Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σύριζα, Ειρήνη, Δημοκρατία


Χωρίς να έχουν βγεί τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα μέχρι την ώρα που γράφεται αυτή η ανάρτηση, αλλά βλέποντας αυτά που φαντάζομαι ότι βλέπουμε όλοι έκπληκτοι, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ, το πλέον αστείο κόμμα της ελληνικής πολιτικής σκηνής να αποτελεί δεύτερο κόμμα, καταλαβαίνει και ο πιο καλοπροαίρετος παρατηρητής το αυτονόητο: Ότι θα έπρεπε στον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο να είχε κερδίσει η καταραμένη η αριστερά και να έχουμε περάσει 40 χρόνια κομμουνισμού, μόνο και μόνο για να πάψει να αγιοποιείται αυτή η ιδεολογία, η οποία από την αμιγώς κομμουνιστική της έννοια με την "απαλλοτρίωση" της ατομικής ιδιοκτησίας, έβαλε νερό στο κρασί της γιατί δεν έβρισκε ευήκοα ώτα ώσπου κατέληξε στον ΣΥΡΙΖΑ, το κατεξοχήν κόμμα της κωλοβάρας, της σαχλαμάρας και της κακής σχέσης με το σαπούνι, τον μπαρμπέρη και τον αφρό ξυρίσματος.


Το γεγονός είναι ότι με το ζόρι κάποιοι και εν προκειμένω οι Αμερικανοί, μας έσωσαν για δικούς τους λόγους από την κατάντια του κομμουνισμού, δηλαδή της ουράς στον φούρνο, των σάπιων δοντιών και της ζητιανιάς τζην παντελονιών σε δυτικούς τουρίστες, πράγμα όμως που ουδόλως επηρέασε την αριστερή  νοοτροπία  του "γίγαντα" και πανηλίθιου ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα επιβεβαίωσε μετά από 60 και βάλε χρόνια το σοφό ρητό "ουδείς αχαριστότερος του ευεργητηθέντος". Ειδικά μάλιστα, όταν ο ευεργητηθείς δεν δύναται να αντιληφθεί την ευεργεσία που του έγινε από τότε, αλλά επιθυμεί αυτή η ευεργεσία να συνεχιστεί μέσω της παροχής δανεικών και αγύριστων χρημάτων εκ μέρους των χορηγών ει δυνατόν μέχρι την δευτέρα παρουσία, με τον ίδιο να ζητάει συγχρόνως και τα ρέστα ουρλιάζοντας για το δίκαιο του αγώνα του μεταξύ κατάποσης σαρδέλας και τσίπουρου στον καφενέ.

Μπορεί το ΠΑΣΟΚ με όλους τους αρχηγούς του να έδρασε πράγματι ως δούρειος ίππος της αριστεράς από το 81 και μετά εξαγοράζοντας τον κάθε μαλάκα "αριστερό" έλληνα με αεριτζίδικα λεφτά επιδοτήσεων ή δανείων, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να υϊοθέτησε την αριστερή κούφια ρητορική των συνθημάτων τύπου "Έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ" απευθυνόμενο στο συναίσθημα του αδιαμφισβήτητα συναισθηματικού και θαυμαστή του Γιάννη Πάριου λαού , μπορεί τέλος πάντων να έκανε ότι έκανε με κύριο σκοπό να αποφευχθεί η αριστερή καθολική επικράτηση στην πολιτική ζωή, όμως η αριστερή πολιτισμική κυριαρχία απεδείχθη όχι μόνο ότι κρυβόταν βαθιά μέσα στην ψυχή του μαλάκα του Έλληνα κρυπτόμενη προσωρινά και δολίως πίσω από το ατομικό συμφέρον και την ιδιοτέλεια του κάθε γλειψιματία και παρακαλητή ψηφοφόρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά επίσης ότι με την πρώτη ευκαιρία ήταν έτοιμη να βγεί από την κρυψώνα της ανακουφιζόμενη ωσάν πορδή του Κώστα Μακέδου μετά από ένα καζάνι φασολάδα, προκειμένου να δείξει την βλακεία και την τεμπελιά του Έλληνα σε όλο τους το μεγαλείο.


Κι η ευκαιρία δόθηκε όταν πλέον τελείωσαν τα δανεικά και χρεοκοπήσαμε, οπότε όλος αυτός ο φαντασιακός-ουτοπικός έμετος δεν είχε νόημα να εκφραστεί σε έναν μαϊμού αριστερό απατεωνοχώρο όπως το ΠΑΣΟΚ, αλλά στον πραγματικά αριστερό μπουρδοχώρο, τον χώρο της αγάπης, της δημοκρατίας και του διορισμού στο δημόσιο, δηλαδή τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η κυριαρχία που όλοι βλέπαμε τόσα χρόνια, που λέγαμε ότι φταίει για την κατάντια μας αλλά που δεν είχαμε ένα στέρεο επιχείρημα περί ύπαρξης της γιατί κρυβότανε πίσω από υποκριτικές αριστερές καφενειακές αερολογίες που στην κάλπη μεταφράζονταν σε ψήφο στο "κεντρώο" ΠΑΣΟΚ για να γεμίζει η μπάκα, εμφανίστηκε ξαφνικά με τέτοιο εκκωφαντικό κρότο, που επισκίασε ακόμα και το γεγονός της ψήφου και της συνακόλουθης εισόδου στην Βουλή άλλων εξίσου "δυναμικών" και διανοητικά καθυστερημένων συμπατριωτών μας, όπως αυτών της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου-Καημένου.


Αποδεικνύεται λοιπόν περίτρανα ότι όταν ένας λαός θέλει κάτι αργά ή γρήγορα θα το πάρει. Ακόμα κι αν αυτό είναι τ' αρχίδια του. Μπορεί να περάσουν 60 χρόνια μέχρι να το πάρει αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή αυτό να γίνει. Ίσως μόνο μέσα από το βίωμα μιας άθλιας πραγματικότητας εκ μέρους του, υπάρχει ελπίδα να αντιληφθεί αυτή την πραγματικότητα σε όλη της την μεγαλοπρεπή αθλιότητα. Σε έναν δίκαιο λοιπόν κόσμο, θα έπρεπε να αφεθούμε να χρεοκοπήσουμε ανεξέλεγκτα, μήπως και οι "κοινωνικοί αγωνιστές" που αποτελούν την πλειοψηφία της καημένης αυτής χώρας βάλουν μυαλό κι αρχίζουν να αγωνίζονται πραγματικά για τον επιούσιο σε κανα χωράφι με ροδακινιές, αντί να αγωνίζονται στο μέτρημα δαγκανιών στο καλαμάκι του φραπεδοπότηρου στον καφενέ. Το οποίο μυαλό θα έβαζαν φαντάζομαι, την ίδια ημέρα που θα καλούνταν να πάνε στη δουλειά με το μουλάρι αντί με το αυτοκίνητο γιατί απλά δεν θα υπήρχαν καύσιμα.




Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγήσει λογικά κάποιος ότι αναδεικνύεται δεύτερο κόμμα, ένα αντιμνημονιακό κόμμα του οποίου ο αρχηγός έχει το πλέον γελοίο και αλαλούμ  οικονομικό πρόγραμμα, ένα κόμμα του οποίου ο αρχηγός στην κύρια προεκλογική τηλεοπτική του ομιλία έχει ως κύριο επιχείρημα  μια φαιδρή δήλωση περί "φορολόγησης των ακινήτων και καταθέσεων εξωτερικού ελληνικής ιδιοκτησίας" χωρίς να βρεθεί ούτε ένας σύμβουλος του να του πεί περί απαγόρευσης της διπλής φορολογίας, ένα κόμμα με 50 συνιστώσες-γκρουπούσκουλα που η μία διαφωνεί με την άλλη ακόμα και στο ζήτημα του τί ώρα θα κάνουν διάλειμμα για κατούρημα ή στο πώς θα πρέπει να φυσάνε την μύτη τους κατά τη διάρκεια των ατελείωτων συζητήσεών τους, ένα κόμμα που αποτελείται από εμφανώς νοητικά υστερημένους, συμπλεγματικούς  και παραληρηματικούς ανθρώπους τύπου π.χ. Γλέζου και Λαφαζάνη; Θα μου πεις ότι εδώ βγήκε ο ΓΑΠ με σύνθημα την πράσινη ανάπτυξη, στους ΣΥΡΙΖΕΣ θα κολλήσουμε τώρα; Ναι ρε θα κολλήσουμε, γιατί αποδεικνύεται ότι πρόκειται περί των ιδίων λαμπρών μυαλών που απλά άλλαξαν κι από την πράσινη ανάπτυξη τους απασχολεί πλέον η οικονομική ανάπτυξη ροζ χρώματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή όμως ο κόσμος δεν είναι δίκαιος, το πιθανότερο είναι ότι ο καραγκιόζ μπερντές που λέγεται ελληνική πολιτική σκηνή και που πλέον εκπροσωπείται σε μεγάλο βαθμό από τον ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να υπάρχει άνευ χρεοκοπίας, ενός γεγονότος δηλαδή  που θα έκοβε τις τζάμπα μαγκιές σε όλους αυτούς τους κουράδες. Τα σημάδια ήταν και είναι εμφανή: Κωλοτούμπες από τον Τσίπρα περί δραχμής, κρύψιμο του οπαδού της δραχμής Λαφαζάνη κλπ κλπ. Αν και ποτέ δεν ξέρεις πού φτάνει η βλακεία είναι η αλήθεια οπότε μπορεί και να το κλείσουμε το μαγαζί μια και καλή.



Θεωρώντας ότι η άνοδος στα προεκλογικά γκάλοπ της Χρυσής Αυγής, συσπείρωσε σε μεγάλο βαθμό τους "ευαίσθητους"-"δημοκράτες" Έλληνες ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ, πιθανολογώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για να καλύψει την περί δραχμής κωλοτούμπα του αλλά και την χλαπάτσα που προφανώς θα φάει αν πάει να "επαναδιαπραγματευτεί"¨το μνημόνιο, θα εστιάσει την ρητορική του στους "καημένους" λαθρομετανάστες, ντύνοντάς την με τον μανδύα του αντιφασιστικού αγώνα ενάντια στους "νεο-ναζί" προκειμένου να συγκινήσει, να αποπροσανατολίσει  και να δημιουργήσει ενοχικό αντιρατσιστικό σύνδρομο στην ηλίθια "δημοκρατική" μάζα. Διόλου συμπτωματική και η μόνιμη παρουσίαση της αφεντομουτσουνάρας του νεανία και φερέλπιδος πολιτικού Μανώλη Γλέζου.

Το μεγαλύτερο ατύχημα δε, θα είναι η όλη ιστορία να συμπέσει με τυχόν παροχή χρημάτων από την ΕΕ λόγω της νίκης Ολάντ στην Γαλλία. Ποιος θα αντέχει να ακούει τις θριαμβολογίες Τσίπρα περί δικαίωσής του για επαναδιαπραγμάτευση όταν είναι κατανοητό ότι υπό κανονικές συνθήκες θα έπαιρνε τα παπάρια του;

Όπως και να χει, η σύγκριση του επιπέδου του ελληνικού λαού με άλλους ευρωπαϊκούς είναι αποκαρδιωτική. Πώς μπορείς να συγκρίνεις τους Έλληνες με έναν λαό όπως οι Ελβετοί που αρνήθηκαν δύο εβδομάδες παραπάνω άδεια μόνο και μόνο γιατί έχουν την λογική να αντιλαμβάνονται ότι θα φύγουν οι επιχειρήσεις από τη χώρα τους, με τους Ιρλανδούς που επέμειναν να μην ανέβει στη χώρα τους η φορολογία των επιχειρήσεων για τον ίδιο λόγο ή με τους Γερμανούς που επιμένουν σε ποσοστό άνω του 50% σε μέτρα λιτότητας; Διόλου τυχαία λοιπόν η άνοδος ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ενός κόμματος δηλαδή με στόχο τον διορισμό όλων των Ελλήνων στο δημόσιο, την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια από όλους μας, την πίστη ότι έχει ο Θεός και ως εκ θαύματος κάτι θα γίνει και για μας και την μείωση των δαπανών της χώρας αρχής γενομένης από το σαπούνι.



"Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει", όπως λέει κι ο "σοφός" ελληνικός λαός. Με τις υγείες μας.

422 σχόλια:

1 – 200 από 422   Νεότερο›   Νεότερο»
Το παιδί της Πλατείας είπε...

Βαρσο τρομερό κείμενο προσωπικα επέλεξα.ΝΔ διότι έβλεπα την.δυναμική του.σύριζα και φοβόμουν.οτι θα πάρει την πρώτη θέση και δεν.τρολαρω ο αλέξης Τσιπρας βγήκε δεύτερος γιατι το.μιντιακο κατεστημένο.τον.πρόβαλε πολύ διαδόθηκε το.νέο οτι μπορεί να κυβερνήσει με.ΚΚΕ και.με Καμμενο και τότε.έγινε.ο.πανικός,.ο.κλασσικός μαλακας.όπως λές νόμισε οτι θα ρίξει το.σύστημα το σάπιο του ΠΑ.ΣΟΚ στηρίζοντας το πνευματικό του παιδί τον Αλέξη και.εκεί την.πάτησε.Τολμώ να πω οτι.ο τυχερός της έκτης.μαϊου.αν και τον.ήπιε σε ποσοστα είναι ο Βενιζέλος.που θα.παίξει.τον.ρόλο του αναμορφωτη της κεντροαριστεράς και.θα την ενώσει με την ΝΔ για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.Είδα επίσης.τον γενικό γραμματέα της χρυσής αυγής τον μιχαλολιακο που αν.και δεν.τον πάω και το έχω πεί η.οργή του ηταν.δίκαια.παίξαν άσχημο πουστικο.παιχνίδι και αρκετή.λάσπη προς το.πρόσωπο.τού.όπως για μπουρδελο ξενοδοχεία κλπ

Ανώνυμος είπε...

η ρόζα, για να δούμε τι έχει να πει και η ρόζα

Tourkoglou είπε...

Βάρσο, αν πιστεύεις πραγματικά ότι ο Hollande θα ρίξει λεφτά στο λάκκο με τα σκατά επειδή είναι σοσιαλιστής (LOL) και επειδή στην Ελλάδα κυριαρχεί ο σοσιαλιστικός (LOL) Σύριζα, τότε μάλλον είσαι κρυφός οπαδός του Βαρουφάκη. Εγώ θα επικεντρωνόμουν σε πιο ρεαλιστικά ζητήματα, όπως π.χ. σε τι γλώσσα και με τι διερμηνείς θα γινόταν πιθανή διαπραγμάτευση μεταξύ των τσιπροειδών και των Ευρωπαίων.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/atyxo.html

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο Μίχας έχει δίκιο.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14987

Κι αυτά τα λεγα εγώ. Θα πρέπει πλεον ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει ευθύνες. Δεν μπορεί να είναι μόνο τζάμπα μαγκιές και τραμπουκισμούς.

Και μην τολμήσει ο βλάκας ο Σαμαράς (btw, αυτόν τον μοιραίο ηλίθιο ο Μητσοτάκης τον έβαλε να διαχειριστεί και ύψιστης σημασίας εθνικά θέματα) να κάνει κυβέρνηση χωρίς τον σύριζα (λέμε τώρα).

Επειδή ο Λαφαζάνης είναι γείτονας θα τον πιάνω κάθε μέρα μέχρι να μου διορίσει δύο ξαδέρφια άνεργα που έχω. 150.000 ανέργους στο δημόσιο δεν είχαν υποσχεθεί?

Προτρέπω να το κάνουν όλοι σε όσους έχει τάξει λαγούς (όχι μείωση συντάξεων, δωρεάν πετρέλαιο από τον τσάβες, κλπ.). Αν δεν πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους προτείνω γιαουρτώματα, μολότωφ, αυγά "ενάντια" στον λαφαζάνη, τον στρατούλη,κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκιές τώρα λες εσύ, αφού δεν θα κάνεις τίποτα απ'όλα αυτά.

Θα καρπαζώσεις ρε τον λαφαζάνη έχεις τα άντερα; Για να σε δω

Ανώνυμος είπε...

Θα καρπαζώσεις ρε το λαφαζάνη;;

Mίλα ρε

Ανώνυμος είπε...

ήδη του την έχω πει

Ανώνυμος είπε...

12.37
Μεμονωμένα δεν μπορείς να επιτεθείς γιατί θα σε μπουζουριάσουν. Αυτα θα τα αναλάβει το μαζικό κίνημα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε άκου: ο τσίπρας πήρε 16% και όχι 46% για να σε διορίσει.

Αρα τζάμπα μαγκιές και οι τραμπουκισμοί θα συνεχίσουν. Απλώς περισσότεροι σύντροφοι τώρα στη βολή θα απολαμβάνουν τις παροχές του Σόιμπλε και του χερ Χούφτερ.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/04/blog-post_8730.html

Ανώνυμος είπε...

Να μας πεί ο Τσύριζα (τα παπάρια μου ξύριζα) τι θα κάνει με τους σβωερκοδαγκωμένους για να μην ανησυχεί κι ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

συνωμοσία του θορύβου

http://www.iefimerida.gr/news/49348/o-kaiadas-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

Ανώνυμος είπε...

o κουραδάκης, για να ακούσουμε τι έχει να πει και ο κουραδάκης

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τούρκογλου, σιγά μην εννοούσα κάτι τέτοιο. Επίσης αν νομίζεις ότι ο Ολάντ (ΓΑΠ Νο2 καταπως φαίνεται) έχει λεφτά που του περισσεύουν για να ρίξει κάπου, πλανάσαι οικτρά.

Αυτό που εννοώ είναι ότι η άνοδος Ολάντ στην Γαλλία, σηματοδοτεί μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων των χωρών της ΕΕ.

Από τη μια υπάρχουν η Ισπανία και η Ιταλία και εμεί. Χώρες που δεν αντέχουν τα μέτρα λιτότητας πλέον και έχουν αρχίσει και διαμαρτύρονται ζητώντας να πέσουνε λεφτά για ανάπτυξη (τώρα από που θα είναι αυτά τα λεφτά ένας θεός ξέρει..).

Από την άλλη η Γερμανία που αρνείται να αλλάξει την πολιτική λιτότητας και της δημοσιονομικής εξυγίανσης. Τώρα, μαζί με την Ισπανία και την Ιταλία προστίθεται στον ένα άξονα καταπώς φαίνεται και η Γαλλία του Ολάντ φεύγοντας από τον Γερμανικό που την είχε βάλει ο Σαρκοζύ.

Αν για κάποιο λόγο η πίεση των Ιταλών, Γάλλων, Ημών και των Ισπανών άρει τις Γερμανικές αντιρρήσεις και πέσουν λεφτά (...με ευρωομόλογο;;;) τότε θα πέσουν λεφτά και σε μας. Και τότε ποιος ακούει τον Τσίπρα (αλλά και τον Σαμαρά) που θα παρουσιάσουν την "επιτυχία" ως δική τους στους ημεδαπούς καθυστερημένους ψηφοφόρους, όταν είναι φανερό ότι το ειδικό βάρος μας ως χώρας στις ευρωπαϊκές διαπραγματεύσεις είναι αρνητικό.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.skai.gr/news/world/article/202373/ta-epomena-vimata-tis-europis-kai-o-gallogermanikos-axonas/

Στο παραπάνω άρθρο φαίνεται καθαρά ότι οι Γερμανοί έχουν πάρει είδηση ότι ο Ολάντ είναι ΓΑΠ Νο 2.

Με άλλα λόγια, ό Σόϊμπλε προειδοποιεί ευθέως τον Ολάντ ότι ΔΕΝ θα αλλάξει η πολιτική λιτότητας αλλά του λέει και ευθέως ότι θα τον αφήσει να πάρει τα @@ του αξιοπρεπώς (ακριβής λέξη !!!!) για να μην εξευτελιστεί τελείως, με το να δεχτεί η Γερμανία να συζητήσει ΤΥΠΙΚΑ το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας (και όχι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, δηλαδή να το αλλάξει), μόνο και μόνο για να μην εξευτελιστεί στα μάτια των ψηφοφόρων του ως λαοπλάνος.

Θα πέσουν μεγάλα γέλια με τον Ολάντ, ο οποίος προφανώς θα γίνει ΓΑΠ Νο 2, όταν στη θεωρία θα είναι σοσιαλιστής και στην πράξη θα αναγκαστεί να ακολουθήσει νεοφιλελεύθερες πολιτικές, σε μια χώρα όπως η Γαλλία, που έχει πολλά κοινά με μας (συνταξιούχους των 57 ετών κλπ κλπ) .

Γιατί αποδεικνύεται ότι η μόνη δύναμη σοβαρότητας στην ΕΕ είναι οι Γερμανοί χωρίς τους οποίους το μαγαζί θα είχε ήδη κλείσει.

Παρόλα αυτά ποτέ δεν ξέρει κανείς. Η συνισταμένη των πιέσεων Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας και Ελλάδας μπορεί μεσομακροπρόθεσμα να εξαναγκάσει τους Γερμανούς σε αλλαγή πολιτικής. Ίσως μετράει και το γεγονός ότι πιέζουν και οι Αμερικανοί σε αυτή την κατεύθυνση.

Tourkoglou είπε...

Ένα ευχάριστο που συνέβη τις τελευταίες μέρες ήταν μία μικρή βλάβη του αυτοκινήτου μου που με ανάγκασε να μετακινούμαι με ταξί. Φυσικά, πιάνω πολιτική συζήτηση και ρίχνω λάδι στη φωτιά όποτε πρέπει. Ο τελευταίος που μου έτυχε πριν λίγο ήταν απίστευτα γραφική φιγούρα: μαλλί Πετσάλνικου, τεράστιο μουστάκι και προφορά σαν αυτή του Μπαρμπαγιώργου στον Καραγκιόζη.

Μπαίνω μέσα και μου λέει "καλά να παθ'ν'! Ζαγάρια!" Απαντώ "έτσι! Να πάνε στο διάολο όλοι τους!" Συνεχίζει "είμαι 60 χρ'νών κι έχω 5 παιδιά. Ψήφαγα ΝΔ, είχα κι υπουργό μεσ'. Πάου στ'ν υπουργό να μ' διουρισ' του γιο και διν καgν' τιπ'τ'. Ε, λέω δεν ξαναπατάου. Ιγώ κι η γυναίκα και τα 5 παιδιά ρίξαμε Σύριζα." Του λέω "κι εγώ δεξιός είμαι, αλλά ψήφισα την Αλέκα. Τα λέει καλύτερα απ' όλους τους." Συνεχίζει "Ε, να ψηφίσει μgνημόgνio ου Σαμαράς; Μπρρρ! Καgλύτερα ο Τσίπρας. Το διάολο πήγα και ψήφ'σα. Το διάολο!!! Κι ου Καμμένους. Καλά τα λέει κι ου Καμμένους!!!"

Βγήκα από το ταξί λίγο ζαλισμένος και σκεπτόμενος λέξεις όπως "simpleton", "ευγονική", "πεντοχίλιαρο"...

Ανώνυμος είπε...

μ ανησυχει η απουσία καραισκου. Ευχομαι να μην έχει κακές σκέψεις στο κεφάλι του.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_8618.html

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Πριν από 54 δευτερόλεπτα ·


Παιδιά , ο,τι και να λεμε, ο,τι και να ψηφισαμε χθες , απο το βραδυ μέχρι απόψε το βράδυ , όπου και αν εχω βρεθει , στον δρόμο ή στον καφέ ή στο γραφείο ή ακόμη και στο ...γήπεδο, παντού βλέπω χαρουμενα προσωπα....Ακόμη και αν δεν σπάσαμε τις κομματικές μας ή άλλες αλυσίδες , χαρήκαμε παρα πολύ με τα χθεσινα αποτελεσματα...Μετα την επί 2 1/2 χρονια ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ , είχε ανάγκη ο κοσμος απο μια εκτονωση....

Ανώνυμος είπε...

Όπου εκτόνωση προφανώς εννοεί τον αυνανισμό ο develekos,γιατί εχτές αυνανιστήκαμε με πάθος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4718670

Μόνο στην Ελλάδα θα έμπαινε στον κόπο να εκδώσει ανακοίνωση το ΓΕΑ ότι... δεν ψεκάζονται οι πολίτες. Παγκόσμιο ρεκόρ ηλιθιότητας κάναμε πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Πολλή προσοχή στο παρακάτω βίντεο της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης.

http://www.youtube.com/watch?v=TYIlIKnc6QY

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος θα σπασει τη σιωπη το
υ;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vHA4rIrQYpc&feature=endscreen&NR=1

Ανώνυμος είπε...

ευεργΕτηθεις μωρέ

Ανώνυμος είπε...

ευεγέρθητος

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Ο σύριζα είναι ενα χαλασμένο συνοικιακό λούνα πάρκ ,βρώμικο και σκωροφαγωμένο, με μαλλί της γριάς όλο μυγάκια και ποπ κορν σερβιρισμένο απο εναν γύφτο που ξύνει καθε τόσο τον απλυτο κώλο του.Ειναι Μπόρατ και Μπάρτσα μαζί είναι κοστούμι με σανδάλι και νυχάρα ακοβη απο τότε που πηρε τελευταία φορά η ΑΕΚ πρωτάθλημα.Είναι γκόμενα με άποψη και ποδήλατο , σαχλα και κάλτσα , και μεθυσμενακι στον καφενε σε επινα κοριτσάκι σαν το κρασακι κλπκλπ

Το ερώτημα είναι: οι αλλοι οι αστοί υπτίθεται δημοκράτες, πως κατεβηκανε να πεισουν τον κοσμο να μην ψηφίσει τη ΧΑ και τον Τσίπρα με τη
πραγματι μεγάλη ρεντα; Με τη Φώφη και το Μιχέλακα; Που τριαντα χρόνια τωρα και τοσα λεφτα μοιρασμένα, δεν μπορουν να φκιάξουν ούτε το κτηματολόγιο;

Ανώνυμος είπε...

Επί προσωπικού

Απευθυνόμενος σε όλους εκείνους που μου κάνουν την τιμή να παρακολουθούν τη στήλη, οφείλω μία παραδοχή - ιδίως έπειτα από το σημείωμα της περασμένης Κυριακής. Το δίδαγμα των εκλογών που με αφορά προσωπικώς είναι ότι τελικά ο «ευρύτερος κόσμος» μου είναι, βρε παιδάκι μου, μάλλον περιορισμένος...


Tου Στεφανου Κασιματη

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitiki.com/2012/05/blog-post_08.html

Ανώνυμος είπε...

θα παιξει σερ μπέιζιλ μαρκεζίνης?

Ανώνυμος είπε...

Συγκυβέρνηση με το ΚΚΕ;

του Τάκη Μίχα

Φαντασθείτε να ζητούσε ο Αντώνης Σαμαράς συνεργασία από την Χρυσή Αυγή και μάλιστα να της πρότεινε θέση στο κυβερνητικό σχήμα. Έχετε καμία αμφιβολία ότι μία τέτοια ενέργεια θα πυροδοτούσε αντιδράσεις που θα ξεπερνούσαν οτιδήποτε έχουν δει μέχρι σήμερα τα μάτια μας;

Όμως ο Αλέξης Τσίπρας (με τις ενθουσιώδεις παραινέσεις μεταξύ άλλων του «εκσυγχρονιστή»(!) Παπαδημούλη) πρόκειται να προτείνει συγκυβέρνηση σε ένα κόμμα μπροστά στους στόχους του οποίου τα οράματα της Χρυσής Αυγής είναι παραμύθια για μικρά παιδιά: Το ΚΚΕ.

Ας ξαναθυμηθούμε λίγο τα οράματα του ΚΚΕ. Επίκεντρο της φιλοσοφίας του είναι το σταλινικό όραμα το οποίο το κόμμα του Περισσού διαφημίζει ανοιχτά. Αυτό σημαίνει ότι το ΚΚΕ υιοθετεί ανοιχτά ένα σύστημα που βασίστηκε σε μαζικές εξοντώσεις ολόκληρων πληθυσμιακών στρωμάτων (περίπου 60 εκατομμύρια σύμφωνα με την σύγχρονη ρωσική ιστοριογραφία), τις μαζικές εκτοπίσεις πολιτικών αντιπάλων και «κοινωνικών εχθρών» και το πιο ανεπτυγμένο σύστημα τρομοκρατίας του πληθυσμού που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Αλλά το ΚΚΕ δεν σταματάει εκεί: Σήμερα εξυμνεί τα «επιτεύγματα»(!!) του πιο απάνθρωπου καθεστώτος του κόσμου, δηλαδή της οικογενειοκρατικής δεσποτείας της Βόρειας Κορέας ενώ παράλληλα σε πρόσφατη συνέντευξή της η κ.Παπαρήγα ανέφερε ότι το σύστημα το οποίο θα επιβάλλει το κόμμα της στην Ελλάδα θα είναι μία μικρογραφία του σταλινισμού που χαρακτήριζε τα καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 90.

Αν το ΚΚΕ λάβει μέρος στη διακυβέρνηση της χώρας, όπως προτείνει ο κ.Τσίπρας, αυτό σημαίνει ότι τα προσωπικά δεδομένα όλων των πολιτών της χώρας θα περάσουν στα χέρια μίας πολιτικής παράταξης που εξιδανικεύει την αστυνομοκρατία.

Επιπλέον στην εξουσία θα είναι ένα κόμμα που ενώ το ίδιο αρνείται να δημοσιοποιήσει τα δικά του οικονομικά δεδομένα θα αποκτήσει αίφνης πρόσβαση στα οικονομικά δεδομένα πολιτών και επιχειρήσεων κάτι που θα του δώσει τρομερό υλικό για να τους εκβιάζει για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με αυτό λοιπόν το κόμμα θέλει να συγκυβερνήσει ο κ.Τσίπρας το οποίο μάλιστα το θεωρεί μέλος της ευρύτερης «αριστερής οικογένειας»-ασφαλώς με τις ιδιοτροπίες του αλλά κατά βάση μέλος του ιδίου γονιδιώματος. Μέχρι σήμερα ακόμα και όσοι είχαν σημαντικές διαφωνίες με την φιλοσοφία του ΣΥΡΙΖΑ –όπως ο υποφαινόμενος-δεν αμφισβητούσαν ότι υπήρχε μία ελευθεριακή συνισταμένη στον πυρήνα της σκέψης του. Όμως οι επιλογές του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να θέτουν σε αμφιβολία την ύπαρξης αυτής της διάστασης. Επίσης θέτουν πια ορισμένα σημαντικά ερωτηματικά, όχι τόσο για το ΚΚΕ, αλλά για τους μακροπρόθεσμους στόχους του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

τσαβες της μεσογείου. Παμε για εμφύλιο?

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρης Δανίκας


Βάλτος

Τα ετερόκλητα έλκονται, Μοιάζουν αντίθετα και εχθρικά. Στην πραγματικότητα έχουν πολλά κοινά. Το εξηγώ. Από τη μια το ντουέτο του δικομματισμού. Αυτοί που στα λόγια κόπτονται ότι είναι με την Ευρώπη και το ευρώ. Ομως στην πράξη και με τις πολιτικές τους μας έστειλαν στο χείλος του γκρεμού. Με κοινωνικούς και οικονομικούς όρους έχουμε πτωχεύσει και χωρίς τον δίχτυ προστασίας της «άθλιας» Μέρκελ έπρεπε κανονικώς να είχαμε καταλήξει στη δραχμή και την ασύντακτη χρεοκοπία. Παριστάνουμε, δεν είμαστε κανονική ευρωπαϊκή κοινωνία. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Δικό τους δημιούργημα το χάος και η χρεοκοπία. Φανταστείτε. Τα τελευταία οκτώ χρόνια είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Να προσαρμοστούμε, να ανακάμψουμε και να δραπετεύσουμε από τους κοτζαμπάσηδες, τους τοπάρχες και την τριτοκοσμική ανυπαρξία. Η πρώτη, όταν η επανίδρυση του κράτους από τον Κώστα Καραμανλή μεταλλάχθηκε σε διπλασιασμό του χρέους κα τριπλασιασμό των ελλειμμάτων. Η δεύτερη, πιο κρίσιμη, όταν το «περίστροφο» του Γιώργου Παπανδρέου μεταλλάχθηκε σε μπακαλόχαρτο με τη γνωστή συνταγή «πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι». Και η τρίτη, ακόμα πιο κρίσιμη όταν η κυβέρνηση τριών κομμάτων με πρωθυπουργό τον τάχα μου προφέσορα της Οικονομίας Λουκά Παπαδήμο, πλην δανειακής σύμβασης κατέληξε όχι μόνο σε ακινησία, αλλά και σε φραγή των στοιχειωδών μεταρρυθμίσεων από τον πρωταθλητή του παλαιοκομματισμού κύριο Βορίδη.

Γι' αυτό οι ψηφοφόροι τους ενταφίασαν στο μουσείο της προϊστορίας. Επειδή ακόμα και στο «και πέντε» αρνήθηκαν πεισματικά να υιοθετήσουν εκσυγχρονιστικά μέτρα που θα μετακινούσαν τον τόπο σε ευρωπαϊκή τροχιά. Οι αθεόφοβοι δεν προχώρησαν έστω σε μέτρα συμβολικά. Να κόψουν στο μισό τις δικές τους απολαβές και να περιορίσουν τα προεκλογικά έξοδά τους σε επίπεδα σημερινά. Γι' αυτό τους καταψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων. Γιατί χωρίς τιμωρία το έγκλημα θα συνεχιζόταν με μεγαλύτερη αναλγησία και ασυδοσία. Και γιατί οκτώ στους δέκα πολίτες αυτής της χώρας θέλει η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη και την ευρωζώνη.

Με έναν λόγο αυτά τα δύο κόμματα που μαϊμουδίζουν ευρωπαϊκά, στην πραγματικότητα είναι διεφθαρμένα, σάπια και αφρικανικά. Τοπάρχες, κοτζαμπάσηδες, σουλτάνοι και αληπασαλήδες. Πάει τελειώσανε οριστικά. Ομως, από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ που έλαβε το μεγάλο μερτικό της διαμαρτυρίας, παριστάνει τον τσάμπα μάγκα και τον καουμπόη. Αν δεν υιοθετήσει τις βασικές μεταρρυθμίσεις. Αν δηλαδή η ηγεσία του δεν πάρει πάνω της το βάρος εκείνων των μέτρων που θα εκσυγχρονίσουν τους μηχανισμούς, θα αλλάξουν τους θεσμούς, θα δημιουργήσουν ευνοϊκό περιβάλλον για τις επενδύσεις και αν δεν επανιδρύσουν την κρατική μηχανή με ευρωπαία κριτήρια, ε τότε συντόμως κι αυτοί θα γκρεμιστούν σαν τους πύργους που χτίζουμε στην άμμο. Το έχω ξαναπεί. Σε όλους τους δείκτες η χώρα ουδεμία σχέση έχει με οποιαδήποτε μικρή η μεγάλη χώρα της Ευρώπης. Επειδή ακόμα εξακολουθούμε να πορευόμαστε σαν σουλτανία της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Με απλά λόγια, θέλουμε αλλά φοβούμαι ότι και το πολιτικό προσωπικό αλλά και η κοινωνία, όλοι δηλαδή, δεν μπορούμε. Γιατί ούτε Αρετή, ούτε Τόλμη, ούτε Ικανότητα διαθέτουμε από τον βάλτο να βγούμε!

Marwood είπε...

Μα έχει σχέση αυτός ο βουτυρομπεμπές, το αντιπροσωπευτικότερο προιόν της αγράμματης και θρασύδειλης γενιάς του πρωτοπασόκ, με τον -γαμιά εδώ που τα λέμε- τσάβες?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά μετά την ψήφο του γίγαντα και μουσικόφιλου ελληνικού λαού στον χεβυμεταλά Καιάδα (aka Νίκο Γερμενή)της Χρυσής Αυγής, αυτόν δηλαδή που φωνάζει το γνωστό "ΕγερθήτΟΥ" στο βίντεο, αποφάσισα στις επόμενες εκλογές να ψηφίσω τον γνήσιο Έλληνα χεβυμεταλά Δημήτρη (Σ)Κατή, ακόμα κι αν δεν κατέβει υποψήφιος (θα γράψω τ' όνομά του σε λευκό ψηφοδέλτιο). Κατά το Αίμα και Τιμή της Χρυσής Αυγής, αφιερώνω σε όλους σας και ειδικά στο Παιδί της Πλατείας που ακούει και μέταλ το σουξέ του Δημήτρη Κατή: Δόξα και Τιμή,

http://www.youtube.com/watch?v=-lHXxNicdkw

που τα έχει όλα. Τρένα, Σπαθιά, Άλογα, Ακόντια, Γιοφύρια, της πουτάνας γίνεται δηλαδή, αλλά και τον Δημήτρη Κατή σε διάφορα σόλο.

Ανώνυμος είπε...

μονο σ΄αυτή την χώρα θα έπαιζε εν ετει 2012 λαφαζανης με "εθνικοποίηση επιχειρήσεων", και "κεντρικός ρόλος του κράτους", κλπ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο σατανιστής Καιάδας στους λόγους του στη Βουλή θα μιλάει ανάποδα με κρυμμένα σατανιστικά μηνύματα; Θα προσπαθήσει να περάσει νόμο να μας φυτέψουν τα τσιπακια του 666; Περιμένω να δω. Επίσης πρέπει να πάρει κάποια στιγμή θέση για το σοβαρό αυτό θέμα κι ο πατήρ Τιμόθεος Κιλίφης μαζί με τους Παπαροκάδες

Ανώνυμος είπε...

να γυρίσει η ολυμπιακή στο δημόσιο και να προσληφθει ο καραϊσκος ως συνδικαλιστής με 5000 ευρώ το μήνα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Είμαι σίγουρος ότι μέρος του πρώτου του βουλευτικό μισθού ο Καιάδας θα τον ξοδέψει για να αγοράσει όλους τους δίσκους των Sepultura. Τα υπόλοιπα θα τα δώσει για Playmobil.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η έγκριτη εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα γιατί δεν λέει τίποτα γι αυτό το σατανιστικό σκάνδαλο; Οι Παπαροκάδες γιατί σιωπούν;

http://www.youtube.com/watch?v=xnmv2B7CPXg

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε πιστεύω ότι θα καθιερώσει και εκδηλώσεις μνήμης στους αδικοχαμένους Dead και Euronymous των Mayhem

http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_%28musician%29

http://en.wikipedia.org/wiki/Euronymous

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ θέλω να σκάσει μύτη σε συνάντηση με την Μέρκελ όπως εμφανίζεται στο παρακάτω Link:

http://www.metrogreece.gr/ArticleDetails/tabid/82/ArticleID/131095/Default.aspx

Έτσι μάλιστα. Δε γαμιέται. Αφού θα πάμε που θα πάμε στον πάτο με τον ΣΥΡΙΖΑ και τέτοιους βουλευτές, τουλάχιστον ας το διασκεδάσουμε

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι βαρσο. Αυτή η χώρα ενδεικνυται για τρελή διασκεδαση, provided οτι δεν εξαρτάσαι εισοδηματκώς ή δεν εχεις καταθεσεις ή επενδύσεις σ' αυτη

Ανώνυμος είπε...

http://www.spiegel.de/international/europe/german-press-review-of-greek-election-and-political-chaos-a-832026-druck.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_2121.html

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Aυτη η κινηση εχει ιδιαιτερο συμβολισμο και ειναι πολυ ανησυχητικη

ΤΟ ΒΗΜΑ - Μίκης Θεοδωράκης: Στηρίζω την προσπάθεια Τσίπρα να κάνει κυβέρνηση - πολιτική
www.tovima.gr
Την στήριξή του στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο κ. Αλέξη Τσίπρα και στην προσπάθειά του «να σχηματίσει μία κυβέρνηση που θα καταγγείλει το μνημόνιο» εξέφρασε ο μουσικοσυνθέτης κ. Μίκης Θεοδωράκης. Μάλιστα, κάλεσε τους Ελληνες να...
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Πριν από 54 λεπτά ·

Marwood είπε...

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ψοφίσουμε σύριζα. Θα καταστραφεί μεν η χώρα, ενδεχομένως θα καταλήξουμε σε κάποιο σκλαβοπάζαρο αλα gladiator, αλλά θα πάρει το μάθημα του αυτός ο σιχαμένος λαός για το τι σημαίνει σοσιαλισμός και τσοινωνιτσή διτσαιοσύνη©, κατά τον ίδιο τρόπο που τον έμαθαν και οι χαροκαμενοι βαλκάνιοι γείτονές μας.

Ανώνυμος είπε...

καραϊσκο?

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4eJP9wDhDoI

Ανώνυμος είπε...

metal heart

http://www.youtube.com/watch?v=CbxO89lgGd0

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=m43xRh1uh-U

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9LYxQznJCls

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπορεί η ΧΑ να εκτέθηκε με τό στέλεχος της τον χεβυμεταλά Καιάδα αλλά διαθέτει δυνατό δυναμικό για την Ελληνική Βουλή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος καθηγητής μουσικής αλλά κυρίως εξίσου χεβυμεταλάς με τον Καιάδα γιατί είναι αρχηγός εθνικ μέταλ συγκροτήματος.

http://www.youtube.com/watch?v=iD9iN-0E-DY

Μια άλλη καλή περίπτωση βουλευτή του κόμματος είναι ο Γιάννης Λαγός που εμφανίζεται μόνιμα δίπλα στον αρχηγό Μιχαλολιάκο. Με λίγη προσοχή θα παρατηρήσουμε στο παρακάτω βίντεο ότι στην προεκλογική συγκέντρωση του Λαγού στον Πειραιά (που εκλέχθηκε πρώτος από την ΧΑ στην περιφέρεια) παρευρίσκεται και ο... Μάκης ο Ζούγκλας. Φαίνεται φευγαλέα στο τέλος του βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=BDUjPy9MBA4

Ανώνυμος είπε...

περίμενα το ντεβελέκο να πάρει σοβαρη θέση ακόμη και αυτήν την υστατη ωρα.Θέση ντόμπρα και καθάρια , ριζοσπαστική και ανατρεπτική σαν το χαρακτήρα του. Φευ.Ο ντεβελ οπως και να πεσει στο εδαφος, θα σταθει με τα δυο ποδια ορθιος και με τη γκομενα του χεράκι χερακι σαν να μη εχει ερθει κανενα μνημονιο ποτε. Ο αντρας τουτος εξακολολουθει να υπεκφευγει, απο τις υποχρεωσεις-προσδοκιες που ο ιδιος δημιουργησε με τις ιντερνετικες παρεμβάσεις υπερβάσεις επεμβάσεις του.Περιμενουμε ντεβελεκε μια σου δηλωση για το καζο σαμαρά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που πρέπει να λογοδοτήσει στο κοινό του είναι ο Καραϊσκος για την πράσινη πανωλεθρία.
Τι συνέβη με το κίνημα ωρέ Καραϊσκο; Τι ψωλιά ήταν αυτή μωρέ;

Ανώνυμος είπε...

Να ξαναδημοσιευτεί, δίκην ξεμπροστιάσματος, η φωτο του ενθουσιώδους (προ του κάζου βέβαια) ντεβελέκου με τον σαμαρα. Πράγματι, την πάπια ο ντεβελέκος μετά το κάζο.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Καραϊσκος;

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά είπε ο έρημος ο Καραϊσκος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο Πασόκ και ιδού τα αποτελέσματα.
Ρε μπας και έχει καμια σχέση με τον Μητσοτάκη;

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i09052012

Ανώνυμος είπε...

http://www.mckinsey.com/Insights/MGI/Research/Financial_Markets/Uneven_progress_on_the_path_to_growth

Ανώνυμος είπε...

«Στα αλήθεια, δεν φαίνεται καλό», δήλωσε ο Van Rompuy, προσθέτοντας πως αναμένει το επόμενο καλοκαίρι θα είναι «συναρπαστικό».



Πηγή:www.capital.gr

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15031

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_09/05/2012_441268

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_6343.html

Ανώνυμος είπε...

H μέρα που σίγησε ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος δε σιγεί ποτέ, απλά βογγάει απαλά και αισθησιακά όποτε του δαγκώνουν το σβέρκο.

Ανώνυμος είπε...

ενός λεπτού σιγεί

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λέει ο μανδραβέλης:

"..Το θέμα δεν είναι να δοκιμαστεί η Αριστερά για όσα ανεδαφικά λέει. Το ζητούμενο είναι να δοκιμάσει η ελληνική κοινωνία όσα ανεδαφικά πιστεύει."

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη ρε μανδραβέλη έπρεπε να ψηφισουμε Σαμαρά ή Μπένι για να φανούμε υπεύθυνοι πολίτες και ευρωπαιστές. Κυριοι ας σοβαρευτούμε.Με πιστή εφαρμογή του μνημονίου θα πεθάνουν , θα καταστραφούν , θα θα δεν ξερω και εγω τι θα κάνουν , οι μισοί ελληνες. Οι οποίοι μισοί ελληνες εχουν -παντως- δικαιωμα ψήφου με τα γνωστα αποτελέσματα που απολαμβάνουμε.
Το μνημονιο δεν βγαινει λοιπόν.Και η εφαρμογή του, που δεν πάει πουθενα τον τοπο πραγματι, κάνει ανθρωπους σαν τον Θοδωρα Κατσανεβα και το Λαφαζανη και τον Καιαδα να φαντάζουν λογικοί και ορθολογικοί.

Ανώνυμος είπε...

ο Μανδραβελης λεει αυτα που ειπε εχθες στο τηλε αστυ ο καρατζαφερης, στο γνωστο συγκλονιστικο διαγγελμα του ..δειτε το

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν ακόμα κορόιδα?

Κι αν υπάρχουν τέτοια, θα εμπιστευτούν τον ψυχαντώνη?


http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4719176

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, ιδού τί απασχολεί το Καραίσκο




http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=145124&catID=3

Ανώνυμος είπε...

@ 2.28 μμ

στις προχθεσινές εκλογές επιβεβαιώθηκε η έξοδος της ελλάδος από το ευρώ. Είναι θέμα χρόνου πλεον το πότε θα γίνει αυτό. Με δική μας πρωτοβουλία και όχι με κλωτσηδόν έξοδο από την Μέρκελ. Εγώ προσωπικά κλαίω δις τις (χρηματιστηριακές) επενδύσεις μου στην χώρα αυτή. Και τώρα και το 1999. Καλά να πάθω αφού εμπιστεύτηκα το μεταπολιτευτικό αριστερδεξιό κράτος των αχρείων. Αλλά αν έχεις απλές οικονομικές γνώσεις πιστεύεις ότι θα βρεθούν ξένα κορόιδα να επενδύσουν μετά τα χθεσινά αποτελέσματα σ' αυτόν τον έρημο τόπο των τζάμπα φασαριόζων και παλληκαράδων, ειδικά χωρίς μνημόνια και μεταρρυθμίσεις?

Ανώνυμος είπε...

Ο 2.28 είναι ο καραίσκος

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κλωτσηδον φεύγουμε, με αυτά που μας ζήτανε να καμουμε .Αυτα που μας ζητάνε δεν γίνονται τελεία και παύλα, δεν υπάρχουν καλε αυτά .

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι μωρε ο καραπιάλης είμαι συγχαρητηρια να πουμε

Ανώνυμος είπε...

Η πιο καλή επένδυση είναι στη μεγάλη κεντροδεξιά του Αντώνη

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θετική εξέλιξη η μεγάλη κεντροδεξιά του Αντώνη.
Οροθετική.

Ανώνυμος είπε...

Να υπογραμμίσω εδω τις τεράστιες ευθύνες της εφημερίδας που εργαζεται ο Μανδραβελης ,
την Κ.Η εφημεριδα και το συγκρότημα αυτό μαζι με το άλλο του ΔΟΛ, με τις τραγικές επιλογες τους, τα νταβατζιλίκια και τα παραγοντιλίκια, τον Προτοσαλτε σε ρόλο ευρωπαικού ορθολογιστη - εισαγγελέα εναντιον των ανθρωπων και πυλωνα των κομματων της απόλυτης συμφοράς, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΟυ δου δηλαδή, έθαψαν με τις λαμπρές πολιτικές επιλογες τους, τις τελευταίες ελπίδες μας να γινουμε άνθρωποι. Γιατι εγω πιστευω οτι αλλες θα ηταν οι αντοχες του λαού μας στις στερησεις, αν τους τις ζητούσαν άλλοι κι οχι αυτά τα καθαρματα που μας τις ζητάνε

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_09/05/2012_481566

Ανώνυμος είπε...

συγγνωμη για το φωσκολισμο και τη συμβατικοτητα μου

Ανώνυμος είπε...

συμπεριλαμβάνεις και την Εύα Αντωνοπούλου στην κριτική σου αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ τους διαχειριστές του blog να αλλάξουν το χρώμα background από φαιό σε κόκκινο.

Ανώνυμος είπε...

συμπεριλαμβανω ακόμη και τη μυρσίνη λαμπράκη και το δελαυτσόγλου που λεει την κινηση

Ανώνυμος είπε...

Δηλ. καταλήγουμε ότι ακόμα και οι διαρθρωτικές αλλαγές του μνημονίου - στις οποίες η πασοκαρία και η λούμπεν δεξιά του ψυχαντώνη αντιστάθηκε εξίσου σθεναρά με την αριστερά του Αλέξη - είναι για τα σκουπίδια;

Ανώνυμος είπε...

οχι βέβαια , μην κανουμε τωρα παρερμηνειες και πολιτικαντισμους οπως αυτα που κανουν τα κομματοσκυλα.Οι μεταρρυθμίσεις πρεπει να γινουν.Αλλα δεν εχουμε λεφτα για το χαρατσι των ακινητων π.χ και δεν αντεχει καμμια κοινωνια την ανεργια 30%

Ανώνυμος είπε...

O Ρούντι Ρινάλντι τι έχει να πει για όλα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε το χρώμα του ιστολογίου θα παραμείνει στην απαλή απόχρωση του σκατί που τόσο αγαπήθηκε από το πολυπληθές κοινό του.

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30480

συνεχίζεται η απαράδεκτη τακτική της διαπόμπευσης των οροθετικών ιερόδουλων

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω κι εγώ ότι πρέπει ν' ακουστεί κι ο Ρούντι ο Ρινάλντι

Ανώνυμος είπε...

ως συνήθως ο γερμανός βάζει τα πράγματα στην θέση τους

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_09/05/2012_441307

Ανώνυμος είπε...

Ο Μανδραβέλης έχει γράψει ουκ ολίγες μαλακίες τα τελευταία 2 χρόνια. Όμως τώρα αυτό που λέει είναι απόλυτα σωστό.

Δηλώνω ότι θα συμμετάσχω σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη νέα αριστερή κυβέρνηση. Ανάλογα με τον καιρό και τις περιστάσεις, Θα φοράω μπλουζάκι με τον Che, t-shirt με στάμπα "This is Sparta" ή αμπέχονο και θα ξελαρυγγιάζομαι για "προδότες" και για "χούντες".

Ανώνυμος είπε...

http://www.zougla.gr/greece/article/sinelavan-indo-panepistimiako-gia-la8rometanasti

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μου φαίνεται ότι αυτό που γράφει κι η ανάρτηση φαίνεται να λέει στην ουσία κι ο Μανδραβέλης σήμερα. Ότι αν δεν πάθει η "αριστερή" ελληνική κοινωνία της συτηματικής σαχλαμάρας δεν θα μάθει τελικά. Το θέμα είναι, τί σκατά φταίμε κάποιοι να πληρώνουμε την μαλακία των πολλών; Ζήτω η δημοκρατία "που δεν έχει αδιέξοδα" έτσι;

Με δεδομένο ότι η προσαρμοστικότητα στις καταστάσεις είναι τεκμήριο ευφυϊας γιατί οδηγεί στην επιβίωση, ο λαός αυτός αποδεικνύεται παντελώς απροσάρμοστος, άρα βλαξ με πατέντα, άρα καταδικασμένος να πάρει τον πούλο. Ότι ισχύει για άτομα, ισχύει και για σύνολα ατόμων όπως οι λαοί. Όπως ορθά έλεγε ο Αδόλφος, τη μνήμη του οποιου εξευτελίζουν πιανοντάς τον στο στόμα τους οι καθυστερημένοι του κόμματος των χεβυμεταλάδων της ΧΑ, "Λαοί που δεν είναι ικανοί να επιβιώσουν εξαφανίζονται ακόμα και τις καλύτερες ηγεσίες να έχουν". Πόσο μάλλον εμείς, που δεν έχουμε και σοβαρές πολιτικές ηγεσίες. Και αυτό λέει στην ουσία ο Μανδραβέλης. Ακόμα κι ένας άγιος να γινόταν πρωθυπουργός σήμερα, πάλι γιαούρτια θα τρωγε και θα γινόταν της πουτάνας από τους αγανακτισμένους , κακομαθημένους και ανορθολογικούς μάο-μάο έλληνες με κάποια δικαιολογία (ότι είναι υπηρέτης του Σόρος ή των Εβραίων, εχθρός του λαού γιατί δεν δίνει αύξησεις και δεν κόβει το χαράτσι της ΔΕΗ κλπ).

Η αλήθεια είναι ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι πρέπει να πέσουν λεφτά στις ευρωπαϊκές οικονομίες παράλληλα με τη συνέχιση των μέτρων λιτότητας. Αυτά εννοείται για τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες κι όχι για την Ελλάδα.

Στην Ελλάδα πού να πέσουν; Με τέτοια πολιτική ηγεσία από Σαμαράδες και Τσίπρες (κι έχει δίκιο ο Καραίσκος για την απόλυτη απουσία σοβαρών επιλογών στα "αστικά" κόμματα), με ανύπαρκτη παραγωγικότητα και με τέτοια γραφειοκρατία εχθρική προς την ιδιωτική πρωτοβουλία δεν έχει νόημα.

Και να πέσουν εδώ που τα λέμε, το πιθανότερο είναι να δοθούν απλά σε αυξήσεις στο Δημόσιο ή να γίνουν νέες προσλήψεις σε αυτό από τους πολιτικούς μας για εξαγορά ψήφων, οπότε ότι πέσει θα πάει στην παρασιτική κατανάλωση αυξάνοντας τις δικές μας εισαγωγές και τις γερμανικές (ή άλλης χώρας) εξαγωγές. Τα ίδια με τον καιρό της φούσκας δηλαδή, που είδαμε που μας οδήγησαν.

Ακόμα όμως τελικά και να στραφούν στον ιδιωτικό τομέα ως επιδοτήσεις για ανάπτυξη επιχειρηματικότητας, αυτό που θα γίνει είναι να ανοίξει πάλι κανα σουβλατζίδικο, καφετέρια, φροντιστήριο ή φαρμακείο (δηλαδή παρασιτισμός). Αυτά έχουμε μάθει τόσα χρόνια, αυτά κάνουμε και είναι δύσκολο να αλλάξουμε.

Μόνο αν στραφούν ως επιδοτήσεις για ίδρυση εξαγωγικού προσανατολισμού επιχειρήσεων έχει νόημα (ποιες θα ναι αυτές ένα θεός ξέρει) ή για να επιδοτήσουν καμια πολυεθνική να έρθει εδώ. Ακόμα και να γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν πρέπει τέτοια κονδύλια να τα μαγαρίσει χέρι έλληνα πολιτικού. Μόνη λύση είναι η διαχείριση τέτοιων κονδυλίων αποκλειστικά από τον κο Φούχτερ και τον χερ Ραϊχμπάχερ. Κι όχι μόνο η διαχείριση αυτών των κονδυλίων από τον Φούχτερ αλλά ολόκληρου του ελληνικού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως τώρα με την αριστερή κυβέρνηση, θα λυθεί το ΜΕΙΖΟΝ θέμα, το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ πρόβλημα της κοινωνίας μας. Μιλώ για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες που εισρέουν ανεξέλεγκτα, μολύνουν την κοινωνία μας, παίρνουν τις δουλειές μας, σφάζουν, βιάζουν, ζουν σε βάρος των νοικοκυραίων. Σας θυμίζω τι έκαναν στον Άγιο Παντελεήμονα: μια συνοικία που έμοιαζε με προάστιο της Ζυρίχης κατάντησε να θυμίζει Μπαγκλαντές.

Σε λίγους μήνες που θα πληρώνονται σε ινδικά ρούβλια, θα τρέχουν να φύγουν χωρίς να απαιτηθεί απολύτως καμία ενέργεια από το κράτος.

Ανώνυμος είπε...

Να επιδιώξουμε να φέρουμε ινδούς και πακιστάνια επιστημονες μπας και δούμε ασπρη μέρα.

Μια μέρα που εύχομαι να μην υπάρχουν τα γνωστά καρκινώματα (μυλόπουλοι, ποσδεπ, πασπ, δαπ, πκσ κλπ μπούρδες) που θάβουν επί δεκαετίες το ελληνικό πανεπιστήμιο και το μέλλον της χώρας.

Marwood είπε...

Βλέπω ότι ο Καραϊσκος, όχι προς μεγάλη μου έκπληξη πρέπει να πω, προσχωρεί στο develέκειο αντιμνημονιακό μπλοκ, αίροντας την υποστήριξή του προς τις δυνάμεις κατοχής Ραιχμπάχερ και στρατιωτικού διοικητού Φούχτερ. Μετά από αυτό χέστηκε η Μέρκελ.

Βεβαίως, όλες οι χώρες της Ευρώπης, μηδέ εξαιρουμένων χωρών εκτός του Ευρώ όπως η Βρεταννία ή και χωρών σε καλή οικονομική κατάσταση όπως πχ η Σουηδία, ακολουθούν προγράμματα μείωσης ελλειμμάτων, δηλ. λέγε με μνημόνιο.

Σε κάθε περίπτωση, για τη τζατζικοχώρα, νομίζω η πορεία μας προς τη ζιμπαμπουοποίηση είναι πλέον χωρίς επιστροφή, τα έχουμε ξαναπεί το μπουλο και γρήγορα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς. Ούτε καν Ρουμανία ή Βουλγαρία. Ζιμπάμπουε. Η Βουλγαρορουμανίες θα μας φαίνονται παράδεισοι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

ΟΙ Βουλγαρορουμανίες ήθελα να γράψω, αλλά η συγκίνηση για την μεταστροφή Καραίσκου με επηρέασε

Ανώνυμος είπε...

παραμενω στο μνημονιακο μπλογκ και στο αντι αντιμνημονιακο στρατοπεδο .Τα λογια τα αντιμνημονιακά ηχούν στα αυτιά μου ζαβά και φάλτσα.
Αλλα μόνοι μας θα ακολουθήσουμε την πορεία τούτη;Και οι εκλογες , η λαική βούληση; Δλδ αν δεν πληρωνει κανεις το χαρατσι π.χ, θα πηγαινω να το πληρωνω εγω μόνος μου;
Η όλοι ή κανείς...Ειναι κάτι που το χουμε εμεις εδω στη χρυση αυγή.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Με θλίψη διαπιστώνω ότι στην κεντροδεξια πολυκατοικία δεν έχουν παρει ειδηση τί συμβαινει παραέξω: Ο Σαμαρας συγκαλεί εκτακτη Γραμματεια για να κάνει παντρατεια υπονοώντας Ντορα, Μανο , Καρατζαφερη, ο Μανος δηλωνει οτι πιο ευκολα τα βρίσκει με Ντορα παρα με Σαμαρα ο δε Καρατζαφερης θελει να κατεβει αυτονομος...ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ: Ο κοσμος την Κυριακη που περασε δηλωσε με τον πλεον κατηγορηματικο τροπο οτι δεν αντεχει αλλη φτωχεια και εξαθλίωση, θελει αλλη συνταγη και αλλη εφαρμογη και χεστηκε αν εσεις θα τα βρείτε μεταξυ σας ή ποιος θα κατεβει Αρχηγος....ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....
Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · 3 ώρες πριν στην περιοχή Afini ·

Ανώνυμος είπε...

O Develekos ο Καραϊσκος, οι Παύλοι Χαϊκάλης και Κοντογιαννίδης, ο Καιάδας φωνάζουν, κραυγάζουν θα έλεγα:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΩΡΕ

ΠΑΡΤΕ ΩΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

http://www.spiked-online.com/index.php/site/article/12422/

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο τί γίνεται με το τεστ? Ευχομαι να μην είσαι ανάμεσα στους 5 "πελάτες" που βρέθηκαν οροθετικοί

Ανώνυμος είπε...

http://www.aixmi.gr/index.php/megalo-filelefthero-komma-twra/

Ανώνυμος είπε...

http://www.anixneuseis.gr/?p=37624

Ανώνυμος είπε...

Στη γειτονιά μου υπάρχει το μπακάλικο του Τάκη. Ο Τάκης είναι λίγο παραπάνω από 35, χοντρούλης και λίγο μαμούχαλος. Δεν έχει σπουδάσει τίποτα, κληρονόμησε το μπακάλικο από τον πατέρα του. Απόδειξη δεν κόβει ποτέ. Όλη μέρα ασχολείται με το στοίχημα και την ΑΕΚ. Την πουτάνα την Άαλμποργκ, την είχα παίξει over. Όλο για Μελισσανίδη λένε, αλλά τίποτα. Στον κουβά είμαι 10 μέρες τώρα. Ο Χατζηχρήστος κάνει κινήσεις, παίρνει πολλά τηλέφωνα τελευταία.

Από χτες, ο Τάκης είναι άλλος άνθρωπος. Σε υποδέχεται με το χαμόγελο στα χείλη, σου πιάνει κουβέντα. "Τρέχοντας θα φύγει η τρόικα. Τρέχοντας!" έλεγε σε 60χρονη πελάτισσα. "Λεφτά για μισθούς πού θα βρούμε;" τον ρωτάει. "Αν δεν πληρώνουμε τους τόκους, φτάνουν και μας περισσεύουν!" απαντά με τσαμπουκά. "Αν ήταν τόσο εύκολο, γιατί δεν το έκαναν οι άλλοι;" "Γιατί τα πήραν! 5 εκατομμύρια δώσανε στο Γιωργάκη για να καλέσει το ΔΝΤ. Στην Ελβετία τα έχει, υπάρχουν αποδείξεις! Κι οι άλλοι τα πήραν!"

Το παράδειγμα δεν το αναφέρω σαν κάτι το αστείο ή σαν κάτι που δεν έχει ξανασυζητηθεί εδώ. Το γράφω για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί πιστεύω ότι ο Τάκης αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα νεοέλληνα: ο άνθρωπος που γνωρίζει πόσες μίζες έχουν δώσει οι εβραιοσιωνιστές τραπεζίτες και πού, αλλά κατά τα άλλα το μοναδικό του επίτευγμα είναι ότι αγοράζει ΝΟΥΝΟΥ από το Βασιλόπουλο στα 0.95€ και τα τιμολογεί 1.25€. Δεύτερον, για να επισημάνω ότι όποιος δουλεύει σε μπακάλικο είναι επιρρεπής στην αντιμνημονιακή παραφιλολογία.

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.com/2012/05/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_6472.html

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_7090.html

Ανώνυμος είπε...

Χαχα η ανάρτηση του βαψομαλλιά είναι ένα σχόλιο που έκανε σε μια παλιότερη ανάρτηση του πριν 3 χρόνια αλλά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

τι, ξαναζεσταμένο φαί;

Ανώνυμος είπε...

Ανακυκλωμένη ανάρτηση. Ούτε ο Καραίσκος δεν θα σκεφόταν τέτοια λαμογιά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15065

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα για τον Μπογδάνο. Άδικες οι σφαλιάρες που έφαγε ένας δημοσιογράφος που έκανε έντιμα τη δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

o πρωτος είναι ή ο τελευταίος

Ανώνυμος είπε...

Να τοποθετηθεί ο Καραίσκος για το θέμα του ξυλοδαρμού του παρτενέρ της Εύας Αντωνοπούλου.

Ανώνυμος είπε...

Ο μπογδάνος είναι μια κατεξοχήν νεωτερική λονδρέζικη φιλελευθερη νότα στο σταθμό του φαλήρου ,που οπως θα έλεγε κι ο Τακης ο ψιλικατζής που πιο πάνω γράφει ο φίλος "τα χει αρπάξει απο το ΔΝΤ ".Ποζιτιβ άνθρωπος με ρουχικούς ακροβατισμούς λονδρέζικους - σακκακι με τζιν και ολ σταρ , γραβατες τρεντι .Στον σταθμό μπήκε όπως μπαίνει στην 11αδα μια μεταγραφή του δεκεμβρη.Εκπομπή στο ραδιο, εκπομπή στην τιβι , πρώτη μούρη στο καβούρι.Οι συναδελφοι του τον βρίζουν και τον εχουν στη μπουκα γιατι δεν έφαγε το λουκι που έχουν φάει όλοι στο σκαι αλλα κερδισε απευθειας τα πάντα.Μες τη χαρωποτητα και με την αγνοια κινδυνου που θυμίζει γιωργάκι παπανδρεου, ο μπογδανος πήγε στα εξαρχεια για καφε .Ειναι βλέπετε και αυτό το κεφαλι γλόμπος που προκαλει χιλιαδες συνειρμούς για αντιμνημονιακές καρπαζιες

Ανώνυμος είπε...

τελικά πέτυχαν τα βουντού του καραίσκου σε κούκλα μπογδάνου

Ανώνυμος είπε...

Μέγας ανταγωνιστής του Καραϊσκου ο Μπογδάνος, οσαν αφορά τη συγκέντρωση γυναικείων βλεμμάτων.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει φλεμάτων

Ανώνυμος είπε...

γιαουρτώσανε και τον τσακα

Ανώνυμος είπε...

Στυλιστίκές οι κύριες διαφορές καραίσκου μπουγδάνου

Ανώνυμος είπε...

Και Βούλγαρους για τον σβερκοδαγκωμένο μπακαλόγατο...

http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/44805-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-10-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1

Ανώνυμος είπε...

σκατέθεσε την εντολή ο τσιπρας

Ανώνυμος είπε...

να τοποθετηθούν διπλα δίπλα οι κεφαλές πογδάνου καραίκσου για να κρίνουν οι κυρίες αυτού του μπλογκ ποια είναι πιο εύμορφη

Ανώνυμος είπε...

Οι μοσχαροκεφαλές ήθελες να πεις

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκος για λέγε, βάλανε να τον πλακώσουνε ζηλιάρηδες συνάδελφοί του μεσα από τον σκαι?

Ανώνυμος είπε...

μοσχαροκεφαλή ειμαι εγω γιώργο μου

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15080

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Οσοι συνεχιζουν ακομη και μετα τις εκλογες να παραμενουν αμετανοητοι , ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ....ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...Προαπαιτούμενα ελπίδας, του Γιάνη Βαρουφάκη | Protagon
www.protagon.gr

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/otan_o_syriza_vasizotan_ston_pamplo_gkarsia.1769212.html

Ανώνυμος είπε...

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι φίλος μου. Είναι εξαιρετικό παιδί. Πολύ καλός δημοσιογράφος επίσης. Παιδί γελαστό, με όρεξη για ζωή και δημοσιογραφία. Κρίμα που τον έδειραν.

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση Μπογδάνου στην Τσαπανίδου για την επίθεση:

"Απορώ,ανησυχώ πληγώνομαι και προσπαθώ να ερμηνεύσω και παράλληλα να μην ποτιστώ από το ίδιο δηλητήριο που πότισε τους 3 ανθρώπους που μου επιτέθηκαν"

Ο Κώστας λοιπόν πληγώθηκε και συναισθηματικά εκτός από σωματικά. Τα σωματικά τρύματα μπορεί να του περάσουν αλλά τα συναισθηματικά δύσκολο το βλέπω. Πρέπει να είναι ευαίσθητος ο Μπογδάνος.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΩΡΕ!!!! είπε...

Πολύ ευαίσθητο παιδί και με Φωσκολικό ταλέντο φαίνεται πάντως. Ενώ τον κοπανάνε 3 αναρχικοί, αυτός βρίσκει το σθένος να μην θυμώσει και ποτίσει την ψυχή του με δηλητήριο αλλά να προσπαθήσει να ερμηνεύσει γιατί τις άρπαξε.

Έπρεπε να κάνει τη δήλωση του στα γαλλικά συνοδεία πιάνου.

Ανώνυμος είπε...

ευασίσθητο παιδί. Σαν τον καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Την ψυχή του πάντως δεν την πότισε δήλητήριο. Το παντελόνι του πάλι με κατουρλιό είναι άλλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπογδάνος κάνει καλή και έντιμη δημοσιογραφία.

Ανώνυμος είπε...

Και ευαίσθητη επίσης. Είναι φανερό.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έκανε βατραχάνθρωπος ο Μπογδάνος στον στρατό. Ίσως ήταν και χούλιγκαν σαν τον Πετρόχειλο ως μαθητής. Πολύ σκληραγωγημένο παιδί δείχνει.

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι ο Κώνσταντίνος (και όχι Κώστας - προσοχή στην λεπτομέρεια) τις έφαγε γιατί είχε κάνει σαματά πιο πριν στο μαγαζί που ήταν στα Εξάρχεια με αποτέλεσμα να του τη φυλάξουν και να τον βρουν απέξω.

Είχε πιεί πολύ (λένε ότι είχε καταναλώσει τρία ποτήρια γάλα), στη συνέχεια κέρασε ένα σφηνάκι τίλιο μια γκόμενα, ενώ μετά μίλησε στον ενικό σε κάποιον άλλο θαμώνα. Ήτανε προκλητικός, τί να κάνουμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Σκληρό αγόρι. Οι ομοιότητες με τον Καραίσκο συνεχίζονται.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια κάπου εδώ τελειώνουν κι οι ομοιότητες. Γιατί ο Μπογδάνος δεν είναι μόνιμος looser (sic) σαν τον καραϊσκο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Καραϊσκος το γύρισε από άτεγκτος υπερασπιστής του σύριζα σε νεοφιλελευθερο πραγματιστή, την πλεον άκαιρη στιγμή. Οταν δηλαδή ο σύριζα ετοιμάζεται (είναι σπλά θέμα χρόνου κατ' εμέ) να πάρει ανδρεοπαπανδρεικο 48% στις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι νεοδημοκράτες μην απογοητεύεστε από το εκλογικό αποτέλεσμα. Έχω πληροφορίες ότι ο Αντώνης ετοίμασε σχέδιο και θα κατέβει με διαφορετικό πρόσωπο στις εκλογές.

Όλοι να ενωθούμε γύρω από τη ΝΔ γιατί σήμερα αποτελεί πραγματικά τη μόνη έντιμη λύση για τον τόπο.

Ψηφίστε ΝΔ και μην φοβάστε τίποτα. Όλα θα πάνε καλά.

Trueman είπε...

Τον (ψυχ)αντώνη τον είχα δεί σε μια συνέντευξη πριν 3-4 χρόνια όπου μιλούσε μεταξύ άλλων για το σκοπιανό, με ρητορική που θύμιζε συλλαλητηρια για την Μακεδονία, Άνθιμο, κλπ. Από τότε κατάλαβα ότι μιλάμε για πραγματικά επικίνδυνο υποκείμενο, είτε λόγω βλακείας είτε λόγω αμοραλιστικής φιλοδοξίας. Πίστευα τότε ότι ισχύει το δεύτερο, σήμερα καταλήγω ότι είναι σίγουρα το πρώτο.

Κοτάζοντας πλεον και τα κατορθώματα του τα τελευταία 2 χρόνια ως αρχηγού της δεξιάς πασοκαρίας, πρέπει να μιλάμε σίγουρα για τον Φόρεστ Γκαμπ της Δεξιάς.

Ανώνυμος είπε...

Μην αφήνεις την προπαγάνδα των μέσων να διαμορφώνει τη σκέψη σου. Ο Αντώνης είναι η μόνη λύση.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_3924.html

Ανώνυμος είπε...

Να ακούσουμε τι έχει να πει και ο Δημήτρης ο Αβραμόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιοι αρχηγοί

Το όνομα του (κρατηθείτε!) Ευριπίδη Στυλιανίδη κυκλοφορεί σε κοινοβουλευτικούς κύκλους ως ένα μεταξύ των «καταλληλοτέρων» να διαδεχθούν τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Δεν υπάρχει λόγος να εξετάσουμε την ουσία της συγκεκριμένης πρότασης. Αρκεί το γεγονός ότι τη διακινεί ο Ευάγγελος Αντώναρος...

Ανώνυμος είπε...

Αρα ο αλαφούζος δλδ

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/columns/4885

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα μας σε λίγες λέξεις: «Σύλληψη 48χρονου συνταξιούχου για χρέη άνω των 6,4 εκατ ευρώ.»

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάσια παρατήρηση.

Ανώνυμος είπε...

ξεκαρδιστική είδηση για τον ευρυ στυλιανίδη

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο καλό νέο που άκουσα σήμερα αφορά την υγεία του άτυχου δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο Κωνσταντίνος σήμερα νιώθει καλύτερα αν και παραμένει (και σήμερα) λυπημένος και απορημένος.

Το πρωί έκανε κακάκια του, έφαγε μια φρυγανιά με μαρμελάδα Σπιν-Σπαν (για την οποία τρελαίνεται), ήπιε το μίλκο του ενώ στη συνέχεια έφαγε κι ένα ολόκληρο αυγό (μελάτο).

Σε συζήτηση με τη μαμά του αναρωτήθηκε φωναχτά "Γιατί υπάρχουν κακοί άνθρωποι με δηλητηριασμένες ψυχές μαμά; Μπορείτε να μου εξηγήστε;" φέρνοντας την αγαπημένη του μαμά σε δύσκολη θέση γιατί δεν μπορούσε να του απαντήσει. Κατόπιν έπαιξε ένα κομμάτι στο πιάνο σιγοτραγουδώντας και αφού τελείωσε, παρακολούθησε στην τηλεόραση Μπόλεκ και Λόλεκ γιατί αντιπαθεί τα βίαια καρτούν του Tex Avery με σκύλους που χτυπούν γάτες με τεράστια σφυριά και άλλες τέτοιες βίαιες και απαράδεκτες εικόνες. Αντίθετα το Μπόλεκ και Λόλεκ είναι ένα καρτούν όπου όλοι οι άνθρωποι είναι αγαπημένοι και ευτυχισμένοι, πράγμα που αρέσει στον Κωνσταντίνο.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος φώναξε την μαμά του να του δέσει τα κορδόνια (δεν έχει μάθει ακόμα) και βάζοντας μια φρεσκοστυμμένη από τα χεράκια της μαμάς πορτοκαλάδα στο ολοκαίνουργιο Παγουρίνο του, κίνησε για μια βόλτα στο πάρκο.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει να ζήσει και ο Κων/νος

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καραίσκο σταμάτα να την λες του Μπογδάνου? Τόσο ζηλιάρης πια?

Ανώνυμος είπε...

γιατί σωπασε ο καραισκος?

Ανώνυμος είπε...

κτηνηηηη


http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4719415

Ανώνυμος είπε...

O Καραίσκος είναι πολύ καλύτερος από τον Μπογδάνο. Τελικά τι λέει αυτός ο Μπογδάνος; Τίποτε σημαντικό. Δεν θα έλεγα όμως το ίδιο και για τον Καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραισκος απέχει μάλλον επειδή ανέβασε ανάρτηση και ο Βάρσος και έχει εκνευριστεί.

Ανώνυμος είπε...

χωρις διαθεση για αστεία.

Σε 40 μερες αν έχουμε το διλλημα ψυχαντώνης ή τσίπρας, τι θα ψηφισετε και γιατί?

Ανώνυμος είπε...

..δίλημμα

Tourkoglou είπε...

Υπό την απειλή όπλου, θα ψήφιζα ψυχαντώνη. Δεν γίνεται να ψηφίσω Τσίπρα, δεν πάει το χέρι.

Ανώνυμος είπε...

Ο καταραμένος διαιτητής δεν άφησε να δούμε τελικο βάζελου-γάβρου.

Ανώνυμος είπε...

μαλλον παμε σε εκλογες τυπου 1981 αλλα με πιο μαλάκα αρχηγό της νουδου τωρα σε σχεση με τοτε . μαλιστα ταιριαζει και το 17 ιουνίου (στις 18 σοσιαλισμό)..οποτε θα εχουμε μια απο τα γίδια αλλα με κακα ξεμπερδεματα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ας με διορθώσει κάποιος αν θεωρεί ότι κάνω στον ακόλουθο συλλογισμό:

Ότι και να γίνει τελικά, οι μόνες πιθανές περιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε είναι:

1) Πρωθυπουργό Σαμαρά με αξιωματική αντιπολίτευση τον Τσίπρα, ή

2) Πρωθυπουργό Τσίπρα με αξιωματική αντιπολίτευση τον Σαμαρά

Στην περίπτωση πρωθυπουργού Σαμαρά και αξιωματικής Τσίπρα, ο Τσίπρας θα ξαναρχίσει τις τζάμπα αντιμνημονιακές μαγκιές. Ρητορική με Γιαουρτώματα, κρεμάλες κλπ κλπ. Η κατάληξη θα είναι είτε να ρίξει τον Σαμαρά και να αναλάβει ο ίδιος (οπότε πάμε στην περίπτωση 2 απλά με κάποια χρονική καθυστέρηση), είτε ο Σαμαράς να μην καταφέρει να κάνει καμμία μεταρρύθμιση, οπότε τελικά να πούμε bye bye στο € και καλωσήρθες δραχμή.

Στην περίπτωση (2) με πρωθυπουργό Τσίπρα και αντιπολίτευση Σαμαρά υπάρχουν πάλι 2 εκδοχές. Ή ο Τσίπρας είναι πράγματι βλαμμένος, οπότε κάνει πραγματικότητα τις μαγκιές του και πάμε κατευθείαν σε δραχμή, ή υπογράφει κι αυτός το μνημόνιο. Εάν υπογράψει κουτοπόνηρα, ή δεν θα κάνει τίποτα οπότε πάλι καμμία μεταρρύθμιση και πάμε σε δραχμή (το πιθανότερο), ή θα προσπαθήσει πράγματι να κάνει μεταρρυθμίσεις (λίγο απίθανο). Στην δεύτερη περίπτωση θα γίνει νέος ΓΑΠ. Δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συνονθύλευμα συνιστωσών, οι ίδιες οι (ιδεοληπτικές και μαθημένες μόνιμα στον καταγγελτικό λόγο) συνιστώσες του θα τον ρίξουν. Άρα παλι σε δραχμή καταλήγουμε. Το πιθανότερο είναι δε, άμα πάμε σε δραχμή λόγω Τσίπρα, η μάζα να μετακινηθεί στο άλλο άκρο κατηγορώντας τον για την δυστυχία που θα έρθει και η επόμενη κυβέρνηση να είναι της Χρυσής Αυγής.

Με άλλα λόγια, ότι σενάριο και να πάρει κανείς, σε δραχμή καταλήγει.

Άρα η μόνη λύση που βλέπω, είναι να διαλέξει κανείς καμιά χώρα που πιστεύει ότι μπορεί να ζήσει και στο αεροπλάνο γρήγορα. Όπου φύγει φύγει.

Ανώνυμος είπε...

έτσι ακριβώς

Ανώνυμος είπε...

ο κα
ραΐσκος τι ψηφίζει;

Ανώνυμος είπε...

ο καραϊσκος είναι ερεθισμένος τον τελευταίο καιρό. Δεν ασχολείται με πολιτική

Ανώνυμος είπε...

εγω θελω επιστροφή στη δραχμή να τσούξει το ελληναριό.Να επιστρέψει το γένος στο νόμισμα που του πρέπει Γιατί το ελληναριό αγαπά το ευρώ; Πότε το αγάπησε το ευρώ μωρέ. Το αγάπησε γιατί μπήκε με βαρελότο στην νομισματική ένωση με μισθούς 1000 και 1500 και 3 χιλ και 4 εδω και εκεί και με 13 κάρτες να ψωνίζει οτι του ρθει. Τωρα που θα παίρνει 130 ευρω θα σου πώ για πότε θα σιχαθεί το ευρουλάκι.

Ανώνυμος είπε...

το διαγγελμα καρατζαφερη ειναι θαυμασιο το χω δει 34 φορες

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα έκανες εκπομπή μαζί με τον Μπογδάνο;

Ανώνυμος είπε...

με την αντωνοπουλου θα εκανα εκπομπάρα

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/afieromata/elections2012/article/?aid=457184&h1=true

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=145683&catID=8

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=oX_vad0d0jg

τι λέει το λεβεντόπαιδο καραίσκος για την άνοδο της χρυστής αυγής;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15113

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=HbujU_DaCHs

Μια χαρά τονε βλέπω το Γιάννη τον Καλαντζή. Τι παπαριές έλεγε ο καραίσκος ότι τον κυνηγάνε σκύλοι στις πλατείες

Ανώνυμος είπε...

Να πω στο Μίχα ότι δεν υπάρχουν ¨θετικές επιτπώσεις"©

Κατα τα άλλα αξιοσημείωτο είναι ότι ο εβραιομασώνος αναλυτής που σκορπά τον τρόμο στον αδούλωτο λαό μας εργάζεται για το ίδρυμα του κυρίου Πετρου Πετρόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

αμα περιμενεις ν' ακούσεις καλό λόγο απ τον καραισκο σωθηκες

Ανώνυμος είπε...

ελληνοαμερικανοι προδοτες. Να τους ξεμπροστιασει ο καμμενος και ο αλέξης

Ανώνυμος είπε...

βεβαια ο πετροπουλος ξεκινησε απο πιατα

Ανώνυμος είπε...

http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/symplokes-sthn-polh.1772073.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DeELfAjmwhY

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=T1yrn51Vel4

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2up7su7CeMU&feature=endscreen

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=OHZIUdHm6b4

θα δανείσουν τον αλεξάκο και τον καραίσκο να πίνουν τσίπουρα

Marwood είπε...

Ενα preview της διακυβέρνησης σύριζα, είχαμε με τον Καραϊσκο όταν φάγαμε πόρτα ,και μάλιστα με σκαιό τρόπο, στην ντισκοτέκ boom boom. Κρίμα γιατί ο Καραϊσκος φορούσε την καλή στολή τραβόλτα.

ο Καραϊσκος βέβαια δεν το έβαλε κάτω και άρχισε τις επαναδιαπραγματεύσεις, οι οποίες δυστυχώς κατέληξαν σε ολοκληρωτική απαγκίστρωση.

Καθ' όλη τη διάρκεια που ο Καραϊσκος επαναδιαπραγματευόταν το δίκαιο αίτημά μας, πρέπει να μπήκαν στο μαγαζί ίσαμε και 20 αλβανοί, χάι φάιβ με τους πορτιέρηδες και τα σχετικά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.discoboomboom.gr/

Ανώνυμος είπε...

http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-59943.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_12/05/2012_441806

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε ότι αυτό το χάλι που συμβαίνει με την ακυβερνησία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην πολιτική διάνοια που ονομάζεται Αντώνης Σαχλαμαράς, ο οποίος ήθελε ντε και καλά να γίνει πρωθυπουργός. Για να μην ξεχνιόμαστε το αναφέρω.

Το δημοψήφισμα του Γιωργάκη ήταν πρόβλημα, οι εκλογές που ανέδειξαν τον βλάκα τον Τσίπρα, φαίνεται πως όχι. Κι η κουτσή Μαρία ήξερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτοδυναμίας πριν τις εκλογές, αλλά ο σαχλαμαράς ήθελε καπετανιλίκια. Λες και δεν ήξερε την βλακεία του ελληνικού εκλογικού σώματος.

Δείγμα γραφής του ανδρός για το τί πρόκειται να ακολουθήσει την πιθανή πρωθυπουργία του.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως. Φαίνεται ότι κρίση και αισθητήριο ο Καραϊσκος διαθέτει περισσότερο από τον Φορρεστ Γκαμπ της δεξιάς πα-τσοκαρίας

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύριζα έχει το μειονέκτημα ότι υψώνει πολύ ψηλά τον πήχυ των προσδοκιών των κάφρων. Ειδικά σε καταστάσεις καταστροφής, όπως τώρα δηλαδή, το ρίσκο των υποσχέσεων του είναι απείρως ανώτερο του "λεφτα υπάρχουν" ή του ΑΓΠ το 81.

Κι επειδή μιλάμε για τον συριζα, θα πρότεινα μαζική ψήφο στις 17 του Ιούνη σε Στρατούλη και Λαφαζάνη για να τελειώνουμε μ' αυτό το καρκίνωμα, όπου είναι φανερό ότι θα τα κάνει πουτάνα εντός των πρώτων μηνών. Επειδή θα γίνει που θα γίνει πουτάνα το καφριστάν, ας έχει την κυβερνητική ευθύνη ο Συριζα όταν αυτό συμβεί.

Έτσι, και συμφωνα με το πρόστυχο μυαλό του καραίσκου, θα έρθει ο τζήμερος σαν σωτήρας πλεον και μάλιστα χωρίς έναν ενοχλητικότατο αντίπαλο για να εφαρμόσει τα συνεχώς αναβαλλόμενα.

Εκτός βέβαια αν πρέπει να περιμένει και την σειρα για πρωθυπουργία του έτερου σωτήρος Καμμένου.

Όλα είναι πιθανα όταν έχουμε να κάνουμε με τον εξυπνότερο λαό του κόσμου...

Ανώνυμος είπε...

Ο Σαμαράς αφού ως γνωστόν τα γάμησε όλα το 93 (Μακεδονικό τελειωμένο εις βάρος μας, και κυριαρχία πασοκ για 11 χρόνια) συνεχίζει ακάθεκτος.

Το τελευταίο ανδραγάθημά του όμως, να ζητάει εκλογές με ...αυτοδυναμία, και να υπάρχει ακυβερνησία επι 7 μέρες, είναι πράγματι πέρα από κάθε ανθρώπινη σύλληψη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω ότι τον Τσίπρα δεν θα τον ακολουθήσει ούτε ο Καμμένος ούτε ο Σαμαράς, πολύ περισσότερο δε ο Τζήμερος, αλλά όσο και να φαίνεται απίθανο αυτή την στιγμή ο Μιχαλολιάκος με τους χεβυμεταλάδες του. Γεγονός με το οποίο, πιστεψέ με δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν δεν ηγούντο του κόμματος αυτού καθυστερημένοι όπως ο Μιχαλολιάκος κι οι μεταλάδες, που θα κάνουν άλλου είδους μαλακίες.

Ο χρόνος έχει τελειώσει για να συνεχίσουν οι καραγκιόζηδες τα παιχνίδια τους. Το θα "τα κάνει τόσο πουτάνα" ο Τσίπρας μάλλον θα σημάνει επιστροφή στην δραχμή.

Σε μια τέτοια εξαιρετική κατάσταση θα πρέπει να ξεχάσουμε τα δεδομένα που γνωρίζουμε, γιατί αλλάζει άρδην ο μοναδικός παράγοντας εγγύησης σταθερότητας στην κοινωνία: Η καθημερινότητα του πολίτη.

Η λογική λέει ότι άμεσα θα επικρατήσει κακομοιριά και σχετικά γρήγορα αναρχία οταν φύγουμε από το ευρώ. Φαντάζομαι ότι θα γίνουν επεισόδια σαν της δολοφονίας Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας οταν θα παρουσιαστεί έλλειψη καυσίμων και θα δεσμευτούν οι καταθέσεις, με πλιάτσικα κλπ. Ακόμα και να μην γίνουν επεισόδια άμεσα, θα γίνουν όταν καταλάβει το πόπολο ότι με έναν μηνιαίο μισθό θα έχει την αγοραστική δύναμη μιας σπανακόπιτας. Το να πιστέψει κανείς ότι το εκλογικό σώμα θα καταλάβει την μαλακία του και θα στραφεί στον Τζήμερο είναι ευσεβής πόθος. Ακόμα και να το κάνει, τότε δεν θα έχει πλέον νόημα γιατί θα το έχουμε χάσει το τρένο. Πάλι θα φταίνει οι "κωλοΓερμανοί" που δεν έδωσαν τη δόση και μας χρεοκόπησαν γιατί δεν τους άρεσε η λαϊκή βούληση.

Από αντίδραση το εκλογικό σώμα θα στραφεί στο αντίθετο πολιτικό άκρο (που επίσης βρίζει τους Γερμανούς) την ΧΑ, ζητώντας το κρέμασμα του Τσίπρα όχι μόνο από αντίδραση, αλλά και γιατί θα είναι η μόνη οργανωμένη δύναμη που θα μπορεί να εγγυηθεί την επιβολή της τάξης ξανά στην κοινωνία. Με γεγονός την αβάντα που τους δίνεται ήδη από την αστυνομία, αν κάνουν και κανα συσσίτιο ή τίποτα "πολιτικά περίπολα" στους δρόμους, θα τους δεις στις επόμενες εκλογές πλειοψηφία.

Δεν ξέρω, μπορεί να λέω και μαλακίες. Σίγουρα όμως δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει κάποιος Τζήμερος. Όχι μόνο γιατί πλέον δεν θα έχει νόημα, αλλά γιατί αν δύνατο αυτός ο λαός να καταλάβει τις μαλακίες που κάνει, θα το είχε κάνει ήδη και θα επεδίωκε τις μεταρρυθμίσεις για να σωθεί. Τα γεγονότα δείχνουν το αντίθετο.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/twitter_12.html

Παρακαλώ σχολιάστε

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 422   Νεότερο› Νεότερο»