Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΓΚΑΛΙΣΙΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ

Ουδόλως μ ενδιαφέρει ποιός κυβερνάει την Ελλάδα,το ΠΑΣΟΚ ή η Νεα Δημοκρατία.Και επι της ουσίας, πλέον μ απασχολεί, ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος των παλαιμάχων του Ολυμπιακού παρά οι αρχαιρεσίες της Ν.Δ. Και ο Σαμαράς να εκλεγεί αρχηγός και συνεπώς μελλοντικός πρωθυπουργός,δεν πρόκειται να δούμε κάτι πρωτόφαντο,το πολυ πολύ να καμαρωσουμε περισσότερη Μακεδονία,περισσότερους παπάδες,μανουάλια,θυμιατά και πιο πολλά σημαιάκια στις παρελάσεις των εθνικών εορτών.Αυτα αν κάτσεις σπίτι σου μπορείς να τα αποφύγεις.
Στο μέγκα τσάνελ όμως φαίνεται οτι δεν μοιράζονται την ανεμελιά μου.Το Βισκοντικό σύμπλεγμα της κουτσο Ελληνικής επιχειρηματικής μπουρζουαζίας με την δημοσιογραφική ομάδα σάλας Α' διακεκριμένης θέσης επιθυμεί τη Ντόρα αρχηγό.Τι κι αν τα κανε χειρότερα απο τα μουτρα του ο Παναγιωτόπουλος την αλλη φορά με το Βενιζέλο και το τηλεοπτικό πραξικόπημα, που παρολίγο να κοστίσει την θέση και των δυο στην κοινωνία.
Τι κι αν έχουν λεφτά και γκλαμουριά στο μεγκα μαζί με την αφρόκρεμα των δημοσιογράφων(γελια ηχογραφημένα εδω).Ακόμη και ο Αβραμόπουλος που με τις παλινωδίες του έχει εκνευρίσει ως και την οικογενεια του, είναι σε θέση πατώντας τους τον κάλο -με την υπενθύμιση του "βρωμικου 2007" -να απαξιώνει μονομιάς ολο το Τρεμοπρετεντερέικο που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.Δηλαδή στα τοπικά επαρχιακά κανάλια πως κάνουν αυτές τις βρωμοδουλειές οι παραγοντίσκοι νομίζετε;Τα ιδια άγαρμπα κουτοπόνηρα κόλπα κάνουν και τα βγάζουν πέρα με δημοσιογράφους των 600 ευρώ και πολλά τους είναι.Ολη η Ελλάδα σιγομουρμουριζε εχθές:Αν ο Αβραμο πήγαινε με τη Ντόρα,θα του την έπεφταν έτσι;;Ασφαλώς και οχι.Στα ροδοπέταλα θα τον έπνιγαν.
Πολύ κέφι σκορπίζει στην επικράτεια με τα φτηνιάρικα νουμερα της, η ντρίμ τημ του Μεγκα. Απολαμβάνω αμέριμνα κι ηδονικά την επιχείρηση του Κολωνακιώτικου μπλόκ να επιβάλλει
οπως μπορεί την επίλεκτη των μεγαλοοικογενειών, επικοινωνιακή υδρογονοβόμβα Θεοδώρα που απο φαβορί έγινε αουτσάιντερ σε ενα ματς που έμοιαζε περίπατος.Κι όσο ειρωνεύεται ο κυρ Γιάννης τον Ψωμιάδη τόσο ανεβαίνουν τα νούμερα του Πανίκα.Και όσο παίζουν Ντόρα τόσο ανεβαίνει ο Σαμαράς.Ετσι για να μάθουν οτι σ αυτή τη χώρα κάποιοι αγαπουν την μάνα τους πιο πολύ απο την ΕΟΚ , οταν μιλάει ο Ανθιμος σιωπούν οι πολιτικοί και την Μακεδονία δεν την ξεχνούν ουτε εκατό χρόνια κι αν περάσουν. Κι οταν η γαλανολευκη σηκώνεται στη μεθόριο, δακρύζουν ακόμη τα νιάτα της Θράκης.Δεν θα γινει ολη η Ελλάς Κολωνάκι και Γκραντ πλάς επειδή το θέλει η Τρέμη κι ο Μπομπολας.

634 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 634   Νεότερο›   Νεότερο»
ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Να τον κεράσω μια μπίρα;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό εννοεί ο 8.18;

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσουμε όμως τον Καραίσκο να γράψει για το πολυτεχνείο. Ποιός ξέρει, μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα

Ανώνυμος είπε...

Τι να αφήσεις ρε κουτσόβλαχε;Στο χερι σου είναι;

Ανώνυμος είπε...

μπήκε πάλι η Ερέτρεια. Τι καιρό εχει εκεί

Ανώνυμος είπε...

Athens, Attiki arrived from google.gr on "pentakatharidis: Επανεμφάνιση Καραΐσκου ?" by searching for Παπαρατσι μαυρομουστακακης.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μη συγχίζεσαι. Στο χέρι του μπορεί να είναι αν πχ κρατάει τα κλειδιά του blog.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

πφφφφ.Πω πω κακό που με βρήκε

Ανώνυμος είπε...

εκνευρισμένο τον βλέπω τον Καραίσκο, γιατί άραγες

Ανώνυμος είπε...

Μην ανυσηχείτε, ο Καραίσκος είναι έξυπνο παιδί, και, πάνω απ'όλα, μέγας συμφεροντολόγος. Θα τα βάλει κάτω, και θα ζυγίσει τα συν και τα πλήν (πχ κίνδυνος να κυκλοφορεί με κολλάρο νέος λουβαρης για το επόμενο διάστημα), και ακολούθως θα γράψει ελεύθερα την άποψή του για το μέγα θέμα του πολυτεχνείου.

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω να μην γράψει τίποτα σαχλαμάρες. είναι ξύπνιο παιδί

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έχει νεύρα ο Καραισκος;

Ανώνυμος είπε...

καραίσκο βλέπεις άλφα;

Ανώνυμος είπε...

χωρίς αμάξι και λεφτά ενας βοσκός δεν κάνει

Ανώνυμος είπε...

Aν δεί κανείς τον 8:37 θα βάλει τα γέλια

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχχ..Αυτό είναι αλήθεια.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα πρόσεξα το σχόλιο του Βαψ για τον Λαζαρίδη. Δεν έχεις δίκιο Βαψ. Μην υποτιμάς τη στρατιωτική ισχύ. Οι Αμερικανοί δεν επιβλήθηκαν στο Ιράκ πουλώντας χάμπουργκερ των Mc Donalds ούτε παρέχοντας υποτροφίες για το Harvard. Δεν είναι χαζοί για να βασίζονται μόνο στην οικονομική τους δύναμη, γι αυτό επιδιώκουν στρατιωτική ανωτερότητα. Στο τέλος της μέρας και όταν αποτυγχάνουν τα άλλα μέσα, μόνο ο πειθαναγκασμός μένει. Όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο σύγχρονος πολιτικός πολιτισμός είναι ανώτερος από αυτόν του παρελθόντος, τέτοια γεγονότα αποδεικνύουν το αντίθετο. Πόλεμοι πάντα γινόντουσαν και πάντα θα γίνονται. Δε θα λεγα ότι οι Ιάπωνες θα έτρεμαν τους Κινέζους αν αυτοί δεν ήταν στρατιωτική υπερδύναμη, όσο οικονομικά αναπτυγμένοι κι αν είναι οι Ιάπωνες. Και αν τη στρατιωτική ισχύ τη χρειάζονται οι Αμερικανοί μόνο και μόνο για λόγους επιβολής, τί να πούμε και μεις που τη χρειαζόμαστε για λόγους άμυνας. Εκτός αν θεωρείς ότι πρέπει να υποκύπτουμε και επισήμως στον (καθημερινό πλέον) τουρκικό πειθαναγκασμό.

Ανώνυμος είπε...

Δεν την υποτιμώ, Λοχαγέ. Είμαι, άλλωστε, υποστηρικτής της προσέγγισης Κονδύλη, τον οποίο και θεωρώ διανοητή παγκόσμιας κλάσης. Λέω, όμως, ότι η στρατηγική μιας χώρας δεν λειτουργεί μονοθεματικά. Εμείς ως χώρα, αυτή τη στιγμή, έχουμε σοβαρά προβλήματα σε άλλους τομείς, για τα οποία το ευρύ κοινό δεν έχει καθαρή γνώση και άρα δεν μπορεί να πιέσει τις ηγεσίες. Οι ηγεσίες πρέπει να τα βάλουν στην ατζέντα. Και δεν το βλέπω. Πάντως, δεν θέλω να σου θυμίσω το κλασσικό πια παράδειγμα στις διεθνείς σχέσεις, αυτό των ΗΠΑ, που αποδυνάμωσαν τον εθνικό τους brand name (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε όλους τους τομείς) δίνοντας έμφαση στην κλασσική ισχύ των όπλων (όλη η συζήτηση για soft power, δημόσια διπλωματία κλπ).

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι καθημερινές αναφορές στον Κονδύλη, θυμίζουν το Ζουράρη με το Θουκιδίδη του.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χααχχααχχ σωστός ο 10:22.Θουκυδίδης ομως

Ανώνυμος είπε...

Τον ΖουράρΙ (με ιώτα)

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, ήθελα να σε ρωτήσω εαν πήρες το Athens Review of Books του Κανέλλη και του Βασιλάκη. Ξέχασα να το αναζητήσω εγκαίρως και μετά δεν το έβρισκα σε κανένα περίπτερο. Αν το είδες, λέει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

o καραϊσκος δουλεύει ήδη το άρθρο του για το πολυτεχνείο. τον πήρε και ο μάργουντ ιδιαιτέρως και τον φόβισε να μην πει τίποτα για την τράπεζα γιατί θα αρχίσουν να πέφτουν οι σφαλιάρες σαν το χαλάζι και εκείνος υπάκουσε

Ανώνυμος είπε...

Μπα μόνο τα "επίκαιρα" πήρα την Παρασκευή και είναι για την ανακύκλωση,σήμερα δε, ψώνισα αυγή και ελευθεροτυπία χαχαχα πάει το χερι μόνο του βλέπεις δυστυχώς γιατί με την αυγή το μετάνιωσα οικτρά.Δεν μου λες κάτι αυτόν τον αχώνευτο κατ εμέ Πετρο Τατσόπουλο τον γνωρίζεις; Πως έγινε τωρα αναλυτής ο νεανίζων αυτός συγγραφέας με το αφηρημένο μαλλί που μιλάει αισθησιακά και ανέμελα και ντύνεται και σαν συγγραφεας

Ανώνυμος είπε...

Θα είναι άραγε μεγάλο κείμενο;

Ανώνυμος είπε...

Τον γνωρίζω ως συγγραφέα, όχι πρσωπικά. Δεν μου άρεσε ποτέ ο,τιδήποτε κι αν έχω διαβάσει από άρθρα του, ενώ ένα βιβλίο που βρήκα στο σπίτι μιας φίλης και του έριξα μια ματιά, το άφησα γιατί το βρήκα και βαρετό. Βέβαια, δεν έχω και καλή γνώση, γιατί γενικά δεν μου αρέσει η λογοτεχνία.

Ένας εργαζόμενος είπε...

Καραϊσκο,

σ' ευγνωμωνώ για την πνευματική τροφή που αδάπανα μας προσφέρεις όλον αυτό τον χρόνο. Το ότι τα γραπτά σου σ' αυτό εδώ το μετερίζι γίνονται κτήμα όλου του λαού συνιστά μεγαλειώδη προσφορά για τα λαϊκα στρώματα, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους.

Ανώνυμος είπε...

Στα Επίκαιρα επρόκειτο να γράψει και ο Κοττάκης. Γράφει; Δεν σε ενθουσίασε ο συντοπίτης σου; Πάντως, η κίνηση αυτή με τα Επίκαιρα δείχνει πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι όλο το εκδοτικό σύστημα. Πανάσχετοι. Ρίχνουν χρήματα για κάτι εκτός εποχής, που υπογράφω ότι δεν πρόκειται να βγάλει ένα χρόνο (ίσως ούτε καν εξάμηνο). Και μετά λένε γιατί δεν πάνε καλά τα έντυπα...

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε έχεις πάθει κάτι εσύ με τον πειθαναγκασμό, αλλά θα σου θυμίσω ότι οι αμερκάνοι νίκησαν τον ψυχρό πόλεμο με την οικονομία. Με τα όπλα βασικά έχαναν, να σου θυμίσω βιετνάμ, ή ακόμα και κούβα, όπου πήγαν να κάνουν στρατιωτικούς τσαμπουκάδες και μπήκαν στον κουβά. Μόνο σε κάτι γρενάδες και ψωροκώσταινες που είχαν να κάνουν με ζαβούς τα κατάφεραν. Οσο για το ιρακ και το αβγανιστάν τι να σου πω, λαμπρές νίκες έχουν πετύχει. Επίσης κάτι άλλο, αν η πολιτική ηγεσία είναι ασκόπως και υπέρ το δέον εθνικιστική και μιλιταριστική, πχ μιλόσεβιτς ή ας πούμε Ιωαννίδης 74, τα αποτελέσματα είναι στην αντίθετη κατεύθυνση από τα επιθυμητά. Σκέψου τα λιγάκι αυτά.

Ανώνυμος είπε...

δεν τον διάβασα.Μα τωρα Κοττάκης;Τα είδες τα τηλεοπτικά του δρώμενα; Αγιογραφίες πολιτικών και υγιεινοί περίπατοι αγκαζέ στα πάρκα και στους κήπους;Με ερωτήσεις για τα δύσκολα χρόνια του 60 που δουλεύανε για να σπουδάσουν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος είναι μιλιταριστής και όσο ναναι έχει την προδιάθεση να δίνει έμφαση στο στρατιωτικό στοιχείο.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Καραϊσκος που είναι μαρξιστής δίνει έμφαση στο οικονομικό.

Ανώνυμος είπε...

αμερκάνος μπλου τζιν και τζίνος

Ανώνυμος είπε...

Δεν το συμπαθείς αυτό το γαλάζιο κομματικό κασετόφωνο παρότι είναι συντοπίτης σου; Με αυτή την έννοια σε ρώτησα, καθώς εσείς οι κρητικοί έχετε μια παράδοση αλληλουποστήριξης.

Ανώνυμος είπε...

από την κρήτη είναι ο καρακίτσος?

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη παράδοση αλληλουποστήριξης. Μονο η Κρήτη δεν ψήφισε Μητσοτάκη το 89-90 και ποτέ θα έλεγα. Γι αυτό αν έχεις παρατηρήσει κράζει συνέχεια του Κρητικούς ο Μάργουντ παρόλο που είναι και αυτός Κρητικαρος

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πως πάει το κείμενο; Προχωράει;

Ανώνυμος είπε...

φιλελευθερος λαός κρητικός πρωθυπουργός

Ανώνυμος είπε...

και ο μάργουντ κρητικός? μα τι συμβαίνει εδώ

Ανώνυμος είπε...

γιαυτό υποστηρίζει ο μάργουντ τη ντόρα καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

Για την τράπεζα ακόμα να μιλήσει ο Καραϊσκος.

Ελένη είπε...

Καλησπέρα σας. Χρόνια πολλά στον Καραπιάλη αν σωστά κατάλαβα ότι λέγεται Φίλιππος.

Ανώνυμος είπε...

δέχθηκα πρόταση 60 ευρώ για να ψηφίσω Ντόρα.Ευτελές το ποσό και ηρνήθην.Την επόμενη φορά που θα με πάρουν, θα ηχογραφηθεί η συνδιάλεξη κανονικά και θα δοθεί στη δημοσιότητα απο ανεξάρτητο διαυλο

Ανώνυμος είπε...

Καραισκος έχεις παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Είναι αληθές αυτό; Γιατί έχω και από αλλού αυτή την πληροφορία, που αφορά όμως πληρωμή για να φέρει ο τύπος κόσμο να την ψηφίσει και να πληρωθεί με το κεφάλι. Δεν ξέρω όμως το κοστολόγιο.

Καλατζής είπε...

Ο Κακαουνάκης μου είπε να ψηφίσω Ντόρα.

Ανώνυμος είπε...

πενταροδεκάρες δίνουν προς το παρόν.Ασε να ζοριστούν κι αλλο ν ανέβει η Ταρίφα.Μα ο σουφρας υποψιάστηκα οτι λατρεύει Νίξον και κατ επέκταση Μητσοτάκη απο τοτε που έγραψε εδω για τους Παπανδρέου και παράλληλα έκραξε και τους Κέννεντι.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, ο Χρύσανθος δίνει τώρα συνέντευξη στον Μαρδά στο Blue Sky. Μπες για να δεις την ιστορία του.

Ανώνυμος είπε...

...στον βαψομαλλιά Μαρδά.

Ανώνυμος είπε...

παλιομοδίτικη συνέντευξη σ ολα της

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

10:43 έτσι λες εσύ, ε; Με την οικονομία νίκησαν λες; Αν δεν υπήρχε η στρατιωτική ισχύς των Αμερικανών που ανάγκαζε τους Σοβιετικούς να ματώνουν οικονομικά για να την ανταγωνιστούν αναπτύσσοντας όπλα αντί για προϊόντα μαζικής κατανάλωσης, θα έπεφτε η Σοβιετία πιστεύεις εσύ; Και στο Βιετνάμ επίσης, αν δεν υπήρχε η σοβιετική πολεμική μηχανή από πίσω να χώνει αβέρτα όπλα θα νικούσαν οι Βιετκόνγκ πιστεύεις πάλι εσύ; Πώς; Ρίχνοντας με σφεντόνες και ακόντια μήπως; Για απαντησέ τα μου αυτά.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ή μήπως οι πάμπλουτοι Νοτιοκορεάτες δε χέζονται τους κακομοίρηδες πειναλέοντες Βορειοκορεάτες και τον Κιμ γιατί έχει πυρηνικά (στρατιωτική ισχύ δηλαδή); Μάλλον θα ξέρεις καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Ρίχνοντας ναρκωτικά και γυναίκες στους αμερικανούς στρατιώτες.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο είσαι φάουλ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τη Σύβαρη την έχεις ακουστά; Ακόμα καλύτερα, τον Τάραντα μήπως; Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες της Κάτω Ιταλίας αποδεικνύουν ότι είμαστε ένδοξοι απόγονοί τους. Στη μαλακία τουλάχιστον

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί είμαι φάουλ; Για ξεκαθάρισέ το μου

Ανώνυμος είπε...

είχαν αεροπλάνα και τον εξοπλισμό των αμερικάνων οι Βιετκόγκ;Το φρόνημα και το αντάρτικο του ηρωικού λαού κέρδισε τον πόλεμο.Με τα λαγούμια και τα καλασνικοφ.Σιγά τη βοήθεια.
Οταν πήγε Ο Κλιντον βέβαια στη χωρα μετά εγινε δεκτός με ιαχές και ροδα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ; Τα Σοβιετικής κατασκευής Καλάσνικοφ εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

συβαριτισμός-σοσιαλισμός

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Λάθος το λες. Συβαριτισμός = νεοελληνισμός. Ξάπλα, καλοπέραση, μηδέν δουλειά και κυρίως πασιφισμός (γιατί δεν τους έπαιρνε κι αλλιώς λόγω καλοπέρασης)

Ανώνυμος είπε...

ναι και κινέζικα ήταν τα καλα΄σνικοφ.αυτό είναι το πρόβλημα;Οι άλλοι με Β 52 βομβάρδιζαν βάρσε τη ζουγκλα βάρσε είσαι πέναλντι

Ανώνυμος είπε...

βαψ ακούς;Επεσαν και σφαλιάρες στους αριστεριστές λέει ο Χρυσανθος...Ωχ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα τι παπαριές λές ρε Καραϊσκο βραδυάτικα και μ'εκνευρίζεις; Με τί πυρομαχικά και όπλα πολέμησαν μωρέ; Είπε κανείς ότι δεν είχαν φρόνημα; Αλλά ότι φρόνημα και να χεις, αμα δεν έχεις όπλα τί να το κάνεις; Πέτρες θα ρίχνεις;

Ανώνυμος είπε...

Ναι με πέτρες πολεμούσαν.Η συγκριση καλασνικοφ με τα αμερικάνικα οπλα ηταν ανάλογη με τον ελληνικό στρατό σε σχέση με τη Βερμαχτ λοιπόν.Αλλα τους έδιωξαν τους αμερικάνους.Και μετα το καλουποδέχθηκαν το δολλάριο

Ανώνυμος είπε...

βάρσε σα να μην τα λες καλά

Ανώνυμος είπε...

Λετε να πέσει σεντονιά απο βάρσο;Με αναλυτική έκθεση ολου του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των δυο εμπολέμων της Ινδοκίνας;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για να τελειώνουμε γιατί μπορώ να ακούω επιχειρήματα κι όχι τις παπαριές του Καραϊσκου. Η δύναμη του πειθαναγκασμού είναι φανερή από τη δική μας περίπτωση με τους Τούρκους στα Ίμια. Οι Συβαρίτες νεοέλληνες προτίμησαν να απωλέσουν έδαφος παρά να μπλέξουν σε πόλεμο με τους Τούρκους και να πάνε πενήντα χρόνια πίσω. Η οικονομική μας ευμάρεια όμως, αντίθετα με αυτά που υποστηρίζετε είναι αυτή που μας οδήγησε στην υποχώρηση. Πολύ απλά γιατί κανείς δεν είναι διατεθειμένος πλέον να αφήσει τη Μερσεντέ και να πάει να σκοτωθεί.
Για να είναι μια χώρα σοβαρή απαιτείται και στρατιωτική ισχύς πάντα. Μόνη η οικονομική ισχύς θα έλεγα ότι προκαλεί τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν έχεις ένα πλούσιο λαό, αλλά καλομαθημένο και πασιφιστή, θα την πάθεις σαν τη Σύβαρη. Η στρατιωτική ισχύς εξασφαλίζεται από το συνδυασμό υψηλού φρονήματος και οπλικής επάρκειας. Εμείς δεν έχουμε πλέον τίποτα από τα δύο και θα το μακροπρόθεσμα θα το πληρώσουμε. Οι Αμερικανοί Βαψ είναι υπερδύναμη και γι αυτό αντιπαθής όπως ιστορικά υπήρξε κάθε υπερδύναμη. Εμείς δεν είμαστε. Σκοπός μας δεν πρέπει να είναι η κατάληψη εδαφών και οι άσκοποι τσαμπουκάδες αλλά η αποτροπή. Μη μας συγκρίνεις λοιπόν με τους Αμερικανούς γιατί δεν έχουμε καμία σχέση.

Ανώνυμος είπε...

bravooooo

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να κέρδισαν οι Βιετναμέζοι αλλα μετά ο Ράμπο 2 τους έκανε κομμάτια όπως είδαμε όλοι.

Marwood είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα η συνέντευξη Χρύσανθου (χωρίς μούσι), και ευχαριστώ το φίλο που την υπέδειξε γιατί θα τη χάναμε αλλιώς στο μπλου σκάι, αν και καμιά φορά βλέπω τον Σπυρέτο τον Χατζάρα, για να θυμάμαι τα νειάτα μου.
Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ κιόλας με αυτά που έλεγε. Ιδωμεν. Απλώς ένα προσωπικό σχόλιο, κάτι που μου χτύπησε, δεν ξέρω, κάπως, είναι ότι αυτοπροσδιορίστηκε ως ορφανός, είπε δηλαδή ότι έχει χάσει τους γονείς του, εξήντα χρονών άνθρωπος δηλαδή. Μετά είπε ότι δεν μπορεί να μπει να μπει στο σπίτι που ζούσε η μητέρα του και κάτι τέτοια, σε πολιτική υποτίθεται συνέντευξη τα είπε αυτά και όχι σε μεσημεριανάδικο. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι εγώ, αλλά με προβλημάτισε αυτό, ειδικά σε περίπτωση που αυτός ο άνθρωπος βρεθεί σε επιτελική θέση, πχ αν ο αντωνάκης γίνει πρωθυπουργός.

Ανώνυμος είπε...

τελης Σταλόνε

Marwood είπε...

Οσο για το άλλο θέμα, της στρατιωτικής ισχύος, νομίζω ότι ο Βάρσος απαντά σε ερωτήματα που ουδέποτε τέθηκαν, ενώ αντιθέτως σε αυτά που τέθηκαν δεν δίδει απάντηση.
ΥΓ Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το σχόλιό μου για τον Χρύσανθο, αυτό που εννοώ είναι ότι μας δίδει too much information για μια πολιτική συζήτηση

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι ήθελε να πεθάνει πριν τους γονείς του για να μην μείνει ορφανός; Παντως πολυ καλή και ουσιαστική συνέντευξη.Μπράβο στο Βαψ που με την υπόδειξη του ειδαμε τη συνέντευξη.Γιατι αλλιως βάζουμε το κανάλι αυτό των Αθηναίων Κρητικών μόνο για να ακουσουμε τις αναλύσεις του Γιωργου Αλεξάκη στις ειδήσεις

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δηλαδή ποια τέθηκαν και δεν απαντήθηκαν;

V. είπε...

Λοχαγέ συμφωνώ ότι η ΗΠΑ είναι και δυνάμει αντιπαθής ως υπερδύναμη, αλλά δεν είναι αυτός ο κύριος λόγος της πτώσης τους. Έχουν γραφεί χιλιάδες βιβλία και άρθρα γι' αυτό το θέμα πια και το δέχονται και οι δικές τους ελίτ πλέον. Αλλά είναι τεράστιο ζήτημα για να γράφουμε τώρα κατεβατά.

Marwood, εγώ σύστησα την συνέντευξη Χρύσανθου, αλλά στον Καραϊσκο, επειδή έλεγε ότι δεν ήξερα την ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, που για μένα, όπως έχω ξαναγράψει, είναι ένα πολύ καλό μυαλό και, προσθέτω, ένα καθαρός και έντιμος άνθρωπος - άλλο εάν διαφωνώ με κάποια σημεία της σκέψης του. Υπάρχουν διάφορα ψυχολογικά που νομίζω ότι εξηγούν τη στάση του αλλά δεν είναι της παρούσης. Πάντως, κι εμένα με ξένισε το ζήτημα που είπες για τους γονείς του. Μου φάνηκε αρκετά αστείο. Το άλλο για το σπίτι του το καταλαβαίνω κάπως, γιατί κάποτε μου είχε πει κάτι αντίστοιχο και σε σχέση με τον πατέρα του, αν θυμάμαι καλά (στρατιωτικός ο πατέρας του, "παρακαλώ πάρα πολύ" (Ψάλτης, SKY)). Πάντα ντυμένος ο Χρύσανθος με γραβάτα χωρίς σακάκι, πάντα με τα χαρακτηριστικά "αρβυλάκια" του και πάντα με την πίπα στο στόμα (αν και στο στούντιο ήτο απούσα). Ωραία και η ατάκα του "καλά τώρα, με τους αριστερούς δεν ασχολούμαι καθόλου, δεν μπορώ να τους πάρω στο σοβαρά". Ακούς Καραϊσκο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και τους Σέρβους οι Αμερικανοί με την οικονομία τους νίκησαν; Γιατί εγώ θυμάμαι κάτι stealth να ισοπεδώνουν το σύμπαν. Δε συζητάω δε για το (κοντεύει αιώνιο πια) οικονομικό μποϋκοτάζ των Αμερικανών στον Κάστρο. Εκπληκτικά αποτελέσματα, είναι φανερό άλλωστε.

Marwood είπε...

Η γνώμη μου είναι η εξής. Το παράδειγμα του Βιετνάμ, αποδεικνύει περίτρανα ότι εκεί που αποτυγχάνουν τα όπλα, μπορεί να επιτύχει η οικονομία. Μαντεψιά δική μου είναι ότι σειρά θα πάρουν η Βορ. κορέα και η κούβα, όχι απαραιτήτως με αυτή τη σειρά.
Από εκεί και πέρα, αν κάποιος θέλει να κάνει ένα φουλ μιλιταριστικό κράτος, είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί, έχει θετικά και αρνητικά. Πλην όμως κατά τη γνώμη μου τα αρνητικά είναι πιο πολλά, και η συνήθης κατάληξη είναι μέσα σε πύρινο όλεθρο (δες Δρέσδη, Χιροσίμα κλπ)ενσκήψαντα από οπαδούς της ελεύθερης αγοράς και των πολιτικών ελευθεριών, που πρακτικά θα έχουν πάντα τα καλύτερα όπλα. Το σωστότερο είναι να κρατάς κλαδί ελιάς και βέλη όπως ο περήφανος και τίμιος φαλακρός αετός(e pluribus unum)
Και μια προσωπική σημείωση, τιμώ του φοιτητές του 73 που είχαν γράψει στην πύλη του εμπ "έξω αι ήπα" και όχι έξω οι ήπα, ή ακόμα χειρότερα έξω η ηπα, πράγμα που θα έγραφαν τουλάχιστον 8/10 από τους σημερινούς φοιτητές.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κρίμα αμα λέτε ότι ήταν καλή, δεν την είδα. Δεν το πιάνω το κωλοκάναλο.

Ανώνυμος είπε...

Και να επαναλάβω (ή να "ξαναεπαναλάβω", όπως λέμε στην φαιδρή χώρα μας) ότι ο Χρύσανθος, ανεξάρτητα από το εάν κανείς συμφωνεί ή όχι μαζί του, είναι ένας άνθρωπος που διάβασε και διαβάζει πολύ, και μάλιστα όχι ως τυφλοπόντικας των βιβλιοθηκών αλλά κριτικά, σε αντίθεση με τους πανάσχετους και απολύτως αστοιχείωτους έλληνες συναδέλφους του (στην πλειονότητά τους τουλάχιστον).

Ανώνυμος είπε...

ρε βαψ μπας κ εισαι ο Λαζαρίδης;

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος μετά τη συνέντευξη Λαζαρίδη αλλάζει το κείμενο για το πολυτεχνείο πρέπει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και στη Δρέσδη καπιταλισμό είχαν μεγάλε. Δε θυμάμαι κανέναν να κρατικοποίησε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Εσύ θυμάσαι κανέναν μήπως;

Ότι θα φτάναμε δε στο σημείο, να θεοποιούμε το αυτονόητο, την υπεροχή του καπιταλιστικού μοντέλου έναντι του κομμουνιστικού, και να μου το λέγανε δε θα το πίστευα. Με περισσή χαρά οι υπέρμαχοι της οικονομίας της αγοράς πανηγυρίζουν για την είσοδο του μοντέλου σε πρώην κομμουνιστικές χώρες. Απίστευτα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι τουλάχιστον 20-25 χρόνια νεότερος.

Ανώνυμος είπε...

ε οχι δα.Ελα μωρε ν.δ ψηφίζει ο ανθρωπος τι κείμενο ν αλλάξω

Ανώνυμος είπε...

γιατι βαψ η Ελένη με λέει φιλιππο ; και μην μου κάνεις την πάπια

Ανώνυμος είπε...

εξω οι αμερκανος

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο μου, δεν έχω ιδέα. Ρώτα την. Εγώ νόμιζα ότι σε λένε Μάνο.

Ανώνυμος είπε...

κολλημάνος

Ανώνυμος είπε...

Έλα Φίλιππε κόψε την πλάκα. Σε καταλάβαμε

Ανώνυμος είπε...

Ο Πετσάλνικος είναι ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ σωτήρια την κατάργηση της Καθαρεύουσας και την ελευση της Δημοτικής.Της γλώσσας του λαού.Είναι αστεία γλώσσα η καθαρευουσα.Οι αιρετικοι ας ομιλουν την αρχαία αν θέλουν να διαφοροποιηθούν.Το λεω αυτό γιατί και ενας τυπος στο μπλόγκ του Βαψ επιμένει καθαρευουσιάνικα.Δεν έχει καμμία ιστορική βάση το μόρφωμα αυτό της Εκκλησιας, της Ορθοδοξίας και της γραφειοκρατίας της βυζαντινής παρακμής.Θα επανέλθω σ αυτό το σοβαρότατο θέμα οταν κοπάσουν οι εορτασμοί για το πολυτεχνείο

Ανώνυμος είπε...

κολληΜάνος με την Αριστερά. ΑπομονωΜάνος από την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλοι εορτασμοί. Ήδη έχουν κοπάσει . Πριν ξεκινήσουν ακόμη

Ανώνυμος είπε...

Μάνο; χαχαχχα βαψ οι αναλύσεις του Αλεξάκη στο καναλι των κρητών της Αθήνας σ αρεσουν; Τις έχεις ακουσει ποτε;

Ανώνυμος είπε...

Και σακατεΜάνος κοινωνικά και καλλιτεχνικά

Marwood είπε...

Βάρσε, υπερασπίζεσαι την εντατική στρατικοποίηση της κοινωνίας. Είπα την άποψή μου μαζί με τα ιστορικά παραδείγματα, πολύ πιο σοβαρών χωρών από εμάς που το επεχείρησαν. Απλό δεν είναι? Επίσης θεωρώ, και είναι ένας από τους λόγους που δεν γουστάρω αντωνάκη, ανέξοδοι εθνικισμοί και απομονωτισμοί (μιλιταρισμός=απομονωτισμός), οδηγούν σε καταστροφή. Αλλά το θέμα είναι μεγάλο και δεν μπορεί να αναπτυχθεί εδώ,

Ανώνυμος είπε...

Αν λέμε τον ίδιον, Καραϊσκο, πρόκειται για έναν (μάλλον εκκεντρικό) κύριο, σχετικά μεγάλο σε ηλικία, ο οποίος χρησιμοποιεί την καθαρεύουσα χάριν ειρωνείας, όπως αντιλαμβάνομαι. Δυστυχώς δεν γνωρίζω το ποιος είναι, αν και θα το ήθελα.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αδικημάνος επίσης. Κανείς δεν τον καταλαβαίνει

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο μάνο σε λένε?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σε αντίθεση με την ελλάδα, όπου η κυρίαρχη αριστερή κουλτούρα συνεπικουρούμενη από την πασοκτζίδικη νοοτροπία του παπατζή που έτρεμε το στρατιωτικό πραξικόπημα, οδήγησε στη γελοιοποίηση του εθνικού συμβόλου και στο χαρακτηρισμό οτιδήποτε πατριωτικού ως γραφικού, η Αμερική όπως και η Βρετανία έχουν στρατιωτική παράδοση την οποία διαφυλάσσουν με νύχια και με δόντια. Εκτός αν για τους Βρετανούς η ευρισκόμενη στου διαόλου τη μάνα από τη μητρόπολη βραχονησίδα των Φώκλαντ ήταν στρατηγικής σημασίας, ενώ τα πολύ πιο κοντινά δικά μας Ίμια δεν είναι για μας. Δε μπορώ λοιπόν να ακούω ότι είμαι "μιλιταριστής" γιατί εξίσου μιλιταριστικές είναι όλες οι σοβαρές δυτικές χώρες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το παραπάνω το είχα έτοιμο εδώ και ώρα, γιατί περίμενα το χαρακτηρισμό του μιλιταριστή από κάποιους. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε. Χα,χα,χα

Ανώνυμος είπε...

δεν ειρωνεύεται θα το είχα ανιχνεύσει.Οχι. Κάνει και υποδείξεις, την λέει στους μαλλιαρόυς νεανίες που μιλούν την μαλλιαρή και γενικά έχει όλα τα σύνδρομα του καθαρευουσιάνου.

Marwood είπε...

Ο εκμαυλισμός, και ο συβαριτισμός αν θες, της κοινωνίας μας δεν συμβαίνει γιατί έχουμε παραμελήσει τα στρατά (πρώτοι παγκοσμίως σε στρατιωτικές δαπάνες είμαστε). Συμβαίνει λόγω του παθογενούς κρατισμού- κομματοκρατίας (το ίδιο είναι αυτά τα δύο) και του συνακόλουθου λαικισμού και χαιδέματος αυτιών, που έχουμε συζητήσει εξαντλητικά εδώ. Ανατολίτικα-βαλκανικά φαινόμενα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο σημείο αυτό να εκφράσω τη θλίψη μου για το κατάντημα του Γερμανικού Στρατού. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι Γερμανοί στο Αφγανιστάν είναι οι πλέον υπέρβαροι στρατιώτες, λόγω άκατάσχετης μπυροποσίας και λουκανικοφαγίας, με αποτέλεσμα το γερμανικό υπουργείο άμυνας να προτίθεται να λάβει μέτρα. Εκεί κατήντησαν οι φιλελεύθερες δυνάμεις την κάποτε ένδοξη γερμανική πολεμική μηχανή.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο εγώ από Blue Sky βλέπω καμιά φορά Ζερβό, Μυλωνάκη και βεβαίως τον τεράστιο Σπύρο Χατζάρα, όπως και ο Marwood. Επίσης μια εκπομπή για την μουσική των '80ς και την κόρη του ιδιοκτήτη σε κινηματογραφικές παρουσιάσεις. Τέλος, έβλεπα μανιωδώς το τηλεπαιχνίδι του Ηλία Κακλαμάνη με τα στενά μπλουζάκια, θαυμάζοντας τα εμβόλιμα ποιλιτικοκοινωνικά του σχόλια, καθώς και την συνεχή περιαυτολογία του για τις παλαιές βιντεοταινίες στις οποίες είχε διαπρέψει ως ηθοποιός.

Ανώνυμος είπε...

λουκανικοφαγίας; xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Και να θέσω στον Λοχαγό το κρίσιμο ερώτημα: λουκανόπιτα ή λουκανικόπιτα;

Ή απλώς να λέμε "μάστορα, πιάσε ένα λουκάνικο";

Ανώνυμος είπε...

την εκπομπή με τα 80ς την είχα σταμπάρει κ εγώ.Ακόμη παίζει;Μου είναι συμπαθής ο κουνιστός;;;τυπάκος ντι τζει αυτός που την παρουσιάζε.Φιλότιμη προσπάθεια αναβίωσης του "Μουσικοραμα".

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για ξανασκέψου το λίγο. Τί σχέση έχει ο κρατισμός, με την παροιμιώδη λούφα του έλληνος μαμόθρεφτου φαντάρου ή αρνητή στράτευσης; Για τα φαινόμενα του να παίρνει τηλέφωνο κάποιος τη μάνα του και να φωνάζει ότι δεν του αρέσει το φαγητό και ότι δεν αντέχει λόγω αυτού του γεγονότος το στρατό, η κομματοκρατία και ο κρατισμός σου φταίνε; Για το φαινόμενο της άρνησης στράτευσης το κομματικό κράτος σου φταίει; Ή η αριστερή-κοσμοπολίτικη-φιλελεύθερη κουλτούρα; Που καταντήσαμε να μη θέλει η ελληνίδα μαμα να πάει το βλαστάρι της στην παρέλαση μην τυχόν και γίνει ρατσιστής ή εθνικιστής όταν μεγαλώσει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να είναι κουνιστός ο ευγενικός αυτός σαραντάρης. Κάπου βάζει μουσική. Ελπίζω όχι στην γνωστή ντισκοτέκ Μπουμ Μπουμ με τον dj Λεό, τον φίλο του Ρακιντζή.

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινή μορφή ο dj Λεό. Απίστευτος γεροντονεανίας

Ανώνυμος είπε...

Του φαλακρού με κοτσίδα dj Λεό, σπεύδω να συμπληρώσω.

Ανώνυμος είπε...

Ε άλλον θα λέω.

Ανώνυμος είπε...

Τον ξέρεις Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Καλός άνθρωπάκος μου κάνει ο λεό.

Ανώνυμος είπε...

Ο dj Λεό με εκνευριζει αφάνταστα. Ήμαρτον δηλαδή με το γεροντομπεμπέκο.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μωρέ, τον ίδιο λέμε. Αυτόν τον θλιβερό εξηντάρη που νεανίζει και τον βγάζει και καμιά φορά ο Ρακιτζής στο Τelecity.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πραγματικά ο Λεό είναι άπαιχτα εκνευριστική φάτσα. Αυτό που με νευριάζει κυρίως, είναι όταν μιλάει για συγκροτήματα των 80΄ς και γελάει και η κοτσίδα του. Παίρνει φάτσα μεγάλου γνώστη των καλλιτεχνικών γεγονότων της εποχής (ότι ο Dieter των Modern Talking δε γούσταρε τη Nora τη γκόμενα του άλλου κλπ)

Ανώνυμος είπε...

Έχει πάει κανείς τελευταία στην Μπουμ Μπουμ; Πήγαινε εκεί ο Κωλοτούμπας και χόρευε (εκει νομίζω γνώρισε και την κοπέλα που ερωτεύθηκε). Λένε ότι μαζεύει πολύ λαϊκά και πρόθυμα, ρομαντικά κορίτσια, έτοιμα για τρελό χορό σε ρυθμούς 80s.

Ανώνυμος είπε...

αλλον λέμε για την εκπομπη του Μπλου σκαι.Τον λεό τον βλογιοκομένο τον ξέρω.Ραμολί μωρέ.Τι λέει στα παιδιά του τωρα αυτός.Οτι πάει στη Μπουμ μπουμ να παίξει μουσική ;

Marwood είπε...

Βάρσο όλα αυτά που λες, είναι πραγματικά αφαασιακά. Είσαι αφασία δικέ μου. Καληνύχτα τώρα, γιατί έχω να πήξω τη γιαούρτη για έχω προμήθειες να μην βρεθώ απροετοίμαστος στην κάθετη αύξηση ζήτησης που θα παρουσιαστεί μετά το άρθρο του καραίσκου.

Ανώνυμος είπε...

Α, ώστε τον ξέρεις κι εσύ Λοχαγέ;

Trueman είπε...

βαρσο wach auf το ποσο μετράς και επιβάλλεσαι σήμερα προκύπτει από την οικονομια. Η αντιμετώπιση του (αντιπαθητικού ισπανου*) Αλμουνη που παραπέμπει σε Μαυριτανία, (είχε άδικο ο μπαρμπα-Γκομέλσκι άραγες?), παρόλο που οι καραϊσκοι την προσπερνούν αψήφιστα, οφείλεται στο οικονομικό μας καραγκιοζιλίκι.. Και το ότι δεν μπορούμε να επιβάλλουμε τα συμφέροντά μας πχ με τα Σκοπια, τη στιγμή που είμαστε γίγαντες στρατιωτικά σε σύγκριση μ' αυτους, καταλαβαίνεις νομίζω πού οφείλεται...

(*)Απωθημένο κατωτερότητας από ποδόσφαιρο και μπάσκετ

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν και εδώ που τα λέμε, παίζει στα ίσα τη μαϊμουδόφατσα του Ρακιντζή. Ο οποίος ως άλλος Κακλαμάνης, αναφέρει με πίκρα συχνά, όλα τα ταλέντα που πρωτοπαρουσιάστηκαν από αυτόν στο "Με στυλ ελληνικό" αλλά τώρα δεν του μιλάνε. Ευρυδίκη, Μαντώ κλπ κλπ Μεγάλα καλλιτεχνικά ταλέντα

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο βάρσος νομίζει οτι θα καπνίζει ετσι σε περίπτωση πολέμου;

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, αυτός στο Blue Sky δεν είναι ο Λεό. Είναι ένας συμπαθητικός, στρουμπουλός μαυρομάλλης με κάπως λεπτή, αισθαντική φωνή, που παίρνουν και του ζητάνε παραγγελίες video clips.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος αλλάζει το κείμενο. Ο Βάρσος ψάχνει επιχειρήματα ενάντια στη λογική αφού είναι μιλιταριστής

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα την είπες Τρούμαν. Όλα τα Σκόπια ελέγχονται οικονομικά από ελληνικές επιχειρήσεις. Απλά είμαστε τόσο πάτοι διεθνώς, που ούτε καν αυτούς δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε καλά. Ας μας είχαν για μιλιταριστές και επιθετικούς όπως έχουμε εμείς του Τούρκους και θα σου λεγα εγώ αν θα κουνιόντουσαν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το να λες στον άλλον ότι είναι "αφασιακά" είναι καλός αφορισμός αλλά όχι επιχείρημα. Τις μαγκιές των Σκοπίων τις έκαναν και οι Γεωργιανοί αλλά σε λάθος παίκτη τους Ρώσους. Με τα γνωστά αποτελέσματα

Ανώνυμος είπε...

Βαψ:Νομιζα οτι αυτός του μπλου σκάι με την εκπομπή αυτή με τα βιντοκλιπ και τα ανουσια σχόλια εμβόλιμα είναι κουνιστός αν λέμε τον ίδιο.Γιατι έχω να τη δω δυο χρόνια αυτην την εκπομπή και την παρουσιαζε ενα ευγενικός 36 αρης το πολυ .Το Λεό τον ξέρω εννοείται τον έχω ακουσει και λάιβ και στην εκπομπή του Ρακιτζή που αναπολεί τα ένδοξα 80ς οταν ο Ντούζος είχε ρίξει τον Βαμβακουλα σε καυγά σε μια πισίνα με σαπουνάδες

Ελένη είπε...

Κάπως είχα συμπεράνει ότι τον Καραπιάλη τον λένε Φίλιππο. Δεν θυμάμαι από τι. Δεν το είπα επίτηδες. Αλήθεια Καραπιάλη πώς είναι το μικρό σου; Αν θες μου λες.

Ανώνυμος είπε...

Τον έχεις ακούσει και live;;; Μα που έγινε αυτό Καραϊσκο;

Tον ίδιο λέμε για Blue Sky.

Ανώνυμος είπε...

ειναι ονομα που συνάδει με εξυπνους ανθρώπους

Ελένη είπε...

Φώτης;

Ανώνυμος είπε...

φωφη

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Φάτος

Eλένη είπε...

Καλά. Αν δεν θες να πεις δεν πειράζει. Έτσι από περιέργεια ρώτησα.

Ανώνυμος είπε...

Σε ενα πάρτι παρακμιακων ζόμπι σε γνωστή ντισκο στις τζιτζιφιές της οποιας δις το ονομα επαναλαμβανόμενο φερνει στο νου μεγάλο χιτ του Πολ Λεκάκη

Ανώνυμος είπε...

βαψομαλλουσα κοπελιά γιατί ρωτάς?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπουμπουνα;

Ανώνυμος είπε...

A, πας και σε τέτοια μαγαζιά λοιπόν. Όχι μόνο στην Ένσταση.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπουμπους;

Ελένη είπε...

Πού είναι αυτό το μαγαζί Καραπιάλη; Να με πας και εμένα που δεν ε΄χω πάει ποτέ μου.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για σιγά ρε Καραϊσκο. Ο Πωλ Λεκάκης έκανε ένα μόνο χιτ, το boom, boom, boom let's go back to my room. Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

μ αρεσει η ντίσκο μουσική

Ανώνυμος είπε...

ο καραϊσκος παει σε κολάδικα με την συζυγο μαζί και τισ αδερφες φίλους τους. τον σταμάτη "μπίχλα" κραουνάκη, τον μπιμπίλα κλπ. Είναι πολύ προχωρημένοι αυτοί οι αριστεροί

Ελένη είπε...

Παιδιά ποιος είναι ο Πολ Λεκάκης;

Ανώνυμος είπε...

σωστα βαρσε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

where we can do it all night and you can make me feel right. Εντωμεταξύ αυτό είναι ύμνος των πούστηδων αν δεν κάνω λάθος

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο Ένσταση ή Μπουμ Μπουμ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ψάξε στο You tube Ελένη, Paul Lekakis. Πρέπει να το χει. Καρεκλάδικο 80's τραγούδι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπομπολα;

Ελένη είπε...

Τί είναι η Ένσταση παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

εχω πληροφοριες οτι κειμενου του καραισκου για το πολυτεχνειο βρισκεται ηδη στα σκαρια και ειναι αμιγως ολοκληρωμενο...το γιαουρτι πηζει...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε Καραϊσκο, στο πάρτυ της κόρης του Μπομπολα εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΛΑΣΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ

ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ Ο ΙΣΚΙΟΣ

Ελένη είπε...

To βρήκα. Θεοφάνης, δηλαδή Φάνης.

Ανώνυμος είπε...

Φανούρης μήπως;

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο
είναι αλήθεια ότι θα σε δούμε στο πολυτεχνείο με κοκκινο τριαντάφυλλο, πλάι στον μανώλη γλέζο και τον μάκη κοψίδη?

Ελένη είπε...

Μα είπε ότι έχει σχέση με έξυπνους ανθρώπουςκαι αυτό πάω να βρω΄

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια το λεει και το ονομα του

Ανώνυμος είπε...

με τα κεφαλαία είναι ο ελβετός;

Ανώνυμος είπε...

τι μου λες τωρα ρε βαψ μαζευει λαικα creatures of the night για να το πω αλα 80ς στη Μπουμπουμ;.Α θα πάω πάλι να ριξω καμμια στροφή

Ανώνυμος είπε...

ποιο είναι το όνομά του;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VK99cB3s-J4 ελενη για σενα αφιερωμενο... κανει και την εμφανιση του ο καραισκος σε ενα σημειο..

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μου λένε. Χορεύεις κιόλας, αλήθεια; Ή κάθεσαι και χαζεύεις του άλλους όπως στην Ένσταση;

Ελένη είπε...

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Μπα δεν χορεύω πίνω και χαζεύω καμώματα και συμπεριφορές.Με τρελλαινουν επισης τα καμακώματα.Τα παρατηρώ ενδελεχώς

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Κωλοτούμπας με τα χορευτικά του στην Μπουμ Μπουμ την έριξε την Έλλη κι ας μην τον θέλουν οι δικοί της γιατί είναι ένας απλός ντελιβεράς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα. Ο Πώλ Λεκάκης είναι αδερφάρα εντωμεταξύ. Μεγάλη αγορίνα. Εχει και AIDS αν δεν κάνω λάθος

Ανώνυμος είπε...

Πού τα ξέρεις όλα αυτά Λοχαγέ;

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι ο κωλοτουμπας;

Ελένη είπε...

Εγώ πρώτη φορά τον άκουσα και τον είδα τον κύριο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ τα ξέρω όλα φίλε. Κάτι σαν τον φωτεινό παντογνώστη ένα πράγμα, χωρίς καλώδια όμως

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Λεκάκης ήταν μοντέλο στην Ιταλία και επιτυχημένο μαλιστα. Από εκεί τον ανακάλυψαν, φαντάζομαι από κανα γκόμενό του μόδιστρο. Πάντως είναι ενεργός gay ακτιβιστής και δημόσια δηλωμένος ως ομοφυλόφιλος

Ανώνυμος είπε...

βαρσε μην ξαναπείς ποτε το "ενα πράγμα"

Ανώνυμος είπε...

κωλοδια..

Ανώνυμος είπε...

O Γιάννης Κουλάκης, που βγαίνει στον Καμπούρη.

http://www.youtube.com/watch?v=5F3O44GCGlA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

και ποια Ελλη εριξε πες και παω για υπνο πλήρης

Ανώνυμος είπε...

Τς Τς Τς. Τί ξέρει αυτό το παιδί ο Βάρσος. Από τα όπλα στον Λεκάκη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραϊσκο, είσαι fan του Den Harrow ή κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Ανοιχτά

Ανώνυμος είπε...

Χτύπησε μια κοπέλα εκεί, την Έλλη,
άνευ λοιπών στοιχείων. Δεν βγαίνει στην τηλεόραση γιατί ντρέπεται και γιατί επίσης δεν την αφήνει η μητέρα και τα αδέλφια της.

Ανώνυμος είπε...

θα με ενδιέφερε το καμάκι σε εναν χώρο ευπρεπή με πολιτισμένη ατμόσφαιρα και καλή μουσική οπως την Μπουμ Μπουμ

Ανώνυμος είπε...

E, δεν μένει παρά να πας, αν και δεν απάντησες εάν προτιμάς Μπουμ Μπουμ ή Ένσταση.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kc3xiyMWtgk

Bad Boy. Πολύ Italo όμως ρε συ.

Ανώνυμος είπε...

εμενα θα με ενδιεφερε το παγωτο καιμακι..

Ανώνυμος είπε...

μαργουντ ο "πατουχας" φοράει όντως 46 νουμερο παπούτσι?

Ανώνυμος είπε...

πιο ευπρεπής είναι η ντισοτεκ στις τζιτζιφιες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Bad boy, I want to be a bad boy... Χα,χα,χα..

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι ο πατούχας; η ντόρα;

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_1999.html

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

χαχαχχαχα

Ανώνυμος είπε...

Μα εγώ νόμιζα ότι το κριτήριό σου δεν ήταν η ευπρέπεια αλλά η εναλλακτικότητα και η ζωντάνια.

Ανώνυμος είπε...

είναι αλήθεια ότι έχει θεαθεί να φοράει και παπούτσια του ισίδωρου μια φορα?

Ανώνυμος είπε...

ναι αλλα μ αρεσει η ντισκο μουσική πολυ

Ανώνυμος είπε...

OK Καραϊσκο. Πάω για Λαβίθη τώρα. Καληνύχτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Πατούχας
Να είναι η αγάπη του για την Κρήτη; Ισως η περισσή εκτίμησή του για το λογοτεχνικό έργο του Ιωάννη Κονδυλάκη; Μήπως είναι το θέμα του γονιού που προσπαθεί να εξημερώσει το παιδί του αυτό που τον συγκινεί; Υποθέσεις που κάνω αυθορμήτως, πληροφορούμενος ότι σε στιγμές τρυφερότητας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνηθίζει να αποκαλεί τη αγαπημένη του θυγατέρα «Πατούχα»...

Ανώνυμος είπε...

Ο ψυχαναλυτης ειναι ο καραισκος ?

Ανώνυμος είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/11/pornostar-o_16.html

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 634   Νεότερο› Νεότερο»