Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Οου ΣΧΙΤ.

Η μεγάλη νίκη της συντηρητικής καταψυκτικής ψηφου και των ηνωμένων δυνάμεων της βρωμοδιαπλοκής, των γερόντοσυνταξιουχων ετων 55 ,των φαρμακοδανείων και όλης της εγχωριας καταστροφής, εφερε στην κυβέρνηση τον σαμαρά.Το μόνο που γνωρίζω, είναι οτι η λεγάμενη πατριωτικη παράταξη -ιστορικά- όποτε ανελάμβανε στις μεγάλες κρίσιμες στιγμές του έθνους τα ηνία, επέφερε βιβλικές καταστροφές, εγκλήματα κατα της ανθρωπότητας και απώλειες εθνικών εδαφών τελικά. Ατιμα πετράδια κοσμούν το αγκάθινο στεφάνι των εθνικοφρόνων: Μικρασία, Κυπρος ,αίμα , δάκρυα, τσόντες,παρτυ στα θωρηκτά και πισίνες.
Τώρα με τον Σαμαρά ,η τηλε διαπλοκή χάραξε νέους δρόμους: Τόσο μεγάλη είναι η υποστήριξη που δόθηκε στη Ν.Δ , τέτοιες οι αδυναμίες του Πρωθυπουργού και τόσο οριακή η νίκη ( και μη αυτοδύναμα) που στην ουσία όλοι πλέον εκει πάνω, γνωρίζουν οτι ο Αντώνης είναι ενας τσίτσιδος αρχηγός , ενας πρωταθλητής δοτός , ένας άνθρωπος που χρωστά στους γνωστούς μας καναλάρχες και στην τηλεπαράγκα, ακόμη και τον αέρα που αναπνέει.Μα περιμενει κανείς απο αυτούς τους ανθρώπους στα σοβαρά να φτιάξουν ευρωπαικό κράτος; Βουτηγμένοι καθως είναι στα σκατα μεχρι τη γνάθο;

Μετα απο το καταστροφικό και διχαστικό τούτο αποτέλεσμα και μετα απο τον πολυμηνο χαβαλέ, έρχονται οι νέες συμφορές. Τώρα ο λαός - η μεγάλη κακορίζικη μερίς του λαού , θα πρέπει να πραγματοποιήσει ενα αληθινά φαραωνικό έπος, ενα όγδοο παγκόσμιο θαύμα: Να αποπληρώσουν όσοι απομένουν εκτός απο τους φοροφυγάδες , (που ψηφισαν νουδου σουμπιτοι), ένα απο τα μεγαλύτερα εθνικά χρέη της παγκόσμιας ιστορίας. Ενα εθνικό χρέος που βαραίνει όλους, αλλα το αποπληρώνουν τα 3/5 του έθνους και μάλιστα τα πλέον θρυμματισμένα. Ενα έπος απ αυτά που μένουν στη μέση, ατελείωτα.
Χαρατσια , ανεργία και αυξανόμενοι βαθμοί δυσκολίας πάνω στις κάρες των φουκαραδοποιημένων.Ποσες θυσίες και παράδες ακόμη πεταμένα στα πόδια της κυρα Ολγας..
Την ίδια ώρα που στα πάρτι by the pool , θα εκστομίζονται ατιμώρητα οι γνωστές αφηγήσεις των τρελλοπενηντάρων και των σαρανταπεντάρηδων οννεδιτων, για το πώς επιτέλους θα γίνουμε Ευρωπαική χώρα και πώς θα κάνουμε αυτους τους βλάχους , ανθρώπους.

Τον αλλο το συριζα με τις στελεχάρες που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν απο το άγχος καθώς και τα πανηγύρια τους επειδή κατέλαβαν την τέταρτη θέση(οι τρείς άλλοι κυβερνάνε),σαν τον Ατρόμητο Αθηνών, θα τους περιλάβω προσεχώς.
Να ξέρετε όμως οτι δεν έσωσε η υποθεση της εξόδου απο το ευρω τον Σαμαρά αλλα και οι θέσεις του σύριζα για το μεταναστευτικό. Θέσεις που αν λαικιζαν (φράκτες ξύλο και ραβδί) σαν κι αυτές των άλλων θα έφερναν την πρωτιά.

1.020 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1001 – 1020 από 1020
Ανώνυμος είπε...

Η σκέψη πάντως με ερεθίζει.

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

Ξαφνική τροπική βροχή στην Αθήνα. Η σημερινή βραδιά θα είναι σίγουρα ξάστερη και καταπληκτική για όσους έμειναν πίσω. Αναπολώ Aperol spritz.

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

The amazing Spiderman in 3D. Όσο πεσμένος και να είσαι η ταινία αυτή σε ανεβάζει. Και μετά παγωτό στο "Το παγωτό. Αύγουστος στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

Μία και σήμερα και Aperol spritz..

Ανώνυμος είπε...

Δυνατό ανταγωνισμό έχει ο δεβελεκος.

Ανώνυμος είπε...

πάλι καλά που δεν αναπολεί και φάντα...

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/resources/images/preview/1745/dourou__article.jpeg

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το ροζ, όπως και το μαύρο της άλλης αγαπημένης μας.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

κατι μου θυμίζει το όνομα του...πρέπει να σπούδαζε στα ΤΕΙ θυμάμαι ένα βάζελο εθνικιστή που ειχε γυρίσει απο Τουρκια(παίζαν με Φενερμπαχτσέ νομίζω) και ειχε μπλούζα peristeri athens fan club fuck Turkey!!!
Δεν τρολάρω ειλικρινά μιλάω γιατί έχω τελειώσει τα ΤΕΙ Αθήνας

Ανώνυμος είπε...

http://www.eglimatikotita.gr/2012/08/blog-post_4726.html

τελικά πόσο λέτε να πάει ο φπα στην εστίαση;

Ανώνυμος είπε...

στο εγκληματικοτητα gr δεν έχει γραφτεί ουδέποτε ένα ορθογραφημένο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός κοιτάει την ορθογραφία;

Ανώνυμος είπε...

ε κι απο θεματοπλογία δεν σκίζει

Ανώνυμος είπε...

εχει ομως ωραιες φωτογραφιες

Ανώνυμος είπε...

Ο V με έκανε να κλάψω από συγκίνηση.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://youtu.be/EcXaIByiJJ0
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ BLOG

Ανώνυμος είπε...

μπραβο παιδι της πλατειας μου θυμισες αυτο http://www.youtube.com/watch?v=obzPPeHgHRQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στον V που ξέρω πως είναι θαυμαστής

Ανώνυμος είπε...

http://www.gkourou.com/2012/08/blog-post_3261.html

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά η θεία Ολγα

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1001 – 1020 από 1020   Νεότερο› Νεότερο»