Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ


Το ευρύ μέτωπο της δεξιάς που ετοιμάζεται με βίαιους γάμους- "αφόρητους στην όψη" που έλεγε και στον Οιδίποδα, γάμους συνοικεσιακούς και με πεθερικά επιχειρηματίες ,σίγουρα μας επιφυλάσσει καλύτερες , ακόμη καλύτερες ημέρες φοροδιαφυγής και αλχημειών με ένα ζητούμενο:Πως δεν θα πληρώσουμε "εμείς" οι παρασιτικοί μονοπωλιακοί "επιχειρηματιες" και η παρέα μας το μνημόνιο ."Εμεις", η κυρά Ολγα , η ΟΝΝΕΔ και η λοιπή συμφορά να ζούμε με όρους 2005 και τα λοιπά θύματα να ζούν με τους γνωστούς όρους-ορούς του 2012 ,13 14 κ.ο.κ
θα σας πώ εγω την ελλάδα που ονειρεύεται η Νου δου και το ευρυ μέτωπο του Σαμαρα Μοτοροιλ , ψυχάρη , τσιμπουριών,, μαντάκων και των τραπεζών ( που απο πιστωτικά ιδρύματα έχουν γινει ιδρύματα κομματικων χρηματοδοτήσεων ημετερων και μηχανισμοί αυτοανακύκλωσης ) και των λοιπών εκσυγχρονιστικών χρεοκοπιοπαραραγωγικών δυνάμεων.Θα έλεγα κιόλας με την ευκαιρία ,οτι στην παρούσα χρόνική περίοδο, το ντόπιο κίνημα των φιλελευθέρων βρίσκεται σε τόσο σπαργανικό επίπεδο ,που μου θυμίζει κάτι οπαδούς της τέκνο το 1988 στο FUZZ στη Μαβίλη που κυκλοφορούσαν με φωτάκια σαν ούφο ή κάτι πανκς με παραμάνες στην κρητη του 1982. Δηλαδή χέστε μας μωρε ,να δούμε τι θα απογίνουμε, γιατί εδω εχουμε άλλα .
Η νεα νουδου (νεος πανιωνιος) οραματίζεται μια κοινωνία τύπου Ινδίας και μάλιστα της παλιάς Ινδίας προ παγκοσμιοποιήσης.Δηλαδή μιας κοινωνιας με κάστες , που όποιος γεννιέται κακομοιρης θα πεθαίνει κακομοίρης , ο βαρβιτσιώτης θα πεθαίνει βαρβιτσιώτης και η κοινωνική κινητικότητα θα ακινητοποιηθεί προς χάριν των ήδη διαμορφωμένων τζακιών που φοβούνται τον ανταγωνισμό και το φιλελευθερισμό όσο ο διάολος το λιβάνι, αφού εδω μιλάμε περι κληρονομικού δικαίου ηλιθιότητας. Γεννήθηκες επιστάτης θα πεθάνεις επιστάτης .Βλαξ επιστάτης αλλα επιστάτης. Θα μου πείς γιατί ακολουθεί -όσο ακολουθεί- ο λαός.Με την κρίση κατάλαβα οτι μεγάλη μερίς του πληθυσμού μας , είναι ικανοποιημένη με μια τηλεοραση , το φαγάκι και μια κυριακάτικη εκδρομήν.Ας κάνουν οι ακηδες οτι γουστάρουν και ας τρώνε όσο θέλουν .Μαλιστα για να το διατυπώσω ευθαρσώς, η Νεα δημοκρασία(σικ) εχει τέτοια σχέση με τον οικονομικό φιλελευθερισμό, όσο έχει αυτό το μπλόγκ σχέση με την επισκεψιμότητα (μουσαφιρισιμότητα) και όσο τα μπλόγκ του Παπαγιάννη με την αλήθεια.
Αυτά βέβαια είχε εντοπίσει κι ο Ανδρέας το 1981 και φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα και να μεταρρυθμίσει τη χώρα φλομώνοντας τους "ξεβράκωτους" με δάνεια και πετώντας παράδες απο το μπαλκόνι αλα εβίτα περόν μαντόνα. Απέναντι σε αυτήν την διαμορφούμενη αστική -νεοβασιλική θα έλεγα εγω ανασύνταξη ,μες σ αυτήν την αυχμηρότητα, μένει για τον ηδη εξουθενωμένο ή εξαθλιωμένο και προσεχώς εκμηδενισμένο λαό μας που του κατουράνε απο πάνω και του χέζουνε οι τριτοκοσμικοί το κατώφλι , μια μόνο παρηγοριά. Ο Καμμένος με τις κρεμάλες και τα δικαστήρια ,τους λιθοβολισμούς και τη Λαική τράπεζα και απο την άλλη η αιώνια γλυκειά καντάδα της αριστεράς του Τσίπρα. Η ιστορία δηλαδή που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

1.705 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   801 – 1000 από 1705   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

http://www.reverse.gr/who.php

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είπε ότι ολόκληρος ο κόσμος της εγχώριας δημοσιογραφίας, διανόησης και πολιτικής είναι για πέταμα; Και όμως... Υπάρχουν πάντα σε αυτή την ταλαιπωρημένη χώρα μερικές αχτίδες φωτός. Μια τέτοια αχτίδα είναι και η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων του έγκυρου τηλεδιαύλου STAR, Ελένη Τσαγκά, η οποία έχει να πει πολλά και σημαντικά. Ας την ακούσουμε με προσοχή...


"Η οικονομική κρίση με έχει επηρεάσει πάρα πολύ, όπως όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα, και την αγαπάει πολύ! Κάτι θα γίνει στο τέλος και θα την βρούμε την άκρη".

Ανώνυμος είπε...

Δεν άκουσα αυτά που έλεγε γιατί με γοήτευσε το εντυπωσιακό μπούστο της.

Ανώνυμος είπε...

http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20100513/ktsagka1.jpg

Ανώνυμος είπε...

Αθλια επίθεση των ντορικών προφανώς κύκλων στον τζήμερο ,εξαιτίας των διαρροών και του διχασμού του φιλελευθερου χώρου σε νεα δημ και φιλελευθερων ξανα κλπ κλπ.

Να μας πεί ο τζήμερος όμως με την ευκαιρία της πανάθλιας αυτης επίθεσης , αν έχει πάρει πτυχίο και αν έχει τελειώσει και το γυμνάσιο τελικά .

Ανώνυμος είπε...

Tηλεδι(κ)αυλου σταρ

Ανώνυμος είπε...

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2009/04/blog-post_7730.html

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεί ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος αν και από που έχει πάρει πτυχίο (σχολή δημοσιογραφίας Μπαμποχελάκηδων;)

Ανώνυμος είπε...

http://www.kourdistoportocali.com/articles/11633.htm

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε για μεγαλο ηγέτη. Ο τύπος μιλάει χωρίς γραπτό κείμενο επί 2 ωρες. Απόλαυση...

http://www.youtube.com/watch?v=WKInriawuDM&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζήμερος πρέπει να σχηματίσει συνασπισμό με το Μιχαλολιάκο, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ο Θάνος να εκκαθαρίσει το δημόσιο, ο Νίκος να καθαρίσει τους λάθρο και να ησυχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όσο κι αν κοροιδευουμε τον Τζήμερο, είναι πολύ καλύτερος ρήτορας από τους άλλους και χωρίς να του γράφουν άλλοι τους λόγους (από όσο βλέπω τουλάχιστον).

Ανώνυμος είπε...

μπα μαλλον ο γιωργάκης είναι καλύτερος

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15618

Ανώνυμος είπε...

Το ότι ο Τάκης Μίχας αφιέρωσε ένα ολόκληρο άρθρο για να περιγράψει τις "εξελίξεις" στο χώρο του 3%, λέει πολλά για την σοβαρότητα του ανδρός. Το ότι δείχνει να υποστηρίζςι την ΦΙΣ ακόμα περισσόερα. Άντε και ένα άρθρο για το ΚΚΕ μ-λ και την συνεργασία του με το Μ-Λ ΚΚΕ για να δέσει το γλυκο

Ανώνυμος είπε...

Mugshot

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2012/05/blog-post_2085.html

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε, οι εξαγγελίες των ελληνικών "φιλελεύθερων" κομμάτων είναι εξίσου εφαρμόσιμες με αυτά που λένε οι μουλούδες. Και οι προστριβές τους είναι εξίσου σοβαρές με τη διαπάλη μεταξύ αλβανόφιλων και οπαδών της θεωρίας των τριών κόσμων.

Θα πέσει πολύ γέλιο, λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μερικές από τις περιπτώσεις που αναφέρονται είναι για γέλια εδώ που τα λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Τί γίνεται ρε; Δεν φτάνει που χθες όλη μέρα σχολιάζαμε τον καθηγητή Πανά, σήμερα στη δουλειά δύο διαφορετικά άτομα, σε δύο ανεξάρτητες περιστάσεις και με διαφορά κάποιων ωρών, μου ανέφεραν για διαφορετικούς λόγους τον... καθηγητή Πανά. Εννοείται ότι και στις δύο περιπτώσεις έσκασα στα γέλια.

Ανώνυμος είπε...

σοβαρή δουλειά κάνετε

Ανώνυμος είπε...

Είδα και εγώ τον διαπρεπή καθηγητή Πανά απέναντι από τον Πανελλήνιο απόγευμα αργά. Έμπαινε σε ένα παράνομα διπλοπαρκαρισμένο κόκκινο (φτηνό) τζιποειδές. Έφυγε με κατεύθυνση προς την Πατησίων. Παρατήρησα ότι στο μποτιλιάρισμα στο φανάρι, έριχνε επίμονες ματιές στην παρακείμενη Domino's Pizza. Θα του έτρεχαν τα σάλια του καθηγητή.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZWB6eovHgU0&feature=player_detailpage#t=631s

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=6hka7-G6oWk

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως ο Τζήμερος είναι διφορούμενη προσωπικότητα, σαν τον Καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

Σβερκοδαγκωμένος κι ο Τζήμερος δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Angelos ‏@Mosxovas

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης υποψήφιος με το πασοκ στη Β Αθηνών

Ανώνυμος είπε...

http://topontiki.gr/article/36043

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο στον Τζήμερο. Του αξιζει χειροκρότημα παρατεταμένο. Πως μπορεσες και σκότωσες εναν πεθαμένο

Ανώνυμος είπε...

http://www.gynaikamag.gr/4dcgi/_w_articles_wommoda_1_18/05/2012_442798

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/society/48192,H_dolofonia_Lamprakh.html

Ξαναδίκη Σωκράτη 2

Ανώνυμος είπε...

H πιο σοβαρή για να μην πώ η μόνη σοβαρή Ελληνίς, είναι η Ρεπουση.Ζηλεύω τη Δημαρ γι αυτό της το στέλεχος. Το καλύτερο σχολικό βιβλίο ιστορίας που έχει εκδοθεί ήταν το δικό της - το μόνο χωρίς τερατολογίες και τσολιαδισμόυς για την αθάνατη ψυχή του λαού του θρύλου κλπ .Βέβαια άντε να γράψεις τώρα σχολική ιστορία στη χώρα των φυλάρχων Ψωμιάδηδων, μάγων Χριστόδουλων και περικεφαλαίων. Μ αρέσει η ρεπούση γιατί είναι κοκκινο πανί για τους καθυστερημένους πάτους .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για την Ρεπούση, Καραϊσκο - παρά την αριστεροσύνη της. Κυρίως, γιατί δεν γλείφει τη γλοιώδη μάζα με την αγραμματοσύνη και τις προκαταλήψεις της που ζητά πάντα επιβεβαίωση και ελληνορθόδοξους θούριους. Είναι και γοητευτική γυναίκα, συν τοις άλλοις.

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε ποιά αριστεροσύνη.Στερεότυπίες τωρα μεταξύ μας; Φορά σάνδαλα η Ρεπούση ή χέζει οπου βρεί;
Κυριλέ γυναίκα είναι, ασε που τα πιο φιλελεύθερα οικονομικά μέτρα τα περνάνε οι νεοαριστεροι παγκοσμίως. Την βγάλανε οι Βελοπουλοι πράκτορα ξένων δυνάμεων , κατάσκοπο , την κυνηγάνε σαν μάγισσα, ποιοί. Οι γύφτοι των δυτικών συνοικιών της Σαλονίκης και σια που είναι πιο μαυροι απο τους πακιστανούς

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να έχεις και δίκιο...

Ανώνυμος είπε...

λές μωρε;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, σχεδιάσω να γυρίσω ταινία ντοκυμανταίρ [σε στυλ Χατζηστεφάνου (γέλια)]. Έχεις να συνεισφέρεις χρήματα για την παραγωγή και να αναλάβεις συμπαραγωγός; Θα σε κεράσω και καφέ για την συμφωνία (αλλά όχι στο Μετς - στην Ομόνοια, εκεί που πίνει τον καφέ του και ο Άρης Σπίνος).

Ανώνυμος είπε...

ωραία ιδέα . Φευγω τωρα ομως.Για γράψε ποσό,εχω έναν ανθρωπο που θα πληρώσει.Μ αρέσει ο τιτλος του παραγωγού ντοκιμαντέρ. Μέσα

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρεις, βέβαια, ότι ψάχνω και για γυναίκα συμπαραγωγό - μια αντίστοιχη Κιτίδη (προς το πιο "αντιδραστικό", φυσικά). Έχω και την Ιωάννα οπωσδήποτε, αλλά ψάχνω κάτι λιγότερο πολιτικοποιημένο.
25 χιλιάρικα νομίζω ότι είναι αρκετά για το μερίδιό σου.

Ανώνυμος είπε...

http://vimeo.com/33940524

Ανώνυμος είπε...

Να έχει και Ναόμι Κλάιν, δόγμα του ΣΟΚ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Έξω από τις λίστες ΠΑΣΟΚ ο Δρ Κουτσούκος.

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2012/05/blog-post_29.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=200574

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=200541

Καλή περίπτωση για Καραϊσκο αυτή

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=o6eZ50uZ5t4

Ωραίες εποχές. μόνο με τσίπρα μπορεί να της ξαναζήσουμε

Ανώνυμος είπε...

29 Μαΐου 2012 3:00 μ.μ.

να τα βλέπει ο καραισκος αυτά που θέλει να ψηφίσει συριζα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εννοείς ότι ο Καραϊσκος πρέπει να πάει να πουλήσει αγαπητηλίκι στη "μαντάμ" Λαγκαρντ για το καλό της πατρίδας αλλα και της τσέπης του;

Ανώνυμος είπε...

ασχολείται με την τσέπη ο αριστερός καραίσκος?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πως θα πλησίαζες μία γοητευτική γυναίκα σαν τη Ρεπούση; Θα της πρότεινες έξοδο για ρακόμελο στο Θησείο φορώντας σανδάλια;

Ανώνυμος είπε...

κοιταχτε θίασο

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=459905

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέτε γοητευτική τη Ρεπούση εννοείτε σαν τη θεία Όλγα;

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_3455.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15608

Ανώνυμος είπε...

Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παπαγιάννης. Ας τον κατηγορήσουν για οτιδήποτε, αλλά όχι και για αγράμματο.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά πολύ γοητευτική η Ρεπούση

http://4.bp.blogspot.com/-nAcc3W3eg5s/T8S5JoETL4I/AAAAAAAEFWE/bBvcQENoKKQ/s320/tromaktiko212.jpg

Ανώνυμος είπε...

Πάντως είναι ωραία γυναίκα η Κατερίνα Κιτίδη. Να το πούμε κι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.goumenissa.eu/blog/?p=32318#more-32318

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.post&id=15484

Ανθρώπινη, πολύ ανθρώπινη βρίσκει κι ο Δοξιάδης την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Η συμπόνια κάνει νέα ρεκόρ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που είπες για τον μεγάλο Απόστολο, να αναφέρω ότι τον έβλεπα συχνά εδώ και 6-7 χρόνια στο bistrot "Cellier". Όποτε τύχαινε να ενώσουμε τραπέζια κάποιες παρέες, μου έκανε εντύπωση στις συζητήσεις η ιδεολογική κωλοτούμπα του που είχε αρχίσει από τότε, για να φτάσει στον σημερινό Ράμφειο φανατισμό με τους φιλελευθερισμούς κτλπ. Ουδεμία σχέση με τον παλαιό παραδοσιοκράτη Απόστολο του "Τεριρέμ", της ελληνορθοδοξίας και του κοινωνικού συντηρητισμού.

www.youtube.com/watch?v=9yij2pLgIXQ

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σας παραδώσουμε λοιπόν, νεοταξίτες, σορολάγνοι, δουνουτούδες, τροϊκανοί, και λοιποί μισάνθρωποι τοκογλύφοι των πολυεθνικών και εγχώριοι "ατζέντηδες" τους, αυτό που δεν είναι δικό μας. Αυτόν τον τόπο όπου το φως του είναι συνείδηση, αυτόν τον τόπο που είναι το όραμα των παππούδων μας, το σπίτι των γενιών που έρχονται.

Αυτόν τον τόπον, που δεν μπόρεσαν να τον φάνε τα λιοντάρια, δεν θα τον φάνε τα σκουλήκια.

Πατριωτικό Μέτωπο

Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,

10557, Σύνταγμα, Αθήνα

Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652

Τηλ. Προέδρου: 6980292626

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Καραίσκος δε μας είπε σε ποιό κόμμα να πάμε για να βρούμε γκόμενες.

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτικό Μέτωπο; Κατεβαίνουν στις εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Όχι βέβαια. Θα απέχουν και αυτοί σαν τον Καζάκη αφού δεν βρίσκουν ούτε την ψήφο τους.

Ανώνυμος είπε...

να τοποθετηθεί όποιος ψηφίσει συριζα:

http://www.drassi.gr/index.php?id=2298&title=%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%20%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7%CF%82%20%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

Πέσαν οι μάσκες. Απίθανα πράγματα από τους βρωμοκνίτες με μανδύα δήθεν ανοιχτόμυαλων και μη κολλημένων αριστερών

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4725684

Ανώνυμος είπε...

Ρε μήπως έχει δίκιο η ΟΑΚΚΕ που κατηγορεί τους πάντες στην ελλάδα ως τοποτηρητές και πράκτορες του ρωσικού κεφαλαίου στη χώρα?

Ανώνυμος είπε...

Στρατούλης στον ΑΝΤ1 ως συνήθως με καταγγελίες κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και ως συνήθως χωρίς προτάσεις. Φαιδρό υποκείμενο

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαΐλης είναι δίδυμος αδερφός του γιατρού Ανευλαβή ή είναι ιδέα μου;

Ανώνυμος είπε...

To πιο καταρτισμένο αλλά και τηλεοπτικό στέλεχος του ΚΚΕ είναι ο Θανάσης Παφίλης. Αυτός θα πρέπει να διαδεχτεί την Παπαρήγα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_4730.html

kατι μεταξυ αγγελου φον ζιραχ - κωστάκη καρρα, αραμπατζή και τα λοιπά εθνικά θεματα

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_9032.html

"..Στον... Πρετεντέρη πάντως, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχει την καλύτερη εκπομπή στο Mega. Οι άλλοι δεν βλέπονται. Θέλουμε να τον βλέπουμε και από Σεπτέμβριο.."

Δαγκανιά;

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_1708.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_2437.html

Στα χνάρια του σουβλακοκτόνου νταβαζτοκτόνου

Ανώνυμος είπε...

http://www.nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_6755.html

Ανώνυμος είπε...

για πες για το ντοκιμαντέρ. περι τινος πρόκειται; καλημερα και στη θεσσαλονίκη την κούκλα. 18 και σήμερα εμειναν για την απελευθέρωση της χωρας , για μια προοδευτική διακυβερνηση και την χρεοκοπία

Ανάστω είπε...

Μωρή Καραϊσκω και στα δικά σου

Ανώνυμος είπε...

Ήρθε αλβανός να μου κάνει κάτι δουλειές στο σπίτι. Τον ρώτησα τι ψήφισε. Μου απάντησε "Χρυσή Αυγή".

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή Καραϊσκο, σκεφτόμουν ένα ανθρωπολογικό ντοκυμανταίρ πάνω στο πρόβλημα της δημοκρατίας έτσι όπως το θέτει η παραδοσιακή, Κνίτικη αριστερά - η καταγραφή ενός "δρώμενου" γεμάτο θεατρικά στοιχεία, όπως π.χ. στο παρακάτω βίντεο

www.youtube.com/watch?v=hH2CHZMSfKo

Τελικά, όμως, σκέφτομαι ένα (επίσης ανθρωπολογικού-πολιτικού) χαρακτήρα φιλμικό προϊόν πάνω στο θέμα της σύγχρονης μαζικής εκμαλάκυνσης. Θα έχει παραλυτικούς "διανοούμενους", παιδότοπους, talk show με πληθωρισμό κοινοτοπίας-ασημαντολογίας, Twitter, βουλή των εφήβων, ηλεκτρονικά τσιγάρα, pretentious καλλιτέχνες και κοινό που μένει έκθαμβο μπροστά στη μοντερνιτέ τους (που δεν την καταλαβαίνει) κοκ. Σε πληροφορώ, όμως, ότι το ντοκυμανταίρ δεν σκοπεύουμε να είναι ένα τυπικό προϊόν καταγραφής, αλλά θα χτιστεί καλλιτεχνικά-συμβολικά, όχι ως δημοσιογραφικό αλλά ως καλλιτεχνικό προϊόν.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική ιδέα. θα φκιάξουμε το νεο "ανδαλουσιανό σκύλο". Τι ωραία πράγματα

Ανώνυμος είπε...

To φαινόμενο Καραϊσκος θα συμπεριληφθεί;

Ανώνυμος είπε...

Το Ελληνικό πρόβλημα έχει να κάνει με τους Ταλμουδιστάς. Αυτοί αποτελούν την πέτρα του σκανδάλου. Μην παρασύρεστε από την τρέχουσα επικαιρότητα. Διά των Ταλμουδιστών παράγεται ό,τι παράγεται σήμερα στην χώρα μας αλλά και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση ειδικά προς Βάρσο: Στο τρέχον τεύχος του περιοδικού "Τρίτο Μάτι" υπάρχει άρθρο του συνεργάτη του περιοδικού Στέλιου Καμπούρη περί ερευνών των Ναζί στην Ελλάδα για κοιτάσματα λιγνίτη. Γνωρίζεις μήπως εάν οι δυνάμεις κατοχής εδώ είχαν ερευνήσει γενικώς το ζήτημα πάσης φύσεως κοιτασμάτων και εάν τυχόν είχαν προχωρήσει σε σχεδιασμούς σχετικής εκμετάλλευσης;

Ανώνυμος είπε...

Toυ αργύρη Καμπούρη;

Ανώνυμος είπε...

H υπόθεση σηκώνει σεντόνι.

Ανώνυμος είπε...

Η νέα τάση στα αστεία είναι αυτή που αποδίδει κάθε ευθύνη για οποιοδήποτε πρόβλημα στον νεαρό Αλέξη Τσίπρα. Τα "αστεία" αυτά κινούνται στη ίδια περίπου γραμμή με το "αστείο" που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Πρόεδρος περί εξαφανίσεως των δεινοσαύρων κλπ. Συναντάς π.χ. έναν μαλάκα και σου λέει: "Μου έσκασε το λάστιχο. Πρέπει να φταίνει ο ΣΥΡΙΖΑ". Ή ο άλλος που σου λέει: "Έχασα τα κλειδιά μου. Μάλλον φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ". Έτσι, σου έρχεται να ανοίξεις τα κεφάλια όλων αυτών των "ευφυολόγων".

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_30/05/2012_444478

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lA50XWrEgGs&feature=relmfu

ολόκληρο το απολαυστικό σκετς της ΚΝΕ για τη δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστικός ο Μαντραβέλης και σήμερο. Το βγαλε το μεροκάματο, πάμε για καμμία γίγαντες στου Ευταξία τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Για όλα φταίει ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νόμιζα πως τρώει στην αθηναική λέσχη.

Ανώνυμος είπε...

Τι να φάει με αυτά τα σαγόνια. Καμιά κονσέρβα και πολλή του είναι.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μόλις έμαθα οτι προαλείφομαι για συμπαραγωγός ντοκιμαντερ, άρχισα πάλι τα πούρα

Ανώνυμος είπε...

Τα είχες κόψει Καραϊσκο-Ντε Λαουρέντις;

Ανώνυμος είπε...

είχα αφησει κάποια να ωριμάσουν για καποιο διάστημα κατόπιν συμβουλής του σκηνοθέτου κοκκινοπουλου , οστις ψωνίζει απο το μαγαζί που εργάζομαι και ειναι φαν των πουρων. Παραβίασα το χρόνο ωρίμανσης

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με το "για όλα φταίει ο τσίπρας" δεν είναι καθόλου αυθόρμητο αστειάκι. Πιθανώς να έχει προταθεί από επικοινωνιολόγους, όπως και η επιθέσεις σε νταβατζήδες, μέγκα, πρετεντέρηδες κλπ.

Πιάνουν αυτά τα φτηνά κολπάκια(όπως έχει αποδειχτεί και στην περίπτωση του μπουχέ) στους χαχόλους ιθαγενείς καραισκικού τύπου....

http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_ridicule

http://en.wikipedia.org/wiki/Appeal_to_spite

Ανώνυμος είπε...

4:38 ο γερουσιαστής Μακαρθυ είστε; Ή ο Γεωργαλάς μηπως

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, τώρα που ανέφερες τον Γεωργαλά, θα διηγηθώ πώς με έπιασαν κορόιδο με αφορμή τον μεγάλο αυτόν συγγραφέα. Είναι Σάββατο μεσημέρι, έχω του κόσμου τις δουλειές και πρέπει να τις τελειώσω όλες, γιατί τα ξημερώματα της επομένης φεύγω για δουλειά έξω και θα κάνω καιρό να γυρίσω Ελλάδα. Με έχει πιάσει η μανία να αγοράσω ένα βιβλίο του Πλεύρη, το οποίο όμως δεν το βρίσκω στα βιβλιοπωλεία. Αποφασίζω λοιπόν, αν και δεν έχω χρόνο, να πάω μέχρι τον εκδότη του, σε μια υπόγα κάτω από την Ιπποκράτους νομίζω. Εκεί ο εκδότης μου δίνει το βιβλίο (σε πιο ακριβή τιμή από αυτή που το βρίσκω στα sites των μεγάλων βιβλιοπωλείων) και μου λέει συνωμοτικά: "Έχω και ένα τελευταίο αντίτυπο της Προπαγάνδας του Γεωργαλά. Να το πάρεις γιατί δεν ξέρω πότε και αν θα το ξανατυπώσω". Το βιβλίο τυχαίνει να το έχω ήδη από τον πατέρα μου, αλλά είναι χαρτόδετο και όχι σε καλή κατάσταση. Αρκετά φθαρμένο. Οπότε λέω δεν γαμιέται και το ξανα-αγοράζω για να έχω και ένα καινούριο αντίτυπο. "Θα σου κάνω και μια καλή τιμή. 22 ευρώ" μου λέει ο εκδότης και με κερνάει τσίπουρο, το οποίο αρνούμαι γιατί βιάζομαι. (Οι υπόλοιποι που κάνουν παρέα στον εκδότη και πίνουν συζητούν, εντωμεταξύ, κάτι περίεργα για πραξικοπήματα, για Καντάφι, για κάτι στρατεύματα κλπ. που αδυνατώ να καταλάβω.) Μόλις πριν από μερικές μέρες πετυχαίνω στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ εκπομπή Λεωνίδα με καλεσμένο Πλεύρη. Δίνει 6 - νομίζω - βιβλία του προς 40 ευρώ. Δώρο, μαζί με τα 6 Πλεύρεια βιβλία και τρία ακόμα, εκ των οποίων το ένα η... Προπαγάνδα του Γεωργαλά! Η "σπάνια" (κατά τον εκδότη) Προπαγάνδα. Απατεώνες αυτοί οι εθνικόφρονες εκδότες. Απατεώνες οι εθνικόφρονες γενικώς, δηλαδή...

Ανώνυμος είπε...

και ο καραίσκος που κλέβει στο ζύγι απατεώνας δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το θυμήθηκα, Καραϊσκο, ο Κοκκινόπουλος νομίζω ότι καπνίζει τα πούρα χωρίς δαχτυλίδι. Για ρώτα τον και γι αυτό το θέμα και πες μου τη γνώμη του.

Ανώνυμος είπε...

Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι καλύτερα, κάποιες φορές που τον έχω δει καπνίζει πράγματι πούρα χωρίς δαχτυλίδι, αλλά τα πιο λεπτά, οπότε δεν ξέρω μήπως είναι κοινά πούρα, "περιπτέρου". Γιατί τον θυμάμαι και μια φορά με πιο χονδρό πούρο, με κόκκινο δαχτυλίδι κολλημένο απάνω.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Φίλε δεν έχω ιδέα για εκμετάλλευση λιγνίτη και άλλων ορυκτών από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής της χώρας. Μπορεί να τα άφησαν για να τα εκμεταλλυτούν μελλοντικά οι γενοπικές δυνάμεις κατοχής της χώρας του Φωτόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2vt3xMzorAw

Δεύτερο, ακόμα πιο επικό κι απολαυστικό βίντεο του γίγαντα Πάνου Καμμένου με συνεχείς αυτή τη φορά αναφορές σε Φούχτερ & Ραϊχμπάχερ. Ομιλία στη Βουλή, όπου ο Καμμένος φαίνεται ότι είναι για ψυχοφάρμακα ο άνθρωπος. Στο σημείο που φωνάζει "ο κύριος Φούχτερ θα ελέγχει την πατρίδα μου" είναι για ηρεμιστική ένεση.

Ανώνυμος είπε...

Μαρίνα σ' αγαπώ!

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://www.markos.tv/eleni-mateo-inkognito-stin-kriti-foto

Απο τις πιο δύσκολες δουλειές στον κόσμο (λεμε τωρα)
Σου δίνει η αρχισυνταξία δυο φωτογραφιες και σου αναθέτει να γράψεις 300 λέξεις , οτι να ναι.Χωρίς να υπάρχει ρεπορταζ, μόνο φωτο.Κατι να γεμίσει τη σελίδα ετσι οπως οπως να περασει η βραδυά.
Και γράφει ο αλλος: " χαλαρες βολτες" "φαινονται ερωτευμένοι" " πολυ ωραια παραλία, ταβερνάκια , βολτα χερι χερι, εδειχναν να απολαμβανουν τις στιγμές, κοιταξαν τις βιτρίνες, φαινεται να αδιαφορουν για τις φημες που τους θελουν χωρισμένους, κλπκλπ
Κοσμικό ρεπορτάζ : πρεπει να συμπεριληφθει στο ντοκιμανεγ...

Ανώνυμος είπε...

ντοκιμαντεγ

Ανώνυμος είπε...

αγχωμένες βόλτες

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την ώρα στον αλφα βουλευτες ψωνίζουν με νοικοκυρές σε super market.Άδωνις Γεωργιάδης να σέρνει καροτσάκι και παύλος κοντογιαννίδης με σκουλαρίκι λαο βαμμένο μαλλί να αναζητά εναγωνίως τα προιόντα στη λίστα.Τρελό γέλιο.Καλώ τον Βαψ να κάνει ανάρτηση για τον βαψομαλλιά παύλο.

Ανώνυμος είπε...

σκουλαρίκι και βαμμένο

Ανώνυμος είπε...

Η Μπατζελή πως σας φαίνεται; Παλιά είχε ένα λάγνο βλέμμα πολύ ωραίο, τώρα τη βλέπω λίγο ξερακιανή.

Ανώνυμος είπε...

δυνατο μιλφ

Ανώνυμος είπε...

πολυ ωραία κοπέλα

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος με τους βιβλιοπώλες V. Ευτυχώς που τώρα με την κρίση αρκετοί αναγκάζονται να βγάζουν προσφορές.


Παρατήρησα όμως με λύπη πως και το bookdepository τσίμπησε τις τιμές τελευταία και έβαλε μέσα και τον ελληνικο φπα.

Ανώνυμος είπε...

2:50, καλά, εννοείται ότι από ελληνικά βιβλιοπωλεία μόνο ελλήνων βιβλία αγοράζεις (δηλαδή πολύ σπάνια). Αλλιώς παίρνεις το πρωτότυπο στο 1/5 πολλές φορές της τιμής.

Το bookdepository κάνει και προσφορές επιπλέον έκπτωσης. Δεν σου τις στέλνει με email; Πάντως, σε καινούργιο βιβλίο, νομίζω ότι ακόμη διατηρεί συχνά τις πιο φτηνές τιμές στην αγορά. Αγόρασα, ας πούμε, πριν μερικές μέρες το Τhe Complete Mapp and Lucia (και τους δύο τόμους) στην φθηνότερη τιμή της αγοράς (περίπου κανένα τάληρο και τους δύο τόμους μαζί). Πάντως, εγώ αγοράζω πια κυρίως από το awesomebooks.com και το abebooks.co.uk. Τεράστιες διαφορές τιμής ειδικά σε αριστης κατάστασης μεταχειρισμένα σπάνια βιβλία. Πολλές φορές, εξευτελιστικές τιμές. Και επίσης επιπλέον έκπτωση (συνήθως 20%) κάθε τρεις και λίγο στο awesomebooks, αφότου έγινα πελάτης.

Μου έλεγε σοβαρός βιβλιοεκδότης, ότι με τον ανταγωνισμό του ηλεκτρονικού βιβλίου (ηλεκτρονικού τσιγάρου;) kindle, τα κανόνια στην αγορά (Ελευθερουδάκης, αλητήριος υιός Κουρής με τα Metropolis και την πτώχευση κοκ.) και φυσικά την αδεκαρία, πολλοί εκδότες κρατιούνται με νύχια και με δόντια και πάνε για λουκέτο. (Ευτυχώς) "Σας κάνουν κακό και τα ξένα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία..." του λέω. "Όχι μωρέ, εμείς τζίρο κάνουμε με τα σύγχρονα ελληνικά μυθιστορήματα κυρίως", μου απαντάει. Σκέψου κοινό...

Καραϊσκο, δεν έχω όρεξη πια να γράφω. Σου τα έχω πει για τα blogs. Να ξέρεις, όμως, ότι για τον Κοντο. είχα αρχίσει να γράφω, μέχρι που έμαθα κάτι δυσάρεστο οικογενειακό-προσωπικό. Έτσι σταμάτησα. Γιατί είμαι και πονόψυχος (όποτε χρειάζεται). Για τον ίδιο, άλλωστε, λόγο δεν θα βρεις κείμενο για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, έναν άνθρωπο, κατά τα άλλα υπέρμετρης γραφικότητας. Πρέπει να είμαστε και άνθρωποι πότε-πότε. Μισούμε το ανθρώπινο είδος, αλλά χρειάζεται να γινόμαστε και ανθρώπινοι. Η ανθρωπιά θα σώσει τον κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

βαψ η χθεσινή πρόσκληση να ξαναγράψεις (για κοντογιαννιδη) ανηκει σ αλλον. ο κοκκινόπουλος καπνίζει βέρα πούρα διαβεβαιώ. Πλέον όμως που κόπηκαν τα γελοία σιριαλ του δεν ξερω αν το γυρισε και καπνίζει πούρα λιβυης

Ανώνυμος είπε...

http://ntomatatv.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html

Ανώνυμος είπε...

Αθρωπισμός

Ανώνυμος είπε...

Δημ.: -ποιά είναι τα σχέδιά σας για το μέλλον?

jean luis trintignant: - ο θάνατος

Ανώνυμος είπε...

ο καραίσκος πήρε την συνέντευξη?

Ανώνυμος είπε...

Να συνεντευξιάσει ο Καραϊσκος -σε στυλ σταύρου θεοδ- τον καλό σκηνοθέτη κοκκινόπουλο καθώς και αλλους από το καλλιτεχνικό στερέωμα με τους οποίους συναλλάσσεται συναγελάζεται

Ανώνυμος είπε...

να πάρει τις συνεντεύξεις au naturel

Ανώνυμος είπε...

εννοείς ξεβράκωτος φίλε;

Ανώνυμος είπε...

ναι γιατι ο θεοδωράκης που τις καμει ντυμένος σ αρεσει καλυτερα

Ανώνυμος είπε...

ντυμενο ξυλο

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=201146

μπακαλόγατοι θα καταλήξουν κι αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

Ο Φούχτερ κι ο Ραϊχμπάχερ μου φαίνεται ότι δεν πρέπει να είναι ανθρωπιστές πάντως. Δεν θέλουν μια Ευρώπη των λαών αλλά μια Ευρώπη των αριθμών. Μια Ευρώπη απανθρωπιάς και εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Αλλά είναι φανερό ότι θα είναι δύσκολη η νίκη τους απέναντι στον αγνό, ανθρωπιστή και δημοκρατικό ελληνικό λαό. Βαστάτε γερά αδέλφια. Μην σκύβετε το κεφάλι. Μόνο ο Πάνος Καμμένος κι ο Τσίπρας είναι πια οι ελπίδες μας. Μόνο αυτοί μας έμειναν. Όλοι οι άλλοι προσκύνησαν και πουλήθηκαν στα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων.

Ανώνυμος είπε...

Aυτήν την ώρα ο Σαμαράς με την ομιλία του , κονιορτοποιεί τον ανθρωπιστή Τσίπρα ακόμη και αυτον τον Ανδρέα, πλειοδοτώντας σε παροχολογία .

Ανώνυμος είπε...

Αλεβίζου Ελπίδα, αγωνίστρια στο «Κίνημα Δεν Πληρώνω» και στα κινήματα πόλης


Δελαστίκ Γεώργιος-Γασπάρ , δημοσιογράφος, δ/ντης εφημερίδας «Πριν»

Γκαργκάνας Παναγιώτης (Πάνος) , Δ/ντης «Εργατικής Αλληλεγγύης

Καλαμπόκα Ελένη , συμβασιούχος μιας μέρας στον Ιππόδρομο Ελλάδος

Παπακωνσταντίνου Πέτρος , δημοσιογράφος

Ανώνυμος είπε...

V, θα γίνεις η αιτία της οικονομικής καταστροφής μου. Αφού πρώτα ξόδεψα ένα σωρό στο bookdeposity εξαιτίας σου, τώρα μπαίνω σε νέους πειρασμούς αγοραστικής μανίας.

Η επιλογή Mapp and Lucia δεν με εκπλήσει, καθώς σε φανταζόμουν να διαβάζεις Evelyn Waugh και πρώιμο Aldous Huxley ή Burgess.

Ευτυχώς για τους εγχώριους βιβλιοπώλας που οι γυναίκες εξακολουθούν να διαβάζουν το νησί και το τουίλαιτ (και οι ψαγμένες το κορίτσι με τα τατου). Ο Ελ προβλέπω να πουλάει μόνο τετράδια και στυλούς, και μάλιστα από τους φτηνούς. Mε κάθε καινούριο κανόνι θυμάμαι τις παλιές εποχές εκδοτικής δόξης, τώρα τους βλέπω να κουβαλάνε οι ίδιοι τα βιβλία με το μηχανάκι.

Πρόσεξε το θέμα του ανθρωπισμού γιατί μου φαίνεται πως σε επηρέασε επικίνδυνα ο Τατσόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Συνέντευξη Βαψομαλλιά... εεεε, Τσίπρα στο www.enikos.gr

Ανώνυμος είπε...

"Vaps, the misanthrope philanthropist", the new comic bestseller now at Barnes & Noble. Xou pe!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Τσίπρας να μην ξέρει αγγλικά αλλά από ελληνικά σκίζει. "Έχουν συνΉψει δάνεια" είπε.

Ανώνυμος είπε...

Ή έχει φωνάξει μιλημένους ο Χατζηνίκος ή έχουν πάρει είδηση τον Τσίπρα μέχρι κι οι καθυστερημένοι. Πίπα κώλο τον πάνε οι καλεσμένοι του Χατζηνικολάκη τον cool Αλέξη

Ανώνυμος είπε...

Tι λές φίλε μου. Συνήψει είπε; Ο ελληνικός λαός δεν συγχωρεί τα λεκτικά λάθη όπως απεδείχθη με γιωργάκη.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως μιλούσε καλύτερα αγγλικά από τον Αλέξη ο Γιωργάκης. Αγράμματος μόνο στα ελληνικά ο ένας, αγράμματος παντού ο άλλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο άλλος λέει ψέματα οτι τελείωσε την ΑΣΟΕΕ, ο άλλος ημίτρελλος, ο άλλος χοντροδιεφθαρμένος γαμησε τα.Τι να ψηφίσει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε τα Ελληνικά του Αλέξη , είναι καλύτερα απο αυτά του Γιωργου. Μην μας τρελλάνεις τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Λογικό δεν είναι? Ό Αλέξης δεν έχει πάει ποτέ παραπέρα από το Ναύπλιο. Ο Γιωργάκης αντίθετα έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως καταπληκτικός ο Χατζηνικολάου απόψε. Συγκροτημένος λόγος, εύστοχες ερωτήσεις, καλή διαχείριση του χρόνου. Εξαιρετικός σήμερα. Μπράβο του. Ευχάριστη έκπληξη το αποψινό.

Ανώνυμος είπε...

Στο ναύπλιο φίλε μιλάνε όλοι παραδοσιακά πολύ καλά αγγλικά γιατί ειναι καμακια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις κι άδικο 11:11. Και εμένα με εντυπωσίασε σήμερα ο Χατζηνικολάου. Πολύ ευχάριστη έκπληξη την οποία δεν περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Τον στρίμωξε για τα καλά τον Τσίπρα ο Νικολάκης.

Ανώνυμος είπε...

ποιός θα φανταζόταν το 81, οταν ο φουκαράς καραμανλής άφηνε μία χώρα έτοιμη για απογείωση, ότι μετά 30 χρόνια η ελλάδα θα ταν mad max δυστοπία. Και οι σημερινοί 30-40ρηδες η πλέον γαμημένη γενιά και για τα επόμενα 30 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Στυλιστική επίθεση στον γλωσσομαθή Αλέξη από φοιτήτρια του ΠΑ.ΠΕΙ με κατηγορίες για "καρεκλάτο" ντύσιμο. Πρέπει να είναι δυνατό πανεπιστήμιο το ΠΑ.ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να μάθω καλά αγγλικά για να μην τα μιλάω σαν τον Αλέξη; Στην Αθήνα όμως, όχι στο Ναύπλιο που πέφτει μακριά. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό φροντιστήριο ξένων γλωσσών; Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλός ο χατζη σήμερα. Πρωτοφανές για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο.

Ανώνυμος είπε...

Ανεργη διακοσμητρια είμαι εγω παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Αδιόριστη διακοσμήτρια ήθελε να πει.

Ανώνυμος είπε...

ωραίος ο αεροπόρος. 48 χρονων συνταξιούχος, μπορεί να δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα και παραπονιέται που τού κόβουν την σύνταξη αν δουλέψει.

Ανώνυμος είπε...

αδιόριστος μπακαλόγατος

Ανώνυμος είπε...

αδιόριστος φίλαθλος

Ανώνυμος είπε...

ΙΕΚ παρακμή

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφος του Καραίσκου. Σπουδάστρια δημοσιογραφίας στα ΙΕΚ Ακμή. Προβλέπω μεγάλη καριέρα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ανθρώπινος ο Τσίπρας με τους κουκουλοφόρους μια φορά. "Παιδιά της διπλανής πόρτας", "νέοι που βρίσκονται στο περιθώριο" κλπ. Α, τους καημένους.

Ανώνυμος είπε...

θα το εχει να το λέει η σπουδάστρια της ακμής ομως, οτι έκανε ερώτηση στον πρωθυπουργό της χώρας πριν αναλάβει.

Ανώνυμος είπε...

σπάνιο πουλί

Ανώνυμος είπε...

Αδιόριστος γιατρός.

Trueman είπε...

εξαιρετικός επικοινωνιακά πάντως

Ανώνυμος είπε...

ανεργος μεγαλογιατρός

Trueman είπε...

..δεδομένων των ανοησιών που πρεσβεύει

Ανώνυμος είπε...

Να σου κι οι εβραίοι Ρόθτσιλντ. Είπα κι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Σκατοχικά δάνεια

Ανώνυμος είπε...

σΕξοχότατη,

παρ’ όλα αυτά η Ελλάδα μπορεί να μεγαλουργήσει, όπως το έχουν κάνει χιλιάδες Έλληνες μετανάστες, σε χώρες όπως η δική σας, όπως το έχει καταφέρει η ελληνική ναυτιλία. Μόλις το κράτος – αγχόνη σταματήσει να πνίγει όσους έχουν και ιδέες και διάθεση και παραγωγικό σφρίγος, η Ελλάδα θα ανθίσει. Βοηθήστε μας να το πετύχουμε. Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό Ελληνικό πνεύμα – αυτό που ποτέ δεν έσβησε σ΄αυτόν τον τόπο.

Θάνος Τζήμερος"

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν πιστεύω οτι ο Σαμαρας θα πάει σε αυτη την εκπομπή, γιατί πάσχει απο αγοραφοβια

Ανώνυμος είπε...

Αναγκαστικό διακοποδάνειο

Ανώνυμος είπε...

τωρα που θα πάρει 2% να δώ τί θα λέει ο τζήμερος

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ζήλια για τον Τζήμερο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4726165

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αν δεν ήταν ο Τζήμερος να στείλει την επιστολή αυτή, οι Γερμανοί θα είχαν την καλύτερη γνώμη για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ρε δε μας χέζετε λέω γω. Τυπικός ελληνικός στρουθοκαμηλισμός και κουτοπονηριά που θεωρεί όλους τους ξένους βλάκες "αμερικανάκια".

Ανώνυμος είπε...

Όλη η Γερμανία διάβασε με ανοιχτό το στόμα την επιστολή Τζήμερου στην Μέρκελ. "Οι Έλληνες φοροφυγάδες και λαμόγια; Είναι δυνατόν;" αναρωτήθηκαν οι Γερμανοί πολίτες, συνηθισμένοι καθώς ήταν στην εξαιρετική εξυπηρέτηση και στα βουνά αποδείξεων που λάμβαναν από τους τίμιους Έλληνες νησιώτες κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην ωραία αυτή χώρα. Έλεος ρε.

Ανώνυμος είπε...

πάνω που τον συμπαθούσα τον κερατά. Είναι και ιεχωβάς

Ανώνυμος είπε...

για τον τζήμερο μιλάω, όχι τον μπακαλόγατο

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος είναι Χριστιανός Ορθόδοξος. Με τιμή και καμάρι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο διορισμό πιστεύει ο Καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

Ομόθρησκος του Τσίπρα δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι θέλουμε και θα τον φέρουμε, τον Σαμαρά, τον Σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Εγω θέλω να μπου πεί κάποιος, τι διαφορά έχει η εκπομπή του Νίκου απο την εκπομπή της Αννίτας. Εκτός απο τη διαδικτυυακή- τηλεοπτική βέβαια

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εγώ τον πάω τον Τζήμερο. Με εκνευρίζει μόνο που έβαλε υποψήφια την τσαούσα.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που είπαμε για καμάκι, θυμήθηκα τις ξένες που πήγαιναν στον όροφο με τα ξενόγλωσσα σε γνωστό πανάκριβο βιβλιοπωλείο. Μετά ξύπνησαν κι αυτές και πηγαίναν στο καινούριο που άνοιξε εκεί κοντά. Τώρα που ψιλοακρίβηνε κι εκείνο έχουν αραιώσει κι από κει. Μάλλον το ρίξαν κι αυτές στο ονλαιν σοπινγκ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.anatropinews.gr/2012/05/31/%CF%83%CF%80%CF%81%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5/

ο θεός αποφάσισε ... στην απομόνωση

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_6383.html#more

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/mega_2483.html

Καθαρή και έντιμη δημοσιογραφία

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/06/einai.html

"Ο Π. Καμμένος επιτέθηκε ονομαστικά και στους Σαμαρά και Βενιζέλο και εκτίμησε ότι το κόμμα του δεν θα υποστεί φθορά στις εκλογές."

Κλαίω ή WTF?

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i01062012

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15716

Ανώνυμος είπε...

Αυτό με τα γελοία λογοπαίγνια στα ονόματα των αριστερίστικων κομμάτων δεν έχει σχολιαστεί επαρκώς. Ανταρσύα σύριζα ενάντια αρένα που θυμάμαι από τα πανεπιστήμια. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα. Τι είναι αυτό πάλι;

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/05/gay-festival-o-ricky-martin.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/politics/49153,O_Akhs_gia_toys_%C2%ABkakoys%C2%BB.html

η ελληνική δημοσιογραφία εχει βγάλει γενναίους δημοσιογράφους

Ανώνυμος είπε...

Στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν σήμερα καλεσμένος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο κ.Καρατζέφερης μίλησε για τις πρόσφατες αποχωρήσεις από το κόμμα του.
Για την αποχώρηση του Άδωνη Γεωργιάδη ανέφερε ένα παράδειγμα: "Τατιάνα μου είσαι μια ευτυχισμένη γυναίκα, μια ευτυχισμένη μητέρα και σύζυγος. Και αυτήν την ευτυχία ξαφνικά την προδίδει ο Ευαγγελάτος και φεύγει με ένα τοπ μόντελ. Βέβαια ο Σαμαράς δεν είναι ούτε τοπ ούτε μόντελ…."
Όσο για τον Κυριάκο Βελόπουλο και τους άσχημους χαρακτηρισμούς που του είχε προσάψει δήλωσε: "Δεν τον είπα εγώ ρουφιάνο. Απλά εκείνος είχε πει σε μια εκπομπή, όταν έφυγε ο Βορίδης και ο Άδωνις πως “εγώ θα μείνω εδώ θα φύγω τελευταίος και κρατήστε αυτό το βίντεο αν φύγω ποτέ να με πείτε ρόμπα” και την επόμενη μέρα του έστειλαν κάποιοι φίλοι από το κόμμα 12 ρόμπες!""Τους αποχωρήσαντες τους πήρα από ένα συγκεκριμένο σημείο ύπαρξης… Ο Άδωνις όταν ήρθε κοντά μου ήταν στρατιώτης, ο Μάκης Βορίδης ήταν ο απόβλητος της πολιτικής ζωής καθώς είχε πάει τρεις φορές σε εκλογές και το περισσότερο που είχε πιάσει ήταν 0,07…Τους έμαθα την δουλειά.. και τους έκανα υπουργούς. Τους έβαλα πολύ ψηλά και έπαθαν βέρτικο πολιτικό. Ήθελαν την κουμπαριά του προέδρου για να καταξιωθούν στον κόσμο. Κι εγώ το έκανα με μεγάλη χαρά." είπε χαρακτηριστικά.

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_6696.html

Ανώνυμος είπε...

11:32 π.μ.

θα πάει κι ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_01/06/2012_444913

Ανώνυμος είπε...

Πλάκωσε πάλι το μαξιλάρι τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

τον τσίπρα βλέπω

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_8668.html

Ανώνυμος είπε...

Πως τον βλέπεις;

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/o.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι σε βαρειά κατάθλιψη μετά τα γκάλλοπ που δίνουν το ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο διότι απομακρύνεται το όνειρο του διορισμού του.

Ανώνυμος είπε...

ωχ. Τι προτείνει ο Αλέξης για αυτό;

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathciv_1_01/06/2012_444914

Ανώνυμος είπε...

Xαλασμένο κεμπάπ αδιόριστο

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλιστικά δικαιώματα και εργασιακές ρυθμίσεις για όλους τους εργαζομένους του πολιτισμού, ώστε να μην είναι θύματα εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Επίλυση του συνταξιοδοτικού προβλήματος των καλλιτεχνών. Τιμητικές συντάξεις για δημιουργούς που έχουν προσφέρει στη χώρα

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   801 – 1000 από 1705   Νεότερο› Νεότερο»