Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ


Το ευρύ μέτωπο της δεξιάς που ετοιμάζεται με βίαιους γάμους- "αφόρητους στην όψη" που έλεγε και στον Οιδίποδα, γάμους συνοικεσιακούς και με πεθερικά επιχειρηματίες ,σίγουρα μας επιφυλάσσει καλύτερες , ακόμη καλύτερες ημέρες φοροδιαφυγής και αλχημειών με ένα ζητούμενο:Πως δεν θα πληρώσουμε "εμείς" οι παρασιτικοί μονοπωλιακοί "επιχειρηματιες" και η παρέα μας το μνημόνιο ."Εμεις", η κυρά Ολγα , η ΟΝΝΕΔ και η λοιπή συμφορά να ζούμε με όρους 2005 και τα λοιπά θύματα να ζούν με τους γνωστούς όρους-ορούς του 2012 ,13 14 κ.ο.κ
θα σας πώ εγω την ελλάδα που ονειρεύεται η Νου δου και το ευρυ μέτωπο του Σαμαρα Μοτοροιλ , ψυχάρη , τσιμπουριών,, μαντάκων και των τραπεζών ( που απο πιστωτικά ιδρύματα έχουν γινει ιδρύματα κομματικων χρηματοδοτήσεων ημετερων και μηχανισμοί αυτοανακύκλωσης ) και των λοιπών εκσυγχρονιστικών χρεοκοπιοπαραραγωγικών δυνάμεων.Θα έλεγα κιόλας με την ευκαιρία ,οτι στην παρούσα χρόνική περίοδο, το ντόπιο κίνημα των φιλελευθέρων βρίσκεται σε τόσο σπαργανικό επίπεδο ,που μου θυμίζει κάτι οπαδούς της τέκνο το 1988 στο FUZZ στη Μαβίλη που κυκλοφορούσαν με φωτάκια σαν ούφο ή κάτι πανκς με παραμάνες στην κρητη του 1982. Δηλαδή χέστε μας μωρε ,να δούμε τι θα απογίνουμε, γιατί εδω εχουμε άλλα .
Η νεα νουδου (νεος πανιωνιος) οραματίζεται μια κοινωνία τύπου Ινδίας και μάλιστα της παλιάς Ινδίας προ παγκοσμιοποιήσης.Δηλαδή μιας κοινωνιας με κάστες , που όποιος γεννιέται κακομοιρης θα πεθαίνει κακομοίρης , ο βαρβιτσιώτης θα πεθαίνει βαρβιτσιώτης και η κοινωνική κινητικότητα θα ακινητοποιηθεί προς χάριν των ήδη διαμορφωμένων τζακιών που φοβούνται τον ανταγωνισμό και το φιλελευθερισμό όσο ο διάολος το λιβάνι, αφού εδω μιλάμε περι κληρονομικού δικαίου ηλιθιότητας. Γεννήθηκες επιστάτης θα πεθάνεις επιστάτης .Βλαξ επιστάτης αλλα επιστάτης. Θα μου πείς γιατί ακολουθεί -όσο ακολουθεί- ο λαός.Με την κρίση κατάλαβα οτι μεγάλη μερίς του πληθυσμού μας , είναι ικανοποιημένη με μια τηλεοραση , το φαγάκι και μια κυριακάτικη εκδρομήν.Ας κάνουν οι ακηδες οτι γουστάρουν και ας τρώνε όσο θέλουν .Μαλιστα για να το διατυπώσω ευθαρσώς, η Νεα δημοκρασία(σικ) εχει τέτοια σχέση με τον οικονομικό φιλελευθερισμό, όσο έχει αυτό το μπλόγκ σχέση με την επισκεψιμότητα (μουσαφιρισιμότητα) και όσο τα μπλόγκ του Παπαγιάννη με την αλήθεια.
Αυτά βέβαια είχε εντοπίσει κι ο Ανδρέας το 1981 και φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα και να μεταρρυθμίσει τη χώρα φλομώνοντας τους "ξεβράκωτους" με δάνεια και πετώντας παράδες απο το μπαλκόνι αλα εβίτα περόν μαντόνα. Απέναντι σε αυτήν την διαμορφούμενη αστική -νεοβασιλική θα έλεγα εγω ανασύνταξη ,μες σ αυτήν την αυχμηρότητα, μένει για τον ηδη εξουθενωμένο ή εξαθλιωμένο και προσεχώς εκμηδενισμένο λαό μας που του κατουράνε απο πάνω και του χέζουνε οι τριτοκοσμικοί το κατώφλι , μια μόνο παρηγοριά. Ο Καμμένος με τις κρεμάλες και τα δικαστήρια ,τους λιθοβολισμούς και τη Λαική τράπεζα και απο την άλλη η αιώνια γλυκειά καντάδα της αριστεράς του Τσίπρα. Η ιστορία δηλαδή που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

1.705 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   601 – 800 από 1705   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

You make me want your Aphrodisiac.

Ανώνυμος είπε...

OK Καραϊσκο, δεν τρέχει και τίποτα για τη λάθος πληροφορία. Το ίδιο το παιδί, πάντως, θέλει να πάει Ιαπωνία, ίσως επηρεασμένο από την επιτυχία του Λευκάδιου Χερν σ' εκείνα τα ιστορικά και εξωτικά μέρη. Και μερικά παραδημοσιογραφικά... "Καλά, εσύ έφυγες νωρίς" (για να παραφράσουμε τον αισθαντικό και ευαίσθητο αγαπημένο αριστερό συγγραφέα Χρόνη) από το λειτούργημα της ενημέρωσης και, όπως φαίνεται, πολύ καλά έκανες. Πληροφορήθηκα για ξεγυρισμένα 300άρια το μήνα ως αμοιβές για καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές στα ραδιόφωνα των μεγαλοεπιχειρηματιών με την τεράστια οικονομική επιφάνεια, και μάλιστα με 4-5 μήνες καθυστέρηση στη μισθοδοσία. Κάνεις περιουσία δηλαδή, όχι αστεία. Επίσης, και εκπομπές τελείως τζάμπα, ως μπάλωμα, μέχρι να έρθει κανένας να πάρει την ώρα έχοντας πίσω του κάποιον σπόνσορα (και που να βρεθούν σε τέτοιους καιρούς σπόνσορες, εκτός κι αν φοράς γυαλιά, καπνίζεις πούρο και οδηγείς Πόρσε, οπότε παίρνεις κάτι Μινέρβες και τίποτα Ρονάλ). Επίσης, κοίταζα τις προάλλες τις αναλυτικές μετρήσεις ακροαματικότητας και είδα με έκπληξη ότι στον Σκάι ο φίλτατος ξημερωεκπομπάρχης Ψάλτης βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά! Αδίκως λοιπόν τον πήρε η μπάλα της κριτικής. Ο κόσμος τον προτιμά, και αυτός ανταποδίδει δίνοντας πόντους στον σταθμό. Τέλος, ο Λίβυος, λίγο πριν φύγει κλωτσηδόν (και κατά την περίοδο που κωλοτριβόταν να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του σταθμού της Α' Εθνικής και να αναλάβει τον ρόλο του "εκτελεστή" για λογαριασμό του τετράπαχου αφεντικού), πλησίασε στέλεχος του ραδιοφώνου στο οποίο δούλευε τότε και με υψωμένη γροθιά του είπε δυνατά "Θα τη σκίσουμε την Τρέμη!", προκαλώντας (ως συνήθως) ασυγκράτητους γέλωτες. Τελικά εσκίσθησαν τα οπίσθια του ίδιου του Λίβυου, ο οποίος όχι μόνον καμία Τρέμη δεν έσκισε, αλλά αντιθέτως πέρασε θριαμβευτικά από την Β΄ στην Γ΄ Εθνική και με σημαντικά μικρότερη αμοιβή. Άσε τα κατακαημένα κοριτσάκια στον τριτοκάναλο στο οποίο κατέληξε και τα οποία έχουν να αντιμετωπίσουν, πέρα από τα καβούρια του βεσπάκια, και τη γελοιότητα του "λιβυκού" καθημερινού ερωτικού "πεσίματος" με τα σάλια να τρέχουν από αυτό το υπέροχα ερωτικό στόμα. Έχει το κόστος της η δημοσιογραφία...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μπορεί και να θέλει να γίνει νίντζα ο δικός σου.

Συγνώμη ρε συ αλλα ο Ψάλτης -( που συνεχίζω ν ακούω κάποιες φορές λόγω αυπνιών που με βασανίζουν και δεν εχει αλλάξει καθόλου αλλα συνεχίζει τα " παρακαλώ πολύ" και την αερολογία)- ποιόν ανταγωνίζεται στην πρωινή - μαυροχαραματικη ζώνη; Ποιός σταθμός με τέτοιες αναδουλειές πληρώνει υπάλληλο για το 5-7. Ο σκάι, ο αντένα και αν, ο σπόρ φμ , ο ρήελ έχει το αλλο ζώο το μαρκο ...αυτά. Οι άλλοι έχουν κομπιουτερ. Δηλαδή ποιούς συναγωνίζεται κι ο βλάκας ο ψάλτης για να διασχίζει νυχτιάτικα τις λεωφόρους για να παει στη δουλειά. Ασε που με τέτοιο επίπεδο , θα παραμείνει μια ζωή εκεί στο 5-7 δεμένος στην καρεκλα σαν συγχρονος προμηθέας με το αφεντικο αλαφούζο να του ραμφιζει τη συκωταριά καθημερινά.

Ανώνυμος είπε...

Μα να λέει τέτοια πράματα για τη θεία Όλγα;

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον δεν θέλει να εργαστεί ως δημοσιογράφος γιατί τα 300€ του φαίνονται λίγα, άκουσα για μεγάλες ευκαιρίες καριέρας στην Καλιφόρνια στο μάζεμα πορτοκαλιών. Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στη νέα τους δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Go2D0eOyScg&feature=gv

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, νομίζω ότι αδικούμε τον υιό του ιερέα. Όλοι οι μεγάλοι ανταγωνιστικοί σταθμοί έχουν ζωντανές εκπομπές εκείνη την ώρα απ' όσο μπορώ να θυμηθώ. Μόνον η Ψάλτης όμως κερδίζει κατά κράτος. Δυστυχώς για τους υψηλόφρονες του Σκάι, όλη την ώθηση στις ακραματικότητες την δίνουν πια ο Λαβίθης, ο Ψάλτης και ο... Αυτιάς. [Η απορία μου σε ό,τι έχει να κάνει με το πρόγραμμα του Σκάι είναι η εκπομπή "ο Εξαρχείων, ο εκ θεμελίων και ο Παρμενίων" (τί τίτλος!), δηλ. ο γιαουρτοπαρασκευαστής Μαζαράκης, που παίζει μόνο μια φορά την εβδομάδα, και αυτή Σάββατο στις 5 τα ξημερώματα. Τι νόημα έχει αυτός ο προγραμματισμός για αυτή την εκπομπή; Ανεξήγητο. Η πιο cult, όμως εκπομπή νομίζω ότι παραμένει ο "Λόγος ο Μέγας" με τον θεολόγο Στέλιο Αραβαντινό - και αυτή άπαξ της εβδομάδος, την ίδια πάντοτε ξημερωματική ώρα της αγίας και χριστιανικής Κυριακής)].

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χαρά θεού είναι κυριακή πρωί.Να σηκώνεσαι , να βάζεις το ραδιοφωνο στον σκάι- "ο λόγος ο μέγας", να πίνεις καφεδάκι, να ξυρίζεσαι παστρικά με φαλτσετα, να φοράς το κοστούμι σου και να τραβάς με την κυρά στην εκκλησά.

5-6 μόνο οι προαναφερθέντες έχουν εκπομπή.΄Στις 6 αρχίζουν καποιοι σταθμοί την ενημέρωση. Στις 6 όμως ο ψάλτης εχει αναλύσει ήδη όλην την επικαιρότητα διεθνή και ξένη

Ανώνυμος είπε...

Το Criminal minds που έδειχνε μόλις στη ΝΕΤ είχε επεισόδιο με δαιμονισμένους.

Δυνατός ο δαιμονισμένος αυτός πάντως. Πρώην παλαιοημερολογίτης, πρώην σατανιστής αλλά δίνει και μηνύματα κατά της πλουτοκρατίας που πίνει το αίμα του κοσμάκη (και των δημοσιογράφων των 300€) και των ταυτοτήτων του 666. Να ΄γίνει μεταλάς σε death metal συγκρότημα.

Πολύ δυνατό βίντεο

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30769

Trueman είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=459609&h1=true

Ανώνυμος είπε...

http://www.koutipandoras.gr/?p=21014

Trueman είπε...

Μπείτε στο μυαλό ενός ευρωπαίου. Υπάρχει λόγος συνέχισης συμμετοχής της ελλάδας στην ΕΕ?

Με αμελητέο εκτόπισμα (πολιτικό, οικονομικό, εκπαιδευτικό-πολιτιστικό), εκτεταμένη διαφθορά και απαρχαιωμένο κράτος, συμφωνούμε ότι διαθέτει όλα τα ..εχέγγυα ενός αποτυχημένου κράτους. Επιπέον, 31 χρόνια παρουσίας στην ΕΕ με όλες τις ευκαιρίες εκσυγχρονισμού που τού δοθήκαν, παρόλα αυτά συνεχώς αποτυχαίνει. Παραμένει ουσιαστικά ο απόβλητος nigga, ρομά της Ευρώπης. Οπότε δεν έχασε κι η ΕΕ βελόνι αν δεν συμμετείχε το καρατσιγγαναριό στην Ένωση.

Αλλά ο αποτυχημένος αυτός Γκιόζης(*), εκβιάζει ζωσμένος με εκρηκτικά να ανατινάξει όσους είχαν, ατυχώς, την μεγαλοθυμία να τον δεχτούν στους κόλπους τους αν δεν συνεχιστεί η ελεημοσύνη και το τζάμπα τάισμα.

Για πόσο ακόμα θα ανεχτεί ο ευρωπαίος τον εκβιασμό, όταν μάλιστα ξέρει ότι μπορεί πλέον να καεί σοβαρός κι ό ίδιος από αυτόν τον γάμο?

Γι αυτό Βάρσο πιστεύω ότι μάλλον παρακαλάνε οι ευρωπαίοι να βγούν παλαβοί στις εκλογές για να τελειώνουν με τον τσιγγάνο της ευρώπης μια και καλή, όπως γράφει κι ο Μαρίνος σήμερα...


* Αν ποτέ μπεί Τζήμερος σε κυβερνητικό σχήμα, του προτείνω σαν πρώτο μέτρο να απαγορεύσει δι' ακρωτηριασμού άνω άκρων (να ζητηθεί χομεινική τεχνογνωσία) παραστάσεις του ήρωος αυτού των παιδικών μας χρόνων...

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Καταγγελω τις ευρωπαικες συμμαχιες που κατακεραυνωσαν τα κοριτσια μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΗΒΗ!!!!!!!!!!!!1Είναι βεβαιον μετα τα αποψινά, οτι η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!!!1ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aναρωτιέμαι πραγματικά πια, ποιές έιναι σημαντικότερες για την κοινωνία παρεμβάσεις: Του Μαρίνου ή του παιδιού της πλατείας

Ανώνυμος είπε...

@develekos Να στείλουμε την Καραϊσκω στη Γιουροβίζιον.

Ανώνυμος είπε...

Τις προάλλες καθόμουν σε καφενείο στα Εξάρχεια. Εξάρχεια; Ναι, γιατί είχαμε συνάντηση με ανθρώπους των βιβλιοεκδόσεων και τα περισσότερα από αυτά τα ρημαδοεκδοτικά βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Αφού λοιπόν ανέχτηκα κουλτούρα, σερβιτόρες με αέρα επαναστατικό, σανδάλια μοναστηρακίου και δαχτυλιδάκι στον αντίχειρα, με πελατεία ανάλαφρη αλλά συνάμα και προβληματισμένη, να σου μετά από λίγο και ο σπουδαίος ριζοσπάστης δημοσιογράφος Χατζηστεφάνου με μια παρέα αγοριών και κοριτσιών όμοιας αισθητικής. Το μαρτύριο του να ακούς συζητήσεις τέτοιων τύπων για τις ελληνικές και διεθνείς εξελίξεις, με τέτοιον φανατισμό αλλά και βεβαιότητα για το αλάνθαστο των απόψεών τους πάνω σε τόσο σύνθετα ζητήματα, δεν το εύχεσαι ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως υπερβάλλουμε? Μήπως κι ο Συριζα με κυβέρνηση ανθρώπων κι όχι τεχνοκρατών θα ήταν μία κάποια λύσις, που λέει κι ο ποιητής? Στο κάτω της γραφής θα βρούν οι Ευρωπαίοι τον δάσκαλό τους στον Αλέξη Τσίπρα. Απέδειξε ότι τα λέει καλά. Κοιτούσα με τί δέος τον περιέβαλλαν οι ξένοι πολιτικοί στην περιοδεία του. Κι επιτέλους, τί καταφέραμε με την ανερμάτιστη κι ατελέσφορη ενδοτικότητα?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Φοβούμσι οτι ο πιτσιρίκος κι ο χατζηστεφάνου, θα αναλάβουν σπουδαία καθήκοντα αν...

Ανώνυμος είπε...

Οταν συλλογάται η Ρένα Δούρου ελεύθερα, συλλογάται καλά

http://www.koutipandoras.gr/?p=21011

Ανώνυμος είπε...

ο Βάρσος ξύπνησε?

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

http://www.protovouliakatoikwnkaisarianis.blogspot.com/

φαγητο, ποτο ,ανταλλακτικά παζάρια , ξεψειρίσματα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και στη Θεσσαλονίκη την κούκλα.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είσαι ξυπνητός ή το έχεις βάλει στον αυτόματο σχολιασμό;

Ανώνυμος είπε...

κοιμάμαι. Οι θέσεις μου είναι γνωστές.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι ευχάριστο για τον Καραϊσκο σε σχέση με τις τωρινές του πολιτικές-εκλογικές επιλογές. Στον χώρο των δημοσκοπήσεων, το χειρότερο όνομα στην πιάτσα ως προς τη δεοντολογία το έχει ο χαμογελαστός μπούλης προγουλάκιας και το καλύτερο ο Μαυρής. Εάν αυτό δείχνει και την ποιότητα των προβλέψεών τους, να πούμε ότι στις ιδιωτικές συζητήσεις ο Μαυρής ισχυρίζεται ότι με βάση τα στοιχεία του, το ρεύμα υπέρ ΣΥΡΙΖΑ πρακτικά δεν μπορεί να ανακοπεί. Εμφανίζεται απολύτως σίγουρος γι αυτό. Προσωπικά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά το θέμα είναι τι λένε και οι πιο ειδικοί. Βέβαια, όλοι οι επαγγελματίες δημοσκόποι έχουν τα χάλια τους και ίσως γι αυτό προέκυψε τελευταία η σωτήρια παρουσία του διαπρεπούς καθηγητού-στατιστικολόγου Επαμεινώνδα Πανά για να βάλει ενδεχομένως τα πράγματα σε κάποια τάξη. Του καθηγητού αυτού του οποίου, τις 3-4 φορές που έτυχε να συναντήσω μέσω κοινών γνωστών, η κατακλείδα του λόγου του ήταν σταθερά: "Δεν πάμε να τσιμπήσουμε τίποτα να μην τα λέμε στο όρθιο;".

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Eιναι αλήθεια φίλε, οτι αυτόν το μήνα ο συριζα βρίσκεται πολυ ψηλά στις προτιμήσεις μου. Τον άλλο μήνα βλέπουμε πάλι.Αν δεν αρέσουν οι απόψεις μου, τις αλλάζω.

Ανώνυμος είπε...

http://protovouliaxalandriou.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Ο Επαμεινώνδας Πανάς (πού τον θυμήθηκες;) είναι τεραστίων διαστάσεων ανθρωπος(κυριολεκτικά και μεταφορικά εννοείται). Μόνο και μόνο που τον βλέπεις, καταλαβαίνεις ότι η εισπρακτική εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή η ταβερνιαρική τέχνη έχασε έναν μεγάλο άνθρωπο προς όφελος της επιστήμης της στατιστικής. Ο μόνος που τον παίζει στα ίσα στην σοβαρότητα είναι ο συνάδελφος του Εμμανουήλ Γιαννακουδάκης.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλημέρα κι από μένα.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τις απόψεις σου. Άσε δε που, με τόσο άγαρμπή και χωρίς σχέδιο επίθεση ΝΔ και διαφόρων άλλων απαξιωμένων παραγόντων προς τον Αλέξη, παρατηρώ ότι, αν και τον σιχαίνομαι για πολλούς και διαφόρους λόγους (πολιτικούς, αισθητικούς και άλλους), όπως και τον χώρο που εκφράζει, τείνω να νιώσω και κάποια οριακή συμπάθεια. Οδεύετε προς την εξουσία κατά Μαυρή - αυτό ήθελα να πω. Εάν μάλιστα αληθεύει η πληροφορία που μου έδωσε έγκυρος παράγων του αριστερού χώρου, ότι δηλαδή ο Αλέξης, ακόμη κι αν κερδίσει αυτοδυναμία, θα ορίσει ως πρωθυπουργό τη... Λούκα, τότε τα πράγματα θα αποκτήσουν αναμφισβήτητα άγριο ενδιαφέρον.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Α, μ αρέσει η Λούκα και μάλιστα πολύ. Αυτην την εποχή βεβαια

Ανώνυμος είπε...

πολιτικά ή ερωτικά;

Ανώνυμος είπε...

πρωκτικά

Ανώνυμος είπε...

http://geitonies.espiv.net/aggregator/sources/39

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο Καραίσκος τα ξαναγυρνάει όσον αφορά την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ; Μου φαίνεται ότι η επόμενη ανάρτηση θα έχει τίτλο "Το γύρισα, δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ"

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα, επίσης, να πληροφορήσω τους αγαπητούς φίλους (και φίλες;), ότι όποιος δονείται από αριστεροεπαναστατικές ιδέες ή όποιος απλώς έχει διεστραμμένο χιούμορ και θέλει να διαβάσει το Unfollow, το εξαίρετο περιοδικό της ΑΝΤΡΣΥΑκής κομπανίας, χωρίς να δώσει φράγκο, έχει πλέον μια δυνατή λύση: Μπορεί να επισκεφτεί το Pairidaeza της πλατείας Καρύτση, και να πάρει τζάμπα ένα παλαιό τεύχος του καλού περιοδικού. Ο ριζοσπάστης Χ'στεφάνου και η παρέα του έχουν φροντίσει να αφήσουν εκεί μερικά από τα (πολλά) απούλητα παλαιά τεύχη του ευαγγελίου της εναλλακτικής αριστεράς...

Ανώνυμος είπε...

Το link του 10:43 δείχνει το αλύγιστο πνέυμα των χρηστών του facebook και αποδεικνύει ότι είμαστε άξια τέκνα του Μπότσαρη και του Κολοκοτρώνη(επίσης και του καραγκιόζη θα μπόρουσε να ισχυριστεί κάποιος κακόπιστος)

Ανώνυμος είπε...

http://syneleysizografou.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

champions link

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

συριζα θα ψηφίσω δεν το διαπραγματευομαι . Μονο με ψηφο στο συριζα θα μπορεσω επειτα να απολαύσω το ψυχαγωγικό βαριετε πρόγραμμα του σαμαρά και της τηλεδημοσιογραφίας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν δεν είχα γνωρίσει μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα πίστευα ότι οι πλέον γραφικοί ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Και όμως, οι ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ σπάνε όλα τα ρεκόρ γραφικότητας. Μπροστά σε αυτούς, ο Αλέξης φαίνεται τέρας σοβαρότητας.

Ανώνυμος είπε...

εμένα με εκφράζει καλύτερα η οπτική της Κατάληψης Κτήματος Πραποπούλου

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη και ο Γιώργος Δελαστίκ;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, διαβάζοντας το Unfollow σε πιάνουν πόνοι στο στομάχι, πονοκέφαλοι, κράμπες κοκ.

Ανώνυμος είπε...

http://papoutsadiko.espivblogs.net/

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά, χάζευα προχθές το πρωΐ τον Δελαστικ στο Mega. Τα ρέστα μου με αυτά που έλεγε ο προγουλάκιας δημοσιογράφος. Μόνο στην ελληνική τηλεόραση ρίχνεις τέτοιο γέλιο. Ποιος Σαμαράς ρε Καραίσκο; Αυτοί είναι πιο κωμικοί κι από τον Σεφερλή.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό site αυτό το Παπουτσάδικο. Αυθεντικά αριστερό.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι το logo του Βάρσου είναι πιό επίκαιρο παρά ποτέ σε τούτο τον τόπο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ναι αλλα ο Δεμεστίχ δεν θέλει να κυβερνήσει. Μια γκρινιάρα γεροντοκόρη είναι. Ενω Ο σαμαρας. θα σκάσει απο το κακό του χαχα. Οσο σκέφτομαι τη μουρη του αν δεν βγαίνουν πάλι τα κουκιά . (Που δεν θα βγαίνουν). Αντε ρε ανοίχτε τις κάλπες να ψηφίσουμε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστός ο παίκτης. Το πιασες το logo.

Ανώνυμος είπε...

Γενικά φίλε όταν την τρώνε οι πελλοπονήσιοι, είναι ενα καλό βήμα.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως, Βάρσο, να το έχω ξαναγράψει - δεν θυμάμαι - αλλά ας το ξαναπώ. Έχοντας τα τάση να εκνευρίζω λιγάκι όσους έχουν φανατικές βεβαιότητες για τα πολιτικά, κάποτε, σε συζήτηση με τον Λαζαρίδη ο οποίος μού έθαβε τον Δελαστίκ, του ανέφερα "εντάξει, δεν είναι και τόσο κακός", για να ξεκινήσει από πλευράς Λαζαρίδη ένας οχετός ύβρεων για τον γυαλάκια ΑΝΤΑΡΣΥακό διανοούμενο. Τι "μαλάκας", τι "άσχετος", τι "δεν ξέρει τι του γίνεται" κλπ. Όταν του αντιπαρέθεσα ότι εκείνος τουλάχιστον μιλάει πολλές ξένες γλώσσες και διαβάζει πολλά ξένα έντυπα, σε αντίθεση με τους επαρχιώτες έλληνες συναδέλφους του, ο Λ. μου απάντησε: "Το κακό με τον Δελαστίκ είναι ότι διαβάζει τα πάντα, αλλά δεν καταλαβαίνει τίποτε". Επίσης, αν και ίσως το έχω ξανα-αναφέρει/και αυτό, πετύχαινα συχνά κατά το παρελθόν τον Δελαστίκ στο σταθμό της Ομόνοιας - πάντα να κάθεται στο παγκάκι και να ξεκοκκαλίζει ξένα πολιτικά έντυπα μέχρι να καταφθάσει το τρένο που θα τον πήγαινε στον (οπωσδήποτε σημαντικό) προορισμό του. Όταν ήταν καλοκαίρι, φορούσε πάντα κοντομάνικο στενό πουκάμισο και (πάντα μα πάντα) πέδιλα σε σχήμα χιαστί.

Ανώνυμος είπε...

Krateros Katsoulis ‏@kratkat
Καλημέρα σε όλους! Είμαστε έτοιμοι, έχουμε και την αφίσα αλλά δεν ξέρω πως να ανεβάσω τη φωτογραφία εδώ!! Κάποια βοήθεια?!

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη συνιστώσα μου θυμίζει το (παρεξηγημένο) κατάλοιπο της αφόδευσης. Όταν ενεργούμαι το παραγομενο μου προιόν διαθέτει πολλές απ αυτές.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε δεν εξηγείς και σε εμάς τους μη γερμανομαθείς τι σημαίνει το logo σου?

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, αδικημένο. Γιατί η απόλαυση που προσφέρει είναι αντιστρόφως ανάλογη της φήμης του.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ushmm.org/propaganda/archive/poster-neues-volk/

για όσους δεν κατάλαβαν το logo του βάρσου

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Τι ωραία να .....διαψευδεται η ΕΜΥ και να έχει τελειο καιρο!!!!!!!!!!!!!καλημέρα και καλο μπανακι σε ολες ολους!!

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο σε ποιά κουράδ.. εεε συνιστώσα τοποθετείσαι?

Ανώνυμος είπε...

φίλε 2:59 μ.μ.
εγώ αντίθετα είμαι υπερ της αυτόνομης καθόδου. Μια και μεγάλη

Ανώνυμος είπε...

νου δου δλδ

Ανώνυμος είπε...

ο Κουραδάκης. Να βγεί επιτέλους και να μιλήσει ο αγαπημένος μας αλογοουράς

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης πού μένει; Ξέρει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Στο ένδοξο Αμαρούσιον.

Ανώνυμος είπε...

πού καταστράφηκε η ελλάδα

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100013_27/05/2012_483698

Ανώνυμος είπε...

Μόλις προχθές μού ανέφερε κάποιος δημοσιογράφος το θέμα του Λ. με το διδακτορικό του (την μη ύπαρξή του δηλ.). Ομολογώ ότι δεν ήξερα ότι είχε υπάρξει τέτοιο θέμα. Του ανέφερα ότι εμένα μου είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ότι είχε κάνει διδακτορικό στη Ν.Υ. και ότι μάλιστα είχε διδάξει κάποιο διάστημα εκεί πριν αποφασίσει να γίνει δημοσιογράφος στην Αμερική. Όταν τον γνώρισα, πριν κάμποσα χρόνια, εμφανιζόταν ως οικονομικός αναλυτής σε κάποια χρηματιστηριακή εταιρεία, πριν πάει ως σύβουλος του Αντωνάκη στην Ευρωβουλή. Όταν μάλιστα τον είχα ρωτήσει τότε εάν ενδιαφέρεται να διδάξει, μου απάντησε κατά λέξη: "Καθόλου. Γιατί; Για να γλείφω τον κώλο του καθηγητικού κατεστημένου;". Περίεργα πράγματα. Μήπως τελικά έλεγε ψέμματα για το διδακτορικό; Μήπως μας προέκυψε νέος Λίβυος; Αν γνωρίζει κανείς την κατάληξη του θέματος ας αναφέρει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, ο Λίβυος τι να κάνει τώρα;

Ανώνυμος είπε...

α τον καημένο

Ανώνυμος είπε...

http://www.gc.cuny.edu/Page-Elements/Academics-Research-Centers-Initiatives/Doctoral-Programs/Economics/Alumni

Λίστα διδακτορων του CUNY στα Οικονομικά από το 1990. Αν σου είχε πει έτσι, δεδομένου ότι δηλώνει διδακτορικό οικονομετρίας, σου είπε ψέμματα. Εκτός αν το είχε πάρει πιο νωρίς.

Tourkoglou είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον 2:32. Ήθελα κι εγώ να διαβάσω το UNFOLLOW χωρίς να καταλήξει ούτε ένα cent στη βρωμερή τσέπη του κρετίνου Χατζηστεφάνου ή στο ταγάρι της Κιτίδη. Κάποια από τις επόμενες μέρες θα επιλέξω το Pairidaeza για να πιω το ποτό μου.

Ανώνυμος είπε...

Συντακτική ομάδα περιοδικού Unfollow: Ηρακλής Αδύρης, Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου, Κώστας Βαξεβάνης, Λεωνίδας Βατικιώτης, Μαρία Βελβιτσάνου, Έφη Γιαννοπούλου, Κώστας Εφήμερος, Αχιλλέας Ζαβαλλής, Αυγουστίνος Ζενάκος, M. Hulot, Κατερίνα Κιτίδη, Πάρης Μήτσου, Στεφανία Μιζάρα, Νικόλας Μπαρδάκης, Old Boy, Πιτσιρίκος, Σπύρος V.J., Θεόφιλος Τραμπούλης, Γιώργος Τσιάρας, Μιλτιάδης Φίνος, Παναγιώτης Φραντζής, Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, Πάνος Χαρίτος, Άρης Χατζηστεφάνου, Νέλλη Ψαρρού

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μόλις είδα ότι υπάρχει και άλλο link στην σελίδα που παρέθεσα με τους διδάκτορες, το οποίο φτάνει μέχρι και το 1967. Πουθενά ο Χρύσανθος. Άρα μουσαντένιο το διδακτορικό.

Ανώνυμος είπε...

Ένας κι ένας η συντακτική ομάδα του κορυφαίου αυτού εντύπου. Μόνο 5 ευρώ για τόσες και τέτοιες υπογραφές; Αγαπητέ Τούρκογλου, ίσως δεν πρέπει να το τσιγκουνευόμαστε. Πάντως, έχω να σου πω ότι, αν προλάβεις και δεν τα έχουν ήδη πάρει όλα τα προσφερόμενα τεύχη, δεν χρειάζεται καν να ξοδέψεις για ένα ποτό. Μπαίνεις για λίγα δευτερόλεπτα, στρέφεσαι στα αριστερά καθώς μπαίνεις, στον πάγκο ακριβώς πίσω από τα παραθύρι, τσακώνεις ένα τεύχος του πολύτιμου εντύπου (εκεί είναι αραδιασμένα) και φεύγεις. Η Κιτίδη, πάντως, όπως την είδα στα Εξάχρεια, έχει καινούργιο ταγάρι - ίσως από κάνναβη, οικολογικό.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, να προσθέσω σε σχέση με το διδακτορικό του Λ. ότι θυμήθημα πως μου έλεγε κάτι και για το θέμα του διδακτορικού του που δεν θυμάμαι όμως τώρα. Έκανα εκείνη την περίοδο και εγώ το διδακτορικό μου και είχαμε μια σχετική συζήτηση. Μου κάνει, πάντως, εντύπωση για ένα άτομο που είναι στην επικαιρότητα να ισχυρίζεται την ύπαρξη τίτλων σπουδών που δεν έχει. Μήπως άρχισε διδακτορικό πράγματι, τον έκοψαν και ως εκ τούτου ντρέπεται να το πει; Μήπως, δηλαδή, έχουμε άλλη μία παραπλήσια περίπτωση Νίκου Δήμου, που δεν τα κατάφερε και ισχυρίζεται ότι πέθανε ο supervisor του πριν το καταθέσει; Επίσης, ο Λ. κανονικά πρέπει να κατέθεσε τα στοιχεία του για να προσληφθεί ως συνεργάτης του Αντωνάκη στην Ευρωβουλή αλλά και στο εθνικό κοινοβούλιο όπου νομίζω ότι κατείχε την θέση του επιστημονικού του συνεργάτη. Σου ζητάνε δηλώσεις, έγγραφα και τα ρέστα. Άλλωστε το διδακτορικό έχει και ουσιαστική σημασία για το ύψος της αμοιβής σου. Να δήλωσε και εκεί ψέμματα; Βέβαια, στην υπέροχη αυτή χώρα όλα είναι δυνατά. Αν και επί της ουσίας, ουδεμία σχεδόν σημασία έχει αν κατέχει ή δεν κατέχει διδακτορικό, παρά μόνο για λόγους ηθικούς ένεκα ψευδούς δηλώσεως. Προσωπικά έχω γνωρίσει του κόσμου του μαλάκες με διδακτορικά. Όπως όλοι μας, φαντάζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Μην πω, τώρα που ξύνω την μνήμη μου (μαζί με κάτι άλλο) ότι μου είχε πει πως είχε τελειώσει ένα διδακτορικό και μετά έκανε και άλλο - δεύτερο! Δεν είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά κάτι τέτοιο σαν να θυμάμαι. Σαν να μου είχε πει ότι έκανε πρώτα μαθηματικά και μετά και ένα δεύτερο στα οικονομικά... Δεν είμαι, όμως, σίγουρος γι αυτό και το λέω με επιφύλαξη, για να μην τον αδικώ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/economy/47788,Ta_akoyse_kai_gallika_h_Lagkarnt.html

Γιορτινή Δικαίωση των υβριστών του φεης μπουκ και του Δημοκιδη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα θελα να κάνω διδακτορικό στην οικονομετρία με τον καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά. Σίγουρα θα με απασχολούν επιστημονικά θέματα, όπως μπάλα, στοιχημα και σε ποιο ταβερνιάρικο φτιάχνει την καλύτερη φασολάδα.

Θυμάμαι ακόμα ως φοιτητής στο ΟΠΑ, την πρώτη φορά που είδα τον καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά. Ήταν στο μάθημα Εισαγωγή στις Πιθανότητες και την Στατιστική και εμφανίστηκε στην πόρτα του αμφιθεάτρου κρατώντας μια τεράστια παντόφλα-σάντουϊτς από το κυλικείο, με τα ζουμιά της μαγιονέζας να χύνονται στο σκατί κοντομάνικο πουκάμισο που φορούσε. Είχε σταθεί δίπλα στην πόρτα του αμφιθεάτρου και το έτρωγε με βουλιμία έχοντας μόνο 5 λεπτά στην διάθεσή του μέχρι να μπουν κι οι υπόλοιποι φοιτητές στο αμφιθέατρο και να ξεκινήσει το μάθημα.

Το μάθημα ξεκίνησε, αλλά με μένα να μην προσέχω τίποτα γιατί δεν μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από τον τεράστιο λεκέ μαγιονέζας που στόλιζε το κοντομάνικο πουκάμισο του Επαμεινώνδα στο ύψος του θώρακα.

Είμαι περήφανος που είμαι απόφοιτος του ΟΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κι εμείς

Ανώνυμος είπε...

Ακουγα προ ολιγου έναν επιφανή χρηματιστή να λεει ότι ειναι αποφοιτος της Στατιστικής του ΟΠΑ. Μανος το μικρό του, επιθετο κρητικο. Γερό μυαλό φαινόταν. Βγαζει γερους αποφοιτους το εμπειρο και παχουλο χερι του καθ. Πανά

Ανώνυμος είπε...

Μάνος Χατζηδάκης;

Ανώνυμος είπε...

μάλλον. Ειναι καλός ως φαίνεται?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μάλλον αυτόν λες, της ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΧΕΠΕΥ, μιλάμε για μεγάλο ηγέτη τώρα. Μεγάλο ηγέτη λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα... Μεγάλη μορφή. Από τους πιο παπάρες που έχω δει στη ζωή μου. Έπεφτε γέλιο με τον ηγέτη αυτόν αλλά είχε ένα μεγάλο και μοναδικό ταλέντο: Και να τον έφτυναν νόμιζε ότι έβρεχε. Ταλέντο πολύ χρήσιμο στη ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά σούζα ο δημοσιογραφάρας. Απ' τα χειλη του κρεμόταν για να εκμαιεύσει τις σοφίες του πνευματικου τέκνου χοληστερινούχου καθηγητή

Ανώνυμος είπε...

...του χοληστερινούχου καθηγητή

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.antinews.gr/2012/05/27/163290/
Συμφωνώ με το άρθρο όχι και κομμουνιστές οι συριζίτες!!!

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_27/05/2012_483611

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_27/05/2012_483623

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανάς συμβουλεύει τον Καμμένο. Όπως μου είπαν "από μέσα"©, είχε πέσει μέσα στις προβλέψεις του για τα ποσοστά των ΑΝ.ΕΛ.

Τον είχα πρωτοδεί-πρωτομάθει σε μία μεταμεσονύκτια εκπομπή του Γεωργίου όπου μίλαγε για τη σημασία και χρήση της στατιστικής στο στοίχημα. Νομίζω πως κάπου την έχω σε video vhs.

Η δε αποφώνηση του Γεωργίου σε αυτή την εκπομπή ήταν "όλα τα λεφτά": "Οι έξhυπνοι προβληματιστhείτε, τα κυρίζα (sic) πάτε για μησhιγά".

Ανώνυμος είπε...

Επαμεινώνδας ΜουνοΠανάς

Ανώνυμος είπε...

Aυτό το υποκάμισο το κοντομάνικο, τι σκοπούς εξυπηρετεί; Κοντομάνικο υποκάμισο με γραβάτα και κοστούμι φορά κι ο πάγκαλος. Μόνο σε στιλ Χαβανέζικου δικαιολογείται σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί το καλοκαίρι με γυαλάκι ηλίου και πούρο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4Jl-bA_jC8M&feature=player_detailpage#t=239s

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικό το βίντεο με τον Επαμεινώνδα Πανά στο έγκυρο κανάλι Κόντρα.

Ο Επαμεινώνδας ξεκινά πολύ δυνατά και επιστημονικά αναλύοντας τις απαρχές της Θεωρίας Δικτύων (πρώτη φορά ακούω ότι ξεκίνησε από τις κοινωνικές επιστήμες για να είμαι ειλικρινής), αλλά μέσα σε 4 λεπτά εισάγει στν φρασεολογία του τους όρους: Λέσχη Μπίλντενμπεργκ και Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Επιστημονικότατη προσέγγιση δηλαδή.

Η παρουσία του Καζάκη δε, αυξάνει κατά πολύ την εγκυρότητα της εκπομπής. Παρά τα όσα λέγονται από διάφορους κακοπροαίρετους, όταν η Ελλάδα έχει τόσο ικανό επιστημονικό δυναμικό μπορεί να κάνει τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/videos_27.html

Εσυ θα του έδινες δουλειά αυτουνού; Ή "μια δουλειά μωρέ να είχα"

Ανώνυμος είπε...

Είναι πρώην τοξικομανής και ο ρατσισμός της κοινωνίας μας τον οδήγησε στο περιθώριο. Μόνο μια αριστερή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση ανθρωπιάς, μια κυβέρνηση με στέρεα προγράμματα επανένταξης για τους αποφυλακισμένους και τους πρώην τοξικομανείς θα μπορούσε να δώσει λύση.

Ανώνυμος είπε...

Σημειολογική παρατήρηση πάντως: Όταν ακούς έλληνα άνεργο να γκρινιάζει, δεν τον ακούς ποτέ να λέει "Δεν έχω να φάω". Αυτό που λέει είναι "Δεν έχω λεφτά να πάρω ούτε τσιγάρα" και "Δεν έχω λεφτά να πιω ένα καφέ". Δυνατή χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλος του Καζάκη (γέλια) με ενημέρωνε τις προάλλες ότι ο διαπρεπής οικονομικός αναλυτής το μετάνιωσε, λέει, που συνεργάστηκε με Παπαθεμελή. Ο φίλος του Καζάκη, πάντως, με διαβεβαίωσε ότι ο διαπρεπής φαλακρός που προσπααθεί να κρύψει (όσο γίνεται) τη φαλάκρα του τον "δάγκωσε" τον καημένο τον Στέλιο και οι σχετικές φήμες κάθε άλλο παρά αναληθείς είναι. Και κομμουνιστής, και φίλος της δραχμής και τζαμπατζής.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εγω πιστευω οτι ούτε ο συριζα μπορεί να βρεί δουλειά αυτουνού.Ουτε με συγκυβέρνηση ΚΚ ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν βρίσκει δουλειά. Και τηλεφωνητή να τον κάνεις, την πρέζα θα σκέφτεται. Βέβαια η ελληνική σημαία που κρατάει συμπληρώνει υπέροχα τον καμβά

Ανώνυμος είπε...

εγώ θέλω να δώ πότε θα πέσει η πούτσα από τους τούρκους. Έχουν αργήσει χαρακτηριστικά

Ανώνυμος είπε...

και πού. Θράκη ή Αιγαίο

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω φράγκα ουτε για την πρέζα μου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αφού τα λέγαμε και πριν με τους Τούρκους μωρέ. Εντός € δεν πρόκειται να κουνηθούνε. Σιγά μην ξεκινήσουν πόλεμο με χώρα του €΄. Θα γαμήσουνε την παγκόσμια οικονομία και σιγά μην τους αφήσουν.

Αν βγούμε όμως, θα πέσουνε μεγάλα γέλια. Τί γέλια δηλαδή, κλάμματα θα πέσουνε. Πρέπει να είναι και πολύ μαλακες για να μην εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που θα τους δοθεί. Μια χωρα με εκνευριστικούς αντιπαθητικούς μαλάκες που εκβίαζαν την διεθνή κοινότητα με καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, θα είναι χαράς ευαγγέλια για όλον τον κόσμο να την γαμήσουνε πατόκορφα. Θα τους ευχαριστεί η διεθνής κοινότητα που θα παρακολουθεί αμέτοχη.

Δεν θέλει και πολύ. Προβοκάτσια στα Δωδεκάνησα και στη δυτική θράκη (που υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα) και τον πούλο για μας.

Ανώνυμος είπε...

αν βγεί από το ευρώ θα είναι η νέα σερβία. Μονο οι τουρκοι? Θα μας την πεσουν μέχρι και οι Λίβυοι (επιτέλους εδώ που τα λέμε για το καραισκονήσι)..

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_27/05/2012_483623

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ακρατ(εια)η κινδυνολογία επιπέδου ΚΑΠΗ παπαγου.

Ολοι αυτοί οι κίνδυνοι αφήνετε να εννοηθεί οτι θα αποφευχθούν ως δια μαγείας , με ψήφο στη νου δου του σαμαρά.Την υπεφτυνη δύναμη .

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καλύβας παραβλέπει κάτι πολύ σημαντικό εδώ όμως. Ότι η Σερβία δεν ήταν χώρα σύμμαχος-τσάτσος των ΗΠΑ. Αν ήταν χώρα σύμμαχος-τσάτσος των ΗΠΑ, οι εξελίξεις μπορεί να ήταν διαφορετικές.

Αυτό δεν έγινε πρόσφατα στην Μέση Ανατολή; Της πουτάνας για την Λιβύη και την Συρία, κουβέντα για κάποια άλλη χώρα (που δεν θυμάμαι τώρα ποια) που ήταν φιλικά προσκείμενη στις ΗΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=42922&Itemid=139

Ανώνυμος είπε...

προσπάθησε να θυμηθείς τη χώρα σε παρακαλώ γιατί με ενδιαφερει πολυ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πλάκα πλάκα, με όποιον αριστερούλη έχω μιλήσει και του έχω εκφράσει την άποψή μου ότι θα γίνει ντου από Τούρκους σε περίπτωση δραχμής, με κοιτάζει με ειρωνικό ύφος "Νατα τα φασισταρια".

Θα μου πεις οι άνθρωποι πιστεύουν σε ισότητες και αδελφοσύνες και νομίζουν ότι τα σύνορα θα είναι παγιωμένα στον αιώνα τον άπαντα, οπότε τί να λέμε τώρα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τον ίδιο καιρό με την Λιβύη ρε παιδιά σε ποια χώρα κινήθηκε ο στρατός καταπνίγοντας τις αντίστοιχες διαδηλώσεις; Νομίζω Μπαχρέϊν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=148130&catID=4

Ανώνυμος είπε...

μπαχρέιν μπράβο. Αντε και με εξυναν τα αρχ..α μου

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα.. Καλά μου την έφερες. Τσίμπισα και το έψαξα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

"Πλάκα πλάκα, με όποιον αριστερούλη έχω μιλήσει και του έχω εκφράσει την άποψή μου ότι θα γίνει ντου από Τούρκους σε περίπτωση δραχμής, με κοιτάζει με ειρωνικό ύφος "Νατα τα φασισταρια".

Kαι δεν πέφτουν εξω όμως χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκομαι στο εξωτερικό για σπουδές. Εκεί έχω χτίσει μια ζεστή ελληνική φιλία με απόφοιτο της ΑΣΟΕΕ. Πολύ συχνά αναφέρεται, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει το χαμόγελό του, σε έναν καθηγητή Πανά. "Πρέπει να τον γνωρίσεις" μου λέει κάθε τρεις και λίγο. Με γλαφυρότητα με μυεί στα μυστικά του συγκεκριμένου καθηγητή, με τον οποίον έχει αναπτύξει στενή σχέση ως συνδικαλιστής της ΔΑΠ. Μου αναφέρει ακατάπαυστα περιστατικά για ενδυμασίες, για γκάφες, για ταβέρνες, για εμπειρίες ποδοσφαιρικές και γήπεδα (νομίζω μου αναφέρει τον καθηγητή ως Ολυμπιακό, αν θυμάμαι καλά). Από περιέργεια, ρωτάω έναν άλλο φίλο απόφοιτο ΑΣΟΕΕ, ήδη νεαρό καθηγητή στην Αγγλία, περί Πανά και με αποπαίρνει: "Μη μου μιλάς γι αυτόν. Με παίρνει κάθε τρεις και λίγο τηλέφωνο και ζητά εξυπηρετήσεις. Όλο μαλακίες μού λέει". Τελικά, επιστρέφοντας για διακοπές Χριστουγέννων στην Ελλάδα, υποκύπτω στις πιέσεις του φίλου μου και κάνουμε συνάντηση με Πανά. Ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικά διασκεδαστικές εμπειρίες της ζωής μου.

Ανώνυμος είπε...

πόσο ζεστή είναι η φιλία?

Ανώνυμος είπε...

Ναι, Ολυμπιακός είναι ο δάσκαλος Πανάς. Κάθε φορά που έχανε (ή κέρδιζε) ο Ολυμπιακός, ξεσήκωνε τον κόσμο στο κυλικείο ο Πανάς που τσακωνότανε (με τους οπαδούς άλλων ομάδων) κυλικιτζήδες, όσο περίμενε το παραδοσιακό σάντουιτς-παντόφλα. Ωραίος άνθρωπος. Πραγματικά ωραίος άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Πώς τον έλεγαν τον συνδικαλιστή της ΔΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

N.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Νότη Σφακιανάκη;

Ανώνυμος είπε...

Νικο Σηφουνάκη?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ από συνδικαληστές της ΔΑΠ, ο μόνος που θυμάμαι είναι ένας μπούλης ονόματι Λουκάς. Μετά το πανεπιστήμιο τον ξαναείδα μια μέρα στην τηλεόραση. Ήταν σύμβουλος του Αλογογκούφη επί κυβέρνησης Καραμανλή. Με την αξία του προφανώς.

Ανώνυμος είπε...

5.55 & 5.58 τον ξέρω τον παπάρα. Άμα δεις και τη γυναίκα του θα καταλάβεις για τι μαλάκα μιλάμε.

Ανώνυμος είπε...

πωπω φθόνος για την όποια ανέλιξη του Λουκα

Ανώνυμος είπε...

Δεν λέει τον Λουκά ρε. Τον Μάνο λέει. Παντρεύτηκε κι ο Μάνος; Αφού κατάφερε τέτοιο άθλο μπράβο του. Στο πανεπιστήμιο γούσταρε μια γκόμενα (πολύ καλή η αλήθεια) και κυνηγούσε κάτι "μορφονιούς" που τους ήξερα, αλλά και την γνώριζαν μήπως του κάνουν κονέ. Το γεγονός ότι οι μορφονιοί τον αποκαλούσαν Κολιτσιδάκη (ακόμα και ενώπιόν του) ουδόλως ενοχλούσε τον Μάνο. Ήταν γερά προσκολλημένος στον στόχο του.

Ανώνυμος είπε...

ο καραίσκος τί ζόρι τραβάει με του παπάγου. Έχεις πάει να δείς φίλε καραϊσκο πώς είναι φτιαγμένος ο παπάγος? Για να τον φκιάσουν (οι μικρομεσαίοι κοινωνικά) αξιωματικοί θεωρείται από τα ωραιότερα και ακριβότερα προάστια της αθήνας. Παπάγος θα μπορούσε να ναι ολη η ελλάδα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

oxi φίλε δεν εχω πάει στου παπάγου. Για πες ωραία είναι; σαν στρατώνας ε;

Ανώνυμος είπε...

Mήπως ο Καραισκος ήθελε να μένει στου Παπάγου και επειδή δεν μπορεί ζηλεύει?

Ανώνυμος είπε...

Για κάνε μια περιγραφή ρε φίλε. Με τί παλτό έβαλε στεφάνι ο χρηματιστής;

Ανώνυμος είπε...

εντάξει ειρωνέψου εσύ. και μείνε με τις κατσαρίδες και τα πακιστάνια στη μιζέρια

Ανώνυμος είπε...

11.13 ο 11.07, ναι, το Μάνο λέω. γιατί "μεγάλος ηγέτης"? Εβίνα τη λέγανε τη γκόμενα?

Ανώνυμος είπε...

χάλια είναι μωρέ στου παπάγου.Βαρετα.

Ανώνυμος είπε...

Τί είπες τώρα ρε συ. Τώρα που το λες νομίζω ότι έτσι τη λέγανε. Κοντούλα και ξανθιά με έντονα μάτια; Αυτήν παντρεύτηκε;

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο καλά λέει ο 11.17

Ανώνυμος είπε...

Σιγά που θα έπεφτε άσχημα του Καραίσκου να μένει στου Παπάγου. Καθαριότητα, ησυχία, αρχοντιά. Θα έβρισκε και καμιά κόρη στρατιωτικού μουνάρα και θα φτιαχνότανε. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού

Ανώνυμος είπε...

ήθελα εγω να μείνω στου παπάγου; και να δουλευω στο παγκράτι; εδω βαριέμαι να πάω απο το ένα δωμάτιο στο άλλο μωρε

Ανώνυμος είπε...

μείνε παγκράτι αφου σ' αρεσει καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είναι ωραία στου Παπάγου; Ψάχνω να μετακομίσω και το σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο. Δώστε μια άποψη αν ξέρει και μένει κανείς.

Ανώνυμος είπε...

ε δεν είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι να τους χαρίζει η χούντα οικόπεδα

Ανώνυμος είπε...

Μένεις σε παραπάνω από ένα δωμάτια καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Σε δυάρι δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

πολιτικός αναλφαβητισμός και ανωριμότητα είναι καραίσκο οι ταμπέλες. Νεοφιλελεθεροι, φασίσταριά

τσκ..τσκ...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω 11:27 β,
τι μου το λες εμένα ; για την πλάκα με το βαρσο; τριπάρεις ρε φιλε;

Ανώνυμος είπε...

νευράκια ο εαμοπροδοτοσυμμορίτης

Ανώνυμος είπε...

οοοοοοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο αν σε έδιωχναν τώρα με την κρίση και έχανες τη δουλειά σου θα τα μάζευες να γυρίσεις πίσω; Βλέπω πολλούς να θέλουν να μείνουν Αθήνα αν και δεν έχουν δουλειά, σε βάρος των γονιών τους

Ανώνυμος είπε...

Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου ρωτώντας τί να ψηφίσει. Μπορείτε να με βοηθήσετε Καραίσκο σας παρακαλώ?

Ανώνυμος είπε...

Καμμένος: Στις 18 Ιουνίου θα έχουμε κυβέρνηση

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4725290

Ανώνυμος είπε...

εγω μονο τετοιους βλέπω. βεβαια χωρίς δουλεια αθήνα φευγω την επόμενη στιγμή το διχως αλλο

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε ρε σύ; Γιατί δεν απαντάς; Αυτήν παντρεύτηκε;

Ανώνυμος είπε...

συριζα

Ανώνυμος είπε...

ου ρε. Να μου κοπούν τα χέρια

Ανώνυμος είπε...

Και δεν θα σου έλειπε η Αθήνα; Δεν ξέρω. Δὐσκολο να φύγεις άμα έχεις συνηθίσει. Δύσκολο και να δουλέψεις εκτός Αθηνών. Εσείς βέβαια έχετε και τον τουρισμό.

Ανώνυμος είπε...

τι να κάνω στην αθηνα χωρίς δουλεια; να πηγαίνω στην καρυτση η στην αγιας ειρηνης με όλα τα μαλακισμένα με τη lifo που μου κάθονται και σταυροπόδι με τα τσουλοπατελονα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κάποιος μου είπε ότι ο Χρύσανθος μένει Παπάγου τώρα που το φερε η κουβέντα γι αυτή την περιοχή. Μου κάνει εντύπωση που είπε κάποιος για Μαρούσι, γιατί ο γνωστός μου επιμένει ότι μένουν στον ίδιο δρόμο στου Παπάγου.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λ. έχει νομίζω πατρικό στου Παπάγου. Δεν ξέρω βέβαια αν επέστρεψε στο πατρικό του. Όταν τον γνώρισα εγώ, μόλις μάλιστα είχε ξαναπαντρευτεί, έμενε Μαρούσι. Το ξέρω, γιατί τον ανέβασα ένα βράδυ με το αυτοκίνητο. Μου είχε πει πάντως για ένα πατρικό που είχε στου Παπάγου, καθώς ο πατέρας του ήταν στρατιωτικός.

Ανώνυμος είπε...

μεμοφατσα ο χρύσανθος

Ανώνυμος είπε...

11:50 ο Σαμαράς είσαι;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο είσαι τυχερός που είσαι από νησί και έχετε τουρίστες και άρα δουλειές.Να ήσουν από καμιά Κοζάνη, καμιά Φλώρινα να δω τι θα γύρναγες να κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

γκίντερ γκρας, ζαν λυκ γκοντάρ...

Οι άνθρωποι της ποίησης και του πνεύματος στο πλευρό του άδικα χειμαζόμενου ελληνικού λαού...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τότε καλά θα μου είπε.

Ανώνυμος είπε...

και στην κρήτη έχει υφεση αρχηγέ μην νομίζεις. δεν ξεμυτίζει άνθρωπος και όλοι εχουν κατάθλιψη, τους έπεσε βαρυ το στιφάδο. Αν δεν βρουμε πετρέλαια ρουμπίνια και σμαράγδια σύντομα δεν μας βλέπω καλά.
Πάντως εγω αν ημουν ανεργος ή αν γίνω θα αλωνίζω ολη μερα με ανιχνευτη μετάλλων μηπως βρω θησαυρό

Ανώνυμος είπε...

Από ποιο νησί είναι ο καραίσκος?

Ανώνυμος είπε...

Από το Νησί των Θησαυρών

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ήμουν πριν κανα δυο μήνες διακοπές σε νησιά δημοφιλή. Την κατάθλιψη την είδα και εγώ. Οι προβλέψεις είναι μαύρες ακόμα και για τα τουριστικά νησιά. Μύγες βαράνε οι κάτοικοι. Μαύρες μέρες έρχονται και στον τουρισμό. Οι δικοί σου ασχολούνται με τουριστικά;

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ Μάρτη μήνα διακοπές στα νησιά έκανες?

Ανώνυμος είπε...

σε περιοδεία ησουν; Μπα δεν εχω οικογενειακη σχέση με τουρισμο

Ανώνυμος είπε...

Έψαχνα να αγοράσω ένα σπίτι και είπα να το συνδυάσω με ολιγοήμερες διακοπές. Από παντού άκουγες κλάψες. Γιατί δεν πήγε κόσμος ούτε Πάσχα, ούτε απόκριες. Έχασαν τη μπάλα οι νησιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Τί περιοδεία? Ο Ματθαίος Γιαννούλης είναι και περιοδεύει στα νησιά?

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε . προεκλογικη περιοδεία λέμε . με τον καμμένο τον πάνο

Ανώνυμος είπε...

δεν μας τα λες καλά ομως. το μαρτη ξερανε οι νησιωτες οτι το πάσχα δεν ηρθε κοσμος;
που θα παρεις σπιτι αν επιτρεπεται;

Ανώνυμος είπε...

Από τα μέρη του παπαγου είναι και η υποψήφια της β αθηνας η φώτου.

Ακούω πως έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς και ψηφοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς γιατί σταμάτησε η εκπομπή του Λεβέντη; Δεν έχει εμφανιστεί μετά τις εκλογές. Μήπως τα παράτησε;

Ανώνυμος είπε...

Αμέσως μετά τις απόκριες πήγα και δεν είχε κόσμο. Οι προβλέψεις και για αργότερα ήταν κατάμαυρες, όπως έλεγαν. Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι στη Σύρο.

Ανώνυμος είπε...

για πες σε παρακαλώ και απο τιμούλες, ετσι πολυ γενικά μωρε

Ανώνυμος είπε...

Οι τιμές γενικά είναι υψηλές, αλλά εγώ έψαχνα κάτι πολύ συγκεκριμένο που δεν το βρήκα. Αν βρεις βέβαια κάποιον σε ανάγκη, μπορείς να το πάρεις και πολύ φθηνά. Εγώ όσο έμεινα δεν βρήκα και τόσο σκοτωμένες τιμές. Μου βρήκαν όμως κάτι σαν και αυτό που θέλω στο Τρίκερι και σχεδιάζω να πάω να το δω. Ίσως είναι και καλύτερα έτσι, για να αποφύγεις και τις μετακινήσεις με τους μαουνιέρηδες των νησιών.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λεβέντης πρέπει να σκέφτηκε ότι αφού δεν πήρε ούτε με αυτή την κρίση υπολογίσιμο ποσοστό δεν πρόκειται να πάρει ποτέ και έτσι μάλλον το έκλεισε το μαγαζί.

Ανώνυμος είπε...

ρε μαστορια,να ρωτησω κατι

ακουω να λενε βγλτα τα φραγκα εξω και μολις επιστρεψει η δραχμη φερτα παλι μεσα με πολλαπλασια αγοραστικη δυναμη...μου ακουγεται τοο γκουντ το μπι τρου...επιπλεον αν παρουμε μπουλο απο το ευρο,λογικα δεν θα ακουληθησει και καταρευση της ευρωζωνης?

Ανώνυμος είπε...

Βγάλτα στην Ελβετία με μετατροπή σε ελβετικό φράγκο ή σε Αυστραλία σε αυστραλιανό δολάριο και πάει λέγοντας. Όταν λέμε να τα φέρεις πίσω στην Ελλάδα δεν εννοούμε άμεσα. Έξω να βγάλεις ότι έχεις σκοπό να αποταμιεύσεις για μακρύ χρονικό διάστημα και να το φέρεις μετά από χρόνια όταν θα έχει ηρεμήσει η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω όλες τις οικονομίες μου εδώ. 8.000 ευρώ. Τι να κάνω; Πού να τις πάω;

Ανώνυμος είπε...

Δώσε τις μου εμένα φίλε. Θα είναι σε καλά χέρια.

Ανώνυμος είπε...

Χέρια τίμια και προπάντων εργατικά.

Ανώνυμος είπε...

Μπορώ να τις επενδύσω κάπου; Στο εξωτερικό; Ξέρει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος ξέρει αλλά αυτή την στιγμή κοιμάται. Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσει ρώτα τον.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα φίλε. Μην ανησυχείς. Ουδέν πρόλημα άλυτο από τον Καραίσκο. Ακολούθησε τις συμβουλές του και δεν θα βγεις χαμένος. Είναι εγγύηση επιτυχίας.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως δίνει και συμβουλές για γκόμενες;

Ανώνυμος είπε...

τωρα πετυχες

Ανώνυμος είπε...

Eίναι παντρεμένος ο Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

Έλεγα να γραφτώ σε κανένα κόμμα για να βρω καμιά γκόμενα, ποιό κόμμα προτείνει ο Καραίσκος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/52422/%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%8A%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%AD%CE%B9%CE%BB

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/52559/%C2%AB%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82%C2%BB-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82

Ανώνυμος είπε...

11:35 όχι, η Εβίνα τελείωσε το ΠΑ.ΠΕΙ. Τελικά όντως ο "Κολιτσιδάκης" έψαχνε τα φράγκα.

Ανώνυμος είπε...

Aφού το λέει ο αθερίδης, έτσι θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και στη Θεσσαλονίκη την κούκλα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και στον Καραϊσκο μας τον κούκλο.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_9598.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/443163/Default.aspx

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   601 – 800 από 1705   Νεότερο› Νεότερο»