Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Dream Team



Νομίζω, ότι μπορώ πλέον να αποκαλύψω ότι στις επόμενες εκλογές ψηφίζω δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αλήθεια ότι ήμουνα λίγο ατακτούλης και ξέφευγα, όμως η πιθανότητα σύνθεσης μιας κυβέρνησης όπως ακολουθεί παρακάτω, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για την τύχη της ψήφου μου. Σταχυολογώ, για να καμφθούν και οι πλέον δύσπιστοι:

Πρωθυπουργός Αλέκος (Statesman. Case Study στην Σχολή Κέννεντυ του Χάρβαρδ)

Υπουργός Εξωτερικών Αλέξης. Πολυδιάστατη προσωπικότητα με ισχυρές διασυνδέσεις στα μεγάλα διεθνή κέντρα αποφάσεων (Νικαράγουα, Βενεζουέλα, Γένοβα, προάστια του Παρισιού, κ.α. )

Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Στρατούλης. Σαν πρώτο βήμα ο Πρόεδρος θα χορηγήσει ελεύθερας στα θεωρεία για τους κουκουλοφόρους και τους απεργούς-συνδικαλιστές της Πλατείας Συντάγματος. Στην αίθουσα θα επιτραπεί το ποπκορν και τα κοκταίηλ, ενώ καταργείται κλωτσηδόν η αστυνομική διεύθυνση της Βουλής .

Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Λαφαζάνης Π. Ισχυρό του σημείο: αγωνιστής της δημοκρατίας,( κατά δήλωσή του μάλιστα «υπέστη διώξεις για τη δράση του»), με άριστες σπουδές (Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης της Νομικής το 1973). Βαψομαλλιάς από τις φαβορίτες και πάνω.

Υπουργός Παιδείας Γρηγόρης Ψαριανός, «la crème de la crème» του πολιτικού μας πολιτισμού. Η σοβαρότητα του οποίου επιβάλλει την άμεση (διακομματική συναινέσει) τοποθέτηση του στο πηδάλιο του κρίσιμου τομέα της παιδείας.

Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Περικλής Κοροβέσης, ο οποίος στο συγκλονιστικό βιογραφικό του μας αποκαλύπτει ότι γεννήθηκε από τους γονείς του,

Υφυπουργός, υιός Βούτσης

Υπουργός Υγείας Γρηγόρης Βαλλιανάτος, για την καταπολέμηση της μάστιγας του αιώνα,

Υπουργός ΜαΘρά, Τ.Κουράκης , ο γίγας των βαψομαλλιάδων, συγγραφεύς του παγκόσμιου έπους "Το σκούντημα του αγκώνα",

Υπουργός Πολιτισμού Μάκης Κοψίδης, πινελιά αισθητικής τελειότητας με λιγδωμένο convertible μαλλί και χωρίστρα στο πλάι από δεξιά προς τ’ αριστερά,

Υπουργός Άμυνας, ο κομμάντο Ευαγγελία Βλάμη,

Υπουργός Γιάννης Μπανιάς (το πληκτρολόγιο αρνείται να συνεχίσει την περιγραφή για αυτόν τον κολοσσό της πολιτικής)

Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καζάκος (θα αποσπασθεί με βίαιη προσαγωγή από το ΚΚΕ). Αρχιδικαστής του Λαϊκού Δικαστηρίου των φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Σκοπευτήρι. Προήδρευσε στην μητέρα των Δικών ενάντια στους Αμερικανούς, με τα γνωστά ολέθρια, για τους τελευταίους, αποτελέσματα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχεις δικηο τρουμαν απορω και εγω πραγματι με το θρασος που εχουν αυτοι οι τυποι του συριζα να επιδιωκουν να κυβερνησουν.Προφανως δεν εχουν μυαλο να αντιληφθουν οτι η χωρα διαθετει σοβαροτατη κυβερνηση με πολυ ορεξη για δουλεια και για προσφορα στον τοπο (ειδικα μετα απο τον τελευταιο ανασχηματισμο)

Ανώνυμος είπε...

Με έπεισες... Με τέτοια ικανά στελέχη, σκέφτομαι κι εγώ να ψηφίσω τον Ψείριζα στις επόμενες εκλογές. Ειδικά, όταν διαθέτει τέτοιες συμπαθητικές προσωπικότητες όπως ο Στρατούλης, κερδίζει τις εντυπώσεις.. Φαντάζομαι ότι η πρώτη απόφαση μιας τέτοιας κυβέρνησης θα ήταν η εφαρμογή εργατικού διήμερου, προκειμένου όλες τις υπόλοιπες μέρες να έχουμε χρόνο να παίζουμε πρέφα στο καφενείο και να διαδηλώνουμε απερίσπαστοι κατά των Αμερικανών,του Τζόκερ, της Βάντα από τον Sport Billy και όλων γενικά των κακών αυτού του κόσμου....

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι είσαι λίγο άδικος φιλε Τρουθμαν, και όμως υπάρχουν άξια στελέχη με διακαή πόθο για κοινωνική προσφορά στον συνάνθρωπο και με αγώνες για τα ιδανεικά της αριστεράς, που όμως επί του παρόντος ιδιωτεύουν, απογοητευμένοι από την κατάσταση στην ελληνική κοινωνια το πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο που φιμώνει τις θαρραλέες φωνές και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Αυτοί οι 'ιδιώτες' τροπον τινά αποτελούν τις χρυσές εφεδρείες του σύριζα και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν πρόθυμα στο κάλεσμα του Αλέκου ή του mini me Αλέξη όταν φτάσει η ευλογημένη ώρα της συγκρότησης της πρώτης ελεύθερης κυβέρνησης στην παντέρμη χώρα

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, ε?

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαία όλα αυτά τα ονόματα. Έτσι που τα είδα μαζεμένα σκέφτηκα: "γιατί όχι κι εγώ/ ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό/";

Μια μικρή ένσταση μόνο. Ο (ερωτύλος) Δημήτρης Χατζησωκράτης; Ο (διανοούμενος) Πάνος Τρυγάζης; Αυτοί θα μείνουν εκτός κυβερνήσεως;

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτά τα στελέχη είναι τόσο συμπαθητικά όσο κι ο Στρατούλης, είναι κρίμα που δεν ασχολούνται πιο ενεργά με την πολιτική. Μάλλον όμως θα είναι απασχολημένα να παίζουν κολιτσίνα και γκρινιάρη στα χαμαιτυπεία των Εξαρχείων, ή να εργάζονται νυχθημερόν στη γραμμή παραγωγής μολότοφ στο Πολυτεχνείο...

Ανώνυμος είπε...

Βαψομαλλιά,

Είναι εξαιρετική η επισήμανσή σου. Βέβαια, στον κ. Τρυγάζη με την πλούσια μεν, ολόλευκη (Σουλαδάκειο) δε κώμη, προτείνεται η μετάβαση στο κομοδινί χρώμα και η θριαμβευτική του συνεπώς καταχώρησή στην χορεία των βαψομαλλιάδων.

Επίσης, μου διέλαθε ο μέγας κωμικός του Αλ Τσαντίρι, ο οποίος θα συμμετέχει στο Cabinet με τα ρούχα της εκπομπής για να συνάδει έτσι ενδυματολογικά με τους ομοτράπεζούς του.

Ανώνυμος είπε...

Ο υιός Βούτσης για υπουργός οικονομίας καλύτερα θα βρει τροπο για να μαζεψει τους φόρους