Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΛΑΚΕΣ

Παραδοσιακό ντέρμπι αιωνίων, ελ κλάσικο πια. Καθυστερημένοι-ες κωλογριες δαιμονισμένες ανάποδα και κωλογεροι Σαβοναρόλες , άθλια παπαδαριά με μπράβους βουλευτες του γυμναστηριου της βουλής, εναντίον ηθοποιών της αντεργκράουντ και φίλελευθερης έκφρασης σε επίπεδο παναγοπούλου -"όταν ημουν γκόμενα" του Κονδυλάκη- μ ακτιβιστές της κάμερας του μεγκα και των πρωηνάδικων, ιεροκηρυκες ελευθεριοτήτων και δικαιωματων υπερ της κτηνοβασίας και της θυγατεροποδολαγνείας γενικώς και του αδεσμεύτου υπνου 10:00 με 13:00.
Στο καθεστώς του πρωτοτυπου γερμανικου ναζισμού , όλοι μαζι σε καμιόνι και βουρ για το αουσβιτς.


Και γω σου λέω οτι ο παναγιώταρος κερδίζει τη μάχη και με τις χασαποφωνάρες του καθιστά τη θέαση της παράστασης στο χυτήριο , αδύνατη. Τι θα πάθει το παγκόσμιο κι αθηναικο θέατρο και η ελευθερία έκφρασης να καταλάβω δηλαδή. Έχασε η βενετιά βελόνι και φιμώθηκε η μαλακία , πεντακοσιες χιλιάδες ελληνες ηθοποιούς έχουμε μεχρι να παντρευτούν καμμια πλουσια ή καναν πλούσιο. Τούμπανο μας τα χουν κάνει οι θεατράνθρωποι και το χόλιγουντ με τις εκδοχές του βίου του χριστού , του μωάμεθ, τους πράκτορες της σια και την εισβολή εξωγήινων.Ο Χριστός φουρναρης , χριστός αδελφή , ο χριστός ξανασταυρώνεται .Δουλειά δεν έχω ,ας γράψω κάτι ακόμη όπως εκατομμύρια άλλοι , να προκαλέσω τους καθυστερημένους, να κάνω σουσουρο , να έρθει κι ο τατσόπουλος αναμαλλιασμένος και τα χρυσά αυγά , να νομίζουμε οτι γίναμε Σαν φρατζίσκο - μπητνικς εναντίον ρεπουμπλικάνων, Μπρέχτ κατα ναζί.


Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε η ίδια η Παναγοπούλου με την τηλεοπτική τοποθέτηση της οπου φρόντισε σαν νέος Γαλιλαίος να δηλώσει υποταγή στα θεία και τα ιερά, μην χαλάσει και το στομαχάκι των ευσεβών πιστών .Δηλαδή: Παιδιά οχι μύτους , πλασεδάκια μωρέ...Πολυ προχωρημενα πράγματα: " Ειμαι ελληνίδα χριστιανή ορθόδοξη".Στα αρχίδια μας βάσια.

1.300 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   601 – 800 από 1300   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να γράψεις άρθρο αναδρομή για τον Αναστόπουλο?

Ανώνυμος είπε...

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_02/11/2012_468337

Ανώνυμος είπε...

ποια είναι η καλύτερη μάρκα σοκολάτας εμπορίου?

Ανώνυμος είπε...

Ένα ατύχημα που είχε ο αδελφός του αγαπημένου ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή, έφερε αναστάτωση και στεναχώρια σε ολόκληρη την οικογένεια του.

Την Δευτέρα ο Μάρκος Σεφερλής έκανε τα εγκαίνια του παιδότοπου του, "Seferland" και φυσικά ο αδελφός του, Δημήτρης, δεν θα μπορούσε να μην είναι δίπλα του. Το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του στην Κόρινθο και πάρκαρε το αμάξι του. Στη συνέχεια αποφάσισε να αλλάξει θέση παρκαρίσματος στο βυτιοφόρο που έχει, αλλά δυστυχώς δεν σήκωσε καλά τα χειρόφρενο. Έτσι όταν πέρασε μπροστά από το βυτιοφόρο για να μπει στο σπίτι του το όχημα το οποίο ξεκίνησε να κινείται τον τραυμάτισε.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υπεβλήθη σε εγχειρήσεις στα πόδια του. Ο Μάρκος Σεφερλής από την πρώτη στιγμή ήταν πλάι του βαθιά στεναχωρημένος για το ατύχημα. Σύμφωνα με τους γιατρούς του ΚΑΤ, ο Δημήτρης Σεφερλής θα πρέπει να μείνει σε ακινησία για έξι μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Βοθρατζής ο αδελφός του μεγάλου κωμικού;

Ανώνυμος είπε...

Κωμικος ο αδελφος του μεγαλου βοθρατζη

Ανώνυμος είπε...

Εκτός και αν μεταφέρει πετρέλαιο.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, μην παραλείψεις να δεις απόψε στις 00:30 στη ΝΕΤ την σπάνια ταινία "Ils". Πρόκειται για μια παραγνωρισμένη ταινία, ένα μικρό διαμάντι (αν εξαιρέσεις το τέλος, το οποίο προσωπικά δεν βρίσκω και τόσο αντάξιο του όλου φιλμ), στο εντελώς κουρασμένο πλέον genre του τρόμου. Δεν θα προλάβεις να κατεβάσεις γουλιά από το ουίσκι σου, ενώ Θα δαγκάνεις (sic) δυνατά το πούρο σου λόγω αγωνίας.

Ανώνυμος είπε...

Έφτιαξε παιδότοπο και τον ονόμασε seferland,malaka's land θα ήταν πιο ταιριαστός τίτλοε και για αυτόν και για τα εκνευριστικά ελληνάκια.

Ανώνυμος είπε...

Μα και μόνο η λέξη "παιδότοπος" που εκτοξεύουν με τόση συχνότητα οι σύγχρονοι έλληνες γονείς σού προκαλεί έντονες δολοφονικές διαθέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν και παιδότοπο τα μούλικα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=129197356

Ανώνυμος είπε...

αρχηγε σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. θα το δω με πουρο καθήμενος στη βεράντα. Ελπίζω να μην μου την πουνε οι γειτόνοι ( φωνάζουν οι γειτόνοι καημός να με πλακώνει)

Ανώνυμος είπε...

σκατότοπος

Ανώνυμος είπε...

http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/58614

ο ήλιος ο ηλιάτορας

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, νομίζω ότι η βεράντα δεν είναι ο πρεπούμενος χώρος. Θέλει χώρο κλειστό αυτή η τρομακτική ταινία. Άσε που μπορεί να σε δει κανένας γείτονας να καπνίζεις πούρο και να εκτοξευθεί κανένα περίεργο υλικό εναντίον σου.

Ανώνυμος είπε...

βρωμεί όλο το σπιτι μωρε αμα καπνισεις μεσα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, πούρο σε σελοφάν θα καπνίσεις; Henri Wintermans;

Ανώνυμος είπε...

Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ o Αλέφαντος επιτίθεται σε Μπάγεβιτς και πλέκει εγκώμιο Αναστόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/paideia/article1994570.ece

επιτέλους μια υγιής αντίδραση στον αριστερισμό που έχει καταλάβει τη χώρα

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/article1993837.ece

νισάφι με την μαλακία των ελλήνων μαθήτων σε αυτή τη χώρα που το ονομάζουν και "αγώνα".Εμ κάνουν μια μαλακία εμ δεν έχουν το θάρρος να δεχτούν τη τιμωρία.Εκκολαπτόμενοι επαναστάτες του καναπέ.

<<Ο Λυκειάρχης δεν είναι δικαστής να μοιράζει ποινές. Είναι εκπαιδευτικός, πρέπει να παρέχει γνώσεις και να παιδαγωγεί. Να δημιουργεί αυριανούς ενεργούς ελεύθερους πολίτες που θα υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Τιμωρήθηκα γιατί υπερασπίστηκα τη ζωή και την αξιοπρέπεια» αναφέρει.

Τι λές μωρή τσουράπω,ο φίλος στη καφετέρια είναι ο λυκειάρχης;Άντε άνοιξε κάνα βιβίο να ξεστραβωθείς.Αυτά είναι τα αποτελέσματα της "δημοκρατοποίησης" του σχολείου .Βρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

να πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικά οι χαλανδριώτες αμα δεν τους αρέσει.Αλλα δεν υπάρχει σάλιο. Ετσι φάτε τις αθιγγανάρες τώρα να τσούζει αμε . Μαμα ο πισινος μου στην τάξη είναι τσιγγάνος. Πολυ γουστάρω . Γιατι στην Αγια βαρβάρα είναι μαλάκες οι άλλοι οι μπαλαμω; Που τους τρώνε στη μάπα τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Οι έλληνες μαθητές πρέπει να υποστούν σπαρτιατικές μεθόδους αγωγής μπας και ταρακουνηθεί λίγο ο εγκεφαλός τους.

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω οτι η αποβολή της μαθητριούλας απο το λυκειάρχη, είναι ενα θέμα καθαρά γκομενικό. Τι να κανει και τι να πει κανεις.

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ -ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ-ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΛΟΥΣ....ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ , ΠΙΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

την ημέρα που θα ξυλοφορτώσουν τον δεβέλεκο και το συνάφι του η χώρα θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά

Ανώνυμος είπε...

καθε βράδυ μου ανεβάζει την πίεση αυτο το αρχίδι

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.....ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

@AngieSamiou
ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Παντως η χρυσι αβγή πρέπει να λεει αλήθεια οτι ο δενδιας είναι μασόνος.

Ανώνυμος είπε...

http://filopatria.wordpress.com/2012/09/14/9289/

Ανώνυμος είπε...

ναι μωρέ το χω ξαναδεί με τους πιτσιρικάδες με τον αγωγο που καταλήγει στον κεντρικό δρόμο

Ανώνυμος είπε...

Οι αμερικάνοι Machine Head έχουν δώσει ήχο στην παγκόσμια οργή και την απελπισία τριών γενεών μαζεμένων, κατόρθωμα μοναδικό, απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ. Το μάθαμε καιρό πριν ότι θα έρθουν να διαδώσουν το μήνυμά τους κι εδώ, σε μια χώρα που το έχει ανάγκη, το περιμέναμε για μήνες και τώρα η στιγμή έφτασε. Δεν ξέρω πόσους αφορούν αυτά που θα γράψω και για να είμαι ειλικρινής λίγο μ’ ενδιαφέρει. Ακολουθεί η περιγραφή μιας προσωπικής εμπειρίας – παράσημο στο πέτο.

Ο ήλιος δεν έχει πέσει καλά – καλά ακόμη, αλλά η αρένα είναι γεμάτη ασφυκτικά από κόσμο που είναι βέβαιο ότι έχει κάνει ξέρετε ποιο πράγμα παξιμάδι για να βρεθεί εδώ. Γιατί; Για την ελπίδα της λύτρωσης.

Ηχογραφημένη εισαγωγή, εμφανίζονται ένας – ένας, το μυαλό παίρνει αγκαζέ την κοινή λογική να πάνε βόλτα σε κανένα πιο φιλόξενο μέρος για δυο ωρίτσες. Τελειώνουν τα προκαταρκτικά κι ο ήχος ξεκινά το ταξίδι του, ογκώδης σαν το παγόβουνο που βύθισε τον Τιτανικό. Ότι κι αν περίμενα να αντιμετωπίσω ξεπεράστηκε στα πρώτα τριάντα δευτερόλεπτα. Γύρω μου επικρατεί το χάος και πασχίζω να κρατηθώ από κάπου. Κάπως έτσι πρέπει να ‘ναι ο πόλεμος. Σκύβω ενστικτωδώς ν’ αποφύγω τις ανελέητες κιθαριστικές ριπές και συνειδητοποιώ ότι το κρυφτούλι δεν έχει νόημα εδώ. Πρέπει να μπω μέσα και να δοκιμαστώ όπως όλοι. Στροβιλίζομαι, άγομαι και φέρομαι, βρίσκω πατήματα, ανεξαρτητοποιούμαι.

Ο χαμός καταλαγιάζει για λίγο, το λόγο παίρνει ο Πρωθυπουργός της κυβέρνησης του βουνού Robb Flynn. Λέει ότι νιώθει την ένταση και το θυμό μας κι ότι έχουν έρθει για να μας βοηθήσουν μ’ αυτό. Το ξέρουμε Αρχηγέ. Σε ψηφίσαμε δαγκωτό, σου δώσαμε καθαρή εντολή, εσύ δώσε τρόπο στην οργή. Μιλάει για τη δύναμη της μουσικής, για ανθρώπους ελεύθερους, για τα ασήκωτα βάρη της ύπαρξής μας. Είναι ιεροκήρυκας, πατέρας, σύντροφος.

Το ηφαίστειο ξερνάει λάβα και πάλι.

Βρίσκομαι μόνος μου στο κενό και βλέπω το κύμα να έρχεται κατά πάνω μου, ορμητικό, θεόρατο, υπέροχο. Τώρα δεν είναι η στιγμή ν’ ανοίξεις τα χέρια και να παραδοθείς. Τώρα πρέπει να παλέψεις για να κρατήσεις το έδαφός σου. Η απόλυτη μεταφορά της ζωής. Ένα circle pit που χάσκει έτοιμο να με καταπιεί κι εγώ πρέπει ν’ αποφασίσω αν αυτές οι στιγμές είναι οι τελευταίες μου, αν θα φύγω ταπεινωμένος ή θα κερδίσω αυτό που δικαιωματικά μου ανήκει: το χώρο για ν’ αναπνεύσω, την ευκαιρία να πολεμήσω άλλη μια φορά. Έτσι κερδίζεται η ελευθερία. Όχι στα εγχειρίδια, αλλά στην πράξη. Το θεωρητικό μου μοντελάκι δεν είναι εκεί να με προστατεύσει. Την έκανε μόλις άρχισε το ξύλο και τώρα είμαι μόνος να καθορίσω την τύχη μου. Δέχομαι ένα γερό χτύπημα από πίσω. Χωρίς να κοιτάξω γυρνώ και ανταποδίδω. Βλέπω τη σαστιμάρα στα μάτια του και μετά ένα πλατύ χαμόγελο αναγνώρισης. Αγκαλιά συνεχίζουμε ν’ ανοίγουμε δρόμο στη φουρτουνιασμένη θάλασσα που πετάει κορμιά από ‘δω κι από ‘κει. Μ’ αυτόν τον άγνωστο, μ’ ένα νεοαποκτηθέντα σεβασμό, μ’ ένα κοινό σκοπό. Την επιβίωση στο παλλόμενο σαν καρδιά πλήθος. Μια τελευταία κραυγή, ένα τελευταίο τίναγμα μπροστά – πίσω, σαν σπασμός απελευθέρωσης. Τελείωσε τώρα. Είμαι νικητής, όπως και όλοι γύρω μου. Σκυμμένοι, ανασαίνουμε βαθιά, πιάνουμε τον κοινό ρυθμό της ελεύθερης βούλησης, ακουμπάμε ο ένας στα μάτια του άλλου. Ανταλλάξαμε αίματα. Είμαστε αδέρφια πια. Οι αντίπαλοι – τα αδέρφια μου – ήταν πολυπληθέστεροι, αλλά επέζησα όπως κι αυτοί για να πούμε την ιστορία της μάχης απ’ την οποία ξεπήδησε η ειρήνη, η ισότητα και η αλληλεγγύη.

Νιώθω λίγο σαν τον William Wallace. Έχει νυχτώσει για τα καλά.

Ο ιδρώτας στάζει από παντού και τα μέλη μου πονάνε. Ψηλαφώ τις ουλές και τις μελανιές μου, τις μόνες αποδείξεις ότι όλο αυτό έγινε στην πραγματικότητα και δεν το φαντάστηκα.

Ανώνυμος είπε...

2.19 + 2.43 η είδηση είναι αληθινή, στο Καμμενέϊκο γίνεται της πουτάνας, ο Μαρκόπουλος έχει κάνει φράξια με τουλάχιστον 10 από τους 20 κι ο Νικήτας παίζει το γεφυροποιό.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=fey4kU8Ldho

μια και μιλάγαμε χθες για θρίλερ

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα τα κόμματα γίνονται αυτά. Ειδικά όταν έχεις ανύπαρκτους αρχηγούς σαν τον Καημένο. Πώς να μην ξεσηκωθεί ο Μαρκόπουλος. Σε λίγο την αρχηγία θα την θέλει και η Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκο, το κείμενο για την Ελευθεροτυπία, που αναφέρεις, είναι, φυσικά, επιεικώς αστείο. Αλλά σκοπός δεν ήταν, έτσι κι αλλιώς, να γραφεί ένα διεισδυτικό κείμενο. Εκείνο που ενδιέφερε τον νεόκοπο εκδότη ήταν να γραφεί τσάπτρα πάτρα κάτι που απλώς να τονίζει την ανεπάρκεια της μπεκρούς σε σύγκριση με τον πρεζάκια. Γιατί αυτός και μόνον ήταν ο λόγος που το παράγγειλε. Υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι που ξέρουν τα της "Ε" πολύ καλύτερα από την ελαφριά συντάκτρια. Μπορούσε να το γράψει και ο ίδιος ο εκδότης που ξέρει πολύ καλά όλα τα κουτσομπολιά, τα γεγονότα και τα παρασκήνια, ακόμη και χωρίς να βάλει όνομα, με τη μέθοδο του "ειδικού συνεργάτη" ή με ψευδώνυμο. Δεν ήθελε. Μόνο να πικάρει την μαυροφορεμένη κόρη ήθελε. Αυτό τον ενδιέφερε. Και έτσι έβαλε την χαζοχαρούμενη γυναίκα του Ζαχαριάδη να γράψει ένα ελαφρύ κειμενάκι. Παρ’ όλα αυτά, θα πρόσεξες ότι τόσα χρόνια έχουμε free press, και όμως αυτό ήταν το κείμενο που δημιούργησε κάποιο ντόρο, στα 2012. Γιατί; Γιατί, έστω και κουτσό, ήταν ένα κείμενο που άνοιγε μέτωπα. Οι άνθρωποι,με ολόκληρο τον mainstream τύπο πεθαμένο, δυστυχώς δεν ενδιαφέρονται να γράψουν τίποτα. Περιφερειακά, ανώδυνα θεματάκια τούς ενδιαφέρουν, να καλύψουν τα λευκά στα κενά των διαφημίσεων και να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις τους (και ενώ θέματα υπάρχουν ένα σωρό). Είχα την ευκαιρία να το συζητήσω και με έναν εκ των εκδοτών τέτοιων εντύπων και να καταλάβω πλήρως το πνεύμα. Πάρε τη Village Voice, ας πούμε (πριν αγοραστεί στα μέσα του 2000 και ξεδοντιαστεί), που όλοι μιμήθηκαν, και κάνε τη σύγκριση από πλευράς έντασης περιεχομένου. Όταν είσαι δημοσιογράφος, κάνεις κριτική στους εκδότες για παραχωρήσεις και συμβιβασμούς. Και όταν εκδίδεις εσύ έντυπο, κάνεις τα ίδια και χειρότερα. Γιατί η "Ε", παρά τις ενστάσεις, ήταν κάποτε ένα έντυπο που έβγαζε θέματα. Ενώ το έντυπο του εκδότη περιέχει θέματα για τις βερμούδες των hipsters, καθώς και (καλογραμμένα βέβαια) editorials-ασκήσεις λογοτεχνικής έκφρασης. Και να σκεφτείς ότι ο άνθρωπος αυτός, όταν έγραφε τις "Επιλογές" στην "Ε", έγραφε την πιο ενδιαφέρουσα, ζωντανή και (επί της ουσίας) αιχμηρή στήλη που υπήρχε, κατά τη γνώμη μου, στον ευρωπαϊκό τύπο.

Ανώνυμος είπε...

ενας φίλος μου του χώρου, πέτυχε εχθές το ρουμελιωτη με κάτι αλλους σε καφε. Ολοι συντάκτες της νεας εφημεριδας των συντακτών που την ακούμε και δεν την βλέπουμε... ολοι ήταν λεει, πολυ αισιόδοξοι για το εντυπο και θα γίνει χαμός κλπκλπ. Ο φίλος μου , που δεν ξέρει και τι του γίνεται -κάπως- μου είπε: καλα που ζούνε οι άνθρωποι , μα ποιος ασχολείται με τις εφημερίδες πιά. Εχεις επίσης δεί το ναδιρ των πωλήσεων των αθλητικων εφημερίδων; Ποσο θα πάει πιο κάτω αυτη η δουλειά; Μα αμα δεν διαβάζει ούτε την παραδοσιακή αθλητική του ο έλλην , τι θα διαβάσει; Θυμάμαι εποχές που παιρναμε κι αθλητική και πολιτική εφημερίδα αυστηρά με τα τσιγάρα . Αυτός ο ρουμελιώτης σου ηρεσε; ο αγαπημένος της κόρης

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6359.html

ερεθιστικές φαντασιώσεις ... παραμύθια

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Όσο σπαστική τσιριχτή φωνή κι αν έχει, όσο ψώνιο κι αν είναι, ο Σπυράδωνις Γεωργιάδης είναι μακράν (μαζί με τον Βορίδη) ο καλύτερος βουλευτής.

Σε μια χώρα ιδεοληπτικών και υποκριτών σαχλαμαράκηδων το να ακούς τον Γεωργιάδη (ή τον Βορίδη) να επιχειρηματολογούν χρησιμοποιώντας τετράγωνη λογική είναι απόλαυση. Σε αντίθεση με τον Βορίδη που μάλλον είναι μόνο λόγια (γιατί στα έργα φάνηκε με τους ταρίφες ότι άλλα λέει και άλλα πράττει), ο δε Γεωργιάδης έχει και την καλή μαρτυρία της εργατικότητας κατά τον καιρό της υπουργοποίησής του.

Είναι τραγικό να βλέπεις τέτοια διαφορά επιπέδου στο δημόσιο διάλογο. Τον παρακολουθώ τώρα στο κανάλι της Βουλής που ειρωνεύεται τους ΚΚΕδες κι έχω γαμηθεί στα γέλια γιατί τους την λέει απολαυστικά.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα.....

Διάλογος Γεωργιάδη με Συριζαίο βουλευτή:

Γεωργιάδης: "Κύριε βλέπετε πώς είστε ντυμένος; Μιλάτε κιόλας; Πήγαινε πάρε καμια γραβάτα πρώτα"

Χα,χα,χα...

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Χα,χα,χα.....

Διάλογος Γεωργιάδη με Συριζαίο βουλευτή:

Γεωργιάδης: "Κύριε βλέπετε πώς είστε ντυμένος; Μιλάτε κιόλας; Πήγαινε πάρε καμια γραβάτα πρώτα"

Χα,χα,χα...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς ποιος "σπρώχνει" κυριολεκτικά και μεταφορικά (πολιτικά δηλαδή) την Άννα Καραμανλή;

Ανώνυμος είπε...

Τι να μου αρέσει μωρέ αυτός ο εναλλακτικός αριστεριστής υπερφυσικός μπεμπές. Αργόμισθος χρόνια στην εφημερίδα - πήγε να λιποθυμίσει όταν μπήκε το λουκέτο και έχασε έναν σκασμό αεριτζίδικα λεφτά το μήνα. Μπορείς να τον απολαμβάνεις και στο κρατικό ραδιόφωνο τα μεσημέρια. Ποτέ κάτι τέτοιοι δεν χάνονται. Ο Σώκος μού έλεγε ότι εκεί μέσα στην "Ε" ήταν ένα τεμπελχανείο που μπορούσες, εάν ήθελες, να μην έκανες τίποτα και να πληρωνόσουν κανονικά (και άλλα, που δεν μπορώ να γράψω).

Τον διευθυντή της καινούργιας εφημερίδας τυχαίνει να τον γνωρίζω. Πρώην επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕεσ., δεοντολόγος, στρογγυλός, συμβατικός, με εμμονές, αλλά πάντως διαβασμένος και ευπρεπής - όχι ό,τι χειρότερο υπάρχει στον χώρο. Θα έλεγα ότι το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι εξαιρετικά βαρετός. Δεν έχω, όμως, την ίδια εντύπωση με αυτή που μεταφέρεις. Τον είχα δει πρόσφατα και μου περιέγραφε μια καλή μεν (κατά τον ίδιο) προσπάθεια, αλλά με πολλά προβλήματα, χωρίς χρήμα και με αναγνωστικό κοινό αρκετά αδιάφορο. Μόνη τους ελπίδα να επανέλθει το κοινό της παλαιάς "Ε" - και γενικά το αριστερόστροφο "μορφωμένο" κοινό - και έτσι να έχουν μια σχετικώς ευπρόσωπη παρουσία. Εμένα δεν μου έδωσε, πάντως, την εντύπωση ότι στοχεύουν σε μεγάλα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

μα αυτοι οι αριστερόστροφοι κουλτουριάρηδες την κοπάνησαν πια και μαλλον οριστικά, αφου διαβάζουν την ΑΥΓΗ που στύλωσε τα ποδάρια της . Ο δε Στάθης , η πριμαντόνα του χωρου αυτού λάκισε, ποιός θα γράψει ; ο βοτσης , ο κιαου, ο κοροβέσης, ο συρίγος... ποιός ποιός που φωναζε και ο βλάκας ο Σκουντής...Ρημαδιό

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον τεράστιο Καρελιά και τον γιγαντιαίο ιστοριοδίφη-αρθρογράφο Βίκτορα Νέτα.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα, επίσης, να ενημερώσω τους φίλους του καλού ιστορικού ντοκυμανταίρ, ότι το Zavvi έχει προσφορά το περίφημο "The World at War" (και, μάλιστα, σε restored edition) προσφορά, προς μόλις 20 euro.

Ανώνυμος είπε...

O Στάθης αγω(αυνα)νίζεται πλέον στην Real News.

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο να μην έχουμε ήδη το The World at War οι φίλοι του καλού ιστορικού ντοκυμαντερ.

Ανώνυμος είπε...

11.45 Μπα, δύο-τρείς δεν αμφισβητούν τον πατριωτισμό (???) του Πανάρα, άρα και μάλλον δεν τον κρεμάνε ποτέ, οι Κουϊκ (όχι ότι εξυπνότερο έβγαλε η φύση), η Γιαταγάνα κι ο Χαϊκάλης.

Ανώνυμος είπε...

Η χούντα αποφάσισε: Απαγόρευση της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης του Πατριωτικού Μετώπου στο Σύνταγμα.

Με μια χουντικού τύπου απόφαση που για πρώτη φορά γίνεται και δημόσια μετά τη μεταπολίτευση, ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τους πραιτοριανούς ΜΑΤατζήδες, αποφάσισε κατ’ ουσία, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΘ’ ΟΛΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Με επίσημο έγγραφό του Δήμου Αθηναίων, δηλώνει στην ουσία ότι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

Παράλληλα, προχωρώντας σε εντελώς χαφιεδογκεσταπίτικες λογικές, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. Με στόχο φυσικά να σταματήσουν με κάθε τρόπο, τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια περίπου, για την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας και της πλήρους ανατροπής του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και επειδή το ΠΑΜ, δεν είναι ΠΑΜΕ να φύγουμε αφ’ ενός και αφ’ ετέρου δεν σκοπεύει να παίξει το παιχνίδι των παρακρατικών και των ΜΑΤατζήδων, καλεί όλους όσοι προγραμμάτισαν να κατευθυνθούν τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΚΗΣ 33 ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

Εκεί και επί τόπου, σε Ανοιχτή και Δημόσια Λαϊκή Συνέλευση, θα συναποφασίσουμε για τη συνέχιση του αγώνα μας, με στόχο πάντα την πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού που έχουν επιβάλλει οι φασιστονεοταξίτες και οι τοκογλύφοι, στην Πατρίδα και τον Λαό μας.

Κουράγιο αδέλφια. Ο καιρός γαρ εγγύς και σύντομα θα ξεμπερδέψουμε με τη «βασιλεία των χωροφυλάκων»…


Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Ανώνυμος είπε...

Τωρα που το σκεφτομαι, ο πιο εξυπνος ανθρωπος που περασε απο την Ε ηταν ο θεμος

Ανώνυμος είπε...

και ταυτόχρονα ο πιο μαλάκας

Ανώνυμος είπε...

Το καλοκαιρι ο νικολο παει ολυμπιακο.

Ανώνυμος είπε...

Αποθεωθηκε στο ζηπεδο σημερα

Ανώνυμος είπε...

δικαιολογημένα.

Ανώνυμος είπε...

Πήγες γήπεδο;

Ανώνυμος είπε...

Του αξίζει ο ερυθρόλευκος πάγκος. Εκεί μπορεί να δείξει τι πραγματικά αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=t0dxJI7uq48&list=PL7406CAF69860BDD5&index=15&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=6ZACGZg9pxA&list=PL7406CAF69860BDD5&index=2&feature=plcp

Μαλλόν αυτά τα video εννοεί ο βάρσος

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν πηγα, συγγνωμη που αργησα ν απαντησω αλλα τωρα ξυπνησα.Καλημερα και στη σαλονικη την κουκλα

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει ο αδωνις αλλα στο πρωτο βιντεο επαναλαμβανει δις "στεντορεΊα φωνή " . Ετσι για την ιστορια

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9jgSIw7unrE&list=PL7406CAF69860BDD5&index=12&feature=plcp

και αυτός πρέπει να είναι διάλογος με το συριζαίο

Ανώνυμος είπε...

Την άκουσες και εσύ αυτή τη φήμη που θέλει τον Αναστόπουλο να αναλαμβάνει το τιμόνι;

Ανώνυμος είπε...

χρονια τωρα σερνεται η φήμη τούτη. μαλλον ομως εχει ρθει το πλήρωμα του χρόνου

Ανώνυμος είπε...

ξέρει κανείς αν εχουν ανακαλυφθεί ποτέ , τα χρυσά μοσχαράκια ή βουγια, που προσκυνούσαν οι παραστρατημένοι οβριοί στην Π. διαθήκη;

Ανώνυμος είπε...

Όσες "αλήθειες" κι αν μου πούνε
απ' το δελτίο των οχτώ
Ακόμη κι αν πυρποληθούνε
πιστεύω μόνο τον καιρό
Αχ! τον κακό τους τον καιρό...

Μεγάλες αλήθειες από το στόμα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και από το νέο του τραγούδι, που μoιράζει σήμερα στους πιστούς αναγνώστες της η Real News.

Ανώνυμος είπε...

Σ΄ αυτόν τον άπλυτο του συριζα αναφερόταν ο απολαυστικός Αδωνις για τα ρούχα του

http://www.youtube.com/watch?v=bB5QRvqoHsE

Ανώνυμος είπε...

τα μοσχάρια τα είχε καταστρέψει ο Τσάρλτον Ίστον όταν κατέβηκε από το Σινά

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αυτό με τη γραβάτα βρίκσεται στο 1ο βίντεο που παρέθεσα στο β μέρος του στο 1:55

Ανώνυμος είπε...

ολη μερα σκέφτομαι τα χρυσα αυτα μοσχαράκια.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο καιρό θα ονειρευόμαστε τα κανονικά μοσχαράκια με πατάτες στο φούρνο

Ανώνυμος είπε...

χαζευα τωρα το ΟΧΙ του πρεκα που προτεινε κι οβαψ φωτογραφικ. Ωραια γυναικα η ΒΕΡΑ κρουσκα... νου δου ηταν

Ανώνυμος είπε...

Είχε και πολύ ωραίο στήθος.

Ανώνυμος είπε...

http://www.kamarinia.gr/article/item/177746-deite-ton-kauga-2-philathlon-tes-totenam-gia-te-phanela-tou-phridel

Ανώνυμος είπε...

Τις καλύτερες ρώγες βέβαια τις είχε η Ελένη Ερήμου.

Ανώνυμος είπε...

στις ρωγες της ερημου , κρεμαγες παλτό

Ανώνυμος είπε...

Και παλτό βαρύ, από τα παλιά. Τι ωραία που θα ήταν να έγλειφε κανείς αυτές τις ρώγες.

Ανώνυμος είπε...

εβλεπα αυτο το βιντεο με τους συριους κυβερνητικους που εκοβαν τα αυτιά των νεκρων αντιασαντικών. Τωρα τριάντα χρόνια, δεν εχω δει βίντεο στην ελληνική τηλεόραση που να κάνουν εστω κ μια θηριωδία, αυτοι που οι αμερικάνοι υποστηρίζουν. Ολα οι αλλοι τα κάνουν..η κόλαση ειναι οι αλλοι. Οι συμμαχοι των αμερικανων χαρακτηριζονται απο τη χολιγουντιανη ηθική των φιφτυς, αμεμπτοι και τιμιοι. Μα δεν πηδιομαστε λεω γω

Ανώνυμος είπε...

χλένη ρε λέμε

Ανώνυμος είπε...

Και οι δύο γυναίκες είχαν ένα μεγάλο προτέρημα: ήταν πολύ ελεύθερες στον έρωτα.

Ανώνυμος είπε...

καποιος να ποσταρει εδω πρεπει τις φωτογραφιες της ερημου στο πλεημπου

Ανώνυμος είπε...

Πολύς κόσμος τον είχε παίξει παθιασμένα με εκείνες τις φωτογραφίες. Ο τότε διευθυντής του περιοδικού (αν και διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού) είχε πει ότι οι φωτογραφίες εκείνες είχαν δημιουργήσει μεγάλη αίσθηση.

Ανώνυμος είπε...

με την κρουσκα ήμουν ερωτευμένος απο τα 12 μου. Την θεωρούσα την ωραιότερη γυναίκα του παιδικού μου κόσμου. Ααχχ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν είχες και άδικο. Το είχε δείξει μάλιστα το στήθος της για χάρη του θεάματος. Και τώρα είναι πολύ επιθυμητή.

Ανώνυμος είπε...

Θα έλεγα εξίσου επιθυμητή με την Julia Butt.

Ανώνυμος είπε...

Ειχα γνωρίσει την φαιη μακρη καποτε νομιζω στο wild rose και της ειχα ξομολογηθεί οτι το πλεημπου με τις φωτογραφιες της , ηταν για δυο μηνες η μονη μου παρηγοριά στο κρυο και την πικρα του στρατοπεδου . Το θεωρησε καταπληκτικο κοπλιμαν το τσόλι

Ανώνυμος είπε...

http://www.paparazzigr.com/wp-content/uploads/2009/02/vera-krouska1.jpg

http://koursaros.net/wp-content/gallery/257/vera-krouska.jpg

Ανώνυμος είπε...

Χαίρονται με αυτά οι γυναίκες.

Ανώνυμος είπε...

Χυμώδης η Βέρα. Γυναίκα πραγματική. Σαν αυτές που αρέσουν στον Αρναούτογλου.

Ανώνυμος είπε...

ερλη εητις σεξ συμπολ η βερα αλλα και κυρια . Ρομαντζο ,εικόνες , φανταζιο και σταυρολεξοπεριοδικά. Μετα πλακωσαν τα πουτανακια τα πεταξανε ολα εξω χαθηκε η μπάλα

Ανώνυμος είπε...

ο αναστω θα την εχει φαει τη βερα πρεπει

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο Μητρό έφαγε την Έλενα, δεν θα έτρωγε (εάν ήθελε) ο Αναστό τη Βέρα;

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανεις και τι να κανει

Ανώνυμος είπε...

http://nonews-news.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6177.html

τ ν π κ τ ν κ κ (τι να πει κα τα λοιπα)

Ανώνυμος είπε...

Όταν βλέπω αυτή την αξύριστη βρωμόφατσα το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι οι ψύλλοι.

Ανώνυμος είπε...

ενας παμπλουτος απλυτος παμπλυτος

Ανώνυμος είπε...

"να ρίξουμε και τα τείχη της Βαστίλλης που έχει υψώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση"
αθεράπευτοι Δον Κιχώτηδες αυτοί οι αριστεροί(για να μην πω μαλάκες)

Ανώνυμος είπε...

μη τον συνοριζεσαι

Ανώνυμος είπε...

100 % την εχει πηδηξει ο αναστω τη βερα, τωρα μιλησα μαζι του , κατα πω εκανε κι ο σαμαρας με τον θεό

Ανώνυμος είπε...

Όταν κάθεται η Ανάστω στον πάγκο, τον τουμπάρει και κάθεται στο πόδι. Έτσι της αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

φιλε εχθες οταν ανηγγειλαν τον νικο στο πιο ενδοξο γηπεδο της ευρωπης μετα το ανφιλντ, σηκωθηκαν ολοι ορθιοι και χειροκροτησαν. Εσυ αν μπεις στο καραισκακης αλλα και σ οποιοδηποτε γηπεδο της χωρας, το πολυ πολυ να ακουστει καμια πορδη

Ανώνυμος είπε...

Ε πορδές ρίχνουν εύκολα οι σβερκοδαγκωμένοι λόγω ξεχειλωμένης σούφρας.

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

http://fimotro.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5516.html

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

ολοι με δαχτυλιδια στα πουρα θαυμασιοι νεοι

ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ είπε...

εγω σας τα λεγα πάντα οτι πρεπει να το βγαζουμε το δαχτυλίδι

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τα' λεγες, αλλά εμείς δεν σ' ακούγαμε.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο Αναστόπουλος το έδωσε χθες το ματς. Και αυτό καθόλου δεν μου άρεσε. Έτσι ξεκίνησαν και οι φήμες για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της καρδιάς του.

Ανώνυμος είπε...

φιλε δεν στηνονται ματς σε τοσο υψηλο επιπεδο

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανεις και τι να κανει

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B Στεφανε εχω να πιω ΦΡΑΠΕ απο το .......1989 (απο 19 ετων)....Μονο capuccino...

Ανώνυμος είπε...

Ποιόν εννοεί ο Κασιματης?




"Να πάρετε μια ιδέα

Η βιομηχανία, στην οποία ήλεγχε την φάμπρικα των κομματικών διορισμών, πάει - πουλήθηκε. Η ποδοσφαιρική ομάδα, στην οποία είναι πρόεδρας (προσοχή: όχι «πρόεδρος», αλλά «πρόεδρας»!), ελέγχεται για στημένους αγώνες και κανένας δεν προθυμοποιείται να τακτοποιήσει το θέμα. Οσο για τον συνεταιρισμό, στον οποίο επίσης κατέχει ιθύνουσα θέση, αυτός ελέγχεται για συμμετοχή σε καρτέλ. Αυτά είναι τα προβλήματα που σκιάζουν το μέλλον του. Επομένως, γιατί να διστάσει να πάρει τον δικό του δρόμο, αφού πια δεν έχει τίποτε να χάσει; Αυτός είναι ο κόσμος των τοπικών μικροσυστημάτων εξουσίας· και τώρα, όπου αυτά καταρρέουν, με τα υλικά της κατεδάφισης φτιάχνουν τους φιλολαϊκούς και αντιμνημονιακούς αγώνες τους μερικοί μερικοί. Ας το έχουμε υπ’ όψιν..."

Marwood είπε...

Αξίζει στο σημείο αυτό να πούμε ότι τον καπουτσίνο τον έφερε στην χώρα μας ο Νικολό, αμα την επιστροφή του από το πολύ παραγωγικό πέρασμά του στο καμπιονάτο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Κασσής πρέπει να είναι

Ανώνυμος είπε...

Να ονομαστεί η οδός που μένω σε οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Αν ζούσε ο Ανδρέας δεν θα ήταν σε αυτή την κατάσταση η Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=482450

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αντίθετα πίνω μόνο ΦΡΑΠΕ τα τελευταίο δύο χρόνια, σε αντίδραση στα φρέντο που ανακάλυψαν οι νεαροί έλληνες θαμώνες των καφενείων.

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά, κάποιος αμφισβητεί την συμβολή του Αναστό στην εξέλιξη του ιταλικού ποδοσφαίρου;

Ανώνυμος είπε...

φίλε μόνο λεωφόρος και πάνω μπορεί να πάρει το ονομα του Αντρεα

Ανώνυμος είπε...

Η εθνικη οδος αθηνων σαλλονικης πρεπει να ονομαστει α παπανδρέου

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα και στην κούκλα μας την θεσσαλονίκη

Marwood είπε...

Εις μάτην περιμέναμε κάθε εβδομάδα στην Αθλητικη κυριακή να μάθουμε τα χαρμόσυνα από Ιταλία.

Marwood είπε...

It never happened, αλλά ο Νικόλας γύρισε από Ιταλία με νέες στυλιστικές ιδέες.

Δεν θυμάμαι να έχουμε πει για το ιδιαίτερα εκνευριστικό είδος των "Μπρούκληδων" της εποχής μας, ανθρώπων που γυρνούν από Ιταλία από σπουδές κλπ Μιλάνα και τέτοια, προσγειώνονται στην πεζή πραγματικότητα του εδώ βόθρου, άλλα έχουν μονίμως ένα ύφος ότι είναι πολύ μπροστά, ιδιαίτερα σε θέματα ευζωίας στυλ και ψαγμενοσύνης. Μην πάτε μακριά, δείτε και τον φίλο μας -εξαιρετικό κατά τα άλλα- τον Ξυνόγαλο.

Η έτερη κατηγορία είναι οι Λονδρέζοι, πολύ χειρότεροι αυτοί, τόμοι μπορου΄ν να γραφούν.

Ωστόσο, ο Νικόλας, καμία σχέση. Και όχι μόνο αυτό, έφερε μια πνοή στυλ και λεπτότητας στον καγκουρόκοσμο του ελλ ποδοσφαίρου.

Marwood είπε...

Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τους αθίγγανους και τους μπαλαμούς γονείς στο σχολείο, βαρέθηκα να διαβάσω το ρεπορτάζ. Από αυτά που άκουσα όμως, συμφωνώ με τον καραίσκο. Χωρίς αμφιβολία, οι ρομά θα μετατρέψουν το σχολειο σε αθιγγαναριό, που όμως, μεταξύ μας, δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το ελληναριό. Αν δεν τους αρέσει, υπάρχει το ιδιωτικό. Σοσιαλισμό και δημόσια δωρεάν παιδεία δεν θέλανε? καλή χώνεψη τώρα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=H6-DqOUAVmU

Ανώνυμος είπε...

Έκαναν καλή εντύπωση οι δηλώσεις του Αναστόπουλου μετά το παιχνίδι. Λίγα λόγια, κοφτά, ουσιαστικά. Χωρίς τις σάλτσες των συναδέλφων του.

Ανώνυμος είπε...

Όχι απλώς το έδωσε το ματς η Ανάστω, αλλά άνοιξε τη σούφρα της τελείως. Όχι ότι την ενόχλησε όμως, σούφρα ακορντεόν έχει.

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν εννοούσα αυτό το οποίο αρνείται ο Καραϊσκος. Αλλά ότι κατέβασε την ομάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κοντράρει στα ίσια τον ΟΣΦΠ. Πάντως χθες ντύθηκε επίσημα, με κοστούμι. Σαν να πήγαινε επίσκεψη. Τη σεβάστηκε την ερυθρόλευκη έδρα. Και τον κόσμο της.

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν Καραϊσκο να γράψεις ένα πλήρες οδοιπορικό για το τελευταίο σου ταξίδι και με συνοδεία φωτογραφικού υλικού.

Ανώνυμος είπε...

http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/sex/ti-kanoyn-oi-ellhnes-sthn-tailandh-ton-xeimwna.1996080.html

Ανώνυμος είπε...

Αρνήθηκε και πέναλντι στην Ανάστω ο κόραξ,μην το ξεχνάμε.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που πρωτογνώρισα μια συνάδελφο. Άτομο για πολλές φάπες η κοπελίτσα και κλασσική Συριζαία.

Από την πρώτη στιγμή που την είδα άρχισε να μου αραδιάζει αντιρατσιστικές μπούρδες, δηλώνοντας απηυδισμένη για την άνοδο του ρατσισμού στην Ελλάδα. 5 λεπτά μετά έτυχε και την ρώτησα σε ποιο σχολείο στέλνει τα παιδιά της. Όταν μου είπε ότι τα στέλνει σε ιδιωτικό, στην ερώτησή μου γιατί δεν τα στέλνει στο δημόσιο της γειτονιάς της μου απάντησε με φυσικότατο ύφος: "Μα γιατί είναι γεμάτο Αλβανούς".

Στο πεντάλεπτο λοιπόν αντιλήφθηκα ότι έχω να κάνω με κλασσικό μαλάκα νεοέλληνα. Η επαγγελματική μας συμβίωση από τότε, έχει δικαιώσει απολύτως την πρώτη μου εντύπωση.

Ανώνυμος είπε...

οταν μιλάμε για γυναίκες παρακαλώ να αναφερετε αν ειναι ομορφες γιατι αλλιως δεν εχει νοημα

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Ο αντιρατσισμός είναι πάντα θεωρητικός. Σε πρακτικό επίπεδο, τα άτομα που δηλώνουν αντιρατσιστές είναι συνήθως οι χειρότεροι ρατσιστές. Και δεν μιλάμε για φυλετικό ρατσισμό, αλλά για επαγγελματικό ρατσισμό, μορφωτικό ρατσισμό κλπ. Επειδή κάποιος τους είπε κάποτε ότι δεν πρέπει να είναι φυλετικά ρατσιστές γιατί είναι "καφριλίκι", δηλώνουν αντιρατσιστές μόνο και μόνο μην τυχόν και τους χαρακτηρίσουν άξεστους και κάφρους.

Έχω βαρεθεί τους αριστεροθολοκουλτουριάρηδες, γιατί τους τρώω στη μάπα χρόνια τώρα στη δουλειά. Όλοι αυτοί οι αριστερόβλακες, έχοντας ταυτόχρονα μεγαλώσει στο σπίτι τους ως γνήσιοι ελληνοβαλκάνιοι βρωμοχωριάτες, είναι άνθρωποι που κρίνουν τα πάντα φορώντας γυαλιά "ταξικής μυωπίας". Κρίνουν τα πάντα σε όρους άσπρου-μαύρου και συγκεκριμένα σε όρους ταξικότητας, δηλαδή κοινωνικής "ανωτερότητας" και "κατωτερότητας" με επίκεντρο τους ιδιους.

Φέρονται με ραγιάδικο, γλοιώδη και δουλοπρεπή τρόπο σε όποιον θεωρούν "κοινωνικά ανώτερο" και με απίστευτη αγένεια σε όποιον θεωρούν "κοινωνικά κατώτερο". Ο αγενέστατος τρόπος που τους έβλεπα να βγάζουν τα κόμπλεξ τους και να φέρονται με ύφος "αφέντη" στον εκάστοτε σερβιτόρο όσες φορές έτυχε να πάω να πιω καφέ μαζί τους, με έκανε να ξεκόψω σχεδόν τελείως μαζί τους γιατί πραγματικά τους σιχάθηκα.

Διόλου τυχαία η επικράτηση της αριστεροσύνης στον ωραίο αυτό λαό. Ήρθε κι έδεσε ωραία με το χωριατοκόμπλεξ του φθόνου προς την "καλή οικογένεια" του χωριού.

Το παιδί της Πλατείας είπε...

Απο ότι άκουσα αν και ήμουν άρρωστος στο κάλεσμα της αντιφασιστικής πρωτοβουλίας για την συναυλία αλληλεγγύης ειχε γεμάτο το σπόρτινγκ και με αρκετο κόσμο απ''εξω το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το γνωστό ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ....
Πάμε για εμφύλιο!!!

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Για τους γνωστούς εδώ μέσα, για να θυμηθούμε τα νιάτα μας και να δω και την παρατηρητικότητα σας...

Κάποιος έβαλε ένα σχόλιο πρόσφατα με ένα άρθρο της Washington Post για την Χρυσή Αυγή και την punk rock μουσική που της φέρνει ψηφοφόρους από τη νεολαία.

Μέσα στο άρθρο είχε και το παρακάτω βίντεο με το τραγούδι των Pogrom - Rock για την πατρίδα, στο οποίο περιέχονται ασπρόμαυρες φωτογραφίες από εθνικιστικές συγκεντρώσεις των τελών της δεκαετίας του 80, τις οποίες δεν τις είχα ξαναδει.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NPigBDg8ydQ#t=111s

Προσοχή σε δυο γνωστές φυσιογνωμίες. Σε αυτόν στην πρώτη γραμμή στο κέντρο και σε αυτόν με τα γυαλιά ηλίου πίσω από τον πρώτο... Τον δεύτερο δεν θα τον αναγνώριζα αν δεν έβλεπα τα άθλια γυαλιά ηλίου με τα οποία τον θυμάμαι να κυκλοφορούσε τότε.

Trueman είπε...

δεν ξέρω κανέναν. Ποιοί είναι?

Ανώνυμος είπε...

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_04/11/2012_500467

Ανώνυμος είπε...

disco για την πατρίδα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=66ZciJPXluc

Ανώνυμος είπε...

Γυναικάρα είχε κατακτήσει

Ανώνυμος είπε...

http://tro-mpa-xtiko.blogspot.gr/2012/11/quiz.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/my-blog/93983,Telos_Epoxhs_.html

Ανώνυμος είπε...

νίκος φουκουγιάμα;

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/society/93982,Kataggellei_astynomikh_via.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.enikos.gr/society/93978,Kahke_aytokinhto_sta_Exarxeia.html

Εχεσε η αρκούδα στο δάσος.

Ανώνυμος είπε...

γκομενικο θεμα του νεο ζηλανδού. Οι μπατσοι βαρανε μονο πατολαούς δεν ακουμπάνε συμμαχους

Trueman είπε...

ή κάνει μοντερεισον ο χατζηνικολάκης ή ο κόσμος είναι πολύ, μα πολύ βλάκες. Ούτε ένα από τα σχόλια στο άρθρο του δεν τον βρίζει ως χρυσοπληρωμένο πιόνι των χρυσοκάνθαρων της καταρρέουσας σαπίλας. Αντίθετα, αν δείτε τα σχόλια είναι διθυραμβικά για τον ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

κανένα μοντερεισον

Ανώνυμος είπε...

Και τα δύο ισχύουν.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Μπροστά στο κέντρο είναι ο (μακαρίτης πλέον) Τσάκος. Είχε φύγει από την Αθήνα και είχε ανοίξει ένα βενζινάδικο σε ένα χωριό της Λακωνίας. Βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια χρόνια νεκρός μέσα στο σπίτι του, δολοφονημένος από πυροβολισμό και κρατώντας και ο ίδιος στο χέρι του πιστόλι. Προφανώς τον πρόλαβε ο άλλος και δεν πρόλαβε να ρίξει πρώτος. Στραβή με ναρκωτικά, ληστεία, ποιος ξέρει...

Από πίσω είναι ο Χάρης Θ. Απορώ πως δεν τον αναγνώρισες, αν και άμα δεν φόραγε αυτά τα άθλια γυαλιά με τα οποία τον θυμάμαι συχνά πυκνά να κυκλοφορεί ούτε εγώ θα τον αναγνώριζα...

Ανώνυμος είπε...

Η Συριζαία Βάρσο έλεγε καθόλου σαν γκόμενα?

Ανώνυμος είπε...

Την γουσταρε ο βαρσος την συριζαια, εφαγε χυλοπιτα και το ριξε στη χρυση αυγή . Τα γνωστα.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Καλή γκόμενα αλλά κλασσική συριζαία. Πιθανολογώ όστι στα νιάτα της ήτανε θεομούναρος. Είναι και κάποιας ηλικίας βλέπεις πλέον. Στυλιστικά δεν είναι ταγάρι, πάσχει όμως από γούστο. Ντύσιμο "βγαίνω-να-πάω-στο-πανηγυρι-του-χωριού". Και κυρίως, αφόρητη δροτσουλίλα. Μασχάλη-βιολογικό όπλο.

Ανώνυμος είπε...

Την Άννα Καραμανλή ποιος τη σπρώχνει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ρε παιδιά; Ισχύει ότι είναι ο Γιακουμάτος; Δεν πήρα απάντηση την άλλη φορά που ρώτησα. Κανείς δεν ξέρει;

Ανώνυμος είπε...

Δρουτσουλίτες

Trueman είπε...

Βαρσο, ο χαρης ο φίλος του Κουν (πεφιλημένος φίλος του Σκατά) ηταν πιο κοντός

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά αν είναι και αξύριστη κιόλας η μασχάλη και ξεπιέτεται το καλοκαίρι, περήφανη η τρίχα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο παναγιώταρος ειναι ανωτερος ενος κουινσι τζοουνς θελει να μας πει.Παρηγορία στον αρρωστο

Ανώνυμος είπε...

Καραϊσκαρος

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Σωστά αυτά που λέει ο αρθρογράφος της Καθημερινής, αλλά μέχρι ενός σημείου.

Οι ναζί πράγματι ήταν αντιχριστιανικό κίνημα γιατί (δικαίως) θεωρούσαν τον χριστιανισμό κακομοιροθρησκεία και πισωγύρισμα του ανθρώπινου πολιτισμού. Παγανιστές με Βαλχάλες και σκανδιναβικές βόρειες θεότητες δεν ήταν οι Ναζί αλλά συγκεκριμένα τα SS, σε μια προσπάθεια από την ηγεσία τους για μεγαλύτερη εσωτερική συνοχή των μελών αλλά και αύξηση της πολεμικής τους ικανότητας, δεδομένου ότι αποτελούσαν την ελίτ των πολεμιστών και προορίζονταν (όπως και έγινε τελικά) για .

Ο Χίτλερ προσωπικά, δεν δήλωνε άθεος (γιατί θεωρούσε ότι κάτι τέτοιο αρμόζει στα ζώα και στους κομμουνιστές) αλλά αγνωστικιστής.

Ήταν οπαδός του ορθολογισμού και της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου. Θεωρούσε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον η επιστήμη θα μπορούσε να εκτοπίσει εντελώς από τις απαίδευτες μάζες όλες τις μορφές θρησκείας. Μάλιστα ήταν χαρούμενος κατά δηλωσή του, για το γεγονός του πόσο τυχερός ήταν που ποτέ δεν αναγκάστηκε να πάρει θέση για το ζήτημα της θρησκείας σε μια χώρα που αποτελείτο από καθολικούς και προτεστάντες, γιατί φοβόταν ότι κάτι τέτοιο θα διαιρούσε τον γερμανικό λαό. Κατά δήλωσή του πάλι, "η μόνη θρησκεία κατά τον ίδιο που θα μπορούσε να επιβάλλει το ναζιστικό κόμμα στον λαό, ήταν η λατρεία του ορθολογισμού".

Κοιτάζοντας το και λίγο στο Internet, βρήκα και το παρακάτω απόσπασμα που αποδίδεται στον Μάρτιν Μπόρμαν και το οποίο νομίζω εξηγεί απολύτως και τον αγνωστικισμό των ναζί:

When we National Socialists speak of belief in God, we do not mean, like the naive Christians and their spiritual exploiters, a man-like being sitting around somewhere in the universe. The force governed by natural law by which all these countless planets move in the universe, we call omnipotence or God. The assertion that this universal force can trouble itself about the destiny of each individual being, every smallest earthly bacillus, can be influenced by so-called prayers or other surprising things, depends upon a requisite dose of naivety or else upon shameless professional self-interest.

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Πώς μπορείς ρε συ Τρούμαν να κρίνεις το ύψος των ατόμων αυτών σε μια φωτογραφία, όταν δεν έχεις ένα σημείο αναφοράς για να κάνεις σύγκριση; Ο Χάρης είναι σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Force_(Star_Wars)

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

..."και προορίζονταν για αμείλικτο πόλεμο" ήθελα να γράψω.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν άθεοι στα χαρακώματα.

©αντωνάκης σαμαράς

Ανώνυμος είπε...

βρέθηκε στα χαρακώματα πολλές φορές ο αντωνάκης και το γνωρίζει από 1ο χέρι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η Δύναμη του Λουκ Σκαϊγουώκερ φίλε, παρεμβαίνει στις ανθρώπινες υποθέσεις (ενισχύοντας τον Λουκ κλπ). Δεν μιλάμε γι αυτό εδώ πέρα. Νομίζω ότι ο πιο σωστός όρος για να περιγράψει τους ναζί, είναι ότι ήταν ντεϊστές.

Ανώνυμος είπε...

ντει βρε γαιδαράκο ντέι

Ανώνυμος είπε...

Ενας ακόμη τίποτας ο αντωνάκης.

Ανώνυμος είπε...

Η πηνελόπη του μαθε αυτες τις μπουρδες μωρε. Απο την αλλη βλεπω τη βισση " ΔΕΝ ξερω κανεναν σαμαρα ας μιλησουμε για τον αντωνη ". Στα χαρακωματα με τη βισση

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναστόπουλος είναι καλός χριστιανός;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αναστόπουλος είναι καλή χριστιανή?

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CFXaumtDSDw

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς αν η σχέση Αντωνάκη Βίσσης ήταν προ ή μετά Μπουκάλη;

Ανώνυμος είπε...

Ο ρωμανιδης την γαμουσε την καραμανλη για ο φιλιππου; με παιδια κιολας

Ανώνυμος είπε...

Με την Άννα Καραμανλή τί θα γίνει?

Ανώνυμος είπε...

τον μπουκάλη τον ξερει κι ο καραισκος

Ανώνυμος είπε...

O λυπηρίδης

Ανώνυμος είπε...

το τσιπάκι παραμένει το κορυφαίο των παπαροκάδων με πολύ προχωρημένο βίντεοκλιπ

Ανώνυμος είπε...

http://kommatoskylo.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Οι παπαροκάδες εγαμούσαν τον γαλανομάτη (γαλανοματα μαγισα τολης γκερέκου) παπά στην φωτο στη μέση. Ο ευαγγελάτος εχει όλο το ρεπορτάζ με αποκαλύψεις καυτές σαν τις πιπεριές κερατο τις μεξικάνικες. Αλλα το θέμα γκρουφτηκε μυστηριωδώς.

Ανώνυμος είπε...

Την Καραμανλή την έσπρωχνε ο Καμμένος. Στο κινητό του την έχει καταχωρίσει ως "Καραμανλής" για να μη ψυλλιαστεί κάτι η γυναίκα του.

Ανώνυμος είπε...

Όχι και τόσο σοφή κίνηση. Θα μπορούσε η γυναίκα του να υποψιαστεί ότι ο Καμμένος σπρώχνει τον κουρασμένο. Ειδικά με τα όσα ακούγονταν για κουρασμένο και σπηλιωτόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Η Καμμένενα (sic) αυτό μπορεί και να το κατάπινε, το ότι ο Καμμένος είναι μουνάκιας δε το καταπίνει με τίποτα. Τον έχει ζωσμένο (ή έτσι νομίζει τουλάχιστον) από όλες τις πάντες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=eREl9_etm0o

Kαι αυτό είναι το συγκρότημα που οι παπαροκάδες αντέγραψαν σαν κόνσεπτ. Μιλάμε για ultra μετα κιτς εητις ούτε οι βουορλορντ τετοια χάλια ανελέητα. Η μονη περίπτωση να γλιτώσουμε εθνικά , ειναι μια βομβα αλα χιροσίμα να μεινουν μονο οι κατσαριδες , οι σκορπιοί και οι οννεδίτες , γιατι οι πασοκοι τελικα αυτοεξεαφανίστηκαν εδω που τα λέμε, μονο κατι θύλακες έμειναν στα κορφοβούνια. Αυτοεξαφανίστηκαν η μασκαρευτηκαν σε συριζέους.

Για τους χρυσαυγέους δεν το κουβεντιάζω , περνάνε φφφανταστικά στη βουλή, δεν θα κανουν την μαλακία να καταλύσουν την κοινοβουλευτική τρυφηλότητα που τους διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα που θα μπορούσαν να φανταστούν, δεδομένου οτι για να καταλύσουν τα πάντα θα χρειαστεί αιματηρή μάχη που χωρίς την υποστηριξη των αμερικάνων , οπως την άλλη φορά , δεν θα την κερδίσουν. Ουτε οι κομουνισται θα την κερδίσουν βέβαια. Με λιγα λόγια Χατζηνικολάου , καπουτσινο και αναστοπουλος και αιώνιο μνημόνιο , τι να πει και τι να κανει κανείς. Σκοπιά και αγγαρεία κύριοι

Ανώνυμος είπε...

Πάντως μπράβο ρε φίλε. Επιτέλους κάποιος με επίκαιρες και ζουμερές πληροφορίες. Όχι ρωμανίδηδες και μαλακίες. Και πάλι μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Την Καραμανλή τη γαμάνε εξωκοινοβουλευτικοί απο ΟΠΑΠ μεριά. Οπαπ και ερτ το ιδιο συνδικάτο. Α τουτα α λερ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μπερδεύτηκα. Ο Καμμένος; Οι του ΟΠΑΠ; Και οι δύο μαζί; Τι γίνεται επιτέλους;

Ανώνυμος είπε...

Πήρα σήμερα και την εφημεριδα των συντακτών. Μάλιστα το μεσημέρι αντικρυσα και πάλι την αγαπημένη μου εικόνα στα καφενεία με τους καφέδες και κολώνα τα πακετα τα τσιγάρα και την εφημερίδα Ε στο χέρι. Βουλέλης θεσμικότητα και εγκυρότητα, ΑΠΕ κκε εσωτερικού , τα ξέρω όλα τι να μου πεις και συ . Τσουκαλας καταπληκτικό τεμάχιο πρεπει να το επικαιροποιήσε τελευταία στιγμή, Νέτας μπολιβαρ και πλουσια αθλητική στήλη με άποψη για τον πούτσο

Ανώνυμος είπε...

Βουρλέλης

Ανώνυμος είπε...

Α ,,, και αφθονη καλλιτεχνική ύλη. αφθονη καλλιτεχνική ύλη με πρώτο θέμα τον Τζεμής (προεχει να μας διαβάσουν παιδιά) Μποντ με ευρωπαιστικές διαστάσεις κριτική μονο στο μυαλό του συντάκτη υπάρχουν αυτα που γράφει και δευτερο τον Γαβρά (γκαφρά) στη νεα του ταινία βάλλει κατα των τραπεζών , στην αλλη τα έβαλε εναντιον του καπιταλισμου( το τσεκουρι) και στην αλλη τα έβαλε υπερ των εβραίων (αμην). Ολα κομπλέ

Ανώνυμος είπε...

George Develekos B xαιρετίζω το νεο φυλλο της παλαιας Ελευθεροτυπιας με δυο παρατηρησεις : 1.Μας αρεσει να ξαναδιαβαζουμε Νικο Κιαο , Βικτωρα Νετα , Διαμαντη, Σταματόπουλο και τους άλλους (απορω γιατι δεν ειναι η Κυρα Αδαμ , η Χριστινα Κοραη (που δουλευουν μονο σε εβδομαδιαια φυλλα) και ο Γιαννης Τριαντης (απο τον οποιο ξεκινουσαμε στην παλαια Ελευθεροτυπια) , δεν γουσταρουμε που επανακάμπτει ο ΙΟΣ, 2.Το νεο φυλλο παρότι υποσχεται στο editorial οτι θα εκτεινεται απο τις παρυφες της συντηρητικης παράταξης μέχρι την άκρα Αριστερα μάλλον......ΓΕΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....Περιμενουμε να δουμε και τα επομενα....

Ανώνυμος είπε...

7.31 ευχαριστώ, και την Κατερίνα Παπακώστα γαμούσε ο Καμμένος.

Marwood είπε...

Κύριοι, από τη συλλογή μου

http://www.youtube.com/watch?v=du-xtQYBp0I

Εξαιρετικό χριστιανικό hip hop.

Ανώνυμος είπε...


George Develekos B
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που κατατεθηκε σημερα: Καταργείται η υποχρεωτική παράσταση δικηγορου σε αγοραπωλησιες κατω των 60.000 ευρω σε Αθηνα και 20.000 σε επαρχια οπως επισης καταργειται η υποχρεωτικη παρασταση δικηγορου απο την πλευρα του πωλητη

Ανώνυμος είπε...

Μουφα. Τι πωλειται με 50 χιλ ; Μονο κατι αγροτεμαχια της πυρκαιας. Κανονικα θα επρεπε να πηγαινες σε συμβολαιοκαφρο κατα τη γνωμη μου κρατικό. Μονος εσυ κι ο αγοραστης κι ο πωλητής. Παλι μας την εφεραν τα τσολια. Παιδιά απο το κοινοβούλιο δεν προκειται να ακουσουμε καλα νεα ποτε. Μην ασχολειστε ειναι τελειωμενο

Ανώνυμος είπε...

Μονο εσυ ηθελα να πω ... ο πωλητής δλδ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=6OGm_DyaJXU&list=PL7406CAF69860BDD5&index=2&feature=plcp

άλλος ένας εκλεκτός καλεσμένος του Άδωνι

ΒΑΡΣΟΣ είπε...

Η συζήτηση Γεωργιάδη με Χατζάρα είναι συζήτηση ανθρώπου με νεάντερταλ. Το μουνί ο Χατζάρας καταλαβαίνει τις σαχλαμάρες που λέει και παρ' όλα αυτά επιμένει σαν ηλίθιος. Η λαμογιά του πασοκισμού δεν ξεπερνιέται ποτέ τελικά.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   601 – 800 από 1300   Νεότερο› Νεότερο»