Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΥΝΑΛΥΣΗ

Θα πω κατι που δεν έχω διαβάσει σε καμμία ανάλυση κανενός οικονομολόγου.Περιττό να πω βέβαια οτι έχει αρχίσει να προκαλεί εμετό στο λαό, η βροχή των οικονομικών αναλύσεων.Αναρωτιέμαι πράγματικά πόσες αναλύσεις γράφονται καθημερινά για το τι έφταιξε,απο το κάθε μαλακισμένο του Ντιρί και των αντιπαθητικών μεταπτυχιακών στο Λονδίνο.

Πιστεύω λοιπόν, οτι δεν έπρεπε να μπούμε στη ζώνη του ΕΥΡΩ τότε που μπήκαμε. Παρουσιάζοντας κιόλας και ενα κάρο ψεύτικα στοιχεία.Η εθνική μας ανώτερη μεγαλοαστική τάξη της δρομοεργολαβίας,των παραολυμπιακών αγώνων και της ΙΝΤΡΑΛΟΤ, τράβηξε απο το αυτί το Σημίτη και το Χριστοδουλάκη,Παπαντωνίου κλπ και τους έβαλε να μαγειρέψουν ενα καζάνι με λογιστικά ιδεογράμματα, τόσο αναληθή, παραφουσκωμένα και χονροκομμένα που μόνο πρωταπριλιάτικα θα γίνονταν ανεκτά απο κάποιον.Η αξιωματική αντιπολίτευση και τότε όπως και τώρα μεγαλουργούσε, χειροκροτώντας και κάνοντας υπομονή (Για να να μας βάλει το ΠΑΣΟΚ στην ΟΝΕ που είναι σοβαρότερο κόμμα) Ακολούθησε άδων και ο βρωμοευρωλιγούρης λαός που και δεν ήξερε τι τον περίμενε και περίμενε μεγάλα πράγματα απο το νέο νόμισμα.Πράγματι πάντως "με το ευρω καλύτερα".

Το όραμα ήταν όμορφο και μεγαλοπρεπές αλλα δεν έπρεπε να επιτευχθεί τότε.Θα γλιτώναμε και πάρα πολλά.Απ ότι καταλαβαίνω, θα γλιτώναμε και το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου και τον υπέρογκο νοικοκυρικό δανεισμό και τα στεγαστικά και όλα τούτα τα μπαλόνια.

Τώρα έχοντας και μεγαλύτερη εμπειρία απο τα άλλα κράτη και έχοντας ίσως μιαν πιο σφριγηλή οικονομία με αιχμή τον τουρισμό (απο τα ευρω που θα έφερναν οι τουρίστες και θα τα άλλαζαν σε δραχμές) θα μπορούσαμε σιγά σιγά να μπούμε σε διαδικασία εισόδίων στη ευρωζώνη,Κύριοι, καθαροί,τίμιοι και καυλωμένοι (καθώς θα μασταν).Αλλα αυτά τραβάει ο λιγούρης και το λαμόγιο.Βιάζονται να βουτήξουν στο μέλι.


Θα πώ και εναν μύθο του Αισώπου που μ αρέσει πολύ, σαν παραβολή:
Ηταν ενας άσωτος τύπος που είχε κληρονομήσει μιαν μεγάλη περιουσία και άρχισε να την κατατρώει(νεοελλην-ευρωδάνεια).Γλεντούσε έκανε τραπέζια,γλέντια και κέφια μέχρι που φαλήρισε.Πήγε σε κάποιους φίλους του που χε δώσει κάποτε δανεικά και τον έφτυσαν.Το μόνο που του χε μείνει ήταν ένα παλτό.Με το παλτό αντιμετώπιζε το χειμώνα που ήταν αμείλικτος.Κάποια μέρα όπως ήταν κουρνιαγμένος, εκανε λιακάδα και είδε ένα χελιδόνι."Ηρθε η άνοιξη" σκέφτηκε και έβγαλε το παλτό και το πούλησε σε έναν έμπορα.Με τα λεφτά που έβγαλε διοργάνωσε γλέντι(χαχαχα).
Την επόμενη μέρα το κρύο γύρισε και ο ηρωας μας γυμνός χωρίς παλτό πέθαινε και δίπλα του πέθαινε και το χελιδόνι.

416 σχόλια:

1 – 200 από 416   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τα νομισματικά δεν είναι η ουσία, μια είναι έτσι μια γιουβέτσι.

Η ουσία είναι ότι πρέπει να ανασκολοπιστεί ο φωτόπουλος. ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΣ. Ακολούθως, τα πράγματα θα είναι πωσοδήποτε καλύτερα. Φυσικά αυτό το κατάλαβε πολύ καλά ο σύντροφος Ραούλ, αλλά όχι πχ ο ψυχοπαθής αντωνάκης.

Ανώνυμος είπε...

Οι τραπεζίτες προηγούνται κύριε

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i01062011

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα καλύτερη μου φαίνεται η λύση γδάρσιμο στυλ Δασκαλογιάννη, που φώναζε ο δήμιος πάρτε μωρέ πετσιά για τα στιβάνια σας. χα


ξεπετσιάστηκα

Ανώνυμος είπε...

http://www.ufoevidence.org/

Ανώνυμος είπε...

http://blemilo.blogspot.com/2011/06/blog-post_07.html

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι αυτός ο σαχλαμάρας ο Χορμοβίτης του Μπλε μήλου; Καλά του ξηγιώνται στα σχόλια από κάτω

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_6403.html#more

Ανώνυμος είπε...

πυρηνικός χειμώνας

Ανώνυμος είπε...

Καλοσυνάτο το βαψομαλλιάδικο μπλογκ. Όλοι οι μελίρρυτοι έχουν μαζευτεί εκεί μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Στέκι δημοσιογράφων αποτυχημένων είναι πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Ζόμπι εναντίον νεκρών

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σήμερα ενα κοριτσάκι με ρώτησε με αθώο ύφος:"Αυτό ήθελες να γίνεις όταν ήσουν μικρός;"
Χαμογέλασα (και καλά) και πήγα στα ψυγεία.Πήρα μια μπίρα και μια άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Η ενδεικνυόμενη απάντηση΄είναι: "Όχι ήθελα να γίνω παιδεραστής"

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα της έπιανα κατευθείαν τον κώλο. Και μόνο που μου απηύθυνε το λόγο το θεωρώ επαρκή αφορμή.

Ανώνυμος είπε...

μαλάκηδες

http://prezatv.blogspot.com/2011/06/blog-post_6337.html

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_9695.html

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_4999.html

Αδιόριστοι οικονομολόγοι !!!???

Δε γαμιόμαστε λέω γω γιώργο μου

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2011/06/blog-post_6649.html

ντούο κλαπάτσα

Ανώνυμος είπε...

Αδιόριστοι ταμίες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ακόμη ρε πούστη μου θέλουν να μπούν στο δημόσιο;Ακόμη;

Ανώνυμος είπε...

Ναι

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ναιξης

Ανώνυμος είπε...

την επόμενη φορά καλεσμένος του παπαχελά ο νικος αλέφαντος

Ανώνυμος είπε...

Γιατί υβρίζετε κύριε Καραπιάλη; Εγώ δεν σας έβρισα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι στα γεράματα ο ψηλός βλέπει τον κομουνιστικόν κίνδυνον και πάλι.φίφτυς συνέντευξη ρετρό

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο ακούς ότι σε συμφέρει. Αυτό που είπε ο ψηλός, είναι ότι επί Φλωράκη υπήρχε συννενόηση με το ΚΚΕ. Με Παπαρήγα και Τσίπρα η αριστερά έπιασε τον πάτο. Κι έχει δίκιο. Επ ουδενί παλιά γενιά πολιτικού δεν συγκρίνεται με τους πάτους που είναι τώρα στα κόμματα. Αν εξαιρέσει κανείς το ότι ο άνθρωπός σε οτιδήποτε αφορούσε το σόι του και τα βύσματά του υπήρξε λαμόγιο, σε όλα τα υπόλοιπα (όπου δεν είχε προσωπικό συμφέρον δηλαδή) ήταν ΟΚ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν τον εβλέπω καλά τον ψηλό. Έσπασε πολύ. Ούτε να μιλήσει δεν μπορεί καλά καλά. Κρίμα. Στο άνθος της ηλικίας του.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

"στην πλειοψηφία τους όλοι οι έλληνες βουλευτές είναι τίμιοι" είπε.Συμφωνεις;
η Παπαρήγα ως αρχηγός του σκατο ΚΚ είναι κατα των αγανακτισμένων,τι σχέση έχει με το αυριανό αποκλεισμό που ρωτούσε ο Παπαχελάς.Μα ασχολείται κανείς σοβαρα με το ΚΚ;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σκατά τίμιοι είναι. Αλλά τί περιμένεις να πει; Έξίσου άτιμοι με αυτόν είναι. Κι αυτοί βύσματα φτιάχνανε και πίνανε καφέδες στο Κολωνάκι. Αλλά κατανοητό είναι να μην το λέει. Αμα βγει κι ο γηραιότερος πολιτικός της Ελλάδας, ο Μητσοτάκης, και πει ότι είναι κλέφτες, αύριο θα γίνει της Κορέας.

Η Παπαρήγα καραίσκο είναι κατά των αγανακτισμένων γιατί δεν μπόρεσε να τους καπελώσει. Τη μέρα που φαγε πόρτα το ΠΑΜΕ από το Σϋνταγμα, έληξε και η υπόθεση των αγανακτισμένων για τον Περισσό. Κλασσική τακτική του ΚΚΕ, από την Κατοχή ακόμα-ακόμα με τον Ελλάς. Το 5/42 του Ψαρρού το θυμάσαι; Αφού δεν τους καπέλωσε ο Βελουχιωτης όταν δεν δέχτηκαν συνεργασία με τον ΕΛΑΣ, τους καθάρισε κιόλας στο τέλος για να μην έχει ανταγωνισμό.

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτακο σοι=1500.000 'ατομα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και ναι Καραίσκο, ασχολείται με το ΚΚΕ. Την ιστορία την γράφουν, για καλό ή για κακό, οι ισχυρές και ενεργητικές μειοψηφίες και όχι οι παθητική πλειοψηφία

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αυτό λέω.Οποιο κίνημα δεν είναι ΚΚ (παγκοσμίως) είναι εχθρικό και μωρό. Τα ίδια έκανε το Γαλλικο ΚΚ με το Μαη του 68
Αλλα έπρεπε οι βλάκες του Μέγκα να τη ρωτήσουν σήμερα:Αν αύριο Αλέκα, ο λαός με την κινητοποίηση του(στην οποία θα μετασχω σημειώνω απο τις 07:00 στο παναθηναικό στάδιο) αναστείλει την ψήφιση του μεσοπρόθεσμού ελεεινού Παπαχρεικού σχεδίου, θα είναι νίκη; Απάντα καριόλα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για σιγά ρε Καραίσκο. Να μιλήσουμε λίγο λογικά. Προσπάθησε να μην αγριέψεις. Αν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο και κοπεί η δόση, τί θα συμβεί; Έχεις σκεφτεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το κουλό είναι ότι τώρα ο Σκαι λέει για τον Ψαρρό. Κοίτα σύμπτωση.

Η μόνη ρεαλιστική λύση για μένα είναι η ακόλουθη:

1) Κυβέρνηση προσωπικοτήτων καθολικής αποδοχής γιατί με Σκανδαλίδηδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις είναι για γέλια η κατάσταση (καλό θα είναι να μπουν έλληνες τεχνοκράτες σε κυβερνητικές θέσεις, για να ηρεμήσει και το πατριωτικό αίσθημα της φασολαδόχωρας)

2) Τροϊκανοί σε κάθε υπουργείο με αυξημένες αρμοδιότητες. Οι πασόκοι είναι ανίκανοι να σταματήσουν το τάϊσμα των τσάτσων τους. Μόνο αν αρνείται την υπογραφή ενταλμάτων πληρωμής τροϊκανός τεχνοκράτης, θα γίνει επιτέλους δουλειά.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Λέει ψέματα βάρσε ο Γιώργος.Το πε και η Λιάνη σήμερα.Λέει ψέματα οτι η δόση θα έρθει μόνο με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου.Αυτοί οι τροικανοί θέλουν αποπληρωμή.Εγω θελω εξυγίανση του δημοσιου λογική όμως,οχι να πουλήσω το λιγνίτη 200.000 ευρώ.
Θέλω δίκαιη μοιρασιά στην αποπληρωμή των δανείων.Δεν λειτουργεί τίποτα οι εφορίες κάνουν λευκή απεργία.Τα ίδια σκατά γίνονται.Δεν θα μας βγάλουν απο την κρίση αυτοι.Καταλαβε το

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο, όταν κάποιος σε σημαδεύει με όπλο δεν τον προκαλείς να πυροβολήσει. Το αν θα έρθει η δόση ή όχι ελέγχεται. Μπορεί και να έρθει. Αν ρωτήσεις τη γνώμη μου, έτσι και δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο η δόση μπορεί και να μην έρθει. Οι πολιτικοί της ΕΕ μπλοφάρουν μεν, και θέλουν ντε και καλά να τη δώσουν τη δόση για να αποφύγουν απρόβλεπτες συνέπειες. Το πρόβλημα όμως, είναι η λαϊκή οργή που θα προκύψει σε Γαλλογερμανία, άμα δεί ο γερμανικός λαός ότι αρνούμαστε τις υποχρεώσεις μας της αποπληρωμής. Θα ξεσηκωθέί με τα πέδιλα ο κος Χανς ακαι η κα Χίλντα από το Μόναχο, να επανακαταλάβουν την Ελλάδα ερχόμενοι με τα πόδια. Μιλάμε ότι θα βγουν οι ολλανδογερμαναράδες στους δρόμους και θα βλέπεις τα σκηνικά που βλέπεις εδώ, αλλά με απαίτηση να πεταχτούμε έξω από την Ένωση. Και επειδή δημοκρατία έχουνε, μην κόβεις το λαιμό σου ότι οι κυβερνήσεις τους δεν θα υποκύψουν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ένα μαγαζί που σε βάζει μέσα συτηματικά στο τέλος το κλείνεις. Κανείς δεν διαφωνεί ότι πουλάμε κοψοχρονιά. Και μένα με εκνευρίζει αφάνταστα. Αλλά δεν κατηγορώ τους Γερμανούς. Κατηγορώ τους μαλάκες που μας κυβερνούσανε τόσα χρόνια και δεν τα πούλαγαν νωρίτερα. Αλλά κατά τα γνωστά, αν προσπαθούσαν να το κάνουν νωρίτερα, ο "δημοκρατικός λαός" υπό τον Φωτόπουλο θα είχε κάψει το σύμπαν. Στο κάτω κάτω, προέχει να βγούμε από τα σκατά. Αν βγούμε, ας τα επαναγοράσουμε άργότερα έστω και σε διπλάσια τιμή. Εδώ έχουν φαγωθεί τόσα και τόσα, αυτό μας μάρανε..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Καλά αυτό είναι μεγάλη αλήθεια.Φαντάζεσαι να μας έλεγαν εμάς, οτι πρέπει να πληρώνουμε τους Μαλτέζους ξερω γώ ή ποιούς άλλους βλάχους γιατί ξόφλησαν;Εγω απορώ πως δεν έχουν ήδη ξεσηκωθεί εναντίον μας.Πάντως ο ψηλός στα καλά του παλιά είχε πεί:Εμεις οι πολιτικοί για όλα ευθυνόμεθα,ακόμη και για τη βροχή.Και τώρα λέει ευθύνεται ο λαός.
Ερωτώ:Μας έλεγαν την αλήθεια τόσο καιρό;Ο άλλος ο Καραμανλής έλεγε οτι η οικονομία πάει καλά και τέτοια.Παραμύθια,μαγείρευαν στοιχεία ρε συ.Τα ξέραμε αυτά; .

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο αν πας στην συγκέντρωση έχει γιαούρτη σε προειδοποιώ. με τον κεσέ

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

καλά εσυ πήγες στα επινίκια του καραμανλή.Τι χειρότερο μπορούμε να πάθουμε τώρα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και να βλέπςι και τους Μαλτέζους να σε βρίζουν και να αρνούνται να σε αποπληρώσουν. Φωτιά και τσακούρι μιλάμε τώρα, κανονικά. Το σκαλπ θα τους παίρναμε.

Και ναι ρε Καραίσκο, τα ξέραμε. Ο οιοσδήποτε παρατηρητικός άνθρωπος κατανοούσε ότι είναι φούσκα η χώρα γιατί δεν παράγει τίποτα. Δεν χρειαζόταν να είναι οικονομολόγος κανείς. Τί λεμε έδω μέσα 3 χρόνια και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας; Αν κοιτάξεις γύρω σου ούτε ένα στα 100 αντικείμενα που έχεις δίπλα σου δεν είναι ελληνικής κατασκευής.
Πάντως εγώ γελάω πολύ με τον Σαμαρά και την "ανάπτυξη" που θα έρθει αν "μειωθεί η φορολογία". Εδώ μιλάμε ότι στη χώρα αυτή το βασικό έσοδο είναι ο τουρισμός, και άρα ότι φόροι είναι να μπούνε στο ταμείο, θα πρέπει να μπαίνουν από τις τουριστικές περιοχές, που σημειωτέον έχουν τον μισό ΦΠΑ. Σου έχουνε κόψει ποτέ απόδειξη στη Μύκονο; Γελάει ο κόσμος. Ούτε το μισό ΦΠΑ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει ο Μυκονιάτης Έλλην. Τί να λέμε ρε συ τώρα... Τα χουμε ξαναπεί. Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό . Εϊναι πολιτισμικό και δεν αλλάζει΄ούτε σε 5 γενιές. Γαμησέ τα. Το γεγονός ότι μετά από όλα αυτά, εσύ συμφωνείς αλλά αύριο θα πας στην πορεία τα λέει όλα. Γαμώ την ελληνιά σου γαμώ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε βάρσε μην κατέβεις.Θα τον ανεχθείς καιρό το μαλάκα τον παπανδρέου;Πέρσι έλεγε τα ίδια,εβαλε αυξήσεις παντού και μεγάλωσε το χρέος κι άλλο.Πρέπει να φύγει ο γιώργος φίλε.Και εγω πιστεύω κάτι:Αν ανοίγαν τις φυλακες και μπαίναν μέσα κάποιοι πολιτικοί(που λέει κι ο ξυνόγαλος),αν αυτομειωνόντουσαν οι ίδιοι και αν μοιραζαν το χρεος δικαιότερα θα κατέβαιναν στο κέντρο μόνο οι φωτόπουλοι.

Ανώνυμος είπε...

εγυφτιακή πολιτική ανάλυση

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
το ΠΡΩΙ ΞΥΠΝΑΜΕ ΝΩΡΙΣ , ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΗΣ
Τοποθεσία: ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ(ΜΕΤΡΟ)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Ώρα: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 7:00 π.μ.

Ανώνυμος είπε...

Το πως θα ξυπνήσουν όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες τέτοια ώρα είναι μια άλλη ιστορία βέβαια

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Μα λέν ψέματα και για το οτι ο κόσμος στο σύνταγμα είναι μόνο αντιμνημόνιο.Ψάχνονται οι άνθρωποι.Δεν πιστεύουν οτι αυτοί ΝΔ ΠΑΣΟΚ κλπ θα μας βγάλουν απο την κρίση.Βλέπουν οτι δεν κάνουν τίποτα και μονο αυτοί πληρώνουν Ρε σοβαρευτείτε ρεε.Τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ πιστευετε ρε;Τρελλαθηκατε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο, ο Γιωργάκης είναι βλάκας και για κλωτσιές. Το θέμα που δεν καταλαβαίνεις όμως, είναι ότι δεν κάνει κουμάντο ο Γιωργάκης, ούτε όποιος άλλος πάρει τη θέση του, ο Σαμαράς κλπ. Κάνει η τρόϊκα και αυτοί λένε απλά ναι στην τρόικα. Η μαλακία του Γιωργάκη έγκειται στο ότι ΔΕΝ έκανε τίποτα και καθυστέρησε άλλο ένα χρόνο, με άλλα λόγια ΔΕΝ τήρησε το μνημόνιο, προσπαθώντας να κοροϊδέψει την τρόϊκα με κουτοπονηριές. Μέχρι που το κατάλαβαν και αναγκάστηκαν να αποφασίσουν να βάλουν επίτροπους στα υπουργεία. Ο Τόμσεν, αν θυμάσει, του είχε κρούσει τον κώδωνα ότι δεν πατάσσει τη φοροδιαφυγή των υψηλών κλιμακίων με τις βίλες κλπ και ότι θα έπρεπε να λάβει μέτρα για τη φοροδιαφυγή. Αλλά από την άλλη, δε γίνεται να βγει ο ίδιος ο Γιωργάκης στο δρόμο να κάνει έλεγχο στα π.χ περίπτερα. Υποτίθεται ότι το κάνει η εφορία, που σημειωτέον κάνει λευκη απεργία που είπες πριν. Δεν φέρει ευθύνη ο γίγας ελλην πολίτης εφοριακός λοιπόν; Γι αυτό σου λέω. Γαμησέ τα.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟ 1987!!!!!!!!!!!!!! ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΕΛΑ................ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Από το 154 ως το 152 πόσοι βουλευτές μένουν; | ANTINEWS
www.antinews.gr
Όταν ο Γ. Παπανδρέου ένιωθε ισχυρός είχε πει ότι «δεν θα γίνει Καραμανλής» και δεν θα δεχθεί να κυβερνήσει με 152 βουλευτές. Άραγε τώρα που έχει 154, θα επαναλάβει την δήλωση; Σε κάθε περίπτωση ο ίδιος ο ΓΑΠ έχει θέσει ως πήχη της κοινοβουλευτικής του αυτοδυναμίας το 152. Πόσο απέχει από αυτό;
3 ώρες πριν · Μου αρέσει! · · Κοινοποίηση
Dimitris Sioufas (ΣΣ !!!????) Ελικοπτεράκι και φύγε από δω...
2 ώρες πριν · Μου αρέσει!

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Αυτοί όταν είναι για ξεσηκωμούς και για να πάνε στην Ικαρία ξυπνάνε νωρίς.Βρίζονται, πίνουν καφέδες, φτιάχνουν τα σληπινγκ μπάγκ, ψάχνουν καβάτζες για τη φούντα...

Βάρσε επανειλλημενα η τρόικα έχει εκθέσει τον παπακωνσταντινου.Αλλα τους λέει έξω, άλλα λέει μέσα .Αυτός έλεγε να πέσουν οι μισθοί και στον ιδιωτικό τομέα και η τρόικα δεν το χε πεί ποτέ.
Ναζι τα φαγανε που λεέι κι ο πανούσης

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Aλ Τσαντιρι.... Απολαυστικό....
3 ώρες πριν μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Μπράβο και στον Γιώργο Λιάνη για την έντιμη στάση του....,Περιμένουμε να δούμε ποιοι άλλοι θα τον ακολουθήσουν ...
6 ώρες πριν μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

Esctv.gr
Το EsC σας καλεί να ανακυκλώσετε τις παλιές ηλεκτρονικές σας συσκευές, παρέα με τον Ηλία, τη Λάουρα, την Ανδρονίκη και τον Κώστα!

Στείλτε μας email στο deadtech@esctv.gr γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και την ηλικία σας για να δηλώσετε συμμετοχή.
7 ώρες πριν · 1630 · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Dancing with the stars: the final.., θελουμε νικήτρια Μαρια του Κωστα Μαρτακη!!
Δευτέρα στις 12:43 π.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Σ.Σ. WHAT THE FUCK??!!! είπε...

George Develekos B
Παρότι ακούγεται σουρεαλ την μοναδική στιγμή που ήμασταν σε τρελο πάρτυ -μετα το φαγητό- στην Φτελια , μου τηλ φίλος που ήταν Σύνταγμα και μου περιέγραφε τι γινόταν!!!! Μπράβο στα παιδιά, θα είμαστε μαζί τους την Τετάρτη που θα γίνει Ο ΧΑΜΌΣ !!!!!
Δευτέρα στις 12:11 π.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δυνατές οι πόλιτικές απόψεις του Develekos. Δυνατός υποψήφιος του ΔΣΑ. Άντε και βουλευτής ο λαμπρός αυτός νέος.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Dancing with the stars: the final.., θελουμε νικήτρια Μαρια του Κωστα Μαρτακη!!
Δευτέρα στις 12:43 π.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Σήμερα η Ελιά για μπάνιο είναι τέλεια....
Κυριακή στις 3:28 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Kαλημεραααα σε όλες όλους με πρωινό στην Χώρα....
Κυριακή στις 12:36 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Είχαμε και ξύλικι στο solymar το βραδάκι ....Αρτον και θεάματα!!!!! Αλλα τώρα στο Rock n Roll δεν υπάρχει αυτο που συμβαίνει...
Κυριακή στις 3:56 π.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Δεν περίμενα , ιδιαίτερα φέτος με την κρίση, να δω τόσο πολυ κόσμο στην
Μύκονο..., Πραγματικά σήμερα στο n'ammos και στο solymar δεν έπεφτε καρφίτσα...,Μπράβο στον κόσμο που δεν το βάζει κάτω με τιποτε....
11 Ιουνίου στις 10:28 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Σήμερα η Ψαρού είναι όπως πρέπει να είναι ...,, Τζουυυυυυ σε περιμένουμε!!!!
11 Ιουνίου στις 1:37 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

απιστευτο

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Μπράβο Αντωνη!!!! Καμία συναίνεση στον λανθασμένο δρόμο που οδηγεί γρηγορότερα στην χρεωκοπια
Αντώνης Σαμαράς: θα μείνω όρθιος
SPORT24
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση: «Δεκατρείς μήνες μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ο Πρωθυπουργός έκανε ...
link: Πλήρες άρθρο
10 Ιουνίου στις 9:32 μ.μ. μέσω: Antinews.gr · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Εμείς Φτελια και ο Τσολακογλου -ΓΑΠ βγάζει διαγγελματα .... Άντε μέχρι να γυρίσουμε Αθήνα Δευτέρα αργά το βράδυ να έχει ξεκουμπιστει να ξεβρωμισει η χώρα....
10 Ιουνίου στις 7:54 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Φτελια για φαγητό στον Νεκτάριο και θάλασσα γαλήνια να την πιεις στο ποτήρι...
10 Ιουνίου στις 6:52 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Μυκονοοοοοοοοοος για το τριήμερο μας!!!!
10 Ιουνίου στις 12:37 μ.μ. μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Αληθεύει ότι ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;;;;ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ;;;;
09 Ιουνίου στις 9:31 μ.μ. · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

ωρες ωρες η οργή, υπερνικά και τη λογική και το συμφέρον.Μας αξίζει ο αφανισμός.Γιουπι
elianoula

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
τα καλύτερα έρχονται....Αρκεί ο Αντώνης να μην "μασήσει' στις πιέσεις....

Προβάδισμα έως 5% για τη Ν.Δ. δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις
www.parapolitika.gr
Ανατροπή του πολιτικού σκηνιού δείχνουν οι έρευνες που διενεργήθηκαν τις τελευταίες μέρες.
09 Ιουνίου στις 9:04 μ.μ. · Μου αρέσει! · · Κοινοποίηση

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΜEΓΑ ΠΛΗΘΟΣ - ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΤΩΝ ΜΜΕ.....ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.....ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
09 Ιουνίου στις 7:50 μ.μ. · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι καταλάβατε....

Ανώνυμος είπε...

Πρόκειται για την επιβεβαίωση της ρήσης του Dirty Harry σχετικά με τις απόψεις....

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει κόσμο κι ούτε θα χει,οχι τη βουλή, ούτε την παράγκα του καραγκιόζη δεν μπορούν να περικυκλώσουν.Καλά να πάθουν γιατί έβαλαν και την ΑΔΕΔΥ και τους συνδικαλιστάς στο παιχνίδι, που οτι αγγίζουν το καταστρέφουν.Καλά έκανα εγω και πήγα για καφέ...
elianoula

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7385

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_2613.html

Ανώνυμος είπε...

Τελικά Καραϊσκο τι έγινε, σηκώθηκες το πρωί να πας να περικυκλώσεις τη βολή;

Ούτε αυτό δεν είστε άξιοι να κάνετε

αντε σούργελο

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ.....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ .....

fimotro: "ΝΑΙ" ΣΑΜΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
fimotro.blogspot.com
6 ώρες πριν · Μου αρέσει! · · Κοινοποίηση

Ανώνυμος είπε...

Ellispoint.gr - Έλλη Στάη: «Δεν μ ενδιαφέρει πια τόσο η αποθέωση του πλήθους, όσο η επαφή»

Ανώνυμος είπε...

Ακριβέστατο: http://www.economist.com/node/18805263

Ανώνυμος είπε...

αυπνίες έεις;

Ανώνυμος είπε...

http://www.economist.com/node/18780831

Δείτε και αυτό για να καταλάβετε σε τι περιπέτειες έχουν να μπουν οι Γερμανοί με τους πάτους που έμπλεξαν, αν τυχόν και....

Ανώνυμος είπε...

http://news.yahoo.com/s/ap/20110611/ap_on_bi_ge/eu_europe_financial_crisis

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/news/articles/article/172274/to-gegonos-pou-kaneis-den-perimenei/?cid=99

Ανώνυμος είπε...

Σοβαροί άνθρωποι vs develekων

http://www.antinews.gr/2011/06/17/107074/

Ανώνυμος είπε...

Χρήσιμη είναι αυτή τελικά. Η άλλη η κατσίκα (που δεν της έκατσε και ο καραίσκος) σε τι εξυπηρετεί;

MediaNews | 17/6/2011
Τι τρέχει με την Λάουρα του «Escape»;
''Κοινό μυστικό
Άσχετο. Λοιπόν κάντε hear τι παίζει τώρα με αυτό το κελεπούρι του «Escape» την ξανθούλα πιτσιρίκα Λάουρα Νάργιες. Από τη μία είναι η σημαδούρα για την κακή κριτική, διότι είναι άντε γεια άσχετη με άγνοια προκλητική… και από την άλλη, έχει το κοινό της. Το μεγάλο της! Να ξέρατε πόσοι άντρες μάς μπουμπουνάνε ότι παρακολουθούν την εκπομπή για πάρτη της! Την χαζεύουν κάθε βράδυ στην επανάληψη!''

(από τα σημερινά Opinions)

Ανώνυμος είπε...

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/8567867/Council-quizzed-over-zombie-invasion-plans-by-resident.html

Ανώνυμος είπε...

οταν σε γαμαγα μωρη δεν μου καθόσουνα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Yπέροχη φώτο υιου γιαννακόπουλου στην "πράσινη" σήμερα

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Στον ημιτελικό του greek idol υποστηρίζουμε φυσικά , ΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ .....ΜΑΛΟΥ!!!!!!!
Πριν από 5 λεπτά · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=YmqoCHR14n8

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/notes/%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82/%CE%BF-%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82/193161440733945

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Όσοι κάνουμε όλο τον χρόνο μπάνια στην θάλασσα, δυσανασχετουμε τέτοια μέρα που οποία παραλία και να επιλέξει κανείς γίνεται χαμός!!!!Στον Αστεραδεν υπάρχει ούτε τετραγωνικό ελεύθερο !!!
6 ώρες πριν μέσω: iPhone · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

ο απο πανω ειναι ο μαργουν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χέσε μας ρε Στέφανε Μάνο. Δε σε χαλάει που θα πουληθεί η ΔΕΗ έναντι πινακίου φακής, αλλά σε χαλάει που θα πουληθούν οι ελληνικές τράπεζες σε ξένους. Εδώ και χρόνια λέει ο Κωστόπουλος ότι ο τραπεζικός τομέας στην Ελλάδα σηκώνει 2,5 τράπεζες αλλά φυσικά καμία στελεχάρα των ελληνικών τραπεζών δεν θέλει να συγχωνευθεί το μαγαζί της για να γίνει ανταγωνιστικό, μην τυχόν και χάσουν τη διοίκηση και επομένως τα χαϊλίκια και τα μπονους. Άλλοι Φωτόπουλοι κι αυτοί. Σε κάθε καταραμένη περιοχή των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας, υπάρχουν στάνταρ κι απέναντι απέναντι συνήθως, 2 τραπεζικά υποκαταστήματα ένα της Eurobank κι ένα της Alpha Bank. Που αυτή τη στιγμή βαράνε αλογόμυγες (όχι ότι δεν βάραγαν τα παλιότερα χρόνια). Ας υπολογίσουν μόνο και μόνο τα μειωμένα κόστη λόγω της έλλειψης ενοικίων από το κλείσιμο τους ενός από τα δύο υποκαταστήματα(το οποίο θα προκαλείτο από μια συγχώνευση), αλλά και τα μειωμένα κόστη από τις απολύσεις προσωπικού (διανοητικά καθυστερημένων επι το πλείστον υποκαταστηματαίων τραπεζουπαλλήλων εφάμιλλης εργασιακής αξίας με την τίμια ελληνική δημοσιουπαλληλία) για να δεις πώς επιβιώνουν και γίνονται ανταγωνιστικές. Αλλά η κοινωνική αναταραχή από τυχόν απολύσεις του έντιμου τραπεζουπάλληλου που λάμβανε το επίσης έντιμο επίδομα καυσόξυλων τόσα χρόνια, είναι φαίνεται χειρότερη από τις απολύσεις του έντιμου ΔΕΗτζή που λάμβανε το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης. Γιατί φυσικά οι τράπεζες δεν χαρακτηρίζονται δημόσιο, όταν στην πραγματικότητα είναι μιας και όποτε πάει να κλείσει καμία από αυτές, επεμβαίνει το κράτος να τη σώσει για να μην εξανεμιστούν καταθέσεις και γίνει μακελειό. ΓΕΝΟΠ και ΟΤΟΕ, ζήτω και ολέ.. Χέσε μας ρε κολλημένε Μάνο.... Λες και οι ΑΜΕΑ και οι Άλκηδες της κοινωνικής πασοκικής πολιτικής διοριζόντουσαν μόνο στη ΔΕΗ και όχι στις ελληνικές τράπεζες. Που τόσα χρόνια δεν ήτανε τάτσι μίτσι κότσι με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ οι ελληνικές τράχεζες. Και δεν τάϊζαν τους υπεράριθμους υπάλληλους τους λόγω της μεγαλύτερης ψαλίδας επιτοκίων δανεισμού-καταθέσεων στην Ευρώπη, ούτε με κλεφταρματολές προμήθειες τύπου "κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου". Αει στο διάολο ρε γυαλαμπούκα που μου χεις και σελίδα στο facebook κοτζάμ μπάρμπας. Όλοι για πόλυση πάμε και με τις υγείες μας. Ποιος μαλάκας το βαλε και μ'άναψε βραδυάτικα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άκου λέει θα "πέσουνε σε ξένα χέρια". Όχι ρε γμτ.. Δεν θα είναι σε ελληνικά χέρια πια για να δανείζουν δανεικά κι αγύριστα τους έντιμους έλληνες επιχειρηματίες όπως Γιαννίκους κουραδοΚουρήδες, λονδρεζοΛαυρεντιάδηδες και Σταζοκοκαλαίους; Δεν θα είναι σε ελληνικά χέρια για να δίνουν αφειδώς διακοποδάνεια στον περιούσιο λαό για να κάνει τα "μπάνια του"; Και να αγοράζει Καγιένε; Όχι ρε γμτ.. Μεγάλη απώλεια..

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Βαρσε συμφωνω σ ολα οσα λες,αλλα ο Μανος γραφει οτι λες και εσυ και εγω,οτι διαφωνει δηλαδη με την πωληση των ελληνικων ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ εναντι πινακιου φακης,οχι των τραπεζων μονο.Υπαρχει ρηξη στο φιλελευθερο κινημα (Μαργουντ και Μανος).

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είχα αντίρρηση να πουληθούν Ελληνικές επιχειρήσεις σε μεγάλες ξένες. Σε λογικές και ανταγωνιστικές τιμές. Όχι όμως σε τιμές τις οποίες έχει εξευτελίσει το Ελληνικό Δημόσιο. Μόνο με το 2% του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας η κυβέρνηση κατάφερε να μειώσει την αξία της ακίνητης περιουσίας του κατά τουλάχιστον 150 δις ευρώ. Από 300 δις πριν από τον ΦΜΑΠ σε 150 δις μετά τον ΦΜΑΠ. Γιατί; Για να πουληθεί φθηνά η περιουσία του Δημοσίου; Όλες οι κυβερνήσεις αγωνιούν για τη τύχη των τραπεζών τους από ενδεχόμενο κούρεμα των Ελληνικών ομολόγων. Όλες οι κυβερνήσεις πλην της Ελληνικής, παρά το γεγονός ότι οι Ελληνικές τράπεζες είναι περισσότερο εκτεθειμένες στα Ελληνικά ομόλογα. Όχι εκουσίως, αλλά επειδή εκβιάστηκαν να τα αγοράσουν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τα λάθη στη ζωή Καραίσκο πληρώνονται. Όποιος είπε το αντίθετο είπε ψέμματα. Ας μας πει ο Μόνος και Μάνος ποια είναι η λύση την οποία προτείνει. Θα τρομπάρει τις τιμές των μετοχών για να φουσκώσουνε και να γίνουνε μετοχές-σδρίλιες; Πώς θα το κάνει δηλαδή ο Φωστήρας αυτός; Που μιλάει συναισθηματικά σαν αγανακτισμένος της πλατείας Συντάγματος.. Πάλι το κακό κράτος του φταίει για τις ιδιωτικές τράχεζες; Άσε μας ρε Καραίσκο με το Μάνο...

Ανώνυμος είπε...

Moνος και μανος

Ανώνυμος είπε...

Mετοχη σδραλης

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, εκβιάστηκαν; Εγώ νόμιζα ότι τόσα χρόνια που τις αγόραζαν έβγαζαν κέρδη. Θα έκανα λάθος φαίνεται. Πρέπει να τις αγόραζαν με ζημία αλλά το έκαναν για πατριωτικούς λόγους την προηγούμενη 30ετία. Έτσι ήταν κι οι αγορές. Τα προηγούμενα χρόνια που μας δάνειζαν ήταν καλές. Τώρα έγιναν κακές.

Marwood είπε...

Καραϊσκο, πότε θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν δημόσιες επιχειρήσεις. Μόνο στη σοβιετία υπήρχαν και είδες στα τελέματα. Οσο για την Κούβα, δεν ξέρω αν τα έμαθες τα νέα...

Ασε μας ρε Καραϊσκο που μου θες και επιχειρήσεις

Ανώνυμος είπε...

Γιατί όχι; Εγώ έχω μια καλή ιδέα επιχείρησης για τον καραίσκο. Φούρνο. Ο Καραίσκος φούρναρης.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ασε μας ρε μαργουντ που θες και ιδιωτικες τραπεζες.Εχει ματωσει ο λαος να τσι πληρωνει

Ανώνυμος είπε...

Ενώ φούρνο; Πρέπει να είναι ιδιωτικοί οι φούνροι; Να ένα κρίσμο ερώτημα.

Ανώνυμος είπε...

ο 8:13 ειν ο μανος.Μαργουν

Marwood είπε...

Καραϊσκο, αν δεν είχες τόσο επιπόλαιη και μπαρουφοειδή σκέψι, θα αντιλαμβανόσουν ότι το μνημόνιο, δεν είναι ένα νεοφιλελεύθερο ή φιλελεύθερο μέτρο, αλλά μάλλον ένα σοσιαλιστικό μέτρο καθώς αποτελεί -ωμή- παρέμβαση στους νόμους της αγοράς, και το οποίο σκοπό έχει να προστατεύσει τα εισοδήματα του λαού, και ιδίως των πιο αδύναμων. Οι πολύ πλούσιοι, ούτως ή άλλως δεν θα χαμπάριαζαν από χρεωκοπία και επιστροφή στη δραχμή, οι υπόλοιποι θα βλέπαμε τα καλά της οικονομίας του τσαουσέσκου και του χότζα.

Θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβεις αυτό?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Και υπάλληλος στο φούρνο ο σδρίλιας. Άδεια ράφια από ψωμί 5 λεπτά μετά το άνοιγμα του καταστήματος. Και κάποιος να μασουλάει.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αρα ο ντεβελεκος ειναι φιλελευθερος;

Ανώνυμος είπε...

μισο κιλο χωριατικο παρακαλω;
εεεμ εεεμ κυρια παιτα να πω ενα τραγουδι;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μα την παναγία, αν είχα facebook θα πήγαινα και θα έγραφα του Μάνου αυτά που έγραψα παραπάνω. Μόνο και μόνο για το γέλιο και για να δω τί θα απαντούσε ο φωστήρας.

Marwood είπε...

Δεν βλέπω κάπου που να κάνει λάθος ο Μάνος. Και εγώ διαφωνώ σε κάποια επι μέρους, αλλά χονδρικά έτσι όπως τα λέει είναι.

Οι δε ελληνικές τράπεζες είναι αξιοκατάκριτες, ακριβώς γιατί λειτούργησεαν πολλαπλώς ως το μακρύ χέρι του άθλιου δημοσίου, τόσο στις εργασιακές σχέσεις (με την άθλια οτοέ που πιθανότατα να είναι και χειρότερη της γενόπ) όσο και στον τρόπο διοίκησης και παροχής δανείων.

Ομως, τις αμαρτίες αυτές, τις έχουν ήδη πληρώσει οι μέτοχοι, έστω και αν αυτοί δίνουν τον ατελέσφορο αγώνα του πνιγμένου να πιαστεί από τα μαλλιά του. Το ζητούμενο, οπως αυτό τίθεται αυτή τη στιγμή, είναι να μην την πληρώσουν οι καταθέτες.

Marwood είπε...

Οσο για την τιμή πώλησης των κρατικών εταιρειών, μου κάνει εντύπωση ότι παραπονούνται ότι πουλάμε "φθηνά" αυτοί που φώναζαν ακόμα και σε εποχές που θα μπορούσαμε να πουλήσουμε "ακριβά" !!!

Αβυσσος η υποκρισία...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όπως τις αμαρτίες του κράτους τις πληρώνουν οι μέτοχοι, τις αμαρτίες του κράτους τις πληρώνουν οι πολίτες. Θα σου έλεγα ότι οι μέτοχοι έχουν και την οψιον της πώλησης των μετοχών. Ο πολίτης όχι. Κι αν μου πεις ορθά ότι "μαζί τα φάγαμε" που είπε ο Πάγκαλος, ότι δηλαδή έφαγαν όλοι οι πολίτες, θα σου έλεγα ότι έφαγαν και οι μέτοχοι τόσα χρόνια από τις "ισχυρές τιμές" των ελληνικών τραπεζικών μετοχών και τα μερίσματα. Ας πρόσεχαν αμφότεροι.

ΒΑΡΣΟΣ-ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

Ως καταθέτης και δανειστής της κωλοτράπεζας λοιπόν, διαφωνώ με τον Μάνο και να γιατί.

Μέτρησα από περιέργεια τα υποκαταστήματα της Alpha Bank στην Ελλάδα και είναι 432. Αν θεωρήσουμε ότι για κάθε ένα υποκατάστημα αντιστοιχεί και ένα της Eurobank (που χοντρικά δεν είναι λάθος) σε περίπτωση συγχώνευσης θα λειτουργούσε μόνο το ένα όπου το μόνο μείον θα ήταν ότι θα είχε διπλάσιο φόρτο και επομένως ουρές ανάλογες της Εθνικής, που σε μέγεθος είναι ίση με την Αλφα και την Eurobank μαζί. Με μέσο όσο ενοικίου 2000€ (που είναι αστείο ποσό γιατί τόσα πληρώνει ένα σουβλατζίδικο μισών τετραγωνικών στα σημεία που είναι τα ακίνητα που βρίσκονται τα τραπεζικά υποκαταστήματα), το μηνιαίο κόστος ενοικίων είναι 2000 * 432= 864.000€, άρα ετησίως 864.000€ * 12 = 10.368.000€

Ο μέσος όρος αμοιβής τραπεζικού είναι 1700€ (με εργοδοτικές εισφορές κλπ). Με 15 μισθούς που παίρνουν οι τραπεζικοί, το κόστος κάθε υπαλλήλου είναι ετησίως 25.500€. Αν υποθέσουμε ότι σε κάθε υποκατάστημα απασχολούνται κατά μέσο όρο 15 άτομα, η απόλυσή τους συνεπάγεται 15*432*25.500€ =165.240.000€ το χρόνο. Σύνολο εξοικονόμησης ετησίως = 175.608.000€ για την απόλυση 6.500 νοματαίων. Τον πρώτο χρόνο μόνο,το κέρδος θα είναι μειωμένο λόγω αποζημίωσης μισθών απόλυσης, αλλά και πάλι θα εμφανίζονται κέρδη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα... Σοφιανόπουλος θεός.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο κάτω κάτω όταν φτάνουμε να μιλάμε γι απολύσεις 150.000 ατόμων στο Δημόσιο (και πολύ ορθά) δεν μπορώ να βλέπω το λόγο να μην απολυθούν 6.500 νοματαίοι στον "ιδιωτικό" (ναι, σιγά..) τραπεζικό τομέα, δηλαδή ποσοστού 4,34% των δημοσίων υπαλλήλων που πρέπει να απολυθούν. Ειδικά όταν οι τράπεζες είναι υπόλογες στους καταθέτες τους που τους εμπιστεύθηκαν τις αποταμιεύσεις τους.

ΥΓ. Οι τράχεζες δεν λειτούργησαν με τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου τόσα χρόνια για την καλή τους την ψυχή. Κέρδη έβγαζαν. Όταν όμως το ομόλογο μπήκε στον πάτο του junk, έβαλαν τον κο Στέφανο φαίνεται οι "στελεχάρες" φίλοι του να διαμαρτυρηθεί. Δεν πάνε να γαμηθούνε. Συγχώνευση ή εξαγορά. Δεν θα πληρώσουνε οι μοναδικοί φρόνιμοι στην κωλοφασολαδόχωρα, δηλαδή οι αποταμιευτές, τη χρόνια ανευθυνότητα και μαλακία των τραπεζιτών και τα διακοποδάνεια που έδιναν στους τζίτζικες που αποτελούσαν την πλειοψηφία των κατοίκων. Γιατί κανείς δεν δικαιούται να τους κατηγορήσει όταν βλέποντας τέτοιες διοικήσεις, βγάλουν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό.

Marwood είπε...

Είναι σαφές ότι το μνημόνιο διατάσσει συγχωνεύσεις τραπεζών και συνακόλουθες απολύσεις. Το ότι αυτές δεν έχουν γίνει ακόμα, είναι ακριβώς για τον ίδιο λόγο που δεν έχει γίνει και τίποτε άλλο. Το κρατικοδίαιτο κατεστημένο δίνει την τελαυταία του (ελπίζω) μάχη.

Ανώνυμος είπε...

Tουμπα-τρουμπα μαργουντ.Προχθες ελεγε να πωληθουν εναντι μιας δραχμης (τα γιασεμια), οι κρατικες -ας τις πουμε εταιριες μην μας τα σπασει- τωρα τα γυριζει ελεω Μανου.

Παντως με χαρα θα ψηφιζα Μανο τωρα ειλικρινα.Αλλα θα τα κανει σαν τα μουτρα του.Και πιστευω οτι (αν εβγαινε) θα εκανε καποιον απο την οικογενεια Μητσοτακη υπουργο.Για ανταποδωση

Ανώνυμος είπε...

Τραχεζες; σωστο τραχεζικος υπαλληλος ο μαργουν

Marwood είπε...

Γιατί φίλε δεν είναι εταιρείες? Τι είναι κατά τη γνώμη σου?

Ανώνυμος είπε...

E τις λενε επιχειρησεις.

Marwood είπε...

Επίσης όπως είπα δεν συμφωνώ σε όλα με το Μάνο, κυρίως γιατί σε κάποια θέματα καταλαμβάνεται από συναισθηματισμούς λόγω ηλικίας, αλλά λόγω συμφέροντος καθώς ο γιός του είναι τραπεζικό μεγαλοστέλεχος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καρατζαφέρης απεκάλεσε το Σαμαρά, "προδότη" και "Τρελαντώνη" σήμερα στη Βουλή και έχει γίνει της πουτάνας. Χα,χα,χα.. Δαγκωτό ΛΑΟΣ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Α, πες το αγόρι μου. Κοίτα να δεις που έπεσα μέσα στις υποψίες μου ότι κάποια τραπεζοστελέχη τον έβαλαν να πει αυτές τις αρλούμπες. Δεν ήξερα ότι είναι ο γιόκας του. Μπράβο στον "έντιμο" κο Στέφανο. Άξιος κι αυτός ως πολιτικός.

Marwood είπε...

Ωστόσο, έχετε υπόψη ότι δημόσιες τράπεζες είναι χειρότερες από ιδιωτικές τράπεζες.

Ολα τα αρνητικά των τραπεζών οφείλονται στην φαλκίδευση-χαλκίδευση του ιδιωτικού χαρακτήρα τους.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν είσαι από Φαλκίδα..

Marwood είπε...

Η πλάκα είναι ότι ακόμα και από μαρξιστική-μαρξική άποψη, ο Καραϊσκος (λέω ένα όνμα τυχαία) είναι εξωμότης της Τάξεώς του, καθώς είναι ένας σκληρά και τίμια εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα, που υπερασπίζεται τα φαύλα κεκτημένα των κομματικών τρωκτικών του δημόσιου τομέα.

Ανώνυμος είπε...

Επίθεση στην ΝΔ και προσωπικά στον πρόεδρό της με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς, έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη συζήτηση επί της ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά, ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για "λογική Πολιτικής Άνοιξης" και αναφέρθηκε σε μία παροιμία που λέει "άπαξ προδότης, πάντα προδότης" όσον αφορά τον πρόεδρο της ΝΔ.

“Έχω πάρει πολλούς τίτλους απλόχερα” δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης για όσα είχε πει νωρίτερα ο κ. Σαμαράς. “Εδώ μέσα στη Βουλή με είπαν και κυβερνητικό εκπρόσωπο. Αυτή είναι η σοβαρότητα του ανδρός” είπε για τον πρόεδρο της ΝΔ.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι - όπως ο πρωθυπουργός - έτσι και εκείνος συμπαθεί τον κ. Σαμαρά και γι' αυτό θα του κάνει ένα δώρο, το βιβλίο της γιαγιάς του (κ. Σαμαρά) Πηνελόπη Δέλτα, τον “Τρελαντώνη”.

Στην πρωτολογία του ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε κατά του προέδρου της ΝΔ λέγοντας ότι αν ήθελε θα είχε δώσει λύση αποδεχόμενος από την αρχή την πρόταση Παπανδρέου για παραίτηση. “Δεν το αφήνεις έξι ώρες. Ή πιάνεις την ευκαιρία ή τη χάνεις. Δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο”, ανέφερε.

Όσον αφορά την αποστροφή Σαμαρά για "εξαπτέρυγα" της κυβέρνησης δήλωσε: "Προτιμώ να είμαι εξαπτέρυγο της κυβέρνησης, παρά χερουβείμ της ανοησίας".

Άσκησε κριτική και στον πρωθυπουργό λέγοντας του ότι "έπαιξε την Ελλάδα για μία τηλεκάρτα". "Σε τρία τηλεφωνήματα κρίθηκε το μέλλον της Ελλάδας" δήλωσε, προσθέτοντας ότι έπρεπε ο πρωθυπουργός να έχει άμεση επαφή με τους αρχηγούς στις κρίσιμες αυτές συζητήσεις.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε ότι “κάποιοι δεν ήθελαν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αλλά δικομματισμό, γιατί έχουν φοβικά σύνδρομα”. “Έτσι αντί για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας έχουμε κυβέρνηση βαθέος ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι κατόρθωμα” τόνισε.

Ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε μία οικουμενική κυβέρνηση που θα μπορούσε να διαπραγματευτεί καλύτερα με την τρόικα. “Δεν θα ήταν καλύτερα για την Ελλάδα;” αναρωτήθηκε.

“Ποιά ήταν η σκέψη εκείνη που οδήγησε στο βαθύ ΠΑΣΟΚ;” αναρωτήθηκε, προσθέτοντας ότι ο ανασχηματισμός ήταν μία κίνηση “καλή για τον Παπανδρέου αλλά κακή για την Ελλάδα”. Τόνισε μάλιστα για το νέο σχήμα προς τον κ. Παπανδρέου: “Κοιτάξτε πρώτα να εξασφαλίσετε την εμπιστοσύνη των δικών σας βουλευτών και μετά πηγαίνετε στους άλλους ζητώντας εμπιστοσύνη.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση. “Θέλουμε να φύγει η τρόικα; Θα πάρει μαζί της και τα λεφτά. Με αυτά τα 110 δισ. ευρώ τη βγάζουμε; Όχι, άρα χρειαζόμαστε κι άλλα” δήλωσε, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουμε αναδιαπραγμάτευση αλλά δεν γίνεται.

Επίσης δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο γιατί δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση μπορεί να εφαρμόσει τα μέτρα.
Ο κ. Καρατζαφέρης κατέληξε καλωσορίζοντας πάντως την πρόταση της ΝΔ για εκλογές, καθώς – όπως είπε – είναι η μόνη λύση για τη χώρα. “Μόνο οικουμενικό σχήμα θα σώσει την Ελλάδα, γιατί αυτοδυναμία δεν προκύπτει”.

Προειδοποίησε ότι ο ΛΑΟΣ δεν θα συμπράξει με κανέναν για να σχηματιστεί κυβέρνηση και κατέληξε ότι όλοι παρακολουθούν τους πολιτικούς σε αυτή την κρίσιμη στιγμή: ο λαός, οι ξένοι και η πλατεία.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι, γιατί και στην Αμερική τα αρνητικά της Λήμαν Μπραδερς οφείλονται στις τρομακτικές παρεμβάσεις του αμερικανικού δημοσίου στη λειτουργία της. Όχι στη λαμογιά των στελεχών της.
Επίσης η κακή παρέμβαση του κακού δημοσίου στην Ιρλανδία, οδήγησε στην εξαγορά του χρεωκοπημένου ιδιωτικού τραπεζικού τομέα από το ιρλανδικό κράτος και τη συνακόλουθη χρεωκοπία της χώρας. Το οποίο ήταν και το καλό σενάριο, γιατί το κακό (να αφήνονταν οι τράπεζες στη χρεωκοπία και να εξανεμίζονταν οι καταθέσεις των ιδιωτών) θα οδηγούσε σε σενάρια εμφυλιακού αρμαγεδώνα με κρέμασμα τραπεζιτών μέσα στο Δουβλίνο. Άσε ρε Μάργουντ με τη μόνιμη επωδό του "κακού" κράτους. Δεν φταίει πάντα το κράτος για όλα, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα. Έλεος.

Marwood είπε...

Πάντα φταίει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παρακαλείστε προς τρκμηρίωση ισχυρισμού για την περίπτωση της Λήμαν, της Ενρον και του Μπαφετ. Λεώ τυχαία κάποια ονόματα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί ειδικά η Ένρον ήταν περίπτωση ελληνικού δημοσίου. Μαγειρεμένοι πλαστοί ισολογισμοί (όπως Ελλάντα), χαϊλίκια στελεχών με ιδιωτικά τζετ (όπως Ελλάντα) κλπ. Και ναι, δεν ήταν δημόσιο. Ήταν από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Ξεκόλλα πια με το κακό δημόσιο. Δεν είναι παντού έτσι.

Marwood είπε...

Οπως νομίζω ότι έχουμε ξαναπει, τα θέματα αυτά αφορούν τα προβλήματα της agency theory (βλ και http://en.wikipedia.org/wiki/Principal-agent_problem) τα οποία "ταλανίζουν" τις σύγχρονες κοινωνίες και οικονομίες.

Ο βασικός και πιο ισχυρός agent που δρα εναντίον των συμφερόντων του principal, ως άλλος frankenstein είναι το κράτος.
Ο φίλος μας ο βαψομαλλιάς γνωρίζει σε βάθος αυτά τα θέματα, και αν θέλει μπορεί να επέμβει για να μας διαφωτίσει.

Marwood είπε...

http://www.americanrhetoric.com/MovieSpeeches/moviespeechwallstreet.html

Marwood είπε...

Τα παραπάνω τα έβαλα για να βοηθηθεί η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων. Θα με ενδιέφερε να ακούσω τις γνώμες σας.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ασε ρε μαργουντ τα μαρξιστικα...
ιδια ταξη ειμαι εγω με το υιο Γιαννακοπουλο;Και οι δυο στο ιδιωτικο δουλευουμε.
Αλλα επαναλαμβανω ειμαι πυρ και μανια και με πολλους δημοσιους.
Οχι ομως δ.υπαλληλους σαν το βαρσο(τυχαιο παντα τ ονομα) που 3και 60 παιρνει και τον κοσμο δερνει

Marwood είπε...

Ο υιός γιαννακόπουλος έχει αντλήσει την οικονομική του ισχύ από την προνομιακή σχέσει του με το κράτος. Σου θυμίζω πιράνχας της υγείας κοκ

Θα επανέλθει και αυτός στο φυσιολογικό του μέγεθος λυθεί αυτός ο αμαρτωλός δεσμός..

Ξαναλέω: αν είχαν μυαλό οι μη έχοντες στον ήλιο μοίρα, θα έκαναν διαδήλωση υπέρ του μνημονίου και θα έπαιρναν τον Τόμσεν στους ώμους.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εχουν μυαλο και βλεπουν οτι πληρωνουν μονο οι μισθωτοι και λοιποι πατοι.Εγω θελω να ερθει η Τροικα και να κυβερνησει αδιαμεσολαβητα.Αλλα δεν το βλεπω.Μεσοπροθεσμο και ντεβελεκους θωρω

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΓΙΑ 26η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΠΟΤΕ.....ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Το πρώτο ΣΚ που ακόμη και αυτή την ώρα, μπορούσε κανείς να κάτσει στην παραλία χωρίς να κρυώνει....Επιτέλους!!!!!! Και τώρα "κολλημένοι" στον ΑΝΤ-1 για τον ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ -αν και χιλιοπαιγμένο- ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΡΑΙΑΝ....
2 ώρες πριν · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B ‎....Είναι τόσο θρασείες και εκβιαστικές οι πιέσεις, που θυμίζουν το μανιασμένο πείσμα ηγεμόνων και πρακτόρων, να υποχρεώσουν τον Τάσο Παπαόπουλο να συνυπογράψει το "ΝΑΙ " στο Κυπριακό δημοψήφισμα για την Πλεκτάνη Αναν. Ο Τάσσος τότε, απροσκύνητος, έφερε για πρώτη φορά τον Ελληνισμό να κατατροπώνει -ρουα ματ- στο Κυπριακό τους δολοπλόκους.....Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ;;;"
πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει! · 1 άτομο
Dimitris Green St Ο Σαμαράς για να αντέξει πρέπει να συνεργαστεί με ανθρώπους έξω από την ΝΔ που έχουν εκφράσει αντιμνημονιακό λόγο με επιχειρήματα όπως πχ Κασιμάτης, Μπέης, Μαριάς κοκ. Μόνο έτσι θα αντέξει και θα κερδίσει πόντους στην ελληνική κοινωνία
πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει!
George Develekos B Συμφωνώ απολυτα Δημήτρη μου και το λέω συνέχεια....Η συνεργασία πάντως με Νίκο Κοτζιά ειναι εξαιρετική
πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει! · 1 άτομο

Ανώνυμος είπε...

Δημόσιος υπάλληλος είναι ο Βάρσος?

Sofianopoulos II είπε...

Και δυο κουβέντες για τη ΔΕΗ για την οποία σκίζουν τα ρούχα τους οι καραίσκοι αυτής της χώρας.

Το δημόσιο έχει συμμετοχή 51% στην εταιρεία. Το 2009 τα κέρδη μετά τη φορολογία ήταν 690 εκατ. εκ των οποίων το μερτικό του δημοσίου ήταν 352 εκατ. Η εταιρεία διένειμε μέρισμα στους μετόχους 232 εκατ. άρα το δημόσιο έβαλε στην τσέπη 118 εκατ. Από την άλλη τσέπη έβγαλε για να δώσει στους φωτόπουλους, όπως όλοι γνωρίζουμε, 604 εκατ. με βάση τον αμαρτωλό νόμο Βενιζέλου. Και μιλάμε μόνο για αυτά που ξέρουμε γιατί ένας θεός ξέρει τι άλλο υπάρχει κάτω από το τραπέζι.

Που σημαίνει ότι το δημόσιο είχε λογιστική ζημιά 252 εκατ. και ταμειακή ζημιά, 372 εκατ!

Το 2008 η μονοπωλιακού τύπου εταιρεία αυτή, είχε ζημιές 230 εκατ.

Ανώνυμος είπε...

Στο φετινό ενημερωτικό που μπορείτε να βρείτε στο σάιτ της εταιρείας, διαβάζω και το εξής θεικό:
"Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων στις
26.4.2010, αποφάσισε να χορηγήσει έκτακτη
εφάπαξ οικονομική ενίσχυση στους ασφαλι-
στικούς φορείς του προσωπικού της ΔΕΗ μέχρι
του ποσού που θα εξοικονομηθεί από τη μείω-
ση των αποδοχών των εργαζομένων, με βάση τα
προβλεπόμενα στο άρθρο 1 του Ν. 3833/2010.
Ως συνέπεια της Απόφασης αυτής, τα οικονομι-
κά αποτελέσματα του 2010 έχουν επιβαρυνθεί με
€ 99,6 εκατ."

Πόσα σας λείπουν ωρε παλουκάρια να σας τσοντάρουμε? Αυτά πέραν της παραδοσιακής πλέον εξακοσαρούς, από την οποία όπως λέγεται έχει ήδη εκταμιευτεί το ποσό των 200 εκατ για το 11. Αυτά σε καιρούς τρόικας και στάσης πληρωμών του δημοσίου!

Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Σκυβω το κεφαλι,λαε μου,στα εργα σου.
Ενω ο ιδιωτικος τομεας εν ελλαδι,ειναι καλυτερος.Πληρωνει ο ενας τον αλλο και ανακυκλωνεται το δανεικο χρημα.
Αν σημαδεψεις κανα χαρτονομισμα των 100 ευρω,θα το ξαναβρεις μετα απο λιγο καιρο.
Εξαγωγες μηδεν.Οι τραπεζες αρνουνται να χρηματοδοτησουν, παρα μονο κατι οικοδομικα συγκροτηματα στο γερακα,στη Βαρη και στον αποκορωνα.Αναπτυξη σου λεει ο αλλος.

Δεν ειναι τυχαιο,οτι μονο στην ελλαδα υπαρχει ακομη ΚΚΕ.Κι ας εχει ΛΑΜΠΡΗ κληρονομια το κομμα τουτο.Πωτς γκενει απτο.

Μα αν ειχε σοβαρο ιδιωτικο τομεα η χωρα, το κομμα τουτο και πολλα αλλα,θα ειχαν εξαλειφθει,μην εχετε αμφιβολια.
Τωρα βρισκουν λασπη και κυλιουνται και καλα κανουν.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
‎"Οταν η τάξη είναι ΑΔΙΚΙΑ, η αταξία είναι ήδη ΑΠΑΡΧΗ της δικαιοσύνης" ..... ΡΟΜΕΝ ΡΟΛΑΝ, Νομπελίστας Συγγραφέας....
Πριν από 15 λεπτά · Μου αρέσει! ·

Ανώνυμος είπε...

Ναι τον αδικήσανε τον καημένο. Ας βγάλει (με στοιχεία) πόσο φόρο έχει πληρώσει τα τελευταία χρόνια, για να δούμε πόσο αδικημένος είναι ο σαχλαμάρας.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
EINAI ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ......ΟΙ ΦΟΡΟΔΙΚΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ....

Φρένο σε φορο-δίκες εξπρές από Διοικητικό Εφετείο
news.gr.msn.com
Το δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου διατάξεις του ν. 3900/2010 για την επιτάχυνση της διο
Πριν από 11 λεπτά · Μου αρέσει! · · Κοινοποίηση

Ανώνυμος είπε...

δεν του αρέσουν οι φοροδικες εξπρες του γιωργη

Ανώνυμος είπε...

που να τον ειχα μπροστα μου θα τον ξξεσκιζα

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς επειδή είναι πολιτισμικό το πρόβλημα, αν δεν ξεμπερδέψουμε άπαξ και δια παντός με τους Φωτόπουλος-Παναγόπουλος-Παπασπύρους, και μάλιστα με εξόχως παραδειγματικό τρόπο, τότε αντίο ζωή.

Οι δε μεγάλες "ιδιωτικές" τράπεζες αυτές κι αν είναι κρατικές του κερατά. Ρωτήστε κανέναν που να δουλεύει στην Alpha να σας τα πεί. Η οποία παρεμπιπτόντως επί Σημίτη ήταν η ΜΟΝΗ "ιδιωτική" τράπεζα που πούλαγε ομόλογα του Ελλ. Δημοσίου. Οικογενειοκρατία στο προσωπικό, βάλε και το γιό και την κόρη σου μέσα, τη νύφη, το γαμπρό σου για να σας έχουμε όλους αιχμάλωτους, συνδικαλισμός (που τον σιχαίνομαι) της πλάκας καπελωμένος από τη Διοίκηση, στελέχη για τον πούτσο καβάλα και προς Θεού μη κουνάτε τη βάρκα, όλοι οι καλοί χωράνε για να κάνουμε ρουσφετάκι στην Κυβέρνηση (ο Σγουρός ακόμη παίρνει μισθό και προαγωγές).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οσο δεν βλεπετε να κλεινει η ιμακο,ο Λυμπερης ,το αλτερ, καμια 5000 οργανισμοι του δημοσιου,10 τραπεζες,συσσωμα ολα τα φροντιστηρια γυμνασιου-λυκειου και ξενων γλωσσων,καμια 1000 αθλητικα σωματεια,πολλες καφετεριες και ταβερνες.μεσιτικα γραφεια,η ΕΡΤ και η ΕΡΑ καθως και αλλοι 100 δημοι και απολυθουν οι δημοτικοι Μπατσοι,150 βουλευτες και 2.000 δικαστες και ειρηνοδικες,δικηγοροι και δικαστικοι....δεν βλεπουμε σωτηρια.

Και να ανοιξουν τα κλειστα επαγγελματα.Μην ακουτε τα ψεματα,ακομη δεν εχει απελευθερωθει το παραμικρον.

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε ρε Καραϊσκο αλλά εσύ τους πήρες σουβλάκι όλους. Δε ξέρω αν έχεις δίκιο, αλλά άντε και έγινε όπως το λες.


Είχα διαφωνήσει στο άλλο μπλογκ με κάποιον που έλεγε ότι το πασοκ θα φάει τις σάρκες του λόγω τρόϊκας. ΕΛπίζω τώρα να το βλέπει ότι δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο.


Αν γίνει αυτό που προτείνεις θα λύσει ένα άμεσο μέρος του προβλήματος. Με το πολιτισμικό τι θα κάνουμε; Γιατί αν δεν λυθεί αυτό το θέμα (πως θα βγάλεις από το DNA του μαλάκα το κράτος) πάλι τα ίδια θα έχουμε.

Άρα νομοθεσία ή πογκρόμ; Γιατί πιστεύω πως αν οι τροϊκάνοι καθίσουν κάποιο διάστημα στην Ελλάδα θα χαλάσουν κι αυτοί.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

δεν λεω οτι ειναι λυση αυτα που γραφω παραπανω.
Λεω οτι οταν θα δεις να γινονται, (που αμφιβαλλω) θα σημαινε οτι παμε καλα.
Αλλα μαλλον σε κανα 8μηνο θα μας πουνε οτι μεγαλωσε το ελλειμμα και δωστου παλι.Οποτε τοτε βλεπω μεχρι κι ο μαργουν να βγαινει στους δρομους.

Διαβαζω οτι η τροικα στο μεσοπροθεσμο,δεν δεχτηκε να υπολογισθει σαν εσοδο ουτε ενα ευρω, απο υποτιθεμενη μειωση της φοροδιαφυγης και αυξηση της φορολογησης των ελ επαγγελματιων και λοιπων φοροφυγαδων.

Ανώνυμος είπε...

Εκφράζεις το λαϊκό αίσθημα όμως σωστά Καραϊσκο. Δηλαδή να τα πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε. Με κλείσιμο και κλύσμα.

Δεν ασχολούμαι με τους μαλάκες της πλατείας που χάνουν τα άδικα και τσατσιλίδικα κεκτημένα. Υπάρχει όμως ένα 15% των Ελλήνων που δεν ενδιαφέρθηκαν να λάβουν και ποτέ δεν έλαβαν κανενός είδους βοήθεια από το γαμημένο κράτος. Κι αυτοί δεν πάνε πλατεία γιατί τους βγαίνει ο κώλος να βγάλουν μεροκάματο. Το θέμα είναι ότι την τρώνε κι αυτοί αδίκως. Και αν επαληθευτείς που το βλέπω κι εγώ να μη γίνεται τίποτα, τότε με αυτούς τι θα γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Γι' αυτόν που έβαλε το άρθρο από τον Economist.

"If there is one thing on which all Greek parties, including the anti-EU communists, agree it is that Greece must not leave the euro."

Mούφα.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ΔΕν αναφερθηκα στα επαγελματα υγειας, γιατι χρειαζεται ενα ολοκληρο ποστ.

Παρ ολα αυτα και συμφωνα με το "ΒΗΜΑ",οι της Πλατειας ειναι στην πλειοψηφια τους ανεργοι και μισθωτοι.
Αυτοι που πληρωνουν δηλαδη.
Πιστευω ομως οτι πολλοι απ αυτους, ειπαν ψεματα στην ερευνα γιατι ντρεπονται να πουν οτι ειναι της ΑΔΕΔΥ π.χ.Παντως υπαρχουν ανεργοι και φρεσκοαπολυμενοι και δικαιολογημενα αγανακτισμενοι.

Εχω σκεφθει μηπως τελικα αυτο το 20-25% των καταραμενων, που δεν τα φαγανε "μαζι",τους εχουν οντως χεσμενους τα κομματα, δεν τους υπολογιζουν και τους γαμαει κι η εφορια απο πανω.Ισως γιατι πραγματι δεν διεκδικουν τιποτα και δεν πανε και να ψηφισουν καν.Ασχολουνται σιωπηρα μονο με την επιβιωση τους.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σύ Καραϊσκο, αυτό σε ρώτησα. Εγώ είπα 15%, εσύ λες 20-25%, δε θα τα χαλάσουμε εδώ. Αυτοί τρώνε το χοντρό παλούκι και δεν έχουν τα ευεργετήματα του Κράτους. Με αυτούς τι γίνεται που είτε δεν προλαβαίνουν λόγω μεροκάματου είτε αηδιάζουν και με το πανηγύρι της πλατείας;

Πως θα επιβιώσουν αξιοπρεπώς; Θα ξεσηκωθούν ποτέ; Δηλαδή τι πρέπει να γίνει; Να βγούνε αυτοί με τα όπλα στους δρόμους να ληστεύουν super-market;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

να δοθει αμεσα τιμητικη συνταξη,στους 30 που ερχονται πεζοι απο τη Σπαρτη "αγανακτισμενοι"

Ανώνυμος είπε...

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1305734

Ανώνυμος είπε...

mpouga zouga


http://www.aixmi.gr/index.php/kyvernhsh-giannh-zouganelh/

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/news/finance/article/172858/ste-sudagmatiko-to-mnimonio/

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
MAKAΡΙ ΤΟ ΣτΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ......ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.....

Marwood είπε...

Καραϊσκο, για σένα δουλεύω

Ιδού τι σου βρήκα στο ebay. Μόνο με 50 λιριά δικό σου

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220801836792&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&clk_rvr_id=241823624617

Ανώνυμος είπε...

Μάκης Ρευματάς

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_6026.html#more

Ανώνυμος είπε...

παραερασπορ

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Οπως επιβεβαιωσε και ο Παγκαλος απόψε, το νέο κάλεσμα Παπανδρέου σε συναίνεση για "πορεία πατριωτική και εθνική" ειναι ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟ!!!!!!!
Πριν από 5 λεπτά · Μου αρέσει! ·
Αρέσει σε 4 άτομα.

Ανώνυμος είπε...

είναι και χιουμορίστας

Ανώνυμος είπε...

ναι και φυγαμε για υδρα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ναιξης

Ανώνυμος είπε...

λειπουν σε "αποστολη της βουλης στο εξωτερικο",ητοι αγορα θερινων ενδυματων.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ....

Newsbeast.gr | ΠΟΛΙΤΙΚΗ : Ο Καμμένος σήκωσε τη σημαία της διαμαρτυρίας!
www.newsbeast.gr
Ο Θόδωρος Πάγκαλος βρίσκεται στο βήμα. Οι βουλευτές της ΝΔ παρακολουθούν χαλαρά. Και ξαφνικά, παγώνουν. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είχε μόλις αφήσει να εννοηθεί ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ πριν το 1981 δεν ήταν δημοκρατικές......
Πριν από 10 λεπτά · Μου αρέσει! · · Κοινοποίηση

Marwood είπε...

Μόλις μας ενημέρωσε ο Ζαφειριάδης στο σκάι ότι το μεσοπρόθεσμο δεν θα πειράξει τις βρωμοσυντάξεις των πουστοδεητζίδων και γαμοοτετζήδων!!

Είμαι αγανακτισμένος!

Ανώνυμος είπε...

μα εγω διαβασα οτι αυτοι των εθελουσιων συνταξιοδοτησεων,θα φορολογηθουν.Τα γυριζουν παλι;
Μαργουντ τι γινεται;;θα σε γαμησω

Marwood είπε...

Μεταφορικά θέλω να πιστεύω

Ανώνυμος είπε...

τον παπαδημητριου θα γαμησω

Marwood είπε...

Διαλύονται ησύχως οι αγαναχτισμένοι

Marwood είπε...

Πόσο κοστίζει αυτό το μπιστόλι λέηζερ?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

σε 6 μηνες που θα αυξηθει το ελλειμμα (γιατι καπου χανεται σε μια μαυρη κρατικη τρυπα,που δεν γνωριζουν ουτε οι πασοκοι) να με θυμηθειτε, θα επανελθουμε πιο αγαχτισμενοι.

Προς το παρον εχουμε ραντεβου στις 28 του τρεχοντος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

9 ευρω το προμηθευτηκα εγω αλλα ειναι πανισχυρο,απο το σπιτι μου ριχνω στο εκκλησακι του Λυκαβητου

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://pitsirikos.net/2011/06/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CE%B9/#more-11393


καληνυχτα κυριοι

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/finance/finance-international-news/article/?aid=378451

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι αλλά ο Πιτσιρίκος διαφωνεί γενικά με τις απολύσεις. Δεν θέλει΄να χάνουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι. Αυτοί οι 60 συγγενείς συνδικαλιστών του ΟΣΕ τί θα απογίνουν; Να απευθυνθούν στον πιτσιρίκο για οδηγίες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Κι αυτός ο καραγκιόζος ο πιτσιρίκος έχει και ένα από τα πιο διαβασμένα μπλογκ στο διαδίκτυο. Μιλάμε για μεγάλο σαβουρολαό. Ίσως το καλύτερο για την Ελλάδα το έγραψε προχθές η Die Welt. "Να τί παθαίνει μια χώρα με πολιτικούς κατώτερους των περιστάσεων και λαό χωρίς κριτική ικανότητα"

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να απελευθερωθούμε από την Τρόικα αλλά και από τη χυδαία πολιτική και επιχειρηματική ελίτ του τόπου και τα σιχαμερά παπαγαλάκια της.

Αξιόπουστας κι ο πιτσιρίκος. όσο τον ταϊζε η επιχειρηματική ελίτ του τόπου ήταν καλά.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε στον καρκινοπαθή τελευταίου σταδίου που λέγεται Ελλάδα είναι άσκοπη η σωτηρία. Dr Death Κεβορκιάν χρειάζεται

Ανώνυμος είπε...

μαρκαριαν;

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/l0x6Hz

Ανώνυμος είπε...

Φουλ του Ψωμιάδη. Μάκης, Παύλος, Πανίκας, στα δίχτυα του νόμου.

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι μπλεγμάνος και ο Τσακογιάννης!

Πέφτω απ'τα σύννεφα

Ανώνυμος είπε...

http://www.sportdog.gr/article/38494/kai-o-marinakes-ste-lista

Ανώνυμος είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128692800

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΚΑΙ ΤΑ 83 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ......ΚΑΙ ΜΗΝΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.......ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ SITE SENTRAGOAL ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B Ήθελα να ήξερα , οι οπαδοί του γαύρου είναι ευτυχισμε΄νοι απόψε μετά ταύτα;;;;Νοιώθουν ότι στηρίζουν μεγάλη ομάδα;;;;;;;;;Δεν αλλάζουν ομάδα απόψε;;;;;;;;;;;Θα καταδέχονται να υποστηρίζουν αυτήν την πουστροομάδα;;;
πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει! · 1 άτομο
Ilias Andrianos Για ηρέμησε γιατί έχεις ξεφύγει μου φαίνεται, ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ τους χαρακτηρισμούς σου γιατι θα θα βρεθώ στη δυσάρεστη θέση να σου απαντήσω ανάλογα.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 416   Νεότερο› Νεότερο»