζουν πολύ τα αστικά κανάλια. Δεν πρέπει να χει παράπονο. Και ουσιαστικά παίζει μόνος. Η είναι χιτλερ ή φοβάται να βγάλει τίποτα φυντάνια και αρχίσουν τα παρτράγουδα...

Ανώνυμος είπε...

Να βγάλει την τσαούσα να τοποθετηθεί στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα.

Ανώνυμος είπε...

το ταξίδι στας βρυξέλλας πήγε θαυμάσια για τον τζήμερο. Πλήθος κόσμου και δημοσιογράφοι περίμεναν το νεο ηγέτη της φιλελευθερης ακρας ρατσιστικής επιλεκτικής φωτισμένης δεξιάς στο αεροδρόμιο.Στη συνέχεια ο τζημερος πήγε στο ξενοδοχειο , οπου κατέλυσε και παρέμεινε εκει απο τις 9 το πρωί ως τις 23:00 το βράδυ. Ο τζημερος κατανάλωσε απο το μινι μπαρ του δωματίου 5 μπιρες , τζιν , ουισκι και βότκα.Επαιξε δυο μαλακίες κοιμήθηκε . Το βράδυ εξήλθε στο κέντρο όπου και συνάντησε δυο οπαδούς του κομματος του, τους υπευθυνους του πάρκιγκ της πρεσβείας της Ελλάδας στο βελγιο.

Ποιοι μωρέ είναι άτομα με αυξημένη αντιληπτική ικανότητα; Οι ηλίθιοι που μαζέυτηκαν στου Τζήμερου; Μα ποιός σοβαρός ανθρωπος πάει μωρε να ακούσει πολιτικόν στην ελλάδα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και τα δύο μάλλον. Και είναι Χίτλερ, αλλά και οι υπόλοιποι εκεί μέσα είναι γιωτόμπαλοι και δεν είναι για εμφάνιση πουθενά. Όσοι έχω δει σε βίντεο, δεν είναι για τέτοια. Ο Μίλκος μπροστά τους θα φαίνεται νονός της νύχτας. Παρόλα αυτά, επιβεβαιώνεται ότι είναι χαρισματικός και τον σέβονται, από τον τρόπο με τον οποίο είδα ότι μιλούν γι αυτόν, γιατί φάνηκαν να πίνουν νερό στ' ονομά του.

Η αλήθεια είναι ότι η ιδανική λύση θα ήταν ο Τζήμερος να ήταν αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Μη νομίζεις ότι διαφέρει και πολύ ιδεολογικά και επιμένω σ' αυτό. Η ΧΑ είναι το μοναδικό αυτή τη στιγμή κόμμα με τόσο παλμό, νεανικότητα και σφρίγος, αλλά και με κόσμο που τρέχει αδιαμαρτύρητα και πέφτει και στη φωτιά ακόμα. Μια σοβαρή καθοδήγηση θα την οδηγούσε σε μεγάλες στιγμές.

Ανώνυμος είπε...

12 η ωρα το μεσημέρι καθημερινή σε πρες κονφερανς - παρουσίαση, ποιός ανθρωπος επαγγελματίας πάει;Πως γίνεται δλδ να είμαι με το κόμμα των προκομένων υποτιθεται ,(κατα τη γνώμη μου μιλάμε για πούτσες όρθιες) και να παπαρίζομαι εν ωρα εργασίας σε συμπόσια.

Ο ανθρωπος που μου εκανε εμένα ρεπορταζ για τα τζημεριανά και τον κόσμο εκει (που μου τον χαρακτήρισε πολύ χάη ενδυματολογικά), είναι χαρακτηριστική περιπτωσις: Στρατιωτικός ιατρός που την κοπάνησε απο την υπηρεσία του για να μεταβεί εις το μοδάτο ελιτιστικο τροπον τινά σημειο συνάντησης. (ελιτιστικο απο τις φρυγανιές ελιτ)

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν είχε πάει το 2% που τον ψήφισε, δεν θα χωράγανε ούτε στο Ολυμπιακό στάδιο. Όσοι ψηφίζουν ένα κόμμα δεν τρέχουν και στα συμπόσια του.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εμένα ; στα παπαγια μου

Ανώνυμος είπε...

1.38
Δεν ειναι ετσι φιλε. Πρέπει να είσαι υπεύθυνος πολίτης. Η πολιτική ενασχόληση σου δεν πρέπει να εξαντλείται σε επιδίωξη ρουσφετιού ή μόνο στις μούτζες εναντίον των πολιτικών, όπως σωστά λέει ο Βάρσος στο σεντόνι του. Αφού δεν σού κάνουν οι πολιτικοί άλλαξέ τους. Αυτη η κοινωνική συμπεριφορά σε ξεχωρίζει από το ζωικό βασίλειο του τρίτου κόσμου. (Αλλά τί λέω. Αφού εδώ είναι ο τρίτος κόσμος...)

Ανώνυμος είπε...

γαμώτο άλλοτε οι πολιτικοί είχαν καλό μπουφέ στις παρουσιάσεις και τώρα το πολύ πολύ κάνα παξιμαδάκι της κακιάς ώρας

Ανώνυμος είπε...

ναι να συμμετέχεις. αμα θες να συμμετασχεις να το κάνεις το βραδυ το συμπόσιο.Εγω ρε πούστη γιατι δεν μπορώ να διανοηθω εν ωρα υπηρεσίας να πάω κάπου.Πώς τα καταφερνουν οι τσογλανοι να την κοπανάνε πρωινιατικα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το γύρισα πάντως και ψηφίζω συριζα πια γιατί θα με διορίσουν. Μου το υποσχέθηκαν.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο?

Ανώνυμος είπε...

γιατί φίλε το επάγγελμα του μπακαλόγατου είναι λειτούργημσ

Ανώνυμος είπε...

Είχα πρωτοδεί τον Τζήμερο στην τηλεόραση παρέα με μια φίλη μου. Παρότι αυτά που έλεγε ήταν απόλυτα λογικά (και δεν έθιγε ευαίσθητα θέματα), η φίλη μου παρατήρησε εύστοχα ότι "κάτι δεν πάει καλά μ' αυτόν, από τις κινήσεις που κάνει όταν μιλάει μπορείς να καταλάβεις πολλά".

Νομίζω ότι είχε δίκιο. Ο Τζήμερος είναι εγωπαθής και control freak σε παθολογικό βαθμό. Σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις βγάζει τόση υπερένταση που νομίζεις ότι ανά πάσα στιγμή θα εκραγεί και θα αρχίσει να σπάει πράγματα. Στη δουλειά, σίγουρα θα είναι καταπιεστικός και θα εξευτελίζει τους υπαλλήλους του: αν αργήσεις 10 λεπτά να του ετοιμάσεις την παρουσίαση, θα πέσει χριστοπαναγία που θα ακουστεί και στο διπλανό κτίριο. Στο σεξ θα ρίχνει και μερικές "ψιλές", ενώ δεν αποκλείω να γουστάρει και s/m παιχνιδάκια π.χ. λιωμένο κερί στα γεννητικά όργανα. Σίγουρα θα έχει πολλές μικρές παραξενιές, π.χ. αν σε καλέσει σπίτι του και κάνεις κάτι που δεν πρέπει (αν σου πέσει στάχτη στο πάτωμα, αν ακουμπήσεις το αγαπημένο του βάζο) δεν θα σε ξανακαλέσει. Όταν βλέπει αλλοδαπούς στο δρόμο, ενστικτωδώς σκέπτεται λέξεις όπως "Majdanek", "Theresienstadt" και "Sobibor".

Εννοείται ότι είναι ναζί, αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται. Και "Ρόζα" να το ονόμαζε το κόμμα, πάλι κάποιοι θα καταλάβαιναν.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα με την φίλη σου έγινε φάση;

Ανώνυμος είπε...

Όχι, εντελώς ντεκαβλέ η παρακολούθηση Τζήμερου.

Ανώνυμος είπε...

Αρέσει όμως ο γερο νεγρο τζημ.

Ανώνυμος είπε...

2:55 π.μ., τί γνώμη έχεις για την παρουσία των άλλων νέων πολιτικών που αναφέρθηκαν πριν;

Ανώνυμος είπε...

πάντως ο τζήμερος είπε και κάποιες αλήθειες στην εκπομπή του πετράκη.

Ανώνυμος είπε...

βέβαια στην ίδια εκπομπή είπε κι ότι δεν πάει το μάνο γιατί είναι κομμάτι του παλιού αλλά μετά άλλαξε γνώμη

Ανώνυμος είπε...

Στη χώρα του τραχανά, τα πάντα είναι μια παρωδία. Σαν τις ταινίες των αδελφών Coen ένα πράγμα: υπόθεση δανεισμένη από κλασικές ταινίες, ηλίθιοι ή ημίτρελοι πρωταγωνιστές, κωμικοτραγικό αποτέλεσμα.

Οι έλληνες "φιλελεύθεροι" δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση σ' αυτόν τον γενικό κανόνα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η μόνη μας ελπίδα είναι να κάνει κόμμα ο Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=459258&h1=true

Ανώνυμος είπε...

μα με τόσα λεφτά αυτή η Β. Σταμάτη πεταμένα σε κρόσια, πανάκριβους καναπέδες κλπ., την φαλάκρα δεν μπορούσε λίγο να την φτιάξει?

Ανώνυμος είπε...

Μπακαλόγατοι του κόσμου ενωθείτε

Ανώνυμος είπε...

Το καλλιτεχνικό δρώμενο ,η σημερινή δίκη - ξαναδίκη του σωκράτη, είναι ανάλογο γεγονός με τη δίκη κλίντον απο τον καζάκο καζάκη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_2558.html


Συσπειρώνεται η εγχώρια ευρωπαική δεξιά. Δυνατό υπεύθυνο μέτωπο.

Ανώνυμος είπε...

Ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός

http://bit.ly/K3Glsa

Ανώνυμος είπε...

ο νίκος ο αναστόπουλος είναι; ή ο αλέ

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_2334.html

Εγω θα μπώ στη βουλή και στα αρ...α μου οι ψηφοφόροι.Βρε δεν πα να λέτε εσείς

Ανώνυμος είπε...

Το κορμί πάντως φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2012/05/25/163014/#more-163014

Της κοντής ψω..ης οι τρίχες .κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι ο δημοσιογραφος νικος του τσοχατζόπουλου?

Ανώνυμος είπε...

καλή ερώτηση

ΝΧ αποκλείεται.

ΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

μήπως είναι ο νικος ago και γι αυτό τον απελαύνουν? για να μην μιλήσει?

Ανώνυμος είπε...

http://topontiki.gr/article/35603

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/article1790023.ece

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ τώρα, ο Νίκος της Τατιάνας είναι

Ανώνυμος είπε...

Α ναι ρε μπραβο. ο τατιανας θα ειναι.

Ανάστω είπε...

Μωρή άπλυτη Καραϊσκο, Τσύριζα (κι απ΄τον κώλο σφύριζα) θα ψηφίσεις; Τα οράματα του σοσιαλισμού μωρή άσχημη τα ξέχασες;

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ειναι απιστευτο, αλλα αυτες τις ημερες εχει ξεφτυλιστει πλεον....Επι της οδου Ακαδημιας, κατω και απεναντι ακριβως απο τον Δικηγορικο Συλλογο , εκει ειναι και το γραφειο μου, διπλα στην Λυρικη Σκηνη , εχει παραγινει το κακο με την διακινηση ναρκωτικών απο καθε λογης εγχρωμους....η θυρωρος της πολυκατοικιας μας , μου ειπε οτι σημερα φωναξε την Αστυνομια , αλλα η Αστυνομια την "έγραψε"....Ειναι απαράδεκτο να ειναι ολοι αυτοι στην Νομικη, να τους διωχνει η Αστυνομια, να μετακινουνται πιο κατω΄ή πιο πανω και τελικα το προβλημα ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΝΕΤΑΙ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;;;ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=459509

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς τι εγινε στην ξαναδίκη του σωκράτη. Καταδικάστηκε και πάλι ο φιλόσοφος;

Ανώνυμος είπε...

http://freddos.sport24.gr/2012/05/25/4817/

Marwood είπε...

Το σκηνικό με το σεφτελή ειναι το καλύτερο όλων των εποχών.Το μόνο που το πλησιαζει είναι αυτό με τον βαγγελη παπαθανασιου που ξεβρακώθηκε καθώς εγκαινίαζε πλοίο.

Ανώνυμος είπε...

Η τατιάνα πάντως δείχνει πολύ ανανεωμένη και ερωτική τελευταία. Που πιστεύετε πως οφείλεται αυτή η ευχάριστη αλλαγή;

Ανώνυμος είπε...

ο σεφτελής για μιαν ακόμη φορά έγραψε ιστορία. Τι άνδρας...
Παράλληλα Απεδειξε περίτρανα, οτι ο κρατικός τομέας παραδοσιακά ,βαράει διάλυση προεκλογικά

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα με ανακούφιση να ανακοινώσω στο blog,ότι ο Σωκράτης εκρίθη αθώος. Μπορεί αμέριμνος πλεόν να συνεχίσει τη ζωή του κάτω από το χώμα.

Ανώνυμος είπε...

δικαιώθηκε ο σωκράτης. Ενώ τον κλίντον, τον είχε προγκήξει κανονικά ο Καζάκος

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15554

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=10309

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SABZy2SYCL8

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=BHdxvrXvVPI

Ανώνυμος είπε...

ο λαός τραγούδι θέλει

http://www.youtube.com/watch?v=tqN46Ctjihk&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς είχε άδικο η Λα(ν)γκάρντ;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Βούρ για δραχμή. Το είπε η αλέκα, που γνωρίζει και κρίνει τις συστημικές εξελίξεις τόσο καλά όσο κανείς- εξαιρουμένου του καιάδα ίσως.Μα είναι πασιφανές μωρέ. Ο βάρσος βλέπει μόνο μετανάστες ντελιβεράδες και βενζινάδες. Γιατί ο μετανάστης έχει το αγγούρι στον κώλο και πρέπει να δουλέψει για να πληρώσει ακόμη και τη στέγη του.Οι ελληνες ακόμη και αφου μπήκε το χαράτσι και πληρώνουν ενοίκιο για την κατοικία τους, εξακολουθούν να βαράνε τα μπεγλέρια ακόμη δυνατότερα.Γιατί να πάει να δουλέψει στην BP ο νέος; Για τρακόσια κι αυτά μαύρα; Θα πάει να μείνει με τη μανούλα του, θα βρεί κάτι να φάει, θα αράξει και 4 ωρες σε κανα καφενείο με ενα διευρο.
Απέτυχε κύριοι το μνημόνιο να φέρει την ανάπτυξη , αυτη είναι η μέγιστη αλήθεια.Απέτυχε και άρα μένει μόνο η άλλη λύση, η δραχμή.Με τα τωρινά ευρωπαικά δεδομένα μιλάμε.

Η μόνη εφεδρεία του κοσμάκη είναι ο σύριζα. Ο συριζα με το νεό του προγραμμα -θα συνταράξει το πανελλήνιο ,οπως κάποτε έλεγε κι ο Ζίγδης της ΕΔΗΚ και πήρε 2%. Να πάει ο αλέξης στην ευρώπη να δούμε αν μπορεί να φερει κάτι πίσω, καλύτερο απο το μνημονιακό ζυγό που δεν βγάζει πουθενά πλέον , το ομολογουν όλοι όσοι εχουν απομείνει με σωας τας φρένας σε αυτόν εδω τον τόπο.Ο κοσμος απαιτεί μεταρρυθμίσεις- (μεταρρυθμισούλες κατα τον αυτιαν) αλλα όχι απο τους δεινοσαυρους πολιτικούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που κι οι ίδιοι εχουν γίνει δημόσιοι υπάλληλοι πια, μετα απο τόσα χρόνια στην εξουσία.Να υποστούμε θυσίες αλλα να πληρωσουν όλοι.
Μετα απο το συριζα μπορει να έρθει η Χρυσή αυγή. Εκει να δείς ανάπτυξη. Οι κλαιάδες θα ξυλοφορτώσουν όλους τους ξένους και θα τους κάνουν κιμά. Ετσι θα αδειάσουν οι θέσεις εργασίας που καταλαμβάνουν οι ξένοι και επιτέλους θα γινει βενζινάς ο ένας , ο αλλος θα πάρει το καρότσι και θα μαζεύει παλιοσίδερα, ο τρίτος θα πάει στο κιλκίς να μαζευει μήλα.
Αμ θέλει αστική τάξη ο εθνοσοσιαλισμός ρε. Δεν χτίζεται με Μυτιληναίους , ψυχάρηδες και μπομπολαίους .

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εθνικοσοσιαλισμός μωρε

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/Kombsia1

Ανώνυμος είπε...

Ο περίφημος "Νίκος", σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες, δεν είναι άλλος από τον γνωστό (;) παρακμιακό εκδότη Νίκο Κ. (ας μην γράψουμε το πλήρε επίθετο, διότι ο παρακμιακός αυτός τύπος ψάχνει για λεφτά...). Το επίθετο, πάντως, παραπέμπει σε γνωστό πολιτικό-φιλοσουβλατζή. Ο κυρ-Νίκος εκδίδει λαθρόβια έντυπα (άνευ κυκλοφορίας και διαφήμισης), ενώ δηλώνει δεξιά και αριστερά ότι αποτελεί το δεξί χέρι γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία των ΜΜΕ και φίλο στενό του Κατσιφάρα και της Κορομηλά, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι τυγχάνει απλός μισθωτός και μάλιστα χαμηλόμισθος. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, διέδιδε μετ' επιτάσεως ότι θα αναλάβει την επανασύσταση του Channel 9 και θα αναβιώσει (με πρωταγωνιστή τον ίδιον) εκπομπή τύπου "Καφενείο των Φιλάθλων" - με πολιτικό όμως περιεχόμενο. Πρόκειται για τον γνωστό τυχάρπαστο, ο οποιός, εκμεταλευόμενος την συνεπωνυμία με τον ισχυρό πολιτικό πρόσωπο, γύριζε σε όλους τους δήμους τις χώρας και έπειθε τους απατεώνες δημάρχους-τοπικούς άρχοντες να του δίνουν δουλειές, i.e. έκδοση λευκωμάτων με την ιστορία - υποτίθεται - του δήμου, και μάλιστα σε τιμές δυσανάλογα υψηλές σε σχέση με τις τρέχουσες της αγοράς. Η συνεργασία του με "Λίβυους" αγράμματους μπλογκάρχες δείχνει για τι υψηλών προδιαγραφών πρόσωπο ομιλούμε.

ΥΓ. Καραϊσκο, γνωστός καλλιτέχνης ο οποίος σχεδιάζει να στείλει τον υιό του στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με ρώταγε εάν έχω κανέναν γνωστό εκεί. Του είπα ότι δεν έχω (πλέον), αλλά αμέσως μου ήλθε στο μυαλό το όνομα του δημοσιογράφου-ξενοδόχου το οποίο και του ανέφερα. Επειδή ο φίλος αυτός κάτι χρειάζεται και μπορεί να βρει άκρη με το συγκεκριμένο συντοπίτη σου, ήθελα να σε ρωτήσω εάν συνεχίζει ο ξενοδοχοσχολιαστής να δαπανά τον χρόνο του στη συγκεκριμένη χώρα, ξεκοκκαλίζοντας τις εισπράξεις του θέρους τις προερχόμενες από την ξενοδοχικήν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cTexjilsBc0

Ο Καραίσκος στο τηλέφωνο

Ανώνυμος είπε...

Βαρύνουσας σημασίας κουβέντες από καραίσκο το δίχως άλλο

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_uh5BAMJJIs&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, είπαμε να το γυρίσεις, όχι και να γίνεις Άρης Χατζηστεφάνου.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Aκου . Θα σου πώ κάτι σημαντικό αλλα σε παρακαλώ δεν θα ήθελα ούτε μα ουτε μου. Δεν ξέρω πώς προέκυψε η προηγούμενη πληροφορία περι ιαπωνίας αλλα συνέβη το εξής: Αυτο το καλοκαίρι που μας πέρασε , ο ξενοδόχος μου είπε οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ εχει πάει ΙΑΠΩΝΙΑ. Ουδέποτε. Δεν εχει σημασια, διάγραψε οτι ηξερες που και εγω μπορεί να είχα διαδώσει. Τσεπέ και ιαπωνια καμμια σχέση

Ανώνυμος είπε...

πάλι κωλοτούμπες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ενα πατσουλί μωρέ μου είχε πει οτι ο τσεπε πηγαινε ιαπωνια καθε χρόνο όταν εγω είχα χρόνια να τον δω. Αλλα ισχύει οτι έγραψα πριν. Θες πληροφορίες για Ιαπωνία; Μην πας στου τσεπέ. Κι αυτός ο φίλος σου ρε Βαψ. Που θέλει να στειλει το υιο του;Μα έχει προκόψει έλληνας στην Ιαπωνια;

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2012/05/mrs-lagardes-dangerous-myopia.html

αυτός ξέρει από γιαπωνία

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/columns/4644

Ανώνυμος είπε...

Μετά σου λέει γιατί τον ήπιε ο Καραίσκος σαν δημοσιογράφος. Μα είναι αξιοπιστία αυτή μωρέ; Δεν ντρέπεται λίγο; Σκέψου τι "αξιοπιστα" ρεπορταζ θα έκανε.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ε βέβαια. με τόση αξιοπιστία τριγυρω , πώς να επιβιώσω

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος-Παπαρογιάννης στον τελικό του μουντιάλ δημοσιογραφικής αξιοπιστίας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Νομίζω ότι εδώ χρειάζεται μια διόρθωση. Το "πελατειακό" σύστημα δεν είναι "βαλκανικό" αλλά έχει μεγάλο ιστορικό βάθος γιατί ανάγεται στην δομή και τις συνήθειες της κοινωνίας της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και κατ επέκτασιν των περιοχών τις οποίες αυτή κατείχε.

Επ αυτού συστήνω ανεπιφύλακτα και το βιβλίο "Ιστορία της Ιδιωτικής Ζωής - Από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έως το τέλος της 1ης χιλιετίας μΧ" των Philippe Aries και Georges Duby, εκδόσεις Κέδρος.

Marwood είπε...

Ο Διαφωτισμός που δεν έφθασε ποτέ σ'αυτά τα μέρη είναι το κλειδί.

Ανώνυμος είπε...

Tα μπλόγκς είναι ενας χώρος, που μπορεί μέχρι και κάποιος Βάρσος , να διορθώνει έναν Κονδύλη.

Ανώνυμος είπε...

και έναν Καραϊσκο άλλωστε

Ανώνυμος είπε...

Είπα-ξείπα πάλι από Καραϊσκο λοιπόν.

Οχι ότι δεν το περιμέναμε βέβαια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν τον διορθώνω εγώ, είρωνα και ξερόλα σχολιαστή. Τον διορθώνουν οι δύο συγγραφείς που ανέφερα. Κάνε μας τη χάρη βραδυάτικα.

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Καραϊσκος με την πάντα αξιοπιστη και σταθερή γνώμη του

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν μη τί άλλο, δηλώνω ότι θαυμάζω τον Κονδύλη απεριόριστα. Αλλά η απόδοση θεϊκών, αλάνθαστων και παπικών ιδιοτήτων σε άνθρωπο, είναι τυπικό χαρακτηριστικό ελληναρα. Τί Παπατζής, τί Κονδύλης και πάει λέγοντας. Αποκλείεται να υπάρχουν άλλοι επιστήμονες, ειδικά όταν η δουλειά τους αυτή προκύπτει από ακόμα κι από ανασκαφικά στοιχεία. Το βιβλίο αυτό δεν "χτυπά" τον Κονδύλη, αλλά δεν θέλει και πολύ μυαλό όταν το διαβάσεις για να δεις ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε.

Για την πληροφορησή του λοιπόν ξερόλα, οι ρωμαϊκές οικίες ήταν διαμορφωμένες κατά τέτοιο τρόπο, ώστε το μεγαλύτερο μέρος τους το καταλάμβανε ο χώρος υποδοχής των "πελατών" του ρωμαίου άρχοντα. Η επαφή και η εκδήλωση ευγνωμοσύνης στον άρχοντα από τους πελάτες του, ήταν καθημερινή πρακτική που ξεκινούσε ακόμα-ακόμα κι από την δωρεάν παροχή πρωϊνού στους πελάτες του, προκειμένου να συζητηθούν οι "εξυπηρετήσεις".

Το σχόλιο αυτού του παπάρα πραγματικά με ενόχλησε.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 1705   Νεότερο› Νεότερο»