Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ


Το ευρύ μέτωπο της δεξιάς που ετοιμάζεται με βίαιους γάμους- "αφόρητους στην όψη" που έλεγε και στον Οιδίποδα, γάμους συνοικεσιακούς και με πεθερικά επιχειρηματίες ,σίγουρα μας επιφυλάσσει καλύτερες , ακόμη καλύτερες ημέρες φοροδιαφυγής και αλχημειών με ένα ζητούμενο:Πως δεν θα πληρώσουμε "εμείς" οι παρασιτικοί μονοπωλιακοί "επιχειρηματιες" και η παρέα μας το μνημόνιο ."Εμεις", η κυρά Ολγα , η ΟΝΝΕΔ και η λοιπή συμφορά να ζούμε με όρους 2005 και τα λοιπά θύματα να ζούν με τους γνωστούς όρους-ορούς του 2012 ,13 14 κ.ο.κ
θα σας πώ εγω την ελλάδα που ονειρεύεται η Νου δου και το ευρυ μέτωπο του Σαμαρα Μοτοροιλ , ψυχάρη , τσιμπουριών,, μαντάκων και των τραπεζών ( που απο πιστωτικά ιδρύματα έχουν γινει ιδρύματα κομματικων χρηματοδοτήσεων ημετερων και μηχανισμοί αυτοανακύκλωσης ) και των λοιπών εκσυγχρονιστικών χρεοκοπιοπαραραγωγικών δυνάμεων.Θα έλεγα κιόλας με την ευκαιρία ,οτι στην παρούσα χρόνική περίοδο, το ντόπιο κίνημα των φιλελευθέρων βρίσκεται σε τόσο σπαργανικό επίπεδο ,που μου θυμίζει κάτι οπαδούς της τέκνο το 1988 στο FUZZ στη Μαβίλη που κυκλοφορούσαν με φωτάκια σαν ούφο ή κάτι πανκς με παραμάνες στην κρητη του 1982. Δηλαδή χέστε μας μωρε ,να δούμε τι θα απογίνουμε, γιατί εδω εχουμε άλλα .
Η νεα νουδου (νεος πανιωνιος) οραματίζεται μια κοινωνία τύπου Ινδίας και μάλιστα της παλιάς Ινδίας προ παγκοσμιοποιήσης.Δηλαδή μιας κοινωνιας με κάστες , που όποιος γεννιέται κακομοιρης θα πεθαίνει κακομοίρης , ο βαρβιτσιώτης θα πεθαίνει βαρβιτσιώτης και η κοινωνική κινητικότητα θα ακινητοποιηθεί προς χάριν των ήδη διαμορφωμένων τζακιών που φοβούνται τον ανταγωνισμό και το φιλελευθερισμό όσο ο διάολος το λιβάνι, αφού εδω μιλάμε περι κληρονομικού δικαίου ηλιθιότητας. Γεννήθηκες επιστάτης θα πεθάνεις επιστάτης .Βλαξ επιστάτης αλλα επιστάτης. Θα μου πείς γιατί ακολουθεί -όσο ακολουθεί- ο λαός.Με την κρίση κατάλαβα οτι μεγάλη μερίς του πληθυσμού μας , είναι ικανοποιημένη με μια τηλεοραση , το φαγάκι και μια κυριακάτικη εκδρομήν.Ας κάνουν οι ακηδες οτι γουστάρουν και ας τρώνε όσο θέλουν .Μαλιστα για να το διατυπώσω ευθαρσώς, η Νεα δημοκρασία(σικ) εχει τέτοια σχέση με τον οικονομικό φιλελευθερισμό, όσο έχει αυτό το μπλόγκ σχέση με την επισκεψιμότητα (μουσαφιρισιμότητα) και όσο τα μπλόγκ του Παπαγιάννη με την αλήθεια.
Αυτά βέβαια είχε εντοπίσει κι ο Ανδρέας το 1981 και φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα και να μεταρρυθμίσει τη χώρα φλομώνοντας τους "ξεβράκωτους" με δάνεια και πετώντας παράδες απο το μπαλκόνι αλα εβίτα περόν μαντόνα. Απέναντι σε αυτήν την διαμορφούμενη αστική -νεοβασιλική θα έλεγα εγω ανασύνταξη ,μες σ αυτήν την αυχμηρότητα, μένει για τον ηδη εξουθενωμένο ή εξαθλιωμένο και προσεχώς εκμηδενισμένο λαό μας που του κατουράνε απο πάνω και του χέζουνε οι τριτοκοσμικοί το κατώφλι , μια μόνο παρηγοριά. Ο Καμμένος με τις κρεμάλες και τα δικαστήρια ,τους λιθοβολισμούς και τη Λαική τράπεζα και απο την άλλη η αιώνια γλυκειά καντάδα της αριστεράς του Τσίπρα. Η ιστορία δηλαδή που επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

1.705 σχόλια:

1 – 200 από 1705   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ κύριε Μάκη μου. Έχετε βιταμίνες μήπως; Από αυτές που παίρνει ο σβερκοδαγκωμένος μπακαλόγατος και αλλάζει προσωπικότητα πιό γρήγορα από υαλοκαθαριστήρες σε καταιγίδα;

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο Καραϊσκος, έδωσε αποστομωτική απάντηση σε κάποιους κακοήθεις που διέδιδαν ότι ο αληθινός λόγος της τελευταίας μεταστροφής του είναι η "κτηνώδης ιδιοτέλεια".

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15301

Ανώνυμος είπε...

Καραΐσκος και νηπιοπρέπεια.

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε λοιπόν το γνωστό δίλημμα: ασυδοσία και παρασιτισμός για λίγους ή ασυδοσία και παρασιτισμός για πολλούς; Το δίλημμα έχει πραγματικό νόημα όταν υπάρχουν ηλίθιοι που μας διαθέτουν χρήματα, και η απάντηση του Έλληνα είναι γνωστή και μονολεκτική: ΠΑΣΟΚ.

Όταν όμως δεν υπάρχουν χρήματα, τι γίνεται; Από τη μία πλευρά όντως έχουμε αυτό που λέει ο Καραϊσκος: αν λέγεσαι Κεφαλογιάννης ή Βαρβιτσιώτης διάβαινε, αλλιώς τον πούλο. Από την άλλη πλευρά όμως έχουμε κάτι ακόμα χειρότερο: γλείψιμο, ζητιανιά, ψευτοτσαμπουκάς, γενικότερα ένα μπάχαλο στο οποίο τελικά επιβιώνει ο πιο θρασύς και ο πιο δικτυωμένος. Μια ματιά σε χώρους όπου η λογική του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικρατήσει εδώ και χρόνια και οι συντεχνίες του κάνουν ό,τι θέλουν (π.χ. πανεπιστήμια) αρκεί για να υποψιαστεί και ο πιο αδαής.

Επιπλέον, το βασικό χαρακτηριστικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι όχι μόνο αντιτίθεται σε όλες τις μεταρρυθμίσεις, αλλά επιπλέον διακηρύττει ανοικτά την απόλυτη απέχθειά του προς αυτές (κάτι που αναπαρήγαγε επιτυχώς και ο Καμμένος). Ακόμα και σκουλήκια όπως ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κρατούν κάποια προσχήματα, λένε π.χ. για το μεγάλο κράτος παρότι όλοι ξέρουμε ότι δεν θα τολμήσουν να το αγγίξουν. Ο Αλέξης τίποτα, έτσι είμαστε και σ' όποιον αρέσουμε.

Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, αλλά τα παραπάνω αρκούν γι' αυτό που θέλω να πω. Ότι δηλαδή - αν συνεχιστεί η τωρινή τάση - θα ψηφίσω ΝΔ (κατεβάζοντας χριστοπαναγίες και καντήλια) μόνο και μόνο για να μη δω αυτό που νομοτελειακά θα ακολουθήσει την άνοδο των tsiproids στην εξουσία.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

με αφορμη το σχόλιο του 2:40 ,θυμήθηκα ενα ξεφτισμένο κακορίζικο αεροπανό του δήκκι, σε μια γεφυρα της εθνικής αθηνας πάτρας το 2002. Εγραφε: "χαλάστε τους τα σχέδια , ψηφίστε ΔΗΚΚΙ"
Βλέποντας λοιπόν το νοσηρό πρετεντοσυρφετό που κατα τη γνώμη μου λειτουργεί σαν δείκτης του τι δεν πρέπει να κάνω, θα ψηφίσω τσίπρα κατα πώς εγραψα και στο τίτλο του κειμένου.
Θεωρώ και εγω κουρελόπανα τα προεκλογικά προγράμματα των κομματων και μάλιστα θα πρότεινα την εκτυπωση τους σε χαρτί υγείας, ωστε να έχουν και χρησιμότητα.Αρα το δίλημμα το πραγματικό, χωρίς τις διαθλάσεις που παρεμβάλλονται απο τα διαπλεκόμενα είναι :σαμαρας και ευρω ή τσίπρας και ευρώ. Ως χομπίστας πολίτης και μερακλής ψηφοφόρος λοιπόν, θα ακολουθήσω το δρόμο της καρδιάς μου και της γλυκείας εκδίκησούλας στα μούτρα των χασαποπουλέων, που χρόνια τώρα με χουν εξοργίσει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=198350

Η θεωρία του Σαμψών σε έκδοχή Σεραφίνο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=198329

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, αυτά που λες είναι αστειότητες.

Να μου υποδείξεις έναν (αριθμός 1) ανήκοντα στην ανανεωτική/ξενερωτική αριστερά, ο οποίος να υπέστη οιαδήποτε κύρωση ή άλλη επίπτωση λόγω της πολιτικής του τοποθέητησης. Να μου υποδείξεις καποιον, για τον οποίον η ένταξη σε αυτά τα γελοία ροζέ σχήματα, απετέλεσε εμπόδιο, και ουχί εφόδιο για άνοδο σε υψηλές θέσεις στον ευρύτερο κρατικό (σσ γιατί υπάρχει και άλλος;) τομέα. Ακόμα και ως άλλοθι για το κρατικοδίαιτο πάρτυ που έκανε το γαλαζοπράσινο σκυλολόι τα τελευταία 30 χρόνια.

Ποίου τα σχέδια θα χαλάσει ο αλεξάκος ; Του μπόμπολα που είναι και συνεταιράκι μπαμπάκα του, ή του βαρδινογιάννη στο κανάλι του οποίου πιάνουν στασίδι από το πρωί οι παπαδημουλοστρατούληδες;

Σε καλώ να σοβαρευτείς αν δε θες να ακούσεις τα σχολιανά σου εδώ μέσα....

Ανώνυμος είπε...

καντε μας τη χαρη κυριε που θα μας εγκαλεσετε για τις πολιτικες μας επιλογες

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Εντάξει φίλε ο μπόμπολας και το μέγκα στηρίζουν Τσίπρα .. σύμφωνοι.

Μεγάλη απειλή αυτό με τα σχολιάνα εδω μέσα.

Ανώνυμος είπε...

σκατούλης

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_18/05/2012_442722

Tourkoglou είπε...

Καραϊσκο, εγώ έγραψα το σχόλιο 2:40. Παρότι, όσον αφορά την παραμονή στο ευρώ, αυτό που περιγράφεις έχει μεγαλύτερη σχέση με την πραγματικότητα απ' ότι οι κατηχήσεις των συντακτών της "Καθημερινής" και των "Νέων", η διαπραγματευτική τακτική που προάγει ο ΣΥΡΙΖΑ (και οι Βαρουφάκηδες) με ενοχλεί για λόγους αρχής. Και στην τελική, το πρόβλημά μου δεν έχει να κάνει με το αν θα παραμείνουμε στο ευρώ ή όχι, έχει να κάνει καθαρά με τις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας ενδεχόμενης επέλασης των τσιπροειδών.

Επιπλέον, διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσον η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αντισυστημική. Ένα κόμμα που παίζει άριστα το επικοινωνιακό παιχνίδι, που ψηφίζεται κυρίως από βολεμένους, και που έχει πάρει τηλεοπτικό χρόνο από τα ΜΜΕ (ιδίως από το επάρατο Mega) δυσανάλογα υψηλό για το 4.6% που πήρε στις εκλογές του 2009, τελικά θα προκαλέσει τόσους τριγμούς στο σύστημα όσους προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ το 1981 (δηλ. μερικές πνιχτές κλανιές από τους εκπροσώπους της υποτιθέμενης αστικής τάξης).

Τέλος, δηλώνω ευθαρσώς ότι προτιμώ να με κλέβει ο Βαρδινογιάννης από το να πληρώνω για να διορίζει αγράμματους γύφτους ο Λαφαζάνης.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Το σχόλιο του 2:40 είναι ψυχρά ορθολογικό και γι αυτό προσωπικά το βρίσκω καταπληκτικό. Έτσι είναι τα πράγματα.

Αν θεωρήσουμε ότι η διαφθορά υφίσταται και θα υφίσταται σε όλες τις κοινωνίες, τότε στην επιλογή του τί προτιμάει κανείς, διαφθορά για λίγους υψηλά ιστάμενους ή διαφθορά για όλους, μπορεί στη θεωρία εκ πρώτης όψεως η δεύτερη επιλογή να φαντάζει πιο δίκαια και "δημοκρατική" αλλά στην πράξη οδηγεί στην καταστροφή μιας κοινωνίας, όπως απεδείχθη άλλωστε με το ελληνικό παράδειγμα. Για τον λόγο αυτό ορθολογικό είναι να προτιμά κανείς την πρώτη επιλογή, την διαφθορά για λίγους, ειδικά όταν αυτή γίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο στα κρυφά.

Παρόλα αυτά, μια τέτοια επιλογή είναι ανεξάρτητη κομματικής επιλογής. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπήρξαν κόμματα οικογενειοκρατίας γιατί ήταν κόμματα μαζικά, κόμματα δηλαδή που απευθύνονταν στον κλασσικό γκάου βλάχο του χωριού και του λόγγου, ο οποίος φύσει συντηρητικός έχει την τάση να ψηφίζει σταθερά την "καλή οικογένεια". Η ελληνική βλαχοοικογένεια έχοντας τον μπαμπά-πολιτικό για βύσμα, συνέχιζε την πατροπαράδοτη πελατειακή σχέση της και με τον γιο, γιατί συνέχιζε να κάνει τη δουλειά της στα πλαίσια του διεφθαρμένου ελληνικού κράτους (διορισμούς στο δημόσιο, διαμεσολάβηση στην εφορία κλπ).

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ μαζικότητα, εκτός αν θεωρήσουμε ότι μαζικότητα είναι να μην καταφέρνεις ούτε να μπεις στην Βουλή όπως συνέβαινε παλιότερα με το τίμιο αυτό κόμμα. Απέκτησε μαζικότητα από τη στιγμή που υϊοθέτησε την πασοκική ρητορική περί παροχών, διορισμών κλπ με αποτέλεσμα ο γνήσιος έλλην σκατίβλαχος να τραβηχτεί σαν την μύγα στο σκατό που από πράσινο έγινε τώρα ροζ. Αλλά επίσης και από το γεγονός ότι στο κόμμα αυτό προσχώρησε πλέον σχεδόν όλος ο πασοκικός κατημάς, οπότε σύντομα θα δούμε τα ίδια φαινόμενα οικογενειοκρατίας και στον ΣΥΡΙΖΑ. Αναπόφευκτο, αν θέλει να εκλέγεται σαν κόμμα στην Φαρ Ουεστ ελληνική επαρχία (και όχι μόνο) είναι να καταφύγει στα ίδια.

Συν τοις άλλοις ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ αποστασιοποιηθεί από τις προσφιλείς τακτικές που ακολούθησαν και τα άλλα, "μεγάλα" κόμματα, δηλαδή διορισμούς ημετέρων στην Βουλή κλπ.

Δεν βλέπω κανα λόγο λοιπόν να ισχύουν αυτά που λέει ο Καραίσκος περί επιστάτη που θα είναι πάντα επιστάτης με τη ΝΔ, που όμως θα αλλάξει με τον "αγνό" ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον για ευσεβής πόθος μου κάνει. Αυτό που θα συμβεί, θα είναι πλέον να αλλάξουν τα πολιτικά τζάκια. Από τους Κεφαλογιάννηδες και τους Αλευράδες στους Παπαδημούληδες και τους Λαφαζάνηδες.

Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει.

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα στον τούρκογλου. Νωρίς ξυπνήσαμε πάλι βλέπω. Χαχαχαχα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τί θα γίνει με σένα ρε φίλε; Χθες κόλλησες με το τί ώρα ξυπνάω εγώ, σήμερα κόλλησες με το τί ώρα ξυπνάει ο Τούρκογλου;

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα παιδιά, έστω και καθυστερημένη κατά 2 ώρες.

Trueman είπε...

Καραίσκο θα πρότεινα να αξιολογήσεις πολύ σοβαρά τα αγγλικά "πουτ δε κοτ ντάουν" που ακούστηκαν από τον αρχηγό που θα ψηφίσεις. Αποκαλύπτουν τον γνωστό ελληνικό επαρχιωτισμό-κουτσαβακισμό που με τις πρώτες (διεθνείς) σφαλιάρες θα συνέλθει.

Marwood είπε...

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τους προλαλήσαντες, με μια όμως διευκρίνιση.

Το λεγόμενο Σύστημα της Μεταπολίτευσης, στην κορυφή του, ουδόλως θα αλλάξει με μια πιθανή άνοδο του ξύριζα στην εξουσία. Οι τοπ θέσεις, συνδικαληστρικές και άλλες, ήταν ανέκαθεν μοιρασμένες στα ίσια, και μάλιστα με μια ελαφρά προτίμηση στην αριστερά. Παλαιός δημόσιος υπάλληλος μου διηγήτο ότι οι ξύπνιοι πήγαιναν πάντα με την αριστερά, και έτσι στα μουλωχτά έφταναν στις υψηλότερες θέσεις της ιεραρχίας (σσ πιο κοντά στην κουτάλα), αφ' ενός γιατί γλίτωναν από τα πογκρόμ κατά την εναλλαγή των πρασινομπλε, και αφ'ετέρου γιατί ήταν οι ιερές αγελάδες της μεταπολίτευσης, που αν τους ακουμπούσες ήταν σίγουρο ότι θα γίνει της πουτάνας.

Τη δε επιχρηματική (σσ the lolz) δραστηριότητα, την κατ' απονομήν από το κράτος δηλαδή, λυμαίνονταν κυρίως αριστεροί. Κάτι ρετάλια φωσκολικής εποχής μόνο έχουνε μείνει (αυτός ο Μάνεσης της χαλυβουργίας που χτυπάει το πάμε κάτι τέτοιο πρέπει να είναι) και από εκεί και πέρα έχουμε τη γκάμα των νέων τζακιών του παπατζή (οι εποικιστές της εκάλης) που αποτελείται από πρώην πράκτορες της στάζι μέχρι αντιπρόσωπους της σοβιετικής εγκυκλοπαίδειας.

Τώρα η πελατεία, ο λαός, συντασσόταν είτε στο μπλε είτε στο πράσινο στρατόπεδο. Αυτή τη στιγμή, τη θέση του πράσινου πήρε το ροζ. Δε βλέπω καμία διαφορά.

Ανώνυμος είπε...

,
καλημερα παιδια

Ανώνυμος είπε...

Από εχτές αναπαράγεται μια ψευδής είδηση ότι ταχα η Χάγη νομιμοποίησε το κόμμα παιδοφίλων Ολλανδίας.Όμως το κόμμα αυτό έχει πάψει να υπάρχει από το 2010(!) και δεν έχει νομιμοποιηθεί ποτέ.Τα links που το δείχνουν αυτό.

http://www.hamogelo.gr/4-1/1100/Enhmerosh-sxetika-me-anaparagogh-paloioteron-dhmosieymaton-sxetika-me-to-PNVD

http://en.wikipedia.org/wiki/PNVD

http://www.pnvd.nl/


Αυτό για να δούμε τι σοβαρά ΜΜΕ έχουμε στην Ελλάδα...

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f5PsGINrPpo

Η κανέλλη έβγαλε και πύρινο λόγο κατά της Ευρώπης των παιδόφιλων χαχαχαχαχχα

Ανώνυμος είπε...

Από μνησικακία κυρίως ο Καραϊσκος στρέφεται προς ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρει πολύ καλά τι είναι το κόμμα του Στρατούλη, του Μηλιού (που έβαλε και σκουλαρίκι στο αφτί) και του Λαφαζάνη, αλλά δεν μπορεί να βλέπει το κόμμα της Όλγας και του Μίλκου και πάλι στην εξουσία. Ανθρώπινο. Πολύ ανθρώπινο, έστω κι αν είναι λανθασμένο.

Tourkoglou είπε...

Ντοστογιεφσκικός Καραϊσκος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=198437

Έπεσε η πρώτη φάπα στον Κωσταλέξη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δεν κάνω αυτό το σχόλιο για τον Καραίσκο γιατί πραγματικά δεν με πείθει ότι (έστω και λίγο) δεν προσδοκά ίδιον όφελος από την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.

Αλλά,

επειδή έχω την εντύπωση ότι ο 7:31 είναι ένας σχολιαστής που επαναλαμβάνεται συχνά εδώ μέσα περί του πόσο "ανθρώπινο" είναι τη μία το ένα και πόσο "ανθρώπινο" είναι την άλλη το άλλο, με συγχωρείς ρε 7:31 αλλά με την συλλογιστική σου όλα ανθρώπινα είναι. Οπότε δεν πάει στο διάολο. Όλοι καλά τα λένε και άρα καλά κάνουν.

Ανθρώπινη είναι και η απληστία του Άκη του Τζοχατζόπουλου, ανθρώπινη κι η "αδυναμία" ενός παιδεραστή, ανθρώπινη κι η καύλα ενός βιαστη, ανθρώπινη και η τρέλα του κάθε μαλάκα που νομίζει ότι τον ψεκάζουν, ανθρώπινο είναι να μην πλένεσαι και να βρωμάς και πάει λέγοντας.

Υπάρχει δηλαδή τίποτα που να αφορά άνθρωπο και να μην είναι "ανθρώπινο";

Αυτό το "ανθρώπινα" μου θυμίζει το κλασσικό ελληνικό "Α, τον καημένο".

ΥΓ Ανθρώπινο είναι να με εκνευρίζουν και συμπεριφορές τύπου "Α, τον καημένο"

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsnow.gr/article/98270/mavros-metanastis-leei-pos-psifise-xrysi-avgi-Video.html

Trueman είπε...

picture this καραίσκο. Καλά καλά δεν μπορεί να προσφωνήσει έναν άνθρωπο στα αγγλικά, αρχισε και τις μαγκιές το κουτσαβάκι, να την λέει και στην ευρώπη, το διεθνές "σύστημα". Κάτσε βρε κακομοίρη στ' αυγά σου θα χάσουμε τ' αυγά και τα πασχάλια με σένα


http://www.newsnow.gr/article/98265/deite-ton-apistefto-titlo-tis-Paris-Match-gia-ton-alexi-tsipra.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=147449&catID=77

Έλα μωρέ τώρα είπε...

Ο μπακαλόγατος έχει κουραστεί να τον σβερκοδσγκώνουν οι ίδιοι κσι οι ίδιοι πρασινομπλέδες (sic) και θέλει να δοκιμάσει φρέσκο πράμα. Στρατούgλη, Παπαδημούgλη και Αλέξη.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Κοιτάξτε να δείτε για να είμεθα σοβαροί...Δεν υπάρχει κανείς στην ελλάδα και δη στη νουδου -για το πασοκ δεν το συζητώ- που να μπορεί να σε κοιτάξει ευθέως στα μάτια και να σου πεί να μην ψηφίσεις συριζα γιατι ....κλπ

Α, τον καημένο είπε...

Μπορεί απλά ο Καραίσκος να κουράστηκε από την 6ημερη σκληρή εργασία στον ιδιωτικό τομέα.

Μπορεί απλά να θέλει να ζήσει κι αυτός τη ζωή του ήρεμα, να ρουφήξει το μεδούλι της απόλαυσης κάθε ημέρας, όλης της ημέρας, χωρίς άγχος.

Μπορεί απλά να θέλει να πιει ήρεμος μια μπύρα εν ώρα εργασίας, να κλέψει χρόνο το πρωί και να πάει για ψώνια, να βλέπει αδιάκοπα τσόντες μέσα σε ένα γραφείο χωρίς να φοβάται ότι θα τον απολύσουν.

Μπορεί απλά να θέλει να διοριστεί στο δημόσιο. Είναι ανθρώπινο.

Θέλει να ζήσει ο Καραίσκος κι όχι να κάνει τον κολίγο της εργοδοσίας. ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΙΑ. ΠΟΣΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ; ΚΤΗΝΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ωραίο ρε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έχει δίκιο ο Καραίσκος. Ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε κοιτάξει ευθέως στα μάτια και να σου πει τί να ψηφίσεις είναι μόνο ένας και ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παναγιώτης ο Κουρουμπλής.

Tourkoglou είπε...

Καλησπέρα.

http://bit.ly/Lfbvc9

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"Είναι απλό. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ νικήσει στις εκλογές και γίνει κυβέρνηση, θα αποκτήσει πρόσβαση σε μια σειρά από στοιχεία και συμφωνίες που «καίνε» αυτούς που κυβέρνησαν τη χώρα επί 38 χρόνια αλλά «καίνε» και αυτούς που έκαναν τις συμφωνίες μαζί τους. Εντός και εκτός Ελλάδας."

Αυτό είναι το χειρότερο και το πιο μουνοπανίστικο απόσπασμα του άρθρου του πιτσιρίκου. Από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ. Όλο το υπόλοιπο άρθρο είναι μια σαχλαμάρα που υπάρχει λειτουργώντας ως περιτύλιγμα σε αυτό το απόσπασμα, το οποίο χτυπάει κατευθείαν στο θυμικό του αναγνώστη. "Α γι αυτό του ρίχνουν λάσπη του Τσίπρα;" σκέφτεται ο αναγνώστης."Για να γλυτώσουν την κρεμάλα ε;" ξανασκέφτεται. Και αποφασίζει να τους τιμωρήσει με την γνωστή ψήφο.

Το λογικό ερώτημα του γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει ήδη αυτά τα στοιχεία με την δύναμη του κοινοβουλευτικού κόμματος που τόσον καιρό έχει, εξανεμίζεται μπροστά στο θυμικό και στην μανία εκδίκησης. Προφανώς τα στοιχεία αυτά τα κρύβουν οι Παοσκονεοδημοκράτες στην Κούφια Γη και τα φυλάνε οι Νεφελίμ.

Μεγάλο αρχίδι αυτός ο πιτσιρίκος. Μεγάλο αρχίδι. Να δεις που θα παίξει αυτό το "επιχείρημα" πολύ εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Marwood είπε...

Ακριβώς τα ίδια λέει ο καμμενος.Μυστικες συμφωνίες οπου προδότες ξεπουλάνε τον αμύθητο πλούτο της πατρίδας, προφανώς σε εβραϊκές τράπεζες. Πλήρης ταύτιση.
Φυσικά και δεν ψηφιζεις Σαμαρά, αλλά συριζα είναι για κατέληδες. Στο εξής και για καραϊσκους.

Ανώνυμος είπε...

τα καθάρματα οι αριστεροι τι σκαρφίζονται για να αλώσουν το ελληνικό κράτος.Αλλα τι θα βρούν έστω κι αν πάρουν την εξουσία. Απορώ τι μπορούν να βρούν .τιποτα δεν εχουν να φοβηθούν τα δυο μεγάλα μας κόμματα που κυβέρνησαν επιτυχημένα αν μη τι άλλο μέχρι τ0 2010 την ελλαδα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι έτσι είναι. Αυτά τα στοιχεία γίνονται γνωστά όταν γίνεται κάποιος πρωθυπουργός. Με επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Όταν είναι αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος δεν μπορεί να τα ψάξει γιατί δεν τα βλέπει. Είναι σαν το "They live". Ο πρωθυπουργός Τσίπρας θα βάλει τα γυαλιά και θα τα δει. Ο αρχηγός κόμματος Τσίπρας δεν έχει τα γυαλιά για να τα δει.

Marwood είπε...

Λάθος προσέγγιση καραισκο. Μην τα ξαναλεμε.Αριστερη διακυβέρνηση=ζιμπαμπουε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να φορέσει ενδυμασία Σέρλοκ Χολμς ο Παναγιώτης ο Κουρουμπλής και να ψάξει να βρει αυτά τα στοιχεία με μεγεθυντικό φακό. Με σύνθημα "Όλα στο φως".

Tourkoglou είπε...

Διαπιστώνω ότι το κυριότερο επιχείρημα των όψιμων ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι το "γιατί όχι;" συνοδευόμενο από τις γνωστές παρατηρήσεις περί ανικανότητας ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.

Συγγνώμη. Αν η μόνη αξία της ψήφου μας είναι να ρυθμίζουμε ποιος έχει σειρά για να γαμήσει αυτόν τον τόπο (αντί να καθήσουμε λίγο να σκεφτούμε ποιος θα τον γαμήσει λιγότερο), καλύτερα να απέχουμε. Ακόμα και το μικροκομματικό συμφέρον είναι πιο σοβαρός λόγος από το "γιατί όχι;"

Στο φινάλε φινάλε [sic], ας μας πει κανείς "γιατί ναι".

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Α) για να μην βγεί η σαμαροκεφαλή
Β) για να μην βγεί ο ψυχάρης και περάσει του ΔΟΛ και τον σώσουν.Πράγμα που φοβάμαι οτι θα γίνει και με συριζα , απλά θα αλλάξει το ποίημα ο Δολ.
Γ) Για να δω τα μούτρα του Πρετεντερη
Δ) Για να δω τα μούτρα του προτοκλάσε
Ε)Γιατί δεν μου αρέσει η πλύση εγκεφάλου απο τα βρωμοκάναλα που την πληρώνω και απο πάνω για να διεξάγεται

ΣΤ) Για να τσατιστεί ο βάρσος

Trueman είπε...

όπως σωστά είπε ο βάρσος αυτη η στανη αυτο το τυρί βγάζει. Μεγάλη απογοήτευση όμως ο καραϊσκος, γιατί έδειχνε ν'αλλάζει στανη. Επιρρεπής στον λαικισμο

Ανώνυμος είπε...

γιατι θα με διορισει

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αυτά περι διορισμων είναι σχόλια χαμηλοτατου επιπέδου και μπορω να τα εκτοξευσω και γω για τον καθεναν

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Εγώ βλέπω κάποια θετικά σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ανοίξουν διάφορα κλειστά επαγγέλματα όπως αυτό του πορνοβοσκού, του πρεζέμπορα και του εμπόρου όπλων. Πλέον οι αδικημένοι τσιγγάνοι στους καταυλισμούς θα μπορούν ελεύθερα να πουλάνε εκτός από πυροβόλα όπλα και πυρηνικά ενώ θα διαχειρίζονται εκτός από κανονικά απόβλητα και τοξικά.

Η Ελλάδα θα γίνει δεύτερη σε πληθυσμό χώρα στην Ευρώπη λύνοντας το πρόβλημα της υπογεννητικότητας που την μαστίζει. Με την παροχή υπηκοότητας σε 90.000.000 Πακιστανούς, Αφγανούς, Μπαγκλαντέζους κλπ.

Ανώνυμος είπε...

πραγματα βαρσε που τωρα δεν υπάρχουν ή αντιμετωπίζονται. αστο μεγάλε απ οπου κι αν το πιασεις βρωμάει

Trueman είπε...

φιλε βγεί δεν βγεί ο σύριζα η χώρα μοιάζει πλεον με λατινοαμερικανικη μπανανία πχ. βενεζουέλα παρά με ευρωπαική χώρα. Το ονειρο των γλέζων και ακροδεξιών για έξοδο της ελλάδος από την δύση έχει γινει επιτέλους πραγματικότητα

Ανώνυμος είπε...

τρούμαν να απαντήσεις τώρα , ποιός ευθύνεται για τη μπανανοποίηση . ο γλέζος γλέτσος λέτσος , ο μιχαλολιάκος ή αι εσχατως υπευθυναι ηνωμεναι φιλοδυτικαι δυναμεις

Trueman είπε...

καραπιαλη
το ονειρο των λ ι γ ω ν πραγματικά δυτικοστραφών (πχ γέρος καραμανλής) εξελίσσεται σε εφιάλτη. Η μεταπολιτευτική αντιδυτική λύσσα των αριστερών που υπέθαλψε για ψηφοθηρικούς λόγους ο μοιραίος παπατζής αλλά ελεγχόταν γιατί υπήρχε η λεία των επιδοτήσεων και των χαμηλών επιτοκίων (που ξεκοκαλλιστηκε από τους πρασινομπλε στρατούς και την διαπλοκή), τώρα που δεν υπάρχει σάλιο είναι αδύνατο να τιθασευτεί. Λες και φταίει η ευρώπη που κλωτσησαμε την ευκαιρία της ζωής μας να γίνουμε ανθρωποι.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (περί Δημόσιας Τάξης):

"Οι Υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας υπακούουν στη λογική της καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων, με χουντικής έμπνευσης ειδικές μονάδες, στρατιωτική δομή και εκπαίδευση και καλλιέργεια αντιδημοκρατικού φρονήματος στο προσωπικό τους. Αντί για την ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος, εφαρμόζουν επιχειρήσεις-σκούπα εναντίον μεταναστών, αστέγων και τοξικοεξαρτημένων και παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών, παρακολουθώντας με κάμερες κάθε κίνησή τους. Η ύπαρξη νεοφασιστικών θυλάκων και η οργάνωση προκλήσεων κάνουν τη δραστηριότητά τους επικίνδυνη για τη δημοκρατία. Η ένοπλη παρουσία τους σε συλλαλητήρια και διαδηλώσεις, αλλά και στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων δεν αποσκοπούν στην καλλιέργεια αισθήματος ασφαλείας, αλλά στον εκφοβισμό.

Ο εκδημοκρατισμός των Σωμάτων Ασφαλείας με κατοχύρωση των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων εκεί είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση των δικαιωμάτων των πολιτών, αλλά και της αποτελεσματικής πρόληψης, αποτροπής και δίωξης του εγκλήματος. Η ασφάλεια των πολιτών απαιτεί δημοκρατικά οργανωμένες υπηρεσίες με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Χρειάζεται:
Οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες. Να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους. Να πάψει η εκπαίδευση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Να διαλυθούν οι ειδικές δυνάμεις που αποσκοπούν στην καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων. Να απαγορευθεί η οπλοφορία και η παρουσία μυστικών αστυνομικών σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια.
Να πάψει η πρόσληψη αστυνομικών και λιμενικών εκτός των αποφοίτων των παραγωγικών σχολών. Σε όσες και όσους έχουν προσληφθεί διαφορετικά να δοθεί η δυνατότητα εκπαίδευσης στις παραγωγικές σχολές και, αν δεν επιτύχουν, να μετατεθούν σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Να αλλάξει ριζικά το πρόγραμμα σπουδών στις παραγωγικές σχολές των Υπηρεσιών Δημόσιας Τάξης προς όφελος των θεωρητικών μαθημάτων, όπως Δίκαιο, Ψυχολογία, Κοινωνιολογία, με έμφαση στα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, όπως είναι η μετανάστευση, τα ναρκωτικά και ο κοινωνικός αποκλεισμός"

Άοπλη αστυνομία με αστυνομικούς χωρίς στολή που θα προσεγγίζουν με γνώσεις Κοινωνιολογίας και Ψυχολογίας τους ένοπλους κακοποιούς με τα καλάσνικοφ.....


Και θες εσύ να μου πεις τώρα Καραίσκο ότι δεν είναι καθυστερημένοι οι άνθρωποι. Είσαι τρελός ρε μαλάκα;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαρεθηκα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"...Θύμα αυτής της πολιτικής πέφτει και το μικρό φαρμακείο της γειτονιάς, το οποίο εξοντώνεται προς όφελος των μεγάλων αλυσίδων εμπορίας φαρμάκων."

Και υπερ των φαρμακοποιών ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

"Σήμερα, έπειτα από ευρύτατο διεθνή διάλογο, είναι κοινός τόπος ότι πρέπει να καταργηθεί η ποινική δίωξη της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών, με ασφαλιστικές δικλείδες για να καταπολεμηθεί το εμπόριο".

"Η ελεύθερη σεξουαλική επιλογή, χωρίς φόβο και ντροπή είναι ανθρώπινο δικαίωμα που πρέπει να το εγγυάται η πολιτεία χωρίς διακρίσεις όσον αφορά τη συμβίωση και τη σύναψη πολιτικού γάμου ή Συμφώνου Συμβίωσης."

Νομιμοποίηση ναρκωτικών, γάμοι αγορίνων. Άμα λέω εγώ ότι ο Μάνος είναι ο Σύριζα της δεξιάς.

Trueman είπε...

ρε βαρσο. Εδώ υπήρχε και υπάρχει εμφύλιος χαμηλής μεν εντασης με αντάρτικο πόλεων και τρομοκρατία που δεν δικαιολογουνταν από τις κοινωνικές συνθήκες. Η πούτσα αυτή που λέγεται ελλάδα έστω με δανεικά είχε ένα αεπ στα κορυφαία του κόσμου. Από πού δικαιολογούνταν ο πληθωρισμός κινητοποιήσεων (μιλάμε προ της κρίσης) σε καθημερινή βάση και από τις πλεον βολεμένες συντεχνίες του δημοσίου.

Οι άνθρωποι δεν αποδέχτηκαν ποτέ την ήττα το 49 και ψυχωτικά συντηρούσαν μέσα τους το αίσθημα της θυματοποίησης. Απόδειξη αυτό που γράφεις για την αστυνομία.

Tourkoglou είπε...

Κατά τη γνώμη μου, το πιο εξωφρενικό απόσπασμα είναι αυτό:

"Ο μισθός πρέπει να επιτρέπει στον εργαζόμενο να ζει με αξιοπρέπεια. Για το ύψος του χρειάζεται να συνυπολογίζονται το κόστος διαβίωσης, η μόρφωση και η εξειδίκευση, η θέση, η οικογενειακή κατάσταση, η ανθυγιεινότητα και η επικινδυνότητα της εργασίας. Με το ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο και την ενεργοποίηση των συλλογικών συμβάσεων πρέπει μπορούμε, χωρίς ανορθολογισμούς και κατακερματισμούς να οδηγηθούμε, σε μια διετία, στο ύψος των μισθών που είχε διασφαλιστεί το 2009 και έκτοτε να λειτουργήσει ελεύθερα η συλλογική διαπραγμάτευση παντού. Το μοντέλο εργασίας που προτείνουμε απαιτεί υψηλό ποσοστό απασχόλησης που σημαίνει ότι πρώτο μέλημα, μακριά από λογιστικές αντιλήψεις, είναι η κάλυψη των τεράστιων αναγκών που υπάρχουν ιδίως στον τομέα των κοινωνικών υπηρεσιών, στην Παιδεία και την Υγεία."

Ανώνυμος είπε...

να γινει τιμητικος διορισμος στον καραισκο

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://topaiditisplateias2.blogspot.com/2012/05/blog-post_5685.html
Αντι για σχόλιο ρίχτε μια ματιά στην τελευταία μου ανάρτηση η οποία με εκφράζει απόλυτα στην εποχή της παράνοιας που βιώνουμε
ΥΓ
Καραίσκο γερά ελπίζω να έχεις πάρει τις καταθέσεις σου απο την τράπεζα!!!
ΥΓ1
Τελικά ο αγώνας μπάσκετ ΟΣΦΠ με τους πράσινους λαγούς θα γίνει ή οχι?

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://youtu.be/1yzeIvnnMS8
Συμφωνώ με τον τύπο που μιλάει στο βίντεο!!!
Ευτυχώς που τώρα τελευταία έχει βάλει μυαλό γιατί παλαιά που έκραζε και πούλαγε βιβλία ήταν για το πούτσο!!!
Μακάρι να ξαναβγεί

Ανώνυμος είπε...

http://ellinasasfalistis.blogspot.com/2012/05/blog-post_4691.html?spref=tw

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/empisteytika/?aid=4721784

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_19/05/2012_482708

Ανώνυμος είπε...

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=14608

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

αναρωτιέμαι αληθινά ποιός είναι σοβαρότερος , ο πιτσιρικος ή ο πρετεντερης. βέβαια ακολουθώντας τον πρετεντέρη χρόνια τώρα πέσαμε στα γκρεμνά άδοντες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα.. Τα ιδια που έγραφα εγώ στην προηγούμενη ανάρτηση λέει κι ο Άδωνις στο βίντεο που έβαλε το παιδί της πλατείας. Ότι οι περισσότεροι επειδή έμειναν άνεργοι, αντί να ψάχνουν για δουλειά θέλουν να μείνουν άνεργοι κι όλοι οι υπόλοιποι. Να κάψουν δηλαδή το σύμπαν. Δεν πειράζει. Σιγά σιγά καταλαβαίνει κι ο Γεωργιάδης με τί μαλάκα λαό έχει να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

o καμμένος βέβαια, θα απαντούσε στον αδωνη σ3 ίδιο επίπεδο νεολαικισμού, λέγοντας του, οτι στο βίντεο ομιλεί μπροστά στον παρθενώνα που ο ιδιος μεταξυ αλλων εχει υποθηκεύσει με τα μνημόνια που υπέγραψε

Trueman είπε...

Καρασίσκο σκέψου και τα εξής. Οι εν γένει αριστεροί γκρινιάζετε γιατί η παραγωγή περισσότερου πλούτου μπορεί να συνεπάγεται πράγματι μεγαλύτερες ανισότητες, αλλά λιγότερη απόλυτη φτώχεια. Στην σοβιετία λοιπον οι πολίτες θα πρεπε να ηταν ευτυχισμένοι λόγω ισότητας στην αθλιότητα.

Νομίζω όμως ότι γι αυτό ανθεί ο σοσιαλισμος στην ελλάδα. Έχει ταιριάξει στην ιδιοσυγκρασία του νεοέλληνα. Όχι από αισθήματα ανθρωπισμού, αλλά αντίθετα φθόνου για όποιον πετυχαίνει περισσότερα. Με χαρακτηριστική την περίπτωση Τατσόπουλου, μίγμα τρέλας και φανατισμού. "Διανοούμενου", με λεπτά υποτίθεται αισθήματα και κουλτούρα διαλόγου, που είναι θέμα χρόνου πότε θα ξυλοφορτώσει τον επόμενο συνομιλητή του. (Φανταστείτε τόν αξιωματούχο σε κομμουνιστική ελλάδα αν δεν είχαν επέμβει οι κατασυκοφαντημένοι ευεργέτες μας φονιάδες των λαών.)

Ανώνυμος είπε...

τα λεγόμενα σας όλων εδω μέσα , συγκρούονται μεταξυ τους. Δεν μπορεί να λέτε οτι ο συριζα είναι μεν συστημικό κόμμα με τον τσίπρα συνεργάτη του μπόμπολα και παραλληλα να φοβάστε οτι το ιδιο κομμα θα επιφέρει τον κομουνισμό.Αυτα είναι τρίχες. Τι μου λες τωρα εμένα; εγω είμαι υπέρ της ιδιωτικής οικονομίας κατα πως είναι κι ο συριζα εν ολιγοις ως σοσιαλδημοκρατκο κομμα- Ακου τι σου λέω .Για τα λοιπά χρειάζονται τόνοι κειμένων αλα βαρσος, που βαριεμαι να γράφω

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/ekloges-2012/45414,BINTEO:Apodokimazoyn_ton_Pleyrh.html

κυράστας

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Δε πα να ψηφίσεις ότι θες ρε Καραίσκο. Στ @@ μας στην τελική. Μια ψήφος είσαι. Αντε και να μην ψήφιζες εσύ δηλαδή, τί θα γινότανε; Ένα πράγμα μόνο. Κοίτα μην γυρίσεις μετά και πεις ότι το μετάνιωσες όταν θα δεις ότι ακόμα και να βάλει μυαλό ο Αλεξάκος θα γίνει της πουτάνας από τις συνιστώσες και άρα της πουτάνας σε όλη την χώρα. Γιατί σίγουρα δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τις οικονομικές υποσχέσεις που δίνει. Άν όμως κάνει πραγματικότητα τις σαχλαμάρες περί υπηκοότητας λαθρομεταναστών, διάλυσης αστυνομίας κλπ θα φάτε στυλιάρι από τον κόσμο που θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Θα ρίξτε νερό στον μύλο του Μιχαλολιάκου και μετά θα μετρήσετε την είσπραξη (σε φάπες).

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα βαρσο ειναι πλεον με τί νομιμοποιηση να κυβερνησει κι ο σαχλαμαράς που στην καλύτερη άντε να κερδίσει με μικρή διαφορά. Όταν έχει καλλιεργηθεί ή εντύπωση ότι το μνημόνιο είναι νεκρό και με συριζα αντιπολίτευση τρέχα γύρευε.

Ανώνυμος είπε...

σεντόνι θα λαβεις

Ανώνυμος είπε...

μπα θα ναι για καφε

Ανώνυμος είπε...

ξανακοιμήθηκε

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=15371

Ανώνυμος είπε...

Σου λέει ο Καραίσκος: Να πάω να ψηφίσω ΝΔ για να πάρουν τις θέσεις και να μας ανέβουν στο σβέρκο οι Μητσοτάκηδες, οι Κεφαλογιάννηδες και οι Βαρβιτσιώτηδες; Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει συστημικά εάν ενισχυθεί και κυβερνήσει όπως έκανε παλιά και ο γκόμενος της Μιμής, γιατί να μην ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ; Ανθρώπινη, πολύ ανθρώπινη αντίδραση.

Ανώνυμος είπε...

φιλε μην αναφερεις αυτα τα ονοματα γιατι θα παω κι εγω να ψηφίσω συριζα

Ανώνυμος είπε...

Μα και εγώ ένα βήμα είμαι από το να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά τώρα που στο "αστικό κόμμα" της Ελλάδος έρχεται ως κορυφαία μετεγγραφή μετά βαϊων και κλάδων ο... Κυριάκος Βελόπουλος!

Ανώνυμος είπε...

ΝΔ θα ψηφίσω μόνον αν επανέλθει η Βόζεμπεργκ, αφού η Κατερίνα η Παπακώστα είναι ήδη εντός βουλής και μάλιστα με το σπαθί της.

Ανώνυμος είπε...

* Κατερίνα Παπακώστα: η Ρένα Δούρου της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-pNXDNrouDk&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρουντι ο Ρινάλντι έχει τοποθετηθεί για την εκ νέου στήριξη του Καραϊσκου;

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/#!/Johnkourtakis/status/203906927929982976

Επειδή δε νομίζω ο λεβέντης αυτός νέος να έβαλε τα εισιτήρια από την τσέπη του μοιρίζομαι δυνατή δαγκανιά στον Μαρινάκη.

Ο,τι σκοπεύει να κάνει και ο καραίσκος δηλαδή στον άμοιρο το ρούντι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.mediagate.gr/Media-Plus/item/23267-O-Lazopoylos-sti-Germania-i-premiera-toy-Sorry-I-m-Greek-(pics)

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QDLPoeiaNeg#!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι τί γίνεται στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Δύο διαψεύσεις, μία από την Μέρκελ και μία από τον Καμμένο, πάνε πολύ. Και η Προεδρία της Δημοκρατίας ακολουθεί την γενικότερη πορεία της χώρας στην απομάκρυνση από την σοβαρότητα.

Marwood είπε...

Ο τσίπρας μετεξελίσσεται σε 100% παλαιοπασόκ, με τριτοκοσμικούς προσανατολισμούς, τσάμπα μαγκιές που θα κάνει αίφνης γαργάρα κλπ. Do it like παπατζής. Θυμάμαι κιόλας την περίφημη συνέντευξη του (απολαυστικού) παπατζή στο abc που ουσιαστικά καθησύχαζε τον υπερατλαντικό παράγοντα.

Κατά τα άλλα, ο σύριζα είναι ΔΗΚΚΙ revisited με παναγιωτακόπουλος κλπ. Αλλωστε έχει ήδη σακοράφα αλέξη μητρόπουλο και ίσως και άλλους που δεν θυμάμαι για να πάρει το νοουχαου

Αντιλαμβάνεστε πόσο σιχαίνομαι ττην αριστερά, ωστόσο αν κάποιος θεωρεί ότι ανήκει στην παλαιά "ευρωαριστερά" τη φωτισμένη ας πούμε αριστερά που εκπροσωπούσαν ο κύρκος και το κκεσ, το λογικό είναι να ψηφίσει δημαρ, παρ'όλη την υπνηλία του κυρ φώτη και τη γενικότερη θολούρα που έχουν.

Να βρίζεις μια ζωή το πασόκ, και στην πιο κρίσιμη εκλογή της ιστορίας να το ρίχνεις σε πασόκ τούρμπο του αλεξάκου, δεν είναι σωστό.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=15321

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15356

Ο καημένος αυτός Αλβανός δεν συμπλήρωσε αρκετά ένσημα γιατί αρρώστησε, οπότε το άκαρδο ελληνικό δημόσιο τον στέλνει πακέτο στην πατρίδα του. Στην Αμερική π.χ θα τον κρατούσαν; Αλλά ξέχασα εμείς είμαστε όλοι άνθρωποι. Το "Α, τον καημένο" είναι το σλόγκαν μας κυρίως όταν δεν πληρώνουμε και φόρους και τους πληρώνουν τα υπόλοιπα κορόϊδα, κάποιοι συμπολίτες μας.

Να έρθουν όλοι οι άρρωστοι του πλανήτη στην ελλάδα και να τους πληρώνει το ελληνικό κράτος. Τί σόϊ άνθρωποι είμαστε;

Ανώνυμος είπε...

απολαυστικός πράγματι ο παπατζης. Φαντάσου τον τσίπρα να βγει διεθνώς σαν πρωθυπουργός τί θα ακούσουμε ακόμα. Κατάθλιψη. Βέβαια η μανιοκαταθλιπτική ψύχωση λαμβάνει διάστάσεις αυτοκτονικού ιδεασμού όταν σκέφτεσαι ποιός είναι η εναλλακτική...

Marwood είπε...

Προφανώς και το ενδεχόμενο του ψυχάκια είναι εφιαλτικό.

Η μοίρα μας έπαιξε παράξενο παιγνίδι.

Tourkoglou είπε...

Εσύ Μάργουντ τι θα κάνεις στις 17 του ΙούνΗ;

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και στον τούρκογλου

Ανώνυμος είπε...

Η σύγκριση Ρένας Δούρου και Κατερίνας Παπακώτας είναι πολύ άδικη για τη Ρένα, της οποίας και είμαι θαυμαστής.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος μάλλον πήγε στο συριζα γιατί θέλει να νομιμοποιηθούν οι λαθρομετανάστες.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_9449.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος με βάση αυτά που ξέρω θέλει να διοριστεί υπάλληλος του ΟΣΕ στο Διακοφτό.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο τί θέση έχει το κόμμα για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια;

Ανώνυμος είπε...

http://www.antinews.gr/2012/05/19/162057/#more-162057

Ανώνυμος είπε...

Στο Διακοφτό θέλει να διοριστεί ο Καραίσκος; Να δώσει χαιρετισμούς σε μια πρώην μου από εκεί. Την Μαρία την Κανδηλιώτη. Από τον Γιάννη από τα Σπάτα να της πει.

Ανώνυμος είπε...

Για να τονίσω ξανά το πόσο ανθρώπινη και δικαιολογημένη είναι η αντίδραση του Καραίσκου θα συνοψίσω ως εξής. Στα δικά μου μάτια δεν χωρεί αμφιβολία όπως ξαναείπα ότι το βαθύτερο κίνητρο του Καραίσκου για ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ είναι η μνησικακία. Θα πάθω και εγώ αλλά δεν θα είμαι μόνο εγώ και η τάξη μου. Να την πατήσουν και οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οικογένειες των μεγαλοπολιτικών, τα παράσιτα του συστήματος που δαγκώνουν σάντουιτς τώρα που εγώ δεν μπορώ ούτε να το μυρίσω. Ανθρώπινη αντίδραση και λογική. Ο Καραίσκος όμως με το αισθητήριό του ξέρει ότι με ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίζει τίποτε το επαναστατικό, αλλά ένα κόμμα κάργα διαχειριστικό, ένα κόμμα εκφραστή του μέσου μικροαστού μικρομεσαίου, της δημοσιοϋπαλληλίας άντε και ορισμένων επαναστατών του γλυκού νερού. Άρα ξέρει ότι δεν κινδυνεύει να διασαλευτεί η τάξη των πραγμάτων. Ουσιαστικά από κανένα ελληνικό πολιτικό κόμμα δεν κινδυνεύει η τάξη των πραγμάτων γιατί όλα τους είναι διαχειριστικά και συστημικά, οπότε γιατί όχι ΣΥΡΙΖΑ; Επικροτώ τη θέση Καραίσκου και την βρίσκω πολιτικά λογική.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο
πού θα ήθελες πράγματι να διοριστείς στις 18 του Ιούνη που θα έχουμε σοσιαλισμό?

Ανώνυμος είπε...

στην πρεσβεία της κουβας ή της βενεζουέλας

Ανώνυμος είπε...

αδιόριστος καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

αδιόρ__τος καραϊσκος

Ανώνυμος είπε...

α?

Ανώνυμος είπε...

θω?

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

καποιοι παρεμβάλλουν ιμιτασιον απαντήσεις

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_20/05/2011_442718

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τα ίδια και τα ίδια λέμε. Η "τάξη" του Καραίσκου; Ποια τάξη; Ο Μαρξ είσαι; Στην Ελλάδα το 98% των κατοίκων ήταν Καραίσκοι, το 1% Βαρδινογιάννηδες και το άλλο 1% εξαθλιωμένοι κάτοικοι Περάματος. Η αναλογία έχει αλλάξει μόνο τώρα τελευταία με τους εξαθλιωμένους να αυξάνονται, στους οποίος όμως επ ουδενί δεν ανήκει ο καραίσκος. Η αγροτοεργατική τάξη της Ελλάδας κυκλοφορούσε με Καγιέν να σου θυμίσω, όπως επίσης να σου θυμίσω ότι παρά τα όσα λέει ο χερ Ρίχτερ περί πλουσίων που έκλεβαν τόσα χρόνια και πρέπει να πληρώσουν, στην Ελλάδα έκλεβαν οι πάντες. Εκτός κι αν ο σουβλατζής κι ο περιπτεράς είναι Βαρδινογιάννηδες και δεν το ξερα.

Όσοι θεωρούν τον ΣΥΡΙΖΑ συστημικό και άρα ακίνδυνο αλλά και τον συγκρίνουν με το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ πιστεύοντας ότι δεν τρέχει και τίποτα αν βγει, αγνοούν κάποιες αλήθειες:

1) Το 81 ο Παπατζής είχε λεφτά να μοιράσει και να εξαγοράσει την συνείδηση των τσιγγανοελλήνων. Ο Τσίπρας ΔΕΝ έχει.

2) Το παπανδρεϊκό πασοκ ήταν απολύτως ελεγχόμενο από τον "ηγέτη" Ανδρέα. Ο Σύριζα είναι ένα συνονθύλευμα από συνιστώσες που μέρα παρά μέρα διασπώνται. Άρα ΔΕΝ είναι ελεγχόμενο από τον Τσίπρα.

3) Αυτοί που ο Καραίσκος θέλει να τιμωρήσει, έχουν ήδη κάνει τα κουμάντα τους φυγαδεύοντας κεφάλαια στο εξωτερικό ή αγοράζοντας χρόνια τώρα ακίνητα στο εξωτερικό. Ανά πάσα στιγμή την κάνουν από δω χωρίς καμια συνέπεια. Αυτοί που πράγματι θα πληρώσουν αν γίνει στραβή, είναι οι Καραίσκοι που θα μείνουν εδώ.

4) Πρέπει να διασαλευτεί η υπάρχουσα τάξη πράγμάτων αλλιώς τον πούλο αργά ή γρήγορα από το Ευρώ. Το τελευταίο κόμμα που είναι σε θέση να κάνει αυτά που απαιτούνται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα και το Κόμμα Κυνηγών πιο πιθανό είναι να τα κάνει.

Εν κατακλείδι: Όχι μόνο όλες οι προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανέφικτες, αλλά και το στελεχιακό δυναμικό του είναι για γέλια. Για πιο πολλά γέλια ακόμα κι από το αντίστοιχο αστείο δυναμικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, άρα, ακριβώς επειδή η κατάσταση είναι σοβαρή, πολύ πιο επικίνδυνο. Τέτοια γέλια μπορεί να είχαμε την πολυτέλεια να ανεχόμαστε τον καιρό της φούσκας, αλλά όχι τώρα γιατί οι εποχές σοβάρεψαν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κυβέρνηση, θα διαλυθεί σε κανα δυο μήνες γιατί δεν θα μπορεί να πραγματοποιήσει καμμία από τις υποσχέσεις του και θα φάει μαύρο από όλο τον ελληνικό λαό. Το μόνο καλό που βλέπω είναι αυτό. Φυσικά φαντάζομαι να μην φτάσουν στο σημείο να αντιγράψουν το ΠΑΣΟΚ και να ελληνοποιήσουν κανα εκατομμύριο Μπαγκλαντέζους και Πακιστανούς για τα ψηφαλάκια.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ενω η νουδου θα σχηματισει κυβερνηση μακρας πνοής. οι νουθεσίες σου μας λείπανε

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο εσύ θες ο Τσίπρας να ελληνοποιήσει Νιγηριανούς και Σομαλούς για τα ψηφαλάκια;

Ανώνυμος είπε...

πω πω κόντρα. Αστον ανθρωπο ακόμα δεν ξύπνησε

Ανώνυμος είπε...

την Ρεπούση την έσκιζα

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

βαρσε με κάθε εκτίμηση σου λέω οτι βρίσκεσαι σε κατάσταση ψύχωσης με το θέμα ΄Δεν γίνεται να εγκαλεις το συριζα πριν καν κυβερνησει αν κυβερνησει, ενω μας γεμισαν μετανάστες οι πατριωτες νεοδημοκρατες μεταξυ αλλων. Επίσης δηλώνω επισήμως οτι εχουν φύγει πολλοί μετανάστες

ΑΜΠΝΤΟΥΛ είπε...

Εγώ και τον Καραίσκο έσκιζα μόνο όμως άμα με κάνει έλληνα.

Ανώνυμος είπε...

Μη σοβαρός φαίνεται αυτός ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός και φίλος του Μητσοτάκη. Εκείνος όμως που αποδείχθηκε μέσα σε λίγες μόνο μέρες ως πολύ αστείος είναι αυτός ο ανεκδιήγητος Τζήμερος. Τέτοιο ψώνιο είχε χρόνια να φανεί στην ταλαιπωρημένη μας πολιτική ζωή. Ο Τσίπρας μπροστά του φαίνεται τέρας συμπάθειας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Βγάλε την τελευταία λέξη από το σχόλιο που έκανες και θα έχεις ένα πολύ ωραίο σχόλιο.

Trueman είπε...

Βέβαια, καραίσκο ο συριζα είναι σταθερά ενάντια σε όλες τις μεταρυθμίσεις και υπέρ του να μεγαλώσει κι άλλο το βαθύτατα επιτυχημένο ελληνικό κρατος. Αφού έτσι θέλησε ο λαός λοιπόν εύχομαι Συριζα στις 18 του Ιούνη με επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής και, ως παλαιός Μιμίκος, με τη Μιμή πρόεδρο ει δυνατόν.

Ανώνυμος είπε...

ουέλ που λένε και στο χωριό μου, όπως θα λεγε άλλωστε και ο πάντα πηγαίος και ποτέ πλαγιαριστ μαργουντ και την μιμή την έσκιζα

Ανώνυμος είπε...

καλα ο τζήμερος στου κωστόπουλου ήταν απολαυση. Ωραιοπάθεια δυναμισμός στιλ ικανοτητα επιτυχία.Απορω με τοσους ικανούς ανθρώπους ,πώς βούλιαξε τούτη η χώρα.

Ανώνυμος είπε...

να στοιχηματίσω ότι σαν μερακλής παλαιοπασόκος θα εσκιζες και την μαλλιαρή βασωπαπ ?

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

συνχαρητηρια αγορι μου να πούμε

Ανώνυμος είπε...

πάλι χαιρεκακία ο ωραιοπαθής καραίσκος έναντι επιτυχημένων, δυναμικών, με στιλ, ικανοτητα κι επιτυχία οπως ο τζήμερος. Να μην δεί κάποιον ωραιότερο απ΄αυτόν..

Ανώνυμος είπε...

και την βάσω κιντή την έσκιζα. Βρίσκω όλα τα γυναικεία μέλη της δημαρ ξεσηκωτικά

Ανώνυμος είπε...

μα τώρα είναι συμπεριφορά ακόμη δεν μπήκε στη βουλή να πηγαίνει στου κωστόπουλου και με όλη την κουβέντα και το αναθεμα και να λένε για τα μπαράκια στο βόλο και τις γκόμενες κλπ. Μιλάμε για ψώνιο παλαιού τύπου , ο ανθρωπος δεν εχει πάρει μυρωδιά

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστεύω ντόμπρα βάρσε οτι αν αποβάλεις τις ψυχώσεις στις οποίες ρέπεις, θα έπαιρνες διπλάσιο ποσοστό απο τον χαζοτζήμερο αν τύγχανες βεβαια της ιδιας προβολής

Ανώνυμος είπε...

Η Βάσω είναι ακόμα πιο άσχημη από την αδελφή της Σοφία.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα.

Το επιχείρημα "δεν γίνεται να εγκαλείς τον ΣΥΡΙΖΑ πριν καν κυβερνήσει" είναι εντελώς άκυρο. Εξίσου άκυρο είναι και το σκεπτικό "είδαμε και τους άλλους τι έκαναν". Είμαστε σοβαροί τώρα; Βλέποντας τους καραγκιόζηδες που κάνουν παρέλαση στα κανάλια και τους ραδιοσταθμούς, υπάρχει νοήμον ον που να μην καταλαβαίνει ότι θα τα κάνουν όλα πουτάνα αν γίνει η στραβή στις 17;

Επίσης, εγώ προτιμώ χίλιες φορές να δω Πρετεντέρη, Χασαπόσκυλο και Σπυράκη με θριαμβευτικό ύφος την επομένη των εκλογών, παρά να συνεχιστεί αυτό που ήδη έχει αρχίσει στη ΝΕΤ με τα διάφορα κρατικοδίαιτα νούμερα που έχουν αρχίσει να γλείφουν πατόκορφα (εννοείται ανιδιοτελώς) κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που πατάει το πόδι του εκεί μέσα.

Ανώνυμος είπε...

καλά τα λες 2:58.. πες μας μόνο και τι θα ψηφίσεις αν γίνεται

Tourkoglou είπε...

Αν ήξερα ωρέ Καραϊσκο τι θα ψηφίσω, θα το συζητούσα τόσο;

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή το πιο πάνω επιχείρημα του "είδαμε και τους αλλους" και τα λοιπά , δεν παίζει στην πιάτσα; δεν το συζητάει ο λαός ;Αυτός ο λαός που μας περιτριγυρίζει...Γιατι εγω ακούω τη φράση 400 φορες την ημέρα

Ανώνυμος είπε...

μπορούμε να αλλάξουμε λαό παρακαλώ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείς να κρίνεις ένα Lada πριν το οδηγήσεις.

Ανώνυμος είπε...

για το θέμα των μεταναστών μιλήσαμε μόνο.

Marwood είπε...

Καλημέρα και από μενα.

Εγω προσανατολίζομαι στο να ψηφίσω μικρό κόμμα. Τι λέτε για το πασόκ;

Στην ψήφο υπέρ του πασόκ συνηγορεί και η ταχύτητα με την οποία τα κομματόσκυλα το εγκατέλειψαν για να προστρέξουν στην στοργική αγκαλιά του αλάξη. Για μένα αυτό αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι δεν θα ήταν διατεθειμένο να συνεχίσει να τους κάνει τα χατήρια.

Ανώνυμος είπε...

Kostas.Vaxevanis ‏@KostasVaxevanis
Πρεπει να φοβόμαστε λέει μην φύγουμε απο το ευρω.Που μας έχουν φύγει τα ευρω να φοβόμαστε;

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα κι από μένα

http://1.bp.blogspot.com/-S0bLyKXrWqA/T6lvV8X9xNI/AAAAAAAAh5Q/cPwvD029wbk/s1600/%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%25A3.jpeg

Ανώνυμος είπε...

τι περίμενες ρε μάργουντ ; μπεσα απο το λαό; μιλάμε για φίδια, για υαινες αληθινές. οπου τους ταίζουν γαυγίζουν

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/blog-post_8308.html

ξεπέσα ή τσιγγουνιά - γυφτιά

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μετονομάζω τον παρακάτω ύμνο της Πίτσας Παπαδοπούλου σε "Τραγούδι του Καραίσκου" το οποίο είμαι σίγουρος ότι ο Καραίσκος αφιερώνει σε όλους μας εδώ μέσα (πλη Λακε-δαιμονίων, δηλαδή του "ανθρωπιστή" που του λέει μπράβο για την ψήφο που προτίθεται να ρίξει).

Εύχομαι Καραίσκο την ημέρα των εκλογών, να εμφανιστείς στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσεις με ουϊσκάρα στο χέρι, ξηρούς καρποί και φορητό ρασιοκασετόφωνο να παίζει τον εν λόγω ύμνο στη διαπασών.

http://www.youtube.com/watch?v=XfIP36iy9wE

Ανώνυμος είπε...

Γυροβολιά Καραίσκου στο εκλογικό κέντρο με την ψήφο στο στόμα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=617492

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πράγματι.

Δεν μπορεί κάποιος να κρίνει τον Σύριζα προτού κυβερνήσει.

Όπως επίσης δεν μπορεί να κρίνει μια οχιά πριν την αγγίξει. Ή μια αρκούδα πριν τη χαϊδέψει. Ή ένα λεωφορείο εν κινήσει προτού σταθεί μπροστά του. Ή ένα περίστροφο στραμμένο πάνω του προτού πατήσει την σκανδάλη.

Από παραδείγματα έχω πολλά ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=PQkijjf0MPY
Προς κακοήθεις: αυτό είναι το τραγούδι του καραίσκου

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι θέμα οπτικής. Όταν σου έχουν πιει το αίμα οι διάφοροι καθεστωτικοί, όχι μόνο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμα και Τζήμερο είσαι διατεθειμένος να ψηφίσεις. Ο Καραίσκος πιστεύω ότι δεν συμπαθεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρει με τι έχει να κάνει. Θέλει όμως να αντιδράσει και έτσι ψηφίζει το πιο μεγάλο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έστω και αν δεν πολυπιστεύει αυτά που το κόμμα αυτό υποστηρίζει. Αλέξης Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν. Γιατί όχι; Μήπως οι άλλοι είναι καλύτεροι;

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
καλημέρααααααααααααααααααααα σε όλες, όλους και καλη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οπως τα λες φιλε , συμπαθώ και τον σταθάκη ομως

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Noμιζω οτι ο ΤΣΙΠΡΑΣ εχει επιβάλλει ΠΛΗΡΩΣ την ατζεντα του οσο οι αλλοι ασχολουνται με ανοητες πανστρατειες χωρις περιεχομενο και ΗΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ....ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ, ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΟ.....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι είναι. Ακόμα κι αυτοί είναι. Τουλάχιστον σκαμπάζουν και πέντε πράγματα περισσότερα στα οικονομικά σε σχέση με Γλέζους, Λαφαζάνηδες και Στρατούληδες

Προς καλοήθεις: Μετά την ψήφο του Καραίσκου και του κάθε Καραίσκου, αυτό θα είναι το τραγούδι σου

http://www.youtube.com/watch?v=bdqYdqloUUg

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο συμπαθούσες και τον Γιάνναρο;

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/zuck/timeline/story?ut=32&wstart=1335855600&wend=1338533999&hash=10100387011762121&pagefilter=3

Ανώνυμος είπε...

Διακρίνω μια σύγκλιση απόψεων μεταξύ Καραϊσκου Develekou και "ανθρωπιστού"

Ανώνυμος είπε...

βάρσε ο θόδωρής ρακιτζή είσαι;

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ε οχι κι ο ντεβελέκος συριζα ρε μαλάκα

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα κύριοι. O Develekos σύριζα. Εγινε και αυτό

Ανώνυμος είπε...

απαγοητευτηκε (σκι) με τον αντωνη πρέπει

Ανώνυμος είπε...

H γραφικότητα σε αυτή τη χώρα ποτέ δεν σταματά να κατακτά και πιο ψηλές κορφές

Ανώνυμος είπε...

Και ο develekos ανθρωπος είναι. Θέλει να ζήσει

Ανώνυμος είπε...

Ο χρήστης George Develekos B είναι μαζί με τον χρήστη Kotzamani Eleni στο Astir Beach.
Μου αρέσει! · · 2 ώρες πριν στην περιοχή Vouliagméni ·

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η έντονη κριτική των κομμάτων και των θεσμικών ΜΜΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδίδει. Μόνο καλό του κάνει. Υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την απόγνωσή τους. Δεν έχουν άλλον τρόπο αντίδρασης. Ανθρώπινο, πολύ ανθρώπινο αυτό. Ο Αλέξης δεν είναι ο Νταβέλης. Ένας απλός πολιτικός είναι, μέτριος σαν όλους τους άλλους. Ο Καραίσκος δεν νομίζω ότι αποδέχεται τον Τσίπρα και τους Λαφαζάνηδες. Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει με τον ρεαλιστικά πιο ηχηρό τρόπο την αντίδρασή του στο κυρίαρχο καθεστώς πολιτικής-οικονομίας-ΜΜΕ. Αυτό είναι όλο.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

οπως τα λες φιλε , συμπαθώ και τον σταθάκη ομως

Ανώνυμος είπε...

Πάνω απ'όλα άνθρωπος ο Καραϊσκος. Αυτό να λέγεται

Ανώνυμος είπε...

ποιος είναι ο σταθάκης μωρέ

Ανώνυμος είπε...

ειναι γκομενικό το θέμα

Ανώνυμος είπε...

α εντάξει τότε πάω πάσο

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Καραίσκος και ο "ανθρωπιστής" είναι φίλοι και βγαίνουν και μαζί. Το παρακάτω βίντεο είναι απόδειξη. Ο Καραίσκος παίζει μπουζούκι και τραγουδά ενώ ο "ανθρωπιστής" μπαίνει στην ταβέρνα και στη συνέχεια τρώει μακαρονάδα.

http://www.youtube.com/watch?v=YUWzHofTKuA

Ανώνυμος είπε...

Mου έλεγε άνθρωπος 60 ετών δημόσιος υπάλληλος, που πρόσφατα έχασε τη γυναίκα του (και το δεύτερο μισθό στο σπίτι), που έχει δυο παιδιά άνεργα, που αναγκάστηκε και πήγε να μείνει σε ένα δυάρι λόγω εντυπωσιακής μείωσης μισθού, ότι ψήφισε και θα ψηφίσει πάλι ΣΥΡΙΖΑ ξέροντας περί τίνος πρόκειται αλλά μη έχοντας άλλη εναλλακτική λύση μέσα στην απόγνωση στην οποία ζει. Τι μπορείς να πεις σε έναν τέτοιο άνθρωπο;

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να σου πω εγώ τί να του πεις. Σε ότι βενζινάδικο πηγαίνω βενζίνη βάζουν Πακιστανοί. Χθες παρήγγειλα φαγητό και μου το φερε Αλβανός. Να του πεις να στείλει τα παιδιά του να λίώσουν κανα παπούτσι να βρουν δουλειά. Ότι δουλειά να ναι. Αλλά ξέχασα. Στην Ελλάδα των πληθωριστικών πτυχίων είναι όλοι "πτυχιούχοι" και δεν καταδέχονται τη χειρωνακτική εργασία. Ακόμα κι αν "πεινάνε".

Όταν θα δω έλληνες με μάνικα στο χέρι σε βενζινάδικο ή να κουβαλάνε πίτσες, τότε θα παραδεχθώ ότι πράγματι έχουμε πρόβλημα. Μέχρι τότε, άντε γεια.

Marwood είπε...

Η προβολή που ετύγχαναν οι συριζαίοι από το μέγκα ήταν ευθέως δυσανάλογη των εκλογικών τους ποσοστών. Σε κάθε δελτίο και σε κάθε πρετεντεροεκπομπή είχε καλεσμένο τουλάχιστον ένα ξυριζαίο. Πως έγινε φίρμα ο παπαδημούλης και ο στρατούλης?

Ο δε πρεντετέρης μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια εδώ και ένα χρόνο με την ανάπτυξη και με το τι "λάθος συνταγή" είναι το μνημόνιο. Πραγματικά οι αιτιάσεις του Καραϊσκου για το μέγκα (του σύντροφου μπόμπολα) δεν βγάζουν μεγάλο νόημα.

Ανώνυμος είπε...

Μην εκνευρίζεστε, ο 4.53 έχει πολλά χρήσιμα και προπαντός ανθρώπινα να προσφέρει στο μπλογκ.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπα, δεν εκνευρίζομαι. Αλλά και να εκνευριζόμουνα, ανθρώπινο θα ήταν.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ήθελα πολύ απλά να πω πόσο ανθρώπινο είναι να ψηφίζει κανείς κάτι με το οποίο κάποιοι διαφωνούν όταν ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα όρια της απόγνωσης. Είναι ωραία να κάνεις φιλοσοφία όταν είσαι έξω από το πρόβλημα. Όταν όμως το πρόβλημα σου χτυπήσει και εσένα την πόρτα, τότε θέλεις να δαγκώσεις.

Ανώνυμος είπε...

μα να δαγκώσει θέλει και ο Καραισκος. Τώρα συνεννοηθήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Θα ρίξει κάτι δαγκανιές ο Καραίσκος στον κρατικό κορβανά που ούτε ο Σαγόνιας του James Bond δεν θα ταν σε θέση να ρίξει.

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκος vs Ελληνικό Δημόσιο.

http://www.youtube.com/watch?v=xHPDIjWgMzw

Ανώνυμος είπε...

καραισκο αν σου προτειναν τώρα που θα προσληφθούν όλοι στο δημόσιο αγροφύλακας θα πηγαινες, ή επιμένεις καρριέρα μπακαλογατου?

Ανώνυμος είπε...

Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι το σκεπτικό του Καραίσκου. ο Καραίσκος έχει πολιτικό σκεπτικό όταν λέει ότι θα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα το εάν αυτό το σκεπτικό το καταλαβαίνει ή το ασπάζεται κανείς είναι άλλο καπέλο.

Ανώνυμος είπε...

Τον ξέρεις καλά τον Καραίσκο εσύ. Το δίχως άλλο πρέπει να έχεις σπουδάσει ψυχολογία για να τον ψυχολογείς τόσο σωστά. Στην Ελλάδα σίγουρα. Προφανώς στο ΤΕΙ Καρδίτσας.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_20/05/2012_482888

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε καραισκο που θα κανουμε πρωθυπουργό νεολαίο του συνασπισμού

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Γιατί στηρίζει κανείς μνημονιακό κόμμα κι οχι τον σαχλαμάρα καταληψία πολυκλαδικών λυκείων.

http://nonews-news.blogspot.com/2012/05/10-1.html

Ανώνυμος είπε...

βρε δεν πα να λες εσυ και το "εθνος"

Ανώνυμος είπε...

ναι ρε φασίστες έτσι θέλουμε και θα τον φέρουμε τον αλέξη

Ανώνυμος είπε...

γύρνα ξανά, στην παλιά σου φωλιά Σαμαρά, ο λαός σου εσένα ζητά, γύρνα ξανά

Ανώνυμος είπε...

κι όταν θα ρθεις, καραϊσκους εδώ δεν θα βρεις, χρυσαυγίτες θα είναι φρουροί, γύρνα ξανά

Ανώνυμος είπε...

O Καραίσκος έχει δίκιο που θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Μια ματιά μόνο να ρίξει κανείς σε αυτούς τους θλιβερούς νεολαίους της ΝΔ, τους περίφημους οννεδίτες, αρκεί για να τον κάνει να ψηφίσει αριστερά. Βέβαια ο Τσίπρας δεν είναι η ιδανική επιλογή. Θα προτιμούσα ένα Γιάνναρο, έναν Παπαγιαννάκη ή ακόμη και έναν Μπίστη. Αν όμως είναι να δούμε στην εξουσία τον Σαμαρά, τον Θανάση τον Μπούρα και την Κεφαλογιάννη, τότε χίλιες φορές ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4722276

Τάμπα, τούμπα, κωλοτούμπα.

Ανώνυμος είπε...

λεγε εσυ μα οσο λες φουντώνουν τα νουμερα της αριστερας

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι. Είναι καλύτεροι ο κυρ Παναγιώτης ο Λαφαζάνης, ο Ρούντι ο Ρινάλντι, ο Τάσος ο Κουράκης και ο Γιώργος ο Πάντζας. Άσε μας ρε φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καλό να υπάρχει φανατισμός εναντίον της αριστεράς. Ο οννεδίτικος πολιτισμός απωθεί οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο. Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσης απωθητικός. Όμως το δίλημμα αυτή την ώρα είναι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, οπότε η επιλογή είναι αναγκαστικά το κόμμα της αριστεράς για να μην δούμε την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη υπουργούς.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα φίλε. Ο Σαχλαμαράς είναι αηδιαστικός, όπως επίσης αηδιαστικοί είναι οι Μίλκοι και οι ΌΛγες. Παρόλα αυτά, αυτό που θα κάνουν θα είναι να ακολουθήσουν τις επιταγές του μνημονίου γιατί η ΝΔ είναι κόμμα κι όχι μπάτε σκύλοι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα κι αν ο Τσίπρας χώσει την υπογραφάρα του στο μνημόνιο, να είσαι σίγουρος ότι θα προκύψει χάος από την ακυβερνησία των συνιστωσών των ιδεοληπτικών που υπάρχουν στο κόμμα του.

Ανώνυμος είπε...

καλα θα κάνουν

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι καλό να υπάρχει φανατισμός εναντίον της δεξιάς. Ο συριζαίικος πολιτισμός απωθεί οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο. Ο κόσμος της ΝΔ είναι επίσης απωθητικός. Όμως το δίλημμα αυτή την ώρα είναι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, οπότε η επιλογή είναι αναγκαστικά το κόμμα της δεξιάς για να μην δούμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη υπουργούς.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πρέπει να μιλήσει ο Γιώργος ο Πάντζας για το τί έχει σκοπό να κάνει για να μας βγάλει από την κρίση. Θα είναι ο πολιτισμός η λύση; Περισσότερο θέατρο θα μας γλυτώσει; Θα πρέπει επιτέλους να σπάει την σιωπή του.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 1705   Νεότερο› Νεότερο»