Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΓΚΑΛΙΣΙΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ

Ουδόλως μ ενδιαφέρει ποιός κυβερνάει την Ελλάδα,το ΠΑΣΟΚ ή η Νεα Δημοκρατία.Και επι της ουσίας, πλέον μ απασχολεί, ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού παρά οι αρχαιρεσίες της Ν.Δ. Και ο Σαμαράς να εκλεγεί αρχηγός και συνεπώς μελλοντικός πρωθυπουργός,δεν πρόκειται να δούμε κάτι πρωτόφαντο,το πολυ πολύ να καμαρωσουμε περισσότερη Μακεδονία,περισσότερους παπάδες,μανουάλια,θυμιατά και πιο πολλά σημαιάκια στις παρελάσεις των εθνικών εορτών.Αυτα αν κάτσεις σπίτι σου μπορείς να τα αποφύγεις.
Στο μέγκα τσάνελ όμως φαίνεται οτι δεν μοιράζονται την ανεμελιά μου.Το Βισκοντικό σύμπλεγμα της κουτσο Ελληνικής επιχειρηματικής μπουρζουαζίας με την δημοσιογραφική ομάδα σάλας Α' διακεκριμένης θέσης επιθυμεί τη Ντόρα αρχηγό.Τι κι αν τα κανε χειρότερα απο τα μουτρα του ο Παναγιωτόπουλος την αλλη φορά με το Βενιζέλο και το τηλεοπτικό πραξικόπημα, που παρολίγο να κοστίσει την θέση και των δυο στην κοινωνία.
Τι κι αν έχουν λεφτά και γκλαμουριά στο μεγκα μαζί με την αφρόκρεμα των δημοσιογράφων(γελια ηχογραφημένα εδω).Ακόμη και ο Αβραμόπουλος που με τις παλινωδίες του έχει εκνευρίσει ως και την οικογενεια του, είναι σε θέση πατώντας τους τον κάλο -με την υπενθύμιση του "βρωμικου 2007" -να απαξιώνει μονομιάς ολο το Τρεμοπρετεντερέικο που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.Δηλαδή στα τοπικά επαρχιακά κανάλια πως κάνουν αυτές τις βρωμοδουλειές οι παραγοντίσκοι νομίζετε;Τα ιδια άγαρμπα κουτοπόνηρα κόλπα κάνουν και τα βγάζουν πέρα με δημοσιογράφους των 600 ευρώ και πολλά τους είναι.Ολη η Ελλάδα σιγομουρμουριζε εχθές:Αν ο Αβραμο πήγαινε με τη Ντόρα,θα του την έπεφταν έτσι;;Ασφαλώς και οχι.Στα ροδοπέταλα θα τον έπνιγαν.
Πολύ κέφι σκορπίζει στην επικράτεια με τα φτηνιάρικα νουμερα της, η ντρίμ τημ του Μεγκα. Απολαμβάνω αμέριμνα κι ηδονικά την επιχείρηση του Κολωνακιώτικου μπλόκ να επιβάλλει
οπως μπορεί την επίλεκτη των μεγαλοοικογενειών, επικοινωνιακή υδρογονοβόμβα Θεοδώρα που απο φαβορί έγινε αουτσάιντερ σε ενα ματς που έμοιαζε περίπατος.Κι όσο ειρωνεύεται ο κυρ Γιάννης τον Ψωμιάδη τόσο ανεβαίνουν τα νούμερα του Πανίκα.Και όσο παίζουν Ντόρα τόσο ανεβαίνει ο Σαμαράς.Ετσι για να μάθουν οτι σ αυτή τη χώρα κάποιοι αγαπουν την μάνα τους πιο πολύ απο την ΕΟΚ , οταν μιλάει ο Ανθιμος σιωπούν οι πολιτικοί και την Μακεδονία δεν την ξεχνούν ουτε εκατό χρόνια κι αν περάσουν. Κι οταν η γαλανολευκη σηκώνεται στη μεθόριο, δακρύζουν ακόμη τα νιάτα της Θράκης.Δεν θα γινει ολη η Ελλάς Κολωνάκι και Γκραντ πλάς επειδή το θέλει η Τρέμη κι ο Μπομπολας.

634 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 634   Νεότερο›   Νεότερο»
Θεολογος Μουστακης είπε...

Ντροπή αθεοφοβε μαργουντ

Ανώνυμος είπε...

σκάσε βλάκα

V. είπε...

Δεν ξέρω Καραϊσκο. Εμένα μου μοιάζει κάτι σε στυλ Χρήστου Τσαγανέα. Τις προάλλες μας έλεγε ότι έχει και πολύ ακριβό αυτοκίνητο, ενώ άλλη φορά έλεγε ότι "εγώ βγάζω λεφτά, δεν έχω πρόβλημα".

Ανώνυμος είπε...

μα εχει πεί οτι είχε αμαξάρα και την πουλησε και πηρε μια ακομη καλύτερη δεν θυμάμαι τι αμάξι όμως.Κατι εκκεντρικό παντως

Ανώνυμος είπε...

Α, δεν άκουσα. Είπε και μάρκα δηλαδή; Ψωνάρα ο "κύριος Χρήστος".

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε τωρα για Αστον Μαρτιν,κατι τέτοιο τρελλό και πανάκριβο. Παω ν ακουσω ωρε βουαρ

Ανώνυμος είπε...

Aston Martin o κύριος Χρήστος; Θα τρελαθούμε... Και που να την οδηγήσει; Στην Αθήνα;

Ανώνυμος είπε...

Η ενέργεια θα έρχεται από το διάστημα (!!!) είπε ο Κύριος Χρήστος.

Ανώνυμος είπε...

βαρια και φουτουριστικά ξηγήθηκε ο Αναξ

Ανώνυμος είπε...

To είπε κάπως αυθαίρετα και αφοριστικά όμως και μας εξέπληξε. Δεν μας εξήγησε πώς η ενέργεια θα έρθει από το διάστημα. Εκτός αν παέι με την Aston Martin να τη φέρει.

Ανώνυμος είπε...

το έκλεισε απότομα το τηλεφωνο ο αριστοκρατικός αυτός σωσίας του τζεημς Μποντ

Ανώνυμος είπε...

τι να θελε να πει;Μάλλον είδε το 2012 την νεα ταινία καταστροφής και σκιάχθηκε ο Αναξ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αποκλείεται γιατί ο Χρήστος, ο ασφαλιστής Χρήστος, είναι και σινεφίλ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλά είχα να μπω μέρες αλλά απ'ότι βλέπω τo χαβά του χαβά ο κόσμος. Εδώ έχουμε κηρύξει πτώχευση, έχουμε γίνει ρόμπα και τον κόσμο τον απασχολούν οι εξελίξεις στη μπουχεσοΝΔ, που θα ξαναδεί κυβέρνηση σε τουλάχιστον 4 χρόνια, άρα πρακτικά στ' αρχ...α μας αυτή τη στιγμή. Λες κι η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει κανα σοβαρό έργο για να μας απασχολεί αυτή την ώρα.Η λες και έχει σημασία τί παπαριές λέει η αντιπολίτευση κάθε φορά, όταν το μόνο που μετράει είναι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να περνάει η κυβερνητική γραμμή. Δε συζητώ δε το εμφανές κόλλημα του Μάργουντ με το λαμόγιο τη Ντορίτος και τους μητσοτάκηδες που μέχρι κι οι ανώνυμοι τον πήραν είδηση. Μόνο ο Καραϊσκος άλλαξε ρεπερτόριο και άφησε το Μαρξ. Ο Τρούμαν στο γραμμόφωνο πάλι για φιλελευθερισμούς, ο παλαβομυστήριος που με βρίζει αλλά απ'ότι φαίνεται χωρίς εμένα δε μπορεί και ρωτάει που είμαι, ο Ξυνότυρος με "ακριβέστατες" πληροφορίες περί νέου κόμματος και ένας ανώνυμος νεοδημοκράτης υποστηρικτής του Σαμαρά να εξηγεί γιατί συμφέρει ο Σαμαράς για να ξανακυβερνήσουν (!!). Αυτό τη μάρανε τη χώρα και τους κατοίκους της. Λες και έχει διαφορά αν θα κυβερνήσει ο ηλίθιος ή η πανηλίθια, τη στιγμή που κυβερνά ο Τζέφρυ και θα κυβερνά για πολύ ακόμη. Ιδεολογίες του κώλου για να δηλώνουνε στα χάπατα ότι έχουν ιδεολογικές αρχές. Τρίτοι δρόμοι, σοσιαλισμοί Φουριέ, Σεν Σιμόν και παπαριές του ανδρέα παπατζή και ριζοσπαστικοί φιλελευθερισμοί του τσέλιγκα που ούτε ο ίδιος δεν ήξερε τι εννοούσε. Ναι μεν οι ιδεολογίες είναι απαραίτητες στα κόμματα γιατί εννοείται ότι δεν προκύπτουν από το πουθενά αλλά μέσα από την κοινωνία. Το θέμα όμως δε είναι πώς ερμηνεύονται και εφαρμόζονται κάθε φορά. Εκεί πάσχουμε στην ελλάδα. Στην ερμηνεία και εφαρμογή. Έτυχε και μπήκα σε ένα site σήμερα με την ιστορία των κομμάτων. Σε κάθε συνέδριο από τη μεταπολίτευση και μετά λέγονται οι ίδιες μαλακίες για άνοιγμα στην κοινωνία, ισότητα, αξιοκρατία κλπ. Γελάει ο κόσμος. Αλλά αυτή είναι η δύναμη της δημοκρατίας. Ξεχαρμανιάζει ο κάθε πικραμένος στο μπλογκ των 5 αναγνωστών και πάει για ύπνο ήσυχος ότι τα πε και άρα ακίνδυνος, ενώ η Ντόρα και όλοι οι Ντόρες της πολιτικής ακονίζουν τη χρυσή μασέλα. Α παγαίνετε ρε από δω με τους ληγμένους σαν τη Ντόρα και τον Αντωνάκη. Χορτάσαμε μεσσίες τόσα χρόνια. Όχι άλλους μεσσίες ρε, όχι άλλους μεσίες

Ανώνυμος είπε...

βαρσε προσκυνημενε μονο στον βαψ δεν την λες

Ανώνυμος είπε...

αχνα δεν έβγαλε για τον πολυχρονεμένο του αφέντη ο υπνωτισμένος ιντερνετικά ναζιάρης

Ανώνυμος είπε...

Εσκασε μύτη κι αλλος ραδιοφωνικός χαζομπαμπάς σήμερα.Ο Χαραλαμπόπουλος μάλιστα προχώρησε περαιτέρω και έφερε την κόρούλα του στο στούντιο του σπορ φμ, οπου και άνοιξε και διαλογο απο αέρος μαζί της αφου διηγήθηκε και κάποιες αληθινά ¨σπαρταριστές" και ενδιαφέρουσες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη και πανέξυπνη -σαν τον μπαμπά της-θυγατηρ.

Ανώνυμος είπε...

Τί να πει ο βάρσος για τον βαψ. Αφού τα ίδια λένε.

V. είπε...

Ενισχύονται οι δυνάμεις του φιλελυθερισμού με τη σύμπραξη Κόρης και Ζορρό. Φαίνεται ο νομάρχης φιλελεύθερος πρέπει να ήταν πάντα και φόραγε τη μάσκα του Ανθιμολάτρη καραγκιόζη απλώς για να παραπλανήσει. Η φιλελεύθερη υποψηφία, όμως, μάλλον είχε εντοπίσει τη φιλελεύθερη στόφα του ανδρός και εξασφάλισε την στήριξή του. Διαφωνεί ιδεολογικά και πολιτικά, λέει, με τον Αντωνάκη (ως ντούρα φιλελεύθερη που είναι), αλλά όχι και με τον Ψωμιάδη. Ε όχι και καραγκιόζης ο Ψωμιάδης. Όλες οι φιλελεύθερες δυνάμεις μαζί για την νίκη (αν έλθει δε κι ο Άρης, η ομάδα φτάνει σε τεράστια ποιοτικά υψη και η νίκη είναι βέβαιη (όπως βέβαιη είναι και η πρόοδος της χώρας με τέτοιο σπουδαίο και ανιδιοτελές - φιλελεύθερο πάντως - υλικό).

Ανώνυμος είπε...

βρε ένα σουξέ ο αντωνάκης ποιος θα τό'λεγε

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο θα συμμετάσχεις στις εκδηλώσεις τιμής πολυτεχνείου ή έχεις ντουλειές?

Ανώνυμος είπε...

καλά τώρα, ποιος θα μπορούσε ποτέ να διαφωνήσει, πολιτικά ή άλλως, με κάποιον με μάσκα ζορρό?

Ανώνυμος είπε...

ο Καραίσκος θα αγοράσει σήμερα το έθνος που έχει αφιέρωμα στην εξέγερση του πολυτεχνείου

Ανώνυμος είπε...

επίσης το αφιέρωμα των νέων: "ήμουν και εγώ εκεί, τι απέγιναν οι πρωταγωνιστές" θα μπορούσε να συγχωνευτεί με την ενότητα the lifestyle of the rich and famous

V. είπε...

Καραϊσκο, αν είσαι φίλος του μύθου του πολυτεχνείου (που αντί για την ελευθερία έφερε τον Ιωαννίδη), νομίζω ότι χαρίζει και επαναστατικά θεοδωράκεια τραγούδια και η Ημερησία σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Τέλω και εγκό πολιτεκνίο. Να έρτει ο κίριος καραισκους να με παρι και με΄να στι γκιορτί

Ανώνυμος είπε...

ο καραίσκος είναι φαν του πολυτεχνείου και μεγάλωσε με τα επαναστατικά τραγούδια του μίκη, αντί για παραμύθια μικρός διάβαζε τη δημοκρατία στο απόσπασμα

Ανώνυμος είπε...

παραμύθια και πάλι δηλαδή

V. είπε...

Καραϊσκο, τον φουκαρά τον φίλο σου τον Ψάλτη τον έχουν στείλει να κάνει ρεπορτάζ από αυτές τις ανακυκλώσεις που κάνουν οι ευαίσθητοι Αλαφούζοι για τη σωτηρία του πλανήτη. Βλέπεις τι σημαίνει αστική δημοσιογραφία; Άντε να πει όχι ο ρεπόρτερ σ' αυτή τη μαλακία που κάνει ο σταθμός, όταν έχει μάλιστα και τον Πορτοσάλτε στο κεντρικό στούντιο να του δίνει οδηγίες εκθέτοντας τα τεράστια κέρδη της ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών και την ευαισθησία των αφεντικών του.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αυτήν την Κυριακή ήρθε η ώρα να διασκεδάσουμε αλλα και να προβληματιστούμε ψυχαγωγικά με τη μουσική και τους στίχους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.Με τη "μουσική" του Λαυρέντη, τρόπος του λέγειν βέβαια, αφου εδω και χρόνια ο ψαγμένος αυτός οπορτουνιστής τραγουδοποιός εισάγει αποκλειστικά-οπως δηλαδή η "ΜΟΤΟΙΑΠΩΝΙΚΗ" φέρνει τα αμορτισερ "ΚΑΓΙΑΜΠΑ" στη χωρα μας- διασκευές που οσμίζεται οτι θα κάνουν σουξέ στους μεσόκοπους ακροατάς του έντεχνου Ελληνικου τραγουδιου.Καπου πιο περα,στο ημίφως σεμνά και ταπεινά μακριά απο τις πίστες και τα φωτα της παραλιακής, ο Λαυρέντης εμπνέεται με τους ερωτες των παιδιών απο τα Πατήσια και απο την Κυψέλη και τα σχολειά της Γκράβας που βγάζουν τη νύχτα με δυο ευρω πίνοντας μπίρες και κοιτώντας τ αστρα στην πνιγηρή πρωτεύουσα.Που την κοπανάν απο το σχολείο έτσι, γιατι θέλουν να πάνε στον λόφο ψηλά και να αγγίξουν μόνο για λίγο -αλλα για πάντα- το ουράνιο τοξο.Για τα παιδία και τους ενήλικους που "δεν το βαζουν κάτω" αν και έμειναν "στην απ εξω" αλλα δεν σκύβουν,συνεχίζουν να ροκάρουν να κοιτούν στα παιδικά τους χρόνια, να φοράνε τζιν και να "βγάζουν γλώσσα" στην εξουσία,στην αστυνομία και τους συμβιβασμένους φίλους τους που μεγάλωσαν μαζί άλλα τωρα πια την είδαν αλλιώς.Τραγούδια για τη Μαρία και το Γιάννη που μέθυσαν πρωτοι φορα μαζί στα δεκαεπτά και μπήκαν τζάμπα, πηδώντας μάντρες, στο λάιβ του Λαυρέντη στην Ριζούπολη οταν η Μαρία δεν έλεγε να κατέβει απο τους ωμους του Γιάννη ολο το βραδυ και την άλλη μερα δεν μπορουσαν να μιλήσουν αφου οι φωνές τους είχαν κλείσει απο το τραγούδι.Ιδανικός διόσκουρος του Λαυρεντη και αιώνιος φίλος ο έτερος έφηβος 50ρης Κνίτης Διονύσης.Ο πολυπράγμων διαπρύσιος κειμενογράφος και τραγουδόποιος που αν και μεγάλωσε πια συνεχίζει να πίνει το Τζακ ντάνιελς του, εκει στα Εξάρχεια κι ας λένε "οι κουφάλες οτι θέλουν".Και το βράδυ σπίτι θα παίξουμε επιτραπέζια τρίβιαλ ή σκιτσομαχίες, όλη η τρελλοπαρέα μαζί, με τον Λαυρέντη στο σιντί, θα αναπολήσουμε το καλοκαίρι στην Αντίπαρο που ο Νίκος με την κιθάρα του και η Γιώτα με τη φωνή της γυρω απο τη φωτιά, μας ξενύχτησαν αγγελικά.Τοτε που ήρθαν στην παρέα μας και άλλες παρέες άγνωστες απο την παραλία και κάθισαμε ολοι μαζί αγκαλιά (αν και κάποιος "εφαγε" την μπανάνα του Γιάννη με το κινητό του και τα εισιτηρια του πλοιου μέσα).Την αξέχαστη εκείνη νύχτα που γνωρίσαμε τον Σωτήρη με την Ελένη-ενα θεότρελλο ζευγάρι-που γνωρίστηκε σε ένα κάμπιγκ της Γαυδου και παντρευτηκαν σε μια βδομάδα μέσα πηγαίνοντας στην εκκλησιά με τη βέσπα.
Ετσι με τη φλόγα άσβεστη, ακόμη επιμένουμε, τραγουδάμε και δακρύζουμε με το Λαυρέντη.Αντιστεκόμαστε στην χαζοκουλτουρα του Ραδιοφώνου και των καναλιών που θέλουν να κοιμίσουν τα νιάτα με Ρουβάδες και Παπαρίζου."Και τι ζητάω ρεεε.Μια ευκαιρία στον παράδεισο να πάω."

Ανώνυμος είπε...

μετά όταν μεγάλωσε συνειδητοποίησε ότι η ιδεολογία του πασόκ δεν πρόσφερε απάντηση στην ακόρεστη δίψα του για καλοπληρωμένη οκνηρία, οι πασόκοι αν μη τι άλλο ήταν γνωστοί για την υπερεργατικότητά τους, πόσοι και πόσοι πρασινοφρουροί κατείχαν δυό και τρείς θέσεις στο δημόσιο. έτσι ο άνθρωπός μας το γύρισε στην μοναδική ιδεολογία που δίδει απόλυτη κάλυψη στο θέμα της ράθυμης διαβίωσης, και του εκδικητικού μίσους ενάντια σε κάθε πρόοδο και προκοπή: στην συριζέικη ιδεολογία. προσοχή όχι κκε διότι εκεί υπάρχει ο μαλάμης και τα κνατ που καρπαζώνουν τους θρασύτατους οπορτούνες νεαρούς που το παίζουν πονηροί με πούρα και αστικά καπρίτσια.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Καραϊσκο για τους διόσκουρους της γεροντονιότης και της "εναλλακτικής" αριστεράς. Αγαπητέ μου Καραϊσκο, είσαι τελικά αριστερός εσύ ή φοράς μάσκα, όπως ο Ψωμιάδης, που εθνοκάπηλο τον ξέραμε, φιλελεύθερος μας βγήκε;

Ανώνυμος είπε...

πορτοκλάστε

Ανώνυμος είπε...

αποκαθήλωσε ο καραίσκος από το εικονοστάσι τον μαχαιρίτσα? μείναν οι δύο άλλοι ή θα τους φάει κι αυτούς?

Ανώνυμος είπε...

Ίσως ακολουθήσει ο Καραϊσκος την πορεία του μπαρμπα-Γιάννη Βούλτεψη. Από καθαρόαιμος αριστερός, βασιλοκομμουνιστής.

Ανώνυμος είπε...

12.45 για απάντηση κοίτα 12.44

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο θα πάρεις του πακιστανούς φίλους μας για να πας να καταθέσεις μπουκέτο με κόκκινα τριαντάφυλλα στο κεφάλι

V. είπε...

Πολύ γλαφυρό και εύστοχο, πάντως, το κείμενο του Καραϊσκου. Εγώ του το έχω ξαναπεί ότι θα πρέπει να αφήσει τις επιχειρήσεις και να ασχοληθεί ξανά με τη δημοσιογραφία. Να βάλουμε την τεκνατζού Ειρήνη Νταϊφά να χρηματοδοτήσει ένα έντυπο να γράφει και ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

ο καραίσκος είχε προτείνει μια φορά στον πρόεδρο ρόκκο, ως απόπειρα συγκερασμού των αγαπημένων ιδεολογιών και των δυό τους, να αντικατασταθεί το κεφάλι του (πουσταρά) έφηβου με την κεφάλα του φοιτητή. ο κύριος γλου που ξέρει από μόδα θεώρησε ότι το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ κιτς και η πρόταση απερρίφθη

Ανώνυμος είπε...

μπάργουντ κοψτα τα ποδοσφαιρικά γιατι δεν θα χουμε τελειμό.Αιντα βούι

Ανώνυμος είπε...

εγώ θα έλεγα να αφήσει ο καραίσκος τους άκυρους στόχους τσκνήδες και πάριους, ποιος ασχολείται εδώ μέσα δηλαδή, και να μας πει για την κεφάλα του πολυτεχνείου. αντε να σε δούμε καραίσκο

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινωσε ο Πανίκας συνεργασια με Ντόρα

Ανώνυμος είπε...

κάθε τέτοια εποχή βλέπω στον ύπνο μου να με κυνηγά η κεφάλα αυτή. πάνω που πάει να με πιάσει με σώζουν οι σκυλάνθρωποι. φέτος είδα την εκδοχή που με σώζουν κάποιοι έφιπποι με μάσκα ζορρο

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραίσκο, γιατι δεν κάνεις κεντρικες αναρτήσεις τα καλλιτεχνικά σου κείμενα; Μιλάμε για κοτσωνάτο χειρόγραφο -κόλαφο κατα των κνιτών ρόκερ των φεστιβάλ της ΚΝΕ με τους αναμμένους αναπτήρες και τα κόκκινα σημαιάκια.

V. είπε...

Ανήμερα 17 Νοέμβρη, όταν θα ανατείλει ο δημοκρατικός ήλιος και τα παιδιά με τα αμπέχονα θα πιάνουν τα νεράτζια, ενώ οι επαγγελματίες της πολιτικής θα λένε τις γνωστές, αναμενόμενες κοινοτοπίες, ο Καραϊσκος να τσακώσει την πέννα του και να μας γράψει την άποψή του και όλη την αλήθεια για το Πολυτεχνείο. Στη μνήμη του αίματος που έχει στιγματίσει τη σημαία του Πολυτεχνείου (αυτού του κουρελόπανου για το οποίο τσακώνονται, κάθε χρόνο, οι αριστερές πολιτικές νεολαίες για το ποια θα το πρωτοπάρει στην κατοχή της).

Ανώνυμος είπε...

ανακοινωσε ο Πανίκας συνεργασία με Ντόρα; Αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Από χθες ρε παιδιά βουίζει ο τόπος για τη συνεργασία αυτή των δύο φιλελεύθερων πόλων. Επίσης και ο Άρης μάλλον πάει με τις φιλελεύθερες δυνάμεις.

Ανώνυμος είπε...

Να πάει ο Αρης με τους φιλελευθερους επιχειρηματίες "τσέπης" που "μου....να" τους ανεβάζει και μου...να τους κατεβάζει; Τι άλλο θα δούμε.
Πάντως αν πάει ο Πανικας με την Ντόρα πρεπει να έχουμε και ηλεκτρονική μεταφορά τεραστιου ποσού σε λογαρισμό Καραιβικής.Ειναι σ αυτά μάστορες οι Κρητικοι φιλελευθεροι.Τα ξέρει και ο μαργουν απο παρα πολυ πρώτο χέρι.Τοσο πρωτο οσο δεν πάει άλλο

Ανώνυμος είπε...

Εσένα φιλε απο την Ευρυτανία τι σε φερνει στο μπλόγκ; Ο μάργουντ που στηρίζει την συντοπιτισσα σας Ντόρα στις δυσκολες αυτες στιγμές;

Ανώνυμος είπε...

καραισκο ξεσκεπασε τον μάργουντ. τι εννοείς; τί είδους ευνοιοκρατία υπάρχει στην περίπτωση του μάργουντ; δεν μας διαφώτισες χθες για το ποιος τον τοποθέτησε στην τράπεζα. μόνο φημολογία ακούσαμε

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος υπονοεί ότι ο Μάργουντ έχει πάρει λεφτά από την οικογένεια Μητσοτάκη; Αυτή είναι η αιτία που υπερασπίζεται τη Ντόρα; Πέστα όλα Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΑΙΣΚΟ

ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κοιμάται ο Καραϊσκος και δεν απαντάει ή φοβάται το βαρύ χέρι του Μάργουντ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος πριν κάποια χρόνια έγραφε ανώνυμα στο χριστιανικό περιοδικό Προς την Νίκη.

Ανώνυμος είπε...

έχει βαρύ χέρι ο μάργουντ;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω. Αυτό το ξέρει ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Aυτός που γράφει με κεφαλαία και περιποιείται τον Καραϊσκο είναι ο ελεβετός ή ο Ξυνόγαλος; Μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο; Μήπως τα Ιωάννινα πήγαν στην Ελβετία;

Ανώνυμος είπε...

o ελβετός πρέπει να είναι

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν ήταν οι Μητσοτακηδες ο Μπάργουντ ούτε σκουπιδιάρης δε θα βρισκε δουλειά.

Ανώνυμος είπε...

μα γιατί; αφού φαίνεται ικανό παιδί. παίζει να είναι όλα και συκοφαντίες αυτού του καραισκου που καλή κουβέντα δεν λέει για κανέναν

Ανώνυμος είπε...

Αμα εφαρμοστεί πόθεν εσχες από τον Παπακωνσταντίνου θα ξεσκεπαστεί πλήρως αυτός ο τοκογλύφαρος

V. είπε...

Καραϊσκο έκοψες κίνηση χθες στα Χανιά στη συγκέντρωση; Πάντως η ομιλία ήταν για πολλά γέλια. Όσο είδα δηλαδή στα δελτία. Η μεγαλοκόρη είναι πιο ήρεμη και συμπαγής επί σκηνής από τον νευρόσπαστο Αντωνάκη, αλλά δεν το' χει στη δημόσια ομιλία. Όταν σηκώνει τον τόνο της φωνής, ανατριχιάζεις (και γελάς). Άσε την μπαναλιτέ νοημάτων και εκφράσεων. Πολύ αστεία στιγμή, όταν διανθίζει την ομιλία της με εικόνες, μεταφορές και παρομοιώσεις. Κάτι πήρε το αυτό μου χθες για το αλάτι της κρητικής θάλασσας, για το πόσο γεναίοι και λεβέντες "είναι οι συμπατριώτες μου κρητικοί" και κάτι παρόμοια που δεν μπορούν παρά να προκαλέσουν τον γέλωτα. Όταν κουνάει δε και τα χέρια σε στυλ ηγετικό, εν ώρα ομιλίας, εκεί η κωμωδία ολοκληρώνεται. Πιέζει ο μπαμπάς να τον αφήσουν να κάνει παιχνίδι, αλλά τον έχουν μαντρωμένο. Δεν ξέρω όμως για πόσο. Υποπτεύομαι (και ελπίζω - για να γελάσουμε) ότι θα γαβγίσει όπου να' ναι, αφού, όμως μαθαίνω, γαμοσταυρίζει κόρη και παρατρεχάμενούς ως ανίκανους, έτοιμους να χάσουν το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

ήταν και ο καραϊσκος στη συγκέντρωση της ντόρας. πήγε να υποβάλει τα σέβη του.

Ανώνυμος είπε...

βαψ στην Αθήνα είμαι πως να κόψω κίνηση;;Αλλα έμαθα απο φανς οτι ήταν λεει πολυ δυναμική, με ομιλία χωρίς κείμενο,ζωηρή, ενθουσιώδης μέχρι και όμορφη μου την περιέγραψαν.Αλλα αμα σε χουν διορίσει και φοράς BOSS- απο κεί που δεν είχες δει ουτε άσφαλτένιο δρόμο στη ζωή σου- την λές και μου....ρα τη Μπακογιάννη

Ανώνυμος είπε...

A, μα νόμιζα ότι ήρθες για να αγοράσεις το βιβλίο (αλήθεια, το βρήκες τελικά;)και για άλλες δουλειές και ξαναέφυγες. Και τα δωμάτια που λένε τα παιδιά ποιος τα χειρίζεται; Δεν πήγε ο άλλος ρεπόρτερ-επιχειρηματίας να κόψει κίνηση και να σε ενημερώσει; Θυμήθηκα ότι κάποτε, για μια δουλειά, έψαχναν να μου βρουν κάτι που είχα ζητήσει, στο γραφείο της Αραβαντινού. Τελικά, δεν υπήρχε εκεί και κανόνισαν να στείλω κάποια φίλη να το πάρει από το Παγκράτι (Παγκράτι είναι εκεί;) που υπάρχει (υπήρχε) ένα ίδρυμα Μητσοτάκη. Προς μεγάλη έκπληξη της φίλης μου, της ζήτησαν για 3 φωτοτυπίες που της έδωσαν, να πληρώσει. Να πληρώσει 3 φωτοτυπίες (!!!) που δεν ήταν και ακριβώς για ξένη δουλειά. Απίστευτες καταστάσεις σε αυτή την οικογένεια. Έρωτας με το χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Ερωτας και με τον Μπάργουντ όμως

Ανώνυμος είπε...

Εχεις δει την καλουτσικη ταινία "Φρόστ-Νιξον"; Ο Νιξον σ αυτην την ταινια συμπεριφέρεται τόσο οπως ο Ψηλός που νόμιζα οτι ήταν αλληγορικό κατα της οικογενείας το φιλμ χαχαχα. 7 συντάξεις εισπράττει ο άνθρωπος:Δικηγορικου συλλόγου Χανίων,Αθηνας,Εθν Αντίστασης,Βουλευτού,Πρωθυπουργού κλπ.
Δεν πήγα ξανά στην Πολιτεία,αλλα οταν περάσω θα το πάρω.
Τα ενοικιαζόμενα σπίτια είναι αυτοδιαχειριζόμενα

Ανώνυμος είπε...

Τί πάει να πει αυτοδιαχειριζόμενα; Άμα σπάσει κανας ενδοτοίχιος υδραυλικός σωλήνας τον πληρώνουν από την τσέπη τους οι ένοικοι;

Ανώνυμος είπε...

θα μιλήσεις καραίσκο;

V. είπε...

Καραϊσκο ναι, την έχω δει την ταινία. Μου την έγραψε μάλιστα και μου την χάρισε (παράνομη εγγραφή - θα πάει μέσα) ο κ. Σούφρας, μέγας λάτρης Νίξον και Μητοστάκη. Δεν την είχα δει μέσα από το πρίσμα που αναφέρεις, αλλά θα το επιχειρήσω να την ξαναφέρω στο μυαλό μου. Πάντως, ο πραγματικός Φρόστ είναι λίγο καλύτερος από τον κινηματογραφικό. Πιο πολύ, όμως, μου άρεσε εκείνη η μελαχρινή, που τσίμπησε ο Φρόστ στην ταινία, αν την θυμάμαι καλά. Και μιας και λέμε για κορίτσια, σήμερα η Ιωάννα θα εμφανιστεί στην (πεσμένη εδώ και καιρό) εκπομπή του Καμπούρη. Θα έχει τσακωμό με την Βουνελάτου (εκείνη την χοντρή γύφτισα, μέντιουμ που έβγαινε πριν χρόνια σταθερά στην εκπομπή) με την μεγάλη Εύα Κουμαριανού (έχουν τσακωθεί και σε άλλη εκπομπή). Το χρυσό μου, κατά τη διάρκεια του τσακωμού, φοβήθηκε και κρύφτηκε κάτω από τον πάγκο...

Ανώνυμος είπε...

Α, ξέχασα. Κάπως σαν αυτοδιαχειριζόμενα είναι και τα δωμάτια του Δόχτορα του Press-gr.

Ανώνυμος είπε...

την θυμάμαι αυτην την γυναίκα που γνωρισε ο Φροστ στο αερόπλανο που λεν και στην Κρητη.Εξυπνη κ χαβαλετζού γκόμενα δεν υπάρχουν τέτοιες Ελληνίδες και γω την καψουρεύτηκα.

Ανώνυμος είπε...

Στην ταινια ο Φροστ μου θύμιζε τον τονι Μπλερ

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, εξαιρετική αυτή η μελαχρινή κοπέλα. Αν και ωραίες μελαχρινές έχω πετύχει και ελληνίδες και μάλιστα προερχόμενες από την Κρήτη, Καραϊσκο.

Μα αυτός που έπαιζε τον Φροστ μοιάζει πράγματι με τον Μπλερ, δεδομένου ότι τον έχει υποδυθεί τουλάχιστον δύο φορές σε σήριαλ/ταινίες. Ατυχής επιλογή για Φροστ κατά τη γνώμη μου.

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχουμε τετοιες μελαχρινές όμορφες.Οπως τη Ντόρα

Ανώνυμος είπε...

καραισκο άσε τις ταινίες και λέγε πως μπήκε ο μάργουντ στην τράπεζα. ποιος ή ποια πολιτικός τον έβαλε. λέγε για να κρίνουμε και τον φιλομητσοτακισμό του πόσο ειλικρινής είναι.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

είναι άδολος Μητσοτακικός διαβεβαιώ

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή είναι μητσοτακικός χωρίς κέρδος; μας λες δηλαδή ότι είναι κορόιδο ή φοβάσαι την αντίδρασή του στις αποκαλύψεις σου;

Ανώνυμος είπε...

"μητσοτακικός χωρίς κερδος" είναι σαν να λες "εβραίος και όχι παραδοπιστος"

Ανώνυμος είπε...

ρουσφετάκιας ή αφελής; αυτό είναι το ερώτημα καραισκο στο οποίο πρέπει να απαντήσεις

Ανώνυμος είπε...

μάλλον η όλγα κεφαλογιάννη διόρισε τον μάργουντ

Ανώνυμος είπε...

Χέστης ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Κι ομως υπάρχει αλήθεια πισω απο αυτήν την παραδοξολογία. Ζουν ανάμεσα μας Μητσοτακικοί ιδεολόγοι και με μια διασταλτική εννοια του όρου,"ρομαντικοί".Πλανεμένοι ίσως,συναισθηματικοί ένας θεός ξέρει.Αντιπαπανδρεικοί βασικά είναι αυτοί οι άνθρωποι..Γιατι μονο ο Ψηλός μπόρεσε και νίκησε τον Ανδρέα και μόνο αυτός θα μπορούσε να το κάνει αυτό κύριοι.Πράγματι.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο - σήμερα ψωνίζουμε Ελεύθερο τύπο.Χαρίζει μια μάσκα ύπνου.

Ανώνυμος είπε...

ο καραϊσκος συνεχίζει να αρνείται να πει με ποιο τρόπο, με ποιο μέσο μπήκε ο μάργουντ στην τράπεζα. άρα δίνει δικαιώματα να κατηγορείται ή για συκοφάντης ή για χέστης.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρακίτσος είχε ψηφίσει Πόλα στο παρελθόν και τώρα κάνει και τον τιμητή.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκιές του Καραϊσκου. Συκοφαντεί εχθρούς και φίλους χωρίς στοιχεία λες και ο ίδιος το μέσο δεν το χρησιμοποίησε ποτέ.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ποιά είναι η Πόλα;Τραβεστί στη συγγρού;
Βαψ ποιός γράφει τους λόγους του Σαμαρά; Ο Σαμαράς είναι εντελώς φελός δηλαδή; Τι λεει ο δικός σου;
Εμένα για να πω μια αλήθεια που απο το δημοτικό ήθελα να πω επιτέλους, Δεν μ αρέσει ουτε η θειά του η Πηνελοπη Δελτα και η πατριωτική σχολική λογοτεχνία

Μανώλης Καψής είπε...

είχε "ψηφίσει" ο καραίσκος την πόλα στη συγγρού;;; δεν καταλαβαίνω εξηγήστε μου

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρακίτσος να γράψει ένα σχόλιο για την προώθηση του Μάργουντ. Ας γράψει για την προώθηση κάποιου με άλλο όνομα όπως Παπαδόπουλος, Κωσταντόπουλος και εμείς θα καταλάβουμε ότι είναι για Μάργουντ

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πες μας πως προωθήθηκε ο Παπαδόπουλος;

Ανώνυμος είπε...

Ο μπάργουντ προωθήκε στα δάνεια μιας τράπεζας αφού έκανε αυτό για το οποίο κατηγορείόλους τους άλλους.Θα επανέλθουμε.

Ανώνυμος είπε...

προωθήκε;

Ανώνυμος είπε...

Α,τον αλήτη. Και δε του φαινότανε

Ανώνυμος είπε...

εξωλης και προωλης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μούτρο αυτός ο Μπάρμπουρ. Έχασα πάσα ιδέα. Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

αν δηλ. πούμε στο σαμαρά της θειάς σου θα διαπράξουμε εξύβριση εθνικού συμβόλου;

Ανώνυμος είπε...

μέλμπεργκ;

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο θέλουμε περσότερες πληροφορίες

Ανώνυμος είπε...

Αραμπατζή;

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι αυτός ο αραμπατζής που όλο ρωτάτε ρε παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

o 11:20 πρέπει να αντιμετωπισθεί με επιείκια.Σαββατο βράδυ είναι όλοι έχουν δικαίωμα να πιούν ενα ποτηράκι παραπάνω.
Βλέπω και η προμετωπίδα του μπλόγκ άλλαξε

Ανώνυμος είπε...

Να πει ο Καραϊσκος για Αραμπατζή

Ανώνυμος είπε...

φιλος του υπαλληλου του μπομπολα

Ανώνυμος είπε...

o 11:20 πρέπει να αντιμετωπισθεί με επιείκια.Σαββατο βράδυ είναι όλοι έχουν δικαίωμα να πιούν ενα μπουκαλάκι παραπάνω.
Βλέπω και η προμετωπίδα του μπλόγκ άλλαξε

Ανώνυμος είπε...

Πόλα ψηφίζει και ο Αραμπατζής;

Ανώνυμος είπε...

Ο αραμπατζής ναι, ψήφισε Πολαν.Μαζί με εναν υπάλληλο του Μπομπολα,στενότατο συγγενή του Καρακίτσου σεκιούριτι.Γενικά ο αραμπατζής και ο υπάλληλος του Μπόμπολα θα λέγαμε οτι είναι τύραννοι του φιλελευθερου Καραϊσκου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ντόρα;

Ανώνυμος είπε...

Για να αλλάξει το μπλογκ σημαινει ότι Μπάρμπουρ είναι μέσα. Ξεβρακωσέ τον Καραϊσκο. Ολα στο φως για αυτόν τον τεντυμπου

V. είπε...

Καραϊσκο, ο λογογράφος των λόγων του Αντωνίου του μεγαλοπρεπούς (και υπερκινητικού) είναι ο πρώην συνάδελφός σου και πρώην ομοϊδεάτης σου, Χρυσ. Λαζ. Αναφερόμουν εις το ότι ο επίδοξος πρόεδρος ιδέα δεν έχει περί των ιδεολογικών και θεωρητικών αλλά επηρεάζεται εντόνως. Σε βαθμό που κάποια στιγμή θα το φάει το κεφάλι του, γιατί λειτουργούν πιέσεις από ιδεοληπτικούς που προσπαθούν να πουν μέσω του Αντωνάκη ότι για πολλούς και διάφορους λόγους δεν δύνανται να πουν εκείνοι. Τυχερός είναι ο Αντωνάκης γιατί η μεγαλοκοπέλα είναι στόκος όταν υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις και ο σύμβουλος τον οποίον χρυσοπληρώνει για να της αναλάβει την καμπάνια είναι τόσο άσχετος (και ως εκ τούτου επικίνδυνος) που έχει κλείσει σπίτια - και της ΝΔ γενικώς, μεταξύ άλλων. Τυχερός λοιπόν απ' αυτή την άποψη ο Αντώνης.

Ανώνυμος είπε...

ο χρύσανθος πάλι καλά, θα μπορούσε να ήταν και η κανέλλη

Ανώνυμος είπε...

Και συμφωνώ μαζί σου για την "πατριωτική" λογοτεχνία για ξεμωραμένους τρελαντώνηδες.

Ανώνυμος είπε...

του δικτύου ο Λαζαρίδης ηταν ομοιδεάτης μου ρε βαψ; Ηντα λές μωρε

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Τα μυστικά του Πάτου

Ανώνυμος είπε...

Χρύσανθος Δημητριάδης ήθελες να πεις;

Ανώνυμος είπε...

ο μόνος πραγματικός ομοιδεάτης του καραίσκου είναι ο κουρτάκης, αυτός της ρετσίνας

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου αναφέρομαι στις επιδόσεις του προ Δικτύου, ως δραστήριο στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς.

Ανώνυμος είπε...

καλυτερα κουρτάκη παρα το Μητσοτακη

Ανώνυμος είπε...

α,δεν τα ξερα αυτά θα μάθω, δεν τα ξερα

V. είπε...

Tον είχε πάρει και μαζί του στην ευρωβουλή ο Αντώνιος. Τον είχα πετύχει κι εγώ μια φορά στο αεροδρόμιο να κουβαλάει, ιδρωμένος, τρεις τεράστιες βαλίτσες. Εγώ πάντως τον εκτιμώ, γιατί έχει κοφτερό μυαλό και είναι πάρα πολύ ενημερωμένος για αυτά που τον ενδιαφέρουν. Θέλω να πω διαβάζει, δεν είναι σαν τους ντενεκέδες δημοσιογράφους που δεν ξέρουν να γράψουν το όνομά τους και είναι όλα ραντεβού στα καφενεία και παραπολιτικά, σαν τον φίλο σου τον Κουρτάκη. Έγραφε ενδιαφέροντα πράγματα, κατά τη γνώμη μου, και στον Οικονομικό Ταχυδρόμο και στα ΝΕΑ και στο Σαμιζντάτ και στον Ελ. Τύπο πιο πρόσφατα. Και η εκπομπή που είχε στο Seven X ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Αλλά άμα αντιλαμβάνεσαι αρκετά αργά ότι έχεις πάρει τη ζωή σου λάθος (προς τα αριστερά) μετά γίνεσαι γενίτσαρος. Αν αφαιρέσεις πάντως τα διάφορα εθνικιστικά, εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ ικανός ο Χ. Είναι δηλαδή πολύ καλό μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

καλά έκανε και μελοποιήσε Σεφέρη δηλαδή ο Θεοδωράκης:"πηραμε τη ζωη μας λάθος και αλλάξαμε ζωή"/Δαμανάκη Μπιστης Νικοπολιδης,Μαικλ Γαλάκος

Ανώνυμος είπε...

o καραϊσκος τελευταία έχει αρχίσει και το πάει σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τώρα που ο Καραϊσκος βρήκε εργασία (έστω και μισθωτή), σιγά σιγά κόβει τα αριστερίστικα. Πρέπει να παίρνει πολύ καλό μισθό μου φαίνεται και έχει αρχίσει να εκτιμά τα καλά του καπιταλισμού

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαψ για πές ο τσακωμός της Ιωάννας με την Κουμαριανού εγινε νατουρλι;Για να κάτσω να τον δω δηλαδή.Θα δούμε να κρυβεται κάτω απο το γραφείο το χρυσό μας,το "πιασε" η κάμερα; Υπο την απειλη της ξανθιάς Ντόρας;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OlS_4KTDNUw&feature=email

Πρωτοψάλτε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fzzjgBAaWZw&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=c7myhDyR3ms


Χα,χα... Απόλαυση

V. είπε...

Καραϊσκο, όχι, μάλλον εγώ δεν θα το έγραψα καθαρά. Η Ιωάννα πότε μπαίνει πότε βγαίνει στην εκπομπή. Ο τσακωμός αφορά Κουμαριανού και Βουνελάκου. Το ότι κρύβεται η Ιωάννα μας το έγραψα ερμηνεύοντας κάπως ελεύθερα την αποχώρησή της εν ώρα διαμάχης. Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ή όχι ο τσακωμός, γιατί η εκπομπή τελευταία είναι χάλια. Εγώ πάντως θα κάτσω να το δω.

Ανώνυμος είπε...

κοιτα τωρα κάτι θέματα που έχει η εκπομπή: Οτι του ρθει του καθένα

Ανώνυμος είπε...

εγκλημα στα βρωμογατα

Ανώνυμος είπε...

Μαίρη Βουνελάκου

http://www.youtube.com/watch?v=squqtFWfe0Y

Ανώνυμος είπε...

http://www.bakogianni.gr/

μιλάμε γιά ωραία κόλπα

Ανώνυμος είπε...

Καποιος γιορτάζει μεθαύριο και ετοιμάζει μεγάλη μπλογκική επίθεση.Υποψιάζομαι

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος; Ελπίζω να μην μας συγχίσει.

Ανώνυμος είπε...

αν ο παραλληλισμός βενιζελου-ντορας ισχυει τοτε το μόνο που απομένει είναι ο ρελος και ένα φραπέδιασμα στη ντορα

Ανώνυμος είπε...

αν βγει ο Σαμαράς, ε ρε πώς θα ευχαριστηθώ να σουτάρει πρώτον απ' ολους τον παλιόπ...τα τον Κακλαμανη

Θανάσης ο Έλληνας είπε...

Ο δήμαρχος Νικήτας βρίσκεται σε μαύρο ψυχολογικό χάλι. Πόνταρε στη Ντόρα νομίζοντας ότι είναι η σίγουρη νικήτρια και βλέπει να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Αν βγει ο Σαμαράς ξέρει ότι δεν θα στηριχτεί από τη ΝΔ για δήμαρχος για να συνεχίσει την αποτυχημένη θητεία του. Ο Σαμαράς θα βάλει άλλον υποψήφιο (τον Τράγκα;) και ο Νικήτας λέει μπάι μπάι στη δημαρχία. Έτσι θα έχει την ευκαιρία να περνάει περισσότερες ώρες τα βράδια στην αγαπημένη του Μηλιώνη φορώντας κόκκινα (!!!) παντελόνια και ροζ πουκάμισα, όπως τον έχουμε θαυμάσει ατελείωτες φορές αργά τις νύχτες στο κέντρο της Αθήνας γελώντας μέχρι τελικής πτώσεως.

Ανώνυμος είπε...

Εχω την αποψη οτι ο εκκεντρικός δήμαρχος της Μηλιώνη μετά απο την αταξία που έκανε και πήγε στην ΠΟΛΑΝ φίλησε κάποια αγια χείρα πολυφιλημένη πρέπει.Προκειμένου δηλαδή να του επιτραπεί η επιστροφή στο μαντρί.Και τωρα πληρώνει τα γραμμάτια """"αντρίκεια"""".Οπως και να του εξηγηθεί ο Σαμαράς θα έχει δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

Και θα το εξηγηθεί "αντρίκεια", Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

υπάρχει μια εφημερίδα που στηρίζει την Ντόρα με συνέπεια στην μάχη τούτη.Η "αυγή".Οπως το λέω.Φιλελευθερα πράγματα

V. είπε...

Είναι αυτός ο εκνευριστικός συγχρωτισμός φιλελεύθερων - ανανεωτικών αριστεριστών. Κανέλλης, Γουσέτης, Μανώλης Βασιλάκης, Φιλελεύθερη Συμμαχία και το γραφικό site που έχουν, Μίχας, Σκάλκος και σια. Ανεκτικότητα, ανθρώπινα δικαιώματα, μαλακοσυζητήσεις και θεωρητικολογίες μέχρι τελικής πτώσεως, πολιτική ορθότης. Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι αυτό το παιδί ο Περλικός; Γιατί δεν "λύνει τη σιωπή του" σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς;

Ανώνυμος είπε...

Φώτη; Γιατρέ του δημοσίου Φώτη;

Ανώνυμος είπε...

Είμαι πυρ και μανία με την Αυγή.Τι τους κόπτει η νίκη της Ντόρας αναρωτιέμαι.Και καλά δεν θέλουν την αμιγή σκληρη δεξιά του Σαμαρά; Ελα μωρέ τωρα.Τι χειρότερα θα πάθουμε απο το ανεξίτηλο 4-5%

Ανώνυμος είπε...

Ανεκτικότητα, ανθρώπινα δικαιώματα, μαλακοσυζητήσεις και θεωρητικολογίες μέχρι τελικής πτώσεως, πολιτική ορθότης: Καραϊσκος εννοείς έτσι;

Ανώνυμος είπε...

η Ντόρα τα εξασφαλίζει και τα στηρίζει ολα αυτά; Το μόνο που εγγυάται η νεα Θεοδώρα είναι η ελευθερη διακίνηση χρημάτων και αγαθών προς τον οίκο της

Ανώνυμος είπε...

μαλακοσυζητήσεις και θεωρητικολογίες μέχρι τελικής πτώσεως εξασφαλίζει ο κύριος Χρύσανθος ή μήπως όχι;

Ανώνυμος είπε...

μπορεί με την καθοδήγηση του κύριου Χρύσανθου να πάρουμε και την Πόλη, ποτέ δεν ξέρεις

Ανώνυμος είπε...

και επίσης θα ταίσει και όλους τους πεινασμένους ο κύριος Χρύσανθος με τον κοινωνικό φιλελευθερισμό του

Ανώνυμος είπε...

θα διορίσει και όλους τους αδιοριστους

Ανώνυμος είπε...

και οι συνταξιουχούληδες θα δουν την σύνταξή τους να ανεβαίνει, μπορεί και άλλα πράγματα, δεν ξέρεις

V. είπε...

Mα ο Χρύσανθος βλέπει παντού εχθρούς της πατρίδος. Είναι υπέρ της σκληρής εθνικής γραμμής με σημαίες και κανόνια. Δεν έχουν αντιληφθεί όλοι οι υπερπατριώτες ότι η ισχύς σήμερα είναι στην ανάπτυξη και την παιδεία. Ούτε στις θεωρητικολογίες περί περισσότερης δημοκρατίας κλπ. ούτε στα εθνικιστικά νταηλίκια. Παρεμπιπτόντως, τα χειρότερα στελέχη της ΝΔ έχουν πάει με την πλευρά Σαμαρά. Και αναρωτιέται κανείς με ποιο προσωπικό θα ανανεώσει το κόμμα, όπως λέει. Με τον Σταϊκούρα, τον Μανώλη και τον αστείο Ευρυπίδη; Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προκληθούν πολλά γέλια, όποιος (όποια) και να νικήσει (ή κλάματα - αν το δει κανείς το θέμα πιο σοβαρά).

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπεται ντέρμπι εδω την τρίτη δεδομένου οτι γνωρίζω απο πρώτο χέρι τη γνώμη του καραϊσκου για το πολυτεχνείο και τις διαθέσεις του ντυμένου με στολή λοχία Θανάση του Ελληνα, που ηδη έχουν διαρρεύσει.Να δούμε αν πάρει θέση ο Καραϊσκος μένει ή αν κολώσει για να μην χαλάσει το όμορφο κλίμα.

Ανώνυμος είπε...

είναι θύμα του μύθου του πολυτεχνείου ο καρακίτσος; και φαινόταν έξυπνος άνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για το θύμα που είναι ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχχα ερε γλέντι. Η σφαίρα ανωνυμε έχει μπεί ηδη στη θαλάμη.Τι να κολώσω δηλαδή.Οτι γουστάρει ο καθείς γράφει και τ ακούει μετά. Δημοκρατία έχουμε.Κατα τ άλλα τι να πω.Το πολυτεχνείο κάποιοι πλανεμένοι λένε οτι έριξε το Μαρκεζίνη και εφερε τον Ιωαννίδη γι αυτο του χουν αχτι,τι να πώ

Ανώνυμος είπε...

Αλλους Καραϊσκο τους πλάνεψε το πολυτεχνείο και ο μαρκεζίνης, εσένα σε πλάνεψε η ντόλτζε βίτα;

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος είναι πλανεμένος. Τα ποτά τα τσιγάρα και τα αριστερά τσιτάτα έχουν κάψει εγκέφαλο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ελα μωρέ τωρα που θέλει κι ο Λαζαρίδης να πάρουμε την Πόλη.Πως με τα κωλόπαιδα που πίνουν τα γιόκο τσόκο ολη μέρα,οπως λέει κι ο Μιχαλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει θέμα διαφωνίας με τον Καραϊσκο. Δημοκρατία έχουμε, όπως είπε και εκείνος, και επομένως κάθε σοφία (ή σαχλαμάρα) μπορεί να λέγεται στο όνομά της. Άλλωστε, ο παππούς μου μου έχει πει ότι το πολυτεχνείο ήταν μεγάλη στιγμή για τη δημοκρατία, γιατί χέστηκε πάνω του όλο το σύστημα όταν είδε μια εκατοντάδα νέα αξούριστα αγόρια, καθώς και κορίτσια με τα οπίσθια πιο ορθάνοιχτα και από της Κουμαριανού, να δίνουν την ψυχή τους για λευτεριά και δημοκρατία. Δεν έχει σημασία ότι το πολυτεχνείο έφερε τον Ιωαννίδη, μου λέει ένας θείος μου. Σημασία έχει ότι από τη στιγμή εκείνη σήμανε το τέλος της χούντας και το βάθεμα και πλάτεμα της δημοκρατίας που θα έφερνε, σε λίγους μήνες, η μεταπολίτευση. Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στα γενναία αυτά νιάτα με τα αμπέχονα, την τεράστια αριστερή, δημοκρατική και ουμανιστική σκευή και τα σουβλάκια που τους πέταγαν οι μαμάδες τους από τα πλαϊνα και πίσω κάγκελα για να μην πεινάσουν και να δώσουν τον αγώνα με τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση. Μια ταινία θα έπρεπε να έχει γυριστεί για τα γεγονότα της εποχής (κωμωδία, ασφαλώς). Αλλά εκείνοι που ξέρουν (δεξιοί και αριστεροί) δεν μιλάνε, γιατί η δημοκρατία μπορεί να είναι μεγάθυμη, αλλά έχει και κάποια όρια ώστε να μην αμολάει ο καθείς ό,τι μαλακία του έρθει στην χοντροκεφάλα του - χοντροκεφάλα μεγαλύτερη και από αυτή του πολυτεχνείου.

Η αλήθεια είναι ότι ένα τόσο φαιδρό καθεστώς μιας ψευτο-χούντας (με μπόλικο κιτς και γραφικότητα) δεν θα μπορούσε παρά να εγκαθιδρυθεί μόνο στην εντελώς αστεία αυτή χώρα, με τους φοβισμένους νοικοκυραίους και τους γραφικούς νεανίες, που όλοι μαζί, μέσα στην κουτοπονηριά ή την αφελειά τους, εννούν να παριστάνουν συστηματικά τους "αντιστασιακούς" ("γέλια", που θα έγραφε και ο Λάλας).

Ανώνυμος είπε...

οχι μόνο εκατοντάδες πάντως

Ανώνυμος είπε...

Aπο τούδε και στο εξής δικαίωμα να διαδηλώνουν θα έχουν μόνο οι παρθένες και οι διαβασμένοι, καταρτισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

hgetes...

Ανώνυμος είπε...

Μύθοι. Με το λέγε λέγε ο μύθος γίνεται αλήθεια. Οι μύθοι είναι και δεξιοί και αριστεροί. Όσοι είναι δεξιοί δέχονται τους δεξιούς μύθους ("εθνική" ιστορία) και απορρίπτουν τους αριστερούς, όσοι είναι αριστεροί το αντίστροφο. Έτσι αυτό που παράγεται ως κυρίαρχη γραμμή είναι η μυθολογία και η ιδεολογική ερμηνεία και απόδοση των γεγονότων, ανάλογα με τις καταβολές του καθενός. Όλοι λοιπόν έχουν την ψευδαίσθηση ότι η αλήθεια είναι η δική τους ιδεολογικά χρωματισμένη αλήθεια. Η πραγματικότητα όμως είναι πάντα πιο σύνθετη και όχι απλοϊκή όπως την αντιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως ιδεολογικοί οπαδοί.

Ανώνυμος είπε...

Στον 984 ο συνθέτης του Χάρυ Κλυν Κριμιζάκης μιλάει για τον Χάρυ Κλυν και παίζει αποσπάσματα από παλαιούς δίσκους του.

Ανώνυμος είπε...

O Λαζαρίδης Καραίσκο πρωτοστάτησε στο Πολυτεχνείο και δικαιούται να έχει άποψη για ότι θέλει, εσύ να πας να ρουφήξεις το γιόκο τσόκο, ή ότι άλλο προτιμάς τελος πάντων

Marwood είπε...

Η γνώμη μου είναι ότι αυτή η "ιδεολογία" ή σχολή τέλος πάντων της παλαιοδεξιάς που εκπροσωπεί ο Αντωνάκης και ο κύριος κύριος Χρύσανθος, τον οποίον παρεμπιπτόντως παρακολουθούσα παλαιότερα τον Οικονομικό Ταχυδρόμο του Μαρίνου, αλλά τώρα μου θυμίζει όλο και περισσότερο παπά, το αριστερίστικο μούσι του έχει αρχίσει να θυμίζει παπαδίστικο, έχει τελειώσει ήδη από τη δεκαετία του 80. Γι' αυτό άλλωστε πήραν και το Μητσοτάκη να τους αλλάξει (αν υποθέσουμε ότι είχαν ποτέ) ιδεολογικό στίγμα, μπας και σηκώσουν κεφάλι έναντι στους παπατζήδες. Αν το αντωνάκειο ιδεολόγημα είχε ουσία, θα είχαν ακόμα τον Αβέρωφ που ήταν και αυθεντικός, και όχι φλωράκι των αμερικάνικων κολλεγίων.
Αρα, τελειωμένα πράγματα, μπαγιάτικα μας πασάρει ο κύριος Χρύσανθος για νέες ιδέες και καλά. Ηθικολογίες, μακεδονίες και κράτος πατερούλης όλοι οι καλοί χωράνε, για να τ' ακούνε οι βλαχοδήμαρχοι της νδ από κάτω, για να μην ανησυχούν μην τυχόν και χάσει η κορούλα τους την θέση στο δημόσιο που τόσο αγωνίστηκαν να κατακτήσουν. Πότε θα σκάσει επιτέλους αυτή η γενιά του πολυτεχνίεου να ησυχάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Και ο Λαζαρίδης δεν έχει μιλήσει (δεν μπορεί να μιλήσει, παρά μόνο πλαγίως) για το Πολυτεχνείο. Αν ανοίξει και αυτός το στόμα του... Επίσης και ο Ζουρνατζής ξέρει πολλά για πολλούς αντιστασιακούς. Γελάει, σε ιδιαίτερες συζητήσεις, γιατί τους έχει όλους κρατημένους από τα γεννητικά όργανά τους. Γι' αυτό το σύστημα τον έχει με το σεις και με το σας (και ειδικά ο Ψυχάρης - ξέρει αυτός...). Γνωρίζει τι ρεμπεσκέδες και τι ρεμάλια ήταν οι πιο πολλοί (όχι όλοι) από αυτούς τους "αντιστασιακούς". Πρέπει να γράψει ένα βιβλίο (αν δεν το έχει ήδη γράψει και το κρατάει για μετά) για να αποκαλύψει ορισμένες λεπτομέρεις για κάποιους κουράδες δημοκράτες αντιστασιακούς του γλυκού νερού.

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο Marwood. Τελειωμένα πράγματα όλα αυτά που εκφράζει η πλευρά Αντωνάκη. Όχι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά πράγματα να πεις ως δεξιός σήμερα, αλλά ποιος να τα πει...

Ανώνυμος είπε...

Και η 25η Μαρτίου σ εναν μύθο στηρίζεται πάνω κάτω, αφου το ξενοκίνητο Ναυαρίνο μας απελευθέρωσε στο τέλος. Και εορτάζεται 170 χρόνια μετά παρ όλο που έχουν πεθάνει και τα οκτασέγγονα των πρωταγωνιστών και αγωνιστών.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πιάσε ένα μύθο τώρα γιατί βιάζομαι και άσε τις πολλές κουβέντες

Ανώνυμος είπε...

Aς περιμένουμε όμως μέχρι την Τρίτη, να δούμε τι έχει να μας πει και ο Καραϊσκος. Ας ελπίσουμε να μην είναι τα γνωστά αναμασήματα των επετειακών αφιερωμάτων. Αν και, μέσα σε αυτή την χρεοκοπία και τη συνολική κατάρρευση, ποια πρακτική σημασία μπορεί να έχουν οι συζητήσεις για πολυτεχνεία και άλλα τέτοια γραφικά...

Ανώνυμος είπε...

Τα είπαμε Καραϊσκο μου. Μύθοι. Αλλά όχι μόνο ότι σε συμφέρει, επαναστάσεις, κρυφά σχολειά και άλλα τέτοια "εθνικά". Να βλέπεις και τα της άλλης μεριάς.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Πάχυνε το παιχνίδι.Μαλλον είναι όλα σχετικά αφου και το Ναυαρίνο δεν θα γινόταν αν δεν είχε ερθει εδω η αρμαδα των ξένων εξαιτίας της εξέγερσης του 1821 κλπ κλπ πάντως.Αλλωστε την ξενόφερτη απελευθέρωση την πληρώσαμε με συνεχείς επεμβάσεις των Μεγάλων στα πράγματα μας.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σίγουρος ότι το σχετικό κείμενο του Καραίσκου για το πεολυτεχνείο θα βρίθει κοινοτοπιών και καραίσκικων παπαρολογιών που εχουμε ακούσει, κι αν έχουμε ακούσει, από κρατικά και παρακρατικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά εμείς της γενιάς που μεγάλωσε στη δεκαετία του 80. Αν επιβεβαιωθώ, αυτό θα σημάνει ότι ο Καραίσκο θα εκνευρίσει πολύ, πάρα πολύ κόσμο, και δεν αποκλείω να πέσουν και φάπες (επιτέλους).

Ανώνυμος είπε...

ελατε καλέ 6:55 που είστε και σίγουρη

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Δεν είμαι εναντίον των εθνικών εορτών ξυλλήβδην Βαψ.Απο που κι ως που το 1821 ή το 40 δύνανται να το εορτάζουν μόνο ο Άδωνις κι οι Βάρσοι π.χ.
Οι κορώνες και οι παρελάσεις είναι άλλο θέμα

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Καραϊσκος να έχει να μας δώσει μια άλλη διάσταση για το πολυτεχνείο. Ας τον ακούσουμε (και μετά τον κράζουμε). Ιστορικά το θέμα είναι τελειωμένο, αλλά να δούμε μήπως φιλοσοφικά ο Καραϊσκος μας προσφέρει μια νέα οπτική. Δεν πιστεύω να μας πει τα ίδια ηρωικά και λεβέντικα που ακούμε χρόνια τώρα και να μας απογοητεύσει. Και να πούμε ότι Ζουρνατζής και Καραϊσκος έχουν ένα τουλάχιστον κοινό στοιχείο: καπνίζουν και οι δυο τους πούρο...

Λαός είπε...

το ΟΧΙ το ειπε ο λαός

Ανώνυμος είπε...

Λες να πιστεύει αυτή τη μπαρούφα και ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Μπαρουφγουντ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ανάρτηση για το πολυτεχνείο έχει ανεβάσει στο press-gr και ο Δόχτορας Κουτσούκος. Καραϊσκο, τα ίδια θα διαβάσουμε και από σένα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εννοείται ότι με το λέγε λέγε ο "μύθος" γίνεται "αλήθεια", με τρανό πρόσφατο παράδειγμα τους γραφικούς "Μακεδόνες" Σκοπιανούς.

Η αποδοχή όμως ενός "μύθου" ως "αλήθειας", δεν πραγματοποιείται πάντα για λόγους αποδοχής της ιστορικής πραγματικότητας. Γίνεται κυρίως για λόγους συμφέροντος. Και ο μύθος αυτός είναι απαραίτητος για την ύπαρξη ενός έθνους (βλέπε το παραπάνω παράδειγμα) ή μιας πολιτικής (βλέπε δήλωση Αλέκας για το τείχος του Βερολίνου).

Αν θέλουμε να πούμε ότι ερευνούμε την ιστορία με σκοπό την αποκάλυψη της αντικειμενικής ιστορικής αλήθειας, τότε πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε άπειρα προβλήματα.
Πράγματι εφόσον μιλάμε για ιστορικά γεγονότα, μιλάμε για γεγονότα τα οποία συνήθως δεν είναι βιωματικά. Κι επειδή την ιστορία τη γράφουν συνήθως οι νικητές (άρα η παράθεση της ιστορικής πραγματικότητας είναι συνήθως μεροληπτική) υπάρχει πρόβλημα αντικειμενικής εκτίμησης της τότε πραγματικότητας. Ακόμα όμως και για πρόσφατα ιστορικά γεγονότα που μπορέί να είναι βιωματικά για κάποιους (άρα θεωρητικά μπορείς να βρεις προσωπικές μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων), μπορείς να ακούσεις ολότελα διαφορετικές περιγραφές γιατί ο καθένας τα ερμηνεύει και τα φιλτράρει σύμφωνα με την αντίληψη και τις πεποιθήσεις του. Π.χ ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος. Ενώ υπάρχουν άνθρωποι που έζησαν και πολέμησαν τότε, ανάλογα όμως με την πολιτική τους τοποθέτηση σου δίνουν διαφορετικές απαντήσεις για το ποια παράταξη έφερε την ευθύνη για τον εμφύλιο. Σπάνια θα δεις να συμφωνούν οι πάντες στην περιγραφή ενός ιστορικού γεγονότος, αλλά ακόμα και τότε πρέπει να είναι κάποιος επιφυλακτικός.

Παρόλη όμως την υποκειμενικότητα, ΠΑΝΤΑ υπάρχουν και σημεία προσέγγισης της αντικειμενικής αλήθειας στην ιστορία. Νομίζω ότι σε αυτά μπορεί να καταλήξει κάποιος με ασφάλεια με δύο τρόπους.
Ο πρωτος τρόπος είναι να μελετά όσο περισσότερες πηγές μπορεί αναφορικά με το γεγονός ή την περίοδο που τον ενδιαφέρει. Κατ εμέ, όσο λιγότερο αλληλοσυγκρουόμενες περιγραφές βρει, τόσο πιο κοντά στην αλήθεια βρίσκεται.
Ο δεύτερος (και για μένα σημαντικότερος) είναι να κρίνει με βάση το παρόν, το χρόνο στον οποίο ζει και δραστηριοποιείται, τηρώντας κάποιες αναλογίες. Δηλαδή εμπειρικά.

Φέρνοντας ένα απλϊκό παράδειγμα για το τελευταίο, βλέποντας τη σημερινή Εκκλησία ΑΕ και τα κατορθώματα του παπαδαριού, μου είναι λίγο δύσκολο να πειστώ για την καλή πρόθεση της εκκλησίας διαχρονικά, τα κρυφά σχολειά και την τίμια στάση της στους εθνικούς αγώνες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κι ένα άλλο παράδειγμα. Βλέποντας τους μπαχαλάκηδες της αριστεράς σήμερα, αναρωτιέμαι γιατί τρώγανε τόση φάπα οι ομοϊδεάτες τους διαχρονικά από την ίδρυση του ΣΑΚΕ ακόμα ακόμα. Ιδιώνυμα, Ακροναυπλίες, Μακρόνησοι... Έλα μου ντε, γιατί; Ποιο κράτος δε θέλει μόνιμες απεργίες, διαδηλώσεις, ταραχές και ξύλο στους δρόμους;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε αναγνωρίζεις ορισμένα δίκια και στις απόψεις Καραϊσκου;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρεμπιπτόντως, διαβάζοντας για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, είχε και πέντε έξι μέσα που πέθαναν από συγκοπή από το φόβο τους μεσα στο γενικό μπάχαλο των πυροβολισμών και δακρυγόνων. Και καμια δεκαριά ακόμα που σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς στα Νέα Λιόσια, στους Αγίους Αναργύρους κλπ Και μια μακρινή μου θεια παλιόγρια πέθανε εκείνη τη μερα, προσπαθώντας να χέσει.Γλύτωσε από το πέσιμο, πήγε από χέσιμο. Καραϊσκο, να τη δηλώσω στους νεκρούς του Πολυτεχνείου;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Το ΣΕΚΕ πάντως δεν έφταιξε για την Μικρασιατική καταστροφή λοχαγέ.Εφταιξαν άλλοι- που μπαχαλάκηδες δεν τους λες- αλλα ζημίωσαν τη χώρα περισσότερο απ οτι τα επεισόδια του Δεκέμβρη

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πιάσε μια μπύρα και άσε την ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

επειδόδια;

Ανώνυμος είπε...

Μια μπύρα καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

τα επεισόδια της θεοτόκου

Ανώνυμος είπε...

Πονηρός ο μπαρουφγουντ.Εβαλε την οικογενειακή συμβουλή στην προμετωπίδα,την κατάλληλη στιγμή

Ανώνυμος είπε...

Θέλω και εγώ μια μπύρα καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

και ένα σαγανάκι.

Ανώνυμος είπε...

To πρόβλημα της αριστεράς, όπως και των άλλων αποκαλυτπτικών δογμάτων, είναι όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο πάσχων (αλήθεια του απέλυσε τον αδερφό η αλαφούζος;) ότι συγκρίνουν μια πραγματική κατάσταση, με κάτι το ιδανικό-ιδεατό. Και παραδόξως πως, βρίσκουν την όποια πραγματικότητα πάντα να υπολείπεται του ιδεατού αυτού. Ετσι βέβαια δεν γίνεται καμία δουλειά, όχι μόνο στην πολιτική, αλλά πουθενά. Καταλήγουν έτσι οι καραίσκοι να ομοιάζουν στις γεροντοκόρες, που όλοι τους βρωμάνε, γιατί δεν μοιάζουν με τον πρίγκηπα με το άσπρο άλογο. Σ.Σ. Και εδώ μπαίνει ο μεγάλος ο Σπύρος ο Ζαγοραίος: Όταν ήμουν παιδί, πριν γνωρίσω το δάκρυ
είχα πλάσει μια αγάπη, φανταστική
ήταν τόσο αγνή, ζούσε μόνο για μένα
και ποτέ ένα ψέμα δεν μου είχε πει.
Μα όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρήκα καμιά να τής μοιάζει ούτ' εσύ, ούτε αυτή, ούτε η άλλη ούτε και η χθεσινή. Μα όλες είσαστε ίδιες, στην καρδιά
στην ψυχή, στις συνήθειες
Μα καμιά, μα καμιά σας δεν μοιάζει
μ' εκείνη την φανταστική

Ανώνυμος είπε...

έτσι όπως το βλέπω το κλίμα, μάλλον θα πέσουν φάπες τελικά

Ανώνυμος είπε...

ασε τις φάπες ρε βλάχε.Ποιός θα τις ρίξει εσυ; Μετα απο 10 μπίρες

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έχει τους ίδιους ιδεατούς στόχους και ψευδαισθήσεις και στην αναζήτηση Της Γυναίκας?

Ανώνυμος είπε...

ο 8.18 πρέπει να μας απαντήσει σε αυτό

Ανώνυμος είπε...

Έξοχο σχόλιο το 8:18

Ανώνυμος είπε...

Φαντασιόπληκτος δηλαδή ο Καραϊασκος;

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 400 από 634   Νεότερο› Νεότερο»