Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

Πιστεύω οτι η Χρυσή αυγή στον τόπο τούτο , θα μπορούσε να διεκδικεί την εξουσία με αξιώσεις. Εαν βέβαια είχε φροντίσει να προτάξει και δυο τρείς -οχι σπουδαία πράγματα- απ αυτούς που λέμε "σοβαρούς ανθρώπους" ,με μιαν κάποια άποψη για την πολιτική οικονομία , με κάποια υπόσταση επιστημονική και εγκεφαλικα υγιείς. Ουτε εδω τιποτα σπέσιαλ, απλά να μην βαράνε επιληψίες και να βγάζουν αφρούς απο το στόμα, οταν βλέπουν γυναίκες στο τιμόνι και αράπηδες στην Πατησίων.

Εδω έπεσε χρήμα και νομίζαμε οτι διαφωτιστήκαμε και προοδεύσαμε οριστικά.Γιατί εκτός απο τα δάνεια,ας μην ξεχνάμε οτι έπεσαν και πέντε πακέτα ενίσχυσης ευρωπαικά, που έδωσαν δουλειά σε κόσμο και μοιραστηκε χρήμα. Παρόλα αυτά ο εγκέφαλος του έλληνα, παρέμεινε πολιτισμικά ,πολιτειολογικά , πολιτικοθεωρητικά, στην εποχή του Γαρδέλη και της κωλιάς με το μιραφιόρι, όπως τον είχαμε αφήσει προ "ανάπτυξης"

Γι αυτό η χρυση αυγη τώρα έρχεται και εξαίσια κολλάει .Ο σύριζα είναι η τελευταία ευκαιρία να ρεφάρουνε οι μεσαίοι κάπως, μες την αναποφευκτη ζημία και την ολοκληρωτική χασούρα , για να μην πηδήξουν στον φωταγωγό. Αυτό τους κάνει να καταπίνουν πολλά που δεν χωνευουν στο ασκέρι της Κουμουνδούρου. Το έθνος αντιλαμβάνεται "σοσιαλιστικά" την οικονομία με το φτωχό του μυαλό. Εμείς έχουμε μπουρδουκλώσει την ελληνορθοδοξία και τα κηρυγματα του χριστού - αυτα π.χ με τους δυο χιτώνες και αυτο με την καμήλα και τους πλουσίους.Εχουμε ανακατέψει μες το κρανίο, τα λόγια του Ανδρέα με αυτά του Χριστου -που είναι και οι πιο λατρεμένοι ανθρωποι στην ελλάδα. Θέλουμε μιαν "ανθρώπινη Κοινωνία" με δικαίωμα επιβίωσης για όλους και ειρήνη.(ΠΑΣΟΚ ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ)

Το θεμα της ηρεμης , τακτοποιημένης και επιδοματικής ζωής, είναι υψίστης σημασίας για τον έλληνα. Κανείς δεν καίγεται στην ελλάδα για την ελευθερία λόγου, για δικαιώματα γενικά για το ενα και το αλλο , για αυτά αγωνίζονται μόνο οι αδερφές.Τη μεγάλη εθνική μάζα την απασχολει να τελειώνει με τη δουλεια της και να πάει σπίτι να βγάλει τα παπούτσια , να ριξει δυο πορδές και να κάτσει στην τιβι με τις ώρες, βλαστημώντας τους πολιτικούς, τους κλέφτες το συμπαν όλο.Μια σταθερή δουλειά και ένα σπίτι που ο έλλην θα σηκώσει που να γαμιέσθε όλοι.

Τωρα που ξοφλήσαμε, ήρθε η ωρα της τιμωρίας αλα ελληνικά και πρέπει να πέσει επιτέλους ξύλο και καρπαζιά σε όλους μα όλους τους σβέρκους εκτός ημων.Η Χ.Α είναι ενα ζωντανο βιντεο γκέημ με τους Κασιδιάρηδες να καρπαζώνουν ολούθε.Την κανέλλη που μας τα έχει κάνει τσουρέκια τοσα χρόνια, τον μετανάστη που όσο ξοφλάμε του μοιάζουμε και περισσότερο και φοβόμαστε μην καταλήξουμε σαν αυτόν, τη άλλην που βρίζει στο τιμόνι, τον πιτσιρικά με τα σκουλαρίκια.







487 σχόλια:

1 – 200 από 487   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=461487

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_1990.html

Ανώνυμος είπε...

εδώ ο κόσμος κλειδαμπαρώνεται στα σπίτια του μέσα στη ζέστη να μη τον σφάξουν κι ο άλλος λέει ότι κινδυνεύουν οι λαθραίοι που φτάνουν στο σταθμό λαρίσης

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wu6Eo6Kr3Go

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jmcaaRpSMDA

Ανώνυμος είπε...

Το έχει διαβάσει το βιβλίο ο καραίσκος να μας πει τη γνώμη του;

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_09.html

Ανώνυμος είπε...

V, είδα χτες αλλοδαπό gilf που μου θύμησε πολύ την αγαπημένη μας Helen.

Ανώνυμος είπε...

3:08 π.μ. συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε, βρήκες το λόγο για τον οποίο ο Κρης μετανάστης στην Αθήνα Καραϊσκος θα ψηφίσει Ψύριζα.

Ανώνυμος είπε...

ίντα λέει το κοπέλι ώρε καραιιιιιιισκο;;

Φάνης Γκέκας είπε...

Έβγα ωρέ ασχημάντρα Καραϊσκο - σε έσκισα χτες με την εμφάνα μου

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15902

Ανώνυμος είπε...

Χώρα Καραϊσκων

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραίσκος δεν απαντά στις προκλήσεις, αποφάσισε να δείξει ανωτερότητα σαν τη Ρένα.

Ανώνυμος είπε...

Μπα, μάλλον κοιμάται ακόμη, προπονείται εν όψει του επικείμενου διορισμού του

Ανώνυμος είπε...

http://iphicratisamyras.blogspot.co.at/

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γερασμένη τη βρήκα τη Ρένα σήμερα στον Αυτιά.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται χτες ήπιε πολύ ούζο και δε μπορεί να ξυπνήσει

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Ιφηκράτης φαίνεται καλή περίπτωση για τηλεπάνελ.

Ανώνυμος είπε...

Να τον καλέσει άμεσα ο Παπαδάκης

Ανώνυμος είπε...

http://iphicratisamyras.blogspot.co.at/p/blog-page_24.html

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα στην πλάκα, αυτός δε διστάζει να εκθέσει τα πιστεύω του και να δεσμευτεί στο τι θα κάνει άμα βγει. Οι κουστουμάτοι και οι πολιτικαλι κορεκτ δεσμεύονται μόνο για την εκλογή τους.

Ανώνυμος είπε...

σωστο. Κάνε αντιπαραβολή με τον Πάκη ή τον Αρούλη

Ανώνυμος είπε...

Kαταπληκτική η Κωνσταντοπουλου , τωρα στον 9,89.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιφικράτης Αμυράς με τις θέσεις που έχει θα έπρεπε να κατεβαίνει με τη Χρυσή Αυγή. Είναι πολύ πιο κοντά στις θέσεις της παρά στου Συριζα.

Ανώνυμος είπε...

περιττό ότι την έσκιζα την Ζωή

Ανώνυμος είπε...

εχει και βυζάρες η ζωή

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιφικράτης Αμυράς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποτελούν αδιάψευστους μάρτυρες ότι ο Σύριζα όχι μόνο δεν πάσχει από στελεχιακή ένδεια όπως μονότονα επικαλούνται πολλοί κακοπροαίρετοι, αντίθετα έχει ένα οπλοστάσιο στελεχών που στην κατάλληλη στιγμή θα κάνουν την διαφορά όταν κληθούν να αναλάβουν κυβερνητικές πλεον ευθύνες.

Ανώνυμος είπε...

Το μεγαλόπνοο σχέδιο - υπόσχεση του Αντώνη να διώξει τους μετανάστες εισβολεις, πείθει μόνο γκάου ιθαγενείς και απελπισμένους ανθρώπους που η νου δου εκμεταλλευεται με χυδαίο τρόπο.Πάλι το αντωνάκη εμπέρδεψε την πολιτική με το ΑΤΑΡΙ ινβέηντερς -ιου ιου.
Μα δεν καταλαβαίνετε οτι με τους μετανάστες ισχύει οτι γίνεται και με τη φοροδιαφυγή; Δεν υπάρχει βούληση κρατική. Δεν ασχολουνται οι μπατσοι με τους μετανάστες, όπως κι οι εφοριακοί, δεν ασχολουνται με τους φορους.Στο κέντρο υπάρχει μια θαυμάσια μπίζνα με παραεμπόριο όλων των ειδών, που βοηθά αυτές τις δυσκολες εποχές να τα κονομησουν οι διάφοροι κλάδοι της οικονομίας που έχουν πληγει απο το μνημόνιο. Απο δικηγόρους , μπάτσους μέχρι κρατικους υπαλλήλους και δεν συμμαζευεται.Όποτε καθυστερεί η επίλυση κάποιου τρανταχτου προβλήματος στην ελλάδα, κάτι άλλο τρέχει απο πίσω.Χιλιάδες τα παραδείγματα

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/365124/titloi-telous-sti-shesi-remou-bosniak-/

πεφτουμε απο τα συννεφα

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το κείμενο του Καραϊσκου.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
πριν από μία ώρα περίπου
ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΜΑΣ SPORTDAY ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΚΟΚΚΑΛΙΖΟΥΜΕ....ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Ανώνυμος είπε...

Στον αστέρα βρίσκεται ο δεβελέκος. Για όσους θέλουν να πάνε να τον καρπαζώσουν 25 ευρώ η είσοδος αλλά αξίζει τον κόπο.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1LNo2I-KKcQ

Η ιερή σκυτάλη των κορυσχάδων. Θα μπορούσε να είναι και τίτλος τσόντας, στην οποία η ρένα ντυμένη ιέρεια θα κάθεται πάνω στην κορυσχάδικη σκυτάλη. Ο Καραϊσκος στο ρόλο του Νότη Πιτσιλού θα την παίζει πίσω από ένα θάμνο.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_154.html

Δυστυχώς εντοπίστηκε απο την ΟΧΡΑΝΑ ο υπέροχος αυτος ανθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου άρεσε η λεπτομέρεια μπάρμπερη'ς από το χιτώνιο του επαναστάτη

Ανώνυμος είπε...

Προσκλητήριο από επιφανείς Θεσσαλονικείς
Την ανάγκη οι πολίτες να επιστρατεύσουν την ψυχρή λογική τους και να μην παρασυρθούν από την οργή που νιώθουν για τα δύο κόμματα εξουσίας επικαλούνται ως αδήριτη, ενόψει των εκλογών, 253 επιφανείς Θεσσαλονικείς σε δημόσιο προσκλητήριο που απευθύνουν με ανακοίνωσή τους. Φωτογραφίζοντας μάλιστα ευθέως τον κίνδυνο ακόμη μιας εθνικής τραγωδίας, αν νικητής των εκλογών αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούν τον ελληνικό λαό να συνειδητοποιήσει το ιστορικό διακύβευμα της ψήφου του τη 17η Ιουνίου και να στηρίξει τις ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Τα βασικότερα σημεία του προσκλητηρίου τους είναι τα εξής:

«Εμείς οι Θεσσαλονικείς, που υπογράφουμε το προσκλητήριο τούτο, είμαστε ενεργοί πολίτες. Ξεκινούμε από διαφορετικές αφετηρίες, ακολουθήσαμε άλλους δρόμους και δεν πάψαμε ποτέ να διασταυρώνουμε τις διαφορετικές απόψεις μας. [...]

Δεν έχουμε την πρόθεση ούτε, άλλωστε, το δικαίωμα να διδάξουμε κανένα. Νιώθουμε, όμως, το καθήκον να θυμίσουμε τι μας διδάσκει η Ιστορία. Το 1893 η μικρή Ελλάδα κήρυξε πτώχευση αλλά το 1897 κήρυξε τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία από τον καφενέ του Ζαχαράτου. Εθνική καταστροφή. Tο 1920 η Ελλάδα ολομόναχη στη Μικρά Ασία είχε κουρασθεί να πολεμά -και να νικά- οκτώ χρόνια συνεχώς. Εμπόλεμη προκήρυξε εκλογές γιατί τις απαιτούσε η αντιπολίτευση που έταζε “οίκαδε” -επιστροφή στο σπίτι- και ταυτόχρονα ασφαλή τον μικρασιατικό ελληνισμό. Οι Ελληνες την ψήφισαν. Τους έστειλε πέρα απ’ τον Σαγγάριο και από εκεί στη Μικρασιατική Καταστροφή. [...]

Τα αίτια αυτών των δύο εθνικών συμφορών είναι προφανή. Οι προπάτορές μας αψήφησαν τους φανερούς συσχετισμούς δυνάμεων και τις δυνατότητες της χώρας. Ψήφισαν με το συναίσθημα και με πολύ θυμό γιατί ένιωθαν πως αρκεί να έχουν δίκαιο για να καταστήσουν εφικτό το επιθυμητό. [...] Ταυτόσημα ψηφίσαμε και στις 6 Μαΐου. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο θυμός μας είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο που μας υπόσχονται όλοι όσοι τώρα καλπάζουν καβάλα στον θυμό μας. [...]

Στη μια πλευρά είναι όσοι μας τάζουν και την άμεση καταγγελία όλων των συμφωνιών με την Ευρώπη και την παραμονή μας στην Ευρώπη και την ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και τα δισεκατομμύρια ευρώ. Στην άλλη είναι η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ευρωπαϊκή παράταξη. Μας εγγυάται -κατά δύναμιν ανάλογη της μεθαυριανής μας ψήφου- παραμονή στη Ζώνη του Ευρώ, διακυβέρνηση της χώρας – κουτσή, στραβή αλλά διακυβέρνηση, θυσίες και αγώνα, ελπίδα και νέο ξεκίνημα. Είναι η εθνική μας επιβίωση. Επομένως τον Ιούνιο οι Ελληνες διαλέγουμε και παίρνουμε: είτε το επιθυμητό, που είναι αντικειμενικά ανέφικτο, φανερά δημαγωγικό και νομοτελειακά καταστροφικό, είτε τις ευρωπαϊκές δυνάμεις που δεν είναι 100% ασφαλείς, αλλά είναι οι μόνες που διαθέτουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν την εθνική καταστροφή, να εγγυηθούν την εθνική ασφάλεια και να ξαναφέρουν στα δύσκολα την ελπίδα. Καιρός, λοιπόν, τώρα να ψηφίσουμε ψυχρά, μαζικά και με κρύα ασφαλώς καρδιά».

Στη μακρά λίστα των ονομάτων που υπογράφουν το προσκλητήριο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων γνωστών προσωπικοτήτων, οι κ. Νίκος Αγγελίδης, Χρ. Αραμπατζής, Χαρ. Ατματζίδης, Βασ. Γούναρης, Νίκ. Ευθυμίου, Δημ. Ζάννας, Θοδ. Κουλουμπής, Ευ. Κωφός, Δημ. Λακασάς, Νικ. Μέρτζος, Ιάκ. Μιχαηλίδης, Νικ. Μουτσόπουλος, Αλ. &

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες να επιστρατεύσουν την ψυχρή λογική τους και να μην παρασυρθούν από την οργή που νιώθουν για τα δύο κόμματα εξουσίας επικαλούνται ως αδήριτη, ενόψει των εκλογών, 253 επιφανείς Θεσσαλονικείς σε δημόσιο προσκλητήριο που απευθύνουν με ανακοίνωσή τους. Φωτογραφίζοντας μάλιστα ευθέως τον κίνδυνο ακόμη μιας εθνικής τραγωδίας, αν νικητής των εκλογών αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καλούν τον ελληνικό λαό να συνειδητοποιήσει το ιστορικό διακύβευμα της ψήφου του τη 17η Ιουνίου και να στηρίξει τις ευρωπαϊκές δυνάμεις.

Τα βασικότερα σημεία του προσκλητηρίου τους είναι τα εξής:

«Εμείς οι Θεσσαλονικείς, που υπογράφουμε το προσκλητήριο τούτο, είμαστε ενεργοί πολίτες. Ξεκινούμε από διαφορετικές αφετηρίες, ακολουθήσαμε άλλους δρόμους και δεν πάψαμε ποτέ να διασταυρώνουμε τις διαφορετικές απόψεις μας. [...]

Δεν έχουμε την πρόθεση ούτε, άλλωστε, το δικαίωμα να διδάξουμε κανένα. Νιώθουμε, όμως, το καθήκον να θυμίσουμε τι μας διδάσκει η Ιστορία. Το 1893 η μικρή Ελλάδα κήρυξε πτώχευση αλλά το 1897 κήρυξε τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία από τον καφενέ του Ζαχαράτου. Εθνική καταστροφή. Tο 1920 η Ελλάδα ολομόναχη στη Μικρά Ασία είχε κουρασθεί να πολεμά -και να νικά- οκτώ χρόνια συνεχώς. Εμπόλεμη προκήρυξε εκλογές γιατί τις απαιτούσε η αντιπολίτευση που έταζε “οίκαδε” -επιστροφή στο σπίτι- και ταυτόχρονα ασφαλή τον μικρασιατικό ελληνισμό. Οι Ελληνες την ψήφισαν. Τους έστειλε πέρα απ’ τον Σαγγάριο και από εκεί στη Μικρασιατική Καταστροφή. [...]

Τα αίτια αυτών των δύο εθνικών συμφορών είναι προφανή. Οι προπάτορές μας αψήφησαν τους φανερούς συσχετισμούς δυνάμεων και τις δυνατότητες της χώρας. Ψήφισαν με το συναίσθημα και με πολύ θυμό γιατί ένιωθαν πως αρκεί να έχουν δίκαιο για να καταστήσουν εφικτό το επιθυμητό. [...] Ταυτόσημα ψηφίσαμε και στις 6 Μαΐου. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο θυμός μας είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Δεν γίνεται να έχεις και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο που μας υπόσχονται όλοι όσοι τώρα καλπάζουν καβάλα στον θυμό μας. [...]

Στη μια πλευρά είναι όσοι μας τάζουν και την άμεση καταγγελία όλων των συμφωνιών με την Ευρώπη και την παραμονή μας στην Ευρώπη και την ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και τα δισεκατομμύρια ευρώ. Στην άλλη είναι η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα ευρωπαϊκή παράταξη. Μας εγγυάται -κατά δύναμιν ανάλογη της μεθαυριανής μας ψήφου- παραμονή στη Ζώνη του Ευρώ, διακυβέρνηση της χώρας – κουτσή, στραβή αλλά διακυβέρνηση, θυσίες και αγώνα, ελπίδα και νέο ξεκίνημα. Είναι η εθνική μας επιβίωση. Επομένως τον Ιούνιο οι Ελληνες διαλέγουμε και παίρνουμε: είτε το επιθυμητό, που είναι αντικειμενικά ανέφικτο, φανερά δημαγωγικό και νομοτελειακά καταστροφικό, είτε τις ευρωπαϊκές δυνάμεις που δεν είναι 100% ασφαλείς, αλλά είναι οι μόνες που διαθέτουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν την εθνική καταστροφή, να εγγυηθούν την εθνική ασφάλεια και να ξαναφέρουν στα δύσκολα την ελπίδα. Καιρός, λοιπόν, τώρα να ψηφίσουμε ψυχρά, μαζικά και με κρύα ασφαλώς καρδιά».

Στη μακρά λίστα των ονομάτων που υπογράφουν το προσκλητήριο περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων γνωστών προσωπικοτήτων, οι κ. Νίκος Αγγελίδης, Χρ. Αραμπατζής, Χαρ. Ατματζίδης, Βασ. Γούναρης, Νίκ. Ευθυμίου, Δημ. Ζάννας, Θοδ. Κουλουμπής, Ευ. Κωφός, Δημ. Λακασάς, Νικ. Μέρτζος, Ιάκ. Μιχαηλίδης, Νικ. Μουτσόπουλος, Αλ. &

Ανώνυμος είπε...

Υπογράφει κι ο Κανάκης το κείμενο;

Ανώνυμος είπε...

οχι. Ο Ατματζίδης της αεκ και ο Γούναρης ομως ναι

Ανώνυμος είπε...

ο γουναρης το πουλητάρι , για ο αλλος της Μικρασιατικης καταστροφής; Δοξασμένο όνομα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4728044

Στο ΜΠΕ (Μαρξιστικό Πανεπιστήμιο Ελλάδας) γνωστό και ως Πάντειο έγινε εκδήλωση με τίτλο " Τα ένοπλα κινήματα στην Ευρώπη και η ιστορία τους" με επίσημους καλεσμένους και ομιλητές τους... Χρήστο Τσιγαρίδα, αρχηγό του ΕΛΑ (!!) και Νίκο Μαζιώτη, αρχηγό του Επαναστατικού Αγώνα (!!!). Κρίμα που δεν μπορεσαν να συμμετάσχουν οι Κουφοντίνες και οι Ξηροί λόγω μπουζουριάσματος, αν και απορώ πώς δεν τους έχουν αφήσει ακόμα ελεύθερους κι αυτούς.

Με μια προσοχή στην λεπτομέρεια, μπορούμε να δούμε ότι στον τίτλο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το ωραίο αυτό πανεπιστήμιο-φυτώριο αναρχοαυτόνομων, λείπει εντελώς η λέξη "τρομοκρατία". "Ένοπλα κινήματα" λοιπόν στον τίτλο και ουχί "τρομοκρατικές ομάδες". Και αυτό τώρα, είναι ελληνικό πανεπιστήμιο. Σε αυτό το μπουρδέλο πηγαίνουν οι φόροι μου, για να βγάζει μπαχαλάκηδες με τον τίτλο του κοινωνιολόγου και του πολιτικού επιστήμονα.






ΥΓ Στην εκδήλωση εισέβαλε ομάδα 30 μελών της ΧΑ με καδρόνια και τους πλάκωσε στο ξύλο.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη της ΧΑ λοιπόν, γιατί βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό την έρευνα του σοβαρού αυτού ελληνικού πανεπιστημίου. Βοήθησαν τους καλεσμένους της συγκεκριμένης εκδήλωσης να αποκτήσουν live εμπειρία και επομένως γνώση για τη δράση ενός ένοπλου κινήματος, έστω κι αν αυτό ήταν οπλισμένο όχι με πυροβόλα όπλα, αλλά απλά με σιδηρολοστούς. Άλλωστε η γνώση που αποκτάται εμπειρικά είναι πολύ πιο γόνιμη από αυτήν που μαθαίνεται απρόσωπα από τα βιβλία.

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_17/10/2010_419100

Ανώνυμος είπε...

Θα τρίζουν τα οστά του και ψυχαναλυτή Καστοριάδη με τον λακέ μανδραβέλη. Επιτέλους, γιατί σιωπά ο Μ.Α. Λεβύ?

Ανώνυμος είπε...

ωραίο σχόλιο από τον 4.13 πμ

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.co.at/2012/06/mix.html

Ανώνυμος είπε...

Είτε μιλά ο βάρσος , είτε κλάνει το ίδιο κάνει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eFUv59DGIBs

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/365124/titloi-telous-sti-shesi-remou-karaiskou-/

Κρίμα το δώρο που είχα αγοράσει για το γάμο

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/ekloges-2012/51413,Sto_idio_trapezi_Fahlos_kai_Amyras.html

Ανώνυμος είπε...

Η ζωή έχει μια σκληρή έκφραση που με τρομάζει, αλλά γούστα είναι αυτά

Ανώνυμος είπε...

Η μιλένα σα να ανανεώθηκε

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.co.at/2012/06/blog-post_2692.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uRg3iL7nvGg&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2011/OKTWVRIOS/31-10/milenakatheth.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΑΡΑ νεας γενιάς .ΠΕρασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς. Είναι δυνατόν τώρα αυτοί οι άνθρωποι να μην έχουν οξεία κατάθλιψη;

Ανώνυμος είπε...

http://www.greektube.org/content/view/148418/2/

Ανώνυμος είπε...

Για την ηλικία της καλά κρατιέται

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/search?updated-max=2012-06-02T02:20:00%2B03:00&max-results=25&start=250&by-date=false

Βάρσοι Χανίων.

Ανώνυμος είπε...

http://www.aixmi.gr/index.php/arvanitaki-kataggel/

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15977

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, σήμερα το ξημερώματα ο "Λόγος ο Μέγας", η καλή εκπομπή του Σκάι, είχει πολύ ζουμί. Ο θεολόγος Στέλιος Αραβαντινός, με τον γνωστό γάργαρο μα και μεστό λόγο του, μάς ταξίδεψε στην εορτή των Αγίων Πάντων. Κρίμα που με πήρε ο ύπνος κατά τα μισά της εκπομπής και δεν ολοκληρώθηκε η απόλαυση. Και η επόμενη Κυριακή, όμως, Κυριακή είναι.

Ανώνυμος είπε...

και γω ρε μάστορα , κοιμήθηκα πάνω στην εκπομπή.
Μαρτυρας μου οτι πριν λίγο σηκώθηκα.

Ανώνυμος είπε...

Των Αγίων Πάτων

Ανώνυμος είπε...

Μήπως όταν σας πήρε ο ύπνος, είδατε σε όνειρο αυτόν τον άνθρωπο;

http://www.thisman.org/

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον θέμα και ενδιαφέρον πρόσωπο. Εμένα πάντως μου θυμίζει τον Μπαρμπή σε νεαρή ηλικία.

Ανώνυμος είπε...

"..να μην ψηφίσει κανείς σήμερα κάτι για το οποίο θα αμφιβάλλει ή θα ντρέπεται αύριο...." αποφαίνεται ο Πρετεντέρης στο σημερινό του άρθρο. Όλοι Σύριζα λοιπόν στις 17 για να μην ντρεπόμαστε αύριο αν εκλέξουμε κυβέρνηση με Ψυχαντώνη, Πάκη, Μηταράκη και Έυρυ Στυλιανίδη...

Ανώνυμος είπε...

http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=8&art_id=15621

Ανώνυμος είπε...

Όταν η κοινωνία μας έχει χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και έχει καταντήσει ζούγκλα κανονική, νιώθεις συγκίνηση όταν διαβάζεις καλά λόγια από άνθρωπο για άνθρωπο...

http://gnomestotsirigoti.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

http://aristosd.posterous.com/136994441

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=461551&h1=true

Ανώνυμος είπε...

Ναι μεγάλε, ενώ άμα ψηφίσεις Τσίπρα, Ρένα Δούρου, Λαφαζάνη, Ρινάλντι, Πάντζα και καμιά κατοσταριά συριχεζαίους Αμυράδες που ευτυχώς για τον Σύριζα δεν έχουν ανακαλυφθεί ακόμα, θα είσαι περήφανος. Ο βλάκας ο Σαμαράς θα κάνει τον yesman στην τρόϊκα, ότι δηλαδή απαιτείται μήπως και δούμε προκοπή (μήπως και ξαναλέω). Ο τσίπρας θα τα κάνει πουτάνα.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια που χορτάσαμε από γιες μεν, είδαμε τα χαϊρια μας

Ανώνυμος είπε...

Ενώ τώρα που θα κάνεις την "επανάσταση", θα δεις μεγαλύτερη προκοπή. Πράγματι, αντί να πεινάνε μερικοί, θα πεινάσουμε όλοι μαζί παρέα. Αριστερή ισότητα στην πράξη

Ανώνυμος είπε...

Α, και το επιχείρημα αυτό οτι οσοι εχουν λεφτά έξω ψηφίζουν σύριζα για να ψωνίσουν γη μετά, απευθύνεται σε καθυστερημένους.
Δηλαδή οι κεφαλογιαννηδες και οι βαρβιτσιώτηδες δεν έχουν φράγκα έξω;

Ανώνυμος είπε...

Ο μπάτσος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι.

Δεν κρίνουμε όλοι την πραγματικότητα με τα ίδια κριτήρια. Πολύς κόσμος έχει βγάλει λεφτά έξω, αλλά τα έχει βγάλει λόγω ανασφάλειας, όχι γιατί θέλει να δει τη χώρα του να καταστρέφεται για να ψωνίσει τζάμπα μετά. Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά υπάρχουν και οι Κουρήδες που θέλουν να ψωνίσουν τζάμπα. Αν θεωρείς ότι η πυρπόληση μιας Ρώμης είναι αυτοσκοΠΌς των βαρβιτσιώτηδων να το ξανασκεφτείς. Άλλο να είσαι απλά ανίκανος και να οδγηγείς μια χώρα στα σκατά τόσα χρόνια λόγω εφησυχασμού, κι άλλο να επιθυμείς να την δεις Ζιμπάμπουε.

Ανώνυμος είπε...

Το να βγάλει κανείς χρήματα έξω είναι απλή υπόθεση; Ή θέλει διαδικασίες, χαρτιά, ξανά διαδικασίες κτλπ

Ανώνυμος είπε...

Μην κινδυνολογείτε. Καμία καταστροφή δεν θα γίνει αν βγεί ο Τσίπρας. Και επιτέλους γιατί να ψηφίσω Σαμαρά, όταν επί 2 χρόνια έλεγε τα ίδια που λέει και σήμερα ο Τσίπρας, προκάλεσε για αυτόν τον λόγο εκλογές, δεν άλλαξε ούτε κατ' ελάχιστο το κόμμα του, πήρε τ' αρχίδια του και τώρα άλλαξε 180 μοίρες ρητορική μπας και διασωθεί πολιτικά. Έλεος πια που θα μας σώσει ο καθυστερημένος!

Ανώνυμος είπε...

Άκου κει να είσαι περήφανος να ψηφίζεις Αμυρά και Λαφαζάνη. Ρε τί άλλο θ'ακούσουμε εδώ μέσα... Ούτε ο καραίσκος δεν τα λέει αυτά. Ακόμα κι αυτός δήλωσε ότι θα τους ψηφίσει ιδιοτελώς.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα σε σώσει ο καθυστερημένος ο Σαμαράς ρε πύραυλε. Είναι δυνατόν να σε σώσει άνθρωπος που δεν είναι ικανός ούτε για υπάλληλος φασφουντάδικου και περιτριγυρίσζεται από εξίσου ανίκανους βλακέντιους;

Το μόνο που έχει ο Σαμαράς και δεν έχει ο Τσίπρας, είναι η συμμόρφωση σε οδηγίες μιας διεθνούς τεχνοκρατων με γνώσεις, που είναι και η μοναδική ελπίδα (αν υποθέσουμε ότι έχουμε ακόμα ελπίδα) μήπως και γλυτώσουμε. Σιγά μην περιμένω να με σώσει ο βλαξ ο Μηταράκης με τις ανύπαρκτες ικανότητές του.

Εν κατακλείδι, ψηφίζοντας Σαμαρά, ψηφίζεις Φούχτερ και Ραϊχμπάχερ. Ψηφίζοντας Τσίπρα, ψηφίζεις Αμυρά και Παναγιώτη Λαφαζάνη. Προτιμώ Φούχτερ από Λαφαζάνη.

Ανώνυμος είπε...

Η Ελένη η Πορτάλιου δεν σας λέει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Αν και σου δίνω μεγάλο δίκιο εδώ που τα λέμε. Όταν είδα Σαμαρά στο βανάκι Πανίκα Ψωμιάδη μου ανέβηκε και μένα το αίμα στο κεφάλι. Από τότε σταμάτησα να βλέπω ειδήσεις με αυτό τον βλάκα γιατί θα κάνω καμια αποκοτιά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα ότι το περιοδικό "Μαστορέματα" έχει κάνει εκπομπή στον Σκάι. Μεγάλη έκπληξη. Πολύ καλή και χρήσιμη εκπομπή. Μαζί με τις εκπομπές κηπουρικής είναι οι καλύτερες στην ελληνική τηλεόραση. Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

ρε Βαρσο μιλάμε για πολύ βλάκα σου λέω. Τα χω ξαναγράψει. Το Μακεδονικό το πιασε στα χέρια του και βλέπετε τ' αποτελέσματα. Έριξε την κυβέρνηση του και πρόσφερε δώρο στο πασοκ 11 χρονια άνετης εξουσίας. Μιλαμε ότι ο τύπος είναι ο απόλυτος ντενεκές. Δεν αφήνει τίποτα όρθιο. Έ όχι με τέτοιο βιογραφικό και προϊστορία, να του παραδώσουμε και την Ελλάδα! Τουλάχιστον εγώ δεν το κανω και μακάρι να διαψευστώ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν διαφωνώ μωρέ. Απλά θεωρώ τον Τσίπρα ακόμα πιο βλάκα κι απο τον Σαμαρά. Άρα το δίλημμα είναι σε ποιον βλάκα θα την παραδώσουμε. Στον ηλίθιο ή στον πανηλίθιο; Εκεί καταντήσαμε. Επιλέγει ο καθείς το ποιο΄ς είναι ο ηλίθιος και ποιος ο πανηλίθιος και αποφασίζει.

Για μένα ο εις βλαξ ο Σαμαράς δεν κάνει μαγκιές (που αντικειμενικά είναι ασύμβατες κι επικίνδυνες λόγω της βλακείας του) ο άλλος μου θέλει και μαγκιές (ο Τσίπρας), άρα καθίσταται επικίνδυνος.

ΥΓ Πολύ ωραία τα "Μαστορέματα"

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VaTxU4WtdCA

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις σύμπτωση. Μόλις τώρα μπήκα να διαβάσω τον σημερινό Κασιμάτη και λέει σήμερα τρούμαν αυτό που σου λέω και γω στα προηγούμενα σχόλια. Καλύτερα με τους βλάκες αλλά yesmen παρά με τους βλάκες κι όχι yesmen. Διαβασέ το.

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/blog-post_8240.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gZPMtxESZfI

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας δεν θα δουλέψει με αυτά τα ρετάλια που ξέρουμε. Θα αξιοποιήσει νέα πρόσωπα από την επιστήμη και την αγορά, όπως τους καθηγητές Πορτάλιου καιο Βαρουφάκη.

Ανώνυμος είπε...

Κι αν δεν το κάνει αλλά προτιμήσει να δουλέψει με τον Ζίζεκ και τον Παναγιώτη το Λαφαζάνη; Πώς είσαι τόσο σίγουρος γι αυτό που λες; Και εν πάσει περιπτώσει, είσαι διατεθειμένος να πάρεις αυτό το ρίσκο; Δε νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ότι άμα δουλέψει με Πορτάλιου , Λαπαβίτσες και Βαρουφάκηδες θα δούμε και προκοπή, αλλά λέμε τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα επίσης να αναφέρω και την Λούκα Κατσέλη.

Ανώνυμος είπε...

Και τον Ευκλείδη.

Ανώνυμος είπε...

Α, εντάξει. Τώρα που μου ανέφερες τον Ευκλείδη τον Τσακαλώτο και τη Λούκα, άλλαξα γνώμη. Κι εγώ Συριζα.

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά, αλλά η Ρένα η Δούρου τι σας πείραξε;

Ανώνυμος είπε...

Συγκλονιστική η καταγγελία της αρβανιτάκη. Τώρα κατάλαβα γιατί τόσα χρόνια σκούζει δυνατά. Για να ακουστεί ο σημαντικός της λόγος.

Ανώνυμος είπε...

Στον Σκαι τώρα έχει εκπομπή για το κρασί. Ο παρουσιαστής έχει τη μεγαλύτερη μπάκα και τον μεγαλύτερο κώλο που έχω δει ποτέ. Μιλάμε για σώμα βαρέλι, ταιριαστό με τα βαρέλια κρασιού που παρουσιάζονται. Η δε τελείως άβυζη συμπαρουσιάστρια είναι σκελετός και θα έλεγα ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Ταιριαστό ζευγάρι για παρουσίαση εκπομπής.

Ανώνυμος είπε...

τώρα που είπες για άβυζες, η ξανθιά πασιονάρια δε χρειάζεται μια προσθετική στήθους;

Ανώνυμος είπε...

Σωστό.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουβέλης παρουσιάζοντας τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ, συναγωνίζεται με τον Σαμαρά σε λαϊκισμό και κωλοτούμπα. Επαναφορά μισθών στα προηγούμενα επίπεδα κλπ κλπ Μέχρι και για πάταξη της λαθρομετανάστευσης μίλησε. Ποιος; Ο Κουβέλης. Που τόσα χρόνια στο κόμμα της αδελφοσύνης μας τα χε πρήξει με τους καημένους μετανάστες. Μάλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαντικό δήλωσε φίλε η Αρβανιτάκη?

Ανώνυμος είπε...

Όταν η κοινωνία μας έχει χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς και έχει καταντήσει ζούγκλα κανονική, νιώθεις συγκίνηση όταν διαβάζεις καλά λόγια από άνθρωπο για Καραϊσκους...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σημαντικό (όπως πάντα) το σημερινό άρθρο του Π.Ν. Λινάρδου στο Βήμα για τους Δώριζα και Τσικλητήρα. Ο νέστωρ αυτός της αθλητικής δημοσιογραφίας αποδεικνύεται ένας ακάματος υπερασπιστής της άμιλλας και του ευκλεούς καθαρού αθλητισμού. Εις πείσμα πολλών που λένε ότι τακτοποίησε τον ταλαντούχο γιό του στις εθνικές ομάδες τα χρυσα χρόνια της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=461621&h1=true




Παρεμπιπτόντως, τί κακό έχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Βαρουφάκης? Για πέστε μου έναν αντίστοιχό τους από τη ΝΔ. Ο Notis, ή μήπως ο Σταϊκούρας? Γελάει ο κόσμος. Και στις 17 λοιπόν, για όποιον έχει ακόμα αμφιβολίες, έτσι θέλουμε και θα τον εφέρουμε τον Αλέξη στην εξουσία

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, γιατί γελάει ο κόσμος με Μηταράκη και Σταϊκούρα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/now/politics/11369

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ θα πρόβαλα στίχους του Κάλβου για να συγκινήσω τους Έλληνες

(Αι Ευχαί)
Καλήτερα, καλήτερα
διασκορπισμένοι οι Έλληνες
'να τρέχωσι τον κόσμον,
με εξαπλωμένην χείρα
ψωμοζητούντες·

Παρά προστάτας 'νάχωμεν.
Με ποτέ δεν εθάμβωσαν
πλούτη ή μεγάλα ονόματα,
με ποτέ δεν εθάμβωσαν
σκήπτρων ακτίνες.

(Εις Σάμον)

Όσοι το χάλκεον χέρι
βαρύ του φόβου αισθάνονται,
ζυγόν δουλείας ας έχωσι·
θέλει αρετήν και τόλμην
η ελευθερία.

Αυτή (και ο μύθος κρύπτει
νουν αληθείας) επτέρωσε
τον Ίκαρον· και αν έπεσεν
ο πτερωθείς κ' επνίγη
θαλασσωμένος·

Αφ' υψηλά όμως έπεσε,
και απέθανεν ελεύθερος.-
Αν γένης σφάγιον άτιμον
ενός τυράννου, νόμιζε
φρικτόν τον τάφον.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Φίλε, ο Κάλβος ήταν Καρμπονάρος, έζησε στην Αγγλία πριν 200 χρόνια, ήταν Επτανήσιος, ρομαντικός και ποιητής. Δηλαδή συνδύαζε τον ρομαντισμό, την παλαβομάρα, την επαναστατικότητα και κυρίως τη διαμονή σε αλλότρια χώρα. Με άλλα λόγια το ανάλογο των Βαρουφάκη ή Λαπαβίτσα που είναι ποιητές της οικονομικής επιστήμης και εξίσου οπαδοί του καπετανιλικιού εκ του ασφαλούς. Χέσε μας με τον Κάλβο τώρα γιατί όταν αναφερόμαστε σε ποιητές θυμάμαι την ρήση του μεγάλου φιλοσόφου Κούβελα περί λαπάδων.

Ανώνυμος είπε...

φίλε μιλάς σε κοινό που έχει τόση σχέση με την ποίηση όση ο (μέγας θεωρητικός της ΝΔ) Γιώργος Ανατολάκης με τον Αλτουσέρ

Ανώνυμος είπε...

η ξανθιά πασιονάρια δε χρειάζεται μια αφαιρετική κώλου;

Born Again Συριζαιος είπε...

Τι ακριβως ελεγε δηλαδη ο Κουβελας???

Born Again Συριζαιος είπε...

αφαιρετική κώλου???????

ε,θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Άκου εκεί να συγκρίνουμε την οθωμανική κατοχή με την παροχή τεχνογνωσίας από την τρόϊκα και την παροχή δανεικών από την ΕΕ. Ούτε ο Πάνος Καμμένος δεν τα λέει αυτά. Άκου εκεί τον Κάλβο. Μωρέ τέτοιοι που είμαστε θα έπρεπε να μας είχανε αφήσει να χρεοκοπήσουμε για να τελειώνει η χώρα του άκρατου συναισθηματισμού με φασολάδα πρωί βράδυ και μετά να γράφει ποιήματα ο Μπαρουφάκης τα οποία θα τρώγαμε κιόλας μπας και ξεγελάσουμε την πείνα μας. Άκου εκεί αναφορά στον Κάλβο...

Ανώνυμος είπε...

Όπως έγραψε και ο μεγάλος Μπάμπης Χριστόγλου "δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη".

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να μας δώσει μια ρεαλιστική πρόταση για την κρίση ο Δημήτρης ο Ιατρόπουλος. Γιατί σιωπά;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπαμ και Κάτω δήλωσε ότι δύσκολα θα βγούμε από την κρίση. Με την εκτίμησή του έδειξε να συμφωνεί και ο Μιχάλης Λεάνης. Ο θεολόγος Στέλιος Αραβαντινός συμμερίζεται αυτήν την άποψη εδώ και πολύ καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Μα ακριβώς επειδή είμαστε καθυστερημένοι Βάρσο γι'αυτό έκανα αυτή την πρόταση.Πουλάνε αυτά τα εθνικοπατριωτικά στον κοσμάκη.Όσο για τον Κάλβο νομίζω είχε πάει να πολεμήσει αλλά ήταν τότε εποχή εμφυλίου(άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία μαλακίας εμφύλιος σε καιρό επανάστασης) άρχισε να λέει κάτι ρομαντικά και τον πήραν για τρελό,απογοητεύτηκε και έφυγε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Να προτείνω στον είρωνα σχολιαστή που γράφει εδώ μέσα, το "Η λογική της παράνοιας" του Στέλιου Ράμφου, σελίδα 29 όπου αναφέρεται ο Ράμφος στον Κάλβο. Έκατσα και το έψαξα γιατί, όχι τίποτε άλλο, αλλά κάθε φορά που του θίγουμε μια αυθεντία (μία τον Κονδύλη, μία τον Κάλβο) επαναστατεί και πρέπει να εμφανίζουμε "αυθεντίες" μήπως κι ησυχάσουμε από την ειρωνία του. Ρε τί πάθαμε εδώ μέσα και δεν τολμάμε να πούμε κουβέντα....

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Στο τέλος θα πρέπει να ανατρέχουμε σε πηγές για ότι λέμε. Μην τύχει και πούμε καμιά άποψη δική μας χωρίς "υποστήριξη" αυθεντίας. Ακόμα και μαλακία να ναι, πάντα καιροφυλακτεί ο λογοτεχνικός φύρερ εδώ μέσα για να μας επαναφέρει στην τάξη.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πάλι καλά που συχνά, όποτε έχω μια άποψη, τυχαίνει να υπάρχει και κάποια "αυθεντία" που υποστηρίζει το ίδιο. Ακόμα τυχερότερος είμαι που εντοπίζω τέτοια πηγή και την εμφανίζω. Τυχερός είμαι. Διότι που πάω ως γνήσια καθυστερημένος και έχω το θράσος να σκέφτομαι κιόλας; Αλλιώς θα έπρεπε να υποστώ επί μακρόν σχόλια για τον Μπαμ και Κάτω και τον Λεάνη.

Ανώνυμος είπε...

Την ανησυχία της εκφράζει και η Ναταλία Τσαλίκη

http://www.aixmi.gr/index.php/psyxraimia-psevdesthisi/

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Eίναι γνωστό οτι το μπλόγκ τούτο και εγω προσωπικά, έκανα μεγάλους αγώνες , υπέρ της τρόικας και υπέρ των τεχνοκρατών .

Αλλα τώρα πλέον δηλώνω απερίφραστα, οτι τέτοια παλτά απο το εξωτερικό, έχουν να έρθουν απο την εποχή του Αγκίρε και του καζιμιέρσκι.

Πείτε μου τι καλό έχουν προσφέρει αυτοί οι γελοίοι στη χώρα, εκτός απο το να κάνουν αντικρουόμενες δηλώσεις σε στιλ συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ .
Οι ανθρωποι απογοητευσαν, είναι για τα μπάνια και για κανά μπαρμπουνι στο τουρκολίμανο. Πίστευα οτι θα μεσολαβήσουν υπέρ του μέσου πολίτη και κατα της κρατικής φοροεισπρακτικής πολιτικής.Αυτοί όμως ξηγιούνται σαν τους δανειστές κορακια που ζουν έξω απο τα καζίνο. Οτι τους πάνε τα μουνόπανα οι κρατικοί, το υπογράφουν. Υπογράφουν δηλαδή τη διάλυση του μισθωτού του ιδιωτικού τομέα και του χαμηλοσυνταξιούχου.Απεδείχθησαν γραφειοκράτες του κοινού ποινικού δικαίου. Δικαιώνουν δηλαδή όλα τα Τραγκοειδή που τους έβριζαν απο νωρίς.

Τις σαμσονάιτ στον κώλο και δρόμο λοιπόν

Ανώνυμος είπε...

Άσχημος ήταν ο Καζιμιέρσκι?

Ανώνυμος είπε...

http://www.sarantoskargakos.gr/content/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%AF-%E1%BC%90%CF%80%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B1

Απογοητευμένος και ο Σαράντος Καργάκος

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον αλήτη τον μαύρο τον Γεκινή που ήρθε να μας κολλήσει ελονοσία για να πεθάνουμε που έλεγε και ο Αλέφας

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος σήμερα ξαναείπε ανοιχτά για τους τροϊκανούς ότι έρχονταν στις συσκέψεις δασκαλεμένοι από τους δασκαλόπουλους και διάφορα νομικά επιτελεία. Ευτυχώς τουλάχιστον αυτός τους επιτίθεται ανοιχτά γιατί η αριστερά τα έχει στρογγυλέψει αρκετά.

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος σε επίκληση αυθεντίας είναι ο Δημήτρης Νατσιός του αντίβαρου,που ξεκίνησε και τον αγώνα το 06 κατά της ιστορίας της Ρεπούση.

http://www.antibaro.gr/node/4007

Ανώνυμος είπε...

ξυπνείστε βρε ζώα. Με την αριστερά θα φάει ο κόσμος ψωμακι κι όχι οι πλούσιοι που έχουν τους τσάτσους τους στην νδ και το πασοκ και δεν πληρώνουν ούτε δραχμή φόρο

Ανώνυμος είπε...

Δυνατός Ο Νατσιός.Μέσα στις αυθεντίες αναφέρει τον ζουράρι καθώς και τον σοφό λαό με τις παροιμίες του

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ότι η περιφέρεια του κώλου δείχνει μεγαλύτερη από ότι θα έπρεπε.

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2795.html

Ανώνυμος είπε...

η ζωή κωνσταντοπούλου έχει πράγματι βυζάρες? Μόνο λίγο γρήγορα η απάντηση γιατι θέλω να πάω τουαλέτα

Ανώνυμος είπε...

φιλε ναι την εχω δει απο κοντα πολλακις. καταπληκτικές φρεσκες βυζαρες....εφυγες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ενώ με τον Συριζα φίλε θα πληρώσουν φόρους. Θα βγει ο ίδιος ο Λαφαζάνης με τον Τσίπρα να τους μαζέψει υποκαθιστώντας τον ανίκανο κρατικό φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Ανώνυμος είπε...

φίλε μ' εφτιαξες ασχημα. Πάω για εκτόνωση

Ανώνυμος είπε...

πάλι οι υπάλληλοι φταίνε... Το γεγονός ότι δίνουν μισθούς 3,60 το ότι αλλάζουν κάθε λίγο την φορολογία, το ότι δεν έχουν βάλει μηχανοργάνωση, το ότι δεν υπάρχει συνείδηση φορολογικη στον έλληνα οι υπάλληλοι φταίνε. Μαλιστα, μας έπεισες

Ανώνυμος είπε...

http://to-fresko.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4109.html

Ανώνυμος είπε...

Είναι και το υπόλοιπο σύνολο καλό;

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να είχε όμως και χαριτωμένη μυτούλα σαν τη ξανθιά ομόλογό της

Ανώνυμος είπε...

http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/7072-i-profiteia-tou

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν μου ηρεσε, κοντή και πολυ κοινη

Ανώνυμος είπε...

http://www.agioritikovima.gr/politika/7033-apeili-gia-tin

Ανώνυμος είπε...

Τότε θα προτιμήσω την Όλγα

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω αν ο κασιματης εχει δίκιο τώρα που συνιστά Σαμαρά. Πάντως τότε η μεγάλη του αδυναμια ήταν ο Σημιτης .Γενναίοι δημοσιογραφοι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ναι φίλε οι υπάλληλοι φταίνε. Γιατί κι ο Υπουργός Οικονομικών για την αμοιβή του οποίου πληρώνεις φόρους, υπάλληλός σου είναι. Αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να βγείς από το ραγιάδικο mode και να μπεις σε mode πολίτη που απαιτεί από τον κάθε καριόλη που υπηρετεί στον κρατικό μηχανισμό, σε οποιαδήποτε θέση, από τη θέση κλητήρα μέχρι τη θέση του υπουργού, να είναι υπόλογος για την ανικανότητά του. Θα σου έλεγα δε, ότι τον μεν κλητήρα μπορείς δύσκολα να τον ξεφορτωθείς λόγω μονιμότητας στο δημόσιο, ενώ τον μεν υπουργό ευκολα με την ψήφο σου. Αλλά δεν έχει και κανα νόημα να το συζητάμε. Από τη στιγμή που κρίνεις "με ταξική συνείδηση" κάθε τί στην ζωή σου, δεν έχει νόημα. Μια ζωή θα βλέπεις τον μαλάκα τον υπουργό ως "ανώτερό" σου και κάτοχο του δικαιώματος να σου γαμεί τη ζωή. Την "αυθεντία" που σου υπαγορεύει τον ετεροπροσδιορισμό (εγώ ο κακομοίρης πολίτης vs "δυνατού" υπουργού) και τον τρόπο που ενεργείς και σκέφτεσαι. Κι αυτή είναι η πολιτισμική διαφορά σου από τον Γερμανό που απαιτεί να τρώει κληση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας ακόμα κι ο πρωθυπουργός κρατιδίου. Γι αυτό είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε στα σκατά μια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

τσι κλητηρας

Ανώνυμος είπε...

βρε δεν πάτε στο διάβολο όλοι σας πασοκονεοδημοκράτες που θα μας κάνετε και κηρυγμα ανωτερότητας και κατωτερότητας

Ανώνυμος είπε...

μα η κωνσταντοπούλου είναι και το πρώτο μπόι. Δεν νομίζω ότι είναι κοντή

Ανώνυμος είπε...

Για όποιον γνωρίζει: Ποιά έχει μεγαλύτερα? Η Όλγα ή η Ζωή? Αν και έχει τελειώσει ανακουφιστικώς η βραδυά στην τουαλέτα προ ολίγου, εντούτοις είναι σημαντικό να ξέρω

Ανώνυμος είπε...

κοντη είναι . σε παρακαλω πολυ φιλε

Ανώνυμος είπε...

η ολγα βέβαια. η όλγα εχει παγκόσμια βυζιά

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος σχολιαστής είδα ότι ανέφερε τον παλαιό καλό δημοσιογράφο Λινάρδο με τρόπο αρκετά σκωπτικό. Σίγουρα στη στήλη του στο ΒΗΜΑ, χρόνια τώρα, δεν γράφει για πιασάρικα θέματα. Γράφει για κλασσικό αθλητισμό, για όλα αυτά που μπορούν να αναβιβάσουν τον αναγνώστη-φίλαθλο σε άλλες, ανώτερες σφαίρες. Γι' αυτό και ο παλαίμαχος αθλητικογράφος δεν θα μπορούσε ποτέ να γράφει σε τίποτε Sport Day δίπλα σε Λεάνηδες και Χελάκηδες. Αλλά τι τα θες. Οι αναγνώστες των αθλητικών εφημερίδων δεν ακολουθούν τη δημοσιογραφία τύπου Λινάρδου που θα τους κάμει ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε να δείτε: Ακόμη και Βεργή αν γουσταρεις να ψηφίσεις για να κάνεις το κέφι σου ρε φίλε στο κατω κάτω, δεν μπορεί να σε σταματήσει κάποιος λεγοντας σου να ψηφισεις τους παλιούς δικομματικούς.Τελειώσαμε με αυτούς και μας τελείωσαν κι αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

http://www.axortagos.gr/rena-dourou-andres-san-ton-kasidiari-theloume.html

Για κάποιον λόγο, δεν μου αρέσει η λανθάνουσα γλώσσα της Ρένας στο σημείο που λέει στο πρώτο βίντεο ότι "Δεν είμαι γυναίκα". Μήπως τη συνδέουν περισσότερα πραγματα με τη Λιάνα Κανέλλη εκτός από την ατελείωτη πάρλα;

Ανώνυμος είπε...

Τζιβιτζιλού κι η Ρένα;

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά η Ζωή με φτιάχνει τρομερά

Ανώνυμος είπε...

Μια απαίτηση εχω απο την ενδεχόμενη κυβέρνηση Τσίπρα και την έχω , έχοντας υπόψιν και τη παροιμιώδη μνησικακία των κκεδων εσωτερικού. Ελπίζω πολλά σε αυτην τη βεντέτα και προσμένω πολλά.
Τη βεντέτα με το Θεμο εννοώ, που η Νουδου εχυσε απλετο φως στη γνωστη υπόθεση του.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη λεσβιομάνα η Ρένα.

Ανώνυμος είπε...

Kαβλος

Ανώνυμος είπε...

Η όλγα σίγουρα υπερέχει της ρένας

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει τώρα κανείς που δεν θέλει να υπάρξει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου",

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/OdFOnB

Ανώνυμος είπε...

ναι

Ανώνυμος είπε...

φρικιαστικό

Ανώνυμος είπε...

θα πηγαινα για καφε με Κοντούλη με οψιον μονομερη για πήδημα. Μετα απο 6 ουίσκι.

Ανώνυμος είπε...

κανονικά ή μπόμπες;

Ανώνυμος είπε...

εξι μπόμπες, 16 κανονικά

Ανώνυμος είπε...

Μερακλήδικες καταστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

θα φκιάχνει και καλό καφε το πρωι αυτη.

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάντως δεν θα έλεγα όχι σε μία διήμερη φυσιολατρική εξόρμηση με την Κοντούλη

Ανώνυμος είπε...

Εκείνη η Τάνια τι να γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Η γυμνασμένη Ιωάννα σε ποιό κόμμα πιστεύετε θα ταίριαζε ως υποψήφια;

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=229328

Ανώνυμος είπε...

Ένα κοσμοιστορικό συμβάν πάντα έχει και σεξουαλικές προεκτάσεις...

Ανώνυμος είπε...

11:50 μ.μ.

συγκρινόμενος με τον σβερκοδαγκωμένο, μέχρι κι ο Φάνης ο Γκέκας είναι κούκλος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/society/51791,Ti_eipan_sto_kafedaki_toys.html

Βλέπετε όλοι το δαχτυλίδι στο πούρο του Μακη

Ανώνυμος είπε...

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=152888&catID=11

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ησυχία σήμερα στο μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

πριν τις προηγούμενες εκλογές τα παπαγαλάκια εμφάνιζαν την νουδου να υπερέχει κατα πολύ του σύριζα (μέχρι και 30% δίναν στα γκάλοπ οι αθεόφοβοι). Τώρα εμφανίζουν συριζα και νδ στα ίδια, οπότε φανταστείτε τί πούτσα θα πέσει για το πάλαι ποτέ αστικό κόμμα της ελλάδος

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RckDQ2_G_8Q

ή όλοι τους είναι φασίστες, ή αυτές είναι ελλεηνίδες

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έχει απόλυτο δίκιο ο Βορίδης. Οι συριζαίοι έχουν εξυψώσει τη σαχλαμαρολογία σε επίπεδα επιστήμης. "Επειδή μας έχουν ανάγκη, θα μας δίνουν λεφτά χωρίς προϋποθέσεις". Ακόμα κι έτσι να ήταν, που προφανώς δεν είναι, πόσο θα μπορούσε να κρατήσει κάτι τέτοιο; Για πάντα; Όχι βέβαια. Να βλέπουνε μερικοί εδώ μέσα τί σκατά πάνε να ψηφίσουνε. Ακόμα κι οι γελοιοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, είναι 100 φορές σοβαρότεροι από τους συριζέους.

Και καλά της λέει της Τσαπανίδου. Τί σόϊ δημοσιογραφία είναι αυτή όταν δεν τους κάνουν ερωτήσεις για να τους ξεβρακώσουνε αλλά τους αφήνουν να μπουρδολογούν ακατάπαυστα; Απίστευτα γελοία χώρα με απίστευτα ηλίθιους και ψυχοπαθείς κατοίκους. Τα σχόλια στο βίντεο αυτό τα λένε όλα. Κατάντια..

Ανώνυμος είπε...

Αντε πάλι την κασέτα ο βράσος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για παίξε μας τη δική σου κασέτα να ακούσουμε τα ωραία σου επιχειρήματα.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει μυαλό για να καταλάβεις φίλε ότι η κακοδαιμονια στην χωρα αυτή δεν είναι ο συριζα αλλά το πασοκ και η νδ? Εχεις ενα κρατος Ζιμπάμπουε (μα τι λεω, η Ζιμπαμπουε έχει κράτος) που φτιαξαν τα 2 αυτα πρώην κομματα νυν κομματίδια. Ξύπνα!

Ανώνυμος είπε...

Και στον ύπνο του εφιάλτες με τον Σύριζα βλέπει ο Βάρσος.

Ανώνυμος είπε...

ποπη και ζωη στο ιδιο πανελ http://nonews-news.blogspot.gr/2012/06/on-air_11.html

Ανώνυμος είπε...

τωρα βλεπω με προλαβε αλλος, φαινεται πως εχουν πολλους θαυμαστες

Ανώνυμος είπε...

όχι, δεν είναι όλοι τους φασίστες.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ρε φίλε πυροβολημένος είσαι; Αν η λύση είναι ο Σύριζα έχοντας αυτά τα επιχειρήματα, τότε γιατί να μην είναι κι ο Καποδίστριας του Φυσούν ή ο Δημοσθένης Βεργής; Κοίτα ξύπνα εσύ προτού το μετανιώσεις. Αυτοί είναι χειρότεροι κι από τους πασοκονεοδημοκράτες λόγω βλακείας.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο βλάκες δεν αποδεικνύονται. Και στο πασοκ και στην νδ έχουν ακραίους. Αυτά με Αμυράδες είναι προπαγάνδα αισχίστου είδους. Καταρχήν αν κάνει ο σύριζα ως κυβέρνση όσα λενε καποιοι ακραίοι, θα πέσει την επομενη μέρα. Που δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί ώστε να χάσουν την εξουσία τόσο εύκολα. ήδη πχ απομονώνουν τον Λαφαζάνη για όσα λέει κατά καιρούς για επιστροφή στην δραχμή. Και η πολιτική ιστορία και θεωρία επιτάσσει ότι τα κόμματα στην δημκρατία μακροημερεύουν στην κυβέρνησ όχι ως πηγαίνοντας στα άκρα αλλά μετατοπίζοντας το κέντρο βάρος τους προς το κέντρο, όταν κυβερνούν.

Ανώνυμος είπε...

διακρίνω γενναίο μπούστο στην Ζωή ή μου φαίνεται?

Ανώνυμος είπε...

και τετράγωνο κορμό...

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος είναι χαζούλης?

Ανώνυμος είπε...

η ποπη σα να πηρε κιλα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ποιο κέντρο ρε μεγάλε; Ποιος ασχολείται με το πού θα μετατοπιστεί ο σύριζα; Οι άνθρωποι είναι σαχλαμαράκηδες και στην καλύτερη περίπτωση θα πέσουν μόνο και μόνο γιατί θα κάνουν στα οικονομικά ότι κι οι δύο άλλοι. Στην χειρότερη θα πέσουν όταν θα μας έχουν πάει σε δραχμή. Κανένα σενάριο δεν βγαίνει με σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

Η Ζωή έχει βυζιά τελικά

Ανώνυμος είπε...

Βάρσε μη λες υπερβολές για τον Συριζα. Σε λίγο θα μας πεις ότι θα μας φάνε με τα κονσερβοκούτια.

Ανώνυμος είπε...

11:20

Πράγματι. Πάλι τουαλέτα με βλέπω και σήμερα...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 487   Νεότερο› Νεότερο»