Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΛΑΚΕΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι αιωνίων, ελ κλάσικο πια. Καθυστερημένοι-ες κωλογριες δαιμονισμένες ανάποδα και κωλογεροι Σαβοναρόλες , άθλια παπαδαριά με μπράβους βουλευτες του γυμναστηριου της βουλής, εναντίον ηθοποιών της αντεργκράουντ και φίλελευθερης έκφρασης σε επίπεδο παναγοπούλου -"όταν ημουν γκόμενα" του Κονδυλάκη- μ ακτιβιστές της κάμερας του μεγκα και των πρωηνάδικων, ιεροκηρυκες ελευθεριοτήτων και δικαιωματων υπερ της κτηνοβασίας και της θυγατεροποδολαγνείας γενικώς και του αδεσμεύτου υπνου 10:00 με 13:00.
Στο καθεστώς του πρωτοτυπου γερμανικου ναζισμού , όλοι μαζι σε καμιόνι και βουρ για το αουσβιτς.


Και γω σου λέω οτι ο παναγιώταρος κερδίζει τη μάχη και με τις χασαποφωνάρες του καθιστά τη θέαση της παράστασης στο χυτήριο , αδύνατη. Τι θα πάθει το παγκόσμιο κι αθηναικο θέατρο και η ελευθερία έκφρασης να καταλάβω δηλαδή. Έχασε η βενετιά βελόνι και φιμώθηκε η μαλακία , πεντακοσιες χιλιάδες ελληνες ηθοποιούς έχουμε μεχρι να παντρευτούν καμμια πλουσια ή καναν πλούσιο. Τούμπανο μας τα χουν κάνει οι θεατράνθρωποι και το χόλιγουντ με τις εκδοχές του βίου του χριστού , του μωάμεθ, τους πράκτορες της σια και την εισβολή εξωγήινων.Ο Χριστός φουρναρης , χριστός αδελφή , ο χριστός ξανασταυρώνεται .Δουλειά δεν έχω ,ας γράψω κάτι ακόμη όπως εκατομμύρια άλλοι , να προκαλέσω τους καθυστερημένους, να κάνω σουσουρο , να έρθει κι ο τατσόπουλος αναμαλλιασμένος και τα χρυσά αυγά , να νομίζουμε οτι γίναμε Σαν φρατζίσκο - μπητνικς εναντίον ρεπουμπλικάνων, Μπρέχτ κατα ναζί.


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η ίδια η Παναγοπούλου με την τηλεοπτική τοποθέτηση της οπου φρόντισε σαν νέος Γαλιλαίος να δηλώσει υποταγή στα θεία και τα ιερά, μην χαλάσει και το στομαχάκι των ευσεβών πιστών .Δηλαδή: Παιδιά οχι μύτους , πλασεδάκια μωρέ...Πολυ προχωρημενα πράγματα: " Ειμαι ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη".Στα αρχίδια μας βάσια.

1.300 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1201 – 1300 από 1300
Ανώνυμος είπε...

τα χιπστερακια γουσταρουν τον τζημερο. (οπως λέμε οι μπατσοι πουλάνε την ηρωίνη)

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια «υπάρχει χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που αγόρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις μετοχές του Κόκκαλη».

Πριν ήταν όλα καλα

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδές του τζήμερου θα διαβάζουν τσαούσα

Ανώνυμος είπε...

Οι τσαούσες διαβάζουν καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/506577/Oi-treis-methodoi.aspx

Βαρετός ο Μανώλης όταν γράφει εξωποδοσφαιρικά θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Οπως ο Καραϊσκος όταν ασχολείται με θέματα σχέσεων των δύο φύλων(βλ. σχόλιο για κλανιές).

Δεν το κατέχει το αντικείμενο το παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Οι ελλεηνίδες πάντως είναι για πολύ κλάσιμο

Ανώνυμος είπε...

μα ακριβώς επειδή είμαι απο τους ελάχιστους έλληνες που δεν ξέρουν για το θέμα , δεν εκανα κανένα σχόλιο στη μυστηριώδη ερώτηση του φίλου για τις κλανιές ενώπιον του ασθενούς φυλου

Ανώνυμος είπε...

Να ερωτηθεί ο ντεβαλέκος

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231221833

Είδα χτες το Skyfall. Η τύπισα εμφανίζεται στην ταινία 4 δευτερόλεπτα κι αυτά από μακριά. Παρά ταύτα η όλη ιστορία περνάει στην ψωροκώσταινα ως "μεγάλη επιτυχία ελληνίδας ηθοποιού" η οποία "έπαιξε στο νέο James Bond". Χώρα κομπλεξικών που επειδή δεν έχουμε να επιδείξουμε τίποτα παρά μόνο την ξεφτίλα της χρεοκοπίας μας, νομίζουμε ότι κάνουμε και επιτυχίες.

Ανώνυμος είπε...

φιλε την ωρα που επαιζε αυτη η γκομενα στην ταινία , φτ(ε)ρνίστηκα και δεν πρόλαβα να την δω

Marwood είπε...

Νομίζω ότι αυτό είναι μέρος του συνολικότερου προβλήματος ότι δεν παράγουμε τίποτα. Ούτε στην οικονομία ούτε στην επιστήμη ούτε καν στις καλές ή και ελαφρές τέχνες. Παλαιότερα είχαμε αρκετούς που έκαναν αξιοπρεπή καριέρα στα χόλυγουντ. Μετά την αλλαγή, νέκρα.

Ανώνυμος είπε...

αυτο το χε πει και η Μοσχολιού , οτι δλδ το ΠΑΣΟΚ έθαψε όλη την Ελ.τέχνη

Marwood είπε...

Θυμηθείτε πως φέρθηκε το πασόκ στον Ιόλα, που άφησε στο κράτος το σπίτι του με ανεκτίμητους θησαυρούς.

Ο Ωνάσης και ο Νιάρχος μερίμνησαν να φτιάξουν ιδρύματα, και έτσι διατήρησαν αφ'ενός την περιουσία, κάνοντας και τις σχετικές ευεργεσίες. Φαντάζεστε να άφηναν τα λεφτά τους στο έλεος του πράσινου σκυλολογιού?

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά ο μακαρίτης ο Αγγελόπουλος έκανε ταινίες και δοξάστηκε παγκοσμίως.

Marwood είπε...

Πράγματι, όσο άκυρος και να ήταν ο Αγγελόπουλος, είχε ένα κάποιο σουξέ στους κουλτουροκύκλους της θολής διανόησης. Ωστόσο, το όνομα το έφτιαξε με τις ταινίες του προ της πράσινης λαίλαπας. Μετά έπαιζε μόνο με το όνομα, όπως οι βραζιλιάνοι παίκτες μετά τα 25.

Ανώνυμος είπε...

γιατί ακριβώς ήταν άκυρος ο Αγγελόπουλος;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

για κάποιους νεοΈλληνες βολεμένους με το Αμερικάνικο κινηματογράφο του ΡΑΜΠΟ, του Ροκυ και του Εξολοθρευτή ειναι άκυρος ο Αγγελόπουλος, γραφικός και κωλόγερος ο Γλέζος και ο Μίκης και ο λαός μαλακισμένος και αυτοί ειναι οι μόνοι γαμάτοι
ε δεν μπορώ θα το πω οσο μπορώ ευγενικά
ΨΟΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
O ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ , ΤΑ "ΣΠΑΕΙ " ΑΠΟΨΕ...

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://youtu.be/sdUzuVRQA0s
άσχετο χάσατε οσοι δεν πήγατε steve vai

Ανώνυμος είπε...

Είχε καμιά καλή γκόμενα στο ακροατήριο; Αν είχε θα ήταν σίγουρα από συριζα.

Ανώνυμος είπε...

άνθρωποι σαν τον καραισκο θα πάνε την χωρα 500 χρόνια πίσω

Ανώνυμος είπε...

αντε ρε νούμερο, αντε ρε νούμερο (ποτηρι νερό) που θα πάμε τη χωρα 500 χρόνια πίσω

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι -μετα απο τα σημερινα - τι ελκει το παιδι της πλατείας στο μπλόγκ αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδί μην ακούς τον καραίσκο από πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πάντως πως η χώρα θα σωθεί αν αναπτυχθεί ο σβερκοδαγκωμενιακός τουρισμός. Με πρωτοπόρες τις Καραϊσκω και Ανάστω, αν και είναι αντικυβερνητικές και άστεγες ουσιαστικά, η χώρα θα πάει μπροστά. Τι έχουμε να ζηλέψουμε από τις Ταϊλάνδες δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι ο εξαγώγιμος σεξοτουρισμός είναι προ(?) των πυλών. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί, εδώ υπάρχει πραγματικό πρόβλημα ουσίας. Η άνιση σύγκριση ανάμεσα σε Ελλεηνίδες και ανατολικές. Τώρα αν η ανάστω είναι σεξαγώγιμη δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=236330

Ανώνυμος είπε...

Η πλάκα είναι ότι ο μιχαλολιάκος αναφέρεται σε "παλληκάρια" (ή μήπως παλουκάρια) στο πολυτεχνείο.

Ε βέβαια, τα γκαφρά της βολευτικής αποχημείωσης είναι πολλά για να κάνουμε ρήξεις.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/11/blog-post_8834.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=16&artID=1583050

Σκατοπόλεμος

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5budSN4RuiY&list=PL7406CAF69860BDD5&index=4&feature=plcp

Προφήτης

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που πλησιάζει η 17η Νοέμβρη, αναμένω με αγωνία κάποιο δυνατό άρθρο-τομή για τους μύθους του Πολυτεχνείου σε κάποια εφημερίδα ή σε κάποιο site τύπου protagon. Για την καταμέτρηση των νεκρών που περιελάμβανε άτομα που πέθαναν στη Θεσσαλονίκη και νεκρούς από καρδιακή προσβολή, για το καπέλωμα από το ΚΚΕ που βρήκε άλλη μία ευκαιρία να προσπαθήσει να μας κάνει σοβιετία, για την κατάθεση του υπίλαρχου που ήταν στο τανκς (sic), για τους ανδρουλάκηδες και τους παπουτσήδες που έκαναν καριέρα, για το μάταιο της διαμαρτυρίας, για τους ενοχικούς νοικοκυραίους που βγήκαν στους δρόμους για να παραστήσουν τους αγωνιστές, για το χαμηλό επίπεδο του Έλληνα που τελικά του αξίζει να τον κυβερνούν βλάχοι καραβανάδες, για τη συνέντευξη του ταγματάρχη Καραπούτσογλου που αναδεικνύει πόσο κότες και γλείφτες ήταν τελικά αριστεροί, για τη μαγκιά των χουντικών που πήγαιναν πίπα-κώλο τους τσιπραίους της εποχής, για τη γενιά που μετεξελίχθηκε στον αριστερό εσμό και στην πασοκαρία, για τους αγωνιστές της πλάκας που έκλεψαν τα λεφτά του κοσμάκη την ώρα που ο Παττακός μένει ακόμα στο ίδιο σπίτι στα Α. Πατήσια, για τον ρόλο Ιωαννίδη και Kissinger, για την νομιμοποίηση των καταλήψεων που εμπόδισαν τα πανεπιστήμιά μας να γίνουν ETHZ και Stanford.

Φυσικά από κάτω θα υπάρξουν οργισμένα σχόλια αριστερών, τα οποία όμως θα είναι ρηχά και κενά περιεχομένου καθώς η ιδεολογική τους αγκύλωση και η περιορισμένη τους κατάρτιση δεν τους επιτρέπει να δουν τα γεγονότα ψυχρά και αποστασιοποιημένα. Από κάτω θα απαντήσει ο δεξιός που "ναι μεν δεν του άρεσε η χούντα..." αλλά "οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι..." και "ας ρίξουμε μια ματιά στην αριστερή τρομοκρατία...".

Σημαντικά (το δίχως άλλο) θέματα, θέματα-ταμπού, θέματα που δεν θίγονται συχνά στην Ελλάδα της αριστερής ιδεολογικής ηγεμονίας. Δυνατές συζητήσεις που αναμφίβολα αναβαθμίζουν τον δημόσιο διάλογο.

Ανώνυμος είπε...

http://300-gr.blogspot.gr/2012/11/skyfall.html

Next level

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ μεγάλη νεοελληνική παπαριά το " ο παττακός δεν έφαγε" . Και ο Σταλιν δεν έφαγε. Με ενα ζευγάρι μπότες περιουσία πέθανε , και δεν έζησε με τρυφηλότητα. Προσωπικά προτιμώ να με κλέβουν -βεβαια αυτοι της μεταπολιτευσης το έκαψαν- και να εχω την ελευθερία μου. Να κάνω, να διαβάζω και να πιστεύω οτι μα οτι μου γουστάρει, παρά να εχω κυβέρνηση καραβανάδων και πολιτικούς εξόριστους εδω κι εκεί .Καταλαβαίνω τους πολιτικους εξόριστους γιατί εγω δεν θα μπορούσα να κάτσω ουτε 5 λεπτα σε κρατητήριο για καμμια παραβιαση αλκοτεστ π.χ( η μονη που παιζει να διαπράξω) , πόσο μάλλον να με εστελναν σε νησί . Αυτά τα πολιτικά δικαιώματα για τα οποία η Αμερική, ας πούμε, κατηγορεί τον Κάστρο .

Απο την αλλη ομως- εχεις δίκιο, οι βλάχοι καραβανάδες είναι οτι πρέπει για τον ελληνα.

Ανώνυμος είπε...

Τι πρόβλημα έχεις με τα νησιά Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

δεν μου αρεσει η γυάρος, εχει λιοπύρι . Κατσικονήσι

Ανώνυμος είπε...

Ικαρία θα πήγαινες; Η μήπως Μύκονο όπου είχε εξοριστεί ο Γέρος της Δημοκρατίας νομίζω;

Ανώνυμος είπε...

Να σου πώ την αλήθεια και η ελευθερία εκφρασης για τον έλληνα είναι κουφια φράση. Και οταν την ειχε και την εχει την ελευθερία, τι την κάνει; Ραδιο αρβυλα και λαζόπουλο και την κυριακη απο νωρις στα καφενεία ..υστερα γηπεδο στοιχήματα καυγά. Μια τρυπα στο νερό . Γελάνε και τα τσιμέντα με την καλλιτεχνική εκφραση του ελληνα , εδω και κάμποσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

ικαρια δεν θα πατουσα ποτε το πόδι μου , τους σιχαίνομαι. Τωρα μιλάμε για την 7ετία. ασε τον γερο. Φευγω ομως τωρα

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτός στο 300 blog εκεί κόλλησε; Το ότι ο αρχικακός στα παλιά James Bond, ο αρχηγός της Spectra, ήταν μισός Έλληνας και λεγόταν Σταύρος (Stavro) Blomfeld δεν του λέει κάτι για να το σχολιάσει;

Πέρα όμως από την ηλίθια συνωμοσιολογία, γεγονός είναι ότι η σκηνή που περιγράφει προς το τέλος, όπου η Μ φτιάχνει τις παγίδες, μου έκανε κι εμένα τρομερή εντύπωση. Πράγματι το πανί που σκίζει η Μ μοιάζει με την ελληνική σημαία και το παρατήρησα κι εγώ. Το σχολίασα κιόλας εκείνη τη στιγμή, γιατί πραγματικά όλες οι σκηνές για κανα 10λεπτο έχουν τελείως μουντά χρώματα, σε σημείο που για πολλή ώρα νομίζεις ότι είναι όλα ασπρόμαυρα. Η μόνη εξαίρεση είναι αυτή η σκηνή που είναι υπερβολικά φωτεινή γιατί φαίνονται οι λευκές και γαλάζιες γραμμές του πανιού αυτού, ενώ αντικειμενικά ένα τέτοιο πανί δεν κολλάει πουθενά σε ένα τέτοιο σπίτι, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται το σπίτι αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, προσπάθησα να δω μήπως φαίνεται και κανένας σταυρός στο πανί.

Tourkoglou είπε...

Εν έτει 2012, οι συζητήσεις για τo Πολυτεχνείο έχουν τόσο νόημα όσο έχει και η αιώνια διαμάχη για το αν ο Αναστόπουλος είναι μέγας μπήχτης ή σβερκοδαγκωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία διαμάχη επ' αυτού. Ο Νικολό "σκόραρε" και στις γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/11/2012_469989

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία διαμάχη επ' αυτού. Ο Τσαλούχας-Τσαρούχας-Βλαχοτσολιάς είχε βρεί το μήνα που θρέφει τους 11. Τα καλά της Δημοκρατίας Καραϊσκω και κύριοι είναι αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ernst Stavro Blofeld είναι ελληνοπολωνός. Οπως ο παπατζής δηλαδή, τυχαίο?

Ο ίδιος ο Τζέημης είναι Σκωτο-ελβετός. Οπως τα κοράκια οι τραπεζίτες που ρουφάν το αίμα της πατρίδας μας δηλαδή. τυχαίο?

Στο Ζεις μονάχα δυο φορές, ο Μπλόφελντ ρίχνει την πρωταγωνίστρια σε μια δεξανεμή με πιράνχας. Πρόκειται άραγε για τα Ανθρώπινα Πιράνχας για τα οποία έγκαιρα μας είχε προειδοποιήσει ο Κυριάκος Διακογιάννης?

Στην τελευταία ταινία, ο Τζέημης πηδάει μόνο την ελληνίδα. Δηλαδή μεταφορικά την Ελλάδα. (καλά πηδάει και μια κινέζα αλλά μετράει ως σύμμαχος μας λόγω της cosco)....

Ανώνυμος είπε...

"...ενώ αντικειμενικά ένα τέτοιο πανί δεν κολλάει πουθενά σε ένα τέτοιο σπίτι, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται το σπίτι αυτό..."

αντικειμενικά

Ανώνυμος είπε...

http://mavrifatria.blogspot.gr/

αντικειμενικά,το καλύτερο συνωμοσιολογικό blog είναι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

http://img2-2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/050602/101043__mel_l.jpg

Γαλάζια Στρατιά?

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/ereyna_aytoi_einai_oi_24_nekroi_toy_polytexneioy.2009947.html

Ανώνυμος είπε...

η σκωτσεζικη σημαία ητανε μωρε

Ανώνυμος είπε...

Ο μαυροφατρίας είναι ξάδελφος του καραίσκου;

Ανώνυμος είπε...

18. Αλέξανδρος Βασίλειος (Μπασρί) Καράκας, 43 ετών, Αφγανός τουρκικής υπηκοότητας, ταχυδακτυλουργός, κάτοικος Μύρων 10, Αγιος Παντελεήμονας, Αθήνα. Στις 13.00, της 17.11.1973, ενώ βάδιζε με τον 13χρονο γιο του στη διασταύρωση των οδών Χέϋδεν και Αχαρνών, τραυματίστηκε θανάσιμα στην κοιλιά από ριπή μυδραλίου τεθωρακισμένου στρατιωτικού οχήματος. Μεταφέρθηκε απευθείας στο νεκροτομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ανώνυμος είπε...

Λάθρο;

Ανώνυμος είπε...

Μάρκο Ντε Σαντ λέγεται.Βιτσιόζος θα είναι σαν τον σβερκοδαγκωμένο.Πάντως πιο ωραίο ήταν το προηγούμενο post με τίτλο "Η Ίσις χωρίς στρινγκάκι. Το κωλομπαρεμένο παραμύθι της αριστερής γεωγραφίας."

Ανώνυμος είπε...

21. Μιχαήλ Μυρογιάννης του Δημητρίου, 20 ετών, ηλεκτρολόγος, από τη Μυτιλήνη, κάτοικος Ασημάκη Φωτήλα 8, Αθήνα. Στις 12.00 το μεσημέρι της 18.11.1973, ενώ βάδιζε στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Στουρνάρη, τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι από πυρά περιστρόφου αξιωματικού του Στρατού (αυτουργός ο συνταγματάρχης Νικόλςος Ντερτι-λής). Μεταφέρθηκε στο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Ε.Ε.Σ. σε κωματώδη κατάσταση και κατόπιν στο Ρυθμιστικό Κέντρο Αθηνών, όπου πέθανε αυθημερόν.

Ανώνυμος είπε...

Νικολή Νικολή καπετάνιε ντερτιλή.

Ανώνυμος είπε...

Όντως ωραίο αλλά βαρέθηκα να το διαβάσω όλο, ο καραίσκος γράφει πιο εύπεπτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο καραϊσκος είναι στυλίστας της γραφής.Άλλο επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Aπο την πρωτη στιγμη που ειχε βγει ο ΝΟΜΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ φωναζαμε και επιτελους, οπως ολα δειχνουν, ερχεται η δικαιωση....ΔΙΟΤΙ "ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΤΥΠΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ "ΔΕΣΜΟΙ ΤΟΥΣ΄" ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ"....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

http://xysotaphi.blogspot.gr/

Αυτή είναι εύπεπτη γραφή, όχι παίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Που τον ξετρύπωσες αυτόν τον τρελό ρε μεγάλε;

Ανώνυμος είπε...

Κάνε καμιά ανάρτηση ρε Καραίσκο. Στα 2000 σχόλια θα φτάσουμε εδώ μέσα;

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Μετα την σημερινη συμφωνια με τις COSCO -HP-ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το γεγονος οτι το λιμανι του Πειραια αποκτά πλέον άλλη διάσταση, ας ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η COSCO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....Οχι τιποτε αλλο , αλλα θα πρεπει να γινουν πολλες και σημαντικες ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και δεν θα πρέπει να έχουμε παλι τα ιδια....

Ανώνυμος είπε...

Δε βαριέσαι κάθε μέρα να διαβάζεις τις μαλακίες του Δεβελέκου; Ούτε καν πλάκα δεν έχει αυτός ο μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Να ψηφίσει ο λαός του μπλογκ αν θέλει ή όχι νεβελέκο

Ανώνυμος είπε...

Είναι χρήσιμος ο ντεβέλεκος, ως αντιπροσωπευτικό δείγμα του μέσου μαλάκα νεοέλληνα.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα λεφτά. Ο Γεωργιάδης σχολιάζει με "ευγένεια" τις θέσεις Χαϊκάλη.

http://www.youtube.com/watch?list=PL7406CAF69860BDD5&v=haYQgibnXe4&feature=player_detailpage#t=531s

Ανώνυμος είπε...

μην το συζητάς . Καθε μέεα πρπει να πεφτει ο ντεβελέκος κανονικά

Tourkoglou είπε...

Επιτέλους, άμεση δημοκρατία. Ψηφίζω σαφέστατα υπέρ της συνέχισης της δημοσίευσης σχολίων Ντεβελέκου. Άντε να ψηφίσουν και οι άλλοι 5, να δούμε τι θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
TΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΜΝΕΙ....

Ομπάμα προς Μέρκελ: «Λύστε άμεσα το θέμα της Ελλάδας»
www.lifo.gr

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψηφίζω κατά. Σε λίγο θα μπουν ανώνυμα και 10 φίλοι μου που παρακολουθούν αυτό το μπλογκ και μου παραπονιούνται για το πόσο ενοχλούνται με τα σχόλια Δεβελέκου

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν 10 αναγνώστες συνολικά ούτε με σφαίρες.


Περιμένω και την άποψη του παιδιού της πλατείας

Ανώνυμος είπε...

Όχι νοθείες στου πεντακαθαρίδη. Μετά θα βγει ο Βάρσος και θα λέει τα δικά του, ότι δεν έχει νόημα η δημοκρατία τέτοιοι που είμαστε κλπ.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ελα ρε ΧΟΛΕΒΑΣ....ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καμία νοθεία. Εγώ είμαι ο πρώτος φίλος του προηγούμενου. Με λένε Βασίλη. Ψηφίζω κατά.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
5 ώρες πριν στην περιοχή Holargos από κινητό
"Ξεπέρασμα με τις δυσκολίες του βουνού. Πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της πεδιάδας " Μπρεχτ....

Ανώνυμος είπε...

Μας έσπασες τ' αρχίδια με το βλάκα το Ντεβελέκο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eoDO-RUXWI8

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο 10:13 και ψηφίζω σαφέστατα υπέρ.

Ανώνυμος είπε...

OK η κάλπη έκλεισε. συντριπτικό αποτέλεσμα υπέρ ντεβελέκου.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
πριν από λίγα δευτερόλεπτα στην περιοχή Afini
Εμείς που γουστάραμε πάντα να βλεπουμε ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PLAYMATE στην τηλεόραση , είναι πολύ θλιβερό να έχουν όλα αυτά καταργηθει τα τελευταια χρονια (να μου πειτε οταν ενα εθνος δεν εχει να φαει , αυτα ειναι περιτη πολυτελεια)....ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ...ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΤΟ T-LIFE που μπαινουμε απο το NEWSIT του Ευαγγελατου...Μια χαρα παραγωγη ειναι , Πρεβελακης υιος.....Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΤΣΙΚΡΑΚΗ....

Ανώνυμος είπε...

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/282029_199697223424703_2325512_n.jpg

Ανώνυμος είπε...

Στο ίδιο μοτίβο με παραπάνω:
Στο ΗΟΤ DOC που κυκλοφορεί: Νόαμ Τσόμσκι: «Η Ευρώπη πληρώνει τη σχετική ανθρωπιά της»

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.zougla.gr/greece/article/o-pritanis-tou-ap8-xrimatodotouse-tis-katalipsis
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΩΛΟΠΑΟΚΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

πεστα

Ανώνυμος είπε...

Ο άδωνις είναι ιδανικός για καλεσμένος του καμπούρη

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pj7NbSCohTA

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_14/11/2012_469956

Αν δεν τον βάζουν με το ζόρι να τα γράφει, νομίζω ότι χρειάζεται επειγόντως διακοπές π.χ. στο Λονδίνο για να καθαρίσει λίγο το μυαλό. Κρίμας.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει φίλε. Κι απ' το να αφορίζεις γενικά, θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να επιχειρηματολογήσεις λίγο στο πού κάνει λάθος ο Κασιμάτης. Εγώ βρήκα εξαιρετικό το κείμενο. Από τους λίγους ανθρώπους που βλέπω να καταφέρνει να αποστασιοποιείται από τις πατοκαταστάσεις εντός των οποίων ζούμε και να γράφει ψύχραιμα και ρεαλιστικά.

Ανώνυμος είπε...

παιδια κάτι κουτσούλησα

Ανώνυμος είπε...

τι λεει ο κασ, ειναι παρα πολλά και βαρεθηκα να τα διαβασω

Ανώνυμος είπε...

Οτι οι συριζέοι είναι στόκοι και οτι πρέπει να γυρίσει ο Παπάγος.

Ανώνυμος είπε...

σα δίκιο να χει, να τοποθετηθεί κι ο καραίσκος αντί να κάθεται συνέχεια με τους τρόμπ

Ανώνυμος είπε...

Συστήματα Αλέφαντου είναι αυτά. Βάζεις Ραγκούση αριστερό εξτρέμ, Γιαννίτση αμυντικό χαφ, Σαχινίδη κόφτη και Λοβέρδο αριστερό μπακ, κρατάς τους υπόλοιπους από την ΝΔ, δουλεύεις λίγο την τακτική, παίζεις 5-3-2, κάνεις 2-3 μεταρρυθμιστικές ντρίμπλες για να γουστάρει η εξέδρα και κερδάς τον Τσίπρα. Καλώς τα τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Το παιδί της πλατείας είναι ιδανικός καλεσμένος για την εκπομπή του Άδωνι.

Ανώνυμος είπε...

Να γράψει επετειακό κείμενο ο Καραϊσκος για το Πολυτεχνείο και τους ήρωές του, αυτούς που πλήρωσαν με την ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι

Ανώνυμος είπε...

Επικά πράγματα. Ανέφεραν οι γερμανοί την αλήθεια (ότι η αναλογία εργαζομένων στους ΟΤΑ γερμανίας-ελλάδας για το ίδιο παραγόμενο έργο είναι 1 προς 3) κι όρμησαν οι κάφροι να τους δείρουν!

Χαχαχα! Δεν υπάρχει τέτοια μπανανία ούτε στην Αφρική:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=174358&catid=6

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_15/11/2012_501711

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραϊσκος έχει γράψει νέο κείμενο.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1201 – 1300 από 1300   Νεότερο› Νεότερο»