Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί και να είναι ιδέα μου αλλα και μόνο στο ακουσμά του το επαγγελματικό κόνσεπτ "αθλητική δημοσιογραφία" μου ακούγεται γελοίο.Προφανώς πρόκειται για ένα ακόμη απο τα χιλιάδες επαγγέλματα που εκκολάπτει και γεννοβολά η ελεύθερη αγορά στο πλάισιο του θεάματος και της κατανάλωσης του "οτι κάτσει και οτι ζητηθεί".Και απο δίπλα να έχεις και τον ΟΠΑΠ που αντί να χρηματοδοτεί και να μπαλώνει καμμιά τρύπα απο τις τόσες που υπάρχουν στην υγεία την εκπαιδευση και στις αθλητικές υποδομές, φροντίζει να τα σκάει σε όλον αυτόν τον σαπροφυτόκηπο για να ζεί μεγαλοπρεπώς ο Μίνος,ο Βερνικος,ο πουρουπουπου και οι λοιπές μορφές που κοσμουν το πράγμα.Και όταν κλείσει και καμμιά αθλητική κουραδοφυλλάδα διαβάζουμε και επικηδείους για το κλείσιμο της ιστορικής "αθλητικής ηχούς". Απορώ πως πορεύεται η χώρα μετα το κλεισιμο της ηχούς.
Χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα η Ελλάδα μάλλον είναι η μοναδική χωρα στην οποία λειτουργούν -εστω και ιδιωτικές- σχολές λέει αθλητικού ρεπορτάζ.Πληρώνει δηλαδή ο μπαμπάς και η μαμά με βάση το οτι το παιδί "πρέπει να σπουδάσει οτι του αρέσει" για να διδάξουν το αγγελούδι τους ο Σκουντής,ο Κοτζιάς ξερω εγω ο Γαβαλάς ο ένας και ό άλλος.Και να διδαχθεί τι αν έχεις τον θεό σου; Να κάνει προβλέψεις για το παγκοσμιο στοίχημα στα όρια της μεταφυσικής ενόρασης και να ποντάρουν οι αργόσχολοι στα προπατζήδικα, να μάθει να πoρώνει το φίλαθλο λαό οταν σκοράρουν οι ομάδες του στην ευρώπη στριγγλίζοντας σαν λυσσασμένο ζώο,να συνομιλεί με αγρυπνους ακροατές στα τηλέφωνα τη νύχτα,να παίρνει το Θεοδωρίδη τηλέφωνο ή τον Αλέφαντο για να τον βγάλει στον αέρα και να μάθει οταν γράφει μια είδηση ας πούμε για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου οτι πρέπει να αντικαθιστα το όνομα του υποκειμένου με άλλους προσδιορισμούς για να μην κουράζει τον αναγνώστη π.χ:Ο κύπριος σεντερ φορ,ο υψηλόσωμος κυνηγός ο ασος απο την μαρτυρική μεγαλόνησο και αλλα τέτοια γελοία.
Και για να μην νομίζει κανείς οτι γίνεται και σοβαρό μάθημα στην σχολή, σας διαβεβαιώ οτι γίνεται αυτό ακριβώς που φαντάζεσθε.Η κουβέντα πάει στην χθεσινή τεσσαρα ,στον Λέτο στους Γιαννακόπουλους στον διαιτητή στον Κόκκαλη στον Τζίγγερ και γενικά σε οτι συζητιέται στους καφενέδες στις εφορίες και στις δημόσιες υπηρεσίες τα δευτεριάτικα πρωινά.Τέτοιες σπουδές...
Για την γενικότερη αισθητική του χώρου έχουν γραφτεί τα όσα και θα λέγαμε οτι μόνο σε βίλλα τσιγγάνου χασισέμπορου μπορείς να δείς τέτοιες ομορφιές.Το ωραίο είναι οτι όλος αυτός ο εσμός συναναστρεφόμενος και συναντώμενος μοιραία με την Ιταλική κατάσταση θαμπώθηκε και κοστουμαρίσθηκε φιοφιορίσθηκε και γραβατώθηκε με μέριμνα κρατική πάντα, οπως φαίνεται δε μου απέκτησε και άποψη, ακούμε στην αθλητικη κυριακή εμβρόντητοι ανταλλαγές σχόλίων και φιλοφρονήσεων για το γραβαταριό του κυρίου Μπαρούφα του Μίνου και του πουρουπουπου.Για καραευνόητους λόγους οι αθλητικοί δημοσιογράφοι μαζί με τους ποδοσφαιριστο μπασκετμπολιστες και τους αυτοκινητιστές είναι η επαγγελματική ομας με την συχνότερη παρουσία στα μπουζουκτσίδικα.Πάλι για καραευνόητους λόγους οι περισσότεροι είναι κώλος και βρακί με τους τραγουδιστές και τις τραγουδίστριες. Σχεδον μονίμως δε οι παρεες των αθλητικογράφων πλαισιώνονται απο κακοβαμμένες ξανθές τίγκα στα μαιμουδοαξεσουάρ και στα κακά βερνίκια,παντελώς δε μολυνσμένες, καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια με το χαιλίκι το οποίο βιώνουν δίπλα στους τηλεοπτικούς αστέρες που εν πολλοίς τους θεωρούν πνευματικούς ανθρώπους.
Η πιο φαιδρή εικόνα όμως μας προέκυψε μόλις τα τελευταία δεκα-δεκαπέντε χρόνια με όλους αυτούς τους εναλλακτικούς αθλητικογράφους που αφού διείδαν την παντελή ελλέιψη στοιχειώδους επιπέδου στον χώρο, κάτσανε και διαβάσανε πέντε λογοτεχνίες και εκφράζουν άποψη για οτι τους κατέβει.Απο πολιτική μέχρι αστροφυσική.Ανοίγεις το ραδιόφωνο η την τιβι για να δείς μάτζεστερ ας πούμε και σου κοπανάνε για τους μπίτλς το σεξπηρ μεχρι και για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς στο Μπρίστολ είναι ικανοί να πούν για να μας αποδείξουν οτι έχουν και γενικότερη που λένε μόρφωση.Δεν μας φτάνουν και οι ιδεολογικές αναζητήσεις τους,έχουνε και το υπαρξιακό τους κόμπλεξ να αποδείξουνε οτι δεν είναι σαν τους συναδέλφους που δεν ξέρουν να κλίνουν το "είμαι" και υφιστάμεθα στο φινάλε, το παγκοσμίας πρωτοτυπίας φιλοσοφο λογοτεχνικό σπορτκάστιγκ αλα Σπυρόπουλου και Παπαδογιάννη.

628 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 628   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα έχει μπαμπάκα εικαστικό ποιότητας,μεγάλο ζωγράφο.Υψηλή κλάση καλλιτεχνικά.Ουτε την μάντρα ελαιοτριβείου στο Κουστογέρακο δεν του αναθέτεις να βάψει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλαχε Καραϊσκο? Πάλι τα ίδια και με την Τσόκλη? Μ'αρέσει που ζήτησες και συγγνώμη που ξεκατινιαζόσουνα εναντίον τον Ξενή. Μην δείς δημοσιογράφο να προοδεύει, ρε τσοπάνη. Αμέσως να του βγάλεις το μάτι.
Εξω ρε βλάχοι! Ουστ

Ανώνυμος είπε...

Θα βγεί τωρα ο άλλος να πεί οτι είμαστε κομπλεξικοί που κάνουμε κριτική στην Μάγια ή στον άλλο.Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια και τέτοια.Θα μας απαγορέψουν και το σχόλιο επειδή ο άλλος είναι ποζιτιβ και θετικός και τέτοια ινδουιστικά και δεν του αρέσουν τα θαψίματα καλέ .Δηλαδή στο γήπεδο όταν βρίζεις τον άλλο που σέρνεται όπως τον Βύντρα και χίλιους άλλους το κάνεις γιατί ζηλεύεις και τα κάνεις κρεμαστάρια;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λεει ο Καραίσκος για την Τσόκλη-Ξόφλη.Ευπρεπέστατη κριτική έκανε.Δεν την είπε μπάζο και ξιπασμένη τρελλοπενηντάρα μουσουλμανολάγνα όπως είναι κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

1.45 η τσόκλη και παριστάνει και την γκόμενα. Δεν είμαστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρέ με το σαμοβάρι τωρα ,το τσαγιερό.Μου κάνει και σπηκάζ ερωτικό η στάκα.

Ανώνυμος είπε...

"Ταξιδεύοντας" με την Μάγια Τσόκλη.

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα απο γραφείο Αρη:
"ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΗΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ (23:00)

Ανώνυμος είπε...

ο Μπαμπάς Τσόκλης είναι καλός ζωγράφος;Για είναι σαν τον Φασιανό που μόνο για να ζωγραφίζει κανα λεωφορείο και καμμιά κούπα του καφέ για σουβενίρ στην Πλάκα είναι; Τον έχουμε κάνει και εθνικό ζωγράφο,κατάντια.Ακου Φασιανός

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ωραίος είναι ο Φασιανός ρε φίλε...Στην γάστρα με πατάτες ψητές και κοκκινο κρασί άφθονο.

Ανώνυμος είπε...

για αυτούς που θέλουν πιο πικάντηκες περιηγήσεις υπάρχει και ο τάσσος δουσης

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει κρυφός πόθος του Καραϊσκου προς την "ταξιδεύοντας" Μάγια Τσόκλη. Κάτι ερωτικό πρέπει να βγάζει του Καραϊσκου το πενηντάχρονο αυτό ζωηρό τρελοκόριτσο.

Ανώνυμος είπε...

του αρέσουν του καραίσκου αυτού του τύπου οι κοπέλες πράγματι

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανδραβέλης έχει άρθρο σήμερα υπέρ των καπνιστών.

Ανώνυμος είπε...

Του Καραϊσκου του αρέσει πολύ ως γυναίκα και η Όλγα Τρέμη.

Ανώνυμος είπε...

εγω πάλι πιστεύω οτι του μάργουντ του αρέσει ο Τάσσος Δούσης.Ελα τώρα ας το πεί,να μην κρύβεται.

Ανώνυμος είπε...

ρε τσοπάνη Καραϊσκο,
η κατσίκα κάνει καλό κρεβάτι?

Ανώνυμος είπε...

Κατι τύποι σαν τον Τρούμαν, νοικοκυραίοι βλέπουν τα debate και αποφασίζουν τι θα ψηφίσουν...μεταξύ Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ βέβαια.Κρίνουν ωριμα απο τις τοποθετήσεις τους ,την ειλικρίνεια και την αποφασιστικότητα των δυο αρχηγών.Πολύ σοβαρη διαδικασία.

Ανώνυμος είπε...

Μανδραβέλης υπέρ ναζιστών θεριακλήδων.

Ανώνυμος είπε...

ο μάργουντ έχει φάει χυλόπιτα και απο την κατσίκα που βόσκει αυθαίρετα κοντα στο νεκροταφείο της συνοικίας του.Με την ίδια κατσίκα γιόρτασε το μπατσελορ του ναζιστής συνεργάτης του μπλογκ καπνιστης και χονδρεμπορος καπνού.

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε με τον Κυριάκο την Πέμπτη; Φόρτωσε καμμιά οννεδίτησα; Ήπιε,χαλάρωσε, ξέδωσε; Την έπεσε σε καμμία;Ο αρης πάντα φορτώνει οταν κάνει πάρτι προεκλογικό

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο η ΠΑΠΑΡΗγα σε κάλεσε μέσω ντιμπέιτ σε ταξική πάλη

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο ξύπνα, ώρα για ταξική πάλη

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο φάε το φαγάκι σου και τρέχα αμέσως για ταξική πάλη

V. είπε...

Μετά από την αναφορά στην ενδιαφέρουσα επαγγελματική δραστηριότητα του αγαπητού Βάρσου, θα ήθελα να με πληροφορήσει, εφόσον θέλει, εάν εμπορεύεται και καπνό πίπας, γιατί θα ήθελα να τον ρωτήσω κάτι επ' αυτού, αφού όσοι καπνίζουμε το συγκεκριμένο είδος καπνού αντιμετωπίζουμε μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα.

Merci

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αυτή μάλιστα ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΣΗ οχι σαν αυτές που γίνονται στο ντημπέητ.Να απαντήσει ο Βράσος για τη σχέση του με τις πίπες και των καπνών των.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τα κανες; Σκουπίσου τώρα μόνος σου μεγάλο παιδί εισαι πια πόσο καιρό θα σε σκουπίζω εγώ και τρέχα για την ταξική πάλη γρήγορα ακόμα εδώ είσαι;

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ είπε...

πολύ ωραία κοπέλα η Μάγια Τσόκλη

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ είπε...

Πολύ ωραίες κοπέλες η Κυρά ολγα η Τρέμη και η Κα Όλγα η Κεφαλογιάννη

Ανώνυμος είπε...

@ 8:05 μμ, ο μαργουντ ειναι γκευ ?

ΠΑΠΑΡΗΓΑ είπε...

Με αφορμή την δύσκολη θέση που εχει περιέλθει ο πρώην σύντροφος με το ψευδώνυμο "ΒΑΡΣΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ" και τωρα που κάνουμε ανάπαυλα στο ντιμπέητ,θα ήθελα να απαντήσω οτι το κόμμα τιμά τον σύντροφο που ειδικεύεται στην πώληση φθηνών λαικών ειδών καπνού.Απο το μαγαζί του ψώνιζε καπνό και ο Καπετάν Γιώτης ο Χαρίλαος ως γνωστόν.
Ο λοχαζός εξεδιώχθη απο την ΚΝΕ το 1986 μ.Χ ύστερα απο αλλεπάληλες παρενοχλήσεις συντρόφισσας και επειδή στο κολχόζ που τον στείλαμε για εκπαίδευση κατελήφθη να φλερτάρει με σοβιετικό ζώο.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ 8:05 είπε...

το σκέφτεται λίγο ακόμη αλλα έχει μια προδιάθεση..Δεν το χει δοκιμάσει ακόμη πάντως

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σε ποια ακριβώς δύσκολη θέση είμαι μωρή κουμμούνα;

Ανώνυμος είπε...

Στην ερώτηση που του έκανε ο Καραμανλής, το γιωργάκη έδωσε απάντηση ακατάληπτη παντελώς.Θα βαρύνει στην ετυμηγορία του Τρούμαν άραγε αυτή η πτυχή του ντιμπέητ;

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν απαντάς στον V για τις πίπες σου;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Οι άνθρωποι - και το Κωστάκη και το Γιωργάκη - δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν ερώτηση εντός του χρόνου που τους δινόταν, λόγω της ακατάσχετης πολιτικίστικου-λαϊκίστικου τρόπου που έχουν μάθει να μιλούν. Για γέλια και για κλάμματα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σε ποια ερώτηση να απαντήσω ρε χωριατάκο; Σε αυτή που δεν μου έγινε; Λέγε Βαψ τι θες να μάθεις

Ανώνυμος είπε...

μην μου κάνεις εμένα τον πολλά βαρή

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο αύριο το μεσημέρι στις 12 ραντεβού για ταξική πάλη. Θα τα καταφέρεις να ξυπνήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνητό σε θέλει ωρε η συντρόφισσα ΠΑΠΑΡΙγα, τ'ακούς ωρε;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τον πολλά βαρΗ ρε Αλέκο Αλβάνο;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαρύ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άνοιξες το ΕΛΛΗΝΙΚΟ λεξικό ρε σλαυομακεδόνα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

καλά σου λέει ρε ανωνυμε 10:19.Οχι πως ο Βράσος βέβαια γνωρίζει τίποτα ελληνικούλια της προκοπής.Εχει γράψει κ αυτοοοοος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η Παπαρήγα δεν ανακυκλώνει γιατί οι εταιρίες ανακύκλωσης είναι ιδιωτικές. Άκου τί είπε η κυριούλα. Απίστευτο...

Ανώνυμος είπε...

ρε τσομπανη του μυλοποτάμου μασαει η κατσίκα φούντα πριν τη πράξη ρε?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άντε παίξε τη λύρα στο μιτάτο ρε Ερωτόκριτε, που θα μου κάνεις και ορθογραφική κριτική. Έχεις δει τί γράφεις; Σε κάθε σχόλιο, έκανες παλαιότερα δεύτερο σιορθωτικό τσόντα.. Θα μας κάνεις και το Μπαμπινιώτη τώρα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο Τσίπρας φέρει μανικετόκουμπα...Τα καρο πουκάμισα με μανικετόκουμπα και μονογράμματα που λέγαμε

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σιορθωτική στήθους

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Τσίπρας και ο εκπρόσωπος των οικολόγων, θα πάνε μάλλον να μπαλαμουτιαστούνε μετά το ντιμπέϊτ. Τί πουστάκια είναι αυτά, γαμώ τη βλακόχωρα γαμώ..

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός και πειστικός ο Γιωργάκης. Σκιά του εαυτού του ο Καραμανλής

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεις τί πίνεις ανώνυμε, να το πιούμε και μεις. Αμα κατάφερες να δεις το Γιωργάκη εξαιρετικό πρέπει να είναι πολύ καλό

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός και πειστικός ο Καραϊσκος. Σκιά του εαυτού του ο Βαψομαλλιάς

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια φασιστόμουτρο Καραμανλή από το πανεπιστημιακό άσηλο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να απαντήσει ο ανώνυμος 10:34 στο ερώτημα του 10:35.Εκτός βέβαια αν πρόκειται για διαπολυμπλογκικό μήνυμα ηλεκτρονικου πολέμου προς δημιουργία φιλοπασοκικού κλίματος

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική απάντηση που θα δώσει τώρα ο Γιωργάκης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας είναι καταπληκτικός στο ντιμπέϊτ

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτικές απαντήσεις του Γιώργου στις ερωτήσεις που απομένουν μέχρι το τέλος του ντιμπεϊτ.

ΑΡΗΣ είπε...

"ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΗΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ (23:00)

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αύριο ο Γίωργος Παπανδρέου στο ντημπεητ τον έσκισε τον Καραμανλή

Ανώνυμος είπε...

Κρυστάλλινες τοποθετήσεις από το Γιώργο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το τί μαλακίες λέει κι ο Καρατζαφύρερ δε λέγεται..
Θα βρεθούν τα λεφτά λέει από την παραοικονομία, αφήνοντας το βλακονεοέλληνα να χτίσει σπίτι. Θα βγάλει έτσι τα λεφτά από το μπαούλο, με αποτέλεσμα το κράτος να εισπράξει από τον ΦΠΑ και να αυξήσει τα έσοδά του. Λες και θα δώσουν οι μαστόροι ΑΠΥ για να φανεί ο ΦΠΑ.. Ή και να δώσουν, θα έχουν το πραγματικό ποσό. Όπως και τώρα άλλωστε που ένας στους οκτώ δεν αποδίδει καθόλου ΦΠΑ. Κατά τον Καρατζαφέρη, φαίνεται ότι τους εμποδίζει να αποδώσουν σωστά ΦΠΑ το ότι κυβερνά η ΝΔ, όχι το ότι είναι λαμόγια. Αυτός θα κάνει θαύμα και θα τους κάνει ευσυνείδητους

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει η Παπαρήγα για την παιδεία

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει η Παπαρήγα και για την οικονομία. Κολεκτίβα για πάντα

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Τσίπρας για το Άσυλο. Μπράβο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγω θα δω λέω τον Αρη μετα απο αυτό το ντιμπέητ που ο Γιώργος εντυπωσίασε πράγματι και έπεισε και τον τελευταίο αμφισβητία

Ανώνυμος είπε...

Και Α και ΟΥ αντίπαλοι στην λαίλαπα του καπιτάλισμού

Ανώνυμος είπε...

200 κιλά ο Καραμανλής.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κέρδισε ο Τσίπρας την ψήφο μου. Συγχαρητηρια!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο μυαλό ο Αντώνης Σρόϊτερ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κουρκουλος δεν δουλευε στο "ορατοτης μηδεν" στο πλοιο "ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΣΡΩΗΤΕΡ";

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Χρυσόγελο. Στο πλάι του λαού, μπράβο!

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να τα βλέπουν αυτά οι νοσταλγοί.Αν είχαμε Φιντελ και Τσαουσεσκου θα είχαμε εναν καλεσμένο και 5 ωρες χρόνο να απαντησει σε απάντηση που θα έθετε ο ίδιος.

Marwood είπε...

Πιστεύω οτι αυτή η συζήτηση έκανε καλό στη χώρα.Ηταν τόσο άθλιοι όλοι τους, που χάσανε σίγουρα ένα 10% συνολικά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τρούμαν πρέπει να δυσκολευθεί πολύ να επιλέξει έπειτα απο τις θαυμάσιες εμφανίσεις των αρχηγών των 2 μεγάλων κομμάτων.

Marwood είπε...

Το μεγαλύτερο βατερλώ το έπαθε η παπαρίγα βέβαια ειδικά με τις ερωτήσεις του ρίχτερ

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη κατάκτηση της αστικής δημοκρατίας το ντιμπέητ.Πράγματι σε βοηθά να επιλέξεις ώριμα και αντικειμενικά τον καταλληλότερο παπάρα

Ανώνυμος είπε...

ο τσιπρούλης είπε ότι η ελλάδα τρώει τα παιδιά της α τα καημένα

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός είναι η Παπαρήγα και η νεότητα είναι ο Τσίπρας.

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτική η Αλέκα έκανε σκόνη τον γιο της εφοπλιστικής οικογενείας Σρώυτερ που τόλμησε προβοκάτσια

Ανώνυμος είπε...

το δικαϊκό σύστημα τι έχει να πει για όλα αυτά

Ανώνυμος είπε...

Τρομερός ο Καραϊσκος, έκανε σκόνη την κατσίκα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο μόνος που μπορείς να πείς ότι τιμά το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι ο Σρόιτερ. Έκανε τις ερωτήσεις που έπρεπε στον κουρασμένο, αλλά και στους άλλους. Οι υπόλοιποι είναι παιδιά για θελήματα..

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Είπε και κάτι σωστό ο Καρατζαφύρερ ότι θα φορολογήσει την εκκλησία.

Ανώνυμος είπε...

Λαίλαπα ο Γιώργος, ελπίδα για την Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

ο Καραμανλής θα ρωτήσει τον Γιωργάκη για τον Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Είναι απίστευτο ότι ο μόνος που έκανε τις σωστές ερωτήσεις, τις ερωτήσεις που κάθε σκεπτόμενος πολίτης θα έκανε, είναι ο Σρόιτερ. Πόσο βλάκες είναι οι υπόλοιποι; Ή πόσο παιδιά για θελήματα; Όπως π.χ ο Λιάτσος.

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Καραϊσκος είναι καλός δημοσιογράφος. Γράφει στα "Νέα του Τσοπανη"

Ανώνυμος είπε...

διαμενόμενα κέρδη. Γεια σου ρε Γιώργη

V. είπε...

Ήθελα να ρωτήσω, φίλτατε λοχαγέ, εάν εμπορεύεσαι καπνό πίπας κάτω από το τραπέζι (αν καταλαβαίνεις τί εννοώ). Δεν πάω τόσο συχνά πια έξω ώστε να προμηθεύομαι συνεχώς φρέσκο καπνό επιλέγοντας διάφορες ενδιαφέρουσες μάρκες. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ περιορισμένη γκάμα καπνών και, επειδή δεν υπάρχει και μεγάλη κατανάλωση, ο καπνός που πωλείται εδώ είναι ξερός. Είχα έναν που με προμήθευε αμερικάνικους καπνούς αφορολόγητους από το Λιμάνι, αλλά πέθανε και έχω ξεμείνει από προμηθευτή. Δεδομένου ότι καπνό της προκοπής δεν μπορώ να αγοράσω ούτε από το internet γιατί τον μπλοκάρουν (έτσι τουλάχιστον μου είπαν) έλεγα μήπως μπορούσες να με βοηθήσεις.

ΥΓ. Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη απογοήτευση του debate υπήρξε ο Καραμανλής - με διαφορά... Σκιά του εαυτού του ο τετράπαχος αρχηγέτης του νερόβραστου (αριστεροκεντρώου) κόμματός του.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαρσε περι φορολόγησης της εκκλησιάς το λένε όλοι 100 χρόνια τωρα και κανεις δεν το έπραξε.Απάντησε για τις πίπες κάτω απο το τραπέζι

Ανώνυμος είπε...

μπουρδάς αλεξανδρούπολη

Ανώνυμος είπε...

μαγια τσόφλη

Ανώνυμος είπε...

ο βαψ κατηγορησε τον λοχαγό οτι κάνει πίπες κάτω απο το τραπέζι

Ανώνυμος είπε...

ο μαργουντ κάνει?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Sorry Βαψ ατύχησες. Δεν είμαι λαθρέμπορος. Είμαι τίμιος άνθρωπος κύριοι εγώ.. Νοικοκυραίος και όχι πούστης ή κομμουνιστής σαν τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Καραϊσκος είναι και κομμουνιστής ΚΑΙ πούστης;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δεν άκουσε τη γνωστή ελληνική πατρική συμβουλή για το τί να μη γίνει το αγόρι όταν μεγαλώσει

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο μάργουντ δεν είναι κομμουνιστής

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

η κεντρική παρουσιάστρια του ντιμπέητ Χουκλη προσέβαλε ανοιχτά τους συναδέλφους της δημοσιογράφους λέγοντας τους οτι την επόμενη φορα δεν θα χρειαστουν δημοσιογράφοι ισχυριζόμενη κιόλας δις (σωστά) οτι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι ηταν οταν οι αρχηγοί εκαναν μεταξύ τους ερωτήσεις.Μιλάμε για αγενέστατη στάση

Ανώνυμος είπε...

ο Καραϊσκος τελικά πάει με την κατσίκα ή με τον κλειδωμένο για μήνες τράγο?

Ανώνυμος είπε...

ο βάρσος δεν είναι αδερφή γιατί είναι παντρεμένος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άσε ρε παπάρα που σου θίξανε το επάγγελμα. Όλοι οι γλυφτοαμόρφωτοι είναι δημοσιογράφοι. Εξαιρείται ο Σρόϊτερ και μπράβο του. Μου χουνε και τεράστιο εγώ οι κουβαλητές καφέ του εκδότη ή καναλάρχη τους για να θιχτούνε. Κάνε μας τη χάρη βραδυάτικα.

V. είπε...

Καλά λοχαγέ μου, δεν ήθελα να σε θίξω. Θυμήθηκα μάλιστα, επί τη ευκαιρία, ένα γεγονός το οποίο και καταθέτω. Βρισκόμουν, μαζί με τηλεοπτικό δημοσιογράφο, στο γραφείο ενός εισαγωγέα καπνού. Μου είχε χαρίσει κάτι καπνούς καθώς και κάποια πούρα. Έδωσε και στον δημοσιογράφο ένα κουτί πούρα Ονδούρας να το χαρίσει στον Κίμωνα Κουλούρη, που τότε είχε την ευθύνη του υπουργείου εμπορίου. Αργότερα, ο δημοσιογράφος μου είπε ότι ο Κίμων αρνήθηκε τα πούρα τα οποία και χάρισε στον δημοσιογράφο λέγοντας: " Τί είναι αυτά; Δεν τα θέλω. Κράτησέ τα. Εγώ καπνίζω μόνο κουβανέζικα". Αυτά από τον αγράμματο πρώην καταμετρητή της ΔΕΗ και μπάτλερ του Παπατζή...

Ανώνυμος είπε...

να πεί ο βαψ για την Μάγια Τσόλη.Η αποχή του απο τον σχολιασμό δημιουργεί υπόνοιες για ερωτική σχέση με την κοντούλα τηλεοπτική ξεναγό.

Ανώνυμος είπε...

ο προπροτελευταίος είναι ο Βαρσος

Ανώνυμος είπε...

ο βράσος δεν κάνει πίπες τελικά;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αντί να πάνε και να τους ξεβρακώσουνε στις ερωτήσεις, είχες τον εισαγγελάτο να ρωτάει για το πρόγραμμα STAGE ("Σταζ" κατά τον εισαγγελάτο).. Ασε ρε εισαγγελάτε που κόπτεσαι για τον τεμπελχανά που πάει για 480 Ευρώ να γράψει μόρια μπας και διοριστεί και αράξει ή τον ωρομίσθιο καθηγητή που πάει για 100 ευρώ το μήνα μήπως και εξασφαλίσει το τρίπτυχο Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι

Ανώνυμος είπε...

ο Βαρσος να μας πει για τις πιπες και ο καραίσκος για τον τράγο

Ανώνυμος είπε...

ο βάρσος δεν είναι αδερφή είναι παντρεμένη

Magic Life είπε...

Αντί να τον παίρνετε από πίσω πάρτε του μια πίπα.

Ανώνυμος είπε...

ο Πλανητάρχης τι λεει γιαυτα

V. είπε...

Ο πατήρ της "δημοσιογράφου" - περιηγήτριας είναι γείτονάς μου. Η σύζυγός του και μητέρα της Μάγιας είναι μεγάλο νούμερο - από αυτήν πρέπει να πήρε και η πενηντάχρονη χαζοχαρούμενη φίλη του Τζέφρυ. Τη Μάγια δεν την ξέρω προσωπικά - γνωρίζω όμως ότι έχει ταλαιπωρήσει τον πρώην σύζυγό της και επίσης γνωρίζω ότι είναι πολύ "ζωηρή". Για τον πατέρα της δεν θέλω να πω πολλά πράγματα παρά μόνο να θυμίσω μια σοφή φράση του Τάκι Θεοδωρακόπουλου: "Η σύγχρονη τέχνη είναι μια μαλακία. Βάζει ο υποτιθέμενος καλλιτέχνης έναν σταυρό μέσα σε ένα κουβά με σκατά και αυτό το ονομάζει σύγχρονη τέχνη"...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

καλα ρε βάρσε πας καλά; Ειπα εγω οτι με έθιξε η Χούκλη ή στενοχωρήθηκα για οτι είπε στους μίσθαρνους δημοσιογράφους; Αφου και η ίδια κατάλαβε την αγένεια της και έσπευσε στο τέλος να πει οτι έγιναν καλές ερωτήσεις και τέτοια.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η πηδάει ένα καρπούζι να προσθέσω εγώ..

Ανώνυμος είπε...

την τσοφλη την ξεσκιζα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άντε τυχεράκια Καραϊσκο. Η Αλέκα υποσχέθηκε στέγη στα λαϊκά στρώματα (στα οποία δηλώνεις ότι ανήκεις) μέσω Εργατικής Κατοικίας. Το καβάτζωσες το διαμερισματάκι στο μπλόκο. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

Α παπα πιο φαρμακόγλωσση και απο τον Καραπιάλη είναι o V

Ανώνυμος είπε...

Κι η Τσόφλη σε ξέσκιζε

Ανώνυμος είπε...

την πήδαγα μεθυσμένος αν μου καθόταν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να δώσει και Βάρτμπουργκ η Αλέκα στο λαό. Όχι μόνο διαμέρισμα στο μπλόκο

Ανώνυμος είπε...

και τη κοσιωνη την ξεσκιζα

Ανώνυμος είπε...

Αυτή σε πήδαγε και ξεμέθυστη.

Καραπιάλης είπε...

Εγώ και τον Σρόϊτερ τον ξέσκιζα

Ανώνυμος είπε...

η χουκλη φοραγε περουκα σήμερα? Ωραία γυναίκα πάντως, κρίμα...

Ανώνυμος είπε...

..και ωραία περούκα επίσης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία κοπέλα

Ανώνυμος είπε...

Α,πα,πα.. Πολύ ωραία κοπέλα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Η μόνη πράσινη ανάπτυξη είναι το γήπεδο του Παναθηναικού.Πριν ο Σημίτης έκανε το Καραισκάκη στον Κόκκαλη δώρο.Ξόφλησε η Ν.Δ το γραμμάτιο στον Βαρδινογιαννισμό.Αυτά τα βλέπεις βάρσε ή η Παπαρήγα σε μάρανε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η σοβαρότερη είδηση της ημέρας. Ποιο debate και μαλακίες..



http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1055694&lngDtrID=253

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τα βλέπω και πάω πάσο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Η Παπαρήγα έχει απόλυτο δίκιο.Μολις εξήλθε του ραδιομεγάρου είπε οτι ο καθένας απο τους δημοσιογράφους βλέπει το ντιμπέητ όπως τον συμφέρει.Πείτε μου δημοσιογράφο είπε και θα σας πω τι θα πεί για το ντιμπέητ.Εγω εχω να πω επίσης οτι στο ντιμπεητ στις εθνικές εκλογές του 2007 ο πρασινοχοχλιος μανόλης Καψής έλεγε:"εμενα προσωπικά δεν μου άρεσε ο Αλαβάνος και απορώ πως λενε κάποιοι οτι ηταν καλός,μου φάνηκε νευρικός κλπ". Στο ντιμπέητ το προηγούμενο των ευρωεκλογών ο ίδιος Καψής έλεγε:"Ο Αλαβάνος που στο ντιμπέητ των εθνικών εκλογών ομολογουμένως ήταν πολύ καλός και έκλεψε τις εντυπώσεις αυτήν τη φορά απογοητευσε,δεν ηταν καλός κλπ. ΜΠερκέτια

Σούφρας είπε...

Επιβεβαιώνω τα όσα είπε ο αγαπητός V, άνθρωπος του στενού οικογενειακού μου περιβάλλοντος ήταν ομοτράπεζος του Τζέφρυ και του Αντρίκου μετά των συζύγων τους (μου δόθηκε και μένα η ευκαιρία αλλά πήγα πάσο) και το τι σκηνές τρελλού κεφιού εκτυλίχτηκαν δεν περιγράφεται: ο Αντρίκος να ρωτάει τον Τζέφρυ "Γιώργο, αυτήν δεν την είχε γκόμενα ο μπαμπάς;", τα αδελφάκια να θυμούνται την γκουβερνάντα τους που τους τσιμπούσε γιά να κάνουν τα κακά τους, η Αντα σε κατάσταση μεγάλης ευθυμίας να πετάει πετσέτες στον Τζέφρυ κοκ. Πριν με πείτε κακοπροαίρετο να διευκρινήσω ότι μερικούς εκ των παρισταμένων τα αδελφάκια τους αντίκρυζαν γιά πρώτη φορά.

Οσο γιά την παντελώς ατάλαντη και υστερική Μάγια τι να πει κανείς. Εκτός του ότι έχει κληρονομήσει την οίηση του (επίσης ατάλαντου αλλά μέγα δημοσιοσχετίτου) πατρός της παράτησε με τον χειρότερο τρόπο τον σύζυγό της, ένα παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, εμπνευστού και κύριου συντελεστού της ταξιδιωτικής εκπομπής με την οποία έγινε διάσημη και ο άλλος ο ανόητος το φυσάει και δεν κρυώνει (αντί να ευχαριστεί τον Κύριο που γλύτωσε από τον κουβά), βεβαίως περί ορέξεως και χρωμάτων κλπ, κατά τα λοιπά η περιγραφή της εκπομπής της που έγινε παρακάτω με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.

Εν κατακλείδι, θα κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια με το τρελλό αγόρι που ονομάζεται Τζέφρυ στο τιμόνι του ναυαγίου Η Ωραία Ελλάς.

Τέλος, να μην ξεχάσω να καυτηριάσω το άνευ προηγουμένου γλείψιμο που ρίχνει το άλλο τρελλό αγόρι με την μπριγιαντίνη στο ούφο με έλικες Λούκα, τι άλλο θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

αμα λες χρωμάτων τι ακριβώς εννοείς; αυτό που νομίζω;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να τα λέτε αυτά κύριε Σούφρα γιατί όποτε κάνω μια κριτικούλα -όπως σήμερα με την κυρά Μάγια ξεσηκώνονται καποιοι πόσιτιβς και με λένε τσοπανάκο κομπλεξικό και ζουλιάρη που τα κάνω κρεμαστάρια.

Ανώνυμος είπε...

ουφο με έλικες Λούκα ποιά είναι;

Σούφρας είπε...

Αγαπητέ κ. Καραπιάλη, μην δίνετε σημασία, προφανώς τα λένε γιά να σας τσιγκλήσουν, η περιγραφή σας ήταν spot on όπως θα έλεγε και ο Χατζηνικολάου (λέμε τώρα).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ουφο με ελικες Λούκα τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

αυτά που έγιναν στην παπανδρεομάζωξη με την Άντα ήταν natural high ή είχαμε νεοφιλελευθεριότητες Παπανδρεικές. Ζωνιανά τραταρίσματα

Ανώνυμος είπε...

Η νικολούλη είναι;

Ανώνυμος είπε...

Λούκα = Λούκα Κατσέλη

ούφο με έλικες = ελικοφόρον ΑΤΙΑ (παλαιού τύπου, κολλημένο στην σοσιαλίζουσα δεκαετία του '80).

Ανώνυμος είπε...

οι Παπανδρέηδες πίνουν μπάφους πρέπει

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε τσοπανάκο είσαι περίεργος; Είσαι και κουτσομπόλης ε;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ζητώ συγγνώμη για την ασφαλίτικη χωροφυλακίστικη περιέργεια μου για την χρήση χασισιού ακατέργαστου (φούντας) στο Καστρί.Λάθος μου

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ άμα ικανοποιούσα την κουτσομπολίστικη πριέργειά μου, θα δήλωνα μετανιωμένος μετά. Με άλλα λόγια: Μια συγγνώμη = μισό χέσιμο

ΥΓ. Το άλλο μισό στο χρωστάω. Θυμησέ το μου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μα δεν την ικανοποίησα την πριέργεια μου

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπήρχαν παραισθησιογόνες ουσίες (πλην του αλκοόλ), τα παιδιά αυτά εμφορούνται από ένα φυσικό χαϊ και περιφέρονται ως πριγκηπόπουλα - κάτι απολύτως φυσικό κατά την γνώμη μου. Αν λάβει δε κανείς υπ' όψιν του το πως ανατράφηκαν μπορούμε να μιλάμε γιά την ελληνική εκδοχή των υιών του Κένεντυ (με γενναίες δόσεις Κιμ Ιλ Σουνγκ).

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα θες να μάθεις και τί ώρα πάμε για κατούρημα.. Ούτε η Χριστίνα Λαμπίρη τέτοιο κουτσομπολιό σαν τον Καραϊσκο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τι μουσική ήκουγαν άραγες;Όντως Α.Μ.Χ χάουζ δηλαδή;Οπως είπε ο μάργουντ..Μην άκουγαν 80ς πασοκτζίδικα έντεχνα.Αρβανιτάκη;Η κάντρι στο φινάλε που υποθέτω οτι συγκινεί το γιωργάκι όπως εμένα οι μαντινάδες;Μπορεί και ΑΜΠΑ σουηδικό μοντέλο να έπαιζαν

Ανώνυμος είπε...

Ποιούς εννοείς ότι άκουγαν αυτή τη μουσική;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

τα αδέρφια πανανδρέου και η αντα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α ρε μαλάκα έλληνα, με κλασσικό εκπρόσωπο της μαλακίας σου και του σκυψίματος της μέσης τον Καραϊσκο.

Παρακολουθώ το διάλογο με το Σούφρα χωρίς να παρεμβαίνω, με την ελπίδα ότι θα διαψευστεί η πρόβλεψή μου για τον wannabe glamorous Καραϊσκο και τη χωριατιά του. Ο οποίος είναι ίδιος ο Καραγκιόζης. Έτοιμος να ανοίξει το στόμα σα χάνος, διψασμένος να αποκτήσει πολύτιμες γνώσεις για το "τζάκι" της σκατιβλαχίας, την "ελίτ" αυτού του χαμότοπου, προκειμένου αύριο στον καφέ του να τα διηγηθεί στους φίλους του και να κερδίζει κι αυτός λίγη γκλαμουριά. Τί έφαγαν, τί άκουσαν, τί ώρα πήγαν για κατούρημα; Έχεσε κανείς;

Ποιοι; Άνθρωποι που αν αυτή η πινέζα του χάρτη δεν αποτελείτο από σκατίβλαχους εκστασιασμένους στο άκουσμα "μεγάλων ονομάτων" Καραϊσκους, διψασμένους να μάθουν ανούσιες λεπτομέρειες για τη ζωή των ειδώλων τους, θα μπορούσε κάποια στιγμή να ξεφορτωθεί αυτούς τους γραικύλους. Άνθρωποι που ο Καραϊσκος αλλά και ο κάθε οπαδός--έλληνας-Καραϊσκος θαυμάζει και φθονεί, αλλά αρέσκεται για τα μάτια του κόσμου να τους βρίζει.
Α, ρε μαλάκα Καραϊσκο με κούρδισες βραδυάτικα. Γεννημένος οπαδός μιας "καλής οικογένειας", Μητσοτάκηδων, Παπανδρέηδων κλπ. με σκοπό ζωής να συναγελαστείς μαζί τους, για να αποκτήσεις "κοσμική" υπόσταση.
Α, ρε χαρακτηριστικέ νεοέλληνα. Κατά βάθος ρατσιστής, αλλά επιφανειακά προοδευτικός και αντιρατσιστής προκειμένου να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ για την καλοσύνη του εαυτούλη σου. Σαν τους καλούς χριστιανούς δεξιούς θεούσους, πρώτους στις μουνοπανιές, αλλά και καθησυχασμένους μετά την εξομολόγηση στον τραγόπαπα και την άφεση αμαρτιών, προκειμένου την επόμενη μέρα να συνεχίσουν το μουνοπανίστικο έργο τους χωρίς τύψεις. Πολέμιους της κάθε αδικίας, της ελευθερίας κλπ όταν οι πρώτοι στην αδικία και ηθελημένα ανελεύθεροι είναι οι ίδιοι.

Αντε καληνύχτα τώρα. Βαρέθηκα..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

είσαι τρελλός εσυ χα χαχα πωπω επίθεση χα χαχα.Αρε νευράκια,Να τα βλέπουν αυτά οι ανυπαντροι και να απολαμβάνουν τις ελεύθερες στιγμές τους οσες τους έχουν μείνει

Ανώνυμος είπε...

Mπορούμε να ψηφίσουμε όμως το κόμμα Που είσαι Παπαδόπουλε

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο καλά τα λες για τους απαταιώνιους του δικομματισμού.
Για τον αγράμματο και αδιάβαστο σαχλοαρχηγούλη σου θα μας πεις να σε χαρώ και γω;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οχι ρε δε θα σας πω. Ετσι για να τσούξει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Πανπαν με απασχολει περισσότερο.Σε όλα τα ντημπέητ που έχουν γίνει βγαίνει μετά η φωνή αυτή του Μπομπολα και λέει οτι ο κερδισμένος ηταν ο Γιώργος.Εγω αμφιβάλλω αν τα βλέπει καν τα ντημπέητ.Χέστηκε.Αυτός θα πεί τα δικά του, δεν πά να λιποθυμήσει ο Γιώργης πάνω στη διαδικασία,θα πεί αυτός οτι συγκίνησε το πανελλήνιο ο Γιώργος που απέδειξε οτι είναι ανθρώπινος σε σχέση με τον ατεγκτο Καραμανλή.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ψηφίζει ο αγρότης ή ο συνταξιούχος στα τρίκαλα και στην Κρήτη βαλκανο σοσιαλιστές σαν τον Βαλυράκη και τον Μαγκούφη ή δεν ξέρω εγω ποιόν τρακτεροσυνδικαλιστή και του μπαίνει απο το παραθύρι η Παναρίτη,μες την καλή χαρά.Αυτή λέει είναι κολλητή-μαθήτρια-πουλέν-γνωστή-ειχε κάποτε χειραψία με τον Φουκουγιάμα (όπως διαδίδουν οι παπαγάλοι αγκιτάτορες σε τέτοιες περιπτώσεις και ψάξε εσυ να βρείς αν αληθεύει).Παγκόσμια τράπεζα ακούει ο άλλος,τελείωσε.
Τι να πω δεν ξέρω.Μου θυμίζει Μινωα Τζομπανάκη το όλο κόνσεπτ,νεφελώδη πράγματα.Δάνεια,πρωτοποριακές μέθοδοι χρηματοδότησης χωρών τρίτου κόσμου(αυτο έκανε και ο Τζομπανάκης) και φρεντουτσίνο, μπούρδες και κυρίως μαύρο στις εκλογές απο τους συγχωριανούς του αν έχεις το θεό σου.Πάντως απο το φέης μπουκ που τα είδα τα καμώματα της,αν έχει παρουσία στη βουλή η Παναρίτη ή υπουργοποιηθεί και δεν σηκωθεί να φύγει θα απασχολήσει με τα νεανιεύματα της σίγουρα το πανελλήνιο.Και αυτή και το χαζοπαρεάκι του Γιώργου που νομίζουν οτι πολιτεύονται στο Σαν Φραντζίσκο.

Ανώνυμος είπε...

και εμένα αυτή η υπόθεση φρεντοτσ.-τσομπ.-ξεν. (νά'τος πάλι ο ξεν.) με έχει προβληματίσει σφόδρα. ύποπτες καταστάσεις παιχνίδια πολυεθνικών στην πλάτη του απλού λαουτζίκου με μαριονέτες ανθρώπους της λέσχης μπίλτεμπεργκ-μπουρδεμπεργκ (θαμών ο Μίν.) και εν ελευθέρα πτώσει δήθεν πλέημπους-ανθυποεραστές μαντόνας (πριν την τριχόπτωση και τη βαφή) δραστηριοποιούμενους πλέον αισθηματικά σε τοπικό (πολύ τοπικό) επίπεδο εξολοθρεύοντας τους γύρω γρύλλους (λέγε με καραίσκο) και άλλα τ(ρ)οπικά έντομα με φλογοβόλα φον ζίραχ

Ανώνυμος είπε...

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΓΙΟΥΧΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

o μπούρδας ο καζναφέρης είπε ότι θα κάνει διάλογο με τους κουκουλοφόρους
ήμαρτον ρε

Γερμανικές Αποζημιώσεις είπε...

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ με το μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από τον προϋπολογισμό της Ευρώπης, καθώς έχει τα περισσότερα καθαρά έσοδα από όλες τις χώρες-μέλη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Κομισιόν, η Ελλάδα έλαβε το 2008 από την ΕΕ 6,3 δισ. ευρώ περισσότερα από αυτά που έδωσε, ποσό που αντιστοιχεί στο 2,7% του ΑΕΠ της.

Δεύτερη έρχεται η Πολωνία με καθαρά έσοδα 4,4 δισ.ευρώ ή 1,3% του ΑΕΠ της.

Παράλληλα, η Γερμανία αναδεικνύεται η χώρα με τις υψηλότερες καθαρές εισφορές προς την ΕΕ. Συγκεκριμένα, το Βερολίνο έδωσε το 2008 στην ΕΕ 8,8 δισ. ευρώ περισσότερα απ’ ό,τι έλαβε.

Άλλες χώρες με καθαρές εισφορές είναι η Αυστρία, η Βρετανία, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ολλανδία και η Σουηδία.

Χώρες που αποκόμισαν καθαρό κέδρος από την ΕΕ είναι, εκτός από την Ελλάδα και την Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και 12 ακόμα κράτη, κυρίως πρώην κομμουνιστικά, που έγιναν μέλη το 2004 και το 2007.

Γενικότερα, περίπου το 40% του περσινού ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, ύψους 116,5 εκατ. ευρώ, δαπανήθηκε σε μέτρα που σχετίζονταν με τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την κατασκευή υποδομών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας. Οι αγροτικές επιδοτήσεις ανήλθαν σε 37% του προϋπολογισμού.

Πηγή: Reuters

Κίμων Κουλούρης είπε...

Μιλώντας για make-up, το αποκορύφωμα στο μακιγιάζ, και μάλιστα πολύ πριν τον 16ο αιώνα, ήταν τα μαύρα μάτια. Η μόδα του kohl, της ανατολίτικης αυτής σκιάς ματιών, ξεκίνησε από τους αρχαίους Αιγυπτίους και των δύο φίλων με σκοπό να προσδώσει στο βλέμμα ένταση και βάθος. Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι πέρα από τα γοητευτικά αυτά χαρίσματα προσέδιδε και δηλητηρίαση από μόλυβδο, αφού το kohl φτιαχνόταν αρχικά από ορυκτό γαληνίτη (σουλφίδιο μολύβδου), το οποία σταδιακά εισερχόταν στον οργανισμό οδηγώντας μέχρι και στον θάνατο. Με τα χρόνια η σύσταση του kohl βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα αυτό να χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα, ειδικά στην Αφρική, την Νότια Ασία και την Μέση Ανατολή. Υποτίθεται δε ότι σήμερα δεν είναι δηλητηριώδες, αλλά σε κάθε περίπτωση η «βάση» της σύστασής του παραμένει ο μόλυβδος.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλύτερος ο Γιωργάκης μέχρι στιγμής

Ανώνυμος είπε...

μεγάλη εμφάνιση Τσίπρα και σήμερα

Ανώνυμος είπε...

συγκλονιστικό το χθεσινό απονενοημένο μεταμεσονύχτιο διάβημα του λοχαγού Βαρσου ενάντια στον Καραίσκο και ενάντια σε όλη την κοινωνία.Πραγματικά ο Βαρσος εθεσε τας χείρας του επι των τυπων των ήλων της παθογένειας του τόπου.

Ανώνυμος είπε...

Να προβεί γρήγορα σε τεκνοποίηση ο Λοχαγός γιατί γάμο χωρις τέκνα ούτε οι πόντιοι δεν συνάπτουν πλέον

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο λοχαγός πίνει μπάφους πρέπει

Ανώνυμος είπε...

λοχαγός μπάφος

Ανώνυμος είπε...

καραίσκος για πάση χρήση

Ανώνυμος είπε...

Να αναλύσει κάποιος γνώστης,το κόνσεπτ "κοινωνική επιχειρηματικότητα"στο οποίο ειδικεύεται η κυρά Παναρίτη αφ'οτου έφυγε απο την παγκόσμια τράπεζα.Δηλαδή; Ο νεοκλασικιστης οικονομολόγος του μπλόγκ να προβεί και σε ένα σύντομο ψυχογράφημα του νυχτερινού παραληρήματος του λοχαγου σιλκ-κατ.

Ανώνυμος είπε...

ειναι για παση χρηση, συμφωνω

Ανώνυμος είπε...

εξυπνος ο καραμανλής. ανεφερε τον πουτιν η πουτάνα ο καραμανλής

Ανώνυμος είπε...

θαυμασια τα πέτα του σακακιού του Γιωργάκη.Νεωτερισμοί

Ανώνυμος είπε...

Νευρικός ο Καραμανλής στα ορια της οργής

Ανώνυμος είπε...

εξαιρετικός ο Καραίσκος σύγκροτημένος και σοβαρός στο λόγο του

Ανώνυμος είπε...

Γελάει ο κόσμος με τα φληναφήματα και τις παλινωδίες του Καραίσκου. Αστείο πρόσωπο

ΜΑΛΑΧ είπε...

κρίμα δεν γελάσαμε διόλου με κάποια γκάφα του Γιώργου.

Marwood είπε...

Ο πιο αηδής σε εμένα είναι ο αριστεριστής αγκαλίτσας μελισσάκη οικολόγος που ειναι και πονηρίδης γιατί φοράει την προβιά του οικολόγου και νομίζει ότι δεν τον καταλάβαμε

Ανώνυμος είπε...

οικολογική προβιά

Ανώνυμος είπε...

δύο από τους αγαπημένους ήρωες του βαψ αυτή τη στιγμή στο μέγκα, πέτρος και παύλος συν ένας μπόνους ο σιορ Τάκης

Ανώνυμος είπε...

η ολγα κεφ εχει μεγαλα βυζια ή μου φαινεται? μπορουν οι συντοπίτες να με βοηθήσουν επ' αυτού?

Ανώνυμος είπε...

μόνο μεγάλα;

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη?

Ανώνυμος είπε...

να ρωτήσουμε τον καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

Μάργουντ, ο οικολόγος χθές ήτανε γκέυ? Τον ξέρεις?

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ή ολγα πόσο μεγάλα τα έχει?

Ανώνυμος είπε...

μεγάλα και έμπλεα στήθη όπως είχε σημειωθεί και σε παλαιότερη ανάρτηση η οποία ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων απο Κεφαλογιαννικό κομμάτι του μπλόγκ.Τα στήθη της κας Ολγας εκφράζουν και συμβολίζουν το ελεύθερο και αδούλωτο πνέυμα του κρητικού Λαού και τους πολυετείς αγώνες του για τη δημοκρατία το φεουδαρχισμό και την ακηδεμονευτη αγροτική καλλιέργεια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Λιβανιος ένας έτσι φαινομενικά επιτυχημένος φορέας βοριοατλαντικών επικοινωνιακών τακτικών που είναι τωρα στο πάνελ του αντ1 (μοιάζει με τον αραμπατζή) πρέπει να είναι 99% ο συζυγος της Λιβανίου.Πινει καφε στο Μαη τάη ενίοτε

Ανώνυμος είπε...

Oikogeneia livaniou

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να είναι μεγάλο νούμερο το τυπάκι ανεξάρτητα αν είναι άνδρας της Λιβανίου ή όχι.Οι αναλύσεις του σκορπίζουν την ευθυμία

Ανώνυμος είπε...

Μαϊλη θέλει η χώρα να απολαύσουμε τα στήθια της ¨ολγας χωρίς ταξικούς φραγμούς.Οπως ο ερυθρός στρατός γονιμοποίησε ολον τον ξανθό θηλυκό πληθυσμό της Γερμανίας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ελεεινός γυρολόγος νυν Πασοκτζής Ανδρουλάκης στο Χατζηνίκο. Πρέπει να έχει πιει ογδόντα ουϊσκυ. Δεν ξέρει τί λέει ο γραφικότατος σαχλαμάρας. Επαιξε βίντεο Κουμουτσάκου, και ο μορφονιός Ανδρουλάκης άρχισε να φωνάζει γελώντας σχολιάζοντας τον Κουμουτσάκο: "Κοιτάξτε φάτσα", Πώς είναι έτσι;", "Αν είναι δυνατόν" κλπ Ο άνθρωπος μάλλον ήπιε το νερό του Ασωπού που κουβαλούσε χτες ο Χρυσούργελος

Ανώνυμος είπε...

αυτα είπε ο λοχαγός και άναψε αλλο ενα τσιγάρο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πολύ ποιητικό Ανώνυμε.. Θα βάλω τα κλάμματα. Με συγκίνησες

Ανώνυμος είπε...

ο μονος σοβαρός δημοσιογραφος της χωρας ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ στο αλτερ.

Ανώνυμος είπε...

Ο οικολόγος λέγεται πράγματι ότι είναι χαρωπός.

Ο Λιβάνιος είναι πράγματι σύζυγος της Έμυ. Είναι οικονομολόγος που παριστάνει τον "επικοινωνιολόγο". Οι δουλειές του είχαν όλες σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, των οποίων ήταν ο διασκεδαστής. Με τα σκέρτσα της συζύγου του, όταν τσακώθηκε με το STAR ο μπούλης σύζυγος, τσακώθηκε με τους Βαρδινογιάννηδες και τώρα είναι περίπου στην πείνα. Γυρίζει κανάλια και εταιρίες για να πουλήσει έρευνες προϊόντων. είναι και η Έμυ άνεργη οπότε...

Η Όλγα έχει μεγάλα τροφαντά στήθη και γυαλιστερή επιδερμίδα. Δεν είναι κρίμα να την χαίρονται υπερήλικες;

Ανώνυμος είπε...

Στο πάνελ του μπριγιαντινάκια τώρα: τρεις καλεσμένοι. Ένας με μαλλί γέφυρα και δύο βαψομαλλιάδες.

Ανώνυμος είπε...

γυαλιστερή επιδερμίδα σαν ερπετό λιαστό.

Ανώνυμος είπε...

θα τον κλάσει η Λιβανίου αυτόν τον σάχλα αν συνεχισθεί η ατελέσφορη καρριέρα του.Παντως λέγεται οτι οι Βαρδινογιάννηδες τηρούν το παλιό φεουδαρχικό έθιμο να "περνούν" κάποιες ωρες και νύχτες με τις συζύγους των υπαλλήλων τους δοκιμάζοντας έτσι την αφοσίωση και τα όρια τους.Με τις συζύγους βέβαια που τους γυαλίζουν.Γι αυτό καλύτερα να τα έχεις με μπάζο αν δουλεύεις στον όμιλο.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 628   Νεότερο› Νεότερο»