Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΛΑΚΕΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι αιωνίων, ελ κλάσικο πια. Καθυστερημένοι-ες κωλογριες δαιμονισμένες ανάποδα και κωλογεροι Σαβοναρόλες , άθλια παπαδαριά με μπράβους βουλευτες του γυμναστηριου της βουλής, εναντίον ηθοποιών της αντεργκράουντ και φίλελευθερης έκφρασης σε επίπεδο παναγοπούλου -"όταν ημουν γκόμενα" του Κονδυλάκη- μ ακτιβιστές της κάμερας του μεγκα και των πρωηνάδικων, ιεροκηρυκες ελευθεριοτήτων και δικαιωματων υπερ της κτηνοβασίας και της θυγατεροποδολαγνείας γενικώς και του αδεσμεύτου υπνου 10:00 με 13:00.
Στο καθεστώς του πρωτοτυπου γερμανικου ναζισμού , όλοι μαζι σε καμιόνι και βουρ για το αουσβιτς.


Και γω σου λέω οτι ο παναγιώταρος κερδίζει τη μάχη και με τις χασαποφωνάρες του καθιστά τη θέαση της παράστασης στο χυτήριο , αδύνατη. Τι θα πάθει το παγκόσμιο κι αθηναικο θέατρο και η ελευθερία έκφρασης να καταλάβω δηλαδή. Έχασε η βενετιά βελόνι και φιμώθηκε η μαλακία , πεντακοσιες χιλιάδες ελληνες ηθοποιούς έχουμε μεχρι να παντρευτούν καμμια πλουσια ή καναν πλούσιο. Τούμπανο μας τα χουν κάνει οι θεατράνθρωποι και το χόλιγουντ με τις εκδοχές του βίου του χριστού , του μωάμεθ, τους πράκτορες της σια και την εισβολή εξωγήινων.Ο Χριστός φουρναρης , χριστός αδελφή , ο χριστός ξανασταυρώνεται .Δουλειά δεν έχω ,ας γράψω κάτι ακόμη όπως εκατομμύρια άλλοι , να προκαλέσω τους καθυστερημένους, να κάνω σουσουρο , να έρθει κι ο τατσόπουλος αναμαλλιασμένος και τα χρυσά αυγά , να νομίζουμε οτι γίναμε Σαν φρατζίσκο - μπητνικς εναντίον ρεπουμπλικάνων, Μπρέχτ κατα ναζί.


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η ίδια η Παναγοπούλου με την τηλεοπτική τοποθέτηση της οπου φρόντισε σαν νέος Γαλιλαίος να δηλώσει υποταγή στα θεία και τα ιερά, μην χαλάσει και το στομαχάκι των ευσεβών πιστών .Δηλαδή: Παιδιά οχι μύτους , πλασεδάκια μωρέ...Πολυ προχωρημενα πράγματα: " Ειμαι ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη".Στα αρχίδια μας βάσια.

1.300 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 1300   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/10/blog-post_3625.html#more

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, ντροπή πια αυτή η κατάσταση με την Λιάνα. Είναι αστείο αυτό των ηλιθίων της Συνέλειας?

http://bit.ly/RhoYYG

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=232256

Ανώνυμος είπε...

12:58 o blogger αυτός ήταν υποψήφιος του Καμμένου στη Λάρισα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=19246

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4762938

Ανώνυμος είπε...

http://pitsirikos.net/2012/10/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C/

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/73798/%C2%AB%CE%B1%CE%BE%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CF%8D%CF%87%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B9%C2%BB-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CF%87%CE%AE%CF%81%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%BF%CF%85

Ανώνυμος είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=19330

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς για τους εκδότες που με ρωτάς, αλλά το θέμα είναι ότι πάντα επικαλούνται (και σε εμένα, όταν μου ζητήθηκε κάποιες φορές να γράψω σε έντυπα) αυτό που έγραψες και εσύ, τα περί μηνύσεων, αγωγών κλπ. Πιστεύω, όπως σου ξαναείπα, ότι αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό πρόσχημα. Ο λόγος είναι ότι απλώς φοβούνται να ανοίξουν μέτωπα. Δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν απειλές για μηνύσεις/αγωγές, ότι ισχύει ο νόμος Βενιζέλου, ότι οι Έλληνες είναι γραφικοί δικομανείς και άλλα τέτοια, αλλά υπάρχουν και νομικές υπηρεσίες των Μέσων για να σου πουν τι περνάει και το όχι. Η γνώμη μου είναι ότι οι εκδότες δεν θέλουν να ταράξουν τις ισορροπίες και βαριούνται την ταλαιπωρία των δικαστηρίων, γι' αυτό και επικαλούνται την ανάγκη για ένα πιο "ήπιο" είδος γραφής. Λες και έχει κανείς την αξίωση να γράφει κείμενα εις βάρους του Μέσου που θα πληρώνει αγωγές. Ό,τι πει, φίλε μου, η νομική υπηρεσία. Πρέπει όμως, νομίζω, αν είσαι εκδότης-δημοσιογράφος και όχι μπακάλης-επιχειρηματίας, να μπορείς υποστείς και την ταλαιπωρία του δικαστηρίου όποτε χρειαστεί. Έτσι γίνεται παντού όπου υπάρχει δημοσιογραφία με αιχμές. Ακόμη και ο φίλος μας που βγάζει - υποτίθεται - έντυπο εκτός διαπλοκής και εναλλακτικό, είδες ότι έκοψε και τον ξενοδόχο, αλλά, αν πρόσεξες, και τη μόνη στήλη που είχε γωνίες, δηλαδή τη στήλη για τα media, που έγραφε, αν και ψευδωνύμως, ο ίδιος. Άσε τώρα, που να ανοίγουμε μέτωπα. Ας γράφουμε τα τετριμμένα της κριτικής προς το "πολιτικό σύστυμα" να μας σχολιάζουν και οι κρετίνοι στο Twitter, τα χαζοχαρούμενα για τη ζωή στην πόλη και τους hipsters, να βρούμε και ψώνια ή ναυάγια της κοινωνίας να γράφουν κοινοτοπίες για 200 ευρώ το μήνα, να μπαίνει κουτσά στραβά και η διαφημισούλα που είναι σήμερα και δύσκολη και να τη βγάζουμε όσο μπορούμε καθαρή. (Μικρο)επιχειρηματίες είναι οι άνθρωποι, όχι δημοσιογράφοι.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=232596

Η ομοιότητα είναι προφανής

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να μάθω μωρέ τι σου προτειναν σχετικά με το περιεχόμενο της στήλης σου, αν προχωρουσε η συνεργασία .

Προχθες λοιπον επισκεφθηκα το σπιτι ενος γνωστου. Παντρεμένος με παιδιά και παρελθον φασιον βικτιμ . Ο ένας γιος του 8 χρονων σκάει μυτη με μαλλι μακρυ ξανθό αριο , αυτο που λέμε φλωράκι διαρκείας. Σκεφτηκα το μπλογκ σου. Θεωρω μεγάλο θέμα αναφοράς τα μακριμαλλικα πιτσιρίκια μοντερνων γονέων. Τωρα πια μάλιστα καποιοι εντελως προχω, διακοσμουν τα παιδια τους και με σκουλαρίκια και τατουαζ.

Ανώνυμος είπε...

Φορούν πράγματι στα παιδιά πια σκουλαρίκια αλλά και τατουάζ (ίσως όχι μόνιμα, αλλά από τσίχλες και γκοφρέτες) οι μοντέρνοι γονείς (Έχω υπόψιν μου θηλυκό παράγοντα του δημόσιου βίου που περιφέρει τον δωδεκάχρονο υιό της με σκουλαρίκι). Ή τους κάνουν περίεργα κουρέματα (αντί να τα βάλουν κάτω και να τα κουρέψουν σαν γίδια). Ο φοιτητής της Νομικής γιός του Πάνου Παναγιωτόπουλου ήθελε να βάψει κάποτε (στα 14-15) σε κάποιο περίεργο χρώμα τα μαλλιά του. Ίσως να πήρε από τον πατέρα του. Ο οποίος πάντως είχε θυμώσει πολύ. Χρειάστηκε νομίζω η παρέμβαση της ηρωίδας μητέρας ώστε ο έφηβος αυτός να αποφύγει έναν τέτοιον εξτρεμισμό. (Ίσως να του είπε "θα γίνεις σαν τον πατέρα σου" - τον οποίον η διαζευγμένη μισεί - και το παιδί να συνεμορφώθη).

Παρεμπιπτόντως, είδα εχθές τον συγγραφέα μας Μεν. Κουμ. σε πολύ τρυφερό -θα έλεγα φλογερό- ερωτικό τετατέτ με τριαντάρη μελαμψό αλλοδαπό. Πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Θυμήθηκα δε ότι πριν από αρκετά χρόνια είχα δει τον ίδιον συγγραφέα στο ΝΕΟΝ της Ομονοίας με παρέα Αλβανών. Χρειάζονται τα ισχυρά ερεθίσματα για να γράψεις, Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Όλη η Ελλάδα σημερα, σε καφετέριες, σε παραλίες και σε σπίτια κρατάει ένα τεύχος του περιοδικού του Βαξεβανη και σχολιάζει με κουτσομπολιστικη διάθεση τα ονόματα που διαβάζει . Κρίμα γιατί αν δεν ήταν Αμερική ο Βενιζέλος θα τα διαβαζε και αυτός....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
EKATONTADES ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.periodiko.net/2012/10/k-b.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=SDe3T-3eFXs&list=UUxJvELpN2mNE91UX7pgmPYQ&index=1&feature=plcp

Ανώνυμος είπε...

Εκθαμβωτική η Τζίνα Ντρούλις, καταλαβαίνω το θαυμασμό του Βαψ για το υπέροχο αυτό κορίτσι.

Ανώνυμος είπε...

Και η Ρεπούση ήταν εκθαμβωτική, κρίμα που δεν ήταν στη τελετή.

Ανώνυμος είπε...

Και η Ρένα έλαμψε στο πλευρό του Βαξ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63730242

Ανώνυμος είπε...

Νέκρα

Ανώνυμος είπε...

Η Μπανανία σε σχέση με την Ελλάδα είναι υπόδειγμα κράτους.

Ανώνυμος είπε...

http://www.economist.com/node/21564556

Ανώνυμος είπε...

http://vapsomalliades.blogspot.com/2012/10/blog-post_28.html

http://vapsomalliades.blogspot.com/2012/10/blog-post_27.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/10/blog-post_5342.html

H καλή Δημοσιογραφία μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει.

Ανώνυμος είπε...

http://1.bp.blogspot.com/-qxF08OFtago/UI1mes4brtI/AAAAAAAEzlU/GKkGAAsF1Ds/s1600/dourou+vaxevanis+evelpidon+ww2_600_375_933157721.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/788E520A881846E650536EDC9B78DB23.jpg

Ανώνυμος είπε...

Μας το πήραν το κορμί Καραϊσκο...

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς ότι η Δούρου έκανε χαλάστρα στον σβερκοδαγκωμένο;

Ανώνυμος είπε...

ευτυχισμένοι ανθρωποι . Αξιωματική αντιπολιτευση και μαχομενη διωκώμενη δημοσιογραφια . Πιστευω οτι αυτη η εποχη , ειναι η πιο ευτυχισμένη περιοδος για τη μειζονα αριστερά. Ολοι μωρε περνάνε υπέροχα και οι συριζεοι και οι χρυσαυγιτες ζουν μεγαλες δόξες. Ολοι . Η δουρου με το βαξεβανη αγωνιστες της δημοκρατιας στα δικαστηρια, ελληνική ιντελιγκετσα ερνεστ χεμινγουεη μαρθα χεγκορν φαλατσι παναγουλης αναποδα.

Ανώνυμος είπε...

διωκομενος

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2316.html

Ανώνυμος είπε...

Το καλό με τον βαψομαλλιά είναι ότι μαθαίνω νέες λέξεις. Ο καργάκος και ο Ζουράρις θα ήταν υπερήφανοι γι'αυτό το blog.

Ανώνυμος είπε...

η Βίσση είναι πολύ άρωστη.

Ανώνυμος είπε...

η ειδηση της μερας: ο νιτρο ρεηντιο πωλείται με 30.000 ευρω. Οσο κάποτε αγόραζες εναν επαρχιώτικο τοπικό σταθμό , βεληνεκούς μιας μικρης πόλης...

Απορω πώς δεν τον αγοράζει κάποιος συλλέκτης για να κρατήσει για πάντα τις αναμνήσεις μιας μικρής πανέμορφης , γραφικής ιστορίας , βαλκανικής. Τις θύμησες απο την εποχή που απο τη συχνότητα εκείνη , ακούγαμε για το που θα πάμε να ψωνίσουμε ρούχα κι υποδήματα στο λονδίνο , για το ποιο πάρτι θα πάμε το βράδυ , τους γκέστ και ρεζιντεντς ντι τζει , πληροφοριες για τον καιρό και το λαηφ στάηλ.
30 χιλιάδες , της μιας πεντάρας τα γιασεμιά

Ανώνυμος είπε...

και να φανταστεί κανείς , οτι ο Κλικ (μετέπειτα μπέστ) αγοράσθηκε απο το λυμπέρη 1 εκ ευρω .Ντάξει ετσι ακούστηκε.

Ανώνυμος είπε...

http://www.syriza.gr/sites/syriza.gr/files/programma_syriza.pdf

Ανώνυμος είπε...

Ιδού τι δήλωσε πριν από λίγο ο μεγάλος Νίκος Αναστόπουλος:


"Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τέσσερα γκολ και όμορφες φάσεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Φάγαμε δύο κρύα γκολ. Παρ' όλα αυτά, δύο φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε και νομίζω ότι αν μια ομάδα δικαιούται τη νίκη, αυτή ήταν η δική μας.

Εμείς δείξαμε σε αυτό το παιχνίδι ότι σιγά – σιγά αρχίζουμε και γινόμαστε ομάδα, που είναι αυτό το ζητούμενο. Όπως είπα και μετά τον Πλατανιά, θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Σε κάποια διαστήματα, το είχαμε αυτό. Γενικά, ήμασταν πολύ καλύτεροι από το παιχνίδι με τον Πλατανιά απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Κρατάμε την μεγάλη διάθεση που δείξαμε και βρήκαμε τα αποθέματα για να ισοφαρίσουμε. Ειδικά, μετά την ισοφάριση ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας. Να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός και αποτελεί την δύναμη μας. Από αύριο, ξεκινάμε την δουλειά καθώς ακολουθεί μια τετράδα – φωτιά, αρχής γενομένης από το Σάββατο.

Ανώνυμος είπε...

http://www.madata.gr/diafora/media/232153.html

Ανώνυμος είπε...

φφανταστικές δηλώσεις

Ανώνυμος είπε...

Και το απαραίτητο γλΥψιμο στον "συγκλονιστικό" κόσμο. Τραχανία λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ακομη και ο φεργκιουσον γλυφει τον κόσμο, δεν θα τον γλείψει ο νικόλο που κουμαντάρει μια μικρη ομαδα κάποιας πόλης; Αυτο δεν τον εμποδιζει να εχει αναδειχθεί σε μια αληθινη αλεπου των πάγκων. Με παικτες αστείους. Αληθεια που μπορει να φτασει αυτός ο ανθρωπος αν πάρει μιαν μεγάλη ομάδα

Ανώνυμος είπε...

O προπονητής Αναστό κατά τούτο ομοιάζει με τον μπλόγκερ Καραϊσκο που μεγαλουργεί σε ένα χαμηλής δημοτικότητος ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

10:12 μεγάλη κουβέντα αυτή για τον Αναστό. Αν είχε π.χ. τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ, ακόμα και με αυτό το υλικό θα ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ανώνυμος είπε...

Και στο σβερκοδάγκωμα μοιάζει η Ανάστω με τον Καραϊσκο.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι ο Αναστόπουλος είναι με διαφορά ο καλύτερος έλληνας προπονητής όλων των εποχών. Δεν είναι υπερβολή.

Ανώνυμος είπε...

εδώ μιλάμε οτι η πριμαντόνα του οφη , είναι κάποιος Σίσιτς..οι άλλοι ειναι απλοι ρολιστες φανταράκια..Ο ανθρωπος παλευει με τα θηρία. Ειναι ποδοσφαιράνθρωπος ο Ανάστω, οποιος εχει μάτια βλέπει.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ. Είναι μεγάλος προπονητής. Τον αδικεί κάπως η περίεργη συμπεριφορά του. Αν στον χαρακτήρα ήταν συνηθισμένος( ένας Δανιήλ ή ένας Παπαποστόλου) με την δική του όμως προπονητική ικανότητα, θα κουτσάριζε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού.

Ανώνυμος είπε...

Παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του προπονητή ειδικά σε χώρες σαν την Ελλάδα.

Και ο Αλέφαντος ξέρει από μπάλα, αλλά τον έφαγε ο χαρακτήρας του.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο πιστεύεις ότι ο Καραπιάλης είναι ανώτερος σε ποιότητα από τον Αναστόπουλο?

Ανώνυμος είπε...

Ναι γιατι κάνει και την πλάκα του και είναι αυθόρμητος άνθρωπος που αγαπά τη ζωη και δεν πάσχει απο μεγαλομανία. Ο δανιηλ , ο αναστασιαδης και οι αρχοντιδηδες ,απεφευγαν ακόμη και να χαμογελάσουν ον κάμερα να μην τυχον και τους περάσουν ασόβαρους. Αγράμματοι βλάχοι χαμηλης ποιοτητας ανθρωπάκια, τσάτσοι. Ο νικ εκλασε μεχρι και τον κοκκαλη ,την εποχη που τον προσκυνούσαν και οι πρωθυπουργοι .

Ανώνυμος είπε...

ο καραπιάλης ήταν ενας απροσάρμοστος καρααξεστος μπαλαδόρος. Δεν μπορούσε να αρθρώσει ουτε μια ολοκληρωμένη φράση με νόημα. Παικταρας βέβαια , ηξερε μπάλα αλάνας. Με δυσκολία εμαθε να δίνει μια πάσα, επαιρνε τη μπάλα και εκανε τρίπλες. Ο ανάστο είναι κοσμοπολίτης , εστω κι αν δεν το ξέρει

Ανώνυμος είπε...

το 12:07 ποστ απαντά στο 12:01

Ανώνυμος είπε...

To είπε συμπτωματικά και ο Πανούτσος πριν από λίγο στην εκπομπή του, με αφορμή ότι ο Αναστό έκανε ανύπαρκτους παίκτες να παίζουν μπάλα. "Πολλές φορές επηρεαζόμαστε από τον περίεργο τρόπο του Αναστόπουλου και δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία στην προπονητική του αξία".

Ανώνυμος είπε...

Παραμύθια, ο Αναστό είναι προπονητικό "παιδί" του Αλέ. Είναι δε τόσο βλάκας όπως λέει ο Αλέ σε κατ' ιδίαν συνομιλίες, που του έδινε την τακτική από το τηλέφωνο όταν ήταν στον ΠΑΣ και ο Αναστό δεν τα συγκρατούσε, οπότε του τηλεφωνούσε 3-4 φορές την ημέρα. Ο Αλέ τον έχεσε και του είπε να αγοράσει κασετόφωνο, όπερ και εγένετο, για να τα ακούει όσες φορές θέλει μπας και πάρει χαμπάρι. Κάποια στιγμή τσακώθηκαν γιατί ο Αναστό τον έριξε στα λεφτά, 100,000 δρχ το μήνα θα του έδινε βάσει προφορικής συμφωνίας, τον πλήρωσε τους πρωτους 3-4 μήνες και μετά τίποτε. Μέγας μπαταξής ο Αναστό, το ξέρει όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα.

Ανώνυμος είπε...

Και τι έγινε μωρε που συμβουλεύεται τον αλέ..Και οι αλλοι έπαιρναν και παίρνουν χαρτι απο τους προέδρους. O αλεφαντος καθε πρωι , κανει τρεξιμο στο πεταλο πισω απο το καλλιμάρμαρο και μιλάει και με κόσμο. Τράβα όποτε θές να τον ρωτησεις την αποψη του για τον αναστόπουλο.Κράτα κασσετοφωνάκι και συ να θυμάσαι τι θα σου πεί.

Ανώνυμος είπε...

LOL!

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια αυτό. Τον μόνο που παραδέχεται ο Αλέφαντος είναι τον Αναστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

και τον Ανδρέα

Ανώνυμος είπε...

Αν ο κουβέλης δεν ψηφίσει τα μέτρα κι αποσυρθεί απο τη ΄θλιβερή κυβερνηση, θέτει μήπως σοβαρη υποψηφιότητα για σούπερ φαβορι στας επόμενας εκλογάς;

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω πως έγιναν οι προηγούμενες εκλογές, ξέρω όμως οτι οι επόμενες θα γίνουν με πετρες ρόπαλα και δραχμές... Αλφρεδος Αινσταιν.

Ανώνυμος είπε...

Τον πετυχαίνεις καθόλου τον Αναστό εκεί στην Κρήτη?

Ανώνυμος είπε...

Κριτική αριστεράς ασκείτε στον 1.59. Το γεγονός της βλακείας του Αναστόπουλου περνάει απαρατήρητο. Όταν το δάκτυλο έδειχνε το φεγγάρι, ο αριστερός κοίταζε το δάκτυλο.

Ανώνυμος είπε...

Άριστος προπονητής και βλάκας δεν υπάρχει. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Σωστό.

Ανώνυμος είπε...

δεν τον εχω δεί ποτέ στην κρητη. Κατοικοεδρεύει στο ηρακλειο βλέπεις

Ανώνυμος είπε...

τελικά το ΟΧΙ το ειπε ο Μεταξας ή ο λαός?

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/10/blog-post_9307.html


ας σημειωθεί οτι κι ο αλέ είχε τσακωθεί με τον εν λόγω δημοσιογράφο.. Αντε αρβανίτη τα μολυβάκια σου κ δρόμο που ελεγε κι ο ανδρέας. Και συ κι ο λιάτσος

Ανώνυμος είπε...

Έλα μωρέ τώρα, ποιος δένδιας και ποιος λιάτσος; Έτοιμους τους είχαν τον αρβανίτη και την κατσίμη, από τότε που στο μεσοδιάστημα μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου είχαν στήσει TV-Syriza στην εκπομπή τους. Ακόμα και ένας βλάκας σαν τον Αναστόπουλο τα καταλαβαίνει αυτά.

Ανώνυμος είπε...

περι όνου σκιάς ο καυγάς όλος...Αφου ουδείς τους βλέπει. Κανετε οτι τσακωνεσθε να κάνουμε οτι σας βλέπουμε

Ανώνυμος είπε...

μα το ότι ο αναστό είχε μυαλό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ήταν Πασόκος

Ανώνυμος είπε...

το ποσο μπροστα ηταν ο ανάστο προπονητικά και διοικητικά φανηκε απο τον τελικο κυπέλλου με το βαζελο στο 4-0. Αυτα που ειχε πει στο ημιχρονο στον γεωργιάδη...Γατα

Ανώνυμος είπε...

Πετυχαίνω συχνά όταν βγάζω βόλτα τον σκύλο μου, τον παλαιό τερματοφύλακα Χρήστο Αρβανίτη. Στις συζητήσεις μου έχει πει για τον Αναστόπουλο ότι ήταν ο πιο μεγάλος ποδοσφαιριστής που γνώρισε στον Ολυμπιακό και ότι τον θεωρεί τον καλύτερο προπονητή που υπάρχει στη χώρα.

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολες ώρες για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχασε» το βράδυ της Δευτέρας, περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, τον πατέρα του, Παύλο, σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ο Παύλος Τσίπρας ήταν πατέρας τριών παιδιών. Ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση και φυλακίστηκε γι αυτήν.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 το απόγευμα στον Αγιο Γεώργιο στο Διόνυσο.

Θερμή παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου, στους λογαριασμούς

Εθνική Τράπεζα 141/29611217

Alpha Bank 199/002002002401

Ανώνυμος είπε...

Και ως εραστής πρέπει να ήταν σπουδαίος. Λέγεται ότι η Μπιτσόλα ακόμα να τον ξεπεράσει.

Ανώνυμος είπε...

Και να ταν μόνο αυτή. Ξέρεις πόσες γυναίκες, ελεύθερες και παντρεμένες (κυρίως παντρεμένες), έχει κατακτήσει ο Νικολό;

Ανώνυμος είπε...

Για λέγε

Ανώνυμος είπε...

καθαρό γκομενικό θέμα η ζήλια και το μένος εναντίον του νικολό

Ανώνυμος είπε...

Ξέρω μια οδοντίατρο καταπληκτική που την έπιασε ο άντρας της με τον Αναστό και αναγκάστηκε τελικά να χωρίσει. Κάποια στιγμή έφυγε από την Αθήνα ο προπονητής και την άφησε. Δεν μπορούσε να τον ξεπεράσει. Αυτή μου έχει πει ότι έχει πολλές επιτυχίες και ότι είναι άστατος αλλά περιζήτητος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/?aid=233314

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος διοικητικός μου έχει πει ότι και οι παίκτες τον σέβονται πολύ και τον εκτιμάνε. Τον έχουν λέει σαν πατέρα τους.
Αλλά και αυτός του εμπνέει, τους βελτιώνει και ταυτόχρονα είναι πολύ δίκαιος. Πολύ σημαντικό αυτό το τελευταίο γιατί δημιουργεί κίνητρα στους παίκτες και σπάει τις κλίκες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος δεν διαβάζει βιβλία. Αλλά ξεκοκαλίζει όλον τον αθλητικό τύπο. Από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι η αγαπημένη στήλη του Νίκου από τον αθλητικό τύπο;

Ανώνυμος είπε...

Του Νικολακόπουλου. Για να γελάει, όπως λέει.

Ανώνυμος είπε...

Του ξέφυγε και του κουτσοδόντη σήμερα, όταν το ακροατήριο τον κατηγορούσε ότι στον Real είναι κότα ενώ στον Τηλεάστυ ήταν πιο ελεύθερος. "Μια φορά μόνο δέχτηκα παρέμβαση από τον Χατζηνικολάου. Όταν μου είπε να μην πειράξω τον Τζίγκερ". Καταλάβαμε.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...


George Develekos B
ΣΑΜΑΡΑΣ (οπως μετεδωσε προ ολίγου η Μαρια Σπυράκη στο mega)....: "ΜΙΛΗΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ...ΘΕΟ!!!!"....Μάλλον θα του έδωσε το τηλέφωνο ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
‎"TO ΛΕΩΩ ΚΑΘΑΡΑ. Αυτο το σύστημα εποπτείας και ελέγχου της τρόικας δεν είναι μόνο βαθύτατα προσβλητικό για μια ελεύθερη χώρα. Ειναι και προκλητικά ετεροβαρές. Καταργεί κάθε έννοια διαπραγμάτευσης. Διότι η υποτιθέμενη διαπραγμάτευση αφορά απλώς την ηπιότερη εφαρμογή των απαιτήσεων της μιας πλευράς. Η αλλη πλευρά δεν έχει απαιτήσεις, ούτς καν γνώμη. Θεωρείται αυτό ισότιμος διάλογος; Συνεργασία δυο ισων πλευρών; Σε καμια περίπτωση . ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ. Ειναι κρίσιμο λοιπόννα συνειδητοποιήσουμε το πρόβλημα. Και να ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ Η ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ" Γιαννης Πρετεντέρης στα ΝΕΑ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ....

Marwood είπε...

Ο αρβανίτης εκτός από συριζαίος είναι και βλάκας, αν κρίνω δηλαδή από τη βλακόφατσα που έχει γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει και ποτέ.

Δεν ξέρω ποια από τις δύο ιδιότητες είναι χειρότερη. Τις περισσότερες φορές όμως δεν χρειάζεται να διαλέξω καθώς συνυπάρχουν στο ίδιο άτομο.

Ανώνυμος είπε...

Άραγε θα ψηφιστούν τα μέτρα τις επόμενες μέρες και θα συνεχίσουμε να έχουμε ρευστό ή να πάω να αγοράσω αύριο το πρωί κάνα ντουλάπι κονσέρβες;

Marwood είπε...

Εχω την αίσθηση ότι ο αντωνάκης είναι όντως χεσμεντέν, γιατί βλέπει ότι δε βγαίνει ως τα χριστούγεννα. Δεν βλέπω να φτάνουνε τα φράγκα φίλε. Κονσέρβα λοιπόν, και μάλιστα φασόλια, για να έχεις δύο σε ένα, τροφή και θέρμανση.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν ο Αναστόπουλος παραμένει και σήμερα ΠΑΣΟΚ?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο πολυπληθής(;) λαός του μπλογκ το έχει ρίξει στην παλαβή με την ανάστω

Ανώνυμος είπε...

και με τι να ασχοληθείς ρε φίλε με το εγγονάκι της Πηνελόπης,τον 40χρονο καταληψία και τον πακιστανό άριο;Αφού όπως σωστά λέει ο μαργουντ πάμε για φούντο ας πούμε τουλάχιστον καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ευχάριστα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα ο βλάκας ο Αρβανιτης έχει το απιθανο μαριλενακι για συζυγο. Οποιος ξέρει λεπτομέρειες για την Μαριλένα να τις καταθέσει

Ανώνυμος είπε...

Στο χθεσινό ματς ο Αναστό κοουτσάριζε φορώντας πουλόβερ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.cretalive.gr/new/117701/ofi/Anastopoulos_Tha_ftunoun_aima_gia_na_kerdisoun_ton_OFI

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο στυλ ο γίγαντας. Σαν να φοράει πουλόβερ πάνω στο πουλόβερ;

Ανώνυμος είπε...

O Νίκος πανηγύρισε σαν μικρό παιδί τα γκολ εναντίον του ΠΑΟ. Οι παλιές αντιπάθειες δεν ξεχνιούνται.

Ανώνυμος είπε...

http://www.google.com/imgres?um=1&hl=en&safe=off&sa=N&tbm=isch&tbnid=nHVZZoDldu8yGM:&imgrefurl=http://forum.greenwebfans.com/viewtopic.php%3Fp%3D1445121&docid=9fjZAm3JReYF1M&imgurl=http://img710.imageshack.us/img710/6771/poustides.jpg&w=555&h=583&ei=20eQUN-0McfV4QSisYDQCA&zoom=1&iact=hc&vpx=97&vpy=90&dur=2567&hovh=230&hovw=219&tx=148&ty=155&sig=106870288138114165777&page=7&tbnh=142&tbnw=133&start=50&ndsp=10&ved=1t:429,i:226&biw=800&bih=485

Ανώνυμος είπε...

Και στην Αβελίνο θα έκανε μεγάλη καριέρα γκολτζή αν δεν τον πολεμούσαν από μέσα. Κάποιος μου είπε ότι δεν έπιασε στην Ιταλία γιατί έκανε το λάθος να πάει σε μικρή ομάδα και γιατί η ομάδα αυτή φορούσε πράσινα και ψυχολογικά τον έριχνε.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια είναι αυτό. Ήταν παρορμητικός και έφυγε χωρίς να σταθμίσει καλά τα δεδομένα.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και πολύ συναισθηματικός οπότε μπορεί να επηρεάστηκε και από το χρώμα της ομάδας.

Ανώνυμος είπε...

Με πρασινη φανελλα φιλε παιζεις μονο μπασκετακι

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πες το πάλι φίλε.

Ανώνυμος είπε...

Είχα κάποτε συναντηθεί σε καφενείο της Θεσσαλονίκης με το παλαιό ποδοσφαιριστή Κουσουλάκη. Όταν η συζήτηση ήρθε στον Αναστό το στόμα του έσταζε μέλι/

Ανώνυμος είπε...

Με πρασινο καρσκοσε μονο μπασκετακι

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα θυμάμαι με νοσταλγία τα ανάποδα ψαλίδια αυτού του τόσου σπουδαίου παίχτη.

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/8namuxg

Ανώνυμος είπε...

Ψαλιδι,, γκολαρα και σφαιρα στην επτα με τις γροθιες μπρος. Ποια μνημονια και παπαριες τωρα.Δειτε και το βιντεο που διαμαρτυρεται στον διαιτητη που το αντεγραψε η διαφημιση. Καταπληκτικό ντυσιμο και παθος. Ειναι και ωραιο επαγγελμα μωρέ αυτο

Ανώνυμος είπε...

Του τοσο σπουδαιου παιχτη φιλε. οχι τοσου σπουδαιου. Χρυση αυγι εισαι;

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχεις άδικο.
Μας θύμισες παλιές καλές στιγμές του ποδοσφαίρου.

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελες να ήσουν προπονητής?

Ανώνυμος είπε...

Φιλε θελει γερα αντερα το επαγγελμα. Ειναι για παλληκαρια. Ο Σβι σερφ ειχε πει το καλυτερο : Βαζει μονος του το λεη απ ο παιχτης ,μαγκας ο κοουτς, το χανει το λεη απ, αχρηστος ο κοουτς

Ανώνυμος είπε...

Θυμαμαι που γράφαν ότι η μεταγραφη στην αβελινο ήταν αποτέλεσμα της συνολικής αναβάθμισης του ελληνικού αθλητισμου από το πασοκ. Γι αυτό και "πράσινος" (πολιτικά κι όχι ποδοσφαιρικά, να μην παρεξηγηθώ) ο μουστάκιας...

Ανώνυμος είπε...

Αντέχει όμως πολλά χρόνια στους πάγκους ο Αναστόπουλος. Δυνατός χαρακτήρας πρέπει να είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναστό έγινε Πασόκ γιατί μεγάλωσε μαθητής και έφηβος με το βάρος της Δεξιάς. Ήθελε κάτι πιο προοδευτικό και γι αυτό πήγε στο Πασόκ. Ποτέ δεν ήταν αριστερός. Προοδευτικός μετριοπαθής ήταν πάντα ο άνθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα μπον βιβέρ και ορκισμένο γεροντοπαλίκαρο ο Αναστόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ όταν σπούδαζα Θεσσαλονίκη είχα γείτονα τον Νέτο τον Γκουερίνο. Διαμαρτυρόταν θυμάμαι συνεχώς για την αδικία των αθηναίων έναντι των θεσσαλονικιών. Ήταν αυτή η μαρτυρία, ενός τρίτου, ουδέτερου ανθρώπου, που με ταρακούνησε καθως θεωρούσα τις απόψεις των ίδιων των θεσσαλονικέων για το θέμα το δίχως άλλο, τουλάχιστον ρατσιστικές

Η Θεσσαλονίκη η κούκλα μάγευε και μαγεύει κατα πώς φαίνεται και τους ξένους

Ανώνυμος είπε...

Δυο Νικοι, ο Αναστό και ο Δήμου με έχουν σημαδέψει με την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια, ο καθένας από το δικό του μετερίζι βέβαια

Ανώνυμος είπε...

Φίλε που σπούδαζες στη συμπρωτεύουσα μήπως εκτός από τον Γκουερίνο είχε γνωρίσει και τον Φορτούλα; Μήπως ξέρεις γιατί κάποιοι τον έλεγαν Φούρτουλα και ποιο από τα δύο είναι το σωστό;

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μονο ο νικος ο αναστο με σημαδεψε. Τι δουλειά εχει ο δημου σε αυτην την κουβεντα

Ανώνυμος είπε...

Θυμήθηκα ότι πέθανε και ο μεγάλος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αλλά και της Κορίνθου, ο Γιάννης Στέφας. Του είχε βάλει και αυτουνού ουκ ολίγα γκολ ο Αναστό.

Ανώνυμος είπε...

Και οι άλλοι δύο Νίκοι: οι Κεραμίδας και Τσαβολάκης.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε άσε έξω τον Δήμου. Εδώ ομιλούμε σοβαρά. Μη γαμάς τη συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Εμένα και ο Νίκος ο Ρήελ με έχει σημαδεψει ανεξιτηλα

Ανώνυμος είπε...

να μην ξεχάσουμε βέβαια και τον νίκο τον ιπποφάντη

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα. Ο πανουτσος πανουτσης θυμαμαι εγραφε σε παλιο του αρθρο στον κοσμο των σπορ, οτι ο Νικος του ειχε πει: "εγω παντα σεβομουν τον ΠΑΟ, γι αυτο και παντα τον φλομωνα στα γκολ " . Προφανως καποιο ρημα αλλαξε για λογους δεοντολογίας . Για την ΑΕΚ δεν το συζητω. Ο νικ την ειχε υπογραψει χιλιαδες φορες

Ανώνυμος είπε...

Όσοι ξέρουν καλά τον Νικολό λένε ότι εκτός από πρώτης γραμμής ποδοσφαιριστής ήξερε και θαυμάσιο μπάσκετ και αν ήθελε μπορούσε να είναι διεθνής μπασκετμπολίστας. Γι αυτό αργότερα έγινε και πρόεδρος της Δάφνης.

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς ποια χρονιά σταμάτησε ο Αναστό να κουμπώνει το πουκάμισο μέχρι απάνω;

Ανώνυμος είπε...

ο νικολό ξεχώριζε σαν την μυγα μες στο γάλα. άρχοντας στα γήπεδα αλλά άρχοντας και στην καθημερινότητά του. Πάντα άψογα ντυμένος με γραβάτα και πόρσε για καφέ στο κολωνάκι, για οσους θυμούνται τα παλιά

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ας πούμε και ένα αρνητικό. Όποτε καθόσουν μαζί του και η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από ένα εξωποδοσφαιρικό θέμα, ο μεγάλος Αναστό δεν μιλούσε και όταν τον ρώταγες τη γνώμη του το μόνο που έλεγε ήταν "Τι να πεις και τι να κάνεις".

Ανώνυμος είπε...

ε καλά, κανείς δεν είναι τέλειος

Ανώνυμος είπε...

Μα και δω σ αυτο το μπλογκ, εχουμε καταληξει στο ιδιο συμπερασμα .Τι να πεις και τι να κανουμε. Ο λενιν μονο ειπε τι να κανουμε εγγραφως κιολα. Με θαυμασια αποτελεσματα .

Ανώνυμος είπε...

Είναι λογικό που και ο Αρβανίτης ο Χρήστος και ο Κουσουλάκης ο Βαγγέλης έσταζαν μέλι για την Ανάστω. Τους ξεζαφείριαζε η κοντή.

Ανώνυμος είπε...

http://fcpasgiannina.gr/img/images/pas_paok_0_1_19.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος!

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_31/10/2012_468052

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/Stories/article/?aid=233400

Καραϊσκο όρμα η κατηγορία σου.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
Συγχαρητήρια στους υπερήφανους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που καταψήφισαν το άρθρο 7 του νομοσχεδίου που αφορούσε την υπαγωγή και των δικηγόρων μεταξύ άλλων στον ΕΟΠΥΥ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ο ...ΤΥΦΩΝΑΣ "ΣΑΝΤΥ" πέρασε και απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ: ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΥΕ ΟΡΘΙΟ....

Ανώνυμος είπε...

αμα σε πετυχω μουνοπανο δεβελεκο της αντικοινωνικοτερης συντεχνιας που εχει γνωρισει ο τοπος θα σε γιαουρτωσω

Ανώνυμος είπε...

Εφόσον κάνουν τα χατίρια της κλίκας μας είναι "υπερήφανοι" οι βουλευτές μας.Ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/VaRKMY

Ανώνυμος είπε...

Τι να πεις και τι να κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Σα να γίναν τεράστια τα μπαλόνια, όσο τα σκέφτομαι...

Ανώνυμος είπε...

Να πούμε και την καλημέρα μας στον Καραϊσκο και κούκλα πόλη στην οποία βρίσκεται.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/11/blog-post_4674.html

Η εκδίκηση της δημοσιογραφίας.

Ανώνυμος είπε...

Στην αθηνα βρισκομαι, κουκλα ειναι η σαλονικη καλε

Ανώνυμος είπε...

http://amantomatimou.wordpress.com/2012/10/29/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CF%87%CE%B1%CF%8A%CE%B2/

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, είσαι καπνιστής πούρων. Δεν ξέρω, όμως, αν έχεις τυχόν ασχοληθεί με το ζήτημα των δαχτυλιδιών του πούρων. Επειδή διαβάζω το βιβλίο του Infante "Άγιος ο Καπνός", θα ήθελα να αναφέρω κάτι που γράφει ο καπνιστής συγγραφέας.
"Φυσικά μπορείτε ν' αφήσετε το δαχτυλίδι, αν θέλετε να διαφημίσετε τι καπνίζετε και, κατά προτίμηση, αν πρόκειται για μια ακριβή μάρκα, έστω κι αν τα πούρα δεν αξίζουν - πράγμα που ισχύει τώρα για τα Partagas, που είναι κυρίως μηχανοποίητα, μα άτεχνα και χοντροφτιαγμένα και ουσιαστικά δεν καπνίζονται: infumables. Από την άλλη πλευρά, αν δεν θέλετε να φανείτε τόσο νεόπλουτος, μπορείτε να βγάλετε το δαχτυλίδι - και να το πετάξετε".

Ανώνυμος είπε...

Φιλε το χουμε λυσει αυτο το θεμα. Απο τοτε που εσκασε η κριση αποφευγω το καπνισμα πουρων σε εξωτερικο χωρο. Μαλιστα εγινα μαρτυς επιθεσης λεκτικης σε γνωστό μου, που του την ειπαν κατι γεροι επειδη φουμαρε στο δρομο. Καπνιζω λοιπον σπιτι με το δαχτυλιδι ακλονητο. Αυτο πως λεγεται

Ανώνυμος είπε...

Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μένα. Είχα ένα μεσημεριανό επαγγελματικό ραντεβού σε ανοιχτό χώρο του κέντρου. Ο κύριος δίπλα μου κάπνιζε (όχι και πάρα πολύ μεγάλου μεγέθους) πούρο. Ένιωσα άβολα. Όχι μόνο τον κοίταζαν με μισό μάτι, αλλά και μια νεαρή περαστική τον έβρισε, αν και δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς του είπε μέσα από τα δόντια. Έχεις ΔΙΚΑΙΟ. Αντικοινωνική συμπεριφορά το κάπνισμα πούρου τούτες τις μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και φουμάρεις. Το δαχτυλίδι όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να το βγάζεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι ενα ζητημα γενικότερο. Υπαρχει γυφτια οταν ειμαστε μονοι ; ολοι μας κανουμε ασχημα πραγματα οταν δεν μας βλεπουν.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να κάνουμε ό,τι μας καπνίσει.

Ανώνυμος είπε...

Αν κλείσει ο Λυμπέρης σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να διαβάζω το Lucky;

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2011/11/i-synomosia-tou-kolegiou-athinon.html

Ανώνυμος είπε...

Παντρεμένος είσαι καραίσκο;

Ανώνυμος είπε...

Οχι βέβαια._

Ανώνυμος είπε...

Γιατι λες βέβαια;

Ανώνυμος είπε...

Οχι σκετο τοτε

Ανώνυμος είπε...

Εισαι εργενης από άποψη ή το ψάχνεις;

Ανώνυμος είπε...

Για τους (ουκ ολίγους εδώ μέσα) φανατικούς του Ν. Δήμου

http://www.ndimou.gr/index_gr.asp

Ανώνυμος είπε...

Πολύ βλάκας αυτός ο παππούς φίλε. Πάρα πολύ βλάκας. Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. Τόσο βλακώδες κείμενο όπως το τελευταίο για τη λίστα Μεταξά και τη ΧΑ δεν νομίζω να έχω διαβάσει εδώ και καιρό. Μιλάμε για στόκο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον Στουρνάρα που θέλει ντε και καλά να βάλει όλους τους κουράδες στον ΕΟΠΥΥ(γιατρούς, ΤΕΕ, δικηγόρους και τραπεζουπαλλήλους και δημοσιογράφους) που θα ξαναφέρει το ζήτημα στη Βουλή. Υπάρχει κι ένας σοβαρός άνθρωπος στην κυβέρνηση. Στην απατεωνιά οι πάντες (κυβέρνηση κι αντιπολίτευση) εξακολουθούν να είναι ενωμένοι. Ζήτω η Ελλάς.

Ανώνυμος είπε...

http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=3977&gotolast=1

Ανώνυμος είπε...


George Develekos B
Η Ολομέλεια του Ελεγκτικου Συνεδρίου προ ολίγου έκρινε αντισυνταγματικες τις νέες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις..... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! προσθετω εγω....

Ανώνυμος είπε...


George Develekos B
twitter: "Το CORPUS CHRISTI κατέβηκε. Ευχαρίστησε προσωπικά ο Θεός τον Αντώνη Σαμαρά".....

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=xvz8tg4MVpA

Marwood είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=QAWuro5-B0Y

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-CvQOuNecy4

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=oGQG0mAlS_I

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/martyria_apo_to_xythrio_lesvia_eisai_-den_se_afora.1966929.html

http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/theatre/katevhke_h_parastash_corpus_cristi_sto_xythrio.1992455.html

χτύπημα στην τέχνη

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=E9buEI8SgwU

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lCiRuJ8fWYs&feature=player_detailpage#t=143s

Ανώνυμος είπε...

Μπεκιάρης είσαι;

Ανώνυμος είπε...

O Καραϊσκος θα δεχόταν να νυμφευτεί μόνο μια Ρένα δούρου και πάνω

Ανώνυμος είπε...

η γαλάνη τι ήθελε με τον μπαξυμπανη;

Ανώνυμος είπε...

Τον θαυμάζει. Είναι και πολιτικοποιημένη.

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/freeVaxevanis?ref=stream

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Πραγματικό γεγονός
Ειμαι σε ταξί πάω για μαρούσι επι της κατεχάκης που στρίβει εκει στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ πάνω απο την γέφυρα 4 αμάξια και ανάβει πράσινο αλλά τα αμάξια δεν προχωράνε τι διάολο λέει ο ταρίφας κοιτάω δεξια κοιτάω αριστερά προχωράνε μετά απο 3 λεπτά και βλέπω ένα τύπο με μια μηχανή να χτυπάει το τζάμι και να κλωτσάει την πόρτα ενος άσπρου οpel που έφυγε μάλιστα στρίβει και παρκάρει στην γωνία βγαίνει ένας τυπάς μαυροτσούκαλος στα χαρ χαρακτηριστικά και τον ακούω να λέει ΕΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!!!Δεν ξέρω τι έγινε φαντάζομαι ο μηχανόβιος θα ήταν υπέρ της Άρειας φυλής που έλεγε και ο Παναγιώταρος οπότε θα ήθελε να του δείξει την μαγκιά του με τέτοιο τρόπο
Μα τι διάολο πολύ τσιτωμά έχει παιχτεί

Ανώνυμος είπε...

@Παιδί της πλατείας: Τι περίμενες, αφού ζούμε σε χώρα Καραϊσκων; Για να καταλάβεις κι ο Τράγκας Καραϊσκος είναι, απλά είναι δεξιός με λεφτά.

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο ισχύει και για τον Marwood που παρέθεσε τα βίντεο. Τι να καταλάβουν οι Καραϊσκοι αγαπητέ;

Ανώνυμος είπε...

Συγκροτημένο παιδί η Ζάκυνθος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/249089/sok-pakistanos-kataggellei-oti-ton-viase-kritikos

Σβερκοδαγκωμένε;

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/uploads/image/422754/387239_VAROUFAKIS_-2-.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.lifo.gr/mag/features/3458

Ανώνυμος είπε...

διάβασα όλο το άρθρο lifo αυτής της κατοβίτσε μαραβίτσε κλπ. Μου κανε εντύπωση που κι ο Τσαγκαρουσιάνος - μεγάλος ανθρωπος- το επικρότησε.
Δηλαδή -αν καταλάβατε- ζουν αναμεσα μας άνθρωποι που γράφουν και αλλοι χιλιάδες που διαβάζουν και πείθονται, οτι ο Κίτσος , ως άνθρωπος αγνός αριστερόστροφος , μοίραζε τις μισθουλάρες σαν κομφετί και σερπατίνες. Οτι η Ε ταρακουνούσε τις πολυθρόνες των υπουργών και με ενα άρθρο της ξήλωνε όποιον της έμπαινε στο μάτι, ούτε κουβέντα. Ως εκ τούτου του κρατικοεκβιαστικου και κρατικονταβατζήδικου χαρακτήρα της και με δεδομένο το ένδοξο τραπεζικό παρελθόν (και παρόν και μέλλον) αυτής της χώρας καθώς και του πλατανόζωου κρατικού αγωγού, καταλαβαίνουμε οτι στην Ε εμπαιναν τόσα δις που δεν προλάβαιναν να ξοδευτούν, σαν τους αξέχαστους "δισεκατομμυριούχους της "ΒΑΒΟΥΡΑΣ" που δεν μπορούσαν να ξεφορτωθούν τους παράδες τους. Για ποιον λόγο να κάνεις περικοπές οταν ζείς σαν τον Νέρωνα σε διαρκή νατουραλ χάη μέθη με την αυλή να μασουλάει και να πίνει στην υγεία σου. Ποιος χαλάει ένα τέτοιο πάρτι.

Ανώνυμος είπε...

Τι πιστεύεις; Θα την κάνει μεθαύριο τη ζημιά στον Ολυμπιακό ο Αναστό;

Ανώνυμος είπε...

οχι μωρέ .

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε τωρα οχι κι έτσι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πιστεύω ότι θα κοουτσάρει με πάθος και θα πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2012/10/29/pogrom-punk-the-greek-neo-nazi-rock-bands-boosting-golden-dawns-rise/

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/11/blog-post_2217.html

Οσοι πίστεψαν ότι η ελληνική επιθεώρηση δεν μας επιφυλάσσει πλέον μεγάλες στιγμές λανθάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Μα όταν έχεις έναν αρχηγό σαν τον Καμμένο, όλοι οι βουλευτές θεωρούν ότι μπορούν να γίνουν αρχηγοί. Και ποιος μπορεί να πει ότι δεν έχουν δίκιο.

Ανώνυμος είπε...

http://masselos.blogspot.com/2012/10/not-very-serious-fraud-office.html

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν κυκλοφορούν ακόμα οι σοκολάτες Μέλο;

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Καραϊσκος που ξέρει από το μαγαζί

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   401 – 600 από 1300   Νεότερο› Νεότερο»