Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

From my cold dead hands...



  Φαντάζομαι ότι όσο βαρετό είναι στην χώρα της φασολάδας να ακούει κάποιος τις συνωμοσιολογικές βλακείες διαφόρων ηλιθίων περί αεροψεκασμών και τοκογλύφων, άλλο τόσο βαρετό είναι για έναν Αμερικάνο να ακούει διάφορες βλακείες περί NRA και απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Πάλι τα ίδια λοιπόν στην Αμερική, που ο ψυχοπαθάρας που είχε θέμα όχι μόνο με  τη μάνα του (πολύ πρωτοτυπο αλήθεια για τρελό και καθόλου στερεότυπο κρίνοντας από τον ρόλο του Anthony Perkins ως Norman Bates στο Psycho) αλλά και με την ζωή του ολόκληρη,  μπούκαρε σε ένα δημοτικό σχολείο και σκότωσε παιδάκια.
 
 
 
  Στους "προοδευτικούς" υπερεγκέφαλους της απέναντι ακτής του Ατλαντικού, όπως αυτοί εκφράζονται συνήθως μέσα από το τίμιο και πάντα ευαίσθητο Δημοκρατικό Κόμμα, η αιτία του προβλήματος βρέθηκε γρήγορα. Η "προοδευτική" σκέψη, γνωστή για τη διάκριση μόλις δύο χρωμάτων, του άσπρου και του μαύρου, απεφάνθη αμέσως για τον υπαίτιο. Δεν φταίει που ο τρελός ήταν τρελός, φταίνε οι πολύ ελαστικοί νόμοι περί οπλοκατοχής και ο "κακός" NRA (National Rifle Association), δηλαδή ο σύνδεσμος οπλοκατόχων των ΗΠΑ. Νάτος λοιπόν ο ένοχος, πανηγύρισαν οι διάφοροι Γιωργάκηδες Παπανδρέου των ΗΠΑ (αυτός είναι στα καθ' ημάς η ανάλογη περίπτωση γιατί οι ακόμα πιο ακραίοι "προοδευτικοί" μαρξιστικού τύπου Τσίπρες, παρεπιδημούν μόνο σε υπανάπτυκτες μπανανίες όπως η Ελλάδα ή π.χ. η Βενεζουέλα και όχι σε ανεπτυγμένες δυτικές χώρες). 
 
  Ως γνωστόν, η οπλοκατοχή και οπλοφορία στις ΗΠΑ προστατεύονται από το αμερικανικό σύνταγμα και συγκεκριμένα από την δεύτερη τροποποίησή του (Second Amendement) σύμφωνα με την οποία: "Κάθε αμερικανός πολίτης έχει δικαίωμα να κατέχει και να φέρει όπλο" (the right of the people to keep and bear arms), με το "φέρει" να επιδέχεται πολλαπλών ερμηνειών, αντίθετα με το "κατέχει" που είναι πασιφανές. Ενώ λοιπόν είναι νόμιμο σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ ένας οπλοκάτοχος να μπορεί να οπλοφορεί φανερά μόνο στα πλαίσια δραστηριοποίησής του σε κάποια πολιτοφυλακή, σε μερικές πολιτείες η ερμηνεία είναι πιο ελαστική με αποτέλεσμα ο πολίτης να μπορεί να κυκλοφορεί φέροντας φανερά όπλο (Open Carry), αν και κάτι τέτοιο συνήθως συνοδεύεται από συστηματική παρενόχληση από την αστυνομία.
 
 
  Υποστηρικτής της διατήρησης του Second Amendement και γενικότερα του δικαιώματος οπλοκατοχής και οπλοφορίας στην Αμερική είναι ο NRA, ο οποίος αριθμώντας εκατομμύρια μέλη, ασκεί συστηματικά πιέσεις σε πολιτικούς στην Washington αντιδρώντας σε οποιαδήποτε προσπάθεια απαγόρευσης της οπλοκατοχής. Βασικό επιχείρημα του NRA υπέρ της οπλοκατοχής, είναι ότι από τη στιγμή που ένα όπλο είναι βασικό εργαλείο δουλειάς για οποιονδήποτε κακοποιό, αυτός θα ψάξει και θα το βρεί προκειμένου να τελέσει παράνομες πράξεις, είτε επιτρέπεται η οπλοκατοχή είτε όχι. Αντίθετα, η απόκτηση όπλου για έναν νομοταγή πολίτη, δηλαδή του εργαλείου το οποίο θα του επιτρέψει να υπερασπιστεί την ζωή και την περιουσία του από τον κακοποιό, εξαρτάται από το υπάρχον νομικό πλαίσιο σχετικά με το δικαίωμα της οπλοκατοχής, από τη στιγμή που αυτός θέλει πάντα να βρίσκεται εντός των πλαισίων της νομιμότητας. Με άλλα λόγια, ο NRA υποστηρίζει το αυταπόδεικτο: Ότι ο μεν κακοποιός θα αποκτήσει όπλο προκειμένου να διαπράξει αδίκημα είτε υπάρχει ελεύθερη κυκλοφορία όπλων είτε όχι, ενώ ο νομοταγής πολίτης από τη στιγμή που είναι νομοταγής, θα αναγκαστεί να απωλέσει αυτό το δικαίωμα σε περίπτωση απαγόρευσης της οπλοκατοχής, καθιστώντας τον εαυτό του εύκολο θύμα στα χέρια οποιουδήποτε κακοποιού.
 
 
  Παγκοσμίως, η νομοθεσία περί οπλοκατοχής είναι η πιο αλαλούμ νομοθεσία που υπάρχει και ως εκ τούτου διαφοροποιείται σημαντικά από χώρα σε χώρα. Η ελληνική νομοθεσία για παράδειγμα, με το νόμο 2168/93, εκτός από τα συνηθισμένα πυροβόλα όπλα, χαρακτηρίζει κατά λέξη ως όπλο "οτιδήποτε είναι πρόσφορο για άμυνα ή επίθεση", όπου με μια ελαστική ερμηνεία όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω κείμενο, μπορεί να χαρακτηριστεί ως οπλοφόρος και κάποιος που έχει φάει σκορδαλιά (γιατί ζαλίζει τους άλλους), πετάει αμπούλες βρώμας, κουβαλάει καδρόνια μέσα στο αυτοκίνητο του ή κουβαλάει την ελληνική σημαία (γιατί το κοντάρι μπορεί να θεωρηθεί ρόπαλο). Διόλου τυχαίο ότι έχουν παρατηρηθεί αυστηρές προειδοποιήσεις από αστυνομικά όργανα σε οδηγούς με την απειλή σύλληψης για οπλοκατοχή, γιατί οι τελευταίοι είχαν το θράσος να έχουν στο αυτοκίνητό τους ευμεγέθεις φακούς (π.χ. μοντέλα της Maglite).
 ( http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/a147_93.1132660937294.pdf ).
(προσοχή στο κείμενο στην αναφορά στο όπλο νουτσάκο, αγαπημένο και πολύ διαδεδομένο στους πολυάριθμους ninja που κατοικούν στην Ελλάδα).  Η κατοχή όπλων λοιπόν στην Ελλάδα είναι γενικά παράνομη και επιτρέπεται μόνο κατόπιν αδείας από την οικεία αστυνομική αρχή του πολίτη. Εξαιρέσεις αποτελούν συγκεκριμένες κατηγορίες μαχαιριών (αλιείας, θήρας, κουζινομάχαιρα, χασαπομάχαιρα κλπ), αεροβόλα όπλα και... ψαροντούφεκα, τα οποία δεν απαιτούν άδεια.

  Ειδικότερα για τα πυροβόλα όπλα όμως, στις περισσότερες χώρες που εφαρμόζουν (όπως και η Ελλάδα) αυστηρό έλεγχο στην οπλοκατοχή, χρησιμοποιούνται διάφορες κατηγορίες άδειας που μπορούν να εξασφαλίσουν οι πολίτες. Οι πλέον συνηθισμένες άδειες είναι η Κυνηγετική, η Σκοπευτική και η Προσωπικής Προστασίας. Δεδομένου ότι όλες οι χώρες επιτρέπουν το σπορ του κυνηγιού αλλά και διαθέτουν γεωργοκτηνοτροφικό πληθυσμό που χρειάζεται κάποιες φορές να αντιμετωπίσει άγρια ζώα, οι κυνηγετικές άδειες μπορούν να ληφθούν εύκολα. Αυτές αφορούν σχεδόν πάντα όπλα με συγκεκριμένο μήκος κάνης αλλά και ολικό μήκος (μακρύκανα δηλαδή προκειμένου να είναι αδύνατη η συγκαλυμμένη οπλοφορία με αυτά) τα οποία είναι και σχεδόν πάντα λειόκανα. Οι αθλητικές άδειες δίνονται σε αθλητές σκοποβολής που είναι μέλη αντίστοιχων συλλόγων κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και αφορούν τόσο ραβδωτά όσο και λειόκανα όπλα, ανάλογα με το σπορ στο οποίο επιδίδεται ο σκοπευτής. Τέλος, οι άδειες προσωπικής προστασίας δίνονται σπάνια και μόνο σε όσους μπορούν να αποδείξουν ότι κινδυνεύει η ζωή τους ενώ αφορούν πάντα ραβδωτά όπλα συγκαλυμμένης οπλοφορίας (πιστόλια, περίστροφα). Οι παραπάνω άδειες καθορίζουν όχι μόνο τα περί οπλοκατοχής, αλλά και τα περί οπλοφορίας. Έτσι, κάποιος με κυνηγετική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με την καραμπίνα ή το δίκανο μόνο κατά τη διάρκεια ή όταν πηγαίνει ή έρχεται από κυνήγι, κάποιος με σκοπευτική άδεια μπορεί να κυκλοφορεί με π.χ. το πιστόλι του, μόνο όταν πηγαίνει ή έρχεται στο σκοπευτήριο ενώ κάποιος με άδεια προσωπικής προστασίας βγάζει άδεια οπλοφορίας είτε στο όνομά του είτε στο όνομα ενός σωματοφύλακα, με την οποία επιτρέπεται να οπλοφορεί όλο το 24ωρο. Τώρα, το πώς τεκμηριώνεται σε περίπτωση αστυνομικού ελέγχου ότι κάποιος πηγαίνει πράγματι για κυνήγι ή στο σκοπευτήριο (άρα είναι σύννομος) και δεν κόβει βόλτες για άλλο σκοπό, αυτό μόνο ο νομοθέτης το γνωρίζει.

  Ένα πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι μπορεί ο καθένας μας να κοιμηθεί ήσυχος πιστεύοντας πως το πολύ αυστηρό νομικό πλαίσιο εξασφαλίζει ότι δεν κυκλοφορούν πολλά "επικίνδυνα" όπλα που μπορούν να σκοτώσουν (προφανώς τα ραβδωτά γιατί οι άδειες τους δίνονται δύσκολα) αλλά μόνο τα λιγότερο "επικίνδυνα" όπλα όπως τα κυνηγετικά (τα λειόκανα δηλαδή, των οποίων οι άδειες δίνονται με συνοπτικές διαδικασίες και πολύ εύκολα). Είναι όμως έτσι;



  Η απάντηση είναι όχι. Γιατί όχι; Γιατί τα τελευταία 60 χρόνια, σε κάθε περιπολικό της αμερικανικής αστυνομίας υπάρχει κι ένα Remington 870 Police ή ένα Mossberg 590-A1. Λειόκανες δηλαδή επαναληπτικές καραμπίνες pump action (χράπα-χρούπα στα ελληνικά), οι οποίες βγαίνουν από τους αστυνομικούς όταν τα πράγματα δυσκολεύουν σε ένοπλες συμπλοκές, εκεί δηλαδή που τα ραβδωτά όπλα χειρός (πιστόλια ή περίστροφα) δεν επαρκούν. Γιατί κάθε ομάδα SWAT στην Αμερική, έχει κι ένα μέλος οπλισμένο με μια λειόκανη καραμπίνα. Γιατί το προτιμώμενο από τους αμερικανούς Οπλο Προστασίας Οικίας (Home Defense Weapon) είναι πολλές φορές ένα λειόκανο κι όχι ένα πιστόλι. Ο λόγος; Η ασύγκριτη ισχύ ανάσχεσης (stopping power), δηλαδή  η ικανότητα τραυματισμού του αντιπάλου σε σημείο που να μην μπορεί να ανταποδώσει τα πυρά, που ένα τέτοιο όπλο προσφέρει όταν ρίχνει μονόβολα φυσίγγια. Για την ακρίβεια, ένα τέτοιο όπλο με μονόβολο φυσίγγι έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη ανασχετική ισχύ ακόμα κι από ένα αυτόματο πολεμικό τυφέκιο (όπως η καραμπίνα M4 που ρίχνει στρατιωτικά πυρομαχικά 5,56χ45mm) σε απόσταση μέχρι τα 23 μέτρα!!!

http://www.shootingillustrated.com/index.php/15451/remington-870-shotgun-versus-m4-carbine/

  Με άλλα λόγια, από τη στιγμή που σε μια χώρα επιτρέπεται η οπλοκατοχή κυνηγετικών όπλων, στην ουσία επιτρέπεται η οπλοκατοχή άνευ όρων. Κι ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, επειδή δηλαδή δεν μπορούν να απαγορευτούν τα κυνηγετικά όπλα, η Αμερική έχει το πιο έντιμο καθεστώς οπλοκατοχής στον κόσμο, επιτρέποντας την κατοχή της πλειοψηφίας των πυροβόλων όπλων στους πολίτες της. 

  Ακριβώς για τον ίδιο λόγο, σε πολλές χώρες δεν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ των όπλων που μπορεί να αποκτήσει ένας πολίτης. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο,  ένας Σουηδός μπορεί να διατηρεί στο σπίτι του αυτόματο πολεμικό τυφέκιο με πυρομαχικά. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στο Ισραήλ. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο, το ίδιο συμβαίνει και στην Ελβετία, όπου το ποσοστό οπλοκατοχής είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο. Ακριβώς γι αυτό τον λόγο ο Καναδάς έχει πολύ ελαστική νομοθεσία, στην Τσεχία επιτρέπεται όχι μόνο η οπλοκατοχή αλλά και η συκαλυμμένη οπλοφορία από τους πολίτες κλπ.

  Και το ακόμα πιο περίεργο; Όλες οι παραπάνω χώρες, εκτός από το ότι είναι από τις πλέον ανεπτυγμένες,  έχουν και από τα μικρότερα ποσοστά εγκληματικότητας παγκοσμίως.

  Το συμπέρασμα που βγαίνει από όλα τα παραπάνω, είναι ότι ο περιορισμός της οπλοκατοχής, ουδεμία σχέση έχει με τα ποσοστά εγκληματικότητας, αυτοκτονιών ή ψυχοπαθολογικής συμπεριφοράς ατόμων σε μια χώρα. Ο εγκληματίας θα βρεί όπλο στο παράνομο εμπόριο, ο αυτόχειρας θα βρει άλλο τρόπο να αυτοκτονήσει, ενώ ο τρελός θα βρει άλλο τρόπο να πραγματοποιήσει το τρελό του σχέδιο. Αντίθετα, η εύκολη απόκτηση όπλου από ένα νομοταγή πολίτη, εγγυάται μια επί πλέον γραμμή άμυνας για την κοινωνία, σε περίπτωση που ένας τέτοιος πολίτης θα βρεθεί ενώπιον κακοποιού ή τρελού τη στιγμή που θα προσπαθεί να βλάψει συμπολίτες του, πράγμα που έχει συμβεί πολλάκις στην Αμερική όταν οπλοφορούντες πολίτες απέτρεψαν ληστείες.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, υπάρχουν έρευνες όπως αυτή  του Lott,  που δείχνουν ότι όχι μόνο όσο μεγαλύτερη είναι η οπλοκατοχή σε μια κοινωνία αλλά όταν επιπλέον επιτρέπεται και η συγκαλυμμένη οπλοφορία στους πολίτες, τόσο μικρότερη είναι η εγκληματικότητα. Πράγμα διόλου παράλογο, αν σκεφτεί κανείς πως ένας ληστής τράπεζας, θα σκεφτόταν πολύ περισσότερο να μπει σε μια τράπεζα με 50 πελάτες οι οποίοι είναι πιθανό να οπλοφορούν, παρά σε μια τράπεζα όπου οι 50 πελάτες είναι αδύνατο να οπλοφορούν.

http://en.wikipedia.org/wiki/More_Guns,_Less_Crime

  Τα όπλα λοιπόν δεν σκοτώνουν από μόνα τους. Σκοτώνουν οι άνθρωποι που τα χειρίζονται. Ο περιορισμός της οπλοκατοχής, δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει τον επόμενο τρελό που θα θελήσει να σκοτώσει. Όταν κάποιος είναι αποφασισμένος να σκοτώσει, θα το κάνει.  Ο τρελός που σκότωσε τους μικρούς μαθητές,  θα μπορούσε να το κάνει χρησιμοποιώντας ένα αυτοκίνητο για να πατήσει τα παιδάκια που θα έβγαιναν συγκεντρωμένα από το σχολείο, ή να μπει μέσα με ένα κουζινομάχαιρο και να κάνει ακριβώς τα ίδια. Θα μπορούσε ακόμα και να ανατινάξει ολόκληρο το σχολείο, όπως ο Μπρέϊβικ ανατίναξε στη Νορβηγία ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη κοινό λίπασμα που βρήκε νομιμότατα και πολύ εύκολα στο κανονικό εμπόριο.

  Είναι παράλογο λοιπόν να ενοχοποιείται η ελαστικότητα των νόμων περί οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, όταν υπάρχουν χώρες με σχεδόν εξίσου ελαστική με τις ΗΠΑ πολιτική οπλοκατοχής, οι οποίες όμως παρουσιάζουν μηδαμινά ποσοστά εγκληματικότητας σε σχέση με τις ΗΠΑ (που παρεμπιπτόντως έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας παγκοσμίως). Είναι εξίσου παράλογο με μια τόσο μεγάλη εγκληματικότητα, να θέλεις να αφοπλίσεις τους νομοταγείς πολίτες καθιστώντας τους εύκολα θύματα κακοποιών ή τρελών. Τα όπλα που χρησιμοποίησε ο τρελός ήταν τα εργαλεία της τρέλας του και όχι η αιτία της. Αν δεν χρησιμοποιούσε αυτά τα εργαλεία, θα χρησιμοποιούσε άλλα. Αν πρέπει να αναζητηθούν αιτίες για το συμβάν, αυτές θα πρέπει να είναι αλλού και όχι στο νομικό καθεστώς που διέπει την οπλοκατοχή.

  Επειδή λοιπόν κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατυχές περιστατικό, βρίσκουν ευκαιρία διάφοροι εμμονικοί "προοδευτικοί" να ζητήσουν την απαγόρευση της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ, παραμένει ακόμα και σήμερα επίκαιρος ο εμβληματικός λόγος (απάντηση στον "προοδευτικό" Al Gore), του μακαρίτη πλέον πρώην προέδρου του NRA Charlton Heston.

  "Αν είναι να πάρετε τα όπλα μου, αυτό θα γίνει μόνο  from my cold, dead hands".


 

1.393 σχόλια:

1 – 200 από 1393   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jB5foxDLkG4

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω , με την προυπόθεση όμως να απελευθερωθούν και τα ναρκωτικά. Ουτε και στα ναρκ/κα η απαγορευσις εφερε καποιο αποτελεσμα.

Marwood είπε...

Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται τόσο μεγάλη ανάλυση.

Απλώς βλέπεις ποιοι είναι εναντίον τση οπλοκατοχής: ομπάμα, χίλλαρυ κλίντον, μάικλ μουρ, συριζαίοι, γενοπ δεή, το αριστεροευαίσθητο τουίτερ, νίκος χατζηνικολάου, ντεβελέκος and so on...

Η μέθοδος αυτή δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Marwood είπε...

Συμφωνώ με τον καραίσκο για τα ναρκωτικά. Για την ακρίβεια πρέπει να απελευθερωθούν τα πάντα. Κυρίως τα γκομενικής φύσεως, αλλά όχι μόνον.

Ανώνυμος είπε...

δεν συμφωνω με την απελευθερωση του αυνανισμου δημοσίως

Ανώνυμος είπε...

μα έχει ήδη απαλευθερωθεί. Check twitter.com

Ανώνυμος είπε...

Η θολοκουλτούρα των όπλων.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/12/blog-post_6384.html

Εθνοκεντρική δημοσιογραφία (λέμε τώρα).

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=244010

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5394.html

Στα ίσα και να τις ξαναφάει.

Ανώνυμος είπε...

http://vimeopro.com/indigoview/2/video/40009425

κ καριερρα του παιδιου θαυματος σκηνοθετη παπαδουλάκη , συνεχιζεται ακαθεκτη

Ανώνυμος είπε...

να επιτραπεί και στην ελλάδα η οπλοφορία να γλυτώσουμε μια ώρα αρχίτερα από τις ελλεηνίδες

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ, ΓΛΥΚΕ ΕΓΧΡΩΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΕ? 11.12.2012 | 02:25 Εισαι ψηλος,μυωδης, μαυρος, με τεραστια μπρατσα, πουλαγες cd στο Γκαζι, αγορασα ενα απο εσενα, ειμαι το ξανθο παλικαρι με το κολλητο τζιν και το τατουαζ (ενα γαρυφαλο..) στη πλατη. Σου χαμογελασα, μου εγνεψες..Ενιωσα μια μαγεια,εσυ? Πηγή: www.lifo.gr

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=244138

To στρίβειν δια του αρραβώνος

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/81834/%CE%B7-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B7-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B5-%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%86%CE%B9

Η μάνα φταίει. Πέφτουμε από τα σύννεφα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.reuters.com/article/2012/12/17/us-greece-media-idUSBRE8BG0CF20121217

Ανώνυμος είπε...

http://www.sofokleousin.gr/archives/118928.html?utm_source=Oempro&utm_medium=Email&utm_content=Subscriber%233730&utm_campaign=goodevening%2017.12

Ανώνυμος είπε...

http://www.axortagos.gr/spiros-mpimpilas-antimetopisa-ton-kanivalismo-otan-liagkas-eixe-mili.html

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρσος είναι μπάτσος πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Πάσχει από στρατοκαβλίαση

Ανώνυμος είπε...

Για μια στιγμή νόμισα ότι κάτι έπαθε ο Καραίσκος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=489230

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=244358

Καραϊσκο;

Ανώνυμος είπε...

Αυτάρεσκος και λαϊκιστής ο Πάνος Καμμένος μπορεί να είναι. Οταν όμως τις συγκεκριμένες κατηγορίες τις εκτοξεύει εναντίον του ο Κώστας Μαρκόπουλος, έχω την εντύπωση ότι μαθαίνουμε περισσότερα για τον καταγγέλλοντα παρά για τον καταγγελλόμενο. Στο κάτω κάτω, όλα αυτά που ο Κ. Μαρκόπουλος καταλογίζει εκ των υστέρων στον άλλοτε πρόεδρό του ήσαν γνωστά ακόμη και από εκείνους που δεν ήθελαν να τα ξέρουν. Για τους περισσότερους όμως από όσους παρακολουθούν το μεταξύ τους μαλλιοτράβηγμα διά του Τύπου η αποκάλυψη είναι ότι ο Κ. Μαρκόπουλος τα ανακαλύπτει τώρα. Περίεργο, αλήθεια, πώς ένας πολιτικός με την αυτοπεποίθηση που εξέπεμπε το ύφος του Κ. Μαρκόπουλου μπορεί να την πάτησε έτσι! ΄Η το ύφος του υπερέβαινε τις δυνατότητές του ή, τελικά, ο παμπόνηρος Π. Καμμένος καταφέρνει να κρύβει πολύ καλά τη δαιμονική ευφυΐα του πίσω από το τεχνηέντως αυτοσχεδιαστικό στυλ του. Τι να πω;

«Ολοι γνωριζόμαστε καλά στη μικρή αλλά διάσημη διά των αιώνων Ελλάδα», λέει για τον τέως αρχηγό του ο Κ. Μαρκόπουλος, χωρίς ενδεχομένως να συνειδητοποιεί ότι ο υπαινιγμός αφορά και τον ίδιο. Οταν μετανιώνεις για ένα τόσο χονδροειδές σφάλμα, όπως αυτό που παραδέχεται σήμερα ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, το αναγνωρίζεις άπαξ και έπειτα σιωπάς. Εκείνος όμως βγαίνει και με τις αλλεπάλληλες συνεντεύξεις του διαλαλεί αυτό για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπεται - διότι πρέπει να ντρέπεται αν θεωρούσε αρχηγό τον άνθρωπο που σήμερα περιλούζει με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Οσο διαρκεί αυτό, μαζί με τον -ούτως ή άλλως- Καμμένο καίγεται και ο Μαρκόπουλος.

Βεβαίως, ισχύει στη ζωή το «ουδέν κακόν αμιγές καλού». Στην περίπτωση όμως των Ανεξάρτητων Ελλήνων βλέπουμε την επαλήθευση μιας σπανιότερης παραλλαγής του - σπανιότερη, διότι στη φύση σπανίως συναντά κανείς αμιγείς καταστάσεις: ουδέν καλόν αμιγές καλού!

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=244463

Ανώνυμος είπε...

Τι μπάζαρος είναι πάλι τούτος μωρέ; Μ' αρέσει που κάποιος εδώ μέσα έλεγε του καραίσκου να πάνε να γραφτούν στον Σύριζα γιατί πλέον έχει ωραίες γκόμενες.

Ανώνυμος είπε...

Χίλιες φορές Ρεπούση.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ αν είχα τέτοια μουτσούνα, Μακεδονία θα αποκαλούσα το γειτονικό κρατίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είχε εντυπωσιαστεί από άλλες...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά σε ποιό κόμμα να πάμε να γραφτούμε; Παρακαλώ να τοποθετηθούν οι γνώστες του θέματος μη τη πατήσουμε και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

ποιός λέτε να αντικαταστήσει το καραχάλιο;

Ανώνυμος είπε...

Ποιες άλλες; Τα Γέτι; Την Κωνσταντοπούλου και τη Δούρου;

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί τα λέτε αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Γκομενικο το μεγαλο εθνικο μας θεμα . Για να σε απασχολει το ονομα των σκοπιων ή δεν γαμας ή εισαι πολιτικος της ακρας δεξιας

Ανώνυμος είπε...

Τι να κανουμε ήρθαν κι οι λαθρο και οι γκομενες δε φτανουν για ολους

Ανώνυμος είπε...

για να εχομε πιθανοτητες επιτυχίας στο θέμα της ονομασίας, να απειλήσουμε τους σκοπιανούς ότι θα απελευθερωσουμε στο έδαφός τους την γαιϊτάνη και (πολλά) άλλα ελλεηνομπαζα

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θα ήταν έγκλημα πολέμου

Ανώνυμος είπε...

Παλιά δεν γαμούσα αλλά είχα ελπίδα.Τώρα με τους λάθρο χάθηκε και αυτή.Χρυσή Αυγή για να βρει το καβλιτσέκι μου διέξοδο.

Ανώνυμος είπε...

Τι να γαμήσεις ρε φίλε που έχουμε πήξει στις ελλεεινίδες;

Ανώνυμος είπε...

Ποιά σας αρέσει περισσότερο, η Όλγα ή η Γιάννα;

Ανώνυμος είπε...

http://to-kounavi.blogspot.gr/2012/12/pics_18.html

Ανώνυμος είπε...

Όλγα βέβαια. Βυζούβιος

Ανώνυμος είπε...

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231227273

Γκρίνια, γκρίνια αλλά να τις βλέπουμε και τις καλές ειδήσεις.

Ανώνυμος είπε...

φίλε με τόσες ελλεηνίδες και λίγη γκρίνια έχουμε να λες

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μαρέσει η Γιάννα, πιστεύω έχει περισσότερα προσόντα.

Ανώνυμος είπε...

Maria Yannakaki ‏@MariaYannakaki

Πάντως την ονομασία "Μακεδονία" στην ΠΓΔΜ την υποστηρίζουν απαρέγκλιτα μόνο ακροδεξιά και εθνικιστικά στοιχεία
Details

Ανώνυμος είπε...

Κρατήσαν τη Βάνα και διώξαν τη Νικολέτα

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μουνάρα η Παπαϊωάννου των Φακέλων. Βλέπω Παπαχελά μόνο και μόνο γι αυτήν.

Ανώνυμος είπε...

φιλε τον παπαιωαννου που επαιζε στην αεκ - το στοπερ , τον θεωρω πιο σεξυ

Ανώνυμος είπε...

Παλιά βάζαν τα κανάλια καμιά καλή ταινία, τώρα το ρίξαμε στις ενημερωτικές εκπομπές.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ο κουρδιστός έχει πιάσει το παλμό των ημερών

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αρκεί να απειλήσουμε ότι θα στείλουμε την Παπαιωάννου και την Γαιτάνη για μόνιμη εγκατάσταση στα Σκόπια και θα κάνουν πίσω μέχρι κι οι εθνικιστές τους

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα κι ο Παπαχελάς είναι πιο μουνάρα από την Παπαιωάννου

Ανώνυμος είπε...

Παίδες επειδή είχα λόγω δουλειάς σχέση με Σκόπια, σας λέω για πολύ μουνάρες οι σκοπιανες

Ανώνυμος είπε...

Να τους στείλουμε τις ελλεηνίδες να μας στείλουν τις δικές τους.

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

@johnnykangaroo Δεν έχω δουλέψει και λίγο στη ζωή μου!

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

@P_Koutsogiannis @yooradio @neademokratia @ONNED Once Dapitis, forever Dapitis! Once Onneditis, forever Onneditis, Lefteris Zagoritis said!

Ανώνυμος είπε...

Nikos Kostopoulos ‏@nikostopoulos

Σε λίγο στον αέρα με τον Παναγιώτη Κουτσογιάννη. Ανάμεικτα αισθήματα μετά από τόσα χρόνια στη Δαπ και την Οννέδ!

Ανώνυμος είπε...

V έχεις δοκιμάσει το play.com; Φαίνεται να έχει αλλάξει το σύστημα με τα βιβλία και βλέπω πως μπορείς να πετύχεις εξωφρενικά καλές τιμές. Φυσικά ειδικά για την ελλάδα δε στέλνει πάνω από 30 ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Αμαρτία εξομολούγούμενη ουκ έστιν αμαρτία: Υπήρξα μέλος του NRA

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/460565/eikones-dropis-sti-vretania/

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=489425

Ποτάμης είπε...

Έλα Γιώργο μου το εύγος της ασχήμιας http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4243919008612&set=pb.1004723546.-2207520000.1355907946&type=3&src=http%3A%2F%2Fsphotos-f.ak.fbcdn.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F561992_4243919008612_1896963837_n.jpg&size=254%2C241 και http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2012/48/112655-a61a3f7b06709c55641906c03a58032d.jpeg

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/461567/epikoinonisa-me-perri-koutsogiannopoulo-gia-douleia/

Καραϊσκο υπάρχει κανα opening στο μπακάλικο;

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=244651

Ανώνυμος είπε...

μήπως θα ταν καλή ιδέα να φέρναμε τον ψυχοπαθάρα του κοννεκτικατ να εκτελέσει το κατόρθωμά του αντί σε αθώα αγγελούδια, σε συνέδριο του συριζα?

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/jArticles.asp?jid=14

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/resources/2012-12/sidega-thumb-large.jpg

AΑΑ...!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=20766

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=20729

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/gnomes/pavlos-eleftheriadis/oi_neoi_ymnhtes_toy_oloklhrwtismou.2055173.html

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/kinhma_ths_elladas_oi_filoi_toy_geronta_paisioy_eftiaksan_politiko_komma.2056650.html

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς αυτό με τους φίλους του Παίσιου πήγα να βάλω τώρα. Πόσο μαλάκες μπορεί να κατοικούνε σε αυτή τη γαμόχωρα πια ρε πούστη; Πόσο μαλάκες;

Ανώνυμος είπε...

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8763:-espresso-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7989.html

Παρακαλώ να τοποθετηθεί ο καραίσκος αλλά και το παιδί της πλατείας.

Ανώνυμος είπε...

Λευτεριά στον μούναρο.

Ανώνυμος είπε...

Τι λενε οι συνηθεις υποπτοι για αυτή την καινούρια έκδοση;

http://www.bookdepository.co.uk/Clockwork-Orange-Anthony-Burgess/9780434021512

Ανώνυμος είπε...


ΑΚΟΥΕΙ Ο ΜΠΑΟΥΚ? | 19/12/2012 12:09

Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ 60 ΕΚ. ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ. Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΣΤΟΚ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ 80 ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΙΛΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Βάρσο για εξέτασε κι αυτή την παράμετρο (επιρροή των λομπυ των όπλων στις ΕΠΑ) που βάζει στο τραπέζι ο Παπαχελάς. Μήπως είσαι θύμα προπαγάνδας των λόμπυς κι εσύ?

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_19/12/2012_475131

Ανώνυμος είπε...

με εξέπληξε το άρθρο σας. Αυτά για λόμπι τα ακούμε στα καφενεία όπου ο κάθε φαντασιόπληκτος μπορεί να λέει ότι φαντάζεται αφού δεν πληρώνει, εσείς όμως είναι σωστό να μας εμφανίζετε τούτο τον δύστυχο πλανήτη να καταδυναστεύεται από υπερφυσικές δυνάμεις και υπεράνθρωπα όντα. Η έρμη η Φυσική εις μάτην προσπάθησε να μας απαλλάξει από φαντασιώσεις και δεισιδαιμονίες. Κανείς δεν μπορεί να κινηθεί ενάντια στην κυβερνητική εξουσία ούτε καρτέλ ναρκωτικών ούτε καπνοβιομηχανίες ούτε μαφίες ούτε πάσης φύσεως μονοπώλια. Εμείς συνεχίζουμε καβάλα στο δελφίνι να πηγαίνουμε πιο γρήγορα όπως κάποιος Διακογιάννης ή κάποιος Στριγάς.

Σχολίασε ο/η gian | 17:33:38, Δεκέμβριος 19th, 2012

Ανώνυμος είπε...

Τα λόμby που λέει και ο άλλος αλεξης

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/jArticles.asp?jid=416&uid=1692956

Ανώνυμος είπε...

Αύριο που τελειώνει ο κόσμος να κάνει ο Καραϊσκος ένα τελευταίο post να πάμε στον άλλο κόσμο πνευματικά ικανοποιημένοι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/jArticle.asp?id=1692967

Ανώνυμος είπε...

Ο σκοπος των κειμενων μου φιλε, ειναι να τερψω το κορμι κυρίως

Ανώνυμος είπε...

http://newpost.gr/post/176725/o-giannis-zoyganelis-sto-Newpost-evlepa-synadelfoys-moy-na-trexoyn-sta-festival-tis-kne-gia-na-ta-paroyn/

Ανώνυμος είπε...

http://www.battlehymns.gr/

Παιδί της πλατείας;

Ανώνυμος είπε...

Οτι η κυβέρνηση έχει πρόβλημα συντονισμού είναι ανησυχητικό. Ισως όμως να είναι κατά τι ανησυχητικότερο ότι το έργο αυτό έχει ανατεθεί στον ψυχίατρο Δημήτρη Βαρτζόπουλο. Προερχόμενος από την κομματική καμαρίλα της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, ο Δ. Βαρτζόπουλος διετέλεσε αφανής υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και ως προσωπικότητα έχει τη φήμη του μάλλον ιδιόρρυθμου και ενίοτε εκκεντρικού ανθρώπου. Λέγεται ότι επελέγη για τη συγκεκριμένη θέση καθ’ υπόδειξιν του Χορστ Ράιχενμπαχ της ευρωπαϊκής Task Force για την Ελλάδα, με τον οποίο ο γερμανομαθής Δ. Βαρτζόπουλος έχει αναπτύξει φιλική σχέση.

Επειδή τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω προσωπικώς και όλα αυτά τα ακούω μεν, αλλά με κάποιες επιφυλάξεις, απευθύνθηκα σε παράγοντα της Ν.Δ. του οποίου την κρίση εκτιμώ και ζήτησα τη γνώμη του για τον Δ. Βαρτζόπουλο. «Φοράει μυτερά παπούτσια» μου είπε εκείνος με ένα παγερό βλέμμα και άλλαξε αμέσως συζήτηση, αποκλείοντας κάθε περαιτέρω κουβέντα για το ζήτημα. Ωστόσο, επέμεινα· διότι είναι ασφαλώς φρικαλέο για έναν άνδρα να φοράει μυτερά παπούτσια, ακόμη και αν είναι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά πόση σημασία μπορεί να έχει αυτό με τη δουλειά που του ανατίθεται;

Ο συνομιλητής μου απάντησε με μια ιστορία για τον Καρλ Κράους, σπουδαίο διανοούμενο της Βιέννης των πρώτων δεκαετιών του 20ού αιώνα, από τις απόψεις του οποίου ο Βίτγκενσταϊν άντλησε την έμπνευση για τη δική του θεωρία περί γλώσσας. Ο συνθέτης Ερνστ Κρένεκ αφηγείται ότι το 1932, όταν η ευρωπαϊκή διανόηση ήταν συγκλονισμένη με τον βομβαρδισμό της Σαγκάης από τους Ιάπωνες και κανείς δεν συζητούσε τίποτε άλλο, βρήκε τον Κράους εντελώς απορροφημένο σε ένα από τα αγαπημένα του προβλήματα σχετικά με τη σωστή χρήση των σημείων στίξης. Εχοντας συναίσθηση της εικόνας που παρουσίαζε, ο Κράους εξήγησε τη στάση του λέγοντας πάνω κάτω τα εξής: «Ξέρω ότι όλα είναι μάταια όταν το σπίτι μας έχει πάρει φωτιά. Αλλά πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω όσο μου είναι δυνατόν· γιατί αν όλοι εκείνοι που είχαν την υποχρέωση να φροντίζουν ώστε το κόμμα να μπαίνει πάντα στη σωστή θέση είχαν κάνει τη δουλειά τους, σήμερα δεν θα καιγόταν η Σαγκάη». Αν ισχύει αυτό για ένα κόμμα ή μια άνω τελεία, πόσω μάλλον για τα παπούτσια!

Από την άλλη, βέβαια, δεν μπορώ να πω εάν και κατά πόσον υφίσταται αιτιώδης συνάφεια μεταξύ του διορισμού του Δ. Βαρτζόπουλου στη θέση του συντονιστή και της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από την S&P κατά έξι θέσεις! (Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν νομίζω στην S&P να έχουν δει τα παπούτσια του...)

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4ZanrGr0k6Q#t=34s

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=P9RBg5ux4Ik

Ευαίσθητος

Ανώνυμος είπε...

ευαίσθητος 2

http://doncat.blogspot.co.at/2012/12/7.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=b8glglRIw8c

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dmlJ9dWvPC8

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i21122012

Ανώνυμος είπε...

Παραδόξως δεν τέλειωσε σημερα ο κόσμος

Ανώνυμος είπε...

http://www.parapolitiki.com/2012/12/panos-leibadas-eot.html

Δυνατή η επιλογή του αντικαταστάτη το ούτως ή άλλως πολύ δυνατού Νικόλα Καραχάλιου.

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/82784/%CE%BA%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CE%BF-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82

Στη μπάντα περνάνε τα κομάντα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραχάλιος ήταν αναντικατάστατος. Λάθος η αντικατάστασή του.

Ανώνυμος είπε...

Συμπληρώνω τον 5:45 ως εξής:

http://www.paraskhnio.gr/2012/09/02/%CE%A7%CE%91%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%92%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%9F-large-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BD/

Σβερκοδαγκωμένε και στα δικά σου με ένα καλό, και κυρίως, φορτωμένο παλληκάρι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_21/12/2012_475632

Ανώνυμος είπε...

ελλεηνοποιήθηκαν πλήρως κι εκεί

Ανώνυμος είπε...

πηγε κανενας στο παρτυ της τσαουσας;

http://kourdistoportocali.com/articles/17011.htm

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Ολοι εμείς οι Μεσσηνιοι χαιρόμαστε πολυ με την εξέλιξη αυτή...,

Αθήνα - Καλαμάτα σε 2 ώρες
NewsIt.gr
Θα υπάρχει μόνο μία μικρή παράκαμψη στο σημείο κατασκευής της μεγάλης γέφυρας, όπου βυθιζόταν ο δρόμ

Ανώνυμος είπε...

Μεσσήνιος και ο δεβελέγκος; Έτσι εξηγείται.

Ανώνυμος είπε...

Με εντολή Σαμαρά η έφοδος στη Βίλα Αμαλίας

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, βάζαν δυνατά τη μουσική και δε τον άφηναν να συγκεντρωθεί;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hOA-2hl1Vbc

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι μουσική ρε παιδί της πλατείας. Αυτή είναι μουσική.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-TGKJ9MgCOQ

Ανώνυμος είπε...

Κι έλεγα να προτείνω στο καραίσκο και στο παιδί της πλατείας να πάμε κι εμείς στη βίλλα μπας και βρούμε καμιά γκόμενα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Jwa_AeIPWrI#t=174s

Ανώνυμος είπε...

Καραίσκο θα πήγαινες στο πάρτυ της τσαούσας στο τζάκσον χολ;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uKVp-atyiVA
Καλές γιορτές μάγκες και πάντα καλές τρολιές!!!

Ανώνυμος είπε...

παιδί της πλατείας κανα καινούργιο συγκροτημα είναι αυτό? που τους ξετρύπωσες σατανά?

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/12/blog-post_9968.html

Ολγα;

Ανώνυμος είπε...

εγω παντως δε θα αντιστεκομουν

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος ανέμελος της υπόθεσης, που κάνει socializing μέσα στον Κορυδαλλό, είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι στο ίδιο κελί με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μετακινείται συνήθως υποβασταζόμενος. Ο χαρούμενος σχεδιαστής μόδας, σε κατάσταση ζεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί πλήρως στο περιβάλλον της φυλακής και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του. Οπως έκανε το καλοκαίρι ηλιοθεραπεία στο πριβέ προαύλιο της ΣΤ’ πτέρυγας για να διατηρήσει το σοκολατένιο μαύρισμά του, φορώντας μαγιό και τραγουδώντας, αλλά και πριν από λίγο καιρό, όταν δώριζε τούρτες σε συγκρατούμενούς του. Αλλά και στο επισκεπτήριο, ο Mr Lac δεν φαίνεται να χάνει το κέφι και το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο. Κατά τις ημέρες των εορτών, μάλιστα, όταν πήγαν να τον δουν μια φίλη του μαζί με δύο νεαρούς, εξέπληξαν τόσο ευχάριστα τον επιχειρηματία, σε βαθμό να ξεσηκώσουν τον χώρο του επισκεπτηρίου από τα γέλια και τον χαβαλέ που έκαναν.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=245628

Ανώνυμος είπε...

Δεδομενου οτι ο κουρτακης ειναι τσατσος του μαρινακη κ ο καραχαλιος τα ιδια, υποθετω οτι. διαρροη ειναι απο κει αφου ο καραχαλης προσφατα εφυγε απο τον εοτ . Υπουργειο γαμιομαστε

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ta_kalanta_ston_k_papoulia_kai_toys_politikous_arxhgous.2062454.html?utm_source=news247home&utm_medium=impnews&utm_content=tab1&utm_campaign=HW

Μόνο για να συγκινείται και να δακρύζει τον πληρώνουμε

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=sI_ui_M5Etc
Ο ΕΠΙΚΟΤΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012...ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΗΨΗΣ
Συμφωνεί κανείς να δώσουμε βραβείου καλύτερου πολιτικού διαλόγου εντός 2012;

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας δε παρακαλούθησα το διάλογο γιατί είχα τα μάτια μου στη Βάσια.

Ανώνυμος είπε...

@johnnykangaroo http://averoph.wordpress.com/2012/12/22/%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%AE/#comment-52409

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Xρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην πατρίδα μας και κυρίως σε όλους εμάς τους κατοίκους της που την βλέπουμε 31 μήνες τώρα από την επιβολή του Μνημονίου να ταλαιπωρείται κάθε μέρα και πιο πολύ....ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ την ρήση του ΧΕΝΡΙ ΜΕΧΝ: "Ολα τα πολιτισμένα έθνη εις ο,τι αφορά τη δραστηριότητα του πνεύματος είναι αποικίες της Ελλάδος"....ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΠΑΡΤΙ Η ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

Band Aid - Do They Know Its Christmas
Music video by Band Aid performing Do They Know Its Christmas. (C) 1984 Mercury Records Limited

Ανώνυμος είπε...

Η σκέψη μας αυτές τις μέρες είναι στον αγαπημένο ζεν πρεμιέ που τώρα περνάει δύσκολες ώρες.

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/12/blog-post_1483.html

Οδεύουμε προς σύγκρουση μεγάλων (καγκουρ)ανδρών.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/12/blog-post_7335.html

Σούπερ νεοπάλ?

Ανώνυμος είπε...

http://www.guardian.co.uk/books/2010/aug/07/red-plenty-francis-spufford-ussr

Ανώνυμος είπε...

Τελευταία οι ειδήσεις γεμισαν με βυζαρες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/83255/h-%CF%87%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9

20 βαθμούς είχε χθες.

Ανώνυμος είπε...

Να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με τις βυζάρες να σε ζεσταίνουν.

Ανώνυμος είπε...

http://img.protothema.gr/98AFCC9772E6C70FA70EDFE42189B0A2.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.co.at/2012/12/blog-post_4384.html

καραισκο?

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=182463&catid=1

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/team/readersdigest/34912

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KPTdXEZYsdw
για τρελές καψούρες!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας μη πέσεις στη παγίδα της ελλεηνίδας ακούγοντας τέτοια, η μπαζοελλεηνίδα που διαβάζει ποιήματα και δεν έχει μιλιά μέχρι να αρχίσει να σε κράζει γιατί δε της πήρες μονόπετρο και μεζονέτα.

Ανώνυμος είπε...

γαμωτο μεπιασε πονοκεφαλος πολυ μονοτονια ρε παιδι μου κουλτουρα σου λεει μετα αυτο σκετο λεξοτανιλ ηταν

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=uVaOWb96Ujo
ε τοτε δειτε hero-παιδες απο τον φίλο μου τον Γίαγκο

Ανώνυμος είπε...

Παιδί της πλατείας άσε τις καγκουριές και πάρε ένα κομμάτι με ουσία https://www.youtube.com/watch?v=7aex1zyGWDY

Ανώνυμος είπε...

http://newpost.gr/var/photos/blog/icon/Varoufakis.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/features/3554

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=246389

Ανώνυμος είπε...

Βάνα Μπάρμπα: «Πλήρωσα το τίμημα της εντυπωσιακής ομορφιάς που είχα»

Ανώνυμος είπε...

http://moejackson.com/catwalks/latest-celebrity-photos-22/jodie-marsh-cant-get-enough-sun/

τι μου θυμίζει

Ανώνυμος είπε...

Πάλι χωρίς εκπομπή ο Στέφανος

Ανώνυμος είπε...

Οχι άλλο φτιαχτά βυζιά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το παιδί της πλατείας έχει καταντήσει πιό προβλέψιμο και βαρετό κι από τον αυθεντικό σβερκοδαγκωμένο.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mI_W4IsSX7E
Φοβερός Αγγελάκας πάλι έγραψε το άτομο!!!

Ανώνυμος είπε...

Λέτε τα βυζιά που όλοι γουστάρουμε να είναι φτιαχτά;

Ανώνυμος είπε...

Κουραστικός ο Αγγελάκας. Πάρε κάτι ουσιαστικό ν'ακούσεις http://www.youtube.com/watch?v=L4yHyHdJK5g

Ανώνυμος είπε...

Πως σας φάνηκαν οι φωτο της Rihanna; Εγώ απογοητεύτηκα που δεν ήταν τόσο πληθωρική όπως ας πούμε οι κρητικιές που έχουμε δω.

Ανώνυμος είπε...

και μια σπεσιαλ εκδοση αφιερωμενη http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=eBIa0o36pPo&feature=endscreen

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5_swaxOidGU
απο ποια ταινία ειναι το συγκεκριμένο κομμάτι?θέλω quiz για δυνατους παίκτες!!!

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5TtDvTgEies
καραίσκο ποια ειναι η γνώμη σου Σημίτης η ΓΑΠ
Ψηφίζω ΓΑΠ εγώ για τα σαρδάμ

Ανώνυμος είπε...

http://to-kounavi.blogspot.gr/2012/12/nicole-minetti-bikini-miami.html

Ανώνυμος είπε...

Αυτές είναι πολιτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Κι Ο σημιτης ειχε ωραια σαρδαμ

Ανώνυμος είπε...

να είναι φυσικά ή πλαστικά;

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://youtu.be/cAkdJck9tMk
δειτε και το σχόλιο μου και πειτε μου έχω άδικο???

Ανώνυμος είπε...

πολύ δυνατό το ποστ για τη βορόνιβα ο κουρδιστός νίκησε με άνεση το τρομπακτικό

Ανώνυμος είπε...

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9354:2012-12-30-09-15-10&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/12/blog-post_5870.html


Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2012/12/blog-post_1679.html

Ανώνυμος είπε...

http://doncat.blogspot.com/2012/12/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Κλασικός έλλην διανοούμενος ο Δήμου.Νομίζει ότι όλοι τον φθονούν και τον πολεμούν για το έργο του και δεν αναγνωρίζουν την αξία του.Το ωραίο είναι αυτό συμβαίνει ακόμα και στους ανθρώπους αντίθετης ιδεολογίας(π.χ. καργάκος,ζουράρις).Ναρκισισμός,κλαψομουνίαση και μανία καταδίωξης από το "κατεστημένο".

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_30/12/2012_476400

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/12/toy.html

Αντιπαλότητες σερνικών.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8615.html

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινος ο σβέρκος μέχρι τώρα. Προσεχώς και δαγκωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Έβγαλε αυτοβιογραφία ο δήμου; Τρέχω να την αγοράσω και δε θα διαβάσω τίποτα μέχρι να την τελειώσω. Σίγουρα θα είναι το σημαντικότερο έργο στις ελληνικές εκδόσεις.

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/12/tsaousa.html

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2619.html

Mάθαν ότι γαμιόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Καλά, η τσαούσα έχει καταντήσει ο θηλυκός δήμου, αν και δεν είναι σίγουρο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Θηλυκός Δήμου, πιό τραχύς και μπρούτος, είναι ο σβερκοδαγκωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσα η προσέγγιση της τσαούσας.

Ανώνυμος είπε...

οι αντρες ειναι γουρουνια και καταδυναστευουν τις ελλεηνιδες

Ανώνυμος είπε...

https//www.youtube.com/watch?v=U5EWe8TYE0g&feature=player_embedded

αφιερωμένο στον Β που ξέρω πως του αρεσουν τα gilf

Το παιδί της Πλατείας είπε...

http://youtu.be/8kx8wGRNZX4
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ PENTAKATHARIDIS

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στο παιδί της πλατείας και στον Καραϊσκο,του οποίου εύχομαι καλά σβερκοδαγκώματα

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μάνεσης χτυπάει στα ίσα τον Τέρενς σε IQ.

Ανώνυμος είπε...

Ρεσιτάλ μαλακίας από Βασιλάκη Μπόνιο http://www.kourdistoportocali.com/articles/17246.htm

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Aπο χθες το βραδυ με πολλους απο φίλους που επικοινωνησα για ευχες , μου μετέφεραν μια αξέχαστη νύχτα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα, άλλοι άγριο ξεσάλωμα με μεθύσι και καταχρήσεις, κάποιοι άλλοι χαρτοπαιξία (όπως ηταν το κυριο μενου μου "λόγω της ημέρας)", κάποιοι "ρέμαλοι" φίλοι μου είχαν συντροφιές ...ανατολικής προέλευσης για να τους μπει καλά η χρονια και κάποιοι άλλοι λίγο από ...όλα αυτά (όσα τουλάχιστον προλάβαιναν) περισσοτερο ή λιγοτερο glamorous αλλά μέσα στο πνεύμα της ημέρας ή μάλλον της....νύχτας μέχρι να ξημερώσει η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ , ΟΛΟΥΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ετούτες τις στιγμές που οι περισσότεροι περάσαμε τόσο "λαμπερή" Πρωτοχρονιά ας παει το μυαλό μας στους συναθρώπους μας που δεν μπορούσαν να περάσουν τέτοιες στιγμές , ιδίως στους αστέγους, σε αυτούς που τους ειχαν κόψει το ρεύμα, σε αυτούς που είναι μοναχικοί και δεν είχαν αγαπημένα πρόσωπα στο γιορτινο τραπεζι.....ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ....ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2013!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο George Develekos B κοινοποίησε φωτογραφία από Paulo Coelho.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλος φιλόσοφος αυτός ο δεβελέγος. Σα τον κουέλο.

Ανώνυμος είπε...

Ο κουρδιστός μπορεί να μη τα πάει καλά στις αναλύσεις αλλά βάζει ωραίες γκόμενες.

Ανώνυμος είπε...

Να φτιάξει κόμμα ο κουρδιστός για να πάμε μαζί με τον καραίσκο.

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο του μήνυμα, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την προηγούμενη Τετάρτη, έστειλε μέσω Facebook ο Σωτήρης Δανέζης.

Ο δημοσιογράφος υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση με μπαλονάκι και η υγεία του παρουσιάζει σταδιακή βελτίωση.

Ο Σωτήρης Δανέζης έγραψε συγκεκριμένα:

«Τρια συμπεράσματα μετά από μια "περιπέτεια":

- Τσιγάρο και στρες κάνουν τα ιατρικά μηχανήματα να "χορεύουν".

- Μην πιστεύετε κάθε κωμικοτραγικό σενάριο που διαβάζετε

- Ο Νίτσε είχε δίκιο "...σε κάνει πιο δυνατό"

Ευχαριστώ όλες και όλους για τα μηνύματα και τις ευχές.

Το '13, αν και δεν του φαίνεται, θα είναι πιο τυχερό».

Ανώνυμος είπε...

http://doncat.blogspot.com/2013/01/facebook.html

Στην πρώτη φωτογραφία διακρίνεται ο ιορδάνη χασαπόσκυλος και στη δεύτερη η μαρία σπυράκι

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2013/01/catwoman.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/stoupas/?i=i04012013

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, η δικαίωση του Καραϊσκου.

Γουίλιαμ Ρις - Μογκ

Μία των περασμένων ημερών απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ένας πραγματικά σπουδαίος δημοσιογράφος, ο Γουίλιαμ Ρις - Μογκ, ο οποίος ως διευθυντής των Times (των κανονικών, όχι των άλλων στις πρώην αποικίες...) το διάστημα 1967 - 1981 προσάρμοσε την ιστορική εφημερίδα, που εκδίδεται ανελλιπώς από το 1785, στο πνεύμα του μεταπολεμικού κόσμου. Ο Ρις - Μογκ, ως αρθρογράφος, ήταν περιβόητος για το ευμετάβλητο της γνώμης του, κάτι για το οποίο όμως δεν ένιωθε την παραμικρή ντροπή. Σε όσους τον πείραζαν σχετικώς συνήθιζε να λέει: «Η δουλειά μου δεν είναι να είμαι σωστός, αλλά να είμαι ενδιαφέρων».

Ανώνυμος είπε...

http://www.eyedoll.gr/ngine/article/412/%CE%AD%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%BF%CF%8D

άβυσσος η ψυχή της ελλεηνίδας

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα η επιστροφή της Βίκυς για τους θαυμαστές της που ξέρω πως είναι πολλοί,

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου η τσαούσα να έβγαινε και στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Poland arrived from google.com on "pentakatharidis: ΜΑΛΑΚΕΣ" by searching for μελίνα τσέλιου τραβελι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.athensbars.gr/media/biky-mixalonakoy-politiki-praksi-einai-megalytero-p

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 1393   Νεότερο› Νεότερο»