Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οου ΣΧΙΤ.

Η μεγάλη νίκη της συντηρητικής καταψυκτικής ψηφου και των ηνωμένων δυνάμεων της βρωμοδιαπλοκής, των γερόντοσυνταξιουχων ετων 55 ,των φαρμακοδανείων και όλης της εγχωριας καταστροφής, εφερε στην κυβέρνηση τον σαμαρά.Το μόνο που γνωρίζω, είναι οτι η λεγάμενη πατριωτικη παράταξη -ιστορικά- όποτε ανελάμβανε στις μεγάλες κρίσιμες στιγμές του έθνους τα ηνία, επέφερε βιβλικές καταστροφές, εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας και απώλειες εθνικών εδαφών τελικά. Ατιμα πετράδια κοσμούν το αγκάθινο στεφάνι των εθνικοφρόνων: Μικρασία, Κυπρος ,αίμα , δάκρυα, τσόντες,παρτυ στα θωρηκτά και πισίνες.
Τώρα με τον Σαμαρά ,η τηλε διαπλοκή χάραξε νέους δρόμους: Τόσο μεγάλη είναι η υποστήριξη που δόθηκε στη Ν.Δ , τέτοιες οι αδυναμίες του Πρωθυπουργού και τόσο οριακή η νίκη ( και μη αυτοδύναμα) που στην ουσία όλοι πλέον εκει πάνω, γνωρίζουν οτι ο Αντώνης είναι ενας τσίτσιδος αρχηγός , ενας πρωταθλητής δοτός , ένας άνθρωπος που χρωστά στους γνωστούς μας καναλάρχες και στην τηλεπαράγκα, ακόμη και τον αέρα που αναπνέει.Μα περιμενει κανείς απο αυτούς τους ανθρώπους στα σοβαρά να φτιάξουν ευρωπαικό κράτος; Βουτηγμένοι καθως είναι στα σκατα μεχρι τη γνάθο;

Μετα απο το καταστροφικό και διχαστικό τούτο αποτέλεσμα και μετα απο τον πολυμηνο χαβαλέ, έρχονται οι νέες συμφορές. Τώρα ο λαός - η μεγάλη κακορίζικη μερίς του λαού , θα πρέπει να πραγματοποιήσει ενα αληθινά φαραωνικό έπος, ενα όγδοο παγκόσμιο θαύμα: Να αποπληρώσουν όσοι απομένουν εκτός απο τους φοροφυγάδες , (που ψηφισαν νουδου σουμπιτοι), ένα απο τα μεγαλύτερα εθνικά χρέη της παγκόσμιας ιστορίας. Ενα εθνικό χρέος που βαραίνει όλους, αλλα το αποπληρώνουν τα 3/5 του έθνους και μάλιστα τα πλέον θρυμματισμένα. Ενα έπος απ αυτά που μένουν στη μέση, ατελείωτα.
Χαρατσια , ανεργία και αυξανόμενοι βαθμοί δυσκολίας πάνω στις κάρες των φουκαραδοποιημένων.Ποσες θυσίες και παράδες ακόμη πεταμένα στα πόδια της κυρα Ολγας..
Την ίδια ώρα που στα πάρτι by the pool , θα εκστομίζονται ατιμώρητα οι γνωστές αφηγήσεις των τρελλοπενηντάρων και των σαρανταπεντάρηδων οννεδιτων, για το πώς επιτέλους θα γίνουμε Ευρωπαική χώρα και πώς θα κάνουμε αυτους τους βλάχους , ανθρώπους.

Τον αλλο το συριζα με τις στελεχάρες που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν απο το άγχος καθώς και τα πανηγύρια τους επειδή κατέλαβαν την τέταρτη θέση(οι τρείς άλλοι κυβερνάνε),σαν τον Ατρόμητο Αθηνών, θα τους περιλάβω προσεχώς.
Να ξέρετε όμως οτι δεν έσωσε η υποθεση της εξόδου απο το ευρω τον Σαμαρά αλλα και οι θέσεις του σύριζα για το μεταναστευτικό. Θέσεις που αν λαικιζαν (φράκτες ξύλο και ραβδί) σαν κι αυτές των άλλων θα έφερναν την πρωτιά.

1.020 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 1020   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

και μούσι

Ανώνυμος είπε...

εμένα ο Καραίσκος θα μου άρεσε με παπιγιόν

http://sup.kathimerini.gr/kath/kath23/PG/brussels2966.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος με προπέλλα

Ανώνυμος είπε...

Έχει εκδηλώσει επιθυμ΄ια να είναι υποψήφιος με τον Σύριζα;

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

μις πελλοπόνησος

Ανώνυμος είπε...

Ξυρισμένος είναι ο Καραίσκος; Κάποιος που τον ξέρει μπορεί να μας πει;

Ανώνυμος είπε...

Από σήμερα στο Αλληλέγγυον δύο νέες συνεργασίες:

1) Γάλα και τυροκομικά ΤΡΙΚΚΗ συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας Τρικάλων

Γάλα πλήρες, γάλα 1%, σοκολατούχο, γιαούρτι πρόβειο, γιαούρτι αγελάδος, στραγγιστό, κασέρι


2)Αναψυκτικά Φήμη – Ζηνιαδάκης από το Ηράκλειο Κρήτης

Λεμονάδα, πορτοκαλάδα, μανταρινάδα, cola, βυσσινάδα, φράουλα, γκαζόζα, σόδα, 8 φρούτα, παγωμένο πράσινο τσάι

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα στη πλάκα, το αλληλέγγυο δείχνει να έχει πολύ καλές τιμές, το θέμα είναι πως πάνε μέχρι εκεί...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ilm9Tj7FqeA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος χαρίεις με την γκομενα του δεν ειναι στο παραπανω βιντεο?

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
MEΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....Ο ΜΟΝΤΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας
Ο Μπαλοτέλι μου ρύθμισε το σάκχαρο για δύο τουλάχιστον μήνες. Ήταν ηδονή, ήταν μεθύσι ατέλειωτο το πρώτο και το δεύτερο γκολ που έβαλε στους Γερμανούς. Η βολίδα που άφησε άναυδο το Γερμανό γκολκίπερ ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στις χώρες του Νότου. Έχετε ασφαλώς παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό οι Γερμανοί χάνουν όλες τις μάχες σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως στην πολιτική και στην οικονομία. Το Spiegel όπως είδατε, έγραψε ότι στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής η Μέρκελ έχασε τη μάχη και υποχρεώθηκε να υποχωρήσει μπροστά στις πιέσεις του Μόντι, του Ολάντ και του Ραχόι. Έτσι συμβαίνει πάντα, οι Γερμανοί στο τέλος χάνουν τους πολέμους. Και τώρα υπεύθυνη είναι η Μέρκελ που η πολιτική της προκαλεί την οργή δεκάδων εκατομμυρίων Ευρωπαίων.
Από την προσεχή Δευτέρα επανέρχομαι στο Real FM και στο Extra Channel. Έχω την αίσθηση ότι η ανθρωπιστική κρίση επεκτείνεται και διευρύνεται στην Ελλάδα. Φτάνει να διαβάσει κανείς το καθημερινό δελτίο αυτοκτονιών για να καταλάβει τι συμβαίνει στην πατρίδα μας.
Keep in touch . Θα πούμε περισσότερα από τη Δευτέρα.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΑΓΡΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΕ ANAL SEX O SUPER MARIO/........GOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLL 2-0

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Συγχαρητήρια ρεκορντμαν Βαγγέλη μας

Με ψήφους ρεκόρ ο Ευ.Μεϊμαράκης εξελέγη Πρόεδρος της Βουλής!
NewsIt.gr

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Ανγκελα, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ....Ο ΣΟΥΠΕΡ -ΜΑΡΙΟ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....slo-gun

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
O AΡΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΟΡΓΑΣΜΟ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ...ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.....ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc&feature=youtu.be

Ανώνυμος είπε...

Πάει και ο θύμιος καρακατσάνης.Όλοι τώρα θα συγκινούνται και θα λένε πόσο μεγάλος ήταν

Tourkoglou είπε...

Μια από τις πιο γραφικές (και εκνευριστικές) φιγούρες της εποχής της αστακομακαρονάδας. Ανάμεσα στις αναλύσεις για την κυλότα της Παπαρίζου και την τεστοστερόνη του Ζαγοράκη, το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό μενού εκείνης της εποχής συμπεριελάμβανε απαραίτητα και μία συνέντευξη του Θύμιου, ο οποίος - ωσάν σύγχρονος Αριστοφάνης - στηλίτευε τα κακώς κείμενα της εποχής με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο και με την χαρακτηριστική εκφορά του λόγου που όλοι αγαπήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Προαγορά αγροτικών προϊόντων από το «Αλληλέγγυον»: Στο ένα τρίτο της τιμής και κάτω, τα νωπά οπωροκηπευτικά.

Διαδικασία προαγοράς αγροτικών προϊόντων, για μαζική τους αγορά και διάθεση στους πολίτες, ξεκινά παράλληλα με τη διάθεση ελληνικών αγροτικών και βιοτεχνικών προϊόντων, στις μόνιμες εγκαταστάσεις του, το «Αλληλέγγυον».

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τα βερίκοκα και τα ροδάκινα που είναι σε πλήρη παραγωγή αυτή την στιγμή, θέτουμε υπόψη των Μελών του Συνεταιρισμού μας αλλά και των Ελλήνων Πολιτών, τα εξής:

Τα βερίκοκα αυτήν την στιγμή, πωλούνται σε δεκάκιλο τελαράκι στον μεσάζοντα, 18 με 20 λεπτά το κιλό. Τα μεταφορικά από τη Μακεδονία στην Αθήνα, είναι 45 ευρώ η παλέτα. Δηλαδή στα δέκα χιλιάδες κιλά, ένα δεκάτονο φορτηγό ψυγείο, η τιμή μεταφοράς είναι 675 ευρώ. Άρα, τα βερίκοκα, μπορούν να φθάσουν στην Αθήνα, σε μια τιμή, γύρω στα 40 περίπου λεπτά το κιλό, μαζί με τη μεταφορά τους, το ΦΠΑ και τα λειτουργικά έξοδα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΤΑ ΒΕΡΙΚΟΚΑ, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 1.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ. (ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ «ΣΠΕΣΙΑΛ» ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ).

Τα ροδάκινα αυτήν την στιγμή πωλούνται το δεκάκιλο τελαράκι στον μεσάζοντα, από 35 λεπτά έως 50 λεπτά το κιλό (η διαφορά έχει να κάνει με το μέγεθος και την ποιότητα του προϊόντος). Δεδομένου ότι τα μεταφορικά από τη Μακεδονία στην Αθήνα, σε φορτηγό ψυγείο, είναι 675 ευρώ, τα ροδάκινα, μπορούν να φθάσουν στην Αθήνα, σε μια τιμή, γύρω στα 70 λεπτά το κιλό, μαζί με μεταφορικά, το ΦΠΑ και τα λειτουργικά έξοδα. ΠΡΟΣΕΞΤΕ:ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΑ 2.5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ.

Αν θέλουμε πραγματικά να αντισταθούμε στους μεσάζοντες αλλά και στους τυχοδιώκτες (πολιτικάντηδες οι οποίοι κάθε λίγο και λιγάκι, ανακαλύπτουν ξαφνικά την "αλληλεγγύη", προς ίδιον πάντα όφελος) του τύπου «κινήματα πατάτας, ελαιολάδου» κλπ ΜΚΟκινήματα, μπορούμε να σπάσουμε την «μαγκιά» τους, κάνοντας μαζικές προαγορές. Έτσι, με 7 ευρώ για παράδειγμα, μπορούμε να έχουμε 10 κιλά ροδάκινα πρώτης ποιότητας στο σπίτι μας, για να φάμε και να χορτάσουμε εμείς και τα παιδιά μας και με 4 ευρώ το δεκάκιλο, μπορούμε επίσης να έχουμε 10 κιλά βερίκοκα να γεμίσει το σπίτι μας, πρώτης ποιότητας ελληνικό φρούτο. Το ίδιο φυσικά μπορεί να γίνει και με πολλά άλλα προϊόντα.

Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όχι τυχάρπαστα και πρόχειρα, αλλά μέσα από τις σαφείς και συγκεκριμένες διαδικασίες του «Αλληλέγγυον». Δηλαδή: 1. Τιμή αγοράς από τον αγρότη ή τον βιοτέχνη, δημόσια και ενώπιον του πολίτη. 2. ΦΠΑ 13% για το κράτος, που έχει μάθει δυστυχώς να χώνει μονίμως το χέρι του στην τσέπη μας. 3. Λειτουργικά έξοδα, ρεύμα, ενοίκια, τηλέφωνα κλπ, και ολοκληρώσαμε: Με αξιοπρεπή αγρότη/βιοτέχνη και χορτάτο πολίτη. Γιατί μόνον έτσι θα ξαναχτίσουμε την γκρεμισμένη Ελλάδα της Αλληλεγγύης και της Αξιοπρέπειας.

Ανώνυμος είπε...

με τα βερικοκα και τα ροδάκινα θα χορτάσουμε ρε κωλόβλαχοι . Φωτομοντέλα είμαστε, μωρέ;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, μιας και κατάγεσαι από την Κρήτη, μήπως γνωρίζεις αν τα κρητικά αναψυκτικά Φήμη-Ζηνιαδάκης με τα οποία έχει λυσάξει το "Αλληλέγγυον" λένε τίποτα ή είναι για πέταμα; Ειδικά θα με ενδιέφερε η άποψή σου για την Cola Ζηνικαδάκη σε σύγκριση με κάτι αμερικάνικα αντίστοιχα υπο-προϊόντα (κάτι Coke, κάτι Pepsi κλπ.).

Ανώνυμος είπε...

Ζηδιανάκης. Λάθος τον λέει το Αλληλέγγυον.

Ανώνυμος είπε...

μα την παναγιΆ πρωτη φορα τ ακούω τούτα τα αναψυκτικά , δεν θα πρέπει να είναι απο τα χανιά , δεν έχω καμμία αποψη φίλε.

Ανώνυμος είπε...

ζητιανακης

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα

http://www.tlife.gr/Article/news-tsoxatzopoulos/0-9-33830.html

Ανώνυμος είπε...

Από το Ηράκλειο είναι αυτά τα αναψυκτικά και πρέπει να είναι καλά.

Ανώνυμος είπε...

10:37 γι' αυτό ο Καραϊσκος παραμένει φτωχός, για να τον αγαπήσουν για την ομορφιά του.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ποιον γνωστο κρητικο τραγουδιστη επιασαν για εμποριο οπλων?

Ανώνυμος είπε...

Έβλεπα χτες στις ειδήσεις μια παλιά δήλωση του Καρακατσάνη και έλεγε ότι όταν ο κόσμος γελάει με τ' αστεία στις παραστάσεις σημαίνει ότι καταλάβαίνει και προσλαμβάνει τα υψηλά νοήματα.Εγώ πάλι βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι θεατές που γελάνε δεν ξέρουν ούτε ποιος ήταν ο Αριστοφάνης
ούτε πότε έζησε.Αν περιμένουμε από αυτές τις θεατρικές παραστάσεις να ανέβει επίπεδο ο κόσμος,τότε καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, "να το πούμε κι αυτό" (© Παπαρογιάννης), αν στους επικήδειους (του κώλου) αλλάξεις το -κατσάνης με το -ϊσκος, ίδια γεύση.

Ανώνυμος είπε...

http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/21286

http://www.youtube.com/watch?v=CGOfpgtM51o

Σωστός ο παίκτης (του reality). Μετα την κατηγορία για την συμμετοχή σε απαγωγή και δολοφονία επιχειρηματία, αναζητείται ως ένας από τους δράστες της πρόσφατης διπλής ανθρωποκτονίας στην Κρήτη. Καλό παιδί.

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3975.html

o καλύτερος επικηδειος για εναν μεγάλο κακιτέχνη.

Ανώνυμος είπε...

άναντρος είναι ο Κaραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τους διαχειριστές να σβηστεί το κακόγουστο σχόλιο του 6:08. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά γιατί παραπέμπει σε ένα εντελώς κακόγουστο μπιλιαρδάδικης αισθητικής κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν gay ο Καρακατσάνης. Ποιος τις λέει αυτές τις μαλακίες; Ίσα ίσα που τα έπαιρνε κρανίο με τους πούστηδες γιατί πλέον ηθοποιοί γίνονταν μόνο πούστηδες.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πραγματι βρωμικη επίθεση.Μα η ομοφυλοφιλία ή η μη του θύμιου , ειναι το ελάχιστο μειονέκτημα του ανδρός.Τόσα και τόσα ακρως εκνευριστικά δεν τον πείραξαν;

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια επιλέγουν πολλοί πούστηδες το επάγγελμα του ηθοποιού; γίνονται τέτοια πραγματα στο θέατρο ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ακτιβιστής ΣΚ, γνωστός σε κάποιους εδώ μέσα, υπήρξε στα νιάτα του και για κάποια φεγγάρια και ηθοποιός όπως ο πατέρας του. Ο μόνος με τον οποίο είχε παίξει στο θέατρο ο ΣΚ, στα λίγα αυτά
φεγγάρια που ασχολήθηκε με την υποκριτική τέχνη, ήταν ο μακαρίτης Καρακατσάνης. Μου έχει μείνει από τότε, που μου διηγείτο ο ΣΚ, ότι ο μακαρίτης Καρακατσάνης του είχε εκμυστηρευτεί ότι τον συμπαθούσε όχι μόνο λόγω της φιλίας που είχε με τον πατέρα του (με τον οποίο ήταν συνάδελφοι και φίλοι από παλιά) αλλά και λόγω του ότι ο ΣΚ δεν ήταν πούστης. Έφερε βαρέως ο Καρακατσάνης ότι ο χώρος της υποκριτικής τέχνης είχε κατακλυστεί από "τοιούτους".

Ανώνυμος είπε...

Ακτιβιστής σε ποιόν τομέα;

Ανώνυμος είπε...

Της οικολογίας.

Ανώνυμος είπε...

του ουρφ είναι αυτό το μπλογκ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.politeianet.gr/index.php?page=shop.product_details&product_id=207301&option=com_virtuemart&Itemid=89&lang=el

Να ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσει ο Καραϊσκος στις ελεύθερες ώρες του.

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο ανάγνωσμα φαίνεται να είναι αυτό για τον σβερκοδαγκωμένο. Αυτός μέχρι τον τηλεφωνικό κατάλογο μπορεί να διαβάσει.

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικό βιβλίο φαίνεται αυτό φίλε. Σ' ευχαριστώ που μας το σύστησες. Με την πρώτη κιόλας ματιά με εντυπωσίασε ένα στοιχείο. Το πρώτο πρώτο κεφάλαιο, μετά την εισαγωγή, έχει έναν εντυπωσιακό τίτλο: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σερβετάς είναι εθνικό κεφάλαιο

Ανώνυμος είπε...

WhoTF is αυτός ο Σερβιετάς;

Ανώνυμος είπε...

...όπως κι ο μακαρίτης ο Καρακατσάνης άλλωστε

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο, αληθεύει η ρήση του Σαββόπουλου ότι "εάν δεν δήλωνες αριστερός ή προοδευτικός, ούτε γκόμενα δεν μπορούσες να βρεις στη Μεταπολίτευση"»?

Ανώνυμος είπε...

Επίσης έχει και κεφάλαια Λένα Μαντά(Συγγραφέας διάφορων ρομαντικών/ευαίσθητων/γυναικουλίστικων μυθιστορημάτων) καθώς και του ράπερ Βουρλιώτη(Νιvo).Δυνατό βιβλίο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=56dvGPRMxJY&feature=youtu.be

και στο λιακο ο θύμιος

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος στο σχολείο

http://www.enikos.gr/data/photos/7572cd8446e94df4360da4628be67ac5.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/travelling/article/?aid=208299

Να και κάποιος που τιμά πραγματικά τον τόπο καταγωγής του, όχι σαν μερικούς μερικούς...

Ανώνυμος είπε...

oυζάκι σκέτο;

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2403.html

Καραϊσκοι

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το βίντεο τσι Κρήτης. Δείχνει τσε το φαράτζι τση Αράδαινας. Από τσει πρέπει να πετάξουμε τους Καραϊσκους.

Ανώνυμος είπε...

Η μαντινάδα του σβερκοδαγκωμένου

Καυτό είναι το δάκρυ μου
μουστάκι στην οπή μου
το σβέρκο μου δαγκώνουνε
φίλοι μα και εχθροί μου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Περιμένω πως και πως να χρεοκοπήσει η βρωμόχωρα η Αγγλία. Όσο συμπαθούσα πάντοτε τους Γερμανούς, τόσο αντιπαθούσα πάντοτε τους Άγγλους. Οι αντιπαθητικοί αυτοί τεμπελχανάδες υπάρχουν ακόμα μόνο και μόνο λόγω των προβλημάτων της Ευρωζώνης αλλιώς δεν θα τους δάνειζαν ούτε στραγάλι. Κατάφεραν σε έναν αιώνα από μητρόπολη του καπιταλισμού, να καταντήσουν να μην παράγουν τίποτα και να κερδίζουν από το City, τον τουρισμό και την παιδεία σε κάτι χωριατόβλακες σαν τους ελληνες.

Πω, πω καύλα που θα είναι η ημέρα που θα τους δω να δανείζονται με ισπανικά επιτόκια. Οι σημερινές δηλώσεις Κάμερον περί κλεισίματος συνόρων στους έλληνες μου αύξησαν την ανυπομονησία να τους δω να τον πίνουν. Ωραία θα ήταν πάντως να διώξει και τους έλληνες εφοπλιστές εκεί όπως και τους βλάκες φοιτητές που τα σκάνε τόσα χρόνια, για να μείνει ο Κάμερον με τα πακιστάνια.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως πρέπει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας που καταφέραμε να γίνουμε και επισήμως πλέον οι Αλβανοί της Ευρώπης. Από παντού σφαλιάρες (Λανγκάρντ, Κάμερον κλπ)

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή και η Αγγλία κατάντησε χώρα Καραϊσκων ρε Βάρσο; Το ότι τους αρέσει το σβερκοδάγκωμα το ξέρουμε αλλά τόσο χάλια πιά; Όσο για εμάς, είπαμε, είμαστε χώρα Καραϊσκων άρα δικαίως είμαστε πλέον οι Αλβανοί της Ευρώπης.

Ανώνυμος είπε...

Θα στεναχωρηθούν και οι βαψ,μαργουντ με την πτώση της Αγγλίας

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ρε βάρσε , ψηφίσε ο λαος σαμαρά κατόπιν σκληρου αγώνα σου, για να μπατιρήσουμε άδοντες; Βγάλαμε την όλγα για να πάμε στη δραχμή και να μας κυνηγάνε οι αγγλογερμανοι χουλιγκανς σκουλιγκανς και τιφοζι , όπως εμεις κυνηγάμε τωρα τους μπαγκλαντεσιανούς;Ωστε κουβαλάτε και σπαθιά ρε κωλόπαιδα

Πράγματι πάντως αν δεν ησουν αριστερός μετα την αντιπολιτευση, δεν γαμούσες ουτε την μάνα του αλλουνού -ολοι ξερουν ποιανού

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=3TGRtveYf7s

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=37sKI7d7-xA

Ανώνυμος είπε...

Π. Κονδύλης «ένας λαός, ο οποίος κάτω από την πολύχρονη και βαθειά επιρροή των ελληνοκεντρικών αερολογιών έχει μάθει να θεωρεί τον εαυτό του ως γένος περιούσιο και ως άλας της γης, αρνείται να βάλει με τον νου του ότι μπορεί να κάνει ο ίδιος κάτι τόσο εξευτελιστικό όπως το να ξεπουλάει τον τόπο του για να καταναλώσει περισσότερο»

Ανώνυμος είπε...

Που κολλάει αυτό που έβαλες από τον Κονδύλη;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Φίλε 3:25 ναι, η Αγγλία είναι μια καταντημένη χώρα. Όταν είδα πριν κανα εξάμηνο την ευκολία δανεισμού των Άγγλων στις αγορές, ανθρώπων που δεν παράγουν απολύτως τίποτα (όπως κι εμείς άλλωστε), πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου.

Μιλάμε για μια ξεπεσμένη πρώην αυτοκρατορία, που θα της ταίριαζε πολύ σωστά, αυτό που έγραψε ο Κονδύλης για την Ελλάδα στις "Αιτίες της παρακμής της σύγχρονης Ελλάδας" και που έβαλε σαν σχόλιο ο 12:25.

Όπως εμείς έχουμε έναν ηλίθιο ελληνοκεντρισμό λόγω αρχαίας Ελλάδας, οι Άγγλοι έχουν μια παρόμοια αίσθηση μεγαλείου προερχόμενη από το μακρινό παρελθόν που η χώρα τους ήταν κοσμοκρατειρα και που επ' ουδενί δεν ταυτίζεται με την σημερινή θέση της στον κόσμο. Κι όπως εμείς είμαστε πάτοι, έτσι κι αυτοί είναι απόπατοι.

Μάλιστα, (και το πιστεύω αυτό) θεωρώ ότι οι Άγγλοι είναι χειρότεροι ακόμα κι από μας, γιατί τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε συλλογική κουλτούρα μπίχλας, καρμιριάς, αλκοολισμού και βιαιότητας όπως αυτοί, ούτε έχουμε ενσωματώσει στην κοινωνία μας πακιστανούς και διάφορους άλλους πολιτισμικά πιο καθυστερημένους ακόμα κι από εμάς αντιμετωπίζοντάς τους ως ίσους (έστω και υποκριτικά) για να το παίζουμε υποδειγμα πολυπολιτισμικότητας όπως αυτοί οι γελοίοι.

Υπ' αυτό το πρίσμα, ανέχομαι να μας την λένε οι Γερμανοί ως ανώτερος λαός που είναι από εμάς, δηλάδή ένας λαός που στέκεται στα πόδια του, ένας λαός πειθαρχημένος, συλλογικός και σκληρά εργαζόμενος, άνθρωποι που για να σώσουν τους δικούς τους Άγγλους (τους ανατολικογερμανούς) αποδέχτηκε αδιαμαρτύρητα λιτότητα 10 ετών και που συνεχίζει να την αποδέχεται για πολλά χρόνια ακόμα για να σώσει κι εμάς τους μαλάκες. Άσχετα αν το κάνουν γιατί είναι υποχρεωμένοι λόγω κοινού νομίσματος για να μην καταστραφούν κι οί ίδιοι.

Αλλά να μας λένε και μαγκιές και να μας το παίζουν καμπόσοι, οι παρηκμασμένοι συβαρίτες τεμπελχανάδες πρώην αποικιοκράτες, που ξεκίνησαν ως μητρόπολη του καπιταλισμού και κοσμοκράτειρα και κατήντησαν να τους εξαγοράζουν τις εναπομένουσες (που δεν έκλεισαν ακόμα) βιομηχανίες (όπως την αστεία όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων της, αυτοκινητοβιομηχανία τους) οι πρώην δούλοι τους Ινδοπακιστανοί και να είναι παντού και πάντα τσάτσοι των αμερικανών, πάει πολύ. Ε, όχι.

Από αυτούς τους γελοίους, ακόμα κι εμείς μέσα στην μαλακία μας είμαστε καλύτεροι.

Tourkoglou είπε...

Εμένα πάλι μου αρέσει η κουλτούρα των Βρετανών. Μου αρέσει ότι ο τύπος που τα σαββατοκύριακα θα ξυπνά μέσα στα ξερατά του και θα βρωμάει ale και salt and vinegar θα είναι απίκο όλες τις άλλες μέρες και θα σου λέει δέκα "sir" σε κάθε πρόταση αν τύχει να σε εξυπηρετήσει. Μου αρέσει ότι ενώ οι Βρετανοί όντως ψιλοσιχαίνονται τους πακιστανούς και τους ινδούς, τους αντιμετωπίζουν τελείως ισότιμα και δεν τους στέλνουν Λαγούς και Παναγιώταρους για να τους σπάνε τα μαγαζιά.

Αντίθετα, έχω κάποιες επιφυλάξεις για τον συνδυασμό πειθαρχίας, τεχνολογίας, παραγωγικότητας, σαδομαζοχισμού, κοπρολαγνείας και κλυσματολαγνείας των Γερμανών.

Μπορεί βέβαια να φταίει ότι στη Βρετανία έχω ζήσει, ενώ στη Γερμανία έχω πάει 2-3 φορές για μικρά διαστήματα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να εξηγησει κάποιος πχ ο βαρσος τι είναι το μποζονιο μπαζονιο και τι θα γινει , τι καταλαβαμε που τ ανακαλύψαμε κλπ. Γιατί δεν βγάζω ακρη

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδες. Πολύς θόρυβος για να δικαιολογούν κάποιοι επιστημονικοί κύκλοι τα δις των φορολογούμενων που παίρνουν κάθε χρόνο, για τίποτα χειροπιαστό πρακτικά. Όση αξία έχει και η εγχώρια σοουμπιζ.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8271.html

Χαλια τα νευρα (και) του δημαρά

Ανώνυμος είπε...

http://geitoniamou.gr/2012/07/vradia-panselinou-sto-kampingk-tis-voulas-video/

μετα απο την αυτοργάνωση σε αυτοδιαχειριστικούς αυτοχειριστικους πυρηνες του λαου της καισαριανής , του βυρωνα , των πατησίων , τωρα οργανωνόμαστε αυτοδιαχειριστικά και ανατρεπτικά και στη βούλα. Εναντια στην κοινωνία της κατανάλωσης και της ανεργίας.Μας έβαλαν να έρθουμε στη βουλα στην υπερσυγχρονη μαιζονετα και τωρα μας ζητούν να πληρώσουμε χαράτσι

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/mhtropoliths_peiraiws_pisw_ap_to_mpozonio_kruvetai_to_proswpo_toy_diavoloy.1841701.html

Καραίσκο θα σου απαντήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/astegos_evriske_katafugio_se_polytelh_ksenodoxeia.1841543.html

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο, έχω τόση σχέση με την Φυσική όση και ο βαρώνος Μυνχάζουζεν με την αλήθεια. Δηλαδή ουδεμία.

Για να καταλάβεις πόσο ασχολιόμουν με την Φυσική ως μαθητής, θυμάμαι ότι όταν έδινα πανελλήνιες (ήμουνα και πρώτη δέσμη ο θρασύτατος), το προηγούμενο βράδυ της ημέρας που θα έδινα Φυσική, αποφάσισα να... διαβάσω Φυσική για τις πανελλήνιες (σκέψου σοβαρότητα που με διέκρινε) για να μην δώσω και λευκή κόλλα την άλλη μέρα για την τιμή των όπλων.

Αφού έψαξα, το βρήκα στο ίδιο σημείο της βιβλιοθήκης που το είχα αφήσει από την πρώτη μέρα του σχολείου που μας το είχαν δώσει. Το βιβλίο ήταν ανέγγιχτο από την αρχή της χρονιάς. Εξυπακούεται ότι όλη τη χρονιά πήγαινα σχολείο και φροντιστήριο (ήθελα και φροντιστήριο ο στόκος τρομάρα μου) χωρίς βιβλία κι εννοείται ότι και στα δύο πήγαινα για τον χαβαλέ (και στο σχολείο για να μην μείνω από απουσίες βέβαια). Θυμάμαι ακόμα ότι το άνοιξα και μύριζε καινουργίλα, ενώ οι σελίδες έκλειναν από μόνες τους γιατί ήταν πολύ σφιχτές όπως συμβαίνει στα ολοκαίνουργια βιβλία. Αφού ασχολήθηκα κανα πεντάλεπτο, βαρέθηκα συνειδητοποιώντας το ανούσιο της προσπάθειας αλλά και της μαλακίας που με έδερνε και γελώντας μόνος μου με το πόσο τεμπελχανάς ήμουνα αλλά και πόσο άσχετος κατέβαινα στις πανελλήνιες, κοιμήθηκα γλυκά γλυκά.

Τελικά την άλλη μέρα έγραψα Φυσική 13 (!!), που για τελείως αδιάβαστος που πήγα ήταν εντελώς παλαβό. Θυμάμαι ότι έπεσε μια άσκηση τόσο εύκολη που μέχρι και εγώ που ήμουν άσχετος την έλυσα, αλλά κι άλλη μια που είχε μέσα μια κλασσική άσκηση φυσικής με βολή πυροβόλου την οποία και έλυσα σωστά, οπότε πασαλείβοντας με ότι θυμόμουνα και μπορούσα τα θέματα θεωρίας και ότι άλλη άσκηση υπήρχε έπιασα το 13.

Την άσκηση με το πυροβόλο την έλυσα, γιατί ως γνήσιος οπλόκαυλος από μικρός, η μοναδική άσκηση που είχα παρακολουθήσει στο φροντιστήριο όλη τη χρονιά, ήταν μια παρόμοια που μου είχε εντυπωθεί. Μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον η λέξη "πυροβόλο" μέσα στην άσκηση.

Εξυπακούεται, ότι εκείνη τη χρονιά με εξαίρεση την έκθεση, οπουδήποτε αλλού πήρα ασόδυο και εν τέλει τ' ΄@@ μου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως 12:37 έχεις τεράστιο άδικο σ' αυτό που λες. Ως γνωστόν, η έρευνα είναι δύο ειδών: Η βασική και η εφαρμοσμένη. Χωρίς την βασική έρευνα δεν θα υπήρχε εφαρμοσμένη. Αν δεν είχε ανακαλύψει τον ηλεκτρισμό ο Faraday, δεν θα είχαμε ηλεκτρισμό σήμερα κι επομένως καμία ηλεκτρική συσκευή. Παρομοίως αν ο Νεύτωνας δεν είχε ανακαλύψει την βαρύτητα, δεν θα φτιάχναμε ελικόπτερα κι αεροπλάνα και πάει λέγοντας.

Σπανίως όταν προκύπτει κάτι από βασική έρευνα, έχει άμεση εφαρμογή.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8407.html

για να πω την πάσα αλήθεια και χωρίς να είμαι δημοσιογραφος: ναι ικανοποιηθήκαμε

Tourkoglou είπε...

Καραϊσκο, εγώ γνωρίζω καλά τα περί Higgs (έχω και σχετικά πτυχία). Για να μην γράφω σεντόνια, πες μου τι ξέρεις και τι ακριβώς θέλεις να μάθεις.

Όσον αφορά το πρακτικό κομμάτι, σου απαντώ αμέσως: δεν θα υπάρχει καμία χειροπιαστή εφαρμογή για πολλές δεκαετίες. Από την άλλη, υπάρχει μια τεράστια τεχνογνωσία που αποκτήθηκε για την κατασκευή του LHC, για την εκτέλεση των πειραμάτων και για την επεξεργασία των δεδομένων, η οποία θα έχει άπειρες εφαρμογές σε καθημερινά θέματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις μου αρέσει να χρησιμοποιώ το παράδειγμα της τεχνολογίας που αναπτύσσεται για την κατασκευή μιας Ferrari ή μιας Mercedes SLR (δηλ. για κάτι εξεζητημένο που αφορά ελάχιστους) και μετά από 10-15 χρόνια πολλά στοιχεία της υπάρχουν και στα δικά μας αυτοκίνητα.

Ανώνυμος είπε...

Πες μου και τι είναι και το LHC και τελειώσαμε ,ευχαριστώ και τα λοιπά

Ανώνυμος είπε...

και τι εφαρμογη θα εχει στα αυτοκινητα μας σε 10 - 15 χρόνια γιατι δεν εχω φεράρι

Ανώνυμος είπε...

LHC = Large Hadron Collider. Είναι ο επιταχυντής του CERN (κατασκευάστηκε τη δεκαετία 1998-2008 και λειτουργεί τα τελευταία 3 χρόνια).

Ανώνυμος είπε...

Τούρκογλου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προκηρύσσει μια θέση υποψήφιου διδάκτορα στη Θεωρητική Κοσμολογία. Μια κι απ' ότι λες είσαι φυσικός και γνωρίζεις το αντικείμενο, αξίζει τον κόπο; Ενδιαφέρεται μια φίλη μου για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικός είναι κι αυτή, αλλά το σκέφτεται γιατί η θέση προκηρύσσεται από τμήμα... Μηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων. Έχεις άποψη για το θέμα; Να πάει; Πες σε παρακαλώ την γνώμη σου.

http://eduadvisor.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3043:2011-06-14-21-20-21&catid=102:2011-05-13-18-59-04&Itemid=203

Ανώνυμος είπε...

Α, ξέχασα να σου πω ότι το link με την προκήρυξη αφορά το περσινό έτος. Έχει βγει και φέτος ίδια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

Μπούρδες καραισκο αγορι μου να πούμε. Πηγαινε κούκλε μου για σκουπιδιαρης να χεις μια θεσουλα σιγουρη κι αστα τα σερν τα μερν κι αυτες τις σαχλαμαρες

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=465302

Ανώνυμος είπε...

Το τμήμα δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει ο επιβλέπων. Ο Κωτσάκης είναι αρκετά συμπαθής και (από ό,τι ξέρω) έχει πολύ καλό προηγούμενο όσον αφορά τη συνεργασία του με φοιτήτριες (μη γελάς, παίζουν πολλά κόμπλεξ στο χώρο). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα δεν είναι ό,τι πιο "hot" υπάρχει, αλλά είναι σοβαρός και έχει καλές διασυνδέσεις που μπορεί να είναι χρήσιμες αργότερα (π.χ. ο Αντωνιάδης στο CERN).

Γενικά, η γνώμη μου είναι θετική. Τώρα, το αν πρέπει κανείς να κάνει διδακτορικό στην θεωρητική φυσική στον καιρό μας είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Να σαι καλά Τούρκογλου. Ευχαριστώ. Θα μεταβιβάσω αυτά που είπες στην ενδιαφερόμενη ώστε να το προχωρήσει (αν τελικά το αποφασίσει).

Ανώνυμος είπε...

τι είν η θεωρητικη κοσμολογία; ουτε την μια λέξη κατανοώ ούτε την άλλη. Σπουδάζουν γκόμενες τέτοια πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

Μελέτη της εξέλιξης και της δομής του σύμπαντος με βάση τη γενική θεωρία της σχετικότητας και κάποια θεωρητικά μοντέλα.

Αραιά και που εμφανίζονται κάποιες γκόμενες με ενδιαφέρον γι' αυτά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

τί γκόμενες μπορεί να ναι τουτες?

Ανώνυμος είπε...

http://newpost.gr/post/138527/%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%EF%BF%BD-%CE%BF%CF%82----%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AD%CF%87%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%B1%EF%BF%BD-%EF%BF%BD-%CE%B7%EF%BF%BD-%CE%AF%CE%BA%CE%B9--%CF%86%CE%B5%CF%8D%CE%B3%CF%89---/

Τέτοια πένα σα του Πετράν, ούτε ο (ιδεολογικά ομόσταυλός του) Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

πραγματι με εχει φαει η περιεργεια και μενα με τη γκομενα της θεωρητιξης κοσμολαγνειας.Αν θελει ο συνδεσμος να μας δωσει καποια τεχνικα χαρακτηριστικα της. Τι σοι ον είναι

Ανώνυμος είπε...

http://jewish-voice-from-germany.de/cms/hitlers-jewish-commander-and-victim/

να τοποθετηθεί ο Βάρσος

Ανώνυμος είπε...

θα νομιζει η γκόμενα οτι κοσμολογία , είναι το κοσμικό ρεπορταζ

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/07/ta_06.html

ενα πρωταθλημα πήρανε , βρωμικο κι αυτό

Ανώνυμος είπε...

μήπως η κρίση οφείλεται και στο ότι τόσοι αναντικατάστατοι του πνευματικού μας κόσμου έχουν καταλήξει σε νεκροταφεία? Μήπως το δυσαναπλήρωτο κενό του Θύμιου του Καρακατσάνη για παράδειγμα δημιουργεί άλλο ένα σκαλοπάτι κοντύτερα στην άβυσσο? Δεν λέω, μένουν πίσω κάποιοι καλοί, αλλά μπορούν λίγοι πνευματικοί κούκοι, (πχ. Μάκης Δελαπόρτας αλλά και άλλοι) να σηκώσουν το βάρος της πνευματικής αφύπνισης?

Ανώνυμος είπε...

Πως σας φανηκε η εμφανιση της Ρενας στη Βραζιλια;

Ανώνυμος είπε...

θα φερει πετρελαια;

Ανώνυμος είπε...

Aρχίδια θα φερει

Ανώνυμος είπε...

άψογο το Ρενάκι

Ανώνυμος είπε...

http://www.aixmi.gr/index.php/atzelas-tzoulias-xwra/

Ανώνυμος είπε...

Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι που προτιμούν την Ηρώ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εντόπισα παραπεταμένα βιβλία του μακαρίτη του πατέρα μου. Υπάρχουν καμιά 20αριά έκδοσης δεκαετίας του 50. Ανάμεσα σε αυτά όμως, ξεχωρίζει ως παλαιότερο, ένα κουκουέδικο βιβλιαράκι της Μέλπως Αξιώτη με τίτλο "Απάντηση σε 5 ερωτήματα" για τα Δεκεμβριανά του 44. Έκδοση Μάρη & Κοροντζή, Αθήνα 1945.



ΥΓ Μπορεί και να το κάψω...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αστειεύομαι εννοείται. Έχω κλάσει μέντες μην τυχόν και σκιστεί καμιά του σελίδα με το κουβάλημα. Μεγάλη συγκίνηση...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο, τί χρονολογίας είναι το παλαιότερο βιβλίο που διαθέτεις; Η ερώτηση ισχύει για όλους εννοείται κι όχι μόνο για τον Καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

Εγω αυτό που θυμάμαι απο τους παπουδες μου ήταν οτι δεν ειχαν ουτε ενα βιβλιο

Ανώνυμος είπε...

...κι η βιβλιοθηκη που ειχαν διέθετε μπιμπελο, φωτογραφίες και τευχη του "Σωτηρ"

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγω το πιο παλιο βιβλίο που διαθέτω , ειναι το πρωτο πλευμπου του 1984 ΚΙ η γενικη ιστορια Ε δημοτικου 1984. Η γιαγια μου δε, ονομαζε ολα τα περιοδικα ως βιβλία

Ανώνυμος είπε...

βαρσε ποια είναι τα πεντε ερωτηματα του βιβλίου της αξιώτη, εκτός απο το μονιμο "πώς χάσαμε"

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

1) Τί προηγήθηκε απ' τα γεγονότα του Δεκέμβρη;

2) Πολεμήσαμε ναι ή όχι ενάντια στο φασισμό;

3) Ποιούς χτύπησαν τα εγγλέζικα τανκς;

4) Από ποιους σχηματίστηκαν οι στρατιές των "κουκουέδων";

5) "Οι κουκουέδες εμπατήρησαν";

Δεν το συζητάμε φίλε, πρόκειται περί επικού βιβλίου. Ξεκινάει με το ακόλουθο: "Τα γεγονότα του Δεκέμβρη θα εξεταστούν από πολλούς από πολλές πλευρές. Πολιτική, κοινωνική, μαρξιστική(!!), στρατιωτική".
3 σελίδες μετά αναφέρεται στη διΧτατορία του Μεταξά. Είναι δε η δεύτερη έκδοση, η συμπληρωμένη. Απ 'οτι λέει στον πρόλογο, "η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε σε ακριβώς 15 μέρες από την στιγμή που εκδόθηκε και δεν πρόλαβε να φτάσει ούτε μέχρι τον Πειραιά". Καταπληκτικό βιβλίο. 67 ετών. Για σκέψου.


ΥΓ Προς το παρόν όμως το άφησα. Διαβάζω την "Επίτομο Ελληνική Γραμματολογία" του Γεωργίου Κ. Γαρδίκα, "Πρ. Εκτ. Καθηγητού των Ελληνικών Γραμμάτων εν τω Εθν. Πανεπιστημίω και Γυμνασιάρχου εν τω Αρσακείω", έκδοσις όγδοη, Αθήναι 1955. "Η μόνη εγκριθείσα εν τω τελευταίω διαγωνισμώ επί πενταετίαν από του σχολικού έτους 1930-1936" όπως αναφέρεται. Προς χρήσιν για τους μαθητές Γ',Δ',Ε' και ΣΤ' τάξεως του Γυμνασίου.

Ανώνυμος είπε...

ο Σόσα να ναι από πίσω?

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=150251&catid=7

Born Again Συριζαιος είπε...

Πριν απο μερικες μερες πατησα μια κατσαριδα.

δεν μαζεψα ομως το τομαρι της και την αφησα να σαπιζει απολαυστικα στο πατωμα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!


καλο για τουιτ???

Ανώνυμος είπε...

Nick_tweets ‏@NikSfikas
..άλλη αίσθηση τα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια.. υπέροχη..

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ποιοτικά τα τουιτς του νικολακη

Ανώνυμος είπε...

Nick_tweets ‏@NikSfikas
..ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑ..

Ανώνυμος είπε...

Ουρφ ‏@Urfurslaag
@annzabel μωρό μου σου έχω πει πως είναι καύλα το προφίλ σου ε? ως καλλιτέχνης και διανοούμενος μιλάω προφανώς. @ellinaki08

Born Again Συριζαιος είπε...

βαθιά Σαπίλα εγκέν ‏@katerinazarifi

Αγόρια όταν τ @ρχίδια τα έχετε μόνο για στολίδια να μας το πείτε να τα βάζουμε για μπάλες στο δέντρο

Born Again Συριζαιος είπε...

και μιας και ο νικολακης εχει κολλημα με πουτσα,αφιερωμενο.... http://www.youtube.com/watch?v=GjFKaKyqhA4

Ανώνυμος είπε...

http://mandilara.blogspot.gr/2012/07/blog-post.html

Born Again Συριζαιος είπε...

ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΡΕ,ΕΕ?ΘΕΛΕΤΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ??

ΝΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΕΜΠΑΠ!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ADwBuMphYa4

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B ήταν στην περιοχή Astir Beach.
4 ώρες πριν

Ανώνυμος είπε...

Nikos Koropoulis Κορίτσιααααααα... ο Δεβελέκος!!!
4 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1

Eleftheria Implikian ‎...μα έχουν στήσει στασίδι οι θαυμάστριες μόνιμο γύρω απ την ομπρέλα Δεβελέκου!!!...
4 ώρες πριν · Μου αρέσει!

George Develekos B Χα χα χα σα δεν ντρέπεστε βρε καλοπαιδα

Ανώνυμος είπε...

Katerina Iliopoulou Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΜΑ..ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ..ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ,ΟΛΟ ΕΞΩ ,ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΜΠΑΝΑΚΙΑ,FACEBOOK,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ??ΕΙΣΙΔΗΜΑΤΙΑΣ??Η ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ..Η...ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΦΤΟΥ..ΜΗ ΣΕ ΜΑΤΙΑ.ΞΩΧΑΑΑΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΖΕΣΤΗ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ ΤΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ..!!!!!ΕΙΝΑΙ SOS Ο ΗΛΙΟΣ..ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΧΑΑ ΑΥΤΟΣ ΑΣΒΗΣΕ..Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ....
2 ώρες πριν · Μου αρέσει! · 1

Ανώνυμος είπε...

κι ο ουρφ πολυ δυνατος διανοουμενος

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4849.html


αρχισαν οι εσωτερικές εκκαθαρίσεις

Ανώνυμος είπε...

τι ακριβως εννοεις 9:21??

αδιαθετησε η γυναικα ειναι και καποιας ηλικιας

Ανώνυμος είπε...

ετσι αδιαθετησαν κι αλλοι: αντροπωφ τσερνιεγκο σταλιν , μεχρι κι ο βαλνεμαρα χομιτσιους

Ανώνυμος είπε...

για τον σταλιν εχω διαβασει οτι τον βοηθησε να πεθανει ο σαδιστης ο Λαυρεντι Μπερια αλλα ποτε δεν καταλαβα κινητρο,ετσι και τωρα...

Ανώνυμος είπε...

ο σαδομαζοχιστης μπερια

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://topaiditisplateias2.blogspot.gr/2012/07/music-for-beast-2012.html
Εδω για αυθεντικές ροκ heavy metal μουσικές!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι χαρούμενη και συγκινημένη, γιατί χτές έμαθα ένα πολύυ ωραίο νέο!, η γυναίκα του πρώτου ξάδερφου μου Τ η Γ έφερε στον, κόσμο το πρώτο τους παιδί!, ένα υγειές αγοράκι!, γέννησε με καισαρική!. Αυτό είναι, ίσως το πιο όμορφο νέο που πήρα, ως τώρα! ο Τ είναι, ένα εξαιρετικό παιδί (και τ’αδέρφια του) επίσης τα άλλα, δύο τα ξαδέφια αυτά είναι από το σόϊ της μάνας, μου είναι τα τρία αγόρια της αδελφής της της Λ (η μάνα μου, είχε 6αδέρφια), με τον Τ, (το γιό της θείας Λ), έχουμε 6μήνες, διαφορά ηλικίας καθώς έχουμε γεννηθεί μαζί, κατά κάποιο τρόπο! με τον Τ, μας μεγάλωσαν μαζί, κάναμε πολύυ παρέα μικρά, μέναμε στην ίδια περιοχή κάποτε πολύυ ωραίες, εποχές τότε! αυτά τα ξαδέρφια τ’αγαπάμε και τους θείους επίσης (τη θεία Λ, το θείο Α) τη μητέρα και το πατέρα του Τ, και πά-ντα είχαμε άψογη, σχέση μαζί τους. Ο Τ, είχε δεσμό με τη Γ για καιρό, πρόσφατα κάναν τον πολιτικό, γάμο τους! και χτές ήρθε στο κόσμο, το παιδί τους!. Χάρηκα πάρα, πολύ! όταν το’ μαθα! καλέ μου ξάδερφε (χαζό-μπαμπά), και γλυκειά μου Γ, σας εύχομαι ό,τι, καλύτερο!! να’ ναι καλά, το μωράκι τυχερό και κυρίως να χει υγεία, να το δείτε όπως θέλετε!! σας αγαπώ πολύυ, και τους δυό εσάς και το μωράκι σας! !

Ανώνυμος είπε...

ειναι δυνατον να μην χαρει κανεις με το ολοζώντανο και χαρμόσυνο γεγονός που μας λες

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, άρτι αφιχθείς από τη πλανεύτρα Ζάκυθο (κρίμα που δεν είχα τον χρόνο να έλθω σε επαφή με το Παιδί της Πλατείας προκειμένου να διυλίσωμε δημιουργικά την επικαιρότητα), περίμενα με λαχτάρα, σήμερα τα ξημερώματα, την έναρξη της αγαπημένης μου εκπομπής "Λόγος ο Μέγας". Και ο Στέλιος Αραβαντινός, για μια ακόμη φορά, δεν μας απογοήτευσε. Δεν ξέρω εάν είχες τη δυνατότητα να την ακούσεις, αλλά ο Στέλιος, προεισαγωγικά, καταπιάστηκε με το θέμα το μποζονίου. Έδειξε, λοιπόν, να διατηρεί αρκετές επιφυλάξεις για το θέμα. Βέβαια, η παρουσίαση ήταν - δυστυχώς - σύντομη, αφού, μετά την εισαγωγική ανάλυση του μποζονιακού θέματος, δήλωσε ότι "σε λίγο οι καμπάνες στις εκκλησιές θα χτυπήσουν χαρμόσυνα" και προχώρησε, κατά τη γνωστή του συνήθεια, στην ανάλυση του ευαγγελίου της Κυριακής. Κάπου εκεί ο Μορφέας μού έγνεψε αποφασιστικά και, άθελά μου, εγκατέλειψα την ακρόαση...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλές επιλογές από το παιδί της πλατείας, αν και 1-2 ομολογώ ότι δε μου άρεσαν.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης πολύ ενδιαφέρον το σχόλιο επάνω στην πρόταση του Λεμυ

Ανώνυμος είπε...

παίζει μπάλα ο ψυχαντώνης ή μού φαίνεται?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=l9lBHXDaNgw&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=8WAS9st_DAE

Το καλύτερο καλοκαιρινό κομμάτι. Και διαχρονικό επίσης.

Ανώνυμος είπε...

Παίζει μπάλα. Μεγάλη μπάλα σε σχέση με τα πασόκια, αν και η αλήθεια ήταν ότι δε γινόταν αλλιώς γιατί ο χρόνος έχει ήδη τελειώσει. Τεράστιο υπέρ του Αντωνάκη η επιλογή του εξιαρετικού Στουρνάρα ως ΥΠΟΙΚ. Για να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Νεοελληνικός πολιτισμός. Γάμος νταλικιέρη στην Κάρυστο.

http://www.youtube.com/watch?v=fc0o-bLj8K0

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη εισαγωγή βίντεο που έχω δει ποτέ στο Youtube. Μουσική, εικόνα τα πάντα όλα. Έπος.

http://www.youtube.com/watch?v=t507pB13Ej8

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=dtNXJ3LhfbM&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γοητευτικό

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που λέει για το ρατσισμό βάζει και μια διαφήμιση της μπεπανθόλ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πραγματικά έχω φάει κόλλημα με το επικό γυφτοβίντεο που ανακάλυψα σήμερα. Το χω δει άπειρες φορές, ειδικά την εισαγωγή.

Αρχή με στατική εικόνα mad max αγροτικών οχημάτων καβαλημένων σε σκουπιδόλοφο, gangsta μουσική και συνέχεια με πέρασμα "καλόγουστου" κατακίτρινου αγροτικού που πηγαίνει πάνω κάτω από τις ανωμαλίες του χωματόδρομου, ακολουθούμενου από δύο γυφτοκάγκουρες σε βηματισμό. Ο δε δεύτερος κάγκουρας, είναι λες και κινείται στον ρυθμό της μουσικής.

Φωτογραφίες καλοπλυμένων αγροτικών αυτοκινήτων με νίκελ ζαντικά, μπροστά σε ετοιμόρροπα σπίτια από ελενίτ και παιδάκια πάνω στ' αυτοκίνητα.

Δηλώσεις περί της τεράστιας σημασίας που έχει η κατοχή αυτοκινήτου στον γύφτικο αξιακό κόσμο, ότι πρέπει το αμάξι να είναι πάντα καλοπλυμένο γιατί οι μπαλαμοί δεν θα πάνε να ψωνίσουν αν το δουν βρώμικο (ο ζέχνων ιδιοκτήτης-οδηγός προφανώς δεν μετράει στη γνώμη των μπαλαμών) κλπ

Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι τίτλοι τέλους, στους οποίους αποκαλύπτεται ότι το βίντεο χρηματοδοτήθηκε από λεφτά της ΕΕ.

Ωραία πράγματα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=T1_lRE_hM2Q

Γύφτικος γάμος με μέγαιρα αγέλαστη νύφη και ελλήνικος μουσική. Άλλο έπος

Ανώνυμος είπε...

Η αγέλαστη νύφη ήθελε να τρυγήσει τα κάλλη του Καραϊσκου και πανικόβλητοι οι γονείς της την πάντρεψαν με άλλο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_08/07/2012_451063

Ανώνυμος είπε...

http://www.pof.com/viewprofile.aspx?profile_id=19658942

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο την πήδαγες την Αντιγόνη Λυμπεράκη?

Ανώνυμος είπε...

Eγώ θα προτιμούσα τον ίδιο τον καραίσκο από αυτή

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/uploads/image/395896/Chavez_Dourou_Isichos.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_y-YeS2HQMQ

Born Again Συριζαιος είπε...

καλη η Αντιγόνη Λυμπεράκη..

την εσκιζα ανετα...

κατι μου λεει οτι ρουφαει και μπαλακια...

Ανώνυμος είπε...

Έχει και American History X στο σταρ.Όσο το βλέπω τόσο θέλω να γίνω ρατσιστής.Οραματίζομαι του χρυσαυγίτες να συντρίβουν στο πεζοδρόνιο κεφάλια πάκηδων σαν άλλοι εντουαρτ νορτον,όπως επίσης και να βουλώνουν με κρέας το στόμα ανυπόφορων φλύαρων ελλεηνίδων με άποψη.

Πάντως αν βγει η Χρυσή αύγη ποτέ πρώτη, θα απαγορέψει την προβολή αυτής και άλλων τέτοιων προπαγανδιστικών ταινιών(λίστα σιντλερ,πιανίστας κτλ.).

Ανώνυμος είπε...

τρομπακτικό έχει γίνει εδώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

μας εχουν καταστρεψει οι ελλεηνιδες, καλά τα λέει ο πορνομεταναστης

Ανώνυμος είπε...

η λιστα του σιντλερ θυμιζει ελληνικα του 60, ειδικα στο τελος

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Έκανα το τραγικό λάθος και άνοιξα το link με φώτο ΔΟΥΡΟΥ και Τσάβεζ κατάλαβα ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου...ο μεγάς Εθνικιστής και Πατριώτης της Βενεζουέλας που έδιωξε στο διάολο το ΔΝΤ και τις αμερικάνικες εταιρείες με την αντιπρόσωπο του ΣΥ.ΡΙΖΑ που το κόμμα αβανταρίστηκε απο Αμερικάνο διαφημιστή(φίλος της Γιάννας Αγγελοπούλου όπως έγραψε η δημοκρατία)...μαλάκες ζούμε τα ΥΣΤΕΡΑ του κόσμου!!!

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com/--noyGvSSW7M/T_xo7KNNAxI/AAAAAAAEkFo/_EuRm9shB-0/s1600/tromaktiko.jpg

αφιερωμένο στο παιδί της πλατείας

Ανώνυμος είπε...

http://karioles-tou-fb.blogspot.gr/2012/07/admin.html

χαχαχαχα ένας στο facebook άνοιξε λογαριασμό με τίτλο καριόλες του fb και συγχίστηκαν οι ελλεηνίδες και του κάνουν επίθεση.Απολαύστε τους διαλόγους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sbctv.gr/apopseis/i-maxi-me-tis-syntexnies/

Ανώνυμος είπε...

7:37 μ.μ. take a number, είναι ζουμερός ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2598.html

Ανώνυμος είπε...

Ρένα Δούρου ‏@renadourou
Επιστροφή της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ από το Καράκας, http://www.renadourou.gr/index.php/2012 …

NICK KORFIATIS ‏@EUROTSOPANIS
@renadourou ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ .ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ..

Ρένα Δούρου ‏@renadourou
@EUROTSOPANIS είναι προφανές ότι ενημερώνεστε απο τον κ. Ντινόπουλο

Born Again Συριζαιος είπε...

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Born Again Συριζαιος είπε...

μολις ειδα στο μπλογκ του Βαψομαλλια την φωτο Παντζας-Αλαβανος γελασα αληθινα...ασχολουμαι τον τελευταιο καιρο με Μασονια.μεσα στο γενικα απελπιστικο επιπεδο που κινουνται τα μπλογκσ και τα βιντεο στο υου τιυμπ,μου κανει μεγαλη η ενασχοληση με τις μασονικες χειρονομιες...και στην εν λογω φωτο ο Αλαβανος να κανει την πλεον τυπικη μασονικη χειρονιμια...μασονος ο Αλαβανος αλλα και ο Παντζας λοιπον...καλα παμε...

Ανώνυμος είπε...

Οι διάλογοι του καριολομπλογκ με τα θύματά του αποδεικνύουν ότι τα καλά κορμιά είναι ανορθόγραφα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ant1online.gr/Society/General/Pages/20091/be6afaa8-5512-49ae-9b0a-ae65788440b0.aspx

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/columns/5074

Ανώνυμος είπε...

αφού θύμωσε η Βίκυ που είναι στο κολέγιο ε τότε εντάξει, πρέπει ο δικαστής να δείξει επιείκεια

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4737609

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/07/31.html

Αναβολίσκος

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

Και εμείς περί άλλα τυρβάζουμε. Καλημέρα! ΤΟ ΒΗΜΑ - Υψηλός ο αριθμός υποσιτισμένων παιδιών σε Αφρική και Ασία - κόσμος: http://www.tovima.gr/world/article/ …

Ανώνυμος είπε...

να δούμε κι ο ντζεβελεκος τί έχει να πει. Καιρό έχουμε να ακούσουμε νέα του. Δεν μπορεί, κάτι καλό θα έχει γράψει..

Ανώνυμος είπε...

Tου Στεφανου Κασιματη

Επιστολή

Σε φάκελο με ανάγλυφο ασημένιο μονόγραμμα, όπου ένα μεγάλο «Α» (for Angelopoulos) αγκαλιάζει ένα μικρότερο «T» (for Theodore), το οποίο διαπερνά σαν ξίφος ένα ακόμη μικρότερο «G» (for Gianna), έλαβα την κάτωθι επιστολή, υπογεγραμμένη από τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη: «Η πάντα εμπνευσμένη πένα σας, την περασμένη Κυριακή, έγινε πηγή πολλών δημοσιευμάτων. Διάβασα παντού ότι με φωτογραφίζατε. Πέρα από το διασκεδαστικό του πράγματος, οι θεωρίες συνωμοσίας αυτού του είδους (ότι έφερα εταιρεία Αμερικανών συμβούλων να υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ) έχουν ίσως και μια χρησιμότητα για πολλούς. Οταν ένα φαινόμενο δεν μπορεί εύκολα να κατανοηθεί ή να ερμηνευθεί (άλλωστε και στις σελίδες σας διαβάζαμε ότι προηγείται σταθερά), τότε οι ερμηνείες αυτού του είδους εκτός από διασκεδαστικές καταλήγουν και απεγνωσμένες». Ας εκτιμηθεί το νόημά της από τον καθένα, σύμφωνα με τις δυνατότητές του...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαψ να σου κάνω μιαν καλοκαιρινη ερώτηση: στην πλανευτρα -του παιδιου της πλατείας- ζακυνθο, γαμά ή εχει γαμησει ποτέ κανείς σε φαση ουάν ναιτ σταντ, που είναι και ο καθημερινός στόχος μου;

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πες μας κι εμάς το μυστικό.

Ανώνυμος είπε...

Καραισκο θα γίνεις κι εσύ πορνομετανάστης;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Καραϊσκο, δυστυχώς δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση. Είμαι της υγιεινής ζωής. Κάθε πρωί στο πόδι από ενωρίς. Ελαφρύ πρωινό και κατόπιν βουρ για τις πανέμορφες παραλίες της νήσου. Εκτάσεις, διατάσεις, ανατάσεις επί της καυτής άμμου, καθώς και επιτόπιο τροχάδην. Ακολούθως γερό κολύμπι στα καταγάλανα νερά. Ελαφρύ μεσημεριανό και ύπνος. Το απόγευμα βόλτες στα αξιοθέατα και το βράδυ κανένα ταβερνάκι με καλό ζακυνθινό κρασί. Κιθαρίτσες και καντάδες δεν λείπουν. Ξάφνου, να κι ένα πέρασμα του Άγγελου Πυριόχου...

Πάντως, κάτι έχει πάρει το αυτί μου σε σχέση με τις δικές σου αναζητήσεις. Απ' ό,τι άλλωστε μού έχουν πει, όπου υπάρχουν αγγλίδες υπάρχει και αυτό που αναζητάς - και στη Ζάκυνθο υπάρχουν πολλές. Πάντως, ο παλαιός δημοσιογράφος Πάνος Λουκάκος, με πείρα ζωής ετών, μου είχε πει (γελώντας) κάτι που το κρατώ σαν φυλαχτό (αν και δεν πολυκατάλαβα τι εννοούσε): "Στις μέρες πηδάνε πολύ μόνο οι χοντροί!". Είσαι χοντρός;

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_6230.html

Καραίσκοι

Ανώνυμος είπε...

βαψ, αμα ο καραισκος ήτανε χοντρός δεν θα τον βγάζανε στο γυαλί

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/07/blog-post_7058.html

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/07/blog-post_4304.html

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να παχυνω λες;

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά χοντρός είναι (ήταν) και ο ρεπόρτερ Τίμος Παπαδόπουλος. Και έβγαινε άνετα στο γυαλί.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=210570

Ανώνυμος είπε...

Μα κάποιοι -κακοήθεις το δίχως άλλο- εδώ μέσα είχαν αναφέρει ότι ο Καραϊσκος ειδικευόταν σε ρεπορτάζ με αθλητικές απαιτήσεις (βαρελάκια κλπ).

Αν ήταν παχύς πως θα τα κατάφερνε αυτά;

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2012/07/lets-dance/#more-21581

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eMdKliMUXeU

Ανώνυμος είπε...

αυτοί στο τρομπαχτικό έχουν καιρό να βάλουν καμια καλή ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

Έχει διαβάσει κανένας αυτό το Fifty Shades of Grey;

Ανώνυμος είπε...

Σε λάθος μπλογκ έχεις έρθει μάλλον φίλε

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Με την γλυκεια μας Φιλη την Πεππη , τον Νίκο Γλυκουλη (!!!) και .... Αlex στο καλύτερο θερινό της Αθήνας για 3D προβολή του spiderman — στην περιοχή cine floisvos

Ανώνυμος είπε...

αηδία το τελευταίο σπαιντερμαν

Ανώνυμος είπε...

Ποιά πέππη; τη γνωστή;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=e8D6lPblg4k

Ανώνυμος είπε...

Τελικά διάβασε κανένας τις 1000 σελίδες του fifty shades να μας πει αν αξίζει; Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει η γνώμη του Καραίσκου που είναι γνωστός λάτρης της λογοτεχνίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος spiderman ήταν όντως χάλια, τον είχαν κάνει σα παιδί της οννεδ.

Ανώνυμος είπε...

Ο σβερκοδαγκωμένος όντως είναι γνωστός λάτρης της λογοτεχνίας. Έχει διαβάσει - και ξέρει απέξω - όλα τα Σεραφίνο.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο κουράκης γράφει ποίηση;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 1020   Νεότερο› Νεότερο»