Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΛΑΚΕΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι αιωνίων, ελ κλάσικο πια. Καθυστερημένοι-ες κωλογριες δαιμονισμένες ανάποδα και κωλογεροι Σαβοναρόλες , άθλια παπαδαριά με μπράβους βουλευτες του γυμναστηριου της βουλής, εναντίον ηθοποιών της αντεργκράουντ και φίλελευθερης έκφρασης σε επίπεδο παναγοπούλου -"όταν ημουν γκόμενα" του Κονδυλάκη- μ ακτιβιστές της κάμερας του μεγκα και των πρωηνάδικων, ιεροκηρυκες ελευθεριοτήτων και δικαιωματων υπερ της κτηνοβασίας και της θυγατεροποδολαγνείας γενικώς και του αδεσμεύτου υπνου 10:00 με 13:00.
Στο καθεστώς του πρωτοτυπου γερμανικου ναζισμού , όλοι μαζι σε καμιόνι και βουρ για το αουσβιτς.


Και γω σου λέω οτι ο παναγιώταρος κερδίζει τη μάχη και με τις χασαποφωνάρες του καθιστά τη θέαση της παράστασης στο χυτήριο , αδύνατη. Τι θα πάθει το παγκόσμιο κι αθηναικο θέατρο και η ελευθερία έκφρασης να καταλάβω δηλαδή. Έχασε η βενετιά βελόνι και φιμώθηκε η μαλακία , πεντακοσιες χιλιάδες ελληνες ηθοποιούς έχουμε μεχρι να παντρευτούν καμμια πλουσια ή καναν πλούσιο. Τούμπανο μας τα χουν κάνει οι θεατράνθρωποι και το χόλιγουντ με τις εκδοχές του βίου του χριστού , του μωάμεθ, τους πράκτορες της σια και την εισβολή εξωγήινων.Ο Χριστός φουρναρης , χριστός αδελφή , ο χριστός ξανασταυρώνεται .Δουλειά δεν έχω ,ας γράψω κάτι ακόμη όπως εκατομμύρια άλλοι , να προκαλέσω τους καθυστερημένους, να κάνω σουσουρο , να έρθει κι ο τατσόπουλος αναμαλλιασμένος και τα χρυσά αυγά , να νομίζουμε οτι γίναμε Σαν φρατζίσκο - μπητνικς εναντίον ρεπουμπλικάνων, Μπρέχτ κατα ναζί.


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η ίδια η Παναγοπούλου με την τηλεοπτική τοποθέτηση της οπου φρόντισε σαν νέος Γαλιλαίος να δηλώσει υποταγή στα θεία και τα ιερά, μην χαλάσει και το στομαχάκι των ευσεβών πιστών .Δηλαδή: Παιδιά οχι μύτους , πλασεδάκια μωρέ...Πολυ προχωρημενα πράγματα: " Ειμαι ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη".Στα αρχίδια μας βάσια.

1.300 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1001 – 1200 από 1300   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Υπεροχο το σημερινό εξωφυλλο της λαιφο

Ανώνυμος είπε...

Τι έχει; Τον Δήμου να περιεργάζεται το καινούργιο iphone5;

Ανώνυμος είπε...

Ποιες ακριβώς αφέλειες του Κασιμάτη περί Μνημονίου εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Αφελειες στο μαλλι εννοει ο βαψ

Ανώνυμος είπε...

Εννοώ την αντιμετώπιση ενός εντελώς προγράμματος που μπάζει από χίλιες μεριές (και όχι για τους λόγους που αναμασούν οι χρυσαυγοσυριζοκαμμένοι) με όρους Εικονομαχίας, πάντα από τη θέση του ευσεβούς Εικονολάτρη.

Ανώνυμος είπε...

* εντελώς προβληματικού

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.Αυτο με τον γερμανό φρούραρχο δεν το ήξερα όπως επίσης πρώτη φορά ακούω ότι δεν υπήρξε ο Κωνσταντίνος κουκίδης(έτσι λεγόταν αυτό που έπεσε από την ακρόπολη).Θυμάμαι μάλιστα τον μακαρίτη Νεοκλή Σαρρή να λέει ότ διδάσκεται αυτή η πράξη του Κουκίδη και στα Γερμανικά σχολεία σαν πράξη αγάπης προς την πατρίδα και ότι εδώ στην Ελλάδα αποσιωπάται γιατί ήταν πόντιος και οι παλαιοελαδίτες απεχθάνινται τους πόντιους και γενικά τους πρόσφυγες της Μ.Ασίας χαχαχα.

Είμαι και νεαρής ηλικίας μεταξύ 25-30 οπότε σόρρυ για την εριστικότητα του σχόλιου μου.Πιο προσεκτική μελέτη και κριτική σκέψη επομένως για να μην πετάω μαλακίες.

Θυμήθηκα και μία άλλη "είδηση" που ακούγονταν πολύ τα τελευταία χρόνια ότι τάχα ο Οδυσσέας Τσενάι ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για να φτιάξει αλβανικό κόμμα.Πρέπει αυτό να το ακούω εδω και 5-6 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει το μνημονιακό πρόγραμμα φίλε. Ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα μείωσης δαπανών είναι κατά βάση σωστό, αλλά απευθύνεται σε χώρες που έχουν μια στοιχειώδη παραγωγική οικονομία, όχι σε μπανανίες με ανύπαρκτη παραγωγικότητα. Όταν εφαρμόζεται σε μπανανίες που ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να ονομάζεται κάλλιστα και "εισαγωγικός τομέας" της οικονομίας, οδηγεί στον φαύλο κύκλο που βλέπουμε να συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ανάπτυξη στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί μόνο αν η τρόικα απειλούσε με όπλο επιχειρηματίες να έρθουν να επενδύσουν εδώ, εφοριακούς να παραιτηθούν, συνδικαλιστές να μην απεργούν κάθε δυο μέρες κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου.

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορα διαβαζω το παραπάνω κειμενο

Ανώνυμος είπε...

9:41, μην ανησυχείς. Όταν έρθουν να σε πάρουν θα τους πεις ότι ξέρεις τον Βάρσο και θα σε αφήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Ακούω τώρα τον Γερμενή στη Βουλή. Σαν παιδάκι Β' Δημοτικού στο μάθημα της ανάγνωσης. Σχεδόν τον λυπάσαι. Αυτοί ρε θα καταλύσουν την δημοκρατία;

Καλά, αν γίνει κάτι και ψοφήσει ή αποσυρθεί ο χοντρός, αυτοί θα εξαφανιστούν την επόμενη μέρα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Υπήρχαν οι πούστηδες φίλε. Καταπώς φαίνεται σε πήραν πριν από αυτούς. Ζήτα τους τα ρέστα γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καραίσκο πρέπει να κάνουμε μια ανάρτηση ομαδοσυνεργατικά. Να κάτσουμε και να καταγράψουμε τις μεγαλύτερες κοινοτοπίες που κατακλύζουν το Internet. Μπρεχτ, Ισοκράτης και Κοέλιο παίζουν δυνατά. Όποια βοήθεια από το πολυπληθές κοινό του μπλογκ ευπρόσδεκτη.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Βάρσο θα πρότεινα να ανφερθείτε σε σύγχρονους αστικούς μύθους που κατακλύζουν την Ελλάδα όπως αυτόν με το ψήφισμα της Αμερικανικής Γερουσίας για την επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ που για μία ψήφο (14-13) δεν επιλέχτηκαν τα ελληνικά

Ανώνυμος είπε...

Ένα απόσπασμα από το 1ο βιβλίο του Νίτσε "Η γεννηση της Αρχαίας Τραγωδίας" πριν κάνα χρόνο αναδημοσιεύοταν με πάθος σε όλα τα sites και blogs και ήταν το εξής

"Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το Ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του…
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με Αχίλλειο πήδημα."

Ανώνυμος είπε...

Και ο κισιντζερ ειχε μιλησει πολλές φορές άσχημα για τους έλληνες. Τους φοβόταν πολυ γιατί ηταν το αντιπαλον δεος για τις ΗΠΑ .

Ανώνυμος είπε...

Ντεβελέκο δεν θα έχουμε σήμερα ;

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/11/video_8.html

κάποιοι τα παιρνουν απο το Μαρινάκη ; Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Tourkoglou είπε...

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για … καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!

Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο… του 0,5%!

To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς!

Ουσιαστικά έτσι έχουμε τη σύγχρονη επιστημονική απάντηση στις θεωρίες του Φαλμεράγερ. Καταρρίπτεται επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυριζόταν ότι οι Αρχαίοι Έλληνες, ήταν μαύροι… Ε, δεν υπήρξαν ποτέ μαύροι! Δεν είναι λίγοι όσοι υποστήριξαν και έγραψαν περί «Μαύρης Αθηνάς» (για τη Θεά Αθηνά) και πολλές άλλες θεωρίες χωρίς καμιά επιστημονική υπόσταση. Όλες αυτές οι …ανθελληνικές -θα έλεγε κανείς- θεωρίες καταρρίφθηκαν, όχι μόνον από μία έρευνα, αλλά από επτά διαφορετικές μεγάλες επιστημονικές έρευνες, Ευρωπαίων και Αμερικανών ερευνητών.
Ο καθηγητής του Τομέα Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, και η ερευνητική του ομάδα συμμετέχουν σε διεθνή ερευνητικά δίκτυα, των οποίων απώτερος στόχος είναι να ιχνηλατηθεί η βιολογική ιστορία των ευρωπαϊκών πληθυσμών. Ο συντονισμός της συγκεκριμένη έρευνας, η οποία αφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων -και άλλων λαών- έγινε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ των ΗΠΑ, την ερευνητική ομάδα του κ. Τριανταφυλλίδη και το Πανεπιστήμιο της Παβίας της Ιταλίας.

Η ταυτότητα της έρευνας.
Συμμετείχαν, επίσης, άλλα 5 ερευνητικά εργαστήρια διαφόρων χωρών (από τη Βαγδάτη μέχρι τη Μόσχα). Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύθηκαν στο αμερικανικό περιοδικό «Γενετική του Ανθρώπου».
Τίτλος της έρευνας «Η προέλευση, διασπορά και διαφοροποίηση των απλοομάδων Ε και J, του χρωμοσώματος Υ: Συμπεράσματα για τη νεολιθική αποίκιση της Ευρώπης και μετέπειτα μεταναστευτικά γεγονότα στην περιοχή της Μεσογείου».
Στην εργασία, χρησιμοποιήθηκαν 44 δείκτες DNA του χρωμοσώματος Υ και προσδιορίστηκε η γενεοτυπική σύσταση στο χρωμόσωμα Υ σε 2.400 άνδρες από 29 διαφορετικούς πληθυσμούς (από την Ευρώπη, τη Μεσόγειο, τη Μικρά Ασία, την Αφρική και την Κίνα). Από την Ελλάδα αναλύθηκε η γενετική σύσταση 143 ανδρών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στη διερεύνηση των απλοομάδων Ε και J του χρωμοσώματος Υ.

Μεταδώσαμε το γενετικό μας κώδικα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι στην έρευνα δεν αποκαλύφθηκε μογγολική προέλευση στο DNA των Ελλήνων. Κι έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι οι Τούρκοι είχαν καταλάβει την Ελλάδα για 400 χρόνια και όλοι θα περίμεναν πως θα υπήρχε κάποια σχέση στο DNA των δύο λαών.
Κι, όμως, δεν έχει επηρεασθεί ούτε στο ελάχιστο.

Tourkoglou είπε...

«Με 400 χρόνια σκλαβιάς περιμέναμε πως θα υπήρχε κάποια μογγολική υπογραφή. Δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο και δεν μιλάω μόνο για μία μελέτη, μιλάω για αποτελέσματα άλλων 7 μελετών, διαφόρων ερευνητών που βγάζουν αυτό το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, σε 925 δείγματα Ελλήνων ανδρών, δείχνουν ότι μόνον κατά 0,4% οι Έλληνες δεν είναι Καυκάσιοι.
Δεν αλλάζει αυτό με τίποτε. Οι Έλληνες είναι καυκάσια φυλή». Το ίδιο, όμως, δεν ισχύει για τους Ισπανούς. Η κατάληψη της Ισπανίας από τους Άραβες τεκμηριώνεται στην έρευνα, εφόσον οι Άραβες άφησαν την «υπογραφή» τους και το DNA τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι σε σημαντικό ποσοστό οι σημερινοί κάτοικοι της Ισπανίας έχουν αραβική προέλευση. Η μελέτη κατέρριψε επίσης, μια άλλη θεωρία που ισχυρίζονταν ορισμένοι, πως οι Έλληνες, την εποχή του μεγάλου πολιτισμού, τον 4ο και 5ο π.Χ. αιώνα, ήταν μαύροι. Όλες οι μελέτες τεκμηριώνουν τη γενετική συνέχεια του ελληνικού πληθυσμού» είναι η επισήμανση του καθηγητή, ο οποίος αναφέρει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό:

«Σε μεγάλο ποσοστό, οι Έλληνες μεταδώσαμε το DNA και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το DNA των Ελλήνων, “μοιάζει” πιο πολύ με αυτό των Ιταλών πρώτα, μετά με των Γάλλων, στη συνέχεια με των Ισπανών και τελευταία με των Τούρκων.
Τα στοιχεία της έρευνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως: Τεστ πατρότητας, εγκληματικές υποθέσεις και, κυρίως, χρησιμοποιούνται για να βρεθεί η προδιάθεση των ατόμων για διάφορες ασθένειες».

Η υπογραφή των Ελλήνων αποκαλύπτεται στη Νότια Ιταλία.
Ο Κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην έρευνα και στα κύρια συμπεράσματα της:
«Βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι το εξής: Από τη Νότια Βαλκανική, δηλαδή, από τις πεδιάδες της Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας ξεκίνησε η μετακίνηση των εποίκων, ακολουθώντας την κοιλάδα του Αξιού και κατόπιν του Δούναβη και έφτασαν στις βόρειες περιοχές. Οι Έλληνες δηλαδή, ξεκίνησαν και πήγαν στην Ευρώπη από τη Μακεδονία και άλλες περιοχές και μετέφεραν με τον πολιτισμό τους και το DNA τους στη Δυτική Ευρώπη».

Στο σημείο αυτό, ο καθηγητής καταρρίπτει και τον ισχυρισμό ότι έχουμε επηρεασθεί -γενετικά- από τους Σλάβους: «Όπως γνωρίζουμε σε διάφορες περιόδους έχουν έρθει Σλάβοι στην Ελλάδα. To DNA των Ελλήνων δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των Σλάβων. Τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η ομάδα, που χαρακτηρίζει τους Σλάβους, έχει μία συχνότητα 50% σε αυτούς και μια συχνότητα 10% στους Έλληνες, όση είναι και στην Εγγύς Ανατολή. Γεγονός που σημαίνει ότι οι επιμειξίες ανάμεσα στους Σλάβους και τους Έλληνες πρέπει να έγιναν σε τόσο μικρή συχνότητα, ούτως ώστε να μη διαπιστώνονται σήμερα με τις μεθοδολογίες DNA.

Σημαντικό στοιχείο με μεγάλη σημασία είναι το εξής:
Η σύγκριση του DNA των κατοίκων της Ελλάδας και ειδικότερα της Πελοποννήσου, με εκείνο των κατοίκων της Νότιας Ιταλίας δείχνει ότι οι κάτοικοι της Ιταλίας, -Απουλία, Καλαβρία- σε ποσοστό περίπου 20%, έχουν το ίδιο DNA με τους Έλληνες. Είναι γνωστό ότι οι περιοχές αυτές αποικίστηκαν σε ιστορικούς χρόνους από Έλληνες, π.χ. Πελοποννήσιους.
Στην εργασία ελέγχθηκε η γενετική συνεισφορά των Ελλήνων αποίκων σε σχέση με τους πιθανούς νεολιθικούς κατοίκους της εποχής. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το χρωμόσωμα Υ, σε ποσοστό τουλάχιστον 7% των ανδρών της Καλαβρίας και 22% της Απουλίας, προέρχεται από Έλληνες.
Για άλλη μία φορά τεκμηριώνεται ότι η Μεγάλη Ελλάδα αποτελείτο κυρίως, από ελληνικούς πληθυσμούς και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αποτύπωμα, η υπογραφή αυτών των Ελλήνων, εξακολουθεί να αποκαλύπτεται ύστερα από 2.500 χρόνια μετά, πάλι, στους κατοίκους της Νότιας Ιταλίας».

Ανώνυμος είπε...

βάρσε ξέρεις αυτούς που ειναι μας πάρουν αν είμαστε πουστηδες τσιγγάνοι και τετοια;

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο, μήπως προσπάθησες να μετατρέψεις τη σχολική γιορτή της 17Ν σε χουντογλέντι και σε εμπόδισαν οι ευαίσθητοι αριστεροί συμμαθητές σου;

Ανώνυμος είπε...

Επίσης μην ξεχάσουμε και τον αστικό μύθο με τον σπύρο Άγκνιου που έπι χούντας μας είχε προτείνε να γίνουμε η 51η πολιτεία των ΗΠΑ,το δέχτηκε αρχικά ο παττακός αλλά τελικά το απέρριψαν ο παπαδόπουλος και ο τότε αρχιεπίσκοπος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όχι. Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Α, εντελώς μούφα η ιστορία με το σχολείο δηλαδή.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ε, ναι ρε συ τί λέω τόση ώρα. Μπούρδες. Κυκλοφορούν πολλοί μυθομανείς εκεί έξω και άλλοι τόσοι αφελείς. Αν τους σκεφτείς αθροιστικά, δεν είναι να πιστεύεις τίποτα από αυτά που ακούς.

Ανώνυμος είπε...

https://twitter.com/MichalisLIfO/status/12595945287979008


http://www.queen.gr/YGEIA-FITNESS/YGEIA/item/53379-kosmika-apo-nylon!

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3228.html

τα τραγουδια της λικομιφον...

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες

Αυτή την ρήση του Βολταίρου έχω σιχαθεί να την ακούω με τους περισσότερους μάλιστα να μην ξέρουν σε ποιον ανήκει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βολταίρος τραγουδιστής δεν είναι?

Ανώνυμος είπε...

Οι έλληνες ως γνωστόν φίλε τούρκογλου έχουν ανώτερο DNA που απορροφά τα υπόλοιπα.Κυλάει στις φλέβες τους ο ιχώρ.Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι από την Ελλάδα θα ξεκινήσει η απελευθέρωση των λαών από το Εβραϊκό-Σιωνιστικό κεφάλαιο.

Ανώνυμος είπε...

Ναι παλιός Γάλλος τραγουδιστής σαν την Εντίθ Πιάφ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιχώρ είναι φίλος του Βολταίρου?

Ανώνυμος είπε...

Ο ιχώρ είναι κάτι σαν το σπανάκι του Ποπάυ μόλις ενεργοποιηθεί θα κάνουμε 7η κοσμοκρατορία

Ανώνυμος είπε...

Υπήρχαν άλλες 6 κοσμοκρατορίες?

Ανώνυμος είπε...

Βυζάντιο,Μ.Αλέξανδρος,Θ.Διόνυσος(3000π.χ.),Θ.Δίας(10000π.χ.) και άλλες 2 που δεν θυμάμαι.Ρώτα τον λιάκουρα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο λιάκουρας?

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com/_ALiPFHNwteE/TRPH1ppgwXI/AAAAAAAABGw/9dRcIDY4hD0/s1600/LIAKOPOULOS.jpg

αυτός

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο Λιακόπουλος φαντάζομαι φίλε. Αυτόν εννοεί.

Ανώνυμος είπε...

Μια και μιλάμε για συνέχεια της ελληνικής φυλής θυμάμαι τον καργάκο σε μια εκπομπή του Λεωνίδα Γεωργιάδη να αναπτύσει τα επιχειρήματα του ότι το Βυζάντιο είναι ελληνικό γιατί δρούσε σε μια περιοχή που κατοικούσαν Έλληνες και ότι ένας μοναχός παρακαλούσε τον Θεό να πάει η ψυχή του Πλάτωνα στον παράδεισο.Επίσης έλεγε ότι υπάρχει συνέχεια της φυλής μας γιατί όταν κοιτάζει φωτογραφίες της μάνας του μοιάζουν με αυτές ελληνίδων παλιότερων εποχών.Δυνατός ο καργάκος.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μια και ανέφερες τον Καργάκο, θέλω να πω ότι τον είχα για πολύ Ελληναρά και γι αυτό δεν διάβαζα ποτέ τα βιβλία του. Ειδικά για αρχαία Σπάρτη που με ενδιαφέρει, προτιμούσα τον Paul Cartledge.

To καλοκαίρι όμως, μου χάρισαν τους δύο τόμους του Καργάκου "Η ιστορία της Αρχαίας Σπάρτης". Ομολογώ ότι άλλαξα γνώμη γιατί τον είχα για πολύ ελληναρά ενώ δεν είναι και τόσο. Τουλάχιστον για όσο έχω διαβάσει γιατί δεν τα έχω τελειώσει.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Παλιά αλλά καλή κοινοτοπία, που ακούγεται στάνταρ από γκόμενα. "Νομίζω πως είναι εγωϊστικό να πιστεύουμε πως είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν"

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όπου Βάρσος και μούφα;

Ανώνυμος είπε...

Έχει καιρό να γράψει ο καραίσκος. Λέτε να αποφασίσει να γίνει κι επίσημα τρομπαχτικός και να μας αφήσει;

Ανώνυμος είπε...

Φυγή του Καραϊσκου θα ισοδυναμούσε με την προδοσία του Δεληκάρη στον ΟΣΦΠ

Ανώνυμος είπε...

μην λες αηδίες φίλε , απλα πνίγομαι αυτο το διάστημα στη δουλειά και δεν εχω χρόνο...( αλλη μια κοινοτοπία που ακουγεται πολυ , απορω πώς φαλιρήσαμε με τοση δουλειά)

Ανώνυμος είπε...

"Άσε φίλε. Ούτε για καφέ δεν προλαβαίνω να πάω."

Καφές = Μονάδα μέτρησης χρόνου στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

πολυ μεγάλη βραδυα για το Βαρσο

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://youtu.be/8ysBMZSzpp8
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ STONERIA ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ και καλό βράδυ απο εμένα!!!

Ανώνυμος είπε...

Aν δεν το καταλάβατε, τα λόγια του λοχαγου απόψε δεν γραφτηκαν τυχαία. Περνάνε σε ηθελημένα απλοικό επίπεδο την εννοια του ρεβιζιονισμού.Του αναθεωρητισμού, της άρνησης. Του ολοκαυτώματος , του αουσβιτς κλπ. Μην ακούτε τι λένε , τι γράφουν , τι λέει η ιστορία. Να ακουτε τον Μιχαλολιάκο μόνο.

Trueman είπε...

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον Βάρσο παιδιοθεν, μπορώ να καταθέσω ότι παρά τις αμφισβητούμενες από πολλούς (κι από μένα) ιδεολογικές του αναζητήσεις, τα κίνητρά του είναι τίμια και ανιδιοτελή. Ανήσυχος ρέκτης και φιλοσοφικό (ζώ)ον από μικρός, έχει μια εμμονή τελευταία με τον εθνικοσοσιαλισμό, λόγω (και) της γελοιότητας της ελληνικής δημοκρατίας. Αν έχεις όμως παρατηρήσει πιο προσεκτικά, δεν γράφει από την σκοπιά της ελληνικής ακροδεξιάς (με τα "στελέχη" της οποίας βέβαια γελάει), αλλά του (σοβαρού) εφαρμοσμένου γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού.


Ανώνυμος είπε...

Τούρκογλου, μάπα η θεωρία του κυρίου καθηγητή. Αρκεί μόνο να κοιτάξεις στη σβερκοδαγκωμέογέννα Κρήτη. Στα βουνά μεν υπάρχουν λίγοι ψηλοί ξανθοί με γαλανά μάτια, αλλά στα παράλια όπου η πρόσβαση ήταν εύκολη είναι όλοι κοντοπούτανοι και μαυριδεροί. Μιλάμε για πολύ δυνατό σβερκοδάγκωμα από τους Μαυριτανούς. Όρα Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

φοβάμαι ότι το κρητικό ξανθό είναι λόγω αρβανιτών που φτάσαν στην λεβεντοζένα

Ανώνυμος είπε...

Πιο πιθανό θεωρώ να κατέβασαν ο γκλέτσος και ο σάντος τη σημαία του νταρθ βέηντερ από το ντεθσταρ πάρά τη γερμανική από την ακρόπολη....

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=235279

Ανώνυμος είπε...

διαθέτει βυζάρες η μέγαιρα του συριζα ή μου φαίνεται?

http://bitly.com/YWaGiB

Ανώνυμος είπε...

επιμένει σε μπογδάνο και φερέιρα

Ανώνυμος είπε...

Ωραία ιδέα για ταινία bdsm αυτή: "Ζωή η Μέγαιρα του Σύριζα".

Η βολή μετατρέπεται σε καρπεντερική φυλακή, όπου βολευτές για να διατηρήσουν τα 8,5 χιλιάρικα και τα άλλα προνόμια τους, υποβάλλονται σε φριχτά ψυχολογικά βασανιστήρια ακούγοντας όλη μέρα τη φωνή της μέγαιρας με ακουστικά δεμένοι στυλ κουρδιστό πορτοκάλι, και γενικώς διάγουν ξεφτιλιζόμενοι ανηλεώς από τη μέγαιρα με τη λαφαζάνειο φράση "Μπορεί να μην είμαι έτοιμος να κυβερνήσω, αλλά εσύ δεν είσαι έτοιμος να με ικανοποιήσεις"

Ανώνυμος είπε...

Μονίμως ανέτοιμος ο Καραϊσκος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/Stories/article/?aid=235232

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/theodwrakhs_o_ethnikos_ploutos_kai_mia_nea_aneksarthth_kyvernhsh_einai_h_monh_elpida.2001400.html
Καλήμερα μπορεί ο Μίκης να έχει κάνει πολλές βλακείες στην ζωή του και κωλοτούμπες απο αριστερά προς τα δεξιά αλλά στα 90+ έχει μια λογική αυτά που λέει
Δεν ειναι σαν τον άλλο εσχατογερο που βροντοφώναξε υστερικά ΟΧΙ και τον χειροκροτούσαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖΑ

Trueman είπε...

Επιτέλους η πνευματική μας ελίτ ξυπνάει...

Μα τί γινάτι είναι αυτό των αριστερών με το χρήμα. Αυτά που λέει η τρικυμία εν κρανίω του "Μίκη" είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για το πώς καταστράφηκε η χώρα. Αντί να μιλάει ο "Μίκης" για σκληρή δουλειά αντί της σημερινής φυγοπονίας, για ταπεινότητα αντί νεοπλουτισμού, για αυτάρκεια αγαθών αντί άσκοπων εισαγωγών, κοκ, καταπιάνεται και πάλι με τον κρυμμένο πλούτο τρισεκατομμυρίων(!) ευρώ που ΘΑ μας κάνει κάπου, κάπως, κάποτε, πλούσιους κλπ. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δηλαδή της Ευρώπης με λαό πλούσιο μεν, ζώα δε.
Ουστ από δω ρε!

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα ήταν περασμένη και το τηλέφωνο του Κ. Σκανδαλίδη δύο ημέρες πριν από τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ χτύπησε... στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής του γραμμής ήταν ο Μανόλης Γλέζος.

Οι δυο τους γνωρίζονται πολλά χρόνια και ο ένας εκτιμάει τον άλλο.

Μετά από σύντομη συζήτηση γιατί ήταν και περασμένη η ώρα για το τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ και αν τελικά θα ψήφιζε ναι ή όχι ο κ. Σκανδαλίδης στα μέτρα- ο οποίος τελικά δεν προσήλθε στην ψηφοφορία, ο Μανόλης Γλέζος ρώτησε τον κ. Σκανδαλίδη αν ήθελε να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη με τίτλο: «Και ένα Μάρκο να ήταν οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας του κόμματος τον ευχαρίστησε ευγενικά και του είπε πως θα του απαντήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει αποφασίσει ακόμη το τι θα κάνει.

Το πιθανότερο είναι όμως να παραστεί στην εκδήλωση και να παρουσιάσει το βιβλίο του βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι παρών βέβαια και ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας

Ανώνυμος είπε...

Τι Μαρκο ; Βαφειάδη;

Ανώνυμος είπε...

The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.
Winston Churchill


Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Μάρκο φυσικά

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i09112012

Ανώνυμος είπε...

Βέρα Κρούσκα: "Επί χρόνια προσπαθούσαν να με βάλουν στο καλούπι τού να υποδύομαι μόνο ωραίες και μοιραίες γυναίκες." Αυτή είναι τζε η κατάρα του σβερκοδαγκωμένου - με τις κατάλληλες περούκες φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο είσαι ξύπνιος;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=19624

Ανώνυμος είπε...

Δεν πληρώνω

Ανεβαίνοντας την Πινδάρου, στη γωνία με τη Σκουφά υπάρχει μία πολυκατοικία ελαφρώς ροζ, ως προς το χρώμα. Αν κοιτάξετε στον δεύτερο όροφό της θα διακρίνετε μία επιγραφή. Την έχει τοποθετήσει, υποθέτω, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και λέει τα εξής: «Το περιοδικό ΝΕΜΕCΙS, πολιτικής ύλης και συμφερόντων, (Αδράστεια Εκδοτική Α.Ε.), μου χρωστάει άνω των 10.000 ευρώ από ενοίκια του 2011». Αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Κοινοτοπίας συνέχεια:

"Εμείς μιλάμε για την Ευρώπη των λαών" (από συριζαίο)

"Εμείς μιλάμε για ανθρώπους όχι για αριθμούς" (ξανά από συριζαίο)

"Άσε φίλε, όλοι λαμόγια είναι" (από ταρίφα)

Ανώνυμος είπε...

"Με τον Ανδρέα έφαγε ο κοσμάκης ψωμί"

"Είναι από καλή οικογένεια"

"Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"

"Έλα μωρέ τώρα με ...."

"Να τον ακούτε τον ... " (για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο)

"Τα λεγα εγώ"

"Ήταν πολύ καλό παιδί που δεν είχε δώσει δικαίωμα" (γείτονας εγκληματία)

"Έγινε θυσία στον Μολώχ της ασφάλτου" (ρεπορταζ για τροχαίο)

Ανώνυμος είπε...

"Πού είναι το κράτος;" (από έλληνα πολίτη)

"Εμείς πάμε στρατό και υπηρετούμε την πατρίδα" (από γύφτο)

"Το κράτος μας έχει αφήσει στην τύχη μας" (από γυφτοέλληνα πολίτη)

"Και πώς θα μεγαλώσω τρία παιδιά;" (ξανά από έλληνα πολίτη)

"Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή" (ρεπορτάζ Εσπρέσο)

Ανώνυμος είπε...

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/peri-ethnikhs-autarkeias#.UJ1BOeSZRY8

Ανώνυμος είπε...

¨Ηταν μια δύσκολη μέρα για..." (πολιτικό ρεπορτάζ)

"Οι ένοπλες δυνάμεις επαγρυπνούν.." (στρατιωτικό ρεπορτάζ)

"Ράλλυ μετοχών" (οικονομικό ρεπορτάζ)

"Δύσκολα τα πράγματα" (γενικά κι αόριστα)

"Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο" (Βαψομαλλιάς)

"Τί να πει κανείς" (ξανά Βαψομαλλιάς)

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Και όλη την άλλη εβδομάδα θα πάμε πολυ αγωνιστικά , χτυπώντας το μνημόνιο 3. : ΑΠοΦαση ΔΣΑ: αποχή και όλη την επόμενη εβδομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B κοινοποίησε ένα σύνδεσμο.
9 ώρες πριν
επειδη μερικοι στην ΕΥΡΩΠΗ νομιζουν οτι ειμαστε "παιδακια" και οτι "παιζουμε", επειδη δυστυχως ακομη και οι πιο ισχυρες οικονομιες της Ευρωπης εχουν "ελλειμα σοβαροτητας" , ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ "ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ" μεσα απο την ανεχεια ενος ολοκληρου λαου ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ....ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΕΙ....


Ανώνυμος είπε...

Κοινοτυπία είναι και το "οι δικηγόρι είναι λαμόγια" αλλά άμα δεις τα γραφόμενα του δεβέλεκου επιβεβαιώνεται πλήρως

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασατε τη πιο βασική έκφραση/στοιχείο ταυτότητας του Έλληνα "Έλα μωρέ δε βαριέσαι.."

Marwood είπε...

O Ζαχος Χατζηφωτίου είχε αναδείξει το "ξέρεις ποιος είμαι εγω", έκφραση για την οποία έλεγε ότι υπάρχει μόνο στην ελληνική γλώσσα, δηλαδή όπως το φιλότιμο©

Ανώνυμος είπε...

Το αγαπημένο μου :

-Πως σε λένε;
-Μαιρη
- Μαίρη με τι ασχολείσαι;

Ανώνυμος είπε...

-Γεια σου, πως σε λένε;
-Καραϊσκο
-Και με τι ασχολείσαι;
-Τι;
-Με τι ασχολείσαι λέω
-Ρε γαμώτο μόλις θυμήθηκα ότι έχω να πάω κάπου, σε μια κηδεία ας πούμε, τα λέμε άλλη φορά

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:28 η ενδεδειγμένη απάντηση θα ήταν: ασχολούμαι με πίπες.

Ανώνυμος είπε...

ένα site αφιερωμένο στη σύγχρονη ελλεηνίδα καριόλα του FB.

http://karioles-tou-fb.blogspot.gr/2012/07/admin.html#more

http://www.facebook.com/pages/Karioles-tou-FB/298901263552262

Ανώνυμος είπε...

ήμερα δημοσιεύθηκε μία φωτογραφία από κτήριο της οδού Πινδάρου, στην οποία εμφανιζόταν ένα -η αλήθεια είναι ακαλαίσθητο- πανό, στο οποίο το καλό περιοδικό «Νέμεσις» φέρεται να διατηρεί οφειλή προς τον εκμισθωτή των γραφείων που χρησιμοποιούσε η εκδοτική εταιρεία «Αδράστεια Εκδοτική ΑΕ» μέχρι και τον Αύγουστο του 2011, όταν και εγκαταλείφθηκαν για να πραγματοποιηθεί η μετεγκατάσταση.

Όπως λοιπόν μαθαίνουμε, επειδή πάντα η γνώση έρχεται στο τέλος της ημέρας, τόσο το πανό -που όπως μας μετέφεραν ένοικοι του κτηρίου μόνο... ότι κοσμεί το χώρο δεν πιστεύεται- όσο και και η δημοσιοποίηση της εικόνας χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους, για ποικίλους λόγους, ως «εργαλεία» προβοκαρίσματος της Λιάνας Κανέλλη.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι η εκδοτική εταιρεία έχει μεταφερθεί από το δεύτερο όροφο της Πινδάρου στον πρώτο, από τον Αύγουστο του 2011, με όλες τις οφειλές που προβλέπονται από το συμβόλαιο να είναι εξοφλημένες. Παράλληλα, εξοφλημένες μαθαίνουμε ότι είναι και οι υποχρεώσεις προς ΔΕΚΟ κ.ο.κ.

Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τα ακριβή στοιχεία της όποιας διένεξης με τον εκμισθωτή, όμως ήδη έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του για δυσφήμιση του εντύπου καθώς και ασφαλιστικά μέτρα για την απόσυρση του πανό. Η δικάσιμος, ορισθείσα για την περασμένη Παρασκευή δεν διενεργήθηκε, εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων.

Αλίμονο πάντως, αν τέτοια περιστατικά χρησιμοποιούνται από κάποιους για να προβοκάρουν, πολιτικά ή όπως αλλιώς, τη Λιάνα Κανέλλη. Είναι κρίσι

Ανώνυμος είπε...

Π.Κονδύλης για την αριστερά.

Και η τελευταία τάση, για την οποία θα μιλήσουμε ακροθιγώς σε σχέση με την ελληνική εθνική πολιτική, δεν διαθέτει κάποιον αξιόλογο και μαζικό πολιτικό φορέα, αλλά είναι μάλλον διάχυτη, όπως και η προηγούμενη.Απλώνεται σε διάφορους βαθμούς ασάφειας κυρίως μέσα στον χώρο της ευρύτερης αριστεράς, μολονότι κάποτε συνοδοιπορεί με την πολιτική της ευρωπαϊκής ένταξης, αν και εφ’ όσον απ’ αυτήν αναμένεται η άμβλυνση των εθνικισμών και η προαγωγή της ειρήνης ή της συναδέλφωσης μεταξύ των λαών μέσω της απάλειψης των συνόρων, της καθολικής εφαρμογής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κτλ. κτλ. Τέτοιοι, κατά βάθος απολιτικοί, ευσεβείς πόθοι αποτελούν κατ’ ουσία την αριστερή εκδοχή ή παραλλαγή του μαζικοδημοκρατικού ευδαιμονισμού, ο οποίος ονειρεύεται μία κατάσταση, όπου συλλογικές προσπάθειες και συλλογικές θυσίες θα είναι περιττές, και την απροθυμία του γι’ αυτές την ντύνει με ψευτοηθικές δεοντολογίες. Μετά την κατάρρευση του κομμουνιστικού κινήματος, οι παρεμφερείς αντιλήψεις εκπληρώνουν μία πρόσθετη ψυχολογική λειτουργία.

Πολλοί, των οποίων οι ελπίδες, οι διαγνώσεις και οι προγνώσεις διαψεύσθη­καν παταγωδώς και οι οποίοι τώρα δεν έχουν αρκετή αξιοπρέπεια για να σωπάσουν και να αναρωτηθούν μήπως είναι ανίκανοι να καταλάβουν τι γίνεται στον κόσμο, παρά αντίθετα συνεχίζουν απτόητοι τη φιλόδοξη πολιτική ή συγγραφική τους σταδιοδρομία επικαλούμενοι την ακατάλυτη πίστη τους στο «μέλλον του άνθρωπου» και στην «πρόοδο» — πολλοί τέτοιοι, λοιπόν, ζητούν σήμερα υποκατάστατα των παλαιών ορθόδοξων σοσιαλιστικών ουτοπιών σε θολούς ειρηνισμούς και σε οικουμενιστικές ηθικολογίες. Νομίζουν ότι με τον τονισμό του μεγάλου κοινού ανθρωπιστικού παρονομαστή και με την υπόμνηση του πάντα αδιάπτωτου ανθρωπιστικού τους φρονήματος θα ρίξουν μία γέφυρα ανάμεσα στις χθεσινές και στις σημερινές τους τοποθετήσεις, σβήνοντας έτσι από τη μνήμη των άλλων τις πολιτικές τους γκάφες και διασκεδάζοντας τις εύλογες αμφιβολίες, ως προς τις πνευματικές τους ικανότητες σ’ ό,τι αφορά στη σύλληψη πολιτικών καταστάσεων. Ο κόπος τους φαίνεται ωστόσο να πηγαίνει χαμένος. Γιατί και τα καινούργια τους θεολογούμενα απέχουν, το ίδιο όπως και τα παλιά, παρασάγγες από τις κινητήριες δυνάμεις της σύγχρονης πλανητικής ιστορίας και από τον χαρακτήρα της πολιτικής. Είναι πολιτικά νήπιος όποιος αναφέρεται στις δήθεν γενικές σύγχρονες τάσεις για υπέρβαση του εθνικού κράτους και για τη βαθμιαία πτώση των συνόρων, αποσιωπώντας ότι είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα να περνούν τα σύνορα σου στρατιές τουριστών και να τα περνούν τα στρατεύματα ενός γειτονικού κράτους. Και εξ ίσου πολιτικά νήπιοι είναι όσοι φαντάζονται ότι τα «ανθρώπινα δικαιώματα» μπορούν ν’ αποτελέσουν αμετακίνητο κριτήριο για την άσκηση εθνικής πολιτικής, παραγνωρίζοντας τη συγκεκριμένη επήρεια και χρήση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε κάθε πολιτική συγκυρία.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.23, αυτή είναι η ενδεδειγμένη απάντηση και σαν συνέχεια στο σχόλιο του 11.52.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης μια μόδα του τελευταίου καιρού είναι και ο Κονδύλης.Κάποιοι διαβάζουν η αναφέρονται σε αποσπάσματα του και νιώθουν "αιρετικοί" κάτι που κάνουν από μόδα με πολλούς άλλους στοχαστές η συγγραφείς "παραγνωρισμένους" που αναδύονται κάποια στιγμή στην επιφάνεια.Γενικά αρέσει σε κάποιους σκεπτόμενους να παριστάνουν τους "ενδιαφερότερους ανάμεσα μας" επειδή ακριβώς κανείς δεν ασχολείται με την ισχνή υπαρξή τους.

Ανώνυμος είπε...

"σκεπτόμενους"

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SHbHcu7w5AE&feature=g-logo

πρέπει να ζητήσουμε ποσοστά από τα κέρδη της ταινίας τώρα που έχουμε κρίση.Δεν ξεπουλάμε έτσι στους Ρώσους τους γεροντές μας.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

12:59 κάνεις λάθος σε αυτό που λες. Ο λόγος που ο Κονδύλης έχει γίνει μόδα τον τελευταίο καιρό, δεν είναι το ότι υπήρξε (πράγματι) "παραγνωρισμένος" όπως άλλοι, αλλά φαντάζομαι γιατί είχε την (ομολογουμένως) σπάνια ευφυΐα να προβλέψει σε μεγάλο βαθμό το χάλι στο οποίο βρεθήκαμε σαν χώρα. Από μόνη της σαν γεγονός, η επιβεβαίωση της πρόβλεψης δίνει στον μακαρίτη την "καλή μαρτυρία" της κατοχής εξαιρετικού μυαλού, άρα και ενδιαφέρον για όλες τις απόψεις του πλέον, όσο κι αν διαφωνούσε κανείς μαζί του πρωτύτερα.

Εδώ έχει γίνει μόδα ο συνωμοσιολόγος Παναγιώτης Τραϊανού στο Internet (αν και προσωπικά θεωρώ ότι ο Τραϊανού διαθέτει καλή σκέψη αλλά είναι μάλλον στο προθάλαμο του ψυχιατρείου) του ΕΑΜ Β ακριβώς για τους ίδιους λόγους, γιατί προσπαθεί να εξηγήσει το γιατί φτάσαμε ως εδώ, αν και στο τέλος καταλήγει σε συνωμοσίες επί συνωμοσιών κατά του γίγαντα Ελληνισμού.

Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε πίσω απ'όλα μικρότητα και ταπεινά ένστικτα. Αν ο σχολιαστής που το παρέθεσε ήθελε να ασχοληθούμε μαζί του, θα έβρισκε φαντάζομαι άλλο τρόπο και ακόμα περισσότερο, δεν θα το δημοσίευε ανώνυμα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Αν και φαντάζομαι μπορεί να πει ο ίδιος ο σχολιαστής που το παρέθεσε το γιατί το έβαλε ή ασχολήθηκε να διαβάσει Κονδύλη.

Ανώνυμος είπε...

o χατζηνικολάου κι ο σταθμός του, μεταδίδει την πνευμονοκοκκίαση ραδιοφωνικά

Ανώνυμος είπε...

ο καραισκος μπορει να ασχολείται με πιπες αλλά μόνο με Sasieni

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν είναι κακό να ασχολείται κανείς με πίπες.Είναι ένα άκρως αριστοκρατικό επάγγελμα.

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/gewrgiadhs_to_zeugos_mixaloliakoy_masampoykwnei_16_000_eyrw_to_mhna.2004257.html

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά καμιά φορά φοβάμαι μήπως ο Καραίσκος τρυπηθεί όπως καθαρίζει καμια πίπα και στάξει το γαλάζιο αίμα του. Από το 1789 άρχισε να υπάρχει μια σχετική έλλειψη στο γαλάζιο αίμα που συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανησυχείς φίλε, σε λίγο καιρό θα έρθουν οι γαλαζοαίματοι ΕΛ και θα αναζωογονηθεί η αγορά.

Χ.Ο. είπε...

Άπιστε Βάρσο σε προκαλώ τα επόμενα Θεοφάνεια να πας Εκκλησία να πάρεις ένα μπουκαλάκι αγιασμό(τζάμπα είναι),να το βάλεις σε ένα ντουλάπι του σπιτιού σου και μετά από 1 χρόν ο να το βγάλεις και να το δοκιμάσεις και θα δεις ότι είναι εύγεστο και πεντακάθαρο.Καν'το και μετά έλα να μου το εξηγήσεις με τη λογική αν μπορέσεις.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=srscy9arXmU

Ορίστε και ένα αληθνό βίντεο με νεφελίμ να επιτίθενται σε Ρώσο στρατιώτη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vkYbslKXPaI&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω να προτείνω στον Καραίσκο αλλά και στον οιονδήποτε επιδιώκει "αριστοκρατικές" δουλειές, να πάει να αγοράσει κανα στρέμμα γης στην Παιανία και να αρχίσει να το καλλιεργεί. Την καλλιέργεια της γης μπορεί να την βαφτίσει κηπουρική (για να ακούγεται πιο κυριλέ) και να δηλώνει χομπίστας. Και βέβαια μπορεί στη συνέχεια να αυτοχριστεί και Κόμης της Παιανίας και να αποκτήσει έτσι κι έναν τίτλο ευγένειας, που τόσο μας έχει λείψει στην πάντα αριστοκρατική αυτή χώρα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IIt-wf1RI-8&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rSrmlGrrgkU&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=EWRYmCRtF1I&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχει κανείς νέα του Λόρδου του Ζεφυρίου; Έχω καιρό να ακούσω νέα του κι ανησυχώ.

ΛΟΡΔΟΣ ΩΡΩΠΟΥ είπε...

Τον φιλοξενώ στον πύργο μου.Έχεις τους χαιρετισμούς του.

Ανώνυμος είπε...

τρομπαχτικό κατήντησε το τίμιο τούτο μπλοκ.

ΒΑΡΩΝΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑΣ είπε...

Ευχαριστώ αγαπητέ μου. Να του διαβιβάσεις τα σέβη μου.

ΛΟΡΔΟΣ ΩΡΩΠΟΥ είπε...

Ευχαρίστως αγαπητέ.Σήμερα κάναμε σκοποβολή με κινητούς στόχους(πακιστανούς).Αύριο θα πάμε για κυνήγι με γεράκι.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως το τελευταίο 2ωρο βίντεο του youtube που ανάρτησε ο ανώνυμος φίλος της συνωμοσιολογίας είναι όλα τα λεφτά ειδικά στο 6ο λεπτό που ένας διηγήται πως πήγε καταλάθως σε άλλο ξενοδοχείο συνάντησε τον γιο του Forbes και του αποκάλυψε το σχέδιο του ξεπουλήματος της Ελλάδας.

ΒΑΡΩΝΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑΣ είπε...

Είχαν καλή γεύση τα θηράματα; Γιατί εγώ έχω την αίσθηση πως δεν τρώγονται με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2xavy2bmZRw&feature=related

ΛΟΡΔΟΣ ΩΡΩΠΟΥ είπε...

Με προσβάλλεται αγαπητέ!Τους τάισα στου υπόλοιπους πακηδες(περίπου 500) που έχω στον ειδικά διαμορφωμένο υπόγειο στάβλο μου.Κάνω και οικονομία έτσι.Κανονικά για αυτή την προσβολή θα έπρεπε να μονομαχήσουμε ,αλλά σας το συγχωρώ γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανώτερη τάξη πρέπει να είναι ενωμένη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο Ιωαννίδης είναι μασώνος και δεν μπόρεσε να πάρει ευρωλίγκα?Τον εμπόδισε κάποια αντίπαλη στοά?

ΒΑΡΩΝΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑΣ είπε...

Με συγχωρείτε αγαπητέ μου γιατί έχετε απόλυτο δίκιο. Θα μπορούσατε πάντως να τους βάλετε να εργάζονται όταν τους πιάνετε, όπως κάνουμε και εμείς στην βαρονεία Σπάτων και Λούτσας. Η εργασία απελευθερώνει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=D6dryoe7Vzw&feature=player_detailpage#t=2423s

ΛΟΡΔΟΣ ΩΡΩΠΟΥ είπε...

Μα φυσικά αγαπητέ!Τους μισούς τους έχω και δουλεύουν στα χτήματα μου και οι άλλοι μισοί ειναι αναλώσιμο υλικό.Κάθε μήνα συλλαμβάνει 20-30 αδέσποτους το προσωπικό ασφαλείας μου,τώρα όμως μειώθηκε ο αριθμός τουςαπό τα μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης και υπάρχει πρόβλημα.Θα γράψω μια επιστολή διαμαρτυρίας στον κ.Δένδια.

ΛΟΡΔΟΣ ΩΡΩΠΟΥ είπε...

Ζητώ συγγνώμη για το χτήματα αντί κτήματα.Ο αριστερισμός του ηλίθιου τούτου όχλου έχει επηρρεάσει ακόμη και εμένα.

Ανώνυμος είπε...

αμ το "με προσβάλλεται" που το βάζεις αγαπητέ; Μήπως ειστε Χ.Α και δεν το ξερετε ;

ΛΟΡΔΟΣ ΩΡΩΠΟΥ είπε...

Αυτός ο άχρηστος ο γραμματέας μου φταίει,το έκανε επίτηδες για να με ξεφτυλίσει.θα τον τιμωρήσω πραδειγματικά.


Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από ακαλαίσθητους αγροίκους που δεν ταιριάζουν με την αριστοκρατική μου καταγωγή.

Σας καληνυχτίζω,έχω κυνήγι τα χαράματα.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
o Στάθης ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ θα πρέπει να σεβαστεί την μνημη του αγωνιστή αδερφου του και να μην τον ντροπιαζει με αυτα που λεει....Φερει ενα "βαρυ' ονομα, το ονομα αυτο τον εβαλε μεσα στην Βουλη και θα πρεπει να το σεβεται....

Ανώνυμος είπε...

Κυνηγι μεταναστών τα χαράματα. Σεργιανόπουλος

ΒΑΡΩΝΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΣΑΣ είπε...

Μην εξάπτεσαι αγαπητέ Λόρδε Ωρωπού. Έτσι είναι αυτοί οι γραμματείς. Άτιμα πλάσματα. Για να τιμωρήσω τον τελευταίο γραμματέα μου, τον έβαλα και έγραψε 1000 φορές το κείμενο "Δεν θα τολμήσω να εργαστώ σε δουλειά "ανώτερη" αυτής που αρμόζει στην ταπεινή και κατάπτυστη κοινωνική μου θέση".

Διονύσης είπε...

Παιδιά γεια σας. Είμαι άνεργος 5 χρόνια τώρα κι έχω φτάσει να τρώω μια φορά την εβδομάδα από την φτώχια. Τώρα τελευταία βρίσκομαι σε δίλημμα και γι αυτό χρειάζομαι την συμβουλή σας. Ψάχνοντας για εργασία, τελικά βρήκα μια δουλειά ως υπάλληλος η οποία θα μου αποφέρει ένα μισθό της τάξης των 1000 € το μήνα. Μιλάμε για σταθερό μισθό, βρέξει χιονίσει, τον οποίο έχω άμεση ανάγκη, γιατί έχω ανοιχτεί με πολλά δάνεια τα οποία έκανα το λάθος και πήρα τον καιρό που η οικονομία μας πήγαινε καλά. Τα δάνεια τα πήρα γιατί πήγαινα κυρίως διακοπές με αυτά - διακοποδάνεια δηλαδή, αλλά αγόρασα και μια μικρή Porsche 911 Carrera 4 για να μπορώ να κυκλοφορώ και να πηγαίνω και για κανα καφέ βρε αδελφέ).

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Είμαι πεπεισμένος ότι η δουλειά αυτή είναι κατώτερη των προσόντων μου!!! Είμαι απόφοιτος του γνωστού εκπαιδευτικού ιδρύματος ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και επίσης γνωρίζω άπταιστα Αγγλικά (έχω πάρει το Palso)

Η μαμά μου, δεν με αφήνει να σκέφτομαι ούτε κατά διάνοια μια πιθανότητα υπαλληλικής καριέρας. Μου είπε δε, ότι η οικογένεια μας είναι αριστοκρατικής καταγωγής γιατί ένας προπάππους μου υπήρξε Δούκας των Γκραβάρων επί Όθωνα. Μου έδωσε μάλιστα κι ένα σεβαλιέ το οποίο έχει το οικόσημό μας, δηλαδή ένα πιάτο αχνιστή φασολάδα που από κάτω της γράφει Im in mundo meo.

Το φορώ με καμάρι στο μικρό δάχτυλο του αριστερού μου χεριού, αλλά το βγάζω όποτε ξύνω την μύτη μου γιατί την τελευταία φορά που ξέχασα να το βγάλω και την έξυσα, τραυματίστηκα (είμαι αριστερόχειρας).

Τί λέτε να κάνω; Να γίνω υπάλληλος ή να περιμένω να αδειάσει η θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Deutche Bank για να την πάρω εγώ; (είμαι σίγουρος ότι την έχω στο τσεπάκι αυτή την δεύτερη δουλειά) Η μαμά μου με συμβουλεύει να πράξω το δεύτερο. Εσείς τί λέτε;

Ανώνυμος είπε...

12:59 αυτός αδερφέ είναι κι ο πόνος του σβερκοδαγκωμένου. Μετά θάνατον θα αναγνωριστεί το μεγαλείο του, γι' αυτό εγώ τυπώνω τις αναρτήσεις του. Γι' αυτό, κι επίσης επειδή οι σελίδες του "κεφαλαίου" του Μάρξ είναι κομματάκι σκληρές.

Ανώνυμος είπε...

Δυνατός ο Πόρδος Ωρωπού στην ορθογραφία, πράγματι.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνική μπατιριστοκρατία.

Ανώνυμος είπε...

Ότι πει η μαμά.Το τραγούδησαν και οι pink floyd άλλωστε

http://www.youtube.com/watch?v=gmmKzEKYvdM

Ανώνυμος είπε...

http://www.bookpress.gr/prodimosieuseis/logotexnia/to-koumpi-kai-to-forema

Δυνατή η λογοτεχνική δημιουργία στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΚαραΊσκο γράψε κάνα νέο κείμενο ,καταντήσαμε να διαβάζουμε διαλόγους και εργασιακές ανησυχίες ημίτρελων σχολιαστών που παριστάνουν τους λόρδους και τους βαρώνους.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο

Ανώνυμος είπε...

Σε μια πτωχευμένη χώρα είναι πράγματι ημίτρελοι όσοι εξακολουθούν να παριστάνουν τους αριστοκράτες φίλε μου. Δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Το πήρε το τρίποντο η Ανάστω

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη αθλητική εκπομπή

http://www.youtube.com/watch?v=fE8CZ1GYJWA

http://www.youtube.com/watch?v=VDVWlf5Wva8&feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=Y_go9H03dXw

Ανώνυμος είπε...

@AdonisGeorgiadi
Οι Κασιδιαρης και Γερμενης θα εύχονταν να μην είχαν τολμήσει ποτέ να με προκαλέσουν...ο δε @IliasKasidiaris κρύβεται και από τον Βήμα fm..

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια λέει ο αδωνις πάντως. Στην εκπομπή του Παυλοπουλου τον έκανε αλοιφη τον Κασιδιάρη, σε μια ανευ προηγουμένου ασημαντότητας τηλεοπτική βραδυά

Ανώνυμος είπε...

«Ήρθα αγάπη μου. Μόσχος και κανέλα, μόσχος και κανέλα».

«Τι είπες;»

«Τίποτα, τίποτα. Κάτι σκεφτόμουν. Αγάπη μου θα πάω στο γραφείο να ετοιμαστώ για αύριο. Μην μ’ ενοχλήσει κανείς».

«Να σου ετοιμάσω κάτι; Καμμιά μπριζόλα;»

Ανώνυμος είπε...

Mιλάμε στο ίδιο στούντιο κασιδιάρης άδωνης και η ευγενία στη μέση να κάνει το διαιτητή

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/me_kasetofwno_sth_voylh_o_xaikalhs.2004642.html

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην ξεχάσουμε στις μόδες της εποχής μας και το Zeitgeist.Λες κάτι για την κρίση και τις τράπεζες και σου πετάνε το : φίλε δες το zeitgeist

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=IrPZGXl3bU4&feature=relmfu

Ανώνυμος είπε...

http://www.spartacus.schoolnet.co.uk/JFKdeaths.htm


Ενδιαφέρουσα συνωμοσία

Ανώνυμος είπε...

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Geysi/o-mpakalogatos-zei-anamesa-mas-ta-mpakalika-ths-athhnas.2005602.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32065

Υπάλληλος της Βουλής είπε...

να ψηφισει Συριζα ο μπακαλόγατος καραισκος δειχνοντας αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα μας για να διατηρησουμε το προνόιά μας

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/33508

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_3_11/11/2012_501363

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Έβλεπα σήμερα το πρωΐ ΣΚΑΙ, όπου ήταν καλεσμένοι μια κυρατσούλα του ΣΥΡΙΖΑ και ένας μπαγλαμάς της ΝΔ. Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης, η κυρατσούλα διαμαρτυρόταν ότι "η τρόϊκα μας οδηγεί σε βαλκανοποίηση γιατί οι μισθοί θα πέσουν κι άλλο και θα φτάσουμε το επίπεδο της Βουλγαρίας". Ο δε μπαγλαμάς της ΝΔ, περηφανευόταν ότι η ΝΔ "επαναδιαπραγματεύτηκε υπό τον Σαμαρά και θα διατηρηθεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο", δηλαδή δεν θα φτάσουμε το επίπεδο μισθών Βουλγαρίας.

Μα είναι δυνατόν μωρέ; Κανείς δεν αναρωτιέται σε αυτή τη χώρα από πού στο διάολο προέρχονται οι μισθοί; Ότι οι μισθοί έχουν σχέση με την γενικότερη κατάσταση μιας οικονομίας και όχι με την τρόϊκα;

Ότι οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα προέρχονται από τα κέρδη των επιχειρήσεων, δηλαδή από το αν πουλάνε αρκετά προϊόντα ή παρέχουν επιτυχώς υπηρεσίες ώστε να καθίστανται κερδοφόρες; Στη γενικότερη παροντική κατάσταση δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι θεσμοθετούσε το κράτος 1400€ κατώτατο μισθό που ήθελε παλιά το ΚΚΕ, θα μπορούσε να τον πληρώσει καμια ελληνική επιχείρηση ή θα έκλεινε την άλλη μέρα;

Ότι οι μισθοί στο δημόσιο τομέα έχουν σχέση με την φοροεισπρακτική ικανότητα του κράτους ή την ικανότητα δανεισμού του στις αγορές σε περίπτωση που η συγκέντρωση φόρων δεν επαρκεί; Ότι σε αυτή τη χώρα, ούτε φοροεισπρακτικό μηχανισμό έχουμε, ούτε μπορούμε να δανειστούμε από τις αγορές πλέον.

Τί θέατρο ηλιθίων είναι αυτή η χώρα μωρέ.... Το να πιστεύει ο κυρ Μήτσος στο καφενείο ότι οι μισθοί φυτρώνουνε στα δέντρα είναι αναμενόμενο. Το να υπάρχουν όμως 2 βουλευτές από διαφορετικά κόμματα κι ένας δημοσιογράφος (ο οποίος δεν τους αντέκρουσε γιατί προφανώς είναι εξίσου πουθενάς) που να το πιστεύουν όμως και να τσακώνονται μια ώρα γι αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο.

Είμαστε εντελώς για τα μπάζα... Εντελώς όμως.

Trueman είπε...

Φιλε Βαρσο αυτό είναι το πρόβλημα κι απορώ με τους γερμανούς, τους σλοβάκους (!), κλπ. που χώνουν τα λεφτά τους ακόμα για να μας σώσουν. Ότι πρόκειται για μια εντελώς παιδαριώδη γελοία χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να μας ταίζουν αιώνια γιατί οι προγονοί μας τους έδωσαν τα φώτα.

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό εμείς οι απόγονοι τους αλλάξαμε τα φώτα.

Ανώνυμος είπε...

Τιμιοι απογονοι

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://topaiditisplateias2.blogspot.gr/2012/11/blog-post_11.html
αφιερωμένο στον Καραίσκο νέο κείμενο σε στυλ καραίσκου καυστικό και με θέμα που ξέρω οτι θα γουστάρουν παρά πολλοί εδώ μέσα

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας εισαι ωραίος και ευγενής ανθρωπος. Αλλα θέλεις μια δυνατη καρπαζια στο κεφάλι με ένα λεξικό.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

ανώνυμε έχεις δίκιο τα γράφω χύμα και τσουβαλάτα όπως ο Καραίσκος χωρίς να περνάω απο διόρθωση!!!

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5984.html

απο ποιόν τα παίρνει μωρε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/politics/95813,BINTEO_-_H_omilia_ths_Paparhga_.html

απο τις καλυτερες κριτικές αναλύσεις στην ιστορία του κοινοβολίου. Ακουστε και πειτε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την μούφα ότι το ΚΚΕ κάνει εκπληκτικές αναλύσεις την ακούω συνέχεια από πολύ κόσμο.

Λεει η Αλέκα:

"Το Πασοκ προσέγγισε τη ΝΔ στα μέσα της δεκαετίας του 80, και τα συμφωνήσανε να κάνουν μονοπώλια, να δημιουργήσουν φθηνή εργατική δύναμη, αποκρατικοποίησεις και απελευθέρωση της αγοράς εργασίας". Έγινε αυτό στην Ελλάδα στα μέσα της δεκαετίας του 80;

"Αποκρατικοποιήσεις"; Που κρατικοποιούσανε τα πασόκια τα πάντα; Που ο Μητσοτάκης ιδιωτικοποίησε την ΕΑΣ και τα Πασόκια την κρατικοποίησαν πάλι με το που βγήκανε;

"Φθηνή εργατική δύναμη"; Γι αυτό φτάσαμε το 2008 να έχουμε εξισωθεί με τους Γερμανικούς μισθούς; Δηλαδή άμα είμασταν ακριβή εργατική δύναμη πόσα θα έπρεπε να παίρνουμε;

"Απελευθέρωση της αγοράς εργασίας"; Γι αυτό τα περίπτερα, οι δικηγόροι κλπ κλπ απελευθερώθηκαν το 2011;


Στην πραγματικότητα συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Η ΝΔ του Καραμανλή, αντέγραψε το ΠΑΣΟΚ στους διορισμούς, την κομπινα και την παροχολογία, γιατί ακριβώς δεν μπορούσε να συναγωνιστεί το ΠΑΣΟΚ και δεν θα ξαναέβγαινε ποτέ στην εξουσία αν δεν το έκανε. Γι αυτό χρεοκοπήσαμε.

Συνεχίζει η ΑΛέκα:


"Υπάρχουν 3 διαφορετικές πολιτικές μέσα στην ΕΕ".

"Η Γερμανία θέλει ισχυρό € και δημοσιονομική σταθερότητα και δεν θέλει να επωμιστεί το κόστος της απαξίωσης κεφαλαίου, του κουρέματος για την Ελλάδα".

"Η Γαλλία φοβάται ότι κάποιες χώρες δεν θα αντέξουν και θα βγούν από την Ευρωζώνη με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί η ευρωπαϊκή ένωση έναντι των ΗΠΑ".

"Υπάρχει και η άποψη να σπάσει η συμμαχία με ΗΠΑ και να στραφεί η Ευρώπη σε Κίνα κλπ, σε άλλες ανερχόμενες καπιταλιστικές δυνάμεις".

Δηλαδή η Γαλλία δεν θέλει να "αποδυναμωθεί" η Ευρώπη έναντι των ΗΠΑ, αλλά το ενδεχόμενο της αποδυνάμωσης αυτής δεν απασχολεί ουδόλως την Γερμανία κατά την Αλέκα; Οι Γερμανοίείναι μαλάκες και κοντόφθαλμοι; Είναι οι Γάλλοι στρατηγιστές και βλέπουν μπροστά, αλλά δεν είναι οι Γερμανοί; Αντε και οι Γερμανοί δεν θέλουν να πληρώσουν δικό μας κούρεμα. Δεν θα χάσουν λεφτά (αυτά που μας έχουν δανείσει) άμα μας πετάξουν έξω; Οι Γάλλοι δε, δεν θα πληρώσουν τα σπασμένα της Ελλάδας άμα ξανακουρέψουμε εντός Ευρώ; Μόνο οι Γερμανοί θα πληρώσουν;

Την τρίτη τάση ποιος την εκφράζει ακριβώς; Γιατί εγώ δεν έχω την έχω ακούσει ποτέ. Την πρώτη η Γερμανία, την δεύτερη η Γαλλία, την τρίτη οι... Ιλουμινάτι;

"Καπιταλιστική ανάκαμψη χωρίς δανεισμό δεν γίνεται". Πράγματι γίνεται "σοσιαλκομμουνιστική" ανάπτυξη χωρίς δανεισμό, αλλά ανάπτυξη είναι κατ' όνομα. Ουσιαστικά είναι η λέξη πείνα που βαφτίζεται από το ΚΚΕ ανάπτυξη.

Κι άλλες μαλακίες λέει, αλλά βαριέμαι να γράφω άλλο.
Για το ότι θα ανακάμψει ο τουρισμός και η γεωργία, πράγματι θα ανακάμψουν κι έχει δίκιο. Μαζί με την πιθανότητα μελλοντικού πολέμου, είναι τα μόνα σωστα
που λέει.

Ανώνυμος είπε...

Λεει και κατι αλλο σωστό πολύ: Οτι και εμεις αν ημασταν στη θεση της γερμανιας (λέμε) , θα καναμε τα ίδια τώρα με τα δημοσιονομικά .Πολυ σημαντικο, βαζει στην θεση τον καμμενο κ.α .
Αυτα που αναφέρεις πιο πάνω ειναι παραποιημένα κι αποσπασματικά.Οτι λεει είναι σωστο και για τον καπιταλισμό χωρίς συσσωρευση που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ , πολύ καλή ανάλυση.Λεει και για τα μονοπώλια που ειναι μια πραγματικότης . Εντάξει δεν είναι και Κασιδιάρης αλλα κάτι ξέρει η Αλέκα

Ανώνυμος είπε...

Στο ΚΚΕ είναι όλοι ψυχοπαθείς που αυνανίζονται σκεπτόμενοι λιμούς, γκούλαγκ και δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων. Τι αναλύσεις να περιμένει κανείς από αυτούς;

Μόνο η Δεξιά ήξερε τι χρειάζεται για να βρει η Ελλαδίτσα μας λυτρωμό. Αλλά το κακό ΠΑΣΟΚ δεν την άφησε.

Ανώνυμος είπε...

Απ'ό,τι βλέπω ο Καραϊσκος έχει δημιουργήσει σχολή γραφής.

Δυνατή -το δίχως άλλο- σχολή.

Ανώνυμος είπε...

Η ανάλυση της αλέκας παίρνει κάτω από τη βάση ακόμα και στο δημοτικό. Κάτι ανάμεσα σε ζουγκα και αλέφαντο, το'να τ'άλλο ξέρω γω.

Το μεγαλύτερο αστείο είναι το ότι ισχυρό νόμισμα θέλει δήθεν μόνο η Γερμανία.

Κυρίως, το θέλουμε εμείς οι μπατίρηδες, που δεν παράγουμε τίποτα, αλλά είμαστε καπετάνιοι με την ευράρα και μπορούμε πηγαίνουμε στις νέες υόρκες και να σηκώνουμε τα μωλλ και τα φιφθ αβενιου.

Με αδύναμο ευρώ, οι γερμανοί απλώς θα βάλουν τις μηχανές μπροστά να δουλεύουν διπλοβάρδια και θα ρεφάρουν μεσοπρόθεσμα. Εμάς και τους άλλους τεμπελχανάδες του νότου, θα μας κλαίνε και οι ρέγγες....

Ανώνυμος είπε...

Το να καθόμαστε να παίρνουμε σοβαρά κομμουνιστικό κόμμα είναι απείρως χειρότερο από ναζιστικό.

Μιλάμε οι άνθρωποι έχουν δοκιμαστεί περίπου στις μισές χώρες του χάρτη. Στις μισές ξανάλέω, για ένα σχεδόν αιώνα, και σε ούτε μία, ΟΥΤΕ ΜΙΑ τονίζω, δεν έχουν δημιουργήσεις άλλες συνθήκες διαβίωσης εκτός από πείνα και κακομοιριά, χώρια τα άλλα καλά που οδηγούν το κόσμο να φεύγει πηδώντας συρματοπλέγματα.

Οι ναζί είχαν και ένα σουξέ, για καμιά δεκαριά χρονάκια, και με λιγότερα, επαναλαμβάνω ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ, καθώς οι τσιγγανόγυφτες που φάγανε ήταν σαφώς λιγότεροι από τους αντίστοιχους μακαρίτες του Μάο και του Στάλιν.

Ουστ απο δω τσόλια που θα κάνετε και κριτική αφ΄υψηλού στον αγιασμένο καπιταλισμό. Χου ρε λέω....

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

μιαν ζωή τα ίδια εδω μέσα

Κόκκινος είπε...

Εγώ επιμένω ότι έγινε μαλακία που έχασε τον εμφύλιο το ΚΚΕ. Τώρα θα ειχαμε λαοκρατία απαλλαγμένη από τα δεσμά και τις συνέπειες της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, της ιμπεριαλιστικής καταπίεσης και εξάρτησης, όπου η εργατική τάξη με τους συμμάχους της θα είχε πραγματοποιήσει τη σοσιαλιστική επανάσταση και προχωρήσει στην οικοδόμηση του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού. Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες. Η επαναστατική αλλαγή στην Ελλάδα θα είναι σοσιαλιστική.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε κόκκινε 30 χρόνια σοσιαλισμό είχε η Ελλάδα.Απόλυτη λαοκρατία και ελευθερία,φάγαμε όλοι με χρυσα κουτάλια.Δεν καταλαβαίνω που τον είδες τον καπιταλισμό στην Ελλάδα(Με εξαίρεση τις "φιλελεύθερες" τράπεζες).

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Θα πω και γω την αποψη μου για την ομιλία της Αλέκας, η οποία ομολογουμένως ήταν η μόνη ομιλία που αξίζει να σχολιασθεί, απο ολης της μαλακίας το ανάγνωσμα και το φρήκ σώου που έλαβε χώρα στο κοινοβουλιο την τελευταία εβδομάδα...

Πρώτα θα διατυπώσω το δόγμα μου:
ακόμα και όλος ο πλανήτης να γινοταν κομουνιστικός με μιαν χώρα μονο καπιταλιστική, οι κατοικοι θα πηδούσαν απο τα τείχη για να μπουν στην καπιταλιστική χώρα.
Μπορεί στην καπιταλιστική χώρα κείνη ,να κατέληγαν να ψάχνουν ματαια στους κάδους και να περιμένουν στους κατα τοπους ΟΑΕΔες για μεροκάματο στις ελιές..Παντως πολλοί ,θα επαιρναν ολη τους τη φόρα για να φύγουν.

η ομιλία της αλέκας περιείχε σωστή κριτική ΚΥΡΙΩΣ προς τον συριζα γιατί τους είπε με απλά ελληνικά επιτέλους, οτι ο δρόμος της χώρας είναι ενας και μοναδικός . Αυτός που ακολουθούμε, έστω κι αν είναι λανθασμένο το πρόγραμμα αφου δεν εχει εφαρμοστεί κι αλλου για να το ξέρουμε . Ο συριζα μπορεί να μιλάει για το σιντι με τα ονόματα του Μπένι ,λέω εγώ, αλλα δεν μπορει να μιλα για παροχές πάλι και επιδόματα σε περαστικούς , καλλιτέχνες, αγαμες πουτανιτσες θυγατέρες και εγγόνια των αγωνιστών του 1821 ηνωμένα εργοστάσια ξυλείας . Αυτα ταυτα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Bx5Sc3vWefE

Θα ντυθώ Ηρώδης φέτος τις απόκριες.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

Παντως πολλοί ,θα επαιρναν ολη τους τη φόρα για να φύγουν απο τον κομουνισμό εννοώ παραπάνω

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον είναι ότι όλοι (ακόμα και αλέκα και μιχαλοφύρερ) κατηγορούσαν τους άλλους ότι είναι στο λόμπυ© της δραχμής. Η δραχμή είναι κάτι σαν το παλιο πάρε τον παπά.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/culture/arts/article/?aid=235825

arabatzisland

Ανώνυμος είπε...

κρυφαδερφή, θελει τη δρχμη αλλα δεν το λέει

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/gnomes/nantina-xristopoulou/sto_xarlem_aderfia_moy_sto_xarlem.2002576.html

Άρθρο είναι αυτό ή σχολική έκθεση?

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/ellhnas_anoigei_ton_megalutero_oiko_anoxhs_ston_kosmo.2005630.html

Το επιχειηματικό διαμόνιο του έλληνα

Ανώνυμος είπε...

καινοτομος είμαι γω παιδιά

Ανώνυμος είπε...

Ως οπαδός του Μαρκησίου ντε Σαντ, έτσι θέλω την γυναίκα. Αφέντρα

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=186405&catID=77

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/11/e_4634.html

γυφτοαριστερά

Ανώνυμος είπε...

http://www.kamarinia.gr/article/item/178048-best-926-ta-heirotera-ephtasan

O κυριος Γιαννούτσος θα επιθυμούσε να συνεχιστεί για πάντα η ζωή που έκανε t;ote με ταξιδια , συναυλίες και ξενύχτια. My girl wants to party all the time party all the time , party all the time. Διαβάστε πώς ζουσαν αυτοί οι άνθρωποι για να διαφημιζουν μαλακιες που αγοράζονταν με δανεικά.

Ο μικ τζακερ είστε κύριε;
Η ανάλυση καταλήγει οπως πάντα στον μαλάκα τον εκδότη τον άσχετο. Αμα δεν ήταν ο βλαχολυμπέρης δεν θα τρώγανε καραβίδες όλοι αυτοί οι πάτοι. Αχαριστοι

Ανώνυμος είπε...

Να σαι τώρα δαγκαμένος χαρτοπαίκτης και να χεις κι απο πάνω τους πρώην υπαλλήλους σου, να αρχίζουν την κρεββατομουρμούρα. Κατόπιν εορτής όλα. Κοντεψαμε να πάρουμε σύνταξη ασμενως στου Λυμπέρη και του Κωστόπουλου, αλλα τελικά απεδείχθηκαν απατεώνες άσχετοι και βλάχοι οι ανθρωποι στο φινάλε μωρέ όμως ,οταν επεφταν οι τίτλοι του τέλους.

Το σκηνικό μου θυμίζει τα βαθιά νιάτα μου, οταν ήμουν ξάπλα το πρωί, χάλια απο το μεθύσι της προηγούμενης νύχτας να παλεύω όπως όλοι με τις τύψεις και ερχόταν η μαμά ή ο μπαμπάς πάνω απο το κεφάλι για ν αρχίσουν τις απογειώσεις. Να συναισθάνεσαι καλά μεσα σου τι μαλακία έχεις κάνει ,τι έφταιξε , και να το πληρώνεις κιόλας με το μαρτυρικό χανγκ οβερ και να στην λένε κι απο πάνω

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=235898

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, τα φτιαξα με μια κοπέλα. Είναι πολύ όμορφη, ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες και νομίζω ότι τα πάμε μια χαρά οι δυό μας, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Μόνο έχω μια ερώτηση. Μερικές φορές μου ρχεται να κλάνω. Κι όταν μιλάμε για κλάσιμο δεν εννοούμε απλές κλανιές, αλλά κλανιές δυνατές, κλανιές ελληνικές, όπως άλλωστε αρμόζουν στον ωραίο αυτό λαό και τις κουζινικές παραδόσεις του, όπως πχ. τα μεθεόρτια της κατανάλωσης της γευστικότατης και παραδοσιακής μας φασολάδας.

Εσύ τί θα με συμβούλευες επ' αυτού? Είναι πιό σωστό να εκμυστηρευθώ το μεγάλο μου μυστικό στην σύντροφό μου κλάνοντας ελεύθερα κι ελληνικά ώστε να απαλλαγώ έτσι από το μαρτύριο της κατακράτησης? Ή καλύτερα να σφίγγομαι και να δεινοπαθώ, με κόστος όμως για το μέλλον της ωραία μας σχέσης? Παρακαλώ για μια απάντηση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε αν την αγαπας μην κλανεις

Ανώνυμος είπε...

Η γκόμενα έχει κλάση?

Ανώνυμος είπε...

κλασικό ερωτημα πάντως αυτό

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=r8mcyRdGamU&list=PL7406CAF69860BDD5&index=2&feature=plcp

Πιο ωραίο το σχόλιο από κάτω με τους μασώνους

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πια, ποιος μας σώνει?

Ανώνυμος είπε...

ο σωζων ευατόν σωθήτω

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Καταπληκτική ιδέα να δικαστούν όλοι οι Πρωθυπουργοί μετά τον ΑΝΔΡΕΑ ....Ευνοεί μάλιστα και τρελά τον Γιωργάκη διότι θα απαλλαγεί λόγω βλακείας...

Παληά μαγκιά του Μπεραία είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Στο σωστό δρόμο με το άρθρο του το παιδί της πλατείας, έχει παραγίνει το κακό με τις απαιτητικές ελλεηνίδες, για να δεις το μεταχειρισμένο πράμα τους πρέπει να τους τάξεις σπίτι εξοχικό και κότερο.

Ανώνυμος είπε...

Καθόλου κολακευτική η φωτό της Ρένας, δε μπορώ να το πιστέψω.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

κοιτα ανωνυμε να δεις γιατί και πως έβγαλά το χτεσινό άρθρο
Εχω ενα φιλο που ειναι αιώνιος φοιτητής και πηδάει μια μπερδμένη κόρη γιατρού(συριζαιά δηλώνει πρωήν ενεργό μέλος της ΚΟΕ) αυτή τον πρήζει πάρε το πτυχίο σου και έλα να ζήσουμε στην Γερμανία...στην ουσία του ασκεί βία να γίνει σαν τα μούτρα της δηλαδή να ειναι μαζί σε μια ξένη χώρα και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους...η λογική της γκόμενας μου θυμίζει την σημερινή μπερδεμένη Ελλεινίδα που δεν ξέρει τι θέλει απο την μια ειναι ΒΠ...δηλώνει αριστερή αλλά θέλει να ζήσει εκτός Ελλάδος σε ενα κράτος που θα φροντίζει τον πολίτη και θα τις παρέχει τα απαραίτητα απο την άλλη κατακρίνει το άδικο σύστημα που δεν την αφήνει να ζήσει!!!
Ε όχι κυρία μου...να κάτσεις να μεινεις εδώ...να παλέψεις να ανατρέψεις το σύστημα με τον ΣΥ.ΡΙΖΑ που και καλά υποστηρίζεις κλπ!!!Αλλιώς πάνε κάνε την πόρνη την Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία

Ανώνυμος είπε...

δεν μου αρέσουν οι γενικότητες αλλα όλοι άνεξαιρέτως οι αριστεροί και αριστερες ειναι τα ιδια σκατα. Μα πλέον στο διαμορφωθεν πλαίσιο παγκοσμιως , η μόνη δουλειά που χει να κανει ας πουμε ο συριζα, ειναι να βάζει Βισκόντι γκονταρ και ταβιανι στην ερτ , να σηκώσει κανα μνημείο για το γλέζο, καμμια συναυλία μανο τσαο με μπρεγκοβιτς , συναυλιες αφιερωμενες στον καβαδια κλπ

Ανώνυμος είπε...

δεν μου αρέσουν οι γενικότητες αλλα όλες άνεξαιρέτως οι ελλεηνίδες ειναι τα ιδια σκατα.

Ανώνυμος είπε...

και ολες οι ελληνες

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας και οι οννεδίτισες τα ίδια είναι μη σου πω και χειρότερες, άσε τις πασπίτισες, κανένα κόμμα δεν έχει απομείνει να μπορείς να βρεις μια γκόμενα της προκοπής.

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της Πλατείας πες μας που μπορούμε να βρούμε τη γκόμενα που λες μπας και πηδήσουμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Οι οπαδές του τζήμερου?

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1001 – 1200 από 1300   Νεότερο› Νεότερο»