Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ

Μπορεί και να είναι ιδέα μου αλλα και μόνο στο ακουσμά του το επαγγελματικό κόνσεπτ "αθλητική δημοσιογραφία" μου ακούγεται γελοίο.Προφανώς πρόκειται για ένα ακόμη απο τα χιλιάδες επαγγέλματα που εκκολάπτει και γεννοβολά η ελεύθερη αγορά στο πλάισιο του θεάματος και της κατανάλωσης του "οτι κάτσει και οτι ζητηθεί".Και απο δίπλα να έχεις και τον ΟΠΑΠ που αντί να χρηματοδοτεί και να μπαλώνει καμμιά τρύπα απο τις τόσες που υπάρχουν στην υγεία την εκπαιδευση και στις αθλητικές υποδομές, φροντίζει να τα σκάει σε όλον αυτόν τον σαπροφυτόκηπο για να ζεί μεγαλοπρεπώς ο Μίνος,ο Βερνικος,ο πουρουπουπου και οι λοιπές μορφές που κοσμουν το πράγμα.Και όταν κλείσει και καμμιά αθλητική κουραδοφυλλάδα διαβάζουμε και επικηδείους για το κλείσιμο της ιστορικής "αθλητικής ηχούς". Απορώ πως πορεύεται η χώρα μετα το κλεισιμο της ηχούς.
Χωρίς να το ψάξω ιδιαίτερα η Ελλάδα μάλλον είναι η μοναδική χωρα στην οποία λειτουργούν -εστω και ιδιωτικές- σχολές λέει αθλητικού ρεπορτάζ.Πληρώνει δηλαδή ο μπαμπάς και η μαμά με βάση το οτι το παιδί "πρέπει να σπουδάσει οτι του αρέσει" για να διδάξουν το αγγελούδι τους ο Σκουντής,ο Κοτζιάς ξερω εγω ο Γαβαλάς ο ένας και ό άλλος.Και να διδαχθεί τι αν έχεις τον θεό σου; Να κάνει προβλέψεις για το παγκοσμιο στοίχημα στα όρια της μεταφυσικής ενόρασης και να ποντάρουν οι αργόσχολοι στα προπατζήδικα, να μάθει να πoρώνει το φίλαθλο λαό οταν σκοράρουν οι ομάδες του στην ευρώπη στριγγλίζοντας σαν λυσσασμένο ζώο,να συνομιλεί με αγρυπνους ακροατές στα τηλέφωνα τη νύχτα,να παίρνει το Θεοδωρίδη τηλέφωνο ή τον Αλέφαντο για να τον βγάλει στον αέρα και να μάθει οταν γράφει μια είδηση ας πούμε για τον Μιχάλη Κωνσταντίνου οτι πρέπει να αντικαθιστα το όνομα του υποκειμένου με άλλους προσδιορισμούς για να μην κουράζει τον αναγνώστη π.χ:Ο κύπριος σεντερ φορ,ο υψηλόσωμος κυνηγός ο ασος απο την μαρτυρική μεγαλόνησο και αλλα τέτοια γελοία.
Και για να μην νομίζει κανείς οτι γίνεται και σοβαρό μάθημα στην σχολή, σας διαβεβαιώ οτι γίνεται αυτό ακριβώς που φαντάζεσθε.Η κουβέντα πάει στην χθεσινή τεσσαρα ,στον Λέτο στους Γιαννακόπουλους στον διαιτητή στον Κόκκαλη στον Τζίγγερ και γενικά σε οτι συζητιέται στους καφενέδες στις εφορίες και στις δημόσιες υπηρεσίες τα δευτεριάτικα πρωινά.Τέτοιες σπουδές...
Για την γενικότερη αισθητική του χώρου έχουν γραφτεί τα όσα και θα λέγαμε οτι μόνο σε βίλλα τσιγγάνου χασισέμπορου μπορείς να δείς τέτοιες ομορφιές.Το ωραίο είναι οτι όλος αυτός ο εσμός συναναστρεφόμενος και συναντώμενος μοιραία με την Ιταλική κατάσταση θαμπώθηκε και κοστουμαρίσθηκε φιοφιορίσθηκε και γραβατώθηκε με μέριμνα κρατική πάντα, οπως φαίνεται δε μου απέκτησε και άποψη, ακούμε στην αθλητικη κυριακή εμβρόντητοι ανταλλαγές σχόλίων και φιλοφρονήσεων για το γραβαταριό του κυρίου Μπαρούφα του Μίνου και του πουρουπουπου.Για καραευνόητους λόγους οι αθλητικοί δημοσιογράφοι μαζί με τους ποδοσφαιριστο μπασκετμπολιστες και τους αυτοκινητιστές είναι η επαγγελματική ομας με την συχνότερη παρουσία στα μπουζουκτσίδικα.Πάλι για καραευνόητους λόγους οι περισσότεροι είναι κώλος και βρακί με τους τραγουδιστές και τις τραγουδίστριες. Σχεδον μονίμως δε οι παρεες των αθλητικογράφων πλαισιώνονται απο κακοβαμμένες ξανθές τίγκα στα μαιμουδοαξεσουάρ και στα κακά βερνίκια,παντελώς δε μολυνσμένες, καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια με το χαιλίκι το οποίο βιώνουν δίπλα στους τηλεοπτικούς αστέρες που εν πολλοίς τους θεωρούν πνευματικούς ανθρώπους.
Η πιο φαιδρή εικόνα όμως μας προέκυψε μόλις τα τελευταία δεκα-δεκαπέντε χρόνια με όλους αυτούς τους εναλλακτικούς αθλητικογράφους που αφού διείδαν την παντελή ελλέιψη στοιχειώδους επιπέδου στον χώρο, κάτσανε και διαβάσανε πέντε λογοτεχνίες και εκφράζουν άποψη για οτι τους κατέβει.Απο πολιτική μέχρι αστροφυσική.Ανοίγεις το ραδιόφωνο η την τιβι για να δείς μάτζεστερ ας πούμε και σου κοπανάνε για τους μπίτλς το σεξπηρ μεχρι και για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς στο Μπρίστολ είναι ικανοί να πούν για να μας αποδείξουν οτι έχουν και γενικότερη που λένε μόρφωση.Δεν μας φτάνουν και οι ιδεολογικές αναζητήσεις τους,έχουνε και το υπαρξιακό τους κόμπλεξ να αποδείξουνε οτι δεν είναι σαν τους συναδέλφους που δεν ξέρουν να κλίνουν το "είμαι" και υφιστάμεθα στο φινάλε, το παγκοσμίας πρωτοτυπίας φιλοσοφο λογοτεχνικό σπορτκάστιγκ αλα Σπυρόπουλου και Παπαδογιάννη.

628 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 628   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

ξέρει κανείς κανά μπλόγκ να δημοσιευει δημοσκοπήσεις;

Ανώνυμος είπε...

Του Παπαγιάννη.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εδώ. Προηγείται η ΧΑ και ο Περλικός, ενώ τρίτο κόμμα είναι ο Σύριζα

Ανώνυμος είπε...

την συχνότητα γραψε μας διαβαζουν ανθρωποι να την δουν

Ανώνυμος είπε...

Αν ισχύουν τα στατιστικά στοιχεία που ανέφερε ο Μπογιόπουλος, όλοι να ψηφίσουμε ΚΚΕ. Ζήτω η Αλέκα

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάνος κόλωσε και δεν κατέβηκε. Κρίμα, γιατί είχε πάρει φόρα ο Μαρκουλάκης και είχε ζεσταθεί πολύ από τις ευρωεκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Να εντάξει τον Μάνο στον συνδυασμό του ο Περλικός.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω αυτή τη φορά να ψηφίσω Μιχαλολιάκο. Τον Νίκο εννοώ ότι τον Βασίλη.

Ίκαρος είπε...

Και ο Καραϊσκος Μιχαλολιάκο να ψηφίσει

ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

οχι δεν ισχύουν τα νούμερα ρε φίλε.Οσοι τραπεζουπάλληλοι ξέρω και οσοι ιδιωτικοί υπαλληλοι δουλέυουν 12 ωρες στις δουλειές τους.Ετσι δεν είναι δυνατόν να μην μαζεύεται κεφάλαιο και υπερκέρδη;Μ αυτό το δουλεμπόριο; 7:30 με 18:00 ωράριο και 900 ευρώ

Ανώνυμος είπε...

γραψε ονομα μπλόγκ ρε συ

Πάρις είπε...

Καραϊσκο θα ήθελα να σε ρωτήσω σοβαρά, αφού είσαι επικριτικός προς το σημερινό σύστημα γιατί δεν ψηφίζεις Περλικό. Αν είναι λόγω ιδεολογικών καταβολών πάω πάσο, αλλά επί της ουσίας τα ίδια πράγματα λέτε.

Ανώνυμος είπε...

To fimotro του Παπαγιάννη

Ανώνυμος είπε...

Ναι, και εγώ πιστεύω ότι ο Καραϊσκος πρέπει να τη ρίξει προς Περλικό.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι τί ακριβώς να ρίξει. Ψήφο ή κάτι άλλο;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΠΕΡΛΙΚΟ είπε...

μα είναι τώρα σοβαρό πρόσωπο αυτός ο Πενιρλικός.Τον εχω δεί σε κάτι εξαγγελίες στο διαδίκτυο.Αυτός είναι κατα πρώτον φλωράκι απερπάτητο.Οπως λέει και ο Καρατζαφύρερ δεν έχει πορπατήσει σε χωματόδρομο.Τρυφερό πόδι.Πήγε στις ΗΠΑ (συ ΗΠΑς) και γύρισε εδω να μας μάθει φιλελευθερισμό.Μισθωτός υπάλληλος και ελεύθερος άνθρωπος δεν γίνεται κυριε

Ανώνυμος είπε...

Ο Φώτης ο Περλικός έχει μεγάλα κουράγια. Παρά τα μηδέν κόμα τόσο δεν το βάζει κα΄τω.

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι να κρίνεις τις θέσεις του όχι το αν έχει τρυφερό ποδάρι.

Ανώνυμος είπε...

Είναι από φτωχή οικογένεια ο Φώτης και αυτοδημιούργητος Καραϊσκο. Σαν και σένα,

Ανώνυμος είπε...

ο Ανδριανόπουλος ψηφίζει Περλικό.

Ανώνυμος είπε...

εκρινα και τις θέσεις του στην αναφορα μου και την θεωρία μου για τον γνήσιο φιλελευθερισμό

Ανώνυμος είπε...

Ο Περλικός έχει και έναν σγουρό βασιλικό στην βεράντα του τον οποίον και υπεραγαπά.

Όλοι Περλικό.

Ανώνυμος είπε...

Να πάμε όλοι στην προεκλογική συγκέντρωση του Περλικού.

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω οτι πιο νόθο δημοψήφισμα απο αυτό που έλαβε χώρα στο μπλογκ μας έχει να γίνει απο την εποχή των εκλογων της βίας και νοθείας του Καραμανλή..Ο παντρεμένος φασίστας έριξε 7 ψήφους ντόμπρα στην χρυσή αυγή σπαθάτα μόνος του.Αντε να ψήφισε και ο βαψ Χ.Α για χαβαλέ και προβοκατόρικα.Ο Βαψ ψήφισε και περλικό ο φιλελευθερος στην άνατολία ψήφισε πασοκ νδ και περλικό, ο μαργουντ περλικο.Μονο οι ψήφοι του συριζα εχουν βάση γιατι αυτοι που τις εδωσαν θα πάνε και στην κάλπη

Ανώνυμος είπε...

Να πάνε και στην κάλπη, και επίσης να πάνε να γαμηθούνε. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

δεν σας εβρισα

Ανώνυμος είπε...

Σας βρίζω εγώ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ" ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ!!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΙΚΙΛΙΑΣ είπε...

ο ευαγγελάτος έλεγε σήμερα οτι το πρόγραμμα λέγεται σταζ όντως όπως το έλεγε εχθές και οχι στέητζ.κάποιος θίχθηκε εχθές με το ατόπημα

Ανώνυμος είπε...

Στον Περλικό δεν αρέσουν οι ύβρεις.

Ανώνυμος είπε...

ο ίδιος ο περλικός ψήφισε περλικό

Ανώνυμος είπε...

καλά σας έκαναν.Στα ίσια και να τα ξανάσπάσουν

Ανώνυμος είπε...

ο ίδιος ο περλικός ψήφισε περλικό?

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιάκος δεν παίζει σωστά παιχνίδια. Είναι ύποπτος ο ρόλος του και έχει κατηγορηθεί έντονα για αυτό. Ο Περλικός είναι πιο τίμιος. Έχει και ωραία γραφεία στη Β. Σοφίας. Άρα όποιος θέλει να ψηφίσει δεξιά, ψήφο στον Περλικό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

WWW.PATARI.ORG

Ανώνυμος είπε...

ο περλικός δεν του αρεσουν τα μπινελίκια μόνο φακ γιου και φακ οφ κιςς μαη ας σαν οφ δε μπιτς

Ανώνυμος είπε...

papari?

Ανώνυμος είπε...

Εκει το μυαλό σου εσένα..

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα στο πατάρι οργκ το μπλόγκ αυτό της πατριωτικής αριστεράς.Πιο ανορθόγραφο απο του Παπαγιάννη ίσως.Κατα τα άλλα καλά έκαναν και το έσπασαν,στα ίσια.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αυτό το τροκτικο το μπλόγκ ρε φίλε τι σχέση έχει με το ρεσάλτο;Το προβάλλει συνεχώς

Ανώνυμος είπε...

Ο τροκτικός γράφει και στο ρεσάλτο,

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν διαφωτιστήκαμε

V. είπε...

To κακό με τον ας τον πούμε "αντισυστημικό" χώρο είναι ότι αποτελείται από κάργα γραφικούς. Λείπει μια ηγεσία του επιπέδου ενός Σπυρίδωνος Μαρκεζίνη - μια ηγεσία με μόρφωση και φαντασία. Πάντως και η ΕΠΕΝ είχε ωραία γραφεία επί της οδού Βουκουρεστίου, όχι μόνον ο Περλικός. Και ο τότε αρχηγός της Χρύσανθος Δημητριάδης φορούσε ωραιότατα sur mesure κοστούμια. Η γραφικότητα βέβαια ουδέποτε εξαφανίστηκεμ καθώς μπορούσαν να σου σερβίρουν καφέ σε φλυτζάνι με την photo του Γεωργίου Παπαδοπούλου - κάτι που χάλαγε κάθε αίσθηση σοβαρότητας. Ο Βορίδης είναι ο μόνος σοβαρός και συγκροτημένος του χώρου, κατά τη γνώμη μου, αλλά αναγκάζεται και αυτός να εμπλέκεται με Καρατζαφέρηδες, Αδώνιδες και άλλες τέτοιες άκρως γραφικές περιπτώσεις. Και ο ίδιος, μικρότερος, είχε εκρήξεις γραφικότητας βέβαια, που όμως μπορούν να δικαιολογηθούν από το νεαρόν (τότε) της ηλικίας του. Τον θυμάμαι, στην πλατεία Κολοκοτρώνη, να προλογίζει τον τότε υποψήφιο δήμαρχο της ΕΠΕΝ (και βιομήχανο μπαλονιών) Χρίστο Μίχαλο (πατέρα του σημερινού γιάπη νεοδημοκράτη του ΕΒΕΑ) και πριν αρχίσει την ομιλία του, να έχει ανέβει στο μπαλκόνι, να έχει σηκώσει στην αγκαλιά του ένα παιδάκι και να του σηκώνει το χέρι για να χαιρετάει ναζιστικά. Χωρίς τέλος η γραφικότητα σε όλους τους πολιτικούς χώρους...

Ανώνυμος είπε...

Καλά δε βαρέθηκες να γράψεις τέτοιο σεντόνι;

Ανώνυμος είπε...

Γραφικός και ο Σοφιανόπουλος?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ε δεν ήταν τωρα και εξωσυστημική μορφή και ακραία ο Μαρκεζίνης.Έκανε τη γκάφα (κατα την προσωπική μου γνώμη) να συνεργαστεί με τη Χούντα,στα τελέματα αλλα κατα τα λοιπά ητο σοβαρός άνθρωπος και έχει γράψει κορυφαία πολιτικη ιστορία που όλως τυχαίως διαβάζω τώρα δα.Που τον θυμήθηκες.Πάντως για χρόνια ήταν υπουργός κεντρωων κυβερνήσεων τι σόι εξωσυστημικός ηταν; Το κόμμα προοδευτικών το θυμάσαι χα χα στον πάτο το 1981

Ανώνυμος είπε...

Βορίδης γελοιοποιεί Καφετζόπουλο.

http://www.youtube.com/watch?v=bJTMlAmZVDU

V. είπε...

Καραϊσκο μου ο Μαρκεζίνης ασφαλώς και δεν ήταν αντισυστημικός. Λέω ότι ο χώρος αυτός, στον οποίον έφτασε να ανήκει ο άλλοτε αρχηγός των Προοδευτικών και μεγάλος εγκέφαλος, έφτασε, με την εξέλιξη των πραγμάτων, να είναι πλέον αντισυστημικός και δεν έχει έναν ηγέτη επιπέδου Μαρκεζίνη να τον πάει κάπου αλλά διοικείται από γραφικούς. Αυτό που θεωρείς εσύ (και άλλοι) γκάφα κρίνεται ως γκάφα εκ των υστέρων. Αν είχε προλάβει να κυβερνήσει, η εξέλιξη των πραγμάτων δεν θα είχε φτάσει στο ΠΑΣΟΚ, στους Μητσοτάκηδες και την διάλυση των πάντων στη χώρα. Έτσι τουλάχιστον νομίζω...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ε πως θα κυβερνήσει δηλαδή αφου ήτο δοτός απο τους συνταγματάρχες με ποιό δικαίωμα-εδω έχουμε σύνταγμα κυρίαρχο λαό συντεταγμένη πολιτεία ντημπέητς κύριε.Ελα μωρέ τι θα έκανε και αυτός τότε,αφου με το που έπεσε η χουντα και έστω με τον Καραμανλή πρωθυπουργό όσοι συνέπραξαν θεσμικά με τη χούντα έμειναν όξω.Αλλα σιγά που χάσαμε το τρένο επειδή δεν μας κυβέρνησε ο Μαρκεζίνης

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

άφησε παιδιά ο Μαρκεζίνης;Μήπως εκ των τεκνών του γράφει στο μπλόγκ;

Ανώνυμος είπε...

θα μιλήσεις ωρε καραίσκο για τον αρχηγό σου ή σιωπάς πιστός στην κομματική πειθαρχία?

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο πρόσεξε καλά τη θα πεις για το σύντροφο πρόεδρο. Εχεις ήδη καταδικαστεί από τα όργανα του προέδρου μια φορά για οπορτουνισμό, ωχαδερφισμό, σταρχιδισμό και ίσως αλκοολισμό. Μια δεύτερη καταδίκη θα σημάνει και διαγραφή σου.

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Μπάμπης Γκολές

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος τελικά το σκέφτεται για Περλικό;

Ανώνυμος είπε...

Ο περλικός μάλλον θα ψηφίσει τελικά καραίσκο

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

Ο Καραμανλής έχει απόλυτο δίκιο να την λέει στον Γιώργο οτι δεν λέει τίποτα ξεκέθαρο για το φορολογικό και την αναπτυξη. Δηλαδή πώς θα γίνει.Εχθές πάλι αερολογούσε το Γιωργάκι:Θα κάνουμε ένα δίκαιο σύστημα,θα βρούμε λεφτά απο τα χρωστούμενα,θα θα θα.Αλλα το καλύτερο είναι το καινούργιο που βρήκανε οι Πασόκοι.Οτι αυτές οι δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε, λένε, θα γίνουν πραγματικότητα αν τα στοιχεία που δίνει η Ν.Δ για τα οικονομικά είναι αληθινά και δεν υπάρχουν άλλες τρύπες τις οποίες αγνοούμε.Εδω είναι η φάκα που λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέει γιαυτά ο Περλικός?

Ανώνυμος είπε...

Οτι θα βρούμε έστω και στον ωκεανό των μπλογκ "μαρκεζινικό" άνθρωπο το 2009 δεν το περίμενα.Ακου τώρα ο άλλος λέει,θα έσωζε τη χώρα ο Σπυρίδων.Τι διαβάζει κανείς στα μπλόγκ,πανσπερμία πραγματική.
Δηλαδή με τέτοιο νούμερο στο ρεπερτόριο του κανείς,να μιλάει και στην καθαρεύουσα και να λέει για την χαμένη ευκαιρία της Ελλάδας με Μαρκεζίνη,βγαίνει και στην Πάνια για μεγάλη καρριέρα.Σπάνιο πουλί.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο βαψ είναι πρόεδρος του συλλόγου φίλων "Σπύρου Μαρκεζίνη".Στεγάζεται και σε πολύ ωραία γραφεία ο σύλλογος στην Πλατεία φιλικής Εταιρείας.Τα τελευταια 10 χρόνια τα ψηφίσματα του συλλόγου περιορίζονται σε έκφραση συλλυπητηρίων και αποστολή στεφάνων στην κηδεία εκλιπόντων φίλων του Ελληνα πολιτικού.
Ο Σπυριδων Μαρκεζίνης έχει φαν κλάμπ γιατί όσοι είχαν ειδοποιηθεί το 1950 για την υποτίμηση που θα έκανε,ως υπουργός εθν.οικονομίας άλλαξαν τα φράγκα τους σε δολλάρια και εβγαλαν μυθικά χρήματα εν νυκτί.Σαν τον Σημίτη και το χρηματιστήριο δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

Με τα κιλά έβαζε μπριγιαντίνη στο μαλλάκι του ο αρχηγός του κόμματος προοδευτικών

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που γράφει στο δελτίο τύπου του ΠΑΣΟΚ για την Μάγια Τσόλη είναι οτι κάνει λέει 11 χρόνια συνεχόμενα, ταξιδιωτικη εκπομπή "επιτυχημένη".Σαν να λέμε επιτυχημένος ταξιτζής δηλαδή.Και η αθλητική Κυριακή έχει 40 χρόνια παρουσία και πιο επιτυχημένη μάλιστα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τωρα που το σκέφτομαι η δραστηριοτητα του συλλόγου φίλων Σπ.Μαρκεζίνη τα τελευταια χρόνια έχει στραφεί και προς τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο με σκοπό την αναθέρμανση της μνήμης του υπερυποτιμημένου ανδρός

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστεύω οτι ο Περλικός έχει διαβάσει 5-6 βιβλιαράκια συνολικά και έχει το θράσος να βγαίνει σαν να τον έχει ακουπήσει το άγιο πνευμα

Ανώνυμος είπε...

Προς διαφόρους αδαείς (του Καραϊσκου συμπεριλαμβανομένου): Χωρίς τον Μαρκεζίνη θα είχαμε ακόμα κατοχική δραχμούλα με τα μηδενικά στο φουλ, διαβάστε εδώ να μορφωθείτε γιά να μην γράφετε σαλιγκάρια.

Ο Σπυρίδων ζει!

Ανώνυμος είπε...

αδαής είσαι και φαίνεσαι που διαβάζεις ιστορία απο την "Καθημερινή".Τα ξέρουμε αυτά,και ο Σημίτης επιτυχημένος πρωθυπουργός ήταν.Καλά την έκανε την υποτίμηση ο σπύρος, κάτι μας είπες.Αλλα συζητάμε τωρα.Αυτονόητα σχολιάκια να μας λείπουν εδώ.Αντε μαλάκα θα μας μάθεις τωρα για την υποτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το άρθρο ανώνυμε, αλλά έχω μια παρατήρηση: Η απελευθέρωση των εισαγωγών μπορεί θεωρητικά να δημιούργησε ανταγωνισμό μειώνοντας τις τιμές των αγαθών και συνεπώς μειώνοντας σταδιακά τον πληθωρισμό (πράγμα που ελέγχεται γιατί σε μικρές αγορές λειτουργούν καρτέλ τιμών και όχι ανταγωνισμός όπως αποδεικνύουν πολλές πρόσφατες τοπικές εμπειρίες) αλλά μακροπρόθεσμα αποβιομηχάνισε τελείως τη χώρα στρέφοντας την επιχειρηματική δραστηριότητα στην εύκολη λύση, δηλαδή της εισαγωγής του προϊόντος και του εύκολου επιχειρηματικού κέρδους, από την παραγωγή του εδώ. Κατ εμέ αυτό πληρώνουμε τώρα..

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίζοντας το προηγούμενο σχόλιο πάνω στο ωραίο πράγματι άρθρο που παρέθεσες, θα σου έλεγα ότι η πτώση του πληθωρισμού (και αυτό αφορά το "ελέγχεται" που έγραψα πριν), δεν οφείλετο στον "ανταγωνισμό" (που λατρεύουν οι φιλελεύθεροι Περλικοί-Παρλιακοί), αλλά στην εξάλειψη του φαινομένου της μαύρης αγοράς και των συνακόλουθων υπερκερδών και ανατιμήσεων από τους μαυραγορίτες.
Ειδικά μετά από υποτίμηση νομίσματος, και μάλιστα υποδιπλασιασμό της αξίας του έναντι του δολλαρίου, η ενδεικνυόμενη κίνηση δε νομίζω ότι είναι η εισαγωγή (ακριβών πλέον) αγαθών. Πιστεύω ότι θα ήταν η παροχή κινήτρων (οικονομικών ενισχύσεων, φοροαπαλλαγών κλπ) σε ντόπιους και ξένους επιχειρηματίες για τον εκβιομηχανισμό της χώρας, αφού τα τοπικά προϊόντα θα ήταν άκρως ανταγωνιστικά σε ξένες αγορές λόγω του μειωμένου κόστους παραγωγης τους, ακόμα και χείριστης ποιότητας αν ήταν (βλέπε το σύγχρονο παράδειγμα της Κίνας). Όσον αφορά πάλι τον πληθωρισμό, μια πολύ καλύτερη και τιμιότερη λύση θα ήταν η σύλληψη και παραδειγματική εκτέλεση των μαυραγοριτών στην αγχόνη.


ΥΓ ..Sorry, ξέχασα. Και των κομμουνιστών μαζί με τους μαυραγορίτες

Ανώνυμος είπε...

αφού οι αμερικάνοι του είπανε να την κάνει την υποτίμηση αγαπητέ.Θέλει και σκέψη;Και για να πάει επίσκεψη τότε κανείς έλλην πολιτικός ερωτούσε την πρεσβεία.Εγινε υποτίμηση για να γίνουν αυτά που λές(να γίνουμε εισαγωγείς μεταπράττες) και να κάνουν απόσβεση του σχεδίου Μαρσαλ οι ΗΠΑ. Πάντως και η ΕΟΚ φταίει για αυτά που λες,μεχρι κάποιο σημείο είχαμε κατι βιομηχανίες (ναυπηγεία,υφαντουργία) τώρα μόνο Μπομπολας.

Ανώνυμος είπε...

Ο 2:15 έχει δίκιο, η υποτίμηση Μαρκεζίνη τόνωσε την οικονομία σχεδόν αυτόματα (το ίδιο έγινε και με την καραμανλική αντιπαροχή, κατ' ουσίαν αυτοχρηματοδότηση) και τότε μπήκαν τα θεμέλια μίας κάποιας βιομηχανίας σε μία χώρα ρημαγμένη από κατοχές και κκε, άλλο τώρα αν τα λεφτά του σχεδίου πήγαν σε Αγγελόπουλους κλπ που εν πάση περιπτώσει μπροστά στους μπομπολοκοκκαλαίους φαντάζουν αρσακειάδες. Οσοι πιστεύουν ότι μπορούσαμε να γίνουμε Γερμανία πχ πλανώνται, ο προσανατολισμός μας έπρεπε (και πρέπει) να είναι η γεωργία και οι υπηρεσίες.

Ανώνυμος είπε...

αμερικανος μπλου τζιν εντ τζίνος οοο

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο 2:15 εγω ήμουν.Οπου ανώνυμος και σοβαρή!!ανάλυση είμαι εγω

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος εκνευρίστηκε, άλλα συζητάει λέει γιά τον Μαρκεζίνη, σωστά, περί συλλόγων στα Κολωνάκια και κατινιές, μας συγχωρείς Καραϊσκο μου που ανεβάσαμε λίγο το επίπεδο, δεν θα επαναληφθεί.

Ανώνυμος είπε...

2.15 eisai hlithios

Ανώνυμος είπε...

2:32 κομμάτια είσαι μεσημεριάτικα;

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω ότι είναι σωστό, να κατηγορούνται οι ΗΠΑ και η ΕΕ. Μπορεί να επιδιώκουν να πουλήσουν προϊόντα οι ΗΠΑ, αλλά τις παροχές δεν τις δίνουν σε προϊόντα τους αλλά σε χρήμα. Παρέχουν δάνεια, οικονομικές βοήθειες και επιδοτήσεις σε χρήμα, αλλά το πώς αυτό το χρήμα αξιοποιείται εξαρτάται από τους έλληνες πολιτικούς. Οι ΗΠΑ εδωσαν βοήθεια σε πιο ρημαγμένες χώρες από τον Β' ΠΠ (όπως τη Γερμανία και την Ιαπωνία) οι οποίες έκαναν θαύματα. Το γεγονός της εύκολης λαμογιολύσης της ίδρυσης εισαγωγικής εταιρίας οφείλεται τόσο στους ελληνες πολιτικούς που δεν κατηύθυναν σωστά τη χώρα, όσο και στην νοοτροπία της εύκολης λύσης του μαλάκα του έλληνα.
Θα έπρεπε όμως να υπάρχει μεγαλύτερη σοβαρότητα, και ιστορικά αυτή είναι η ευθύνη της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας αυτής. Χώρα που δεν παράγει ζεί μόνο από το δανεισμό. Όταν μάλιστα κάνει αθρόες εισαγωγές κιόλας, μπορεί να δώσει υψηλό βιοτικό επίπεδο στους κατοίκους της, το οποίο όμως είναι εντελώς πλασματικό. Όταν δε, αυτός ο δανεισμός εξοφλείται μακροχρόνια (σε 150 χρόνια) και ο έλλην πολιτικός είναι μόνο παρτάκιας και καλοπερασάκιας (τύπου παπατζή) δε θα κάτσει να σκεφθεί τις μακροχρόνιες συνέπειες, αλλά μόνο το σήμερα και το πώς θα είναι οι χαχόλοι ευχαριστημένοι για να τον ψηφίζουν και να περνάει καλά. Κάποια στιγμή όμως θα σκάσει η φούσκα στα μούτρα των δισέγγονων των χαχόλων. Ατυχώς αυτοί είμαστε εμείς.
Κατ αναλογία, είναι σαν να παίρνω τώρα 2 μύρια δάνειο από την τράπεζα, η οποία μου επιτρέπει να το εξο΄φλήσω σε 200 χρόνια. Αν έχω χαλαρή ηθική, λογικό είναι ότι θα περάσω καλά και θα αγοράσω βίλα σκάφος και φεράρι, και στα παλιά μου τα παπούτσια τα δισέγγονά μου που θα κληθούν να το αποπληρώσουν

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες ο νέος ντε φάκτο ηγέτης της λαϊκής καραμανλικής δεξιάς είναι ο Βγενόπουλος απ'ότι δείχνουν τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

αστε τι λέει ο καραίσκος, εμένα μου έχει εκμυστηρευθεί ότι θα ψηφίσει γιωργάκι γιατί θα σβήσει τα δάνεια.
Το ότι θα φορολογήσει τα υψηλά εισοδήματα τον ανησυχεί λίγο αλλά τέλος πάντων...

Ανώνυμος είπε...

το σχέδιο μάρσαλ ήταν κατα πολύ μεγάλο μερος του προσφορά σε υλικά αγαθά.Εκτός απο τα όπλα που δόθηκαν (ναπάλμ και τανκς,αεροπλάνα) για να νικηθεί το λαικό κίνημα απο τον ανίκανο συμβατικό Ελληνικό (λέμε τώρα) στρατό δόθηκαν και τα 100 λίμπερτυ τα πλοία που έγιναν βάση της δημιουργίας των εφοπλιστικών οικογενειών που τα απέκτησαν τελικά ύστερα απο αλεπάλληλα σκάνδαλα.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερές κατηγορίες ακούστηκαν!
Ο Καραϊσκος είναι πασοκτζής τελικά?!
Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό το μπλογκ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ο 2:54 είναι γκομενα που μου έκατσε αλλα εισέπραξε άρνηση.Και τωρα βγάζει βρώμες

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο άσε τα σχέδια μάρσαλ και βάρσαλ και πες μας σε ποιά κλαδική ανήκεις. αντε σε παρακαλώ

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, γνωριμία μας με τον Καραϊσκο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμη εν όψει της νέας καταστάσεως.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ακούγεται ευρέως ότι ο Καραϊσκος είναι πολύ φίλος του αθλήματος της τροχοσανίδος.

Ανώνυμος είπε...

θα γα..ούσε κανείς την Παναρίτη απο το μπλόγκ αυτό αν και εφοσον του καθότανε;

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχική σελίδα βλέπετε τον Καραϊσκο σε μια προσπάθειά του.

Ανώνυμος είπε...

Εγω προτείνω κάτι διαφορετικό:
Παρακαλώ να καταθέσετε τις απόψεις σας για τον τίτλο μιας ενδεχόμενης ταινίας ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια την Παναρίτη. Σαν βοήθεια λάβετε υπόψη τον τίτλο του βιβλίου της που είναι: "Ευημερία δίχως όρια".
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος: Πασοκτζής δίχως όρια

Ανώνυμος είπε...

ευημερειτε γιατί χανόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Παπαρολογίες δίχως όρια, στον ρόλο του βασικού ομιλητή ο Καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΠ: Σκειτμπορντ χωρίς όρια

Ανώνυμος είπε...

έχει χαιδευτεί κανείς βλέποντας το "ταξιδεύοντας" με την Μαγια η Τσόλη;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο: Ολγα ή Αλεξία;

Ανώνυμος είπε...

Η αρμόζουσα ερώτηση μια και μιλάμε για τον Καραίσκο (με τις γνωστές ώριμες προτιμήσεις)είναι: Φάνη ή Λούκα

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μας έχετε μπερδέψει: Του Καραϊσκου του αρέσουν οι νεαρές ή οι ώριμες; Ψηφίζει Γιωργάκη ή Περλικό;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Καραϊσκος με την προχειρότητα που εκφράζεται για τον Μαρκεζίνη δείχνει εμπάθεια και περιορισμένες πολιτικοιστορικές γνώσεις.
Τί θα κάνει απόψε ο ΟΣΦΠ με την ΑΕΚ;

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τα σχόλια στον Guardian για ένα άρθρο της Έλενας Παναρίτη. Οι άνθρωποι αγανάκτησαν και με το δίκιο τους με τις μαλακίες που έγραφε η κυρία. Διαβάστε πρώτα το άρθρο και μετά τα σχόλια, και κατελάβετε τί μας περιμένει με τον Τζέφρυ και Συνεργάτες.

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/2009/feb/23/us-economy-housing-market?commentpage=1

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπογιόπουλος δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και στέλεχος
του ΚΚΕ στην τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου
είπε στον Μίμη Ανδρουλάκη αγριεμένος
...."...μη μιλάς Μούτσε...".
Ο Μίμης πρώην σύντροφος διαφώνησε με αυτά που έλεγε και τον
διέκοψε με το "....Καπετάνιε δεν συμφωνώ...".
Από εκεί και πέρα λειτούργησε η διάλεκτος
μεταξύ συντρόφων του ΚΚΕ.
"Καπετάνιος"....φιλικός χαιρετισμός.
"Μούτσος"....ο αποστάτης από το Κόμμα.
Η διάλεκτος αυτή ισχύει από τότε που ήταν παράνομο
το ΚΚΕ.
Όσο για τον Μπογιόπουλο τον γνήσιο απόγονο του Στάλιν
μόνο που τον βλέπεις τον τρέμεις και αρχίζεις να σκέπτεσαι
πώς θα την βγάλεις στη Σιβηρία που θα σε στείλει
σε περίπτωση που καταλάβει ότι δεν είσαι Κομμουνιστής.
Είναι απαίσια η συμπεριφορά του.
Δεν καταλαβαίνουν από τον Περισσό ότι δεν πρέπει
να τον εμφανίζουν;
Καλύτερα να τον αφήσουν να γράφει...αυτά που γράφει.

Αθηναίος

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε ότι η κυριούλα προτείνει Εθνικό Κτηματολόγιο στις ΗΠΑ, και υποστηρίζει ότι η κρίση οφείλεται στην ..ανυπαρξία κτηματολογίου. Μάλιστα κάνει λόγο για "actual land value". Λες και υπάρχει αντικειμενική τιμή σε κάποιο αγαθό. Λες και η τιμή δε διαμορφώνεται με βάση την προσφορά και τη ζήτηση. Και η κυριούλα είναι στην Παγκόσμια Τράπεζα και κάνει διαλέξεις στο Insead και στο Wharton. Σκεφτείτε την μαζί με τη μεγάλη γνώστρια των οικονομικώνε τη Λούκα, και καταλάβετε τί οθωμανικό μας περιμένει...

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που το θυμήθηκα.. Η εξίσου ικανή Λούκα έχει BSc, Master και Phd από το Princeton. Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι λάτρεις των αμερικανικών πανεπιστημίων, που θεωρούν ότι το πτυχίο του Harvard είναι πανάκεια και αναγκαία και ικανή συνθήκη ικανότητας.. Αλήθεια κι ο φωστήρας Μάκης Αρσενης, Harvard δεν είχε τελειώσει;

Ανώνυμος είπε...

Α, ναι. Κι ο Παπατζής ήτο καθηγητής στο Berkeley.. Γι αυτό προκόψαμε.

Ανώνυμος είπε...

Αχ καλέ είναι απαίσια η συμπεριφορά του.Περασε ο "Αθηναίος" κουτσούλησε την σαχλα του.Μια χαρα τα είπε ο Μπογιόπουλος εχθές και οι 10 προτάσεις που εκανε με βρίσκουν σύμφωνο.Το καλύτερο δε ήταν οταν πέταξε ο Μιμης το αμίμητο...αν ήμουν στην Σοβιετία δεν θα μπορούσα να μιλήσω..Και βέβαια τα άκουσε στέρεο.Μετα απο τόσο ξύλο ανα τα ξερονήσια-κουφονήσια μεχρι κουσουρια που του άφησαν, να λέει ο Ανδρουλάκης αυτά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά για να μην λέμε πολλά. Η Παναρίτη ανήκει σε εκείνη την κατηγορία περίεργων, σαλεμένων ανθρώπων που μόνο ο Γιωργάκης έχει την ικανότητα να συγκεντρώνει γύρω του. Πρόκειται για μεγάλο σούργελο. Τελεία. Όσοι έχουν κάποια σχέση με το ΠΑΣΟΚ ξέρουν τι εντύπωση έχει κάνει με κάτι παρεμβάσεις προ μηνός. Ένα από τα σοβαρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (ίσως το πιο σοβαρό), παρά το ότι αναγκάστηκε να εγκωμιάσει δημοσίως το ψηφοδέλτιο επικρατείας, ιδιωτικώς κάγχαζε. Και μάλιστα ειδικά γιαυτή την Παναρίτη. Δυσυτχώς όλο τέτοιοι θα μπουν στον κρατικό μηχανισμό. Περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα.. Κι άλλο άρθρο της Παναρίτη στο Reuters. Ξανακοιτάξτε τα σχόλια...Χα,χα,χα


http://blogs.reuters.com/great-debate/2009/02/26/first-100-days-a-fix-for-the-housing-crisis/#comments

Ανώνυμος είπε...

το σχόλιο του 5:36 είναι καλό...μα πως διάολο αναμαζεύει άραγε το Γιωργάκι αυτόν τον συρφετό.Και λέγεται οτι την προορίζει για υπουργείο-υφυπουργείο την Παναρίτη, την δε Τσόκλη για το υπουργείο Τουρισμού. Κατι ακουγεται και για τον Τρουμαν θα τον κάνει υπουργό Εξωτερικών απο πρέσβης που ηταν

Ανώνυμος είπε...

του 4:36

Ανώνυμος είπε...

ΠασοκοΚΚΕ ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Καυλονήσια

Ανώνυμος είπε...

Ενώ η Αλέκα ε Καραίσκο; Ολα τα τσακάλια έχει μαζέψει η άτιμη

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος είναι φίλος του Μπογιόπουλου. Σχεδίαζαν μαζί πού θα χτίσουν τα γκουλάγκ όταν έρθουν στην εξουσία

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο εσύ θα αφήσεις την περιουσία σου στο Κόμμα, ή είσαι και εσύ αριστερός τύπου Μπόμπολα και Πάνου Γερμανού;

Ανώνυμος είπε...

4:36 τί παρεμβάσεις έκανε η Πανάρίτη; Για πες να γελάσουμε..

Ανώνυμος είπε...

Με την προσχώρηση Καραίσκου στο Κόμμα της Αλέκας και της Λιάνας, αποκαθηλώθηκε ο Αποστόλης ο Γλέτσος από το θρόνο του πιο ποθητού, άγριου και μοβόρικου σερνικού του Περισσού

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Αποστόλης ο Γλέτσος αντικαταστάθηκε από τον Καραϊσκο το Γλίτσα;

Ανώνυμος είπε...

4.36 "...ένα σοβαρό στέλεχος του Πασόκ..."
Ελα τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Η κανελλη λέει ότι το γιωργάκη δεν μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά γιατι δεν ειναι η μητρική του γλώσσα

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο γιατί δεν ενισχύεις το Κόμμα με κουπόνια;
Δεν ντρέπεσαι να εξωθείς την Αλέκα να μπλέκει στα δίχτυα του βρωμερού καπιταλισμού με την τυποεκδοτική και τον γερμανό;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δίνει λεφτά μόνο για χαϊλίκια απ'ότι φαίνεται. Πούρα, κόφτες και κουραδοκόφτες απ'ότι ακούγεται τώρα τελευταία για τις ενδυματολογικές του επιλογές

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

Εγω προκαλώ τους φιλελευθερους του μπλόγκ αυτού να απαντήσουν πως θα φέρουν επενδύσεις στην Ελλάδα.Πως.Με την πάταξη της γραφειοκρατίας;Είναι μύθος αυτό.Σε μια ωρα μαζεύεις τα χαρτιά που χρειάζονται ανοιγεις οχι μαγαζί αλλα μολ ολόκληρο.Με μείωση μισθών;Πόσο ακόμη να πέσουν . Και οταν στο τέλος δεν έρχονται αυτές οι επενδύσεις τι πρέπει να γίνει;
Εγω λέω να γινουν δημόσιες επενδύσεις

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει γίνει αντιληπτό μου φαίνεται το βάθος του θέματος με το γιωργάκι. Ούτε τα αγγλικά τα μιλάει σωστά, ίσως λίγο καλύτερα από τα ελληνικά, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν καταφέρνει να εκφράσει επαρκώς ακόμα και αυτές τις απλοϊκές του σκέψεις. Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα, υπάρχει και η μικρή αδερφή

Ανώνυμος είπε...

Να πληρώσεις εσύ τους φόρους για να μαζευτούν τα χρήματα να γίνουν δημόσιες επενδύσεις. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να το κάνω Γιομπαζολιά. Κι επειδή μάλλον είσαι αυτός που νομίζω, μιλάς εκ του ασφαλούς μια και δεν πληρώνεις φόρους Καραϊσκολιά.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θες να πεις ότι ο Καραϊσκος είναι ο Ηλίας Ψηνάκις της Αριστεράς;

Χμ, ενδιαφέρον

Ανώνυμος είπε...

Ο Ψιψινάκης της Αριστεράς θα έλεγα.. Νιάου,νιάου βρε γατούλα..

Ανώνυμος είπε...

Χα χα, τον Καραϊσκο θα τον βάλει να πληρώσει φόρους ο γιωργάκις μην ανησυχείς καθόλου, ετοιμάζει χουνέρια ο γιωργάκις μην τον βλέπεις έτσι

Ανώνυμος είπε...

Επενδύσεις δεν πρόκειται να πετύχουμε εύκολα, γιατί έχουμε παντού συγκριτικά μειονεκτήματα. Ο φιλελευθερισμός είναι ανεφάρμοστος σε μπανανίες τύπου ελλαδιστάν, όπου κυριαρχούν στερεότυπα και αγκυλώσεις. Μόνο ότι υπάρχουν σταλινικοί ΚΚΕ και οι πρωην Κνιτες-νυν ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω τα λεει όλα για την μοίρα αυτής της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείται ότι θα αυξηθούν οι φόροι σε αυτούς που ήδη πληρώνουν βέβαια. Πχ οι δικηγόροι θα εξακολουθήσουν να μη φορολογούνται κανονικότατα, άλλωστε ουδείς έχει υπονοήσει κάτι διαφορετικό

Ανώνυμος είπε...

Και οι Περλικοί με τους Μάνους θα προσθετα εγώ

Ανώνυμος είπε...

Ο 5:05 είναι ο Γιομπαζολιάς

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ρε τι μαλάκες μαζεύτηκαν εδω ;Ρε τι φρούτα χαχαχα.Τι νιάου νιάου ρε γατούλα γράφει η άλλη.Δεν είμαι εγω βέβαια ο Γιο Μπαζο λιάς, αυτός κατεβαίνει με το πασοκ.Ακου νιάου βρε γατούλα

Ανώνυμος είπε...

Ο 5:05 μάλλον δεν είναι ο Γιομπαζολιάς. Είναι ο Γερμανοτσολιάς

Village People είπε...

Άσε τώρα που κάνεις τον ανήξερο. Σε κατάλαβα εγώ. Σπίτι σου ή σπίτι μου απόψε;

Ανώνυμος είπε...

Οστις τυγχάνει καθηγητής σ' αυτόν τον μπλοκ, του συνιστώ δαμέ να βάλει στο ψαχτήριν του γουγλ πώς κατουρθωσαν οι Φινλανδοί να έχουν παιδείαν που την ζηλεύκουν ούλοι, άγγλοι, γαλλοι πορτογάλοι

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, δε σ'αρέσουν οι γατούλες Καραϊσκο;

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ είπε...

Να σου πω εγώ πώς τα κατάφεραν οι Φινλανδοί. Γιατί δεν είναι Ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Αχ, Καραϊσκούλη μου δεν μπορώ να το βάλω μόνος μου αυτό το ψωνηστήρι ψαχτήρι πως το είπες. Βάλ'το μου εσύ και εγώ θα πιστέψω ότι μου πεις

ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ είπε...

Καραϊσκο θα το πνίξουμε το κουνέλι;

Μιχάλης Μανιάτης είπε...

Καλό και ωραίο παιδί μου ακούγεται ο Καραϊσκος..

Μιχαλάκης Ασλάνης είπε...

Καραϊσκο, τί είναι το σουσέλ;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Καραϊσκος είναι ηθοποιός;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ηθοποιός είναι. Ο Σπύρος Μπιμπίλας

ΓΙΟ ΜΠΑΖΟ ΛΙΑΣ είπε...

αν φύγουν απο τη χώρα οι συριζο κνίτες θα ακολουθήσει αληθινός πακτωλός επενδύσεων.Δοξα τω θεώ έχει και κορυφαίους Ελληνες μάνατζερς η χώρα.Ελληνικό δημόσιο ισχυρό υπάρχει για να βρίσκουν δουλειά οι μάνατζερς που βγάζει το κολλέγιο Αθηνών.

Νίκος Παπαδάκης είπε...

Ο Καραϊσκος είναι πιο ωραίο παιδί ακόμα και από μένα

Νίκος Παπαδάκης είπε...

Ειμασταν συμμαθητές στο σχολείο με τον Καραϊσκο και δεν μ'άφηνε να σταυρώσω γκόμενα, αν έχετε το θεό σας!
Γι'αυτό και εγώ όπως καταλαβαίνετε αποφάσισα να τραβήξω άλλο δρόμο..

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι ο Καραϊσκος παραμόνευε στις συνεδριάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και την έπεφτε στις μαμάδες ή/και γιαγιάδες;

Γαλάτης είπε...

Τον έχω γνωρίσει στενά στο νησί μου τη Μύκονο που συχνάζει ο Καραϊσκος. Περάσαμε καταπληκτικά μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλήθεια είναι. Εγώ έχω ακούσει ότι παραμόνευε και σε στάνες και περίμενε να φύγει ο τσοπάνης για να την πέσει στις κατσίκες

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω ακούσει ότι οι κατσίκες τον απέφευγαν γιατί μύριζε το χνώτο του

Λάμπρος Χούτος είπε...

Ναι αλήθεια είναι, εμένα μια φορά μου μίλησε από κοντά ο Καραϊσκος και λιποθύμησα

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είσαι η Γιάννα Αγγελοπούλου;

Γνωστός Καραϊσκου είπε...

Μη λέτε βλακείες για τον ανδρισμό του Καραϊσκου. Ο Καραϊσκος πήδαγε γνωστό(;;;) μοντέλο κάποτε. Γυναίκα μοντέλο εννοείται.. Έτσι λέει τουλάχιστον..

Στυλίστας Καζανίδης είπε...

Κι εμένα οι άνδρες μ'αρέσουν, σαν τον Αποστόλη, σαν τον Καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σωστό είναι, άγνωστο μοντέλο πηδούσε τον γνωστό Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Και η Τζίνα, ο Καραϊσκος δεν τα'χε με τη Τζίνα, αυτό που το πάτε;

Ανώνυμος είπε...

Ρε που το βρήκαμε αυτό το φρούτο??Από που να το πιάσει κανείς αυτό το άρθρο δεν ξέρει. Μ'αυτούς θα σώσει το βλαμμένο την οικονομία? Αιντε άιντε...

Οσο για την ίδια την δεσποινίδα αυτή, νομίζω ότι είναι ένα κλασσικό τέκνο των ΒΠ, που επειδή ήταν μπαζάκι και δεν μπορούσε να αναδειχτεί ερωτικώς στο τρίπτυχο Κηφισιά-Κολωνάκι-Παραλία και άρα να καβατζώσει το σωστό πελάτη, όπως οι τυχερότερες συμμαθήτριές της από το ιδιωτικό που φοιτούσε, είπε να το ρίξει στη μόρφωση. Εξ ου και οι πανάκριβες και ατέρμονες (καθώς και ατελέσφορες)σπουδές της ανά υφήλιο, πλήρωνε ο πατέρας σαν κερατάς, για να παριστάνει η κορούλα του τη γκουρού της οικονομίας και την τραπεζίτισσα των φτωχών.

Ρε ουστ από’δω χάμου…

Ανώνυμος είπε...

μπαζάκι κ παχουλή μέχρι τα 20 της.Μετά αρχισε τις διαιτες και είχε βελτίωση

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι γραφικοί αριστεροί, όχι κάτι συμβιβασμένοι μικροαστοί Καραϊσκοι που μόνο Κολωνάκια και Μυκόνους ονειρεύονται:

(μέρος Α)

Ο Χομέρο Ρομούλο Κριστάλλι Φρασνέλλι (1912-1981), γνωστός αποκλειστικά με το ψευδώνυμο Χ. Ποσάδας (J. Posadas), υπήρξε Αργεντινός τροτσκιστής. Είναι ο εισηγητής μιας μικρής τάσης του τροτσκιστικού κινήματος που φέρει το όνομά του (ποσαδισμός) και χαρακτηρίζεται από την πεποίθηση, ότι ο σοσιαλισμός μπορεί να εγκαθιδρυθεί με πυρηνικά όπλα ή εξωγήινη επέμβαση.

--> Βιογραφία

Παιδί ιταλών μεταναστών, ο Ποσάδας υπήρξε στα νιάτα του δημοφιλής ποδοσφαιριστής της Εστουντιάντες ντε λα Πλάτα. Τη δεκαετία του '30 εργαζόταν παράλληλα ως τσαγκάρης και οργάνωσε μια απεργία βυρσοδεψών στην πόλη Κόρδοβα. Την ίδια περίοδο συμμετείχε ως υποψήφιος στις εκλογές με το Ανοικτό Σοσιαλιστικό Κόμμα (Partido Socialista Obrero). Εν συνεχεία εντάχθηκε στο Κόμμα Σοσιαλιστικής Επανάστασης (Partido de la Revolución Socialista), το οποίο προσχώρησε στην Τέταρτη Διεθνή το 1941.

Ο Ποσάδας ανέλαβε επικεφαλής του λατινοαμερικανικού Γραφείου της 4ης Διεθνούς και υπό την ηγεσία του κάποιοι τροτσκιστικοί πυρήνες αύξησαν τη δύναμή τους, κυρίως ανάμεσα στους εργάτες σιδηροδρόμων της Κούβας, τους μεταλλωρύχους κασσιτέρου της Βολιβίας και τους αγρεργάτες της Βραζιλίας. Στο παγκόσμιο συνέδριο του 1951 τάχθηκε με την τάση του Πάμπλο (Μ. Ράπτη), ενώ το 1953 (με τη διάσπαση της Διεθνούς) τον ακολούθησε στο Διεθνές Γραφείο (ISFI).

Όμως έως τα τέλη της δεκαετίας, ο Ποσάδας και οι οπαδοί του είχαν περάσει στην εσωτερική αντιπολίτευση του Διεθνούς Γραφείου, κατηγορώντας την ηγεσία για ηττοπάθεια και για έλλειψη πίστης στη δυνατότητα της επανάστασης. Επίσης διαφωνούσαν στο ζήτημα του πυρηνικού πολέμου - οι ποσαδικοί υποστήριζαν πως μια τέτοια εξέλιξη ήταν όχι μόνο αναπόφευκτη αλλά και επιθυμητή, αφού έτσι θα καταστρεφόταν και ο καπιταλισμός και ο σταλινισμός!

Συνεπεία των διαφωνιών τους με την κεντρική γραμμή, οι ποσαδικοί αποχώρησαν από το Διεθνές Γραφείο το 1962 και ίδρυσαν δική τους διεθνή συνομοσπονδία με επικεφαλής τον Ποσάδας - αρχικά την ονόμασαν Τέταρτη Διεθνή και στις αρχές της δεκαετίας του '70 προσέθεσαν το «Ποσαδική». Η συνολική επιρροή της ήταν πολύ μικρή, περιοριζόμενη σχεδόν αποκλειστικά σε μικρές οργανώσεις της Λατινικής Αμερικής.

Προς το τέλος της ζωής του, έστρεψε τις (σε μεγάλο βαθμό προϋπάρχουσες) αναζητήσεις του κινήματός του προς τον εσωτερισμό και τα παράξενα φαινόμενα. Πέθανε στην Ιταλία το Μάιο του 1981.

Ανώνυμος είπε...

(μέρος Β)

Περισσότερο από την κινηματική δράση του, ο Χ. Ποσάδας είναι γνωστός για τις παράξενες αντιλήψεις του σχετικά με τον πυρηνικό πόλεμο και τα ΑΤΙΑ.

Υποστήριζε ότι ο Ψυχρός Πόλεμος θα οδηγούσε αναπόφευκτα σε ένοπλη πυρηνική σύγκρουση, η οποία με τη σειρά της θα ξεσήκωνε την εργατική τάξη όλων των κρατών εναντίον των καπιταλιστών και τελικά θα οδηγούσε στην εγκαθίδρυση επαναστατικών καθεστώτων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Επομένως χρέος των κομμουνιστών δεν ήταν η αποφυγή αλλά η υποδαύλιση της σύγκρουσης, αφού κατά τον Ποσάδας ο πυρηνικός πόλεμος ισούται με επαναστατικό πόλεμο! Πιστοί σε αυτή τη γραμμή, οι ποσαδιστές της Κούβας πίεζαν το Φιντέλ Κάστρο να επιτεθεί κατά της αμερικανικής βάσης του Γκουαντάναμο μέχρι που τούς διέλυσε. Επίσης στη δεκαετία του '70, το ποσαδικό κίνημα απαιτούσε από τη Σοβιετική Ένωση και την Κίνα να ξεκινήσουν «προληπτικό πόλεμο» εναντίον των ΗΠΑ.

Ακόμα πιο ασυνήθιστη ήταν η θεωρία του Ποσάδας σχετικά με τους εξωγήινους, που πρωτοδιατυπώθηκε το 1968. Πίστευε ότι μόνο μια σοσιαλιστική κοινωνία μπορεί να φτάσει σε τέτοιο βαθμό πνευματικής και υλικής προόδου, ώστε να επιτύχει διαπλανητικά ταξίδια, συνεπώς η εμφάνιση των ΑΤΙΑ αποδείκνυε την ύπαρξη του σοσιαλισμού σε άλλους πλανήτες! Έτσι υποστήριζε ότι το κομμουνιστικό κίνημα πρέπει να τεθεί υπό την καθοδήγηση εξωγήινων συντρόφων, ώστε να οργανώσει την επανάσταση στη Γη.

Στο κείμενό του «Ιπτάμενοι δίσκοι, η διαδικασία της ύλης και της ενέργειας, επιστήμη και σοσιαλισμός» (γαλλικό πρωτότυπο: Les Soucoupes Volantes, le processus de la matiere et de l'energie, la science et le socialisme), ο Ποσάδας υποστήριξε ότι τα ΑΤΙΑ δε μένουν πολύ καιρό στη Γη, διότι ούτε ο καπιταλισμός ούτε ο σταλινισμός ενδιαφέρουν τους πιλότους τους. Το βιβλίο αυτό κλείνει με το" κάλεσμα σε όντα από άλλους πλανήτες να παρέμβουν και να συνεργασθούν με τους γήινους για να ξεπερασθεί η δυστυχία. Πρέπει να τους καλέσουμε να χρησιμοποιήσουν τους πόρους τους για να μας βοηθήσουν". Έγραψε επίσης για την επικοινωνία με τα δελφίνια και υπέρ του τοκετού μέσα στο νερό.

Η εμμονή του με τα ΑΤΙΑ οδήγησε πολλούς παλιούς συντρόφους του σε αστεϊσμούς. Κάποιοι σχολίασαν ότι, όπως ο Τρότσκι αντιστρατευόταν το «σοσιαλισμό σε μια χώρα», έτσι ο Ποσάδας αντιστρατευόταν το «σοσιαλισμό σε έναν πλανήτη». Επίσης, ο παλιός μέντοράς του Μισέλ Πάμπλο έγραψε πως ο Χ. Ποσάδας διεκήρυσσε τη διαρκή επανάσταση ταυτόχρονα και παντού σε τόσο μεγάλο βαθμό, που της έδωσε διαπλανητική διάσταση.

Ζήτω ο προλεταριακός διαπλανητισμός!

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκω τις απόψεις του Ποσάδας πολύ πιο σοβαρές από αυτές του Καραϊσκου. Επίσης εδώ που τα λέμε και ο Ποσάδας ο ίδιος πρέπει να ήταν αρκετά σοβαρότερος του κρητικού δημοσιογράφου.

Ανώνυμος είπε...

Εν όψει της ανόδου του Τζέφρυ και λοιπών δυνάμεων της πράσινης ανάπτυξης στα πράγματα, ας απολαύσουμε:

http://www.youtube.com/watch?v=fQ7Ahu01axI

V. είπε...

Αυτός ο Ποσάδας πρέπει να έχει και μπόλικους μαθητές εδώ, στη χώρα του ελαιολάδου.Να, απόψε μόλις, κάποιος μαθητής του πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να βγει ζωντανά στην εκπομπή του Καραγιαννίδη. Ενώ ο Νίκος είχε πάρει φόρα και έλεγε για την Αλέκα ότι "είναι νούμερο", και μάλιστα ολκής, να σου τον τον μαθητή του Ποσάδας να αναλύει στον Καραγιαννίδη ότι έρχεται το τέλος του καπιταλισμού και την Νέας Τάξης Πραγμάτων, που πίνει το αίμα του λαουτζίκου και όλα τα σχετικά, μέσω κάποιων διαστημοπλοίων που έρχονται στην Ελλάδα από το υπερπέραν... Μάλιστα δήλωσε και μαθητής του (κύπριου) Παρασκευά, του μελαμψού τύπου με το μεγάλο μουστάκι που έγραφε για στοίχημα στον Φίλαθλο και αλλού και που πίστευε ότι οι εξωγήινοι θα φέρουν την δικαιοσύνη σε τούτο τον άδικο και άκαρδο κόσμο. Και ο Φουράκης, τώρα που το σκέφτομαι, μαθητής του Ποσάδας πρέπει να είναι...

Ανώνυμος είπε...

Και ο Καραϊσκος οπαδός του Ποσάδα είναι?

Ανώνυμος είπε...

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι μισητές στον Καραϊσκο (και σε άλλους υπέρμαχους του υπερρεαλιστικού σοσιαλισμού) ΗΠΑ σε έναν παλιό μας (και υπεργραφικό) γνώριμο:

"Ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι πήρε τη μεγάλη απόφαση να πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκοπό να παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Όμως, δεν είχε φροντίσει να εξασφαλίσει άδεια από τις αρχές της αμερικανικής μητρόπολης, προκειμένου να στήσει την περίφημη, πλην τεραστίων διαστάσεων σκηνή που χρησιμοποιεί, όταν επισκέπτεται ξένα κράτη.

Έτσι, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, οι άνδρες της συνοδεία τους πήγαν πρώτα να στήσουν τη σκηνή του Καντάφι στο Σέντραλ Παρκ, αλλά η αστυνομία τους απομάκρυνε, με την αιτιολογία πως παραβιάζουν το νόμο.

Έπειτα, κατευθύνθηκαν στο Νιου Τζέρσι, για να χρησιμοποιήσουν ένα οικόπεδο που ανήκει στην πρεσβεία της Λιβύης. Αλλά ούτε εκεί επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ.

Τέλος, ο Λίβυος ηγέτης διάλεξε μία έκταση στο Μπέντφορντ, όπου θεωρητικά θα μπορούσε να κατασκηνώσει, χωρίς να υπάρχουν νομικά κωλύματα. Όμως, η έκταση αυτή ανήκει στον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αρνήθηκε να παραχωρήσει την ιδιοκτησία του στον Καντάφι. Αντ’ αυτού πρότεινε στον ιδιόρρυθμο ηγέτη να διανυκτερεύσει σε ένα από τα εκατοντάδες ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης."

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάντως είμαι οπαδός του Yorgos πλέον!!!!!!!!!!!! Ααα ρα καημένε χονδρέ να την βρεις από τον Yorgos?
ΧΑ χααα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

H σοβαρότερη υποψηφιότητα στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, είναι αυτός με το εύηχο ελληνικό όνομα: Αλί Μοχάμεντ Χαγκ, ιατρός στο Ρέθυμνο. Εδώ ας κάνουμε μια παύση για να αναλογιστούμε τις ρίζες του ελληνικότατου αυτού ονόματος. Αλί Μοχάμεντ Χαγκ. Το ότι είναι Σουδανός είναι φυσικά μια μικρή λεπτομέρεια. Γιατί άλλωστε; Ο Τζέφρυ είναι έλληνας;

Όλοι λοιπόννα ψηφίσουμε τον Αλί. Αλί, αλί και τρισαλί, έρχεται μεγάλο κ..λί.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Παυλόπουλος στον Παπαρογιάννη???
Μετά που τον έκανε ρόμπα για το θέμα της Κυψέλης και τη μασέλα??
Εκβιασμός μου μυρίζει ή όχι???(Μέθοδος Μάκη)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, με τον Παναγιωτόπουλο το ίδιο δεν έγινε; Με τον Ντινόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Απ αυτά που μας έγραψε ο Βάρσος για τον Ποσάδα συμπεραίνει κανείς οτι ο απελπισμένος σοσιαλιστης αυτός είναι μακράν σοβαρότερος πάντως απο τον ίδιο το Λοχαγό που σκοπεύει κ οραματίζεται να εξοντώσει εβραιο κομμουνιστοτσιγγανομουσουλμανικους πληθυσμούς σε θαλάμους αερίων με όπλο τα παπούτσια και τις πολυφορεμένες κάλτσες του.Θα το καταφέρει;;;
Οσο για αυτά του άλλου σαχλοκούδουνου εδω μέσα που γράφει για το μίσος του καραισκου για τις ΗΠΑ, να προσέχει επιτέλους στοιχειωδώς τι γράφει γιατί τα ποστ του έχουν γίνει αντικείμενο χλεύης απο δεκάδες επισκέπτες του μπλόγκ που εχω ζητήσει να μας επισκεπτούν για να το διαβάσουν.
Δηλαδή σκέψου πριν κουτσουλήσεις επιτέλους και ασε κατα μέρος τις κουτοπονηριές σου: "Εμείς εδω οι δυτικοί που αγαπάμε τη Δύση και τις ΗΠΑ και ο χαζοκαραισκος που είναι με τον Καντάφι".
Αυτοβαπτιζεται τωρα δυτικόθρεμμένος και αναγεννησιακός το κάθε βλαχαδερό σαν τον Ανδριανόπουλο (και τους μπλογκικους φίλους του) που την πρωτη φορά και οταν πηρε αξίωμα μόνο που δεν συνουσιάστηκε στο πόντιουμ με τον απόλυτο εκπρόσωπο της Πασοκικής λαίλαπας, Γιώργο Κοσκωτά.Και τωρα τον έχουνε κάνει κάποιοι εδω μέσα πνευματικό ταγό.Ποιόν μωρέ; Εναν ακόμη βαλκάνιο αρχηγίσκο (με φυλαρχοδυναστειακό επίθετο-δεν τον παίρνει να λέει για οικογένειες και τζάκια- για τον Πειραιά) που επειδή μπαιλντίσθηκε απο τις δεκάδες εκλογικές σφαλιάρες οι οποίες πλάτυναν το σβέρκο του και βλέποντας το ναυάγιο της καρριέρας του το γύρισε στις φιλοσοφίες.
Και επειδή πάει να το παίξει και ολοκληρωμένος πνευματικός άνθρωπος με ανησυχίες γενικότερες, σας γνωστοποιώ οτι το βιβλίο του -οδοιπορικό στο Ισλάμ- είναι μια μπουρδα και μισή και δεν διαβάζεται ούτε απο ισοβίτη.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είσαι κομμουνιστής αγόρι μου;

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κομμουνιστής εσύ λέω;

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

εσενα ρε ανώνυμε τι σε κόφτει;Οτι γουστάρει κανείς είναι,τσαμπουκά θα κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

Ξαναλέω: Είσαι εσύ κομμουνιστής;

Ανώνυμος είπε...

δεν σου λεει δεν σου λέει δεν σου λέει

Ανώνυμος είπε...

Θεωρείς εαυτόν κομμουνιστή;

Ανώνυμος είπε...

Στις κάλτσες..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ



ΠΙΑ


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κομμουνιστής σα να λέμε;

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει να το παραδεχθώ οτι οι άνθρωποι τιμούν το ψωμάκι που τρώνε,τα δίνουν όλα για το κόμμα τους.Απο τη μία η ηγεσία της ρυπαρής κρατικοσοσιαλιστικής ΓΣΕΕ που την λέει παρεμβατικά στον Καραμανλή για τα προγράμματα σταζ(Βλ.Ελευθεροτυπία)λες και τώρα το ανακάλυψαν το δουλεμπόριο των σταζ οι λιπαροί (επί Σημίτη ούτε μια κλανιά δεν έριξαν για το όλο ρεζιλίκι-χαρτζηλίκι της ντροπής) και απο την άλλη η αιώνια παρακρατικο νεοδημοκράτικη αστυνομία που φρόντισε να βρεί δέκα μέρες πριν τις εκλογές δέκα βλαμμένα που παίζουν με δυναμιτάκια και κατσαρολικα!!!!γιατι συμφωνα με το δελτίο τυπου και τις πληροφορίες της αστυνομίας που τις μεταδίδουν ως έχουν τα μεγάλα λαγωνικά Καραιβάζ,Γκαιντες,Φιλιππακης, στην γιάφκα βρέθηκαν και κατσαρόλες ύποπτες (ντοιιιιν) για βομβιστικές ενέργειες.Και το λένε αυτό οι άθλιοι "αστυνομικό ρεπορτάζ".

Ανώνυμος είπε...

Δηλώνεις κομμουνιστής τώρα εσύ;

Ανώνυμος είπε...

και για να κρατήσει το σήριαλ σε επεισόδια και να απασχολήσει ντε και καλά τα ΜΜΕ καμμιά βδομάδούλα,μπάς και τσιμπήσει κανείς νοικοκυραίος επιτέλους και νιώσει εναν αέρα ασφαλειας που τον έχει χρυσοπληρώσει κιόλας ο άμοιρος με όλα αυτά τα σι φορ άι και τις στρατιές αγροφυλάκων και φυλάκων που του έφεραν στο τραπέζι χωρίς να τα παραγγείλει,μας λέν οτι οι 4 κρατούμενοι αρνούνται να δωσουν τα δαχτυλάκια τους για αποτυπώματα.Λες και τσάκωσαν τον Οτσαλάν.Αυτός ο βρακοφόρος σερίφης ο Μαρκόγιαννης νομίζει οτι εχει ανέβει σε κανα κορακοβούνι -χασισόκαμπο σαν αυτά δηλαδή απο που προέρχονται και οι περισσότεροι ψηφοφόροι του (αυτού και της Κας Ολγας) στα οποία τον ακούνε σαν μαγεμένοι ποντικοί γοητευμένοι απο τον συγχωριανό τους που "πιάστηκε" στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Τα κατσαρολικά Καραϊσκο είναι για να μαγειρεύουμε και όχι για να τα κάνουμε βόμβες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραϊσκο αν και δεν έγραψα εγώ για τον ποσάδα-σουμάδα-πορτοκαλάδα πώς διάολο λεγόταν ο τρελός, έχω να ρωτήσω το εξής:
όταν λες "κομμουνιστοτσιγγανομουσουλμανικους πληθυσμούς", εννοείς τους
ληστοαλητοεαμοαναρχοβουλγαροσυμμοριτοκατσαπλιαδοκομμουνιστοτσιγγανομουσουλμανικους

πληθυσμούς;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Διορθώνω γιατί δεν τυπώθηκε σωστά:

ληστοαλητοεαμοαναρχοβουλγαροσυμμοριτοκατσαπλιαδο-
κομμουνιστοτσιγγανομουσουλμανικους

πληθυσμούς;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάντως, έχει κι ένα δίκιο ο Καραίσκος. Μην τρελαθούμε ότι η σύλληψη των τσογλανογκαζάκηδων της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Κλανιάς" είναι και καμια μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ. Όλοι εξαρχειώτες ήταν, άρα πιάνονταν και με ξώβεργα... Μόνο ο Καραϊσκος θα ήταν επιτυχημένος τρομοκράτης, μια και δεν πατάει το πόδι του στα Εξάρχεια, αλλά αντίθετα κυκλοφορεί σε κοσμικά στέκια καλοντυμένος και με πουράκλα στο πολυλογάδικο βρωμόστομά του.

Ανώνυμος είπε...

ξέχασες να προσθέσεις -καραισκο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος εν αντιθέσει με τους συλληφθέντες δεν είναι εξαρχειώτης αλλά εξαχρειώτης

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος ξέρει ότι αν τολμήσει να εμφανιστεί στα εξάρχεια με το ντεγραδέ γυαλί το πουρο το ριγωτό σακκάκι χαρμάνι το μουσάκι και τις εσπαντρίγιες(!!) η γιαούρτη θα πέσει σύννεφο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, εννοείς το πούρο ή το πουρό;

Ανώνυμος είπε...

Η αυτού εξαχρειότης ο Καραϊσκος

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Χαμηλό το επίπεδο χιούμορ

Ανώνυμος είπε...

ελα μωρε Βαρσε τώρα αυτό σε μάρανε; με τα πειράματα που σκοπεύεις να κάνεις με τα βρωμοπάπουτσα σου μπορεί να εξοντωθούν και αμιγώς ελληνικοί πληθυσμοί

Ανώνυμος είπε...

Εισαι κομμουνιστής, ναι ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Ναι είμαι

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εσένα ρωτάω και οχι κάποιον ανώνυμο. Περισσότερη παρρησία. Είσαι τελικά κομμουνιστής, ναι ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εσένα ρωτάω και οχι κάποιον ανώνυμο. Περισσότερη παρρησία. Είσαι τελικά κομμουνιστής, ναι ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εσένα ρωτάω και οχι κάποιον ανώνυμο. Περισσότερη παρρησία. Είσαι τελικά κομμουνιστής, ναι ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο Δανέζης πρέπει να είναι μεγάλος Μαλάκας

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα το έλεγα. Εμένα μου αρέσει πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε ρωτήσαμε

Ανώνυμος είπε...

Ο Δανέζης είναι ένα άξιο αγέλαστο παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο ξέρεις και τον Γιάννη Θεοδόση;

Ανώνυμος είπε...

Του 9:84 ;;Τον έχω ακούσει στο ράδιο.Ο Δανέζης είναι σαλντιμπάγκος ρεπόρτερ που την έχει δεί κομμάντο.Οι εκπομπές και τα ντοκυμαντέρ του χαρακτηρίζονται απο κενότητα και ελαφριά προσεγγιση των γεγονότων.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 628   Νεότερο› Νεότερο»